FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola

25.10.2019, 19:53, aktualizováno 27.10.2019, 19:01
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála šlágr v Plzni a na čele tabulky má již devítibodový náskok právě na západočeský klub. Mladá Boleslav podlehla Liberci a zaznamenala první domácí ztrátu v sezóně. Malé pražské derby zvládla Sparta, která se po výhře nad Bohemians 1905 drží jen těsně za skupinou o titul. Tam se po další, vítězství drží Slovácko, zabral rovněž další celek z popředí tabulky Jablonec...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:1

27.10.2019 17:00

Góly: 45+5. Josef Hušbauer

Velký souboj titánů moc krásy nepřinesl, to však Slavii vůbec nemusí mrzet. V Plzni totiž díky jediné brance Hušbauera zvítězila a navýšila náskok na Viktorii již na devět bodů.

Ve Štruncových sadech se, jak ostatně po zápase řekl sám trenér vítězů Trpišovský, odehrála velká fotbalová bitva. Šancí bylo poskrovnu, k vidění byly spíše ostré souboje s několika žlutými kartami. Duelu by možná víc slušela remíza, na to se ale historie neptá.

Trenér Viktorie Vrba poslal do zápasu téměř totožnou sestavu, která před týdnem vybojovala výhru proti Baníku Ostrava. Jen ve středu pole se místo Kopice, jenž neusedl ani mezi náhradníky, postavil Hořava. Po dobrém výkonu zůstal na levém křídle Hloušek, který obvykle působí v obraně. Nevydržel tam však dlouho.

Sešívaní až na drobnosti nastoupili v očekávaném složení. Pouze na pravém kraji zálohy se neobjevil Masopust, místo kterého dostal šanci Ševčík, jenž zaujal ve středu v utkání Ligy mistrů proti Barceloně. V záloze nastoupil také Hušbauer, v útoku zase Tecl. Další protagonista středečního zápasu Zelený se nevešel ani na lavici náhradníků.

Hned v první minutě pustila obrana Slavie za svá záda Krmenčíka, který však celou akci zazdil zkaženou přihrávkou. Krátce poté už musel brankář hostů Kolář zasahovat proti ráně Kalvacha. Plzeň vstoupila do zápasu možná až příliš aktivně, když Řezník po centru z levé strany zbytečně dohrál zasahujícího Koláře loktem. Následně se několik minut nehrálo, neboť pyrotechnická vložka fanoušků z Prahy znemožnila ve Štruncových sadech viditelnost.

V desáté minutě si Hloušek šikovně pustil do běhu autové vhazování Limberského, jenže po jeho centru střílel v obrovské šanci vedle Kayamba. Další šance o osm minut později opět patřila Západočechům. Krmenčík tentokrát našel spoluhráče v náběhu, kterým byl Hloušek, ten ale v krkolomné pozici poslal balón jen do zámezí. Ve 23. minutě konečně zahrozili také sešívaní. Stanciu přímým kopem hledal Součka, kterému scházel krok, aby nebezpečně zakončoval.

Jen něco málo přes půlhodinu strávil na hřišti plzeňský Řezník, jenž musel kvůli zranění střídat. Na hřiště se místo něj podíval Mihálik, jenž se postavil na křídlo, Hloušek se posunul do obrany a Limberský putoval na Řezníkův post pravého beka. Nový muž na hřišti se ve 37. minutě dostal k odraženému míči, z hranice šestnáctky však střílel nad břevno.

Slavia s přibývajícími minutami obléhala území domácích, jenže dlouho bez kloudného výsledku. Až ve 43. minutě zaměstnal gólmana Hrušku střelou z dálky Ševčík, z následného rohového kopu pak strážce svatyně Viktorie musel zasahovat proti pohotovému zakončení Součka. Na začátku dlouhého nastavení první půle hledal Coufal před bránou Hušbauera, jemuž gólové zakončení překazil Hejda, rohový kop se však pravděpodobně chybně nepískal. V páté nastavené minutě už ale přišla branka. Ševčíkův centr vrátil do ohně Olayinka, Součkovu hlavičku Hruška neudržel, v následné skrumáži před bránou se nejlépe zorientoval Hušbauer, jenž nakonec napálil balón do sítě. Pražané se tak gólem do šatny dostali do vedení.

Po změně stran se obě mužstva nejprve jakoby znovu oťukávala. V 56. minutě obránce Slavie Hovorka špatně došlápl a taktéž musel odstoupit, díru v defenzivě pak zalepil střídající Frydrych. V 63. minutě zahrozil Kayamba, ale po centru Mihálika z levé strany pálil z voleje podobně jako v úvodu zápasu vedle tyče. Nedlouho poté byl svým pokusem podobně neúspěšný Krmenčík.

Slavia si ve druhé půli hlídala náskok a Západočeši toho směrem dopředu moc nevymysleli. Jednou z mála výjimek byl volej Limberského z 82. minuty, jenž skončil na boční síti. Největší šanci na vyrovnání měli domácí v 86. minutě. Hejdův nákop vrátil Kayamba na malé vápno, kde byl zcela volný Brabec, jenže trefil blokujícího Frydrycha. V nastavení mohl náskok sešívaných ještě navýšit Olayinka, proti němu ale výborně vyběhl Hruška.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:3

27.10.2019 14:30

Góly: 54. Lukáš Budínský (pen.) - 30. Petar Musa, 48. Petar Musa, 64. Roman Potočný (pen.)

Mladá Boleslav opět nenašla recept na Liberec a se Severočechy prohrála šestý ligový zápas v řadě. Modrobílí zároveň poprvé v sezóně ztratili body doma, přesto zůstávají v tabulce třetí o bod před Jabloncem a Slováckem. Hosté zase vystoupali na osmou příčku.

Do sestavy domácích se vrátil záložník Bucha. Fulnek se zatáhl do zálohy a na Křapku zbyla jen lavice náhradníků. V základní jedenáctce Slovanu se po delší době objevil středopolař Oscar a po karetním trestu naskočil do útoku místo Kuchty Musa.

Po osmi minutách hry měla Boleslav k dispozici standardní situaci, po které Matějovský oslovil Budínského, jehož nebezpečný pokus neprošel přes hradbu těl. Za dalších osm minut obléhali Středočeši pokutové území Liberce, výsledkem však byla pouze slabá střela Komličenka do náruče brankáře Nguyena. Domácí stupňovali tlak. Ve 26. minutě zachyboval Kačaraba a Nguyen musel vyrazit ránu Komličenka nad břevno. Dvě minuty poté předložil Matějovský míč Buchovi, jenže ten pálil vysoko nad bránu.

Po půlhodině hry však zničehonic udeřili hosté. Přízemní centr Mikuly propadl až k Musovi, který zblízka poslal Slovan do vedení. Vyrovnat mohl ve 35. minutě Komličenko, po centru z pravé strany ale mířil hlavou příliš vysoko. Stejný hráč to zkusil za další čtyři minuty, avšak znovu nesešteloval mířidla.

Tři minuty po změně stran se Liberec ujal dvoubrankového vedení. Unikající Potočný přehodil gólmana Stejskala, bránící Pudil nedokázal míč odkopnout a Musa již kulatý nesmysl uklidil do sítě. Čtyři minuty poté měl na druhé straně další možnost domácích Komličenko, ale z přímého kopu jej vychytal Nguyen. Dvě minuty poté vybojoval ruský kanonýr penaltu na Mikulovi, kterou proměnil Budinský. Boleslav tak zase prohrávala jen o jednu branku.

V 64. minutě si ale Středočeši sami zbytečně zkomplikovali situaci. Bucha ve vlastní šestnáctce povalil Băluțu a z nařízeného pokutového kopu překonal Stejskala s trochou štěstí Potočný - 1:3. Za dalších deset minut mohli hosté vést dokonce o tři branky, když střídající Malinský trefil tyč. Čtyři minuty poté zase Băluță trefil břevno. Boleslav postupně odpadávala, v 86. minutě ji zase zachránil Stejskal, který vyrazil nebezpečný pokus Băluțy po zemi. V závěru už si Liberec v poklidu pohlídal vítězství.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - MFK Karviná 3:0

27.10.2019 14:30

Góly: 20. Lukáš Havel (pen.), 26. Lukáš Havel, 52. Ivan Schranz

Třetí porážku v řadě si připsala Karviná, třetí vítězství České Budějovice. Ty doma Slezany porazily jednoznačně 3:0, dvěma brankami v první půli se na tom podílel Havel, po přestávce navyšoval Schranz.

Na první ohrožení jedné z branek se čekalo čtvrt hodiny. To hostující gólman Hrdlička ve vápně trefil Brandnera, načež sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal stoper Lukáš Havel a na opačnou stranu, než skákal gólman, jej proměnil. Karvinští mohli brzy srovnat. Petráně však zablokovala obrana, Rundićovu hlavičku zneškodnil Drobný.

A tak znovu udeřili domácí - a opět to byl Lukáš Havel ze standardky. Tentokrát si našel Čolićův centr z rohového kopu, přeskočil Kouřila a hlavou usměrnil míč mezi tři tyče. Skóre mohl před pauzou korigovat Lingr, jenže Ba Louovi pobídky vůbec nevyužil a pálil nepřesně.

Po pauze se Dynamo prosadilo do třetice. Rychlý protiútok sice defenziva soupeře na chvíli přerušila, jenže Ivan Schranz se míče znovu chopil a přesnou ranou k tyči navýšil vedení. Slezany navíc potkala další rána, po faulu na Brandnera obdržel žlutou kartu Bukata, a jelikož byla druhá, musel se poroučet do šaten.

Potrestat je mohli domácí ještě v závěru, jenže Čolicóvu dělovku Hrdlička vyrazil, Táborský zase po Ledeckého pasu nedokázal zakončit. I tak Budějovice uhájily tři body a v tabulce se vyšvihly na jedenácté místo, Karviná je čtrnáctá.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 4:0

26.10.2019 17:00

Góly: 4. Libor Kozák, 31. Guélor Kanga, 53. Martin Hašek, 71. Semih Kaya

Pražská Sparta si po zaváhání v Teplicích spravila chuť. Odnesli to fotbalisté Bohemians 1905, kteří si do Vršovic odvezli příděl 0:4. Za domácí se trefili Kozák, Kanga, Hašek a Kaya.

První šanci si překvapivě vytvořili hráči z Ďolíčku. Podaný hodil do vápna svůj typicky dlouhý aut, Hůlka využil zmatku a zakončil. Heča musel míč vytěsnit nad břevno.

O minutu později se však prokázalo staré dobré přísloví "nedáš, dostaneš". Kanga na levé straně vysunul Martina Frýdka, který ve vápně přesným centrem našel jediného sparťana Libora Kozáka. Ten se štěstím levačkou propálil brankáře Le Gianga.

Poté však nastal útlum Letenských. Bohemians ohrožovali pokutové území domácích čím dál více, až si ve 25. minutě málem dal vlastní gól Michal Sáček. Jeho nouzová hlavička mířila do tyčky.

Ve 31. minutě však Sparta ukázala svou produktivitu. Adam Hložek si elegantně zpracoval dlouhý pas od Frýdka, potáhl balon až na hranici vápna, přenechal Kangovi, který ránou nártem navýšil skóre.

Po chvíli se však znovu ukázali Vršovičtí. Na centr Jindřiška si naskočil Pokorný, jehož hlavičku chtěl do brány uklidit Milan Havel. Bohužel pro "klokany" však trefil jen výborně chytajícího Heču.

Zkraje druhého poločasu se Sparta radovala potřetí, nadšení však posléze překazil VAR, který odhalil těsný ofsajd Kozáka, jež předcházel gólu Frýdka.

Po třech minutách se však domácí třetího gólu přeci jen dočkali. Akce znovu začala u kopačky levého obránce Frýdka, který hledal Libora Kozáka. Útočník Sparty patičkou sklepl pro Martina Haška, který pohotovou placírkou vymetl šibenici Le Giangovy svatyně.

Letenští byli nebezpeční i nadále, po centru Kangy však Hložek pálil z otočky jen vedle levé tyče.

V 71. minutě skóroval ve druhém zápase po sobě turecký stoper Semih Kaya. Ten si naběhl na výborný roh Martina Frýdka a prudkou hlavičkou se trefil k levé tyčce.

Hosté měli šanci alespoň na symbolickou branku. Vodháněl si však nedokázal balon dostatečně pokrýt a Heča mu jej uzmul.

V nastavení se ještě ke střele dostal Hložek, mířil však jen doprostřed brány a Le Giang si připsal snadný zákrok.

Sparta po výhře zůstává na sedmém místě, o bod za šestým Baníkem. Bohemians jsou jedenáctí.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - SFC Opava 4:0

26.10.2019 14:30

Góly: 9. Patrik Šimko, 53. Ondřej Šašinka, 64. Jan Kalabiška, 87. Tomáš Zajíc

Slovácko i s několika absencemi hravě smetlo Opavu a nepřestává udivovat. Domácí po čtyřgólové kanonádě poskočili na skvělé páté místo v tabulce. To Slezané se topí ve stále hustším bahně a zůstávají poslední.

Pokud to není vyloženě nutné, vyhýbá se kouč Moravanů Svědík zásahům do sestavy. Tentokrát však kvůli karetním trestům postrádal obránce Kadlece s Divíškem a záložníka Daníčka. Jmenované hráče pak dle očekávání nahradili stoper Krejčí, levý bek Šimko a středopolař Sadílek.

Také hostům scházel jeden hráč kvůli disciplinárnímu potrestání za žluté karty, konkrétně pravý obránce Hrabina. Místo něj dostal šanci Sus, před kterým se na pravém kraji zálohy objevil další novic Mondek. V útoku se pak o branky měl místo Dediče starat Juřena.

Místo trápících se hostů však jako první udeřilo Slovácko. Centr Reinberka z desáté minuty propadl na levou stranu k nové tváři na hřišti Šimkovi, jehož tečovaná střela propadla až za bezmocného brankáře Fendricha - 1:0. Za Opavu chtěl pět minut poté odpovědět Zavadil, avšak ze standardní situace se mi gólmana Trmala překvapit nepodařilo. Strážce domácí svatyně si poradil i ve 24. minutě s pokusem Schaffartzika.

Po několika náznacích na obou stranách měl SFC velkou šanci k vyrovnání v poslední minutě první půle. Veterán Zavadil opět prokázal, jak výbornou má kopací techniku, když centrem našel hlavu Žídka, která skončila na vzdálenější tyči.

Dvě minuty po změně stran mohl náskok Slovácka navýšit Šašinka, ale toho vychytal Fendrich. Šest minut poté se už kmenový hráč Baníku Ostrava prosadil. Rohový kop Sadílka doputoval až k Šašinkovi, který poněkud ušmudlaně, ale přece jen dopravil míč za brankovou čáru. O čtyři minuty poté mohl skórovat také domácí stoper Hofmann, nabídkou od Havlíka však pohrdl a hlavičkoval těsně vedle.

O tři góly tak Moravané vedli až v 64. minutě. Další míč výborně hrajícího Sadílka neodvrátili hráči Opavy do bezpečí, načež střídající Kalabiška doklepl balón do brány. V 73. minutě vznikl závar v šestnáctce Slovácka, když Trmal nezkrotil neposedný míč, hosté ale zmatků nevyužili. Střelecký účet zápasu uzavřel v 87. minutě Zajíc, jemuž na branku namazal Kalabiška po vlastní povedené akci.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 2:2

26.10.2019 14:30

Góly: 10. Dame Diop, 35. Dame Diop - 33. Václav Jemelka, 87. Václav Jemelka

Čtyři branky a nerozhodný výsledek viděli ti, kteří ve Vítkovicích navštívili utkání mezi domácím Baníkem a hosty z Hané. Radost jim dvakrát udělal Diop, na druhé straně stejným počtem gólů kontroval Jemelka.

Do první velké příležitosti se dostal v osmé minutě Reiter, jeho ránu po Kuzmanovićově centru ale zneškodnil Buchta. I ten však byl bezmocný o dvě minuty později, kdy pro změnu Fleišman našel dlouhým pasem Dameho Diopa, jenž z malého vápna rozvlnil síť. Brzy mohlo být pro Sigmu ještě hůře, neboť během pár okamžiků trefili tyč Fillo i Stronati.

Slezané byli i nadále lepším celkem, jen těsně mimo hlavičkoval po Kuzmanovićově pobídce Smola. Několik neproměněných šancí se jali hosté potrestat. Nejprve Laštůvka horko těžko vyrazil Zahradníčkovu střelu, aby následně zmatky v defenzivě vedli k odražení míče k Václavu Jemelkovi, jenž do téměř prázdné brány snadno usměrnil míč.

Baníkovci si ovšem vedení vzali bleskově zpět. Reiter středem postupoval až k pokutovému území protivníka, odkud patou brilantně našel Dameho Diopa. Senegalský útočník se nemýlil a druhou brankou v zápase rozjásal domácí obecenstvo. Ještě před pauzou byl blízko brance i Hrubý, jehož hlavičku zpacifikoval Buchta.

Ten se po pauze vyznamenal znovu proti Stronatimu, jehož vysoký oblouček vyrazil na roh jen s vypětím všech sil. Mnoho nescházelo ke gólové radosti ani Jiráskovi. Na opačné polovině hřiště se v tutové šanci ocitl Plšek, jehož rána zprava ovšem na Laštůvku nestačila.

Jako velmi důležitý se ukázal zákrok Buchty proti přízemní Kuzmanovićově střele, neboť pár okamžiků poté, v sedmaosmdesáté minutě, Hanáci potrestali soupeřovi neproměněné šance. Exekuce rohového kopu se ujal González, jehož centr prodloužil od přední tyče Kerbr na zadní na zavírajícího Václava Jemelku, který nekompromisně uklidil míč za Laštůvkova záda.

Ostravané tak neudrželi krok s Jabloncem a Slováckem a propadli se na šesté místo, Sigma na ně ztrácí čtyři body a dvě místa.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Fastav Zlín 0:0

26.10.2019 14:30

Góly: -

Pouze bod berou Příbram i Zlín po vzájemném duelu, což je pro oba týmy málo. Zejména v první polovině utkání šlo vidět, že oba týmy hrály o hodně. Po přestávce už bylo k vidění několik slibných šancí, všechny však zůstaly nevyužity. Příbram tak v tabulce zůstává čtrnáctá, hosté o příčku níže.

Do sestavy domácích se vrátil mladý stoper Šimek, záloha Příbrami pak až na Polidara nastoupila v odlišném složení, které tvořili Rezek, Soldát, Alvir a Zeman. Kouč ševců Kameník vsadil na neobvyklé rozestavení se třemi stopery včetně talentovaného Cedidly. Po jednozápasové absenci figurovali v základní jedenáctce kmenoví hráči Mladé Boleslavi Mašek s Wágnerem.

Úvod zápasu mohli diváci na řídce osídlených tribunách klidně prospat. Nervozita se vyskytovala na kopačkách hráčů obou týmů, šance tudíž v podstatě nepřicházely. V sedmnácté minutě vypálil hodně nepřesně Alvir. Sedm minut poté propadl hostující Cedidla, jemuž utekl Zeman, ten však nadějný brejk zazdil pokaženým centrem na Škodu.

Ve 28. minutě musel hřiště opustit zraněný Mašek, jehož nahradil Janetzký. Zatímco zpočátku to byl spíš Zlín, kdo se tlačil do útoku, postupem času se karta obrátila a v závěru poločasu usilovala o branku hlavně Příbram. Čtyři minuty před odchodem střílel opět Alvir, zase však netrefil prostor mezi třemi tyčemi. To bylo z první pětačtyřicetiminutovky pohříchu vše.

Po hodině hry se rána střídajícího Stupareviće odrazila k Polidarovi, jehož v tutovce vychytal brankář Zlína Rakovan. Dvě minuty poté skončil Zemanův přímý kop těsně vedle tyče. Hosté poprvé pořádně zahrozili v 65. minutě, kdy musel proti Fantišovi zasahovat gólman Kočí. Za další minutu si za obranu domácích naběhl Matejov a z ostrého úhlu chtěl zakončovat do odkryté svatyně, ke své smůle se však netrefil.

V 73. minutě našel Cmiljanović zcela volného Alvira, jenže ten v tutovce selhal a míč vůbec netrefil. Na druhé straně se za další dvě minuty prosadil Fantiš, ale jeho gól neplatil kvůli ofsajdu. Po změně stran se nicméně hrál lepší fotbal. Hrdinou Příbrami mohl být Nový, technickým pokusem z 90. minutě však těsně minul bránu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 4:1

25.10.2019 18:00

Góly: 15. Tomáš Břečka, 25. Martin Doležal, 71. Tomáš Břečka, 86. Martin Doležal - 89. Jan Shejbal

Fotbalisté Jablonce zvítězili v předehrávce 14. ligového kola nad Teplicemi jasně 4:1 poté, co v každém z poločasů dali dva góly. Poprvé v životě se dvakrát v jednom duelu nejvyšší soutěže trefil Tomáš Břečka a dvě branky si připsal i Martin Doležal. Za hosty snížil Jan Shejbal. Domácí porazili Teplice v lize počtvrté za sebou a posunuli se na čtvrté místo. Hosté prohráli poprvé po sedmi kolech a patří jim osmá příčka.

Jablonci kvůli karetnímu trestu chyběl kapitán Hübschman, na výkonu favorita to ale nebylo znát. Prvních 15 minut se hrál vyrovnaný zápas a pak udeřili domácí. Pilíkův centr z přímého kopu přizvedl před gólmanem Grigarem bránící Shejbal a Břečka nártem dorazil míč do odkryté branky. Jablonecký stoper se v lize trefil poprvé po pěti letech.

Ve 25. minutě už domácí vedli o dva góly. Jovovičův centr tečoval Doležal a balon s pomocí břevna zapadl do sítě. Hosté vypadli z role a nezvládali bránit centrované míče. V 28. minutě po rohu důrazný Kratochvíl mířil do břevna, po dalším centru pak vychytal Holíka Grigar.

Chvíli nato fauloval ve vápně Jakub Mareš Holíka a rozhodčí Julínek po přezkoumání situace na videu nařídil penaltu. Jablonecký Pilík ale nechal vyniknout Grigara. Až poté zahrozily i Teplice, Moulis však pálil z dálky těsně nad. Ještě před pauzou znovu zasáhl hostující brankář, tentokrát proti Kratochvílovi.

Teplický kouč Hejkal po poločase hned dvakrát střídal a poslal na trávník čerstvé Petra Mareše s Žitným. V 52. minutě po Jovovičově pasu postupoval sám k brance domácí Sýkora, ale Grigara neprostřelil. Na opačné straně vyrazil Hrubý Žitného ránu.

Teplice držel ve hře Grigar, který dobře vyběhl při Krobově šanci. Na druhé straně v 69. minutě centroval z úhlu Moulis a míč se nečekaně snesl na břevno.

O dvě minuty později už Jablonec definitivně rozhodl. Po dalším rohu si naskočil na centr Břečka a s mírnou tečí obrany hlavou překonal Grigara. Pětadvacetiletý stoper dal poprvé v životě dvě branky v jednom ligovém utkání, v předchozích 91 zápasech přitom skóroval jen jednou.

Dvou gólů se dočkal i Doležal, který v 86. minutě využil Čmovšovy chyby a křížnou střelou zamířil k tyči. Branku nakonec daly i Teplice, po centru Petra Mareše si v 89. minutě po prudké hlavičce připsal první ligovou trefu Shejbal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122029:338
2.Viktoria Plzeň1492326:1329
3.FK Mladá Boleslav1481528:1925
4.FK Jablonec1473426:2024
5.1. FC Slovácko1473420:1924
6.Baník Ostrava1471624:1822
7.Sparta Praha1463527:1921
8.Slovan Liberec1453621:2018
9.Sigma Olomouc1446420:2018
10.FK Teplice1446412:1718
11.Dynamo České Budějovice1452721:2517
12.Bohemians Praha 19051443717:2615
13.1. FK Příbram1433812:2512
14.MFK Karviná1425711:1911
15.Fastav Zlín143299:2111
16.SFC Opava142397:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (448)

Přidat komentář
Rothbard

Tak tím dopisem se Teplice samy odepsaly. Když se k tomu přičte, co předvedli na hřišti. Celkem pěkné kurzy proti nim (výsledek zápasu, žluté karty).

Ten boj o třetí místo bude krásný a napínavý až do konce. Vidím to na 5 týmů (Jablonec, MB, Baník, Slovácko a neodepisoval bych ani Spartu) s tím, že časem nejspíše odpadne Slovácko a nedivil bych se něčemu podobnému ani u Baníku. Jsem však zvědavý, jak nás chtějí tyto týmy reprezentovat v pohárech. Z toho mám celkem strach.

Reagovat
ondrasch77

Tak navzdory prognózám, dneska Jablonec dobrej výkon...

Dnes musí pochválit i své "neoblíbence" - Kratochvíl i Považanec dnes zahráli super zápas. Břečka, Doli, Holík, Plechatý nebo Jovo vynikající výkon...

Teplice od debaklu zachránil vynikající Grigar, jinak byli úplně marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už se tady někdo ptal, tak sorry. Můžou Pardubice do ligy? Mohly by hrát třeba v Praze/Bolce?

Reagovat
Salfovic

A mají Pce vůbec takové ambice, a kdo je vlastní ?

Reagovat
naheCZ

Ambice vlastník má, aspoň jsem to jednou někde četl. Ale celé je to podmíněno novým stadionem.

Reagovat
ratusek

Jak to dnes vypadalo? Po první půli klasickej nervák. Škoda že jdyž jedete ven, tak hrajete sračku. Byste už vedli o 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

První půlku jsme je k ničemu nepustili a měli tak 5 gólovek. Pak dali rychlej gól a začali tlačit. Ještě pár minut a už by asi srovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hubschmana a hned to jde... velká škoda, že je ten hráč nedotknutelný. Jinak by mohl být Jablonec hodně úspěšný i v pohárech.

Reagovat
ondrasch77

Tak dneska to bylo především o proměněnování šancí než o absenci TH...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. A proměňování šancí bylo hlavně o obraně, která měla najednou daleko víc prostoru na ofenzivu. Vypadalo to, že celá defenzivní čtyřka zahrála svůj jasně nejlepší zápas v sezóně, ale to je tím, že nemuseli řešit díru ve středu pole.

Reagovat
ondrasch77

Tak TH je v odebírání balónů téměř bezchybnej..., ale je pravdou, že Pilík má o parník daleko lepší kopací techniku (což se u pecky úplně nepotvrdilo) a možná měl svůj přínos pro větší ofenzivní snahu.

Každopádně po derby (kdy jsem byl trochu zklamanej hrou)to byl dneska docela fičák

Reagovat
PlackaSKS

byli jste jasně lepší, měli daleko víc šancí a jak sám píšeš, teplice zachránil od debaklu jen grigar... tohle nebylo o proměňování šancí

Reagovat
ondrasch77

Tak kolikrát dojíždíme právě na to,že sišance vytvoříme, ale nedáme...

Dneska dal Břečka dva náhoďáky a Doli jeden se štěstím...

Reagovat
PlackaSKS

dalších deset jste nedali.. jako neřikám, že je to absencí hubschmana to určitě ne. ale dnes jste byli prostě ve všem lepší a naprosto zaslouženě vyhráli

Reagovat
Slavia10

Chtěl bych se tě prosím na něco zeptat. Proti nám se mi od vás nejvíc líbil Jovovič, je jasné i podle minut, že Hora nejspíš po sezóně půjde, Provod zahrál slušných minuty, ale nic extra, ale ten je mladý a sezóna ukáže, zda tu bude příští sezónu. Všichni víme, co Trpiš dokáže vymáčknout z hráčů, jak myslíš, že by si u nás Jovovič vedl ??? Přišlo mi, že technicky je vážně a skvělý a zároveň není líný běhat ideální do naši hry.

Reagovat
ondrasch77

Jovo je šikovný, nebojí se hrát 1 na 1, někdy zbytečně předržuje balón.

Rada ho naučil i bránit, ale jde to ruku v ruce na úkor té ofenzivní části - https://www.fortunaliga.cz/hrac/3500-vladimir-jovovic

Jovu nepotřebujete, na levou stranu se vám od nás vrátí v zimě daleko produktivnější Sýkora.

Horu bych zatím vůbec neztracoval, kolikrát hráč potřebuje i rok, na to aby si zvykl na nové prostředí, navíc u vás je ta konkurence obrovská. Vem si Holeše, podle mě druhý nejlepší pravý bek ligy, ale přes Cufa se tam prostě nedostane a sedí, to samé Zelený na druhé straně

Ale bez tak si myslím, že ho radši získala Slavie v září za 15 mil (vím, že je to host., ale s opcí), než aby ho kupovala v příští sezóně za 50 mil. z Jablonce

Vůbec bych se nedivil, kdyby v zimě proběhla rotace, že se Sýkora, Matoušek vrátí do Slavie a Tvrdík k nám pošle na host. právě Horu...

Reagovat
Slavia10

Což o to, Hora by podle mě u vás byl vážně dobrý. Jde tu o to, že Trpiš se Sýkorou už asi skončil.

Reagovat
ondrasch77

Proč?

Reagovat
Slavia10

Odešel k vám hostovat, protože Trpiš s nim v kádru nepočítal, teď ale u vás je dobrý a produktivní já doufám, že u nás dostane šanci ještě, za zranění nemohl.

Reagovat
ondrasch77

Spíš šlo o to, aby se po zranění rozehrál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hora k Vám v zimě hostovat jít nemůže. Pokud se nepletu nesmí nastoupit za tři kluby během jedné sezony. Takže buď v zimě koupit a nechat hnít na tribuně, popřípadě na střídačce a nebo zpátky do teplic ať už hostovačka ze Slavie nebo konec hostování

Reagovat
Kang & Kodos

Pěkně si to dojebal. Vytrucoval si odchod z Teplic, ale jenom na půlroční hostování, následně ho vůbec nezapsali do soupisky pro LM, a až na jeden zápas si nekopl ani v lize. Jestli Slavie neudělá 3. místo ve skupině, tak už tam bude úplně zbytečnej a jak by ho přijali v Teplicích, kde evidentně dělal dusno, to je otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si snad zahraje aspoň někde za B-tým ať už ve Slavii nebo v Teplicích

Reagovat
Shevchenko

Jako že jste je dneska proměňovali?

Reagovat
ondrasch77

A ne? Jen zásluhou Grigara nedostaly Teplice vyšší příděl...

Reagovat
Shevchenko

Já jsem to měl sice zapnuté jako kulisu, ale přišlo mi, že jste každých 5 minut spálili nějakou tutovku. Někdy jsem se musel fakt smát, jak jsem viděl to finální řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlsvně zíral na ten počet žlutých karet Teplic, nejen v tom zápase, ale celkově. Strašně pomalý, starý a nedisciplinovaný tým...Jablonec hrál dobře.

Reagovat
run

ten starej tým má stejnej věkovej průměr jako Baník. 27,5 roku. a i když je pomalej, jak píšeš, dostal míň gólů než vy...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je Baník na pichu víme všichni, ale jestli to chceš brát jako berličku...Teplice stagnují, spíš se zhoršují každým rokem, když si vzpomenu na doby Verbíře, neměli byste být spokojeni, ani náhodou, my to možná trochu přeháníme ten hate na některé z Baníku, ale tlak je dobrá věc, lepší než stagnace a plácání se po ramenou, jak je všechno skvělé, i když není...Promiň za názor.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Z 11-ti střel do brány, dát 4 góly mi nepřijde jako střelecká nemohocnost...

Reagovat
smazaný uživatel

takze jste ty sance nepromenovali, tak proc pises, ze jste byli dobri v promenovani? wtf

Reagovat
Losinho

taky jste si jich vytvořili snad 12 ne? tam mohl bejt bůr už v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknou sračku si napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Shejbal-Čmovš je podle mě v současnosti nejhorší stoperské duo v lize. A to mají konkurenci v duu Tregler-Soldát.

Reagovat
run

a proto měli před zápasem jen 13 obdržených gólů/ a z toho pět od slávie/...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mají dobré beky a gólmana. + Jeřábek je super

Reagovat
Hiko

OMG Tregler a Soldát spolu snad nikdy vedle sebe nehráli, Soldát navíc není ani stoper, Tregler v poslední době taky do středu obrany moc často nezasáhnul (nepočítám dnešní střídání Šimka). Zkus vylosovat jinou náhodnou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by ten fotbal měl začít trochu sledovat a nepsat žvásty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Shor paniku, ty kurvo, takhle si to zajebat WTF? střídáním

Reagovat
Shevchenko

Vzpamatuj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt kus debila

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ZOO Ostrava - Sigma Olomouc 2:0

Banik Ostrava - Sigma Olomouc 0:2

Ale tak zidi konecne nasli utocnika, Diop beha i dava goly. PANIK VEN !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Páník dovnitř!

Reagovat
Salfovic

Aby teď tu antiPánikovskou vlnu eurofotbal ustál.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kaspar

tak tam na zaver necham aspon Smolu, kdyz nechci byt aktivni a budu uz jen branit a odkopavat, tak aby to melo na koho litat, ale hrat na konec 4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

Naše marodka už dá na slušnou sestavu.

Dostál - Vraštil, Azackij, Giorgadze - Vakho, Folprecht, Jiráček, Hnaníček, Hlinka - Mašek, Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na prokletí "letná"

Reagovat
Mirek na tenisu

Ale zase se uzdravil Bomber Železník.

Reagovat
Kepy_FCB

Tenhle výsledek i průbeh jsem čekal přesto jsem zklamán.

Reagovat
Banikovec7

Zase jsme doplatili na nešířku kádru v záloze, nedivím se, že tam chtěl někoho poslat, když si ve středu Sigma nakonci dělala co chtěla, ale Šindeláře fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesirka kádru

Reagovat
Banikovec7

A kolik že přesně máme zdravých středních záložníků?

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr Další dva body úplně zbytečně v háji...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, spravit si chuť po zkurvenem Panikovi... Ženský basket Zidovky vs. Brno, bizar na druhou... Ale kotel tu mají a pivo zadara!!!

Reagovat
Bakary3

Ty jsi fakt nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt dement

Reagovat
Zdechlina

Slovácko válec! Snad si formu udržíme co nejdýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Ondra? Jinak gratuluji

Reagovat
Zdechlina

Dík. Ondra pecka. Bojuje, padá mu to tam. Škoda že ho nemáme na stálo. Bez něho to bude zas o cosi těžší. Ale konečně se ten mančaft rve a snaží se.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Shevchenko

Mně se ten váš kádr hrozně líbí. Z toho průměru určitě nejvíc, navíc vás trénuje Svědík, přeju vám co nejlepší umístění.

Reagovat
Zdechlina

Díky. No dokud tam bude Svědík, budou i výsledky. Já to říkám furt, zahrnout ho zlatem ať nám neuteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Proslýchá se, že je spolu s Gulou ze SVK jedním z kandidátů na Vrbovo flek který jistě neprodlouží smlouvu a možná půjde už v zimě

Reagovat
Zdechlina

No já slyšel že je o něj zájem v Baníku. Uvidíme co bude. Každopádně jestli půjde, tak by bylo nejlepší, aby šel až po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Byste chtěli Šašinku natrvalo v rámci přestupu Ale Svědíka a Havlíka, Zajíce taky bych u nás rád viděl, to určitě. Snad někdy...

Reagovat
Zdechlina

Havlíka, Zajíce nedáme. Udržet Svědíka bude setsakra těžké. Bohužel nejsme klub na takové úrovni abysme dokázali udržet nejlepší hráče/trenéry, pokud sami nechtějí zůstat.

Reagovat
andrew96

Reagovat
sosna

Latal jim dal v poločase asi slusnej ceres, ale nechápu co s nima dělá před zápasem. Ten začátek zase totálně prochrapali.

Reagovat
Zdechlina

Látal a céres? Já že céres može dat jen jeden kouč

Reagovat
vetrnik
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Hokaido

Petür Röda

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

Už si to sedá

Reagovat
Civers

Teď se zase budou všichni plácat po ramenou jak je to super a za týden rupneme na horké půdě v Opavě ten první poločas jsme měli z prdele kliku, pro Bohemku docela nefér výsledek

Reagovat
vetrnik

OT:

nebizarnejsi gol vsech dob, chorvatska liga

https://streamable.com/lo8a5

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Hokaido

Jsem si nejdřív říkal, že na to není nic tak zvláštního. Pak to přišlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
8lampard8

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
db18

(ale asi deset minut mi trvalo, než mi došlo, že to předtim byla tyčka )

Reagovat
Azazelo RD

Fakt to byla tyč? Nebylo to, že ten brankář v brance napnul síť a fakt se to odrazilo zevnitř?

Reagovat
Azazelo RD

Asi spíš jo. Pak se ale divím, že útočící tým přestal hrát. Takhle v TV je to zkreslené, ale na hřišti přeci musí vidět.

Reagovat
db18

To taky nechápu... možná je zmátlo, že gólman rozvlnil síť.

Reagovat
DieFohlenBMG

ja teda vidim uplně jasně míč v brance,pak se ,,odrazil,, od napnutý sítě gól černejch

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, míč se odrazil od tyčky v ten samý moment, kdy byl v síti brankář. Je to matoucí, ale je to tak. Od sítě by se míč neodrazil ven.

Reagovat
Azazelo RD

Od napnutý by právě mohl.

Reagovat
Kiwi-21

Mně přišlo že gólman ten míč vyrazil a samotný gólman letěl do sítě a ne tyčka

Koukal jsem na mobilu tak možná tyč byla ale také jsem si nejdříve myslel že to byl rovnou gól

Reagovat
Salfovic

To se byl ten brankář jako vychcat nebo co ?

Reagovat
PBLead

no po tomhle už brankář asi nikdy neopustí při oslavě kasu. Jinak sice kuriózní, ale fér gól.

Reagovat
DieFohlenBMG

wtf

Reagovat
PBLead

co?

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby nebyl idiot a nevracel se, vystavil by toho střelce do ofsajdu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Na jednu stranu slouží Bohemce ke cti, že přišla hrát fotbal a ne mistrovství světa v okopávání. Klidně to mohlo i vyjít, protože v prvním poločase nám Heča vyloženě zachránil prdel, když chytil dva jasný góly. Na druhou stranu co dneska předváděli v obraně, za to by se styděli i v divizi. Tolik do očí bijících hrubek jsem snad u lihovýho manšaftu ještě neviděl. Fajn je, že máme konečně stoperskou dvojici (i když Lischka si neodpustil hned na začátku solidní píčovinu), a konečně se poslední zápasy chytl Trávník s Kozákem.

Reagovat
Kang & Kodos

*ligovýho, lihovej hraje až zejtra od pěti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Komplet souhlas. A byť já pořád nechápu, proč nechytá Nita, tak Heča je taky skvělý

Reagovat
Kang & Kodos

Nita je lepší golman, ale Heča poslední dva zápasy podržel a teď chytá zaslouženě. Jenom jsem zvědavej, jestli ho pak zničehonic odstaví jako Florina

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Greny

Tam nějak zapomel napsat že ta první fotka je z jeho ig kde propaguje nějakej salon pro ženský

Reagovat
smazaný uživatel

To se nehodí přece

Reagovat
Kang & Kodos

Proč chlap propaguje salon pro ženský?

Reagovat
Losinho

Nedělá tam jeho manželka?

Reagovat
Kang & Kodos

Bych čekal, že s ním je proto, aby dělat nemusela. Jako možný to je, ale nevím, jestli je Limba správnej influencer pro manikúru

Reagovat
Losinho

jinej influencer za to bude chtít prachy

Reagovat
Remt

já myslím, že naopak nikdo není lepší

Reagovat
bobis21

Proč by nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

a na druhe fotce neni nic, krome vanocniho stromku.. novotnak uz je taky dobry debil, pro liky vsechno

Reagovat
Mirek na tenisu

Novotný je už jednou nohou v Bohnicích.

Reagovat
Salfovic

Njn, v apatyce nenakoupíš ani vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka měla mraky jasných šancí, takže udržená nula je takový malý zázrak. Dnes si zaslouží hodně velkou pochvalu Frýdek. Parádní výkon,směrem dopředu je milionkrát lepší než Hanousek, akorát škoda, že udělá občas kiks ,každopádně na levém beku musí hrát dál.

Radost mi udělala i návštěva a to bych řekl, že lidí bylo ještě více, než se hlásilo. Takže za to palec nahoru.

Reagovat
Salfovic

Na Letné nejsou turnikety, tam se diváci hlásí někde na recepci?

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Nakloněna rovina

Reagovat
Džeko55

Hřiště z kopce o výšku branky jsme měli donedávna i v jižních Čechách v Římově

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dneska jsem si dal takový pražský fotbalový dvojboj, tak sem po delší době zas něco napíšu.

První zápas my se Žižkovem, tradiční venkovní lejno, kdy jsme vystřelili jednou na bránu a výsledek 1:0 je pro nás ještě milosrdnej. Asi to chce jít zase zpátky na zem po pár povedených zápasech. Pozitivem (asi) je 114 lidí v sektoru hostů, to docela ujde na tu bídu.

Druhej zápas pak na Letné. Chtěl jsem si spravit chuť a vidět něco, co aspoň trochu připomíná ligovej fotbal, a to se docela povedlo. Sparta dopředu překvapivě dobrá, kdyby měla místo Kozáka útočníka, tak vyhraje i větším rozdílem. Naopak obrana šílená, Bohemka na tom individuálně není o moc líp než Žižkov, kterej jsem viděl v poledne, ale přesto mohli dát několik gólů. Ze Sparty bych vyzdvihnul Frýdka (dneska skvělej) a především Heču, kterej chytil 3 góly určitě. Z Bohemky bych vyzdvihnul tak akorát fanoušky, fandili parádně i za stavu 4:0, to fakt cením. Skoro bych jim i přál nějakej úspěch, nechápu, že si i přes ty všechny stejně nepovedený sezony drží furt takovou úroveň.

Reagovat
Liquid

a doufám že si to nebyl ty cos házel zapalovače a kelímky, to byla ostuda od fanoušků Brna, dokonce jste byli i napomínaný pořadatelem za rasistické "antifandění" na černocha, pro příště je koukej zpracovat anebo chodíš taky na hlavní tribuny a ne do kotle ?

Reagovat
ZB 07

Neházel jsem samozřejmě na hřiště nic, ale do sektoru hostú normálně chodím. Rasismu jsem si nevšimnul, včera tam převažovala ještě docela umírněná část tvrdýho jádra, takže jsme tradičně hráče na konci ani nevypískali (což mě štve docela).

Reagovat
mickey mouse

Bohemka a její hra je tragická, dovolil bych si říct že i horší než naše. Akorát dávají ty góly no...

Reagovat
ZB 07

Byli fakt strašní, štěstí, že letos je těch špatných týmů tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, určitě bych vás viděl na prvním místě radši než Pardubice.

Reagovat
ZB 07

Tak mně zrovna Pardubice přijdou docela sympatické, lepší než třeba Dukla určitě.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy konečně někdo na tribune sunda ty růžové brýle Jankulovi, ať si konečně uvědomí, že Panik je momentálně největší zlo Baníku? Zkurvene alibisticke hovado, co tam už od začátku sezóny nemá co dělat!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš někoho jiného? Mě se nezdá, že by se do Baníčku někdo nějak hrnul a když tak, tak Pivarník apod., což by nás dostalo ještě do mnohem větších problémů. Jinak, nemám ho rád, každý den už rok chci aby odešel, ale nadávat mu...Dostáváte se tím akorát na stejnou úroveň jako on, když natře novináře, bo nemají licenci na trénování nebo když setře Granece v TV rozhovoru po poháru v Lanžhotě. Prostě úplně, ale úplně zbytečné a nemístné.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarníka jsem nechtěl a byl jsem rád že nepřišel (pokud bych soudil Látala jen podle toho jednoho zápasu u nás, tak ani jeho, i když nevím jestli to není třeba jen tou kvalitou hráčů co má k dispozici), ale fakt není nějaké nouzové řešení, které by nám ublížilo méně než to, že tam budeme mít Pánika dokud se nenajde někdo normální? Pokud by souhlasili s dočasným angažmá, tak klidně někoho nevyzkoušeného, prohry doma bych po Pánikovi klidně odpustil, hlavně abychom už srovnali tu výkonnost doma a venku. Nesnesl bych jen chaos, nákopy jako na vesnici, odfláknuté zápasy a stereotyp, kdy to nevychází a stejně čekáme, že to třeba jednou vyjde. Jak se pořád řeší výchova hráčů - řeší někdo ve větší míře i vzdělávání, případně skautování trenérů? Ne jen zaplatit jim školení, ale taky sledovat jak umí jednat a pracovat s hráči, jestli je umí motivovat, reagovat na vývoj zápasu, jestli vyznává styl hry vhodný pro A-tým. Protože nic z toho Pánik nesplňuje a pokud zůstane, tak z možnosti důstojného poděkování za zázračnou záchranu zůstane jen hněv za prospané sezony A pokud si nehlídáme a neřešíme svoje trenéry ani trochu, tak pak to asi jinak nepůjde, než sáhnout do koše s lístkama vyhozených trenérů a jednoho z těch neúspěšných si vylosovat.

V sobotu byl celý druhý poločas jen otázkou času kdy dostaneme gól, my jsme se tam zase přišli jen zúčastnit (vyjma asi 2-3 šancí, které jsme nedali měla míč hlavně Sigma), jako bychom hráli venku. Sice jsme v prvním poločase mohli rychle rozhodnout a neřešili bychom ztrátu, ale ten druhý poločas to prostě zazdil. Nebylo to v druhém poločase sice tak špatné jako při výhře 3:0 s Příbramí, ale takhle vyklidit pole je pro tým, který chce hrát o poháry ostudné.

Jinak ve středu postup, v sobotu zase jen výlet na památky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale můžeš riskovat to, že ti nějaký nezkušený trenér spadne s Baníkem až do skupiny o záchranu? Představíš si ten bugr, co by velká většina fanoušků spustila, i kdyby výkony byly nadějné? Pokud se nedostaneme nad 35 bodů, tak tam zahučíme velmi pravděpodobně, i když na 99,9% nebudeme hrát baráž, tak týmy ze současného 11. a 12. místa vypadají relativně konkurenceschopně a nepodceňoval to. Už vidím ty návštěvy na těch případných třech domácích zápasech, pískání většiny z béček a shitstorm na sociálních sítích. To by nepomohlo nikomu...Jankulovski zaspal možnost oslovit Látala v květnu (naprosto ideální trenér vzhledem k typům našich hráčů, Olomouc je zcela jiná, tak proto to tam déle trvá), teď se o něco snaží, ale ta situace není úplně černobílá, nezávidím mu to, potažmo celému vedení. Jinak souhlasím.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mu to teda vytmavil. Ty budeš asi pěkně drsnej typek

Reagovat
Diego2

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Musa dva góly a na fotce Potočný Jinak překvapivá výhra

Reagovat
smazaný uživatel

rasismus

Reagovat
REPLIKATOR

Hradec 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný kolo ve FNL Pardubice, Dukla, Hradec i Brno prohráli

Reagovat
ZB 07

Tak u Hradce a nás to není zas tak nic překvapivýho

Reagovat
ratusek

a vy to příští kolo opět pohřbíte prohrou v Prostějově

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně se toho taky bojím

Reagovat
JessePinkman

Dynamo válec. Teď ještě sfouknout Teplice.

Reagovat
Mirek na tenisu

Faulík na Hrušku, faulík Pušbauera na Brabce....mohl jeden z nich i písknout, ale nemusel. Pravda. Pro Plzeň po průběhu první půle docela tragédie. Kayamba větral Búřila a celou obranu, ovšem jeho finálka a koncovka je šílená. Krmelando jim dobře utíkal, ale když měl přihrát tak buď ho nikdo nedoplnil nebo to zjebal....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebul nulo. Gól v pořádku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty musíš být ale blb. Už podle nicku

Reagovat
Azazelo RD

Ten výsledek s Bolkou je podezřelý, to zas bude někdo stíhaný. #JeSuisHauzr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Tak liga ztratila napětí a tím pádem i celá nadstavba. Super

Reagovat
PlackaSKS

tak nějak šťastná výhra, jinak remízovej zápas. naštěstí plzeň měla koncovku jako my. dnes vlastně spíš horší... 9b paráda, ještě to ted potvrdít párkrát s baníkem. věřim, že plzen ztratí v následujících kolech, tak by to mohl bejt solidní náskok ještě před jarem.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nebyl uplně bezchybný, ale hlavně, že jsme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, při tak náročném programu jsem nečekal, že hrou výsledky navážeme na jaro. Navíc, že budem mít takový náskok.

Reagovat
Hokaido

Slavia má fakt až neuvěřitelný momentum tuhle sezónu v lize. Šance Brabce a Kayamby by z 20 případů v 19 skončily gólem, ale proti Slavii z toho není ani jeden.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kayamba je kopyto. Jeho koncovka je strašidelná.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

19/20 jo? Tos neviděl naše zápasy s Opavou nebo Olomoucí

Reagovat
montaigne33

Málo fotbalu- hodně boje... Ale po Barceloně jsem nevěřil, že by SKS mohla vyhrát... Velkým problémem SKS by bylo zranění Hovorky a Součka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vítězství má velkou cenu, ten pomezní se moc snažil, ale nakonec to Plzni k ničemu nebylo.Velká gratulace, Ve středu postavit v MOL náhradníky, doplnit je kluky z béčka, protože někteří kluci už toho mají plný zuby.

Reagovat
montaigne33

Zajímavá mj. byla i situace "s faulováním- nefaulováním" Tecla ve vápně... a pak následoval odkop od brány ,ačkoli míč neopustil hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Hrej dál!

Reagovat
montaigne33

Ano, na červenou... a divil se, že dostal žlutku

Reagovat
Losinho

Kdyby na tom zápase bylo vid.. oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Je tady VAR a stejně Plzni nevyloučí Procházku s Limberským a odpustí penaltu.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Rolf

Téhle ČUTANE se u nás říká "výkvět"ligy,tak daleko jsme klesli.Nebylo vidět naprosto nic

z vrcholového fotbalu,jedině jedna taková umouněná branka,jinak ubohost!

Reagovat
Rolf

Bez odchovanců Sparty by obě mužstva snad ani nemohla nastoupit a když ano,tak nevím

co by hráli,i tak to byla oboustranná bída.

Reagovat
Blasphemer

Tahle Slavia se dala porazit. Škoda, ta neschopnost v koncovce je už dlouhodobá věc, dnes to nebylo jiné. A k tomu nedůraz ve vlastním vápně při jedné situaci a hotovo.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Nedůraz a zahazování šancí, naše dvě největší dlouhodobý slabiny nás opět doběhli.

Reagovat
Coutinho10

konečně se to tam povedlo urvat...každá série jednou končí a jak jsme neměli štěstí proti Barceloně, tak teď se to v určitých momentech k nám i díky tý bojovnosti otočilo, ikdyž to bylo hodně těžký v tom prostředí uspět, ale povedlo se a tabulka tak vypadá luxusně

Reagovat
Kaspar

nevis jestli v becku je nekdo kdo by byl schopny odehrat stopera v pripade potreby ? protoze Hovorka potrebuje pauz, Kudela taky nemuze hrat vse a jediny nahrada je Frydrych a porad chybi ten jeden dalsi

Reagovat
PlackaSKS

vlček? ale už sem o něm fakt dlouho neslyšel... nicméně takacs a frydrych?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček je v Ústí.

Reagovat
Kaspar

a jo vlastne Takacse mame, neni s nim neco ? si ani nevybavuju ze bych ho nekdy videl aspon na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Byl zraněnej, dneska hrál za B.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kaspar

jinak na Horu se asi opce uplatnovat nebude, podle jeho vytizeni ?

Reagovat
montaigne33

Hora si "odškrtne", že má titul ( podíl na něm...). Proč dostává takový prostor Tecl? A třeba MvB sbírá jen minuty...

Reagovat
Remt

Dostávat prostor by neměl ani jeden z nich, matlalové jsou to oba. Místo aby tam byl nějakej zabiják. Viz včera Tecl když dostal skvělej míč za obranu (sice byl odmávanej offside ale podle opakovaného to bylo dost na hraně a třeba by to i přes VAR prošlo) ale co on udělal? Zpracovával to jak pako.. trvalo mu to.. obránce ho doběhl,, on si tam s tím hrál a nakonec ani nezakončil. Ikdyby byl i podle VARu odpískanej offside, tak to hle má bejt sakra gól! A pokud už ne gol tak aspoň ohrození a střela na bránu. Ne že dostane skvělou přihrávku a takhle si to tam nesmyslně šmrdlá a zadrbe to

Reagovat
montaigne33

S většinou souhlasím... Ale MvB se mi jako hráč líbí= navíc HOLANĎAN= FANDÍM AJAXU atd. ... ačkoli jeho proměňování šancí je zoufalé... SKS by potřebovala zabijáka- plus ho zapracovat do systému... JT uznávám, ale Trpišovo zalíbení v "neS.T.řelci" nechápu...

Reagovat
PlackaSKS

to fakt netušim. je možný, že jeho čas ještě přijde... ted vlastně nebylo moc kdy ho nasadit. tak třeba proti baníku

Reagovat
Losinho

A přišel mi horší než ty frajeři, co maj ještě nějakou dobu do maturit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Takacs dnes nebyl špatnej...klidně bych ho v lize zkusil

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
j_mrazik

Laco Takács.

Reagovat
smazaný uživatel

Takács + na stoperu zkoušel Hromadu. V béčku je ještě Švec, ale to je dost sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Kdysi hrál stopera Škoda a Souček

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Takže máme po 14 kolech prakticky hotovo, teď by se Slavií museli škaredě vyjebat Číňani, aby z toho nebyl titul. Dneska to byl zápas spíš na plichtu, ale Slavii se to tam holt povedlo protlačit. Až tenhle tým sežene normálního útočníka, tak to bude peklo.

A Kozák > Krmenčík, change my mind

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě - 193cm > 190cm

Reagovat
Greny

Jak to vypadalo? Neviděl jsem ani minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnané utkání, Plzeň lepší vstup, pak se to vyrovnalo, Slavia lepší konec první půle a udělala z toho gól. V druhé půlce jsme je dlouho do ničeho nepouštěli, poté ale měli 1-2 tutovky. Konec jsme zase ale zvládli celkem dobře. Díky O2 jsem ale taky některé pasáže neviděl, protože se mi to dost sekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme utrpěli vítezství, ale po Barce jsem čekal ušmudlanou hru. Co mě ale úplně ze všeho nejvíc strašně moc nehorázně kurevsky hodně mrzí, je ten gól od Příbrami, Kolář by si ten rekord zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne derby to bylo s lepsim koncem pro slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Derby to opravdu nebylo.Konec pro Slavii vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mě slavia zklamala...hrajou nejlepší fotbal a vedou tabulku. Tak nevim proc dnes meli zapotrebi to breceni a korunu tomu nasadila lavička, ktera schválně vhodi mic do hřiště aby přerušili hru.

Tak snad příště zase lepší výkon a bez těchto nechutných vylevu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si s námi nemáte co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tím myslíš, já jsem Slavii vždy přál a obdivoval ji do té doby než ji koupili číňani a tím se sice zachránila, ale pro mě ztratila tvář

Reagovat
Losinho

Pověz nám o tom víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia pro mě vždy byla symbolem vlastenectví. Protože ji nic nepolozilo. Hlavně za komunistů se se Slavii dost vyjebalo. Zbourali ji novej stadion, hraci nucene prestupovali jinam, to jak se komunisté zachovali k Bicanovi a spoustu dalších a dalších věcí které Slavia přežila tím si zasloužila obdiv.

Vždy byla protikomunistická a tím že se nechala koupit firmou z komunistické číny tak pro mě tím ztratila tvář.

Každopádně ji přeji úspěch a doufám že brzy bude Slavia zase vlastenecká

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, není to příjemné ani mně,ale uvědomuješ si, že by bez toho žádná Slavia neexistovala?Sice by to bylo velice "vlastnecké", odmítnout čínský prachy, ale komu by to prospělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nevyvracim. Všichni fanoušci Slavie (ne fanoušci úspěchu) vi cim si slavie prosla a jakou má historii. A tím že se nechala koupit číňany poslapala celou historii jak jako klub vystupovala a jak se chovala. A tím nemyslím jen fotbal ale celou Slavii. A každému vernemu fanouskovi SKS nemůže být jedno že ji vlastní číňané. Pokud to někomu jedno je tak pro mě není slávista srdcem ale jen fanoušek slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně se s tvými názory neztotožňuji.Znám spoustu slávistů, kteří už v 70. letech chodili do kotle, chodí na každý zápas a řeší fotbal a ne majitele.Majitelé přicházejí a odcházejí.Nemáš právo nikoho soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ťal jsi do živého, ti co jsou fanoušci úspěchu si vždycky něco najdou

Reagovat
montaigne33

Zjednodušený pohled na Čínu (tzv. tamní komunismus) šíří i sinologové ze SINOPSIS (Dr. Lomovou znám osobně- její fanatické nepřátelství k ČLR sdílené s M. Hálou, K. Procházkovou a spol. ničemu neprospívá- je to zcela ahistorický přístup ke kultuře a státnosti Říše středu. SKS je asi tak ČÍNSKO-komunistický klub jako MERCEDES/ DAIMLER AG čínsko-komun. firma

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem psal ze je Slavia cinsko-komunistický klub?

Reagovat
montaigne33

Když několikrát zmiňujete "komunismus a Čínu" vs, minulé vlastenectví (SKS), tak "něco" implicitně vyplývá...= zdá se, že současná Slavia (Vám jako i mnoha dalším) připadá nevlastenecká/ a spíše čínsko-komunistická... ŽIJEME V GLOBALIZOVANÉM KAPITALISTICKÉM SVĚTĚ= rozumný příznivec Slavie se raduje z každé investice do klubu

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud porovnávás to že nějaký plagiatorsky číňan si koupil ani ne 10% akcií Daimleru s vlastnictvím SKS čínskou firmou tak mi to přijde jak jablka a hrušky

Reagovat
montaigne33

10% ??? GEELY je v současnosti největším akcionářem DAIMLER AG a INVESTICE JAKO INVESTICE... Do aut, do fotbalu, do filmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je největší akcionář ale pořád je to zatím jen 10% A zatím se nesnaží přejmenovávát modely aut jako se stalo u slavistickeho stadionu.

Chápu tvůj pohled na čínské investice a respektuji ho.

Reagovat
montaigne33

Před časem jsem četl v brit. tisku, že Číňané vykupují akcie Daimleru i od soukrom. akcionářů / = nad těch oficiálních 10% GEELY... Bůh suď, kolik akcií vlastně drží... Každopádně EDEN zůstává pro většinu fanoušků EDEN.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny světový kluby vlastní Číňani, nebo Arabové, jen Chelsea Rusák. Ztratili taky svou tvář?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hodlas srovnávat historii Slavie s koupenou historii Chelsea, PSG a podobně tak se asi nemáme o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím třeba o Barce, Realu, Interu Milán, ti mají taky koupenou historii????

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň srovnej si jakej je rozdíl mezi tím když někdo klub vlastní a nebo ho jen sponzoruje. A pak zkus napsat jiné příklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu tak vlastníci Realu a Barcelony se skládají z několika tisíců členů

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím a je mi to úplně jedno.Mě zajímá jen slavná Slavia Praha a ostatní, ať si dělají, co chtějí.Je to jejich věc.Kdyby je vlastnil Satan a sponzorovalo je peklo, je mi to úplně u zadku,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako fanoušek Barcelony bys to měl vědět a nebo se alespoň nevyjadřovat k něčemu o čem evidentně víš úplný hovno

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem žádnej fanoušek Barcelony, jsem pouze fanoušek Slavie.Barcu mám jen rád kvůli Messimu, jinak je mi naprosto ukradená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Inter Milán?

Reagovat
Rolf

Nevlastní i tebe,ty číňane?Oni vlastní Barcelonu,Real,Arsenal,Juventus,MC atd.?Ty jsi z těch

číňanů úplně zblbnul a nejenom ty.

Reagovat
martin1

Škoda no, dnes se ztratit nemělo. Ta koncovka je opravdu mizerná

Reagovat
smazaný uživatel

Udivuje mě, že Limberský a Procházka nebyli v zápase vyloučeni. Procházka měl několik zákroků na žlutou, Limberský okopával Olayinku jako brambory. Na co sedí kdokoliv u videa, když v malém vápně srazil plzeňský obránce Tecla a nebyla to penalta? Zajímalo by mě, kolik dostali od jistého bývalého agenta, co rád loví "šváby"

Reagovat
Coutinho10

hlavně ten Procházka + ty kecy, co měl po každým faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on i jistý útočník předvedl, že je Chorý nejen jménem, ale zjevně i mentálně. Zároveň mě pobavilo, jak nikdo neřešil Hruškovo sražení Součka. Minimálně žlutou za to dostat měl.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Slavia vede tabulku o 9 bodů, potěšila Barcelonu tak nebudem přece brečet kluci. Co si to radši užít

Reagovat
smazaný uživatel

* potrapila Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi přijde smutné, jak disciplinárka řeší každé pochybení hráče, ale pokud sudí píská zaujatě, případně rozhodčí u videa chybuje, tak je to "lidský faktor" a vlastně se nic neděje.

Takové "chyby" ve prospěch určitých týmů mě štvou asi nejvíce z důvodu, že se díky nim dostávají do evropských pohárů, kde pak hrají většinou bez podpory sudích celkem bídně a následně kazí koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to bylo a bude vždy. Pokaždé se bude pripiskavat velkým týmům. Ať už je to Slavia, Plzeň nebo Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale v případě takových chyb by měl daný sudí dostat stopku alespoň na několik kol a projít si povinným školením. Samozřejmě bez ohledu na to, pro koho připískával.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím, ale to by tam museli být nahoře jiní lidé

Reagovat
Coutinho10

ten trest klidně dostat můžou, ale to nic nezmění...pak tam budou zase jiný loutky, takže to je pořád dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký útočník?

Reagovat
andrew96

V prvním poločase byl jak z divokých vajec. Ale až na červenou to nebylo, to samé Limberský.

Reagovat
Coutinho10

působil celkem sebejistě, že 2. kartu už nedostane, ale zase kdyby jim někoho vyloučil, tak jak nás znám, tak by nám to spíš uškodilo, takže to dobře dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl náhodou Limberský už 4. Kartu? Proto mu bylo jedno jestli dostane červenou nebo ne?

Reagovat
Coutinho10

podle tohoto komentu asi jo, takže možný to je

https://twitter.com/czechfooty/status/1188541070549901314

Reagovat
smazaný uživatel

Oba se dopustili několika zákroků, za které měly následovat žluté karty, tudíž by šlo o vyloučení po druhé žluté kartě.

Reagovat
Mirek na tenisu

On Procházka vůbec neměl dostat žlutou za faul na Stancia. Byl to běžný faul. Od toho se odvijela hráčova nervozita aby nedostal redku. Pro defenzivního halva problém.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Oba treneri super rozhovory po zapase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď jsem to chtěl napsat. Střízlivé hodnocení od obou stran. Na rozdíl od těch hoven, co jsou tady v komentářích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

hlavne Vrba prekvapil, ale pravdepodobne jenom diky ty 1. otazce od Šilhana, kdy vlastne Plzen pochvalil ....kdyby zacal jinou otazkou, tak by to asi sklouzlo ke klasice

Reagovat
ratusek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/DaveBeno6/status/1188518222284374017

Ať ten plzeňskej potrat vyřeší svou existenci jednou pro vždy. Opět koupený rozhodčí a stejně je to těm zoufalcům k ničemu.

Reagovat
Losinho

Může to trestat disciplinárka?

Reagovat
smazaný uživatel

Může. Ale pochybuju že bude.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Není to nějak tak, že když už byl potrestán žlutou kartou, tak už to nemůže řešit disciplinárka? Každopádně nevím, co dělali ty vocasníci u videa. Ale jeden z nich měl bejt Berka, takže to vlastně chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem sranda, že videorozhodčí v případě takových chyb, co udělal dnes, stejně nebude na 99% potrestán. Měli by ho do konce sezóny nechat pískat jenom divizi, než se naučí pravidla fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty ty pravidla umíš viď ty šášulo.

Reagovat
Losinho

Na to se právě ptám

Reagovat
andrew96

Nějak nevidím důvod.

Reagovat
ACSeRw!n

dal mu malo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dinss

Ubrečenej zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
dinss

Copak? Internetový hrdino?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

On mu jako za to nedal ani žlutou?

Reagovat
Blasphemer

Ten černoch tam šel jako dement.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu tam nešel jako ty. Jste odpad ligy. Čest výjimkám v podobě pana trenéra Vrby, hráčů jako Kalvach, Brabec, Hejda, Kayamba, Hořava.

Reagovat
dinss

Reagovat
meno

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu jak se z fotbalu stal sport kde se v jednom kuse jen padá i po zákrocích který se dají normálně ustát. Neříkám že je tohle ten případ, kopanec z frustrace, ale ve srovnání jak se hrál fotbal dřív by museli hráče jako Roy Keane, Alan Smith zavírat dneska dodatečně do basy. Každou takovouhle červenou a jinými dodatečnými posouzeními od VAR kde se někdo někoho dotkne špičkou kopačky se celosvětově z fotbalu stává basket, nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

se negeb vole, má pravdu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou to bylo, ale souhlasím s tebou. Byl bych rád, kdyby fotbal někdy v budoucnu směřoval co se týká chování k rozhodčím ve směru rugby (respektování jejich rozhodnutí) a házené (trestání účelného kontaktu s míčem po odpískání). Do toho ještě trestat teatrální pády a výstupy po tom, co se někoho lehce dotkli. Asi to všechno v pravidlech je už teď, ale rozhodčí z různých důvodů nechtějí měnit zavedený styl pískání. Pak je naše liga často k smíchu. A když to srovnám s fotbalem na vesnici, tak nejlépe nám pískají rozhodčí, kteří rozhodují hlavně futsalové zápasy a k velkému fotbalu se jen nachomýtnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono díky tomu VAR se hlavně i plno gólů neuzná, což taky kazí hru. Každý rozhodčí má právě jiný styl pískání, není to úplně zavedený. On ten rozhodčí těžko ale může trestat hráče který teatrálně padá když tam ten jasnej kontakt byl. Tohle je taky o hráčích, že ze sebe dělají voly a padají. Já pískal 3.-.4 třídu okres 4 roky a upřímně docela lituju futsalovýho rozhodčího který do tohohle přijde. Spíš bych trochu přehodnotil odměny rozhodčích, buď zvýšit těm kteří pískají okres nebo snížit těm co pískají ligu. Nechápu jak někdo kdo píská okres a má kolikrát víc práce než rozhodčí v lize bere pár stovek a ligový rozhodčí je proti němu boháč. Rozdíl v kvalitě tam je samozřejmě velkej, ale vzhledem k tomu co je to za práci, víkendy v pytli, semináře, znalost pravidel, vybavení, nervy, odpovědnost, pokuty. Min. rozhodčím nižších soutěží by se mělo o dost přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud dělá kotrmelce jako Neymar, nebo se po přiložení protihráčova čela skácí a má hlavu v dlaních, případně se při kontaktu nohou válí jakoby mu tu nohu utrhli, aby při neodpískání vzápětí vstal a běhal jako srnka, tak za to by karty dávat měli. Těm hráčům je to vesměs jedno, že jsou za voly. Místo dělání zmatků s pravidlama o ruce, by se mělo pouvažovat nad tím nesportovním chováním a více ho trestat. S tím střídáním kdekoliv na hřišti to má nakonec úspěch, hráči si málokdy uvědomí, že musí do středového kruhu aby natáhli čas

Jinak rozhodčího bych dělat nechtěl, hlavně v těch nižších soutěžích - ti co neberou bokem a pískají normálně, jsou na tom hůře, než ti co berou. Nadává se oběma, jen ten jeden z toho něco má.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupený rozhodčí? OMG, ty seš teda pěkný kus debila

Reagovat
smazaný uživatel

Debil jsi ty.

Neodpískaná penalta pro Slavii, nevyloučení Procházky a Limberského, dvakrát mávaný ofsajd který nebyl. Třikrát odkop místo rohu a cca 4-6 otočených autů.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá za simulaci, takže Olayinka neměl dohrát. Tvrdík

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Jedinej potrat jsi tady ty a tvoje rodiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, že i prašivý hovno jako ty se dnes může vyjádřit. Buď za to vděčný a vem Limbu do herny.

Reagovat
dinss

Vemu...

Mám na to alespoň prachy a nemusím si chodit každý měsíc pro dávky jako ty a tvoje rodina.

Reagovat
smazaný uživatel

No já zrovna.

Reagovat
meno

Olej celkem na Zavadila Naštěstí si uvědomil, že se takový simulace ve Slavii netrpí

Reagovat
DieFohlenBMG

oba stejně, hrajem dál

Reagovat
Spalovač šancí

Pro Plzeň zápas podzimu, navíc odpočinutá a stejně nedokázala v druhé půlce mačkat. Kromě té šance Brabce, kdy Frydrych úplně nesmyslně opustil svůj prostor a srazil se s Kúdelou, si nic pořádného nevytvořili. A posledních 10 minut se spíše hrálo u Hrušky

Reagovat
Rolf

Slavia mimo té usmolené branky neměla vůbec nic.Byla to z obou stran čutaná,ne fotbal.

Posledních 10min.se hrálo u postraní čáry,závodili,kdo bude vícekrát vhazovat.

Reagovat
DieFohlenBMG

Někdo to sem už dával, jsem jedinej, co vidí jasnej gol černejch?

Každopádně naprostej bizár, chorvatská liga

https://streamable.com/lo8a5

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/b5qmr

Tady je to vidět. Ale je to fakt strašně matoucí.

Reagovat
DieFohlenBMG

jo no

Reagovat
Pony Slaystation

nevidim ani na jednom

Reagovat
mistr129
Reagovat
andrew96

Reagovat
Shevchenko

Co to jako je? Vůbec nechápu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasickej melodramatickej Tvrdík. Místo, aby normálně napsal, co se děje, tak na twitter valí tyhle neurčitý vzkazky.

Já tipuju, že bude mít něco s kolenem a bude out do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš to, že obrana, která zatím dostala 3 góly, bude ve zbytku sezóny dostávat 3 na zápas. I když na druhou stranu Trpiš je schopnej udělat top stopera i z totálního hovna.

Reagovat
Mirek na tenisu

Řehák má prohlídku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, out do konce sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ten je vyřízenej, s jeho stylem, podruhý vazy v háji..

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
martin1

Nic se nezměnilo, pořád jim někdo ubližuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

hlavně, že dostal žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Hovorkou je špatný.

Reagovat
mrtvej ofsajd

to je píči

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny, ze Hovorka bude chybet tak dlouho. V zime nekoho musime sto pro koupit. Hlavne ne Karafiata pls. Zkusil bych cizinu.

Reagovat
lampas

Vidím to na Kacharabu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je lepsi jak Karafiat, ne? A co ten Mara - tam se psalo, ze by mozna umel stopera?

Reagovat
lampas

O třídu lepší jak Karafiát. Mara na stoperu letos hořel, lepší je jako čistič ve středu, ale třeba by z něj dokázal Trpišovský udělat stopera, určité parametry na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba do Slavie a do Liberce Jugas s nějakým doplatkem, tak bych to viděl...

Reagovat
Bakary3

Protoze fotbal nestal za nic, muz zapasu pro me rozhodci.

Tolik do oci bijicich chyb, to se nevidi, a pro me je fakt otazka, na kterou neumim odpovedet, jestli to delaji umyslne, nebo ne.

Zas si pak nedokazu vysvetlit, ze by to byly proste omyly a ani s VAR by to neposoudili dobre...

Hned na zacatku jasnej faul snad na Reznika na hranici velkyho vapna..

Od Limby to umyslny nakopnuti z frustrace jasna redka.

Na Tecla penalta, to neni rameno na rameno, to je vrazeni zezadu.

Hruska na Soucka, bez trestu.

Na Tecla myslim, ze od Hejdy tam byl skluz jako krava, ikdyz to ustal, to se musi trestat.

Zluta Hovorkovi, ta uz byla komedialni jak z vesnice.

Hlousek tam ve svym vapne vykopne krtka a dobihajicimu Olayinkovi je piskanej faul.

Mimoto ten matlak nebyl schopnej dobre posoudit ani spoustu beznych zakroku..

Omlouvam se, mozna si moje pamet selektivne vybrala jen ty veci proti Slavii, ikdyz mam pocit, ze pak trosku tlacil Plzni..

O to ale nejde, absolutne me sere neschopnost tech rozhodcich, nam je VAR fakt k nicemu, protoze by u nej museli sedet od zacatku do konce a stejne by to posoudili blbe.

Jsem hodne zvedavej na posouzeni komise, predpokladam, ze rozhodci podal slusny vykon a pojede se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Před gólem fauloval Souček Hrušku a Hušbauer Brabce. Asi mu var poradil to neřešit. Jinak více méně souhlasím. Franěk a ten plešatý týpek s praporkem, už na Baníku jsem si všiml že na to absolutně nemá, kupa špatných verdiktů.

Reagovat
Bakary3

Aha, beru, nerikam, ze musim byt vsude 100% presnej, ikdyz jsem koukal, tak s kamarady a clovek treba nevidi tolik, jako kdyz kouka sam

Ty fauly tam byt mohly, ale tohle je pak od Hrusky umysl, prasarna.

A dalsi.

Pro me jsou tyhle vykony rozhodcich s pritomnosti videa proste nepochopitelny.. A nasledny zhodnoceni komise tehle ostudnych vykonu taky, jak si kryjou zada.

To at se pak nedivi, ze nemaji zadnou duveryhodnost.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jo jo. Hruška měl dostat žk za strčení do Součka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefaulovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam byli i nějaké různě otáčené rohy, auty. Franěk to vážně moc nezvládl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Tecl - žlutá za simulování...

Hovorka měl dostat už žlutou za to, že narval Řezníka do Koláře... druhá jasná, několikrát mu řekl, že ho odnesou/odvezou a on si furt jel svoje, že odejde... takže zdržování...

Pak jsem nepochopil, že Procházka se žlutou dohrál - sice nevím, za co dostal tu první (jednak jsem tam neviděl z kotle ani nic nedovoleného), ale pak tam měl dost ostřejších věcí, než bylo to první...

Reagovat
martin1

Reagovat
mistr129

Mě hlavně fascinovali ty karty pro Plzeň během první půlhodiny. Kayamba ji dostali kvůli ničemu, Procházka za obyčejnej faul, jen aby nechal bez karty Řezníkovu prasárnu na Koláře, to strčení Hrušky a Procházku pro změnu karty ušetřil, když tam někoho z našich prošlápl.

A to nemluvím o Limberskýho zákroku na Olayinku, na první pohled mi to ani nepřišlo, ale když jsem to po záapse viděl několikrát znova, tak nevím za co jinýho by měla být červená.

Reagovat
db18

Řezníka do Koláře natlačil Hovorka. Kayamba tam pak vletěl jako původně nezúčastněný a stčil tam do někoho větší silou než Řezník do Koláře.

Reagovat
Coutinho10

naprosty souhlas...tu zlutou pro Kayambu jsem taky nechapal + tam bylo jeste srazeni Součka po odpiskani...to vubec z opakovacky neukazali

Reagovat
smazaný uživatel

No a nestrčil do něj právě ten Kayamba?

Reagovat
Coutinho10

to jsem poradne nevidel...podle Souček byl na zemi vic po prave strane od brankare a Kayamba probehl z prostredka, ale z tv jsem to proste nevycetl...zkusim pak kouknout jeste na zaznam toho momentu, ale mam pocit, ze to nebylo zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky ne, já viděl jen záběr na ležícího Suka.No každopádně to mohl dostat i za nějaký kecy.

Reagovat
Coutinho10

j, to bohuzel asi nerozklicujeme

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Cry me a Vltava. Po výhře a v zápase kde to pískal sice sudí blbě ale tak nějak vyrovnaně, tady napsat takový komentář...

Reagovat
Remt

Ale jak říkáš.. pískal to blbě. Já to viděl až od 2. poločasu, chvílemi jsem měl pocit, že píská spíš pro Plzeň, pak to ale srovnal tím, že odpískal Plzni pár blbostí, no stálo to docela za hovno od rozhodčího

Reagovat
KingMaster13

Najednom se shodneme asi všichni a to, že Franěk to pískal blbě Samozřejmě dělal chyby na obě strany. Nejvíc mě teda vytrigrovalo když nevyhodil Limbu za tu prasárnu a jak zapískal odkop od brány když se tam rozmáznul Tecl ale bylo vidět, že ten míč nepřešel ještě čáru a ta akce, když se zvedl mohla pokračovat Nicméně i nám něco odpustil takže asi ok. Za mě nikomu nepřipískával ale těch chyb udělal fakt mraky

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu nastavení 5 minut, několikrát přerušené a nepřidal ani vteřinu..

Reagovat
Losinho

tam měl přidat minimálně další dvě

Reagovat
smazaný uživatel

A co nám odpustil?Otočil tam asi tři rohy a několik autů ve prospěch Plzně, nevyloučil Procházku,ani Lžimbu a teď mě zajímá, co pustil Slavii.

Reagovat
db18

U Tecla jsem si nejdřív myslel, že pískl Teclovi znemožnění hraní míče...

Reagovat
KingMaster13

To jako bez komentáře co se tam stalo

Reagovat
montaigne33

To nechápal nikdo... Jinak Tecl je zoufalý útočník- nestřelec...

Reagovat
Bakary3

Komentar, ve kterym si stezuju, ze piskal blbe, coz potvrzujes.

Bohuzel kdyz to napsisu jako slavista... Tak co cekam jinyho, no..

Reagovat
lichna.

Mi je úplně jedno, jestli to píšeš jako slávista, plzeňák nebo sparťan.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Jeste jsi zapomel dodat že gól byl dost na hraně ofsajdu

Reagovat
martin1

To se mu nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Nebyl to ofsajd, takže to rozhodčí vyhodnotil správně a to je hlavní.

Reagovat
Greny

Pokud nebyl tak pohoda já to blize nezkoumal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sice to není pravda, ale mohla by být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bakary3

Takze mam zminit, ze to ofsajd nebyl, ale skoro mohl byt?

Jinak reakci par exotu typu cukrousek a blasphemer jsem i cekal... Par se jich pridalo.

Je mi jedno, koho poskodil vic nebo min, ale je pro me neprijatelny, jakym zpusobem ridi nasi rozhodci zapasy, kolik delaji i s varem chyb a nic se proti tomu nedela, vsichni spokojeny.

Pro me je to naprosta ostuda a ty chyby jsou neomluvitelny.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Mně vadilo divné rozdávání karet na začátku a pískání každé blbosti na konci. Jinak to ale bylo celkem bez průseru.

Reagovat
dinss

Reagovat
martin1

Standa upadne a hned musí být penalta, mohl být rád, že nedostal žlutou. Být to Krmenčík, tak už Tvrdík s jeho letkou sepisují romány. Žlutá pro Hovorku naprosto v pořádku. Že je zraněn na delší dobu je smutný, ale po takové době, že už musí pro něj přijet, protože sám evidentně neodejde, se rozhodne, že to asi půjde ... Neříkám, že tam některé sporné momenty ve prospěch Plzně nebyly, ale zmínit jen ty, co se hodí ( situace pro Slavii raději nezmínit) a dělat z toho z pohledu rozhodčího jednostranné utkání je trochu ubohý.

Reagovat
Spalovač šancí

Ono je to úplně jedno, ale chce to trošku objektivity. Na Tecla to byl evidentní faul, ale nepísknul to OK. Dá se to zdůvodnit, že posuzuje zákroky mírnějším metrem. Nicméně hned po rozhrání míče od brány (po dalším chybném posouzení situace) je na druhé straně stejným způsobem postrčen Limberský a faul to najednou je. Takže konzistence v rozhodování úplně nulová a to bohužel po celý zápas. Přestože neudělal žádnou zásadní chybu, tak se mu ten zápas hrubě nepovedl a měla by následovat stopka.

Reagovat
martin1

Ale chce to trošku objektivity ... To nemyslíš vážně, to co jsem psal je reakce na naprosto jednostranně napsaný komentář o chybách ve prospěch Plzně, ve kterém jsem zmínil jen některé body z příspěvku, na který jsem reagoval. Nevím, kdo by měl být více objektivnější. Já naopak napsal, že nějaké chyby ve prospěch Plzně se objevily(ale i na opačné straně).

Reagovat
Spalovač šancí

Ale však on to výslovně napsal, že vybral jen ty věci v neprospěch Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Kdyby to napsal přímo, tak neřeknu. Ale psal výčet možných pochybení a pak "mozna si moje pamet selektivne vybrala jen ty veci proti Slavii, ikdyz mam pocit, ze pak trosku tlacil Plzni" Tohle na objektivitě moc nepřidává.

Reagovat
Pony Slaystation

-3/10

Reagovat
montaigne33

Koho by SKS mohla dát (místo Hovorky) na stopera proti Barce? Jsem zvědav, co Trpišák vymyslí??? Měl by to být inteligentní rychlý hráč, skvělý hlavičkář s dobrou rozehrávkou a "čtením" hry... Co třeba posunout jednorázově na stopera Součka... Jeho místo v záloze by převzal Traoré atd. Pokud i tentokrát JT najde řešení, tak klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych. Zálohu si bez Součka neumím představit a Frydrych hraje tuto sezónu dost dobře.

Reagovat
montaigne33

JT se ukazuje jako nepoměrně lepší trenér/ stratég než Valverde... ale bude to mít těžké- Hovorka hrál fantasticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Zeleného. Přál bych to ale Frýďovi...

Reagovat
Losinho

Fuj, Zelený na stoperu proti Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme, aby tam nakonec neskončil Škoda, zkušeností má dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Souček. DZ bude hrát Ibra Traoré.

Reagovat
Spalovač šancí

Traore

Reagovat
dinss

Neskutečný jak fanoušci sešívek dokážou brečet i po vyhraném zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni

Reagovat
dinss

Internetový hrdina again. Kdy přijdeš zmrde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tobě to připadá normální? Že tady mějakej náctiletej fakan bude psát na net takový slova?

Reagovat
Losinho

Jsi na internetu poprvé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
dinss

Nikoliv, jen jsem chtěl zjistit jeho reakci. Je vidět, že to je malá píča a škoda, že ho v dětství fotr víc nemlátil. Zasloužil by si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

:

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spalovač šancí

A po prohraném se může?

Reagovat
Bakary3

To je furt stejny tady, kdyz si kluby stezuji po prohre, tak tu ti sami pisou "proc si nestezujou, kdyz vyhrajou".

Ja bych u tech debilku blbu logiku nehledal.

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

někde diskuze NHL ?

Reagovat
Spalovač šancí

v zimě zpátky na hostovačku na stopera

Reagovat
RadekVonCZE

Alexander Korol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele