FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola

26.09.2020, 18:28, aktualizováno 27.09.2020, 20:00
Komentáře a souhrny
Sparta potvrdila roli favorita v Příbrami a dál vede před Slavií, který doma zvládla vcelku v pohodě Slovácko. Olomouc pokračuje ve skvělém startu a triumf ve Zlíně je její již čtvrtý v sezoně. Teplice přetlačily Ostravu, Karviná se rozešla smírně s Mladou Boleslaví. Plzeň i Jablonec si v neděli došly pro tři body z duelů s Brnem, respektive Opavou. Pardubice překvapivě jasně smázly Liberec.

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:3

27.09.2020 18:00

Góly: 28. Stanislav Vávra - 23. Lukáš Juliš, 45. Ladislav Krejčí, 69. Ladislav Krejčí

Počtvrté z pěti uplynulých kol neudržela Sparta čisté konto, přesto zůstává neporažena a bez ztráty bodu. Pražané si tentokrát poradili s oslabenou Příbramí, byť nepředvedli žádný oslnivý výkon. Tři body Letenským však zajistili dva nositelé stejného jména Ladislavové Krejčí.

O tom, že se zápas odehraje, bylo rozhodnuto až pátek, kdy Příbram absolvovala testy na koronavirus. Přesto z důvodu nákazy covidem-19 chybělo domácím hned sedm hráčů. Středočeši tedy museli sestavu lepit všelijak, šanci tak dostala i čerstvá posila do zálohy Folprecht.

Domácí nicméně mohli jít do vedení, když v šesté minutě hlavičkoval po rohovém kopu Pilíka jen těsně nad bránu Kleščík. Sparta se rozjížděla pomalu a brankáře Příbrami Kočího pozdravil až ve dvanácté minutě Sáček. Po dvaceti minutách hry zase zahrozili Středočeši, když po standardní situaci zakončoval Rezek, balón však skončil v rukavicích gólmana Pražanů Heči.

Ve 24. minutě už se skóre měnilo. Hložek při protiútoku Letenských předložil míč "italskému" Krejčímu, ten našel před prázdnou bránou Juliše, kterému již nedělalo problém snadno zakončit. Za čtyři minuty ale domácí vyrovnali. Cmiljanović využil dřímotu Plechatého, který si za zády nechal pláchnout Vávru, jenž zužitkoval přihrávku od svého spoluhráče a zakončil do šibenice Hečovy svatyně.

Souhra Pražanů skířpala, přsto si hosté ještě před přestávkou vzali náskok zpět. Nový muž v jedenáctce Sparty Karlsson nacentroval přesně na hlavu Krejčího I., který uklidil pumlíč k tyči hlavou. Ani po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil. Až po hodině hry si Krejčí starší šikovně narazil s Julišem, jenže z velkého úhlu se již objevil příliš blízko Kočímu a strážce domácí svatyně nepřekonal.

V 69. minutě se Spartě povedlo navýšit svůj náskok. "Exbrněnský" Krejčí si naskočil na rohový kop a s přehledem zavěsil. Čtvrtý gól hostů mohl v závěru přidat střídající Kozák, avšak po centru od Dočkala hlavičkoval těsně mimo prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - SFC Opava 4:1

27.09.2020 15:30

Góly: 3. Joss Didiba Moudoumbou (vl.), 38. Tomáš Hübschman, 74. Ivan Schranz, 90+3. Jakub Považanec - 42. Bartosz Pikul

Zpátky na vítěznou vlnu se po nepovedeném minulém týdnu vrátil Jablonec. Ten si poradil s Opavou 4:1 - v první půli jej do vedení dostali Hübschman a vlastencem Didiba, po přestávce navyšovali Schranz a Považanec. Za hosty se prosadil Pikul.

Cílem hostů zajisté bylo udržet co nejdéle nulu vzadu, tento sen se jim ovšem rozplynul již ve třetí minutě. To si totiž Joss Didiba do vlastní branky nasměroval Zeleného centr. Do správné brány se na druhé straně pokoušel prosadit Helešic, pro Hrubého ale jeho střela byla hračkou. Zelený si poté mohl sám připsat trefu, poloodkrytý prostor tří tyčí však trestuhodně přestřelil.

A nepochodil ani se svým pokusem po centru, nepřesnou ranou na něj navázal i Čvančara. Na opačném konci hřiště předvedl zajímavou individuální akci Juřena, avšak chybělo jí přesnější zakončení. Totéž se dá říct i o Schranzově hlavičce, která přišla po Ladrově výtečném centru. Nahrávající Ladra se po půlhodině sám pokoušel skórovat, jenže si na jeho střílenou přihrávku i následnou pumelici počíhal Fendrich.

Druhé branky se tak Severočeši dočkali až zásluhou netradičního střelce. Po rohovém kopu pálil z vápna Tomáš Hübschman, jehož pokus byl na Fendricha už příliš velkým soustem. Závěr poločasu ale patřil opavskému Bartoszi Pikulovi. Ten nejprve prověřil Hrubého připravenost, aby si následně naběhl na Helešicův pas a zblízka snížil rozdíl ve skóre.

Ve druhé půli bylo té akce o něco méně. Za zmínku stojí například Fendrichův dvojzákrok proti Ladrově dělovce i Čvančarově dorážce nebo skvělý zásah jeho protějška Hrubého proti Holíkovi. Do brány protlačil míč po třech čtvrtinách utkání Považanec, avšak vinou předchozího Čvančarova faulu nebyl gól uznán.

Regulérní trefy docílil až dvacet minut před koncem Ivan Schranz, jehož hlavička po Hrubého centru slavila úspěch. V závěru základní hrací doby se zkoumala ruka opavského hráče v pokutovém území, penalta se ovšem nekopala. Přesto čtvrtá branka zelenobílých přišla, když Doležal sklepl balón na Jakuba Považance a ten z hranice šestnáctky rozvlnil síť.

Jablonečtí se díky tomuto vítězství v tabulce posunuli na pátou příčku, Opava je naopak těsně nad hranou sestupu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slovan Liberec 3:0

27.09.2020 15:30

Góly: 31. Martin Toml, 44. Lukáš Pfeifer, 61. Michal Hlavatý (pen.)

Jednoznačný průběh, nečekaný vítěz. Tak by se dal shrnout zápas ve vršovickém Ďolíčku mezi tamním azylantem Pardubicemi a hosty z Liberce. Domácí zvítězili po trefách Tomla, Pfeifera a Hlavatého 3:0.

Na úvod dostali oba gólmani příležitost se zahřát. Černého hlavička, Beranova střela z dálky i Surzynův pokus však skončily jen v jejich náručí. Po půlhodině už byl ale Nguyen naopak bezmocný. Surzynův centr od zadní tyče vracel do ohně Černý, přičemž na Martina Tomla už před prázdnou bránou čekala snadná práce.

Hosté mohli vzápětí vyrovnat, Rondić si ale s Boháčem neporadil, a tak Východočeši do přestávky ještě navýšili vedení. Černý prodloužil přihrávku přesně na Lukáše Pfeifera, jenž v souboji na Nguyena vyzrál a podruhé rozvlnil síť.

Nedlouho po přestávce byl blízko vrácení Slovanu do hry Koscelník, v tutové příležitosti ovšem bránu přestřelil. A tak pro Liberec přišla další rána. Po hodině hry zahrál rukou ve vlastním vápně Chaluš, což neuniklo pozornosti sudího Orla, který nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Michal Hlavatý a výstavní trefou do šibenice ji proměnil.

Severočeši se ve zbytku utkání ani do žádného většího tlaku nedostali a jen bezmocně přihlíželi, jak se jim vidina bodového zisku vzdaluje. Nakonec výsledek zůstal na stavu 3:0, což v tabulce znamená, že se Pardubice na svého nedělního soka dotáhly. Oba týmy se se sedmi body vyskytují na dělené šesté příčce tabulky.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 4:1

27.09.2020 15:30

Góly: 2. Aleš Čermák, 44. Jan Kopic, 56. Jean-David Beauguel (pen.), 71. Tomáš Hořava - 68. Jan Hladík

Plzeňská Viktoria neměla sebemenší potíže s obranou Zbrojovky, kterou za 90 minut pokořila hned čtyřikrát. Brno kladlo malý odpor a po další porážce tedy zůstává na dně tabulky. Západočeši si zase drží postavení v nejlepší trojici.

V sestavě Zbrojovky se poprvé ukázaly čerstvé posily - stoper Gajić a křídelník Reiter. Na straně domácích chyběli obránci Hejda s Limberským či útočník Ondrášek, kteří dostali volno po zápase v předkole Evropské ligy. V základní jedenáctce tak dostali šanci zadáci Pernica s Řezníkem, záložníci Kayamba s Buchou a útočník Beauguel.

Západočeši odskočili hostům již po pár desítkách sekund od úvodního hvizdu, kdy si Bucha naběhl na levé straně na přihrávku od Kovaříka a následně naservíroval pas do pokutového území, kde pohodlně skóroval osamocený Čermák. Další velkou šanci si opět připsala Viktoria. Kalvach přenesl hru doleva na Kovaříka, který z první hledal před bránou Beauguela, ten ale netrefil pobídku od spoluhráče ideálně a dost rozzlobil Kopice, který se za Beauguelem skrýval v ještě nadějnějším postavení.

Beauguel si následně mohl vše vynahradit, jenže ani centr od Kayamby neumístil mezi tři tyče. Šanci Plzni nabídl také gólman Brna Šustr, který pas od Kovaříka vyrazil jen před sebe, jenž Kopic přestřelil břevno. Po půlhodině hr se ukázala i Flinta. Pachlopník šikovně vysunul na pravé straně Reitera, ten se do zakončení nedostal, balón se však odrazil ke Štepanovskému, nicméně kapitán Zbrojovky prováhal ideální moment na zakončení a nakonec jej vychytal brankář domácích Hruška.

Plzeň ještě do přestávky navýšila svůj náskok. Bucha poslal hlavičku do otevřené obrany soupeře, kde si naběhl Kopic, jenž svůj samostatný únik na Šustra chladnokrevně proměnil v gól. Po změně stran pokračovala Viktoria v dobývání brněnské tvrze. Čermáka však po přihrávce od Řezníka vychytal Šustr a Beauguel po centru od Kalvacha zase jednou hlavičkoval nepřesně.

Po deseti minutách od zahájení druhé půle už vedli domácí o tři branky. Gajić v šestnáctce Zbrojovky přišlápl při rohovém kopu nohu Kopice, což odhalil až videorozhodčí. Sudí Ginzel tedy nařídil pokutový kop pro Západočechy, který s velkým štěstím přes zasahujícího Šustra proměnil Beauguel. S další příležitostí přispěchal Čermák, jenže pálil příliš vysoko.

Brno se nakonec dočkalo alespoň čestného zásahu, když chvilkové nepozornosti v obraně Plzně využil Hladík, který obešel Hrušku a z úhlu za pomoci Kovaříkovy teče snížil na 3:1. Viktoria se ovšem nakonec radovala z vítězství o tři branky. Akci střídajících hráčů zakončil po pasu od Ba Louy povedeným volejem Hořava.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 3:0

26.09.2020 19:00

Góly: 2. Ondřej Kúdela (pen.), 29. Ondřej Kúdela, 90+2. Lukáš Provod

Slavia především díky povedenému úvodu, v němž exceloval Ondřej Kúdela, přemohla Slovácko. Vítězství sešívaných se nícméně neurodilo tak lehce, jak napovídá konečný výsledek. Mužstvo z Uherského Hradiště především po změně stran dost kousalo. Tři body však přesto zůstaly v Edenu.

Kouč Slavie Trpišovský značně obměnil sestavu, když do hry od úvodního hvizdu poslal stopera Karafiáta, krajního beka Oscara, záložníky Malínského s Lingrem či útočníky Kuchtu a Musu. Na straně hostů došlo k jediné vynucené změně, když na levém kraji obrany zastoupil zraněného Divíška Kalabiška.

Zápas začal zhurta. Již po pár desítkách sekund zahrávali Pražané standardní situaci, po níž brankář Slovácka Nemrava vyrazil míč před sebe, načež v pokutovém území fauloval Hofmann. Sudí Franěk tedy nařídil penaltu pro sešívané, kterou proměnil Kúdela. V šesté minutě se míč v bráně Moravanů zatřepotal znovu, ovšem zásah Kuchty nakonec neplatil z důvodu ofsajdu, ve kterém stál nahrávající Malínský. Po dvaceti minutách pálil z voleje sám Malinský, avšak jen na tribunu.

Co se nepovedlo spoluhráčům, musel zařídit Kúdela. Ve 29. minutě se prozatímní kapitán Slavie opřel po rohovém kopu do balonu a přesnou střelou k tyči navýšil náskok domácích. Po půlhodině hry konečně zahrozilo Slovácko, i když pohotový kop Navrátila měl k úspěchu daleko. Sešívaní si tak "csaplárovské" vedení pohlídali až do přestávky.

Téměř ihned po změně stran se z branky radoval Lingr, ale opět celé akci předcházelo postavení mimo hru, které tentokrát zavinil Kuchta. Lingr si tak alespoň nacvičil gólovou radost. Následně domácím dost zatrnulo, když Navrátil svým zakončením postupně rozezvonil obě tyče. V 52. minutě zase vyslal dělovku Havlík a gólman Pražanů Kolář vytěsnil tento pokus s námahou na rohový kop. Čtyři minuty nato Petržela orazítkoval břevno, Kolář se jen nezaujatě podíval.

Zlepšený výkon Slovácka pokračoval. V 58. minutě připravil Petržela střeleckou pozici pro Sadílka, který  však pálil pánu Bohu do oken. Následně mohl udeřit na druhé straně Kuchta, jenže při samostatném úniku na Nemravu jen napálil strážce hostující svatyně. V 67. minutě se zase činil Kolář, který vyrazil střelu Navrátila. Pět minut nato kontrovala Slavia centrem Lingra a hlavičkou Kuchty, kterou zneškodnil Nemrava. Za další dvě minuty zkusil štěstí z přímého kopu Karafiát, něco málo ale jeho pokusu chybělo.

V 82. minutě vybídl Masopust k zakončení Provoda, jehož ránu vytěsnil Nemrava za pomoci brankové konstrukce na rohový kop. V nastavení se však Provod přece jen branky dočkal. z ostrého úhlu překvapil Nemravu rozehrávkou přímého kopu a poté, co brankáři Moravanů proletěl míč přes rukavice, mohl se se spoluhráči radovat ze třetího zásahu sešívaných.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 0:0

26.09.2020 16:30

Góly: -

Mladá Boleslav si po první výhře v ročníku nad Jabloncem připsala do tabulky další bod po remíze v Karviné. Slezané remizovali již potřetí v sezoně a drží se ve středu tabulky. Hosté jsou na tom nadále o několik příček hůř.

Do brány MFK se místo absentujícího Bolka postavil Neuman. Do sestavy se vrátil také Twardzik, chyběl naopak Mangabeira. U Středočechů došlo k jediné změně, když se v útoku místo Drchala objevil Škoda.

Domácí neponechali nic náhodě a od začátku tlačili na pilu. Ve dvanácté minutě se málem radovali, ovšem Mikušovo zakončení po centru od Bartošáka přeletělo břevno. Po dvaceti minutách zkusil štěstí Ostrák, ale brankář Středočechů Mikulec neměl mnoho starostí. Krátce poté zase střílel nepřesně Bartošák.

Boleslav hrozila především z protiútoků, jeden takový zakončil ve 36. minutě nepřesnou hlavičkou Zahustel. S blížícím se koncem první půle se však přece jen začali hosté osmělovat. Ve 42. minutě natáhl ke střele Budínský a Neuman jeho tečovaný pokus vyrazil na rohový kop. Nepříliš záživná pětačtyřicetiminutovka tak skončila bez branek.

Po změně stran to dlouho o moc lepší nebylo. Až v 65.minutě vzbudili trochu vzruchu před bránou Karviné střídající Douděra s Drchalem, ale ani jeden jejich ostrý pas nenašel adresáta. Jedenáct minut poté střílel po hezké akci Boleslavi Douděra, Neuman ovšem hbitě zasáhl. Záhy mohl MFK poslat do vedení Papadopulos, když si v šestnáctce zpracoval odražený míč prsama, jenže jeho pokus proletěl kolem tyče.

V 81. minutě to zkusil technicky Šindelář, bohužel pro domácí nepřesně. Krátce poté pálil z voleje Herc a Mikulec pro jistotu vytěsnil jeho ránu na rohový kop. V závěru pálili příliš vysoko jak Ostrák, tak špílmachr hostů Budínský.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 2:1

26.09.2020 16:30

Góly: 58. Patrik Žitný, 75. Martin Fillo (vl.) - 60. Dyjan Carlos De Azevedo

Teplice na poslední chvíli uhádaly nasazení klíčového hráče ai přes tak rozsáhlou marodku poněkud nečekaně vyzrály na ostravský Baník. Severočeši tak po třech kolech poprvé bodovali. Hosté naopak prožili další zklamání v rozběhnuté sezoně.

V sestavě Sklářů měl původně scházet stoper Heidenreich, který v uplynulém kole na hřišti Slavie viděl neoprávněně červenou kartu. Po odvolání severočeského klubu se však na trávníku přeci jen objevil. Kvůli zranění nicméně chyběl jiný obránce Nazarov, proto se víc dozadu zatáhl Černý. Po problémech s disciplínou se do zálohy vrátil Kučera, na kraji hřiště zase tentokrát operoval Hyčka. Místo zraněného Řezníčka se do útoku vrátil kapitán Mareš. Základní jedenáctka hostů naopak žádné změny nedoznala.

Přestože do zápasu vstoupili aktivněji Slezané, do vedení šly málem v deváté minutě Teplice. Pas od Černého si málem do vlastní brány srazil Fillo a brankář Laštůvka měl co dělat, aby situaci zachránil. Za dalších dvanáct minut zahrozili domácí po rohovém kopu, kdy Kučera těsně přestřelil bránu protivníka.

Ostravané po úvodní aktivitě polevili a naopak Skláři přebrali iniciativu. Ve 34. minutě však Hyčka procvičil Laštůvku jen slabým pokusem. Podobně snadnou práci měl na druhé straně gólman Severočechů Grigar po hlavičce Kuzmanoviće. Záhy se domácí dožadovali pokutového kopu po pádu Moulise v pokutovém území Baníku, jenže sudí Julínek po konzultaci s kolegou u videa Rejžkem jejich volání nevyslyšel.

Krátce po změně stran chtěl Slezany ze spánku probudit Kuzmanović, když jeho projektil proletěl nad břevnem. Záhy se podobně prezentoval Kuzmanovićův spoluhráč Tetour. V 56. minutě byl Kuzmanović ještě nebezpečnější, když hlavičkoval těsně vedle Grigarovy svatyně. Nadějný nástup však nebyl hostům nic platný, jelikož v 58. minutě inkasovali. Po pravé straně Teplic utekl Vukadinović, chytrou přihrávkou pod sebe našel volného Žitného, jenž se v obrovské šanci nemýlil.

Téměř okamžitě ale Baník srovnal krok. Kuzmanović při protiakci vyslal Tetoura, ten před bránou našel De Azeveda, jenž se k míči dostal před svým strážcem a poslal jej za brankovou čáru. V 75. minutě si ovšem Skláři vzali vedení zpět. Na Moulisův rohový kop si nabíhal Shejbal, před nímž jen do vlastní brány uklidil merunu Fillo.

Hosté měli v závěru ještě šanci na vybojování remízy. Nejprve v 87. minutě vyhledal Jirásek ex-teplického Potočného, jehož výborně vychytal Grigar. Za okamžik pálil sám Jirásek, bohužel pro Slezany však příliš vysoko. Stav utkání tedy zůstal nezměněn.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 0:1

26.09.2020 16:30

Góly: 47. Ondřej Zmrzlý

Olomouc je v ráži. Hanáci počtvrté z pěti odehraných kol zvítězili a nadále prohání favority soupeře. Na zlínské Letné jim další zisk vystřelil jedinou brankou sváteční střelec Ondřej Zmrzlý.

Místo v minulém kole vyloučeného Jawa posílil ofenzivu Zlína Janetzký. Hostům zase scházel Houska, místo něhož se v sestavě objevil Falta, který si šanci vysloužil po povedeném střídaní v zápase proti Brnu. Ze stejného důvodu nastoupil od úvodní minuty také útočník Zifčák, který na lavici náhradníků poslal Zahradníčka.

První šance se urodila v páté minutě, kdy rozehrávku brankáře Sigmy Mandouse nezachytil Breite a následně pálil Dramé, Mandous však svou chybu nahradil jistým zákrokem. Pět minut nato vyslal Čanturišvili do další šance Dramého, který z úhlu minul Mandousovu svatyni. Olomouc za dalších sedm minut málem ztrestala domácí po rychlém protiútoku, kdy Zmrzlý kolmicí na Faltu zamrazil obranu Zlína, jenže unikající hráč si příliš předkopl míč a vyběhnutý gólman Ševců Dostál rychle zasáhl odkopem.

Po dvaceti minutách vyslal Dramé za obranu Janetzkého, jenž útok zakončil gólem, ten však z důvodu správně odmávaného ofsajdu neplatil. Po půlhodině hry se do zakončení nachomýtl olomoucký González, ale jeho střele hodně chybělo. V 37. minutě pálil o narážečce od Buchty aktivní Dramé, ovšem z úhlu jej reflexivně vychytal Mandous. Osm minut nato Dramé tentokrát nacentroval na Janetzkého, jenž zblízka hlavičkoval vedle tyče. V nastavení první půle málem skóroval kapitán Sigmy Hubník, Dostál však dobře zasáhl.

Hanáci se v první půli spíše bránili, ovšem nástup do druhého poločasu jim vyšel bravurně. Zmrzlý si ve 47. minutě naběhl na Greššákův pas za obranu a zblízka prostřelil Dostála - 0:1. Zlín následně vrhl pochopitelně síly do útoku. Po hodině hry pálil střídající Matejov, ovšem jeho rána nezaměstnala Mandouse.

V dalších minutách Sigma pozorně bránila a nepouštěla Ševce do nebezpečných zakončení. Až v 88. minutě se do pokutového území dostal Čanturišvili, jenže Mandous včas vyběhl a příležitost domácích zneškodnil. Hosté tak nakonec pohodlně ubránili cenný zisk.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha550018:515
2.Slavia Praha541018:213
3.Viktoria Plzeň540114:812
4.Sigma Olomouc54019:512
5.FK Jablonec53118:410
6.Slovan Liberec52127:67
7.FK Pardubice52126:67
8.1. FC Slovácko42115:57
9.Fastav Zlín52038:86
10.MFK Karviná51315:76
11.FK Teplice52037:116
12.Baník Ostrava51226:65
13.Bohemians Praha 190541125:74
14.FK Mladá Boleslav51134:94
15.SFC Opava50234:102
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram40133:101
18.Zbrojovka Brno50145:151
Zbývající zápasy
25.09. 18:00Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (410)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo místo Kozla? Jilek?

Reagovat
Salfovic

Olomouc válec. Bylo jasné, že jim Hubník strašně pomůže.

A jsem zvědavej, kdy si Plzeň stáhne Mandouse.

Baník

Reagovat
bobis21

Oba týmy špatné. V prvním poločase Teplice lepší, ve druhém o něco my. Fillo je ale k té výhře zkušeně dotlačil Už ať je zpáty Juroška. Dyjan s Tetourem jediní podali dnes lepší výkon, jinak šeď ...

Reagovat
lichna.

Juroska v tech zápasech nebyl o nic lepší..

A říct, že jsme byli druhy polocas lepsi, je taky hodně odvážné. Jeste aby ne, když nás tahal rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jenže Fillo hoří dozadu už rok, Juroška hrál zápas a půl (nebo dva a půl? Už nevím). Podpora ofenzivy super, ale dozadu mě ty jeho zbytečné zákroky už fakt štvou...

A ve druhém poločase jsme lepší byli. Na střely asi 7:2, držení míče taky mnohem více. Nevím jak počítá livepsport ty nebezpečné útoky, ale mají jich u nás 2x více.

Reagovat
Liquid

dle Baníkovců před sezónou měl mít jejich klub právě 14 bodů po tom snadném losu a realita, krčí se za Karvinou nadohled sestupu, Kozle, ty kluku sešívanej, jen tak dál

Reagovat
Liquid

*13 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

14 bodu po 5 zapasech? Jak?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Jak přesně bys chtěl po 5 kolech dosáhnout 14 bodů? Možná jedině s Lingrem na stoperu by to šlo no.

Reagovat
martin1

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je Kozel chranenej, nebo uz je to nejvetsi rakovina Baniku a vyhazuje se?

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek a Hasek uz vytahují takticke tabule ze sklepů.

Reagovat
dave30

Jílek má na Spartě lukrativní smlouvu do června 2022. Ten nebude nikam spěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
dave30

Jestli to víš, tak proč o něm píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá no. Nejdřív si to ověř demente

Reagovat
dave30

Proč ta tvrdá slova? Takže byl vyplacen? Dobrá. Ale příště bez těch dementů, prosím..

Reagovat
dave30

Opravdu nevím všechno (na rozdíl od některých). Ale já mít půl mega měsíčně (něco takového Jílek určitě měl), tak si nenechám vyplatit nějakou almužnu. A pochybuji, že mu Sparta vyplatila vše naráz. Na druhou stranu je mladý, takže možná na to přistoupil.

Reagovat
bobis21

Postižené děti ho vyhazují. Vedení naštěstí nedělá takové nesmysly jako střídání trenérů každých pár zápasů, jak by si ty postižené děti přály.

Reagovat
Pablos

to je dno... jak dokážeš urážet ostatní lidi s odlišeným pohledem na tak nejednotný názor, jako je trenér v období kdy se sakra nedaří ? To se na mě nezlob, ale to mi příjde fakt pod úroveň.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
bobis21

Takže když někdo píše o "kurvení" apod. tak je to v pořádku, ale když jim stejně odpovím tak je to špatně jo? OK

Reagovat
Pablos

Tak já se vyjadřuju k tomuhle co si napsal ...komu si tu odpovídal ? Týpkovi z Plzně na dotaz. Jestli se někde hádate a urážíte navzájem, tak co mi je do toho... ale já bych třeba Kozla vyhodil (nic mi do Baníku sice není, ale názor) a ty si tím vlastně urazil i mě ...je to špatně vůči mě ? Ano je to kurva hodně špatně pro mě! Chápeš ?

Reagovat
bobis21

Pokud nejsi fanoušek Baníku, tak jsem o tobě nemluvil. Otázku jsem pochopil že je směřována na fanoušky Baníku.

Reagovat
Pablos

Jako jo byla tímhle mířená, to je fakt. Stejnak se mi nelíbí to zesměšňování ostatních, ale ok to je tvoje věc ostatně taky.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz te nekdo v dnesni dobe nazve postizenejm, tak je to vlastne lichotka

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
fabec1222

trevore?

Reagovat
Salfovic

Za chvíli to bude mladá kurva.

Reagovat
ratusek

Ostuda bohužel si musíme přiznat, žw jsme průměr až podprůměr ligy. Žádné ambice prohánět TOP3 mít nemůžeme. S takovouhle budeme rádi za to, že se co nejdříve dostanem do klidného středu a kdo ví jestli

Máme trenérskou náhradu? Asi není nikdo volný a budem to prodlzžovat jak za Kučery

Reagovat
Liquid

Kučera by se prý rád vrátil

Reagovat
John Obi Mikel

Jako vybojovat s takovýmito soupeři z 5 kol jen 5 bodů... To je ještě horší start než loni.

Myslím, že pod Velkopopovickým trenérem už se trochu kýve židle.

Reagovat
HorajzmAmmann

odvolat Kozla je samozřejmě nesmysl, ale musí máknout co nejdřív.

bodová úspěšnost Pánika: 17/18 - 57%, 18/19 - 43%, 19/20 - 49%.

bodová úspěšnost Kozla: 19/20 35% a 20/21 33%

Reagovat
smazaný uživatel

35%

Reagovat
Alan_Shearer

Nejaky ultimatum vuci Kozlovi se uz vybizi ne? Co vas obcas vidim tak jsem si zadnyho posunu oproti Panikovi nevsiml

Reagovat
HorajzmAmmann

jako sun tam rozhodně je, ale spíš odsun bodů a přísun inkasovaných branek.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lichna.

Reagovat
shawntee9

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bobis21

Mám se vysilovat tím jak funguje statistika nebo mám rovnou brát že argumenty nevezmeš?

Reagovat
HorajzmAmmann

jak jako funguje statistika? Fotbal se hraje na body a ty Kozel prostě nemá... co tady chceš jako argumentovat

Reagovat
bobis21

Třeba tím, že používáš takový souhrnný údaj po 5 kolech, což rozhodně není dostatek pozorování pro jakékoliv závěry? To je prostě naprostý nesmysl. Ale klidně si měňte trenéry každých pár zápasů, to všem klubům vždy fungovalo

Reagovat
HorajzmAmmann

po 5. kolech? No já třeba vidím to, že máme po 5 kolech 3 zbytečný ztráty.... což jsou třeba body, které budou na konci ligy kurevsky chybět. Vždyť to loni bylo o každém bodu

Reagovat
ratusek

A hlavně se to táhne už od korony

Reagovat
HorajzmAmmann

a hlavně Pánik měl po 5 kolech 3 výhry a další sezonu 4 výhry. Kozel má 1 výhru a hrajeme doma s SKS.

Neříkám, Pánik se měl odvolat, ale Kozel Baník nikam neposunul a možná ještě rozjebal defenzivu. Nelíbí se mi to.

Ale Kozla neodvolávám a já mu ještě věřím. Ale musí máknout co nejdřív.

Reagovat
bobis21

Ano, po 5 kolech. Nebo se jich snad odehrálo víc?

A ano, jsou tam zbytečné ztrány, to nikdo nepopírá. Ale tohle vyhazování trenérů po pár kolech nikdy žádnému týmu nepomohlo. Budu radši když trenér dostane čas a ne že se bude vyhazovat na základě krátkodobé formy. Pánik tak nebyl vyhozen po tragickém jaru a jsem rád že vedení tu trpělivost má.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to já samozřejmě taky. Proto ho nevyhazuju. Ferguson tu 1. sezonu v United skoro spadnul. Ale jak říkám - někde je chyba a někde se něco musí změnit. On tam je průser i v přestupech...

Reagovat
BaggioRoberto

Tak ale když si odmyslíš letní pauzu, která byla měsíc, tak už je to dost dlouhá doba. Páník z toho kádru podle mě dostal maximum a to Kozel nedokáže.

Reagovat
bobis21

Jak už jsem tady zmiňoval, jaro 2020 bylo bodově lepší než předchozí jaro 2019. Teď je odehráno 5 kol, což je podle mě málo na jakékoliv závěry. Po 5 zápasech bys mohl i říkat že hraje Sigma o titul ...

Reagovat
Pablos

ale tak Páník se nevyhazoval kvůli bodům, ale kvůli hernímu projevu né ?

Reagovat
bobis21

Bylo toho víc, nebylo to jen o tom...

Reagovat
HorajzmAmmann

+ nedával šanci vůbec mladým a jeho výsledky proti týmům z top5 tragické. To chtěl asi Brabec změnit příchodem Kozla.

Reagovat
Pablos

Já bych změnu chápal... ten potenciál na to být stabilní klub z top5 má Baník velikej a s Páníkem ruku na srdce by to nešlo dlouhodobě. Ale evidentně s Kozlem to nesedlo, netřeba si něco nalhávat. A taky s tímhle kádrem to nepůjde, to si chce taky přiznat.

Reagovat
Salfovic

,,Ale tohle vyhazování trenérů po pár kolech nikdy žádnému týmu nepomohlo´´.

Jak si na tuhle blbost přišel ?

Reagovat
Shevchenko

Já myslím, že tady drtivá většina baníkovců Kozla nevyhazuje spíš se pozastavujeme nad tím, za co byl Pánik vyhozen.

Reagovat
braveheart

Není třeba měnit trenery každých pár zápasu, ale.. Souhrná statistika Kozla? Nějaký progres ve hře? A propo, kromě možná tří-čtyř zápasů, nějaká hra? Nikdy jsem neřval ''nějaký trenér'' ven , naposled snad Poznar ven, ale tady to není údaj po pěti kolech, tady to už je údaj, jak hrajou po výměně trenéra a není už to nijaká krátká doba. jak dlouho bude doba hájení? Sorry, já tam nevidím absolutně žádný progres k lepšímu.

Reagovat
bobis21

"20/21 33%" je údaj po pěti kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co psát. Tým nefunguje, neni tam nic z moderny, zadne automatismy, sebevedomi hráčů je na úrovni teenagera, kterého odmitne spolužačka ze tridy. Vyměnit za Jilka. Hotovo.

Reagovat
braveheart

Co by tam dělal uplakánek Jílek..

Reagovat
smazaný uživatel

Trénoval

Reagovat
Liquid

hoď ještě bilanci Svědíka, Pulpita a Kučery, mimochodem ta Kozlova je fakt šílená

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera 17/18 - 21%

Korytář 15/16 - 8%

Petržela 15/16 - 22%

Bernady (Svědík) 14/15 - 45%

Frňka 14/15 - 26%

Bernady (Svědík) 13/14 - 55%

Komnacký - 13/14 - 16%

Cviertna 13/14 - 36%

jak to bylo tu sezonu 13/14 už vůbec nevím, moc si to nepamatuju.

btw Pulpit 12/13 - 41%

Reagovat
HorajzmAmmann

a pro zajímavost:

Večeřa 06/07 - 51%

Večeřa 07/08 - 61%

Večeřa 08/09 - 46%

Koubek 09/10 - 66%

Koubek 10/11 - 30%

Marko 10/11 - 33%

Malura 11/12 - 23%

Látal 11/12 - 54%

Reagovat
John Obi Mikel

Marko 11/12 - 0%

Reagovat
HorajzmAmmann

to byl ten jeden zápas doma s Teplákama, kdy vedl 3:1 a prohrál 3:4?

Reagovat
John Obi Mikel

Pamatuju si jenom, že ho odvolali po 1.kole.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ono

Reagovat
Liquid

díky, takže EF kavárnou vysmívaný Pulpit 41% bodová úspěšnost s Baníkem co se zachraňoval a EF kavárnou vychvalovaný Kozel má 35% a 33% s Baníkem co byl ve skupině o titul....

Reagovat
Kepy_FCB

Kozla tu vychvalovali jen trevorci

Reagovat
Salfovic

Ale hovno.

Reagovat
Kepy_FCB

Ok tak kdo ještě?

Reagovat
Salfovic

Tak se mrkni na diskuse k jeho jmenování vaším trenérem. Většina to brala jako dobrou volbu.

Reagovat
Kepy_FCB

Přijali a vychvalovali je rozdíl.

Reagovat
Salfovic

Slovíčkaření.

Reagovat
mistr129

Kozel je dobrej trenér, nerikam že lepší než Pánik, ale trageda z nej zas dělat netřeba

Reagovat
veikko

Já ti nevím... Takhle mizernou bodovou úspěšnost nemá jen tak někdo, je tam už dlouho, žádný herní posun vidět není a dneska si ho namazaly na chleba Teplice, které lepily sestavu tak, že na kraji hraje futsalista, stopery hrajou záložník a krajní bek a stejně to na Baník stačilo celkem v pohodě.

Reagovat
ratusek

Ostuda

Reagovat
Pablos

jako na Páníka bych se vysral ...to nikam nevede tyhle diskuze, akorát se tím rozdělujete mi příjde. Vůbec bych nesrovnával prostě Kozel vs Páník. Ale bral samostatně oká, Kozel ...a výjde mi z toho hrůza a je jedno kdo tu byl před ním, to je minulost... součastnost je taková, že mi příjde, oká čas naplnil s Kozlem to nepůjde.... sbohem.

Reagovat
HorajzmAmmann

já se nad tím pozastavovat budu. Protože jsem s tím jeho hejtem na jeho osobu vůbec nesouhlasil...

Reagovat
fabec1222

Tak co se divíš, když trevor a jeho nohsledi rvali nadávky na Pánika pod každou diskuzi, ačkoliv třeba vůbec nesouvisela s Baníkem.

Reagovat
Pablos

Nedivím a strašně jim to svým způsobem přeju teď. Ale zase je mi líto těch normálních baníkovců tady co jsou, že se teď pod tou ,,karmou" za Páníka svezou

Reagovat
Bakary3

Reagovat
PlackaSKS

ti dva to zvládnou

Reagovat
thewall

Až na poslední větu před sbohem naprostý souhlas. Za sebe jsem byl rád, že Páník skončil, byl jsem rád, že přišel Kozel, teď pochybuji, že to Kozel zvládne, ale nechci, aby byl teď nebo během podzimu odvolán.

Diskuse typu Páník vs. Kozel je bohužel většinou na úrovni hádky dětí v mateřské škole. Nemám nic proti tvrdé kritice Kozla, ale mastit do toho pořád jestli někdo nadával na Páníka, byl nebo nebyl proti Páníkovi a apod. je k ničemu.

Můj první a poslední příspěvek na téma P/K.

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ten kadr.. to je strasna tragedie.. Brabec muzi zvednout rozpocet tak o 100 mega a pak to mozna muze nekam smerovat

Reagovat
oli9

Baník... Jako vždy plná diskuze před sezónou a útok na top 4

Reagovat
ratusek

To tady má jen pár lidí. Za mě končí doba hájení a mělo by si.vedení sednout a už něco důrazně říct. Ale tím zase dostaneš tým pod ještě větší tlak a nemá to dobré vyustění. No takže začarovaný kruh jak za Kučery

Reagovat
braveheart

Otázka je, jetsli za tohle může vůbec trenér..

Reagovat
ratusek

Je pravda, že ten kádr je hroznej. A to tady někteří psali, že je těsně za top3.

Je hroznej hlavně směrem dopředu. Ale ona už nefunguje ani obrana, která nám aspon fungovala. No se Slavii doma prohra a ještě větší tlak.

Tetour, Juroška jsou dobré posily, ale ta hra týmu dopředu je hrozná. Bojím se, že to bude jak za Kučery a vedení ho bude držet a odvolá až po posledním zimním kole kdy budeme o bod před posledním Brnem

Reagovat
Kepy_FCB

¨Kučeru odvolali ž po 3 nebo 4. jarním kole...

Reagovat
braveheart

Ten kádr právě zas tak hrozný není.. Že hrají hůř, než mančaft ze 7. německé ligy, na který se chodím doma koukat je věc druhá. A znovu se ptám, jestli to je trenérem, my jsme dopředu hráli na hovno už za Pánika

Reagovat
Bakary3

Kadr je hroznej, v meritku 18 clenny ligy, kde spodní tretina to lepi z lemplu z nizsich lig a odlozencu a ten prostredek taky stoji za prd?

Kvalitou hracu Banik je do nejlepsi sestky ligy, treba je to špatná vizitka ty ligy, ale je to tak.

Takze tady bych Kozlovi alibi nehledal.

Reagovat
ratusek

No je hroznej na hřišti. Ti hráči vypadají, že ani pomale neumí nahrát, o nějaké myšlence ani nemluvím a o utoku a křídlech vůbec nemluvím radši.

Podle jmen to špatné není, ale prostě si to nesedlo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Tak to je vec toho, kdo s nima pracuje...

Ale stopery na ligu na ligu ma super, beky obstojny, Janos by se neztratil v zadnym tymu nasi ligy, Tetoura ma na prani, na lajnu holzer, azevedo, potocny, buchta, reitera se jeste zbavil... do utoku zajic, sasinka, kuzma...

Jako s timhle jde hrat fotbal uplne v pohode a ty reci, ze nema hrace pro svuj fotbal, mi prijdou uplne mimo.

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

Však já souhlasím. Nahoře jsem to blbě napsal včera. Podle jmen dobré, ale souhra, kompaktnost a celkový týmový výkon a taktika prostě neexistují a už měl dostatečně dlouhou dobu na to, aby ten tým šlapal a když ne šlapal, tak aspoň, aby byl vidět styl na hřišti, který má smysl a z dlouhodobějšího hlediska by vyšel. Je vtipný, že Bob měl lepší výsledky s jeho stylem nakopáváných míčů.

Akorát Azevedo jde pryč, Potočný je nejhorší přestup za poslední dobu, na Buchtu sere a Reiter má tak akorát na průměrnej tým, což te´d sice jsme i my, ale do budoucna se to snad změní. No a Šašinka vypadá, že zase zapomněl hrát fotbal, Zajíc trpí na zranění a Kuzma je Kuzma, tomu jsem osobně nikdy na chut moc nepřišel. ale asi patří k tomu lepšímu

Reagovat
Bakary3

V tomhle vidim rozdil mezi top trenery a ostatnimi...

Dát na hřiště 11 lidi umi kazdej, ale aby to slapalo, a ještě k tomu tem hracum zvednout kvalitu, to je umeni.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

za mě oboje, kádr i trenér ...nemám Kozla za nějákého nýmanda, podle mě to špatný trenér není, ale prostě někde to sedne někde né ...tady mi příjde, že to teda vůbec nesedlo a už to bude jen plácání v kruhu.

Reagovat
Kepy_FCB

je to trenér pro kluby bez fanoušků , tlaku a ambicí

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozel chce hrát fotbal, ale pokud ti tam nikdo nedá přesnou finálku do šance je to k hovnu. Můžeš si přihrávat ve středu hřiště 100x jak chceš, ale pokud tam není Iniesta, který ti to pošle přesně na hlavu nemáš přes ten beton šanci.

On Pánik moc dobře věděl, proč hraje tak jak hraje, nákopy dopředu, přečíslení, rychle nahoru - šance Baník měl daleko víc než má teď. Teď to jsou jenom přihrávky ve středu a Laštůvkovi a po hodině kombinování stejně přichází nákop do prdele a ztráta balonu.

Buď Baník koupí pořádného středního záložníka, který bude rozdávat jednu fantastickou přihrávku za druhou a nebo ať změní styl hry na ten Pánikův nakopávaný

Reagovat
hodjohn

bohužel se ale nedaří toho playmakera sehnat...a to na něj čekáme už několik let

Reagovat
ratusek

Myslím, že nám minimálně jeden dorůstá, ale šance nedostává, nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruby to nesplnoval? V nem ten slusnej playmaker je..Banik ho nemel poustet

Reagovat
hodjohn

Hrubý ho právě vedle sebe potřebuje, aby vyniknul. On sám jím není.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

přesně tak.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Tak to nemusí mít špatný vyustění si myslím... naopak to může klidně pročistit. To nikdy nevíš dopředu.

Reagovat
Kepy_FCB

Gratulki na severozápad Čech, ani jste se moc nenadřeli, vaše béčko to Kozlovi ukázálo a ani sudí ho nezachránil

Vyhazov Kozla je naprosto nutný a akutní, držet ho tam může fotbalovej analfabet snad už to náš majitel není. V některejch parametrech horší jak za Kučery to už je fakt pod dnem

Reagovat
C-M@ster

Si říkám, jestli by ta Líšeň nebyla v první lize lepší jak Zbrojovka... i přesto, že je naprosto vybrakovali.

Reagovat
Zephyr

Ten kádr Baníku není kdovíjaký. Z takového hovna bič neuplete sebelepší trenér.

Reagovat
3M

Sice lepená sestava, ale pod Hejkalem hrajem hroznou píču. Naštěstí je na to Ova ještě hůř

Reagovat
Rothbard

Budu se opakovat. Kozel bude první odvolaný trenér. Change my mind.

Reagovat
iamek

Už před Pardubicemi byl u Brabce na koberecku. Nějaké ultimátum už tam bude

Reagovat
JarousFCB

Zlatý strýček Bob... a to nám dnes brutálně nadržovali

Reagovat
veikko

Taky mi přišlo. Paradoxně roh, ze kterého jsme dostali gól, neměl být, ale to byla kapka v moři. Teplicím se pískala jakákoliv drobnost a na opačné straně dělal Julínek slepého. Dneska to bylo otřesné.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo ten rozhodčí byl mimo...

Reagovat
GreatWhite

Je evidentní, že kabina drží při sobě a že Látalův fotbal pomalu začíná fungovat. Rozhodně ohromný vliv na výsledky i na tu kabinu má Hubník, ten hraje každý zápas famózně. Dívat se na ten fotbal moc nedá, ale dokážeme díky pevné obraně udržet vedení a porážet týmy ze středu a spodku tabulky, což by vždycky náš problém.

Jinak musím za poslední zápasy pochválit krom zjevných opor Greššáka. Vynikající dozadu a dokonce dopředu chvílemi vypadá už jako fotbalista.

Reagovat
BaggioRoberto

BaggioRoberto26.09.2020 18:57#

Hoši rozumíte někdo tomuhle? "Heidenreich má smůlu. Na Slavii vyloučen být neměl, trest ale dostal." Tohle bylo ve čtvrtek v novinách a dneska normálně hrál.

Reagovat
bobis21

Teplice se odvolaly

Reagovat
dave30

Prostě normální odvolání. Trest byl do projednání odvolání pozastaven, odvolání bude zamítnuto a odsedí si to příští zápas.

Reagovat
h8_sfatto

prostě Slavie a uplacený rozhodčí, to už je tradice

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/rzh29

Granečného Emmen

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

Holandsko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta, zmar, zoufalství. Herní posun žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes super nabeh na sektor + fandeni, aspon na chvili. Horajzmovi tentokrat nic nevycitam jelikoz by ten turniket stejne nepreskocil. Co se tyce Kozla tak ma proste smulu. Kdyz mel standartni podminky na pripravu tak po vyhrach na Slovacku a v Budejovicich byli vsichni spokojeni. A sme ve fazi jako loni Liberec - taky byli dole, Hoftych ven a jak to nakonec dopadlo

Reagovat
John Obi Mikel

Je to možné. Nicméně stalo se to, že Hoftych dostal Balutu. Těžko říct, jestli vy někoho takového přivedete.

Na druhou stranu Hoftych tam byl od léta. Kozel už je tam déle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Od Baníku si po Jablonci dávám pauzu, mám svých starostí a nebudu ještě řešit nalitý čuráky, kteří všechno řeší tak jak řeší

Reagovat
HorajzmAmmann

*dost

Reagovat
Stannis Baratheon

Co se stalo v Jablonci?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
shawntee9

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal facky. A priste ste na rade vy

Reagovat
Stannis Baratheon

Za co dostal facky? A kdo my?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ne bo jsi koste Ale ostatni...

Reagovat
Stannis Baratheon

No to mi spadnul kámen ze srdce.

Reagovat
PlackaSKS
Reagovat
smazaný uživatel

Stando, dockas se.

Reagovat
PlackaSKS

a kdy se mam těšit, Kubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, nezajdem na procházku někdy? Třeba někam do lesa

Reagovat
Posledni Kovboj

jee, ja chci taky, vemte me s sebou kluci

Reagovat
doshcz

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi vybitej, ne? V 17 Edenu, pamatuješ?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Bakary3

Jako od vas? A jste na to pysny?

Reagovat
Losinho

Tam musí bejt IQ jako prase hlavně že si jdou zahulákat za plot

Reagovat
Bakary3

Nevim, co dodat k tomu je každý slusny slovo nepatricny...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Posledni Kovboj

tenhle oligofrenni polskej nedomrd to maximalne sledoval zdalky.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
Han střelil první

Na co si to hraješ, debílku?

Reagovat
Blasphemer

5 klobás 10 piv gang shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Co to tam bylo za cirkus s tou security?

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
smazaný uživatel

Prusna, Pracny. To jedine je snad pravda- Mezibori Jesti tu chce nekdo delat ramena Vime o vas vse...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to jsou zmrdi. Jasně fotbal bez lidí, bez fanoušků, jen Prymula co si tam hodní starý péro.

Reagovat
smazaný uživatel

*honí

Hodní jsou Babiš a spol, že mu pomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice V lize by mi asi chyběly.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně.

Reagovat
Zdechlina

Vůbec. Po Příbrami druhá největší rakovina naší ligy

Reagovat
3M

Ty chcípni ty mrdko asijaská

Reagovat
Zdechlina

Dobře no Aby ti nepraskla žilka

Reagovat
meno

Kdo vidí do Baníku, můžete mi říct, proč Brabec nějak nevyvažuje cestu mladíků a zkušností a jede na plnej kokot ty mladý? Jakoby zdaleka nemají podmínky jako Dortmund nebo Ajax, aby žili jenom z nich.

Reagovat
bobis21

Nic takového se přeci neděje, o čem to mluvíš?

Reagovat
meno

Vždyť je to vidět z poměru peněz, co narval domládeže a co dává do áčka. Housku kdyby chtěl, tak přivede, Vlkanova to samý.

Reagovat
ratusek

Jo to máš pravdu. Nevím,.proč je nepřivedl

Reagovat
bobis21

Tak do mládeže se teď prachy dát musely, protože když přišel tak měl Baník přesně 0 hřišť pro mládež, 1 hřiště pro trénink a skoro žádné trenéry mládeže. Tam ty investice musely přijít.

A co se týče toho poměru mládež vs. áčko - my nemůžeme konkurovat těm miliardovým rozpočtům Sparty a Slavie, nemáme bezednou kasičku. Dalších 10 milionů které by šly do áčka se musí někde jinde vzít - pokud nepřijde další sponzor, znamená to vzít z jiné části klubu - tedy mládeže. Pokud chceme být dlouhodobě někde za těmi nejbohatšími, musíme se buď občas dostat do Evropy, nebo někoho dobře prodat. To co bychom museli utratit za posily pro nějakou "jistotu" účasti v EL by bylo asi stejně jako bychom pak dostali a riziko toho že ty prachy nainvestujem a pak se tam nedostaneme je příliš velké (i s příhlédnutím k tomu jak se zatím povedly dvě nejdražší posily Potočný a Reiter). Když to dáme do mládeže tak i když nevychováme nikoho na velký prodej, tak aspoň třeba vychováme někoho do áčka pro ligu ...

A do áčka jde těch peněz dost, ale teď řešíme že máme v áčku moc hráčů, takže nedává smysl nikoho přivádět dokud někdo neodejde. Já chtěl Housku už několik přestupáků a rád ho uvidím, ale na ten střed zálohy už máme Jánoše, Tetoura, Jiráska, Kaloče, Drozda + tam nastupuje Kuzmanovič, Chvěja, Šašinka a myslím že občas i Buchta. Další hráč na stejnou pozici prostě bez odchodů nedává smysl (i když věřím že by byl přínosem).

Reagovat
meno

,,Pokud chceme být dlouhodobě někde za těmi nejbohatšími, musíme se buď občas dostat do Evropy, nebo někoho dobře prodat. To co bychom museli utratit za posily pro nějakou "jistotu" účasti v EL by bylo asi stejně jako bychom pak dostali a riziko toho že ty prachy nainvestujem a pak se tam nedostaneme je příliš velké"

Jestli má majetek v hodnotě 4,5 miliardy, tak mu může těch 250M investovaných navíc být docela jedno ne?

Reagovat
Salfovic

No to opravdu nemůže. Leda kdyby měl těch 4,5 mld na účtě, ale to určitě nemá.

Reagovat
bobis21

Majetek neznamená že máš ty prachy na útratu. Majetek jsou třeba akcie těch firem. Aby to mohl utratit, musel by prodat ty své firmy a tím to přeměnit na peníze které jde utratit. On do klubu dává své peníze tedy z té části zisku kterou z firem jako vlastník dostane. A za dobu kdy je v Baníku se s tou částkou myslím nejsi daleko (přesné čísla nevím, ale do rozpočtu každý rok dává přes 40m + ty investice do zázemí).

Reagovat
Kepy_FCB

tvl a tohle (meno) chce jít do politiky

Reagovat
meno

ofc vím, že je rozdíl v majetku a v tom penězech, kterými disponuješ, nicméně Brabec stále patří mezi miliardáře a reálně si určitě může dovolit investovat tak, aby se mu to vrátilo z Evropy. Máš nějaký 3 týmy daný a pak jsou tam 2 pozice, který by mohl Baník obsazovat ať už na úkor Bolky, Jablonce nebo Liberce, což by celej českej fotbal bolelo asi nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé - Brabec chce, aby Baník fungoval způsobem, že klub bude schopen existence, kdyby on (Brabec) nebyl. Z nějakého důvodu. To říká na setkáních otevřeně a ještě to potrvá. Nicméně tomu odpovídá realita, že do klubu nepotečou horentní peníze a nebudeme dělat závody s první trojkou.......

Za druhé - dlouhodobě máme u nás ve Slezsku problém, že hráči odjinud (hlavně z Čech) sem moc nechtějí. Pokud sem někdo příjde a je to naše první volba z hlediska chtěnosti hráče, je to vždycky úspěch. Bohužel ve větší polovině případů realizujeme "rezervní volbu", někdy ani to ne. Musel by jim cpát tak velké prachy, aby je tu dostal, že by to bylo pro klub nezdravé i z hlediska morálu a zadělal by si tím na problém, že hodně velké prachy by se staly normou i pro nerozdílové hráče (požadovali by neadekvátní peníze).......

Za třetí - proto vidíme zboží v mládeži, kterou si tu vychováme a budeme je chtít časem co nejlépe zpeněžit, nejlépe cestou prodeje mimo ligu. To je ještě nadlouho, ale Baník v nejlepších dobách měl vždy výbornou mládež, dost to vyprecizoval nebožtík Evžen, naši mladíci byli žádání celou ligou, protože se vědělo, že tu je dobrý systém a ti kluci umějí kopnout do balonu. Stačí se zeptat třeba Petržely v dobách, kdy ještě nebyl zdaleka ani v Rusku ....Čertužel se to rozesralo fest, rozjebaly se vztahy v regionu, hlavně za tenistů, velký podíl na to má i starý Lička, pobočník tenistů.....

Dát další peníze by VB asi mohl, ale chápu, že nechce. Jde to proti cíli, aby se Baník hned nepoložil, kdyby se s majitelem něco stalo, nedejbože. Cenou za to je skutečnost, že ačkoliv mančaft je slušný a hra ani pozice neodpovídá, tak ještě kousek chybí a ten kousek se už hodlá realizovat z prodejů. U mladých to potrvá ještě, prodeje při účasti v Evropě s nynějším kádrem - to z nich trenér musí dostat.

Za čtvrté - Brabec nemá firmy proto, aby maximum peněz z nich narval do pochybné kolonky fotbal v prostředí FAČR a lidí v něm. Což chápu. Chtělo by do někoho do paety s větším objemem peněz. Ale kde ho vzít a aby chtěl cpát do fotbalu .... Křetínský počítá stále v daleko větších číslech a čínský stát ani nemluvě. To se to socanovi Luftjardovi rozhazuje .....

Reagovat
PlackaSKS

Jestli má majetek v hodnotě 4,5 miliardy, tak mu může těch 250M investovaných navíc být docela jedno ne?

tohle je vtip, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kepy_FCB

ty si čuchal řeporyjský slipy né?

Reagovat
meno

Jj, Feninovo, ale jak už nefetuje, tak to není ono :(

Reagovat
Kepy_FCB

Fenin by ti je neposkytnul ale řeporyjskej ti do nich dává bonusy

Reagovat
lichna.

Řeknu k tomu asi jen jedno. Je mi úplně fuk, jestli za tohle může Panik, Kozel, hráči, Covid nebo Babis. Chci zase vidět Banik, který mě bude bavit, chci Banik, kde budu mít pocit, že hráčům jde jen o vítězství a kteří chtějí makat za Banik. Chci Banik u kterého nebudu z 5 zapasu po 4 naprosto otrávený. Chci Banik slozeny z odchovancu ale klidně i hracu odjinud, kteri se budou ale za Banik bít.

Na to, jak klub dotuje pan Brabec, je tohle prostě ostuda. Ve výsledku jsem takhle rozpolceny kolem Baniku snad jeste nebyl. Vubec netuším, co by mu pomohlo. Protože papírově se mi až na výjimky líbí jak kadr tak trener. Ve výsledku neslape ani jedno... Paradoxně me pak gol Teplic ani nenasere, protože v tom vidím naprostou zaslouženost...

Reagovat
Kepy_FCB

abys měl zpátky z Kozlovny Baník tak příčinu hledat musíme, já mám jasno jako jsem měl u Kučery což se potvrdilo, držet Kozla je ztráta času a nervů

Reagovat
ratusek

To jw asi fakt, ale místo něj koho? A Brabec ho hned nevyrazí, protože za něj zaplatil svazu. Je to bohužel začarovaný kruh

Reagovat
Kepy_FCB

Galásek, mladej Lička ,... určitě se najde někdo lepší než tenhle panák

Reagovat
lichna.

Galasek na základě čeho? A donutil by ty hrace makat a zároveň hrat zajímavý fotbal s zapojováním mladších?

Reagovat
smazaný uživatel

Lička je v Orenburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Když Kozel přicházel byl sem nadšený. Fakt sem mu věřil, navíc doposud hrál líbivý fotbal. Bohužel tohle angažmá mu vůbec nesedlo. Posun tam je nulový a tým nemá ani morální sílu vyhrávat vyrovnané zápasy. A nakonec vždy přijde prohlášení, kde opakuje stále ty stejné věty dokola, kterým už sám ani nevěří. Jeho statistika je tristní. No nevidím žádnou reálnou náhradu, takže asi budeme muset ještě pár týdnů protrpět.

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Messiho a jeho doživotní zákaz startů

Reagovat
berliner

De Azevedo 2 goly po navratu z B-tymu ja vedel ze to v nem je v klukovi jednomu opalenymu

Reagovat
John Obi Mikel

Výkon v druhém poločase nebyl nic moc, ale vzhledem k sestavě to byl dobrý zápas a vynikající výsledek. Pochvala pro skoro celý mančaft. Teď hurá na Dány.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Začínám se bát, že teď budem spoléhat na dvojici útočníků Tecl, Kuchta. To je čiré zoufalství.

Reagovat
John Obi Mikel

Furt je tam Olayinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta by se ještě mohl trochu zvednout, přece jen měsíc covid a moc prostoru zatím neměl, ale Tecl, to je čirá hrůza. Naopak Sima se docela pěkně ukázal

Reagovat
John Obi Mikel

Sima byl namotivovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sima by mohl začít soutěžit ve skocích do vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe takový gól copak těší?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
iHawX

Sledovat Tecla je hroznej zážitek jestli bude hrát v Dánsku, tak to můžem rovnou nastoupit v 10

Reagovat
h8_sfatto

v Dánsku se ani nemusí hrát, naprosto zbytečný zápas, Slavie prostě na dánský tým nemá a dostane akorát o gól méně než by byla kontumace

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jak říkaj ve studiu. Slovácko nehrálo špatně. Myslím, že tenhle rok budou nejvýš z týmů na Moravě a ve Slezsku.

Reagovat
meno

Mohlo by to vydržet i Sigmě

Reagovat
John Obi Mikel

na Sigmu jsem zapomněl.

Reagovat
Liquid

nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický tým stejně jako Slovácko

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Musa by to měl ve Slavii zabalit zbytečně tam ztrácí svůj potencial

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

na to si po dnešku přišel jak?

Reagovat
Greny

Snad všude jinde by hrál mnohem víc než ty minuty co má... Ještě k tomu na úkor Tecla .... kterej v podstatě není v ničem lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

A uvědomuješ si, že byl dnes v základu a střídal kvůli zranění?

Reagovat
Greny

Ano a v základu byl protože se základní jedenáctka šetřila na odvetu... Dlouhodobě to prostě nechápu

Reagovat
PlackaSKS

od každýho hráče chce trpiš zapracování do týmu než začne nastupovat pravidelně. někomu to trva dva měsíce, někomu rok. kdo to nezvládne jde pryč nebo hostovat. musa má pořád víc a víc minut. tohle je úplnej nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

No právě. Dneska, když se šetřili klíčoví hráči, tak hrál základ a zranil se. Nic vážného nakonec, ale ve středu to ještě bude cítit = bude hrát Tecl. Hodně štěstí Slavie.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda a z Trpise to u me dela trosku dementa.

Reagovat
berliner

Jojo Tecl a Kuchta jsou tragedi

Reagovat
Salfovic

Ano, jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si zrcadlo ty idiote.

Reagovat
berliner

Vzdyt ja souhlasim ze to jsou tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

To není na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsem chtěl říct, že mi vadí, že někdo nadává Trpišovi, Kotalovi atd., ale oni vidí ty hráče každý den... A proč by nominovali blbce a horší hráče, když jim jde o práci/kariéru?

Reagovat
Mass

Jako bys neznal místní chytráky, co trenérech tvrdí, že sou to dementi, přitom by s těží udělali tři žongly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v životě všude... Ale prostě věřím Jindrovi a jeho týmu a když to nevyjde, tak oni nejvíc poznají co posrali. Pocítí to na výplatě, na angažmá... A tak to je i u Guly, Kotala, Hoftycha... Jen Rada je fakt starej vlk, protože to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas. Ale zdejší dementi si myslí, že tomu rozumí víc než JT

Reagovat
Mass

Reagovat
cristiano.K.

on ten potenciál není nijak závratnej, ono Slavie klidně může být pro něj strop, zároven tam může odehrát x sezon jako jednička na hrotu. Se Škodou to taky dlouhá léta vypadalo na to,že na Slavii nemá a je v klubu ligových kanonýrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa má na to hrát v top klubu. Podle mě může být na takový tý druhý úrovni útočníků...Morata, Giroud... Ale je otázka zda toho dosáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Tpc co

Reagovat
Salfovic

Ty jedeš

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tpc nefetuj uz

Reagovat
ACSeRw!n

oni to ale delaj pro penize a ne pro nejakej potencial, vime ?

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál má třeba Hlozek ,ne tohle kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek toho dosáhne na 99 %, Musa má potenciál. A takových jako Musa je 12 do tuctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar musí hrát víc. A v záloze.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

byl suprovej

Reagovat
Zark

Fakt už, trevorovec ven

Reagovat
Zark

Fakt už, trevorovec ven

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek dneska. Toho zranění Musy je škoda, snad se brzo uzdraví.

Reagovat
PlackaSKS

ta noha neni pěkná no.. ale spíš jen povrchový zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se může sejít 20.000 lidí v Globusu a koukat tam na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s rouškama

Reagovat
Mass

Proč mají někteří slabomyslní lidé pocit, že vláda zavírá akce, protože z toho má radost? Nebo že epidemiolog Prymula tomu nerozumí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, někdo je prostě dement a vždy bude prskat, ale spousta lidí chce doložit data. Data, podle kterých omezují to a to a to...

Reagovat
mistr129

Reagovat
h8_sfatto

Prymula je jenom Faltýnek 2. Týpek, co umí vyvádět státní peníze do soukromých farmaceutických firem, to není řešitel problémů. Pouze slabomyslní věří, že Prymula rozumí problému epidemie.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si myslí, že když si přečetli článek o koroně na facebooku, tak tomu rozumí víc než Prymula a spol.

Reagovat
Losinho

Spíš tu nechtějí režim jak za komoušů. Abych měl všude hadr na hubě a nemohl ani na posranej fotbal.

A pak naživo slyšet, jak nejnovější oběť covidu v nemocnici přítelkyně je frajer, co to ožralej narval do stromu.

Reagovat
Kepy_FCB

plus třeba vidět umírat lidi s kolikami kvůli tomu že si nějakej zpovykanec myslí že má těžkej kovid a chce se povalovat ve špitále co nejdéle

a takhle by se dalo dlouze pokračovat napříč sférami života

Reagovat
ratusek

Tvl fakt? No mě stačí, že se lůžka plní lidma, co nšmají příznaky a pak jš panika, že nemáme kapacitu lůžek.

No prostě šaškárna

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To, že tomu Prymula nerozumí, už dokázal mnohokrát.

Reagovat
Muffi

Prymula je morálně pochybný člověk co nedostal bezpečnostní prověrku a z jeho vyjádření do médií nebylo pravda ani 10 procent. Tak kde jsi vzal, že tomu rozumí?

Vedle něj se tam realizují mesianističtí psychopati schopní říct do médií že pokud by opatření zachránila jeden život, mají smysl(už nevím, zda Maďar nebo Šedo).

A co se týče samotných opatření, jedná se o naprosto bezprecedentní zásahy do chodu společnosti, v řadě případů založená na vyžadování věcí před covidem označovaných roky za problematická. Ta jsou přijímané bez jakékoliv diskuze na základě zákona o malé právní síle lidmi, kteří je nezdůvodňují žádnými daty natož účelem nebo dobou platnosti a jsou tak ve své podstatě nekontrolovatelná.

A jak se ukazuje ve Francii, Španělsku, Rakousku nebo tolik vzývaném Slovensku, jejich účinnost je značně problematická, na což zmínění, kteří nás buzerují za naše vlastní peníze reagují naprosto šíleným způsobem, viz kecy o utržení se ze řetězu na velikonoce nebo reakce Rážové, že to chytla od novinářů, když ty opatření ani sami nedodržují.

A už vůbec nemluvím o tom, že nemají ani páru, jak společnost funguje. Stěžují si na chlastání o prázdninách ale že lidi začli chlastat hned, jak se udělalo hezky a mohli sedět venku netuší, nemělo se jezdit do zahraničí ale že exponovaná místa jako Lysá, Sněžka, Zoo, Šerák, Praděd jsou narvaná k prasknutí i bez omezení neví, že se mládež bude techtlit a mechtlit bez ohledu na covid ví všichni mimo vládu(v 16 chceš zasunout, ne být rok doma),stejně mrňousové, pro které je rouška jen další hračkou, rouška v práci, když máš stejně celý den jednu a na šatnu, oběd, kafe, cigáro, místo bokem s těmi samými lidmi ji stejně sundáš, protože být v tom 10 hodin je fakt opruz.

A tohle všechno mají lidé snášet neurčitě dlouhou dobu (článek v MF středa/čtvrtek kde hovořili o proočkování Indie dle tamního epidemiologa v 2023 v Evropě snad o rok dřív), protože jako cíle jsou schopní říct jen neurčité a absolutně neměřitelné bláboly jako vakcína (kup si Sputnik), nebo léčba (nemá dostat Cihlář za Remdesivir metál?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ratusek

Ti nýmandi nám žádná data nepředloží, protože je nemají a vaří z vody. Dělají opatření náhodně, protože si myslí, že by to pomoci mohlo. zavřou kluby a restaurace, protože ty nemají velkou lobby. že je v obchoďáích denně tisíce lidí, tak ty radši nezavřou, protože mají jednak silnou lobby a druhak by ekonomika šla do hajzlu uplně.

Ale ty nesmyslný opatření jsou po celém světě, taky už probíhají proti nim protesty víc a víc, což je dobře. Lidi chtěj normálně žít, normálně se bavit i s rizikem, že nakazí někoho svého bližního. Bohužel Prymula aspol z nás chtějí udělat otroky, co chodí jen do práce a z práce. Chce zase zakázat shlukování lidí, takže srandafotbálky o víkendu nebo hokeje či florbaly atd skončí. Jim je to u prdele, oni mají své prachy jisté (vláda, epidemiologové, novináři), ti tu paniku budou šířit pořád.

Teď vyšlo, že budou omezovat péči o jiné pacienty kvůli coviďákům, ty vole kde to sme? To už si z nás zdravotnictví normálně dělá prdel. Tohle je prostě na žalobu a jen jsem rád, že nikdo z blízkých není teď vážně nebo chronicky nemocný, protože by kvůli přednosti covidu umřel (možná by šel i do statistik jak se nesmyslně dělají).

včera sem byl v Brně v Olympii, a pokud jsem to nechytil včera, tak už to nechytím nikdy

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní je, že jí několik hodin denně nosí v práci/ve škole půlka republiky a nikomu nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to úplně v pohodě vydržet klidně i těch 8 hodin. Nepřizpůsobivost a sebestřednost některých lidí hraje své.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Moc dlho je dobre, vyzera to ze niekomu pomoze len vojna alebo smrt blizkych

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá to, že Teplice udělaly tu výměnu trávníku kvalitně. Hřiště vypadalo skvěle. Jen jsem zvědavej, kolik dostanou pokutu za ten diagonální střih trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nevím kudy kam,

Bobovi já zavolám.

Ahoj Bobe jak se máš?

Jak ty body furt děláš?

Hele Lubo, chceš pět gólů?

Do útoku mrdni Smolu.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tpč neeeee

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

básničkáři, jsi to ty?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Pyroman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Baníci vyhodili Páníka, protože měli iracionální a nadsazené představy o možnostech svého kádru a neuznávali právo na špatné období. Časem na to možná dojedou. Pokud nechtějí být za kašpary znovu, měli by dát Kozlovi ještě čas.

Reagovat
wikingskrin

Vyhozeni Panika byla spravna vec, nikam bychom se pod nim neposunuli. Kozel se pred nastupem do funkce jevil skvele, bohuzel to vubec nevyslo. Nejsou prachy na lepsi hrace a Brabec fotbalu asi moc nerozumi. V baniku je neco shnileho ....

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle vaše zaklínadlo o posouvání je blbost. Právě Pánik vás posunul z boje o záchranu do horní poloviny tabulky. Pokud jste si představovali, že by Baník postoupil do pohárů, chtělo by to posílit. Pánik dostal z týmu maximum. Teď je doma ve Zlíně, má tam zajímavé hráče jako Conde, Dramé, kterým má co dát. Já myslim, že je spokojený, narozdíl od vás, věčných negativistů.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Pfeifer a Hlavatý 1. gól v lize

Reagovat
martin1

+Čihák 1.start

Reagovat
Liquid

Hlavatý ještě na jaře Liberec sponzoroval a nyní Hlavatý skóruje do jeho sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice paráda... tým co má budoucnost. Věkový průměr nižší než má Sparta mimochodem. Vidím budovat novou Plzeň pěkně odspodu. Se asi vykašlali na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link na Spart-tu ?

Reagovat
Beči

Zaplať si O2 Sport. Ty dvě čenta měsíčně nikoho nezabijou...

Reagovat
Liquid

Brňáci během jara o Pardubicích: Dojde vám dech, odpadnete, to první místo nedáte......

Brňáci během léta o Pardubicích: V lize budete na roční návštěvě, bez šance na udržení. U nás v Brně je kapitál, my máme šanci hrát v 1.lize léta, to Pardubice pomažou po roce zase zpět do 2.ligy

.........................

realita po 5.kole kdy Pardubice 4x !!! hráli se soupeři ze skupiny o titul, kdežto Brno jen 2x

7.Pardubice 7 bodů

poslední Brno 1 bod

...gratulace míří pod Špilas

Reagovat
kilobyte

Brno už se těší na to jak bude válcovat druhou ligu.

Reagovat
BaggioRoberto

Brno, Opava a Příbram jasnej padák.

Reagovat
dejvikker

Klauni z Brna v čele s Machálkem se vrací zpět na zem

Reagovat
Blasphemer

No zaplaťpánbů. Tyhlety zápasy mezi předkoly bývají těžký a na kvalitě soupeře moc nezáleží. Naštěstí Brno dnes čiré zoufalství, takže i díky tomu se šesti změnami docela hladký průběh. Akorát ten Brabec mrzí, snad bude v pohodě, poslední tři zápasy se dal herně zase dokupy.

Reagovat
KingMaster13

Podívej na Liberec jak dopadl

Reagovat
Blasphemer

béčko Plzně béčko Slavie, no

Reagovat
Blasphemer

*povodilo

Reagovat
FCSL

Šíleně úzkej kádr, kdyby se náhodou postoupilo do skupiny, tak v lize s tímhle spadnem do boje o záchranu. Někteří na to bud nemaj a nebo jsou těžce z formy. Vzhledem k tomu, že Apoelu se odložila liga, tak bylo šetření klíčových hráčů na místě, ale že ty ostatní na to až tekhle nemaj... To jsem nečekal. Matoušek a Beran největší zklamání pro mě Na Matouška jsem se hodně těšíl, ale je úplně mimo. Beranovi se povedla jenom Plzen, jinak je oproti konci minulý sezony poloviční. Dneska se šetřilo a hráči co nastoupili, se na to vyjebali, takže ve čtvrtek očekávám jízdu a postup. Jinak se během 3 zápasů posrala sezona

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Beran je hrozně precenovany. Vůbec mě nepřekvapuje, že nic nehraje

Reagovat
Beči

Zatím tedy žádná sláva. Ta gólová akce byla výborná, ale před ní o po ní celkem bída. Příbram hraje s větším nadšením, to je nutno uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí 2+1

Reagovat
Neon

A 180 odehraných minut za dnešek k tomu.

Reagovat
kilobyte

A kilometrů víc než jakýkoliv slávista.

Reagovat
Neon

Reagovat
Mouser

II. + I.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice fajn mít po 5 kolech plný počet, ale je potřeba si přiznat, že s hráči jako Plechatý, Hanousek, Lischka ( byť dnes nehrál) v těžších zápasech narazíme, zvlášť v Evropě. Navíc ani ten Heča mi vůbec nesedí, ale to už píšu dlouho.

Reagovat
kilobyte

Tak ani jeden z nich neměl hrát stabilně v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže teď hrajou a mělo by to řešit, protože na to očividně nemají.

Reagovat
kilobyte

Ještě jeden stoper by se hodil. Kdy konci přestupák?

Reagovat
smazaný uživatel

5.10

Reagovat
kilobyte

Tak to už asi nic. Nebo se o někom mluví?

Nevíš jak to vypadá s Hanckem a Štetinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vydala dnes report o Hanckovi, který má problém s podkolenním šlachou. Byl s tím někde v Něměcku, prý se snaží, ale je to ještě otázka "několik týdnů". Štetina je asi venku minimálně na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

U Hancka je to otázka spíš 4-5 týdnů. Stetinu uvidíme podle mě nejdříve v březnu.

Reagovat
BaggioRoberto

Hanousek asi jo, když jiného levého beka nemáme. Nechápu, že někdo nepřišel, když odešli Frýdek i Costa. Jasně v 3-5-2 tam třeba bude hrát Krejčí, ale to nemůžem hrát každej zápas a potřebujem někoho kdo bude bránit křídla soupeře, proti Slavii a Plzni by tohle byl průser, zvlášť když jsme na tom teď špatně i se stopery. U těch je to smůla na zranění, ale aspoň se ukazuje, že Plechatý a Lischka na to nemaj. Snad bude Hancko brzo fit a třeba se rozehraje v béčku i ten Panák a konečně vydrží bez zranění delší dobu. Ale ideální by bylo přivést ligou prověřenýho stopera (Tatajev) a Plechatýho poslat do Jablonce. A ještě by to chtělo přivést někoho do středu jako alternativu za Dočkala. Ten toho schytá za zápas tolik, žeto nemůže celou sezonu utáhnout.

Reagovat
Kaspar

nehrozi ze by se vratil Frydek kdyz porad nic nema ? a prestupak za chvili konci

Reagovat
BaggioRoberto

To snad ne. Jako vim, že tam může hrát Wiesner a ve středu zálohy střídat Dočkala Fortelný a Karabec, ale tak ať je tam dávaj dokud nemáme top soupeře a evropskou ligu, ať je to ozkoušený.

Reagovat
JeséRodriguez

Na stopera Petrasek, za Dočkala by mohl dostávat minuty Karabec.

Reagovat
r.mrazik

Plechaty i Lischka půjdou nahoru...fakt nevím, proč z nich dělat dalšího Hovorku...

Reagovat
BaggioRoberto

Lischka má laxní přístup, kdyby ne, tak ho tam v Karviné Ostrák nevykoupal před prvním gólem a nedal by si ani toho vlastňáka, všechno je o pohybu. Plechatý taky neukázal ani rycjlost ani techniku ani výběr místa atd. Bych ho vyměnil za Tatajeva, ten má hlavy, je všude, je důraznej, rozehrát taky umí.

Reagovat
r.mrazik

lischka byl hlavne dlouho zraneny a potrebuje zas poradne hrat...

plechaty pujde taky nahoru

ja tohle vyhazovani hracu po dvou zapasech vubec rad nemam...nakonec si je pak stahne cinan a oba tam budou hrat skvele...

Reagovat
BaggioRoberto

To ale neni po dvou zápasech.. Na základě čeho si myslíš, že budou skvělí?

Reagovat
Zephyr

Zrovna oni dva si minimálně nějaký čas a prostor zaslouží. Jeden byl zraněný, druhý zas v jiném klubu. Ať dostanou tuhle sezónu aspoň možnost ukázat, co v nich je nebo není. Naopak takový Hanousek už trvale ukazuje svoji průměrnost, tak u něj už nevěřím, že by to bylo o moc lepší.

Reagovat
r.mrazik

A proč bych si to neměl myslet? Hráli slušně už dřív...Lischka bohužel trpí pořád na zranění a stejně jako plechaty potřebuje hrát...

Nevidím důvod, proč by měli hrát jinde a my kupovat zas někoho nového

Reagovat
Selänne

To je zase logika tohle. Ani jeden z nich zatím ani náznakem nepředváděl to, co předváděl Hovorka v Liberci před přestupem do Sparty. To za prvý. Za druhý Lishka byl špatnej už minulou sezonu, od té doby se nic nezměnilo. Dominik bude do budoucna určitě slušnej, ale teď nemá v základu co dělat. Nemůžeme nechávat hrát hráče, který pro nás nemají žádnou přidanou hodnotu. To už se tu klidně mohl nechat Radakovič nebo Kaya. Třeba i oni by se tady časem rozehráli, no.

Reagovat
r.mrazik

No a přesně tohle myšlení mi přijde totálně na hlavu...

Mladý kluci a stejně je chytráci hned vyhazujou

Plechaty hrál v jabku dost slušně...Lischka taky

A jestli dávat na stejnou rovinu tyhle kluky s Kayou...no potěš koště

Reagovat
Selänne

A mně zase přijde na hlavu nechávat hrát hráče, kteří nevykazují žádný známky zlepšení a vytváří chybu za chybou a dlouhodobě nezvládají tlak, který ve Spartě je.

Ano, v Jablonci, kde na ně chodilo tisíc lidí hráli slušně, ale taky tam nijak nevybočovali z průměru. Nikdo ty kluky přece nevyhazuje, ale základ ve Spartě by snad neměl být zadarmo, ne? Sparta se nemůže spokojit s průměrem, to už tady pár let bylo.

Reagovat
r.mrazik

Plechaty hrál snad třetí zápas...Lischka po zranění taky...ty dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Lischka ve Spartě odehrál snad už 20 soutěžících zápasů. A rozhodně jich bylo daleko více špatných než dobrých.

Reagovat
smazaný uživatel

*soutěžních

Reagovat
r.mrazik

Což není pravda...navíc dlouho nehrál

Ale pokaždé si fanoušci musí někoho najít, na koho budou prskat...teď je to hanousek a Lischka...už jsem si za ty roky zvykl...

Reagovat
PlackaSKS

Co na tom neni pravda? Odehrál za spartu 18 zapasu a ve většině patril k tomu horsimu na hristi.. ja jsem teda rad za hanouska a lischku ve sparte, ale fakt me zajima co přesně tam od gulbise neni pravda.

Reagovat
Losinho

Od zranění má xy zápasů a na ubrouska je těžký neprskat ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak taky by byl teďka pátý stoper, kdyby byli všichni zdraví..

Reagovat
Selänne

Lischka tu hrál už minulou sezonu, že jo. Tohle přeci není o tom, že si fanoušci musí někoho najít. Ale pokud chceme hrát o ty nejvyšší příčky, tak druhořadá kvalita prostě nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Tatajev je gólovej

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý i Lischka budou výborní stopeři. Jen potřebují důvěru, čas a zkušenosti.

Reagovat
andrew96

Plechatý snad ano, už několikrát ukázal, že po boku zkušenějších muže zapracovat na rozehrávce i poziční hře. U Lischky si ale nejsem zcela jist.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram skvěle takticky. Horváth je správně nažhavil. Čekal jsem, že odpadnou, ale nějak se k tomu po celý zápas neměli Tvrdá hra nebyla za hranicí únosnosti, navíc slavila úspěch i v tom, že některé naše hráče to rozhodilo. Výsledek pro Spartu mi přijde v cajku. Příbram kromě statečného výkonu nic už víc neměla. Ale v poli si to dávali hodně dobře

Pro nás výstraha, že takhle na nás teď bude hrát každý. Takže více zápalu do hry se hodit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za největší tragédii považuji to, že Zeb má opět megafon, teď se zas můžeme těšit na "tragické" fandění.

Reagovat
ZB 07

Já myslím, že nejbližších pár měsíců se teď nemůžeme těšit na žádné fandění

Reagovat
BaggioRoberto

Prej góly dali všichni Krejčí, snad až na Upíra.

Reagovat
Neon

Tribute Barošovi: https://www.youtube.com/watch?v=Gp1C4IFi50E&ab_channel=T%C5%99iTyg%C5%99i

A ten úvod překvapivě vážný na Tygry.

Reagovat
kilobyte

To je vtipný, jak průjem v lese uprostřed ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

wtfff

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bex5

Reagovat
Beči

Tak nakonec povinné tři body, ale klobouk dolů, Příbram to rozhodně nevzdala a minimálně v prvním poločase měli více ze hry, než my. Každopádně důležitá je výhra, všechno ostatní jde do pozadí

Reagovat
Shottack

Říkají mi blesku

Reagovat
BBystr

ze by konecne dorazil ozzy pred Eden?

Reagovat
doshcz

body dobrý akorát nemuseli mrzačit Adama

Reagovat
Berbatov9

Mne celkem vcera udivil travnik jak se vzdy odnekud vyritil s turbinou v prdeli, fyzicky to u nej asi spatny vubec nebude, skoda ze teda zatim je to jen takova one season star no, rozhodne pro me sympatictejsi hrac nez vsichni ti hanouskove lischkove apod

Reagovat
oli9
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele