FORTUNA:LIGA - souhrn 23. kola

28.02.2020, 20:05, aktualizováno 01.03.2020, 18:52
Komentáře a souhrny
Vedoucí Slavia nezvládla ani druhý venkovní zápas na jaře, tentokrát padla na Slovácku. Šlágr kola vyšel Plzni, ta vyloupila Jablonec a přidala další jarní výhru. České Budějovice prohrály na vlastním hřišti v přímém souboji o čtvrté místo s ostravským Baníkem, Mladá Boleslav letos ani na třetí pokus nedala gól a zůstává o skóre za Spartou, která v početním oslabení doma remizovala 2:2 se Zlínem...

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná 0:0

01.03.2020 17:00

Góly: -

Nerozhodným bezbrankovým výsledkem skončilo utkání dvou celků bojujících o záchranu v nejvyšší české soutěži. Karviná poprvé v jarní fázi ztratila body, Bohemians zase ani ve druhém domácím zápase neinkasovali.

Utkání nezačalo zrovna pohledně, na první větší vzrušení se čekalo až do dvacáté minuty. To hosté chtěli penaltu za Hůlkovu hru rukou, ta se ale nepískala a po Ba Louově pasu pálil do bránícího hráče Ndefe. Na druhé straně po půl hodině hry rozehrál zajímavou standardku Jindřišek, Puškáč ale hlavičkoval mimo.

Druhá půle už přeci jenom nabídla fanouškům trochu více zajímavých situací. Hned po třech minutách pálil dobře Schumacher, ještě lépe ale zachytal Bolek. Znovu se ukázal i karvinský krajní bek Ndefe, tentokráte zase pálil vedle. Po hodině hry pobídl Jindřišek Puškáče, který kopnul míč do boční sítě.

Po třech čtvrtinách utkání se musel poprvé výrazněji předvést Le Giang, jenž bravurně vytáhl Šindelářovu hlavičku. V závěru ještě zahrozil Vodháněl, po Pulkrabově pasu však střílel jen do vozby bránících hráčů.

"Klokani" tak nadále drží jedenácté místo, svou ztrátu na desátou příčku o bod stáhli. Karvinští se pohybují čtyři body za Bohemkou nadále na pozici čtrnácté.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 2:0

01.03.2020 14:30

Góly: 24. Milan Petržela, 89. Ondřej Zahustel

Slavia ani ve druhém jarním klání na hřišti soupeře neskórovala a opět svému protivníkovi podlehla. Tentokrát se tak stalo na půdě Slovácka, které slaví cennou výhru 2:0. Moravané odčinili slabé výkony z předešlých zápasu a zase se vyhoupli do skupiny o titul. Sešívaní zůstávají na vedoucí pozici v tabulce, avšak jejich komfortní náskok na druhou Plzeň se opět ztenčil, tentokrát na rozdíl deseti bodů.

Domácí se do vedení dostali poměrně brzy díky trefě Milana Petržely. Hosté následně v podstatě po celý zbytek zápasu beznadějně bušili do obrany soupeře, aby v samém závěru ještě jednou inkasovali.

V sestavě Slovácka došlo po remíze v Mladé Boleslavi ke dvěma změnám. Reinberk na pravém kraji obrany nahradil Jurošku a Kliment v útoku uvolnil místo pro Zajíce. I hosté upravili základní jedenáctku na dvou místech. Místo kapitána Bořila dostal příležitost levý bek Holeš a po vypršení karetního trestu se poprvé v záloze sešívaných ukázal Oscar, jemuž prostor vyklidil absentující Ševčík.

Pražané ohrozili brankáře Moravanů Trmala hned při prvním vlastním útoku, kdy Coufal střílel těsně vedle brány. Po úvodní dominanci Slavie se hra vyrovnala a ve třinácté minutě se dostali také na domácí, avšak Sadílek pálil z přímého kopu nad břevno. Za dalších deset minut vyslal na druhé straně propagační pokus Stanciu, s nímž si Trmal snadno poradil.

Minutu nato už viděli diváci v Uherském Hradišti branku. Navrátil si nalevo zaběhl za obranu hostů, před bránou našel Zajíce, jehož ještě gólman sešívaných Kolář vychytal, následně ale nedosáhl na míč před Sadílkem, který posunul na Petrželu a ten z dorážky dostal Slovácko do vedení. O deset minut později mohlo být srovnáno. Stanciu svou střelou nachytali Trmala, jenž projektil soupeře nečekaně propustil za svá záda, jenže míč směřující do sítě odkopl na poslední chvíli Divíšek. Ve 42. minutě to byl znovu Stanciu, kdo zkoušel štěstí, Trmal tentokrát ukryl jeho pokus k tyči do rukavic.

I první akci Slavie po změně stran rozehrál Stanciu, jenž v 50. minutě z volného kopu našel hlavu střídajícího Tecla, který na zadní tyči mířil těsně vedle svatyně Moravanů. Šest minut nato měl velkou šanci také druhý střídající hráč hostů Masopust, jehož hlavičku vykopl před brankovou čarou Masopust. Za další čtyři minuty mířil po rohovém kopu Stanciua vedle brány hlavičkující Olayinka. V 68. minutě to po nějaké době zkusil sám Stanciu. Trmal jeho ránu vyrazil a po následném kopu od rohového praporku nadvakrát zkrotil další hlavičku Olayinky.

Tlak Pražanů nadále pokračoval, jenže Masopust i Stanciu pálili v následujících minutách nad břevno. Naopak v 86. minutě mohl náskok domácích navýšit Zahustel, ale po centru Sadílka jej znamenitě vychytal Kolář. O tři minuty později si ale Zahustel vše vynahradil. Tentokrát si naskočil na pas od Šimka a i přes enormní snahu Koláře procpal balón do sítě a uzavřel skóre na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Fastav Zlín 2:2

29.02.2020 17:00

Góly: 54. David Moberg Karlsson, 88. Libor Kozák - 67. Tomáš Poznar, 90. Róbert Matejov

Sparta ani ve třetím jarním zápase nezvítězila a opět rozzlobila vlastní příznivce. Proti Zlínu se letenským už sice povedlo po dlouhé době skórovat a konečně také bodovali, jenže remíza 2:2 je pro náročné publikum pořád málo. Pražané tak zůstávají spolu s množstvím dalších celků blízko šesté pozice, hostující "Ševci" si také nemohou moc pískat, neboť zůstávají na nepříliš uspokojivém třináctém místě.

Utkání se pro domácí špatně vyvíjelo již v prvním poločase, kdy přišli o vyloučeného Georgese Mandjecka. Po změně stran se nicméně Sparta dostala hned dvakrát do vedení, avšak Zlín pokaždé našel odpověď. Dramatická byla především samotná koncovka klání, kdy padly dvě branky na obou stranách v rozmezí dvou minut.

V sestavě letenských došlo po nezdaru v Olomouci ke dvěma změnám. Do základu se po karetním trestu vrátil záložník Frýdek, Hložek se zase z hrotu stáhl víc do středu pole, aby v útoku uvolnil místo pro Tetteha. O svou pozici naopak přišli Dočkal s Plavšićem. K proměně došlo také u hostů. V obraně se místo Azackého po jednozápasové pauze objevil Cedidla, post levého křídla obsadil Bartošák a v útoku se ukázal uzdravený Poznar.

Vedení se ve třetí minutě malém ujal Zlín. Mandjeck začal pro sebe nešťastné utkání chybou, po níž Jiráček oslovil Fantiše, jenž však přeloboval gólmana Heču i jeho svatyni. Domácí odpověděli o šest minut později. Tetteh bravurní šajtlí našel napravo Karlssona, který se chystal k zakončení, jenže mu do dráhy vběhl spoluhráč Kanga spolu s bránícím Cedidlou a z příležitosti sešlo. Vzápětí se na druhé straně po akci Poznara s Jawem dostal ke střele Čanturišvili a pouze blok Hancka zabránil téměř jistému gólu.

K jednomu z klíčových momentů duelu došlo ve 25. minutě. Mandjeck dokonal své nepovedené představení faulem na unikajícího Poznara, načež od sudího Orla nejprve uviděl žlutou kartu, avšak po zásahu videorozhodčího dostal kartu červené barvy a ze hřiště se předčasně poroučel. Z následné standardní situace trefil Hlinka zeď soupeře a Jawo z dorážky minul bránu. Sparta se i v oslabení brzy hnala do tutovky. Konkrétně to byl Tetteh, kdo utekl obraně Fastavu, jenže v pokutovém území si míč poněkud zbytečně zasekl a navrátivší hosté nebezpečí zažehnali.

Zlín měl svou obrovskou šanci za další dvě minuty. Na Jiráčkův centr si naskočil Poznar a tvrdou hlavičkou rozezvonil břevno. Výčet šancí první půle uzavřel těsně před odchodem do kabin Tetteh, který hlavou zakončil rohový kop Kangy, ale brankář hostů Rakovan si připsal vcelku snadný zákrok.

Po změně stran začali lépe Pražané. Vindheim ještě mířidla neseřídil, Frýdek jen otestoval Rakovanovu připravenost a Karlsson po pěkném průniku na pravé straně nechal vyniknout právě brankáře Moravanů. V 54. minutě už ale bylo na Letné veselo. Frýdek nakopl míč dopředu na Tetteha, ten předal na pravou stranu zlínskou obranou naprosto opomenutému Karlssonovi, jenž měl dost času na to, aby propálil Rakovana, čímž poslal Spartu do vedení.

"Ševci" se však poměrně rychle zmátořili. První vlaštovku vyslal v 65. minutě Bartošák, jenž z dobré pozice ve vápně pálil vedle tyče. Za dvě minuty už bylo skóre srovnané. Nejprve domácí Sáček ztratil balón, načež Jiráček poslal pas za obranu na Poznara, ten obhodil Heču a z ostrého úhlu přesně zakončil do odkryté brány.

To nejlepší nakonec přinesl závěr, kdy hlavní roli sehráli náhradníci obou týmů. V 88. minutě přišel hostující Matejov lacině o míč, Kanga poté nacentroval na Kozáka a sparťanský žolík hlavou vrátil letenských těsný náskok. Ten ale vydržel Pražanům sotva něco přes minutu. Hosté se totiž ihned po rozehře vydali na zteč a Matejov své zaváhání z pár okamžiků dozadu ukázkové odčinil, když odražený míč křižnou ránou napálil přesně k tyči - 2:2. V nastaveném čase měli oba celky ještě jednu šanci na změnu stavu, jenže Jiráček i Kanga pálili těsně nad břevno a na dělbě bodů nic nezměnili.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sigma Olomouc 2:1

29.02.2020 14:30

Góly: 38. René Dedič, 42. Jan Žídek - 73. Lukáš Juliš

Olomouc nebyla v tomto střetnutí o nic horším mužstvem, především pak v prvním poločase, osudnou se jí ovšem stala mizerná koncovka. Opava naopak zužitkovala dvě ze svých šancí, nakonec uzmula tři body, a ačkoli se jejímu soupeři podařilo snížit, své vedení si pohlídala až do konce. Uhrála tak velmi důležité vítězství, potřebné k řešení své otázky záchrany.

O první střelecký pokus na bránu se postarala Olomouc, z přímého volného kopu chtěl zacílit Falta, jenž míč zakroutil povedeně přes zeď, nicméně gólman Fendrich si v pohodě poradil. Chvilku nato se snažil změnit bezgólový stav Juliš, jehož na zadní tyči našel svým centrem Hála, odskočil mu ovšem míč při zpracování, a ten tak skončil v náruči Fendricha.

Opava se v podstatě poprvé nějakým způsobem osmělila až ve 28. minutě, Zapalačův pas do šestnáctky málem skončil u jeho spoluhráčů, jelikož se brankář Mandous k balónu nepropracoval, z téhle šance ovšem nakonec přece nezapršelo. Ve 34. minutě se opět ozvala Sigma, Vepřek našel hlavu Hály, ten ovšem neseřídil svá mířidla přesně.

O čtyři minuty později domácí gólově udeřili, i když byli směrem dopředu o něco méně aktivnější než jejich protivník. Bránící Jemelka ve středu hřiště trestuhodně podklouzl, toho využil Železník, který následně uvolnil do běhu Dediče, a ten ve své tutovce nezaváhal. Jakmile se protáhl do šestnáctky, zamířil sám před Mandousem snadno do sítě.

Slezský klub úřadoval střelecky taktéž ve 42. minutě, a získal tak během pár okamžiků pohotový náskok. Zavadil rozehrál rohový kop centrem na přední tyč, odtud míč na tu zadní prodloužil za sebe hlavou Dedič, z druhé vlny si do brankového území naběhl Žídek a z blízkosti pohodlně skóroval. Ve druhé půli pak Opava chtěla hlavně neinkasovat.

Olomouc ovšem nevyvinula na svého soka takový tlak, aby se častěji dostávala do brankových možností, jako se jí to docela dařilo v první třetině tohoto klání. V 63. minutě zahrozil Štěrba, jenže se svým obloučkem na Fendricha nevyzrál, v 69. minutě byl opravdu velmi blízko snížení stavu Chytil, jehož střelu vyrazil Fendrich do svého břevna.

V 73. minutě Hanáci vykřesali jiskřičku naděje. Pablo González poslal svou přihrávku doprava na Chytila, ten vyslal skákavou přihrávku do vápna, odkud Juliš svou pumelicí propálil Fendricha. Chytil se mohl na střeleckou listinu zapsat sám v 87. minutě, nicméně Fendrich svůj tým v tomto momentě výrazně podržel a jeho zakončení zneškodnil.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 1:2

29.02.2020 14:30

Góly: 46. Dominik Pleštil - 23. Aleš Čermák, 41. Jean-David Beauguel

Plzeň dokázala naplno uspět na hřišti Jablonce, kde v loňském ročníku padla, a upevnila si svou druhou příčku v průběžném pořadí. Velmi dobře svěřencům trenéra Adriána Guľy vyšel první poločas, v němž zaznamenali hned dva přesné zásahy, a ačkoli jejich soupeř krátce po obrátce snížil, k další trefě se již neprobojoval. I tak zůstal v tabulce na třetím místě.

Pro mužstvo kouče Petra Rady představují Viktoriáni neoblíbeného protivníka. V předchozích osmi vzájemných zápasech s nimi padlo hned šestkrát, počtvrté za sebou přitom znovu nezískalo ani bod. Ačkoli střelecky bylo o něco aktivnější, v efektivitě zvítězila Plzeň. Tu může bezpochyby těšit fakt, že na Jablonec disponuje již osmibodovým náskokem.

Už od úvodních minut se oba týmy hnaly za první brankou. Do první šance se propracovali hosté, a to zásluhou Beauguela, jenž se ocitl ve velmi dobré střelecké pozici, nicméně napálil pouze boční síť. Na druhé straně se v 8. minutě osmělili též domácí, blízko ke skórování byl Kubista, avšak gólman Hruška proti němu vytasil reflexivní zákrok svou nohou.

Skóre se poprvé měnilo ve 23. minutě. Bucha pronikl středem pole, následně předal míč Čermákovi, který udělal ještě pár kroků směrem k pokutovému území a z jeho hranice chytrým, skrytým pokusem překonal brankáře Hrubého. Ve 32. minutě se snažil srovnat stav Pilík, standardku nerozehrál vůbec špatně, Hruška si ovšem nakonec stačil poradit.

Opravdu hůře se Jablonci dýchalo pět minut před přestávkou. Čermák sice byl v šestnáctce v obležení několika protihráčů, přesto stačil svou patičkou usměrnit merunu na volného Beauguela, balancujícího na hranici ofsajdu, a Francouz poté ve velké tutovce nezaváhal. Vstup do druhé půle se ovšem Plzni vůbec nevydařil a o slušný náskok záhy přišla.

Uběhly jen nějaké tři desítky vteřin od úvodního hvizdu sudího Rejžka, než se od levé strany podařilo Kubistovi vyslat povedený centr na zadní tyčku, odkud přes nedobře bránícího Limberského zacílil za záda Hrušky nabíhající Pleštil. Domácí ovšem v následujících okamžicích v ofenzivě spíše tápali a ani závěrečný tlak jim k sukcesu nepomohl.

V 67. minutě mohl naopak Kovařík poslat Západočechy do většího laufu, jenže z dobré pozice jen přestřelil bránu, Hrubého se snažil překonat taktéž Havel, nicméně jablonecký muž v rukavicích zasáhl včas. V 85. minutě mohl na druhé straně vyrovnat Doležal, svou hlavou ale Hrušku nepřekonal, a v závěru potom Doležal další slušnou šanci také neproměnil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:0

29.02.2020 14:30

Góly: -

Mladá Boleslav nedokázala zvítězit v tomto roce ani napotřetí a z půdy poslední Příbrami si odváží pouze bod za bezbrankovou remízu i přesto, že zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem zahrávala pokutový kop. V prestižním středočeském derby překvapivě tahala za kratší konec, soupeř totiž měl převahu při držení míče a na branku vyslal i více střeleckých pokusů, hosté mířili mezi tři tyče pouze jednou.

Domácí po posledním neúspěchu odvolali trenéra Nádvorníka a místo něho vedle tým dosavadní asistent Petr Čuhel. Příbramští sice přerušili svou sérii šesti ligových porážek v řadě, ale i přesto zůstávají na posledním šestnáctém místě české nejvyšší soutěže se čtrnácti body, na patnáctou Opavu mají manko tří bodů. Hosté se po dalším neúspěchu nacházejí na sedmé příčce se čtyřiatřiceti body. První větší možnost byla k vidění po deseti minutách.

Dostal se do ní Voltr, jenž vystřelil po zpětné přihrávce od Polidara, jenomže jeho pokus byl na poslední chvíli sražen do zámezí. Přesně po odehrané půlhodině odcentroval z levé strany Michal Škoda a po následné ráně Cmiljanoviće mohl u zadní tyče skórovat Pazdera, ovšem gólman Šeda famózně odvrátil míč na rohový kop. Na opačné straně vypálil z osmnácti metrů Budínský a levou konstrukci minul zhruba o metr.

Ve 37. minutě opět zahrozil stejný hráč, ale jeho projektil směřující doprostřed branky zkrotil ve svém náručí pozorný brankář Kočí. Za dalších sedm minut se na pravé straně šestnáctky zjevil v obrovské příležitosti Ladra, ale pak trestuhodně mířil nad břevno. Po přestávce pokračovaly oba celky v ofenzivním duchu. Nejprve se Zorvanovi nepodařilo přelobovat Šedu, poté se musel blýsknout Kočí, který nadvakrát zkrotil dělovku Douděry.

V následujícím průběhu stříleli těsně nad břevno příbramští Pazdera se Zorvanem, asi nejzajímavější momenty se odehrály v rozmezí 76. - 77. minuty. Pazdera totiž ve vlastním pokutovém území fauloval Wágnera a od rozhodčího Ginzela k tomu uviděl žlutou kartu. Na penaltový puntík si postavil balón Budínský a selhal. Kočí totiž vystihl směr střely a balón vyrazil před sebe, následná dorážka letěla mimo. V samém závěru napřáhl z hranice šestnáctky Pudil a po dalším dobrém zákroku Kočího se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 0:2

28.02.2020 18:00

Góly: 41. Nemanja Kuzmanović, 89. Tomáš Smola

Smolný zápas prožili fotbalisté Českých Budějovic, kteří v duelu z popředí tabulky proti ostravskému Baníku úplně netahali za kratší konec, nicméně výrazným způsobem je zradila koncovka, a tak nakonec před vlastními fanoušky padli o dvě branky. Přišli tak v průběžném pořadí o své senzační čtvrté místo, na nějž se probojovali právě Slezané.

Pro oba celky šlo o důležitý mač v pranici o první šestici a především o účast v evropských pohárech pro příští sezónu, ačkoli se ani s jedním z nich pro tyto případy před startem sezóny příliš nepočítalo. Utkání nabídlo nespočet šancí, a to na obou stranách, jenže góly zaznamenala pouze Ostrava. Jihočeši v útoku nebyli zkrátka vůbec produktivní.

Jako první se osmělili domácí, a to už po pár sekundách hry, ovšem Mršičova střela výrazně neprověřila brankáře Laštůvku. Na druhé straně se snažili prosadit o tři minuty později hosté, Potočný ovšem na gólmana Drobného nevyzrál. A jen pár okamžiků nato Drobný zasahoval znovu, činit se musel po zakončení Azeveda, jehož svým centrem našel Holzer.

Baník si vytvořil svou třetí větší příležitost v 15. minutě, zase se zadařilo Holzerovi, jenž vytvořil střeleckou pozici pro Kuzmanoviče, ten ale o kousek prostor brány minul. Ve 37. minutě musel opětovně zaúřadovat pozorný Drobný, vyskakoval si na něj Šašinka, avšak ani jemu se nakonec nepodařilo pozměnit dosud bezbrankové skóre.

Hosté v prvním poločase přece jenom působili nebezpečněji, a tak se dočkali zaslouženého vedení čtyři minuty před přestávkou. Holzer podnikl výpad podél levé lajny, po jeho přihrávce stačil ještě Drobný vyrazit pokus Azeveda, bránící Novák se pak snažil míč odkopnout do bezpečí, trefil jím ale pouze Kuzmanoviče, od nějž už putoval do sítě.

Dynamo se snažilo ve druhém dějství s průběžným negativním stavem něco udělat a především v poslední desetiminutovce vyvinulo na svého soka opravdu velký tlak. Už v 60. minutě přitom mohl skórovat Mršič po Brandnerově nahrávce, jenže o kousek do Laštůvkova prostoru mezi třemi tyčemi nezamířil. V 82. minutě poté zahodil velkou tutovku Sivok.

A protože České Budějovice ve finále vsadily všechno do útoku, otevřelo se Ostravě místo pro protiútoky, přičemž jeden z nich zužitkovala. Obránce Čolič ve středu pole nedokázal zastavit Šašinku, ten zjistil, že se mu rozbíhá na bránu Smola, ve správný moment tak na něj adresoval balón, a jeho spoluhráč následně sám před Drobným pohotově zacílil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23183247:757
2.Viktoria Plzeň23145444:2047
3.FK Jablonec23116641:3039
4.Baník Ostrava23115734:2438
5.1. FC Slovácko23106730:2736
6.Dynamo České Budějovice23113939:3736
7.Sparta Praha2397741:3134
8.FK Mladá Boleslav23104939:3534
9.Slovan Liberec22103938:3133
10.Sigma Olomouc23710630:2831
11.Bohemians Praha 190523661122:3524
12.FK Teplice2258919:3523
13.Fastav Zlín23641320:3722
14.MFK Karviná23481118:3020
15.SFC Opava23451411:3717
16.1. FK Příbram23351515:4414
Zbývající zápasy
11.03. 00:00FK Teplice - Slovan Liberec

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (368)

Přidat komentář
bobis21

První poločas Baník skvělý. Po druhém poločase ale můžeme být za výhru fakt rádi, protože do toho daly Budějovice všechno. Trápilo nás to samé co s Jabloncem - neproměňování šancí. Ale vytváříme si je, takže to tam padat začne.

Reagovat
lichna.

Fantazie Kouká se na to dobře, jsou z toho body, dobré výkony předvádí Kaloč i Šašinka a celkově 7 bodů z těch tří zápasů nečekal snad nikdo.. Teď ještě klepnout Spartu v poháru!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu níže, dlouho jsem neviděl v Česku tak super fotbal od klubů tzv. Druheho sledu. Oba kluby tomu pomohly super výkony.

Reagovat
ratusek

Já je normálně nepoznávám. Ta příprava byla asi schválně na hovno. 3 zápasy s top6 a 7 boda, přičemž Jabka sme měli porazit. Pod Bobem vypadali jak kopáči z divize a pod Kozlem vypadají uplně všichni jak fotbalisti a ty přihrávky na jeden dotek i když jsou u hráče 3 protihráči, to uplně čumím. Jo a Šašinka když začne proměnovat šance bude neskutečnej klenot a Kaloč bude taky diamant. Trochu mě zklamal Kuzma a hlavně Potok. Snad se do toho dostane. teď zregenerovat a ve středu na Spartu, která určitě podá výkon sezony a vyřadí nás

Každopádně Kozlík

Reagovat
Puskas

Potočnému věřím, vypadá, že tam celkem zapadl, už příště se trefí.

Každopádně stav mančaftu se pozná až po více utkáních a hlavně v okamžicích či obdobích, kdy se nebude tak dařit.

Reagovat
Kepy_FCB

skoro podobnou proměnou pamatuji jen u Komňackého začátek sezóny 2003-04

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, i když ten druhý poločas...Štěstíčko. Jinak zápas ve skvělém tempu a skvělé atmosféře

Reagovat
Kepy_FCB

Druhý pol nám štěstí vrátilo dluh z utkání s Peltoncem

Reagovat
smazaný uživatel

*Jabloncem, ale jo, máš pravdu. Hlavně, že se na ten Baník dá konečně dívat a uvidíme dál...Teď se ale na každý zápas těším, velká změna

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Puskas

A Budějky včil do Plzně a doma Liberec, pravděpodobně další prohry...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kecipep

Šašinka díky své zarputilosti a pracovitosi, postavě a také fotbalovosti roste směr zahraničí

Baník parádní výkony na jaro, Jabka aby se bála o třetí flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechavas se trochu unyst? Smer Polsko jako?

Reagovat
kecipep

V této sezóně jsem viděl všechny jeho zápasy a dle mého soudu naši ligu prostě přeroste. Však mu to předpovídali od mala.

Reagovat
smazaný uživatel

Roste, ale musí to udržet a začít mu to tam padat. Pokud bude takhle herně pokračovat, příští sezónu dá aspoň 10 gólů a třeba se ještě ukáže v pohárech či na ME U-21, tak by mohl v létě 2021 udělat velký přestup někde směr Belgie, Holandsko, má na to...

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, vsak je totalne negolovej. Snaha na zapade nestaci.

Reagovat
kecipep

Na podzim byl u nás nejlepším střelcem v pozici podhrota. Totálně nególovej je přehnané

Reagovat
icka

Reagovat
Modi6

V 1. půli lepší Baník, ve 2. my. Žádný opatrnický fotbal, dobře se na to koukalo, spousta šancí. Prohráli jsme se ctí. Kozel je pro Baník výborná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Dlouho sem neviděl, tak dobrý fotbal od klubů druhého sledu. První poločas hrál Baník výborně dopředu, mačkal Budějky. Holzer nejlepší chlap na place, přesně tak si představuji hrát moderního beka, byla radost ho sledovat. Budějky i když hráli pod tlakem, tak super kontry a taky měli své šance. Druhý poločas zvedli domácí tempo a Baník se vůbec nechytal, ovšem do obrany byl perfektní a nakonec to byly převážně jen střely z poza váona. Hráč druhého poločasu určitě Šulc. Hrozně me bavil zvláště jak se tam dvakrát otočil kolem obránců to byla paráda. Od 70. Minuty se otočil vývoj prvního poločasu a Baník zlepšil presing a bylo z toho několik protiútoků. Krásný sprint opět skvěle hrajícího Holzera, který zase ožil, když se tam přemístil Potočný. Škoda, že nezakončil Holzer dříve. Přál sem mu to, aby kritikům zavřel pusu. Pak ale velká šance Budějovic jako jedna z mála ve vápně a Sivok to bohužel neumístil ideálně. Nakonec to Baník pojistil zase z protiútoku. Tohle muselo prostě bavit. Ten zápas měl skočit 3:3 a dlouho by se o něm psalo. Budějovice mohou být zklamané, ale někdy takový fotbal je. Snad v dalším kole body udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola pičo! Já to říkal, vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

A pan trenér Kozel ♥️

Reagovat
Spalovač šancí

Kozel roste pro Slavii

Reagovat
Puskas

Naopak, Slavia roste pro Kozla.

Reagovat
dextroza_m

Kozla platit zlatem, druhy polocas jsme sice vypadli z tempa, ale bylo to hlavne kvalitou soupere. Trener Budejek od dalsi sezony do Sparty?

Reagovat
čolo

Né! Nemusí ten rudý bordel zničit všechny nadějné trenéry u nás...

Reagovat
dextroza_m

Bohuzel si myslim, ze je to jistota. Je otazkou, zda je to raketa jedne sezony nebo Trpus vol.2

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma a Smola, díky. A ještě zadara :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a výsledky v přípravě... A že nemáme optimismus.. Ňuňu frajeri :*

Reagovat
Stannis Baratheon

Jdi se léčit demente

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu pičko :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Asociale!!!!!!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Ty pico zidovska voeeeeeee

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Dement.

Reagovat
bobis21

Je fakt nutné zase začínat s nadávkami?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládajíi, no. Zvláště, když pak vidíš, kdo na to reaguje. Hehe

Nevadí, Kozel dobře nastavil mužstvo, to zatím šlape. Jsem naprosto spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

No moment, bakary mel pred startem ligy pocity...

Reagovat
smazaný uživatel

Srat na ně... Buďme rádi, že Baník šlape.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale jo, pokud vyřadíte Spartu z MOL cupu a ještě je vyženete z pohárových pozic, tak vám to i přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak včera hodně slušný výjezd. Snese přísné měřítko. Teda až na to hnusne pivo na čepu. Samson

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem ho nekolikrat zkusene rozlil

Reagovat
icka

Bakary s Losinhem je kapitola sama pro sebe

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Elita

Reagovat
ratusek

zase úderka. ale tady to spíš beru jako trolling s očekáváním, kdo se chytí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mojmira

Reagovat
Imos

Kurva mať!

Reagovat
Stannis Baratheon

a tebe může vzít s sebou

Reagovat
Imos

do pekel

Reagovat
HorajzmAmmann

jedno se ti musí nechat - zatím jsi měl pravdu jak ve Vrťovi tak v Pánikovi. U Vrťa jsem ti moc nevěřil, ale ten to opravdu dělal špatně a já to pochopil až když přivedl Panice a Azackeho místo pořádných hráčů.

Pánika jsem měl osobně rád, ale zase jsi měl pravdu, Kozel ten Baník zatím slušně odšpuntoval a ta hra je úplně jiná. A že to púůjde takhle rychle jsem ani nečekal

takže od teď

#InTrevorWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba zas pohár na Spartě, upřímně, tam sem skeptik

Moc nám nevěřím.

Hlavně se mi ale líbí, jak měníme flexibilně sestavu, nejedeme stále podle jedné šablony a hlavně, hrajeme konečně fotbal, kurva!

A propo, Paník říkal, že tihle Kalocove na ligu nemaji, že nemáme hrace na jiný systém.... Aha.. Hehe

Reagovat
taws

Tak zrovna u Vrta nebyl problém že by něco dělal špatně. Tam to bylo ovlivněno jaký měl podmínky k fungování. Nemyslím si že by Jankulovski dělal něco o hodně líp. Azacki určitě nebyl horší příchod jak třeba procházka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt? Aza se v nejlepších letech vůbec nezlepšuje, pravidelně nehraje ani za Zlín a ti skoro určitě neuplatní opci. Takže budeme mít co dělat, abysme ho někde udali, snad se nějaká Gruzie ozve...Prochy byl jeden z klíčových faktorů záchrany. Pak to šlo dolů, postupně, ale i tak se nedá říct, že vyloženě hořel a na těch jeho 2,5 roku v Baníku (víc ale snad už fakt ne) budu vzpomínat spíš pozitivně. On už Diop byl na hraně toho, jak má cizinec hrát, jak jsem ho měl hodně rád, tak vyloženě lepší než tuzemští útočníci (až na Jakuba Šašinku) nebyl a to byl Dame nejlepším Vrťovým příchodem z řad cizinců a to o dost...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych neuměl scrollovat, ale co kdyby sis u těchhle komentářů hned napsal i nadávky a smajlíky sám, abys jim ušetřil práci a není z toho tak dlouhé vlákno?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tímhle se obrat na jiné. Já s těmi osobními útoky nezačal. Naopak si užívám naší momentální renesanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas s Jabloncem a ČB naprosto skvělý. Pak to bylo trošku horší, ale i tak to mělo skončit 3:0 ještě před svačinou a byl klid.. na koncovce ještě musíme zapracovat. Ale je to skvělý, moc jsem tomu nevěřil, ale pod Kozlem to šlo dost nahoru v podstatě ihned.

Jinak Pokorný v základu - 16 zápasů 10x čisté konto

Dobré výkony dalších mladších hráčů Kaloč, Šašinka, Holzer

Reagovat
HorajzmAmmann

i když Holzerovi je už 25, pořád ho mám zafixovaného jako mladého kluka...

Reagovat
Banikovec7

Jsem zvedav jak slozi stopery ve stredu, jestli bude chtit rozehrat Svozila na pondeli nebo necha sehranou dvojici.

Reagovat
Wyrda

Tak karty z ligy llatí i v poháru. Takže Pokorný hrát nebude.

Reagovat
bobis21

Takže by stál v poháru a příští víkend hrál? To je teda divný systém...

Reagovat
Puskas

jen červené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

To je dementni pravidlo

Reagovat
Banikovec7

Trest za 4 zlute neplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

já bych dal:

Budínský - Fillo, Pokorný, Procházka, Svozil, Fleišman - Kaloč - Reiter, Azevedo, Holzer - Šašinka

Sparta se přes ty stopery nedostane ani kdyby se jim vrátil Bony a Lafata A z brejků budou hrozit Holzer, Azevedo,Reiter i Šašinka... easy

Reagovat
Banikovec7

Neverim, ze by Zio nehral.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma

Neni sikanovan u lajny, treninku...kdo mel opet pravdu?!

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se léčit už.

Reagovat
Blasphemer

Kromě toho gólu byl nejhorší na hřišti.

Reagovat
HanzBP

Dal sice dva goly, ale jinak se na jaře zatím hledá.

Reagovat
lichna.

Proti Jablonci byl výborný.

Reagovat
Puskas

Takže uvidíme, jak to půjde dál. Zatím to šlape, ale už podruhé se soupeř po přestávce zmátořil a my jsme nebyli s to udržet nastavené tempo.

Reagovat
ratusek

hele tak ono venku nejde očekávát, že domácí tým bude hrát hovno celej zápas a je jasné, že na nás vletí. Tam jde o to, to uskákat a pak soupeř odejde, když nedá gol. Budějky pak uplně odešly po tuším 25 minutách 2.poločasu. ve finále až na zoufalé pokusy z dálky a tu tutovku Sivoka neměly. Na šance jsme byli lepší a hlavně venku předvést takový výkon. Ale uznávám, že obrana Budějovic byla zoufalá, takže ty výlety Holzera, při nich se nemusel ani moc snažit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozel Trochu mi to připomíná situaci, když byl u nás odejit Šilhavý a nastoupil Trpiš. Výsledky Šilhavý měl, ale hra byla nic moc a Šilhavý taky není úplně trenér na budování týmu směrem do budoucna.

Zaujal mě Kaloč, ten vypadá hodně dobře. Ještě taky Šašinka, ale ten mi přijde, že občas vypadá jak divizní fotbalista, a jindy zas jak super plejer.

Reagovat
ratusek

divizní byl u nás pod Bobem. Pod Kozlem a hlavně díky Svědíkovi hraje užasně. Uplně čumím, hlavně mu šla nahoru fyzička a z toho tihle hráči těží. Dovolí si i kličku, ještě proměňovat šance, tak je to náš klenot. Ovšem, až začne proměňovat šance, tak ho dlouho neudržíme a půjde ven

Reagovat
Losinho

Otázka jestli rovnou ven nebo přes "S" (pokud udrží formu).

Reagovat
ratusek

doufám, že rovnou ven. vy si vychovejte vlastního

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Máme Petara Od něho si dost slibuju.

Reagovat
mistr129

Reagovat
luismiksak

Co Matousek? Mi přijde, ze šanci ve Slavii už nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale vypadá to tak

Reagovat
Losinho

Tak spíš narážím na to, odkud to hráči z menších klubů chodí. Polsko, Maďarsko atd..

Reagovat
stas87

wtf? A kam by mali ísť, keď sa neukážu inde ako v českej lige? Do BL či Série A?

Reagovat
Losinho

Já neříkám, že je to divný. Spíš že to Šašinkovi nemusí stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Max někam Polsko, vždyť ten kluk na jaře ještě nedal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ještě vyspěl, tak by byl pro Slávii asi super.

Reagovat
smazaný uživatel

Především mu svědčí styl fotbalu. Pod Pánikem útok dostával balóny jen vzduchem, kdy musel o každý míč svádět vzdušný souboj s obránci, kteří mají vždy výhodnější pozici a navíc uskákat, takové borce jako byl včera Sivok a Havel asi nic moc. Teď se ale hraje po zemi a to mu sedí. Ta akce jak mu Fillo poslal míč do lajny, on si ho dosprintoval, zasekl obránce, potáhl a zakončoval na zadní snese vysoké měřítko. Je vidět, že je ještě dost nevyzrálý, ale roste z něj zajímavý forward.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i když to dostal na prsa, tak toho Sivoka na zádech udržel a rozhodně mu nedal po celý zápas vydechnout. Silově je na tom výborně. Ještě si hlídat ty ofsajdy a chytnout se gólově...

Reagovat
mistr129

Reagovat
m.iker007

Taková otázka na Ostraváky. Chystáte velkej výjezd na středu na Spartu? Docela jsem koukal, kolik lidí dojelo do Budějic, když vezmu v potaz vzdálenost, počasí i termín...

Reagovat
Krony

A tenhle dotaz myslíš vážně, nebo si děláš srandu?

Reagovat
Shevchenko

Jsme šíleně dobří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Doufám, že kluci plzeňští nebudou řádit tak, jako posledně...

https://imgur.com/a/xeGXLU7

Reagovat
Salfovic

Koho to tam ten černoch znásilňuje ?

Reagovat
NataženýTříslo

Nejmladší masíčko. Buchu.

Reagovat
Salfovic

Netváří se moc šťastně

Reagovat
NataženýTříslo

Někde se platí do kasy, jinde mají jiné povinnosti..

Reagovat
sosna

Škoda, snad tenhle zápas blbec hodí hráči hned za hlavu a přepnou na pohár. Opava upletla z totálního hovna bič. Nejlepší od nás opět Mojmír Chytil. Zakončení až na ten gól katastrofa všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bigl nema na uvodce co delat, posral co mohl. Tolik sanci a akci co zadrbal, to nas mohlo stat zapas. Naopak na uvodce mel byt Cermak.

Reagovat
montaigne33

Jablonec hrál (na hrozném terénu) dobře, škoda, že to nedotáhli asp k bodíku... Matoušek by potřeboval zklidnit- Doležal proměňovat atd.

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda, tohle se zremizovat dalo. Od Plzně nic zázračnýho, ale došlo na naši klasiku, kdy větší zápasy nezvládáme a soupeři stačí málo

Reagovat
smazaný uživatel

největší zázrak bylo to, že se na takovém terénu vůbec hrálo a že se nikdo nezranil. Od Jablonce dobrý tah hrát na tomhle škoda, že si s tím Plzeň poradila a pak hrála už jen to co ji stačilo. Tím si asi zajistila druhé místo.

Ale ta návštěva v Jablonci je dlouhodobě obrovská ostuda

Reagovat
PavlíčeQ

To s tím dobrým tahem nechápu Myslíš jako, že nám tenhle terén vyhovoval? Trpěli jsem na něm úplně stejně jako Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vas to samozrejme byla vyhoda.

Reagovat
PavlíčeQ

A v čem? My nejsme Liberec abychom těžili z hroznýho terénu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že to byla výhoda jen díky terénu se síly na hřišti srovnali. Jinak si myslím že by plzen měla ve středu hřiště převahu. Díky tomu terénu stíhal i Hubschman takové pohyblivé hráče jako je Bucha s Kalvachem. Hra byla jen o neuveritelnem boji nic hezkého pro diváka. Prostě si zápas druhého se třetím zasloužil lepší hrací plochu a diváckou kulisu.

Reagovat
PavlíčeQ

No taky bych si přál, aby se hrálo na lepším terénu, ale furt je teprve konec února, takže se nedá svítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli Pelta nechtěl šetřit na vyhrivani

Ne dělám si srandu jen je divné, že Sparta, Slavia, Plzeň, nemají problém s hrací plochou jako týmy s nižším rozpočtem Bohemians, Teplice, Jablonec,...

Kvalita zhotovení nebo jen šetří?

Reagovat
PavlíčeQ

Tak nemůžeš srovnávat Prahu nebo Plzeň s Jabloncem co leží v horách. V posledních dnech tady navíc střídavě pršelo a sněžilo, to se pak těžko chystá kvalitní terén. Přesto bych řekl, že na náš trávník jdou dlouhodobě spíš pozitivní ohlasy.

Reagovat
Salfovic

Z těch severočeskejch týmů určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaké bylo celý týden počasí byl ten terén naprosto v pohodě. Ten Vuduka píše nesmysly

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Nic zázračného?

Reagovat
PavlíčeQ

No čekal jsem od vás víc. První půlka víceméně vyrovnaná a v druhý půlce jsme vás docela zmáčkli, kdy jste se už spoléhali jen na brejky. Remíza by byla spravedlivější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Navíc nám ze základu chyběl Krob s Jovovičem a Sýkoru jsme museli dát dozadu. Takže i do toho zápasu jsme šli poměrně dost oslabený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že Guľa bol absolútna trefa do čierneho od manažmentu Viktorky. Fantastické, čo spravil s tým tímom za krátky čas a to bez posíl, naopak, ešte s oslabeným kádrom po odchode Krmelca. Záloha Bucha-Kalvach-Čermák je absolútne skvelá (na pomery českej ligy) a Plzeň tam za nejaký čas bude mať opäť množstvo hráčov, o ktorých bude záujem v Európe a pôjdu za vysoké sumy. Ten Vrbov odchod do Razgradu bol nakoniec najlepším možným riešením pre všetky strany

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze Gula respekt

Reagovat
smazaný uživatel

tak odchod krmelce vidim jako posileni

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to nebylo zas tak těžké. Má k dispozici super fotbalisty.

Reagovat
Bex5

Je to tak, jak rikas. Jen my na to zacinali zapominat

Reagovat
andrew96

Snad to vydrží.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bex5

Chce to 2 silny tymy v Evrope

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Lempl Hložek. Vůbec nepočítal s tím, že supergeniální megahráč Kanga nahraje Matějovovi do tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ho fakt líto. Takovej talent a on je v potápějící se Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic navíc taky nepředvede, už ani není mezi nejlepšíma, už ho ta asi taky slušně mele..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zavinil Štetina, to byla karma za ten faul před druhým gólem.Od Kangy se to už jen odrazilo.On je skvělej dopředu,ale co se týče bránění, je nejhorší v lize.-proto hraje ve Spartě a ne v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, už od štětiny to byl průšvih. Ale mě jde o to, že komentátoři zkritizovali Hložka že nepokryl Matějova.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale ten šel od něj fakt pryč, ale tak je to 17 letej kluk a oni od něj chtěj, aby tu Spartu táhl dopředu i dozadu.Je fakt, že je totálně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že Sparta nemá mít ještě lepšího útočníka, ale Kozák prostě musí dostávat před Tettehem přednost.

Reagovat
Radin

Sparta jeden bod za tři zápasy, z toho dva doma. Nepamatuji je snad horší..

Reagovat
smazaný uživatel

1975

Reagovat
smazaný uživatel

On říkal, že nepamatuje. 1975 - to už nepamatuju ani já, to mě zajímaly červenobílý chrastítka...

Reagovat
smazaný uživatel

No a?On neříkal, kolik mu je.já si to pamatuju a rád vzpomínám:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
checitto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jsemdement

Je moc hezky, ze Stetina zabojuje u vstrelenyho golu , ale aby to zase a opet posral opakovane u obdrzenyho (Stetina je stoper), to uz je parodie na stopera.

Reagovat
Hokaido

Ten Štetina u druhého golu. Neuvěřitelný.

Fakt nechápu, jak někdo může kritizovat Kangu. Lepšího hráče v týmu nemáme, nebude jednoduché ho nahradit.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu je nejjednodušší to hodit na Stetinu ale ten druhej gól Sparty udělal i z velké části on

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, jestli to je nejjedndušší,ale že to tam mizerně odhlavičkoval a ten gól zavinil je fakt.S tím toho Kanga asi nemohl moc dělat

Reagovat
Greny

Však to nezpochybnuji o tom žádná.. no Heca teda dneska nechytli ani taxík... Ale kdyby ten míč nevybojoval tak ta Sparta ani nevede takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl jasný faul, ho tam úplně jasně rukou odstrčil.Tohle se mělo pískat,ale VAR už asi nechtěl rozhodčího opravovat, ten dostane flastr i tak

Reagovat
Hokaido

Vždyť to nebyl jeho hráč, naopak chtěl zabojovat o balon, když to Štetina zkazil. Měl smůlu, že se to takhle odrazilo, ale neudělal snad nic špatně.

Reagovat
Hokaido

Jestli ten druhý gol jde ještě za někým, tak za čerstvým Kozákem.

Reagovat
Greny

Já to blbe napsal.. Kangy z toho určitě neobviňuji já jen že před druhým gólem Sparty to byl zrovna Štětina kdo vyhrál ten klicovej souboj a pak dal Kozák gola

Reagovat
Hokaido

Tak to jo, s tím samozřejmě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty opakující se chyby jsou fakt šílený,štětina, mandjeck, hanousek... obrana , že být trenerem tak se na to radši nedívám , aby mi nekleplo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Siegl zvqětšil lupou a nasral si do držky:)))Tam šel Štetina jaqsně rukou napřed a Matejova tgou rukou sestřelil, tak jaký rameno na rameno?????

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro tebe radu- zapínat při nástupu hráčů a přepínat po rozhovorech s trenérama (i ty sou katastrofalni). Je to banda naprosto nekompetentnich neznalcu. Aspoň komentátoři jsou slušní. Mám pocit že i rajnoch řekl že to bylo tělem. Ja uz si studio nezapinam, dnes mne to tu hrálo jako kulisa a opět katastrofa. Odbornost nula

Reagovat
Kepy_FCB

Ve středu večer vykopnou i Kotala

Reagovat
REPLIKATOR

Zbytečná ztráta bodů pro Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doslova

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

za ty roky namachrovanejch debilnich spartanu mi jich ani neni lito

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme rádi, že si nám to takhle veřejně sdělil IQ na bodu mrazu viď?

Reagovat
smazaný uživatel

sebekritika jako řemen

Reagovat
pedro-pedro

No to jsem zvědavý co bude Sparta dělat, jestli ve středu vysmahne z poháru a hlavně jestli v 26 kole bude mít pořát 34 bodů (což je asi dost pravděpodobné)

Reagovat
Spalovač šancí

To už ani není sranda. I když ...

Reagovat
pedro-pedro

první jsem si říkal, že je mi Sparty líto, ale pak jsem si řekl ba ne je to Sparta je to pořád sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Líto by mi jich bylo, kdyby Rosický netvrdil, jak mají nejlepší kádr v lize a jak udělají druhé místo a budou hrát o LM.Až ten klaun řekne..ano, jsme v háji, leží na nás deka, v týmu bude zemětřesení a ve vedení také, tak OK.Za ty nesoudný kecy jim přeju vše nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš nic, ani mozek, reaguješ pokaždé jako magor

Reagovat
pedro-pedro

Doufám, že před derby zase nebudeme poslouchat ty kecy, že derby nemá favorita...

Reagovat
smazaný uživatel

No nemá. Slavia je taky zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

Česká liga je prostě nejlepší, jedinečná, výjimečná, mimořádná. Všude se odkládají zápasy kvůli koronaviru, akorát u nás kvůli nezpůsobilýmu terénu.

Reagovat
luismiksak

Přesně, Je*at Koronavirus

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás je virus krátkej

Reagovat
luismiksak

Tvl Štětina fakt ven, ten kluk na Spartu bohužel nemá a dnešek to podtrhnul. Asi něco jako Frydrych a Slavie. Před druhým gólem Sparty od Štětiny jasný faul na Matejova a potom už ponekolikate mizerná hlavička ( myšleno hruba chyba po hře hlavou, kdy je Štětina ve Sparte)

Reagovat
luismiksak

30. 6. konci Stetinovi smlouva ... tak je vyreseno

Reagovat
smazaný uživatel

Na Matejova to faul nebyl.

Reagovat
Kiwi-21

Něco mi říká že Frydrych by byl přesto nejlepší stoper Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Možná tak měsíc.

Reagovat
Selänne

Ten hraje píču i ve výborným systému, takže v tomhle hnoji by ta jeho nekvalita vynikla ještě víc.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Na současnou Spartu má

Reagovat
luismiksak

To je pravda, Sparta a Štětina jde k sobě

Reagovat
pedro-pedro

Spartě by nejvíce pomohlo, kdyby se ani náznakemn nepřiblížila v letošní sezoně pohárům a mohla celý tým vyházet a složit znova (to samozřejmě trochu přeháním) všechno ostatní bude jen porhlubovat jejich krizi, protože se přinejmenším na začátku sezony budou přes předkola snažit dostat do pohárů a dopadne to stejně jako v posledních letech

Reagovat
luismiksak

Ale když všechny vyhodí, tak budou muset koupit nove hráče... A to jsme se v předchozích letech přesvědčili, ze Sparta neumí... Lék je to zavřít, nebo chtít aby odešel Kretinsky, aby se stal trenérem Petr Rada, aby odešel Rosa, protože nemá zkušenosti být sportovním ředitelem a jen pořad něco zkouší a učí se za pochodu... aby vzala Sparta do trenérského štábu legendy typu Jirky Novotného, Jardy Blažka, klidně Sigiho jako asistenta a celkove se snažila zlepšit atmosféru v klubu a komunikaci s fanoušky. Jo a taky by se mělo investovat do stadionu, který jen chatra... nevím, je toho moc a zlepšení nebude ani příští sezónu.

Reagovat
Liquid

koukám že se tu vůbec neřeší faul Štětiny ve 2.půli (nemyslím to jak vybojoval míč, kde i to bylo na hraně s faulem) - co říkají pravidla, zjevný faul ze zadu bez úmyslu hrát míč = červená karta, sudí Orel se podobně jako při první situaci bál dát červenou a tentokrát se bál i VAR dát Spartě druhou červenou, ale dle pravidel měla být

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to tu pořád, ten tým je prostě průměrný a k tomu momentálně ještě psychicky úplně v prdeli. Rozhodnutí nepřivádět žádnou okamžitou posilu a věřit současnému kádru bylo jedno z nejhorších v dějinách fotbalu. Bravo vedení.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Selänne

Reagovat
Miguel19

Příští kolo Hašek základ ne?

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešku:

Smějící se Křetinský, opálený s úsměvem od ucha k uchu asi říká jak moc má ten klub u prdele, pračka peněz dobrá.

Heča: Tenhle frajer, by měl dělat dvojku v Třinci, naprosto neskutečně neschopný jakékoli komunikace před ním, poprvé když za poločas zařval, tak to bylo, aby zjebal Vindheima (divím se, že mu nepřiletěla zpátky). Je to suverénně nejhorší brankař za dlouhé roky.

Štětina: Já osobně proti němu nic nemám, asi to není špatný kluk, ale na Spartu to není, v létě se snad rozloučíme a půjde někam, kde se rozehraje do nějakých lepších výkonů.

Tetteh: Měli jsme ho střelit při první dobré možnosti, ta jeho "technika" je šílená a radši uvidím vepředu Kozáka, který aspoň maká, není mu to u prdele a jezdí. Jo, není to žádnej špičkovej hráč, ale minimálně zvládne to stejný co Benji.

Moc se mi líbil Moberg, hrozně mu ten gól přeju a doufám, že půjde nahoru. Hložek dneska nic moc, ale jeho místo patří někde jinde než na křídlo, Hancko vypadá dobře, to je nadprůměrný hráč, rozehrávka, rychlost, za mě spokojenost. Zbytek více či méně průměrný, ale stačilo by to, kdyby jsme to nepodělali individuálníma chybama.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se tomu chtěl vyhnout...upřímně ani nevím, některé přihrávky byly výborné, párkrát i vybojoval míč. Nemyslím si, že by měl hrát tak nízko, ztrácí se potom jeho největší přednosti, které se projeví +- 30 metrů před soupeřovou brankou. Některé situace i zazdil, to že zbržďuje akce, bere vše na sebe a následně občas ztratí míč je už takový evergreen. Kvalitu rozhodně má.

Reagovat
smazaný uživatel

+/- souhlasím. Je škoda, že nehraje SOZ pouze. A taky, že nehraje za fungující tým, byl by podle mého mnohem lepší. Fotbalista to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to jako debil , SOZ jsem myslel tím, že by se nestahoval k obráncům pro míč.

Reagovat
ratusek

my to pochopili hned a máš pravdu. nevím proč po něm chce každej trenér bránit, má hru postavit kolem něj

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem stejného názoru, ve fungujícím týmu by byl asi ještě lepší. Otázka, jestli je schopný ustoupit ze své výsostné pozice a prát se za mančaft, když bude kolem xy podobně kvalitních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on asi nebude žádný lídr který by hráče k té bojovnosti strhl. A když vidí kolem sebe co má, tak pochybuji, že sám od sebe začne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to smutný, když se podívám zpětně jak hráli všichni hráči Sparty před přestupem.

Trávník byl skoro do repre v Jablonci. Hanousek taky byl skvělý, dokonce i na Štětinu si pamatuji v Dukle, že byl výborný. Radakovič to samé a teď se mu daří v Rusku, byl myslím v sestavě podzimu jestli to nebyl fake.

Reagovat
Salfovic

Štětina byl v Dukle opravdu výbornej. Ve spartě by byl za trapáka i van Dijk. Jinak ten výkonnostní sešup je už zcela evidentní i u Hložka.

Reagovat
smazaný uživatel

No, on byl docela i ze začatku ve Spartě mezi těmi "lepšími" za Štramáka. Nehrál špatně, byl i občas v základu Slovenský repre. No a u Hložka se strašně bojím aby se tam nezazdil. Klidně ať jde někam do zahraničí, jestli je risknout vyhořet jako Fenin než být ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tragická, ale Zlín ještě víc, když nedokáže využít přesilovku. Gratulace k sestupu.

Reagovat
oli9

Ta Sparta z té nejlepší 6ky půdě raz dva... Buď jsou to fakt takový klauni, nebo je Rosa génius a ví že ze skupiny 7. až 10. místa vede cesta do Evropy líp

Reagovat
smazaný uživatel

Z jednoho z nejlepsich a nejperspektivnejsich treneru v cechach se udelala komicka figurka a obetni beranek primitivu co fandi sparte a lidi okolo kteri si nejsou schopni dat 2 a 2 dohromady..stacil ten hate na zdenka scasnyho, totalni demence. Chyba sparty je ve vedeni, a od prichodu stramaccioniho obklopovani a najimani vetsich a vetsich diletantu v cele s rosickym a neschopnym hracskym kadrem, co tam v brance dela heca nikdy nepochopim, kdyz aspon brankare maji na lavicce tak o 10 trid lepsiho, na narizeni z vyssich sfer bych rekl. Zbytek kadru je vyjma hlozka na urovni horsiho stredu ligy, kanga je primitiv a lidskej odpad a vsechny bych vyhazel do jednoho jako olympiakos a dohral to s juniorama, uz zase bojujou o titul a kde je sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapocital jsem dockala kterej se jeste hodnotit neda a buhvi jestli nekdy jeste bude alespon z poloviny takovej hrac jako driv, nechal bych Dockal kapitan, hlozek, sacek ikdyz ten je taky docela prisernej ted, ale verim ze by se zvedl, mozna krejci a me osobne se libil karlsson ale ten byl uplne zabitej a vsechen jeho potencial je vnivec, zbytek nemilosrdne vyhazet a nahradit juniorama, ikdyby tam behal vacha s tou svou skolkou aspon zlin a podobny chudaky by porazil

Reagovat
Euphael

Sparta uz bude hrat umyslne na sedme misto, aby hrali v nadstavbe o pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vyletí s Olomoucí

Reagovat
boryland

cirkus sparta.......

Reagovat
dinss

Tak abych shrnul naše utkání v Jablonci... Sice se štěstím ale zasloužený tři body. Rozhodl první poločas, kde to Čermák dvakrát fantasticky vyřešil. Škoda toho hroznýho terénu... Věřím, že na lepším/rychlejším terénu by se hlavně záložní řada Jablonce absolutně nechytala. Nevím co dělá Gula s Kovaříkem v kabině ale zase se vrátil do top formy... Nespoléhá se jen na centr ale jde i jeden na jednoho a včera mu to krásně vycházelo. Čermák, Bucha ...

Reagovat
db18

Nebude Kovimu končit smlouvat?

Reagovat
dinss

To si nemyslím. Šádek říkal, že to se všema má vyřešený a řeší to v podstatě jen s Limbou a Hubníkem.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holeš je takovej horší Zahustel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumi tak dobre hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude se Spartou dobrá rvačka kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Sinobo arénou se začínají stahovat mračna

Reagovat
Pyroman

Derby už je prakticky naše.

Reagovat
Kuchta

Vy jste jedni z mála, kdo je ještě zoufalejší než my, takže se na Vás chytnem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo naopak. Bude to rvačka kriplů, ale vy budete pod tlakem, že je to po sobotě jen o 7 bodů, od Sparty už nikdo nic nečeká, tak může hrát úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to je 7 bodů že jo...

a 8 je skoro totéž... a po dnešku může být Sparta 8 bodů od skupiny o záchranu

Reagovat
Losinho

Sparta fakt nemůže hrát úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na DK Spartu se postačí s góly důchodce a Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

16-6 = 10

10-6= 4

4-6= -2

Reagovat
HorajzmAmmann

takže za polsedních 5 zápasů nejlepší forma a nejlepší obrana (1 inkasovaný gol)

Reagovat
Pride

Prohodit Teplice a Karvinou a pískej konec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - pořád tomu něco chybí... Už aby se to našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

....a body sbirate?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gregenikov ma hrozne neprijemny hlas

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
insane

Trosku me zaraziz ze se v souvislosti se Spartou vubec nevzpomina na zacatek lonskyho jara, kdy v podstate se stejnym kadrem par zapasu hrala absolutne dominantne a Plzen roznesla 4 golama. To byla jako nahodila anomalie? Nebo byli chvilkove psychicky tak nahore? To mi proste hlava nebere, tehdy to fakt vypadalo, ze ti hraci fotbal fakt umi. Jenze to slo zase do kopru a dneska to vypada, ze polovina z nich zpracovani mice trenovala tak mozna pred televizi

Reagovat
Pyroman

Zdenda magic. Absolutně dominantně je teda silný označení, povedlo se udělat sérii výher, takže to ten tým psychicky nakoplo, ale výkony nebyly tak zázračný, ten zápas s Plzní byl suverénně nejlepší. Faktorů tam asi bylo víc, Kanga i Dočkal byli oba ve formě, chytal Nita, ne sněhulák Heča, Tetteh byl ještě schopnej trefovat bránu... ale hlavně se povedlo se štěstím vyhrát pár zápasů, což většině těch labilů dodalo sebedůvěru a byli schopní hrát na normální úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má na českou ligu skvělej kádr. Podle mě jde jen o psychiku. Proti Plzni nastoupil snad poprvé Dočkal a všichni věřili, že budou hrát skvěle a podle toho hráli. Pak se Dočkal zranil a byli zpět kde před tím.

Teď ani nepotřebují trenéra spíš motivátora.

Takže nástup Franta Straka + Tomáš Řepka (kvůli stoperům) + jeden sekuritak co bude hlídat kasu aby ji Řepka neukradl

Reagovat
Beči

Za Řepku a securiťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Ono to bude chvilku trvat, to je jasný, ale trochu se bojím o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svobodův fenomén výhodnosti 7. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že si Nezmar postavil hlavu až po podzimu. Takhle snad Slavia ten titul uhraje

Reagovat
Zdechlina

Nevadi slavisti. Aspon to nemate do Nivnice a Veseli daleko.

Reagovat
ratusek

že by se to fakt ještě zamotalo? doma vyhrávat budou, ale jeslti budou hrát sračku venku, tak se můžou začít bát

ikdyž je pravda, že Plzeň doma zase roznesou

Reagovat
KingMaster13

Tak máme venku Příbram tam to urveme, snad A venku budu asi spokojen i za remízy. Takže stačí neprohrát s Plzní a doma to tak nějak hlídat. Plzeň nevyhraje vše. Můžou ale teď docela nadávat na Vrbu, kdyby nezbabral tolik ten konec podzimu tak se o ten titul dost bojíme. Takhle to snad nějak doklepeme

Reagovat
ratusek

kdybyx ten náskok byl 10 bodů, tak byste horko těžko odvrátili Plzeň, ale jelikož byl 16 nebo kolik, tak můžete být v klidu. nicméně se ukáže, že na to někteří hráči nemají a v létě budete mít honičku to optimalizovat. Leda se vrátí Hušba a Suk

Reagovat
KingMaster13

Hušba počítám a doufám že se vrátí. Suka bychom hrozně potřebovali ale už toho udělal moc a doufám že West Ham se zachrání A doufám že se posílí. Musa je dobrej ale představoval bych si ho jako 2. útočníka. Ten první musí být fakt rozbíječ. A pak posilnit hlavně křídla Co se týče obrany, tak tam se vrátí Hovorka a Laco je taky dobrej. Tijany mezitím se snad vyhraje v lize. Zimu už nechci vidět v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám v posily aby to zase nebyla výsledková ostuda v LM jako letos. Pokud se tedy postoupí. Ale obavám se aby Nezmar nepokračoval v šetření a nekupoval posily jak pro Liberec, viz. poslední přestupy Tijanyho, Provoda, Zimy,...

Uvidíme jak v létě Stanciu

Reagovat
Losinho

v létě nás čeká hodně práce

Ale doma myslím, že s Plzní uhrajeme 4 body.

Reagovat
Bex5

No ... tak se ukaze

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
oli9

Super 3 body super atmosféra na stadionu, hezká neděle.. Slavie nic moc.. Mysleli si že to půjde samo jinak nechápu.. Myslel jsem že posledních 15 minut to bude peklo ale samý nakop na odkop.. Jinak ti tezkoodenci si tam do kotle Slovácka přišli pro ty dva borce a sebrali všechny slávistické suvenýry protože je někomu sebrali před zápasem?

Reagovat
m.iker007

K těm "suvenýrům", já takhle viděl v Edenu hořet mojí sparťanskou šálu při derby. Děje se to asi všude sem tam, stačí projít se šálou kolem "kotelníku" a mít trochu smůly...Co si budeme, je to demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Když vím, že se to děje, tak si ji přece schovám a neprovokuji.

Reagovat
m.iker007

No, provakace by byla, kdyby tam člověk před nima tou šálou mával nebo něco pokřikoval. Když jdeš prostě do svýho sektoru a borci tě obklíčí a šálu seberou, tak to je vyhrožování a potom krádež, v jistým slova smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ji nosím v cizím městě skrytou a nikdo si mě nevšímá

Reagovat
oli9

V TV řešili že má Trmal podepsáno ve Spartě?

Reagovat
kecipep

blbost

Reagovat
bakasa

Korona je tady. RIP in peace všem

Reagovat
Beči

Rest in R.I.P. in peace

Reagovat
smazaný uživatel

Zabarikádovat se doma a ven chodit jen na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď všichni do kaufu.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP hoši , no aspoň budem doma v karanténě na EF a nepujdem do práce

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by Slavia ztratila titul, za tu namyslenost by si to zaslouzili.

Opovrhovat Komlichenkem, kteryho mohli mit za 75 milionu? To uz chce hodne arogance.

Reagovat
Liquid

nezapadl by k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, proc ho nezkusit na jaro? Vzdyt za stejnou cenu (ze Slavia mozna i za vic) by se prodal v lete do Ruska, kdyby to neslo.

Proste toto bylo spatne provedeny. Jeste bych pochopil, kdyby se koupil nejakej podobne kvalitni utocnik, ale nic. Pritom opravdu kvalitniho utocnika mela Slavia koupit uz v lete 2019 a na to doplatila i v LM, kde se pri "forme" ostatnich dalo pri strileni golu urvat daleko vic.

Reagovat
smazaný uživatel

nezkusit na jaro tvl, to neni jogurt z obchodaku kterej koupis a kdyz je zkazenej tak ti vrati penize...praktiky jak z FM

Reagovat
Selänne

Reagovat
exse

Sice mají lepšího hráče a zadarmo, ale určitě, přijdou o titul protože nekoupili náladovýho rusáka.

Reagovat
JeséRodriguez

Koho lepšího?

Reagovat
exse

Musa

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JeséRodriguez

Jako ok, má potenciál, ale že by byl teď lepší než Komličenko, to vůbec...

Reagovat
exse

Jako je pravda, že má sice jen lepší čísla, je pracovitější a násobně větší potenciál, takže bych se taky hooodně rozhodoval jestli vzít zadarmo jeho, nebo radši za 90 míčů Komplichenka, ale ve finále bych asi vzal Musu.

Reagovat
Fakt

V čem konkrétně měl lepší čísla?

Reagovat
exse

Počet minut na gól ze hry.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Fakt?

Reagovat
Euphael

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Lepší fakt není. Nebo aspoň ne teď, možná že třeba bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze byt lepsi hrac, co nikde jinde nehral a v nasi nejvyssi lize nema ani 10 golu? Jak ho vubec muzes porovnavat s hracem, co dal 45 golu v 74 zapasech v prumernym klubu jako Mlada Boleslav?

To snad nejde ani porovnavat. Navic i obchodne bylo 75 mega jako ve vyprodeji. Navic s tim bonusem, ze pokud by se nechytil a nezranil, tak ho za tech 75 (ale spis vic) mohli strelit v lete do Ruska sami.

Reagovat
Kostomlat

Neubehne kilometr pod dvě minuty

Reagovat
Losinho

Do Slavie by ho Boleslav za 75 neprodala.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Selänne

Když už jsme u rusáka, tak ten včera debutoval za Dynamo Moskva. Na hřiště nastoupil v 56. minutě a za minutu trefil tyč. Za dalších pár minut i břevno. Celkově hodně povedený vystoupení.

1:58

2:52

https://www.youtube.com/watch?v=aFJ5Rqo-6vs

Reagovat
smazaný uživatel

A nekdo tady bude porad tvrdit, ze je Musa lepsi Takovej kvalitni utocnik jako Komlichenko v nasi lize nebude aspon dalsich 10 let.

Ono, kdyby vedeni Slavie bylo co k cemu, tak privedli jak Komlichenka, tak i Musu na pozici druhyho utocnika.

Reagovat
Imos

Reagovat
Pride

Souhlas, to už by byla kvalita evropského formátu. Tyhle Tecly a Van Bureny poslat třeba do té Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho furt někdo píše v té anglické transkripci? Je to slovanské příjmení a rušitna i čeština mají hlásku "č", takže Komličenko, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ti prozradím.Než začneš psát sračky o Slavii, o který nic nevíš, tak si zjisti přímo od zdroje, proč se rozhodli Komličenka nekoupit.Trpišovský to řekl jasně.Už ho trénoval, zná ho a je to línej lempl, kterej stojí jen před brankou, nemaká pro tým a v kabině by udělal jen rozbroje, protože je to typickej, namyšlenej rusák,.To je asi tak všechno.

Reagovat
Kiwi-21

To bylo v Liberci, Weber ho docela vycepoval a už v MB takový vyloženě opravdu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

To my ovšem nevíme.Nepochybuju, že s ním vedení Slavie mluvilo.Kdo ví, jaké měl představy o platu a podobně a kolik by vůbec Slavia musela zaplatit.A kdo ví, zda by se v tom našem divném stylu prosadil

Reagovat
Liquid

pěkně Slovácko takhlec aspoň budou hráči nakoplí s tím proti Spartě to odčinit a Slovácku to snad pomůže k tomu skončit nakonec před Spartou a třeba i před Baníkem

Reagovat
PH8

Dostat gól od Zahustela. Možná máme vážně problém.

Reagovat
Mass

Takový ponížení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

a se šprckou na palici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šak proto to tam taky spadlo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rarášek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: Koronavirus

To teďka bude tiskovka ke každému případu? Kde je Andrej - zachránce, když ho potřebujem? A co na to Jan Tleskač?

Reagovat
Losinho

#makáme

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
kilobyte

Babiš na rozdíl od odstaních politiků situaci opravdu řeší a snaží se tu Koronu odchytit. Bohužel mu Kalousek udělal díru do síťky na motýle a proto mu už dvakrát utekla.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Neon

Reagovat
Riviera Kid

je to kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš četl názor, že Babiš je na hovno, protože koronavirus ještě nezakázal.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kilobyte

Protože mu to blokuje opozice a ČSSD.

Reagovat
Azazelo RD

Ještě aby ho zakazoval, když ho může zdanit!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
sosna

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zakáže lety z Milána, maká

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tiskovka, i když žádnej novej případ nebude.

Reagovat
lajka30

Tak zelezo je potreba kout dokud je zhave.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Zdar borci, potřebuju poradit.

Mám TV s jedním HDMI vstupem a k tomu O2 TV (septobox) + jsem si teď pořídil XBOX ONE X. Nějaké rady jak to udělat, abych nemusel pořád přehazovat to HDMI? Mám TV na stěně, takže je to složité. Nějaká HDMI rozdvojka nevím, jestli funguje?

Na tom XBOXU je HDMI IN, takže možná by to mohlo jít nějak přes to, ale podle návodů na netu mi to vůbec nejde.. TV Najdu v xboxu, ale ten septobox ne..

Nevíte někdo, co s tím? Nemá někdo zkušenost? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

obrať sa na Babiša

Reagovat
smazaný uživatel

HDMI switch, třeba od Hamy

Reagovat
Spalovač šancí

Orava 1985

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Ty známky v bleskosportu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia žádná tragédie...opět solidní výkon, několik změn, to udělá vždy svoje. Hra si opět sedne, a Slavia pošlape. Zabudovává se "x" nových hráčů, i mladých...

Musí se zapomenout, že se nepodařilo "x" rekordů, včetně brankáře. Jinak se podaří rekord jiný a to ve ztraceném titulu, při takovém bodovém náskoku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele