FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola: Slavia rozstřílela Baník

21.08.2021, 17:58, aktualizováno 22.08.2021, 21:04
Komentáře a souhrny
Slavia doma čtyřmi góly roznesla Baník Ostrava a zůstává bez porážky. Plzeň přehrála i Karvinou a s plným bodovým ziskem se vrátila do čela tabulky. Na jejím opačném konci je Liberec, jenž prohrál v Českých Budějovicích. Jablonec si rozdělil body se Slováckem. Sparta naplnila roli favorita proti Hradci Králové. Sigma Olomouc znovu bodovala, tentokrát zvítězila ve Zlíně...

Slavia Praha - Baník Ostrava 4:0

22.08.2021 19:00

Góly: 31. Stanislav Tecl, 45. Daniel Samek, 51. Ondřej Lingr, 66. Ondřej Kúdela (pen.)

Doposud největší zápas své profesionální kariéry odehrál Daniel Samek. Sedmnáctiletý záložník položil gólem a asistencí důležité základy pro vítězství Slavie nad Baníkem. Ve druhém poločase přidali sešívaní ještě další dva góly a ideálně se naladili na čtvrteční odvetu závěrečného předkola Evropské ligy proti Legii Varšava.

Pražané od úvodního hvizdu udávali tempo zápasu a tři body ukořistili zcela zaslouženě. Vedle Samka, jenž se při oslavě své první ligové branky v kariéře neubránil slzám, skóroval také Stanislav Tecl a Ondřejové Lingr s Kúdelou. Sešívaní tak po čtyřech ligových duelech stále nepoznali přemožitele, Baník naopak v Edenu padl podruhé v probíhajícím ročníku.

Poprvé v sezoně se v sestavě Pražanů objevil levý obránce a kapitán v jedné osobě Bořil, jenž doposud po nedávném mistrovství Evropy laboroval se zraněním. Na druhé straně barikády se prvního startu v základní jedenáctce dočkal středopolař Jánoš.

Před řáděním Samka se nejprve zastřeloval Lingr, rodák z Karviné se však neprosadil ze standardní situace, o chvíli později zase střílel nad břevno. Ve 28. minutě mohl návrat na trávníky okořenit gólem Bořil, k němuž se míč dostal po autovém vhazování od Baha, kapitán Slavie ale o fous minul svatyni brankáře Laštůvky.

Dvě minuty nato už si nicméně vzal slovo Samek. Jeho jemný oblouček ze standardní situace vyhledal hlavu Tecla, jenž koníčkem rozvlnil síť a rozburácel vršovický Eden poprvé. Ve 40. minutě se do zakončení tlačil nejlepší ligový střelec sešívaných Schranz, avšak pas od Ekpaie do brány neusměrnil. Těsně před přestávkou se Schranz zapojil do kombinace se Samkem, načež mladý záložník vypálil levou nohou po zemi mimo dosah Laštůvky a nechal emocím volný průchod.

Šest minut po změně stran přidali domácí třetí zásah. Opět v něm měl prsty Schranz, který na levé straně oslovil Lingr, ten svoje zakončení šikovně schoval za obránce tak, že Laštůvka nestihl zareagovat. Baník dopředu do té doby vlastně nic nevymyslel a takový Almási byl v útoku k ničemu. Za stavu 0:3 se nicméně Slezané začali osmělovat. Iniciativy se chopil zejména Kaloč, jenž nebezpečně pálil v 56. minutě po přihrávce od De Azeveda a gólman Pražanů Kolář měl co dělat, aby přízemní pokus z úhlu vyrazil alespoň na rohový kop.

Góly každopádně nadále sázeli pouze slávisté. Po hodině hry se přes několik obránců šikovně dostal Tecl, jehož Laštůvka zastavil, následně však Lischka zaváhal s odkopem a místo balónu nakonec trefil nohou Baha. Jelikož k faulu došlo v pokutovém území Ostravanů, dostali sešívaní k dispozici pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Kúdela, který poslal střelu doleva, zatímco Laštůvka skočil doprava.

Aby Baník neměl problémů málo, musel utkání od 78. minuty dohrávat jen s deseti hráči na hřišti. Ndefe se totiž nechal vyprovokovat zdržujícím Hromadou, za strčení do středopolaře domácích viděl nizozemský bek druhou žlutou kartu a musel tedy předčasně do sprch. Volného místa na pravé straně obrany Slezanů záhy využil Bořil, jenž vynikající přihrávkou vysunul Tecla, který však tentokrát trefil jen tyč.

"Bůra" mohl v 85. minutě zkompletovat Sima, k němuž se příhodně odrazil kulatý nesmysl, Laštůvka ale včas vystartoval a odmítl popáté kapitulovat. Koncovka utkání se protáhla kvůli pyrotechnice, kterou odpálili "myslitelé" z kotle domácích. Mlha se v Edenu držela až do závěrečného hvizdu, duel se každopádně i tak zdárně dohrál.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 1:1

22.08.2021 16:00

Góly: 76. Tomáš Čvančara (pen.) - 45. Václav Jurečka

Jablonec nenavázal na povedený výkon proti Žilině a se Slováckem jen remizoval. Za bod však mohli být Severočeši nakonec rádi, neboť právě oni dotahovali nepříznivý výsledek a vyrovnali až z penalty.

Utkání nenudilo od samotného začátku. Nejprve se užuž radoval z gólu Petržela, který překonal Hanuše, jenže gólmana Severočechů zastoupil na brankové čáře dobře stojící Malínský. Na druhé straně připravil Martinec palebnou pozici pro Housku, který trefil tyč. Čvančara sice z dorážky rozvlnil síť, stál ovšem v ofsajdu a branka nebyla správně uznána.

Porci smůly si Jablonec vybral také při střele Smejkala, která skončila na břevně. Ve 26. minutě se před bránu Moravanů prodral zleva Malínský, zastavil jej ale brankář Nguyen. Za dalších třináct minut se dopředu dral záložník Slovácka Sadílek, který přihrál Jurečka, jenž ovšem před Hanušem netrefil míč.

Koncovka první půle nicméně patřila hostům. Nejprve se Jurečka hnal po špatně rozehrávce Zeleného na Hanuše, strážce domácí svatyně ale střelu z úhlu vytěsnil. Ve 45. minutě už se však Jurečka radoval, když si naskočil na pas od Holzera a hlavičkou k tyči poslal Slovácko do vedení.

Čtyři minuty po změně stran mohli Moravané skórovat znovu. Sadílkovo vhazování prodloužil Šimko na zadní tyč, kde ovšem nepřesně střílel Holzer. V 67. minutě se po centru od Kadlece mohl mezi střelce zapsat Reinberk, Jablonec ale podržel Hanuš.

Kadlec tak trochu nakonec asistoval na vyrovnávací gól Severočechů, když před vlastní bránou trefil rukou do zátylku Doležala. Sudí Petřík neváhal, okamžitě ukázal na penaltový puntík, z něhož dělbu bodů zařídil Čvančara. V 87. minutě sice chtěl s výsledkem ještě něco udělat Havlík, Hanuš si však s jeho ránou z dálky poradil. V nastaveném čase se pak po ošklivém šlapáku na Hūbschmana nechal hloupě vyloučit hostující Divíšek.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 1:0

22.08.2021 16:00

Góly: 18. Martin Sladký

Konečně předvedl Liberec chvályhodný výkon, kvůli přetrvávajícímu zmaru v koncovce se ale Slovan vrací z Budějovic s prázdnou. Domácím k vítězství stačil jediný zásah Martina Sladkého, jenž se v nejvyšší soutěži trefil po více než dvou letech.

Nebylo překvapením, že první příležitost Dynama zařídil ve skvělé formě hrající Bassey, jenž před pokutovým územím vypálil do náruče libereckého brankáře Knoblocha. Slovan odpověděl centrem Koscelníka, do něhož hlavou trkl Rabušic a donutil gólmana Vorla k zákroku.

Za domácí opět zahrozil Bassey, jehož další pokus Knobloch vyrazil. Nápor Budějovic nicméně pokračoval, Hellebrand zleva nacentroval před bránu, kde Mészáros neuhlídal Sladkého a krajní bek Dynama procedil hlavou balón přes Knoblochovy rukavice — 1:0.

Vedení domácích mohl navýšit Mihálik, jenž se šikovně uvolnil na kraji vápna, ovšem trefil jen břevno. Záhy stejný hráč na druhém konci hřiště neuhlídal Gebre Selassieho, do jehož pasu se položil Rabušic, zakončení hlavou se ale mezi tři tyče nevměstnalo. Těsně před přestávkou vyslal Hora skvělou přihrávku na Brandnera, jenže ten trefil pouze tyč hostující svatyně.

Smůlu měli hráči Dynama také po zakončení Tolna, jenž po změně stran orazítkoval břevno. Poté, co Hora vypracoval v prvním poločase gólovku pro Brandnera, předvedla letní posila svou kreativitu též obloučkem na Basseyho, adresát však křižnou přízemní střelou netrefil svatyni Severočechů. Liberec mohl vyrovnat po centru Nečase, to by ale Gembický musel trefit volej. Takto se jeho pravá končetina hnula vzduchem naprázdno.

Po prostrčení od Michala Škody se do tutovky dostal také "nahrávač" Hora, jenže Knobloch byl proti inkasování. Slovan nakonec v nastavení málem vydoloval bod. Rána Faška se od Gembického šťastně odrazila k Načasovi, Vorel ale pohotově vyrazil proti střelci a uhájil pro Budějovice vítězství.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 2:0

22.08.2021 16:00

Góly: 33. Tomáš Chorý (pen.), 76. Filip Kaša

Stejným výsledkem jako proti CSKA Sofia si plzeňská Viktoria poradila také v domácí soutěži s Karvinou. Svěřenci kouče Michala Bílka udrželi potřetí v řadě čisté konto, v lize navíc stále neztratili ani bod a zůstávají na čele tabulky před pražskou Spartou.

Když Chorý již ve druhé minutě dostal mnoho prostoru na pravé straně, zdálo se, že Západočeši by s dobýváním karvinského valu nemuseli mít velké problémy. Jenže Chorý přestřelil bránu soupeře, načež se domácí jen horko těžko dostávali do dalších šancí. Naopak to byli Slezané, kdo občas vystrčil růžky. Například Santos v desáté minutě prověřil plzeňského brankáře Plzně Hrušku, Bartošákův loudavý pokus po zemi o čtvrthodiny později zase proletěl jen těsně vedle tyče.

Po půlhodině hry nicméně sami hosté nabídli Viktorii vedení. Křapka totiž ve vlastní šestnáctce poslal k zemi Hybše, načež hlavní sudí po konzultaci s kolegou u videa nařídil pokutový kop pro domácí. Chorý se pak z místa určení nemýlil a zakončením k tyči rozjásal Štruncovy sady. Ještě veseleji mohlo být v Plzni těsně před přestávkou, avšak přímý kop Janoška proletěl těsně nad břevnem.

Pět minut po startu druhé půle mohl příznivce Viktorie ještě víc uklidnit Chorý, jenže na přihrávku Kayamby před bránu nedosáhl. Střela střídajícího Beauguela ze 71. minuty pak letěla mimo tři tyče karvinské brány, o tři minuty později nemusel zasahovat ani Hruška, neboť Santos po volném kopu hlavičkoval vedle tyče.

Domácím se naopak v 76. minutě vyvedla standardka náramně. Janoškův centr totiž před gólmanem MFK Hruškou tečoval Kaša, jenž tak zvýšil na 2:0. Deset minut před koncem ještě zkoušel z dálky štěstí Ba Loua, fóliová rozlučka s Plzní mu ale nebyla dopřána.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové 4:0

21.08.2021 19:00

Góly: 54. Adam Hložek, 67. Jakub Pešek, 77. Matěj Polidar, 88. Jakub Pešek

Nováček z Hradce Králové předvedl na Letné sympatický výkon v prvním poločase, po přestávce už ale nestíhal a jen sledoval kanonádu Sparty. Za Pražany se dvakrát prosadil Jakub Pešek, jehož doplnili Adam Hložek s Matějem Polidarem. Letenští tak ideálně odpověděli na ztracené body proti Bohemians, "Votroci" naopak dál čekají na první výhru v ročníku.

Do první tutovky poslal Spartu chybující obránce hostů Donát, jenž hlavou nechtěně prodloužil míč na Pulkraba, avšak útočník Letenských jen napálil gólmana Fendricha. Do slušné příležitosti se ve 14. minutě prodral Panák, jenže po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně. To Karabec za dalších pět minut bránu soupeře našel, jeho pokus ze standardní situace ale snadno lapil Fendrich.

Východočeši měli zničehonic gól na kopačce ve 25. minutě, kdy se balón šťastně odrazil ke Královi, jenž na nic nečekal a pumelicí napálil břevno. Sparťané nicméně okamžitě zareagovali pohlednou akcí. Hložek vysunul Hancka, ten ještě před bránou hledal Karabce, avšak talentovaný mladík trefil z úhlu jen tyč.

Ve 38. minutě našel Hradec po delší době skulinu v defenzivě Pražanů, Kubalu nicméně ještě před pokutovým územím vychytal brankář Niţă. Za dalších šest minut se na druhé straně činil Fendrich, který vyrazil Sáčkovu střelu z dálky. V nastavení si kapitán hostů Vlkanova nečekaně snadno poradil s Panákem, avšak výsledným zakončením nenašel prostor mezi třemi tyčemi.

Šest minut po změně stran vyhledal Vlkanova ze standardky Harazima, ten ale v těžké situaci netrefil hlavou bránu. Mnohem úspěšnější byl o dvě minuty později domácí Hložek, jehož po narážečce s Peškem vyhledal Wiesner. Hložek se poté nerozpakoval a z úhlu našel skupinu mezi rukavicemi Fendricha — 1:0. Do listiny střelců se v 56. minutě toužil zapsat také Karabec, jenže hlavičku z malého vápna poslal kolem tyče do zámezí.

Gól nevsítil ani v 60. minutě Hancko, byť proti jeho projektilu z dálky se Fendrich musel pořádně natáhnout. Za dalších šest minut už ale strážce svatyně Východočechů kapituloval podruhé. Hložek nastartoval Peška, jenž zakončením placírkou našel místo u vzdálenější tyče. Potřetí se sparťané radovali z branky v 71. minutě. Sáčkův volej po standardní situace ještě Fendrich vyrazil, avšak pohotový Polidar již Hradec rozesmutnil.

Hosté měli co dělat, aby odráželi pokračující útoky Letenských. V 75. minutě si nicméně nechali utéct Karlssona, jenže obstřel švédského křídelníka se nesetkal s přesnější. V 88. minutě však domácí spustili pohlednou akci na levé straně. Přihrávku Sáčka přiťukl Drchal Peškovi, jenž překonal Fendricha a stanovil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:1

21.08.2021 16:00

Góly: 23. Daniel Fila, 35. Jiří Skalák (pen.), 89. Vojtěch Stránský - 26. Jakub Mareš

Teplice nenavázaly na premiérovou výhru v ročníku a z Mladé Boleslavi se zpět na Stínadla vrací s prázdnou. "Skláři" totiž odpověděli pouze na první zásah domácích. Za vítězné Středočechy se prosadil též talentovaný Vojtěch Stránský, který oslavil první gól v nejvyšší soutěži.

Do provozní teploty se z brankářů jako první dostal ten teplický, Čtvrtečku totiž nepříliš přesným pokusem rozchytal Skalák. To Šeda měl na druhé straně o něco víc práce s ránou Jukla, ale ani boleslavský gólman nepustil míč za svá záda. Poté se navíc Šeda blýskl dlouhým výhozem na Ladru, jenž si v souboji poradil s nejistým Švandou, na hraně pokutového území se pak balón dostal k Filovi, ten až příliš snadno obalamutil Mazucha a střelou k tyči poslal Středočechy do vedení.

"Skláři" nicméně brzy našli odpověď. Mareš unikl ofsajdové pasti díky netaktickému postavení stopera Boleslavi Plechatého. Zkušený útočník tak dostal čas přehodit se merunu z pravé nohy na silnější levou, kterou také prostřelil Šedu. Vyrovnaný stav však do přestávky nevydržel. Znovu se totiž "předvedl" Mazuch, jenž ve vlastní šestnáctce podrazil Skaláka a sám faulovaný vrátil domácím z penalty vedení.

Skalák zůstal při chuti také ve druhé půli, kdy připravil gólovku pro Ewertona, který ale ztroskotal na pozorném Čtvrtečkovi. Boleslavi každopádně cestu za vítězstvím značně usnadnil teplický obránce Chlumecký, jenž se po obdržení druhé žluté karty nechal vyloučit.

Náskok Středočechů mohl navýšit kanonýr milan Škoda, hlavou však podobně jako Ewerton našel jen Čtvrtečku. Víc štěstí měl nicméně v samotném závěru Stránský, jenž se opřel do odraženého míče po rohovém kopu a propálil vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 1:4

21.08.2021 16:00

Góly: 56. Robert Hrubý - 34. Pavel Zifčák, 51. Kryštof Daněk, 79. Martin Hála, 85. David Vaněček

Zlín opět nabídl gólové hody, které by si však tentokrát rád opustil. "Ševci" totiž doma narazili na produktivní Olomouc, která trestala sebemenší zaváhání v defenzivě soupeře. Hanáci si náskok vypracovali již v první půli, po změně stran jej postupně navyšovali až na konečných 1:4.

Sigma tak slaví premiérové vítězství v sezoně na cizím hřišti, opět navíc dodržela normu minimálně dvou vstřelených branek. Zlín naopak po dvou výhrách v řadě odešel z trávníku potřetí v ročníku poražen.

Na první zajímavou příležitost se čekalo až do 18. minuty, kdy se na pravé straně hřiště uvolnil Youba Dramé, avšak výsledné zakončení Macíka nezaměstnalo. Co dělat měl brankář Sigmy naopak po voleji Vraštila, kdy měl Macík i kus štěstí, neboť obránce Zlína se trefil přesně do míst, v nichž právě strážce hostující svatyně operoval.

Moravané v první půli častěji bušili do vrat soupeře, jenže také druhý střelecký pokus Dramého si cestu mezi tři tyče nenašel — tentokrát Francouz pálil nad břevno. Hanáci naopak vytěžili z minima maximum. González po půlhodině hry uvolnil kolmicí Zifčáka, jenž se nerozpakoval a propálil gólmana Rakovana — 0:1.

Podruhé lovil Rakovan míč ze sítě v 51. minutě, kdy Zifčák uvolil v pokutovém území Zlína Daňka, jenž sice pálil z úhlu, přesto přízemní střelu nasměroval přesně k tyči. "Ševci" ale nesložili zbraně a hned za pět minut snížili skóre utkání. Jednoduchou akci započal Hlinka centrem z pravé strany, který Poznar sklepl pro Hrubého, jenž i se štěstím procedil kulatý nesmysl pod neúspěšně zasahujícím Macíkem.

V 79. minutě už ale domácí přišli o veškerý vítr z plachet. Hostující Zahradníček totiž vyslal dopředu Hálu, který si poradil s Rakovanem a znovu vrátil Hanákům pohodlné vedení o dvě branky. To navíc v samotném závěru navýšil střídající Vaněček, jenž se nějakým způsobem uvolnil ze sevření obránců a ranou zpoza pokutového území donutil Rakovana kapitulovat počtvrté.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 3:0

21.08.2021 16:00

Góly: 31. Mojmír Chytil, 65. Pavel Černý, 83. Tomáš Solil

Trvalo to déle než před rokem, na pátý pokus už ale Pardubice dokázaly v novém ročníku zvítězit. V bitvě o Ďolíček nakonec snadno porazily Bohemians, kteří tak na první tříbodový zářez v ročníku nadále čekají.

"Klokani" přitom především v první půli dokázali ohrozit bránu Východočechů, doplatili však na nepřesnou mušku. To Pardubice pálily do černého hned třikrát — jednou v prvním poločase a dvakrát v druhé pětačtyřicetiminutovce.

O první zaznamenáníhodný moment se až v 19. minutě postaral hostující Hronek, jenž však pouze rozchytal pardubického gólmana Markoviče. Východočeši se naopak moc nerozpakovali a hned z první větší šance udeřili. Krátce po půlhodině hry si na Čelůstkův centr naskočil Chytil, který hlavou překonal brankáře hostujícího Bačkovského — 1:0.

O vyrovnání usiloval ve 37. minutě Bederka, k němuž propadl centrovaný balón, avšak rána zadáka Bohemians skončila kvůli bloku bránících hráčů v zámezí. Na druhé straně mohl svou druhou branku přidat ve 42. minutě Chytil, který opět překonal Bačkovského, avšak nedůrazné zakončení zastavil před brankovou čarou stoper Köstl. Těsně před odchodem do kabin se v tutovce ocitl Ljovin, jenže Markovič včas vystartoval proti střelci a uhájil čisté konto.

Bohemka nakonec vyšla střelecky naprázdno též po změně stran, neboť góly už dávaly pouze Pardubice. V 65. minutě uvolnil Sláma šikovně Černého a zkušený matador osamocen před bránou přelstil Bačkovského. Další vynikající přihrávku z pravé strany vyslal v 82. minutě Cadu, jenž poslal dopředu Solila, který definitivně pojistil vítězství Východočechů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň55009:315
2.Sparta Praha541015:313
3.Slavia Praha440010:112
4.1. FC Slovácko53115:310
5.Baník Ostrava530211:89
6.Sigma Olomouc421112:97
7.FK Mladá Boleslav52128:67
8.Dynamo České Budějovice52126:77
9.Fastav Zlín52038:126
10.FK Pardubice51229:95
11.FK Jablonec51224:75
12.Bohemians Praha 190550325:93
13.FC Hradec Králové50323:83
14.FK Teplice51043:103
15.MFK Karviná50235:102
16.Slovan Liberec50141:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
dtaire

Ďolíček je náš!

Reagovat
Pablos

tím bych se moc nechlubil, že nemáte stadion

Reagovat
Greny

tim bych se nechlubil, ja jen ze ho nejakej patek jeste budete potrebovat pokud chcete hrat ligu

Reagovat
Kepy_FCB

tím bych se nechlubil, bo vám dají výpověď po dnešku

Reagovat
RadekVonCZE

tím bych se nechlubil, že tady píšeš Ďolíček je váš

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se nechlubil, vypadá to jako stadion z 18. století

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Ale zase to má svoje kouzlo. Akorát se mi v Ďolíčku blbě sedí, protože je tam málo místa na nohy.

Reagovat
Pablos

tím bych se moc nechlubil

Reagovat
monty25

Tím že jsem vysokej?

Reagovat
Pablos

tak tím bych se chlubil, já jsem taky

Reagovat
Salfovic

Kouzlo? To je jen takové dávno přežité klišé. Vždyť je to hrozná díra.

Reagovat
JarousFCB

úplně v pohodě stadión... Jen by to chtělo lepší sektor hostí

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To chovani fanousku taky

Reagovat
John Obi Mikel

Tím bych se moc nechlubil. Sice nevím proč, ale nechlubil.

Reagovat
adoxx

Ty jsi fanoušek Pardubic? Tak tím bych se moc nechlubil.

Reagovat
dtaire

Už trochu slabší reakce, no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboučký

Reagovat
Freedo

Ty seš člen klubu, že píšeš "náš" ? Tím bych se moc nechlubil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se tím teda chlubil

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se nechlubil, že jsem dement

Reagovat
Rarášek

Tak proč to děláš?

Reagovat
rufus

Jo, ani se přiznávat nemusel. Většina lidí už tu poznala, že je dement.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
meno

Jak chytá Markovič?

Reagovat
monty25

Viděl jsem ho jenom proti Boleslavi, ale

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Boleslavi chytal skvěle, proti Baníku taky nechytal zle, dnes jsem viděl sestřih z první půle a tam skvěle lapil dvojšanci Necida a Levina.

Reagovat
dejvikker

Skvěle.

Reagovat
ttopi

Měk aspoň šanci nebo něco?

Reagovat
Miguel19

Snad ne

Reagovat
monty25

45

Velká šance také na druhé straně! Po centru Jana Vondry na přední tyči zakončoval Tomáš Necid, který trefil Jakuba Markoviče! Akce ovšem pokračovala a jeden z hráčů v zelenobílém taktéž trefil domácího brankáře!

Reagovat
John Obi Mikel

Měl. Netrefil to zle. Markovič ho skvěle vychytal. Viz dole Monty.

Reagovat
monty25

OT: Česká rozhodčí byla dneska u solidního obratu...

https://www.livesport.cz/zapas/Wn1YgBK6/#prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
mistr129
Reagovat
monty25

Kam se hrabe na našeho mistra...

https://youtu.be/qV0T7uOQI-o

Reagovat
smazaný uživatel

Fenna Kalma

Meno jej predurčuje miesto... Na štyroch a s obojkom

Reagovat
Skalda29

https://www.instagram.com/p/COx_VrAgzog/?hl=cs je vzdáleně podobná na kokršpaněla

Reagovat
meno

Už jsem si říkal, koho zas k čemu předurčuju

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

15 fíků za 5 zápasů Sparta jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos stovka padne.

Reagovat
John Obi Mikel

Hoftych asi skončí, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Gebre je zničil

Reagovat
ondrasch77

Proč? Vždyť se akorát zbavil daleko lepšího gólmana než teď staví a jinak mu to docela šlape na to, že mu ta bolševická svině nechala odejít / rozprodat kádr a nikoho nekoupit...

Reagovat
REPLIKATOR

snad

Reagovat
paver

Tupta se zranil nebo byl tak špatnej, že ho radši stáhnul?

Reagovat
Kaspar

zranil

Reagovat
paver

Takže super posila

Reagovat
Kaspar

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Co ta peltovo penalta?

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi nechodil na základce na češtinu, že skloňuješ jak debil?

Reagovat
Kepy_FCB

peltovo podle vzoru zmrdovo

Reagovat
ondrasch77

Ty budeš vážně asi debil...

peltova penalta - podle vzoru zmrdova penalta!

Vrať se na základku imbecile

Reagovat
Kepy_FCB

takže nebyla že? když odvádíš pozornost...

Reagovat
ondrasch77

Pozornost odvádíš především ty, svou neznalostí a imbecilním psaným projevem.

Pecka úplně jasná, kadlecovo karate zezadu na doležalův krk byla poměrně jasná záležitost.

Nicméně tvoje neschopnost si cokoliv zjistit sám a pindat blbosti už je obecně známá, kdy nejsi schopen si penaltu prohlédnout na videu či v jiné diskuzi, kdy se dožaduješ sestav na zápas SLA - OVA, kdy nejsi schopen dohledat kdekoliv jinde, přestože jsou na mnoha dalších webech.

Jsi zkrátka idiot!

Reagovat
Kepy_FCB

můžeš psát jak jazykovědec a dělat chytrýho ale největší ubohost je fandit korupčníkům

Reagovat
ondrasch77

Tak to bys nehohl fandit půlce ligy, včetně Baníku, kterej svého času zaměstnával soudem uznaného korupčníka Pučka

Reagovat
smazaný uživatel

To seš vážně tak hloupej?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Co říkáš na dnešní zápas? Asi spravedlivá remíza. Jinak gl v Žilině, ale 5:1 asi posrat nejde.

Reagovat
ondrasch77

Já už jsem to psal v preview - za mě plichta v pohodě, i očekávaná.

V první půli jsme byli mírně lepší my, v druhé vy. Rozčiluje mě čvančarův neuznaný gól v 10. minutě (podle mě regulérní, v době houskovy střely byl v neaktivním ofsajdu a pohybem od vaší branky). Jinak první půle se mi líbila daleko víc, útok střídal útok, hra se přelévala. Druhá byla slabší, plná nepřesností.

Na vás bylo znát množství absencí a že vám zoufale chybí útočník, my jsme hráli snad s 8 změnami v zápase, což je pro Radu velmi nezvyklé.

Díky za podporu do zápasu v Žilině, bude potřeba ještě máknout, hotovo není. ikdyž je fakt, že prosrat 5:1 v odvetě by bylo snad na odhlášení z ligy

Zatím se však Šošoni příliš nechytají...https://www.livesport.cz/zapas/CAbom9TQ/#prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0

Reagovat
Zdechlina

Klasika.

Reagovat
meno

Coutinho, kde je statistika sérií? Už jsme nejlepší?

Reagovat
Coutinho10

jdu to sem dat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Dopadlo to o jeden gól lépe než jsem čekal, takže pohoda

Opět posraní už v kabině, víc k dnešnímu výkonu ani není potřeba říkat ... hlavně na to rychle zapomenout a vrátit se k výkonům z předchozích zápasů, aby nám tohle neposralo celou sezonu.

A jak může takový rozhodčí pískat ligu fakt nechápu, vždyť od začátku vůbec nezvládal

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsi to psal před zápasem. U vás je lepší, když se vám dopředu nevěří.

Reagovat
bobis21

Už několik let zápasy u vás, na Letné a v Plzni prostě prohráváme už před zápasem. Vždy poraženecká taktika a z posranosti že by se někomu mohlo náhodou něco povést radši nikdo nic ani nezkusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos padá v lize hodně gólů

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska super Samek naprosto skvělý Jasné zasloužené vítězství i bez nejsilnější sestavy a mohlo být i vyšší.

Zatím nejlepší zápas v sezóně, doufám, že nás to nastartuje do odvety a dalších zápasů.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

už si to sedá

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Čekáme dárkový koš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, Baník dostal dardu a nedostal čuchnout. Teda párkrát čuchout dostal, ale to ho vychytal ten úplně nemožnej nejhorší z nejhorších gólmanů Kolář. Jestli by pro Ostravu nebylo bejvalo lepší, kdyby se to odložilo...

Reagovat
ratusek

Nebylo, to bychom dostali tak sedm

Reagovat
KingMaster13

Nakonec mnohem lepší výsledek a výkon než jsem čekal Baník teda celkem zklamání ale dneska se nám to fakt povedlo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

dulezity zapas, presne takovy jsme potrebovali pred odvetou s Legii Samek famozni a navrat Borila hodne pomohl, porad je super i do ofenzivy

btw. dnes to byl jubilejni zapas cislo 50 bez porazky

touto vyhrou jsme prekonali Arsenal a jejich famozni serii ze sezony 2003/04 a dnes vyrovnali dlouhou serii Dinama Zagreb z let 2014-2015 jen tak dal borci, piseme historii

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
KingMaster13

Já stejně nechápu tu Steauu 104 zápasů, to jako neprohráli 3 sezony zápasy?

Reagovat
meno

Tehdy byli úplně jinde. Vždyť vyhráli tehdejší LM

Reagovat
KingMaster13

Jo to vím ale 3 sezony neprohrát zápas je šílený i tak

Reagovat
Coutinho10

tak tak, jak pise meno, tak v te dobe to byla evropska spicka, nejenom, ze vyhrali predchudce LM, ale pal byli jeste znova ve finale, takze dlouho dominovali celkove nejenom v domaci soutezi, ale i v evropskych poharech

Reagovat
smazaný uživatel

To tam byl Hagi tehdy?

Reagovat
Coutinho10

pred 1-2 rokama jsem videl zaznam poharovyho zapasu, kdy Steaua s Hagim hrala se Spartou na Letny a slusne si je vodila a Hagi fakt top player

Reagovat
Pablos

Hagi to byl borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když vyhráli PMEZ, tak tam ještě nehrál.

Reagovat
Coutinho10

to ne, ale v te ere, kdy meli tuto snuru, tak jo (mimo teda ten 1. rok)

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná liga neměla dopředu tak jasné výsledky jako Rumunská v druhé půlce 80. let. Mladý Ceausescu prakticky tehdy armádní Steaue vládl. Hagiho si vzala Steaua ze Sportulu jen tak bez ničeho. Soupeři se moc nesnažili věděli, že to nemá smysl. Steaua si nakradla nej. hráče a rozhodčí nikdy nikoho tak netlačili. Podobně dominantní bylo v té době policejní Dinamo, ale několik bodů za Steauou. Ligu hrál i Olt Scornitesti, což byla rodná Ceausescova vesnice a pod. .

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak měli super mužstvo, byl to vlastně národní tým plus měli na své straně rozhodčí a soupeři taky kolikrát byli podplacení.

Reagovat
meno

Už jenom 2 zápasy bez prohry a jsme nejlepší v naší historii

Reagovat
Coutinho10

ale i tak ten jejich rekord neni pocitan v ofiko zaznamech kazdopadne pojdme prekonat i toto

This series of Sparta Praha occurred before the first official national league

championship of Czechoslovakia; they played in the regional league of Central

Bohemia and thus it is not considered an official record.

Reagovat
Losinho

My chceme další sezónu bez prohry

Reagovat
mayday

ČT už nebude dávat ani Dohráno?

Reagovat
Coutinho10

na O2TV mas taky highlighty...zrovna ted bezi ten nedelni

Reagovat
mickey mouse

to bude fakt už úplně zbytečný kanál

Reagovat
Mirek na tenisu

.... Vlášek se z toho prý nervově zhroutil. Čapoun přemýšlí jak všechny ty skvělé komentátory a experty udržet. Uvažují o přenosech z 1.A třídy.

Reagovat
mayday

Preferoval bych okresní přebor.

Reagovat
Greny

Oni j chtěli dávat.. ale Záruba psal že se musí nějak dohodnout s držiteli práv i na dohrano

Reagovat
mayday

Čekal jsem, že alespoň na to Dohráno se zmůžou, no zatím to nevypadá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobrá facka, zpátky na zem a porazit přímého konkurenta o 4-6

Reagovat
PlackaSKS

Už zase?!

Reagovat
Han střelil první

Asi zase zapomněl, jak se na internetu chová kamarád.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 2-3 zapasy a Trpisovsky udela ze Samka bestii

Reagovat
Salfovic

za 2-3 zápasy bestii

za 3-5 zápasů strašný zvíře

za 5-7 zápasů dělo

Reagovat
HorajzmAmmann

Za 7-10 Součka

Reagovat
Pablos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Euphael

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
hornito

Reagovat
Salfovic

Není to Pastrňák ?

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Paprika

Nejvic

Reagovat
mistr129

Nebyl náhodou s Donutilem v Edenu na oslavách titulu?

Reagovat
Han střelil první

Byl. Už kolují fotky, ale nepřijde mi na tom nic divného.

Reagovat
mistr129

Já si ho pamatuju z toho videa "nazdááár Donutil"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Vyguglil jsem si že je z Havířova takže nic epochálního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

to nevíš?

Reagovat
Kepy_FCB

Hokej jde mimo mě

Reagovat
didosh

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo tebe šlo hodně věcí. Včetně základní školy

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Puskas

Reagovat
Liquid

po letech s oslavami slavistických titulů si vzpomněl odkud pochází

Reagovat
Pablos

Tohle kolo dobré gólové hody A pak po repre pauze zase tak 3 góly na celé kolo

Reagovat
Salfovic

Smrt repre.

Reagovat
ratusek

Tak totální trapas, ostuda. Porazit a zesměšnit Zlín umí každej dement, ale lepší soupeř a nezmůžeme vůbec nic. Jsem nasranej. Aspon že to byla neděle večer a ne pátek a mít zkaženej celej víkend. Díky kluci

Zase zpátky na zem do lepšího středu tabulky

Reagovat
PlackaSKS

Překvapilo mě jak posrane jste hráli proti středu Samek hromada no.. že almasiho naprosto vymazal Kudela s kacarabou se nedivím, to už Kudela zvládl u daleko lepších útočníků, ale že takovej Janoš bude hrát mrdku na sedmnáctiletýho kluka.. na druhou stranu jste pořád na začátku.

Reagovat
ratusek

Jánoš je uplně bez formy, asi ztráta motivace. Tetour je pro nás stěžejní. Ale měl tam dát místo Janyho Budínského. Chtěl ten střed zpevnit a ve finále to byla ta nejhorší varianta

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

To prostě nemůže stát jenom na jednom hráči.. každopádně sem zmínil almasiho s janosem, ale reálně nebylo vůbec koho chválit no. A to jsem presvedcenej, že zrovna vcera jste mohli bodovat.

Reagovat
Losinho

Měli jste hrát na 5 vzadu, to na nás platilo i posledně.

Reagovat
dtaire

Když Baník nebude zkoušet ofenzivnější sestavy, nikdy se nezlepší.

Reagovat
bobis21

zkusit tyhle zápasy hrát jako normálně. Co se může stát? Prohrajeme 4:0? Big whoop

Reagovat
Losinho

I to se dá hrát ofenzivně.

Reagovat
dtaire

To máš asi pravdu, ale bohužel prvním náhradníkem je Jánoš, tak hrál Jánoš. Posadit Kaloče, který potřebuje každý zápas, nedávalo smysl. Posadit Kuzmanoviče, se kterým si Almási pochvaloval spolupráci, také ne. Hrát bez křídel? Určitě ne. Já jsem rád, že Baník nasadil svou obvyklou sestavu, aspoň se ukázala realita. Jenom toho Berku mohli ještě zavřít v šatně Slavii gratuluji

Reagovat
Losinho

Proč šel Jánoš tak dolů? Jen kvůli nějakýmu nepřestupu?

Reagovat
bobis21

Teď měl po zranění odehráno pár minut, takže byl prostě mimo herně i fyzicky. Navíc mu končí smlouva a na novou to zatím nevypadá, takže je naopak spíše ve hře přestup ...

Reagovat
dtaire

Nevím, ale podle mě normálně vyhořel. Covid, úspěchy žádné, přestup žádný, pochcání Kozlem, pomalé nahrazování Kaločem... Snad ještě najde chuť jako Kuzma, fotbal hrát umí

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jedna z nejlepších šestek v lize. Pro Baník klíčový chlap. To nezapomeneš.... Je to na houby, poněvadž s fazonou se dal dobře prodat. Teď z toho nekouká nic ....

Reagovat
didosh

Byl opravdu skvělý

Reagovat
bobis21

Almasiho nemusel nikdo mazat, protože k němu za zápas nic nedošlo. S taktikou "kopni to na 50 metrů a doufej že trefíš toho správného hráče" si nikdy nic nevytvoříme.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Přitom jsme do včera hráli uplně jinak. Přijedeme do Prahy s připosrsnou taktikou a jinak to ani dopadnout nemohlo

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně tyhle debilni řeči jsem čekal...

Sesypeme se po 1. gólů v Edenu, což se stává i lepším týmům a už hned ostuda.

Prober se...

Reagovat
ratusek

No a ne? Co sme tam předvedli? Porážet slabochy umí každej. Přijde lepší soupeř a my předvedeme takovvej grc. Mě to prostě totálně nasralo. To stejný bude na Spartě, která má víc zraněnejch než zdravejch.

Reagovat
lichna.

Ne že bych podporoval tu přehnanou kritiku a shazování. Ale vážně máš pocit, že lepší týmy dostávají pravidelně na Slavii, Spartě nebo v Plzni takhle na prdel?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak třeba v Edenu:

Slovácko 3:0, 3:0, 4:0

Liberec 3:0, 1:0, 1:1

Jablonec 3:0, 5:0, 0:2

Plzeň 5:1, 0:0, 4:0

ano, myslím

Reagovat
HorajzmAmmann

a nám to proti Slavii funguje (celkem pravidelně) aspoň doma...

Reagovat
HorajzmAmmann

*ano, mám ten pocit

Reagovat
lichna.

No ale s výjimkou Slovácka tam je vždy aspoň nějaký záblesk.

Mi jde o to, že u nás to není jen na Slavii. Na Spartě, v Plzni je to obdobné. A spíše než výsledek mě štve, jakým způsobem tam jedeme hrát.

Nebo snad včera Slavia předvedla tak nadpozemský výkon? Nemyslím si, kdyby hrála na svých 100% tak by to byl teprve průser.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Baník tam měl 2 roky zpátky taky nějaký záblesk, kdy to herně bylo docela fajn.... Sice prohra 2:1, ale jestli si to pamatuji správně byla dost nezasloužená.

Ale já neřeším dlouhodobé výsledky. Řeším včerejší zápas... Dostat v Edenu prostě není nic z čeho by se měl Baník hroutit... Stalo se, jedeme dál. Lepší než dostat s Bolkou za týden, raději dostat teď...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jsem si prošel všechny zápasy v Edenu a poslední vyrovnanější byl v roce 2014.

Ale stejně pokud se budeme bavit v dlouhodobějším měřítku, více mě osobně serou zápasy v Lbc, Jbc, MB...

Reagovat
lichna.

No ale jak v Liberci, Jablonci tak MB už máme i dobré zápasy. Paradoxně v MB jsme odehráli možná nejlepší zápas pod Kozlem. V Jablonci to letos taky bylo fajn.

Ale chápu, jak to myslíš.

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, ale teď měl Baník v Jablonci urvat minimálně bod. To štve třeba víc, než ten včerejšek, protože tam ten bod byl hodně reálný, možná i všechny 3.

V MB pár slušných zápasů už bylo, ale v Liberci většinou Baník pohořel, nebo si aspoň nepamatuju zápas, kdyby to bylo v Liberci dobré...

Reagovat
PlackaSKS

Jablonec je letos ve srackach.. ten bych vůbec nepočítal. A Bolka se teprve sehrava, s těma budou zápasy relavantni tak za měsíc, dva.. myslím k nějakýmu posouzení kvality na druhý straně. Každopádně vy jdete konečně správnou cestou. Žádný "jen odchovanci" a žádnej trenér, co by se snažil hrát tiki-taka když na to ten tým nemá. To může reálně vést k úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný zápas byl i ten poslední před včerejším. Úvodní Smetanův jako hlavního trenéra. Nedostat Fillo hned červenou, tak jsme dost pravděpodobně bodovali. Oni využili rozhození ke dvěma gólům a pak konec půle a hlavně druhou půli jsme měli i šance. Trpišovský tehdy říkal, že druhou půli byl Baník lepší ....

Reagovat
PH8

Jak můžeš říct že to není ostuda, když vám dal gól Standa Netrefil?

Reagovat
smazaný uživatel

málem dva ....

Reagovat
PH8

Malém dá gól v každém zápase kdy nastoupí, to není ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom debilního? Ten zápas ukázal přesně jak na tom jsme. Můžeme bojovat o 4. - 6. místo, ale na víc to fakt není. Od začátku se tu skloňují individuální chyby především do obrany. A ejhle dostaneš 4 branky. Byla chválena ofenziva, ale do organizované stabilní obrany se ani nedostala. Zkrátka Slavie nás přehrála ve všech částech hřiště. Já jsem body ze Slavie nečekal, ale věřil sem, že je můžeme potrápit. To se bohužel nestalo. Teď je potřeba se z toho oklepat a navázat na lepší výkony.

Reagovat
cristiano.K.

Samek přestoupí za 10 a více mega €. Přehled,kopací technika na top úrovni, škoda že je pomalejší.

Reagovat
Losinho

takovej pomalejší De Jong.. zajímavej hráč, podobný typy tu skoro nejsou

Reagovat
Miguel19

No vzhledem k tomu, jaké má Jarda a spol u každého vašeho hráče požadavky se taky může stát, že nepřestoupí vůbec. Viz Sima či Kolář

Reagovat
Mass

Twl ty už by si ho chtěl po jednom povedenym zápase prodávat

Já bych si přál, aby se stal aspoň na 5 let tahounem Slavie. Minimálně teda než se vrátí Provod, tak aby byl první volba na pozici 8.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Tušil jsem, že se nám ten vyhajpovanej Baník vymstí. Klasika od fans Baníku, kteří dělají závěry po 3 zápasech proti průměrným týmům a už mířímě za titulem nebo naopak za sestupem. Když se na to kouknu reálně, zahrál Baník jeden z těch horších zápasů a určitě nejsem spokojený, ale že v Edenu prohrajeme a pořád je Slavie favorit bylo přece naprosto jasné.

Kolář, Kudela, Bořil, Hromada, Schranz reprezentanti ČR/SVK. Jejich nejhorší hráči v základu Kačaraba a Tecl jsou pořád pro týmy od 4. místa dolů super nadstandartní hráči. A pak je tu Samek, kterýho Baník zase vyhajpoval jako tenkrát Součka, který proti nám dal 4 branky a od té doby byl za hvězdu. Vytváříme talenty pro celou ČR, nemáte zač.

Aby byl Baník proti Slavii úspěšný, muselo by se sejít naprosto všechno, zranění Tetoura by se mohlo ukázat jako klíčové, protože to pro nás momentálně klíčový hráč je. Nevadí jedeme dál, tohle nás může poslat zpátky na zem jako tenkrát debakl v Liberci a aspoň se vyhecujeme na dalšího soupeře, jako tenkrát v sezoně 14/15 - Mladé Boleslavi. Tohle je přesně ten soupeř, kdy se hraje o 6 bodů. musíme se soustředit hlavně na zápasy s Boleslaví a Slováckem. A v Jablonci už Baník ukázal, že se posouvá směrem nahoru.

Takže jebat debakl, stane se,

Jo a příště by to chtělo vysrat se na čurákování sestavy, jasně nemám nikomu co kecat do fandění, taky jsem asi nebyl v covidu nejlepší fanoušek (a kamarád ), ale to čurákování sestavy je trapné, k smíchu a opravdu se nehodí do kotle nejlepší výjezdové jedničky u nás - Baníku Ostrava.

Reagovat
HorajzmAmmann

A ještě bych chtěl vědět, co to bylo s tím Sorem (jestli to byl Sor) - to dostal trest v podobě 6 sprintů po zápase? To jsem snad po žádném ligovém fotbale ještě neviděl Ale hezky tam ten kotel vyprovokoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vyprovokoval kotel?

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že to byl Ndefe za tu červenou, ale nevim. Viděl jsem to z dálky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Je možné, že to byl Ndefe...

Reagovat
Puskas

Ano, nechal jsem se unést, ale spíše nepříliš přesvědčivou Slávií a také tím, že má v týdnu pohár. Stejně jednou prohrát musí, tak jsem v překvapení věřil.

Reagovat
meno

Prohra přijde s Hradcem

Reagovat
Puskas

Jindřichovým aby to bylo stylové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

Samek je ale o 3,5 roku mladší, než byl Souček, když vám dal hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bylo úplně jasné, že tam prohrajeme? Určitý hype byl, to jo. Ale fyzička je lepší, sebedůvěra se taky čekala oprávněně lepší. Slavia pod tlakem, poháry nic moc, Kolář s otazníkem ..... Nebyli jsme favorit, ale za dané konstelace se takový grc prostě nečekal....Prohra budiž, ale jinak ...... Myslím, že dost chybí Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

... navíc po půlhodině oba stopeři Slavie žlutí (i když pak do 2. půle jeden střídal), ale my, bohužel, pokakaní ......Nic na tom nemění fakt, že Berka nezklamal

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc překvapilo, že 4 zápasy hrajeme hodně ofenzivně a na Slavii postavíme 2 defenzivní záložníky. Když byl tetour mimo hru, byla za mě logická volba Budínský. Nejen že je typologicky podobný hráč, ale v zápasech aspoň prostřídával. S touhle zálohou jsme loni hráli dost a nic moc kloudného z toho nebylo.

Reagovat
HorajzmAmmann

jasné ne, ale asi pravděpodobné by bylo lepší slovo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PH8

Tecl se nám konečně rozstřílel. Snad ve čtvrtek základ.

Reagovat
Mass

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Útok Kuchta-Sima-Schranz, z lávky Krmenčík (je na soupisce, tak je asi už fit).

Reagovat
Selänne

Reagovat
Znalec

Reagovat
PH8

Víš, že to byl vtip žejo

Reagovat
Znalec

Přiznám se, že jsem to měl 50 na 50

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele