FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola: Plzeň veze z Letné bod

12.02.2022, 17:01, aktualizováno 13.02.2022, 19:58
Komentáře a souhrny
Plzeň měla šlágr kola na Letné plně pod kontrolou, po bídném závěru ovšem veze domů jen bod. Do čela se tak vrací Slavia, která vyválčila tři body v Uherském Hradišti. Baník Ostrava doma překvapivě nestačil na Teplice a poprvé od půlky října nebodoval. Olomouc otočila zápas s Mladou Boleslaví a poprvé na jaře zvítězila. Karviná má další bod, tentokrát za remízu s Jabloncem...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 2:2

13.02.2022 18:00

Góly: 71. David Pavelka, 90+1. Adam Hložek - 20. Tomáš Chorý, 53. Lukáš Hejda

Před výkopem by fanoušci Plzně bod za remízu možná brali, po průběhu šlágru 21. kola ale musí smutnit. Viktoria totiž měla pražskou Spartu na lopatě, stačilo ji jen dorazit. Jenže hosté na Letné zahodili možnosti na pojišťovací trefu a drželi domácí nad vodou. Pražané se nakonec chytli správného stébla a v nastavení uhráli alespoň plichtu.

Západočeši si již v první půli vypracovali jednobrankový náskok, který zkraje druhého poločasu ještě navýšili. Mátožná Sparta sice snížila, stále se ale trápila. Jenže smrtící trefa ze strany hostů nepřišla. Špatné spaní bude mít zejména Pavel Šulc, jenž v závěru zpackal hned tři tutovky. Díky Šulcovi se tak Adam Hložek stal spasitelem Letenských.

Když v šesté minutě pálil po přistrčení od Hložka jen těsně vedle Pešek, zdálo se, že to budou především Pražané, kdo se požene za vítězstvím. Místo toho se však družina kouče Vrby drtivou většinu utkání hledala. Toho Plzeň využila již ve 20. minutě hry. Po rozehrávce rohového kopu nakrátko poslal balón před bránu domácích Kalvach. Chorý se natlačil před gólmana Holce a hlavou i ramenem poslal Kalvachův pas do sítě.

Ještě hůř se Letenským mohlo dýchat ve 29. minutě. V akci měl opět prsty Kalvach, jenž po standardní situaci vyhledal hlavu Kašy, načež stoper Západočechů trefil tyč. Varování se tedy ještě před odchodem do kabin objevilo víc než dost. Vrba a spol. však výstrah nedbali a krátce po změně stran za podcenění znovu pykali. Na rohový kop Čermáka si naskočil Chorý, jeho hlavičkový pokus postupně tečovali Mosquera a Hejda. Sparťané se zmohli jen na signalizaci ofsajdu, ta ale byla k ničemu — 0:2.

Obrana Pražanů byla tak rozhozená, že v 57. minutě málem dovolila připsání asistence brankáři Viktorie Staňkovi. Na první pohled obyčejný odkop strážce hostující svatyně proskákal kolem nekoncentrovaných domácích k Mosquerovi, jehož zastavil až gólman Letenských Holec. Jeho hvězdné chvíle měli přitom ještě přijít.

Necelých dvacet minut před uplynutím základní hrací doby se Sparta v podstatě zničehonic přiblížila zisku bodů. Wiesnerův centr z pravé strany nalezl Pavelku, který balón hlavou nasměroval přesně ke vzdálenější tyči, kde Staněk skákal pozdě. První střela, kterou domácí v průběhu zápasu vyslali na bránu, rovnou zastavila až síť za brankovou čarou.

Do remízy však bylo v tu dobu stále daleko. Západočeši navíc dál svědomitě bránili vlastní kasu a protivníkovi poskytovali jen minimum prostoru. Sami naopak začali podnikat výpady do unavené defenzivy Sparty. Toho mohl hned třikrát využít Šulc. Nejprve jej po důrazu v souboji s Wiesnerem vyzval ke skórování Bucha, načež Šulcovo poněkud ledabylé zakončení zastavil Holec. Vzápětí se blonďatý fotbalista řítil na Holce znovu, akci však zpackal zbytečnou a především nepřesnou přihrávkou na Kalvacha. Ten ale míč ještě udržel, načež Holec bravurně vychytal střely Beauguela a — pochopitelně — Šulce.

Místo oslav v táboře hostů tak přišlo na začátku nastaveného času vyrovnání. Hložek si našel centr od rohového praporku a hlavičkou z těžké pozice se trefil podobně jako spoluhráč Pavelka přesně k tyči. Sparta tak vybojovala bod, který si snad ani nezasloužila.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 2:1

13.02.2022 15:00

Góly: 64. Mojmír Chytil, 79. Ondřej Zmrzlý - 47. Marek Matějovský

Po bezbrankové první půli viděli diváci na olomouckém Andrově stadionu nakonec tři góly. O dva z nich se postarala domácí Sigma, která proti Mladé Boleslavi otočila skóre a mohla oslavit první jarní vítězství.

Své šance si obě mužstva vypracovala již v první polovině duelu. Nejprve to zkoušel hostující Mužík, ten nicméně vypálil jen do náruče připraveného brankáře Hanáků Stejskala. Zajímavě střílel zpoza pokutového území Ewerton, brazilský špílmachr však Stejskala nezaměstnal a přestřelil břevno.

Domácí prvně zahrozili po rohovém kopu Chvátala a následné hlavičce Gonzáleze, s níž ovšem gólman Boleslavi Šeda neměl větší potíže. Více už Šedu štípal pokus Daňka, i po něm ale zůstávalo skóre 0:0.

Krátce po změně stran se už jeden z celků mohl radovat. Zkušený středopolař Matějovský dostal před šestnáctkou Olomouce prostor, který využil k přesné střele k tyči, za níž se Stejskal jen ohlédl. O vyrovnání nejprve neúspěšně usiloval Beneš, jenž po rohovém kopu netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Po hodině hry už ale bylo nedaleko Mlýnského potoka veselo. González udržel míč pro Zmrzlého, ten našel před bránou Chytila, který zblízka překonal Šedu.

Boleslav mohl do vedení vrátit Šimek, jeho hlavička po centru Matějovského ale proletěla kolem tyče do zámezí. A tak dostala rozhodující příležitost Sigma. Centr Chvátala proletěl pokutovým územím, Šeda balón tečoval jen ke Zmrzlému, který se prosadil do odkryté svatyně. Vzápětí mohl vítězství Hanáků pojistit Růsek, to by ovšem musel proměnit pokutový kop. I tak se po závěrečném hvizdu radovali domácí.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:1

13.02.2022 15:00

Góly: 44. Ondřej Lingr

Slavia poprvé na jaře skórovala a poprvé vyhrála. V souboji dvou celků z horních pater tabulky uspěla na Slovácku 0:1 po trefě Lingra, díky výsledku z Letné se také vrátila zpět na první místo.

Domácí nastoupili v útoku s Vechetou, naopak nejlepší střelec Václav Jurečka byl na lavičce. Sešívaní postavili na hrot Tecla, lepit museli i obranu. Na stoperu vedle Ousoua zaskakoval Holeš, levého beka hrál debutant Jurásek.

Utkání to věru nebylo z těch nejpohlednějších. V sedmé minutě se hosté dožadovali pokutového kopu, když Holeš napálil Havlíkovu ruku. Sudí ovšem nic nepovoleného nespatřil. Po půlhodině zkoušel Holeš vyslat Olayinku, i díky nedorozumění v domácí obraně z toho málem byla zajímavá šance.

Nakonec se červenobílí dočkali krátce před odchodem do šaten po vypracované a velmi povedené akci. Po Olayinkově průniku po křídle vyslal Schranz skvělým pasem Baha a ten vracel přízemním centrem před bránu, kde už Ondřej Lingr snadno doklepl balón do odkryté klece.

Po necelých třech čtvrtinách utkání se pro Trpišovského svěřence zrodila další příležitost. Holeš střílel po Ševčíkově pasu, pokus mu sice nesednul, ovšem našel na zadní tyči Schranze. Ten sice byl v poměrně ostrém úhlu, rozhodně však mohl zakončit lépe, než učinil nepovedenou střelou výrazně mimo prostor tří tyčí.

Prakticky jediné ohrožení Mandousovy svatyně přišlo v samotném závěru. Z veliké dálky to zkoušel Havlík, přičemž slávistický brankář měl co dělat, aby střelu vytěsnil na roh. I ten zahráli Jihomoravané zdařile a hostující obránce musel odehrávat balón z brankové čáry.

Vedení ovšem Vršovičtí udrželi a po třech soutěžních zápasech bez výhry konečně uspěli. Díky remíze mezi Spartou a Plzní jim navíc znovu patří prvenství v lize. Slovácku zase přišla vhod nečekaná porážka Baníku, se Slezany má aktuálně stejně bodů, ovšem jeden zápas k dobru.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec 1:1

13.02.2022 15:00

Góly: 51. Lukáš Čmelík (pen.) - 85. Václav Pilař

Dlouho to s fotbalisty Jablonce nevypadalo v Karviné dobře, neboť po Čmelíkem proměněné penaltě krátce po pauze prohrávali. V závěru ovšem dokázali srovnat, bod vystřelil Severočechům Pilař.

Už v deváté minutě mohla skóre otevřít zimní posila hostů Silný. Ten po Pilařově obloučku čelil jen brankáři, Bajza ovšem skvělým výběhem zneškodnil šanci. Po čtvrtině utkání pálil prudce sám Pilař, ani ten si na karvinského gólmana nepřišel.

Po přestávce se musel uvést i Hanuš, jenž zastavil hlavičku hrdiny z Edenu Durosinmiho. Jenže jen pár desítek sekund poté Zelený sestřelil Lukáše Čmelíka, za což se kopala penalta. Té se ujal sám faulovaný, který tvrdou ranou otevřel gólový účet utkání.

Bleskově mohl srovnat Kratochvíl, jenže Bajza s problémy balón zkrotil. Kratochvíl neuspěl ani v další šanci, a tak mohl dodat domácím klid Durosinmi. Toho ovšem konečky prstů vychytal Hanuš.

Severočeši se dočkali vyrovnání v pětaosmdesáté minutě. To centroval střídající Kadlec, vzdušný míč za sebe prodloužil Kratochvíl a Václav Pilař tvrdou ranou překonal Bajzu. Vzápětí mohl tentýž hráč dokonat obrat, po pěkném obejití Jánoše však pálil jen do boční sítě.

Poté ještě dokázala rozvlnit síť Karviná, jenže Durosinmiho branka neplatila pro ofsajd. Slezané tak i přes cenný bod prohloubili své manko na barážové pozice, Jablonec před nimi není zrovna v nejbezpečnější zóně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 2:4

12.02.2022 18:00

Góly: 21. Ladislav Almási, 83. Ladislav Almási - 41. Václav Sejk, 62. Filip Žák, 70. Václav Sejk, 90+4. Lukáš Mareček

Teplice ukázaly velkou sílu a charakter, protože v Ostravě poměrně rychle prohrávaly, ale ani to je nezlomilo. Díky skvělému druhému poločasu nastřílely Baníku čtyři branky a připisují si cenné vítězství. Dvěma góly jim k tomu pomohl střelec Václav Sejk.

Baník se moc nerozpakoval a do svého soupeře se od počátku utkání pořádně pustil. V páté minutě utkání ho dělilo sotva pár centimetrů od toho, aby se dostal do rychlého vedení. Rychlou a hlavně přesnou akci mohl po zpětné nahrávce zakončovat už Klíma, který ještě vylepšil střeleckou pozici pro Almásiho. Jeho ránu ale zastavilo břevno!

Víc radost ale málem zažily Teplice. V 17. minutě se aktivní Žák dostal k míči a našel krásným pasem na penaltu Václava Sejka. Ten sice rozvlnil síť, jenže sudí Krejsa gól pro ofsajd neuznal. Pískal až o pár minut na druhé straně. Po rohovém kopu zůstalo víc domácích hráčů kolem vápna Teplic a po skvělém pasu od kapitána Fleišmana se hlavou prosadil pohotový Ladislav Almási - 1:0 pro domácí Baník.

Teplice se samozřejmě nechtěly nechat zahanbit a deset minut před koncem první půle měly obrovskou šanci. Tvrdou ránu Žákovu ale brankář Budinský dokázal zlikvidovat. Krátce poté domácí opět chybovali a zase musel po ráně Sejka z přečíslení zasahovat brankář Budinský. Napodruhé už to ale Václavu Sejkovi vyšlo. Se štěstím tečoval tvrdou ránu Fortelného do míst, kam Budinský už nedosáhl - 1:1.

Baník potřeboval reagovat, ale to se mu nedařilo. Naopak, po hodině hry domácí obrana zaspala a po pěkném centru tvrdě vypálil Filip Žák. S Baníkem to tou dobou šlo z kopce a dvacet minut před koncem si na centr ve středu vápna naběhl Václav Sejk a tvrdou ranou nedal brankáři Budinskému šanci zasáhnout! Teplice byly v tu chvíli na koni.

Ani domácí ale ještě neřekli poslední slovo. Chvíli se Baník sice hledal, ale postupně se mu dařilo vytvářet si tlak. Pár minut před koncem navíc Fleišman našel krásnou nahrávkou Ladislava Almásiho a ten balon uklidil nekompromisně za záda hostujícího kapitána Grigara. Naděje na bod ale přišla vniveč v nastavení, kdy se po sražené Svozilově ráně prosadil Lukáš Mareček a uzavřel skóre na konečných 4:2 pro hosty.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 1:0

12.02.2022 15:00

Góly: 5. Petr Hronek

Bohemians vyšel vstup do utkání proti Zlínu na jedničku a díky brzkému zásahu Petra Hronka zůstaly tři body ve vršovickém Ďolíčku. Pražané mohli v průběhu mače přidal i další zásahy, nakonec se však museli spokojit s hubeným vítězstvím.

Skóre se málem měnilo již po zhruba deseti sekundách hry, kdy brankář Moravanů Rakovan musel vyrazit šajtli Dostála. V páté minutě už ale zlínská obrana kapitulovala. Centr Puškáče sklepl Dostál na trestuhodně volného Hronka, jenž volný prostor využil k přesné trefě. Odpovědět hodlal ve 14. minutě Janetzský, jeho obstřel ale proletěl těsně nad šibenicí.

Další šance přišli až po změně stran. Ve 48. minutě vznikl po dlouhém autovém vhazování zmatek v pokutovém území hostů. Po něm vyhledal Kovařík centrem Puškáče, útočník Bohemians však hlavičkoval nad břevno. Po hodině hry se po standardní situaci opřel do míče z dálky Květ a Rakovan si musel připsat zákrok. V 72. minutě pak strážce svatyně Moravanů vyboxoval centr Kovaříka jen k Dostálovi, jehož přízemní pokus se však do brány těsně nevměstnal.

Dlouho pasivní Zlín si v závěru přece jen vytvořil jistý tlak. Ten v 84. minutě málem zužitkovalo duo střídajících hráčů. Hrdlička vyhledal Chwaszcze, který ale hlavou minul prostor mezi třemi tyčemi. Čtyři minuty nato zastavil střelu Vukadinoviće gólman Pražanů Valeš. V závěru se ještě blýskl Rakovan, který zastavil únik Koubka, body však ani tak na východ republiky neputovaly.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice 2:2

12.02.2022 15:00

Góly: 26. Jakub Rada, 76. Jakub Rada (pen.) - 45+1. Mick van Buren, 56. Michal Škoda

V Mladé Boleslavi bylo k vidění hodně zajímavé utkání, které nabídlo prakticky všechno, co divák může chtít - šance, góly, vyhrocené události, velké zvraty ve výsledku i červené karty. Domácí Hradec si s Budějovicemi rozdělil bod a děkuje za to Jakubu Radovi.

Hosté vstoupili do utkání poměrně razantně a v páté minutě si vytvořili velkou šanci. Ondřej Mihálik postupoval sám na brankáře Fendricha a trefil tyč! Nakonec se ale ukázalo, že vybíhal z ofsajdu. Na opačné straně zase Vašulín pálil hodně vysoko nad Šípošovu bránu. Po pětadvaceti minutách už ale těch několik stovek diváků konečně vidělo gól. A padl do sítě hostí. Celou akci začal Vlkanova nahrávku do křídla a Jakub Rada uklidil zpětnou přihrávku Mejdra do brány - 1:0.

Ke konci první půle se ale hosté osmělili. Nejprve centr ze strany nasměroval Valenta jen k brankáři Fendrichovi. V první minutě nastavení už ale hosté mířili přesněji. Rohový kop posunul Havel na malé vápno k Mickovi van Burenovi a ten jemnou tečí srovnal stav utkání.

Druhá půle byla ještě zajímavější. Deset minut po jejím začátku hlavičkoval další roh Mihálik do tyče a od ní se balon odrazil k nohám Michala Škody. Pro zkušeného veterána už byla dorážka snadným soustem a hosté otočili stav utkání. A z pohledu hostí bylo ještě líp po hodině hry, kdy se po druhém faulu dočkal červené karty domácí Petr Kodeš a byl vyloučen!

To ale nebylo všechno, protože patnáct minut před koncem se ve vápně srazil Vlkanova s Čolićem a sudí po chvíli prodlení a času u obrazovky pískal penaltu! Kromě toho Čolić vyfasoval červenou kartu. A když se Jakub Rada z penalty nemýlil, bylo rozhodnuto o konečné dělbě bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21163252:1551
2.Viktoria Plzeň21163239:1551
3.Sparta Praha21145248:2447
4.Baník Ostrava21116446:3139
5.1. FC Slovácko20123538:2339
6.Dynamo České Budějovice2176828:3227
7.FK Mladá Boleslav21821132:3326
8.FC Hradec Králové2168726:2926
9.Sigma Olomouc2167833:3025
10.Slovan Liberec1973917:2524
11.Bohemians Praha 190521631228:4521
12.FK Jablonec2148916:3520
13.Fastav Zlín20541123:3819
14.FK Teplice21521424:3917
15.FK Pardubice19451024:4117
16.MFK Karviná21161418:379
Zbývající zápasy
12.02. 15:00Slovan Liberec - FK Pardubice

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (324)

Přidat komentář
fabec1222

OT: Trenérský mistr už "úřaduje" i v TV Pochopitelně velká ostuda soutěžícího, a jasné chycení se do pasti https://postimg.cc/0MYNdjDw

Reagovat
ratusek

jo v pátek jsem se smál a ten trouba to nevěděl

Reagovat
monty25

Přitom on toho jinak věděl docela dost, ale holt nesleduje fotbal...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Třeba by se on smál tobě, že nevíš všechno ostatní, protože lelkovaním na ef.cz moc relevatních znalostí nezískáš

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Vzdy me bavi kecy typu to je trouba to je hlupák, a soudi to jen z toho ze nevi otázku z odvětví ktere mu je uplne cizí. Ale tak ratuskovi to aspon zvedlo ego, ze vedel neco víc a muze se smele prihlasit a ukázat sve všeobecné vědomosti.

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Však tady se dozvíš všechny pravdy světa. Nikde nenajdeš tolik odborníků na všechno, jako na EF

Reagovat
Lof

Reagovat
Salfovic

BAN.

Reagovat
Euphael

Reagovat
didosh

Reagovat
Mass

Reagovat
Neon

těch odborně probraných OF tu už bylo tolik, že se divím, že něco takového dokážeš napsat. Asi nejvíc za poslední dobu se tu člověk mohl dost dozvědět o statistice a interpretaci dat díky bobis21.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale člověk, který nezná Csaplárovu past, může umět třeba dělit nulou nebo vyrábět zlato z vody a stejně bude proti běžnému uživateli EF zaostalý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
$dolar$

Reagovat
didosh

Reagovat
Freedo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Na EF se dozvíš vše podstatné.

Reagovat
John Obi Mikel

Hřebíkovo vábení

Reagovat
Mass

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Chovancovo "pochcání"

Reagovat
jsemdement

Dovalilovo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
frayerzjihu

Jak hrál Petrák ?

Reagovat
Salfovic

Rada ve 34 si šestým gólem vytvořil sezonní maximum.

Reagovat
John Obi Mikel

Klokani

Reagovat
Mirek na tenisu

Branka Teplic z ofsajdu? No hodně sporné. Z toho mála co Kyslík nabídl spíše ne.

Reagovat
paver

Ten Chlumecký neskutečně hoří Jak ho mohl podepsat někdo z horní poloviny tabulky?

Reagovat
Mirek na tenisu

Šejk a Žák....a potom že český fotbal nemá talenty. Ti dva si zatím hrají s obranou Baníku kičkrle....

Reagovat
John Obi Mikel

Co je sakra kičkrle?

Reagovat
Mirek na tenisu

Po našemu "Poď sem, kaj ideš..."

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil, kdyby Sejk strčil do prdele ten óbr bosenskej talent, co hostuje v Liberci

Reagovat
Mirek na tenisu

Sejk to je objev! On patří Spartě?! Proč není na Letné? On je Vrba slepý?

Reagovat
bobis21

Vždyť hrál v repre U21 základ, jaký objev? Byl v béčku na podzim a šel na hostování ať zkusí ligu.

Reagovat
HorajzmAmmann

to už spíš překvapil ten Žák...

Reagovat
Mass

Vždyť sme tady na podzim Sejka řešili, dokonce i to že je sparťan a přítelkyni má fotbalistku ze Slavie.

Reagovat
monty25

Zrovna si říkám, že stadion ve Vítkovicích je pro ně šťastné místo. Gabča Šlajsová tam v listopadu za repre při kvalifikaci MS proti Nizozemsku odehrála super zápas na kraji obrany a Sejk tam dneska dal při svém ligovém debutu dva góly.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Remt

Ty nezklameš

Reagovat
Bakary3

Bohuzel.. tohle je fakt obsese uz

Reagovat
monty25

No co, vždyť je to nejlepší fotbalový pár u nás. Napadlo mě to hned, protože jsem na tom zápase proti Nizozemsku byl... Uvidíme, jak se bude Sejkovi dařit při domácích zápasech. Gabča si v Teplicích nejspíš taky zahraje, v dubnu tam holky hrajou důležitý zápas proti Islandu. Tak snad budu moct o Teplicích napsat totéž co o Vítkovicích...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fakt jsem ho neznal. Má zabijácký instinkt, silný v soubojích, na míči. Jsem z jeho výkonu nadšený! Je fakt, že obrana Baníku byla tragická. Chlumecký měl skončit už o půlce, houby z toho že Fleišman útočí, nahrává, střílí. Vzadu je to díra.

Reagovat
Greny

na levou stranu ma Banik rozjednanyho Rolinka, ale chce ho i Bolka tak uvidime komu da prednost

Reagovat
smazaný uživatel

toho frajera z líšně? není to spíš levej záložník než bek?

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

To ti byl eurofotbal dobrej, co.

Reagovat
Mass

Reagovat
Selänne

do repre rovnou, ne?

Reagovat
bobis21

Tak milé děti, takhle nějak vypadaly zápasy s Teplicemi už 3. sezonu v řadě

Je aktuálně v lize tým na který umíme míň? Snad jen Jablonec může konkurovat

Reagovat
JarousFCB

Slovácko

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia, Sparta, Plzeň, Slovácko

Reagovat
bobis21

Je rozdíl ztrácet body s týmy hrajícími o titul a s týmy hrajícími o záchranu. A to že máme s Teplicemi v posledních letech podobný počet bodů jako se Slávií a Spartou je právě ten problém.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo, ale tohle kritérium si tam neměl.

Reagovat
bobis21

Tak psal jsem o tom že na tým neumíme. Když je někdo lepší a ty s ním prohraješ, není to že na něj neumíš, ale že je prostě lepší. To ale není případ Teplic, které lepší nejsou, ale my proti nim vždycky vypadáme jak druholigový tým.

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostáváme prostě hrozně branek. Posledních asi 10 zápasů to je jak hokej.

Jinak tohle byl asi ten Chlumecký, který k nám měl původně přijít, ne? Šílený výkon.

Falta, Ekpai, Budínský marný. Jediný kdo zaslouží pochvalu je Jirka a Laco za 2+2, ale jinak tragedie

Reagovat
bobis21

No Fleišman teda hořel dozadu, to myslím nebude na pochvalu ani s asistencemi

Reagovat
HorajzmAmmann

tak čisté svědomí nemá u 3. branky a potom u té rozehrávky standartky. Jinak mám pocit, že nehořel víc jak ostatní. Ale aspoň jako jediný pochopil, že na ty dva musíš přesně centrovat. Dneska bych přesné centry spočítal na prstech jedné ruky a všechny měl Jirka...

Reagovat
bobis21

Přišlo mi že tam hořel častěji teda. Za mě ještě nehrál špatně Ndefe.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fleišman je pan fotbalista. V jeho věku přírodní úkaz. Kopací technika, přehled, pohyb. Pro obrannou fázi je už ale za zenitem.

Reagovat
SuperBanikovec

bohužel, asistence pěkné ale do zadu přestává stíhat.

Reagovat
lichna.

Ekpai marný?

Reagovat
HorajzmAmmann

od křídel prostě čekám víc 1 na 1, víc do vápna... Věřím, že bude dobrý, ale určitě má na víc. To stejné Falta.

Reagovat
lichna.

Tak výkon Ekpaie a Falty byl včera nesrovnatelny.

Reagovat
ondrasch77

Tvl když vykřikuješ, že chceš hrát Evropu, přejedou tě Teplice a vrcholem je, že ti ti dá góla Mareček

Dneska ráno jsem přesně tušil, že tam Teplice vyhrajou..., ale že budou celou dobu jednoznačně lepší, to bych netipoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj jeste ze Jablonec to nevykrikoval

Reagovat
Gelu28

já to naznačoval taky a Salfovák mně urazil že tomu hovno rozumím a ted je vidět jak to bylo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

My jsme s Teplicema 2x prohráli, ale jen kvůli tomu, že jsme nedokázali dát góly, jinak jsme v obou zápasech byli lepší.

Teplice Baník doslova přejely, v tom je ten rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl se da docela presne vyjádřit a to je 20 bodů.

Reagovat
ondrasch77

Jen si mysli, že je to dobrý..., v Evropě vás přejedou jak Hitler Polsko...

Reagovat
didosh

fajné přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bodik s karvinou a ano je možné že si banik netukne v Evropě. Jeste par let na to mit urcite nebudou, ale kazda kacka dobrá, lepší než bojovat o udržení.

Reagovat
John Obi Mikel

Spletl strany asi

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo to bylo ještě v noci. A ráno už to tušil

Reagovat
ondrasch77

viz. níže

Reagovat
ondrasch77

To jsem si psal předběžné výsledky už v týdnu , aktuálnější je tohle

ondrasch77

12.02.2022 12:05

#

Původně jsem měl Baník v tiketu, ale nakonec jsem ho vyndal, když jsem viděl tu bilanci z posledních let. Navíc mě ještě děsí naše dva letošní zápasy s něma. V obou zápasech byli horší, přesto oba vyhráli.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Máš opravdu neskutečného tušáka

Reagovat
ondrasch77

Joo, to jsem měl...

A co ty? Zas nějaký neskutečně tajný info z kabiny?

Reagovat
Kepy_FCB

Chceme Teplice v 1.lize

Reagovat
ratusek

Běžte do prdele. takhle shodit výhru v Boleslavi. obrana zoufalá, Chlumecký jeden velký omyl

Ekpai taky geniální přestup (nepočítám tu jendu akci v Boleslavi). Falta, Budínský škoda slov.

Jsem neskutečně nasranej. Takhle se o 4.místo nehraje

Reagovat
JarousFCB

Ekpai je v pohodě... I včera nebyl zdaleka nejhorší. Problém byl, že jediným obráncem byl Ndefe.

Reagovat
didosh

Reagovat
C.1922

Omyl je že se taková ubrečená kunda hlásí k Baníku....

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek se zatim bohuzel nemuze rovnat tymum z Prahy a Plzne, ale prave proto by si mel pohlidat takové body s tymem ze spodu tabulky. To je hrozné.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak samozřejmě to snad víme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Rapid Plzeň > Baník

Reagovat
smazaný uživatel

No aby se fanousci Plzne za par let nevrátili zpatky do kanalu. Fanoušci Baniku jsou jednoznačně jedni z mala co by nezalezli ani kdyby se hral okres a vzdy budou videt a slyšet.

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
Registrujisejenproto

Banik Karvine nepomaha

Reagovat
PISTOLERO

To je dobře

Reagovat
braveheart

Chlumecký dneska ještě za Teplice

Reagovat
oli9

Teplice co ti chachari dělali

Reagovat
bobis21

Směrem dozadu nic právě. Směrem dopředu velkou část zápasy taky

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Sejk Suchopárek maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Příště už doufám Pokorný (horší to nebude) a snad Lišák, Svozil je v téhle neformě marný a Chlumecký nemá na Baník mentálně, ne na to, aby hned po příchodu skočil do základu. Bral jsem to tak, že při komplikaci s Lischkou od Sparty jsme narychlo brali někoho vůbec dostupného, Chlumecký byl zadarmo ... Budínský jak za starou gardu .... velké zklamání po příchodu, záloha bez Tetoura je mimo.... Budinský v bráně toho moc navíc nechytil, Smetana zase jednou pozdní střídání ..... Už v Bolce víc štěstí a rychlý gól, jinak nic ..... Suma sumárum - kulové, a ne poháry .....

Reagovat
Mirek na tenisu

Prohra s Teplicemi jde za Smetanou. Sestavu holt netrefil to se stává. Měl ale dost času na reakci. Chlumecký o půli dolů, Pokorný nebo Lischka na plac. Budinskemu dát k dresu 200 a flaši vina klíčenku Baník a nazdar. Na běhavého, dynamického soupeře on nemá. Špatný byl včera i Kaloč, stejně tak Klíma. Proti Sigmě to snad bude jiný Baník.

Reagovat
JarousFCB

Klíma? Ten mi přišel jako jeden z mála v pohodě. Jinak souhlas.

Reagovat
dave30

Se dívám, že Filip Žák je další z líhně olomoucké Sigmy, který se jim tam evidentně nehodil a teď se prosazuje jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli nehodil spíš prostě neměl na to, prosadit se do áčka, tak se vyhrál přes třetí a druhou ligu až ted do první, vždyť je mu 26 nebo tak nějak. ne každej má ve 20 hned výkonnost na ligu

Reagovat
dave30

Jasně. Spíš se divím, že ty hráče hned prodají. Ale chápu, že je těžké odhadnout, koho si nechat a poslat na hostování a koho prodat. Oni opravdu produkují těch šikovných kluků hodně. Takže se omlouvám, můj příspěvek byl celkem mimo...

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jestli někdo sledujete Kudy běží zajíc....Tak jak se ten idiot smál prohře v hokeji s Dánskem, tak já se smál včerejší prohře jeho Baníku

Reagovat
oli9

Kdo se tam smál?

Reagovat
Freedo

Novotný

Reagovat
oli9

tvle cirkusak jeden, mě by zajímal kde bere ten jeho fotbalový " přehled "

Reagovat
Remt

Mě by spíš zajímalo co si udělali s Marpem Že to Novotného tak rozlitilo

Reagovat
lampas

Marpo má mít v květnu zápas s Vémolou u Novotnýho, ale už si taky domluvil zápas na prosinec v konkurenční organizaci.

Reagovat
Radin

Nechápu, jak ho někdo může mít rád. Strašně falešný člověk, který se sere do všeho a pomlouvá i ty svoje fightery, kteří na něj vydělávají. Strašný člověk

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned idiot?

Reagovat
žrout

Novotný je borec, je svůj, nehraje si na falešně objektivního, ale hlavně jako jeden z mála se nebojí říct svůj názor a klidně být kontroverzní. Tam, kde jsou jiní posraní, aby si to u někoho nerozhádali, on to má u prdele a jede si svoje. Jako promotér skvělej, na odborníka si nehraje a je to dobře. Někdy si rád rýpne, jenže umí rány nejen rozdat, ale taky férově přijmout. A to fakt cením v jinak českém všudypřítomném studiu kamarád

Reagovat
lampas

Reagovat
Cotton

Já ho mám taky rád, i když v Tiki se mi třeba nelíbil a ta reakce na hokej byla taky už moc. Ale je to jeho podcast a říkat si může, co chce.

Reagovat
oli9
Reagovat
AjaxFans

Kua škoda

Reagovat
Coutinho10

hodne vydreny a ubojovany 3 body, kterym jsem fakt neveril...nastesti Slovacko neni v te forme, v jake bylo na podzim

Reagovat
ondrasch77

Úroveň "nových"rozhodčích stojí úplně za vyližprdel..., pískají každé hovno. Aby nebyli hubováni Příhodou, tak se na VAR pro jistotu ani nemrknou - viz. vymyšlená pecka v Karviné... Prostě děs

Reagovat
Wat

Ta penalta se nekontrolovala? Teď jsem jí viděl a z dostupných záběrů nechápu, jak ji sudí mohl písknout?!

Reagovat
Liquid

co sem teď viděl, tak to nebyla ani 10% pecka....s VARem toto posvětit, to je vážně blamáž

Reagovat
ondrasch77

Nic nekontroloval, fouknul ji hned z jedničky...

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to vselijaky, ten tvurce hry silene chybi, tam neni nikdo v ty zaloze kdo by tu hru ridil

Reagovat
John Obi Mikel

Pane trenére dpč co to mělo znamenat? Máme po x zápasech možnost chodit do brejků a ty tam necháš utahaného Tecla, pošleš tam napadat Traorého a brejkového Sora a čerstvé útočníky necháš na lávce? Ty si z toho děláš regulérně legraci, nebo co to jako je?

Jinak konečně výhra, výkon mírně řečeno nic moc, ale Slovácko teda ještě horší. Teď jsme zařadili dvojku (výhra), tak příště poprosím další rychlostní stupeň (koukatelný fotbal). Líbil se mi Holeš a své si odehrál (až na pár chyb) i Hromada.

Reagovat
Greny

Už jsem to zde jednou psal ale Trpis Vrbovati

Reagovat
delfin

Reagovat
Losinho

Bylo vidět, že nechce střídat.

Reagovat
Liquid

jako měl i tím tahat čas, nechápal jsem to

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, ale nedá se říct že by měla Slavia nějakou kopu vyložených šancí, rozhodla jediná a my bohužel marní vepředu, příští týden derby a tam musíme brát 3 body

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Wambasen

Tak to derby neprohrajete stejně.

Reagovat
AjaxFans

Chodiš i na hokej?

Reagovat
Wambasen

Klubový hokej už dlouho nesleduju, pouze reprezentační.

Reagovat
Greny

Já nevím možná budu mimo ale dneska hrál dobře Hromada ...

Reagovat
Edgar Davids

Kalabiska chybel strasne moc. Nejen individualnima schopnostma, ale i zdravym sebevedmim, ktery dnes Slovacku chybelo..a byla to nekoukatelna sracka, zda se mi ze na Slovacku ma O2 strasne dole kamery a ty hraci vypadaj jeste vic dreveneji nez obvykle

Reagovat
oli9

Tak my jsme hráli hovno bohužel, ty Danickovi nakopy doprdele to bylo něco sesivky hráli taky hovno ale vyšla jim jedna akce. Jediný fotbalista na place dnes Bah.. Musíme se dát dokopy a hlavně sbírat body. To 6. místo si dáme v pohodě.. Ta Slavie s takovou dostane v Turecku narezano

Reagovat
HorajzmAmmann

Bude to boj o to 4. místo, ne že ne... Máte lepší defenzivu, my zase ofenzivu. Máte výhodu domácího zápasu a nejspíš budete mít i lepší vzájemné zápasy. A když nepočítám ten včerejší výpadek tak máme asi lepší formu.

50:50

Reagovat
oli9

Tak tam je hlavně ta skupina o titul že.. A tam se může stát cokoli myslím pro Baník a Slovácko

Reagovat
HorajzmAmmann

no ten 4. potom hraje vzájemný zápas doma + bude hrát poslední kolo proti 6. týmu, kterému půjde o hovno a ten 5. hraje venku proti 2., který třeba bude bojovat o titul. Ten kdo skončí po základní části 4. by to měl udržet.

Reagovat
AjaxFans

bude to zajimavé

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Kdybych musel vyzdvihnout jednoho hráče, tak to bude Standa Tecl"

Ach jo, Jindro.

Reagovat
oli9

To vážně řekl?

Reagovat
KingMaster13

Bohužel

Reagovat
oli9

Jako dnes jednoznačně Bah, jinak všichni hovno.. Ještě možná Lingr tam trošku připomínal fotbalistu

Reagovat
delfin

Myslim, ze i Olejnik celkem dobry, ty jeho nabehy i vraceni se v obrane. Jeste s tou kreativitou dopredu by to chtelo uz nejak hnout.

Reagovat
delfin

Tyvoe, Ja snad na tu Slavii prestanu koukat.

Reagovat
Salfovic

Já asi začnu.

Reagovat
delfin

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

o parník nejhorší hráč na placce, brejk 4 na 2 ke konci úplně zazdil, navíc zřetelně výrazně pomalejší než jsme u něj byli zvyklí, musí pryč

Reagovat
Liquid

čili proti Fenerbahce Tecl v základu, že bych naložil HDC....

Reagovat
oli9

Co víš, ale třeba v kabině přinese ovoce a řekne povedený vtip...

Reagovat
Liquid

cože kurz 3,92

Reagovat
Pony Slaystation

HDC HandDickCap?

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Vidí něco, co nevidí nikdo jiný na světě.

Reagovat
Zdechlina

Tahle prohra mrzí. Remízový zápas, ale jak už tu bylo řečeno, slávka měla o jednu šanci víc a tu proměnila. Slovácko sice víc chtělo, ale chyběla fotbalovost, zakončení a taky trošku rovnější metr u sudího, ale o něm to dnes překvapivě nebylo. Když nejsme schopni si ani vytvořit šanci, těžko se vyhrává. Nakopávané míče ani nekomentuju. Jede se dál. FCS. Derby je naše

Reagovat
John Obi Mikel

Rovnější metr? Vždyť vám odpustil tak 2-3 žluté karty.

Reagovat
Zdechlina

Jaké 2-3 žluté karty myslíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba Daníček dohrál nepochopitelně bez karty.

Reagovat
Zdechlina

Tak to je mi taky záhadou Vlasťa je typický typik. Ten už jiný nebude Takový dřevák, ale pořád něco, jako náš maskot.

Reagovat
mistr129

Plus Šimkovi mohl dát červenou a nikdo by nic nemohl říct

Reagovat
jackinho10

Rovnejsi metr? Co to zas je za blabol? Rozhodci nepochopitelne nastavi na konci 4 minuty, nebylo zadne zdrzovani, zadne osetrovani nic, Slavia pred nastavenim stridala jednou a jeste nakonec ze 4 minut bylo 6 a potom ti tady fanousek Slovacka napise, ze by chtel rovnejsi metr od rozhodciho

Reagovat
Zdechlina

A co třeba situace z druhého poločasu, kdy tam slávisté během asi 5 vteřin faulovali 2 hráče Slovácka ale hrálo se hezky dál? Nevím jaká minuta to byla. Další situace, kdy na půlce slávista fauloval, získal míč a sudí ukazuje výhodu pro slavii.

Reagovat
jackinho10

Jo tak mi tu k tem situacim hod videa, kde je neco takoveho videt

Reagovat
Zdechlina

Kdybych je měl tak hodím, nevím kde je nějaký záznam, Sledoval jsem to z tribuny kde to šlo pěkně vidět. Jak to najdu, tak pošlu

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Rothbard

Je někde diskuze Ukrajina-Rusko válka podobně jako je Zima 2021/2022?

Reagovat
Greny

Šulcova past

Reagovat
Kepy_FCB

pokálel fotbalového boha

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc to posral

Reagovat
ondrasch77

Šulc , když máš tři šance, jak definitivně rozhodnout, zereseš to a místo toho soupeř srovná...Hráč kola

Reagovat
John Obi Mikel

Pro nás super výsledek

Ale Šulc je neuvěřitelný Už jeho tak 20 spálená tutovka tuto sezónu.

Sparta si už druhý jarní zápas nezasloužila ano bod a druhá plichta Vrba má smlouvu s ďáblem.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Hlavně ta poslední to i žák by to udělal lépe. Borec zavře oči, co největší rána a mrdne to po zemi ke golmanovi. Přitom stačilo na zadní tyč hezky placírou

Reagovat
r.mrazik

jak s timhle muze byt plzen prvni,to mi hlava nebere...to je sileny antifotbal...

dneska meli stesti,ze jeste vetsi tuzku hrala sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný, nekoukatelný. Hnusnej bod.

Reagovat
r.mrazik

jo,fotbal totalne k bliti z obou stran

Reagovat
Greny

Spíš bych se ptal jak s tímto můžete být třetí ...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
valloire

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Ty výkony jsou bohužel hrozné...

Reagovat
mistr129

Není první

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Takový český Burnley

Reagovat
ratusek

Protože Bílek má štěstí

Reagovat
r.mrazik

jj,ty vyhry o jeden gol mu fakt jdou

Reagovat
Kepy_FCB

Spartě nešlo dnes nepřát když pustila víc lidí nad limit kovidistů snad je nějakej žid nenabonzuje

Reagovat
John Obi Mikel

Právě jsi to udělal

Reagovat
Kepy_FCB

jo jasně krysy z hygien to tu čtou

Reagovat
Mass

Nepsalo se tu tenkrát, že komentáře jistýho proruskýho trolla z ef byly použitý u soudu?

Reagovat
lampas

Reagovat
John Obi Mikel

Nevěřím, že na tak prestižním webu jako je ef nebude aspoň jeden hygienik.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mass

Taky sem si toho všiml, ale dělám, že to nevidim.

Reagovat
Firkraag

Tohle dělali v Příbrami běžně

Reagovat
Pony Slaystation

Ty jsi fakt pacient z Polska

Reagovat
frankiefcb

proč z Polska?

Reagovat
boryland

Šulc do Vejprnic....vyhodit!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Zase ale do šancí se dostávat umí parádně...

Reagovat
Jolly Roger

To je jakoby se dostal k plotně, ale všechno jídlo spálil.

Reagovat
FCSL

Jaroslav Plašil si připsal trenérský debut na lavičce Bordeaux. Jako dočasný kouč přihlížel tomu, jak Girondins prohráli 3:2 v Lens.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Po dlouhý době hlavní trenér v top 5 ligách

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpodceňovanější český hráč za posledních 20 let.

Reagovat
Liquid

s nejlepšími rohy

Reagovat
srbic13

ty vole, jeste 5 let a bude to nejlepsi hrac ceskeho fotbalu ever!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

absolutně ten hate nechápu, top kariéra

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

pro me prekvapeni, ze to vubec nikde neprobehlo medii nebo aspon jsem to nezaznamenal a toto je celkem velka vec...je videt, ze si ho obecne ve Francii vice vazi nez my tady

Reagovat
Edgar Davids

Ocekavam do dvou let Rozehnala jako kouce PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Pocchetino by nebyl

Reagovat
Puskas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Cotton

Reagovat
boryland

Sparta zoufalci.....

Reagovat
kilobyte

Dnešní zápas ukázal proč v české lize je 40 faulů v zápasech top týmů. Dneska Sparta 8 faulů a 70 minut byla v lese.

Reagovat
Mass

V pohárovym derby bylo 60.

Reagovat
montaigne33

opravdu hrozné- válka místo fotbalu...

Reagovat
Radikal

Slavie opět na čele svět je opět v pořádku

Reagovat
$dolar$

Achjo, hrajeme parádně, Sparta totálně marná, absolutně nic a nakonec uhaluzi bod. Byt horší, tak je bod zlatej, ale takhle

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
noustres

Tobě utekly víkendové notičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus. Naše jarní ligové výkony jsou ostudné.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Ta prohra s Karvinou teď sere o to víc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

ten Šulc, to je ale strašný hovado

Reagovat
Greny

Ale jo rád se hadam tak jdeme do toho... někdo se ho zpětné zastat musi

Šulc už to schytava ve sportu... Ale kde byli před týdnem?

Zazdil o tom ani potom... Ale proč to schytá? Aspoň v šancích byl a kde byl Hložek před týdnem nebo někdo ze Slavie?? Proč nedostane bceres Vrba že po derby hráli jak ponocní...

Reagovat
hrundy

Nezlob se, ale tohle je blbost... Do šancí se dostal hlavně díky tomu, že soupeř už vůbec nebránil. žádnou velkou zásluhu na tom nemá a to co provedl s tím nájezdem, kdy hanebně nahrál spoluhráči, to je opravdu skoro až na vyhozeni.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Zazdil to a není to ojedinělá záležitost. To zakončení má fakt hrozný. Zaslouží si výsměch stejně jako si ho zasloužil Tecl, Van Buren, Morata, nebo Werner.

Neříkám, že ho má vyloženě přestat stavět a prodat do druhý albánský, ale schytává to zcela zaslouženě.

Jaký článek ze Sportu myslíš?

Reagovat
HorajzmAmmann

onlajny

68

Poslední akci Sparty nebudu raději vůbec popisovat, aby to nevypadalo, že se letenskému klubu posmívám.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
andrew96

Reagovat
srbic13

Reagovat
valloire

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lojd

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Spalovač šancí

Skoro by bylo lepší, kdyby LFA ještě urychleně odhlasovala změnu formátu nadstavby. První skupina 4 týmy, druhá skupina taky 4 a zbylých 8 týmů play-out o záchranu.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrušit nadstavbu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jolly Roger

Pořád se říkalo, že naše hra nemá přidanou hodnotu a takovou tu nadstavbu.

Reagovat
Spalovač šancí

houby s voctem

Reagovat
Pablos

Jinak vůbec ho nemám rád sice, ale musím uznat, že jsem Chorému asi trošku křivdil i fotbalově... on prostě je pro Plzeň platným hráčem.

Reagovat
Pablos

Jinak když jsem si pustil sestřihy... tak pohárová Sparta a Slavia ...naladila tradiční českou formu na vyřazovací boje

Reagovat
Pablos

OT: tak ty devadesátky nakonec celkem zklamání... jako atmosféra a vtáhnutí do děje super to se musí nechat... ale bylo to takový táhlý, svým způsobem to nijak nevygradovalo žádnej díl... vyslýchání např. takové okrajové. Když to shrnu oká dobrý, ale stačilo jednou. Případy 1 oddělení jsem viděl už asi 4x

Reagovat
Pablos

Ale zase, dřív jsem neměl problém s filmem Sametoví vrazi, ale jak jsem ho včera viděl po těch Devadesátkách... tak mi to přišlo, že to je strašnej film plný klišé

Reagovat
Puskas

Mně se to líbilo moc, jediné, co bych vytkl - a to se opakovalo prakticky v každém díle -, že v ději plném napětí najednou to vyprávění přeskočilo a tu atmosféru to utnulo. Ale jinak moc fajn. Vygradovat to nemohlo, kdy to převzali Středočeši a na Pražáky nic nezbylo. Sice ne tak charismatičtí herci, ale poradili si.

Reagovat
Pablos

Ale jo já tady kritizuji, ale líbilo se mi to. A vždycky každý druhý den to ještě ve mě je a čtu si o těch kauzách ..i když už je vlastně stejnak všechny znám, ale co kdyby ještě viděl nebo četl něco nového... takže má i dokonce přesah ten seriál. To všechno super... ale jakoby furt tam mám takovej pocit, že orlík mohl být už uzavřen ve 4 díle, v 5 topné oleje a v 6 třeba Běla. Zacpali to moc tím Jívou, šlapkou a osobní vztahy s manželkou, úplatným Sokolem atd.

Reagovat
Puskas

Třeba si chtěli nechat materiál pro případné pokračování a nevyplýtvat všechen hned. Jen mohli dát více prostoru výslechům Černého, ale co už.

Reagovat
Pablos

No a ty výslechy... byl nezvyk oproti 1. oddělení. Ale jinak jak jsem měl rozporuplné pocity s herci a kamerou... tak na to jsem si nakonec zvyknul.

Reagovat
Puskas

Tam byl výslech často jako vyvrcholení, nejlepší dva Kozub s Javorským, to byl koncert, tady spíše jako doplněk.

Reagovat
frankiefcb

souhlas

Reagovat
Pablos

Jj Kozub to bylo nezapomenutelný ...super

Reagovat
Pablos

jinak teď koukám na seznamu ...a první vyhledávaný tam: Ludvík Černý

Reagovat
frankiefcb

Mně osobně neseděla ta linka okolo té Kleopatry plus taky mi chyběl trochu důraz na ty výslechy. Jinak za mě velký palec Samozřejm případy 1. oddělení jsou v tomto bezkonkurenční, ale tohle jim zdatně šlape na paty.

Reagovat
Pablos

Tak kdybych to měl takhle shrnout... tak to bezpochyb řadím také na druhé místo.

Reagovat
Puskas

Těším se na dotočené díly I. oddělení.

Reagovat
frankiefcb

Ani nevím, že mají být další díly.

Reagovat
Pablos

dneska mi bráchá psal, že snad dneska točí na Václaváku ...tak uvidíme kdy budou, tipuji to tak na ten podzim... to většinou přichází něco nového.

Reagovat
Pablos

*dnes ...to dneska je šílenej zlozvyk

Reagovat
Puskas

Jo, na podzim to avizovali dokončit.

Reagovat
Pablos

tak jsem to otipoval dobře Trošku mám obavy z těch nových moderních prvků co tam budou... jako online porady atd. ...ale pevně doufám, že kvalita bude pořád udržená.

Reagovat
oli9

Hlavně sametovi vrazi je úplně mimo v kostýmech a vůbec je to mimo tu dobu kdy se dělo strašná picovina

Reagovat
Kepy_FCB

oblečení, účesy, auta, interiéry děj nijak ztrhující ale na dnešní tuzemskou tvorbu nadprůměr

Reagovat
Pablos

z toho jsem měl prvotně největší obavy, že to bude po česku odfláknuté ten duch devadesátek (vlastně jako např. sametoví vrazy... kdy si člověk připadá někde v roce 2005 např.) ..a ono ejhle, naprosto skvěle to právě do detailu nepřeplácaně zachytili, to velká poklona... ptž to muselo být velmi náročný ta doba už je prostě daleko jinde a shánět to a ladit tak, aby to vypadalo autenticky a né překýčeně jako v nějakém Vyprávěj, to je kumšt... za to obrovský palec

Reagovat
Kepy_FCB

no hele tady v pohraničí najdeš devadesátkových i starších věcí v reálu pořád dost, především na vesnicích, se sháněním by tu problém vůbec nebyl

Reagovat
Puskas

Jo, ve Vyprávěj to bylo ve stylu, co kdo přinesl, to tam bylo. Tady ty předměty nebyly cílem, ale prostředkem.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

teď to čtu... vrazY ...já mám zase den

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Zklamání rozhodně ne. Gradace tam možná nebyla jen ve srovnání s Případy 1. oddělení, kde ovšem měl každý díl v drtivé většině vlastní příběh. Zde na sebe díly navazovaly, tudíž bylo nutné napětí udržet i na další týden.

Za mě povedená minisérie. Nejlepší postavy Plíšek a Jonák, trochu slabší Kozák. A Chaozz na konci boží.

Reagovat
Puskas

Kozák byl slabší, takový nic, ale zase to odpovídalo tomu, že ta jeho postava víceméně začínala a pořád se učila, kdežto Vetchý už byl suverén.

Reagovat
Pablos

Já si je tedy nedokázal vůbec ztotožnit, rušilo mě to, když jsem se o to snažil ...nešlo to přirozeně. Proto jsem se od 1. oddělení odprostil a pak mi ty postavy vůbec nevadili a i mě ty herci bavili.

Reagovat
andrew96

To je fakt, ale spíš mně asi neseděl Bartoš jako takový.

Reagovat
Pablos

Ale zase zajímavej kousek byl, jak otvírali ten první sud z orlíku, jak chtěl jít na Vetchého do kina

Reagovat
Pablos

To zklamání jsem špatně formuloval. Nemyslel jsem jakožto seriál jako celek... ale ten poslední díl, že když to takhle navazovalo, že jako příjde gradace a velké finále... to bylo moje očekávání, tak spíš proto. Na druhou stranu za to hodně může i to převzetí těch středočechů ...páč do té doby jsem byl pořád v napětí a očekávání.. ták a teď... teď to začne, půl hodina výslechů výpovědí, hroucení, lží, práce vyšetřovatelů ...no prostě, že to bude takové jak právě 1.oddělení.

Reagovat
andrew96

Ajo, to chápu. Mně to nevadilo, upínání se k poslednímu dílu a konečném soudu v něm (když to přeženu) nevyhledávám.

Reagovat
Puskas

Přesně to jsem čekal, na druhou stranu to též není špatné, že se narušilo schéma.

Reagovat
HorajzmAmmann

podle mého je hrozně těžké udělat finále, kde by byl každý spokojený. Každý čeká, že to bude famozní a pak jsi zklamaný.

Nedávno jsem dokoukal Dextera. Na to jak vypadal asi 8. nebo 9. díl tak to finále taky nic moc, ale seriál jako celek velmi povedený

Reagovat
Pablos

No je když nad tím tak přemýšlím, tak je to spíš moje chyba, protože to já tam očekával něco co, ale celý seriál nic nenaznačovalo nijak, že by přijít mělo. Prostě to 1. oddělení nebylo, bylo to pojaté jinak.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to čekat. Výsledky Wisly byly otřesné

Reagovat
messi80

Trochu je mi ľúto holca ,veril som že by si mohol udržať pozíciu jednotky ale tým prvým gólom si zavaril no..keď Nitra vyzdravieť pôjde do brány.

Reagovat
Fumetsu

Pak ale čtyři 100% šance vychytal. To naopak respekt, že ho to nepoložilo a ještě předvedl to co předvedl na konci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele