FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Bude Slavia už dnes šampionem?

01.05.2021, 08:43, aktualizováno 02.05.2021, 08:31
Previews
Pražská Slavia může večer oslavit mistrovský titul. A vedou k němu hned dvě cesty. Sešívaným stačí uhrát bod ve šlágru kola s Plzní, jistotu ale mohou dostat už před vlastním výkopem, pokud Sparta nevyhraje v Liberci. I na druhém konci tabulky může přijít jedna jistota. V případě vítězství Teplic v domácím utkání se Zlínem bude zpečetěn sestup Opavy. Od 15 hodin hrají ještě Jablonec s Olomoucí a Pardubice s Karvinou...
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Jablonecká fotbalová mašina šlape příkladně jako tamní liazky v dobách největší slávy. Přibrzdit nechtějí Severočeši ani proti Olomouci, která naopak před posledními pěti ligovými koly postrádá motivaci.

Pokud se někdo těšil, jak Severočechům s blížícím se závěrem sezony dojdou síly, musí být nesmírně zklamaný. Jablonec totiž přesně naopak načasoval formu naprosto ideálně a ve finiši zřejmě hodlá udělat vše pro to, aby skončil druhý. Svěřenci Petra Rady neprohráli v posledních devíti ligových utkáních a za svými zády drží Spartu, Slovácko i sprintující Plzeň.

V tabulce hůře postavenou Olomouc však Severočeši rozhodně nehodlají podcenit. "Budou nám určitě chtít oplatit podzimní porážku. Bývají to s nimi vyrovnané zápasy, mají herní mužstvo a dobré hráče. Samozřejmě, některé zápasy jim nevyšly podle představ, ale pořád to je tým, který patří do horní poloviny tabulky, je tam kvalita. Čeká nás těžké utkání," řekl před nedělní seancí Rada.

Hanákům to v poslední době skutečně moc nejde. Sigma čeká tři kola na vítězství, do toho vypadla z národního pohárů a na nic neřešícím devátém místě tabulky může stále probíhající ročník pomalu bilancovat. A vzhledem k tomu, jak slibně jej Olomouc zahájila, zřejmě nepůjde o zcela pozitivní hodnocení. Alespoň co se jarní části sezony týče.

Poklidného závěru ročníku se tak Hanáci snaží využít alespoň k zapracování mladých talentů do kádru. "Hodně se o tom bavíme. Jsme rádi, že některé mladé kluky jsme už zapracovali, protože je vidět, že v nich je potenciál. Pokud by se nám podařilo zapojit i další kluky, pro Sigmu by to bylo jenom dobře. Věřím, že když jim příležitost dáme, Sigmě to jednou vrátí," uvedl asistent hlavního trenéra Jiří Neček.

Nadějným mladíkům hraje do karet i poměrně velký počet absentérů. V Jablonci se vedle zraněných Lukáše Greššáka, Michala Vepřeka, Jakuba Yunise a zřejmě rovněž indisponovaného Tomáše Zahradníčka nepředstaví ani Ondřej Zmrzlý, jenž si musí odpykat trest za čtyři žluté karty. Na marodce Severočechů setrvává pouze Patrik Haitl, nejisté je pak nasazení Václava Pilaře.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovović - Schranz - Doležal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Poulolo, Beneš, Radek Látal - Hála, Houska, Breite, Daněk, González - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.01 - 5.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (neděle 15:00)
O hodně se bude hrát na teplických Stínadlech. Domácí "Skláři" i "Ševci" ze Zlína ještě nemají jistou záchranu. V horší situaci se nachází Severočeši, avšak Moravané si v poslední době rovněž komplikují situaci.

"Ševci" sice v minulém kole naprosto zaostali za Pardubicemi, útočníka Moravanů Tomáše Poznara však vedle nepovedeného výkonu ještě víc dopálil sudí Milan Matějíček, který v jeho očích chybně nařídil pro soupeře pokutový kop. "Tento moment absolutně ovlivnil zápas a já už nevím, jak by se člověk měl bránit takovým lidem s píšťalkou,", řekl fotbalista, jenž si stěžoval na údajné simulování hostujícího Pavla Černého. Nu, lze chápat, že pokud někdo použije vaši zbraň lépe, moc vás to těšit nebude.

Poznar by se nicméně místo dojmologie měl více soustředit na nedělní utkání, které je pro Zlín i Teplice klíčové. Zejména Severočeši chtějí konečně pláchnout Brnu a také si zlepšit náladu po porážce v semifinále MOL Cupu s Plzní. "Pohárový a ligový zápas je něco jiného. Víme, že hrajeme o záchranu, což může být někdy svazující. Zápas se Zlínem bude o něčem jiném," prohlásil teplický trenér Radim Kučera.

Marodka Teplic je již tradičně přeplněná. Do duelu se Zlínem nezasáhnou brankáři Jan Čtvrtečka s Luďkem Němečkem, stoper David Heidenreich, záložníci Daniel Trubač, Patrik Žitný, Tomáš Kučera, Martin Macej a Jan Shejbal nebo útočník Jakub Řezníček. Uzdravit se naopak možná stihnou středopolař Jan Fortelný s forvardem Jakubem Marešem. Zlín do lázeňského města nedoprovodí pouze záložník Cheick Conde, jenž v rodné Guineji zřejmě pořád čeká na nový cestovní pas.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Gabriel, Knapík, Černý - Kodad, Mareček, Jukl, Moulis, Radosta - Vukadinović
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Matejov - Janošek, Janetzký, Jawo - Dramé, Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.26 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - MFK Karviná  (neděle 15:00)
Už čtyři zápasy na svého přemožitele čekají Pardubice, které nyní vyzvou soupeře ze druhé poloviny tabulky. Do azylu Východočechů ve vršovickém Ďolíčku zamíří Karviná.

Pardubičtí naposledy prohráli se svým hostem v podobě "Klokanů", pak ale ze čtyř utkání vytěžili deset bodů. Kromě remízy se Spartou dokázali zdolat Slovácko, Brno a naposledy i Zlín poměrem 4:0, o vítězství na hřišti ševců rozhodl dvěma brankami Cadu, po pauze stejným počtem tref pečetil střídající Huf.

Slezané prožili úspěšný vstup do dubnového programu, poslední dvě utkání už se jim ovšem hrubě nepovedla. Nejprve s nimi při výletu na sever Čech udělal rychlý proces Jablonec, minulý víkend pak dokonce po Edrisově trefě doma podlehli Příbrami.

První vzájemné utkání v Karviné dopadlo lépe pro Pardubice, které tam sice zahodily penaltu, i tak ale díky Petráňovi s Hufem zvítězily 2:0. Nyní se domácí celek se musí obejít bez zraněných Boháče s Petráněm, v ohrožení je i start Pfeifera se Surzynem a na straně druhé Neumana.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Ewerton - Černý
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Mangabeira, Qose - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.52 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů bojujících o poháry bude k vidění v neděli v podvečer na stadionu U Nisy. Domácí Liberec se snaží dohnat manko na příčky dávající možnost startu v Konferenční lize, Sparta zase bojuje o předkolo Ligy mistrů.

Severočeši mají aktuálně dvoubodové manko na pátou Plzeň, která má zápas k dobru, čtvrté Slovácko je sice o čtyři body vpředu, zato má naopak odehráno o duel více. Sparta s jednou dohrávkou před sebou už má zřejmě jen jednoho soupeře, na aktuálně druhý Jablonec, jenž má odehraný plný počet kol, aktuálně ztrácí jeden bod.

Slovan podlehl před reprezentační pauzou Jablonci, načež se jeho série bez soutěžní výhry protáhla na pět zápasů. Anglický týden mu však sedl a po vítězství v Opavě si pro tříbodový zisk přijel minulý víkend i do Mladé Boleslavi. Tam o tomto úspěchu rozhodla jedna jediná trefa, kterou po pětadvaceti minutách vsítil Michal Sadílek.

To sparťani za sebou mají podstatně gólovější utkání. Hattrick Hložka a další trefa Plavšiće jim pomohly k výhře nad Opavou, vzhledem k trefám Žídka a Helešice byl konečný výsledek hodně divoký, a to 4:2. Co je však pro Letenské nemilou zprávou, to je jejich venkovní forma. Z posledních čtyř výjezdů na soupeřovy stadiony totiž vytěžili pouhé dva body, třikrát navíc vyšli co do tref naprázdno. Nebylo tomu tak minule na hřišti Pardubic, kde po Wiesnerově a Hanckově brance v poločase vedli o dva góly, nicméně Jeřábek s Caduem srovnali na konečných 2:2.

V poslední době muži v rudém nemají na Liberec dobré vzpomínky, určitě ne co se týče ligových zápasů. Poslední čtyři jim totiž přinesly jen jednu výhru - další dvě utkání zvládli Severočeši, to předvánoční v této sezoně skončilo remízou 1:1. Po Dočkalově zahozené penaltě ze stejné standardky otevřel skóre Mara, po přestávce vyrovnal Juliš. Hoftychovu družinu navíc může hnát touha po odplatě za prohrané červencové finále MOL Cupu, po němž si výrazně stěžovala na rozhodčího.

"Sparta je naším velkým rivalem a také velmi silným týmem. Ovšem my jsme doma a dvakrát se nám teď povedlo zvítězit, Věřím, že ten zápas bude mít po všech stránkách kvalitu. Jsme hlavně rádi, že budou moci přijít fanoušci. Víme, že to pro ně není jednoduché, přesto věříme, že jich přijde co nejvíce a mužstvu pomůžou," doufá trenér Liberce Pavel Hoftych.

Na straně domácího celku visí otazník nad startem Chaluše, Jugase a Rabušice, v případě Sparty je nejistota ohledně Krejčího staršího a Součka. Ti by tak na marodce mohli doplnit mladšího z Krejčích, Juliše, Kozáka, Plechatého, Vindheima a Štetinu.

Zápas na stadionu U Nisy začíná s nedělní sedmnáctou hodinou, jako hlavní rozhodčí jej bude řídit Pavel Orel.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Karafiát, Purzitidis, Mikula - Pešek, Mara, Faško, Sadílek, Mosquera - Rondič
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Hancko - Wiesner, Pavelka, Dočkal, Trávník, Plavšič - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.48 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 19:30)
V Ďolíčku to ještě nevyšlo, doma v Edenu už si ale Slavia nechce šanci na zajištění titulu nechat ujít. Stejně jako před rokem si sešívaní mohou ligové prvenství pojistit v utkání proti Plzni, která však Pražany tentokrát přímo neohrožuje.

Vloni se družina trenéra Jindřicha Trpišovského střetla v klíčovém souboji se smečkou vedenou koučem Adriánem Guľou ještě v rámci nadstavby. Pokud by tehdy slávisté protivníkovi ze západu Čech podlehli, ještě by jej vrátili do hry o první místo. Sešívaní nicméně nic takového nepřipustili a přesvědčivou výhrou stvrdili pokračování panování nad tuzemským fotbalem.

Letos jsou Pražané obhajobě titulu ještě blíž, přičemž Plzeň je rozhodně neohrožuje tak jako před rokem. Viktoria má totiž po zpackaném podzimu co dělat, aby se alespoň kvalifikovala do evropských pohárů. Jarní stíhací jízda jí i přes nízkou produktivitu celkem vychází, ovšem zcela v klidu Západočeši pořád nejsou.

Pro Guľu by bylo nejlepší, pokud by v Edenu dokázal zvítězit. Jenže to je vzhledem k celosezónní jízdě sešívaných utopie. "Za sílu Slavie jednoznačné hovoří výsledky a výborné výkony. Ještě neprohrála, ale my uděláme maximum pro to, abychom tu sérii přerušili. Je to velká výzva. Soupeř nejde hrát o titul v jednom zápase proti nám, vybojoval si to za výkony v celé sezoně. Nejsme nastaveni tak, že jdeme něco kazit," prohlásil lodivod Viktorie před výletem do Vršovic.

Ligová neporazitelnost slávistů se po minulém kole protáhla na 41 zápasů, čímž Pražané stanovili nový rekord v rámci československých soutěží. Přesto Trpišovský a spol. nebyli s remízovým výsledkem z derby proti Bohemians zcela spokojeni, neboť zisk pouhého bodu odložil plánované mistrovské oslavy.

Veselí se tak přesunulo minimálně o týden a dále jej už Slavia nehodlá odsouvat. "Jde nám to krásně za sebou. V neděli doma s Plzní můžeme rozhodnout o titulu, pak nás čeká ve středu semifinále poháru na Letné. Strašně se na to těšíme. Doufáme, že si udržíme krásnou bilanci bez porážky," připomněl Trpišovského asistent Jaroslav Köstl fakt, že sešívaní vedle nejvyšší soutěže zůstávají ve hře o zisk národního poháru.

Pokud by slávisté přelstili v semifinále MOL Cupu nenáviděnou Spartu, zahráli by si ve finále znovu proti Plzni, která do posledního kola postoupila již ve středu hubenou výhrou nad Teplicemi. V takovém případě by role favorita znovu připadla Pražanům, kteří Viktorii nepodlehli v posledních pěti vzájemných střetnutích, přičemž hned ve čtyřech z nich zvítězili.

Obě mužstva trápí na konci sezony marodka. Slavia bude v neděli postrádat obránce Alexandra Baha s Davidem Hovorkou a útočníkem Abdallahem Simou, nejisté jsou navíc starty středopolaře Lukáše Provoda a křídelníka Petera Olayinky. Plzni chybí stoper Václav Míka a záložník Pavel Bucha. O nasazení obránců Lukáše Hejdy s Davidem Limberským, záložníka Aleše Čermáka a křídelníka Joela Kayamby se teprve rozhodne.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš - Ševčík, Stanciu, Provod, Oscar - Kuchta
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Hybš - Káčer, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.70 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Příbrami se pod novým koučem Jozefem Valachovičem začalo dařit alespoň na cizích stadionech. Pokud se však svérázný klan Starků hodlá udržet mezi tuzemskou klubovou elitou, musí nezbytně sbírat body rovněž doma pod Brdy. Nejlépe již v sobotu proti Českým Budějovicím.

U Litavky bývá plamínek naděje rychle uhašen, ovšem na hřištích soupeřů se Příbramí daří oheň dobře obsluhovat. Středočeši se totiž venku naučili vítězit, díky čemuž pořád drží naději na udržení v nejvyšší soutěži. "Do finiše si věříme. Víme, že máme dobrou formu a jsme nahecovaní. Nikdo nechce být podepsán pod sestupem a i v trénincích jdeme do všeho s nasazením. Jsem rád, že se to pak v zápasech vrací," prohlásil po posledním úspěchu v Karviné odhodlaný záložník Filip Zorvan.

Budějovicím už sestup nejspíš nehrozí, to by se Příbram i Brno museli výsledkově splašit. Přesto probíhající sezona skončí pro Jihočechy zřejmě zklamáním. Dynamu totiž v posledních dvou měsících absolutně odešla forma a místo útoku na první polovinu tabulky živoří černo-bílí v šedivé, nikterak záživné druhé polovině ligového pelotonu.

Trenér Jihočechů David Horejš má jistě plnou hlavu starostí s výsledky, konejšit jej však může alespoň pohled na marodku, na které setrvávají pouze levý bek Lukáš Skovajsa s útočníkem Davidem Ledeckým. Příbrami bude u Litavky spolu se zraněným útočníkem Janem Rezkem scházet také obránce Martin Nový, jenž minulý víkend v Karviné viděl červenou kartu. Otazníky navíc visí nad starty dalších zadáků Mihaila Cmiljanoviće s Denisem Laňkou a záložníka Milana Lalkoviče.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Kvída, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Obdržal, Tregler, Zorvan, Antwi - Lubega
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Novák - Čavoš, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršić - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.30 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Jednoznačně posledním týmem tabulky FORTUNA:LIGY, navíc s prachbídnou aktuální formou, je Opava. Ta v prvním květnovém kole přivítá na svém hřišti Bohemians, kterým se naopak aktuálně mimořádně daří.

Žluto-modří prohráli šest utkání v řadě, během kterých navíc čtyřikrát vyšli střelecky naprázdno a v součtu inkasovali sedmnáct branek. Minulý týden se představili na pražské Letné, kde po dvou trefách Hložka a jedné Plavšićově prohrávali už o tři góly. Po Žídkově snížení pak završil Hložek hattrick, v závěru Helešic jen upravil na konečných 4:2.

"Klokani" na svého ligového přemožitele čekají momentálně už devět utkání. V rámci této série navíc dokázali porazit Pardubice nebo v posledních třech domácích zápasech remizovat s Jabloncem, Baníkem a Slavií, tudíž se nedá hovořit o štěstí na los. Při minulém výjezdu si navíc ve druhé půli zastříleli, když díky dvěma trefám Keïty a po jedné Vondry s Květem vyhráli v Příbrami 4:1.

Domácí celek se potýká s absencí vykartovaných Nešického se Smolou a zraněných Březiny, Čvančary, Pikula, Rychlého a Tiéhiho. Četné ztráty tíží i Bohemians, kteří přijedou bez potrestaných Bederky s Hronkem a zdravotně indisponovaných Bartka, Hůlky, Pokorného, Ugwua, Valeše a Vacka. V ohrožení je navíc i start tria Jindřišek, Köstl, Vaníček.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Harazim, Didiba, Hnaníček, Žídek - Mondek, Večerka, Řezníček, Helešic - Juřena, Holík
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Dostál, Krch, Vondra, Schumacher - Novák, Ljovin, Květ, Osmančík - Puškáč, Necid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.24 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Slovácko prohrálo ve třech z posledních čtyř ligových kol a ztratilo kontakt se třetím místem. Pokud chce mužstvo z Uherského Hradiště ještě zaútočit na stupně vítězů, mělo by si v domácím prostředí poradit s Mladou Boleslaví.

Po hodně dlouhé době si svěřenci kouče Martina Svědíka mohli dopřát týdenní volno. To Moravané jistě přivítali, neboť nedávný nabitý program je stál body v souboji s Jabloncem, Spartou a Plzní o evropské poháry. "Měli jsme koronavirovou pauzu čtrnáct dní a pak jsme v jednadvaceti dnech odehráli sedm zápasů, což je extrémní a možná i kvůli tomu jsme v těch posledních zápasech šlapali vodu. Máme teď klasický týden a věřím, že v sobotu budeme mít více sil než v těch posledních dvou zápase," prohlásil obránce Slovácka Michal Kadlec.

Středočeši se po reprezentační pauze také moc nezastavili, přesto se konečně vyhrabali z pásma sestupu a přiblížili se záchraně. Vyhráno však ještě nemají. V posledních dvou kolech totiž ztratili všechny body a Teplice s Brnem jim nadále dýchají na záda.

Trenér Boleslavi Karel Jarolím se v Uherském Hradišti bude muset obejít bez brankáře Jakuba Diviše, stopera Alekseje Tatajeva, záložníků Dominika Maška, Milana Jiráska a Davida Pecha a útočníka Martina Graiciara. Nejisté jsou navíc starty zadáka Davida Šimka a univerzála Jakuba Fulneka. Na marodce Slovácka setrvává pouze Rigino Cicilia, o nasazení obránce Stanislava Hofmanna se teprve rozhodne.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Takács, Jakub Klíma, Preisler - Malínský, Dancák, Matějovský, Zmrhal - Jiří Klíma, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.69 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Zbrojovka Brno  (sobota 19:30)
Po prokaučovaném zápase v Teplicích potřebuje Zbrojovka ve třicátém kole nutně zvítězit. Výhodou pro ni je, že její soupeř v podobě Ostravy už může ve středu tabulky poklidně dohrávat.

Ve vzájemných zápasech se však v poslední době výrazně lépe daří Baníku, který vyhrál tři poslední střety. Den před Vánoci v rámci čtrnáctého kola této sezony uspěl na Srbské poměrem 1:0, když o vítězství rozhodl Azevedo.

Slezané jsou aktuálně navíc v dobré formě, když už pětkrát v řadě neprohráli a z těchto zápasů vytěžili jedenáct bodů. Poslední tříbodový zisk si připsali minulý víkend v Olomouci, kde to však byl infarktový závěr. Baník po trefě Buchty z první půle vedl, avšak v poslední minutě kopal González penaltu na vyrovnání. Tu neproměnil a naopak Kaloč zpečetil na konečných 0:2.

"Přijede soupeř, který bude hrát o všechno a musíme na něj být připraveni. Pro Brno je to stěžejní zápas, který musí zvládnout. Takhle to na to musíme být připraveni a přistoupit k tomu s očekáváním, že nám ty body budou chtít vzít. Doma chceme být znovu úspěšní. Celé mužstvo kvituje, že se aspoň část diváků může vrátit na stadion, fotbalu to rozhodně pomůže a věřím, že to bude procentuálně narůstat," říká trenér domácích Ondřej Smetana.

Naopak Jihomoravané od začátku února uspěli pouze v Českých Budějovicích, jinak sbírají samé porážky a remízy. Přitom v minulém týdnu proti hlavnímu konkurentovi v boji o záchranu z Teplic šli před poločasem za bezbrankového stavu do přesilovky, jenže této velmi dlouhé výhody nevyužili a výsledek 0:0 tak platil až do konce.

Domácí celek nemůže pro utkání počítat se zraněným Juroškou a vykartovaným Kuzmanoivćem, na druhé straně z disciplinárních důvodů chybí Hlavica. Zdravotní potíže pak do hry nepustí Šurala, Vaňka a Kryštůfka, dohoda klubů zase z Baníku hostujícího Reitera.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Svozil, Stronati, Holzer - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bariš, Dreksa, Pernica, Moravec - Štepanovský, Čermák, Texl, Pachlopník, Hladík - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.92 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29236075:1675
2.FK Jablonec29185650:2959
3.Sparta Praha28184661:3358
4.1. FC Slovácko29165852:3153
5.Viktoria Plzeň28156748:3051
6.Slovan Liberec29147840:2449
7.FK Pardubice291361035:3745
8.Baník Ostrava29128941:2744
9.Sigma Olomouc29912835:3139
10.Bohemians Praha 190529911933:3038
11.MFK Karviná29891231:4333
12.Dynamo České Budějovice297111129:4232
13.Fastav Zlín29851627:4329
14.FK Mladá Boleslav29691435:4627
15.FK Teplice29671629:5825
16.Zbrojovka Brno29491624:4521
17.1. FK Příbram29481720:5820
18.SFC Opava29362018:6015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (595)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele