FORTUNA:LIGA - souhrn 27. kola: Plzeň - Slavia 1:1

02.04.2022, 17:58, aktualizováno 03.04.2022, 20:59
Komentáře a souhrny
Slavia neudržela vedení nad Plzní, po výsledku 1:1 zůstává o bod za západočeským celkem. Sparta otočila zápas s Baníkem Ostrava a potvrdila příznivou vzájemnou bilanci. Uspělo také Slovácko, které si poradilo s Olomoucí. Teplice vezou body z Liberce a ukončily sérii porážek. České Budějovice dvakrát neudržely vedení nad Zlínem a nakonec získaly jenom bod. Nerozhodně skončily také první tři nedělní zápasy...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:1

03.04.2022 19:00

Góly: 75. Tomáš Chorý - 48. Ondřej Lingr

Slavia byla v prvním poločase proti Plzni jasně lepším týmem, ke gólu to však nevedlo. Otevřít skóre se jí sice povedlo po přestávce zásluhou Lingra, jenže pak se obraz hry otočil a Viktorka svůj tlak zužitkovala, konkrétně se prosadil Chorý.

Na první zajímavější náznak se čekalo do sedmnácté minuty, kdy se k balónu dostal ve vápně Sor. Ten ovšem vypálil vysoko nad břevno. O chvíli později to zkoušel Lingr, jeho zblokovaná střela skončila rohovým kopem. Sešívaní sice během prvního poločasu soupeře přehrávali, vyložené šance si ovšem nevypracovali.

Po návratu ze šaten už to bylo jinak. Pěkná akce hostů rezultovala v Bahův centr z pravé strany, na který si naběhl Ondřej Lingr a z prvního dotyku jej uklidil za Staňkova záda. Tím ovšem aktivita Slavie rázem skončila a otěže zápasu převzali viktoriáni. Santosova střela skončila blokem, Beauguelovy nůžky zase v náručí Koláře.

Když byla odehrána hodina hry, dostal se po standardní situaci ke střele zpoza vápna Havel, ovšem nedokázal sklopit mířidla a poslal balón na tribunu. Při následném protiútoku zamířil Sor jen do boční sítě, a tak se čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby radovali Plzeňští. Kalvachův centr přistál na hlavě Tomáše Chorého, jenž se prosadil vskutku výstavně a srovnal gólový účet utkání.

Červenobílí ještě dostali příležitost k závěrečnému tlaku, když Bucha po už několikátém likvidačním zákroku uviděl druhou žlutou kartu a musel se odebrat předčasně do šaten. Jenže Trpišovského družina ani v závěru nezlomila svou sterilitu z období po úvodní brance a ze Štruncových sadů veze jenom bod.

V tabulce tak za Západočechy o bod zaostává a aktuálně by tak přišla o výhodu domácího vzájemného zápasu v nadstavbě. Třetí Sparta navíc na svého rivala ztrácí už jen čtyři body.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 1:1

03.04.2022 16:00

Góly: 24. Eldar Šehić - 69. Roman Květ

Už potřetí v jarní části sezony promrhala Karviná vedení na domácí půdě. Po Jablonci a Českých Budějovicích tak bod ve Slezsku uhráli i hráči Bohemians. Také Pražané nicméně zůstávají v boji o záchranu, byť se pořád nachází v lepší pozici než zcela poslední Slezané.

Úvodní brance byli zprvu blíže hostující "Klokani". Nejprve domácího gólmana Bajzu prověřil ze strany pálící Vondra, následně musel strážce svatyně MFK zlikvidovat hlavičku Květa, jíž předcházel centr Vaníčka. Místo Bohemians však udeřili po 20 minutách hry Slezané. Túlio vyhledal nabíhajícího Šehiće a hlavička levého beka Karviné zapadla k tyči.

Sám Túlio se posléze prezentoval střelou zpoza pokutového území, která nicméně skončila v náruči hostujícího brankáře Valeše. Nebezpečněji zakončoval po změně stran Zorvan, avšak o kousek minul bránu soupeře. Podobně skončila také křižná střela Mikuše, jehož vybídl právě Zorvan.

Postupně se zase začali osmělovat také hosté. Akci Chramosty ještě v klidu zastavil Bajza, když se ovšem před bránou MFK ocitl osamocený Květ, bylo pro domácí zle. Středopolař Bohemky využil volného prostoru k brance na 1:1 a tímto skóre utkání nakonec skončilo.

Karviná tak dál setrvává osamocena na dně tabulky. Na předposlední Pardubice ztrácí sedm bodů, desetibodové manko na 14. Bohemians už Slezané do konce základní části stáhnout nemohou.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 2:2

03.04.2022 16:00

Góly: 7. Adam Vlkanova, 61. Filip Kubala - 20. David Douděra, 81. David Šimek

Hradec Králové ukázal, že nedávné vyřazení ze semifinále národního poháru na něm nezanechalo větší šrámy. Východočeši se proti Mladé Boleslavi prezentovali obstojným výkonem, nicméně ani jednou neudrželi vedení a se soupeřem ze středních Čech uhráli remízu.

Poprvé se hradečtí "Votroci" dostali do vedení v sedmé minutě díky kombinaci svých dvou stálic. Mejdr centrem z pravé strany vyhledal Vlkanovu, jenž zcela osamocen hlavičkoval z malého vápna a otevřel střelecký účet duelu. Čisté svědomí neměl při první brance boleslavský Douděra, který Vlkanovu neuhlídal, po dvaceti minutách hry se ale pravý bek Středočechů revanšoval. Po zmatku vyvolaném rohovým kopem pálil právě Douděra z úhlu, načež míč po teči bránícího Novotného přeletěl překvapeného gólmana Hradce Vízka - 1:1.

Východočechy hodlal do jednobrankového náskoku popostrčit ve 23. minutě Rada, avšak jeho dalekonosný pokus přeletěl břevno boleslavské svatyně. Na druhé straně pálil po nápaditě sehrané standardní situaci Ewerton, jenž na rozdíl od Rady mířil mezi tři tyče, ovšem jen do míst, která strážil Vízek.

Třetí gól utkání tak padl až po hodině hry. Kodeš vynikajícím pasem vyslal do úniku Kubalu, který se v tutovce nemýlil. Hradci druhé vedení vydrželo déle než to první, v 81. minutě ale přece jen skončilo. Souhru na levé straně Středočechů mezi Preislerem a Skalákem zužitkoval před bránou zakončující Šimek.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Jablonec 1:1

03.04.2022 16:00

Góly: 48. David Huf - 36. Tomáš Malínský

Na to, že se v Ďolíčku střetnula dvě mužstva bojující o holé přežití, nabídl souboj Pardubic s Jabloncem poměrně zajímavou podívanou. Obě strany barikády těžily v určitých fázích zápasu více či méně za delší konec provazu a konečnou dělbu bodů tak lze považovat za zaslouženou.

Zprvu hýřili aktivitou zeleno-bílí Severočeši. Po rutinních zákrocích proti zakončením Kratochvíla a Silného se pardubický brankář Markovič musel pořádně protáhnout po ráně Surzyna ze standardní situace. Na druhé straně zaujal jako první zkušený forvard Černý, jenž připravil palebnou pozici pro nabíhajícího Kostku, tomu ale zakončení z první vůbec nevyšlo.

Kuriózní a zároveň zásadní se stala 36. minuta střetnutí. Nejprve po rohovém kopu Východočechů zastavil nebezpečný pokus Rezka hlavou bránící Martinec. Následně hráčům Pardubic utekl Malínský, který při svém úprku obehrál Markoviče, pak měl sice jisté problémy s překonáním Kostky, avšak i přes něj nakonec šťastně propasíroval balón za brankovou čáru - 0:1.

Tím ovšem výčet zajímavých šancí Jablonce pohříchu končí. Ještě do přestávky mohl vyrovnat Čihák, jenž po standardní situaci Cadua trefil břevno a z dorážky jej zase vychytal gólman Hanuš. Tři minuty po změně stran už ale centr Cadua zužitkoval Huf, jehož neuhlídal Kubista.

Později mohl Huf dokonat obrat, jenže další zakončení hlavou zlikvidoval bravurním zákrokem Hanuš. A když strážce jablonecké svatyně neprostřelil ani Solil, musely se oba celky spokojit s remízou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 2:1

02.04.2022 19:00

Góly: 16. Adam Hložek, 41. Tomáš Wiesner - 8. Jaroslav Svozil

Výtečně vstoupil do utkání na pražské Letné Baník, který tam v samotném úvodu poslal do vedení Svozil. Jenže tento stav dlouho nevydržel, vyrovnání zařídil domácím Hložek a ještě před pauzou otočil na konečných 2:1 Wiesner.

Ve třetí minutě se šikovně kolem bránícího hráče protáhl Hložek, střela ovšem úspěch neslavila. Naopak na druhé straně hřiště Fleišman přesným centrem našel hlavu Jaroslava Svozila, od níž balón putoval mezi tři tyče. I nadále pak byl na straně domácích aktivní Adam Hložek, jehož tečovaná střela nejprve skončila na tyči, jíž následně trefil i Čvančara, po čtvrthodině se sparťanský talent už z dorážky radoval.

Když byla odehrána půlhodina, zkusil to zajímavě z voleje Koncevoj. Jeho pokus ale výrazně přeletěl břevno. A pokus z první úspěch neslavil ani v případě Almásiho, proti němuž však už musel zasahovat Heča. Po čtyřiceti minutách skončila Höjerem zblokovaná rána rohovým kopem. Z toho poslal zajímavý balón Dočkal, Laštůvka míč podskočil a Tomáš Wiesner tak snadno dokonal obrat.

Autor druhé branky domácích nedlouho po návratu ze šaten vyslal do šance Peška, jenže ten neseřídil svá mířidla a pálil příliš vysoko. Úplně stejně si vzápětí počínal Čvančara, Höjerův pokus si málem do vlastní brány srazil Svozil. Letenští i nadále byli jasně aktivnějším týmem a po necelé hodině hry mohl svůj druhý zářez přidat Hložek, proti němuž se činil Laštůvka.

Až po třech čtvrtinách utkání znovu vystrčil růžky Baník. Buchta šikovně pronikl do vápna po levé straně, jeho následný přízemní centr ale nenašel žádného ze spoluhráčů. A tak se znovu chopili iniciativy sparťani, jejich zdařilou akci zastavil až Lischka vystihnutím Čvančarovy přihrávky.

Závěrečná čtvrthodina už tolik akce nenabídla, zmínit můžeme snad jen Kaločovu nepřesnou střelu či Haraslínův zblokovaný pas na osamoceného Pulkraba. Sparta tak své těsné vedení uhájila a potřetí v řadě získala tři body, díky němuž bude po tomto kole výrazně blíže druhému místu. Baníku se naopak Slovácko opět vzdálilo a Evropa se začíná jevit nereálně.

Rudé v příštím kole čeká papírově snadná práce, míří totiž do Teplic. Slezané se střetnou se svým nejbližším pronásledovatelem, ve Vítkovicích přivítají Baník.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 1:0

02.04.2022 16:00

Góly: 65. Marek Havlík

Aprílový záchvěv zimy se nevyhnul ani jindy již prohřátým sníženinám na březích Moravy a na kvalitě duelu mezi Slováckem a olomouckou Sigmou to bylo znát. Navzdory minimu gólových příležitostí se však diváci v Uherském Hradišti přece jen jedné branky dočkali. Vstřelil ji Marek Havlík, který pohledným obstřelem zařídil vítězství pro domácí.

Z nudy uherskohradišťský stadion zíval zejména v první půli, kdy za zmínku stála snad jen sražená střela Reinberka ze 16. minuty, po níž dorážel Jurečka, avšak gólman Olomouce Macík včas zasáhl. Nadějněji již vypadal vstup do druhého poločasu, kdy již ve 47. minutě zaujal Havlík ránou, která těsně proletěla nad břevnem.

Hosté se do velké šance dostali po hodině hry. Růsek se natlačil před Kadlece, načež jej zastavil až zasahující brankář Borek, který se přitom do hry dostal až v průběhu duelu namísto zraněného kolegy Fryštáka. Borkův zákrok se však ukázal být velmi důležitým. V 65. minutě se totiž na druhé straně hřiště zorientoval v pokutovém území Havlík, jenž se vytočil ke střele silnou levačkou a zakroutil míč k tyči mimo Macíkův dosah - 1:0.

Za dalších deset minut pálil po Reinberkově centru z voleje příliš vysoko Holzer, Slovácko to ale mrzet nemuselo. Sigma totiž ze závěrečné snahy o vyrovnání nic nevytěžila a poprvé od 19. dubna vyšla naprázdno. Domácí si naopak pojistili vynikající čtvrtou pozici.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 0:1

02.04.2022 16:00

Góly: 67. Václav Sejk

S velmi improvizovanou obranou nastoupil Liberec do domácího utkání s Teplicemi, větším problémem však nakonec byla ofenziva. Ta se ani jednou neprosadila, naopak za hosty během druhé půle rozhodl o vítězství Sejk.

V nepříliš atraktivní první půli se na úvodní zajímavé situace čekalo poměrně dlouho. Po čtvrtině utkání nepřesně pálil Žitný, Sejk si vzápětí sice poradil s Knoblochem, domácí ale zachránil Gebre Selassie. Po půlhodině se osmělil i Slovan, Frýdkovu ránu zblokoval Kučera, tu Rondićovu zase vytáhl mimo tři tyče Grigar. A jelikož do Kučery v závěru pálil i Tupta, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Ten mohl ve čtyřiapadesáté minutě změnit v další šanci Tupta, tutovku ale neproměnil a nechal se vychytat Grigarem. V následné o něco menší příležitosti pálil úplně mimo. A tak se z gólu jako první radovali skláři. Žákovu střelu ještě před gólmanem tečoval Václav Sejk, proti čemuž byl Knobloch bezmocný.

Domácí se hnali za vyrovnáním úspěch neslavila ani Tuptova rána z dálky, ani Faškův protiútok. Nepovedla se rovněž Alijagićova přízemní střela, Rabušic sice svou hlavičku do brány protlačil, ale situaci předcházel ofsajd. Teplice se tak díky tomuto vítězství vyšvihly na prozatímní dvanáctou pozici, Liberec klesl na místo deváté.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín 2:2

02.04.2022 16:00

Góly: 6. Ondřej Mihálik, 53. Martin Cedidla (vl.) - 30. Ishaku Konda (vl.), 76. Jakub Janetzký

Dva vlastní góly, vyloučení následované poločas dlouhou přesilovkou a sníh. To vše bylo k vidění v Českých Budějovicích, kam přijel Zlín. Domácí se dostali dvakrát do vedení gólem Mihálika a vlastencem Cedidly, ovšem do nesprávné brány zamířil rovněž Konda. Trefou do té soupeřovy srovnal na konečných 2:2 Janetzký.

Hned z první větší příležitosti se Dynamo dostalo do vedení. Valentův pas předal Brandner k Ondřeji Mihálikovi, jenž balón poslal po zemi mimo dosah gólmana. Na opačném konci hřiště rozehrál zajímavý rohový kop Hrubý, Vorel si ovšem se situací poradil. Následně se mohl znovu radovat Mihálik, kdyby tentokrát nepálil nepřesně.

Po půlhodině hry Hrubý znovu kopnul roh velmi dobře, tentokráte si jej už stoper Ishaku Konda srazil za záda vlastního brankáře. V závěru první půle byl hodně výrazný Čanturišvili. Nejprve se pokusil o akrobatické zakončení nůžkami, následně fauloval unikajícího Brandnera a uviděl tak červenou kartu.

Přesilovku za Jihočechy využil nechtěně Martin Cedidla, jenž si rovněž srazil centra, tentokráte z kopačky Čoliće, do vlastní brány. Zvýšit vedení mohli po hodině hry Skovajsa a Mihálik, ani jeden však neuspěl. A tak se zhruba dvacet minut před koncem prosadil Jakub Janetzký, jehož tvrdá rána znamenala konečný výsledek 2:2, na kterém nic nezměnila ani Čolićova standardka.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň27205248:1765
2.Slavia Praha27204362:1864
3.Sparta Praha27186359:2960
4.1. FC Slovácko27165644:2653
5.Baník Ostrava27138652:3747
6.FC Hradec Králové27811834:3935
7.Sigma Olomouc27891036:3333
8.Dynamo České Budějovice27891037:4133
9.Slovan Liberec27961227:3533
10.FK Mladá Boleslav27951341:4532
11.Fastav Zlín27851434:4729
12.FK Jablonec274131020:4125
13.FK Teplice27731727:4324
14.Bohemians Praha 190527661532:5324
15.FK Pardubice27491431:6021
16.MFK Karviná27281725:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
Zdechlina

FCS

Reagovat
Pablos

FDFFCS

Reagovat
Zdechlina

3 body jsou 3 body. Na historii se nikdo neptá

Reagovat
Pablos

já to ani něják nemyslel vyloženě zle... jen vám to tam pořádně nepadá poslední dobou.

Reagovat
Zdechlina

No je fakt že hra stojí za vyližprdel, ale aspoň nějaké ty body jsou. Jindy jsme hráli dobře, ale body nebyly.

Reagovat
Pablos

tak lepší to pro fanouška samozřejmě je za body

Reagovat
Zdechlina

To je fakt, samozřejmě si poslední 2 sezony užívám. Je jasné, že to věčně trvat nebude.

Reagovat
ratusek

Viděl jsem jen utržky z druhého poločasu, ale přišlo mi, že Cicilia šel hrozně dolů. To byl ojedinělý jev? Nebo je ot tak pořád? A asi proto hraje dokonce radši Šašinka?

Reagovat
Zdechlina

Hraje víc pro tým. Posbírá a udrží hodně balonů, ale buď dodrbe přihrávku, nebo to zazdí někdo jiný Za mě ale určitě prodloužit smlouvu. Je platný a může se prosadit ještě víc.

Reagovat
ratusek

no právě. měl tam dost akcí a dost jich zadrbal, tak proto ten pocit

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

To šesté místo nikdo nechce Budějky plichta, Liberec a Olomouc prohra

Reagovat
Pablos

Hradec si ho ošéfuje

Reagovat
John Obi Mikel

Zítra s Bolkou přímý boj o něj

Reagovat
Pablos

Anebo se tam ještě vjebe Bolka, ať to úplná přetahovaná Ale přeji to Hradci

Reagovat
ratusek

Bolka ne kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Však když 7 tým dostane po nadstavbě milion tak radši skončí tam

Reagovat
Salfovic

Fakt geniální systém

Reagovat
kilobyte

Tak v skupině o titul zase můžou vydělat více na vstupenkách a TV práva se asi taky udělují podle umístění, ne?

Reagovat
ttopi

Přesně tak. Ten milion může být celkem rychle vykompenzován.

Reagovat
rufus

Reagovat
Pablos

Smažte ho, než to někdo sdílí!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Souboj kriplů

Reagovat
smetos

Ty budejky se zlinem jsem pustil, jelikoz tohle jsem dlouho nevidel.

Reagovat
John Obi Mikel

Z adama95 je smazaný uživatel.

Reagovat
John Obi Mikel

Rest in r.i.p. in pieces

Reagovat
Blasphemer

Neznal jsem, ale RIP.

Reagovat
ACSeRw!n

parada

Reagovat
$$CaptainKokotko

Škoda. Chtěl jsem, abysme stíhali Spartu. Jinak to byl super zápas. Tak snad zítra bude remíza, aby to bylo zajímavější.

Reagovat
kilobyte

Můžete ještě do Ostravy?

Můžu co?

Reagovat
bobis21

Výkon mi vůbec nepřišel špatný. Škoda jen že jsme po gólu nedokázali podržet vůbec míč.

A můžeme už teda zkoušet hráče jako Jaroň nebo Šín, nebo budeme zase do posledního kola předstírat že zázračně stáhneme ztrátu na Slovácko a ještě dopadne pohár jak potřebujeme, takže nemůžeme zkoušet mladé? Zvlášť u křídel nikdo vyloženě formu nemá, takže nevidím důvod tam Jarone nedat.

Reagovat
lichna.

Dockas se v posledním zápase sezony. Tak jako to bylo loni nebo kdy se Smigou.

Reagovat
bobis21

To právě očekávám no. Protože přeci pořád hrajeme o poháry.

Musíme získat o 7 bodů víc než Slovácko a to nás čeká Sparta, Slavia, 2x Plzeň, Slovácko.. Aby z toho 7 bodů bylo, natož stažení 7 bodů ztráty. A i pak potřebujeme pomoc Sparty v poháru...

Reagovat
ratusek

mě výkon na 5.tým tabulky, co chce ještě být čtvrtý, přišel dost mdlý. zbytečně připosraný, zejména po golu jsme se jako vždy zesrali. a ta taktika nakopávat vše na Laca, který prohrál většinu soubojů s Vitíkem, to byl kumšt. O střídání až v 70.minutě a celkovém střídání koho za koho radši ani nepíšu. No a do konce sezony nám jde už uplně o hovno, takže bychom mohli zkoušet aspon mladochy? ale to asi né. Budeme je dusit v béčku a sledovat, jak hráči jako Koncevoj hrají užasně

Reagovat
Kaspar

Ze zvedavosti, s jakym zapasem v jaky sezone si byl s Banikem spokojeny naposled?

Reagovat
ratusek

ale byl jsem samozřejmě spokojený se zápasy, akorát někdy asi na podzim, na jaře ne

Mě jen sere, že ten kádr není vůbec špatnej, po doplnění Janoškem je nadprůměrný a my přitom předvádíme výkony na urovni někde poloviny tabulky a níže. Ikdyž samozřejmě body to nese nebo spíš neslo. A když ti s těmahle výkonama odejdou body, tak člověk je nasranej. S bodama ten grc co hrajeme se dá ještě překousnout.

Reagovat
Kaspar

Prijde mi, ze zazivate to co Slavia se Silhavym, Smetana dal ten tym do kupy a ted aby prisel nekdo kdo to posune vys.

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč by trenér měl stavět horší hráče jenom proto, že jsou mladý?

Reagovat
bobis21

Jenže nikdo neví jestli jsou horší. V přípravě patřili k nejlepším a Jaroň je v béčku je celou sezonu mezi nejproduktivnějšími hráči ligy.

Máme 4 křídla, 3 z nich jsou na hostování s opcí. Až se bude rozhodovat koho z nich si nechat, nebylo by dobré mít právě srovnání s vlastními hráči, kdo z nich je reálně lepší a jestli třeba nemůžeme ušetřit tím, že si jednoho z nich nebudeme muset kupovat?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekl bych, že o pohárových účastnících v příští sezoně je jasno.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta v LM

Reagovat
Kepy_FCB

Je pravda že Baník by měl hrát ten slavnostní výroční zápas s Celtikem??

Reagovat
Kepy_FCB

ach jo s takovými eufáckými šupáky

Reagovat
Kepy_FCB

* uefáckými

Reagovat
meno

Jak hrál Tijani? Monty?

A druhá věc, neuděláme zase nějakou EuroFotbal slezinu?

Reagovat
monty25

Ohledně Tijaniho se mi líbil jeden komentář na FB Teplic: "Tijani je vzadu jistota, člověk ho pomalu nevidí běžet, ale je všude první, jak to ten chlap dělá..."

Reagovat
Greny

Nevím ale vím jak hraje Blecha u nás.... Ty jo čekal jsem teda že to bude jinej level...kór když jel dokonce část přípravy u vás...velký zklamání zatim

Reagovat
monty25

Paráda, všichni konkurenti Teplic ztratili.

Reagovat
smetos

Tak karvina definitivne out

Reagovat
Salfovic

Pravděpodobně, dneska zbytečně ztratili dva body.

Reagovat
Figi

Ve hre je jeste 24 bodu. Ztraci 7b a navic maji ve 30 kole doma Pardubice a pak jeste v nadstavbe. Sanci furt maji.

Reagovat
Firkraag

a budou hrát znova s náma, to mohou být tři body dost na pohodu.

Reagovat
ondrasch77

Pardubice - Jablonec.

Jablonec v první půli lepší, v druhé půli oboustranná holomajzna, o chlup lepší Pardubice.

Z Pardubic zaujal Markovič, Cadu a Huf. Za Jablonec Hanuš, který chytil dva góly, svoje si odmakali Surzyn, Zelí, Malina a Hübschman. Neviditelní - Pilka, Silný a tragédi zápasu (opakovaně) Vojta Kubista a Kratochvíl.

Vana zápasu - Černý..., to je až neskutečný, jak chceš hrát prvoligový fotbal s takovou cejchou , nicméně technicky se mu v Pardubicích vyrovná asi jen Vacek.

Reagovat
ratusek

dnes odpoledne výsledky na piču uplně pro všechny

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
adalbertus

"Kozák pomohl k remíze Puskáse", to je sice pravda ale Stronati pomohl taky

Ital?

Reagovat
ondrasch77

Dle tvého příspěvku jsem pojal dojem, že si dal Stronati vlastence

Reagovat
Greny

Remíza zasloužená pro oba celky.. největší radost asi mají na Spartě

Reagovat
Salfovic

Proč ?

Reagovat
Greny

Protože stáhli dva body na čelo tabulky...

A remíza zasloužená ... Do gólů Plzeň hrát nemusela pak začala hrát a zalezla zase Slavie... Na šance taky vyrovnaný Slavia kromě gólů nic neměla to platí i pro Plzen

Reagovat
Salfovic

No, je fakt, že ta ztráta teď nevypadá tak nepřekonatelně.

Reagovat
KingMaster13

No jo ale Sparta ještě bude hrát 3x se Slováckem

Reagovat
Greny

Pohár za šest bodu

Reagovat
kilobyte

V lize jen 2x a doma. To bychom mohli dát. Horší Plzeň a Slavia venku.

Reagovat
ratusek

V Plzni vám věřím, ale v Edenu asi rupnete

Reagovat
deporpepa

Spartanská nemoc ze Štruncových sadů trvá už dlouho, tam nemají šanci, to je jako když my jedeme na Eden.

Reagovat
kilobyte

Všechno jednou končí.

Reagovat
deporpepa

To je velká pravda

Reagovat
Pablos

No zápas holomajzna jak jinak, přesto Slavia o fous hezčí. Trošku jsem nechápal toho Sora do takového zápasu, to je jen dobrý na to si ho nechat zrakvit před Evropou.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Plzeň sice zaslouženě vyrovnala, ale pak by tomu slušel ještě jeden náš gól. Nehráli jsme vyloženě zle, nejvíc se mi líbil Provod. Rozhodčí nic moc, Bucha mohl jít ven mnohem dřív a i několik dalších karet Plzni odpustil.

Reagovat
mistr129

Ono ostatním hráčům Plzně toho zas tolik neodpustil, vybavím si jen tu Hejdovu žlutou. Jen Bucha tam měl žlutý zákrok co 15 minut a červený co 30, tak to tak obecně působilo

Reagovat
montaigne33

Nedobrý výkon rozhodčího... NENÍ POLÁK JAKO POLÁK...Dovolil okopávanou...Bucha měl dostat rovnou ČERVENOU

Reagovat
Martin9719

Slušel by tomu ještě jeden gól do vaší sítě. Nebýt toho že to posral Bucha tak bys děkoval bohu za plichtu.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to možný, po tom vyrovnání jste byli na koni, ale takhle po té redce jsme byli blíž k vítězství my.

Reagovat
Martin9719

Šance tam jedna byla to uznávám, ale čekal jsem teda i tak větší tlak.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
mistr129

Holt tedy druhý pokus v nadstavbě, za tu hru od gólu jsme si nic jiného nezasloužili.

Snad ale tedy tenhle experiment s polskými rozhodčími ukončíme, takhle by ten zápas zvládnul odpískat i Ardeleánu. Tak tam rovnou příště strčte někoho mladýho, komu to aspoň pomůže do budoucna, a udržte ho daleko od Chřestýše.

Reagovat
Remt

Ardelanu je ten který piskal Brno Příbram že? Ten by už neměl pískat ani žáčky, prase jedno, i tam by se určitě nechal podmáznout

Reagovat
Pablos

Okamžitě vyhodit ale všechny od Varu za tu žlutou na Olayinku. Už mě to fakt docela sere, jak jsme v tomhle v lize úplný píčusove.

Reagovat
John Obi Mikel

To byli Poláci, ty nemůže vyhodit.

Reagovat
Pablos

Já myslel, že to byl jen hlavní, který byl ostatně hroznej

Reagovat
John Obi Mikel

Však by si nerozuměli

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Kvůli specifickému českému prostředí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hlavní by po nich chtěl, aby něco hledali a Hrubeš u videa by volal Ratajové.

Reagovat
kilobyte

Byl to ofsajd?

Nevím, my nemáme zkalibrovanou ofsajd lajnu.

Reagovat
Greny

A vysvětlí mě někdo proč vůbec var řeší jestli to byla červená hned nebo po druhé žluté?.. vyloučen je tak jak tak a akorát to zdržuje hru

Reagovat
Cotton

Protože mezi druhou žlutou a přímou červenou je rozdíl, takhle podle mě nemůže dostat tak velký trest.

Reagovat
John Obi Mikel

To je kvůli výši trestu.

Reagovat
Greny

A to se nemůže udělat nějaký pravidlo že to var prostě zkontroluje během hry a čtvrtý rozhodci to případně sdělí hráči a realizaku? Stejně tam je většinu zápasu na hovno ... Jako za mě to zbytečně zdržuje od hry v tomto pripade

Reagovat
John Obi Mikel

Zajímavá myšlenka. Jen by byla nevýhoda, kdyby se pak něco stalo a VAR by zrovna koukal na tu redku.

Reagovat
kilobyte

VAR nerozhoduje jen má rozhodčího upozornit na možnou chybu. Kdyby to VAR viděl jako červenou, tak se jde hlavní koukat na video.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě remízy s Jabloncem nás přijdou draho.

Reagovat
Shevchenko

To sis jako náhodně vybral soupeře, na některého letošní neúspěch hodíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Ale vzhledem k tomu, že ostatní ztráty byly jasně zasloužené. Tak Jablonec se prostě porazit měl a ztráty s ním byly nejzbytečnější.

Reagovat
ratusek

Pravda. Ono i u nás jste celkem zbytečně ztratili. Ale kdyby je kdyby no

Reagovat
deporpepa

Si vždycky vylosujou, tak na koho to hodíme letos :D

Reagovat
Greny

Pro Plzeň ted bude zajímavý jak si poradí do konce sezony... Mají venku Sigmu a Bolku a doma Baník...kdyby vše vyhráli tak mají Slávku doma a pro ně by to byla strašné velká vyhoda

Reagovat
Martin9719

Dneska jsme se přesvědčili, že se s nima dá uplně v klidu hrát, jen nehrát tak jako hrajeme většinu jara, ve Zlíně, s Teplicemi, s Hradcem a konec na Spartě. Bílek sice umí reagovat na průběh zápasu, ale učí nás stejný hovadiny jako s repre, hlavně se nikam nehnat, kdo nic nedělá nic nezkazí, takhle se ale fotbal už nehraje když chce tým uspět.

Reagovat
delfin

Dělá jim to body, tak proč by něco měnil. A udělalo jim to body i dneska. S tím pak přichází i herní sebevědomí, a dneska z toho Plzeň odešla s plnejma hrstma, bodově i co se týče pohody do dalších zápasů. Letošní sezónu je to prostě pro všechny nepříjemnej soupeř.

Reagovat
Coutinho10

skoda, melo se to zvladnout lepe, bylo to super rozehrany

Reagovat
gazza62

Bohužel rozhodcovská špína pšonek nejhorší z tohohle afrického derby.

Reagovat
delfin

Mě se líbil, prosím klid a nevynadej mi.

Reagovat
kilobyte

Africké derby je to kvůli těm 4 Afričanům, co nastoupili? Těch 18 Čechů hrálo asi jen komparz, že?

Reagovat
Blasphemer

Pro Slavii milosrdný výsledek, pro nás ztráta. Míša Bílek šampion.

Reagovat
delfin

Pro Slavii dobrej výsledek, pro Plzeň taky dobrej výsledek s malým plus. Šampión bude bude ten, kdo si to spravedlivě zaslouží. Jsem sám zvědavej.

Reagovat
John Obi Mikel

To si nemyslim. Jeli jsme tam vyhrát, stejně jako chtěla vyhrát Plzeň.

Reagovat
Blasphemer

První poločas Plzeň určitě vyhrát nechtěla.

Reagovat
delfin

Jeli, ale dobrej výsledek to furt je, vzhledem k tomu s kym se ted hraje. Maly plus je ten bod navic v tabulce. Ale Slavie to ma osudove ve svej rukach, o Plzni se to da rict podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už si Plzeň pohlídá. Ale 2. místo by Sparta uhrát měla.

Reagovat
Martin9719

No myslím že zatím jsou obě možnosti hodně daleko. S easy losem Slavie teda nevím nevím, ale samozřejmě to máme ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravděpodobnější, že do konce základní části ztratí Slavia než vy. V Jablonci budou rádi za plichtu, spíš to bude 1:0 jako v Liberci. Pro vás bude těžký jen zápas v Olomouci, ale to nějak o gól uplácáte jako vždycky.

Takže po 30. kole Plzeň 74, Slavia 70, Sparta 69. To vám bude do nadstavby stačit, i kdyby byla Sparta stoprocentní.

Reagovat
Martin9719

Že by Slavie měla dejavu a zase si stěžovala na trávník v Jablonci po prohře? To už je moc i na ně Těžké pro nás budou všechny zápasy pokud nebudeme hrát fotbal jako dnes ve druhý půli.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Budu odvážný. Podle mě vyhraje titul Sparta. Hložek se dostal do formy a bude rozhodovat zápasy ukončí své angažmá ve Spartě ve velkém stylu. A o Vitíka se bude prát celá Itálie. =)

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance to není, hlavní podmínka je, aby už Sparta neztratila ani bod. A já to i vidím celkem pravděpodobně, že to tak dopadne a o titulu rozhodne, jestli Plzeň v nadstavbě prohraje se Slavií nebo ne. Protože když uhraje plichtu, tak budou mít Plzeň i Sparta 84 bodů a rozhodne umístění po základní části. Takže Sparta bude potřebovat pomoc Slavie a její výhru v Plzni.

Reagovat
Salfovic

Kde se zase vyhrabalo tohle sparťanské sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vypadá nejlépe od poloviny podzimu. Reálně věřím, že už neztratí ani bod. Slavia jede na morál. A Sparta jediná má podle mě potenciál opravdu rozebrat Bílkův beton. Navíc v příštím zápase nebude mít Plzeň Sýkoru ani Buchu. To bude strašně znát ztratí body v Olomouci.

Reagovat
Shevchenko

tpc to chci taky co bereš

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je nejpravdepodobnejsi scenar

Reagovat
Skleepy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Beči

Hložek jede bomby, tuto sezónu má ve všech zápasech už 10+13 (lepší stats jak Messi v PSG mimochodem) a v 19-ti letech je tahoun TOP 3 týmu v lize, ale stejně se na něj pořád blije.

Reagovat
Cotton

Srovnání s Messim je samozřejmě blbost, ale jinak souhlasím

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelně příšernej fotbal. Nechápu, jak někoho může bavit pravidelně koukat na naší ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas byl sračka podle očekávání, pokud chceš v Česku kvalitní fotbal, musíš sledovat Spartu, Karvinou a Hradec, občas Bolku. Nebo ve 2. lize Spartu B.

Reagovat
Radek Voltr

+ Jablonec samozřejmě

Reagovat
kattos

Já ti nevím, příjde mi že takovej fotbal se hraje všude po světě že jsem si už zvykl

Reagovat
ACSeRw!n

technika, prehled ve hre, pripadne zpomaleni hry, nebo nedejboze nejaky paradicky pro divaky.. to uz sou ted pomalu urazky

Reagovat
mrtvej ofsajd

Víceméně jo. Ale co čekat od fotbalu, když domácí trenér naordinuje obranu vápna v 9 lidech, agresivitu a pak nákopy na dvě věže.

Reagovat
kattos

No, Slavia se potom hodně zatáhla a Plzen měla více ze hry

Reagovat
mrtvej ofsajd

jo, pak 15-20 min Plzen hrála, ale hrozila jen ze vzduchu. Kopalo se to prostě na hlavy - supr fotbal. I Slavia nic moc. Já si nejvíc užiju zápasy Sks v pohárech - tam ty týmy chtějí hrát fotbal, padají goly, má to náboj, rozhodčí normálně pískaj. Liga se fakt moc nedá.

Reagovat
Lof

Reagovat
Neon

#bilkovatvrz #FDF

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Hrůza.

Reagovat
PhilipS

Podle mě je to systémová chyba. Netrestá se tvrdá hra a ten fotbal podle toho vypadá. Chtělo by to si definovat na jakej fotbal chtěj lidi koukat a podle toho se zařídit.

Za mě je naprostej no brainer aby ofenzivní hráči byli mnohem víc chránění. Padne víc gólů - hezčí fotbal - hráči budou mít lepší ofenzivní statistiky - líp se prodaj - peníze pro ligu - peníze na hráče - lepší fotbal. Win - win - win - win situace.

Prosím...

Reagovat
ratusek

Protože včera to ten idiot pískal uplně na hovno. Doufám, že ten experiment Příhoda zase utne a nenapadne ho v nadstavbě nominovat zahraniční sudí. To by totiž musel na každý zápas kromě nás se Slováckem vzít někoho z Polska

Reagovat
Greny

Klidně ať nominuje .. ale sere mě že se jde na ruku zase a opět pouze týmům které hrají o titul... Nebo pošle zahraniční rozhodci i na případnou baráž ?

Po zkušenostech z minula a tím že jsou nezkušení rozhodci

Reagovat
ratusek

měl by to dát i na baráž. To se vás snad týkat nebude, a půjdete rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ale tak, že si ty zahraniční rozhodčí musí kluby zaplatit (teď myslím cestovné apod., ne to, co posílá Bílek bokem)? Do toho by asi kluby, co jsou rády, že naplní rozpočet na sezónu, nešly, když včerejšek ukázal, že polský rozhodčí může být stejný dement jako ti, co českou ligu pískají stabilně.

Reagovat
kilobyte

Minimálně se o tom mluvilo, že to budou muset zaplatit kluby. Ono taky kdo jiný?

Reagovat
ratusek

Jestli teda fakt není levnější zaplatit Taťkovi. Až na Slavii, ta neplatí

Reagovat
Greny

tak radeji si zaplatim na dva zapasy rozhodci nez pak prijit treba o TV prava na celou sezonu napriklad

Reagovat
kilobyte

Tak Brno neplatilo ani za VAR.

Reagovat
Greny

za co kdyz nas vzdycky jen rizli

Reagovat
kilobyte

Tak to samé byste říkali o placení za zahraniční rozhodčí.

Reagovat
Kepy_FCB

Ať už nebere poláky

Reagovat
Miguel19

Hele určitě máš v tomhle pravdu..

Nicméně si nemyslím, že to vyřeší tu strašnou nekvalitu těch hráčů. Jenom včera, když jsem viděl například tu úroveň zpracování míče, to je prostě bída.

Reagovat
lichna.

Protože když je v tom srdíčko, tak i zapas Karviná Bohemians je zajímavější než nějaký šlágr slavne premijer lig.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Miguel19

Jo, to chápu no

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lof

No tak nekoukám na Plzeň žejo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super. Snad to bude zajímavé až do konce. Kdyby Sparta vyhrála titul, tak aspoň můžem říkat, že jsme jim dali 4:0.

Reagovat
ratusek

Plzeň si to bohužel pohlídá

Reagovat
lampas

Každopádně jsem, rád že se liga dramatizuje a Sparta je zpátky v reálné hře o titul. Podle mě je teď v nejlepší pozici, protože od ní nikdo nic nečeká a není pod tlakem, jako Plzeň a Slavia, který díky tomu spíš ztratí body.

Reagovat
ratusek

Nemyslím si. Sparta rozhodně nevyhraje oba zápasy v Plzni i na Slavii, takže ta šance na titul je minimální.. ovšem slovy klasika, stát se může cokoliv.

Reagovat
Greny

Jinak co ten Fila? Koukám že nedostává skoro žádné minuty.. v Evropě hrát nemůže a v lize mu Trpis pomalé nedal ještě ani cuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nadává na Vrbu nebo Bílka, že neradi pracují s mladými, ale přijde mi, že Trpiš je v tom ještě horší. Matoušek, Beran, Hellebrand, Musa, teď i Samek (i když u něj je prý hlavní důvod odstavení, že mu to na podzim hodně stouplo do hlavy a přestal makat), Fila šanci ještě nedostal, Jurásek jí dostal jen proto, že byli mimo Oscar i Plavšić, kteří dostávají na LB přednost, přestože to pro ani jednoho z nich není ideální pozice.

Reagovat
Greny

Samek je asi i zranen, nepustili ho ani na repre U19

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jo, ale už předtím skoro nehrál.

https://www.livesport.cz/hrac/samek-daniel/zqnVQCW1/

Reagovat
Losinho

+ se dost rozehrál Traoré a vrací se Provod

Reagovat
ACSeRw!n

ma tezsi prubeh covidu, nez cekal, proto i zrusil tu cestu do Nemecka

Reagovat
ACSeRw!n

slusnej brekot Smetany po zapase.. takhle to ma vypadat

Reagovat
ratusek

to jeho brečení mě nasralo. Už je jak Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Ať se příště před zápasem vyserou, když mají problém s tlakem.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

doufám, že ho vyrazí už jen za tohle připosrané brečení

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Beči

Hložek jede bomby, tuto sezónu má ve všech zápasech už 10+13 (lepší stats jak Messi v PSG mimochodem) a v 19-ti letech je tahoun TOP 3 týmu v lize, ale stejně se na něj pořád blije.

Reagovat
Mass

Bucha je dnes jedno z nejvyhledávanějších hesel na internetu.

Reagovat
kilobyte

Člověk by řekl, že zrovna slávisti ho budou znát dost dobře.

Reagovat
Mass

Tak tady nejde o fotbalistu.

Reagovat
kilobyte

To mi mělo dojít.

Reagovat
ACSeRw!n

takze Musa k nam jo? jako hodil by se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele