FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola

28.08.2020, 20:07, aktualizováno 30.08.2020, 20:54
Komentáře a souhrny
Slavia neměla problémy ani ve druhém zápase sezony, tentokráte si snadno poradila s Příbramí. Stoprocentní zůstává i Sparta, která zdolala Olomouc. Naopak Plzeň po vypadnutí z předkola Ligy mistrů nezvládla zápas v Liberci, odkud si odváží debakl 1:4. České Budějovice neudržely dvoubrankové vedení na hřišti Ostravy a nakonec získaly pouze bod za remízu 2:2. Cenné body z venku mají Karviná a Zlín. Premiérovou výhru v sezóně oslavily Pardubice...

Sparta Praha - Sigma Olomouc 3:0

30.08.2020 19:00

Góly: 37. Lukáš Juliš, 45. Lukáš Juliš, 89. Libor Kozák

Ani druhý moravský soupeř Spartě příliš nevzdoroval. Olomouc předvedla na Letné ustrašený výkon, a jakmile nabrala domácí mašina potřebné sebevědomí, s neškodnými Hanáky hravě zatočila. Pražané tak po druhé výhře zůstávají spolu se Slavii jediným stoprocentním celkem.

Ve výborném světle se na Letné převedl kapitán Sparty Bořek Dočkal. Po střeleckém představení v Brně tentokrát své záložníky neustále zásoboval přihrávkami či centry ze standardních situací a prsty měl ve všech vstřelených gólech rudého ansámblu. Dva z nich vsítil Lukáš Juliš, ten poslední pak jeho náhradník Libor Kozák.

Letenský kouč Kotal vzkázal jasně, že vítězná sestava se nemění, a na trávník poslal od úvodu stejné muže jako před týdnem při výhře v Brně. Na straně hostů došlo v základní jedenáctce k jediné změně, když autora vítězné branky proti Liberci Gonzáleze nahradil na levé straně zálohy Falta.

Sparta se do první zajímavé šance dostala v sedmé minutě, kdy Čelůstkova tečovaná střela z otočky skončila nad bránou gólmana Sigmy Mandouse. Za další čtyři minuty vyhledal Dočkal centrem ze standardní situace hlavu Štetiny, jenž hlavičkoval těsně nad břevno. V dalších minutách však příležitosti moc nepřibývaly.

Domácí tak museli vydržet do 37. minuty, ovšem rozhodně nelitovali. Dočkal vyslal do úniku Hložka, který mohl zakončovat či udělat kličku na Mandouse. Místo toho ale předložil míč Julišovi, který jej bezpečně uklidil do prázdné brány - 1:0. Sparta navíc do přestávky přidala ještě jeden zásah. Opět se o něj postaral Juliš, když se k němu odrazil balón po Dočkalově rohovém kopu. Forvard Pražanů jej bez zbytečných rozpaků napálil do sítě a zajistil svému týmu cestou do kabin "Csaplárovský" náskok.

Tři minuty po změně stran se postavil k přímému kopu po faulu hostujícího Greššáka Dočkal a donutil Mandouse k tomu, aby jeho pokus vyrazil na rohový kop. Krátce poté napálil odražený míč těsně vedle tyče Sáček. V 53. minutě se Hložek zase řítil na Mandouse, tentokrát ale selhal. Pomezní nakonec odmával ofsajd, pravděpodobně však chybně. Za okamžik se ojediněle osmělila i Sigma, konkrétně to byl Hála, u jehož tečované střely se brankář Pražanů Heča modlil, aby nezapadla k tyči. Nakonec si to ale namířila do zámezí.

Domácí nicméně hýřili ve druhém poločase větší aktivitou než v tom prvním. V 58. minutě hlavičkoval Juliš po pasu od Vindheima v těžké pozici nad bránu, za další dvě minuty zase Hložek překvapil bránící Hanáky a místo přihrávky do strany vystřelil, přičemž nechybělo mnoho, aby se trefil po zemi přesně k tyči. V 65. minutě už musel Mandous zasahovat proti dělovce Krejčího, poté po standardní situaci od Dočkala hlavičkoval mimo zamýšlený cíl Lischka. Sparta držela otěže zápasu pevně v rukou.

To potvrdil její další útok ze 70. minutě, při němž Vindheim vyhledal hlavu Hložka, jehož pokus byl sražen do zámezí. Osm minut nato vykouzlil Dočkal další povedený centr od rohového praporku, na který si naskočil Lischka a donutil Mandouse k parádnímu zákroku. V 89. minutě už ale Mandous potřetí kapituloval. Opět se tak stalo po rohovém kopu od Dočkala, jenž tentokrát na přední tyči prodloužil Čelůtka patou do ohně, kde balón za Mandousova záda poslal střídající Kozák.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice 2:1

30.08.2020 16:30

Góly: 43. Emil Tischler, 63. Michal Surzyn - 49. Martin Toml (vl.)

Ve vršovickém Ďolíčku byli diváci svědky historického momentu. FK Pardubice si totiž ve svém pražském azylu připsaly historicky první ligové vítězství. Vzdorující Teplice porazily dvěma brankami z kopaček Emila Tischlera a Michala Surzyna. Severočeši naopak nenavázali na výhru z úvodního kola v Příbrami.

Zatímco na straně Pardubic se i přes porážku v Jablonci neudály žádné změny v základní jedenáctce, u hostů zůstal mimo sestavu Nazarov, jehož místo v obraně obsadil jeho ruský krajan Paradin. V zápise o utkání se neobjevil ani krajní záložník Moulis, díky čemuž dostal šanci zkušený Vondrášek.

Po vlažném úvodu rozčeřil vody až v jedenácté minutě domácí Surzyn, který se před hranicí pokutového území šikovně uvolnil ke střele, již však k vlastní smůle namířil přímo do rukavic brankáře Grigara. Souboj Surzyna s Grigarem se opakoval ve 28. minutě, kdy se záložník Východočechů postavil k exekuci přímého kopu, zkušeného odchovance Vítkovic ale opět nezaskočil.

Po půlhodině hry poprvé zahrozili "Skláři", když se k jejich kapitánu Jakubu Marešovi odrazil balón, ovšem jeho nebezpečný pokus na poslední chvíli zablokoval obětavě bránící Toml. Ve 40. minutě měl slibnou možnost domácí Cadu, jenže jeho nepovedené zakončení se bezpečně dokutálelo ke Grigarovi. Co se nepodařilo Caduovi, dokázal za další tři minuty Tischler. Ten byl na konci pohledné souhry Cadua se Solilem na pravé straně. Tischler se při zakončení neunáhlil, položil Grigara a kolem jeho noh vstřelil první gól Pardubic v nejvyšší soutěži.

Hned čtyři minuty po přestávce ale bylo srovnáno. Vondrášek dostal na pravém kraji hřiště moře prostoru na centr, který si do vlastní svatyně nešťastně srazil stoper domácích Toml. Pardubice chtěly kontrovat za dalších pět minut, kdy Pavel Černý vyhledal volného Surzyna, jenže jeho hlavička přeletěla břevno. Po hodině hry hlavičkoval sám Černý, avšak po pasu od Čelůstky taktéž minul, tentokrát dost těsně.

V 63. minutě už bylo v Ďolíčků veseleji. Čelůstkův nákop propadl za Paradina na ubíhajícího Surzyna, který vzal odpovědnost na svá bedra a prostřelil Grigara, který neměl úplně čisté svědomí - 2:1. Dvanáct minut nato zkusil Čelůstka štěstí přímo ze standardní situace, avšak rána mu z ostrého úhlu nevyšla. Podobně dopadl na druhé straně hřiště Žitný. Mnohem blíž byly Teplice k vyrovnání v 90. minutě, kdy Heidenreichův nákop propadl k Trubačovi, toho však tváří v tvář vychytal Boháč. Po závěrečném hvizdu tak mohly ve Vršovicích propuknout oslavy Východočechů.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 4:1

30.08.2020 16:30

Góly: 4. Jhon Mosquera, 11. Abdulla Yusuf Helal, 14. Jakub Hromada, 55. Jhon Mosquera - 34. Aleš Čermák (pen.)

O obrovské překvapení se pod Ještědem postaral Liberec. Plzeňské Viktorii nedal sebemenší šanci a Západočechy zesměšnil čtyřmi zásahy. Viktoria tak po vypadnutí z Ligy mistrů zažila další velké zklamání. Slovan si naopak po brilantním výkonu, při němž favorizované hosty držel bezpečně na uzdě, připsal první body v sezoně.

Severočeši v týdnu oznámili příchod záložníka Berana na hostování ze Slavie, který se již proti Plzni objevil v základní jedenáctce. Spolu s ním nastoupil i uzdravený útočník Jusúf, který rovněž hostuje z kádru sešívaných. Místo tak tentokrát nezbylo na Barace s Matouškem. Kouč Viktorie Guľa podobně jako v předkole Ligy mistrů proti Alkmaaru nasadil na pravý kraj obrany Havla, vlevo zase místo odpočívajícího Limberského operoval Kovařík. O góly se měl starat ofenzivní trojzubec Ba Loua - Mihálik - Kopic.

Jenže vše bylo od úvodních minut jinak. Již ve čtvrté minutě ztratil hostující stoper Brabec v souboji s Hromadou míč, Pešek následně přenesl hru na Mosqueru, který přeloboval vybíhajícího brankáře Hrušku a poslal Liberec do vedení. Za dalších sedm minut se zase Jusúf snadno zbavil Hejdy a jeho zprvu nenápadná střela z dálky zapadla přesně k tyči - 2:0. Čtvrthodinu hrůzy si Viktoria naplno "užila" ve čtrnácté minutě. Její hráči opět jen přihlíželi akci Slovanu, kterou Beran vyšperkoval prostrčením v pokutovém území na Hromadu. Někdejší záložník Plzně pak propasíroval svůj pokus pod Hruškou až do sítě a ještě víc vyšperkoval euforii U Nisy.

Po bleskové kanonádě se Slovan přeci jen uklidnil, nadále ale nepouštěl soupeře do šancí. Ve 30. minutě navíc Hromada opět ohrozil Hrušku, který protentokrát ukryl jeho ránu v rukavicích. Krátce poté však dostala Viktoria zničehonic naději. Kalvach byl v šestnáctce Liberce faulován Mosquerou, což zprvu nebylo patrné. Přestupek proti pravidlům domácího hráče odhalil až videorozhodčí, jenž zároveň doporučil sudímu Fraňkovi odpískat pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Čermák a snížil náskok Slovanu.

Šlo však o planou naději pro Západočechy. Ti totiž ani po prostřídaní nezatlačili Slovan do defenzivy, naopak deset minut po přestávce inkasovali počtvrté. Mizerně hrající Brabec při bránění Peška předložil balón pouze Mosquerovi, který jej z otočky pohotově napálil pod břevno. A Liberec byl nadále při chuti. Za dalších šest minut pálil Mikula do boční sítě, v 63. minutě zase Mosquera jen těsně nedosáhl na nabídku od Berana před téměř prázdnou svatyni a stejný hráč o čtyři minuty později vyhledal střídajícího Rabušice, jenž o fous minul bránu.

Hrůzostrašně působící hosté se ve druhém poločase dostali do zajímavé šance až v 79. minutě, kdy Kopic využil chyby Kačaraby, jenže po průniku z úhlu ztroskotal na gólmanovi domácích Nguyenovi. Strážce liberecké kasy si poradil i za dalších pět minut proti dělovce Kovaříka, kterou vyrazil. Slovan měl v nastavení ještě jednu šanci na zkompletování búra, Mara ovšem loboval až příliš.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:0

30.08.2020 16:30

Góly: -

V nejvyšší soutěži se zpravidla během sezony odehraje několik nezáživných duelů, které skončí zaslouženě bez branek. Bezgólovou remízou skončilo i střetnutí Brna s Bohemians 1905, ovšem o nudnou partii rozhodně nešlo. Diváci se však žádné branky z kopaček protagonistů nedočkali.

Oproti prvnímu kolu předvedla Zbrojovka sympatický výkon, na kterém lze v budoucnu rozhodně stavět. S chutí hráli zejména reprezentací prověřený Ondřej Vaněk či jeho kolega ze záložní řady Adam Fousek. Hostující "klokani" tentokrát neexcelovali tak jako před týdnem proti Mladé Boleslavi, Brnu se ale v celém utkání vyrovnali.

Po debaklu od Sparty se do domácí branky místo Flodera postavil Šustr, Endla zase na stoperu nahradil Černín, Pachlopník na pravém kraji zálohy uvolnil místo pro Vaňka a Přichystala v útoku zastoupil Hladík. U hostů po povedeném vstupu do ročníku došlo k jediné změně v základní sestavě, když místo Schumachera dostal šanci bek Dostál.

V páté minutě jako první zkusil štěstí domácí Růsek, jehož rána skončila přesně v rukavicích hostujícího brankáře Le Gianga. Tři minuty poté se na druhé straně dostal Hronek k centru, který hlavičkující Puškáč nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Za další tři minuty si brněnský Fousek naběhl za obranu, zpětnou přihrávkou našel Růska, jehož slabé zakončení po zemi Le Giang kryl. Ve čtrnácté minutě si Vaněk narazil se Sedlákem, načež jeho přízemní pokus proletěl těsně kolem tyče.

Po dvaceti minutách hry vypálil hostující Bartek z voleje a jeho skákavý projektil vyrazil Šustr s problémy pouze před sebe, nebezpečí nicméně nakonec nepřišlo, neboť celou akci Pražanů zakončil nepovedenou střelou Vacek. Nadále byl ale zaměstnanější Le Giang. Ten ve 29. minutě musel vyboxovat Fouskův prudký centr ze standardní situace, za dalších šest minut zase vyrážel jedovatou ránu od stejného hráče.

Ve 37. minutě ale málem udeřili Bohemians. Vaníček šikovnou kolmicí vyslal Hronka, jenž udělal kličku Šustrovi, následně se však lekl hráčů Zbrojovky stojících na brankové čáře a se snahou zakončit pod břevno to přehnal. O tři minuty později spočinul přetažený Bartkův pas na noze Vaníčka, jenž z voleje nechal vyniknout zasahujícího Šustra. Poslední slovo v prvním poločase však nakonec patřilo Moravanům. Brejk domácích ze 44. minuty zakončil po Vaňkově pobídce Sedlák střelou, kterou Le Giang vyrazil.

Zbrojovka po změně stran na nic nečekala a ihned se vydala do útoku, který pokusem těsně nad Le Giangovu svatyni zakončil Fousek. Ten osm minut nato vyhledal v pokutovém území Vaňka, který ještě předložil merunu Hladíkovi, jenž k povzdechu obecenstva napálil břevno. Ani hosté nezaháleli a v 57. minutě odpověděli nebezpečným rohovým kopem, po němž Bartek hlavičkoval přesně do Šustrovy náruče. Za další tři minuty zase Čermák propagačně prověřil Le Gianga.

Postupem času šancí přece jen ubylo. Nad bránu domácích pálili v 68. minutě Bartek o šest minut později Ljovin. V 80. minutě po delší době zahrozila Zbrojovka, jenže střídající Marek Vintr ve slibné pozici z otočky vůbec nezakončil. Záhy se málem povedlo skórovat Le Giangovi, jeho nákop totiž spadl na horní síť. A jelikož se skóre nezměnilo ani ve zbývajících minutách, tak se body v Srbské ulici dělily.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:0

29.08.2020 19:30

Góly: 3. Lukáš Provod, 18. Jan Bořil, 90+4. Ondřej Kolář (pen.)

Ani druhé ligové utkání v nové sezóně nenadělalo fotbalistům Slavie problémy. Sešívaní po Českých Budějovicích zdolali i Příbram, a to poměrem 3:0. V první půli se prosadili Provod a Bořil, v závěru z penalty pečetil vítězství brankář Kolář.

Slávisti vlétli do zápasu jako uragán a hned ve druhé minutě musel Melichar zasahovat proti Stanciovi. To se mu sice ještě povedlo, o pár desítek utkání už ale byl krátký na Provodovu střelu. Mladý křídelník se dostal k prodlouženému míči na zadní tyč a snadno jej dopravil do sítě.

Po centru padl i gól číslo dva. Šlo o souhru krajních beků, kdy Coufal z pravé strany odcentroval a z levé zavírající Jan Bořil hlavou překonal Melichara. Bořil mohl o po čtvrtině utkání přidat druhou branku, centru Traorého ale nezužitkoval. Nedobře si na druhé straně vedl i Rezek, jehož rána z hranice vápna skončila hodně mimo prostor tří tyčí. Třetí brankovou příležitost měl před pauzou Bořil, který tentokráte pálil do konstrukce.

Po přestávce měl příležitost navýšit vedení červenobílých Masopust, to by ale musel seřídit mířidla a vystřelit o něco níže. Melichara poté dvacet minut před koncem prověřil Olayinka, nedlouho po něm přispěchal se svým pokusem střídající Musa. Zkoušel to i Holeš, jenže ten bránu netrefil.

Třetí branky, poměrně netradičně vstřelené, se Slavia dočkala až v nastavení. Po souboji Kingueho s Provodem byl nařízen pokutový kop, jehož exekuce se ujal brankář Ondřej Kolář, který svého protějška hravě překonal. Sešívaní si tak udrželi stoprocentní bilanci, Středočeši naopak na své první body stále čekají.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

29.08.2020 17:00

Góly: 48. Rigino Cicilia - 79. Jan Chramosta

Fotbalisté Slovácka nedokázali ve druhém utkání nové sezóny udržet vedení a proti Jablonci jen remizovali. Náskok jim sice po pauze vystřelil Cicilia, v závěru ale srovnal Chramosta a výsledkem 1:1 utkání i skončilo.

První nebezpečnější akci utkání měli na svědomí domácí z protiútoku. Po Sadílkově šikovném založení útoku se sami na jednoho obránce řítili hned dva hráči Slovácka, Považancův bravurní zákrok ale uchránil Jablonec od pohromy. Na druhé straně zahrozil v pětadvacáté minutě Kratochvíl, jehož prudké střele chybělo jen pár desítek centimetrů. Mezi tři tyče neletěla ani Schranzova hlavička.

Když ze hry uplynula půlhodina, naskočil si na Sadílkův roh Hofmann a nastřelil tyč hostující brány. A jelikož mimo pálil i Schranz, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Ihned po návratu na hřiště se ale skóre měnilo. Petrželův prudký centr gólman Hrubý vyboxoval jen k Riginu Ciciliovi, pro nějž už bylo zakončení snadným soustem. 1:0.

Navýšit rozdíl ve skóre mohl o dvacet minut později Hellebrand, Hrubý ale tentokráte mohl zůstat v klidu. A tak udeřili zeleno-bílí. Standardní situace ve vzdálenosti dvaceti metrů od brány se ujal Jan Chramosta, jehož parádní rána skončila za Nemravovými zády a Severočeši se mohli radovat z vyrovnání.

V závěru mohl každý z týmů překlopit výsledek na svou stranu, Jovović ale pálil jen velmi slabě a proti Hellebrandově pokusu se blýskl Hrubý. Jablonečtí se tak stejně jako soupeř i po druhém kole drží v popředí tabulky, oba celky mají na kontě čtyři body.

Více informací k zápasu

SFC Opava - MFK Karviná 1:2

29.08.2020 17:00

Góly: 46. Karol Mondek - 62. Michal Papadopulos, 82. Rajmund Mikuš

Nad očekávání povedený vstup do sezóny za sebou mají fotbalisté Karviné. Ti po úvodní remíze proti Baníku vyrazili do nedaleké Opavy, kde sice po Mondekově trefě prohrávali, zásluhou Papdopulose a Mikuše ale dokázali otočit.

V Opavě se na větší vzrušení čekalo čtvrt hodiny. Texlův pas mířil na Dordiće, v cestě do cíle mu ale zabránil pozorný Bolek. O chvíli později mohl otevřít skóre Holík, po Helešicově přihrávce mu však střela nesedla. Na druhé straně musel poprvé do akce Fendrich, jenž sebral pomalý Ostrákův pokus.

Když ze hry uplynula necelá půlhodina, nebyl daleko od skórování Smrž. Dloubáček se mu ovšem nepovedl a letěl vysoko nad břevno. Před pauzou ještě zahrozil Papadopulos, v obrovské šanci ale hlavičkoval mimo prostor tří tyčí.

Hned po pauze se diváci dočkali první trefy - a k jejich radosti ji měl na kontě domácí tým. Po krkolomné situaci se dostal míč ke Karolu Mondekovi, pro nějž už dopravení balónu do branky nebylo velkým problémem. Navýšit vedení mohl zanedlouho Holík, jenže zařízení netrefil.

Po hodině hry tak bylo srovnáno. Ndefeho pasu z pravé strany využil Michal Papadopulos, jenž dokázal pokořit vybíhajícího Fendricha přesnou ranou pod břevno. Karviná mohla záhy průběh zápasu zcela otočit, Qoseho ale vychytal Fendrich, který si dokázal poradit i s únikem Mikuše.

Když ale na Rajmunda Mikuše prodloužil hlavou míč Papadopulos, věděl si už slovenský záložník rady a prudkou střelou zajistil svému týmu vedení. To Karviná udržela až do konce zápasu i díky fantastickému Bolkově zákroku a v tabulce se tak řadí mezi premianty - konkrétně jí patří dělené třetí místo. Opava naopak na své první body nadále čeká.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 1:3

29.08.2020 17:00

Góly: 32. Aleksej Tatajev - 18. Petr Buchta, 53. Youba Dramé, 89. Tomáš Poznar (pen.)

Mladá Boleslav ani v nejmenším neodčinila vysokou porážku z půdy Bohemians a též ve druhém kole padla. Na domácí půdě nestačila na Zlín, který si naopak připsal první výhru v sezoně. Obranu domácích překonal hned třikrát, Středočeši naopak skórovali jen jednou.

Za zmínku stojí i nepovedený výkon hlavního sudího Jiřího Houdka. Ten vedle množství sporně odpískaných či naopak neodpískaných momentů dlouhou dobu ignoroval rasistické chování domácích fandů. Svůj výkon pak korunoval v závěru, kdy hostům třetí gól z penalty přímo daroval dalším nepřesným posouzením situace na hřišti.

I přes výprask v úvodním kole zůstal v bráně Boleslavi gólman Mikulec. Na levý kraj obrany se postavil z Plzně hostující Gabriel, kde mu místo uvolnil Fulnek. Ten se však místo Jiřího Klímy posunul na křídlo. Poprvé od svého letního příchodu do Zlína nastoupil za ševce zkušený stoper Procházka. Nově se v základní sestavě objevili také záložník Fantiš s útočníkem Dramém.

Již ve druhé minutě se k zajímavé střele vytočil Drchal, ale výsledný pokus nezaměstnal brankáře Moravanů Dostála. Ještě lepší pozici měl za další dvě minuty hostující Čanturišvili, jehož náběhu mezi obránce si všiml Fantiš, Gruzínec však míč netrefil vůbec ideálně. Na druhé straně zase pálil v sedmé minutě nepřesně Tůlio. O tři minuty později neudržel Dostál střílený centr Drchala z úhlu, avšak Janošek již v blízkosti brankové čáry nedokázal zakončit a balón skončil v zámezí.

Skóre se poprvé změnilo v osmnácté minutě. Jiráčkův rohový roh byl na přední tyči prodloužen do ohně, kde se v souboji prosadil Buchta a hlavou překonal i Melichara - 0:1. Zlín vstřelená branka povzbudila a začal se víc tlačit dopředu. Výsledkem bylo zejména množsví rohových kopů a po jednom takovém opět od Jiráčka hlavičkoval ve 28. minutě těsně vedle tyče Fantiš. Jenže za další čtyři minuty Středočeši vyrovnali, taktéž z kopu od rohového kopu. Na pas si naskočil Mazuch, jenž si v souboji s Procházkou dost možná pomohl faulem, míč každopádně vrátil na Tatajeva, který se zblízka hlavou nemýlil.

Zbytek první půle již nepřinesl mnoho vzrušení, avšak osm minut po změně stran šli ševci znovu do vedení. Šikovnou kolmici od Poznara vyřešil střídající Jawo přihrávkou před prázdnou bránu, kde Dramé neměl příliš těžkou práci. Šest minut poté chtěl Dramé skórovat znovu, ovšem po příhře od Matejova neprostřelil Mikulce z úhlu.

Domácí se dlouho hledali, v 69. minutě si ale na své konto připsali slibnou šanci.Nejprve Túlio našel v pokutovém území volného Ikauniekse, tomu však dost možná gólové zakončení zablokoval Procházka. Vzápětí napřáhl z dálky Budínský a pořádně protáhl zasahujícího Dostála. Boleslav postupně přidávala pod kotel, jenže v 89. minutě ji Zlín definitivně položil na lopatky. Cedidla v souboji s Fulnekem v pokutovém území sice upadl na zem dost teatrálně, což mu ale sudí Houdek zbaštil i s navijákem. Z nařízené penalty stanovil skóre na konečných 1:3 úspěšný exekutor Poznar.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 2:2

28.08.2020 18:00

Góly: 45. Roman Potočný (pen.), 86. Lukáš Havel (vl.) - 23. Pavel Šulc, 38. Lukáš Matějka

I když to dlouho vypadalo, že by hráči Českých Budějovic mohli napravit úvodní selhání a z Ostravy přivézt všechny tři body, nakonec skončilo utkání remízou. Na trefy Šulce a Matějky ještě v první půli zareagoval Potočný, vyrovnávací gól pak vstřelil Chvěja.

Už ve třetí minutě měl Laštůvka první větší práci, to když hned dvakrát vychytal Matějku. Na druhé straně se Drobný činil proti Potočného ráně ze standardní situace. Hra se přelévala ze strany na stranu, čehož mohl z protiútoku využít Čavoš - nepovedlo se.

Po čtvrtině utkání přišla první branka, a sice na straně hostí. Kladrubského centr našel přesně hlavu Pavla Šulce, od níž míč putoval k tyči. Gólman Laštůvka neměl nárok. Během následující pětiminutovky mohlo být srovnáno, ale zároveň nebylo daleko od navýšení rozdílu. Jirásek nejprve z otočky vypálil těsně mimo, aby následně Laštůvka bravurně zneškodnil Brandnerovu příležitost.

Jihočeši nakonec svůj druhý zásah přidali čtvrt hodiny po prvním. A opět to bylo z centru, tentokráte Javorek hledal a nalezl Lukáše Matějku, jehož pohledná rána zapadla do sítě. Asistující Javorek ale zanedlouho chyboval a po jeho faulu na Jiráska a zásahu VAR byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Roman Potočný a přesnou ranou pod břevno snížil rozdíl ve skóre.

Když bylo odehráno něco přes hodinu hry, mohl po Holzerově přímém kopu srovnat Kuzmanović, střela se mu ovšem vůbec nepovedla. Třikrát pak měl možnost vyrovnání střídající Tijani, nejprve ale nepřesně hlavičkoval a ani jeho střela z úhlu úspěch neslavila. Do třetice pak trefil po centru břevno, to už bylo utkání znovu rozehráno poté, co muselo být vinou nevhodného chování fanoušků přerušeno.

Remízový stav nakonec přivodil další mladík, a to Ondřej Chvěja. Jeho ránu zpoza vápna tečoval Havel a Drobnému nezbylo než se ohlédnout. Baníkovský závěrečný tlak pak už úspěch neslavil a soupeři se tak rozešli smírně. Pro Dynamo jde o první body v sezóně, Baník zopakoval remízu z prvního kola.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22009:06
2.Sparta Praha22007:16
3.Bohemians Praha 190521104:04
4.1. FC Slovácko21103:24
5.MFK Karviná21102:14
 FK Jablonec21102:14
7.Slovan Liberec21014:23
8.FK Teplice21014:33
 Fastav Zlín21014:33
10.FK Pardubice21012:23
11.Viktoria Plzeň21014:53
12.Sigma Olomouc21011:33
13.Baník Ostrava20202:22
14.Zbrojovka Brno20111:41
15.Dynamo České Budějovice20112:81
16.SFC Opava20022:50
17.1. FK Příbram20021:60
18.FK Mladá Boleslav20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (676)

Přidat komentář
bobis21

První poločas špatný - hlavně ten pohyb mi pil krev. Můžeme být rádi že to bylo jen o gól. Druhý poločas lepší, ale vyložený válec to nebyl, takže víc než remízu chtít asi nemůžeme. Tijani si řekl o základ, příště ho tam snad uvidím. Naopak Fillo tam nic nepřinesl, Juroška mohl klidně zůstat - adepti na střídání tam byli jiní. Příště už snad i ta středová dvojka bude jiná, s touto to nefungovalo už před rokem a nefunguje to ani teď.

Reagovat
braveheart

Snad to Tijanimu vydrží.

Reagovat
lichna.

Fillo tam přinesl to ze si konečně byli schopni na te prave straně vyhovět a vykombinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

To není Baník ale jakási FC Kozlovna Ostrava

Místo 6b mámě 2b, to je fakt bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra Chveja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Já se docela divím, že Baník nezkouší hrát na 3 stopery, kromě nás a Sparty pro to není v lize vhodnější tým.

Laštůvka - Svozil, Zio, Pokorný - Potočný, Tetour, Jánoš, Buchta, Holzer - Šašinka, Zajíc

Reagovat
meno

+ spoustu hráčů více méně kvalitních (minimálně v rámci ligy mimo TOP3) do rotace

Reagovat
bobis21

Zkoušeli jsme to na jaře v několika zápasech, ale vůbec to nefungovalo. Mě to taky hrozně mrzí, protože kádr vypadá že by na to měl být vhodný (s tím že Potočný by teda musel být v útoku a na kraji nějaký Reiter/Fillo/Juroška, Potok je na to moc líný). Vždy když jsme tak ale nastoupili tak tam mezi těmi stopery byly hrozné zmatky.

Reagovat
meno

V přípravě jste to nehráli?

Reagovat
bobis21

Ne. Hráli jsme tak na podzim několik zápasů po sobě (3-5-2 i 3-4-3) a když jsme přešli na 4-2-3-1 tak to vypadalo líp, takže jsme v přípravě hráli vlastně jen to. I když pro nás bylo vlastně celé jaro příprava

Reagovat
bobis21

*na jaře samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Na papire to vypada dobre, ale realne to sedelo snad jen Svozilovi, ktery byl rad, ze se dostane na hriste. Navic se 4-2-3-1 sjednotilo od nejmensich az po acko aby byl mlady hrac pripraven a nemusel si zvykat na odlisny styl( po vzoru Barcelony, Ajaxu atd). I to byl duvod konce Tchure u becka bo ten si jel furt to svoje 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tohle sjednocovani je podle me u nasich klubu kokotina.

Barca, Ajax, jo, ti to asi budou hrat vzdycky. Nebo proste maji takovou koncepci, ale taky hrala Barca treba 442.

A v 11 hrajou snad az starsi zaci, prijde mi lepsi to postavit na miru tymu a individualitam. Kdyz vychovas fotbalistu, do systemu ho pak napasujes.

U Baniku (a jinde v nasi lize) si to trener muze za tyden rozmyslet, nebo prijde novej trener... tak jaky pak to ma vyznam.

Tohle mi u nasich klubu prijde jako zbytecna snaha byt svetovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis z toho zase vyvodil neco co tam vubec neni.

Reagovat
Bakary3

Neco, co tam neni, z toho vyvozujes ty..

Ja nevyvozuju nic, jen jsem vyjadril nazor, ze to u našich klubu neprinese uzitek.

Zkus nekdy nebyt tak vztahovacnej a dotcenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepcni prace od mladeze az nahoru, overena a uspesna napric celym fotbalovym svetem, jenom u nas je to blbost ...

Reagovat
bobis21

To si nemyslím. Pokud bude vedení klubu opravdu chtít tímto směrem jít, může hledat trenéry kteří budou chtít držet ten styl hry určený klubem. Nemyslím si že je to v ČR nemožné. Tím neříkám že se to Baníku povede, ale myslím že to je možné kdekoliv kde má klub nějakou stabilitu ve vedení klubu.

Reagovat
Bakary3

Ja si to u nas moc nedovedu predstavit.

Třeba i ted slavia nebo sparta, ktery mah pro to nejvetsi podminky a stabilitu, zkousi 352... vzdycky se to trosku meni, a najednou se to zas zmeni u vsech?

A dalsi vec, mas v rocniku treba 3 super utocniky, hral bys aspon na 2, takhle je musis bud posadit, nebo rozstrkat na ofenzivnejsi posty v zaloze, kdd jim to nesedi.

Ja v tomhle prinos moc nevidim...

Reagovat
skteel

U nas? U vas doma v obyvaku? Nebo u vas v praci? To asi jo, ale "u tebe nebo u vas" rozhodne nema nic spolecneho s jakymkoliv klubem krom snad Sokolu Hranata, kde treba hraje ty pepo

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty seš vocas.

Reagovat
Bakary3

Vedle, u nas jako v nasi lize, ty mentale.

Reagovat
Uwe háže buly

Potok v tyhle formaci spíš patří do té útočné dvojice ne? Jak by jdi to postavil u vás?

Reagovat
meno

Líbily se mi jeho centry v druhým poločase, ale klidně bych ho dal do středu místo Buchty ať si nabíhá do krajů a na kraj Rudu.

U nás

Kolář - Hovorka, Kúdela, Zima - Coufal, Stanciu, Ibra, Ševčík, Bořil - Musa, Teclík

A nebo ofenzivnější

Kolář - Coufal, Hovorka, Bořil - Ševčík, Stanciu, Holeš, Ibra, Provod - Tecl, Maso s tím, že Maso by musel pomáhat do obrany Ševčíkovi a on by si mohl běhat i do středu a tam tvořit.

Reagovat
Uwe háže buly

Nevím no, máte dostatek dobrých stoperů, ale ten zbytek kádru se na to až tak nehodí podle mě. Na rozdíl od našeho týmu. U vás bych to neměnil.

Reagovat
meno

Jasně, je to jedna z alternativ k tomu klasickýmu 4141 nebo 4231. Třeba do Evropy se to může hodit velmi. Nebo do ligy třeba na posledních 30 minut, kdy budeme tlačit do prešovského betonu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Potočnýho si teda moc neumím představit, jak by tam sám brousil lajnu. To už spíš toho Reitera a Potoka jako jednoho z těch dvou hrotů.

Reagovat
Blasphemer

Ok, příště si přečtu i reakce než něco napíšu, abych nepapouškoval.

Reagovat
Modi6

Příjemné překvapení - výkon Dynama ČB v 1. půli. Dobře se na ten fotbal koukalo. Penalta dostala Baník do hry. Škoda, že nám utekly 3 body. Je vidět, že chybí Sivok. Ten by zřejmě ne jen lecčemu zabránil ale dorazil Baník z jednoho z těch četných rohů.

Reagovat
Zephyr

Pro Baník je ten bod hodně milosrdný, většinu zápasu hrály fotbal jenom Budějky.

Reagovat
braveheart

Baník měl mít hlavně po dvou kolech 6 bodů. Má dva a nějaké měřítko sneslo jejn posledních 25 minut dneska, jiank strašná holomajzna. A to jedem další kolo do Jablonce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Já radši nic nepíšu. Zase bych byl za škarohlída

Jen doufám, že to Kozlovi otevřelo oči a některé hráče požene až do Petřkovic. Ale jelikož vypadá nepoučitelnej, tak příští zápas zase totéž

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak dneska by Petřkovice zasloužil Zio a Janos, ale stane se... 2 body jsou sice hrozně málo a hra není moc dobrá, ale posledních 30 minut bylo ok a na tom se dá stavět. Když se chce tak to jde, je to jenom o přístupu... Střídání Baníku pomohlo. Prostě už Tetour a Tijany v základu. Klidně i Chveja

Reagovat
ondrasch77

OT - Bačo dnes první zápas za Gaz Metan v Rumunsku a hned gól

Reagovat
Martens14

Ten gól uznají chvějovi nebo ne?

Reagovat
Pablos

To pochybuji, když změnil směr úplně jinam

Reagovat
GariCZ

Tak na livesport i jinde jsem i já viděl chveju už přepsaneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
smetos

Banik dnes tragedie. Tohle neni vykon na top 5

Reagovat
Pablos

první půlka, ani ne ligový výkon

Reagovat
meno

Reagovat
Shevchenko

Stále neporaženi

Reagovat
Rothbard

Kozel první odvolaný trenér v F:L. Change my mind.

Reagovat
Kepy_FCB

Měl by být ale obávám se že nebude. Bude to něco jak s Kučerou....

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se FCB toho nýmanda nezbaví, bude mít problémy hrát první polovinu tabulky. Tvrdím to tady už dlouhodobě, že Kozel je spatnej, ale místní fans se mi pořád vysmivaji. Je vidět, že fotbalu moc nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Weber. Kozel určitě ne, majitel nedělá ukvapená rozhodnutí, někdy je dělá i později, než by měl (když se Kučerovi u nás nedařilo, nebo když to Bob taky začal dost dupat - oba podržel).

Reagovat
Euphael

Banikovec7 05.08.2020 14:21#

Po pěti kolech 13 bodů

Reagovat
Banikovec7

Tak 11 no, velky rozdil.

Reagovat
Euphael

V Jablonci prohra, s Pardubicema vyhra a s Teplicema max kriz = 4 body sefe

Reagovat
Banikovec7

Nejsi ty ten, co tu tak rok a pul zpet vypisoval, ze Banik sestoupi a Karvina si z nej udela farmu, sefe?

Reagovat
lichna.

Reagovat
Euphael

je to mozne.. ale nevim

Reagovat
Banikovec7

Jen me prekvapilo, ze si dovolujes nekomu vysmivat, ze mu velmi lehce nevysla predikce.

Reagovat
Euphael

Tys nepredikoval ale delal ramena. Ja jsem nepredikoval (pokud jsem to vubec nekdy rekl), ale delal si prdel. Kdybys predikoval, tak bych se ti nevysmal.

Reagovat
Banikovec7

Protoze to moje bylo mysleno jasne vazne a hned jsem na to sel vsadit dum.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PH8

Korona v Karviné vás asi zachránila

Reagovat
meno

Pardubky budou plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou mimo realitu, toho si snad všiml každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude tak na střed tabulky

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tos krome prispevku nasel i tunu zeleza, ze mas tak dobrou naladu?

Reagovat
Euphael

nezvladas cukříku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych nemel zvladat. Moje zelezo to nebylo

Reagovat
lichna.

Reagovat
3M

Mrkdy, už druhej tiket v píče a ani ta tlačenka jim nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Včera nejhorší poločas pod Kozlem. Všechno špatně a díky Javorkovi za jeho hloupé přišlápnutí Jiráska, které nám dalo šanci. Druhý poločas již splñoval nějaké mé základní parametry co bych od Baníku očekával. Střídající hráči přinesli kvalitu, což je dobré znamení. Je jasné, že Kozla do dostává pod tlak a tohle jsem nečekal, aspoň 8 bodů v dalším cyklu mezi záříjovou a říjnovou repre přestávkou bude těžkých, ale je třeba ty body někde nahrát...

Reagovat
braveheart

Kde je chceš nabrat? V Jablonci nic nečekám, v Teplicích těžko říct, pokud se budou venku prezentovat jako celý tento rok (až na vyjímky), takže zůstávají doma Pardubky a Slávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec se mi zrovna nelíbí...Uvidíme, jak budou hrát na Slovácku, ale tak nějak čekám "bitvu kriplů", bod určitě není nereálný. Pardubice jsou jasné, koho jiného porazit ve Vítkovicích než je(i když mají sympatické individuality a v Jablonci hráli solidně). Teplice nevím, nemyslím si, že u nich bude zásadní zlepšení a doma dobře nehrajou. Slavia bude velký favorit, každopádně, ale budou mít po předkole LM a dost možná i 15 bodů z 15 v lize...Cítím tam možnost lehkého uspokojení na jejich straně. Každopádně pokud předvedou to co včera první poločas, tak můžeme získat stěží 1 bod z těch 12 možných a v Příbrami po repre přestávce nehrát jen o poslední místo, ale i o Kozla...

Reagovat
braveheart

Přidej k tomu ještě ten odchozený zápas v Karviné s jednou ušmudlanou střelou na bránu.Mít 2 body po dvou zápasech po nějakem výkonu, tak neřeknu ani popel, ale jak už jsem psal jinde, nějaké měřítko sneslo jen posledních 25-30 minut včera, jinak je to snad ještě horší, než na jaře. Nebýt včera té víceméně darované penalty, tak jsem to asi vypnul. Každopádně stále ještě nepanikařím, to možná začnu, když budem mít 3.10. 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

V těch posledních 30 minutách včera právě vidím to světlo na konci tunelu, 3 ze 4 střídajících hráčů kteří výrazně ovlivnili hru byly prakticky nové tváře. Ještě máme +-5 týdnů do konce přestupového okna a jak jsem si myslel, že to mužstvo je OK, tak minimálně jednoho křídelníka by to chtělo, jestli ne i hroťáka. Kdo ví, jestli Kozel vůbec reálně se Smolou počítá a takhle tam máme víceméně dva čistokrevné hroťáky, nezkušeného Tijaniho a zraněného Zajíce. V Šašinkovi talent vidím, ale on je asi opravdu lepší z druhé vlny, takový ten podhrot, jak on, tak i Kuzma se zatím s formou zrovna nepotkali, to je taky třeba říct. Jo a doufám, že u Jánoše a Zia včera šlo o náhodu, bo hráli fakt hrozně...

Reagovat
braveheart

U těch dvou jsem fakt nechápal, co tam vyvádějí.. Mě připadá, že i když je Šašinka nominovaný na hrot, tak stejně hraje víc vzadu. Stačilo včera, Šáša si v podstatě za těch 60 minut nic nevytvořil, pokud už šel do vápna nějaký centr, tak tam nebyl, pak příjde Tijani a za 10 minut snad 5 zakončení. Rozhýbal ten útok pěkně. Doufám, že i když je nezkušený, že to nebyl jen záblesk a bude se takhle ''rvát'' pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Afričané mají tu svou náturu specifickou, proto jsem zdrženlivý, ale včera splňoval jak to, že se do šance dokáže dostat, tak to také odmakal, opravdu dřel, což kvituju. Jestli tak bude pokračovat, tak s ním nebudu mít žádný problém a v následujících dvou letech to může být z našich hráčů právě on, kdo se prodá ven za opravdu zajímavou částku, nad milion euro určitě. Zio má strašné problémy, když ho někdo presuje a nemá čas na rozehrávku, pak se nedá co divit, že se o něj zajímají jen týmy jako Gliwice apod. Jánoš včera nejspíš nejhorší výkon v Baníku, ale tam věřím, že to byla výjimka. Doufám, že si dají v repre přestávce nějaký přátelák a zkusí 3-5-2, je opravdu zkusit něco odlišného a mít to zažité. Že se všechny týmy Baníku od starších žáků nahoru snaží hrát 4-2-3-1 je super, ale přeci jen, jestli má jít někdo krátkodobě od tohoto systému, tak je to právě áčko, je třeba ty body sbírat, ať jsme aspoň v klidu středu tabulky s nějakým reálným výhledem na pohárové příčky a musí se tomu i něco obětovat. Jednoznačně nemáme ve formě křídla, ale máme velmi dobrého Holzera, kterému wingback vyhovuje ještě mnohem víc a Juroškovi svou atletičností také. Takže už z tohoto pohledu, jestli ještě na post křídla nepřijde posila je to zajímavá možnost.

Reagovat
braveheart

Každopádně Kozel by se mohl trochu hecnout a postavit rovnou základ z těch posledních 30 minut. Vyhrát v jablonci 2x za posledních 26 let je ostuda, nechce se mi to teď dohledáváat, ale předpokládám, že takhle tristní bilanci venku nemáme ani s pražskými S.

Reagovat
smazaný uživatel

V Edenu a na Letné jsme vyhráli někdy kolem roku 2014 myslím. Na Spartě tedy určitě, tam si pamatuju výhru 1:0.

Reagovat
braveheart

Jsem si to schválně vyhledal, takže, Sparta venku: 3-5-20, Slavie venku: 2-6-18, nejhorší bilanci máme paradoxně v Boleslavi: 1-3-11, ale Boleslav hraje českou ligu až od roku 2004.

Reagovat
Wyrda

Tu jedinou výhru si pamatuju. Tam se zranil při rozvičce Vašek tuším a odchatl to za něj Bůček a Tomáš Marek zahrál skvěle v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě za Svědíka 1-0, zapomněli tam pak po zápase Pavlenku do autobusu. To muselo být před prodejem Bazalů, což bylo r. 2013, kdy už byl Pulpit. A pak relativně nedávno v poháru po penaltách.

Reagovat
ratusek

Jak píše kolega, ty 4 body budou dost chybět a podzim začne být dost krušný pokud se něco nezmění. V přípravě paráda, ale v lize hrajou jak zoufalci z okresu. Pokud budou pokračovat, tak se začne hrát učelovej fotbal s důrazem na ubránění bodu ala Bob a na okysličování sestavy se bude srát

Reagovat
oli9

Neměl mít Baník 6 bodů po dvou zápasech?

Reagovat
braveheart

Měl. Ale taky se tak nějak s touhle sestavou počítalo, že budou hrát fotbal.

Reagovat
bobis21

Každý tým chce mít 6 bodů po dvou zápasech. A 102 na konci sezony.

Reagovat
andrew96

Až na Škorpilovy mančafty.

Reagovat
braveheart

OT: Je to sice Žongl, ale i tak, nemůže to být důvod, těch nevýrázných výkonů, kdy je úplně vidět, že to ty hráče nebaví?

https://zongl.cz/v-baniku-tika-casovana-bomba/

Reagovat
mistr129

Ten článek teda moc důvěryhodně nepůsobí

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale na druhou stranu, na každém šprochu pravdy trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Žongl mi přijde dost bulvární, bez dalších informací pak těžko něčemu hned věřit ....

Reagovat
braveheart

Jasně, důvěrihodně to nepůsobí, nicméně ''na každém šprochu..'' A mohlo by to vysvětlit ten totální nezájem o hru. Každopádně vy, co máte bližší přístup, můžete vědět víc.

Reagovat
braveheart

důvěryhodně

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak divoký, že se mi tomu nechce moc věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídání bylo v první půli 7-8 hráčů ..... Tak proč aspoň dva nestřídali ještě do poločasu ? Může to pomoct, nemusí - každopádně není moc šancí zkusit během hry hráče probrat-oživit jinak

Reagovat
smazaný uživatel

"60 - První jablonecké zakončení na bránu v utkání." To hrají až tak blbě?

Reagovat
meno

Bylo to tak strašný, že jsem se šel raději koukat na sestřihy Office na youtube.

Reagovat
Imos

Reagovat
Kepy_FCB

King Páník

Reagovat
montaigne33

Nevím, proč Boba fanoušci FCB tak nesnášeli???

Reagovat
bobis21

Not this shit again

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoc.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

No vida, plusový bodík z venku Nenapadlo by mě, že zrovna my budeme dělat někomu problémy svým pohybem Martinec 2. ligový start a opět solidní, zodpovědný výkon

Reagovat
dinss

Martinec hodně dobrej

Reagovat
montaigne33

Martinec může hrát (umí) i v záloze a dokonce v útoku... Už ve 20letech byl občas kapitánem v Hradci...

Reagovat
ratusek

Příští zápas se chytnete. Válka kriplů a nakonec tam jeden padne

Reagovat
REPLIKATOR

Boleslav Slušný start sezony, 0 bodů, skóre 1:7 po dvou kolech.

Reagovat
Euphael

a to jeste s jakymi souperi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

no ale zase Páníkovo podzim ...tady to byla jasná výhra Zlína

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Tak Jožku jsem tipoval jako prvního

Reagovat
meno

Bolka bude mít po třech zápasech 0 bodů. Docela nástup, aby ještě Weber nebyl první vyhozenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Drchalova slova o tom, jak chce s Bolkou skončit před Spartou začínají působit čím dál více vtipněji. Přitom on sám snad neměl za oba zápasy ani jednu střelu, kdyby se víc snažil než byl zapršklý, mohlo to vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal mi jeste predloni prisel platnejsi nez jakejkoliv jinej Spartayouth, ale asi je to dost curak, na to ze je sklenenej.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Selänne

Herně byl bídnej. Člověk u něj ocení tu zarputilost, ale fotbavovej určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rychlej, přímočarej.. pár zápasů měl po sobě jednu dobu super.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

Byl to takovej buldoček, kterej přinesl svěží vítr. Ale sledovat ho na balonu byla čirá zoufalost.

Reagovat
Bucky

U něj je problém, že ve Spartě jeho největší přednost byla rychlost a přímočarost. Když si pak utrhne zkřížený vazy v koleni, tak mu to tuhle největší sílu moc nevylepší.

Reagovat
veikko

Tak už loni se psalo, že s ním byly nějaké problémy v kabině. Nebo to byly jen drby?

Reagovat
Zdechlina

Jak ten pechanec? Zařízl nás před tím gólem, nebo ne??

Reagovat
Imos

Přišlo mi, že nepískl zákrok těsně předtím

Reagovat
Zdechlina

Ano, myslíme nejspíš oba ten stejný, snad na Havlík? Teď si nejsu jistý.

Reagovat
Imos

ale asi jak píše pavlíčeQ, mně to třeba za hranou přišlo, měli jste smůlu, nezasloužili jste si prohrát

Reagovat
Zdechlina

Neprohráli jsme, ale projeli si to ve finále sami. 1 půlku sme měli dát další gól a byl by klid.

Reagovat
PavlíčeQ

Myslíš to čistý odebrání míče?

Reagovat
Zdechlina

No to právě nevím jestli to bylo čisté, proto se ptám.

Reagovat
PavlíčeQ

Já koukal na stream bez komentáře a nad tím odebráním míče jsem se vůbec nepozastavil, že by to měl být faul. Kámoš mi po zápase psal, že komentátor mluvil o případným faulu, ale mně to tak určitě nepřišlo. Bylo to možná důraznější, ale za mě v pořádku.

Reagovat
Zdechlina

Ok Z kotle to nebylo moc přehledné právě.

Reagovat
Spalovač šancí

Chyba začala u Cecilia. Dobře podržel míč, ale místo aby ho dal do křídla do volného prostoru, otočil hru doprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj Jerábek je pro mě Slovenské zjevení roku. Karviná měla šťastnou ruku.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Spíš štěstí že za prodej Lingra a Balou byly jakési zlaťáky, tak bylo jak zaplatit posiky Ale Opavy mi bylo troškuj líto, hráli hodně sympatický fotbal.

Reagovat
Spalovač šancí

Hraje se taky o klíče Slezska? Karviná má dobře našlápnuto

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, mám ho prostě rád, řekne to, co si myslí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Vždyť má pravdu..., takhle budem blbnout jak dlouho? Rok, dva, deset?

Reagovat
Whitemedia

Však mně nejde o ten jeho názor, s ním souhlasím, ale spíš o to, jak to podal..

Reagovat
meno

Zhruba 2 roky se předpokládá na vývoj vakcíny a její rozšíření do celého světa. Ale blbnout s konferencema budou, dokud si to Rada nevybrečí u Tvrdíka a ten nezavolá Babišoj

Reagovat
bobis21

Rozšíření vakcíny do celého světa určitě nebude dva roky. Vždyť to se ještě nepovedlo ani s vakcínami vyvinutými před desítkami let. Lepším řešením by byl lék než vakcína, protože celý svět nebude proočkovaný nikdy. I v rámci ČR bude problém dát vakcínu někomu dalšímu než zdravotníkům, policistům a podobným profesím, protože přinutit k tomu lidi není jak.

Reagovat
meno

Ok, rozšíření do vyspělého, kapitalistického světa, který generuje peníze. Pane Puntičkáři!

Reagovat
bobis21

I tak nemožné. Jak chceš donutit lidi kteří nenechají své děti očkovat ani proti černému kašli, dětské obrně nebo záškrtu? A i část těch kteří normálně tu základní sadu očkují asi hned nepoběží na očkování. Většina očkování vyžaduje nějakou proočkovanost populace aby byly plně účinné a opravdu si nemyslím že je možné toho v nějaké krátké době dosáhnout v případě covidu.

Reagovat
bobis21

Já nepopírám že pro zájemce bude. Jen mi přijde nepravděpodobné že ti "zájemci" budou tvořit třeba 90% populace. A bez kolektivní imunity je očkování poloviční ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně stačí aby Pitomio řekl že to je čipování lidí od CIA, EU atd. a čtvrtina republiky se sekne a pak to nedává smysl. Leda je uspat.

Reagovat
Uwe háže buly

Pitomio je pro mě naprostej kripl, ale očkovat se na covid nebo na chřipku nikdy nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Buď to tělo zvládne, nebo ne.

Reagovat
Baronne

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

V tom případě by to mohly práškovat letadla společně s chemtrails

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže KLASIKA!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kiwi-21

Normální vakcína vzniká 5-10 let a nikdo nedonutí mě a mé děti se vakcinovat nějakou rychlosračkou kvůli něčemu co je jako chřipka bez nějakých záruk že je to ok

Za mě ať se očkuje kdo chce já se nehodlám zúčastnit experimentu z rychlokvaškou jako pokusní králíci

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně napořád. Není důvod, proč by se měli tiskovky dělat osobně. Teda kromě toho, že tihle páprdové neumí pracovat s počítačem. Kdyby se to naučili, tak by zjistili, že je to pro ně daleko praktičtější.

Reagovat
ondrasch77

Já nemluvím jen o tiskovinách, ale o tom celosvětovém šílenství...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to co říkám taky neplatí jen pro tiskovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu troll.

Reagovat
ondrasch77

Tak na tom se fakt neshodnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Rada Lidi jako on jsou potřeba, v dnešní době obzvlášť.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

on je proste uplne smesny, ukrivdeny kvuli kazde picovine

Reagovat
Euphael

to je frajer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

kam vubec zmizel Janega ze Sportu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Leží u Rady pod rajčaty.

Reagovat
monty25

Ten dělá do esportů.

https://twitter.com/pjanega

Reagovat
ratusek

tak ten "tvůj nick" se mu ani neomluvil. je to představil té novinářské žumpy

Reagovat
mickey mouse

Pokud k nám nepřijde stoper, tak to bude sezóna za všechny prachy, Rychlý na to bohužel vůbec nemá. Ale jinak podstatně koukatelnější hra než pod Balcárkem, plus zapojení mladých taky velmi pozitivní. Jede se dál,v Příbrami za tři body.

A výhra alespoň v hledišti

Reagovat
shitcool

Horváth je vyžranej jak nikdy teda ...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Whitemedia

To bylo jasné.. byl tlustej už v aktivní hráčské kariéře, tak co asi jiného mohlo následovat po ní..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PH8

Vždycky když ho vidím, tak je vyžranej jak nikdy předtím. Tlustější Hagi no

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth s Čuhelem nejtěžší trenérské duo ligy.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To musel nabrat kvůli té reklamě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Letecké dny nám dnes zprostředkoval Provod, děkujeme!

Reagovat
DieFohlenBMG

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

A nemam pravdu? .. ja vim, ze podle vas to byl jasnej faul, mozna na cervenou dokonce.

Reagovat
DieFohlenBMG

šáh na něj, to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

to je faul

Reagovat
Mass

Asi jo. Sice nebyl zfaulovanej vzduchem jak tenkrát chudák Lafata a Kingue na něj položil obě ruce (hloupost ve vápně), ale to padání bylo nejspíš navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Polozil je silny slovo.. to bylo fakt dotknuti.. ne ze by to neco změnilo, ale jen se tesim az zas nejakej slavista jako ty bude vytahovat Lafatu..

Reagovat
Mass

Ok, příště použiju jako příklad radši Robbena, toho vzduch fauloval v každym druhym zápase..

Reagovat
PlackaSKS

Jak ruce, podivej se na nohy.. vzdyt ho prostě podrazil, i kdyz omylem. Trefil mu pravačku v běhu a proto se pak trefil do sve druhe. O ruce vubec neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda koukal jen na to strkání

Reagovat
PlackaSKS

Toho sem si nevsiml ja, no jak sem psal o kousek niz ondrashovi...

Reagovat
Spalovač šancí

Mi to nepřišlo jako nějaká velká simulace. Normální pád, když zasekáváš a někdo tě podkopne. Asi nebylo nutné to v dané chvíli pískat, ale faul to byl.

Reagovat
Losinho

Kolář

Reagovat
ondrasch77

Na Slavii dnes nebylo video?

Jestli jo, pak nechápu, proč nedostal provod žlutou za ten letecký trik

Reagovat
Euphael

na zlutou kartu se npouziva video

Reagovat
ondrasch77

Na přezkoumání penalty jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na penaltu / "penaltu" jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rekni Kralovcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevybavuju si, že by ho použil a ty ofsajdy mávali rovnou.

Reagovat
ondrasch77

Pokud nebylo, tak o.k., tohle lze přehlídnout...

Reagovat
PlackaSKS

Zkus se divat na nohy obránce a provoda. Var tam byl a penalta jasná. Byť trosku od obrance nešťastná

Reagovat
ondrasch77

Video na isportu je zamčené... A na hledání v zápase teď nemám čas, možná večer. Mimochodem jsem ještě nezkouknul nás zápas se Slováckem

Reagovat
PlackaSKS

Co sem slysel, tak se spis ani nedívej..

Reagovat
ondrasch77

Jakože simulace nebo skutečně pecka?

Reagovat
PlackaSKS

To bylo na vas zapas se Slováckem

Reagovat
ondrasch77

Taky jsem si něco přečetl, proto na to chci juknout

Reagovat
PlackaSKS

Je to priblizne v čase 2:21:10. Ze ho pri tom liznul rukama sem si vcera ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 30 minut špičkový výkon, pak už takový průměr.

Příbram brání docela dobře, podle mě šance na záchranu existuje.

Kolář

Reagovat
C-M@ster

U Příbrami se většinou spíš řeší, jestli existuje šance na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

¨Super, tak si gól z pencle může Kolář s Trpišem odškrtnout. Co říkali, tak ještě zbejvá asitence Koláře na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo diskuze na iDnes?

Imbecilní Klokan Zeman, retard Hažmuka neboli Brabenec a Křéta který píše jako Jíša.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirek Konečný ještě existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, je tam. Erik má teď ban. Ale oba jsou reální a vystupují pod svým jménem, narozdíl od imbecilů z Letný.

Reagovat
ratusek

Erik má ban? TO JE REALITA. nebo si ho s někým pletu

Reagovat
Spalovač šancí

to je on

Reagovat
meno

Penalta jasná, prostě nehrab a drbej do nikoho ve vápně, pokud to budou v lize sudí ignorovat, tak nám to akorát bude škodit v evropských pohárech.

Jinak fotbal to byl už těžkopádnější než s Budějkama, ale to protože ČB chtějí hrát fotbal a Příbram získávat body. S takovouhle se v pohodě udrží. Sledoval jsem to jenom tak po očku, takže nemůžu být úplně konkrétní v hodnocení jednotlivých hráčů, ale Tecl musí mít v takovýchto zápasech někoho k sobě, jinak je v prdeli. Bořil potvrdil roli specialisty na Příbram a moc se mi líbí jeho útočný snažení defacto na hrotu, už proti Dynamu to tak hrál. Stanciu je neuvěřitelný hybatel týmu a mozek hry, ale střely nechej Holešovi s Ševčíkem, lítá ti to všude jenom ne do brány. Kolář klasicky nemusel skoro nic chytat, zahrál si libero a pak i kopnul penaltu, za odměnu a stal se tak teprve šestým gólmanem v lize, který dal gól. Ještě 3 a bude nejlepším střelcem mezi gólmany

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Když Radakovič šáhl proti Subotici na frajera, tak se všichni divili... Chtělo by to vyndat hlavu z prdele, ale pískat to i proti Slavii, Spartě a Plzni. Je úplně jasný, že Mentál (Krejčí ml.) a Štětina v EL půjdou do 15. minuty ven.

Reagovat
Bucky

Všichni se divili, ale tomu proč na něj sahá, ne že to někdo písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, hráč běžel k rohu... Podle mě to pískat neměl...

Reagovat
BaggioRoberto

Tak je to Srb.

Reagovat
veikko

Já bych teda zatím vyzdvihl spíš Opavu než Příbram.

Reagovat
meno

Opavu jsem vyzdvihoval minulý kolo s Plzní, tohle jsem na ně nekoukal, tak nesoudím

Reagovat
braveheart

Opava oba zápasy sympaticky, škoda, že bez bodu. Každopádně je to úplně jiná podívaná, než minulou sezˇonu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Jestli posadí Kingueho, začnu věřit, že se Příbram zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

V repre nominaci byl Kolář napsanej jako brankář, mají tam chybu

Reagovat
Greny

To s tím Kolářem ok gol mu přejí ale sakra přijde mi to dost neuctivé k soupeři .... V 90+3 za jasného vedení...

Neřekl bych půl slova kdyby to kopal pravidelně ... A nebo šel za stavu 0:0 tak řeknu ok má koule ale toto je prostě divny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to Slavia, takze vsechno spatne

Reagovat
Greny

Ale kde říkám že všechno špatně...

Samozřejmě že ho chtěli dotlačit k tomu aby dal gól uz dřív to zmiňovali ...

Ale šel by i za stavu 0:0? Tezko

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak divný... Bylo jasný že když nedá, tak bude konec. Proto tam šel.

Ale přišlo mi to neuctivý vůči Melicharovi.

Reagovat
Stamby

Tuhle otázku uctivosti jsem nikdy nechápal. Je neuctivý když Messi obejde pět hráčů? Fotbal je hra, pravidla tohle nijak nezakazují. Melichar to mohl klidně chytit a vysmát se Kolimu do ksichtu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

pro ligu je neuctivý, že jí hraje tým co si jí nevybojoval na hřišti

Reagovat
Greny

Taky se mi to nelíbí ale když my hrát chtěli týmy z ligy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Roky tým z 2. místa postupoval rovnou. Za mě správné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jednou v historii se z 2. místa nešlo přímo a na koho to asi vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Že nikoho nepřivedli, to už je jiná věc.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, on to teď začne kopat pravidelně a bude králem střelců.

Reagovat
Greny

Což by se při kvalitě našich ofenzivních hráčů v lize klidně stát mohlo ... Když bude kopat každou dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Neúctivé? Tým si může zvolit, koho chce. Paradoxně to měla pak Příbram ještě lepší, protože šel kopat hráč, kterej nikdy nekopal, takže menší šance na úspěch.

Reagovat
Greny

To samozřejmě může... Me se toto jen prostě nelíbí.. předpokládám že kdyby šel kopat třeba v derby Heca tak by to asi Slavistum taky nebylo příjemné

Reagovat
meno

Heča by překop

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

To je hrozna kravina. Ideální příležitost ho nechat kopat. Zesměšnění soupeře vypada rozhodne jinak. To předváděli svym přístupem a tim jak snadno se i tak dostávali do sanci, celej zapas. A kdyby kopal heca v derby, tak bych byl jen rad.

Reagovat
KingMaster13

Větší šance že to nedá a Sparťani budou za blbečky. A kdyby dal tak no bože no

Reagovat
Losinho

To bych byl nadšenej

Reagovat
Spalovač šancí

Heča by se po cestě do druhého pokutového území nechal vystřídat

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neočekávej, že to bude kopat za stavu 0:0, tohle bylo pro něco takového ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bejt to 6:0 jako minule tak si řeknu ok, nechte je už bejt, ale tohle mi přišlo v klidu.

Reagovat
Spalovač šancí

Holt si to potřeboval zkusit za rozhodnutého stavu a příště už bude chodit normálně. I když moc dobře to nekopnul.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

V rozhovoru po zápase to Kolář vysvětlil tím, že si prostě chtěl kopnout, protože ještě nemá gól. Jindy než za rozhodnutýho stavu by prý nešel. A že se omlouvá Příbrami, ale nebyla to neúcta.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Teď jsem viděl toho Koláře a kopnul to hodně s přehledem. Škoda, že ve Fantasy ho má pomalu každej. Jinak jsem teda parádně trefil Papadopulose, přitom to byl můj nejlevnější hráč. Nebýt včera toho Stronatiho, tak bych měl v celkovém pořadí asi parádní výsledek.

Reagovat
martin1

Já si naivně myslel, že je u brankáře za penaltu trochu víc bodů a ne jen 3 jako u hráčů v poli.

Reagovat
monty25

Tak to jsem si myslel taky. Dřív by byl určitě za víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia z toho ma zatim dobrou prdel

Reagovat
Rothbard

Tak co, kdo bude první out? Weber, nebo Kozel? Nebo snad někdo jiný?

Reagovat
Rolf

I proti slabé Příbrami musí připískávat?Fuj,to je hnuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ještě nechcíp?

Reagovat
TheMally11

jako kdyby se Sraltě nikdy nepřípískávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia si dela z cele ligy prdel

Reagovat
RadekVonCZE

No počkej, my teprv začínáme

Reagovat
FCSL

Dneska můžem pomoc áčku, takže očekávám jízdu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
Freedo

<3

Reagovat
Pablos

dobře si očekával

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím start sezóny velmi dobrý, včera se to sice po dobrém začátku zápasu trochu zadrhlo, ale Příbrami jsme nedovolili vůbec nic, většinu času se hrálo kolem jejich vápna a přidali jsme třetí gól. Ty těžší zápasy ale teprve přijdou, stejně jako přijdou pro Příbram ty důležité boje o udržení až v dalších kolech, třeba hned příště s Opavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zatím mě na téhle sezóně dost baví Opava ( po loňsku mi připadá jako úplně jiný tým) a jsem zvědavý na Pardubice. Ke Kolářovi - pro mě to bylo sympatické - člověk si má své sny plnit. Akorat bych se Příbrami neomlouvala - ten tým posledních pár sezon nepředvádí nic, kdyžtak by se měli omluvit za ku*cení fotbalu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty automatické opravy na mobilu jsou fakt peklo

Reagovat
doshcz

Kolář je fotbalista ✓

Fotbalisté dávají góly ✓

Kolář dal gól ✓

Dementi co jim to přijde divný ✓

Reagovat
Stannis Baratheon

Jednomu se to nelíbí a ovečky to pak opakujou jak dementi.

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Žižkov postup tentokrát už ukope. Beztak tam zajímavější tým pro první ligu není.

Reagovat
monty25

Reagovat
meno

Jak to vůbec dopadlo s Gilem? Odešel od vás a hledá si něco v Evropě nebo se vrátil do USA?

Reagovat
monty25

Já vlastně nevím. Nejdřív byl na testech v Pardubicích a potom v Táborsku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

kazdy moravsky tym je zajimavejsi pro ligu

Reagovat
Liquid

Slezane uklidni se a napiš kolik získala Morava titulů v české lize

Reagovat
Euphael

vic nez Pribram, CB, MB, Jablonec a HK dohromady

Reagovat
Baronne

Jako jakej třeba? Třinec, Jihlava, Prostějov, nebo snad Líšeň? Prober se

Reagovat
bobis21

Já to teda letos taky přeji Žižkovu, ale Jihlava mě v lize vždy bavila a taky bych je tam rád viděl. Kromě těchto dvou ve 2. lize už nikdo zajímavý teď není. Možná Ústí pokud už má stadion a Tábor s Hradcem ( ) až ho budou mít.

Reagovat
Baronne

Moc zajímavejch týmu tam neni už no, mě zaskočilo to s tou moravou, jako moravskej tým v druhý lize je fakt zajímavá jenom Jihlava, ty ostatní týmy tam nemaj co dělat, i když by to bylo zajímavý osvěžení . Mně Žižkov v první lize chybí, něco jako Leeds v Anglii co se teď konečně dostalo zpátky, snad se udrží

Reagovat
bobis21

Tak teď v lize vlastně všechny moravské/slezské týmy které na to mají ambice už jsou - Slovácko, Zlín, Brno, Baník, Karviná, Opava, Olomouc. Nikdo jiný na to teď pokud vím nemá prachy.

Reagovat
Baronne

Pár let zpátky byl Třinec dost blízko postupu, ale ty na to asi nemají finance co?

Reagovat
smazaný uživatel

Budou moct hrát na svým stadionu?

Reagovat
dinss

Příští sezonu by měli ten stadion snad mít hotovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude rekonstrukce v plánovaným rozsahu, tak za víc jak rok. Záleží na rychlosti vydávaných povolení.

Reagovat
dinss

A co se tam má přesně dělat? Je nějaká vizualizace někde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Žižkov bych viděl v lize rád

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla. Nezapomen, že postupuje jenom jeden tým.

Reagovat
Pride

Skuhravý je zoufalec, ten s Duklou nedokáže postoupit.

Reagovat
ACSeRw!n

bylo by to krasny, ale moc jim furt neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka mi v lize chybí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Andis

No jak už sem jednou psal ta kvalita zbytku ligy je naprosto tristní a o tom svědčí i to, že penaltu si jde kopnou Kolář. Jak proti amaterům na plácku. Na druhou stranu s takovým rozpočtem jako má Slávia, předpokládám, že by měli aspoň postupovat v LM ze třetího místa a hrávat pravidělně pak čtvrfinále osmifinále EL. Jinak je to neúspěch, takový rozpočty nemá většina týmů v Bundeslize.

Reagovat
Selänne

Reagovat
meno

Reagovat
Spalovač šancí

Bundesliga není dobrý příklad. Vždyť tam má většina klubů více peněz ze vstupného než celý rozpočet Slavie

Reagovat
RadekVonCZE

A hlavně nejmenší stadion v Bundeslize, což je An der Alten Försterei v Berlíně má větší kapacitu než Eden Zas v tom Berlíně maj hodně míst na stání.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Za ty rozpočty hlavně

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Džeko55

Za co palce? Že zpřelámal Havlovi nos?

Reagovat
Imos

Wtf ta pencle ubohá plzeň jako vždy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Určitě je potřeba Liberci poděkovat za výkon a držet jim palce v EL. Každopádně doufám, že Gula vypičuje hlavně tu obranou řadu protože Brabec s Havlem nemají ani na lavici. Je třeba z toho vyvodit důsledky a převést ještě nějakou posilu...

Reagovat
Imos

jako bez obrany a útoku to budete mít letos těžký, ale jít do sezony s útokem Bogel, Čori, Pišta byl fakt obrovskej risk

Reagovat
smazaný uživatel

Nuloví hráči, akorát Beaugel má pár měsíců v roce formu.

Reagovat
ondrasch77

Když zrovna není frustrovanej z míry rasismu v Čechách...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš, jako by ta vaše slavná záloha hrála nějak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tedy Gula staví do sestavy, když jsou evidentně z formy. Dnešní porážka jde právě za trenérem

Reagovat
dinss

V tom případě by ve Spartě nevydrželo X trenéru jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Že na takovýho idiota reaguješ.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze vychcipete prodejny svine z plzne v cele s berbrem a damkovou

Reagovat
dinss

Reagovat
Imos

na rovinu, to ti jako berbr nevadí?

Reagovat
dinss

Vadí mi tvoje debilní komentáře.

Reagovat
Imos

za to tvoje komentáře mají kvalitu plzeňák no

naprosto normální dotaz, jestli tobě jako plzeňákovi vadí berbr nebo ne

Reagovat
dinss

A kolik dalších jich znáš?

Reagovat
Imos

určitě míň jak ty hele, buď si fakt debilní troll, neznáš berbra, nebo jsi sám berbr, že na to nejsi schopnej odpovědět

Reagovat
dinss

Ty jsi fakt hroznej píčus

Reagovat
Imos

od berbra to sedí

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
dest1l

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neodpovís na otázku?

Reagovat
dinss

Protože mi přijde směšná.

Reagovat
Imos

a proč?

pro všechny normální fandy fotbalu je odpověď na takovou otázku jasná a je naprosto normální se na něco takovýho zeptat

Reagovat
dinss

Ty vole. Ty už mi prosím na nic nereaguj. Jaká ta odpověď asi musí být? Ale ty jsi takovej dement, že se musíš zeptat. Nikdy před tímhle zápasem jsem se tady tebe nevšiml a najednou se z tebe vyloupne takovej vocas.

Reagovat
Imos

promiň, ale doteď teda nebyl problém ve mě ano, zajímá mě, jestli ti vadí nebo ne, odpověď je jasná, ano, nebo ne, jestli chceš kecat, vymýšlet si, dělat ze sebe kokota, tak si posluž, když reaguješ takhle, tak ti buď nevadí, nebo jsi tak debilní, že nejsi schopný normálně napsat, že ti vadí ... vocase ze sebe zatím děláš ty, já jsem jen dotěrnej a otravnej, hlavně na takový debily jako jsi ty

Reagovat
iamek

Tiket?

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
lampas

Plzeň dnes prostě neměla nic, ani ten Franěk nakonec neměl sílu vzdorovat. Oproti zápasu v Olomouci bylo klíčové, že hrál Beran, který ukázal že i v letošní sezoně bude neskutečným mozkem. Tenhle zápas byl pro nás takový test toho, zda vůbec má smysl pro nás hrát EL a ukázalo se, že určité kvality a předpoklady, hlavně pro hru na brejky máme a můžeme být mnohým týmům rovnoceným soupeřem.

Reagovat
Pablos

Ono je vždy důležité, jestli na to pak dokážete navázat ...každopadně vám přeju, aby jo.

Reagovat
Imos

přesně, teďka se hodně ukáže, jestli budeme zase hrát robina hooda, nebo tentokrát budeme hrát špici

Reagovat
ondrasch77

Kromě té pecky mi to přišlo od rozhodčího docela fair...

Jinak gratulace k výhře, stačilo na ně vletět a po 15 minutách bylo po zápase...

Reagovat
Imos

škoda, že radova medicína teďka moc nefunguje, ale snad je porazíte i vy

a na můj vkus to moc kouskoval a moc jim žral to plzeňský bulení

Reagovat
dinss

Reagovat
ondrasch77

My už jsme nefungovali moc ani v závěru jara... A než s nima budeme hrát my, tak už budou mít jiného trenéra

Reagovat
Imos

musel jsem si najít, kdy spolu hrajete taky zajímavá challenge jestli skončí dřív Gula nebo Rada ale plukovníkovi to nepřeju

Reagovat
ondrasch77

já mu stále fandím, ale připadá mi, že už se klukům za něj nechce bojovat...

Gula, jestli projede i EL, tak je podle mě hotovej....

Reagovat
Imos

koukal jsem na slovácko s vámi a tam první poločas nebylo vůbec nic přitom vás dlouho držel nahoře hlavně on

na to jsem zvědavej, trochu mi přijde, že pokud ho vyhodí po půlroce tak si docela naserou do huby

Reagovat
ondrasch77

Já ten náš zápas ještě neviděl... Makal jsem, včera jsem koukal SKS- PRI, dneska půlku ŽIŽ - VYŠ, LBC - PLZ, teď čumím na Spartu

Reagovat
Imos

za přehled

Reagovat
ondrasch77

Dík

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Imos

Reagovat
kardous

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bude Plzeň ráda za 4. místo. Pomalý fotbal bez nasazení.

Reagovat
meno

Pencle prapodivná, ale asi uznatelná.

Jinak Liberec krásnej, agresivní a rychlej fotbal. Beran má sebevědomí jak prase, ostrá křídla. Mosquera možná rychlejší než Matoušek Tijani super výkon oprotii minulému zápasu. Plzeň na druhou stranu všude pozdě, střed úplně rozbitej napadáním a Brabec úplně v prdeli. Hrot je nula nula nic. S takovouhle aby se Plzeň bála, jestli skončí v TOP3.

Reagovat
Blasphemer

Brabec je naprosto zoufalý už nějakou dobu.

Reagovat
Spalovač šancí

A hlavně se s postupujícím časem snažil překonávat svá "nejlepší vystoupení". A musí se mu uznat, že úspěšně. Poté, co předvedl před 4. golem, jsem myslel, že začne hrát opatrněji s odstupem. Ale on místo toho se vysouval ještě výš a do naprosto nesmyslných prostorů.

Reagovat
meno

Jak blízko je Krmenčík?

Reagovat
Imos

910 km zatím

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

Já nevím, jestli na něm vůbec děláme. Ale spekulací, že by měl skončit nebo jít hostovat, už jsem pár četl, a byli by u nás hloupí, kdyby to aspoň nezkusili.

Reagovat
ondrasch77

Oni ho ale chtějí prodat, pokud možno bez velké finanční ztráty...

Pochybuju, že za něj Šádek vyplázne 150 mil...

Reagovat
Imos

Pochybuju, že za něj kdokoliv vyplázne 150 mil

Reagovat
ondrasch77

ale těch 70 - 80 by nějakej průměr z NL / B mohl dát...

Reagovat
Blasphemer

Tak Šádek asi spíš čeká, až ho nikdo nekoupí, aby k nám šel hostovat.

Reagovat
ondrasch77

Nevím kdy v Belgii končí přestupové okno, ale počítám že to bude podobné jako u nás..., takže jestli má Šádek tolik času

Reagovat
db18

Nejdřív ale Bruggy musí sami získat útočníka. Jinak si ho asi nechají.

Reagovat
Blasphemer

Easy, prodat jim Jeana a jako součást transferu Krmelec na hostování s nějakou lidovou opcí.

Reagovat
db18

Opci bych na Krmelce asi ale už nebral. Plat bude chtít furt velký a už nehraje jako před zraněním. (už na hřišti působí víc namyšleně...)

Reagovat
dinss

Raději bych za ty prachy taky viděl někoho lepšího. Na druhou stranu nám tyhle návraty z nevydařenýho zahraničního angažmá vždycky vycházely.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě mrda, jak Gula tvrdi že není rozdělena základní 11 a zbytek, že každej hráč je dulezitej. Ale hraje stejně pořád stejná 11.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic má základ jistý asi navždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velmi zvedavy na zimni pripravu, jelikoz se ocekava, ze se v zime Covidova situace zhorsi, uz ted behem leta zacina Evropa vyskrtavat CR z bezpecnych zemi a po priletu karantena, pokud by se to nezmenilo a liga by se pripravovala doma na umelce, tak by to bylo jiste velmi kvalitni

Reagovat
slonzacky_lenoch

Proč na umělce? Ať žije škvára.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud nebudou úplně zavřené hranice, tak to tak hrozné nebude. Některé země to určitě budou mít buď karanténa nebo negativní test a pak půjde. Navíc zimní pauza je dlouhá, tak si holt Slavia či sparta zabookují hotel na celý měsíc jen pro sebe.

Reagovat
dave30

Letos asi tak dlouhá nebude. Začalo se o měsíc později a ukončeno musí být zhruba do 20.5. (kvůli EURU).

Reagovat
smazaný uživatel

Gula ven.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Banikovec7

Jihlava - Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý za takovou dobu tam nejsem a ono padne 7 gólů

Reagovat
Pablos

Kolik to skončilo... nechce se mi to hledat

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
Pablos

dík... dlužím ti 5 sekund času

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na Jihlavě nebyl jejich jediný fans, kterého mají, takproto dostali, hráli bez diváků Jihlava ať spadne, nesympatický tým.

Reagovat
ondrasch77

solidní přelejvání zápasu... 0:2 / 3:2 / 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát na blbou stranu

Reagovat
ondrasch77

Tak jste to měli za stavu 3:2 udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Jihlava má letos hroznej kádr, snad až na Klobasu a Smejkala

Reagovat
ratusek

Co tam bylo u toho golu na 3:3? Jsem viděl jen gif toho golu, ale co tomu předcházelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam střela Hradečáka, která letěla mimo, ale brankář Jihlavy ji u čáry chytil a myslel si, že ji chytil ještě ve hřišti, zatímco rozhodčí ne a dle všeho pískal odkop od brány. Zmatený brankář si tak hodil míč na zem a před dotírajícím útočníkem ho zase hned zvedl, což vedlo k odpískání nepřímáku a okamžitého rozehrání do gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to celkem sviňárna, co jsem slyšel. Nevím, jak je to v pravidlech, ale když je nepřímý volný kop pár metrů od brány, mohl by je aspoň nechat postavit zeď. Nikdo z našich hráčů nevěděl, co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Priste do brany Ciz

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

njn byl tam Kučera...

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera už nás netrénuje

Reagovat
Blasphemer

Totální ostuda a naprostá hanebnost. Jestli příští zápas nebudou radikální změny, a to hlavně v obraně, tak je Gula blázen. Brabce zbavit pásky a měsíc nechat jezdit po vesnicích s Béčkem. Bucha je bez formy už delší dobu, dávno měl hrát Káčer, než se do toho zase dostane. Kopic ven, Hruška ven, Beaguel ven. Snad se co nejrychleji vrátí Kayamba a doufám, že se intenzivně maká na hostování Krmenčíka.

Reagovat
dinss

Souhlas...ale těch přestupů bych viděl víc...

Reagovat
meno

Divím se, že si Kopice vůbec nechal, když s ním byl zjevně nespokojenej už minulou sezonu.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

To se divím taktéž. Jak jsem již jednou psal, myslel jsem, že ho prodaj a koupí za něj někoho mladšího...

Reagovat
meno

Jenže koho místo něj? S politikou česko slovenských nákupů by mohl přijít maximálně tak Vodháněl. Pešek o tolik mladší není, na Slovensku by asi lovit úplně nemohli.

Reagovat
dinss

Vodháněl, Pešek, Vaníček, Pachlopník, na hostování v Pardbukách máme Pfeifera ale ten budu pro ligu na naší úrovni připravený třeba až příští rok...

Reagovat
meno

Vaníček ani Pachlopník nejsou Kopicův post na levý straně ne?

Reagovat
dinss

On hraje oba dva kraje.

Reagovat
Greny

Pachlopnik neni vylozene typicky kridlo

Reagovat
dinss

Já vím, že to spíš takový podhrot ale má dvacet roků a na to křídlo se hodí...

Reagovat
Spalovač šancí

Gula tedy popravdě řečeno taky ven. Ale stejně mám pocit, že to není o jednotlivých hráčích, ale celkovém nastavení herního systému a přestupové politiky. Šádek jede tak, aby Viktorka byla v Top3 a podle toho vybírá hráče. Kvalitu mají, ale moc mi nepasují dohromady a hlavně nemám pocit, že by se chtěli někam posunout. Malinko mi to přijde jako "přestoupil-jsem-do-sparty" syndrom

Reagovat
ondrasch77

Já to viděl tak, že na vás Libe vletěl a vaši hráči byli hlavou ještě někde v letadle z Almaaru...

Únava, frustrace..., ale je fakt, že Brabec je marnej...

Reagovat
Imos

Havel byl taky tragickej

Reagovat
ondrasch77

Dneska jo, ale proti Opavě nebo na AZ mi přišel docela fajn..., rozhodně lepší než Řízek

Reagovat
Imos

pravda, že ho mám o dost radši než Řezníka, ale dneska ani protu alkmaaru mu to moc nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Proti AZ fajn? To si děláš prdel. Však celej druhej poločas ho tam idrissi motal, centr na penaltu přiletěl z jeho strany. Posral ofsajd systém při gólů na 2:1 asi o dva metry a třešnička na zaver byla, když nedal naprosto jasnou šanci na 2:2 hlavou na malým vapne. Horší výkon od hráče jsem snad nikdy neviděl.

Reagovat
ondrasch77

Tak já to koukal spíš na pozadí a co jsem viděl, tak mi tak špatný nepřišlo

Asi mi mnohé uniklo

Reagovat
Baronne

Na AZ byl naprosto otřesnej, nejhorší hráč

Reagovat
martin1

Káčer měl dnes hrát od začátku, Kalvach, Bucha, Čermák odehráli 120 minut (Kalvach teda 115) proti AZ a to prostě bylo znát, navíc když je v kádru Káčer. To jsem prostě nepochopil.

Reagovat
db18

Brabce nemůžeš poslat do Bčka, protože by to znamenalo, že do áčka by musel Kaša... a to nechceš...

Reagovat
Blasphemer

Je až tak hroznej?

Reagovat
db18

Jo. Když je u balonu tak vypadá hrozně komicky... i Poznar si s míčem snad rozuměl/rozumí víc.

Reagovat
Blasphemer

Tak Brabec s balónem taky umí v poslední době vymýšlet takové věci, že to snad taky ani nepřipomíná prvoligového obránce.

Reagovat
db18

Dneska vyváděl na Bčku hrozný věci - jako že se při snaze odkopnout balon sám nastřelil a ohrozil vlastní bránu atp.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Gula je nula!

Reagovat
Zephyr

- Beran je na svůj věk fakt skvělý. Je dobře, že je na chvíli zpátky v Liberci a vyhraje se.

- Penaltový faul byl typický Mosquera: svoje končetiny cpe do soubojů úplně náhodně. Je to ale bojovník a hraje s chutí, pro Liberec super posila.

- 35. minuta a dolů jde nápaditý Ba Loua. Gula tactical masterclass.

Reagovat
Imos

tak snad si na to dá bacha, dostal se k balonu dřív a při otočce se mu do ruky nachomejtl Kalvach a spadl jako by dostat pěstí, jako sorry ale jestli se tohle píská tak je to smutný

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Pablos

Už se těším na dohráno, když tu tak čtu komenty... zápas jsem bohužel neviděl.

Reagovat
Pablos

Tak v dohránu to ukazovali jen tak v rychlosti spíš a přišlo mi, že když by to bylo třeba Opava-Karviná, tak se asi moc nepozastavím, řeknu si oká přísná a spíš smolná, jde se dál. Ale u Plzně to vyvolává kontroverze u lidí, to chápu no. Ale nějaký větší význam bych tomu nedával v tomhle zápase.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tomu Gula bude rozumět víc než ty

Reagovat
Zephyr

To doufám!

Reagovat
dinss

Reagovat
Pablos

Nikdo nic na Pardubice... tak já se toho ujmu. Gratulace k prvním třem bodům

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Imos

snad jim to vydrží

Reagovat
Pablos

mohli by využít nováčkovskou eufórii... i když ani nevím jaký mají následný rozpis

Reagovat
Imos

řekl bych, že je jedno jaký mají rozpis, pro ně je každý zápas o život

Reagovat
Trand

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá to, že si vybrali dobrý domácí stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A chodí nějací fanoušci?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem koukal s Vyšehradem, tak slyšet byli.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sorry, myslel jsem, ze reagujes na Viktorku Zizkov.

Reagovat
Coutinho10

par jo a nejlepsi ten borec vlevo v hornim rohu, jak si drzi brisko

https://ibb.co/6RRsdZK

Reagovat
RickNash

bubnuje?

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

takova blbost

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
ondrasch77

rád držím palce nováčkům...

Dokonce byli tak solidární, že si za stavu 1:0 dali vlastence, aby udrželi Tepláky ve hře

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Hokaido

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Spalovač šancí

Liberec hrál skvěle, ale Plzeň už bohužel pomalu není žádné měřítko. Z dynamického týmu se stala parta statických dědků. Jediný extra hráč je Kalvach. A protože už vyprchal efekt Gulova nového koštěte, tak Plzeň pokračuje ve zhoršujících se výkonech po koronapauze. A Gula taky úplně nevypadá jako dobrý trenér pro současnou Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo na hřišti byl dědek prosím? Právě naopak, nás nejlepší hráč Limberský dneska ani nehrál.

Reagovat
Spalovač šancí

Já to nemyslel věkem, ale mentálním nastavením.

Reagovat
Imos

zas bych netvrdil, že to není měřítko, furt je to náš top3 klub a pro nás hodně důležitá a dobrá zkouška na předkola

Reagovat
meno

Plzeň by potřebovala Radu

Reagovat
ondrasch77

Souhlas, měníme... Kluci se znaj, Rada ho podlee mě kdysi trénoval v Jablonci

Reagovat
db18

Jako jo no.

Reagovat
dinss

Úplně mimoooo

Reagovat
Spalovač šancí

Tak kdo je další extra hráč, který má šanci hrát v lepším západoevropském klubu?

A opravdu si myslíš, že Gula je dobrý trenér pro momentální Plzeň?

Reagovat
dinss

Co je lepší západoevropský klub?

Dle mého jsou v Plzni pro repre a potencionálně i do zahraničí viz Bucha, Ba Loua, Čermák, Kalvach + třeba Šulc nebo Hlavatý

Reagovat
mistr129

Tak Šulc a Hlavatý toho letos za Plzeň moc neodehrají. A Čermák je tak akorát na naši ligu, Ba Louu soudit nechci a Bucha ok.

Reagovat
dinss

Nemyslím si ale ok.

Reagovat
Spalovač šancí

Bucha zatím určitě ne. Ale nevyrovnanost formy může být, protože je mladý.

Reagovat
dinss

Proč by neměl být?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty opravdu tomu fotbalu moc nerozumíš

Reagovat
ondrasch77

Já bych do toho zatím vidle neházel..., Libe je nachytal na švestkách po blamáži na AZ..., víc bych za tím nehledal, po repre pauze už budouhrát svůj standart.

Reagovat
Spalovač šancí

Proti AZ hráli špatně, proti Opavě do vyloučení to byla bída. A popravdě po koronaviru to žádná hitparádá taky nebyla.

Na TOP3 to zřejmě stačit bude, ale nedivil bych se, kdyby to bylo s odstupem od prvních dvou.

Reagovat
martin1

Reagovat
PP

Plzen moc nemusím, ale tyto závěry ve druhém kole po nepodařeném zápase jsou celkem dost mimo. A ono se hraje blbě každému, když v 15.minutě prohrává po 3 útocích 3:0..

Reagovat
smazaný uživatel

To vaše věčné vyhazování trenérů obecně mě baví Fotbal, stejně jako profi sport celkově hodně dělá psychika, už si stačí porovnat takového Štetinu do března a Štetinu od března. Plzeň dostala prostě obrovskou psychickou ránu v Alkmaaru, jinak to byl taktický zápas, kde AZ rozhodně nebyl lepší a v 1. kole dle xG Plzeň suverénní, i když jim pomohlo vyloučení Hrabiny, nezapomínal bych na to, že SFC působí pod Kováčem mnohem fotbalověji. V minulé sezóně na jaře pod Gulou jim nevyšel první poločas na Spartě v poháru a v těch dvou zápasech v Edenu měli být odvážnější, ale zase SKS je obrovsky kvalitní, jinak měli spoustu suverénních výher, Gula taky pomalu omlazuje kádr, jak by měl, Vrba na to třeba úplně kašlal...Plzeň by se měla rozšoupnout a přivést strikera za +- milion euro, to už je problém jejich vedení, že stále na něčem šetří.. Beauguel a Chorý prostě nejsou ani ligový nadstandard. Neříkám, že pozice Guly je úplně pevná, ale zatím je na soudy hodně brzy a pokud Plzeň nebude vyloženě tápat v lize, což by znamenalo střed tabulky (což nebude) + neudělají skupinu EL, tak se o tom v zimě asi mohou bavit, ale pokud jen třeba nepostoupí do EL, ale v lize budou do 9 bodů za Slavií nebo prostě prvním klubem ligy, tak nevidím důvod, proč ho vyhazovat i v lednu. Raději opravdu zapracovat na kádru, určitě pravého beka, nebál bych se i pořádného stopera přivést za vždycky nic moc Pernicu, dát šanci Šulcovi, přivést útočníka a křídlo, brankáře taky...To už je na jejich vedení, ale udělat to musí, pak tam může být i Mourinho, ale každému musí být jasné, že kvalitativně se jen těžko mohou rovnat Slavii a pomalu i Spartě.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
ratusek

No Weber poletí

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by ten prostor ještě dostat měl. Otázkou je, proč Boleslav hraje s tak strašně mladým kádrem. Neznám jejich filozofii a současný stav financí Škody, ale mít 7 U-21 hráčů v základu je na české poměry něco výjimečného. Trochu až extrém, rozhodně je třeba položit si otázku, jestli mužstvo není zase až moc mladé. Na druhou stranu taky nerozumím Weberovi ve skládání sestavy, už jen odzadu, 4 stopeři a zrovna Klíma je fakt děsně pomalý, krajního beka hrát nemůže. Gabriela znám málo, dobrých referencí na něj jde dost, ale teď hrál levého beka...Měli by uhrát do říjnové repre pauzy 7 bodů aspoň, soupeře na to mají. Jestli získají 3 a méně, tak to potom asi může být téma.

Reagovat
dinss

Já si třeba nemyslím, že kvalitou je to jinde. Vždyť v základu Slavie hraje PROVOD! Ty kluci udělají polovinu výkonu jen tím, že mají prostě lepší atletičnost. A je jedno jestli to je Barcelona nebo Příbram. Prostě oni jedou furt stejný fotbal a proto jsou úspěšní.

Reagovat
dinss

Reakce na tvůj minulý komentář.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme do Liberce, tohle by se nám mohlo v součtu hodit.

Reagovat
Imos

ještě počkej, třeba se urveme i proti vám a Spartě

Reagovat
ondrasch77

Dostanete stopku na hráče SKS jste v píči

Reagovat
Imos

právěže bychom neměli, jen je otázka jestli je to výhoda pro nás nebo pro ně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
SpartaOvenka

Dneska hráli hráči Liberce skutečně za Slavii

Reagovat
kardous

nádhera! škoda těch neproměněných tutovek, mohlo to být 6:1 ale i tak úspěch. Ted' to chce navázat i na další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Černý 90 minut, to mě překvapilo víc než výhra.. :)

Reagovat
ondrasch77

mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem zíral. I ve druhé lize střídal kolem 60.

Reagovat
dejvikker

on ale střídal v 65. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teď na livesportu opravili, těsně po zápase to tam nebylo

Reagovat
ZB 07

Budeme mít velký problémy se záchranou, naprosto zasloužená remíza pro oba týmy, ale Bohemka byla porazitelná. Snad vedení vidí, že minimálně bez dvou posil se neobejdeme.

Reagovat
meno

Já jsem tak rád, že Brno postoupilo! Tys mi tu chyběl

Reagovat
ZB 07

taky už jsem se těšil, až budu moct vylézt z kanálu po dvou letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Firkraag

Pro oba ztráta... taky jste byli k poražení, ale Hronek zahodil strašnou tutovku.

Reagovat
ZB 07

Tak my zase trefili břevno. Jako podle těch posledních 20 minut, kdy oba týmy hrály údržbu, bych řekl, že jsou naopak s bodem všichni spokojení.

Reagovat
Firkraag

Já ne

Reagovat
Pablos

OT: Vám nedělá problémy psát k preview ? Já už těžká nečapačka... něco napíšu a na obrazovce se mi to objeví až za 5min. a mobil už úplně nezvládačka. To vzdávám Takže to nacpu sem, Juliš už 2. gól ...tomu jsem věřil před sezónou, že to ještě rozbalí

Reagovat
Spalovač šancí

Na mobilu se mi to taky načítá děsně pomalu. Ale třeba je to mobilem

Reagovat
Neon

Na tom preview, když něco píšu na klávesnici, tak trvá strašně dlouho, než se to objeví. Si připadám jak Carterová v jednom díle SG, kde měli supernáramky a počítač nestíhal její tempo psaní

Reagovat
Pablos

taky právě

Reagovat
AjaxFans

a to mám nový mobil

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

mám to stejně a pozoruju to u článků, kde je hodně komentářů, tak třeba to bude tím

Reagovat
Pablos

Je to tím, to se ví.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Imos

preview se mi taky totál seklo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tragédie. U všech článků co mají víc jak 300 komentářů. Na mobilu skoro bez šance, na kompu taky špatný.

Reagovat
Pablos

Tady já třeba na pohodu ještě. Ale tam těch 1400 komentářů to už je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, kolik je rekord komentářů pod článkem?

Reagovat
dinss

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš psát do poznámek a kopírovat

Reagovat
Remt

dobrá vochcávka

Reagovat
Pablos

A jo vlastně, dík ... jo a umej si hlavu, máš to samej kamzík

Reagovat
Spalovač šancí

User-friendly

Reagovat
smazaný uživatel

jeste lepsi, kdyz mas addon gramarly, pak staci jen rozkliknout primo v komentari (ale teda na jen pc, kde mi to stejne nedela)

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň Slovan

Reagovat
Pablos

Reagovat
Euphael

Dnes delily Plzen od vitezstvi jenom 4 penalty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kilobyte

Myslíš, že by je všechny dali?

Reagovat
smazaný uživatel

3/4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Pablos

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyby hrála doma tak Liberci dva góly neuznaj a Plzni dvě penalty fouknou.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc ukázala, že fotbal umí a chtěli hrát. Nic odevzdaného. Prostě je Sparta přehrála. Musela dřít až do konce.

Reagovat
BaggioRoberto

Vždyť neměla nic. Nedali jsme jim čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Přehráli jsme snaživý tým, ne odevzdaný. Tak jsem to myslel

Reagovat
kilobyte

Tak po tragickým Brnu jsme porazili tragickou Olomouc.

Reagovat
ratusek

Jsem od toho zoufalýho Mináře na lavce Olomouce nic ani nečekal

Reagovat
ondrasch77

Tak jsem trefil dva výsledky přesně 1:1 SLO - JBC, 3:0 SPA - SIG, ale co mě sere, že jsem ve fantě váhal mezi Drchalem a Julišem, a zvolil jsem opět špatně (minulé kolo Tecl X Musa)

Reagovat
andrew96

V lize nahráli jen tři borci víc bodů než já, a proti jednomu z nich jsem hrál...

Reagovat
ondrasch77

Koukal jsem, že tě Couts ještě o pár bodíků udělal...

Reagovat
PavlíčeQ

Jakých 1:1? Však si tipoval, že tam dostaneme trojku

Reagovat
ondrasch77

Do oficiálního jsem psal, že dostanem 3:1, ale v interním seznamu jsem měl 1:1

Reagovat
PavlíčeQ

A mně po zápase s Pardubicema si taky psal, že tam dostaneme trojku Jak ten bod vůbec hodnotíš? První půle klasická hrůza, ale po tom inkasovaným gólu jsme do toho docela šlápli, slovácko se zbytečně zatáhlo, začalo překvapivě docela nestíhat (dostali snad 5 karet, kdy už to jen hasili), silná lavička pomohla. Škoda jen, že hned po gólu plukovník zbaběle vyndal útočníka a dal tam stopera, mohli jsme zkusit komplet obrat.

Reagovat
ondrasch77

Já vím..., byl jsem nasranej z toho výkonu proti Pardubicím

Já to furt ještě neviděl , v sobotu jsem makal do večera, pak kouknul na Slavii, v neděli dopoledne jsem v práci čuměl na poločas Žižkova, pak jsem shlídnul Liberec a pak Spartu, tak snad dneska večer pak ti napíšu...

Reagovat
PavlíčeQ

ok

Reagovat
ondrasch77

Takže až dneska

První půle - prvních 7 minut lepší FKJ, pak Slovácko tři pološance vč. šíleného považancova skluzu ve vápně na Petrželu , docela se divím, že se sudí nešel kouknout na video, to peckou smrdělo! Po zbytek půle víceméně vyrovnaný zápas, Slovácko o trochu lepší, když mělo 3 šance mezi 28.-33. min., od nás nebezpečná střela Kratochvíla ve 24. min. a pak hodně dobrá kombinace na jeden dotek na levé straně přes celé hřiště

Naopak nechápu o co se snažil Hoffman, když ho v 28. min. trefil míč v našem vápně do xichtu

Druhá půle - celkově naše větší útočná snaha. Kromě šíleně vypracovaného gólu v 48. minutě (pod který se může podepsat Vojta) a 68. minuty po Hellebrandově naivní akci nemělo Slovácko téměř nic.

Z naší strany lze pochválit zejména Martince, Schranze a R. Hrubého, nástup a gól Chramosty. Naproti tomu TH3 létali míče až nezvykle všude možně, V. Hrubý a jeho výkopy už jsou taky kapitolou samy o sobě...

Z druhé strany pobavil Cicilia.... , to je takový trochu lepší Koné, víš o něm pouze, když si chce vymodlit faul takřka z každého druhého kontaktu se soupeřem

A Havlík měl podle mě dostat druhou ŽK za stažení našeho hráče v 84. m. Druhý poločas byl náš, zejména podpořen střídáním za Jovvoviče a Chramostu.

A abych nezapoměl..., hodně semi líbí ta černozlatá kombinace dresů

Reagovat
PavlíčeQ

Každopádně Považanec tím riskantním skluzem zabránil velký šanci a dost možná gólu. Za to bych ho spíš pochválil než kritizoval

Reagovat
ondrasch77

Vletěl tam jak hovado..., měl víc štěstí než rozumu, takže za mě bez pochvaly.

Petržela navíc stejně neumí střílet, počítám, že by v tom tlaku ani netrefil bránu

Jinak, jak jsem tady četl po zápase, že Slovácko jasně lepší a my, že jsme se vůbec nechytali apod..., tak jsem se docela děsil, co to bude. Ale nakonec mi to od nás přišlo snad lepší než s Pardubicema a víceméně vyrovnanej zápas, tak snad půjdem formou nahoru, na DAC by se to docela hodilo.

Takže teďka pořádně potrénovat a příští sobotu rozstřílet mátožný Baník

Reagovat
PavlíčeQ

Kdyby do toho nevletěl, tak je to gól. Takže pochvala

Reagovat
ratusek

Tyjsi srdcař takhle ze záznamu když tě tady tví kolegové od toho dokonce odrazuji

Reagovat
ondrasch77

Jsem , chci vidět jestli to byla taková bída..., ať mám na co nadávat

Reagovat
Kocour Klapuška
Reagovat
cr7sux

Ahoj, můžeš mi o tom říct něco víc? Ať vím oč jde

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme konečně Sparta a Slavia ... jdeme na to

Reagovat
Losinho

Brabec úplně komickej..

Reagovat
BaggioRoberto

Trápí se, chybí mu matka. Nechápu, co dělá v Plzni. Vždyť je to náš kluk. Jenže koho jednou peklo schvátí... To samý Čermák, ale tomu bych hodil záchraný lano, přece jenom ho vyhnalo naše bývalý neschopnný vedení.

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

jakoby trucoval kvůli nepřestupu za Vrbou...

Reagovat
Aldeano

Vždyť on měl vždy velké výkyvy formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní vstup do sezony. Jen tak dál a až nebude omezeni v počtu diváků, tak na Letné bude zase ta skvělá nálada a atmosfera. Netvrdim, ze vyhrajeme ligu, protože Slavka je fakt neskutečná, ale konečně se na to dívat a stát se může cokoliv.

Jen škoda, ze Souček nedostal více minut.

Ale těžko Kotalovi něco vyčítat.. konečně trenér, co se Spartou něco dokazal udělat a asi vi, co dělá. Asi chce tu zakladni 11ku co nejvic sehrat..

ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když vidím to kopyto Brabce, tak jsem strašně rád, že jsme ho tehdy vážně nevzali.

Reagovat
db18

Přitom před koronou nejlepší stoper ligy.

Reagovat
BaggioRoberto

Před Genkem. Co ten má s koronou?

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, já si ho ze Sparty pamatuju jako hráče, co často nezvládal těžké zápasy a zdá se mi, že u vás to platilo/platí taky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pablos

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si osobně myslím, že Kúdela byl nejlepší stoper ligy před koronou.

Reagovat
Spalovač šancí

Samozřejmě. Ale jen proto, že se zranil Hovorka

Reagovat
JeséRodriguez

Snad bude teď v repre hrát s Čelůstkou právě Kúdela, sice to jsou dva starší hráči, kteří už nemají úplně top rychlost, ale pořád lepší, než se dívat na Brabce nebo Kalase.

Reagovat
Blasphemer

Ale od té pauzy je opravdu příšerný.

Reagovat
Spalovač šancí

Nesouhlasím

Reagovat
RadekVonCZE

Posadit ho na dva, tři zápasy, ať se vzpamatuje

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vanGomm

"B" tým Slavie dal Plzni 4:1 a to ještě toho domácí dost neproměnili,ten debakl mohl být tedy mnohem vyšší.Vypadá to,že to vyřazení z předkola LM se projevuje.

Reagovat
Uwe háže buly

Proto bych zúžil ligu na 6 týmu.

Reagovat
vanGomm

Viděl bych to v té naší lize na 12,ale spíše na 10 což by tak odpovídalo.Anglie,Španělsko,Itálie po 20.Bunesliga 18.Ty všichni jsou po všech stránkách ovšem někde úplně jinde.My se musíme koukat tak na Švýcarsko,Rakousko,Skotsko atp. U nás se už dostali na 18,ale i 16 je samozřejmě moc.Na co si to tady furt hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to zúžíme na 10, tak ta liga pujde do haje uplne

Reagovat
vanGomm

To je samozřejmě věc názoru,ale myslím,že při 10 týmech (36.kol) by ta liga byla kvalitnější a naši poháhový zástupci by mj. měli z ligy lepší průpravu.Tím by také stoupla úroveň i II.ligy.Jak se říká někdy méně znamená více,ale jak pišu je to věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

No kratkodobe jo, ale pulce klubu by odpadli vyrazne prijmy za TV, takze kvalita druhe ligy by sla zase rychle dolu. Pak by upadly i tymy kolem 7-10.mista a z 10 tymu by jich bylo na urovni tak 5.

Navic ktereho fanouska by bavilo furt dokola sledovat zapasy s temi samymi tymy.

Naopak zvysit na 18-20, (nebo nechat 16), klubum by prisly prachy od sponzoru a za nekolik let by se kvalita zvedla.

Reagovat
Losinho

Souhlas jen s druhým odstavcem. Jinak je to zúžení myslím ve všem pozitivní.

Reagovat
meno

Reagovat
Stamby

Jak nemám Visegrádskou 4ku rád tak fotbalově by mohl místním klubům pomoci společný pohár/turnaj pro 16 týmů. 4 skupiny po 4, buď podle ligového kvalifikačního klíče nebo podle koeficientu. Absence náročných vypjatých duelů v naší lize je potíž.

A

Plzeň

DAC Dun. Streda

Honvéd

Lech Poznaň

B

Sparta

Trenčín

Debrecen

Legia

C

Slavia

Trnava

Ferencváros

Piast Gliwice

D

Slovan Liberec

Sloban Bratislava

MOL Vidi

Lechia Gdaňsk

Každá skupina v jednom městě 4ky a neříkejte, že by to netáhlo diváky. Pro naše kluby měřítko jestli mají vůbec kádr schopný se o evropu ucházet, pro ostatní třeba šance se ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Císařský pohár

Reagovat
RadekVonCZE

Cože? Tam je celé Polsko, takže Visegrádský pohár

Reagovat
smazaný uživatel

místo národních pohárů by se osmifinále spojily a 64 týmů by hrálo pohár V4 (nebo místo Polska Rakousko)

Reagovat
doshcz

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

jasný vypjatý duely, když ani v Evropské lize takové zápasy skoro nikoho nezajímají a všichni si stěžujou jak neatraktivní podobní soupeři jsou, když jim je nalosujou a teď by na ně měli chodit lidi, když by s nima navíc hráli minimálně šestkrát lol

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ta lokální rivalita by mohla být zajímavá... Určitě zajímavější, než zápas s někým z Kavkazu.

Reagovat
BaggioRoberto

Souhlas, ale misto Maďarska Rakousko.

Reagovat
Stamby

Reagovat
OTASi

Reagovat
insane

A já říkam, že by to diváky fakt netáhlo. Možná tak pár zápasů, jinak by to mělo jako celek jakej význam? Krom toho, že by to združilo kluby ze 4 zemí, který leží vedle sebe? Jak by se z toho uměle křesala nějaká prestiž? A kdy by se to jako stihlo hrát?

Reagovat
Imos

asi tak, naprosto zbytečná a bizární slátanina, stačí se podívat, že nefunguje československý superpohár

Reagovat
insane

Tak. A co se týče tý návštěvnosti, tak se stačí kouknout třeba na to, když hraje Liberec v půlmilionovym Brně a přijde tam sotva pár tisíc, i když má ten klub na domácí scéně hodně slušný renomé a dlouhodobě patří do domácí TOP 4. Co by pak na Liberci teprve viděli fanoušci Gdaňsku kupříkladu? A do toho kdyby se ta skupina hrála v Maďarsku? To by fakt mělo úroveň a atmosféru takový internacionální Zimní Tipsort ligy, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mezistátní zápas Česko vs Slovensko už náboj má.

Reagovat
Imos

tak repre je repre

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blbost, proč bysme se měli koukat na ligy který i s mnohem více prachama jsou dlouhodobě za náma naše liga možná není dokonalá, ale pořád český kluby za zlomek peněz dělají super práci

Reagovat
Imos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
meno

5 o poháry a nejhorší sestup

Reagovat
RadekVonCZE

Já bych to zužil na 12 nebo na 14

Reagovat
Uwe háže buly

Já na 4, Sparta, Žižkov, Slavia a bohemka

Reagovat
Imos

Spíš myslím, že měl Gula ještě víc protočit sestavu. Bylo celkem dost znát, že hráči plzně mají v nohách 120 minut z Alkmaaru, zatímco naši byli čerství.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele