FORTUNA:LIGA - souhrn 25. kola

15.03.2019, 20:00, aktualizováno 17.03.2019, 19:43
Komentáře a souhrny
Plzeň překvapivě prohrála na hřišti Teplic a její ztráta na vedoucí Slavii, která vyhrála v Příbrami, ještě narostla. Po triumfu nad Olomoucí se Západočechům přiblížila už na pět bodů Sparta. Ostrava neudržela vedení nad Mladou Boleslaví a získala jenom bod za remízu 1:1. Bohemians remizovali bez branek s Opavou...

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:2

17.03.2019 17:30

Góly: 3. Peter Olayinka, 65. Josef Hušbauer

Určitě to nebyl nejlepší zápas, který hráči pražské Slavie letos odehráli, i tak jim to stačilo na vítězství 2:0 v Příbrami. Skóre otevřel Olayinka, ve druhé půli navyšoval Hušbauer. Korigovat skóre mohl Květ, avšak neuspěl z penalty.

Začátek utkání si domácí určitě představovali diametrálně jinak. Slávisté ve třetí minutě pohlednou kombinací vzduchem z první dostali míč až na velké vápno k Peteru Olayinkovi, který si míč posunul a přízemní ranou překonal brankáře Kočího.

O chvíli později se dostal dvacet metrů od brány k míči Baluta, jehož pokus zamířil jen těsně nad břevno. Po čtvrthodině se konečně osmělili i svěřenci Josefa Csaplára. Keitův pokus z úhlu nebyl ani razantní, ani přesně umístěný, přesto Kolářovi nadělal nebývalé potíže.

Hra se v dalším průběhu přelévala ze strany na stranu. Z nadějné pozice pálil jen do boční sítě Baluta. Na druhé straně vyslal dalekonosnou dělovku Nový, povedeným zákrokem ji však zneškodnil gólman hostí. Toho vystrašila i následná střela Voltra, která proskákala vedle pravé tyče.

Do druhé půle vstoupili lépe slávisté a ze solidní pozice to zkoušel Hušbauer, jeho pokus byl ovšem zblokován na rohový kop. Nejblíže v dosavadním průběhu ke vstřelené brance byli domácí po necelé hodině hry. Květův centr z levé strany usměrnil do vlastní tyče Ngadeu, posléze ale bylo nebezpečí zažehnáno.

A tak přišla poměrně netradiční trefa na druhé straně. Na Zmrhalův podařený centr si naskočil Josef Hušbauer a hlavou překonal Kočího. Brzy to mohlo být zase o gól, neboť Alex Král zastavil příbramský centr jen za pomoci ruky, což po zhlédnutí videa uznal i sudí Zelinka. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Roman Květ, avšak trestuhodně překopl.

V závěru už od domácích žádný velký tlak nepřišel, naopak se povedla individuální akce Olayinkovi, jemuž však nevyšlo zakončení, které zamířilo mimo prostor tří tyčí. I tak se sešívaným povedlo navýšit náskok na čele tabulky na devět bodů, zato Příbram se propadla na barážovou čtrnáctou pozici.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 0:0

17.03.2019 15:00

Góly: -

Nepříliš atraktivní podívanou přineslo divákům důležité střetnutí 25. kola FORTUNA:LIGY. Domácí Klokani uhráli bod proti Opavě, které se tak nepovedlo zvítězit ani v šestém jarním zápase. Slezanům nepomohla ani deset minut dlouhá přesilovka po vyloučení Šmída.

V samotném úvodu zápasu to přitom vypadalo na zajímavou podívanou. Hned ve druhé minutě se pokoušel z dálky zaskočit gólmana Vaníček, na druhé straně musel o něco později Fryšták likvidovat hlavičku Schaffartzika z malého vápna.

Ve zbylém průběhu prvního poločasu hrozilo nebezpečí jen ze standardních situací. Nejprve se po faulu na Dostála ujal přímého kopu Vacek a jeho přízemní pokus na vzdálenější tyč skončil jen těsně vedle Fendrichovy brány.

Na opačné polovině hřiště se do nebezpečné příležitosti dostal Simerský, který po trestňáku patičkou z otočky mířil pouze nad břevno. V nastavení se k volnému kopu postavil ve žlutomodrém hrající Zavadil, jehož kroucená střela na bližší tyč letěla kousek od pravé tyče Fryštákovy brány.

I ve druhé půli se do první šance dostal Antonín Vaníček. Ten se po nepovedeném rohu ujal za vápnem míče a jeho tečovaná střela pořádně vystrašila Fendricha. Dlouho se poté nic nedělo, zajímavé akce přišly až v poslední dvacetiminutovce.

Během tří minut se dvakrát do zakončení dostal střídající Smola. Poprvé hlavičkoval mimo prostor tří tyčí, podruhé už byl o něco blíže, avšak stejně trefil jen boční síť. Nejblíže gólu byl domácí Koubek, jenž se dostal ke zblokované střele, ovšem na brankáře Opavy si nepřišel.

Nadále byl velmi viditelný Tomáš Smola, jenž se v úniku nechal zfaulovat Šmídem, načež sudí poslal domácího stopera do sprch. Ani to ale nic nezměnilo na konečném výsledku a Klokani se Slezany se rozešli smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 2:1

16.03.2019 17:30

Góly: 72. Guélor Kanga (pen.), 77. Guélor Kanga (pen.) - 44. Šimon Falta

Fotbalisté Sparty i v šestém jarním zápase získali plný počet bodů, vítězství se však nerodilo lehce. V závěru první půle otevřel skóre hostující Falta, letenský celek otočil až v závěrečné dvacetiminutovce, a to zásluhou dvou úspěšných penalt Guélora Kangy.

První šance v duelu dvou celků, které byly v posledních čtyřech kolech stoprocentní, přišla v osmnácté minutě poté, co se Štetina netradičně objevil na pravém křídle a odcentroval na hlavu Tetteha. Gólman Buchta však byl připravený. Tomu o chvíli později zatrnulo, neboť Frýdkova dělovka skončila jen těsně nad břevnem.

Po půlhodině hry se znovu zaskvěl Tetteh, když se s balónem dobře otočil na hranici velkého vápna a levou nohou zase pořádně protáhl Buchtu. Následně se na druhé straně pokusil o zajímavé zakončení nůžkami Plšek, jenže se mu vychýlila mířidla a pokus letěl hodně vysoko nad sparťanskou svatyni.

Nečekané nebezpečí pro Nitovu bránu způsobil Plšek i pět minut před koncem první půle. To se ve vzdálenosti dobrých třiceti metrů od brány ujal míče a vypustil solidní střelu, jež ovšem skončila kousek vedle. Co se nepovedlo jemu, zvládl ještě před pauzou Falta. Ten si zpracoval přihrávku, navedl si míč na levou nohu na střed a zpoza velkého vápna přízemní ranou překonal Nitu.

Po přestávce vybojoval pro Sigmu přímý kop z dobré pozice Kalvach a sám se jej také ujal. Ačkoliv jeho střela vůbec marná nebyla, mezi tři tyče nezamířila. Okamžik poté se radovali domácí příznivci, avšak ne na dlouho. Tetteh sice dostal míč za Buchtova záda, leč kvůli ofsajdu nemohla tato trefa být uznána.

Sparta se dostala do obrovského náporu a během chvíle měl Buchta dvakrát namále. Nejprve zamířil mimo technickou ranou Karlsson, posléze z voleje neuspěl ani Hašek. Švédský křídelník vypálil i zanedlouho a tentokrát mířil na bránu, v cestě mu ovšem stál připravený brankář.

Momenty hrůzy pro Olomouc přišly až o pár minut později. Vít Beneš zablokoval sparťanskou střelu rukou, a přestože to sudí nejprve nezpozorovali, po konzultaci s videorozhodčím a zhlédnutí opakovaných záběrů odpískali pokutový kop. K němu se postavil Guélor Kanga, počkal si na Buchtův pohyb a na druhou stranu zakončil.

To ale nebylo vše. Uběhlo dalších pět minut, když Jemelka nešikovně a nešetrně nakopl ve vápně útočícího hráče. Tentokráte to hlavnímu rozhodčímu neuniklo a bez váhání nařídil penaltu. Exekuce se ujal opět Kanga a znovu s přehledem skóroval, nyní ranou pod břevno. Jakékoliv naděje Hanáků vzali za své, když v té době již kartou oceněný Nešpor strčil do Frýdka a musel se pakovat do sprch.

Domácí se tak díky zaváhání Plzně přiblížili na pět bodů druhé pozici zaručující předkolo Ligy mistrů, Sigma se propadla na desátou příčku.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Fastav Zlín 1:0

16.03.2019 15:00

Góly: 22. Libor Kozák

Liberec se po dvou porážkách opět radoval z vyhry, když doma porazil Zlín. Severočeši položili základ k vítězství v prvni půli, kdy byli aktivnější a dočkali se nakonec jediného gólu v zápase.

Do sestavy domácích se po delší době dostali stoper Vuklišević a záložník Mara. Ševcům chyběl vykartovaný kapitán Jiráček, jehož ve středové formaci nahradil Hronek. Jinak obě mužstva nastoupila beze změn.

Slovan začal aktivněji, již v šesté minutě zkusil štěstí z dálky stoper Karafiát. Stejný hráč založil o čtyř i minuty později akci, ve které po Hybšově sklepnutí pokračoval Pešek, jenž před brankou neúspěšně hledal Kozáka. Za další čtyř i minuty se připomněl Breite, jenže gólmana hostů Rakovana neohrozil. V devatenácté minutě se na útočný výlet vydal obránce Mikula, obešel tři protihráče, ale jeho sólo nakonec zastavila obrana Zlína v pokutovém území.

Ve 22. minutě propadl centr Potočného na Kozáka, který si zpracoval skákavý míč a střelou do šibenice poslal domácí do jednobrankového vedení. O sedm minut později vyrazil Rakovan ránu Karafiáta z přímého kopu na roh a miniduel těchto dvou borců se záhy opakoval, kdy byl opět úspěšnější strážce hostující svatyně. Zlín se pořádně osmělil až v 37. minutě, kdy po Poznarově centru hlavičkoval nad břevno Hronek.

Za dalších sedm minut se ševci konečně dočkali i střely na branku, byť brankář Severočechū Nguyen nebezpečnou hlavičku kryl. Závěr prvního poločasu ale i tak patřil Slovanu. Nejprve zakončil Mikulůvk pás z malého vápna Pešek, jenže pouze slabě do Rakovana. Liberecký záložník měl ještě jednu slibnou příležitost v nastaveném čase, ovšem Rakovan opět podržel svůj tým.

I po změně stran se jako první připomněl Karafiát jak jinak než dalekonosným pokusem, který ovšem opět skončil vedle. Jinak byl ale v úvodu druhé půle aktivnější Zlín, jenže do žádné velké šance se nedostal. Jen v 62. minutě prošel Podiův centr malým vápnem bez dalšího zásahu. O šest minut později nacentroval střídající Nešický na hlavu Kozáka, jenž zakončil nad břevno.

Třináct minut před koncem se k další rané dostal Karafiát, ale i tentokrát ztroskotal na připraveném Rakovanovi. V 90. minutě dostal po přihrávce od Breiteho míč do sítě Kozák, avšak videorozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu útočníka Liberce. V nastaveném čase ještě hosté vytvořili závar před brankou domácích, vyrovnání se však nakonec nedočkali.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:0

16.03.2019 15:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo klání v Uherském Hradišti mezi Slováckem a Jabloncem. Obě mužstva toho směrem dopředu příliš nevymyslela a není tak divu, že diváci se gólu nedočkali. Moravané zůstávají v tabulce jedenácti, hosté si nadále drží čtvrtou příčku.

V dresu domácích se nemohl představit záložník Janošek, který viděl v minulém kole na hřišti Opavy červenou kartu. Místo něj se tak zpět do sestavy dostal Diviš, na pravém kraji obrany zase dostal šanci Šimko. Severočeši vyběhli na trávník ve stejném složení jako před týdnem doma proti Teplicím.

Jako první se je střeleckému pokusu odhodlal ve čtvrté minutě Acosta, jenže jeho pokus postrádal přesnost. Za dalších šest minut pálil z přímého kopu obdobně nepřesně Vatajelu. Rumunský křídelník měl dobrou možnost i o dvě minuty později, avšak po centru od Trávníka hlavičkoval přesně do náruče připraveného gólmana Moravanů Trmala.

V 26. minutě se Doležalovi povedlo dostat míč do brány soupeře, avšak sudí branku neuznal kvůli postavení útočníka Jablonce v ofsajdu. O jedenáct minut později zahrozilo vážně Slovácko. Zajíc si ale po povídce od Kalabišky posunul míč až příliš dopředu a v pádu trefil pouze vyběhnuvšího brankáře Hrubého. Za další tři minuty ještě prověřil strážce svatyně Severočechů Daníček.

Sedm minut po změně stran pálil hodně nepřesně z pravé strany Acosta. Stejný muž zkoušel štěstí i o dvanáct minut později, kdy vystřelil nad břevno. I další šanci si vypracovali hosté, když Holeš v 68. minutě centroval do vápna, kde operoval Doležal, míč však nakonec skončil těsně vedle tyče.

Domácí se v druhé půli netlačili příliš dopředu, přesto mohli nečekaně udeřit v 87. minutě. Na Navrátilův centr si naběhl Juroška, kterého ve stoprocentní šanci skvěle vychytal Hrubý. Víc zajímavých momentů už utkání nenabídlo, body se tak v Uherském Hradišti dělily.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1:1

16.03.2019 14:00

Góly: 4. Václav Procházka - 43. Muris Mešanović

Ostravský Baník dokázal po třech porážkách bodovat, bod z duelu proti Mladé Boleslavi je však pro něj málo m Slezané byli v utkání aktivnější a hned v úvodu šli do vedení, náskok ale do přestávky neudrželi a po změně stran již diváci žádnou branku neviděli.

Domácí se museli obejít bez svého kapitána Baroše, jehož v útoku nahradil Jakub Šašinka. Procházka se posunul na pravý kraj obrany, čímž uvolnil ve středu defenzivní řady místo pro Šindeláře. Post pravého záložníka zase obsadil Kuzmanović. Sestava Středočechů doznala jediné změny, když Wiesnera na pravé záloze nahradil Ladra.

Stadion ve Vítkovicích vybuchl radostí již ve čtvrté minutě. Hrubý od rohového praporku našel Procházku, jehož hlavička zapadla k zadní tyči. Návrat Hrubého hře Slezanů jednoznačně prospěl. Šikovný záložník v osmnácté minutě nacentroval na Diopa, který tentokrát ovšem zakončoval hlavou nepřesně. Šest minut poté měli zničehonic růžovku hosté. Bubínek vyslal přihrávkou mezi beky Ladru, avšak brankář Ostravy Laštůvka se nenechal zaskočit zakončením mezi nohy.

Ladra zahrozil i o čtyři minuty po své první velké šanci, jenže pálil vysoko nad břevno. Po půlhodině hry se zase připomněl Baník. Fleišman poslal míč do pokutového území na Šašinku, jehož hlavičku vytáhl gólman Boleslavi Šeda. V 36. minutě měli domácí k dispozici rohový kop, po kterém pálil Jánoš a jeho tečovaný pokus neumístil do sítě na zadní tyči zcela osamocený Diop.

Hosté oživili hru střídáním ještě v prvním poločase a tento tah se trenéru Weberovi vyplatil v 43. minutě. Přikryl se na levé straně uvolnil k centru, který Komličenko sklepl právě na střídajícího Mešanoviće, jenž zblízka vyrovnal. Ještě v nastavení první půle žádali Slezané, ale píšťalka sudího zůstala po kontaktu Diopa se Šedou němá.

Po změně stran oběma týmům chvíli trvalo, než se dostali do pořádné šance. Až v 65. minutě se znovu ukázal levý bek Ostravy Fleišman, jenž poslal míč na Šašinku, avšak jeho slabý pokus z nadějné pozice zneškodnil Šeda. Čtyři minuty poté pálil nepřesně Diop, záhy to zkoušel i Šašinka, ten ovšem našel jen náruč připraveného Šedy. V 72. minutě se na druhé straně dostal po Fulnekově centru k hlavičce Takács, jenže jeho pokus v klidu pokryl Laštůvka.

Baník se v závěru tlačil za tříbodovým ziskem. V 78. minutě ale pálil vedle Holzer, tvrdá rána Granečného z 85. minuty zase letěla těsně vedle brány. Obě mužstva si tak připsala po bodu.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - MFK Karviná 2:1

15.03.2019 18:00

Góly: 3. Uroš Đuranović (pen.), 5. Branislav Milošević - 32. Tomáš Wágner

Veledůležitou záchranářskou bitvu mezi Duklou a Karvinou zvládl lépe domácí celek. Pražanům skvěle vyšel úvod duelu, kdy vstřelili dvě branky. Hosté ve zbytku zápasu usilovali o vyrovnání, avšak podařilo se jim pouze snížit.

Domácím chyběl vykartovaný Raspopović, za kterého v obraně zaskočil Souček. V záloze se po pauze objevili kapitán Milošević s Doumbiou, v útoku zase vedle Podaného operoval Djuranović. Nový kouč Slezanů Straka postavil na levý kraj obrany Záhumenského, kde mu post uvolnil Djordjević, jenž se stáhl do středu defenzívy za absentujícího Kriváka. Šanci dostali také záložníci Lingr a Smrž.

Dukla položila základ k vítězství v prvních pěti minutách. Nejprve po faulu na Miloševiće v pokutovém území proměnil nařízenou penaltu Djuranović. Záhy podnikli Pražané rychlý brejk, při kterém Hadaščok nacentroval přesně na Miloševiće, který hlavičkou přidal druhou branku svého týmu. Hostům chvíli trvalo, než se probudili ze dvou direktů. Až po půlhodině hry se po centru od Záhumenského vytočil v šestnáctce Wágner a střelou k tyči snížil náskok soupeře.

Střelec Karviné mohl vyrovnat v 35. minutě, kdy se dostal do úniku, avšak bezprostředně před gólmanem Dukly Hruškou selhal a poslal míč vysoko nad břevno. Deset minut po změně stran podnikli domácí další nebezpečný brejk, Djuranović posunul doprava na Holíka, jehož křižná střela těsně minula cíl. V 66. minutě po čase opět zahrozili Slezané, Ba Louu však důležitým zákrokem vychytal Hruška.

Deset minut po šanci Ba Louy kopali hosté rohový kop, po kterém vznikl závar v pokutovém území, avšak gólman Hruška si i s pomocí obránců poradil. V 86. minutě mohl vítězství Pražanů pojistit Podaný, jehož do úniku vyslal González, avšak tentokrát MFK podržel brankář Berkovec. V nastaveném čase neodhadl situaci Djuranović a po druhé žluté kartě do sprch. Když však v poslední šanci Karviné minul Záhumenský, mohla se Dukla radovat z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 2:1

15.03.2019 18:00

Góly: 5. Jakub Hora, 31. Pavel Moulis - 62. Patrik Hrošovský

Plzeň podlehla Teplicím a po druhé porážce v řadě ztrácí kontakt s vedoucí Slavií. Domácí dvakrát udeřili v prvním poločase. Viktoria se mohutně snažila vyrovnat, nakonec se však zmohla pouze na kontaktní gól.

Do sestavy "Sklářů" se vrátili pravý obránce Vondrášek a záložník Hora. K absentujícím Krobovi a Ljevakovićovi přibyl i středopolař Kučera, za kterého zaskočil mladý Trubač. Také do základní jedenáctky hostů se vrátil pravý bek Havel. V záloze tentokrát chyběli Procházka, Kayamba a distancovaný Kovařík, místo kterých se představili Hořava s Čermákem a Petrželou.

Do překvapivého vedení šly Teplice již po pěti minutách hry. Moulis z levé strany poslal přihrávku mezi gólmana Hrušku a obránce Hubníka, kde si naběhl Hora, jenž zblízka uklidil pas svého spoluhráče do sítě. Vyrovnat mohl o čtyři minuty později, avšak Pačinda z přímého kopu těsně minul. Za další tři minuty vychytal Chorého gólman domácích Grigar a v osmnácté minutě pálil do boční sítě Čermák.

Tlak Viktorie pokračoval i ve 23. minutě, kdy si na Pačindův rohový kop naskočil Pernica a koníčkem mířil těsně nad břevno. Po půlhodině hry však najednou podruhé udeřili "Skláři". Jindráček po rychlé rozehrávce volného kopu vyslal do úniku Moulise, jenž z úhlu překonal Hrušku - 2:0. Za dalších pět minut zahrozila opět Plzeň, Limberského rána se ale mezi tři tyče nevešla. V nastaveném čase první půle poslal Hořava oblouček na Pačindu, jehož ne zcela ideální zakončení nůžkami kryl Grigar.

Osm minut po změně stran byl opět vidět Pačinda, kterého v pokutovém území našel Limberský. Slovenský křídelník se po kontaktu s Hyčkou poroučel k zemi, sudí Hrubeš však penaltu nenařídil. Po hodině hry se hosté přece jen dočkali. Hrošovský se s míčem nerozpakoval a po přesné střele k tyči snížil rozdíl ve skóre. Poté však opět pokračovalo trápení Západočechů. Střídající Bakoš minul v 67. minutě vzdálenější tyč, za další dvě minuty hlavičkoval opět vedle Pernica.

V 76. minutě měl další velkou příležitost Plzně Beauguel, který ale zblízka přestřelil. O pět minut později o fous minul Hořava, podobně si vedl za další čtyři minuty Čermák. V 90. minutě hlavičkoval znovu mimo tři tyče Beauguel. I v nastaveném čase byla Viktoria blízko vyrovnání, avšak poté, co největší šanci spálil Pernica, zůstaly všechny body na Stínadlech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25211363:1864
2.Viktoria Plzeň25174436:2355
3.Sparta Praha25155544:2150
4.FK Jablonec25125844:2441
5.Baník Ostrava25116832:2739
6.Fastav Zlín251131131:3136
7.FK Mladá Boleslav2597944:3934
8.Slovan Liberec2597926:2234
9.FK Teplice25951128:3532
10.Sigma Olomouc25941228:3731
11.1. FC Slovácko25931327:3830
12.SFC Opava25761234:4027
13.Bohemians Praha 190525681123:3226
14.1. FK Příbram25751329:5626
15.Dukla Praha25541621:4719
16.MFK Karviná25451628:4817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (636)

Přidat komentář
Blasphemer

Standa Hejkal

Reagovat
Blasphemer

Plus cold rainy night in Teplice. To je kombinace, kdy prostě nemůžeš vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

neurážej ho

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
PlackaSKS

najednou je zápas v příbrami hodně důležitej... jedinej čerstvej bude coufal, tak snad to zvládne sám

Reagovat
Shevchenko

Jak konkrétně se z toho zápasu stalo něco důležitějšího? naopak nejste pod takovým tlakem takže ztráta by nebyla zas taková tragédie.

Reagovat
PlackaSKS

Samozřejmě jsou tři body stále stejné důležité, ale 9b by bylo i pro hlavy hráčů super. Ztráta v Příbrami by teď byla neskutečně hloupá a tak trochu zahazovani titulu

Reagovat
Coutinho10

tohle bude silnej motivační prvek

Reagovat
PlackaSKS

no snad. musej to hecnout než bude repre pauza. takovej souček by potřeboval ale trošku oddych..

Reagovat
KingMaster13

Ještě štěstí, že ta Příbram nehraje žádnej beton, což by nám mělo svědčit abychom dali brzo gola a hlídali si to.

Reagovat
PlackaSKS

snad jo. doufám, že tam nikomu nedojde co by proti nám bylo nejlepší

Reagovat
KingMaster13

Jo ale Csaplár je na tohle příliš hrdej než aby se uchýlil k betonu Matoušek hrát nebude, takže snad nám nebude hrozit ani nikdo z jejich ofenzívy.

Reagovat
PlackaSKS

no sem zvědavej... hušby si zase zaběhá

Reagovat
KingMaster13

Zase bude hrát Coufal, Zelený to na své straně taky zvládne. V obraně bych pošetřil Kudelu, jelikož na té pravé straně mu to proti běhavý Seville muselo vzít hrozně sil. Do středu bych dal asi Krále s Hušbym. Zkusil bych na Příbram rychlá křídla takže Masopust a Zmrhal. Otázka koho na podhrot. Asi Balutu bych tam zkusil dát, teď na mě působí stylem, že se snaží a do útoku asi Micka, ať si odpočine Milan

Reagovat
PlackaSKS

na podhrot určitě baluta, stoch si může trošku odpočinout, případně střídat. vpravo masopust asi proč ne, vlevo bych dal jasně olayinku. a kúdela... asi jak se bude cejtit. deli ten zápas taky sotva dohrál

Reagovat
KingMaster13

Nebo i Alex na stopera aby si odpočali oba ale pak by si neodpočinul Souček. Na tom stoperu jsme to možná trochu podcenili, teď by se hodil Jugas docela

Reagovat
PlackaSKS

frydrych... vlastně proč by nehrál. ale já myslim, že ten jeden zápas prostě nějak zvládnou, pak je pauza, snad nebudou v repre moc hrát

Reagovat
KingMaster13

Tam bude určitě hrát Suk Jinak v základu moc našich si myslím, že nebude, ačkoli takovej Zmrhal by mohla být na Anglány dobrá prasárna

Reagovat
Losinho

Ten tam teď bude chodit jen na přímáky

Reagovat
KingMaster13

A posílat centry, kterými zraní Pickforda s Trippierem a ještě to Schick dorazí do brány

Reagovat
Coutinho10

jo věřim, že to Jindra dobře namixuje a zvládneme to....oni budou bez Matouška, což by nám mohlo hrát do karet, takže tohle by byla pecka....proti Baníku jsme na tu jejich ztrátu taky dobře zareagovali, takže teď tento zápas a pak repre pauza....z pohledu Součka je toho opravdu dost no + při repre si asi taky neodpočine, ale je to profík a jestli chce jít do nějaký špičkový ligy, tak aspoň bude dobře připravenej

Reagovat
PlackaSKS

dobře připravenej je jedna věc, ale utavit ho nesmí... odehrál celý zápas, král střídal dřív, tak bych tam asi šoupnul krále. i když souček je známej maratonec no... za mě bude ideál kolář-zelený, kúdela, michael, coufal-olayinka, král, hušby, baluta, masopust-mick/škoda

Reagovat
KingMaster13

Kudela mi přišel víc zmátořenej než Deli ale zase Deli trpí na zranění tak se na něj musí opatrně Jedno je jistý... Míša to odehrát zvládne, možná bych tam dal na stopera Frydrycha ale zase mít tam 2 špatné hráče s rozehrávkou To taky není ono

Reagovat
Coutinho10

Frydrycha bych taky dal do základu

Reagovat
KingMaster13

Nabízí se to, přeci jen Příbram by měli uhlídat.

Reagovat
PlackaSKS

doufám, že tenhle přístup nebudou mít hráči ale snad jo

Reagovat
Coutinho10

j myslim si, že zrovna Souček je odolnější než jiní hráči, ale samozřejmě, že v nějakým momentě by bylo dobrý ho trochu pošetřit, ale jestli si dobře pamatuju, tak když ho střídal (myslim na podzim doma s Bolkou ke konci na pár minut), tak z jasnýho zápasu 3:0 to bylo během chvilky 3:2, takže je to fakt klíč a zrovna v neděli to musíme zvládnout, ale to ví asi nejlíp Trpišák, jak je na tom

Reagovat
PlackaSKS

jo, souček je prostě pro záloohu hrozně důležitej a to i když má svůj horší zápas. když má dobrej, tak tam nemusej stopeři ani bejt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kuchta

Nemá Suk 4 ŽK?

Reagovat
PlackaSKS

máš recht. Tak pak husby, král, Baluta...

Reagovat
Losinho

Hušbauer, Baluta, Zelený..

Reagovat
PlackaSKS

hušbauer baluta jsou jistota... a zelený asi tak no, ale tam sem to do fanty nechtěl riskovat

Reagovat
Losinho

Tak Bořil bude hrát jen těžko

Reagovat
PlackaSKS

má karty? já to bral jen kvůli el

Reagovat
Losinho

Karty má jen Souček. Ale Bořil vypadal hodně unaveně včera, zbytečný ho tam po těch 120 minutách strkat proti Příbrami

Reagovat
PlackaSKS

jo, tak to pak v pořádku i když stejně vypadal i deli nebo kúdela... jen bořil toho naběhal zase nesmysl a všechno ve sprintu. tyhle velký zápasy mu většinou jdou a ještě mohl část hrát na své daleko silnější pravé straně.. dával bych tam dva pravý beky a levou stranu nechal volnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Jak je na tom Śevčík? Už je zdravej? Ten si ještě taky řekne o místo. Navíc v lize, když bude víc hráčů unavených

Reagovat
Losinho

Asi bude až po repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
poz3n

I kdybyste uhrali treba jen remizu, je to myslim uz jedno. Plzen ted s temahle vykonama bude valcit o udrzeni druhyho mista a bude za to rada. Vyjma zapasu se Slavii a doma se Zahrebem je cele jaro na urovni sotva prumeru ligy. Hrace to evidentne nezajima, nechapu co se tam deje, nicmene koukat se na to uz neda, fandit uz skoro taky ne. Mate to v pohode v kapse. A zcela zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna s Teplicema se herně zvedla, což je pozitivní. Sparta i Slavia bude taky ztrácet. Druhý místo je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Plzeň 2:1 (5. Hora, 32. Wágner - 62. Hrošovský).

chyba v Expressce

Reagovat
Kang & Kodos

Za všechny ty hnusný a uhaluzený výhry o gól se na tohle koukalo nádherně Zejtra potvrdit a stáhnout na 5 bodů

A Franz taky pěkně.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se někdo v lize může rovnat Plzni v haluzení zápasů, tak je to Sparta (a to nemluvim o těch neodpískaných rukách proti Spartě a naopak odpískaných penaltách pro Spartu, díky kterým získali body).

Reagovat
Kang & Kodos

A nejdeš do piče?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Šel.

Reagovat
KingMaster13

ty vole yeeeeeeeeeeeeeeeeeees Tohle jdu normálně zapít, ten mě tu tak sral

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to byl?

Reagovat
smazaný uživatel

fromik

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš chudáčku?

Reagovat
Fakt

Po tomhle kole máme blíž ke 3 mistu nez titulu

Reagovat
Kuchta

Jestli vyhrajeme v neděli v Příbrami, tak je podle mě hotovo Plzeň by spíš měla koukat za sebe, s touhle formou si docela umím představit Spartu na konečném druhém místě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vlastně česká liga nedělí v nadstavbě na dvě poloviny, jako je tomu na Slovensku, v Polsku, v Rakousku? Bylo by to moc jednoduchý a přehledný? Tenhle systém mi přijde zbytečně složitý...

Reagovat
Elliasson

Pravda.

Reagovat
Petr325

Reagovat
Firkraag

Tak to je úplně pitomý ne? To ten střed tabulky pak nehraje už vůbec o nic ani v jedný skupině. Tohle je docela srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak kouzlo Franze bylo zlomeno hned v prvním zápase a Karviná může zase hledat trenéra.

Reagovat
Pride

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Tak u nás taky prohrál hned první zápas na Žižkově. On potřebuje čas na nějakej teambuilding apod., vyhodit ho pak třeba po čtvrtým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne. Expert zase v akci...

Reagovat
Hokaido

Ty seš vážně retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ses leda tak ty kdyz ti nedoslo, ze za tech par dni mohl sotva neco zmenit. Jeho kouzlo bude pusobit pozdeji a beztak to odneseme i my.

Ale chapu, nez aby ses nad tim zamyslel, tak radsi ukojis smajlikjugend hloupou poznamkou, retarde.

Reagovat
repkajebuh

přesně, na Franze nešahejte. Neexistuje lepší člověk pro současnou MFK

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PBLead

Reagovat
ondrasch77

Ani bych se nedivil, kdyby v příštím kole vyklepli Baník

Reagovat
Pride

Karviná docela v prdeli. Mají dost těžkej los, tam to nedopadne dobře.

Reagovat
Lexi Belle

Snad zítra rozdíl 5 bodů, do konce nadstavby je to víc než hratené

Reagovat
Shevchenko

Karviná bohužel není prvoligový tým, ve druhé ji bude dobře. První sezóna od nich fajn oživení, navíc na pěkném novém stadionu, druhá sezóna už špatná, ale nakonec si tu záchranu zasloužili. Teď už je to ale tragédie. Přál bych jim aby hráli další sezóny o postup zpátky. Ale teď ať táhnou.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Shevchenko

Beru všechno zpátky, tohle je největší zkurvenost, chcípni Duklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Karviné je mi líto, ale já jsem tušil, že v souboji o přímý sestup s týmem z Prahy bude mít jen maličkou šanci na vítězství, skrze rozhodčí a to se potvrdilo, alespoň tu remízu, ale ani to ne, takže Dukla má o dva body víc a dvě výhry nad MFK, které do konce základní části čekají venku na domácím hřišti Baník, venku Olomouc, doma Zlín, venku Sparta, doma Liberec...Budou to mít sakra složité, snad jim nedarujeme body my, sami je nutně potřebujeme, ale že bych byl o výhře v Karviné nějak přesvědčený se říct bohužel nedá...Plzeň špatná, pěší fotbal, spálili neskutečné tutovky, s průměrnými Teplicemi prohrát rozhodně neměli, teď už jsou za námi jen o šest bodů a ještě s nimi budeme hrát...Prohra Plzně je dobrá alespoň pro Slavii, SKS si zaslouží vyhrát titul daleko před koncem, kdyby jim to vyšlo na derby, alespoň to "nadstavbové", tak by to bylo úplně super.

Reagovat
dinss

Může mi někdo popsat, jak to zase Vrba zesral? Doufám, že už se vrátí Kopic a budeme mít křídla Kaymba-Kopic. Nechápu proč tam zase na sílu cpal zelenináře. Hořava už měl být rok v Olomouci a nechápu, jak může hrát základní sestavě a být ještě jako náhradník v repre. Je vidět, že na CAM/CDM nemáme moc na výběr. Kolář je zraněnej a kdo ví, jak na tom bude s jeho minulou formou. O Hořce nemá už cenu mluvit a Procházka je prostě pes obranář. Pačinda zatím (dnešní zápas jsem neviděl) nic nepředvedl a prostě nemáme moc na výběr. Hlavně, že jsou prachy z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste strašně liknaví v defenzivě, fotbalově jste byli někde jinde, ale i v ofenzivě vam vám chybí taková větší chuť, navíc, když Bakoš, Beauguel, Petržela nebo Pernica nedají jasné šance, tak to máte těžké...Hořava je hrozný, Kayamba, Pačinda a samozřejmě i Petržela nejsou vůbec produktivní...Se druhým místem to budete mít hodně těžké ještě, na titul máte šanci tak 0,0001%, proti Slavii kde je i 50. hráč lepší než všichni u vás, až na Hrošovského nemáte šanci nahrát 10 bodů (v Příbrami vyhrají větším rozdílem, o tom nepochybuji). Chtělo by to velké změny u vás v létě.

Reagovat
dinss

Nemyslím si, že mají sešívky o tolik lepší kádr. S tím rozhodně nesouhlasím ale změny rozhodně potřebujeme.

Reagovat
Greny

OT : aspoň to vypadá že Sparta nezklame a pojede na dovolenou

Reagovat
Shevchenko

Snad si to nezakřiknul.

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Hokej

Reagovat
dinss

Aha. Sorry, tohle mi mohlo dojít.

Reagovat
C-M@ster

Kéžby.

Erat, Sparta, Kometa:Film... dneska by to mohl bejt hezkej den.

Reagovat
Shevchenko

1:4

Reagovat
Shevchenko

Ještě postup Zlína a je to ideální složení Play-off.

Reagovat
Greny

V postup Zlína doufám... Bolka je jeden z mála týmu, který bych v playoff nechtěl potkat... Vlastně jsou jen dva Boleslav a Hradec

Reagovat
Shevchenko

No tak šance že byste dostali Bolku by byla fakt mizivá Já je nemám rád společně s Chomutovem tak bych byl rád kdyby tam nebyli. Ideálně bych ještě vyměnil Plzeň za Litvínov nebo Pardubice ale to už bych asi chtěl moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Plzně za 1500

Reagovat
AjaxFans

Oplácí se to vůbec dávat za ten kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsem za stavu 1:0 kurz 1,7

Reagovat
Petr325

Lákavý

Reagovat
smazaný uživatel

takze jsi vám to prohral ty..

Reagovat
db18

V Teplicich? *Ty ty penize rovnou hazej z okna...

Reagovat
Puskas

Ale ne jako balíček pětikaček.

Reagovat
AjaxFans

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Frick

Na první zápasy SF seriíí 1. ligy přišlo 2,5x tolik lidí co do Teplic a na Julisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Duklicka

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
Pinturicchio

Plzničkaaaaaaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Dukle ten zářez ve Zlíně dneska solidárně oplatili. Divim se, že se Franz udržel v klidu

Reagovat
Greny

Brutální ta penalta co?

Reagovat
Kang & Kodos

To je slabý slovo

Reagovat
Greny

jsem vůbec nechápal co se deje

Reagovat
ratusek

Co? Musím se podívat

Reagovat
C-M@ster

Kde se podíváš? Na iSportu chcou premium, což nemám, ale taky jsem zvědavej

Reagovat
ratusek

Ajo sakra. Snad to bude kolovat facebookem

Reagovat
Greny

Že jste to vy tak jsem vám našel odkaz

Reagovat
ratusek

Tvl co to je? to se takhle bude kompenzovat chyba sudích? Takře Karviná příští zápas penalta

Reagovat
Greny

Nehraji s vama?

Reagovat
ratusek

No právě. Ale předpokládám že my jim to jako loni necháme bez boje

Reagovat
Greny
Reagovat
KingMaster13

Cožeeeeeeeeeee? Zlaté naše penalty, mám takový pocit, že tu Karvinou někdo v lize nechce

Reagovat
Posledni Kovboj

wtf?

Reagovat
stas87

Zlta pre utocnika, ved on este komicky spadol...no zrejme bol Julinek velmi presvedceny o faule a nevahal. Karvina samozrejme poda protest ale bodov jej nikto nevrati. Tak snad potrestaju aspon Julinka, takto skurvit zapas v podstate po minute hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A co pískal?

Já původně z twitterovýho šmudlo-záběru myslel, že ho třeba zatáhli za dres, ale tady moc nevím... kontakt nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišlo spíš jedině loket v ksichtě.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně

Reagovat
C-M@ster

Já myslel tenhle kontakt:

https://i.imgur.com/bDCbuvi.png

Loket nevím... ale to je taky kamera strašně nahovno, nejde z toho nic vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct no. Nechápu.

Reagovat
ZB 07

Tyvole

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Radin

Kopyto co neumí zakončit a pecka? Tam se ho ani nedotkli..To je na konec pískání v lize

Reagovat
Manik...

Tak to je penalta roku.

Reagovat
ratusek

asi jako tehdy v těch Budějkách nebo Hradci? Penalta, jakou svět neviděl

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
ratusek

Ty jo ale jasná

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Reagovat
Trapný diskutér

jasná pecka

Reagovat
AjaxFans

Ty voe

Reagovat
Infi

ty vole, tak teď už jsem viděl vše

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, Oktagon je snad až zejtra, ne?

Reagovat
ratusek

Ukázkově ho vzal

Reagovat
ratusek

Mám pocit že je jasné koho,v lize chtějí

Reagovat
KingMaster13

Ty vole wrestling na fotbale

Reagovat
PlackaSKS

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, čím dál lepší…

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
SIRBRANIKE

Jak ho to mohlo napadnút?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dobře Tepláky...druhej tým jde taky do předkola LM?

Reagovat
Kang & Kodos

no jo, to mě vůbec nenapadlo řešit. Jde

Reagovat
ratusek

Zdenda do pohárů. Plzeň se v nadstavbě zesere a ještě budete druzí

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě dáme!

Reagovat
Manik...

Hohou, zabrat

Reagovat
KingMaster13

Akorát obrovská nevýhoda je, že by jste začali už ve druhém předkole takže cesta i do EL obrovsky těžká

Reagovat
ratusek

Dyt se to zjednodušilo ne? navíc Sparta bude bývat nasazená

Reagovat
KingMaster13

v LM v tom předkole nebudou, v EL nejspíš ano. Je třeba si uvědomit, že Spartě dost klesl ten koeficient. I tak ale v tý EL v tom posledním předkole jsou dobrý prasárny, takže tam to budou mít dost těžké i nasazené týmy

Reagovat
ratusek

tak pokud tam nebudou švédi nebo pastevci ze srbska, tak cajk

Reagovat
KingMaster13

V LM by měli na výběr Ajax, Basilej a v případě že EL by vyhrál tým co se do LM nekvalifikoval z ligy tak by měli na výběr i Galatasaray. Což jako když by nechytli Ajax tak se to dá ale musejí být psychicky v pohodě a táhnout za jeden provaz

Reagovat
Manik...

Ajax se po letošní sezóně rozprodá, taky to nebude bůh ví co.

Reagovat
KingMaster13

Tak je pravda že De Jong a asi i De Ligt odejdou Takže by taky měli být hratelnější

Reagovat
Manik...

Reagovat
AjaxFans

Motor týmu je Hakim,toho bude škoda.S výprodejem je Ajax zvyklý hrát.Takže pořad budem silní.Pokud odejde Neres,tak by možná přišel Pavón

Reagovat
KingMaster13

Silní budete... to bezpochyb ale už to asi nebude na čtvrtfinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bylo by super se ještě prodrat na druhej flek a v nadstavbě je v přímym zápase sundat a zajistit si tim LM na jejich úkor

Reagovat
Posledni Kovboj

No Krmelec, no party

Reagovat
smazaný uživatel

No je to spíš taková chorá párty

Reagovat
smazaný uživatel

na kterou se dostavily jenom samé pičindy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak jsem predpokladal, odchod reznicka je polozil na lopatky.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak co je s Kolářem? Furt zraněnej, nebo už se s nim prostě nepočítá?

Reagovat
C-M@ster

Furt zraněnej asi.

Pusť si: https://youtu.be/d8kRJHVGcFY

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítá, myslim

Reagovat
Komix
Reagovat
Kang & Kodos

Tam je víc než jeden článek?

Reagovat
ratusek

Koláře poslali domů?

Reagovat
diskoschlampe

Tenhle jsem nečetl, drsný... btw jak je na tom vůbec Čišovský?

Reagovat
ZB 07

Dukla táhněte

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Mohli byste je v baráži sejmout

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

navždy

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Za tohle snad Dukla spadne, i kdyby hrála baráž..

Reagovat
Liquid

ty dežo, snad 6x jí i dle komise sudích rozhodčí poškodili, ve Zlíně dokonce oba góly domácích neměly platit, takže teď když jí snad poprvé sudí pomohli, připomenu i zářez za nerozhodného stavu na Spartě kdy Frýdek jasně hrál úmyslně ve vápně rukou, se tu můžete posrat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

aspon jedna mala kompenzace s Karvinou

Reagovat
andrew96

Ještě to schvaluj.

Reagovat
Coutinho10

samozřejmě, že neschvaluju, ale jak správně píše, tak zrovna Dukla neni tým, kterej by byl protěžovanej a spíš naopak, takže mi taky přijde ten nesmyslný hate kvůli jedný vymyšlený penaltě pro ně

Reagovat
andrew96

Dukla není zrovna oblíbená dlouhodobě. Ale jde mi spíš o tu kompenzaci, což je prostě špatně, pokud sudí něco kompenzuje.

Reagovat
Coutinho10

já vim že jo, ale zrovna v tomhle případě mi to až tolik nevadí...mně osobně Dukla nevadí, protože to je tým z Prahy...za ty já jsem rád, když tu žiju a rozumim tomu, že na Moravě nebo ve Slezsku to je naopak a přejete si Duklu o patro níž a radši v lize zachránit Karvinou a postup Jihlavy a Brna

Reagovat
Losinho

Bude Dukla zase rozhořčená výkonem rozhodčích?

Reagovat
ratusek

Tak lepší než minulé zápasy, ale stále celkem otřesné. finální fáze šílená. Kvalita chybí. Neposílilo se, tak hrajeme s tím, co máme

Reagovat
smazaný uživatel

Forma některých našich je hrůzostrašná, hra Boleslavi ale taky katastrofální, tolik ŽK Komličenko nula, nula, nic, vlastně jako celé jaro, dvě jejich šance, jeden gól, bohužel no...Aspoň se nám nepřiblížili, to je sakra důležité v boji o šestku a pořád můžeme splnit těch 7 bodů ze tří zápasů, které jsem chtěl, ale ještě, že je ta repre přestávka, jinak bych to neviděl dobře ani v Karviné...Diopa bych nejraději nakopal za tu další simulaci penalty, když to neumí, tak ať to sakra nezkouší, bylo to jasně viditelné i z tribuny a už jeho 7. ŽK , Kuzmanovič se na kraji trápí, Fillo nedal ani pořádný centr i když se snažil, náběhy měl, ale centry fakt hrůza, Procházka ale celkem OK na pravém beku, určitě lepší než by byl Meši + gól, Fleišman toho zase neskutečně naběhal a Jakub se sice fakt snažil, ale on má do ligového útočníka pořád sakra daleko, dnes to byl zápas pro Baryho škoda, no...

Reagovat
ratusek

Karviná má za včera slíbenou penaltu

jinak Bob zase nahovno střídání. myslím, že už nadešel jeho čas. Ty hráče je potřeba probudit nějakým impulsem ( ). Přijde mi, že to fakt mají v piči, jak to koluje na banicek.com a jinýma stránkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde po sezóně, teď tomu nevěřím...Ty jeho střídání mi taky nedávají smysl, nejhorší je ale jeho styl fotbalu...Jinak, na stadionu zkolaboval fanoušek a bojuje o život , mysleme na něj, ať se z toho dostane.

Reagovat
bobis21

Obávám se že byl bez kyslíku moc dlouho, to není pro mozek dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Je v pohodě (díky bohu).

Reagovat
bobis21

takže výhru dneska máme

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl bez kysliku asi taky docela dlouho...

Reagovat
bobis21

Hahaha, úžasný vtípek

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Ty taky ale ty jseš vytrénován deepthroaty

Reagovat
Han střelil první

Hrnek je takový chlapák, že se ničeho nebojím.

Reagovat
HorajzmAmmann

S pomocí defibrilátoru ho oživili, probral se z bezvědomí, komunikoval a dokonce ani nechtěl do nemocnice, že se prý vrátí domů po svých. Nakonec se ale nechal přemluvit a odvézt na vyšetření. Všichni věříme, že bude v pořádku,“ dodává Marek Lorenc.

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/chvile-hruzy-kolaps-spikra-banikovskeho-kotle-doslo-na-ozivovani-20190316.html

Reagovat
bobis21

On chtěl jít domů, já to jebem

Reagovat
lichna.

Jak na hovno střídání? Sundal nejhoršího hráče a nejméně výrazného, co víc měl dělat?

Pičujme na koho chceme, ale musí to mít smysl..

Reagovat
bobis21

to že místo Šašinky přišel Holzer a ne třeba druhý Šašinka docela zabilo naši snahu hrát centry nebo udržet míče po dlouhých nákopech ... ale to že máme úzký kádr víme od začátku, takže chápu tvůj postoj ...

Reagovat
Puskas

Možná se právě těm nákopům chtěl vyhnout.

Reagovat
bobis21

ale to měl vysvětlit i zbytku týmu, protože je hráli dál

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Šašinku střídal dobře, ale měl ho sundat do 60.minuty, dát tam Holzera a Kuzmu do utoku. Celkově taktika zase o ničem

Reagovat
Losinho

Komličenko nevýraznej, ale asistenci má. Herně to od něj úchvatné nikdy nebylo.

Reagovat
Kang & Kodos

To ne, ale za šest zápasů ještě nedal gól ze hry. Jestli by pro Boleslav nebylo lepší ho za pořádnou pálku střelit už v zimě a nechat si Murise

Reagovat
PlackaSKS

tak murise si nechají tak jako tak. proč jinak by ho kupovali

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Komličenko byl dneska jediným důvodem, proč měla Boleslav bod. Jinak byli naprosto marní, bohužel, jediné co jsme nezvládli je vyhrávat souboje s nín..

Reagovat
bobis21

První půlhodinu se na to dalo dívat, pak ne... Chvílemi to vypadalo že šance budou, ale finální fáze chyběla. Šašinka teda rozhodnout měl, ale musel by dát nohou

Hvězdy zápasu samozřejmě ti, co po zápase oživovali (fans i potom zdravotníci)

Reagovat
exse

Dneska náš nejhorší výkon na jaře, ale paradoxně pohodový 3 body. Z hráčů zase o parník jinde Oscar, ten kluk je druhej Kanté, snad ho zas neukradne Slavie, ale půjde rovnou ven.

Jinak jsem zvědavej jestli už Žolt konečně na tiskovce vypičuje Breiteho. Ostatní lemply jako Pešek, Malinský a podobně nemá problém sprdnout za kdejakou blbost, ale o Breitem, kterej závidí fotbalovost klukům z divize a jediný co umí je běhat zatím ani slovo.

Reagovat
frankiefcb

Hrnku drž se!!

Jinak zápas první polovinu byl fajn, pak to bylo horší. Nicméně Šašinka

Reagovat
FCSL

Hodně duležitá výhra Snad jsme si už pojistili 10. Ted máme venku Slavii, doma Jablonec a venku Bolku, takže 6. místo taky nehrozí a 10 už snad udržíme. Herně nic moc, odchod a nenáhrada Ševčíka nás bude stát EL. Neskutečně se nadřem na goly

Reagovat
ondrasch77

Proč nehrál Sýkora?

Reagovat
diskoschlampe

Zranění

Reagovat
lichna.

Dneska po delší době výkon lepší. První půlhodinu bych řekl výborný. To 3-5-2, případně 3-4-3 by podle mě mohlo být hodně účinné. Akorát by vepředu nesměl být Šašinka, který po 30 minutě odpadne a už neuhraje skoro žádný souboj a ještě zahodí snad vše..

Jinak samozřejmě Hrnku drž se, jebat nějaké body v porovnání s tímto.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrnek? Ten byvalej spíkr?

Dyť to je mlaďoch...

Reagovat
bobis21

Jop, přesně ten. Ale trevor nahoře píše že by měl být v pohodě.

Reagovat
Banikovec7

No v našem podání to je spíš 541, přijde mi to strašně defenzivní, až pak v druhém poločase, když se Flaška vysunul dopředu, to bylo zajímavější, ale Fillo na druhé straně toho moc neodútočil. Jinak porovnání Komličenko-Šašinka neskutečné, jeden dokáže vyhrát souboj, pomoci spoluhráči narážečkou a od druhého se to odráží jak zrovna foukne vítr. To jak mohl jít skoro sám a nebráněn si předkopl míč snad o 10 metrů.

Reagovat
didosh

co se mu stalo?

Reagovat
bobis21

Páník: "Myslím si, že s předvedenou hrou můžeme být tentokrát spokojeni, někteří naši hráči předvedli výborné výkony. Bohužel tomu z naší strany chyběl jeden gól navíc." - viděl víc než prvních 30 minut? Vždyť pak jsme měli snad jednu gólovku ne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Tak čistou asi jo. Ale těch momentů tam bylo více - třeba jak se Šašinka pletl Hrubému do cesty, několik závarů před vápnem, kdy to tam někdo nastřeloval nebo dělovka Grance..

Jako nebyly to top šance, ale v porovnání s minulými zápasy jsme opravdu měli dost příležitostí..

Reagovat
Vsadim gule

Proč tam má Sparta ten prázdný sektor pod kotlem pořad?

Reagovat
kecipep

protože těch primitivů je tak málo, že horní stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by pod ty blbce chtěl chodit, to je o zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

video v cesku = jedna velka fraska, jak jinak to mohlo dopadnout, nejasny, netransparentni pravidla, liga uz ted neregulerni ( v nekterym zapase video je, v nekterym ne) x poskozenejch tymu, jednou ruka je, jednou ne..bud teda kurva at piskaji jakoukoliv ruku v pokutovym uzemi nebo nevim, neskutecna fraska, poskozeno x tymu ale hlavne ze se jede dal a berbr se ma dobre.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

* srry mam tluste prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak uz komentuje pro Seznam prve ve studiu nenapadne jako expert a ted uz normalne pro ne komentoval Real

Reagovat
wyqinac

Vždyť tam s tím přicházel ne ? Že bude o těch víkendových zápasech vždy buď komentovat nebo studio

Reagovat
smazaný uživatel

No, uz střídavě za ČT i Seznam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kecipep

výborný rozhovor. JAk ho chytli o poločase pod krkem já bych v jeho věku volal mamince a jel domů

Doufám,že bude donominován do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ohledně Kozáka. Dneska se na tribuně diskutovalo, že je snad od přísti sezóny domluvený se Slavii. Smysl to dává

Reagovat
PlackaSKS

hmm..

Reagovat
Pablos

Trochu pochybuju, že ho tu někdo z těch brilantních techniků v naší lize, ještě někdo nezrakví do konce sézony.

Reagovat
Mates_Matesović

Zajímavej hráč Hele, slyšel jsem, že s nim byl prej někde zajímavej rozhovor, nedal bys odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš čo skus popozerat na bezfrazi, medzi novsimi to je niekde

Reagovat
Kepy_FCB

Fér ové sázení.cz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

nečetl jsem

Reagovat
Blasphemer

dík cenim

Reagovat
Posledni Kovboj

to je pro me novinka

Reagovat
mistr129

gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz?

Reagovat
Pablos

Já mám kamaráda a jeho strejda se pohybuje ve velkým fotbale a ten mi říkal, že prej už se vrátil domů.

Reagovat
mistr129

A šel sám nebo ho tam poslali?

Reagovat
Pablos

takový informace už nemám

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Mara Vit?

Reagovat
Luc-Luc

Sigma se nema za co stydet, rumuni meli na sve strane rozhodci, takze smolna porazka...predevsim prvni pule super vykon, letos to zachranime a priste se porvem o pohary

Reagovat
Blasphemer

Praha může

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1) V týmu 1 rumun

2) Dvě jasný penalty, co blázníš?

Reagovat
Liquid

Hrálo se snad 2 minuty po té ruce, pak to šel zkoumat přes celý hřiště, přesun hráčů taky trval dlouho, 6 střídání ve 2.půli a zdá se ti férový nastavit přesně 3 minuty a při standartce jí hned po odražení ze zdi když šla Olomouc do centru odpískat konec ?

Reagovat
smazaný uživatel

znáš pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

No, napsal to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se nastavovalo kvůli střídání?

Reagovat
PlackaSKS

Additional time = nastavení doby hry

Čas nastavený na konci poločasu z důvodů střídání, ošetřování,

udělování osobních trestů, oslav při dosažení branky apod.

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

1 střídání = 30 sekund, proto při 6 to odpovídá 3 minutám, ale tu situaci zkoumání, přesouvání, anulování těch 2 minut tam vůbec nezohlednil

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mě to přijde férové

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to psal

Reagovat
Skleepy

Nita nebo Chipciu je ten jeden?

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu hostovačka, ten mě netrápí

Reagovat
PlackaSKS

fakt jen jeden rumun?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam dva a myslím, že se vám tak neříká jen proto, že by jich tam mělo bejt nějak hodně.

Reagovat
božský John

Reagovat
Pablos

Sigma si posrala zápas sama... tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale sám musíš uznat, že obě penalty byly. A že Nešpor je vylizanej, o tom se snad nemusíme bavit vůbec

Reagovat
Kang & Kodos

No hrozný to bylo. Zaplať pánbůh za idiocii hráčů Sigmy, protože ze hry bysme ho tam asi neprocpali. Kanga obě penalty královsky, ale na konci úplně zbytečná žlutá. Má jich už 10, do derby dva zápasy. Sázim levou kouli, že za tři neděle proti Zlínu bude sedět.

Reagovat
Spalovač šancí

Proč levou?

Reagovat
discarda

levou už vsadil na dvojci spodků, takový je to drsňák

Reagovat
smazaný uživatel

RD

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu si pro ni.

Reagovat
andrew96

Paráda.

Reagovat
Blasphemer

Sigma To sem neviděl tohle. Takhle během čtyř minut dojebat zápas.

Reagovat
Luc-Luc

za to kmeny tam zahrali dobre

Reagovat
Blasphemer

Moravská kmenová pospolitost z Hané tam toho dneska moc nepředvedla, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Pak to ještě pocukroval Nešpor. Dvě karty za dvě strkanice tskhle během chvíle, to jsem dlouho neviděl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

snad Spartu v obou zápasech porazíme a tím pomůžeme Plzni k 2.místu

Reagovat
dondinho

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Blasphemer

ještě aby ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porazíme, což o to. A o to druhý místo pokud svedou pořádně krutej a vyčerpávající boj, tak mi je jedno, kdo bude třetí a kdo druhý.

Reagovat
Liquid

nevěřím, že je většinový názor u slavistů, že je jedno jestli bude druhá Plzeň nebo Sparta, Sparta do LM nesmí, nikdy nikdy

Reagovat
goodbay

Však vy jste tam byli za celou historii jen 1x . Takže nevím, na co si tu hraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

slušná křeč

Reagovat
Liquid

tu má Dočkal

Reagovat
KingMaster13

Ale no tak.... šli by od 2. předkola a mohla by to být celkem sranda

Reagovat
BaggioRoberto

Ti nedala stará?

Reagovat
Losinho

Však oni se tam beztak nedostanou prosimtě, z toho druhýho fleku je to šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

hlavně at je to boj fakt jen o druhý místo

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pablos

derby nemá favorita.. a prej to bude pískat Bivoj.

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, ta jede.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska Jánoš, Fillo a Stronati super zápas, nic moc Kuzmanovič, Hrubý a Šašinka... s Karvinou to prostě musí být 3 body !!!

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě bych chtěl dodat, že hrát dobře jenom půlku každýho poločasu prostě nestačí ... každopádně po delší době jsem tam viděl aspon těch asi 40 minut snahu a občas i nějakou kvalitu (na Baník kvalitu,...) No a samozřejmě dneska jedna kurevská výhra v hledišti, takže super

Reagovat
lichna.

Naprostý souhlas..

Reagovat
exse

Holy shit, ten mladej Hašan mluví uplně jak fotr.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Kepy_FCB

CZE-USA na ms v basketu

Reagovat
mistr129

určitě lepší než třeba Španělé nebo Francouzi

Reagovat
Han střelil první

Snad z každého koše jsme dostali nejtěžšího soupeře.

Reagovat
Losinho

Chudáci Amíci půjdou z druhýho fleku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Manik...

Reagovat
monty25

Dát Kangu do Fanligy se nakonec ukázalo jako správná volba. Takhle rozehraný jsem to už dlouho neměl...

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/rosters/5c82d56c465a7a000a74e096/show_external/8efcfc72e4924c87ac9ab3f05913c88a

Reagovat
ZB 07

Bodejť bys to neměl dobře rozehraný, když hraješ proti mně.

Reagovat
monty25

Nemyslím v minilize, ale celkově. Dokonce jsou v aktuální Top 10 dva hráči z naší miniligy - já a Aither.

Reagovat
PlackaSKS

Aithera brzy přeskočim, to se neboj...

Reagovat
aither

Zas klídek, já se musim vyhrabat z tý bídy

Reagovat
PlackaSKS

tak moje jediná šance je hušby hattrick, takže spíš tak tiše doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

zatim dva body rozdíl, to bude ještě napínavý...

Reagovat
Coutinho10

hezky kolo...ja naopak toto celkem propadak , ale treba me z toho zitra Škoďák vyhrabe

Reagovat
Blasphemer

Taky ho mám. Za ty prachy se divím, že ho nemá každej.

Reagovat
GreatWhite

Velké díky do Plzně. Sundávání bot před stadionem je v tomhle počasí velká paráda, mokrý ponožky mám ještě teď.

Jinak Sigma tak nějak dle očekávání, žádná hitparáda, ale taky žádná velká tragédie. Prostřední skupinu snad uhrajeme. V případě dnešní výhry by nám snad hrozilo i 6. místo, což by byla taková malá sportovní tragédie po slušném jaru.

Reagovat
BaggioRoberto

Když si neumíš poradit. Po mně to chtěli v Miláně taky, tak jsem sundal jednu a stál na druhý, obul a pak druhou.

Reagovat
db18

Z extremu do extremu... Nas nesacovali vubec...

Reagovat
dave30

Tomu rozhodčímu nevadilo, že než kopl Kanga tu první penaltu, tak před ním proběhli 2 hráči Sparty? Je jasné, že výsledek by to asi nezměnilo (penalta by se opakovala), ale pravidla jsou jedna...

Reagovat
mistr129

Toho jsem si ani nevšiml, ale koukám že byli vážně snad na jeho úrovni

Reagovat
dave30

Nechci být žádný hnidopich a nějaký půlmetr až metr bych vůbec neřešil, ale ten Karlsson byl opravdu hodně daleko a ten rozhodčí to musel vidět.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Jak neřešil? Kazdy gól zkoumá video? Ano.. tudíž někdo ojebal dvojí praci

Reagovat
Greny

Mě se líbilo jak se píše že se video používá při každém gólů... Ale zase chyba

Reagovat
Azazelo RD

Video by se použilo, jen kdyby tu penaltu nedal, tak by se opakovala.

Reagovat
Blasphemer

Tohle se tady bohužel pouští normálně. Ještě sem kvůli tomu neviděl v český lize opakovat penaltu a přijde mi, že se to děje snad u každý druhý exekuce.

Reagovat
dave30

Ale tady to bylo už moc. To vypadalo, že to jde kopnout Karlsson.

Reagovat
Kang & Kodos

To by se Sigmou teprve vyjebali Jak Kanga skoro zastavil, tak to naběhnutí bylo vidět o to víc

Reagovat
mistr129

Jak to vůbec je, musí se před penaltou určit, kdo jde kopat, nebo si teoreticky mohl Kanga postavit míč, odkrokovat a jako moment překvapení to nechat kopnout nějakýho leváka? Bych řekl, že by o něm gólman snad ani nevěděl..

Reagovat
dave30

Přesně toto mě před chvilkou napadlo a pravidla o tom nic nepíší...

Reagovat
smazaný uživatel

To by to musel odkrokovat ven, ne?

Reagovat
mistr129

Jasně, jako tenkrát Luíz třeba.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Přitom to je špatně, až se tohle českýmu týmu stane v Evropě a nechají jí rozhodčí znova nařídit tak budou čumět. Tohle se prostě musí vymýtit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Když koukám třeba na španělskou nebo anglickou ligu, tak tam je to úplně stejný. Než do toho míče kopne, tak je půlka hráčů ve vápně.

Reagovat
KingMaster13

Ale v Anglii se s tím neserou a dost penalt tam klidně nechají opakovat. Španělsko nevím tam to moc nesleduju. V Itálii třeba to nedělají vůbec

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to já těch zápasů PL viděl docela dost a ještě nikdy jsem jí snad neviděl opakovat a to šlo třeba i o extrémy Tottenham - Arsenal, penalta v 91. minutě a dorážka zneškodněná jen díky tomu, že hráč Tottenhamu byl v době penalty už dobrý 2 metry ve vápně

Reagovat
KingMaster13

Já to letos párkrát viděl a na to, že nekoukám na každý zápas mi to přišlo celkem dost Asi jsem měl štěstí na zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Díky dvěma gólům Kangy teď mezi nejlepší pěticí střelců není jedinej Čech. To je docela ostuda

Reagovat
monty25

Ty jo, Kuba Hora by mohl být nejlepším českým střelcem.

Reagovat
mistr129

Zítra dá dvě penalty Souček a bude nejlepším českým střelcem defenzivní záložník.

Reagovat
monty25

Nedá, je vykartovanej.

Reagovat
mistr129

už jsem si všiml, škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem ani nechtěl zmiňovat, že nejlepší je českej Andy Carroll a záložník z Teplic

Reagovat
monty25

Kuba Hora je borec a strašně mu to přeju. Před tím zraněním měl obrovskou formu (dokonce měl našlápnuto do repre) a teď je snad ještě lepší. Radši ani nechci domyslet, jak by na tom Teplice byly bez jeho gólů... Doufám, že po stejném zranění se v podobném stylu vrátí i můj zahraniční oblíbenec Ox.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Jemu bych to fakt přál.

Reagovat
Fakt

A nejlepší čech je Pan reprezentant Doležal.

Reagovat
ondrasch77

Taky jsem si toho hned všiml..., je to rozdíl oproti předchozím sezonám, kdy byli mezi prvním 15-náctkou, tak tři Slováci

Reagovat
Losinho

Milan Ivana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

toho jsem měl v oblibě, proti Seville před 12 lety na Strahově nejlepší slavista, že si pak "zahraje" ještě bundesligu za pár let s Darmstadtem bych tehdy netipoval

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Protože penalty. České lize vlastně vůbec chybí nějaký střelec co by nasázel dost gólů, ale to je hlavně tím, že top týmy mají dost variant do útoku které střídají. A Sparta nechává hrát na jaře marného Tetteha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je taková klasika, a vlastně dost logické, že nejvíc gólů střílí hráči z těch horších týmů, kde mají jístou pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se furt opakovat, ale ta Sparta má víc štěstí než rozumu

Reagovat
eder

Nesouhlasím. Rozum nikdy neměla žádný. A její fans nikdy ani v chabém náznaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč píšeš nesouhlasím, když si tvuj příspěvek s tím mým neodporují.

Reagovat
eder

Protože zmiňovat rozum v souvislosti se Spartou je přinejmenším faux pas, nonsens či lidově prasárna, chcete-li.

Reagovat
smazaný uživatel

A alespoň základku si dodělal demente?

Reagovat
Kang & Kodos

Nuda

Reagovat
twerp

Ale ne. Byli jsme lepší, dostali jsme gól z jediné střely na bránu a těm penaltám předcházel tlak. Na jaře máme jiné zápasy, kdy jsme měli z prdele kliku.

Reagovat
Jan Horáček

V zápase Sparta - Olomouc nastavil rozhodčí ve druhém poločase 3 min. Přitom mezi rukou a zahráním první penalty uběhlo skoro 5 min. Potom druhá penalta, vyloučení, střídání. Zajímalo by mě slyšet vysvětlení rozhodčího k tomu tříminutovému nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ho ukončil během akce Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

OT : dnes jeden ze dvou zápasu balkanskeho tripu.

Derby Slovinska.

Stadion Stozice bych si velmi přál pro FCB. Jednoduchy, ale útulný, kapacita asi 12 k atd...

Prohlídky v pohodě...

Hra strašná, ale na to sere bilej tesak. Dění na tribunach mile překvapilo.

Hosté z Mariboru takový polský styl, chyběla mi tam taková ta vášeň, jinak měli dva sektory.. Jeden asi pro aktivní, druhý pro vandraky, kameramany a najebane trosky. Tak bych si to klidně dokázal představit i na Baníku.

Domácí mě hodně překvapili a potěšili. De facto jsem je ani neznal, ale na tribuně se kotel bavil ve velkém stylu.

A ano, i tady byl faktor Polsko. Vlajka a pak druzebni choreo s Olimpii Varšava

A srandovní byla i autokolona hostí na stadion, kdy policie prostě uzavřela dopravu na frekventované silnici a jim vymezila prostor, kdy je navedli pod domácí sektor neb to byla jediná přístupová cesta na parking... Jo a to je dobrá věc! Pokud budeme mít nový stadion, tak postavit parkoviště pod hřiště a směrem dolů... Ušetří se místo a bude kde parkovat.

A jutro Armada z Rijeky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

♥️

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
verv

ja byl par let zpatky na tomhle derby v Mariboru a bylo to hodne prijemny prekvapeni. Stadion taky mensi ale peknej a moderni. Fanatismus i mezi normalama (k cemuz asi prispely 2 neuznany regulerni goly Mariboru), pyro jelo skoro celej zapas, nekolikrat i prilitlo na hriste aniz by rozhodci prerusil hru. Dokonce i jeden fanousek domacich vbehl se svetlici na hriste, nechybelo tomu vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, včera se taky pálilo o sto šest (nikdo neumrel ) a žádný náběh securitky ba co více, kosmonautů, kteří byly celou dobu hned vedle v podchodu připraveni zasáhnout, kdyby něco (btw. Což tohle mě překvapilo, ACAB manévry jako když hraje Banik se Spartou, ale vše proběhlo naprosto v klidu, žádné provokace od fizlu).

Reagovat
AjaxFans

Ajax má taky parking pod stadecem.Hrubé jsou i ty mušle ne chcaní na ulici

Reagovat
Blasphemer

V Bosně si na fotbale nebyl/nechystáš se? Já chci vyrazit v létě nebo začátkem podzimu, tak snad vyjde derby v Sarajevu nějak rozumně, abych to s tím nějak spojil.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bosně sem byl, tu zemi sem si zamiloval, ale na fotbale ne a jako ty mám taktéž v plánu sarajevske derby. Sem to chtěl právě hecnout teď, ale oni už nehrají a čekat na jejich nástavbu se mi nechce.

Proto se jelo Lublan a dnes Rijeka (tady teda velké zklamání od domácích, za to hosté asi 30 kusů, ale jeli celý zápas)

Reagovat
Blasphemer

O Bosně takhle mluví fakt každej ze známých, co tam byli. Tak snad mi to vyjde už letos. Už jsem zvyklej, že se mi dlouhodobě tyhle naplánovaný tripy na poslední chvíli poserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 9 let zpět, ale i tak stále rád vzpomínám na tu okolní přírodu, na ty skaliska, co se linou s řekou Neretvou, na starý Mostar i depresivní náhrobky, kde to bohužel logicky většině konci rokem 94...

A Sarajevo je super, bylo tam levno, dobrý puby, taková pohoda atmosféra atd...

Reagovat
Blasphemer

Mostar i Sarajevo v plánu určitě mám. Nějakej výlet do přírody snad taky klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja byl ted na Aris - AEK a taky dobry.. ted sem chtel jeste na Wisla - Legia, ale to asi nevyjde.. kazdopadne na tu skupinu o titul bych tam chtel vyrazit

Reagovat
Blasphemer

Řecko je super. Já tam na podzim chytl zápas AEK s Olympiakosem, kde sice hostující fans (AEK) kvůli zákazu nebyli, ale za to alespoň ultras Olympiakosu vběhli s tyčema na hřiště a fízlové museli vyhnat celej staďák slzákem.

A street grilování u stadionu Panathinaikosu bylo taky skvělý.

Tam chci na fotbal ještě někdy určitě vyjet.

Reagovat
Blasphemer

Hovno na podzim, to bylo vlastně loni v únoru už. To to letí.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé jak to máte vy sluníčkáři hozené, na jedné straně nekriticky adrorujete bandu imbecilních násilných magorů, na druhé straně se sypete z neškodné politické provokace na domácí scéně, kterou vidíte za každým Zemanovým projevem......vidím to na fakt velký psychický problém.....

Reagovat
Blasphemer

Kdo seš a co to meleš za sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Hokaido

Vidím to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvoje derby, to je úplně jiný level, to je liga Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si říkal, že už je vlastně o všem rozhodnuto a liga se bude do konce základní části jen dohrávat, ale najednou je vše jinak. V boji o druhé místo už je rozdíl jen 5 bodů, přičemž se kluyb potkají v nástavbě, střed tabulky je naskládaný v nějakých 11 bodech, přičemž 3 kluby půjdou do top6 a jeden do té barážové skupiny. Pak je tam souboj o to 14. místo, kde se budou taky bude chleba lámat až v nástavbě. Bude to ještě velké drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček dneska naprosto šílenej a celkově nevyrovnanost jeho výkonů je obrovská. Dnes mi připadalo, že ho zápas vůbec nebaví.

Jinak Chipciu skvělej, ten je kvalitou o několik úrovní před Zahustelem, musí hrát pořád. Má samozřejmě nedostatky, ale oproti Zahustelovi je to jak den a noc.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, poradil by někdo telefon do 10 tisíc? Nechci žádné tradiční značky ani huawei či honor, je to furt stejné pořád dokola a má to každej. Nejvíc se mi zatím líbí oneplus 6t ale ten je za 14 tisíc. Díky

Reagovat
Zephyr

Xiaomi Mi 8. Nemá sice 3,5mm jack, ale zbytek vlastností mi za tu cenu přišel super

Reagovat
mxyzptllk

taky mám a můžu jen doporučit, do 10 tisíc za mě nejlepší volba

Reagovat
smazaný uživatel

plánuješ na něm sledovat erotická videa? pak bych doporučila japonského výrobce Zásunwei.

Reagovat
Neon

Nokia 6.1, 7.1 nebo 8.1.

Reagovat
wyqinac

doporucuji cokoliv od Xiaomi, pomer cena kvalita podle me top, uz pouzivam jejich telefony 4 roky a velka spokojenost

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Salfovic

Klidně mě opravte, ale mám pocit, že fifa nedávno zpřísnila pravidla zahrávání penalt, zejména v tom zastavování exekutorů. Pak nechápu, jak to ten rozhodčí mohl nechat Kangu takhle zahrát.

Reagovat
verv

On se ale nezastavil, jenom zpomalil.

Reagovat
KingMaster13

Spíš bylo špatně, že Karlson při tom zahrávání se dostal skoro na úroveň Kangy než to kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

a to myslíš že je dobře nebo špatně?

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě, že špatně.....jako Kanga má sebevědomí dost, takže by to dal i kdyby se to opakovalo. Průser může být pak v Evropě, všichni budou zvyklý že se jim to v lize nepíská a pak se budou hodně divit až jim to v Evropě nezblajznou. Tohle se naše týmy musí odnaučit. Takže bych to tvrdě nechával opakovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

To by teď právě mělo být jedno, jestli se zastavil nebo jestli se ještě trošku hýbe, pohyp exekutora by měl být plynulý, což určitě nebyl.

Reagovat
Trapný diskutér

což je nesmysl.. jak chceš měřit plynulost pohybu? kontinuometrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho opravit, ne se mu vysmát.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Brno mozna utoci na TOP 3. 2.ligy

Reagovat
C-M@ster

To je ještě daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to posralo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak utok rychle skoncil..stav 0:2 ztratit, to si nezaslouzi ani o navrat bojovat

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Losinho

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kepy_FCB

Top 3.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak super, ted mame luxusni polstar 9 bodu pred tim tezkym programem, ktery prijde sice to chvilkama vazlo, ale nejde porad vyhravat 4:0

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Viděl jsem 5 minut a Příbram byla lepší, tak jsem to zase rychle vypnul. Takže sice Příbram > Sevilla, ale dostat gól hlavou od Hušbauera je na vyloučení z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Šlágr 2. ligy: Vyrovnanej zápas, kde Brno vyhrálo první půli 2:0 a s Dynamem to vypadalo špatně. Pak však přišel IVO a začalo to lítat. Z rohu nejdřív snížil druhej nejlepší stoper 2. ligy Havel, pak Magera takticky zahodil penaltu a na druhý straně se Táboráček nemýlil No a krásný rozzuzlení zápasu po rohu Kladrubskýho a na první tyči hlavou zakončujicího Ledeckýho.

Dneska to bylo hodně o štěstí, ale zasloužený vítězství. DYNAMO BUDWEIS

Hurá za postupem!

Reagovat
Kepy_FCB

Vďaka Budejky

Reagovat
Kepy_FCB

*

Reagovat
Liquid

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Ivo je můj oblíbený hráč

Reagovat
JessePinkman

Já jsem se v něm hrozně spletl. Myslel jsem, že je to namyšlenej blbeček, ale je v pohodě a teď hraje skvěle.

Reagovat
Kang & Kodos

v 2010 hodně pomohl Spartě k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Už nepamatuju

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Josef Csaplár se opět ukázal jako naprostý vizionář. Minule v rozhovoru řekl, že Květ "má nohy na Real Madrid" a hned dneska kopne penaltu jak Ramos.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
meno

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za bordel? Sparta kope dvě pentle a my ani jednu a ještě se kope proti nám? To snad není pravda, to je normálně podraz, přece všichni vědí, že každej sudí bere čínský prachy, tak jak si to vůbec můžou dovolit nám nějakou nefouknout. Takhle těch předpokládanejch dvacet desítek teda neuděláme, když nás sudí tak řežou....

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Blasphemer

Trocha ironie je vždycky fajn, ale ne když se tlačí na pilu až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětli to některým filmařům

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kepy_FCB

Hodně trapný

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj!! Tu první nám Ardeleanu ani nechtěl pisknout, jak mu ty Juany točili hlavou. Přitom taková jasná.

Reagovat
monty25

Sice ještě nejsou definitivně sečtené body, ale myslím, že už se můžu prohlásit za vítěze 25. kola (stylově ) ve Fanlize!

http://abload.de/img/fanligathk25.jpg

Reagovat
mistr129

Gratuluju

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
C-M@ster

Pěkně!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Jinak ty tvoje sázky na obranu z jednoho týmu děláš docela často, ne?

Reagovat
monty25

Skoro pořád

Reagovat
Blasphemer

A úspěšnost je jaká zhruba?

Reagovat
monty25

Na jaře mi to vyšlo teprve podruhý, ale taky jsem to dvakrát zapomněl nastavit...

Reagovat
Blasphemer

Třeba na to jednou budu mít koule. Já se to naopak spíš snažím mít to vždycky co nejvíc rozmanitý a ne jenom v obraně. Kolikrát se mi povede, že mám pak v každým zápase, co se to kolo hraje, alespoň jednoho hráče.

Reagovat
Coutinho10

důležitější je vyhrávat duely

Reagovat
PlackaSKS

je mi trošku lito aithera dneska... hušby to nakonec fakt zvládl

Reagovat
Coutinho10

tak to je pro něj teda slušnej pešek

Reagovat
aither

Moc pěkný no

Reagovat
PlackaSKS

promin...

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
KingMaster13

Gratulace

Reagovat
Liquid

dneska Brno ztratilo i tu 1% šanci na přímý postup, a kdyby sudí nezařízli Hradec v minulém kole, kdy mu podle komise nepískl jasnou penaltu tak by nyní ztrácelo i na 3.barážový místo 11 bodů a bylo by hotovo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

a to sem mu až tak moc nevěřil. vyjma snad toho jednoho zápasu s plzní ukazuje, že je to v současnosti asi nejlepší trenér u nás

Reagovat
Coutinho10

pak přečtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Losinho

Ona vlastně Příbram mohla těžko bodovat, protože Csaplár byl dnes myšlenkami v Budějicích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mistr129

Zrovna jsem si minulý týden říkal, že by to chtělo víc funkcionářů a hlavně trenérů. Trpiš a Hašek tam patřili mezi nejlepší hosty, rád bych tam viděl i třeba Radu, Webera nebo Csaplára.

Reagovat
Coutinho10

Rada tam myslim na podzim taky byl nebo jestli to byla loňská sezóna...asi spíš loni

a Csaplár by byl taky super

Reagovat
mistr129

To jsem teda prošvihl

Reagovat
Coutinho10

tak uz je to celkem dyl, jak koukam, ale na YT jsou nejaky ochutnavky

https://youtu.be/Ex8wIAVqFJY

https://youtu.be/BKQbC66j7rg (kdyz jeste trenoval Spartu)

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplára by mohli pozvat. A Bittengla s Drulákem.

Reagovat
kilobyte

Doufám, že mu řekli, že to nebude schůzka na úrovni majitelů.

Reagovat
Coutinho10

uz tam jednou byl, takze vi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Chudák Tvrdík, žádnej Slávista na podporu tam ale těším se na něj na bose

Reagovat
Coutinho10

j skoda, ze tam neni jeste nekdo, ale aspon...tesim se na nej hodne

Reagovat
KingMaster13

Mu tam měli hodit alespoň Šmícu aby se měl o koho opřít

Reagovat
kilobyte

Suchánek je slávista. Navíc jestli řekne něco pěkného o Brnu, tak bude mít podporu i od Švancary.

Jsem zvědaví na Vemolu, doufám, že to nebude takový průser, jaký si myslím.

Reagovat
Liquid

považuješ za pěkný, když Tvrdík řekne, že tam naštěstí letos ani příští rok nemusí zavítat

Reagovat
KingMaster13

Vémoly se bojím docela a Jun to jakožto Sparťan do něj asi taky bude bombit. Švanci nevím, máme v týmu dost zahraničních hráčů a on je přece rasista

Reagovat
kilobyte

Tak ale v repre máte teď hodně hráčů, tak třeba to vezme v potaz.

Reagovat
KingMaster13

Jo to zase je taky pravda

Reagovat
PlackaSKS

zvědavý ... a průser to rozhodně bude, to neni chytrej kluk, i když mu fandim budou podle mě jen kecy jak kluci padaj a on by to ustál

Reagovat
kilobyte

Mohl by sedět vedle Švancary. Schválně jestli by se krotil.

Reagovat
PlackaSKS

kterej z nich?

Reagovat
kilobyte

Vemola Mohlo by to být zajímavý až se ho Švancara na něco zeptá.

Reagovat
PlackaSKS

jestli to skončí tak, že tam vémola bude honit švancaru kolem stolu, tak si to užiju

Reagovat
kilobyte

Taky v to doufám. Akorát nevím jestli by Švancara utíkal. Přeci jenom není to žádný běžec, jak minule říkal Příhoda, že utekl po křídle, teda šel.

Reagovat
PlackaSKS

hmm, pravda. nedivil bych se kdyby začal hrát mrtvýho jen teda nevim jestli zrovna terminátora to zastaví...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nevím, co tam Vémola bude dělat, však on někde snad i říkal, že fotbal nemá rád. Beztak tam bude zas mlít to samý, kolovrátek

Reagovat
kilobyte

To bude parta Tvrdík tam pojede to svoje jak chce očistit fotbal, Švancara pojede očistu české ligy od cizinců a Vemola očistu od fotbalu. Do toho Suchánek pojede to svoje, jak je napůl slávista napůl sparťan, ale více slávista, i když teď více fandí Spartě, kvůli té hymně co složil. A Juna se budou ptát na Hložka a jaké to je nastoupit takhle mladý atd.

Reagovat
Coutinho10

jinak u toho Suchanka mam pocit, ze kdyz tam byl posledne, tak to ani neresili tu hymnu, tak jsem zvedavej, co zitra

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ikdyz mam pocit, jestli Suchoš neni slavista...taky tam uz jednou byl s Geňou a mam pocit, ze nam fandi a nebo Bohemce...uz si nejsem jistej

Reagovat
KingMaster13

Já právě si myslím, že spíš Bohemce

Reagovat
PlackaSKS

je

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Suchánek je slávista, ale napsal hymnu Spartě.

Reagovat
Coutinho10

dobra kombinace btw. nebyl to Šíp nebo ji napsali oba ?

Reagovat
kilobyte

Měl by to být jen Suchánek.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to googlil...se Šípem mam pravdu

https://www.supermusic.cz/skupina.php?idpiesne=121559

ale ten Suchanek taky, ale to je jina

https://www.supermusic.cz/skupina.php?idpiesne=121252

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Snad nebude Vemola doručovat... To by bylo TKO v prvním koke

Reagovat
Losinho

Furt by to bylo vyrovnanější než s Pirátem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stamby

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Coutinho10

konecne to nekdo predelal i na nase tvare...v PL uz jsem par kousku videl hlavne u tvari hracu LFC a MC , ale tohle je lepsi

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Koukám na Dohráno a těch šancí Plzeň, Karviná, i Baník. Ta šance Sasinky z druhýho poločasu... Hodně komický.

Reagovat
ZB 07

OT: Tak máme za sebou další krásný fotbalový zážitek. Dneska typickej Csaplár, už fakt nevím, co mě ještě může překvapit letos. Každopádně zasloužená prohra, byli jsme horší, i přesto jsme šťastně vedli 2:0, ale pak jsme tradičně přestali hrát a tradičně to dojebali. Jako bonus další červená karta, fakt nechápu, jak můžem v každý díře mít vyloučenýho hráče.

Jinak mě fakt mile překvapila návštěva (více než 4 tisíce), choreo domácích a celkově solidní zápas. Budějky si asi postup zaslouží, my musíme vyhrát, co půjde a věřit alespoň v 3. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě typickej Hapal, neboli ztráta vedení 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Za devatenáctku Baníku dává spousty gólů Tijani, o víkendu hattrick, o kterém vím strašně málo, viděl ho někdo v akci? Mohl by na mít na áčko?

Reagovat
Realita

Belaïd?

Reagovat
smazaný uživatel

Muhamed Tijani, buď z Nigérie nebo Pobřeží Slonoviny, i to značí, že o něm nic moc nevím, Baník je v informování dost slabý, vím, jak přibližně vypadá a že je u nás na hostování, ale jak hraje nikoliv, tak mě zajímá, jestli někdo z baníkovců ho viděl v akci.

Reagovat
Kostomlat

Csapi končí...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
HorajzmAmmann

za tohle doufam zase sestoupi...

Reagovat
Blasphemer

Třeba skončil kvůli tomu svýmu dítěti. Říkal to i v rozhovoru, že mají s Jardou dohodu, že kvůli tomu může kdykoliv skončit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Další trenér kterému jsme zlomili vaz

Reagovat
Pride

Určitě nebyl vyhozen. Skončil na vlastní žádost jak už několikrát avizoval. Porážka na Slavii na to neměla žádný vliv.

Každopádně je to škoda, vedl si dobře na to jaký tam je kádr.

Reagovat
KingMaster13

Však já to myslím ze srandy, je vtipné, že za 4 dny skončili 2 trenéři co proti nám vedli svůj tým

Reagovat
Kang & Kodos

Za pár tejdnů derby...

Reagovat
KingMaster13

Zdenda má pevnou pozici Reálně z těch co nás čekají tak můžeme odstřelit možná Skuhravého, určitě Sarriho kdybychom vyřadili Chelsea a to je asi tak nějak vše

Reagovat
Coutinho10

takze se proti nam musej bat nejenom brankari, ale i treneri

Reagovat
KingMaster13

přesně tak a ještě mě napadá možná v nadstavbě Pánik kdyby Baník na tom byl nějak blbě

Reagovat
Coutinho10

uz se to rozjizdi i na TW o tech trenerech

https://twitter.com/dekret/status/1107567220144701442?s=19

Reagovat
KingMaster13

Hornyaka nevyhodí ale kdybychom vyřadili Chelsea tak Sarri jde 100%

Reagovat
Coutinho10

j, kazdopadne ta Chelsea v lize zase ztratila, takze asi tu EL bude brat jeste zodpovednejs, ale Sevilla byla v podobny situaci a taky to nezvladla, tak treba to tak vyjde

Reagovat
KingMaster13

Zase Chelsea je hrozně rozhádaná a ani bych se nedivil kdyby Sarriho zkusili odstřelit.

Reagovat
Coutinho10

+ jinak jsme možná i zničili Vaclíka , kterej v lize nechytal, ale někde jsem četl, že šlo o předzápasový zranění, ale přesně to nevim...každopádně nový trenér a otázka, jestli ho tam pak vrátí, když mu zachytal ten náhradník

Reagovat
Losinho

A hned udrželi nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí odejít tak jako tak...Je jedno, jestli v průběhu května nebo na konci května

Reagovat
KingMaster13

Tak pokud vybojujete top 6 tak vám s ním rádi pomůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér, který řekne v preview před Boleslaví, že je naštvaný na Kuzmanoviče, že se mu na Slavii nepovedla jedna přihrávka za stavu 2:0 pro vás a taky, že 2:0 vypadá hůř než 4:0 pro mě prostě není trenér pro Baník, Baník, který se snad už stabilizoval, i kdyby jsme nějakou náhodou uhaluzil předkolo EL...Nezná prostě moderní trendy fotbalu a úplně zabíjí individualitu některých zajímavých hráčů, které máme...Styl nakopnout to na Baroše, on se tam o to popere, který proti klubům, kromě top trojky, sice doma může fungovat, zaprvé není vůbec atraktivní a zadruhé nikde není ani náhodou psáno, že Baroš v létě neskončí...

Reagovat
mistr129

Takže Kepa je v prdeli dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele