Stínadla se nezelenají aneb Události 23. kola FORTUNA:LIGY

02.03.2020, 20:40
Názory a komentáře
Na přelomu února a března se odehrálo třetí jarní kolo, které přineslo první bodovou radost hned pro čtveřici celků. Jiné dva týmy musely zkousnout první ztrátu, nejhůře ale tento víkend asi nesli příznivci severočeských týmů Teplic a Liberce. Jejich vzájemný zápas totiž musel být vinou nedobrého terénu přeložen.

Nedobrá nálada panuje i v obou táborech před derby pražských "S". Jak Slavia, tak Sparta totiž patří mezi nejhorší jarní týmy. Třetí do party z hlavního města, Bohemka, je na tom jen o něco lépe. Nedaří se ani Středočechům, zejména Příbram si "upevnila" své postavení na dně tabulky, navíc stále nesehnala náhradu za odvolaného trenéra Nádvorníka. První a možná i poslední zápas na lavičce tak odkoučoval dosavadní asistent Petr Čuhel.

Kdo naopak může být se zimou spokojen, to jsou dva nejvýchodnější kluby. Karviné se vyplácí razantní řez do kádru, Baníku zase změna trenéra. Totéž platí i pro plzeňskou Viktorku, která jako jediná na jaře získala více bodů než zmíněné slezské kluby.

Zápas kola


Sparta Praha - Fastav Zlín

Souboj dvou týmů, které dosud na jaře nebodovaly, vítěze nenašel. Zlínu ke třem bodům podruhé v řadě nestačily dva góly, pomoci mu nedokázala ani přesilovka, kterou hrál od osmadvacáté minuty po Mandjeckově vyloučení. Vždy totiž dokázal jen zareagovat na vedoucí góly Pražanů. Po Karlssonově trefě srovnal Poznar, Kozákovu branku zase dokázal vynulovat Matejov.



Gól kola


1. Aleš Čermák (Viktoria Plzeň)

Viktoriáni se dostali do vedení po čtvrtině utkání. Dopomohla k němu souhra středních záložníků. Bucha předal míč Aleši Čermákovi, který si jej navedl na levačku a pomalou, zato umístěnou střelou k tyči skóroval.



2. Róbert Matejov (Fastav Zlín)



3. Milan Petržela (Slovácko)



Jedenáctka kola



Brankář - Ondřej Kočí (Příbram)

V první půli příliš práce neměl, přesto se nakonec stal hlavním strůjcem bodu pro Příbram po téměř čtyřech měsících. Po hodině hry chytil Douděrovu přízemní ránu, blýskl se ale zejména patnáct minut před koncem, kdy zlikvidoval Budínského pokutový kop. V závěru ještě lapil Pudilovu střelu zpoza šestnáctky.

Pravý obránce - Gigli Ndefe (Karviná)

I z pozice krajního beka byl dost možná nejnebezpečnějším hráčem Slezanů v záchranářském souboji v Ďolíčku. Ve dvacáté minutě jeho ránu obětavě zblokoval protihráč, později pálil o kousek mimo. Navíc zásobil ofenzivu několika centry a pomohl udržet čisté konto.

Střední obránce - Patrizio Stronati (Baník Ostrava)

Tady není co vytknout. Baník potřetí v řadě venku neinkasoval a na jaře je stále neporažený, na posledním úspěchu v Budějovicích má lví podíl právě Stronati. Oplýval jistotou a důrazem v osobních soubojích několikrát podržel tým.

Střední obránce - Dávid Hancko (Sparta Praha)

Přestože Sparta dvakrát inkasovala, nemůže nikdo nic vyčítat Dávidu Hanckovi. Ten se pyšnil vysokou úspěšností přihrávek, založil několik útočných akcí a navíc v drtivé většině uspěl v soubojích. Obě branky Zlína padly po individuálních chybách, které za slovenským stoperem nejdou.

Levý obránce - Jan Žídek (Opava)

Jako správný kapitán dovedl Opavu k vítězství po velmi dlouhé době. Nedlouho před odchodem do šaten naběhl při rohu přesně tam, kam měl, a do odkryté brány navýšil vedení Slezanů. V poločase druhém pobídl ke skórování Železníka, ten ale příležitostí pohrdnul.

Pravý záložník - Milan Petržela (Slovácko)

Právě explzeňský záložník přiblížil svého bývalého zaměstnavatele prvnímu místu, neboť byl na dlouhou dobu jediným střelcem zápasu. Využil totiž zaváhání v bránění slávistů a poslal míč do horního rohu brány.

Střední záložník - Aleš Čermák (Viktoria Plzeň)

Po čtvrtině utkání se blýskl výše ukázaným pohledným gólem, který dal solidně hrající Plzni v boji o druhé místo náskok. Ještě před pauzou navíc přidal i asistenci (a ne ledajakou), to totiž patou prostrčil míč na Beauguela.

Levý záložník - Ondřej Zahustel (Slovácko)

Přišel jako náhradník za zraněného Navrátila, sám poté při srážce přišel k újmě a musel dohrávat s obvázanou hlavou. To mu ale nezabránilo, aby v závěru nejprve Koláře pořádně protáhl a o dvě minuty později jej dokonce překonal, čímž zpečetil vítězství domácího celku.

Útočník - David Moberg Karlsson (Sparta Praha)

Pod Václavem Kotalem se vrátil do základní sestavy a hned ve druhém zápase splatil důvěru gólem, když uspěl tváří v tvář brankáři. I jinak byl nejnebezpečnějším sparťanem. Po jeho rohu visela branka ve vzduchu, ještě před jeho trefou jej bravurně vychytal Rakovan.

Útočník - Tomáš Poznar (Fastav Zlín)

Díky jeho práci pálil v úvodu nebezpečně Čanturišvili, po faulu na něj viděl Mandjeck červenou. V první půli mu zamezilo ve skórování břevno, po pauze už svůj výkon gólem okořenil, když z ostrého úhlu procpal míč do sítě.

Útočník - René Dedič (Opava)

Slovenský útočník se prosadil poprvé od září a rovnou k tomu přidal i asistenci. Po Železníkově pasu propálil padajícího Mandouse a otevřel skóre utkání, ani ne o pět minut později prodloužil Zavadilův rohový kop na skórujícího Žídka.

Nemělo by vám uniknout


Baník měl v první půli mnoho šancí, do vedení se však nakonec dostal kuriózním způsobem. Po Holzerově centru neudržel Drobný míč v rukou a bránící Novák jej nakopl do Nemanji Kuzmanoviće, od něhož se odrazil do prázdné brány.


Patnáct minut před koncem řádné hrací doby mohl duel středočeských týmů rozhodnout Lukáš Budínský, a sice z penalty nařízené za faul na Wágnera. Naložil s ní ale prachbídně a gólman Kočí balón vyrazil. Čas 2:00.


Zmar Slavie na Slovácku nejlépe dokumentují dvě situace, kdy sešívaní byli velmi blízko gólu, avšak domácí obránce dokázal míč odklidit z brankové čáry. Na videu v čase 1:36 odkopával Michal Kadlec po Stanciově střele, Reinberk zase svůj tým zachránil po Masopustově hlavičce. To uvidíte po přetočení na 2:45.


A tento zmar dokonal v závěru Ondřej Zahustel, který pečetil vítězství mužů z Uherského Hradiště, navíc po předchozím střetu vybaven o módní doplněk.


Ševci proti Spartě hráli více než hodinu přesilovku, příliš vidět to ale nebylo. Naopak, u úvodní trefy utkání, kterou měl na svědomí Moberg Karlsson, to spíše vypadalo, že početní převahu mají Letenští.

Zachyceno na sociálních sítích


Dva góly v jejich síti slávisty nijak nerozházely.


Příbram Spartu přesvědčovala trochu krkolomně o tom, že Matěj Polidar nastoupil v útoku.


Dvě porážky ve třech utkáních a navíc tohle...


Na teplickém blátě se nakonec nehrálo.


A na závěr statistika.


VAR v akci


Výrazně ke slovu se videoasistent rozhodčího dostal jen jednou, a sice při zápase Sparty se Zlínem. V osmadvacáté minutě totiž sudí udělil Mandjeckovi pouze žlutou kartu, po zhlédnutí opakovaných záběrů jej ale poslal do sprch.


Změny v tabulce


Naprosto snové kolo prožila Plzeň, která vítězství ve vzájemném duelu odskočila Jablonci na rozdíl osmi bodů a na vedoucí Slavii ztrácí už jen o dva více. Radova družina třetí příčku stále drží, Baník na ni ztrácí ale už jenom bod. I ten si poradil s tehdejším tabulkovým sousedem z Českých Budějovic, následkem čehož se mezi páteční soupeře vklínilo po úspěchu nad sešívanými Slovácko.

Až na sedmé místo spadla po remíze se Zlínem Sparta. Vzhledem k náročnému programu může být ještě hůře. Mladá Boleslav má díky nerozhodnému výsledku s Příbramí bodů stejně, Liberec sice o jeden méně, ale odložené utkání s Teplicemi k dobru. Sigma poprvé na jaře ztratila a je o další dva body zpět.

Překvapivě se v uplynulém kole povedlo bodovat všem celkům z nejhorší šestky - tedy alespoň těm, které na rozdíl od Teplic zasáhly do boje. Klokani a Karviná remizovali ve vzájemném souboji, Zlín na Letné (té pražské) a už o tři body poslední Příbram s Mladou Boleslaví. Opava slaví dokonce vítězství s Olomoucí a rázem jsou její vyhlídky na záchranu světlejší.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23183247:757
2.Viktoria Plzeň23145444:2047
3.FK Jablonec23116641:3039
4.Baník Ostrava23115734:2438
5.1. FC Slovácko23106730:2736
6.Dynamo České Budějovice23113939:3736
7.Sparta Praha2397741:3134
8.FK Mladá Boleslav23104939:3534
9.Slovan Liberec22103938:3133
10.Sigma Olomouc23710630:2831
11.Bohemians Praha 190523661122:3524
12.FK Teplice2258919:3523
13.Fastav Zlín23641320:3722
14.MFK Karviná23481118:3020
15.SFC Opava23451411:3717
16.1. FK Příbram23351515:4414

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (195)

Přidat komentář
shitcool

Co je to ta xG statistika?

Reagovat
mistr129

expected goals, na základě historických dat, kolik by z daných pozic měl tým dát gólů

Reagovat
Stannis Baratheon

0,96 golu, to je žraso no

Reagovat
smazaný uživatel

Historických dat všeobecně, v lize, nebo jen z historických dat daného týmu? Předpokládám, že týmu.

Reagovat
kilobyte

Všeobecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný zajímavě, takhle natírat vlastní klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Maj tahnout za jeden provaz, chapu jeho rozhorceni. Navic je zvyklej na urcitej standard.

Reagovat
fabec1222

V Ankětě chybí Vyhraje Koronavirus

Reagovat
HorajzmAmmann

tu jedenáctku kola dělal kdo? Viděl alespoň 2 zápasy?

Ndefe, Hancko na úkor Holzera?

Reagovat
HorajzmAmmann

a že tam jsou dva sparťani a dva hráči Slovácka je taky vtipný...

Reagovat
Kepy_FCB

Slov. porazili mistra 2:0 ale ti dva sparťani to je výsměch

Reagovat
HorajzmAmmann

však právě, že mají v sestavě kola stejný počet hráčů je prostě vtipný. Max DMK zahrál slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Petržela dal gól a i když tam byl další zbytek zápasu marnej, tak v naší lize to na sestavu kola stačí.Naprosto neobjektivní hodnocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Holzer hrál stopera nebo pravého beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak narozdíl od Hancka hrál třeba fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme viděli dneska, jak Holzer hrál fotbal. Hancko úplně někde jinde

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Tez sem si rikal, ze jestli tam bude nekdo od nas tak to bude on. Kdyz si po roce a pul vzpomnel jak se hraje fotbal. Ale nacpat tam hipstersky Zahustely apod. je dulezitejsi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Holzer hrál dobře, ale Ndefe a Hancko jsou jiné posty.

Tak když už tak si stěžuj na Žídka.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to snad nějak prohážu ne?

Osobně ale třeba : Holzer, Kadlec, Stronati, Hofmann

Reagovat
smazaný uživatel

No, liga dala do výběru kola čtyři banikovce. To asi hovoří za vše :-)

Reagovat
verv

To tam nedala liga, je to fanouškovský hlasování na internetu. Ale jiak souhlasím, že ty nejlepší jedenáctky tady jsou dost často úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovské? To sem netušil.

Nicméně s dodatkem souhlas.

Reagovat
verv

Jj, je to tady: http://11.fortunaliga.cz/

Lidi vybíraj vždycky ze tří předvybranejch hráčů na každej post. Ale podle čeho se vybírá ta trojice netuším.

Reagovat
Papra

jako kuzmanovič v sestavě čermáka ... je vidět že je to fanouškovský hlasování a přišlo klasický ostravský přehlasování.

Reagovat
verv

Tak ono to tak je obecně v případě těch početnějších fanouškovskejch táborů. Ona to reálně není nejlepší jedenáctka toho kola, co se týče výkonů, ale nejlepší jedenáctka podle sympatií.

Reagovat
mistr129

v případě Slavie i Sparty je to vždycky totéž

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

xG nás a Plzně v porovnání s výsledky

Reagovat
Rothbard

Dohráno+: Zelenka potrolil Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Piky ma celkem zvuk, kdyz ma Vacha potrebu si ho povodit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blb. Vzdyt to napsal jako normalni prognozu Kdyby se do Schicka nejak navazel, ale on jen napsal, ze se podle nej neprosadi.. u kazdeho prestupu je desitky tweetu a diskusi, jestli se hrac prosadi nebo ne.. tohle zesmesnovani mi prijde uplne mimo misu

Reagovat
Losinho

Ještě tam hodil to "Tip" a stejně to retardům Váchova typu nestačilo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
verv

Ne, že bych se chtěl zastávat zrovna Váchy, ale to, že tam napsal tip, mění co? Pokud někdo něco veřejně tipuje, tak musí počítat s tím, že na to někdo třeba upozorní, pokud to nevyjde. Stejně jako se tím lidi zase rádi pochlubí, pokud jim to vyjde.

Reagovat
Losinho

Že je to tip a ne nějakej způsob výsměchu vůči Schickovi.

Prostě "nemyslím si, že Sparta skončí třetí" X "ta tragická Sparta může na top 3 rovnou zapomenout". Tohle je fakt jen Váchova nesmyslná reakce.

Reagovat
verv

Tak on mu Vácha reagoval už na ten původní příspěvek, takže se k tomu jenom vrátil. Jak říkám, hodíš něco veřejně na net, musíš počítat s reakcí.

Váchu bych jebal za spoustu věcí, ale zrovna za tohle teda ne.

Reagovat
andrew96

Klidně ať reaguje, ale nějak smysluplně.

Reagovat
verv

Je to Vácha, nemůžeš čekat nějaký fundovaný názory nebo rozbor elektronickou tužkou

Reagovat
andrew96

V pohodě. Já jen, že mu nikdo nezpochybňuje svobodu názoru, spíš se zde pozastavuje nad obsahem sdělení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Vácha je tak jednoduchej až mi ho je snad i líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, na Radiu Slavia si komentátor spletl Milana a Vlastimila Petrželu

Reagovat
kilobyte

To je ten bílej?

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
verv

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kepy_FCB

Je pravda že hrozí odehrání zápasu Sparta-Baník bez diváků

Reagovat
PavlíčeQ

O konání sportovních a kulturních akcí se má rozhodnout ve středu dopoledne. Řekl bych ale, že poháru se to týkat ještě nebude vzhledem k tomu, že v tý době už můžou být fanoušci (zejména ti vaši) na cestě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
TheMally11

před stadionem jim řeknou sorry, bez diváků

Reagovat
Raylan

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

už mám lístky takže snad ne

Reagovat
mistr129

Jestli by to hrozilo i u derby, tak ho snad přeloží. Pohár by se ale asi musel odehrát

Reagovat
mayday

Do baráže ať se o to jde férově porvat kdokoliv, ale přímo na padáka ať jde kurva Příbram a jsem spokojenej.

Reagovat
TheMally11

ticho z té druhé ligy

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Baník

Zápas, kde buď: Sparta se úplně utopí po případné porážce, v případě remízy to bude pro obě mužstva OK (za mě nejpravděpodobnější výsledek), v případě výhry Sparty se nastartuje a Baník vrátí zpátky na zem (zas takové dva výsledky ani hra to nebyla, i když euforie po Bohušovi vládne)

Reagovat
Losinho

Tak v případě remízy snad bude dost záležet na prodloužení a penaltách, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co se týká postupu, tak jasně. Ale i psychiky a to hlavně u hráčů Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár a liga jsou dvě rozdílné soutěže.I kdyby Sparta Baník porazila, tak je to pořád jenom Baník a a ze 7. místa v lize jim to nepomůže.jediné, co by mohlo Spartu nastartovat, tak je pouze výhra v derby.A to se na 100 % nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, Sparta potřebuje nutně pohár, tím spíš, když Slavia vypadla.

Toto vítězství by ji mohlo nakopnout i do ligy. Rozdílné soutěže to samozřejěm jsou, Sparta tak či tak v lize bude (ač teoreticky nemusí) pouze o umístění a EL ve skupině o titul...

Baník žije v tom, že bojuje na dvou frontách, Sparta je nyní dole...a případná porážka by mohla s Baníkem zacloumat, že jestli chtějí hrát EL, tak už musí v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

tak derby je derby, tam není nic na 100% předem jasné. Navíc krizi ted prožívá i Slavia, fakt mám strach, že se Sparta zítra na baníku chytí, derby pak můžu urvat klidně taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby už dávno není, co bývalo.Ten náboj se dávno vytratil.Ani pro fans to není žádný svátek, protože poslouchat dvě hodiny Jude Slavie a Smrt Spartě asi nikoho, kromě pár tisíc bezmozků nikoho moc svátečně nenaladí.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

tak z hlediska diváka to ten náboj asi fakt nemá a máš pravdu, ale pro hráče a týmy to derby náboj má a mít bude a od toho se odvíjí i nevyzpytatelnost výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

To může mít náboj tak pro odchovance obou klubů.Třeba pro takovýho Dočkala..ten se musí snad i stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela, Frýdek, Nico, určitě je pro ně ten zápas víc než např. Tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

tak v teplákách si chce zahrát snad každej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc po tom toužil Řepka a šel tomu tak urputně naproti, že se mu to splnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Jo, vypadnout třeba v sedmé sérii rozstřelu, to by ze spartanu udělalo nezlomitelné osobnosti

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Výhra na penalty je může nakopnout mnohem víc než 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

tak můžeme filozofovat, že i výhra 2:1...na druhou stranu 3-0 by jim dodalo asi více sebevědomí...těžko říct, na každého jedince to působí jinak...

Porážka pro ně bude těžké KO.

Reagovat
Losinho

To rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1256632-legenda-ostre-utoci-na-vedeni-dynama-jsou-tam-lide-kteri-nam-nepreji-hazeji-nam-klacky-pod-nohy.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez

Co jsem z toho vyčetl, tak Drobnému vadí slabá podpora při tréninku a údajné pomluvy a to, že zbytek spolupracovníků týmu nepřejí nebo nevěří.

Tak pokud Budějky nemají dost peněz na provoz, tak asi se ten trénink dá pochopit. Otázka, zda ty peníze netunelují, Drobný to třeba neví a nenechá si takové info už pro sebe. Protože to v médiích říkat, to už není úplně bezpečné.

Na druhou stranu se mi nechce věřit, že by kluby v Německu byly jiné a jejich realizační tým vždy stál na jejich straně apod.

Toto je o lidech. Pracuji už 5 let ze školy. Pracoval jsem v několika firmách, byl jsem i OSVČ. Všude dělají lidi, i kterým se daří a jsou na vyšších pozicích, kteří si o firmě nebo o majitelích myslí něco o hovně a pomlouvají. Je to lidská nátura. Nevěřím, že Drobný na toto nebyl z Německa zvyklý. Protože pomocí online diskuzí je vidět, že lidé v jiných zemích mají stejné chyby jako u nás. A není to jen o tom, že Češi...

Reagovat
run

mně to přišlo od Drobnýho docela hloupý. čemu tím pomůže? tohle si mají uvařit doma. Vozábal musí mít radost...

Reagovat
Puskas

Třeba tím chtěl docílit, aby začaly fungovat základní věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný je magor.Nemůže srovnávat podmínky, co dostával v Německu s těmi, jaké mu jsou schopny vytvořit Budějovice.On chce při tréninku svítit, jako by se hrálo???Tak je debil, asi netuší, kolik to stojí.To samé stříkání trávníku, ještě v tomhle počasí.

Reagovat
Puskas

Nic nesrovnává, naopak v prosincovém rozhovoru pro Sport jasně deklaroval, že vidí ty diametrální rozdíly. Tráva se kropí i v krajském přeboru či níže, pro prvoligový tým by to stejně jako svícení na trénink mělo být samozřejmostí, jako jsou vyprané dresy nebo připravené pití.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, kolik stojí naplno rozsvícená světla??To nemá při tréninku nai Slavia, ani Sparta.Tyhle regionální tá´ýmy i zápasy raději hrají odpoledne, aby ušetřili.Jako nezlob se na mě, ale žhavit tam všechna světla kvůli p´brankáři, to by mu nesplnili u nás nikde.

Reagovat
Puskas

Je nepsané pravidlo přinejmenším poslední trénink přizpůsobit zápasu, tj. i co do času a podmínek. Hraje-li se tedy podvečer, není poslední trénink dopoledne, ale taky podvečer. K tomu patří i rozžatá světla.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ne evidentně v týmu s nízkým rozpočtem.,Dál bych to neřešil.Drobnýho bych každopádně za tohle vyrazil.

Reagovat
icka

vubec netusis jak to chodi

Reagovat
shitcool

Reagovat
kilobyte

I na vesnici ve čtyřech lidech mezi stromy jsme si svítili večer autem.

Za sezónu nehrajou doma ani 20 zápasů. To je 20 tréninků, jeden trénink nebude delší než 3 hodiny. Cena 1 kWh je v průměru asi 5 Kč. I kdyby svítili celý tři hodiny, tak nedají více než mWh. Takže to vychází asi na 5 tisíc na trénink, což je 100 tisíc na sezónu. A to si myslím, že jsem ještě hodně nadstřelil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Sorry, kámo, ale mi když si jdem večer ve čtvrtek "začutat", tak nám taky svítí světla....

Reagovat
Puskas

Ale Sparta a Slávka ne, víš, kolik to stojí...?

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže on je z Jablonce, tam jsou úplně jiné poměry.

Reagovat
Puskas

O jakých se takovému Sheldonovi ani nezdá.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
skat

záleží, kam chodíte čutat...

Reagovat
ondrasch77

Na umělku do Vraťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses uplne mimo kde zijes

Reagovat
kilobyte

A co když to v klubu už řešil a poslali ho s tím do prdele?

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba už to doma vařili a nepovedlo se to.

Reagovat
Puskas

Jde o profesionální přístup. Ty věci, co o nich mluví, jako třeba kropení nebo svícení, by měly být naprostou samozřejmostí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Zminit souslovi profesionalni pristup a zaroven tim chvalit hrace za to, ze v mediich takhle pojebe svuj klub, to je skvela absurdita.

Reagovat
ondrasch77

Už se asi ozval i na klubu (za toho půlroku, co tam je), a pokud se nic nestalo, tak to řeší veřejně...

Reagovat
skat

některé lidi, pokud je nepropereš přes veřejný prostor a média, tak s nima nehneš....

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
shitcool

Reagovat
icka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

ono se spekuluje o tom, že by snad chtěli Drobný se Sivokem budějky koupit, tak kdo ví jestli si nepustili huby naschvál.

Reagovat
Kepy_FCB

sežere je to i s botama, pokud to fakt koupí i když tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bude fáma ti dva asi nějáký kačky vydělali a teoreticky by asi mohli, ale tohle není výdělečná činnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam dopadl Poborský..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ma nejakou nabidku z Nemecka a nechce byt ten spatny co odejde tak se radsi necha vyhodit.

Reagovat
Blasphemer

Jinak si nedovedu vysvětlit, proč by tohle vypouštěl ven, když se tomu týmu daří nad očekávání. I kdyby to byla pravda, tak tohle v týmu, kterej navíc šlape, prostě nevynášíš ven. A že by by Drobný byl taková lopata, aby si to neuvědomil, to se mi taky nezdá.

Reagovat
andrew96

Nedivil bych se, kdyby prostě jen ventiloval frustraci. Divnější by mně spíš přišlo, kdyby takhle mluvil v médiích před obchodním záměrem.

Reagovat
mistr129

https://ctrlv.cz/nqni

Tyvole, Kang je zase slavnej

Reagovat
Remt

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Kang alespoň verbalizuje, ale Replikator se jen blbě směje.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Haha...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
krisa

Reagovat
martin1

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Greny

Haha derby nejspíš bez diváků...

Reagovat
KingMaster13

To ať raději tu ligu zrušej. Zápas na který se člověk nejvíc těší....tím tu sezonu úplně zničej

Reagovat
Greny

Zítra by to měli oznámit tak jsem zvědav... Každopádně by to byla docela zajímavá situace

Reagovat
KingMaster13

Vůbec, prostě by zkurvili nám i Spartě vrchol sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl by radši, aby to pro tebe bylo poslední derby, který uvidíš "naživo"?

Reagovat
KingMaster13

Proč by mělo být?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijde tam třeba 15 000 lidí. Na Hložka určitě minimálně 50 skautů z Itálie.

Reagovat
TheMally11

se z tý korony neposer ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

já se z ní určitě neposeru, to bych tam asi dneska na pohár nešel, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Koronavirus má jiné příznaky.

Reagovat
mistr129

V 5 % případů i tyhle

Reagovat
Hokaido

Hlavně že letiště nebo ostatní dopravní uzly v pohodě fungují.

Reagovat
KingMaster13

Prostě demence Úplně zbytečná panika

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Tak ale tam se nesejde tolik lidí. Oh wait.

Ještě by mohli svolat demonstraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti koronaviru

Reagovat
smazaný uživatel

Vláda by jí určitě zakázala

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

To by bylo smutný, zvlášť když prostor pro odložení určitě je.

Reagovat
Greny

S tím myslím musí souhlasit oba kluby a nevidím důvod proč by na to měla Sparta přistoupit možná kdyby se hrálo na Letné ale takhle by to pro ně byla výhoda

Reagovat
Losinho

Nevím, jestli to tak je i v podobný situaci.

Reagovat
KingMaster13

Vůbec by to pro ně nebyla výhoda. Spíš pro nás. Sparta jak je komorní prostředí tak se nesnaží.

Reagovat
Greny

LuftJardov donesl někdo zásoby alkoholu a nabíječku na mobil už zase perli

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom haha?

Reagovat
verv

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
čolo

Reagovat
verv

Kdes k tomu přišel, že by mělo být bez diváků?

Reagovat
naheCZ

Myslím, že momentálně je pravděpodobnější, že bude s diváky. Teda pokud se během dneška ještě nijak výrazně nezmění situace. Někde jsem četl, že takové opatření (zákaz akcí s 5000+ účastníky) by asi se současným rozšířením viru být zavedeno nemělo. Ale preventivně to udělat můžou no, doufám však že ne, by bylo fakt akorát k nasrání. A to ne jen s ohledem k derby...

Reagovat
Shevchenko

No dneska jsem četl, že se v MS kraji doporučuje rušit všechny akce s 500+ účastníky.

Reagovat
Losinho

To by mohlo hrát jen v Příbrami.

Reagovat
Losinho

Pokud by to rozjeli na celou ČR (jakože asi jo).

Reagovat
naheCZ

Tak před chvíli ministr zdravotnictví 20x zopakoval, že momentální opatření jsou naprosto dostačující, ale pak řekne, že nad tím zákazem uvažují. Že ostatní státy k tomu přistoupily a že se tedy asi vydáme stejnou cestou, jen musíme upřesnit počty. A ať už by stanovili jakékoliv číslo, tak derby by se to podle mě dotklo určitě. No snad to zavrhnou prozatím úplně...

Reagovat
KingMaster13

Alespoň to derby, ty vade. Když to bude proti Plzni nebo Jablonci tak to už nějak strávím

Reagovat
naheCZ

Zákaz nebude

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

A pískat bude Franěk

Reagovat
Hokaido

Bez diváků to prostě nemá ani smysl hrát, ať se to klidně radši zruší.

Reagovat
KingMaster13

Ještě nechápu ten výsměch. Tohle je kultovní zápas pro všechny a je jedno že obě strany hrají hovno.

Reagovat
Coutinho10

to si netroufnou.. leda, ze by nas chteli oslabit

Reagovat
Mustang™

Jsem z Brna, takže bych na to stejně nešel. Ale nechápu to. Když zrušili biatlon, tak jsem si říkal ok, můžou přijet potenciální nakažení z Itálie, Francie, kdo ví odkud. Ale na českou ligu asi moc cizinců nepřijede

Reagovat
TheMally11

je nás 10,5 mega z toho 5 jich kýchá a všichni posraný .... bože jsme fakt národ idiotů

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ano

Reagovat
PP

stačí se podívat, koho jsme si zvolili..

Reagovat
oli9

Chachari do kanálu ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Není ostuda dostat 5 gólů od rudého válce.

Reagovat
oli9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele