FORTUNA:LIGA - souhrn 30. kola: Slavia obhájila titul

01.05.2021, 17:10, aktualizováno 02.05.2021, 21:24
Komentáře a souhrny
Slavia nastřílela Plzni pět branek a stylově oslavila obhajobu titulu, kterou ji přihrála už remíza Sparty v Liberci. Jablonec opět vyhrál, i v oslabení zdolal Olomouc a rovněž po tomto kole bude na druhém místě tabulky. Slovácko doma nestačilo na Mladou Boleslav, už jen teoretickou naději na záchranu má Opava...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 5:1

02.05.2021 19:30

Góly: 6. Tomáš Holeš, 22. Filip Kaša (vl.), 47. Mick van Buren, 72. Alexander Bah, 84. Nicolae Stanciu - 67. Miroslav Káčer

I když se slávisté dozvěděli o obhajobě titulu ještě před výkopem, na jejich koncentraci v zápase samotném to rozhodně nebylo sám. Svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského si naopak duel s Plzní náramně užili a svého soupeře jasně přehráli.

Již jistý mistr z Vršovic tak drží v tabulce pohodlný šestnáctibodový náskok před druhým Jabloncem. Viktoria si nijak nepolepšila, přesto zůstává na pátém místě, neboť šestý Liberec jen remizoval se Spartou. Družina trenéra Adriána Guľy tak má nadále i díky jednomu dohrávanému mači k dobru evropské poháry na dosah.

Bujará oslava započala v Edenu již šest minut po úvodním hvizdu, kdy hosté neodvrátili patřičně nebezpečí po rohovém kopu. Toho využil Holeš, jenž nekompromisně napálil balón za záda brankáře Plzně Staňka - 1:0. O tři minuty později zaváhala v defenzivě také Slavia, domácí však podržel gólman Kolář, který vychytal Káčera. Za dalších pět minut bylo opět rušno na druhé straně hřiště. Ševčík vynikající přihrávkou našel Van Burena kterého nedovoleně zastavil Staněk. Sudí Berka proto nařídil pro sešívané penaltu, kterou ale neproměnil Deli a následnou dorážku zazdil Van Buren.

I nadále však Pražané neohroženě pronikali přes vetchou obranu Viktorie. V 19. minutě si Bořil narazil míč s Oscarem a Západočechy zachránil až Staněk. Ten ovšem za další tři minuty jen smutně pozoroval, jak tečovaný centr Bořila spadl přesně do jeho brány - 2:0. Hosté přišli se sporadickou akcí ve 25. minutě, ale Beauguel hlavičkoval po centru od Ba Louy příliš vysoko. Na to okamžitě odpověděl Masopust, jenž připravil palebnou pozici pro Baha, jehož opět zastavil až extrémně vytížený Staněk.

Krátce po půlhodině hry vyčaroval další skvělý pas Ševčík, který poslal do samostatného úniku Van Burena. Jenže Holanďan si zase vysloužil přívlastek "bludný", neboť spálil i svou další tutovku v zápase, když vůbec netrefil svatyni Západočechů. O pět minut později střílel nepřesně také plzeňský Falta, jenž po vysunutí od Beauguela potvrdil, že pravá noha není jeho předností. Masopust naopak pálí pravačkou rád, což demonstroval nedlouho po příležitosti Falty - tečovanou ránu musel opět vyrážet Staněk.

Těsně před odchodem do kabin se do zakončení prodral Beauguel, avšak Pražany podržel výborným zákrokem Kolář. A tak se dvě minuty po změně stran mohl konečně trefit také Van Buren, jenž přesným volejem umístěným k tyči vsítil třetí gól sešívaných. Pokud hosté pomýšleli na to, že v druhém poločase ještě zasáhnou do červeno-bílé party, byli rychle vyvedeni z omylu.

Přesto se Plzeň dočkala alespoň čestného zásahu. Káčer totiž dostal v 67. minutě prostor na to, aby se zpoza pokutového území trefil přesně k tyči. Přitom těsně před premiérovým zásahem slovenského středopolaře v české nejvyšší soutěži mohl Pražany ještě víc uklidnit Van Buren, ten si ale vzpomněl na své představení z první půle a poté, co utekl zadákům Viktorie, ztroskotal na Staňkovi.

V 72. minutě si však Slavia vzala tříbrankový náskok zpět. Stanciu totiž brilantním centrem našel nabíhajícího Baha, jenž přelstil Staňka hlavičkou. O deset minut později se zaskvěl Kolář, který vymrštil levou nohu a zastavil již téměř gólové zakončení Čermáka. To Stanciu měl v 84. minutě více štěstí, když jeho naprosto přesný technický pokus musel Staněk lovit až ze sítě - 5:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 2:2

02.05.2021 17:00

Góly: 30. Jakub Pešek, 50. Jakub Pešek - 67. David Moberg Karlsson, 68. Adam Hložek

Ambice Sparty na účast v předkole Ligy mistrů dostaly další trhlinu. Z Liberce si totiž Vrbovi svěřenci přivezli jen jeden bod za remízu 2:2. Mohlo přitom být ještě hůře. Po Peškových trefách prohrávali dokonce o dvě branky, pak je ale spasili Karlsson s Hložkem.

V úvodu se přitom Letenští prezentovali solidním fotbalem. Plavšić to zkoušel zajímavě a jeho rána skončila těsně nad břevnem, ta Karabcova zase byla sražena Chalušem. V osmnácté minutě se k hlavičce dostal Hložek, ani ten ale neseřídil mířidla, stejně jako o něco později v další příležitosti Karabec.

Pak konečně zahrozili i domácí, jmenovitě Rondić nezužitkoval Koscelníkovu pobídku. Po půlhodině ale už muži z Podještědí šli do vedení. Rondić se ve středu hřiště výborně zorientoval a předal balón Jakubu Peškovi, který si hravě obhodil Sáčka a tváří v tvář gólmanovi po zemi skóroval.

Sparťani se okamžitě hnali za vyrovnáním. Dočkalův přímák skončil o kousek nad horní tyčí Knoblochovy svatyně, neuchytila se ani Plavšićova individuální akce a střela slabší nohou. V samotném závěru první půle naopak ještě mohl navýšit rozdíl ve skóre Rondić, obrovskou šanci ale neproměnil.

Co nedokázal on, to nedlouho po návratu ze šaten zvládnul akcí jako přes kopírák Jakub Pešek. Ten opět dostal pobídku od Rondiće, všem pláchnul a překonal Nitu. Následovala velmi povedená pasáž Liberce, během níž ukázal své technické kvality Koscelní, jenž obešel Hancka a z úhlu zamířil těsně mimo. Pak mohl z dalšího úniku pečetit hattrick Pešek, tentokráte se mu ovšem nedostalo přesnosti.

A tak přišly povedené momenty Pražanů. Zničehonic se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti David Moberg Karlsson, jehož pokus k překvapení většiny přihlížejících skončil v síti. Krátce na to Sáček předal balón Adamu Hložkovi, který zpoza vápna pro změnu přízemní ranou srovnal gólový účet utkání.

V tu chvíli byla Sparta na koni, jenže další body ne a ne přijít. Knobloch vychytal zajímavý Karlssonův obstřel, načež zase převzal iniciativu Slovan. Po Rabušicově střele a obranném zákroku Pavelky se domácí marně dožadovali penalty, hlavu v dlaních měli i po Mosquerově pokusu na zadní tyč, jemuž chybělo pár centimetrů.

A jelikož ani v závěru Rabušic nedokázal skórovat, rozešli se soupeři smírně. Pohledné utkání tak skončil nerozhodně, výsledkem čehož je ztráta Sparty na Jablonec ve výši tří bodů, a to se zápasem k dobru. Tato dohrávka je proti Plzni, za níž pro změnu Liberec zaostává o bod, o další dva vepředu je pak Slovácko.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc 3:1

02.05.2021 15:00

Góly: 45. Ivan Schranz (pen.), 65. Ivan Schranz, 68. Martin Doležal - 13. Radek Látal

Hodně nadějně vypadalo utkání v Jablonci pro nepříliš dobře hrající Olomouc. Po Látalově trefě tam vedla a hrála pak i dlouhou přesilovku, i tak ale Schranz dvěma góly a jednou trefou Doležal otočili na konečných 3:1.

V úvodní desetiminutovce byli velmi aktivní jablonečtí útočníci. Nejprve hlavičkoval mimo Doležal, poté dvakrát zajímavě pálil Schranz. Ve dvanácté minutě pak první z nich střílel do Mandouse a slovenský útočník dorážel nad břevno.Nakonec se k velkému překvapení dostali do vedení Hanáci. Centr z levé strany byl sice poslán jen do tyče, k balónu se však dostal Radek Látal a ten už si se situací poradil.

Ještě hůře to s akciemi Severočechů začalo vypadat po půlhodině hry. Kratochvíl na útočné půlce fauloval Hálu, za což uviděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Jenže Radovi svěřenci to nezabalili. Jovović se z pravé strany natlačil do vápna, kde se nakonec nechal faulovat Houskou a kopala se penalta. K té se postavil Ivan Schranz, jehož rána k tyči znamenala vyrovnání.

Ačkoliv to úplně očekávané nebylo, ve druhé půli měl Jablonec ze hry více. Po šedesáti minutách hlavičkoval Štěpánek do břevna, Ivan Schranz pak svou střelou prověřil Mandouse. Nakonec se ale Schranz druhé trefy dočkal. Našel si totiž centr Pleštila a s přehledem jej poslal za brankovou čáru.

To ale ještě ze strany domácích nebylo všechno. Nedlouho poté totiž Mandous chyboval v rozehrávce, čímž nabil Martinu Doležalovi a pro něj už zakončení nebylo žádným problémem. Závěrečné minuty už mnoho akce nenabídly, a tak se zeleno-bílí radovali z vítězství o dvě branky.

V tabulce si Jablonec i díky zaváhání Sparty podržel druhou příčku, kterou má nyní už ve vlastních rukou. Olomouc je momentálně desátá, o první polovinu tabulky ještě zřejmě bude bojovat s Bohemkou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 0:0

02.05.2021 15:00

Góly: -

Poměrně očekávanou bezbrankovou plichtou skončil souboj dvou týmů, které se na jaře trápí. Strádání si Teplice i Zlín přenesly rovněž do vzájemného souboje, který moc strhující podívanou nenabídl. Větší radost z remízy mají Moravané, kterým k jistotě záchrany chybí jen kousek. Naopak Severočeši by ještě měli být ostražití.

V první půli hrozila obě mužstva především ze vzduchu. V 17. minutě našel Potočný ze standardní situace hlavu Poznara, který však mířil těsně vedle brány Teplic. O devět minut později vyskočil Vraštil, avšak jeho slabé zakončení bez potíží ukryl do rukavic brankář domácích Grigar.

Severočeši měli slibnou příležitost ve 37. minutě, kdy Vukadinović vyhledal zcela volného Jukla, jenže mladý záložník "Sklářů" se zřejmě zalekl výborné pozice a jeho krkolomnou hlavičku pohodlně odvrátili obránci Zlína. Na druhé straně zkoušel štěstí těsně před odchodem do kabin Potočný, jehož střela z přímého kopu proletěla kolem tyče.

Krátce po změně stran si po rohovém kopu nakrátko naskočil na následný centr Černý, avšak zblízka neohrozil gólmana Moravanů Dostála. A to byl pohříchu poslední zaznamenáníhodný moment utkání, které v budoucnu bude v historických análech hledat málokdo.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná 2:2

02.05.2021 15:00

Góly: 33. Pavel Černý, 55. Cadu (pen.) - 32. Kristi Qose (pen.), 81. Lukáš Bartošák

Už pět utkání v řadě bez porážky za sebou mají Pardubice. To poslední si připsaly v rámci prvního květnového kola proti Karviné. Po Qoseho trefě sice otočili Černý s Caduem, avšak na konečných 2:2 srovnal Bartošák.

První důležitý moment pro vývoj zápasu se zrodil po půlhodině hry. Tomlovi se nepodařila rozehrávka, navíc trefil balón od Herce rukou. To neuniklo zraku sudího a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Kristi Qose, jenž dokázal proměnit, ačkoliv Letáček směr dráhy letu míče vystihl.

Vedení ovšem Slezanům nevydrželo dlouho. Rohový kop na opačném konci hřiště rozehrál Čelůstka, jehož centr si našel Pavel Černý, který prvním ligovým gólem v dresu Pardubic srovnal gólový účet utkání.

Během první desetiminutovky po návratu ze šaten jsme byli svědky pokutového kopu i na druhé straně. Opět v tom hrála prsty hra rukou, tentokráte se proměnil Mangabeira. Cadu, stejně jako předtím jeho protějšek, šancí nepohrdnul a poslal Pardubice do vedení.

Karvinští se s porážkou nechtěli smířit a po jedné zajímavé akci musel za Letáčka zaskakovat na brankové čáře obránce. Nakonec se ujala až střela Lukáše Bartošáka z přímého kopu. Balón letěl překvapivě po zemi, což zjevně zaskočilo všechny protivníky.

Pardubice tak v tabulce zůstávají na sedmém místě s pětibodovou ztrátou na Liberec, Karviná je aktuálně dvanáctá.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1:1

01.05.2021 19:30

Góly: 53. David Buchta - 79. Peter Štepanovský

Těžko říct, zda se hráči brněnské Zbrojovky zmohli na bojovný výkon pod vlivem uvalených finančních sankcí. "Flinta" každopádně vybojovala bod na hřišti ostravského Baníku, který by jindy měl zřejmě slušnou cenu, nyní je však pro pomalu sestupující celek v podstatě bezcenným. Spokojeni nemohou být ani domácí, kteří v utkání ztratili vedení.

Hosté z jihu Moravy nezačali duel vůbec špatně a několikrát se dostali nedaleko domácí svatyně. Zakončení nicméně absentovalo, jedinou výjimku v tomto směru představovala akce ze čtvrté minuty, kdy Fouskův centr poslal Růsek bezpečně do rukavic ostravského brankáře Laštůvky.

Pak už otěže zápasu přebíral Baník. Nejprve v 10. minutě hledal Tetour po standardní situaci spoluhráče před bránou a jeho nebezpečně tečovanou pobídku musel nad břevno vytěsnit gólman Berkovec. Po následném rohovém kopu Jánoše zase Stronati prodloužil míč na zadní tyč, kde však v těžké pozici netrefil zařízení Buchta. Ve 29. minutě pálil nepřesně také Tetour, který to vzápětí zkusil centrem, po němž do náruče Berkovce hlavičkoval Buchta.

Sedm minut po změně stran nejprve pálil nepřesně De Azevedo, ovšem krátce poté již šli Slezané do vedení. Dreksa při obranné práci trefil neomylně napadajícího Buchtu, jenž okamžitě pláchl s míčem a po zemi zakončil přesně k tyči, od níž se meruna odrazila do sítě.

Otřesené Zbrojovce chvíli trvalo, než se vrátila do utkání. V 69. minutě však Hladík obral o balón Ndefeho a přihrával před bránu, kde však nadějnou akci zazdil nepřipravený Růsek. Baník odpověděl šancí Tetoura, který pálil z podobné pozice jako Buchta při úvodní trefě, jenže záložník domácích se z velkého úhlu netrefil přesně. Nedlouho poté Tetour přihrál Fillovi, jehož z úhlu vychytal Berkovec. Ten si poradil i s hlavičkou Stronatiho po Jánošově rohovém kopu ze 74. minuty.

V 79. minutě pak Baník mohl litovat neproměněných příležitostí. Hladík totiž přes Svozila procedil přízemní pas až na zadní tyč, kde jako první doběhl Štepanovský, jenž vyrovnal skóre. Remízový výsledek nicméně zcela nevyhovoval ani jedné straně, oba celky se tudíž snažily v závěru urvat všechny body. Další branka už ale ve Vítkovicích nepadla.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 0:1

01.05.2021 17:00

Góly: 24. Václav Drchal

Slovácko si sice v týdnu konečně trochu odpočinulo, přesto doma nestačilo na Mladou Boleslav. Moravané tak ztratili body ve čtvrtém z posledních pěti utkání a v závěru sezony si kazí dojem z jinak mimořádně vyvedeného ročníku.

Boleslav naopak po dvou porážkách opět zabrala a hrozbou sestupu už se v podstatě nemusí zabývat. V Uherském Hradišti přitom mohla rychle prohrávat, když brankář Středočechů Šeda v 10. minutě chybně vyběhl proti míči, čehož využil domácí Kliment, který přihrál lUKÁŠI Sadílkovi, ten ale při zakončení do odkryté brány trefil blokujícího obránce soupeře.

Vzápětí na druhé straně vykouzlil Matějovský přesný centr na nabíhajícího Douděru, jehož z úhlu vychytal domácí gólman Bajza, který dostal přednost před obvyklou jedničkou Nemravou. Ve 23. minutě už však Bajza kapituloval. Matějovský tentokrát vyslal kolmici na Drchala, jehož neuhlídal Kadlec, a útočník Boleslavi již dostal balón do sítě.

Domácí po změně stran pochopitelně usilovali alespoň o vyrovnání, jenže do slibných příležitosti se nedostávali. Jedinou výjimku tvořila akce ze 69. minuty, kdy Kadlec nacentroval na střídajícího Ciciliu, který hlavou sklepl merunu pro Klimenta, toho ale při zakončení na hraně pravidel vychýlil Šimek a výsledný pokus proletěl vedle tyče.

V závěru ještě mohl vítězství hostů pojistit Jiří Klíma, jenž pláchl zadákům Slovácka, avšak v závěru akce vystihl jeho kličku Bajza.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 0:1

01.05.2021 15:00

Góly: 21. Benjamin Čolić

Trvalo to jedenáct kol, ale přece jen se Českým Budějovicím povedlo konečně utnout černou sérii a po téměř tříměsíční pauze si do ligové tabulky připsaly tři body. Mizérie Jihočechů skončila v Příbrami, kde výhru Dynama vystřelil Benjamin Čolić.

Středočeši naopak nenavázali na úspěch z Karviné a doma opět selhali. Před závěrečnými čtyřmi zápasy do konce sezony tak setrvávají na předposledním 17. místě a jejich naděje na záchranu pomalu vyprchává.

Úvod zápasu patřil Jihočechům. Gólman Příbrami Šiman si nejprve připsal dva úspěšné zákroky proti projektilům Nováka a Čavoše, po 20 minutách už ale inkasoval, když jej z přímého kopu i za pomoci břevna překonal výstavní trefou Čolić. Poté však tlak Budějovic opadl a domácí se rovněž tlačili do útoku.

Po půlhodině hry navíc dostali Středočeši k dispozici penaltu, když Mezeru při zakončení po rohovém kopu zřejmě poslal k zemi Mršić. Pilík ovšem pokutový kop neproměnil, když nechal vyniknout brankáře hostů Vorla.

Pilíkovi pšenka nekvetla ani těsně před odchodem do kabin, kdy ze standardní situace trefil horní tyč. Šest minut po změně stran zase nebezpečně pálil příbramský kapitán Tregler, jeho rána se však do brány těsně nevměstnala. V 70. minutě zase zkoušel štěstí opět z přímého kopu Čolić, jenže k druhé brance v utkání mu tentokrát kousek chyběl. V závěru ještě Šiman vychytal Diopa, i tak se ale z vítězství radovali hosté.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Bohemians Praha 1905 1:1

01.05.2021 15:00

Góly: 41. Matěj Helešic (pen.) - 57. David Puškáč

Po dlouhé sérii porážek dokázala konečně bodovat Opava, která se s Bohemians rozešla nerozhodně 1:1. Helešic sice poslal svůj tým z penalty do vedení, Puškáč ale napravil předchozí zahozený pokutový kop a srovnal.

Už po pěti minutách předvedl velikou hrubku domácí brankář Digaňa. Ten ne a ne rozehrát, nakonec se mu do dráhy odkopu dostal Osmančík a jen díky štěstí situace neskončila brankou. Na opačném konci hřiště to vzápětí zajímavě zkoušel Helešic, avšak zamířil mimo. Po čtvrtině utkání pálil po rohovém kopu Kosek, ani ten ale balón mezi tři tyče neposlal.

Další opavská chyba, tentokrát v podání Didiby, už měla veliké následky. Vymstilo se mu puštění balónu za sebe, načež Osmančíka zastavil už jen za cenu nedovoleného zákroku. Exekuce následného pokutového kopu se ujal Puškáč, jenž ovšem selhal a nechal se Digaňou vychytat.

Během první půle přišla další desítka. Tentokráte Keïta nešetrně trefil Dediče, což zraku sudího neuniklo. Matěj Helešic už si počínal výrazně lépe a Le Gianga s přehledem překonal.

Hosté se po pauze snažili o vyrovnání, což se jim také nakonec podařilo. Květova rána ze střední vzdálenosti sice skončila jen na brankové konstrukci, balón však následně putoval k Davidu Puškáčovi, který odčinil své penaltové selhání a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30246080:1778
2.FK Jablonec30195653:3062
3.Sparta Praha29185663:3559
4.1. FC Slovácko30165952:3253
5.Viktoria Plzeň29156849:3551
6.Slovan Liberec30148842:2650
7.FK Pardubice301371037:3946
8.Baník Ostrava30129942:2845
9.Bohemians Praha 190530912934:3139
10.Sigma Olomouc30912936:3439
11.Dynamo České Budějovice308111130:4235
12.MFK Karviná308101233:4534
13.FK Mladá Boleslav30791436:4630
14.Fastav Zlín30861627:4330
15.FK Teplice30681629:5826
16.Zbrojovka Brno304101625:4622
17.1. FK Příbram30481820:5920
18.SFC Opava30372019:6116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (156)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Slovácko se slušně ztrapnilo, nevystřelit na bránu proti bolce absolutní tragédie výkon, jsou psychicky totálně mimo a asi přijdou s tímto o poháry.

Připomíná mě to Lazio Řím v minulém roce. Před covidem měli fazec, hráli v klidu a pak nucená přestávka a hra do prdele. To stejné Hradiště, měli prostě fazec a po covidu o něj přišli. To může skončit ještě velmi zle

Reagovat
Spalovač šancí

Zachránění už jsou, takže to zle skončit nemůže ...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Ale no tak... poháry v Hradišti to je sen, navíc by si tím zvýšili kredit a mohli by stavět kádr (teoreticky) naopak pokud skončí pod, tak se to může rozpadnout

Reagovat
$$CaptainKokotko

Covid, náročný program, úzký kádr a psychika je v prdeli. Nejsou to výmluvy, prostě to tak je. Díky poháru půjde do KL i 5tým z ligy, tak snad to nějak ukopem. Skončit na 6místě to by byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pozitivum je Cicilia, dobře to rozhýbal a s Klimentem hráli dobře, možná by měl Martin přehodnotit svoje tvrzení že oba nemůžou hrát spolu.

Reagovat
FCSL

Máte supr los. Karviná, doma Bohemka, Budějky, Zlín... To si pohlídáte

Reagovat
Liquid

ne ne ne, Slovan vyhrát zítra se Spartou a 5.uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, ne, Sparta vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se alespoň utkání s Olomoucí neodložilo na konec sezony jak Plzeň - Sparta ... Ten duben hráče po covidu totálně zavařil, ale i tak to stále může být na 4. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je škoda, že mezi 3. a 4. místem je tak velký rozdíl. Tři předkola Slovácko zvládne těžko, navíc když nebude nasazené.

Reagovat
Salfovic

Slovácko svou krizi výborně načasovalo

Reagovat
Mirek na tenisu

Sudí na Baníku neskutečný kokot. Ten chlap nemohl hrát nikdy fotbal. Absolutně bez citu pro hru. Běžný faul Čermáka ještě zepředu: ŽK! Není to Hocek?

Reagovat
Mirek na tenisu

Flinta hrozní tragédi.

Reagovat
PlackaSKS

hmm. takže baník remizoval s jedinym týmem, kde hráči platí, aby mohli hrát.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Dneska bohužel nevyšlo snad ani jedno střídání, vyjma toho Smigy. Holzer zaspal u golu, Ndefe dle mého horší než Sanneh. Sasinka standart.

Reagovat
PlackaSKS

každý je horší než sanneh. to není měřítko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCB1922

Zidi komentují zase Baník. Nebylo by lepší, kdyby jste si všimali vážně svého?

Reagovat
PlackaSKS

Ty se naseres i do podcastu o Baníku a o Spartě ani slovo..

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Reagovat
ratusek

To je ironie nebo myšleno vážně?

Reagovat
PlackaSKS

Já jsem ve fanklubu sanneha

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Rekl bych možná i nejvěrnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defacto stejný hráč, jako Bah

Reagovat
Bakary3

Jen defacto o 20 let starsi a defacto o level horsi.

Reagovat
JarousFCB

Škoda že Smiga nedostal více minut a že mu mávli ten offside. Já to teda neviděl tak jednoznačně jak komentátoři.

Reagovat
lichna.

Souhlas, i dle mého pohledu to bylo velmi ale velmi těsné.

Reagovat
andrew96

Moravec (?) se nalevo celkem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně se mi Ndefe líbí víc v záloze. Už by mu to chtělo najít stále místo, aby se v sestavě usadil. Tihle univerzálové na to hrozně doplácí, že se neustále pohybují sestavou.

Reagovat
Kepy_FCB

Neporazit Brno je ostuda

Od zápasu s tímto soupeřem už v přípravě jsem začal pochybovat o Kozlovi. Ode dneška to tak budu mít se Smetanou

Reagovat
Liquid

Reagovat
FCB1922

Jediná ostuda Baníku jsi ty a tebou podobní...

Reagovat
Registrujisejenproto

Ne, ty

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se hádal. Větší ostudou Baníku je uživatel FCB1922

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Ale zase budu mít pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

S Brnem doma remizovali 1:1 i lepší týmy.

Reagovat
db18

Taky ostudy..

Reagovat
HorajzmAmmann

už zase brečíme? To to trvalo. Pochybovat o trenérovi po jednom zápase...

Reagovat
bobis21

To tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas, ve kterém Baníku už o nic moc nešlo a podle toho to vypadalo.

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
fabec1222

Ten nadpis se sestupem Vyšehradu je dost předčasnej teda. Tam možná sestoupí 5 jiných týmů, ale Vyšehrad to nebude

Reagovat
Salfovic

Pro nezájem se druhá liga rovnou zruší.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se podvodníci zase zachrání

Reagovat
ZB 07

Remíza bohužel úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes potěšil akorát Starkov.

Holzera nabídnout Vrbovi do Sparty. Nejen kvůli dnešní chybě. Dlouhodobě stagnuje a bránit neuměl nikdy ...... Šašinku Svědíkovi.

Reagovat
ratusek

Vzít na rok Mareše a doufat, že vyletí někdo z juniorů. Ale na juniory se stejně sere. Aspoň ten Šmiga na chvili, ale co z toho. Budeme sedmí nebo osmí a hrajou pořád ti stejní, když nám nejde o nic. Achjo

Reagovat
HorajzmAmmann

No co... Brnu jde o život nám šlo už o hovno. Chápu, že ta motivace na straně soupeře mohla být větší. 1:1 je špatný, ale určitě ne tragédie. Sypat se z toho jak někteří určitě nebudu.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
lichna.

Tragédie to není, ale vzhledem k tomu, ze jsme šli v plné sestavě a zase se hnali nutně za výhrou, tak to zklamání je.

Aspon teda že ten Buchtic a Kaloc jsou v zakladu snad na delší dobu.

Reagovat
Beči

To Slovácko si to nakonec v závěru ligy snad pokazí samo a v pohárech nebude

A já jim to zrovna tak přál.

Reagovat
Blasphemer

Relativně starej s úzkej kádr. Pro mě teda žádný překvapení, že toho mají na konci sezóny dost, ještě když musí hrát 2x týdně.

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma Vedou 1:0, soupeř dostane redku a oni prohrají 1:3.

Reagovat
Pablos

mamlasové

Reagovat
dave30

A když se mrkneš na statistiky zápasu (obzvlášť 2. poločasu) tak si myslíš, že v deseti hrála Olomouc...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc

Reagovat
slonzacky_lenoch

Karviná

Reagovat
dtaire

Budou asi docela zklamaní, co? Vypadali v zápase o trochu lepší. Pardubkám se dnes nedařilo nic. Potěšil jen Pavel Černý

Reagovat
slonzacky_lenoch

Škoda te ruky od Mangabeiry, jenom mám strach o kádr, v létě asi odejde dost hráčů. S Příbrami to bylo prodané tak se snad zas chytáme

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že se na vás hezky kouká. Defakto celou sezónu čekám, kdy vám dojde dech a pořád nic. Navíc tam máte pořád dost zajímavých hráčů.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Už jsem to psal. Nehrajeme stabilně. Kdyby ty výkony odpovídaly tomu co ti hráči hraJou když ze sebe vydají všecko klidně hrajem o poháry.

Reagovat
meno

Santos je vynikající nález! Doufám, že skončí u nás

Reagovat
slonzacky_lenoch

Letos je to fajn. Objevený Ostrák,Herc, Mangabeira, Qose. Kariérně resuscitovaný Papa, Bartošák a Čmelík...ten skauting tu fakt funguje dobře.

Reagovat
Fodbalysta

Olomouc absolutni ostuda. Nerozumim tomu, jaktoze tohle vedeni neresi. Ty jejich odevzdany vykony celou sezonu jsou otresny. Maji jediny stesti, ze lidi v Olmiku uz prestal fotbal davno zajimat, protoze timhle zpusobem hrat Banikovci, tak je ceka pred satnama slusny “privitani”.

Reagovat
smazaný uživatel

Látal po sezoně končí. Už se řeší náhrada

Reagovat
Witcher

Olomouc jde v Teplických šlépějích.Vyrovnana bilance, fotbal nasazení na kkt příští sezónu zas pak tam nikdo nebude chtít hrát a půjdou doprdele

Reagovat
mayday

Ve Spartě už je zase trenér na odstřel?

Reagovat
wjillm

Nejsem Vrbův fanoušek, ale doufám, že tam jsou na odstřel jiní. Jak z vedení, tak hráčů.

Reagovat
mistr129

Moraváci, takhle vypadá poctivá výpomoc v podání Severočechů

Reagovat
Liquid

to by to musel Liberec dohrát do 3 bodů...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Liberec chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Mistriiii po treti za sebou jen tak dale

Reagovat
John Obi Mikel

Po dlouhé době někdo 3 tituly za sebou.

Reagovat
Kaspar

ted se toho zapasu docela bojim aby uz kluci nedrzeli pivo na lavicce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Kovar urcite bych rekl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To v Plzni jsou dál, tam je celá lavička pivo

Reagovat
Pan.Antonin

JE TO TAM

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec by si i zasloužil vyhrát. Pěkný zápas, s pro slávisty dobrým koncem.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda, ze to nedotahli s ohledem na kvalifikaci do evrposkych poharu...ty +2 body by se hodily

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

do tý obrany chodili jak se jim zachtělo

Reagovat
John Obi Mikel

Ale myslim, že se jasně ukázalo, že Hložek potřebuje být v útoku ve dvojici a ne jako devítka (stejně jako např. Vydra). Dnes začal hrát až po příchodu Juliše.

Reagovat
ratusek

Přesně tak. Totéž jsem psal už dříve

Reagovat
ACSeRw!n

musi hlavne proste hrat celem k brane.. pak uz je celkem jedno, kde je

Reagovat
Selänne

Reagovat
exse

Určitě mu to sedí více. Na začátku ligy takhle spolu byli oba skvělí. Bohužel to ale nezapadá do Vrbova systému.

Reagovat
Bakary3

* do Vrbova jedineho systemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Velká škoda, že SLOVAN nezvítězil... zřejmě si poháry na podzim nezahrajeme- naopak FKJ se rozjel... SKS dnes hraje opravdu výborně- gratulace k jednoznačnému (= 100%zaslouženému) titulu a úspěchům v EL

Reagovat
Imos

Dnešní zápas se Spartu byl opravdu luxus nahoru dolu, odmakali to úplně všichni a vyhrát mohli oba týmy s tím, že jsme měli o něco víc šancí ... otevřený styl sparty nám seděl, je obrovský rozdíl slovanu do protiútoků a slovanu do zavřený obrany ... Dneska Pešek, Koscelník, Fukala a Rondič naprosto výborní, dlouhou dobu náš střed pressingem přehrával střed Sparty a povedlo se nám dost pohledných akcí škoda, že místo hattricku Peška Sparta během dvou minut vyrovnala, ale i potom jsme si vypracovali víc, za což klobouček po Peškovi s Fukalou/Koscelníkem by měla jít Sparta hodně rychle ... remíza nám dost zkomplikovala boje o poháry, udržet výhru tak už bychom to nejspíš dokopali, takhle musíme spoléhat na chyby ostatních a 4 výhry

Reagovat
Slavia10

Peška si možná vezmeme my. Protože Sima prý v případě dobré nabídky půjde, tlačí na to jeho agent, i on už se prý vidí jinde. A Olayinka má od Tvrdika slovo že on a Kolář pokud budou chtít a přijde nějaká aspoň trochu slušná nabídka, tak můžou jít.

Reagovat
Lojd

Jak je to s tim Simou? Asi jsem neco propasnul a zadne diskuze na tohle tema sem si nevsiml. Proc vubec nehrava?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se zraněnej z repre a na Arsenalu se "dojebal".

Reagovat
Lojd

takze je zranenej, diky

Reagovat
Imos

Nedivil bych se, ale jako Sparťanský odchovanec a křídlo, které úplně nemají teďka říkám že by se jim hodil a beka potřebují taky akutně

Reagovat
Radek Voltr

Pešek má slabou obranu, ten do Slávie nemůže.. do Sparty by pasoval líp

Reagovat
lampas

Pešek mi nepřijde typologicky hráč pro Slavii. Ale do Sparty by se hodil, to samé Koscelník, který tedy není nic extra, ale oproti Sáčkovi je na bekovi luxusní.

Reagovat
Blasphemer

Ubohost, hnus, ponížení. Gula ven hned, stejně by posral i ten pohár.

Reagovat
John Obi Mikel

HOŠI DĚKUJEME Dneska to bylo velký. Dokonalá oslava titulu. Krásný útočný fotbal a pět pěkných gólů. WE ARE THE CHAMPIONS

Reagovat
Akinfeev

Gula asi konci... Takze kdo za nej? Hapal, Lavicka, Scasny?

Reagovat
meno

Hoftych a do Libe Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych To snad ani nemůžeš myslet vážně

Reagovat
meno

Hele, já jsem červenobílej, snad si nemyslíš, že chci aby byla Plzeň silná

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi přišlo do konce sezony asi nejlogičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně? Odkud to máš? Nějak se mi nechce věřit, že ho vyhodí zrovna teď.

Reagovat
Akinfeev

Myslel jsem spíš po sezóně ... Na těch pár zápasu už ho tam asi nechají, zvlášť, když budou hrát finále poháru, tam by byl nový trenér risk + když tu mají aspoň teoretickou šanci na úspěch a předkola EL, kdyby náhodou to přes ligu nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, dals mi plany naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak když si to myslíš, tak to tak určitě bude

Reagovat
andrew96

Jakože jeden debakl smaže sérii 14 zápasů bez porážky a zřejmě úspěšný hon za Evropou?

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

Jsme nejlepší a příští rok to bude ještě suverénější! Postup ze skupiny LM, 28 výher v lize, 2 plichty (oboje s Bohemkou). Prodat Simu za 50M, Koláře za 20M a mezitím se nám rozchytá Mandous No nalajnovaný je to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

No Mandous poslední zápasy chytá fantasticky

Reagovat
meno

Reagovat
naheCZ

Co to sakra bylo za dotaz s tím Bořilem?

Reagovat
iHawX
Reagovat
Pan.Antonin

Vynikající zápas dneska. Ty uvolněné zápasy nás docela jdou (loni Libe,Jablonec) a letos Plzeň. Nebýt Staňka a Burenovy mušky, mohlo to být klidně 8 gólů.

Reagovat
PlackaSKS

Slavia xg 9,9.. plzen slabší než vary.

Reagovat
Spalovač šancí

"To bych dal i já"

Reagovat
Liquid

výkon Plzně strašná ostuda, Guľa by vůbec neměl být vpuštěn do klubového autobusu a poslán vlakem na druhou stranu, vždyť ani nijak nereagoval na ten propustný střed hřiště, je jen chybou produktivity Slavie, že tento match neskončil desítkou

Reagovat
fabec1222

Šílený, že Plzeň s touhle formou a trenérem udělá poháry dost možná na obou vlnách

Reagovat
Losinho

Super, snad si to s Plzní zopakujeme i ve finále poháru

Reagovat
Nieuwendyk

Ne ne, to letos nevyjde. Pohár pro ACS

Reagovat
meno

Tak ještě třikrát a překonat rekord Sparty v nejvíce vítězství v lize za sebou

Reagovat
Pablos

To je nějaká blbost ne vždyť jste nedávno remizovali

Reagovat
Pablos

Nebo si to myslel jako ještě 3x titul a v tom období překonat ten rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla kolem roku 2000 pět titulů za sebou, vítězstvím v lize asi myslel tituly - a teda zatím tři tituly na překonání toho sparťanského chybí.

Reagovat
meno

Jo, nejvíce titlů v řadě.

Reagovat
Pablos

Jo oká, už chápu

Reagovat
meno

Jsem to napsal blbě

Reagovat
KingMaster13

Určitě myslel nejvíc titulů v řadě

Reagovat
Zofka

Gratulace Slavii k titulu.

Snad na vzájemný zápas v předposlední kole bude moct víc diváků a urveme v něm 2. flek

Reagovat
Coutinho10

tak dnes to krome titulu byl i zapas cislo 42 bez prohry a mimo jine sme vyrovnali snuru, jakou mel treba Nottingham Forest v 70. letech

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
smazaný uživatel

51+ Sparta Praha (Czechoslovakia) 1920 - 1923 [all wins!]

??????

Reagovat
Coutinho10

neni to ofiko, bylo to pred tim nez zacala ceskoslovenska liga, kdy se hrali pouze spis takove turnaje v cechach a na morave, takze se to nepocita a na techto strankach dojde 13. kvetna k uprave u tohoto zaznamu

Reagovat
dondinho

Slávie si zasloužila důstojnějšího soupeře...

Reagovat
YNWA__MSN

Gula je obrovské selhání....on na Viktorku nemá a nikdy neměl...Kéž už by ho vyhodili, kokota pojebanýho

Reagovat
iamek

Sportovní vedení se dohodlo s trenérem Látalem na tom, že v příští sezóně nebude pokračovat jako hlavní trenér Olomouce. Radoslav Látal dokončí na lavičce Sigmy probíhající sezónu, po které mu vyprší smlouva. Společně s ním nebude navázána další spolupráce s asistentem Nečkem.

Reagovat
havrys99

Teplice - Zlín v Dohránu to je žrádlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele