FORTUNA:LIGA - preview 14. kola

25.10.2019, 09:01, aktualizováno 27.10.2019, 08:44
Previews
Plzeň se snaží nahánět vedoucí Slavii a nyní má ideální příležitost ukázat, že je třeba s ní v boji o titul počítat - oba týmy se potkají na západě Čech. Třetí Mladá Boleslav hraje doma s Libercem, České Budějovice hostí Karvinou a mohou se odpoutat od sestupových pozic...
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 14:30)
Mladá Boleslav v minulém kole konečně zvítězila venku, v neděli ji čeká další výzva, a sice porazit po třech letech Liberec. V prospěch domácích hraje aktuální forma, postavení v tabulce a také absence kouče hostů.

Šlape to doma, šlape to (snad už konečně) taky venku, šlape to zkrátka všude. Stará dobrá Mladá Boleslav je zase k mání. Po průměrných letech se klub z automobilového města opětovně dere na výsluní a kdoví, kam až to dotáhne. Aktuálně jsou Středočeši v ligové tabulce třetí, druhý Plzeň však není až tak vzdálená. Při současné formě kanonýra Nikolaje Komličenka a jeho druha z útoku Murise Mešanoviće mohou u Jizery pomýšlet na zajímavé věci.

V neděli se ale musí postavit velké výzvě jménem Liberec, neboť se severočeským celkem prohrála Boleslav v posledních pěti ligových střetnutích. "Bude to zajímavé, budeme si všichni přát tuto nepříznivou bilanci přerušit. Budeme se ale snažit prodloužit naši sérii vítězství," připomněl Komličenko fakt, že v posledních dvou kolech neztratili Středočeši ani bod.

Slovan se podobnou statistikou pyšnit nemůže. Body totiž sbírá pracně a pomalu s ohledem na očekávání. Fanoušci Liberce už docela vážně pochybují o Pavlu Hoftychovi jako tom správném kouči pro jejich oblíbený tým. Balancování na hraně zóny o udržení je rozhodně neuspokojuje.

Liberci v minulém kole remizoval v derby s Jabloncem. Slovan předvedl celkem sympatický výkon, od kterého by se chtěl odrazit. "Chceme v Boleslavi navázat na druhý poločas proti Jablonci, který byl podle našeho gusta, hráli jsme aktivně, nebezpečně pro soupeře. To je náš hlavní cíl," uvedl Hoftych, který bude na lavičce svého týmu kvůli čtyřem žlutým kartám chybět. Kromě Hoftycha postrádají hosté ještě Michala Fukalu, domácím zase nadále chybí zraněný Tomáš Wiesner.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Křapka - Hubínek, Budinský, Matějovský, Fulnek - Komličenko, Mešanović
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Mara, Karafiát - Potočný, Baluta, Pešek - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.55 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - MFK Karviná  (neděle 14:30)
Souboj dvou celků pohybujících se ve spodních patrech tabulky je na programu jako jeden z předkrmů večerního šlágru. Zatímco Českým Budějovicím se v poslední době daří, forma Karviné má spíše klesající tendenci.

Jihočeši na začátku září po dlouhé době zvítězili, když porazili Zlín, a i přes následné tři porážky od favoritů se dokázali dostat na vítěznou vlnu - v předchozích dvou zápasech totiž udolali Bohemians a překvapivě i Olomouc, hned tři branky v těchto utkáních vstřelil Ivan Schranz.

Právě ten je společně s Brandnerem hlavním tahounem ofenzivy, každý z nich nastřílel čtyři góly. O jednu pozadu je loňská druholigová hvězda Ledecký. Právě tito by mohli pomoct k dalším domácím bodům, které Jihočeši potřebují jako sůl. Na svém stadionu totiž patří mezi nejhorší týmy v lize.

Nutnost navázat na dobré výsledky si uvědomuje i David Hořejš. "Budeme chtít potvrdit tři body z Olomouce a s klukama jsme se o tom bavili, že body z Olomouce budou mít platnost teprve tehdy, když je potvrdíme dalšími třemi z domácího utkání. Uděláme všechno pro to, abychom body doma získali," říká trenér Dynama.

Karvinští po bídném vstupu do soutěže na konci srpna zabrali a udělali sérii pěti utkání bez porážky, v říjnu se jim však opět nedaří. V zápasech proti Spartě a Slovácku nevstřelili ani jeden gól, šest jich inkasovali a vyšli tak v obou případech bodově naprázdno.

Venku se však řadí mezi ligovou špičku, a to díky tomu, že zvládají zápasy na hřištích tabulkových konkurentů. Ze Zlína i Příbrami si odvezli všechny body, alespoň jeden uhráli i na Hané a v Teplicích. Potřebovali by však probuzení svých střelců, jediným, kdo vstřelil více než dvě branky, je totiž Michal Petráň.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Sivok, Havel, Novák - Havelka, Čavoš - Brandner, Javorek, Schranz - Ledecký
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Janečka, Hanousek - Ba Loua, Bukata, Lingr - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.67 - 4.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Největší zápas podzimu je tady. Slavia po dalším velkolepém představení v Lize mistrů zajíždí na hřiště druhé Viktorie Plzeň. Hosté mají na soupeře ze západu Čech šest bodů k dobru, půjde tedy o dost. Buď se Plzeň na lídra tabulky dotáhne nebo Slavia svůj náskok navýší. Nebo to po remíze zůstane stejné. Každopádně je nač se těšit.

Letos v únoru byla situace před duelem Viktorie se sešívanými lehce podobná. Také tehdy šli hosté do zápasu z pozice lídra ligy a většina pozorovatelů očekávala jejich výhru či remízu. S úspěchem domácích se moc nepočítali. Realita ale byla zcela jiná. Plzeň rivala jasně přehrála, proti matné Slavii brala zaslouženě tři body a Pražanům ještě dlouho zatápěla v boji o titul.

Je možné, že ve Štruncových sadech zažijeme déja vu. Opět to jsou Západočeši, kteří musí stahovat manko, opět se v pozitivním světle hovoří zejména o sešívaných. Tento názor má, pravda, své objektivní důvody. Slavia je v české nejvyšší soutěži dominantní a v sezóně ještě neprohrála, skvěle se prezentuje také v Lize mistrů. Plzeň ovšem dlouhodobě recept na Slavii zná, doma s ní ztratila body naposledy před pěti lety.

Navíc Viktoria se v žádné krizi nenachází. O něčem takovém šlo spekulovat možná v srpnu, nyní je ale všechno jinak. Svěřenci kouče Pavla Vrby drží druhé místo v tabulce pevně v rukou a podobně jako pražský rival téměř vůbec neztrácí body, jen výjimečně je potká nějaký zkrat. Na šlágr podzimu se západočeši naladili výhrou nad Baníkem Ostrava v minulém kole, do nedělního boje tedy půjdou dobře naladěni.

Plzeň jde do utkání proti Slavii s cílem narušit hegemonické postavení sešívaných. "Momentálně Slavia dominuje v české lize, ale my tu dominanci chceme trochu zpomalit a chceme se jim vyrovnat. Doufám, že se nám to v neděli podaří," prohlásl Vrba.

Pražané v dosavadním ligovém průběhu inkasovali jen tři góly, jeden z nich však poněkud překvapivě v minulém kole proti Příbrami. Přesto Slavia i tento zápas zvládla.  Ve středu pak sešívaní odehráli prestižní a několikrát probírané klání v Lize mistrů s Barcelonou. Slavia podala, podobně jako proti Interu a Dortmundu, dech beroucí výkon, i tak se ale z výhry trochu nespravedlivě radoval španělský celek.

Nyní už se ale Pražané musí zase soustředit na domácí scénu. "Minule jsme jeli do Plzně s nějakou vizí, na něco jsme se připravovali a najednou ten zápas probíhal úplně jinak, než jsme si představovali. Tenkrát jsme tam prohráli a byla to taková facka. Ono nás to potom nakoplo, ale doufám, že tentokrát tu facku nepotřebujeme a vyhrajeme tam," připomněl asistent trenéra Jindřicha Trpišovského Zdeněk Houštecký únorový výlet Slavie do Plzně.

Obě mužstva postrádají jednoho záložníka. Na straně Plzně se nepředstaví zraněný Aleš Čermák, za hosty pak zase Ibrahim Traoré. Jeho start je nejistý, přesto se příliš neočekává.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Kopic - Krmenčík
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.50 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - SFC Opava  (sobota 14:30)
Slovácko v minulém kole přivezlo všechny body z Karviné a tento zisk bude chtít potvrdit doma proti dalšímu protivníkovi ze Slezska Opavě. Domácí v případě výhry mohou pomýšlet na lukrativní postavení mezi nejlepšími, naopak hosté se budou snažit konečně zabrat a odlepit se z poslední pozice v tabulce.

Po posledních dvou ligových kolech svítí slunce v Uherském Hradišti zase jasněji. Slovácko po výborném vstupu do ročníku poněkud přibrzdilo a v září ani jednou nezvítězilo, v říjnu ale jeho hráči zase přesunuli nohu na plyn a jedou jako o závod. Moravané si poradili doma s Libercem, před týdnem uspěli v Karviné, a díky klopýtnutí konkurentů mají na šestém místě 21 bodů stejně jako pátý Jablonec a čtvrtý Baník Ostrava.

V případě dalšího skalpu se Moravané mohou v tabulce posunout ještě výš. "Jsme si moc dobře vědomi, že je pro nás důležité potvrdit výhru z Karviné. Trenér nás usměrňuje, aby k podcenění nedošlo. Opava je sice poslední, ale je to nepříjemný soupeř a zápasy s ní bolí, rozhodně nás v sobotu nečeká nic lehkého," řekl obránce Petr Reinberk, který v sobotu odehraje dvoustý zápas v barvách Slovácka.

Opava si o choutkách Moravanů může nechat jen zdát. SFC se potýká se zcela jinými starostmi, a to nejen čistě fotbalového, ale též například ekonomického rázu. Pokud se však zaměříme na dění na trávníků, zjišťuje fanoušek Slezanů nepříjemný fakt, že jeho oblíbenci uzavírají tabulku na poslední šestnácté příčce. Žlutomodří se jakžtakž mohou konejšit malou ztrátou na nejbližší protivníky, sami by ovšem chtěli sbírat body, jinak soupeři odskočí dost možná nadobro.

Z bodových zisků se ale Opava raduje zřídkakdy, výhru pak její hráči slavili naposledy v červenci. "Šňůra je dlouhá, ale musíme se semknout. Semknout jako tým, kdy jindy. Právě teď, když se nám extra nedaří. I když si myslím, že herně jsme se zvedli. Teď to zlomí jeden gól. Gól, se kterým vyhrajeme. Pak se série neúspěchů prolomí a bude to dobré," prohlásil povzbudivě útočník SFC Václav Juřena.

Slezané by v Uherském Hradišti mohli využít množství absencí na domácí straně. Kouč Slovácka Martin Svědík bude kvůli trestům za žluté či červené karty postrádat obránce Michala Kadlece s Josefem Divíškem a záložníka Vlastimila Daníčka. Ze stejného důvodu si na Moravě nezahraje pravý bek Opavy Matěj Hrabina, zatímco Opoku Bernadina zůstává zraněný.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Krejčí, Šimko - Havlík, Sadílek - Petržela, O. Šašinka, Navrátil - Zajíc
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Schaffartzik - Jursa, Šulc, Zapalač - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.88 - 6.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
Hráčům Baníku se v poslední době doma daří a potvrdit to mohou i proti soupeři z kategorie těžších. Sigma však zdaleka tak dobrou formu nemá a na ligové vítězství čeká již přes měsíc.

Slezané si minulý týden přijeli do Plzně pro hladkou porážku, před reprezentační pauzou však sbírali samé úspěchy. Hladce doma zvítězili nad Zlínem i Příbrami, uspěli i v poháru proti Hradci Králové. Kaňkou jsou jen venkovní zápasy, ačkoliv vzhledem k náročnému losu se dá i tato špatná bilance pochopit.

Zato doma Ostravané působí neporazitelným dojmem. Naposledy ve Vítkovicích prohráli na konci července, od té doby zvládli šest zápasů v řadě, v nichž čtyřikrát udrželi čisté konto. Potřebovali by však už větší pomoc jednoho z ofenzivních hráčů, v tabulce střelců jsou na tom totiž nejlépe Smola, Diop a Kuzmanović s pouhými třemi zásahy.

Bohumil Páník varuje před sílou soupeře. "Sigma je technické, herní mužstvo, které se za nového trenéra snaží hrát přímočarý fotbal. Když ji to soupeř dovolí, jsou obrovsky nebezpeční. Doma má problémy, protože tam proti nim vesměs každý hraje v bloku. Ale venku je to nebezpečné mužstvo, které se rychle dokáže dostat k brance soupeře," říká ostravský trenér.

Hanáci prožili dobrý start do měsíce září, když obrali o body Spartu a porazili Opavu, poté se však zasekli. Proti Jablonci, Slovácku i Příbrami pouze remizovali, aby se minulý víkend nechali doma porazit Českými Budějovicemi. Vinu na zhoršené formě má i zaseknutí nejlepšího střelce týmu Plška, který se naposledy trefil na začátku září proti Letenským.

Domácí tým trápí absence Jánoše, Baroše, Celby a Azeveda, hostující realizační tým by měl postrádat jen Nešpora.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jirásek, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Plšek, González, Falta - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.01 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Oči většiny fotbalové veřejnosti se budou až v neděli upínat do plzeňských Štruncových sadů, den předtím je zase mnoho příznivců i škarohlídů natěšeno na další "epesní" představení Sparty. Byla by však škoda ochudit se o pikantní chod sobotního odpoledne. V něm se někde mezi Plzní a Prahou odehraje bitva ze spodních pater tabulky mezi domácí Příbramí a Zlínem.

V hornickém městě půjde opravdu o hodně. Čtrnáctý proti patnáctému, prostě ryzí záchranářský střet. Pro domácí i hosty přichází další šance, jak se vymanit z výsledkové mizérie. Příbram je v lize bez výhry už šest zápasů, "Ševci" dokonce sedm.

Zatímco u Litavky ještě kalich trpělivosti zcela nepřetekl a kouč Roman Nádvorník stále sedí na své židli, dravé vody východomoravské Dřevnice už odnesly bláhového snílka Josefa Csaplára z Baťova města pryč. Jeho nástupce Jan Kameník vedl mužstvo zatím pouze v minulém kole a věru, náznaky zlepšení se našly. Ale co naplat, že si Zlín vypracoval více šancí než Mladá Boleslav, když všechny zahodil, zatímco Středočeši udeřili dvakrát. Na první body tak Kameník čeká.

Jeho i celé mužstvo zápas s Boleslaví poučil. "Hráči ví, že k plnému bodovému zisku nestačí pouze dobrý výkon, ale taky že je potřeba jej přetavit na vítězství," řekl mladý kouč, jenž nově může počítat s Dominikem Maškem a Tomášem Wágnerem, který se kvůli dohodě klubů o hostování v Boleslavi nepředstavili. Mim hru však zůstávají zranění Marek Hlinka a Lukáš Vraštil.

Příbram týden zpět srdnatě bojovala na hřišti vedoucí Slavie, nakonec ale tlaku favorita podlehla. "Teď je to škoda, jsme zklamaní, ale my se zachraňujeme a už nás čeká důležitý zápas se Zlínem," uvedl bezprostředně po duelu v Edenu brankář mužstva od Litavky Ondřej Kočí. Proti Zlínu se nepředstaví Roman Květ a Miroslav Slepička, které dlouhodobě sužují zdravotní patálie.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kingue, Kodr, Cmiljanović - Rezek, Alvir, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Buchta, Cedidla, Bartošák - Folprecht, Jiráček, Podio - Fantiš, Wágner, Džafić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.50 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Překvapivě jen tři body od sebe dělí aktéry závěrečného sobotního duelu české nejvyšší soutěže. "Klokani" to ale na Spartu neumí, ta navíc v malém pražském derby potřebuje nutně zabrat.

Letenští v lize vyhráli pouze pět ze třinácti odehraných zápasů, mluvit se nedá ani o rostoucí formě. Ta víceméně pořád stagnuje, důkazem budiž další ztráta v minulém kole, v němž si nechali od Teplic srovnat v nastavení. Nenavázali tak na demolici Karviné, jež předcházela reprezentační pauze.

Ani doma to není od sparťanů žádná hitparáda. Ze sedmi ligových zápasů tam sice čtyřikrát vyhráli s čistým kontem, zároveň však remizovali s Olomoucí a podlehli Slovácku se Slavií. Vzhledem k poměrně propustné obraně musí fanoušci doufat v pomoc ofenzivních es, zejména druhého nejlepšího ligové střelce Kangy nebo útočníka Kozáka. Kromě dlouhodobě zraněných bude ovšem chybět i vykartovaný Plavšić.

Bohemka v reprezentační pauze sáhla k razantnímu kroku a odvolala dlouhodobého lodivoda Haška, novému kouči Klusáčkovi vyšel debut na výbornou, když jeho tým dokázal zásluhou Vodhánělovy branky zdolat Opavu a zajistit si první vítězství od srpna. Bídná je však venkovní forma "Klokanů". Mimo Ďolíček v této sezóně porazili jen v pohárovém klání Zápy, jeden bod si odvezli z Karviné a jinak neustále prohrávají.

Prestižním bude toto utkání pro Ericha Brabce, který dříve na Spartě působil. "Očekáváme, že na nás od začátku nastoupí a budou si chtít vytvořit tlak. Ve Spartě vždy byl, je a bude tlak. Někteří hráči se s ním vyrovnají hned, ale jiní potřebují čas. Jenže tady na to není čas, neboť výsledky musí být hned," tvrdí současný asistent trenéra Klusáčka.

Realizační tým hostí bude mít ještě jednu motivaci. Hned ve svém druhém zápase může ukončit osmnáct let dlouhou sérii, během níž Sparta s Bohemians třiadvacetkrát v řadě neprohrála.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek - Hložek, Frýdek, Kanga, Trávník, Hašek - Kozák
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Ugwu, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.16 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (pátek 18:00)
Jediným duelem v pátečním programu české nejvyšší soutěže je střetnutí dvou severočeských týmů. Zatímco Jablonec chce navázat na svou dobrou domácí bilanci, Teplice potřebují potvrdit vzestupnou formu.

První dvě domácí ztráty Zelenobílých přišly v posledních dvou zápasech - a jsou poměrně pochopitelné. Nejprve je stála body remíza s Olomoucí, aby následně nestačili na pražskou Slavii. To však odčinili minulý, když si zásluhou branek Sýkory a Kratochvíla přivezli bod ze sousedního Liberce.

Jablonecké táhne zejména ofenzivní duo, které zde působí na hostování od sešívaných. Sýkora i Matoušek se do tabulky střelců zapsali už pětkrát, prvně jmenovaný navíc přidal čtyři asistence.

Navázat na výkon z minulého víkendu chce Petr Rada. "Určitě nás čeká těžké utkání, ale chtěli bychom potvrdit bod z Liberce. Bylo by dobré, aby přišli diváci a podpořili nás. Na derby v Liberci nám vytvořili fanoušci skvělou atmosféru, tak bych byl rád, aby nás podpořili i doma," nabádá obecenstvo jablonecký trenér.

Skláři nějaký čas pobývali na samém dně tabulky, nyní však již dva měsíce čekají na přemožitele. Za tu dobu dvakrát postoupili v poháru, v lize si připsali čtyři výhry, mimo jiné i s Mladou Boleslaví, a tři remízy, včetně té poslední, kterou proti Spartě trefil Jakub Řezníček v nastavení.

Hlavním útočným esem Teplic je Jakub Mareš, který nastřílel již šest branek. Většinu z nich během úspěšného období žlutomodrých, čímž si vysloužil cenu nejlepšího ligového hráče v září. Pozoruhodné také je, že žádný jeho spoluhráč se neprosadil více než jedenkrát.

Hosté věří, že z pátečního utkání s prázdnou nepojedou. "Čekám, že to bude bojovný zápas. V Jablonci i Liberci, kam jedeme další týden na pohár, to bývá vždy těžké. Jablonec je silný dopředu, ofenzivu má velmi dobrou. Viděl jsem to ostatně teď v derby s Libercem. My si přesto budeme chtít odvézt body," ujišťuje stoper Jan Shejbal.

Ve vzájemných zápasech má v poslední době navrch Jablonec, který všechna tři předešlá utkání zvládl poměrem dva jedna. Na Střelnici Tepličtí zvítězili naposledy před osmi lety.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Kubista - Jovovič, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Kodeš, Kučera, P. Mareš, Hyčka - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.75 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13112028:335
2.Viktoria Plzeň1392226:1229
3.FK Mladá Boleslav1381427:1625
4.Baník Ostrava1370622:1621
5.FK Jablonec1363422:1921
6.1. FC Slovácko1363416:1921
7.Sparta Praha1353523:1918
8.FK Teplice1346311:1318
9.Sigma Olomouc1345418:1817
10.Slovan Liberec1343618:1915
11.Bohemians Praha 19051343617:2215
12.Dynamo České Budějovice1342718:2514
13.MFK Karviná1325611:1611
14.1. FK Příbram1332812:2511
15.Fastav Zlín133199:2110
16.SFC Opava132387:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele