FORTUNA:LIGA - souhrn 23. kola

01.03.2019, 19:59, aktualizováno 03.03.2019, 17:01
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála derby s Bohemians 1905 a drží si tříbodový náskok na Plzeň, která o den dříve zdolala Jablonec. Stoprocentní na jaře zůstává Sparta, která veze body z Liberce. Důležité výhry zaznamenaly Olomouc a Příbram. Tři body slaví i Teplice...

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:3

03.03.2019 15:00

Góly: 26. Tomáš Souček (pen.), 45+3. Milan Škoda, 78. Josef Hušbauer

Slávisté uspěli v nedělním zápase v Ďolíčku a rivala z Vršovic, Bohemians, porazil rozdílem tří branek. Skóre otevřel z penalty Souček, do poločasu ještě skóre navýšil Škoda. V závěru pečetil vítězství Hušbauer.

Do první příležitosti se dostal už po pěti minutách Hušbauer, rána ze solidní pozice mu ovšem nesedla a Fryštákovi nenadělal neřešitelné potíže. Ve velké šanci se po necelé čtvrthodině objevil i Bořil, i jeho však vychytal připravený domácí gólman.

Velmi netradiční a kuriózní situace se udála zhruba ve čtvrtině zápasu. Bohemka se díky svižné přechodové fázi dostala rychle na útočnou polovinu, Vaníček z pravého křídla odcentroval a Puškáč přesnou ranou překonal gólmana Koláře. Radost Klokanů ale netrvala dlouho, ba dokonce se brzy přeměnila v žal. Sudí se totiž na pokyn VAR šel podívat na video, načež usoudil, že při předchozí útočné akci Slavie stáhl Krch nepovoleně Masopusta na zem. Odpískal tedy pokutový kop, k němuž se postavil Tomáš Souček a povedenou ranou poslal sešívané do vedení.

V tu chvíli se utkání zlomilo a zelenobílí se už sotva dostávali do nějakých náznaků nebezpečí. Během jedné minuty posléze musel čelit Fryšták dvěma podařeným Stochovým ranám. Ta první byla obzvláště nebezpečná, druhou zase gólman Bohemians dlouho neviděl. Do poločasu se přece jen dočkala Slavia další branky. Coufal poslal nadýchaný centr z pravé strany, na ten si naskočil Škoda a hlavičkou na zadní tyč rozjásal své spoluhráče.

Druhá půle už se nesla ve značně klidnějším tempu, první nebezpečný pokus měl na svědomí Ljovin, jehož rána skončila nad břevnem. Na druhé straně po hodině hry neuspěl Masopust, který z ostrého úhlu vybojoval pouze rohový kop. Blízko překrásnému gólu byl na straně červenobílých Škoda, jehož volej prosvištěl jen těsně vedle rány.

Definitivní stvrzenku na vítězství Trpišovského svěřenců dal patnáct minut před koncem Hušbauer. Navedl si míč, z hranice velkého vápna napřáhl a přízemní střelou překonal Fryštáka. Díky tomu zůstává Slavia na prvním místě s tříbodovým náskokem na Plzeň, Bohemka je nadále čtrnáctá a na elitní desítku už ztrácí šest bodů

Více informací k zápasu

FK Teplice - SFC Opava 3:2

03.03.2019 15:00

Góly: 8. Jakub Hora, 36. Jakub Hora, 84. Jan Kuchta - 44. Jan Žídek, 88. Václav Juřena

Atraktivní podívaná mezi Teplicemi a Opavou nabídla pět branek a výhru domácích. Skláři měli výborný úvod, ovšem druhá půle patřila Opavě a nechybělo mnoho, aby se body dělily. Teplice se ale nakonec po první jarní výhře posunuly na devátou příčku, zato Opava klesla na třinácté místo.

Do sestavy Severočechů se vrátili obránce Jeřábek a záložník Moulis, zpět na lavičku náhradníku se naopak poroučeli Čmovš s Hyčkou. V dresu hostů dostal příležitost na pravém kraji defenzivy Helebrand. Záložní řadu zase posílili Janetzký a zimní posila Stáňa.

Svůj návrat do základní jedenáctky mohl Moulis okořenit v sedmé minutě brankou, kdy vybojoval ve středu hřiště míč a ihned vypálil, ovšem ke své smůle trefil tyč. Stejný muž ale jen o pár okamžiků později vybojoval penaltu, neboť jej v pokutovém území fauloval Helebrand. Balón si na bílý puntík postavil Hora, a ač se brankář Šrom natahoval, na přesnou střelu k tyči nedosáhl - 1:0.

Slezanům vstup do zápasu vůbec nevyšel a ve 36. minutě inkasovali podruhé. Krob z levé strany poslal kulatý nesmysl na zadní tyč, kde se objevil Hora a hlavičkou přidal svůj další zásah do černého. O šest minut později byl v dobré šanci Žitný, ránou z pokutového území však netrefil bránu. Těsně před přestávkou nečekaně udeřila Opava. Jurečkovu střelu vyrazil gólman Grigar pouze k Žídkovi, jenž dotlačil míč za brankovou čáru.

Hosté ožili a po přestávce se tlačili za vyrovnáním. Sedm minut po změně stran vypálil z dálky Simerský, avšak mířil nad břevno. Za dalších jedenáct minut vytáhl Smolovu hlavičku po rohovém kopu Grigar. Z následné protiakce mohly trestat Teplice, ovšem střídající Kuchta po pobídce od Hory netrefil prostor mezi třemi tyčemi. V 67. minutě vysunul Janetzký Jurečku, toho ovšem skvěle vychytal Grigar a celou situaci následně odkopem uklidnil Jeřábek.

Místo vyrovnání ovšem přišel pro Opavu krutý trest. Zavadil v 84. minutě špatně rozehrál, balón ukradl Kuchta, který samostatný únik zakončil přesným přehozením Šroma. Slezané ale zápas rozhodně nezabalili. O čtyři minuty později se do pumlíče opřel z voleje Juřena a krásnou střelou i s pomocí tyče snížil opět na rozdíl jedné branky.

I v nastavení byli hosté blízko vyrovnání. V úplně poslední šanci pálil těsně vedle Simerský. Opava tak může žehrat především na prospaný první poločas. V něm totiž domácí položili základ k zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:1

02.03.2019 17:00

Góly: 56. Costa Nhamoinesu

Hráči pražské Sparty jsou po zbabraném podzimu jako vyměnění a na jaře jako jediní drží zatím stoprocentní bilanci. Stejně jako ve všech předchozích zápasech i v Liberci zvítězili rozdílem jedné branky, o kterou se postaral Costa.

Po deseti minutách se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu. Frýdek ztratil ve středu hřiště balón, ten vzal Kozák a utíkal s ním do vápna. Tam ho skluzem zastavil Costa a zcela zřetelně zahrál na zemi rukou, ovšem sudí ani s pomocí videorozhodčího na penaltový puntík neukázal. Chvíli nato byl malém za nešťastníka Karafiát, který nepochopitelně nakopl míč směrem ke své bráně, jeho "pokus" proletěl jen těsně vedle levé tyče.

Bylo odehráno dvacet minut, když se v obrovské příležitosti objevil Roman Potočný, z nadějné pozice ale napálil balón jen do boční sítě. Liberečtí nadále tlačili, povedené bylo i sólo Sýkory, které ovšem zakončoval v pádu a Nitovi nezpůsobil velké problémy.

Rumunský brankář se musel činit i později. Nejprve famózním zákrokem zlikvidoval Karafiátův přímý kop, poté měl i štěstí, když hlavička skončila kousek od jeho brány. Největší šance sparťanů přišla krátce před pauzou, Drchal ale nedokázal dát ráně čelem pořádnou razanci a Nguyen si s pokusem jednoduše poradil.

Po přestávce se překvapivě a se štěstím dokázali dostat do vedení hosté. Na Dočkalův přímý kop se vyšplhal nejvýše Costa, který o tyč dokázal dostat míč za záda brankáře Slovanu. A mohlo být pro Hornyákovu družinu ještě hůře, jenže Drchalova rána byla tečovaná a skončila daleko od branky.

Následně už začali znovu úřadovat hráči z města pod Ještědem. Po rohovém kopu došlo k incidentu mezi Zahustelem a Kozákem. Rozhodčí nechal situaci pokračovat, avšak po upozornění asistentem u videa dospěl k závěru, že objetí sparťanského obránce se dalo posoudit jako faul a odpískal pokutový kop. Sám faulovaný Kozák se ujal jeho exekuce, Nitou se ale nechal vychytat.

Sparta si tak vítězství pohlídala a na třetím místě drží již šestibodový náskok. Naopak Liberec po jednom kole vypadl z první šestky a nadále musí bojovat v nahuštěném středu tabulky.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0:4

02.03.2019 15:00

Góly: 36. Tomáš Zahradníček, 41. Lukáš Kalvach, 86. Martin Nešpor, 90+1. Lukáš Kalvach

Olomoucká Sigma pokračuje v zlepšených jarních výkonech a na Dukle si připsala třetí výhru v řadě. Domácí po potupné porážce 0:4 zůstávají na posledním místě, naopak hosté již poskočili do prostřední skupiny.

V dresu domácích nemohli kvůli disciplinárnímu trestu nastoupit Ostojić se Součkem, do sestavy se po zranění naopak vrátil klíčový stoper Ďurica. Šanci po delší době dostali také Bezpalec, Douděra, Krunert a Holenda. Na druhé straně barikády bylo jedinou změnou nasazení Texla za Faltu na levém kraji zálohy.

V sedmé minutě měl zajímavou střeleckou pozici Plšek, jemuž míč naservíroval nový muž v sestavě hostí Texl, avšak brankář Dukly Rada byl připraven. Vzápětí zahrozili Pražané. Centr Podaného vracel před bránu Holenda a Tetour mířil v dobré šanci nad břevno. Po dvaceti minutách hry se k dalekonosnému pokusu odhodlal Douděra, ale jen lehce zahřál do té doby nepříliš prověřeného gólmana Buchtu.

Olomouc na konci první půle dvakrát gólově udeřila. Nejprve se ve 35. minutě blýskl individuální akcí Zahradníček, jenž si před pokutovým územím navedl míč na levou nohu a překonal Radu střelou k tyči. Za dalších šest minut navázal na svého spoluhráče Kalvach, který se před vápnem zbavil Krunerta a přesnou ránou přidal druhý gól Sigmy. Hosté mohli ještě do přestávky snížit po rohovém kopu od Miloševiće, Kalvach však stihl míč včas odkopnout do bezpečí.

Domácí po pauze prostřídali a tlačili se za kontaktní brankou. Ďurica však v 51. minutě hlavičkou z úhlu Buchtu moc nevystrašil. Dobrý zápas hrál hostující Kalvach, který se často dostával ke střelám, pšenka již mu ale tolik nekvetla. Největší šanci na gól měla Dukla čtvrthodinu před koncem, ale po Gonzálezově střele zachránili Buchtu spoluhráči a po následném závaru sám olomoucký brankář vychytal v tutovce Djuranoviće.

Sigmě se v závěru druhé půle opět povedlo dvakrát skórovat. V 86. minutě pláchl po pravé straně Zahradníček, přesným pasem našel Nešpora, který zblízka neměl problém prostřelit Radu. O čtyři minuty později ještě musel Buchta vychytat Hadaščoka, aby v nastavení přidal svou druhou branku v zápase Kalvach. Záložník hostů se prosadil po Faltově střele, kterou Rada pouze vyrazil a Kalvach jej obloučkem přehodil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - MFK Karviná 2:1

02.03.2019 15:00

Góly: 1. Jan Matoušek, 86. Radek Voltr - 79. Dávid Guba

Příbramští fotbalisté ve 23. kole FORTUNA:LIGY udolali po boji Karvinou a učinili výrazný krok směrem k záchraně. Skóre otevřel Matoušek, za hosty srovnával Guba a v samotném závěru rozhodl střídající Radek Voltr.

Hned na úvod přišla pro Karvinou studená sprcha. Bylo odehráno osmapadesát vteřin, když její defenziva naprosto propadla a do vápna s míčem pronikl Jan Matoušek. Ten neomylně zakončil po zemi na zadní tyč a pátou trefou v sezóně rozjásal své spoluhráče i fanoušky.

A mohlo být pro hosty ještě hůř poté, co se Matoušek znovu dostal za obranu a předložil míč do tutové šance Fantišovi, ten ovšem nepochopitelně selhal a poslal míč vedle brány. Hra se poté vyrovnala a v závěru první půle si vypracovali příležitosti i Slezané. Nejprve se Moravec uvolnil na pravé straně, avšak Wágner na jeho centr nedosáhl. A na úplném konci, když už uplynulo nastavení, napřáhl zpoza vápna k voleji Faško a povedenou ranou napálil břevno.

Ani ve druhé půli dlouho diváci neviděli pohledný fotbal, do první větší šance se dostali po hodině hry hosté. Moravec si narazil s Wágnerem, ovšem obrovskou možnost zahodil a nechal vyniknout gólmana Kočího. Wágner se poté dostal ještě k dorážce, ovšem ze skluzu bránu přestřelil.

Poté opět zahrozili Příbramští, Jablonského dělovku ale vychytal parádní Berkovec. A tak se vyrovnání dočkali svěřenci Norberta Hrnčára. Za hranicí šestnáctky zkusil technickou střelu Guba, povedlo se mu ji umístit na zadní tyč parádně. Brankář Kočí neměl nejmenší šanci.

Pět minut před koncem základní hrací doby naskočil na hřiště Radek Voltr a brzy se stal hrdinou. Antwi z levé strany poslal centr na zadní tyč, kde si na něj naskočil právě Voltr a hlavou rozhodl o vítězství Csaplárovy družiny.

V tabulce se alespoň dočasně vyšvihla Příbram na dvanáctou příčku s náskokem desíti bodů na sestupové poslední místo, naopak na elitní desítku ztrácí body jen dva. Zato Karviná je v průšvihu, aby se vyhnula baráži, potřebuje se dostat alespoň na třináctou pozici, na kterou už ztrácí osm bodů.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:1

02.03.2019 15:00

Góly: 49. Tomáš Zajíc - 77. Tomáš Přikryl

Fotbalisté Mladé Boleslavi dokázali vybojovat v Uherském Hradišti v přímém souboji o osmé místo bod a zůstávají tak před svým konkurentem. Skóre otevřel krátce po půli domácí Zajíc, i přes Tatajevovo vyloučení ale dokázal srovnat Přikryl.

Hned po dvou minutách se musel Šeda poprvé činit. Juroška v nouzi napřáhl z dobrých třiceti metrů a jeho vysoký oblouček se snášel do brány, boleslavský brankář jej vytáhl na roh. Rušno před ním bylo i o pár minut později, když Janoškův roh nasměroval mezi tři tyče Daníček, Šeda však uspěl i tentokrát. A sám Janošek gólmana hostí prověřil po čtvrthodině, velké nebezpečí to ale nebylo.

Slovácko i nadále soupeře mačkalo a tlak vyvrcholil po čtvrtině zápasu, když Navrátila v obrovské šanci opět vychytal skvělý Šeda. Poté se už hra vyrovnala a ve zbytku poločasu si ani jeden tým nevytvořil větší příležitost.

Ihned po pauze ovšem bylo pro celek z města automobilky zle. Na Reinberkův povedený centr si na malém vápně naskočil Tomáš Zajíc a fantastickou hlavičkou usměrnil míč na zadní tyč, proti čemuž byl hostující brankář naprosto bezradný. Pro slováckého útočníka se jednalo o čtvrtou trefu v sezóně.

Posléze konečně začali trochu štípat i Weberovi svěřenci. Trmal měl potíže s vysokým centrem a míč se od něj odrazil pouze k Buchovi. Ten sice vyslal prudkou, avšak nepřesnou ránu a mladý gólman Slovácka tak mohl napravit své předchozí zaváhání.

Trmal se musel činit i po hodině hry, tentokráte nicméně neměl s Komličenkovou ránou veliké starosti. Chvíli nato se do šance znovu dostali i domácí, to když Navrátil napřáhl zpoza vápna a jeho pokus prosvištěl jen těsně vedle Šedovy pravé tyče. A tentýž hráč se objevil i v další šanci, která skončila ve stejném místě, pro změnu za přispění teče obránce.

To už byl na hřišti i hostující Tatajev, který ihned po vystřídání dostal první a po osmi minutách i druhou žlutou kartu poté, co zbytečně dohrál Daníčka. Tatajev jako by svým vyloučením nakopl spoluhráče a ti nedlouho po jeho červené srovnali. A stejně jako minulý týden byl hrdinou Přikryl, jenž se jako první dostal k míči za obranu a přízemní ranou překonal Trmala.

Mladoboleslavští tudíž v tabulce udrželi pozici v horní polovině, kdežto Slovácko se nechalo předskočit Olomoucí a je prozatím desáté s dvoubodovou ztrátou na dnešního protivníka.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 1:0

02.03.2019 15:00

Góly: 22. Roman Procházka

Obhájce titulu z Plzně porazil nejtěsnějším výsledkem Jablonec a minimálně na čtyřiadvacet hodin se dotáhl na vedoucí Slavii. Domácím stačila k vítězství jediná branka záložníka Procházky z prvního poločasu.

Do sestavy Viktorie se po karetním trestu vrátil kapitán Hubník. Kvůli kartám chyběl útočník Chorý, místo něj se tak na hrot postavil Beauguel. Hostům nadále chyběl zraněný křídelník Jovović, a tak nastoupili ve stejném složení jako před týdnem v Mladé Boleslavi.

Domácí dle očekávání drželi od začátku míč na svých kopačkách. V úvodu vracel Havel centr z levé strany nebezpečně před bránu, kde ale nenašel žádného spoluhráče. Po dvaceti minutách hry podnikli Západočeši útok po pravé straně, odražený centr sebral Procházka a skákavou střelou překonal brankáře Hrubého - 1:0.

Jablonec se po inkasovaném gólu probral a začal se drát dopředu. Ve 33. minutě poslal z levé strany balón vzduchem Kubista a Doležal hlavičkoval do tyče. Za Plzeň se dvě minuty před přestávkou ukázal Hrošovský, který po odraženém rohovém kopu vypálil těsně vedle Hrubého svatyně. Krátce po změně stran odstrčil Doležal důrazně od míče Doležala, avšak ve spolupráci s Trávníkem nedokázal potrestat chybnou rozehrávku domácích.

Severočeši usilovali ve druhém poločase o vyrovnání a nepouštěli Viktorii k balónu. Po hodině hry přeci jen trochu otupil tlak hostů Hrošovský, jenž svým dalším střeleckým pokusem našel rukavice Hrubého. V 67. minutě již byl v akci zase Hruška, který na rohový kop vyrazil Vătăjelův nepříliš povedený, ale přesto nebezpečný volej. Čtvrthodinu před koncem si na strážce plzeňské svatyně nepřišel ani Považanec, jehož oblouček v tísni Hruška ukryl do rukavic.

Snaha Jablonce vydolovat alespoň bod byla v závěru křečovitá. Hosté nebyli schopni si vypracovat kloudnou příležitost. Za domácí mohl naopak ještě udeřit střídající Pačinda, ale střela pět minut před koncem mu nevyšla. Plzeň i tak v poklidu uhlídala výhru.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 1:2

01.03.2019 18:00

Góly: 25. Milan Baroš - 20. Petr Jiráček, 64. Tomáš Poznar

Zlín se na čtvrtý pokus dočkal na jaře vítězství, které vydoloval v Ostravě. Tři body ševcům vystřelily zásahy Jiráčka a Poznara. Baník tak po prohře ve Spartě opět odcházel ze hřiště s prázdnou.

Ze základní jedenáctky Slezanů vypadli po delší době záložníci Fillo s Jánošem, které nahradili Kuzmanović a Mešaninov. Kouč hostí Roman Pivarník opět vsadil na rozestavení se čtyřmi obránci, kde na pravém kraji operoval Holík. Do záložní řady se po absenci za žluté karty vrátil Podio, vedle kterého operoval Hlinka, bývalý hráč Baníku.

Úvod duelu přinesl mnoho nepřesností na obou stranách, což se divákům nelíbilo. Na hřišti nejvíce zaujal záložník ševců Čanturišvili, který se prezentoval náběhem na nebezpečný míč do pokutového území a nepovedenou střelou k rohovému praporku. Ve dvacáté minutě se ale dostal Zlín do vedení. Poznar dostal hodně prostoru k přihrávce do pokutového území na zapomenutého Jiráčka, který neměl problém uklidit míč za záda brankáře Laštůvky.

Vedení však vydrželo hostům jen pět minut. Po standardní situaci od Holzera vrátil Mešaninov balón na Baroše, jenž hlavičkou k tyči srovnal. Za dalších pět minut podnikla Ostrava pohledný útok po pravé straně a po spolupráci Kuzmanoviće s Hrubým pálil do břevna Baroš. Domácí po vyrovnání převzali otěže zápasu a tlačili se dopředu. Hosté zase mohli být rádi, že rozhodčí nepostřehl surovou hru Poznara, za kterou mohl zlínský útočník klidně vidět červenou kartu.

V závěru první půle vystřelil Bartošák a Laštůvka měl při krocení míče potíže. Na druhé straně kontroval ranou z dálky Kuzmanović, který pořádně protáhl gólmana ševců Rakovana. V nastaveném čase hledal Holzer kolegy v bílém dresu před bránou, avšak Diopovi chyběl kousek k zachycení přihrávky. To byly na delší dobu poslední zajímavé momenty na hřišti, neboť úvod druhého poločasu nabídl podobnou nudu jako začátek utkání.

Po hodině hry se Baroš tlačil do šance z levé strany, jenže Bačo ho na poslední chvíli zastavil čistým zákrokem. O tři miinuty později zničehonic vypálil na druhé straně z dálky Poznar a k překvapení všech přesnou střelou k tyči dostal Zlín opět do vedení. Situaci Baníku ještě víc zkomplikoval Hrubý, který v 74. minutě viděl druhou žlutou, a domácí tak dohrávali do deseti.

S blížícím se koncem zápasu přibývali i emoce. K vítězství mohl hosty přiblížit Džafić, ale jeho únik v 82. minutě výborně zlikvidoval Laštůvka. Další dobrou šanci měl v 88. minutě Čanturišvili, který trefil tyč. V nastavení ještě nevyužili příležitosti střídající Jakubov a Hronek, Zlín to však nakonec nemuselo mrzet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23191357:1858
2.Viktoria Plzeň23174235:1755
3.Sparta Praha23135538:2044
4.Baník Ostrava23115731:2238
5.FK Jablonec23114842:2337
6.Fastav Zlín231031029:2933
7.Slovan Liberec2387824:2031
8.FK Mladá Boleslav2386941:3830
9.FK Teplice23851025:3229
10.Sigma Olomouc23841125:3428
11.1. FC Slovácko23911325:3628
12.1. FK Příbram23751129:5226
13.SFC Opava23741232:3825
14.Bohemians Praha 190523571120:3222
15.MFK Karviná23451427:4317
16.Dukla Praha23441518:4416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (748)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Banik z ty TOP6 vypadne, paradoxne by jim to mohlo pomoct do poharu..

Reagovat
Pride

No, hodně bude záležet na zápasu Bolky proti Baníku... Bolka má docela těžký los, ta by musela chytit neskutečnou formu aby se jim to povedlo.

Reagovat
Liquid

snad skončí 6. jak po ZČ tak následně, je to i dost reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam delal proboha

Reagovat
HorajzmAmmann

porazil o 10 Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

A? nikdo neni neporazitelny a my jsme si vybrali slabsi chvilku. Vam tam ten den spadlo vsechno. Tim to nezlehcuji, hraje se na goly. Ale predhazovat porad jeden zapas, to je jedine, na co se banik momentalne zmuze.

Reagovat
HorajzmAmmann

= nadsázka voe

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
db18

Leda by se tam dostal Liberec... jestli to uhájí Zlín, tak by pro ně bylo lepší tam zůstat.

Reagovat
ratusek

V první skupině.znovu Zlín a ve druhé znovu Slovácko. Sakra

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Dneska fakt tragédie. Hrozná. Tohle Pánik prokaučoval jak cyp. Jediným pozitivem byl epesní balónek Vlasty Vláška.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Přesně, ten 2. gól jde nejvíc za Páníkem. Vystřídat v 60. minutě Meschaninova a na jeho místo zatáhnout Diopa, to jsem nepochopil. Dup první dlouhý balón, Diop pozičně úplně mimo a borec si za vápnem mohl pískat jak byl sám!

Reagovat
Puskas

Mešaninov byl na střídání už v půlce.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jak by se nám teď hodil Hlinka, který celý zápas odválel proti nám dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavici byl Šindelář

Reagovat
Han střelil první

Měl hrát Jirásek, bez ohledu na to co předvedl na Spartě.

Reagovat
lichna.

To už spíše ten Šindelář. Vždyť Jirásek nebrání.

Reagovat
Han střelil první

To je proti Zlínu asi jedno.

Reagovat
lichna.

No nevím. Meschaninov byl sice špatný, ale stačilo ho sundat a nechat tam Hrubého s Diopem a hned nám z toho prostoru dali gól.

Reagovat
Han střelil první

To sice jo, ale tak Diop nemá s CM vůbec nic společného. I když je Jirásek shnilý na krok, tak prostory asi vykrývá lépe. Navíc tam fakt nikdo nemohl čekat, že to Pozny tak trefí. Každopádně určitě se od začátku zápasu neměl Arťom zatahovat při rozehrávce. To, že se na něj spoléhalo při rozehrávce je trenérské diletantství. Na Boba nenadávám a rozhodně bych mu dal šanci nejspíš i do příští sezóny bez ohledu na jaro, ale včera to prokoučoval. Druhá věc je, že neměl moc na výběr a kádr je fakt úzký.

Reagovat
lichna.

Jo s tímhle se dá asi plně souhlasit. Ale já mám na Jiráska takovou pifku, že budu rád, když to vymyslíme jinak

Reagovat
didosh

Jirásek stojí za hovno...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pride

No.. tak snad Baník tu první šestku udrží.

Reagovat
C-M@ster

S takovou to třetí místo Sparta fakt uhraje.

Reagovat
stas87

Tak o tom snad nikto nepochybuje, nie?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

spis se bojim, co prijde pristi sezonu

Reagovat
Elliasson

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
fabec1222

Pošli tipy na zítřejší smíšený závod

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Zlínu, zcela zasloužená výhra.

Já mám zas radost z Lastyho, to je prostě nejlepší brankář v lize.

A nakonec, teď snad pojede co nejméně vandraku na Slavii.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší gólman viz dnešní druhý gól Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

výkon to dobrý nebyl, to si asi nikdo nalhávat nebude, ale Zlín nebyl o nic lepší a na prohru to nebylo. Za mě jasně remízový zápas Mužem zápasu dnes pán černém se svými asistenty. Nezvládali karty, ofsajdy, fauly ... jeden z nejhorších výkonů rozhodčích co jsem za poslední dobu viděl.

Reagovat
Bosko

Reagovat
bobis21

aha, takže podle sešívek už ani loket do obličeje není faul, zajímavé v minulém vzájemném zápase jste tvrdili že je za faul loktem kriminál

Reagovat
Bosko

Reagovat
PlackaSKS

aha

Reagovat
bobis21

takže faul loktem už není na kriminál? Takže Baroš neměl jít ve vzájemném zápase ven za faul loktem? Tady se dozvídám věcí

Reagovat
PlackaSKS

asi by bylo lepší se nejdřív trochu uklidnit

Reagovat
bobis21

já jsem naprosto klidný. Mě vůbec nevadí prohra. I když už nezískáme jediný bod do konce sezony, pořád to bude náš nejlepší výsledek od roku 2010. Mě nějaká prohra fakt netrápí. Pokud nás nesnášíš tak moc, že nejsi ani schopen uznat že loket do obličeje je faul, tak jsi adept na uklidnění spíše ty.

Reagovat
PlackaSKS

nechci ti do toho brečení tady moc kecat, ale já jsem se k žádnýmu loktu nevyjadřoval, to jen ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš šel ven kvůli jménu přece

Reagovat
bobis21

no tak evidentně ano, když on šel za loket ven a u jiného to není ani faul. Tady to jen potvrzujete

Reagovat
Puskas

1. to nebyl loket, ale sval

2. nic mu není, je to slimulant

Reagovat
bobis21

samozřejmě. Ještě dejme stopku Arťomovi za simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikdo nic nepotvrzuje, jen se kazdej smeje tomu, jak nezvladas

Reagovat
bobis21

pokus pěkný, ale mě ta prohra fakt vůbec netrápí Nezvládáš spíše ty, pokud si myslíš že to nebyl faul

Reagovat
PlackaSKS

zase... on ti i napiše, že faul řešíš jen ty a ostatní hodnotí tvůj výlev a stejně tam ten loket znova mrdneš.. asi bych pozitivně ohodnotil, že tohle nepředvádí fanoušek Slavie, ale zrovna dneska je tu ten opečenej chleba ...

Reagovat
bobis21

jaký výlev zase? Jen jsem napsal, že rozhodčí udělal z remízového zápasu kde hrály oba týmy bramboračku výhru jednoho týmu. Tak buď mám pravdu (pak se nejedná o žádný výlev, ale o zhodnocení reality), nebo nemám a říkáte tím že rozhodčí nechyboval. Evidentně máte problém hodnotit věci objektivně

Reagovat
PlackaSKS

a co kdyby třeba rozhodčí chyboval a přesto zlín zaslouženě vyhrál? protože tak to třeba vidim já. ale víš co, tohle nemá smysl. fakt si myslim, že si trošku zaujatej-ostatně kdo by u svýho týmu nebyl a hádat se zbytečně nechci. budu ti přát, aby si byl příště, respektivě až přespříště, spokojenější

Reagovat
bobis21

no podle mě hrály oba týmy stejné nic ... a ty ten výrok zhodnotíš jako "výlev" ... Po minulém zápase kdy někteří v médiích říkali že rozhodčí pomohli spartě vždycky říkal, že jsme si to prohráli sami. Fakt to není tak, že bych si na rozhodčí stěžoval po každém zápase (pokud si dobře pamatuji tak se mi rozhodčí nelíbil podruhé v sezoně - ten 1. zápas kde pískal špatně jsme vyhráli ...)

Reagovat
SuperBanikovec

Oba týmy hrály prd, ale i ten zlínský prd, byl milionkrát lepší.

Reagovat
ondrasch77

Já teda viděl jen druhej poločas, a tam byl Zlín lepší i fotbalovější...

Reagovat
bobis21

od jejich druhého gólu lepší byli, to nepopírám. Jenže ten gól padl právě díky sudímu. I kdyby za ten loket byla žlutá (což by podle mě bylo adekvátní), tak už od té doby měl Poznar 2. pár minut před gólem. Být na zápase video, výsledek je jiný, tím jsem si celkem jistý.

Reagovat
PlackaSKS

být na zápase video a pokud byl ten loket na žlutou, tak by se vůbec nic nezměnilo...

Reagovat
bobis21

pokud by tam bylo video, tak máme penatlu, Poznar žlutou, v 55. měl další žlutou. Vážně se nic v zápase nemění? Já myslím že by jsme stejně nevyhráli, protože jsme hráli tužku, ale nedělej že byl rozhodčí dokonalý.

Reagovat
ondrasch77

Podle mě byli Zlínští lepší už od půlky...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovější byl Zlín bez debat, Čanturišvili, Podio nebo Džafič jsou hráči o level výš než kdokoliv od nás, alespoň v současné formě, což je trochu smutné, pod panem Páníkem prostě nejde vidět progres u hráčů, dělá z nich jen bojovníky a i to některým nejde...Trochu bobise ale chápu, i já byl dost naštvaný z toho, že Poznar nebyl vyloučený a nebyla penalta, minule jsem pochopil tu ŽK u Štetiny, ale teď to byl vážně hnus, buďme fér ...Ten VAR by prostě měl být všude, když to ti rozhodčí nevidí, ale i tak Zlínu gratuluju...Je to fotbal, míč je kulatý, třeba na Slavii něco uhrajeme...Stále nám stačí uhrát cca 9 bodů v sedmi zápasech a v šestce budeme...Nic nekončí.

Reagovat
PlackaSKS

když to ti rozhodčí nevidí.. to je největší problém, ne var. úroveň rozhodčích klesá každym kolem

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlas každopádně

Reagovat
ondrasch77

Já se s Bobšem nepřel o Poznyho, já to ani neviděl, komentoval jsem jen druhou půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tě, co se týká druhé půlky, tak ta byla hrozná, opět, jako se Spartou totálně odešli...Bohužel, začínám si čím dál tím víc myslet, že pan Páník u nás už dlouho nebude. Jak šlo slyšet na schůzi s fanoušky, tak je na něj částečně naštvaný, kvůli mladým, i Brabec...Bob preferuje archaický styl hry a drtivá většina hráčů jde časem svými výkony dolů, u nikoho nejde vidět žádný progres...Je to odborník, chytrý chlap, tu ligu nám pomohl zachránit, takže nechci být hnusný, nevděčný, ale jestli má být Baník klubem, kterým by měl být, tedy dávat příležitost mladým odchovancům, kteří porostou a prodají se, ideálně do zahraničí za hezké peníze, tak to asi s Páníkem nepůjde...

Reagovat
ratusek

Bobovi poděkovat, a přemýšlet o náhradě. Nemůžeme mít sestavu bez vlastnich mlaďochů. Ale vůbec mě nenapadá kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se začne něco v kuloárech dít...Brabec je filuta a myslím, že udělá všechno pro to, aby přetáhnul Slovácku Svědíka, který by tu chtěl jít si myslím určitě...Čekám v létě velké změny v Baníku obecně, myslím, že to odnesou velké jména, možná i Hrubý, kterého by Jankulovski byl možná ochoten prodat i někde do Jablonce, třeba v rámci výměny Ikaunieks/Doležal, Janetzký...Bohužel šel Hrubas neskutečně dolů, vůbec bych se nedivil předčasnému konci drahého a starého Filla, samozřejmě Pazdery, Procházkovi neprodlouží smlouvu, Jirásek se bude nejspíš pakovat...

Reagovat
3M

Filla prosím zpátky k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Za Žitného.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

To čekej, snad jedinej co u nás za něco stojí

Reagovat
ondrasch77

Je to přesně jak píšeš, Bob je pašák, který to dokáže pozvednout, když se týmu nedaří, ale není to progresivní trenér, kterej by vám ukázal směr do EL...

Ve finále si ani nedokážu představit (bez urážky), co byste chtěli v EL s tímhle stylem fotbalu předvádět , přitom tam máte dobré hráče (Lašty, Procházka, Zio občas, Fleišmann je kokot, ale je to fotbalista, Hrubý,Holzer, Jánoš, Fillo, Bary když se věnuje fotbalu), na vzestupu mladé, kteří by časem na to mohli mít (Granec)... K Vám by podle mě výborně seděl Roman...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, já tam ale vidím spíš Svědíka, nevím, proč. Ale ten chlap mi ve spojitosti s Baníkem prostě sedí...Uvidíme.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

To je vděk k Páníkovi. Měli jste loni spadnout. Co vy jste za ubožáky....

Reagovat
smazaný uživatel

To je vděk ke Sčasnému, před třemi roky vás dovedl do 1/4 finále EL. Co vy jste za ubožáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se tady dohadovat s dementním asiatem

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš fanouškům Sparty jen ostudu...

Reagovat
lichna.

Já třeba Pánika nehodlám vyhazovat, dokud nebude mít kvalitní lavičku a alternativky na všech postech a přesto bude hrát s týmem hovno.

A hlavně, pamatuju si, jak tu byl minule Svědík, já se ho vždy zastával, ale byli takoví, co odsouhlasili Frňku, protože se Svědíkem jsme taky hráli čistě pragmatický fotbal.. A je rozdíl hrát zajímavý fotbal se Slováckem, které může chodit do brejků a má tam spoustu mladých agilních hráčů a s Baníkem, kde je nejstarší tým a na lavičce nejsou vhodné náhrady..

Svědíka bych taky jednou chtěl vidět v Baníku, ale teď nemám pořád důvod vyhazovat Pánika..

Reagovat
bobis21

rozhodně bych ho nevyhazoval v průběhu sezony, protože naše pozice je prostě nad plán, takže by to bylo absurdní. Ale po sezoně by možná stálo za to zhodnotit možnosti, podívat se kdo je k dispozici ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří hráči šli pod ním nahoru? Které mladé hráče z mládeže vytáhnul do áčka a dává jim šanci aspoň z lavičky? Proč nezkusí jiný systém, než stále jen 4-4-2? Proč se nezlepšila disciplína, spíš naopak?

Reagovat
lichna.

Tak na podzim šli pod ním nahoru všichni. S těmi mladými je to samozřejmě problém, ale jsi na trénincích, abys viděl, že na to ti mladí skutečně mají? My je pořád posunujeme do sestavy, ale na základě čeho? Že jsou mladí?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Rozumný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nádvorník?

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravého myslel.

Reagovat
ondrasch77

Ale to už tady bylo (Opava)...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel Pivarníka. Pustíme ho jedině až po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel Pivarníka, máte ale smůlu....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bob do Zlína, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zadarmo

Reagovat
PlackaSKS

jako výlev hodnotim hlavně tvoje reakce, kde až hystericky píšeš o loktu, kterej já třeba vůbec nekomentoval. jak začneš porovnávat dnešní zákrok s tim barošovym jako bych já psal, že to bylo čistý. přitom jsem se k tomu vůbec nevyjadřoval.

co se dneška týče, tak mně to přišlo jako zasloužená výhra zlína a nezvládnutý zápas ze strany pánika a některých hráčů baníku. konec už byl tak trošku parodie na obranu, ale prohrávat o gol a hrát v deseti.. to se dá čekat.

Reagovat
bobis21

já napsal že rozhodčí zápas ovlivnil, ty a ten Bosko nad tebou jste vypadali že s tím nesouhlasíte. Tak ovlivnil teda nebo ne? Pokud řekneš že ne, tak musíš taky tvrdit, že ten loket faul nebyl. Pokud ano, nevím s čím jsi teda nesouhlasil. Já se jen snažím najít nějakou logickou konzistenci...

Reagovat
PlackaSKS

"výkon to dobrý nebyl, to si asi nikdo nalhávat nebude, ale Zlín nebyl o nic lepší a na prohru to nebylo. Za mě jasně remízový zápas Mužem zápasu dnes pán černém se svými asistenty. Nezvládali karty, ofsajdy, fauly "

s timhle ne/souhlasim a k tomuhle jsem se vyjadřoval: ano, nebyl to dobrý výkon, ne, zlín byl lepší, ne, bylo to na prohru, ne, nebyl to remízový zápas a ne, muž zápasu nebyl rozhodčí, bytť to neodpískal perfektně. stačí takhle?

Reagovat
bobis21

tak příště stačí napsat, že si nemyslíš že to byl vyrovnaný zápas, a ne vymýšlet nějaké hovadiny o "výlevech"

Reagovat
PlackaSKS

výlev přišel na moje "aha"

Reagovat
PlackaSKS

nicméně takhle zahodit třetí/čtvrtý míst ve dvou kolech je škoda. mrzí mě, že před spartu s timhle nepůjdete

Reagovat
bobis21

tak 4. mimo není - Jablonec hraje v Plzni kde budou asi rádi i za bod. Ale my musíme mít úplně jinou formu, pokud o to budeme chtít hrát.

Reagovat
PlackaSKS

no.. já nevěřim, že s timhle se dostanete před jablonec no. ale hlavně to už je mi úplně jedno, doufal sem, že spolu s nima dostanete spartu na pátý místo kdo pak skončí na 4-13 je mi v zásadě jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river, která teče ve Vítkovicích

Reagovat
ondrasch77

Ty už jsi bobis doma? Byl jsi vůbec ve Vítkách? Nebo jsi na to čuměl v televizi?

Reagovat
bobis21

nebyl, někteří pracujeme a do ostravy se v pracovní den v 6 nedostaneme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK byl slabší, a proto prohrál. Nesvádějte to na rozhodčí jako to dělají fanoušci Sparty a berbrovské Plzně, vždy když se nepíská podle jejich představ.............

Reagovat
Salfovic

To je dost nefér od fanouška klubu, kterému se teď pořád píská podle jeho potřeb

Reagovat
smazaný uživatel

Podle potřeb???

Pane SALFOVIC, Vy jste komik. V EVROPSKÉ LIZE jsme mohli vidět, jak si kdo vede bez Berbrových KAPR-rozhodčích. Výsledek? Naše SLAVIA rozdrtila GENK a Plzeň utrpěla ostudný debakl............

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kiwi-21

Remizovy ?

Banik-Zlín

strely celkem 5:14

Na bránu 4:10

Jen držení míče 62:38

Reagovat
bobis21

nevím kde sleduješ statistiky, ale na Livesport je držení míče 50:50 a střely na bránu a střely na bránu 5:8 (s tím že Zlín asi nějaké nabral na konci zápasu ...)..

Reagovat
Kiwi-21

Na konci prenosu ČT

Reagovat
Kiwi-21

Koukal jsem znovu a na Ct byly ty statistiky jak píšu ja a na livesportu jak pises ty ale podle hry a hlavně posledních 20 minut bych věřil spíše tomu z Čt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně Mešaninov nejdřív fauloval Poznara

Reagovat
bobis21

to je ale úplně jedno, karta pro Poznara by to byla pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze chces penaltu

Reagovat
bobis21

no jde mi hlavně o tu kartu. Ve druhém poločase měl druhou (ještě před tím než dal gól) ... Ono je rozdíl hrát 1:1 proti deseti než prohrávat 1:2 v deseti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule na Spartě jste ukázali, že vám to jde lépe proti jedenácti

Reagovat
Blasphemer

Pivarník

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj, ze čtyř utkání prosral tři, a to s Příbramí, Bohemkou a Slováckem

Reagovat
C-M@ster

Slovácko pod Svědíkem má nejlepší formu z ligy, ne?

Reagovat
Pride

a Bohemka do zápasu s ním nejhorší.. a Příbram zase divizní obranu.

Reagovat
Losinho

To už asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon...

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer Artom

Fleišman a Baroš nejlepší na place

veteráni

Reagovat
Han střelil první

Jo a Procházka totální tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Panikovske jaro je tu

Reagovat
smazaný uživatel

Panikova stradani.

Prvni dve zoufale pozde(Artom byl na rucnik po 10 minutach,Holzer snad ani nemel hrat) a pri tretim sunda hrace s nejlepsi formou na jare..., ktereho pro jistotu utopil nekde u lajny. Pochvala pro Lastuvku, ze ty dva najezdy pochytal jak Hasek v Naganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bob Panik ♥️

Reagovat
Puskas

Jedna velká bída.

Reagovat
Salfovic

Letos jsem viděl Zlín tak počtvrté, ale co to, že Poznar se Železníkem nenavázali na svou někdejší úspěšnou souhru?

Reagovat
Puskas

Protože Železník nehrál.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Reagovat
kecipep

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Reagovat
Hokaido

Dolar na pána.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.............................

Doufám, že si pan GRENY vsadil na Zlín, ten kurz musel být slušný.........

BANÍK byl dnes opravdu velmi slabý. Zlín po zodpovědném výkonu bere 3 body!!! Je to celkem sympatický tým, který mi nevadí............

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Topinka potrollil a poplival

Reagovat
smazaný uživatel

Pane 20DollarsInMyPocket, máte mimochodem krásné české jméno, za něž se očividně nestydíte.................

Proč mě urážíte???

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdepak pane, já vás naopak uznávám

Reagovat
ondrasch77

Proč tady Topinko každýmu druhýmu hodnotíš "krásné české jméno"? Kovbojovi jsi na otázku neodpověděl, tak co se tady sereš?

Reagovat
smazaný uživatel

A další vulgární příspěvek. Ta Vaše zloba pane ONDRASCH77 Vás již brzy zcela pohltí.........

Nemusím Vám vysvětlovat, proč neodpovídám na různé provokace. Berte to s nadhledem pane ONDRASCH77, chce to klid............

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naser si, chlebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu se divím, co je zde pubescentů, co se neumí chovat. Ale nevadí...........Třeba z toho jednou vyrostete pane HENN.

Reagovat
JeséRodriguez

máme 5. pád! Demente

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyrostu. Naser si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Vulgarismy, to je moje... Na tvoje příspěvky je budu používat hojně

Reagovat
PlackaSKS

ty vole, to ne. to by znamenalo, že tu bude i po dnešku...

Reagovat
ondrasch77

Nejdřív mu naložíme, pak ho budem ignorovat Klasickej postup s takovejma blbcema

Reagovat
PlackaSKS

mně by stačila ta druhá část. když tam mají spartu/plzen/baník/jablonec, tak srát na ně, ale ty se Slavii snášim špatně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že se děti baví.........................

Pane ONDRASCH77, Vy se prezentujete jako by Vám tato diskuze patřila. Ale pište si co chcete, máte na to právo.

Reagovat
ondrasch77

Bylo by ode mě více než sobecké si uzmout gesci celé diskuze pouze pro sebe, nicméně je nás zde více mnohaletých "mentorů", kteří "drží" diskuzi podle jistých nepsaných pravidel tak, jak ji chceme vést a "nováček" se těmto pravidlům buďto podřídí nebo si tu plácá nesmysly jen tak pro sebe do doby než ho to přestane bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Rozhodně se podřídím. Ode dneška budu psát pouze vulgárně a mimo téma!!! Spokojen???

Reagovat
ondrasch77

Rozhodně, blbe!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ses trochu odkopal, Slavo. Nebo Marťasi? Katty? Lukatome?

Reagovat
Banikovec7

Mesaninov neskutecne tragicky vykon, ale to stridani za Filla Rekne Diopovi ze ma hrat uprostred, ale behem 3 minut jsou oba s Hrubym nekde ve vapne soupere a pak z toho prostoru dostanem gol.

Reagovat
bobis21

my hlavně nemáme nikoho do zálohy. Jsem zvědavý co budeme dělat příští týden, když Hrubý nehraje a Jánoš možná taky pořád zraněný. Střed Arťom-Jirásek bude fotbalová lahůdka

Reagovat
Puskas

Dá tam Šindeláře.

Reagovat
smazaný uživatel

To radsi Prochazku...

Reagovat
bobis21

no jeden z nich tam bude muset. Procházka hrál zálohu v boleslavi ne? Možná by nebylo špatné ho tam používat do dvojice s Jánošem i normálně a pak by šlo hrát 4-2-3-1

Reagovat
Salfovic

Procházka je původně záložník.

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo bude hrát na 4 křídla

Reagovat
Banikovec7

taky proto jsem kritizoval nase zimni prestupy, mame snad nejuzsi kadr

Reagovat
ondrasch77

Co je s Jánošem? Ptal jsem se Lichny, ale ten se mnou asi nemluví

Reagovat
Banikovec7

Zranil se nekdy pres zapasem.

Reagovat
ondrasch77

díky

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Beztak byl dnes odstavený kvůli tomu výklusu na spartě při 3. gólu, ale co na jeho místě vymyslel Pánik.... to mu to měl raději odpustit, protože ten post nás dneska stál 3 body!

Reagovat
Puskas

to byl Jirásko

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

máš recht vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

v minulosti hrál střed i Holzer, takže klidně by se tam mohl posunout i on.

Reagovat
SuperBanikovec

artom nehrál dobře, ale to střídání za Filla kandiduje za nejhorší střídání této sezóny.

Reagovat
Venny

Doufám, že Zlín ukope to 6. místo, alternativně Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem sranda sledovat to Panikovo jaro proti nám

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Baník se prvních 20 minut ještě rozcvičoval. 1. balón do vápna soupeře byl až odvrácený centr Holzera v 21. minutě a to taky poprvé kloudně něco zahráli na soupeřově polovině. Jasné podcenění bídného Zlína kdy Baník předvedl možná nejhorší výkon v sezóně a když se k tomu přičtou i chyby trenéra tak je z toho provar. Ztracené 3 body a s takovou hrou nemůžou myslet na poháry!

Reagovat
bobis21

nejhorší výkon asi pořád Slovácko i když není dobrá zpráva že zrovna v této kategorii máme na výběr z více možností

Reagovat
ondrasch77

"kdy Baník předvedl možná nejhorší výkon v sezóně" - viděl jsem na jaře vaše druhé poločasy se Spartou a Zlínem a celý zápas s Libercem a dovolím si tvrdit, že to bylo hrozná holomajzna všechno, akorát že s Libercem to pro vás mělo kladnej výsledek...

Reagovat
HorajzmAmmann

na jaře to je prostě tragedie...

Reagovat
ondrasch77

Buď v klidu, my jsme na tom podobně a Sparta taky (akorát, že oni dělaj body navzdory tomu, že hrajou taky hrozně)

Reagovat
HorajzmAmmann

nemyslím si, Baník hraje hrozně, ale teď to ani nedokáže ukopat na body, což na podzim vždycky nějak ukopal (doma Dukla, Jablonec,..) . Nehraje nám do karet nic, za stavu 0:1 pro nás nebo 1:1 neproměníme šance, místo toho aby dostal redku Štětina ve 20. minutě nebo Poznar tak jí dostane Hrubý... ale tomu štěstí prostě nejdeme naproti. Fillo, Holzer úplně v hajzlu ... a jedeme do Edenu. Musíme se někde probrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak docela pochybuji. že se Baník chytí zrovna v Edenu, ale potom je ten los přijatelný a tým by se měl dostat do pohody, aby získal minimálně 7 bodů - Boleslav a Teplice doma a k tomu zápas na Karviné.

Reagovat
PavlíčeQ

My na tom nejsme o moc líp

Reagovat
smazaný uživatel

Vas jsem videl s Bolkou a hrali jste paradne, jenom jste meli smulu.

Reagovat
ondrasch77

Jen první půlku, druhou to Bolka srovnala nasazením nažhavenýho Mešanoviče (kterýho jsme léta trápili v juniorce a na hostováních a nikdy mu nedali v lize čuchnout )...

Reagovat
ondrasch77

Já vím, měl jsem to rozkliknuté dlouho a v podobném duchu jsem odpovídal

Ale první půle s Bolkou mě naplňuje optimismem...

Reagovat
PavlíčeQ

Já to kvůli Bayernu viděl až od začátku 2. půle a nebavilo mě to. Boleslav nebezpečnější, tradiční Radovo nestřídání a závěr odehrán typicky jablonecky

Reagovat
ondrasch77

Měl jsi koukat, Jabko tak od cca 10. minut fičák jako svině

Vata a Acosta si je tam vodili jak slepeckej pes, Šeda klasicky v půlce zápasu - hráč utkání...

Druhej poločas byl vyrovnanej, mohl vyhrát kdokoliv, kdyby Gadži nenamazal rovno Přikrylovi na malém vápně, tak jsme mohli litovat ztrátu dvou bodů..., takhle tří

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Banikovce posledni dva zapasy spravna facka po tech namistrovanych komentarich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cumel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Jdi už do prdele, lichno. Má pravdu. Byli jsme a jsme hrozně domýšliví. Občas mám pocit, že si tady většina fans Baníku nevidí ani na špičku nosu. Sebevědomí je super, ale nesmí se překlenout v namyšlenost, což se tady stalo. Je to hlavně teda práce tvá, trevorova, cukrouškova a skokanova. Nechci vás nijak urážet a nikdy to ani neudělám, ale už mě to fakt sere, nechápu, na co si hrajete. Čau, uvidíme se na Slavii nebo ne. BP!

Reagovat
Han střelil první

Jo a neomlouvej to nadhledem nebo nadsázkou. To vypadá jinak.

Reagovat
lichna.

Můžeš mi ukázat jeden můj namistrovany komentář, který by působil namyšlené? Stačí jeden. Jelikož já jsem naopak jeden z těch, který se týmu zastává, protože jsem nadšený že jsme tam, kde jsme.

Takže já nechápu, na co si tu hraješ ty..

Reagovat
bobis21

vůbec nic se nemění

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Jiracek hral paradne, ale preci jenom, na titulce by mel byt jednoznacne Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedině v tom případě, že bude v dresu Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

kral Slezska-Opava

kral Moravy-Zlin

Reagovat
Zdechlina

Leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poznar > kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Bary je proste fantasy hrac

Reagovat
ratusek

Totální zoufalost' budeme mít co dělat udržet šestku, ale to se dalo čekat. Nepřišlo posílení a hrajou tragédi a navíc bez formy. Bob konzerva nic nemění. Jaro bude těžkej provar, příští týden zase nic

Reagovat
PlackaSKS

je to škoda...

Reagovat
ratusek

Tal nám nechte aspon bod

Reagovat
PlackaSKS

zas taková škoda ne

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

vy s tim Zlinem doma jste proste statisticka anomalie

Reagovat
ratusek

Zlín, Slovácko. Se zoufalou Duklou bod. Jaro míří do průseru, no co. Nejhůř do prostřední skupiny, akorát tam atraktivita o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

tak jednotlive kdyz ty zapasy rozeberes, hrajete spatne? na te Sparte co sem videl ja to do te redky nebylo spatny, mne se i na podzim herni projev Baniku libil

Reagovat
ratusek

Podzim dobrý, ale i tam.některé zápasy na sílu díky štěstí. Na jaře kromě Liberce to nevychází a i proti Liberci to byla.bída.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze tu sestku udelate

Reagovat
PP

a co ted posral Páník se střídáním? Všichni jste volali na posazení Filla a světe div se, Bob ho posadil! A teď tady vesměs čtu, jak to zase posral.. ono s vašim úzkým kádrem moc alternativ nemáte.

Reagovat
ratusek

Posral se.střídáním? Arťom měl.jít.ven.po 10 minutách. Pak stáhne Diopa na střed, hraje tragickej Holzer a taktika nákopů na trpaslíky vepředu, když to hosti vše uskákali jaksi.nefungovala vůbec

Reagovat
PP

kde jsi viděl někdy někoho střídat v 10.minutě? A Holzer patřil na podzim k nejlepším hráčům u vás.. byť toho Diopa jsem nepochopil, tam souhlas.. to měl radši dát stopera a Procházku vytáhnout na def. záložníka. Nicméně jste zahráli špatně jako tým - až na Baryho a Laštůvku a Zlín to ukopal.

Reagovat
mistr129

10. minuta to nebyla, ale Jakub Petr šel v prvním zápase za Slavii dolů asi po půlhodině.

Reagovat
ratusek

Na podzim? Co bylo to bylo. Ted to má na salámu, na podzim chtěl odčinit tu Spartu.

Sice ten pičus Poznar neměl dohrát, ale za tuhle facku jsem rád, doufám že se proberou

Reagovat
ondrasch77

Artom nahrál na gól

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hlavně většina diskutujících, co tu fandí Baníku, před začátkem jara křičela, jak je tým dobrý. Když sem řekl, že vedení působí amatérsky, když nedotáhne žádný přestup, tak se tu vykřikovalo, jak chceme moc. No konečně je vidět, jak je ten tým slabý.

Reagovat
ondrasch77

Tým slabý není..., tým nemá pořádného trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano je, střed zálohy je naprostá tragédie. Pokud chce trenér hrát 4-4-2 tak ve středu to chce někoho kdo to tam bude válcovat a ne uhne před každým kontaktem. Fillo dle mého sklouzl úplně k tomu samému, než šel do Teplic a vyvedla se mu tam jedna sezóna. Že chybí střední obránce, který by uměl rozehrát už je snad všem jasné. A o tom, že není útočník, když pominu Baroše, tak prostě nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

No já s tebou souhlasím. Tým nemá žádný plán B, hrajeme furt stejně dokola. na podzim to i se štěstím vycházelo, na jaře kromě Liberce už ne. nebýt Kuzmovy střely tak máme za 4 zápasy 3 body, ono 4 body taky nejsou výhra. Pánik nám s jeho 4-4-2 už nic nedá, ten systém je hodně špatnej, zvláště s taktikou nákopů od stoperů a Diopovým zpracováním protihráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou mi chybí i nějaký plán A. Začátek sezony byla taktika jasně daná, vysoká agresivita rychlý přechod po zemi dopředu a pokusit se z brejku dát gol. Případně se hrálo dost přes standartky. Teď se vytratila i ta zdravá agresivita.

Reagovat
lichna.

No už jsem trochu vychladnul, tak snad bez emocí. Tohle byl zápas špatného se špatným. Ale Zlínu výborně zahrál Hlinka a to asi rozhodlo.

Když to vezmu postupně, Laštůvka dnes výborný, góly bych mu nevyčítal. V obraně dneska snad jen Fleišman celkem ok. Jinak v prvním poločase se mi ještě líbil DIop a Kuzma a samozřejmě Bary¨, ten je prostě výborný a to že vyhrává skoro každý souboj je neskutečné..

Meschaninov dnes bohužel tragický, Procházka taky. Holzer další nulový zápas, ten Granec je prostě momentálně lepší variantou. Hrubého nebudu jebat za ČK ale za to neskutečné odfláknutí Jiráčka před 1.golem. A nakonec, proč kurva pořád rozehráváme rohy ve dvou hráčích?

Na Slavii bych to viděl Laštůvka-Fleišman,Šindelář,Stronati,Pazdera-Janoš,Granečný,Fillo,Kuzma-Diop,Baroš. Případně jen Baroše vepředu a střed ucpat Meschaninovem, který by nemusel tak hořet, když tam bude mít Janoše. Každopádně, s losem SKS venku, Bolka doma a Plzeň venku můžeme být opravdu brzy venku z šestky..

Reagovat
Liquid

do Edenu nemusíte ani jezdit, 6.místo nakonec uhájíte, ale z něho se do Evropy nepostupuje

Reagovat
ratusek

My do Evropy nechceme, nám stačí atrativní šestka

Reagovat
Liquid

to je dobře, ale pokud by se náhodou stalo, že byste se do Evropy dostali, bylo by pro český fotbal lepší kdyby se vaše účast počítala do polského koeficientu

Reagovat
ratusek

Škoda že se s takovým dementem nedá bavit rozumně

Reagovat
icka

Reagovat
Elliasson

Tohle byl hrozný výplod.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas pane LICHNA. BANÍK byl dnes velmi špatný. Na SLAVII to s takovou hrou bude pěkný debakl..............

Jinak mi ale BANÍK nevadí a tu šestku pro mě za mě klidně uhrajte!!!

Reagovat
lichna.

Díky za souhlas pane TOPINKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ondrasch77

za zhodnocení zápasu

Jinak, ty se mnou nemluvíš? Domáhal jsem se informace o zranění Jánoše ty na mě sereš...

Reagovat
ratusek

Protože do nás furt ryješ

Reagovat
ondrasch77

Vše jde ruku v ruce, u vás je (pro mě naopak vysoká koncentrace), kteří mají něco proti Jablonci apod.

Reagovat
lichna.

Vůbec nevím že ses někde něčeho domáhal. Sry Každopádně snad jde jen o něco menšího..

Reagovat
ondrasch77

Akorát o Jánoše (jehož absence by vás mohla stát účast v prvním šestce), onic menšího

Reagovat
lichna.

No já si myslel, že není pro naší hru tak důležitý, protože jsem viděl dost zkažených míčů z jeho strany, ale po včerejšku je to asi opravdu klíčový hráč.

Reagovat
ondrasch77

Mě se u vás teda docela líbí... Myslím, že s ním nebo bez něj, je to velkej rozdíl...

Reagovat
didosh

Pravda!!!Pro mne klíčový hráč.

Reagovat
Puskas

Přesně, to říkám od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo s Vámi nemluví? To je podivné vzhledem k tomu, jak se zde prezentujete...

Asi nebudete až takový kápo, za jakého se zde vydáváte...........

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne kazdej muze byt topinka47

Reagovat
smazaný uživatel

TOPINKA47

Reagovat
smazaný uživatel

ing. TOPINKA47

Reagovat
Lenochod

Reagovat
ondrasch77

Pan topinka47...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude minimálně docent

Reagovat
smazaný uživatel

PhD.

Reagovat
Gedofrey

To mi připomělo Mgr. Lubomíra Volného

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Logan

Jestli přijedete s touhle zálohou do Edenu, tak to bude porno sice zajímavá a hodně odvážná varianta na brejky, kde to může dost hráčů doplňovat, ale podle mě (doufám) by tohle byl průchoďák jak svině a náš střed by to namazal na chleba.

Reagovat
lichna.

Tak Janoš Fillo není o nic větší průchodak než Janoš Hrubý. Hrubý je behavejsi ale Fillo agresivnější.

Reagovat
Han střelil první

Ta varianta té zálohy není vůbec špatná, ale musela by se vyvarovat chyb, což se obávám, že se nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám poznámku k těm rohům.....Jsem z toho na nervy už několik zápasů. To, že stojí u rohu dycky 2 bych přežil, ale nechápu, že všechy (doslova!) rohy hrajeme směrem od brány. Ze začátku jsem si myslel, že tam stojí 2 kvůli nepředvídatelnosti pro soupeře. Ale když hrajem KAŽDÝ roh stejně, tak děláme přesný opak. Všimli jste si toho taky? Navíc nemám pocit, že bychom tímto rozehráváním něco získali, nedejbože dali gol.

V pátek ná s všichni včetně tisku a sázkovek pasovali na velkého favorita. Já měl o výsledek trošku obavu. Mám pocti, že prostě k Baníku patří to, že dokáže překvapit...hodně. Jak pozitivně, tak negativně. Takže v rámci této zkušenosti doufám v naprosto jiný výkon v neděli.

Btw na jaře byl na nás proti SKS kurz doma 5,5 - trošku jsem se napakoval

Reagovat
smazaný uživatel

*na podzim samozřejmě

Reagovat
lichna.

Souhlas a když to rozehrajou nakrátko, tak je to ještě snad horší, protože to dopadne špatným centrem nebo brejkem..

Obecně, na to že tam máme Baryho, Stronatiho, Procházku, případně Fleišmana nebo Filla, tak nechápu, proč to pořád hrajeme tak dementně. Navíc, ten jeden hráč pak chybí na odražené balony.

Reagovat
hilarious

Tak schválně za jak dlouho budou Chachaři vyhazovat Boba...

Reagovat
C-M@ster

Hokejový OTéčko:

Ta Sparta už je jen 2 body nad 11. místem a čeká ji vzájemnej zápas s Litvajzem, co je právě těsně za ní.

Pokud by s ním rupla, reálně jí hrozí Play out, což by neznamenalo, že může sestoupit, ale spíš by to byla naprostá potupa a čekaly by jí zbytečný ponižující zápasy před prázdným hledištěm.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by zmizel neschopnej Bros a možná by to pomohlo odchodu Břízy.

Reagovat
Greny

Briza snad Spartu vlastni ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tak nějak na černo. Ale to co duo Bříza-Bros za poslední 2 roky dokázali, to se jen tak nevidí. Udělat ze Sparty parodii na americký disco cirkus s nulovou kvalitou na ledě. Obrovská ostuda.

Reagovat
Greny

no ja jsem zvedavej jak to bude dalsi sezony s nami(Kometa)... maji prijit docela velke zmeny, tak snad to pristi sezony zvladneme aspon na playoff

Reagovat
smazaný uživatel

To plánujete rozprodat půlku kádru nebo jak?

Reagovat
Greny

co mám informace končí Zábranský jako trener.. a kadrz by se mel radikalne zmenit a dost omladit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to jsem čekal přesný opak.

Reagovat
Greny

tak Zabransky uz by tezko zvladal delat v Komete vsechno a jeste ma delat i ten projekt Dukla na Morave a Slezsku

skoncit muzou hraci jako Erat, Cermak, Michalek, Malec

dalsi starsi hraci jako Barinka, Kohler, Hruska nemaji buh vi jakou sezonu

Plekanec byl jen na hostovani, nemame podepsanyho myslim Holíka a Ciliaka

Zájem bude asi i o Stencela, Baranka je také jen do konce sezony..

Reagovat
C-M@ster

Ale má dojít Růžička s "mladým", ne?

Reagovat
Greny

vypada to ze ano

Reagovat
mayday

Jako Růžička Vladimír?

Reagovat
C-M@ster

Jo, Chomutov nemá love a sloučil by se s Kladnem, tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
C-M@ster

Nemám na to zdroj, to se tak šušká.

Ale o příchodu Plekance se taky šuškalo a to cca měsíc předtím než vůbec skončil v NHL.

Růžička i s mladým jsou prej už podepsaní. To s Chomutovem a Kladnem jsem četl akorát jednou, takže to nemusí bejt pravda. Kór kdyby Kladno postoupilo letos samo.

Reagovat
ratusek

to je bude trénovat ten blb? To budou mít v Brně radost

Reagovat
Greny

Nejblíž tomu má Růžička.. ještě tam jsou dvě varianty...

Každopádně Libor chce ho z důvodu že umí pracovat s mladýma ...

Reagovat
ratusek

a kotel ho snese? Není zrovna 2x populární za to co mimojiné udělal

Reagovat
Greny

Tak měl by být jen trenér.. finance by si měl hlídat sám Zábranský... Jako byl u nás i Lubina..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych trochu viděl paralelu s fotbalem. Sparta má větší konkurenci, respektive síla se roztříštila. Dobře to dělají v Plzni nebo Vítkovicích, prachy mají v Brtně, Hradci, Třinci nebo v Liberci. Ale je fakt, že výběr hráčů padá na hlavu manažerů.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence byla v hokeji vždycky větší a myslím si, že většinu fanoušků ani tak neštve to, že hokejová Sparta nevyhrává titul za titulem, ale jak se prezentuje. Výsledky a kvalita hokeje rok od roku horší, v hale si člověk připadá jak někde v cirkuse. Je mi fuk, jaká tam hraje hudba, ale samé píčovinky, kiss me kamery, 2 maskoti, kteří jsou trapní neskutečně a ještě si fans hostů můžou v klidu sedět po celé hale a chovat se tam jak doma. O nějakém domácím prostředí nemůže být řeč a to je práce Břízy.

A pak tu je Broš, dost možná nejhorší sportovní manažer v historii klubu, který se pořád jen vymlouvá, jak je těžké sehnat kvalitní hráče a ty které si vybere nakonec jen v novinách uráží, jaké hrajou hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kvalita hry je tristní a padá to na hlavu Broše.

Reagovat
Le Gunner

Přitom je mi to strašně líto, protože věřím tomu, že Krupp je prostě jeden z nejkvalitnějších trenéru nejen v extralize...

Reagovat
ratusek

ve Vítkovicích to právě, že dobře nedělají. Část sezony to tak vypadá, ale jinak jeto bída na hranici postupu do playoff

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi je to omezený financema. Ale když dokážou přetáhnout Schleisse nebo Lva od nás z Plzně, tak to dělat dobře musí

Reagovat
ratusek

to je pravda, nicméně z celkového pohledu je to průměr extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale s jednim z nejnižších rozpočtů v lize.

Reagovat
Shevchenko

Jeden z nejnižších? Spíš bych řekl průměrný. Nebo kdo je z té šestice Olomouc, Zlín, Litvínov, Chomutov, Pardubice, Vary na tom lépe?

Reagovat
Han střelil první

Mně přijde, že za málo peněz docela dost muziky. Dost dobrý trenérský tým a docela konzistentní kádr, což může v playoff klidně přebít kvalitnější týmy. Možná jsem naivní, ale letos čekám docela úspěch. Chce to ale urvat šestku, což bude vzhledem k losu dost těžké.

Reagovat
ratusek

Jsem rád za Olomouc, nevím proč ale Kohoutům přeju. Dělají to ve skromných podmínkách a každý rok o kousek lépe. Šestku snad dají

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten prasáckej hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli by Spartička opět vymyslela nějaký čachry s registracema hráčů jako za ovara.

Reagovat
Losinho

Tak snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

trenuje je jeste Krupp? hraji furt v 02? hrat play out v 02 by bylo drsny

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

ocekavam zmrtvychvstani Franty Vybornyho, navrat Jardy Hlinky a Honza Hlavac sleduje situaci co a jak

Reagovat
Greny

Jarda Hlinka uz odehral posledni dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

co dela Kratena s Tomajkem? to sem fakt nevedel s tim Hlinkem, to je komedie neskutecna, kam se hrabe fotbalova Sparta

Reagovat
Neon

Kratěna hraje za Plzeň. Doteď nechápu jeho vyhození ze Sparty. Myslím, že si letos jde pro devátý titul.

Reagovat
mayday

Franta příčesek by do toho ještě šel?

Reagovat
smazaný uživatel

Uwe taky takovej slizon ja si ho zbozstuju jeste u toho Colorada s Ozolinshem a ta stara parta Sakic, Deadmarsh, Fopa..Jinak taktik napicu, Sparta hodne bezradna letos

Reagovat
smazaný uživatel

coz o to ten Litvajz, ale oni i kdyby vyhrali, tak pak maj Liberec a Brno.. Kdyz prohrajou s Litvinovem tak jsou podle na tuty out..

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, ze na zacatku sezony byla Sparta chvili prvni. Nemel bych, ale preju sestup a pristi rok derby

Reagovat
Whitemedia

Je dost ostuda pro Spartu být za Zlínem, kde ani nejsou prachy

Reagovat
andrew96

Ve Zlíně je srdíčko...a Jirka Ondráček.

Reagovat
Lopiger

No já nevím, mám z toho dnešního výkonu takový rozpačitý pocit... Prostě hezkých kombinací a atraktivních a rychlých akcí je v naší hře strašně málo. Asi žiju v iluzi, ale přijde mi, že s takovým fotbalem Baník nemá v první šestce co dělat. Pořád si pamatuju na podzimní zápas v Olomouci, kde jsem měl ze hry Baníku čistou radost - skvělá technika hráčů a porozumnění, pohledné akce + takový pocit jsem měl možná ještě z pár dalších podzimních zápasů. Přijde mi, že od té doby mužstvo neudělalo žádný progres, jak by se mohlo očekávat, když spolu hrál po letní pauze prakticky nový tým... Naopak je to čím dál horší zdá se mi, a ti samí hráči prostě hrajou hůře než hráli předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník na podzim odehrál dost zápasů nad vé možnosti. Stronati byl fakt jeden z nejlepších stoperů v rámci ligy, i když jeho práce s míčem byla žalostná, tak byl agresivní, neprostupný v soubojích a vyhrával snad každý souboj. Záloha hrála nad poměry dobře. Třeba takový Holzer vypadalo, že se dostal do formy, kterou měl než odešel. Celkově se týmu dařilo a nějak se to vezlo na vlně euforie. Navíc bych řekl, že i dost klubů Baník podcenilo. Najednou se ukazuje jaké mezery jsou ve hře s míčem, navíc se dost ubralo agresivity a najednou většina soupřů hru Baníku válcuje, obrana je přítížena a je cítit, jak slabá je.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně todle se mi o víkendu honilo hlavou. Jestli to jsou vůbev ti samí hráči nad kterýma jsme na podzim žasli a jeden byl lepší jak druhý. Ve Sportu jsme měli ve více kolech několik hráčů v ideální sestavě. Hlavně Holzer a Fillo jsou nějací špatní.

Reagovat
Kepy_FCB

Nevadi do pohárů z poháru

Jo a Páník pomalu ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké info, nebo jen tvé přání?

Reagovat
smazaný uživatel

On a nejake info?

Reagovat
Kepy_FCB

Lepší žádné než debilní jako míval tvůj Trevorek a teď už se vrať do jeho rozkroku

Reagovat
smazaný uživatel

Wow,.. jak originalni. To si zvladnul uplne sam?

Reagovat
Kepy_FCB

Originality je na vás škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No tak píše to tady právě v takovém kontextu jako by nějaké info měl a popravdě, po včerejšku začínám právě nad touto variantou čím dál tím více uvažovat, protože jarní výsledky a předvedena hra jsou katastrofa.. Když jsem viděl včera Filla u lajny jak jde na hřiště, počítal jsem s tím že půjde místo Meši, ale že se do zálohy stáhne Hrubas a Fillo půjde na podhrot a on stáhne do zálohy Diopa? Jo, Bob si zaslouží velké díky, ale má jednu taktiku a neumí reagovat na průběh zápasu.. A to nemluvím o tom, že nechápu proč nestahl s žlutou kartou Hrubého, na podhrot nedal Filla a hráče s aktuální formou Kuzmu nenechal na křídle.. Líbil by se mi třeba takový Kozel na lavičce..

Reagovat
bobis21

Jenže koho misto něj? Volný je že zajímavých jmen snad jen Látal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, na toho jsem úplně zapomněl a klidně bych ho misto Boba bral všemi 10ti :) Má k Baníku vztah, jednou už tady byl i jako trenér a to v době kdy to ani z jedné miliontiny nebyl Baník jaký je dnes.. Prostě myslím si, že je potřeba udělat změna, možná i v průběhu sezóny pro nový impuls.. Ano, nikdo nečekal že na tom budeme tak dobře, ale popravdě ve většině zápasu jsme brali body jen díky štěstí, ne díky umu trenéra..

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že ani nový trenér s tím týmem neudělá zázraky. V létě je potřeba tým doplnit. Ani Fillo a ani Procházka v minulosti do Baníku nešli, protože by Baník měl pohárové ambice, ale protože dokázal přeplatit a zatím se to nemění. Takže pokud vedení stojí za tím,že nechce přeplácet ostatní kluby, tak jen těžko někoho získají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým není špatný, akorát Bob se mi nelíbí, protože teď je krásně vidět, že jsme se Spartou i Zlínem to štěstí neměli (myslím nevylouceni Štětiny a Poznara a jejich následné rozhodnutí) a Bob na to prostě neumí reagovat.. Doma chceme vyhrát a on tam pošle Šindeláře? Jo fajn, na standartky ok, ale my neměli jedinou standartní situaci od té doby..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže koho tam má postavit? Jediný post kde má snad alternativu je podhrot, kde je buď Kuzmanovic či Diop. Pak na levém křídle, kde se může točit Holzer a Granečný, ale upřímně to je z bláta do louže aktuálně. Jinak prostě není moc kde brát. Střed zálohy je Hrubý, Janoš a Jirásek, takže vlastně nic moc. Do útoku se ani nebudu vyjadřovat. Těžko se reáguje na průběh zápasu, když nemáš kým. Šindelář tam nejspíš šel proto, že Zlín Baník válcoval ve středu hřiště. Samozřejmě nemusel jít Kuzmanovic, ale pořád je to o těch alternativách.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se neměl bát za toho stavu tam zkusit konečně dát Bolfa nebo Kaloče.. Myslím, že než to jak vystřídal by to horší nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to jsme se dostali do trošku jiné roviny. To jsou "mladí hráči" a ti nemají v lize nic odkopané. Věřím, že kdyby Baník hrál ve středu tabulky vlastně o nic, tak tam možná klidně takového kluka pošle, ale jelikož se hraje o šestku, tak nemají šanci si kopnout. Trošku nám může být líto, že se u nás dlouhobě neusadil Svědík, protože ten by ty mladé nejspíš zapracoval.

Reagovat
lichna.

Mladí hráči s Bolfem, Granečným nebo Jiráskem v sestavě dostávají čočku v juniorce a nijak nevynikají. To je pak těžké je tam dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to zase někteří odchodili. Tam je asi více faktorů, jenž jsou špatné. Nulová motivace, protože Panik je má v pici i kdyby se snažili sebevíc, oni mají v pici juniorku a Tchur, trenér juniorky, to je taky kapitola sama pro sebe.

Reagovat
lichna.

Tak to už je ale jejich blbost. Kdyby hráli v juniorce jak bozi, dávali gól za gólem, tak nevěřím tomu, že by aspoň nějakou šanci nedostali.

Pokud to odchodí a nijak nevynikají, pak je to těžké. Primárně by se ti hráči měli snažit tlačit co nejvíce na Pánika svými výkony, aby minimálně byl Pánik za toho kreténa, co je nenasadí.. Jestli se to neděje, tak pak bohužel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlasím.

Na druhou stranu, někteří v juniorce hráli skvělé, Panik jim sliboval hory doly a...

Hele, jiný příklad, proč myslíš, že se Helesic nechtěl vracet do Ostravy?

Jak říkám, v tomhle směru tam je více špatných věci, od přístupu některých hráčů po trenersky štáb Áčka po Tchure...

Reagovat
lichna.

Netuším, u Helešice jsem slyšel i nějaké věci o tom, že tu měl nějaké osobní problémy. Ale hlouběji do toho nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

A propo ještě Granecny. Všichni víme, že kdyby na sobě pracoval jako když u nás byl Vlasta, tak v Baníku dávno není.

Ale teď se nedivím, když má nějakou juniorku v pici, když Danecek má to místo snad předplacené.

Ze začátku se snažil, aby se zalíbil, ale už snad od poloviny podzimu je průměr - podprumer.

A místo toho, aby zas dostal šanci do základu Granec tak je tomu přesně naopak.

Reagovat
lichna.

Jo, Granec mě mrzí ze všeho nejvíce.. Přitom poslední zápasy když naskočil, tak dovedl oživit hru a vypadal rozhodně lépe než Holzer..

Reagovat
stas87

Prosim nech to vyjde.

Reagovat
andrew96

To byla hrůza, ale zlaté tři body. Jsem rád za Poznyho, byť na hřišti vůbec neměl být. A co tam předváděl Podio, to byla taky slušná komedie. Džafič marný, naopak po delší době slušně Bačo a Jiráček taky snad návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to hrozný nepřišlo. Když to srovnám se Slovákama, druhým poločasem s Duklou Příbram a nakonec s Bohemkou, tak to bylo zlatý. Z Ondry mám taktéž radost, po té holomajzně s Bohemkou se musel vyspat hodně do růžova, pač Baryho pohlídal libově. Pivarník má malé, ale bezvýznamné plus, pač minule ty kecy o podzimu si mohl odpustit. BTW: netrhá ti to taky uši jako fanouškovi BVB, když slyšíš Chachary békat předělané Forza BVB a Auf gehts Dortmund?

Reagovat
andrew96

Proti Bohemce to nebylo špatné. Včera se mně ten fotbal nelíbil z obou stran, ale ok, když vemu v potaz, že se hrálo na hřišti favorita, tak budiž. Doufám ale, že Pivarník nechce hrát s touto sestavou dál. Poznar včera na hrotu výborně uplatnil svou výšku, ale potřebuje k sobě někoho mít. Včera naštěstí záloha Baníku sabotovala, ale s momentálním složením kádru bych byl raději za rozestavení se dvěma útočníky. Hlavně hrozně chybí ofenzivní střeďák, ten měl během zimy přijít, kor když o něj vedení opravdu usilovalo. Nejblíž k této pozici má Jiráček, ale taky to není úplně jeho post.

Chorály se předělávají všude, tohle bych neřešil.

Reagovat
lichna.

Neznám ty chorály, tak jsem si to poslechl. Forza BVB mi příjde strašně pomalé, to ta naše verze se mi třeba líbí víc.

A to druhé, tam je to asi srovnatelné. Ale to už máme celkem dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Které Baníkovské chorály zní jako ty z Dortmundu?

Reagovat
Elliasson

Kopíruje se všude. Třeba u Slávky "Barva bíločervená" je okopírovaná od Crvene Zvezdy, "Zpívej i ty, celý stadion" je zas od Stuttgartu a znalejší určitě doplní.

Reagovat
smazaný uživatel

dzafic mel spatne zakonceni, ale jinak hral velmi dobre

Reagovat
Salfovic

Tak holt ještě jednou. Jak to, že Poznar se Železníkem v letošní sezoně nenavázali na svou někdejší úspěšnou souhru? To je ten Železník tam mimo ?

Reagovat
Blasphemer

Protože jsou to kopyta a nemají na to, aby tak hráli věčně.

Reagovat
Salfovic

Je pravdou, že spolu v první lize řádili pouze půl roku, kdy byli ještě neokoukaní. Od chvíle, kdy by se na ně ostatní kluby více zaměřily, tak by byl s jejich řáděním asi hodně rychle konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Železník je strašně mimo

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Matousek znamy trener, zname prostredi...potrebuje hrat a tohle mu prospeje...

Reagovat
djiros

S těmi co hraje si to nemyslím. Takové kopyta co má kolem sebe těžko pohledat. Hlavně že Csaplar udělá z Květa hráče s technikou na Real a z Antwiho druhého Marcela...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dulezite, proti komu hraje...lepsi nez sedet u nas a nebo druha liga...mne se to jevi stale jako idealni presun, kde to zna, kde bude pravidelne hrat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Hlavně nebylo moc na výběr, když jinde už letos hrát nemůže

Reagovat
Luc-Luc

Sigma velka parada dnes

Reagovat
Luc-Luc

*

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pěknej humus od Plzně v druhém poločase, ale důležitý jsou body no.

Reagovat
ondrasch77

Místama slušnej betonek

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Tak dole už to vypadá jasně. Karviná s Duklou o přímej sestup a k nim jeden tým, co si vytáhne černýho petra a půjde do baráže.

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

odpornej fotbal ta Plzen, dat gol a pak 70 minut absolutne rezignovat na jakejkoliv fotbal

dukazem stridani Pacindy a Bakose, prvni delal jednu d*bilitu za druhou a druhej byl videt az tehdy, kdyz si nechal nastrelit rit

Reagovat
smazaný uživatel

odpornej fotbal ta Plzen, dat gol a pak 70 minut absolutne rezignovat na jakejkoliv fotbal

dukazem stridani Pacindy a Bakose, prvni delal jednu d*bilitu za druhou a druhej byl videt az tehdy, kdyz si nechal nastrelit rit

Reagovat
Firkraag

Chovancovo vide , zkurvená Sparta

Reagovat
STR

Tak toto je výsměch všem....

Reagovat
smazaný uživatel

zase na pohodičku na frýdkovo rameno

Reagovat
AjaxFans

máš link?

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to přes tipáč.....

Reagovat
AjaxFans

tak pro ostatní, co nemají

http://livetv.sx/enx/eventinfo/772574_slovan_liberec_sparta_praha/#webplayer_alieztv|80919|772574|1127620|29|1|en

Reagovat
7kaka7

Tohle je jasná penalta ne?

Reagovat
ZB 07

Dukla

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liberec do toho dobre vlitl

Reagovat
oli9

Škoda té Hološkovi tutovky v 89. minutě , měl to dát jinak kluci celkem překvapují jak jsou aktivní a hrají dobře ..ale doma musíme vyhrávat

Reagovat
AjaxFans

Co měl za tutovku?Jaká akce?

Reagovat
sosna

Jsme zpátky. Dukla jasnej sestup, dostat dva góly od Kalvacha je na rozpuštění týmu. Jílek skvělej tah posadit Faltu, místo něj velice dobrý Texl.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Hořava 5. špatný zápas v kuse, hlavně že Vrba tvrdil, že hráče po třech špatných zápasech posadí. Společně s Kovaříkem a Beauguelem celý zápas v lese...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Čermáka posadil po dvou špatných a Horava úplná tragédie a furt hraje..

Reagovat
BaggioRoberto

Hráč zahraje ve vápně nohou, diváci zařvou ruka a rozhodčí se jde dívat na var, to jako vážně?

Reagovat
db18

Ale ať jen nehejtim, Bucha dneska oficiální áčko a 82 odehraných minut.

Reagovat
Posledni Kovboj

OT, Adam Vrba je rodina od Pavla?

Reagovat
Kang & Kodos

https://imgur.com/a/cExtpUY

Hateri sú v piči

Reagovat
db18
Reagovat
Posledni Kovboj

Costovi budeme za tohle jaro muset pomalu stavet sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě dáme titul

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

taky ..akorát u nás v lize bohužel není nikdo labilní jako BVB

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

zas to nepřeháněj

Reagovat
Losinho

Jako příští tejden můžete oživit naděje aspoň na druhej flek.

Reagovat
BaggioRoberto

Nemůžem mít kliku celý jaro.

Reagovat
Kang & Kodos

Klasickej zápas v Liberci. Dřevorubectví a nervozita. Pro Liberec jasně ztracený tři body, i když druhej poločas už to z naší strany nebylo tak špatný. Nita je král, Zahustela vyměnit za sadu balónů a rozlišováky

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas mi příjde v pohodě, vzhledem k tomu, jak v Liberci naše zápasy už řadu let probíhají.

Reagovat
mayday

I za sadu flašek bych ho vyměnil.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty by ale vychlastal on sám

Reagovat
mayday

Otřesnej hráč.

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že po půlroce u nás by ho chtěla Sparta za 20 mil. koupit zpátky

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

Online na iSportu

55'

Dnešní utkání sledují na tribuně legendy Miroslav Slepička, Rudolf Skácel a Jan Rezek.

Reagovat
exse

Škoda no, radši bych nechal body Dukle než rudým, ale co už. Užijte si Ščasnýho, my si jdeme pohlídat 7. místo.

Reagovat
C-M@ster

Byl dneska stream Sparty na YT?

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
C-M@ster

Už ho mám, dobrý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec super výkon

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

určitě souhlas, byli lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jak píše dole Kovboj no, bodovat i když se herně nedaří je super...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně první poločas jsme měli z prdele kliku, ono když se na to člověk podívá, tak ta ofenzíva Liberce je hodně slušná. Kozák mi sice pil krev, ale to je nehorázně platný hráč.

Reagovat
Posledni Kovboj

Vyhravame i zapasy, kdy jsme horsi. To je obrovska zmena.

Reagovat
exse

*jen

Reagovat
Kang & Kodos

Podobnej takhle ukopanej a "nezaslouženě" vyhranej zápas si vybavuju snad jenom tenkrát v EL proti Beer Shevě. To jak dával Pulkrab gól a nechápal, co se stalo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Nebyl tohle první takovej zápas?

Reagovat
Posledni Kovboj

psst

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Dneska tzv. na Plzeň...akorát, že penalta byla na druhý straně a chycená

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ACSPARTAPRAHA

dobře mu tak kokotovi namistrovanýmu

Reagovat
salm0n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A nemáš prosím link i na bezfrazi s Kozákem?

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Losinho

Děkuju

Reagovat
Kang & Kodos

cením

Reagovat
smazaný uživatel

Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře: 4x remíza v poločase = 4x konečná výhra, tohle tu dlouho nebylo.

Parádní support dneska, výkon nic moc, ale 10 výher v řadě včetně přípravy je paráda. 3 místo už snad v poho ukopeme, což je dobrá facka pro všechny, co nás snad ještě tipovali mimo pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ses nedávno vztekal, že stránka Český fotbal pro fanoušky je proslavisticka, tak teď tvoji bratři fňukají, že tu stránku spravují Baníkovci... Přitom jediný člověk, který by připadal v úvahu je fotograf Dalibor z Havířova, který je ale spíše neutrální a hlavne dělá spíše fotoreporty a videa.

Tak to jen, že to nemáš vážně brát vážně, kdo je kdo, hlavně, že ta stránka aspoň produkuje zajímavosti z českého fotbalu

Reagovat
Pyroman

Sezóna tragická, ale stejně máme výhry z Jablonce, Teplic a Liberce, kde se nebodovalo skoro ani v titulovejch sezónách. Dneska taková liberecká klasika, bojovnej zápas, domácí o něco lepší, ale po 7 letech to tam urvat na výhru je pokrok. Nita bůh, Costa výbornej, Zahustel by měl průměrný hodnocení za celý jaro tak 3,3, kdyby WhoScored dělalo českou ligu.

Reagovat
Kang & Kodos

A z Ostravy ještě Tohle je snad poprvý v historii ne?

Reagovat
Pyroman

Jo vlastně, neuvěřitelný. Na druhou stranu, 2x bez výhry s Příbramí to co se týče překonávání rekordů asi vyvažuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je šílenej. To byl Chipciu na bekovi ještě horší nebo proč tam radši nezkusí jeho?

Reagovat
Pyroman

Protože Zdenda. Chipciu aspoň občas měl dobrý momenty dopředu, v bránění byl stejně tragickej jako Zahustel, někdy snad i víc.

Reagovat
7kaka7

Tak snad ještě 3 body z Edenu...i když od tuď se body vozí celkem často

Reagovat
smazaný uživatel

S Plzní totální dominance. Se Spartou jasně lepší. 1 bod.

Reagovat
Spalovač šancí

Saša, Saša jede ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje všechny zápasy až do derby, to je celkem jistý... Plzeň je venku slabší, takže čekám celkem jasnou výhru, pak mají doma Olomouc, to budou mít taky v pohodě, Boleslav jim možná dá nějaký gól, ale zase mají zranitelnou obranu, Zlín doma mají jistý...Bořek "spasitel" Dočkal a Zdeněk "El fantastico" Ščasný na hrad Já to říkal, už před Duklou, že i přes nevalný projev uhrají strašně hodně bodů na jaře...

Jinak zápas tak typický pro zápasy Liberce a Sparty, tedy bojovnost a malá fotbalovost, nikdo mě nijak extra nezaujal, snad až na Hložka, ale ten kluk je přírodní úkaz, jsem fakt zvědavý na jeho budoucnost, Kozák proti lepším obranám v ligových zápasech zatím celkem selhává, tohle by na návrat někde do zahraničí, do zajímavého týmu asi nestačilo...Je mi fakt líto Jablek i když bych měl být rád za jejich ztráty, ale nějak mi to nejde, protože při jejich fotbalu moje fotbalové srdce, tak zraněné z hry Baníku, vždycky pookřeje...Hrají skvěle, ale mají smůlu, dnes Plzni prakticky ve druhém poločase nepůjčili míč...Bodík Boleslavi a vlastně i Slovácka mě potěšil, pořád jsou celkem daleko, Karviná a Dukla se topí čím dál tím víc...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Superme

Minimálně bod to dneska být měl. Obrovská škoda, protože Sparta byla dost špatná. Mikula byl celý zápas výborný a z ničeho nic taková blbost před golem (ale možná jsem to jen blbě viděl). Kozák si ze sparťanů dělal celý zápas v osobních soubojích dobrej den a pak nedá penaltu. Dneska taky výborný Oscar, Breite a do zranění (snad nic vážného) Kačaraba. No nic, aspoň se na to dá koukat

Reagovat
verv

Třeba v tom souboji před gólem, to byl vyloženě dobrej den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Dnes to byla okopávaná.. Po fotbalové stránce tragedie..

Plechatý a Hanousek dnes fakt tragedie, v rozehrávce tolik ztracených míčů? Z nich jsem si trhal vlasy.

Nita fakt podržel

Aspoň, že se bylo na co dívat na tribuně, kde se idioti spartani prali mezi sebou (kotel a tribuna). V tu dobu tam nebyl ani jeden pořadatel a mezi lidma začínala lehká panika a přesouvali se na druhou stranu tribuny, protože z kotle na tribunu vyběhávalo víc a víc primitivních hlav, co tam mlátili kolem sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete nekdo TV Seznam prave ted?

Jarda Tvrdik tvrdi, ze krome Berbra, Svobody a Paclika je vse ciste a Starka byl taky vtipny

Reagovat
db18

Jak může být prádelník nečistý?

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes ten porad nemel chybu, jsou to vsechno borci, vcetne naseho Jardy

Reagovat
db18

Já stihl až standup toho sudího... škoda, že nebyla trochu upravená zvuková stopa, protože tomu nebylo tolik rozumět.

Reagovat
Losinho

to bylo schválně

Reagovat
ondrasch77

Už se našel Kříž?

Reagovat
db18

Zatím asi pořád jenom noha.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Za třicetník

Reagovat
ondrasch77

Dnes jsme v Plzni předvedli docela pohledný výkon (i přes mé předchozí obavy), mile mě rovněž překvapil rozhodčí, který utkání zvládl poměrně v klidu a nebál se tasit... Možná mohl být trochu přísnější na Hubníka, který tam Doliho "fackoval" o 106, ale budiž. Plzeň po gólu hrála víceméně jen po půlku, Bogéla Gadži úplně vymazal, Kayamba dnes nic moc a Hruška byl taky docela nejistej, škoda že jsme nezkusili víckrát zakončit i z větší vzdálenosti (Tráva, Povi, Vata). Z naší strany zkrátka povedený zápas, bohužel bez bodového zisku

Reagovat
db18

No, byl jsem za bránou, tak jsem měl naší obranu v prvním poločase dál, a v druhém zase útok, ale přišlo mi, že třeba Hubníkovi asi odpustil loket (nebo možná tu facku), Procházka podle mne zase nemusel dostat kartu a pak jsem se divil, že se sudí nepozastavil nad zákrokem Bakoše, který byl snad totálně mimo balon.

A byla to hrozná bramboračka, docela i od vás... pokud jste to tedy zrovna nerozjeli po vaší levé straně, Vatajelu a dokonce i Sobol tam posílali nepříjemný balony.

Reagovat
ondrasch77

Doli tam dostal naloženo ve vápně od Hubníka nejmíň 2x + standartní okopávačka

Procházka dostal kartu za podobný zákrok jako pár minut před ním Sobol...

Nevím, co máš na mysli u Bakoše.

Jinak celkově mi naše hra přišla docela dobrá, samozřejmě po 16náctku, tam jsme byli neškodní

Reagovat
sosna

Hubna profackoval Doliho? Tak to

Reagovat
ratusek

Tak Dukla nebo Karviná pápá. Předpokládám, že to Karviné zase necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe se stala hrozna hysterka...

Reagovat
ratusek

hysterka? dyt sme jim to nechali i loni ve stylu "My vám necháme bod, uhrejte si to v Jihlavě sami"

Reagovat
Kepy_FCB

Snad nechame jako to ne.chvála Peltonec Příbrami, Slovacko Brnu atd.

Slezsky fotbal forza

Reagovat
Kepy_FCB

*nechával

Reagovat
Euphael

Reagovat
sosna

Letargie pod Jilkem pokračuje

Reagovat
ratusek

co? není nahoře slyšet

navíc můžete být rádi za los, kdbyste měli nějakej těžší, tak už Jílek skončil

Reagovat
sosna

Hm, za sebereflexi

Reagovat
Losinho

Nechci nic říkat, ale ztrácí na vás už jen 10 bodů..

Reagovat
ratusek

já vím, ale i to je dost

Reagovat
meno

Dneska to bylo ve znamení horších týmů. Ani Sparta a ani Plzeň dnes neměli vyhrát. Ach, jak jen dokáže být fotbal krutým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

OT: Dneska začíná MLS a bude na Nova Sport, v noci Basti vs Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Co Zlatan, za půl hodiny hraje Ondrášek..

Reagovat
mistr129

teď jsem si toho všiml. Tam holt musím projíždět soupisky, abych věděl kdo hraje

Reagovat
Kang & Kodos

Ani na lavičce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Sáblíková WR na 3 000 metrů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já už jsem ji pomalu odepisoval a ona ještě chytla druhou mízu.

Reagovat
Kepy_FCB

Aby ne když ji Bureš slíbil ovál...

Reagovat
Mates_Matesović

Ona je prostě fenomenální

Reagovat
lampas

Dočkal nulovej, mladí na takové zápasy ještě nemají a vzadu to zachranoval jen Costa. Takhle bídnou Spartu jsem U Nisy snad nikdy neviděl. O to paradoxnější že berou tři body. U Slovanu asi nejlepší výkon sezony, ta remíza by byla naprosto zasloužená. Zrovna u Kozáka mě to mrzí, že tu penaltu takhle zazdil. Kdyby jí dal, mohl být už klidně v březnu v reprezentaci.

Reagovat
ondrasch77

Poslední dvě věty

Reagovat
lampas

Je fakt, že tam bude i bez té penalty

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

No on klidně v repre být může. Na té pozici je taková bída, že bych se tomu ani nedivil.

Reagovat
Losinho

Kdo místo něj? A myslím nominaci, ne základní sestavu samozřejmě

Schick a..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nedivil i kdyby se tam objevil Necid. Třeba proti Anglii by mohl být i platný v soubojích. Ale ideálně bych nominoval Selkeho a ať ukáže, jak vážně to myslí a jako trojku, která si ani nekopne klidně Drchal.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši toho Kozáka.

Reagovat
osobnostx

Selke by nejdříve od ministerstva nevimčeho musel dostat občanství ČR přednostně jako osoba která může prospět..bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem pochopil, že občanství má. Ale rozhodně si tím nejsem jistý. Pokud ale ne, tak samozřejmě se vše komplikuje. Nicméně pořád si myslím, že před Kozákem je možná ten Necid.

Reagovat
Losinho

Drchal ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schick jasnej, pak Selke, Kozák a možná Vydra, ale ten teď vůbec nehraje.

Reagovat
ondrasch77

Jak píše Tom11, povolal bych Selkeho, Necida, klidně i Vydru, ne Kozáka, který dal dva góly z toho jednoho z ofsajdu....

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra určitě ne, nehraje v klubu a v rámci repre nemá takové postavení, aby ho trenér protěžoval. Ono bude záležet, co bude chtít Šilav hrát.Pokud to bude klasika nějaké 4-2-3-1 či 4-5-1, tak je asi zbytečné aby jelo více než tři útočníci. Ale upřímně nevím s čím by to chtěl hrát. Kopic je out, Skalák dva roky nehrál, Krejčí a Jankto nemají herní vytížená, Černý se neprosazuje. Snad jediný, co připadá v úvahu je aktuálně Masopust. Což je docela děsivé, že lepšího křídelníka nemáme. (snad sem nikoho neopomenul) Takže bych klidně byl pro rozestavení 4-1-2-1-2. diamant by nám mohl svědčit a beky máme solidní. Předpokládám Gebre, Kadeřábek, Coufal a jako čtvrtý nejspíš Novák, ale absolutně netuším jak na tom je, zda je zdravý či tak

Reagovat
ondrasch77

Tak ono je potřeba si přiznat, že není moc kde brát...Vydra bohužel nehraje, protože je v klubu, který hraje úplně jiný systém než hraje on, ale anglické prostředí je mu vlastní a mohl by se hecnout..., Necka aspoň hraje a má nějaké mezinárodní zkušenosti, občas gól dá...

Kozák teď dva roky kloudně nehrál a vycházet z jeho výkonu proti Příbrami, mi přijde dost zavádějící...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ta polovina kádru, co se má starat o útok je v hrozném stavu - Barák, Jankto, Krejčí a vlastně i Schick nehrají ve svých klubech, Darida - je až vlastně první volbou z lavičky, ale dejme tomu, Skalák, Černý - to jsou případy samy pro sebe, vypadalo to slušně, ale nakonec se totálně zakopaly, no a pak je tu sestava z ligy Kopic, Krmenčík zranění Zmrhal - z formy Sýkora - po zranění, ztratil místo ve Slávii, Dočkal - OK, Trávník - po zranění

Problém je, že většina našich fotbalistů jsou totálně mimo.

Reagovat
ondrasch77

Ale ono je to ve své podstatě úplně jedno, Šilhavka to proti Anglii i Brazílii stejně postaví 8-1-1 (své oblíbené rozestavení) a bude záležet na štěstí těch dvou borců vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Brazílii o nic nejde, takže je to asi jedno, ale proti Anglii bude pragmatismus na místě. Pokud by vyválčili bod ve Wembley, tak by to bylo hodně dobré. A docela věřím, že možné to je.

Reagovat
KingMaster13

Angličani jsou hrozní paliči a mentálně slabí jedinci z Tottenhamu a beton na ně prostě platí Taky to proti nim takhle hraje každej druhej soupeř. Tudíž Šilhavý je na ně úplně ideální soupeř Je ale otázka aby to neposrala nějaká individuální chyba. Přeci jen na stoperech máme samý jelita až na Čelůstku

Reagovat
ondrasch77

Tak Šilhavka by hrál ten svůj šílenej systém i kdyby měl v kádru Ronalda s Messim

Reagovat
KingMaster13

Já vím ale jen říkám, že na Anglii se ten jeho styl hodí dost

Reagovat
Losinho

Necid má letos v holandský lize 16 zápasů 4 góly a rozhodně nemá cenu ho povolávat proto, že by byl "platný v soubojích". Zrovna Necka i přes svojí postavu není žádnej bijec.

S Vydrou bych určitě počítal, ale je otázka jestli je to zrovna přímá konkurence pro Kozáka, když hraje v repre spíš křídlo.

Na Selkeho jsem popravdě zapomněl, ale tak ono se tohle téma už teď vůbec neřešilo ne? Každopádně bych ho na minutku aspoň nasadil, ať ho máme jistýho.

A jako jestli si mám nakonec vybrat mezi Kozákem a Dolim, tak sorry..

Reagovat
ondrasch77

Doliho nikam necpu, ani podle mě to není reprehráč... Zbytek výše...

Reagovat
lampas

Reagovat
Losinho

Ten netvrdím, jen je podle mě v tom užším okruhu hráčů, co na hrot připadají v úvahu, proto jsem ho tam zmiňoval

Jinak abychom se všichni nechytali za hlavy, až si po delší době zase vystřílí nominaci Škoda..

Reagovat
Losinho

*To

Reagovat
ondrasch77

Škoda snad ne...

Reagovat
Losinho

Taky doufám obv

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Necid, který má 16 zápasů ne, ale Vydra který vlastně ani nehraje ano? Navíc Vydra v repre nikdy nic moc nepředvedl, to ten Necid se tam párkrát ukopl.

Reagovat
Losinho

Necid hraje v několikanásobně slabší soutěži, navíc v soutěži, kde dává góly opravdu každej - teda kromě něj.

Z Vydry nejsem nadšenej, ale stejně se s ním nepočítá na hrot, takže to asi ani nemá cenu řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem zvědavej, jestli budou chtít ukecat Selkeho. Jinak na Brazílii samozřejmě s Doležalem, to odpadnou. Smíchy

Reagovat
Losinho

měli by, ať ho kdyžtak máme pro sebe

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Neo Novinářovi se po dlouhé době povedl vtip:

Ze Sparty musí mít největší radost ministryně Nováková. Čím hůř hraje, tím víc má bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je hra ve který občas zvítězí ten horší. Dnešek příkladem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm............................

Sparta i berbrovská Plzeň upachtili hubené výhry. Nejlepší dnes byla SIGMA.

Naše SLAVIA zítra všem ukáže jak vypadá ofenzivní fotbálek bez spoléhání se na hubené výhry 1:0.......................

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Logan

ty už sem nepiš prosimtě. Nebo se aspoň nehlaš ke Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte za problém pane LOGAN???

Mně nevadí, že si zde hrajete na slávistu a vymezujete se vůči ostatním slávistům............

Já pouze zkonstatoval fakta. Plzeň i Sparta byly včera slabé.

Reagovat
PlackaSKS

už přestan, touste.. prosím

Reagovat
PBLead

Pane TOPINKA ........... jste génius

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Teď snad přijde pro Spartu facka s Plzní a už to najede na staré koleje. Na začátku podzimu to vypadalo stejně jako teď - než prohráli s Plzní v 10. kole. V tabulce ligy od 10. kola do konce podzimu by byli dvanáctí s devíti body (2 výhry, 3 remízy, 5 proher). Asi bych měl v zápase Sparta - Plzeň fandit Spartě, aby ztratila Plzeň v boji o titul, ale možná si ještě víc přeju, aby sparťanům spadl hřebínek.

Reagovat
Kang & Kodos

Jakej hřebínek? Každej ví, že hrajeme na hovno a jediný pozitivum je plnej počet bodů a mladý kluci v sestavě. Kromě Baníku, kde to ale stejně nebyl tak povedenej zápas, jak nasvědčovali oslavný články všude možně

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by ty mladí kluci hráli včera zrovna nějak dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba tebe jsem nemyslel, spíš my jde o ty oslavný články, co píšeš, a tu hloupější část Sparťanů, co se jima snadno nechá ovlivnit, nebo má podobný názory.

Reagovat
Liquid

Plechatý rozhodně pozitivum nebude

Reagovat
JeséRodriguez

Budeš se divit, ale je. Hraje špatně, což teda pramení hlavně z nervozity, ale radši ať dělá chyby on, než Radakovič se Štětinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hloupost, chyba je chyba a je jedno kdo ji dělá

Reagovat
Posledni Kovboj

neni no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Štětina má 27, Plechatý 19. U jednoho je šance že i z těch chyb nabere zkušenosti které mu pomůžou stát se kvalitním stoperem, u druhého je šance na zlepšení už minimální.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, chápu tě. Ale zlepšit se může i Štětina

Reagovat
ratusek

Nemůže

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
bobis21

může, ale asi se většina lidí shodne, že šance na zlepšení je větší u toho mladšího, takže pokud podávají podobné výkony, dávalo by smysl nasazovat toho mladšího ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
rufus

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Já tuším remízu 2:2.

Léky doktora Dočkala zabírají.

Reagovat
Losinho

Já teda doufám, že zrovna proti Plzni Spartě to štěstí ještě vydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..............................

Začínáme....................

Další vítězný, totálně ofenzivní fotbálek naší SLAVIE začíná.

Reagovat
osobnostx

Tak jsme zase dali gól a krásný...a je z toho penalta proti...

Reagovat
lichna.

Koukal jsem na druhý poločas Teplice - Opava.. Neskutečné, jak Opava přehrávala Teplice, kdyby to skončilo 2:4, tak by se nikdo nemohl divit.

Reagovat
Fabregas@ole

Má Hašek pravdu, že se podle pravidel měla hra pauznout a posoudit penaltu ihned?

Reagovat
Liquid

řekl bych že nemá

Reagovat
Fabregas@ole

Souhlasím. Ale on říkal, že to teď četl...

Reagovat
PlackaSKS

zkus parlamentní listy a dozvíš se věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě četl asi tohle. https://www.imgup.cz/image/LMjI

Reagovat
Fabregas@ole

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele to zafungovalo. Bravo.

Reagovat
Spalovač šancí

To nevím, ale byla by to blbost. Pokud by to nebyl faul, přišla by přerušením Bohemka zbytečně o gól.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fabregas@ole

Tak snad si ho zítra pozvou do Tiky a dovysvětlí nám, co se "tam" dočetl

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

myslim ze ne...takhle to funguje i v zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si

Reagovat
luismiksak

VAR je při tomto výkladu pravidel totální nechutností a obrovskou zbraní na zneužití a ovlivněni zápasu pro rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

byl to tezky zapas, jak se ocekavalo, ale nastesti se to povedlo i diky VARu zvladnout a jeste do polocasu pridat 2. kousek a pak uz se to vesmes kontrolovalo....ted se pripravit na Sevillu a zvladnout tam uhrat nejaky hratelny vysledek do odvety

Reagovat
KingMaster13

hlavně nedostat klepec třeba 3:0 ale dejme tomu prohrát tam třeba 2:1

Reagovat
Coutinho10

j...aby bylo o co hrat

Reagovat
Losinho

ať je odveta zajímavá.. o nějakým superpřekvapivým postupu se můžeme bavit pak

Reagovat
KingMaster13

ne asi, já budu nadšenej když v odvetě budeme mít furt šanci postoupit

Reagovat
PlackaSKS

on to nakonec těžký zápas ani nebyl. po tom prvnim golu opadlo tempo a bylo to vlastně.. odchozený z obou stran. nehrát Slavia, tak by mě ten zápas rozhodně nebavil

Reagovat
Coutinho10

j, po tom prvnim golu uz to bylo pro nas snadnejsi, ale nebejt ty situace, tak tezko rict, jak by to pokracovalo ten prubeh zapasu

Reagovat
Spalovač šancí

OT: Tehelné pole pěkný stadec, takový by měl postavit na Letné i Křéťa.

Reagovat
ZB 07

luxusní. Uvnitř fakt o třídu jinde než většina v ČR.

Reagovat
Blasphemer

Ale jo... aspoň zas bude o čem vést hospodský debaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.............................

Tak já to shrnu: Naše SLAVIA po nádherném, totálně ofenzivním fotbálku přejela snaživou Bohemku 3:0. I přes pokus o ovlivnění zápasu berbrovskou klikou. Ještěže máme video.

Sparta i Plzeň dost slabota, bránit výhru 1:0 je ubohost od týmů, co vykřikují cosi o titulu!!!

Ještě zahrála dobře SIGMA.

P.S. SLAVIA - MISTR LIGY 2018/2019!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..........................

Nemyslíte, pane TOPINKA, že je brzo dělat závěry ještě před NADSTAVBOU?

Reagovat
smazaný uživatel

Pane SIMA.VOK jistě ani Vy nevěříte na pohádky. Berbrovská Plzeň nemá potřebnou kvalitu a ani BERBR jí titul nezařídí. A ostatní hrají ligu jen pro zábavu...............

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, rok tu všude posloucháme, jak se má nechat akce dohrát a pak až video. Teď se tak stane a najednou je to špatně. Kde je chyba. Babo raď

Reagovat
mistr129

Hrubka je, že to Královec neviděl rovnou, bylo to evidentní. Ale když už, tak to pak nechal dobře pokračovat, protože kdyby přes video zjistil, že to penalta není, zadrbal by Bohemce gól.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s OBR KOLODĚJ i MISTR129.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bosko

Chvili jsem se bal, ze v tomhle kole nebudeme kopat zadnou penaltu

Reagovat
Blasphemer

Ordung muss sein

Reagovat
Bex5

No jejej

Reagovat
smazaný uživatel

Tým ze západních Strašnic vládnoucí mediálním inzercím skrze prachy země porušující lidská práva a základy demokratického zřízení utrpěl korupční výhru

Reagovat
Kepy_FCB

Slovan otvírá novej a zároven národní stadion a zdaleka nemají plno

Reagovat
Kepy_FCB

tak beru zpět, pouze lidi srali na předzápasové šaškárny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion je hezčí víc z venku

Reagovat
ZB 07

Právě zevnitř mi přijde mnohem hezčí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stadion ale parádní

Reagovat
exse

V lize, kde na většinu týmů chodí sotva tisíc lidí, je zápas na krásném stadionu s 22k lidma hodně vtipnej kontrast, ale proč ne. Tímhle už maj slováci 2 stadiony lepší než my, což je docela ostuda.

Reagovat
Euphael

Ten druhy je v Trnave nebo Ziline?

Reagovat
exse

Trnavě.

Reagovat
Kepy_FCB

A třetí v Dunajskej

Reagovat
exse

To zas ne, je sice novej, ale v naší lize je řada lepších.

Reagovat
Liquid

ten stadion vypadá velice podobně jako u MTK Budapešť, kde ho postavili loni či předloni

Reagovat
jurys
Reagovat
Greny

OT : koukám na Galatasaray a Kaya musel o přestávce dolů jak byl tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Soucek zase z penalty... To ho bude muset Bary pristi tyden znova trosku stouchnout aby nam radsi pripravil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...............................

SOUČEK je nejlepší hráč ligy. Baroše si vážím, je to jeden z hráčů, co něco dokázal, ale jako člověk je velice zákeřný a čím víc na hřišti nestíhá, tím víc zákeřný je.

Proti SOUČKOVI je Baroš čistou hrou úplně bez šance, uvidíme, zda si vypomůže un-fair metodami.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku šťouchnout

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť se ho ani nedotknul...

Reagovat
Losinho

Hrál balón

Reagovat
luismiksak

Systém VAR nedokonalost v plné nahotě !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu pane LUISMIKSAK. VAR zabránil Berbrově klice v poškození naší SLAVIE!!!

Ach ten zatracený VAR...................

Reagovat
luismiksak

1. Pisu o nedokonalosti, která se malem projevila už v derby minulou sezónu při brejku a šanci Sparty a následné zpětné penaltě pro Slavii, která vyrovnala na 3:3. Vůbec nemluvím o videu, ze je špatně. Přínos je, pokud posoudí zj nafilmovane pády ve vápne, fauly, ruce. ... jinak celkově by se měl změnit trend posuzování, protože každý fotbalista padá jen když jak říká “uciti” kontakt, ale to je věc na jinou diskusi.

2. Rozhodčí proste musí situaci přerušit hned, jinak je to takovýhle humus, bramboračka, amaterismus.

VAR je pouze v testovacím režimu a bohužel přínos je diskutabilní

3. Fandím Sparte !

4.

Reagovat
chavi.27

Aspon dobry ze ve 4. Bode aspon reagujes na ten svuj prispevek

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není dokonalé a i rozhodčí chybují. Někteří úmyslně, někteří snad ne......................

Kdyby rozhodčí heu přerušil a faul nebyl, tak brečíte taky. Co dodat.

Reagovat
luismiksak

Kdyby rozhodčí hru přerušil hned, tak neovlivnil fatalnim způsobem zapas!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas ovlivněn nebyl. Penalta být měla a nakonec byla.............

Proč zde stále brečíte???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu uvěřit, že to řeknu, ale ta topinka má pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty poznáš hned napoprvé zda se jedná o faul nebo zda třeba simulaci? Bohužel, tohle prostě poznáš jenom od VAR

za mě naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejen, ze video nesmazava pomoc mezi silnyma a slabyma, tak ho jeste vic rozevira. A tohle je uz uplne novej level, kdy jsou schopny odvolat gol a navic pisknout penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel vše nakonec správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych faulu je v kazdym zapse ve vapne tak 8, takze nechapu, proc teda nepiskaj 8 penalt?

Reagovat
mistr129

tak mi těch zbylých sedm najdi

Reagovat
Liquid

tak $ má pravdu, opravdu na každý standartce si sudí i díky VAR může vybrat tolik faulů co odpíská, když už tě někdo chytne, tak už to je faul, zatím si ale našli jen ty kde hráči teatrálně spadli - Costa na Slovácku, Kozák i Masopust tomu taky hodně přidali, na Costu to ale rozhodně faul nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ze včerejšího zápasu PlZ-JAB, kdy jsme se do vápna Jablek dostalí velice zřídka:

https://ibb.co/xSF928x

https://ibb.co/12rgjmw

https://ibb.co/WzSJd7Q

https://ibb.co/VJBr2Yt

https://ibb.co/n8v4F7m

Ani jednou se penalta nepískala. A o je v každym zápase. Jde o vůli to písknout.

Reagovat
mistr129

Souhlasím se Šmicrem, který v Tiki Tace říkál, aby se začalo pískat veškeré držení ve vápně. Stejně jako se simulováním nebo řvaním na rozhodčího, i na tohle si hráči zvyknou a dělat to přestanou.

Nicméně podle zaběhlého metru je podmínkou pro odpískání penalty, aby se buď jednalo o výrazné držení (Dostál proti Spartě), šlo o situaci, kdy má hráč šanci dostat se k míči (Škoda proti Teplicím) nebo obojí (dnes).

Později si ty tvé obrázky přehraju na videu, takhle z toho moc není poznat, ale

1) a 5) nepoznám

2) stoprocentní penalta, pokud Beauguel zároveň nedržel obránce

3), 4) záleží, jestli platí to, že má hráč šanci hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď: Král vs Pernica...

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš jako vždy. Bohemka ani nebyla ve vápně Slávie. Penalta jasná a kdyby se neopravil, tak Slavii hrubě poškodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzený fanoušek berbrovské Plzně NOBODY zde perlí.......................

Jakých 8 penalt???

Ať rozhodčí pískají každé držení ve vápně penaltou, aspoň hráči nebudou nedovoleně držet soupeře za dres. Mám ale pocit, že berbrovské Plzni to příliš nepomůže.............

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ani na Idnesu me podobnej trolling nebavil

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu pouze pravdu. Vy místo argumentů jen prázdně tlacháte............

Nereagujte na mě prosím, když Vás mé příspěvky obtěžují.

Reagovat
Hokaido

Měli bysme se dohodnout, že na něj nebude nikdo reagovat a on dá pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

A já si zrovna myslel že ses to ty..

Reagovat
Hokaido

To jste si myslel špatně pane NOBODY.....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Je to ten idiot Katano že ? Toho krypla se nikde nezbavím

Reagovat
Blasphemer

Podle minulýho šéfa projektu videa ne.

Reagovat
mistr129

Jestli jsme četli to samý, tak jsem teda moc nepochopil, kdy to měl Královec přerušit. Už jsem to psal výš, tam proste nebyl vhodný moment na přerušení

Reagovat
luismiksak

Takže je tohle v poradku? Další kolo to muže být klidně 5x... Trapnost a amaterismus VAR

Reagovat
mistr129

Chyba byla, že tu penaltu nepískl rovnou. Od toho je tam VAR, aby chyby sudího napravil a když už se ta chyba stala, bylo tohle to nejlepší řešení.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ani mi nepřekvapuješ.

Reagovat
PBLead

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

koukám, že se to dá použít na vše

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
PBLead

Reagovat
meno

Penalta jasná. Maso tomu přidal, ale ten chvat tam vidět byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec, liberec a boleslav 4-6.....7. Banik a 8. Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v šestce zůstane, i po případné prohře s vámi, tři prohry v řadě měl už na podzim a to mohl být ještě víc "dojebaný", protože to bylo s Plzní po celkem jasné převaze, v derby a se Slováckem doma 0:3, na Spartě a Slavii (jestli teda prohrajem) se s tím víceméně i trochu počítalo, že pravděpodobnost nulového zisku je celkem velká, se Zlínem se mělo vyhrát, ale nevěřím, že by je to úplně zlomilo...Hráčům Boleslavi ten náš fotbal nebude chutnat, navíc venku jsou fakt průměrní, Komličenko tu svou podzimní fazónu trochu ztratil...Neprohrajeme s nimi...Pak je dva týdny pauza a měli by se do té doby dát nějak do kupy, na 99% jsem si jistý, že nám bude stačit k šestce stačit uhrát 10 bodů, to doma s Boleslaví, Teplicemi, Opavou nebo venku v Karviné musíme dát a věřím tomu týmu, že tomu tak skutečně bude. V šestce se může stát cokoliv, pořád věřím a věřit budu, že to předkolo EL nějak uděláme...To by mohlo možná zachránit Páníka v očích baníkovských fanoušků i když i tak si myslím, že po sezóně půjde z pozice trenéra pryč, do další sezóny by byl příliš velkým rizikem ten jeho antifotbal...Zlín šestku nedá, vidím tam Liberec, Jablonec samozřejmě taky.

Reagovat
ondrasch77

Uvidíme, jak dopadne v příštím kole Sparta s Plzní, pokud vyhraje tak je 3. flek její ... A boj o čtvrté místo bude jen mezi Jabloncem a Baníkem..., o 6. místo si to rozdá Liberec s Bolkou.

Koukal jsem na los a dle mých "střízlivých" předpokladů získá Sparta 15 bodů, Jablonec 14 (pokud v posledním kole porazí Baník) a Baník 10.

Máte nejhorší los, jedete na Slavii, do Plzně a k nám...

Reagovat
Hokaido

Hašek ze sebe udělal už podruhé za poslední měsíc úplnýho idiota kvůli videu. To je od něj strašnej amaterismus a ostuda pro celý klub. Pokud tomu opravdu nerozumí, tak by si to měl nastudovat. Zabere to možná půl hoďky a vážně to není tak složité na pochopení, případně by mu určitě klub mohl zařídit nějakou konzultaci s komisí rozhodčích.

Kdyby to záleželo na mě, tak by už letěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomuhle bych ho nevyhazoval To by byl ode mne strasnej amaterismus jako od sefa.

Reagovat
Hokaido

Však to nemyslím jen kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Losinho

jako zasmál jsem se, fakt ubrečenec

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej stánek. Ale No Sloupy. No Party!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ten stadion je hodně pěknej..až na ty kousky na hlavní.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ZB 07

Reagovat
žrout

Tady se nadává na VAR, přitom VAR jenom korigoval chybu Královce, který měl písknout penaltu okamžitě a nic dalšího, co tak jitří emoce, by se nestalo. Penalta to byla, Krch je dement, že takhle hráče objímá, a Králove je dement, že to nepiskl hned, když to objetí bylo naprosto evidentní a ještě k Masopustovi mířil míč. Ale tady (a všude, kam se člověk podívá) se bude nadávat na VAR

A ne, opravdu dalších x podobných zákroků a soubojů v tom zápase nebylo, které se nepískaly. To jenom pro ty, co mají pořád potřebu omílat tyhle nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobných zákroků nebylo nejen v tomhle zápase ale V TOMHLE KOLE

Reagovat
PlackaSKS

no zrovna jeden velmi podobný byl v liberci ale celkově je tohle prostě hrozná demence obránce a nic jinýho. ten souboj se prostě dá a hlavně má řešit jinak než obejmutím hráče oběma rukama, je pak už v zásadě jedno jakou intenzitu použije.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Sáblíková WR i na 5000 metrů Neskutečný

Reagovat
Losinho

šílený

Reagovat
iamek

Andrej už staví halu

Reagovat
Puskas

Reagovat
Coutinho10

koukám, že si na Juve chytil ještě lepší kurz...já je hrál až těsně před zápasem podle sestav, ikdyž po tý jejich redce jsem měl celkem obavy

https://www.chance.cz/tiket?idu=-77233893007&idb=-11&hash=64978398&t=dGlrZXQgMy4xNSB6YSAyIDYwMEvEjSBPSw%3D%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz přes 3 na Juve? Wtf?

Reagovat
Greny

Realita .. Juventus je herně totálně v prdeli... Dnes kromě gólů nic neměli ... Neapol byla lepší i když hrala 20 minut o desíti než to Pjanic vyrovnal

Reagovat
Coutinho10

j, jinak bych do toho asi nesel ....tohle neslo ignorovat a jak pise Greny, tak vypadalo to jasne...Juve vedlo 2:0 a hralo proti 10, ale pak Pjanic byl smolne trefeny do ruky -> 2. zluta a cervena, takze 10 na 10 a jak byl Ronaldo jenom vepredu, tak vlastne Juve hralo jakoby v 9ti , takze je Neapol solidne drtila a celkem jsem litoval, ze jsem si to nepojistil, kdyz to bylo 2:0, protoze pak to byly celkem nervy...nejdriv na 1:2 pomerne rychle a pak mela Neapol i penaltu, ale nastesti to Insigne nabombil jenom do tyce

Reagovat
dinss

Ja jsem to dával docela dlouho před zapasem ale Anderlecht taky žádná jistota.

Reagovat
Coutinho10

j...Anderlechtu bych se urcite vyhnul ...v teto sezone to nejsou uplne oni, ale nastesti ti to s nima tentokrat vyslo

Reagovat
dinss

Jo, letos je to fakt tragédie.

Reagovat
Greny

To jsi musel mít pěkný nervy když Neapol šla kopat penaltu naštěstí Insigne totálně slepej... Kdyby se aspoň koukal na brankáře tak může kopat klidně po zemi doprostřed ale on radši zlomí tycku

Reagovat
dinss

Říkal jsem si, ze to o půli vyberu jelikož to bylo asi 720 ale co by se za stavu 2:0 mohlo stát? O penaltě jsem ani nevěděl.

Reagovat
Greny

a u Chelsea neuznali v nastaveni Sesegnonovi vyrovnavaci gol

Reagovat
dinss

Tsss..easy

Reagovat
dinss

Dneska vsazeno na Jihlavu a kdo asi dával gól v 87. z pecky?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má smůlu. Rozhodl Poznar,který neměl dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

explorer?

Reagovat
iamek

Hlavně to jeho vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

On fauluje a ještě mele takové hovna.

Reagovat
ratusek

Doufám že ten čurák dostane dodatečný trest. Ale to by v komisi nesměli sedět další čuráci

Reagovat
Stannis Baratheon

Trpiš už dnes měl teplákylovku od Pumy a vypadá dobře, tak uvidíme jak zítra ty dresy.

Reagovat
Kaspar

ty zabery z druhy ligy, to je priserny nevedet ze je to druha liga, tak si myslim ze koukam na nejaky kraje, divize.... sileny u nas ten rozdil mezi 1. a 2. ligou

Reagovat
stas87

Preco vlastne Karvina nepodpisala natrvalo Le Gianga? Ked chytal, tak to tak tragicke nebolo s nim v branke, nie? Teraz im podla mna chyta ovela väcsi traged.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentátoři na tom o2 tohle kolo . Včera zas řekl Masopustovi Pokorný, přitom ten už za nás ani nehraje

Reagovat
John Obi Mikel

nejenom tohle kolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele