FORTUNA:LIGA - souhrn 29.kola: Vedoucí trio bez ztráty

17.04.2022, 18:57
Komentáře a souhrny
První tři týmy tabulky v tomto kole nezaváhaly - Slavia uspěla v Jablonci, Sparta přehrála Slovácko a Plzeň si poradila s Baníkem Ostrava. Na šesté příčce se stále drží Hradec Králové, v boji o záchranu si polepšily Pardubice...

Slovan Liberec - MFK Karviná 2:1

17.04.2022 17:00

Góly: 32. Michael Rabušic (pen.), 60. Martin Koscelník - 12. Modou N'Diaye

Slovan Liberec dokázal využít domácího prostředí a v zápase 29. kola Fortuna ligy porazil poslední Karvinou 2:1. Hosty poslal do vedení ve 12. minutě Modou N’Diaye, za Severočechy srovnal po půlhodině hry z pokutového kopu Michael Rabušic. Obrat dokonal po hodině hry Martin Koscelník, který se v nejvyšší soutěži trefil poprvé po téměř dvou letech.

Ani zkušený Bohumil Páník nedokázal vybičovat Slezany ke stabilním výkonům, naděje Karviné na záchranu se tak začínaly rovnat spíše teorii. Ztráta na předposlední Pardubice činila před začátkem kola sedm bodů, Liberec měl navíc před vlastním publikem o motivaci postaráno. Severočeši totiž stále neměli jistotu setrvání v závěrečné skupině o umístění, neboť na ně ze zadních pozic nebezpečně dotíral pravidelně bodující Zlín.

Hostům se povedl vstup do utkání a ve 12. minutě dokázali skórovat. Rajmund Mikuš poslal do pokutového území výborný centr, na který si naběhl N’Diaye a hlavou zakončil k pravé tyči. Fotbalisté Slovanu přidali a ve 29. minutě mohli vyrovnat. Razantní střelu Koscelníka dokázal Pavol Bajza vyrazit, následnou dorážku poslal Ahmad Ghali vysoko nad. Stejný hráč byl o chvilku později faulován v pokutovém území Mikušem a Liberec kopal pokutový kop. Rabušic se postavil k exekuci a panenkovským dloubáčkem s přehledem vyrovnal. V úplném závěru půle se liberecký útočník ještě dostal ke střele z hranice vápna, ta mu ovšem velmi nesedla a gólman Bajza si s ní s přehledem poradil.

Úvod druhé půle přinesl velký tlak domácích. V 57. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti Koscelník, k jeho smůle však trefil pouze břevno. Slovenský záložník dostal možnost na nápravu o tři minuty později, když se dostal k míči uvnitř pokutového území a razantní střelou k pravé tyči poslal Slovan do vedení. Na druhé straně mohl vrátit Karvinou zpátky do hry Eldar Šehič, ovšem svou střelou z první bránu vůbec netrefil. Liberec si už zbytek utkání dokázal pohlídat a mohl slavit důležitou výhru.

Karviná opět padla, udržení ligové příslušnosti se jí tak znovu vzdálilo. Oba týmy čeká ve středu závěrečné 30. kolo. Liberec v něm zavítá na Slovácko, Karviná doma přivítá Pardubice.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 3:1

17.04.2022 17:00

Góly: 33. Dávid Hancko, 44. Bořek Dočkal, 73. Adam Hložek - 42. Daniel Holzer

Sparta zvládla jeden ze šlágrů 29. kola Fortuna ligy, když na domácí půdě porazila Slovácko 3:1. Zápas vyšel především kapitánovi Letenských Bořku Dočkalovi, jenž nejprve asistoval na úvodní trefu Dávida Hancka a následně po minele Vladislava Ljovina přidal i vítěznou branku. Duel byl speciální i pro 19letého Adama Hložka, jenž zaznamenal třetí gól domácích a zároveň se stal nejmladším hráčem historie české nejvyšší soutěže, který docílil mety 100 ligových startů.

Fanoušci si od utkání slibovali velkolepou podívanou, šlo koneckonců o souboj dvou týmů s nejlepší momentální formou v celé lize. Oba celky z posledních pěti ligových kol čtyřikrát zvítězily a připsaly si jednu remízu. Moravané už před zápasem věděli, že se do konce základní části ze čtvrté příčky nepohnou, a mohli tak k duelu přistoupit s klidem. Naopak Letenští by v případě výhry a zaváhání Slavie s Plzní stále mohli pomýšlet na první místo, které by bylo pro následnou nadstavbu velmi výhodné.

Velmi blízko vstřelení úvodní branky byl v 16. minutě Daniel Holzer. Bývalý hráč Sparty se dostal k centru Michala Tomiče z pravé strany, jenže své zakončení namířil jen do levé tyčky. O dvě minuty později se na druhé straně do vzduchu pověsil Martin Vitík, z bezprostřední blízkosti ovšem mladý stoper domácích hlavičkoval nad. Ve 24. minutě se před Ladislavem Krejčím starším zjevila prázdná branka, Filipa Nguyena ale na poslední chvíli zastoupil Ljovin a zabránil jistému gólu. Ve 33. minutě už se Letenští přeci jen mohli radovat, když se po volném přímém kopu od Dočkala hlavou prosadil Hancko. Před koncem první půle sice Hanáci po patičce Jana Kalabišky a zakončení Holzera zvládli vyrovnat. Vedení Spartě však téměř vzápětí po hrubce Ljovina vrátil prvním gólem v sezoně kapitán Dočkal.

Navýšit náskok svěřenců Pavla Vrby mohl krátce po startu druhého dějství Tomáš Čvančara, avšak nedokázal využít dobrého postavení a z nadějné pozice přestřelil. Tým z Uherského Hradiště držel v druhém poločase míč na svých kopačkách častěji, byli to však hráči v rudých dresech, kteří si v 72. minutě znovu pomohli standardní situací a navýšili své vedení. Na Dočkalův roh si nejvýše naskočil Hancko, jehož hlavičku za brankovou čáru dotlačil jubilant Hložek. Sparťanský talent byl v závěru blízko i své druhé trefě, zblízka ale jen rozezvonil horní tyč. Mrzet ho to však příliš nemuselo, jelikož si Sparta zbytek duelu už pohlídala.

Pražané tedy potvrdili roli favorita, do nadstavby ovšem i přesto půjdou ze třetího místa. Základní část uzavřou 20. dubna zápasem v Olomouci. Slovácko ve stejný den pojede do Liberce.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:1

17.04.2022 17:00

Góly: 39. Mick van Buren, 64. Lukáš Skovajsa - 20. Roman Květ (pen.)

České Budějovice zvládly bitvu 29. kola Fortuna ligy a pražské Bohemians zdolaly 2:1. V první půli byl vidět zejména Mick van Buren, který nejdříve daroval soupeři penaltu a chvíli před přestávkou zařídil vyrovnání. V 64. minutě pak obrat z přímého kopu dokonal Lukáš Skovajsa, čímž prodloužil čekání Klokanů na ligovou výhru už na osm zápasů.

Pro příznivce Klokanů byl duel v Českých Budějovicích jedním z výjezdů jara, pohled na tabulku aktuální formy však pro ně byl mimořádně bolestivý. Bohemians za posledních 10 kol získali jen sedm bodů, což byl spolu s Pardubicemi nejnižší počet mezi prvoligovými celky. Jihočeši navíc na domácím stadionu získali 27 z celkových 33 bodů, díky čemuž měli stále na dosah účast ve skupině o titul.

První tutovku zápasu měl ve 13. minutě na svědomí českobudějovický Michal Škoda. V pokutovém území se dostal k přízemní střele, která nakonec zamířila jen těsně vedle levé tyčky branky Romana Valeše. O pět minut později byl Škoda v ještě větší šanci, když se nikým nehlídaný dostal k hlavičce, která ovšem skončila jen na břevně. Z následného protiútoku pak Bohemka po ruce van Burena dostala výhodu pokutového kopu, který bezpečně proměnil Roman Květ a navzdory dosavadnímu průběhu utkání poslal Klokany do vedení. Ve 28. minutě se sám na Dávida Šípoše řítil Jakub Fulnek, gólman Dynama ale dokázal záložníka Pražanů vychytat. Do poločasové přestávky ještě stihl van Buren odčinit zaviněnou penaltu, jelikož svou dorážkou v pokutovém území ve 39. minutě překonal bezmocného Valeše.

Po změně stran zvýšily České Budějovice obrátky a hnaly se za vedením. Benjamin Čolič se v 62. minutě postavil k rozehrávce přímého kopu z levé strany, jenže ke smůle domácích orazítkoval jen břevno. O dvě minuty později se už však z velmi podobné pozice, rovněž po přímém kopu, prosadil Skovajsa, a tak svěřenci Davida Horejše zaslouženě zápas otočili. Trenér zelenobílých Jaroslav Veselý posléze oživil hru několika střídáními, kýžený vyrovnávací gól to ale nepřineslo.

Ani na pátý pokus se Klokanům v roce 2022 nepodařilo odvézt z venkovního stadionu vítězství, jejich situace tak po porážce začíná být velmi nekomfortní. Další utkání na ně čeká již ve středu, kdy doma přivítají Hradec. České Budějovice zavítají tentýž den do Teplic.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 3:0

17.04.2022 17:00

Góly: 38. Jan Mejdr, 60. Daniel Vašulín, 78. Daniel Vašulín

Hradec Králové se ve 29. kole Fortuna ligy po téměř měsíci znovu radoval z výhry, když porazil Sigmu Olomouc 3:0. Jednou z hlavních hvězd zápasu se stal pravý křídelní obránce domácích Jan Mejdr, který se kromě fotbalu živí rovněž natáčením videí s fotbalovou tématikou. Ve 38. minutě se totiž postaral o vítěznou trefu a ve zbytku klání si připsal i asistenci. Jeho výkon dvěma góly podpořil Daniel Vašulín, jenž na ligovou trefu čekal od září.

Nedělní podvečer svedl dohromady dva kluby, které přímo bojovaly o postup do finálové skupiny o titul. Hradec se po pěti ligových zápasech bez prohry nacházel na šesté příčce, na druhé straně Olomouc byla na osmém místě ale s pouhou dvoubodovou ztrátou na svého soka. V posledním kole navíc předvedla velmi solidní výkon, který jí zařídil bod s Viktorii Plzeň. Na venkovních stadionech se však Hanákům příliš nedařilo, jelikož v posledních šesti zápasech vyhráli pouze jednou.

Poměrně vyrovnaný úvod utkání měli více příležitostí rozseknout Hanáci, kteří sice neoplývali kombinací jako soupeř, ale jejich šance mnohem více volaly po gólu. V jedné z nich se ocitl Václav Jemelka, jenž dostal ze standardní situace vysoký balon za obranu, nezvládl ho však usměrnit. Na druhé straně se hlavičkou ve 26. minutě ozval Adam Vlkanova, také ale nebyl dostatečně přesný. Nemýlil se však Mejdr, vytažený obránce ve 38. minutě zavíral na zadní tyči, kam mu míč zleva naservíroval Vlkanova. Vyrovnání ve 45. minutě zamezil výborným zákrokem Patrik Vízek.

Votroci vstoupili i do druhé půle lépe než soupeř, tentokrát i se střeleckou převahou. Přelobovat brankáře se pokoušel Vašulín, nepovedlo se mu ale míč trefit ideálně, a tak se pokus pouze snesl vedle brány. V 60. minutě už bylo snažení domácích úspěšné. U zakončení byl opět Vašulín, jenž dostal povedený centr z pravé strany a usměrnil balon proti pohybu Matúše Macíka. Dílo bylo dokonáno v 78. minutě, kdy odvážný Macík přecenil své schopnosti a při zásahu mimo vápno přemístil míč pouze o několik metrů vedle, kde čekal Vašulín následně zakončující do prázdné.

Hradec dokázal dotáhnout utkání do vítězného konce a zůstal tak v tabulce před Sigmou. Oba kluby bude čekat poslední kolo základní části ligy 20. dubna. Votroci se střetnou v Ďolíčku s Bohemians, Sigma pak na svém stadionu přivítá Spartu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 2:1

17.04.2022 17:00

Góly: 31. Jhon Mosquera, 65. Pavel Bucha - 62. Milan Havel (vl.)

Plzeňská Viktoria si ve 29. kole Fortuna ligy poradila na svém hřišti s oslabeným Baníkem Ostrava 2:1. Hosté se ani po změně trenéra nedokázali popasovat se svou mizernou formou a znovu se nevyvarovali zbytečných chyb. Viktoria si tak po třech remízách připsala díky rozhodující trefě Pavla Buchy důležité vítězství a před posledním kolem zůstává na dostřel za první Slavií.

Nejvyšší představitelé Baníku po dalším špatném výkonu a domácí remíze s Hradcem definitivně ztratili nervy s trenérem Ondřejem Smetanou a do konce ročníku pověřili vedením mužstva Tomáše Galáska. Ten si jen stěží mohl představovat těžší start, protože Plzeň musela po třech remízách nutně zabrat, pakliže si nechtěla nechat opět pláchnout vedoucí Slavii. Hosté se krom herní krize potýkali také s rozsáhlou marodkou, na kterou nově přibyli Ladislav Almási či Daniel Tetour.

Jan Laštůvka od začátku zápasu dokazoval svou důležitost pro ostravský tým. Hned v první patnáctiminutovce totiž musel krotit dalekonosnou střelu Buchy a poté pokus Radima Řezníka z hranice malého vápna. Byl tak na dobrých 30 minut jedinou světlou postavou Baníku, týmu se totiž vůbec nedařilo přejít do pokutového území soupeře. Ve 32. minutě už bylo pro Slezany zle. Stopeři svou špatnou poziční hrou dovolili Jhonu Mosquerovi zpracovat dlouhý balon, který pak pohledným lobem poslal za záda vyběhnuvšího brankáře. Kolumbijec mohl ke konci poločasu vedení dokonce navýšit, jeho obstřel ale Laštůvka tentokrát vyrazil.

Do druhé půle oba celky vkročily hodně bojovně naladěny, v prvních minutách se více hádalo a postrkovalo, než aby se hrál fotbal. Jako šok z čistého nebe pak působilo vyrovnání Baníku, když si balon do branky srazil Milan Havel. Hlavní podíl na vyrovnání měl David Buchta, který nevypustil dlouhý balon a vyslal před branku střílený centr. Okamžitou odpověď měl na kopačce, potažmo i na hlavě, Jean-David Beauguel, v obrovské dvojšanci ale selhal. To však vzápětí napravili Jan Kopic s Buchou, když druhý jmenovaný k levé tyči zakončoval pohlednou kombinaci. Gólu předcházela špatná zpětná přihrávka Jiřího Bouly. V 78. minutě se jako poslední hráč ve větší šanci připomněl Mosquera, který Laštůvku protáhl tvrdou střelou z hranice vápna.

Viktoria tedy po třech remízách zabrala a Baníku nenechala jediný bod. Ani ve středu ovšem na Plzeň nečeká nic snadného, zavítá totiž do Mladé Boleslavi. Ostrava doma přivítá Jablonec.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice 2:0

17.04.2022 17:00

Góly: 33. Jan Jeřábek, 75. Dominik Kostka

Pardubice zvládly ve 29. kole Fortuna ligy duel s Teplicemi a v Ďolíčku zvítězily 2:0. Ve 33. minutě zápas rozhodl premiérovou trefou v ročníku zkušený středopolař Jan Jeřábek. Zároveň přestřihl nelichotivou šňůru devíti ligových utkání bez vítězství, kterou Východočeši tahali po celou jarní část soutěže.

V Pardubicích sice roste do krásy Letní stadion, v případě pokračování hrozivých výkonů by se však na nově dostavěném stánku taky mohla hrát jen druhá liga. Východočechům náležela suverénně nejhorší obrana celé soutěže, když inkasovali již 64 branek. Do azylu v Dolíčku ovšem přijel mančaft, který na tom byl podobně bídně v ofenzivě. Teplice totiž za posledních šest ligových duelů vstřelily v součtu jen dva góly.

Do první velké příležitosti v utkání se ve 12. minutě dostal hostující Václav Prošek, který si převzal nákop za obranu a utíkal sám na branku soupeře. Střelu zevnitř vápna ale poslal vedle levé tyče. O několik minut později si na centr do pokutového území vyskočil pardubický Filip Čihák, jeho hlavička však zamířila pouze do pravé tyče. Ve 24. minutě se po centru do vápna zjevil sám před gólmanem Jakub Rezek, jenže balon netrefil dobře a zakončil vedle. Ve 33. minutě se již domácí fanoušci radovali poté, co se po rohovém kopu dostal k míči Jeřábek a z bezprostřední blízkosti zavěsil míč nechytatelně pod břevno.

V 75. minutě se několik metrů před vápnem napřáhl ke střele pardubický Lukáš Červ. Na jeho střelu k pravé tyči ještě hostující gólman Tomáš Grigar stačil, míč však vyrazil směrem k Dominiku Kostkovi, kterému stačilo pouze doklepnout do poloprázdné branky, a zvýšit tak na rozdíl dvou gólů. O minutu později se Kostka znovu dostal k odraženému míči ve vápně, tentokrát si ale Grigar situaci pohlídal a další změnu skóre nedovolil.

Pardubice na jaře konečně vyhrály, a s konkurentem v boji o záchranu tak mají lepší vzájemné duely. Další střetnutí čeká na oba celky již ve středu. Východočeši zavítají na stadion poslední Karviné, Teplice přivítají České Budějovice.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 1:2

17.04.2022 17:00

Góly: 82. Rudolf Reiter - 21. David Douděra, 51. Tomáš Ladra

Mladá Boleslav porazila ve 29. kole Fortuna ligy tým Zlína na jeho hřišti 2:1. Celek ze středu Čech předvedl povedený výkon, který v obou poločasech korunoval jednou brankou. Zatímco domácí Moravané přišli o naději na umístění v prostřední skupině, Boleslavští budou mít před posledním kolem šanci proniknout do skupiny o titul.

V utkání dvou týmů ze středu tabulky měly oba celky o co hrát. Ševci se po dobrých výkonech na domácím hřišti v jarní části mohli odpoutat od skupiny o záchranu a hosté z Mladé Boleslavi sahali na pozice mezi nejlepšími šesti. Středočechy mohl těšit návrat kanonýra Milana Škody, který stejně jako v minulém duelu začínal na lavičce náhradníků.

Lépe začali domácí, kteří si hned zkraje utkání vytvořili dvě slibně vypadající příležitosti. U obou z nich byl francouzský záložník Youba Dramé. Jeho první pokus se sice mezi tři tyče nevešel, ale napodruhé už seřídil mířidla a donutil brankáře Jana Šedu k zákroku. V 16. minutě byl blízko první brance také Jakub Janetzký, jeho hlavička ale skončila těsně nad horní tyčí. Mladá Boleslav přečkala ofenzivní snažení Zlína bez inkasovaného gólu a ve 21. minutě už mohla slavit ona. David Douděra se po přihrávce Marka Matějovského ocitl v samostatném úniku tváří v tvář Matejovi Rakovanovi a chladnokrevně proměnil. Klub z města automobilů už po zbytek první půle dominoval, ale druhou branku nepřidal.

Boleslav povedeně navázala na konec první půle a hned v 51. minutě zvýšila na 2:0. Gólovou akci započal svým centrem vynikající Matějovský a přesnou ranou k levé tyči ji dokončil Tomáš Ladra. Po vyrovnané dvacetiminutovce mohl druhý zásah do sítě Zlína přidat Douděra. Jeho nádherná rána z voleje ale cíl nenašla. Naději na zvrácení nepříjemného vývoje utkání vykřesal Zlínu v 82. minutě Rudolf Reiter. Lamin Jawo se dostal po pravé straně k nepovedenému zakončení, na jehož konci byl právě zlínský záložník. Mladá Boleslav závěr utkání zvládla bez problémů.

Zlín tedy doma s Boleslaví prohrál a skupina o sedmé až 10. místo se jej týkat nebude. Další zápas sehraje ve středu, kdy zavítá na stadion Slavie. Bolku čeká domácí duel s Plzní.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slavia Praha 1:2

17.04.2022 17:00

Góly: 87. Jan Krob - 31. Ivan Schranz, 84. Stanislav Tecl

Slavia si ve 29. kole Fortuna ligy po čtvrtečním vypadnutí z evropských pohárů spravila chuť na hřišti Jablonce, když zvítězila 2:1. K oběma brankám úřadujícímu mistrovi, který se jinak herně i kvůli několika klíčovým absencím trápil, dopomohla obrana domácích. Při trefě Ivana Schranze z první půle hrozivě chyboval brankář Jan Hanuš, rozhodující gól přišel po změně stran od Stanislava Tecla. Sešívaní se tak před posledním zápasem základní části udrželi v čele tabulky.

Jen dvě ligová utkání Jablonce z posledních devíti neskončila remízou. Schopnost hrát s kýmkoliv vyrovnanou partii určitě Petra Radu těšila, jenže jednobodovými zisky se Severočeši posouvali tabulkou šnečím tempem. Posun ze skupiny o záchranu by jim nepřineslo ani vítězství se Slavií, v jejíž neprospěch hrála únava po neúspěšném čtvrtfinále Evropské konferenční ligy s Feyenoordem i tradičně notně rozbitý jablonecký pažit.

Svou úvodní herní převahu mohla Slavie ve 12. minutě zužitkovat prostřednictvím Srdjana Plavšiče, který si nabíhal na skvělý centr do pokutového území, balon letící kolem brány ovšem nezvládl trefit. Sešívaní sice tolika střelami jako soupeř neoplývali, na pomoc jim ale ve 31. minutě přispěchal gólman Severočechů, který vyběhl za dlouhým nákopem hostů a svou obrovskou chybou při zpracování daroval míč Schranzovi, a útočník tak uklízel do prázdné brány.

Ve druhé půli se asi nikdo jako na střelnici necítil, jelikož se do zakončení hráči obou týmů příliš nehrnuli, a tak se červenobílí fanoušci než o inkasovanou branku báli spíše o Ondřeje Koláře, který se nepříjemně srazil s Janem Silným. O vážné střetnutí se ale naštěstí nejednalo, a tak se pokračovalo v opatrné přetahované. Na zemi se poměrně frekventovaně objevovali i další hráči, a po jedné ze standardních situací nakonec musel Kolář zasahovat. Jablonečtí prokazovali sice větší snahu, jenže ta přišla vniveč, protože v 84. minutě po dlouhém autu neuhlídaný Tecl skóroval netradičním zakončením zády k brance. Boj nicméně pro zelenobílé nebyl bezgólový, jelikož Jan Krob o tři minuty později využil svého důrazu a vymetl parádní střelou levou šibenici.

Slavia venku po čtyřech soutěžních duelech zabrala a připsala si důležité tři body v boji o titul. Závěrečný duel základní části sešívaní sehrají ve středu se Zlínem. Severočechy čeká tentýž den dlouhá cesta na Baník.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29224368:1970
2.Viktoria Plzeň29216251:1969
3.Sparta Praha29206365:3066
4.1. FC Slovácko29175748:3056
5.Baník Ostrava29139753:3948
6.FC Hradec Králové29912837:3939
7.FK Mladá Boleslav291151345:4638
8.Slovan Liberec291071229:3637
9.Dynamo České Budějovice29991139:4436
10.Sigma Olomouc298101137:3734
11.Fastav Zlín29861536:5030
12.FK Jablonec294141122:4426
13.Bohemians Praha 190529671633:5525
14.FK Teplice29731927:4824
15.FK Pardubice29591533:6424
16.MFK Karviná29281927:5014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
Cotton

Bohemka teda vypadá hodně špatně. Budou muset fandit Vlašimi a Spartě B, aby se baráž vůbec nehrála.

Reagovat
Pablos

proč nemůže Vlašim ? Sama nechce jo nebo ?

Reagovat
John Obi Mikel

Nemají staďák.

Reagovat
Pablos

spíš teda nemají prachy na novej.... škoda mohli aspoň kopnout do země někde v poli, že jakože budou stavět jako Hradec

Reagovat
Pablos

I když počkat teď mi tak napadlo není to blbost s tím stadionem ? Vždyť postoupit mohou, jen pak prodají licenci né, kterou nebudou moct naplnit. Nebo vždy to tak bylo i v hokeji... to už takhle není ?

Reagovat
mistr129

Ne, licence už se nesmí prodávat, alespoň tedy ne prvoligová

Reagovat
smetos

Ciste teoreticky, kdyby postoupili a nikde by se nedohodli kde by mohli hrat nejvyssi soutez, tak to radsi necha facr automaticky vsechny jejich zapasy kontumovat?

Reagovat
mistr129

Pouze můj odhad, nemám to nikde zjištěný: jednak by snad museli dokázat už před baráží, že jsou s někým dohodnuti na zapůjčení stadionu. A potom kdyby přeci jen z jakéhokoliv důvodu i přes úspěšnou baráž do sezony nenastoupili, tak by to nemohli prodat, nýbrž by se to posouvalo podle FAČRu (tudíž pravděpodobně poražený s baráže, dále druhý poražený z baráže, 4. tým 2. ligy atd...)

Reagovat
Pablos

A není to u toho stadionu tak, že musíš, ale aktivně něco dělat, mít rozestaveno či rekonstruovat, jinak tu výjimku nedostaneš ne?

Reagovat
Axelrose

Tak Vlašim je něco jako farma Slavie, ne?

Alespoń jsem to slyšel, tak nevím. Protože pak by asi Slavie neměla extra zájem na jejich postupu.

Ale nejsem si úplně jistý.

Reagovat
Pablos

Jj, ale to nemůže být ten důvod... to bude ten stadec.

Reagovat
Axelrose

No, zřejmě máš pravdu, a potom si myslím že i finance, jako takové. A samozřejmě i ten stadion, ale to by se asi s někým dohodli, jako ostatní.

Teoreticky může být volný ten Pardubický, pokud je vyřadí. I když ten bude až od poloviny příští sezony. Tak doufám, že na něm nejvyšší soutěž uvidím

Reagovat
paver

Takhle stupidní systém může vzniknout fakt jen v ČR V Nizozemsku taky pravidelně Jong Ajax nebo Jong PSV končí na barážových příčkách a nahradí je prostě další v pořadí, né že se to nehraje vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady platí, že silnější pes mrdá. Já bych 4. nebo 5. tým do baráže klidně pustil, ale myslím, že by byli bez šance, když nestačí na B-tým jiného prvoligového týmu.

Reagovat
Salfovic

A ono to tak není

Reagovat
Cotton

Nesouhlasím. Tým, co skončí třeba 5. ve FNL, si nezaslouží postoupit. Ale příčinou tohohle problému, že nemá kdo postupovat, je 16 týmů v lize, což je za mě moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že na 1. ligu máme tak 10 týmů a 8 stadionů.

Reagovat
Salfovic

Ideální by bylo mít v první i druhé lize 12 týmů, ale to jsou zbytešné debaty. Kapříci si rybník neupustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna dvanáct? Můžeš tu svou teorii nějak rozvést?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tu není víc kvalitních hráčů, trenérů a týmů s dostatečně kvalitním zázemím pro první ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, no dobře, ale proč zrovna dvanáct

Reagovat
Salfovic

Prostě mi to přijde jako ideální počet.

Reagovat
Greny

Blbost nebudou hrát mladí za takové situace ani v lize ani v druhé lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Německo s 80 milionama obyvatel, má ligu o 18 týmech s daleko většim poměrem cizinců než u nás a nedá se říct, že by jejich junioři trpěli. Prostě ti co budou mít kvalitu, tak se v první lize prosadí a zbytek bude hrát druhou ligu, kterou bych taky osekal na 16 týmů (s tím, že tam sestoupí čtyři prvoligový týmy) a tim získá větší kvalitu a budou se tam moct rozehrávat mladý hráči. Co získá v současnosti mladej hráč ve Zlíně, Jablonci v Karviné? Stejně jsou tam nucený hrát ho*vno, hlavně neinkasovat, neudělat chybu. V ničem je to neposune, kdyby hráli druhou ligu tak je to pro ně lepší, když se prosadí ve druhé lize, tak už si je nějakej lepší prvoligovej tým vytáhne a někam to povede.

Reagovat
ladyboy arsenal

přesně, tady furt ta mytologie o tom, jak by mladí nedostali čuchnout...pokud by se snížil počet týmů v obou soutěžích, tak i druhá liga získá na kvalitě, o postup bude bojovat víc mančaftů a bude to napínavý a ne jak teď že tomu kraluje Brno, který bude příští sezónu v první lize na ručník a pak dlouho nic a pak souboj kriplu mezi Vlašimi, Líšni a Spartou B, kteří stejně nemůžou postoupit bo nemaj ani staďák

Reagovat
ondrasch77

Možná místo příkladu Bundesligy (která je ekonomicky navíc úplně někde jinde) použij státy, které jsou ČR počtem obyvatel bližší a zjistíš, že je to s počtem týmů všude dost podobné... Švédsko, Belgie, Portugalsko..., z čehož vyplývá otázka, že problém bude asi jinde, když Belgičani mají nejlepší repre na světě a Portugalci, přestože jich je míň jak nás, tak mají pravidelně tři kluby na jaře v Evropě navzdory faktu, že jejich ligu hraje 18 týmů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

I v době, kdy existovala ještě československá liga, tak českých týmů bylo okolo deseti.

Reagovat
oli9

Jenže tu hráli samí Češi a Slováci to by se dnes nestalo

Reagovat
oli9

Dnes by to bylo o tom že by hráli samí 35tnici... Mladí by nehráli

Reagovat
Firkraag

Taky hodně fandíme, nemysli si.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Vlašim nehrála? Sice jsou teď béčko Slavie, ale někde jsem četl, že se o ligu chtějí pokusit.

Reagovat
Cotton
Reagovat
smazaný uživatel

Vlašim do baráže a potažmo do ligy chce. Tady se to vždycky s tím kdo všechno nemůže kvůli podmínkám do ligy trochu přehání.

Reagovat
Axelrose

Čistě teoreticky, kdyby tabulky na konci vypadaly jako teď, tzn. Karviná (16) dolů - Brno (1) nahoru a potom Sparta B (2) - Pardubice (15) a Vlašim (3) - Teplice (14), no a Sparta se rozhodla odstoupit (čili 15 tým by se tím zachránil), a Vlašim poustoupila přes baráž, tak by to vůči 14 týmu taky nebylo zrovna fér.

Nebo by se tím automaticky zachránil 14 tým tabulky a 15 hrál s Vlašimí?

Je to trochu složitý, ale teoreticky se to stát může.

Plus teď mi došlo, že Pce by měli lepší vzájemný zápas, takže by byly 14 týmem tabulky.

Reagovat
Cotton
Reagovat
Axelrose

Vřelé díky, teď už nemám žádné pochybnosti.

Ale je to docela prdel, i když tedy promyšlené to mají až do čtvrtého místa.

Ještě jednou thank´s.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako Plzeň lepší, ale ty inkasované branky velké individuální chyby.

Každopádně po vystřídání překvapivě slušný výkon

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dvě dobré gólovky a nic tečem 1:0. Srovnáme a pak hned Ljovin daruje gól na 2:1. Škoda. Jinak dobrý zápas. Aspoň bude nadstavba konečně zajímavá.

Reagovat
AjaxFans

Jaká byla hra?Byl jsem fuč a pak jsem zapnul finále nl poháru...

Reagovat
$$CaptainKokotko

První poločas vyrovnaný a dobrý výkon. Ljovin daroval gól na 2:1. Začátek druhého poločasu nic moc. Sparta chodila do protiútoků. Už jsme tam měli jen nějáké pološance. Sparta 2góly ze standartky. Škoda.

Reagovat
AjaxFans

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu nasazování Peška do základní sestavy. Haraslín je o parník dál technicky. Tam bude pošramocený vztah s Vrbou nejspíš.

Reagovat
Pablos

Zápas jsem nekoukal, ale Haraslín až do tohohle zápasu (který nemohu hodnotit) byl snad nejhorší ze všech vždy.... navíc, nehraje on druhou stranu, než Pešek ? Vždyť nastupovali většinou spolu.

Reagovat
ACSeRw!n

Pesek je uz minimalne asi dva mesice strasnej

Reagovat
AjaxFans

Škoda hoši

Reagovat
Spalovač šancí

Standa kanonýr vítězný gól

Reagovat
Pablos

zklamal mě čekal jsem od něj 2 fíky

Reagovat
Mass

Z jedný střely těžko

Reagovat
Pablos

druhá měla být, že ho někdo trefí do zad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Kdyby to trefil hlavou, jak to chtěl, tak by to brankář nejspíš měl

Reagovat
Blasphemer

Baník 0 střel na bránu.

Reagovat
Mass

Jak hrál Galásek?

Reagovat
eder

Na pyču, pyčo!

Reagovat
Martin9719

Ten vlastňák to byl teda docela šok. Nelíbil se mi moc Santos, trochu se i začal bát hrát s míčem. Ty jeho běžecký souboje kde měl kolikrát i dva kroky navíc, Hejda kraluje a nevím čím si Pernica zasloužil lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně na hovno, když se všechny zápasy hrají ve stejnou dobu. Člověk se nemůže v přímém přenosu smát dřevákům z ostatních týmů a musí si vystačit s těmi svými.

Reagovat
Pablos

Havel zase prsty v gólu Plzně ....repre volá

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já bych se nedivil, kdyby ho povolal na LN. A nad Mejdrem ani nebude přemýšlet.

Reagovat
smetos

Mejdr musi do lepsiho, jinak si ho v repre nevsimnou

Reagovat
Pablos

Jinak vybral jsem si utkání Slavie... a dost by mě nakonec překvapilo, kdyby uhrála titul... i když stejnak kvůli ev.pohárům chci aby ho měla ona... tak můj tip je 3.místo. Plzeň první ( z hnusným Bílkovským fotbalem o na 2:1 skoro celou sezonu), 2. Sparta.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak v Jablonci je to takové specifické prostředí. Sparta i Plueň tam remizovali. V nadstavbě bude hrát Holeš a Provod. Já myslím, že to zvládnou.

Reagovat
Pablos

No je fakt, že to jsou takové ty debilní soudy po ještě čerstvých dojmech. Musím uznat, že jo, že jsem to neměl psát... může to být klidně tak i tak

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hlavní je, že to bude zajímavé.

Reagovat
Pablos

já jsem rád i že ta Sparta se takhle nakonec dotáhla... bude to hodně zajímavá nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

v Jablonci se kombinační fotbal nedá hrát. To je pole. Takže tam má výhodu slabší tým. Doufám, že Jablonec spadne.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

Já zas doufám, že si zítra zadřeš třísku...

Kolik ti je, že napíšeš takovou píčovinu?

Reagovat
r.mrazik

to uz radeji Cinani,nez tragicka hnusna hra Plzne...

Reagovat
adoxx

Vždycky radši Plzeň, než Slávie...

Reagovat
r.mrazik

vsak podle gusta...

ja cinany extra nemusim,ale ze hry plzne je mi dost nevolno

Reagovat
Losinho

Slavie je jediná z top 3, která v Jablonci vyhrála. Sparta s ním dokonce ztratila i doma.

Reagovat
Kiwi-21

Sparta bude 3 o to bych se vůbec nebál

A vyhrát v Jablonci není lehké nikdy pro nikoho Plzeň i ta Sparta tam ztratily

Reagovat
ondrasch77

Sparta tam bod získala..., nezasloužila si po tom výkonu vůbec nic. Bod jsme jim darovali svojí neschopností

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Smetana za to může. Znovu ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Smetanu vyhostil z Ostravy. V Praze potřebujeme kvalitní mládežnické trenéry.

Reagovat
smetos

Letos dolu Bohemka a Karvina

Reagovat
monty25

No, nevybral jsem si dobrej zápas...

https://twitter.com/monty025/status/1515749564875223041

Reagovat
John Obi Mikel

Snad jediným pozitivem je, že tam byla @deniska_dolezal

.

Reagovat
monty25

Já si vždycky něco najdu.

Reagovat
Pride

Ty jsi strašnej zoufalec

Reagovat
monty25

Není větší potěšení, než pozitivní myšlení.

Reagovat
81Tomas

Reagovat
Mass
Reagovat
PBLead

Reagovat
Bosko

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

odepsala Deniska ?

Reagovat
monty25

Na IG si to dala na stories...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129
Reagovat
Cotton

Reagovat
thewall

Neuvěřitelné. Asi Mynářova škola

Reagovat
oli9

Je to zmrd. Ať táhne do Ruska... Tady o něj nikdo nestojí... všichni stejní..

Reagovat
Freedo

Slovácko se s ním dobře podělalo. Před kolem nebo dvěma ho střídali po pár minutách, protože nemakal a teď ho dají do základu v tak těžkém zápase. Nevím, co čekali. A ten nepotlesk je taky děsnej. Ať jde zpátky do Ruska, když chtěl po odchodu z Bohemky domů.

Reagovat
Salfovic

Minule se jim vykartoval hráč, místo kterého teď hrál.

Reagovat
Pablos

Mně to píše, že oba ty odkazy nefungují

Reagovat
Trand

Co tam bylo? Někdo screen?

Reagovat
mistr129

https://twitter.com/DenikSport/status/1515763383408242701

Tohle video jak Ljovin netleskal Ukrajině (sdílel ho Pečeně se slovy ve stylu že ke Ljovinovi nemá žádný respekt a schytal shitstorm), Slovácko pak u jiného tweetu přispěchalo na jeho obranu screenem (!!!, nikoliv fotkou, takže to admin musel vidět na videu) kde měl právě ty ruce u sebe

Reagovat
Trand

Díky

Reagovat
ratusek

Tak prý pastva pro oči. Ještě, že jsem se nedíval. Holt zoufalý přestupák (Boula, Koncevoj a další) spolu s přístupem hráčů vyústilo v to, že hrajeme snad nejhůř v lize momentálně. Co budem dělat v té skupině, to fakt netuším. Modlit se, ať z toho není 5 ostud, protože i Hradec si nás v pohodě povodí

Reagovat
Martin9719

No netrefit u nás branku to se už asi dlouho nikomu nepovedlo. Tam se u váš něco děje uvnitř, protože takhle odevzdaný tým v lize teď asi není. Na ruhou stranu kupu hráčů jste neměli. Důvody teda neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl dlouholetý systém dva dolů a dva nahoru a žádná baráž, tak by byl letos hodně zajímavý boj o udržení v posledním kole.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Fodbalysta

Levina ze Slovácka za to netleskani okamžitě vyhostit

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

At ten titul z ty trojky ziska kdokoliv, konecne ten boj o titul ma naboj

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Házenkáři tvl doufám, že toho šaška ze Španělska vyrazí

Reagovat
eder

Snad postoupí Vyšehrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední ligová výhra Baníku nad Plzní 25 zápasů zpátky, 08.08.2009. Taky slušná série.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Jarošík bude druhej Franta Straka...

Reagovat
Pablos

V Dohránu říkali že poslední gól Sparty dal Hložek, i k tomu dával rozhovor... tady je Hancko, tak jak to teda je?

Reagovat
h8_sfatto

doufám, že Kuchta bude vyhozen z národního týmu, poté co předvedl o víkendu

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
ACSeRw!n

link pls

Reagovat
kecipep

?

Reagovat
božský John

Kdyz jsme Baniku dali k dispozici tribunu, tak z jejich strany prisel vdek, sice prohrali, ale furt fandilo jak lidi a nebyl zadnej problem, snad i hezky pyro bylo.

To samy jsme udelali vcera pro slavisty a oni nam zcorili vlajky, zapalili je a chovali se jak uplny nevychovany. O deni na hristi skoda mluvit, to byl slepej proti chronymu a v nasi brane kuzel.

Reagovat
božský John

*curaci nevychovany

Reagovat
božský John

Vlastne proti tomu nic nemam, jen mi pak vadi, jakou optikou se mainstream diva na banikovce a jakou na slavisty

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš optikou, že jakýkoliv fanoušek Baníku je piča a jakýkoliv fanoušek Slavie je ubrečená piča?

Reagovat
božský John

Z kontextu bys mohl vycist, ze to presne takhle nemyslim

Reagovat
John Obi Mikel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Greny

Poučení pro příště.. max sektor hostů a nasrat

Reagovat
Losinho

Takhle prodaj víc lupenů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
adoxx

Reagovat
Čenda

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kilobyte

To museli být fanoušci Baníku nebo Sparty v převlečení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Tak já silné pochybuju, že jste to udělali pro slavisty. Udělali jste to pro prachy, Peltovi se hodí každá koruna a Jablonecaci by ty lístky těžko vykoupili.

Aspoň, ze vám ty hovada neukradli řechtačku, to by bylo k nasrání takhle před Velikonocema.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

jejich chování k hostujícím fans je už dlouhodobě v topu. Díky tuším Bergmannovi nebo jak se jmenuje (?). Prachy z lístků potřebují všichni a třeba v Teplicích to je vetsinou dno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Vedeni se k fans (domacim i hostujicim) chova velmi dobre a profanouskovsky. Takze si ty reci strc za klobouk.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dokonce bylo i na konci skandování Jablonec děkujem. Což jsem zažil u chacharu poprvé a asi neposledy...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Baníkovce mám rád. Vždy super atmosféra, když přijedou do Plzně. Hlavně fandí svým a včera jsem třeba neslyšel jedinej pokřik na soupeře. Bordel tam neudělali žádnej už roky.

O sešívaný chátře psát radši nic nebudu, to je úplnej opak pokaždý když přijedou. Největší odpad.

Reagovat
db18

Ani "jebat Opavu/Viktorku"?

Reagovat
Blasphemer

Já slyšel jen Opavu. Viktorku jebali taky?

Reagovat
db18

Včera nevim, ale dřív to tam bývalo.

Reagovat
Blasphemer

Hele včera jsem to určitě neslyšel.

Reagovat
lichna.

Nevím jak venku, ale doma tohle automaticky nejede. Maximálně po nějakých sporných momentech, ale to jebeme i jiné kluby.

Ale vylozene nic proti Plzni v repertoaru nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ten birell tam hostům točíte standardně?

Reagovat
Blasphemer

To nevím. Ale řekl bych, že při “rizikových” zápasech tam alko možná netočí.

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Hooligans jsou dementi, to nemusíš říkat, to všichni vědí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Protože jste jim tam dali jen jednu Toiku!

Reagovat
C.1922

Letka zase nezklamala. Dostanou celou tribunu a ten blb fotí a otravuje na twitteru co je všechno špatně. Chyběla už jen studená klobása...

Reagovat
db18

Nebo poznámka, že toika má aspoň dveře a kopnutí do Teplic...

Reagovat
db18

btw. měls klobásu na staďáku? ty jsou oproti minulému sortimentu podstatně horší... (ale za to lepší sekačka a i to trhaný maso, pokud ho člověk stihne... to vždy do půl hodiny dojde... )

Reagovat
Blasphemer

Minule došlo veškerý jidlo v bufetu o poločase. Tragédie ten nový provozovatel.

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Vy máte sekanou a trhane maso a jeste si stezujete? Co bychom za to dali u nas.

Reagovat
Blasphemer

No, o poločase už nemáme nic.

Reagovat
lichna.

O poločase se u nás stěží stihneš vychcat, pokud nejdeš před odpiskanim, takže ok.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

No... nemáme právě. Většinou maj už jen ty klobásy... (ještě prý mají hranolky a kuřecí stripsy, ale to už jsou jen legendy...)

Reagovat
mistr129

Hele tak v Edenu si můžeš dát klobásu, Lobkowicz a pytlík brambůrek, takže pokud u vás mají cokoliv jiného v jakémkoliv množství...

Reagovat
Losinho

Smažák v housce je dobrej

Reagovat
mistr129

Ten jsem ještě neměl a neláká mě, někdy na podzim tam měli dobrý hot dog, ale pak už jsem ho neviděl ale aspoň nějaký obyč párek v rohlíku nebo burger bych uvítal

Reagovat
Freedo

Ještě bejvaly docela dobrý ty bavorský klobásky v housce. Ale já si vskoro vždy dávám klobásu, tak nevím, jestli je ještě mají.

Reagovat
Losinho

Dřív tam byla i pizza, nugety a tak paradoxně největší servis tam byl za Řebíčka, nechápu

Reagovat
lichna.

No u nas se minule objevila o něco lepší klobása, ale jinak bida. Minule jsem si z krize dal langos... Ale to asi pro hosty nebude a jestli tam jsou jen ty klobásy co delaji u nas u piva, tak to je otřesné..

Reagovat
db18

Posledně co jsem tam byl, tak jen klobásy + balené "pochutiny" jako křupky, tyčinky apod...

...a pivo s čepicí.

Reagovat
lichna.

To zní povedome.

Reagovat
HorajzmAmmann

posledně když jsem byl mimo kotel došla ve Vítkovicích voda už před poločasem

Reagovat
C.1922

Nebyl sem.

Reagovat
Freedo

Neříkám, že je to správně, ale fakt prostě je, že vlajky si musíš umět ochránit, když se je rozhodneš pověsit. Tak to chodí ve světě hools a určitě to nedělají jen slávisti, ale třeba i Baníkovci.

Reagovat
kilobyte

Nejlepší ochrana je, nepouštět na stadion hovada.

Reagovat
Freedo

A jak je rozpoznáš od normálních fanoušků?

Reagovat
kilobyte

Tak v tomhle případě by bylo nejjednodušší neposkytnout hostům žádné místa navíc.

Reagovat
Edgar Davids

chovali se jak uplny nevychovany

...bez bulet mafianovi pod sukni, ufnukana mala pizdo

Reagovat
božský John

a vy jste kdo?

Reagovat
Kaspar

Pecene na CT jsem ho mel rad, ale co presel do fotbalu, tak je z nej slizka kunda

Reagovat
DieFohlenBMG

na Spartě má přezdívku Pečínka

Reagovat
Firkraag

Nespokojený s výkonem sudího byl jablonecký obránce Jan Krob, jenž jako střídající hráč snižoval proti Slavii na 1:2. Vadily mu zejména některé odpískané fauly: "Podle mě tam bylo vyrovnání na 2:2, jenže rozhodčí pískne nesmyslnej útočnej faul na vápně. První poločas Kudy (Kúdela) zakopne na těžkém terénu a Černas (Černák) může jít ze strany sám a zase je to písknuté. Rozhodčí Hocek nám prostě nesedí a nepřeje nám. Nechci si stěžovat na rozhodčí, ale jsou to maličkosti. Slavia si díky tomu udržela vedení a vyhrála. Klidně ty situace mohl nechat dohrát a pak se podívat na video. Furt sem jezdí a říkají nám jaká jsou pravidla. Rozhodčím to nezávidím, mají spoustu pravidel. Ale to, co dneska předvedli a zejména sudí Hocek, je výsměch fotbalu. Nemůžu si pomoct," zlobil se čtyřiatřicetiletý matador.

Reagovat
Firkraag

Co se tam dělo?

Reagovat
Mass

Nic zvláštního. Standartka, útočnej faul, kdy se útočící hráč oběma rukama odrazil od obránce. Všichni přestali hrát, jen jeden hráč Jablonce (mmch v ofasjdu) doklepl míč do brány. Pak tam třeba Krob s Černákem, nevim jestli to byl nebo nebyl otočenej aut, ale půl minuty řvali na pomezního. V prodloužení když Jabka chtěly hrát. Chytá móresy od Rady asi.

Reagovat
ondrasch77

Nic moc, jen že prvních 30 minut nepísknul nic pro nás, všechno jen proti nám...

Pak Pilku sejmul Kúdela, když šel sám na bránu, "údajný ofsajd" a a 94. "útočnej faul" Jablonce na Kúdelu při standartce, kdy Kubista dával do prázdný branky... Jinak nic...

Reagovat
monty25

"Rozhodčí Hocek nám prostě nesedí a nepřeje nám."

Krob má asi krátkou paměť (viz ta penalta a ČK)...

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/cesky-pohar/varnsdorf-schytal-ctyri-goly-a-jablonec-je-ve-ctvrtfinale-poharu/618d401ad60dfef4a4220a01

Reagovat
Firkraag

tak Jablonec by měl obecně držet hubu, ale zajímalo mě, jestli je sudí zařízl, nebo ne.

Reagovat
monty25

To nevím, já byl v Ďolíčku.

Reagovat
Firkraag

Díky, cenim

Reagovat
jackinho10

Tak napriklad ten nesmyslny utocny faul podle Kroba, byl uplne jasny, kdy stoper Jablonce sestrelil Kudelu, ktery hlavickoval mic. Tam opravdu nebyl zadny duvod cekat na video a ten faul byl naprosto jasny.

Reagovat
božský John

Jako trosku nas rezal, hodne kouskoval hru a karty daval vice mene jen nam. Ale je to proti Slavii, na to holt musis bejt ready a nedavat mu moznost tu rovinu naklonit. Nase blbost.

A rozhodci nam nepomahaj uz par let na hovno liga

Reagovat
kecipep

tvl ta penalta je vrchol zm*dství! Krob ze sebe udělal hlupáka. Ale není první ani poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě má Slavia nejlepší práci s rozhodčími. V tomto směru Bílek navazuje na práci Nezmara

Reagovat
John Obi Mikel

Proto nás v poh. derby i v utkání s Plzní zařízli

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Pobavil si..... Vždyť vám pomáhají i poláci.

Reagovat
Tromas

No v derby proti Spartě v poháru vás sice mírně zařízli, ale proti Plzni rozhodně ne. V Plzni jediný, co vám nepískli v prospěch byli karty, který měli dát Buchovi dřív (jinak nic proti vám nebylo), zatímco Hovorka s Olayinkou si hráli ve svém vápně házenou (Hovorkovo ruka penalta nebyla, protože měl ruku od těla nebyl tam záměr hrát míč), ale ten kokot Olayinka měl ruku nejvíc od těla, co to šlo, sice možná nezblokoval ten míč záměrně, který by tam prolétl dozadu na plzeňského hráče, ale pentle v tom případě byla jasná vzhledem k postavení ruky ve vápně.

Reagovat
John Obi Mikel

To nebyla penalta v žádném případě, naopak Bucha mohl být venku už asi v 60.

Reagovat
Losinho

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
božský John

Zlatej Berbr, to jsme aspon nebyli na sestup

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Panini Calciatore

Zapol som si dnes stream zenskej ligy Slavia-Sparta to je neuveritelna holomajzna a komedia.

Viac ako jednu prihravku do kombinacie tam nenajdete.

A to su najlepsie zenske timy v Cechach, neviem si predstavit uroven timu ktory dostane od tychto drevenaciek dvojcifernu deku co je tam bezne.

Z videneho mi vyplyva len jedno:

Zeny naozaj nemozu brat tie iste prachy za pracu ako muzi.

Reagovat
meno

Taks nám přišel říct, že jsi pičus. Děkujeme a zas jdi :)

Reagovat
Panini Calciatore
Reagovat
meno

Nejde mi o fotbal, ale o tu poslední větu.

Reagovat
Panini Calciatore

Njn trochu som to zovseobecnil, samozrejme su povolania ktore zeny vykonavaju lepsie ako muzi ale futbal to teda urcite nie je.

Reagovat
meno

Showbyz, což fotbal je, je svoje větev

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě tak trochu docela hodně picus no

Reagovat
Mass

No tak hlavně že mužské derby "S" je vždycky parádní technický fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Ženské derby je naše

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, poprosil bych vás, kdyby jste měli chvilku času, o vyplnění krátkého dotazníku k BP. Zabere vám to max 3 minuty, Díky :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTtduozDKHbRKUeB6iK9PweFxedLA44KoLkXImo8hh9Ye1Tw/viewform?usp=sf_link

Reagovat
Freedo

OT: Hošek se vrací v nové rubrice nazvané Big Ben. Na Twitteru se docela začalo řešit, že si tím názvem dělají prdel z jeho kauzy a nebude už posílat Angličany, ale Big Beny. Načež Jirka slíbil, že se o tom s kolegy poradí. Docela bizár https://www.efotbal.cz/clanek-227640-Big-Ben-Jiriho-Hoska-Vypustme-v-Premier-League-paru-nez-bude-pozde.html

Reagovat
kilobyte

Myslel jsem, že psaním pro efotbal už si našel svoje dno. Ale jak vidím, tak stále má ještě dost karet dochovaných v rukávu. Přesněji řečeno v kalhotách.

Reagovat
fabec1222

Taky bude dělat na fotbalovém kanálu pro Skylink

Reagovat
Coutinho10

co přesně ? oni vlastně od nové sezony mají práva na PL, tak by bylo zajímavý, kdyby tam byl ve funkci nějakýho experta

Reagovat
fabec1222

Co jsem pochopil, tak bude v podstatě asi šéf toho kanálu

Reagovat
Coutinho10

máš někde link, kde jsi to četl nebo případně, kde jsi to slyšel....jinak by to bylo super...snad bude Skylink dobře dostupná nebo ideálně, kdyby to nějak sdíleli s O2TV

Reagovat
fabec1222

To asi jedině, že by udělali nějakou "hostovačku" s tim, že jim O2 dá Premier Sport Skylink je jinak v posledních letech naprosto neschopný operátor, já už to taky nevydržel, a na konci roku přešel na T-Mobile, který má úplně všechno

https://www.mediaguru.cz/clanky/2022/04/skylink-spolupracuje-s-jirim-hoskem-na-priprave-noveho-kanalu/

„Mohu potvrdit, že připravujeme sportovní televizní kanál, protože jsme získali vysílací práva na Premier League. S Jiřím Hoškem spolupracujeme," Podle toho to vypadá, že na tom dělá asi Hošek sám

Reagovat
Coutinho10

spíš ta první věta:

Na přípravě nového fotbalového kanálu, který připravuje operátor Skylink, se podílí novinář Jiří Hošek.

j nějak tak, jako má Premier Sport částečně LM od Novasportu, takže nějaký přenosy...třeba 1-2 za kolo by musela Skylink dát PremierSportu, ale to je na nic....O2TV rušit nebudu, má jinak všechno, ale Skylink teda budu muset pořídit, zvlášť jak tam píšou, že budou mít úplně všechny zápasy, takže ikdyby nějaký někomu dali, tak stejně neuvidíš vždy to, co chceš, takže doufám v nějaký přijatelný sport balíček čistě přes internet za 2-3 kila měsíčně, aby to bylo jednoduše dostupný a budu spokojenej a Hošek mi nevadí, rád si ho opět poslechnu

Reagovat
fabec1222

O2 zas nemá Sport1;2, takže RIP formule. Jinak se docěla děšim té FIFA TV, aby si nechtěli udělat nějaký monopol na MS, potažmo ho budou vysílat za poplatek tam, a prodávat to budou za ještě větší částky než teď.

Reagovat
Coutinho10

Sport 1 a 2, to je fakt...naštěstí mám ještě přístup k Vodafone TV (dříve UPC), takže vpohodě...jinak formule mi nevaděj, ty nesleduju, ale nevidět EL a EKL by mě mrzelo nebo ty repre zápasy, ikdyž ty už mě poslední dobou tolik netankujou, ale až půjde do tuhýho a třeba ty baráže, tak to by byla škoda....smutný třeba Eurosport, jak šel dolů s fotbalem oproti minulosti, ale co už

o te FIFA TV ani moc nevim...to jsem zvedavej, co z toho bude, ale podle mě to bude zdarma a fungovat to na podobny bazi jako bylo ME U21, kdy mela ty prenosy na webu, ale nevim, neznam podrobnosti

Reagovat
db18

link na twitter kauzu?

Reagovat
Pablos

Doufám, že Hradec vyhraje na Bohemce a bude v té skupině o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že tam bude Liberec, aby Slavia a Plzeň musely hrát na tom jejich poli a ztratily tam body. Ale nedíval jsem se na tabulku, tak nevím, jestli má vůbec šanci.

Reagovat
Pablos

To by nešlo, Libe by hrál venku né ? Nakonec by to odsrala nejvíc Sparta, která s nim většinou moc neumí ani doma

Reagovat
kilobyte

Šestý tým má doma prvního a druhého.

Reagovat
Pablos

aha, dík

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Není problém, ale ať raději prohrají a klidně jsou ve skupině o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jediný Hradec prosím ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele