FORTUNA:LIGA - souhrn 13. kola

26.10.2018, 19:59, aktualizováno 29.10.2018, 20:01
Komentáře a souhrny
Plzeň těsně přetlačila Slovácko a na chvíli se dostala do čela tabulky. Slavia si však v pondělní dohrávce vzala vedení zpět, když jasně přehrála Duklu, které nastřílela čtyři góly. Severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem skončilo bez gólů. Po dvou remízách konečně vyhrál Baník. Naopak Sparta neuspěla ve Zlíně, Fastav Letenské porazil 1:0...

Slavia Praha - Dukla Praha 4:1

29.10.2018 18:00

Góly: 14. Vladimír Coufal, 21. Miroslav Stoch, 50. Peter Olayinka, 85. Miroslav Stoch - 66. Ivan Schranz (pen.)

I ve 13. kole dokázala Slavia zareagovat na výhru Plzně a vrátila se do čela tabulky. Dobré utkání odehrál především Stoch, jenž vsítil dva góly. Střelecky se prosadil také Olayinka, jenž v minulosti oblékal dres soupeře. Dukla v lize prohrála poprvé od 22. září.

Sešívaným chyběli vykartovaní obránci Ngadeu s Bořilem, které nahradili uzdravený stoper Deli a Zelený. Kouč Trpišovský též pozměnil složení zálohy, kde Matouška na hrotu kromě Stocha podporovali především Baluta a Olayinka. Do sestavy Dukly se po delší době vrátil levý obránce Podaný. Své místo našel též středopolař Bílovský.

Domácí vlétli do zápasu zhurta. Olayinka ve druhé minutě sklepl nákop na Matouška, jehož střelu z úhlu vyrazil brankář hostí Rada k Balutovi, jenž akrobaticky střílel vysoko nad břevno. Za dalších dvanáct minut nacentroval Olayinka a jeho pas si našel na zadní tyči zcela volný Coufal, jenž střelou z voleje poslal Slavii do vedení. O sedm minut později odvrátila obrana Dukly centr Baluty jen ke Stochovi, který se uvolnil k parádní střele levou nohou, jež skončila v šibenici Radovy svatyně. Sešívaní tedy vedli již o dvě branky.

Slavia pokračovala v aktivní hře i nadále. Ve 26. minutě sice na Balutovu pobídku nedosáhl Olayinka, k balónu se však dostal Matoušek, jenže pumlíč se od něj odrazil přímo k Radovi. Za další tři minuty po kombinaci u pokutového území přihrál Coufal skórujícímu Součkovi. Branku však rozhodčí Zelinka neuznal, neboť přihrávající obránce domácích stál v postavení mimo hru.

Třetí regulérní gól přidali sešívaní čtyři minuty po změně stran. K míči se i s trochou štěstí dostal Olayinka a jeho rána proletěla Radovi mezi rukavicemi. Poté se v útoku konečně ukázala také Dukla a v 66. minutě se radovala z branky. Miloševiće v pokutovém území srazil nedovoleně Coufal a následnou penaltu proměnil Schranz.

Domácí však inkasovaná branka příliš nerozhodila. Střelecky aktivní byl především Stoch, který se též zasloužil o čtvrtou branku Slavie. Slovenský fotbalista dostal na levé straně hodně prostoru k přípravě křížné přízemní rány, kterou zastavila až síť v bráně. Sešívané mohli přidat i pátý zásah. Ďuricovy chyby využil Škoda, jenž přihrál před bránu Frydrychovi, jenž však ve velké šanci selhal. I tak si domácí došli k pohodové výhře.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 0:0

28.10.2018 17:00

Góly: -

Podještědské derby branku nenabídlo a oba severočeské celky se rozešli smírně. Utkání se neslo především v bojovném duchu. Ve druhém poločase měl Jablonec několik šancí na vstřelení gólu. Zahrával dokonce penaltu, jenže Považancův úmysl vystihl liberecký hrdina Nguyen.

Domácí jsou v poslední době rozjetí a trenér Rada tak málokdy zamíchá sestavou. Tentokrát se však odhodlal k jedné změně v útoku, když před Chramostou dostal šanci Ikaunieks. Slovanu chyběl v minulém kole vyloučený obránce Mikula, kterého nahradil Koscelník. Místo Kerbra se na hřišti objevil Pešek, jinak zůstala jedenáctka Liberce beze změny.

Derby začalo opatrně. Až v osmé minutě se osmělil vystřelit hostující Potočný, zamířil však doprostřed brány, kde byl připraven brankář Hrubý. Za dalších osm minut měl dobrou šanci Jablonec. Do centru z pravé strany se akrobaticky vložil Jovović, zakončení mu ale příliš nevyšlo a míč bez problému lapil gólman Slovanu Nguyen. Po půlhodině hry natáhl k ráně Pešek a jen těsně nezamířil k levé tyči Hrubého svatyně.

Po nepříliš atraktivní první půli se ani po změně stran nic moc na zajímavosti utkání nezměnilo a k vidění byl nadále především bojovný fotbal. Po uplynutí hodiny hry se k míči těsně před pokutovým územím dostal Trávník, jenž zamířil příliš vysoko. Jelikož si fanoušci domácích stále nemohli zakřičet gól, tak si alespoň zatleskali poté, co se na trávník při střídání dostal uzdravený útočník Doležal. K jedné z mála šancí liberce ve druhé půli se v 74. minutě dostal Ševčík, dopadl však podobně jako trávník několik minut předtím.

Čtvrthodinu před koncem dostal Jablonec velkou příležitost ke vstřelení branky. Trávník byl faulován ve vápně a rozhodčí Jílek nařídil pokutový kop. Nguyen však Považancovu střelu vyrazil. Za dalších deset minut se na útočný výlet vydal obránce Holeš, jenže ani on nezakončil přesně. Poslední obrovskou šanci měli domácí v nastavení. Při protiútoku nacentroval Masopust na Acostu, ale uruguayský záložník trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:1

28.10.2018 15:00

Góly: 35. Milan Havel, 67. Roman Procházka (pen.) - 69. Vlastimil Daníček

Plzeň přemohla Slovácko a minimálně do soboty se vyšvihla do čela ligy. Domácím se povedl především první poločas, kdy si vytvořili několik tutovek, proměnili však jen jednu z nich. Po změně stran začali hosté kousat a nebyli daleko od dělby bodů, ovšem nakonec se museli smířit s osmou porážkou v řadě.

Viktoria předvedla v úterý srdnatý boj v Lize mistrů na hřišti Realu Madrid. Kouč Vrba tak neměl důvod ke změnám v sestavě. Bránu opět kryl gólman Hruška a na pravém křídle nechyběl Havel. To Slovácko vsadilo na dosud neozkoušeného strážce svatyně. Mezi tři tyče se totiž postavil mladý Trmal. V záloze pak Machalík nahradil Janoška a Petr uvolnil místo pro Rezka.

Již ve třetí minutě se do dobré šance dostal domácí Petržela, jehož dalekonosným křižným pasem našel Procházka, ovšem Trmal si se střelou z úhlu poradil. Za další tři minuty dostal balón od Havla znovu Petržela, který tentokrát ve skluzu přestřelil bránu. V 18. minutě se ke střeleckému pokusu dostal Krmenčík a Trmal reflexivně míč vyrazil. O pět minut později prodloužil centr Hubník a Hejda se málem dostal k zakončení, ještě před ním však stihl zasáhnout obránce hostů.

Aktivní Plzeň si další velkou možnost vytvořila po půlhodině hry. Limberský poslal balón za obranu, kde do něj trkl Krmenčík a Trmal se vytáhl dalším výborným zákrokem. Za čtyři minuty již však poprvé kapituloval. Pas od rohovému praporku propadl až na hranici pokutového území, kde se do míče opřel volný Havel a přesným volejem do horního rohu poslal Viktorku do vedení. Povedený poločas trochu pokazilo domácím vynucené střídání těsně před přestávkou, kdy zraněného Hejdu nahradil Pernica.

Také Moravané zareagovali na vývoj zápasu střídáním a do druhé půle nastoupil loňský kanonýr Zajíc. A jakoby tato změna měla vliv na další minuty, neboť tlak Plzně z prvního dějství byl pryč. Slovácko se začalo dostávat do příležitostí a z jedné z nich mohl v 65. minutě vyrovnat Rezek, jenže po rychlé akci středem hřiště stihl jeho pokus zblokovat obránce soupeře. Po následném rohu sice skončil míč v síti, sudí však branku kvůli ofsajdu neuznal.

Neproměněná šance hosty mrzela dvojnásob hned o minutu později, kdy Juroška fauloval ve vlastním vápně Krmenčíka, načež rozhodčí odpískal pokutový kop pro domácí. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Procházka a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Hned za minutu se však gólu přeci jen dočkali i Moravané. Balón se po rohovém kopu dostal na zadní tyč ke zcela volnému Daníčkovi, který jej zblízka poslal za Hruškova záda. O drama pro závěrečné minuty tak bylo postaráno.

V 73. minutě se prosadil Zajíc, ale branka opět neplatila kvůli postavení mimo hru. Za dvě minuty našel na druhé straně Čermák hlavu Havla, který ve velké šanci minul bránu. Slovácko už si žádnou další šanci na vyrovnání nevytvořilo a zpět na Moravu se tak vrátilo z prázdnou.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sparta Praha 1:0

27.10.2018 17:00

Góly: 85. Jean-David Beauguel

Zápasem dvou rozdílných poločasů by se dal nazvat duel mezi Zlínem a Spartou. Zatímco v prvním poločase měli více ze hry hosté, ve druhém se situace otočila a aktivnější byli domácí. Ti se nakonec radovali i z výhry, když jediný gól zápasu vstřelil v závěru Beauguel.

V první šanci zápasu se ocitli hosté. Šuralovu pobídku však dobře vyhodnotil Dostál a před Pulkrabem zasáhl. Ve 13. minutě po pasu Frýdka na Pulkraba znovu výborně zakročil zlínský brankář. O pět minut později Stanciu prudkou střelou těsně minul domácí svatyni. Na druhé straně se po přihrávce Jiráčka objevil v obrovské šanci Holík, ten ovšem na Nitu nevyzrál.

Ve 30. minutě se domácí obraně povedlo odvrátit míč těsně před Mebrahtem, který by jinak hlavičkoval do poloprázdné brány. Za pár okamžiků poprvé zahrozil Beauguel, jeho hlavička ale mířila mimo tři tyče. Hned z další akce nebezpečně střílel Civič, Dostál ale kvalitním zákrokem gól nedopustil. Ve zbytku úvodní čtyřicetipětiminutovky byli sice hosté aktivnější, ale do vážnější šance se už nedostali. I do druhé půle vstoupili lépe hosté, nicméně Chipciu z nadějné pozice nezamířil přesně. Domácí pak postupně převzali otěže zápasu, do šancí se ale dostávali sporadicky. Podiova střela zdálky netrefila zařízení. Na druhé straně se připomněl Šural, jeho pokus z otočky ale obrana srazila. V 70. minutě se k nůžkám odhodlal Beauguel, míč však skončil vysoko nad brankou Nity.

Čtvrthodinu před koncem se pěkně uvolnil Holík, ovšem i on přestřelil. Podiův pokus z voleje už byl nadějnější, ale ani proti němu Nita zasahovat nemusel. V 84. minutě se domácí fanoušci dočkali. Matejovův centr propadl až k Beauguelovi, tento francouzský útočník nezaváhal a chladnokrevně poslal míč do sítě. Hosté se už na odpověď nezmohli, a tak odjeli ze Zlína s prázdnou.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 2:3

27.10.2018 15:00

Góly: 64. Lukáš Budínský (pen.), 71. Dávid Guba - 79. Šimon Falta, 81. Jiří Texl, 87. Pavel Dvořák

Olomouc se zdá být již na dobré cestě. Hanáci otočili nepříznivý vývoj a v Karviné vyhráli 3:2. Za poslední čtyři kola získali deset bodů, což je o dost víc, než za prvních osm kol. Karviná se může zlobit jen sama na sebe, na bodový zisk jí nestačilo ani dvoubrankové vedení čtvrthodinu před koncem.

V Karviné se utkaly dva celky, které zatím bojují ve spodku ligové tabulky a nebyl to vůbec špatný fotbal. Už začátek utkání ukázal, jak moc chtěly oba týmy bodovat. V 16. minutě měl na kopačce první branku Lingr, s jeho skákavou střelou měl Buchta velké problémy. Neposedný balón ale zkrotil a prozatím udržel nerozhodný výsledek 0:0. Karviná měla v první pětačtyřicetiminutovce více ze hry, ale své gólové příležitosti nebyla schopná proměnit.

Ve 41. minutě si domácí vytvořili před Buchtou velký závar a oporu Sigmy nepřekonal v tutovce Janečka. Z dálky pak ještě pálil Moravec, ale také bez úspěchu. Na druhé straně zkoušel technicky střílet Zahradníček a moc nechybělo, aby balón skončil v horním rohu Berkovcovy branky.

I po změně stran se hrál dobrý fotbal a v 51. minutě měla velkou šanci Sigma. Centr Falty zakončil Zahradníček a takřka jistý gól nakonec stihli obránci odkopnout. Diváci se nakonec dočkali úvodní branky po hodině hry. Při bránění rohového kopu si nedovoleně počínal zkušený Vepřek a sudí odpískal ve prospěch Karviné pokutový kop. Lukáš Budinský nezaváhal a Karviná vedla v důležitém utkání 1:0.

O sedm minut později pak propukla karvinská radost ještě jednou. Budínského centr vrátil z úhlu do ohně Ba Loua a Dávid Guba zblízka zavěsil. Až druhá branka Hanáky konečně probudila a Pilař mohl zanedlouho snížit, jenomže branku po hezké kombinaci přestřelil. V 79. minutě to ale přeci jenom přišlo. Nešpor posunul balón k rozeběhnutému Faltovi a ten střelou po zemi snížil. A hned za další dvě minuty už bylo vyrovnáno. Pilař přihrál Jiřímu Texlovi a ten v šestnáctce překonal brankáře Berkovce. Karviná během dvou minut přišla o dvoubrankový náskok. To nejhorší ale pro ní přišlo za dalších šest minut. Po centru Lalkoviče se hlavou trefil i Pavel Dvořák a Sigma tím dokonala famózní obrat!

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 3:0

27.10.2018 15:00

Góly: 6. Tomáš Přikryl, 35. Nikolaj Komličenko, 75. Adnan Džafić

Klokani sice před týdnem obrali o body Viktorii Plzeň, ale utkání v Mladé Boleslavi se jim vůbec nepovedlo. Středočeši překonali brankáře Valeše třikrát a zaslouženě zvítězili. Ve všech gólech měl prsty nejlepší střelec Komličenko, jednu branku obstaral sám a na dvě přihrál.

V zápase sice nakonec padly tři branky, ale žádná ofenzivní show to ze strany obou týmů nebyla. Mladé Boleslavi se povedl vstup do utkání a už v 6. minutě vedla 1:0. Brankář Valeš vyrobil neuvěřitelnou hrubku a přímo namazal Komličenkovi, který našel před prázdnou brankou skórujícího Tomáše Přikryla. Přitom chyby se dopustili už po sto dvaceti sekundách domácí, ale Bohemka toho nevyužila. Ve 12. minutě se pokusil o odpověď Helal, ale jeho dobrou ránu zlikvidoval Šeda.

V Boleslavi se jinak hrálo vyrovnané utkání. Ani jeden tým neměl vyloženě navrch, ovšem efektivnější byla Mladá Boleslav, která ve 35. minutě vedla už 2:0. Přikryl se tentokrát proměnil v nahrávače a Komličenko přidal z blízkosti další přesný zásah.

Dvoubrankové manko, to už byl pro Bohemku velký problém. Navíc Mladá Boleslav hosty do ničeho vážnějšího nepouštěla. Bohemka měla za celé utkání jen jednu střelu na branku, takže není divu, že na body nakonec nedosáhla. Domácí nakonec vstřelili ještě třetí gól. Nejprve měl k němu blízko Ladra, který přestřelil, ale v 75. minutě už se mohl radovat střídající Adnan Džafić. Přihrávku mu adresoval Komličenko a Džafić přesný obstřelem uzavřel střelecký účet. Mladá Boleslav porazila Bohemku 3:0.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FK Příbram 5:0

27.10.2018 15:00

Góly: 3. Petr Zapalač, 23. Joel Kayamba, 49. Pavel Zavadil, 85. Petr Průcha (vl.), 90+2. Václav Juřena

Před týdnem šestibrankový příděl od Jablonce a nyní bůra od Opavy. Fotbalisté Příbrami prožili další obrovskou blamáž a v tabulce spadli na desáté místo. Opava předvedla svůj nejlepší výkon po návratu do ligy a díky třem bodům se posunula na jedenácté místo.

Příbram se posadila na opavský kolotoč od úvodní minuty a vydržela jen 180 sekund, než se poprvé trefil Petr Zapalač. Od Kayamby přilétl do šestnáctky výborný centr a Zapalač poprvé překonal Švengra. O dvacet minut později pak domácí vedení navýšili. Kuzmanovič krásně vysunul Kayambu, ten se ještě kličkou zbavil Švengra a střelou do prázdné zvýšil náskok.

Svěřenci Josefa Csaplára mohli po půlhodině hry učinit opavskému řádění přítrž, po faulu Jursy na Fantiše se kopala penalta, ale zkušený Skácel tvrdou střelou na Šroma nevyzrál. Domácí brankář si připsal klíčový zákrok a když krátce po změně stran přidal třetí branku Opavy Pavel Zavadil, málokdo pochyboval o opavském vítězství.

Opava navíc nepolevovala a nadále Příbram točila. Kayamba ani Smola Švengera nepřekonali, ale šest minut před koncem si Janetzkého střílený centr srazil do vlastní sítě Petr Průcha a Opava vedla 4:0. Ani to nebyl konec příbramské demolice. V první minutě nastavení uzavřel krásnou brankou na konečných 5:0 Václav Juřena. Opava předvedla nejlepší výkon od postupu do ligy a zaslouženě získala tři body. Příbram má po dalším debaklu o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 0:1

26.10.2018 18:00

Góly: 25. Adam Jánoš

Ostrava vybojovala další vítězství krásným gólem Jánoše. Teplice se zejména ve druhém poločase hnaly za vyrovnáním, to se jim ale nakonec nepodařilo.

Hosté do zápasu vstoupili lépe, první šanci si ale připsali domácí. Vondrášek hlavičkoval ovšem pouze do Stronatiho. Na druhé straně Fillo svým pokusem Diviše nevyděsil. Ve 20. minutě se po střílené přihrávce Vaněčka dostal ke střele z malého vápna Jeřábek, domácí hráč však míč netrefil ideálně a přestřelil. Z následující rychlé akce Diop netrefil branku Teplic.

O pět minut později přišel krásný fotbalový moment. Jánoš si našel odražený míč a dalekonosnou střelou z voleje nedal Divišovi šanci. Vzápětí mohl vyrovnat Vaněček, ten však z nadějné pozice těsně minul. Teplice po obdržené brance hýřily aktivitou, jenomže ostravská obrana byla pevná, a když už se Teplicím podařilo zakončit, tak to bylo mimo branku, jako v případě tečované Kučerovy střely z 39.minuty. V poslední minutě první půle se do zakončení dostal ještě Vaněček, ovšem ani on nezamířil na Laštůvkovu svatyni.

Úvod druhého poločasu byl podobný jako závěr toho prvního. Domácí se snažili vytvořit si nějaké šance, ale Baník si vše zkušeně hlídal. Ani střela kapitána Ljevakoviče příliš vzruchu nepřinesla. Do dvougólového vedení mohl hosty po hodině hry poslat Fillo, proti byl ale Diviš, jenž výborným zákrokem brance zabránil. V 66. minutě poprvé zachránil Baník od inkasované branky Laštůvka, ten reflexivním zákrokem vyrazil zakončení Vondráška.

Teplice pak svého soupeře viditelně přehrávaly, ostravská hráz byla ovšem pevná a šancí povolovala velmi málo. Domácí si ale nakonec vytvořili příležitost, ze které mohli vstřelit kýžený gól. Kučera našel centrem hlavu Jindráčka, proti němu však úžasně zasáhl Laštůvka, když míč vyrazil na rohový kop. Po něm se hrdinou zápasu mohl stát brankář Diviš, jehož pokus ale skončil těsně vedle levé tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13110232:833
2.Viktoria Plzeň13101220:1231
3.Baník Ostrava1383220:927
4.Sparta Praha1382323:926
5.Fastav Zlín1373319:1024
6.FK Jablonec1372424:1123
7.Slovan Liberec1345413:1317
8.FK Mladá Boleslav1352628:2917
9.Bohemians Praha 19051344513:1716
10.1. FK Příbram1342718:3314
11.SFC Opava1341816:2013
12.Sigma Olomouc1341814:2413
13.FK Teplice1333714:2112
14.MFK Karviná1332817:2511
15.Dukla Praha1331911:2510
16.1. FC Slovácko13301012:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (547)

Přidat komentář
Shevchenko

Laštůvkaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka KRÁL! Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Baník klasická haluz

Reagovat
smazaný uživatel

jjmy jsme haluzáři, v Boleslavi v předminulém kole to byla taky haluz, dostat na 2-2 v čase 93:30...

Reagovat
ratusek

proto sme třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě sralo mít za trenéra maďara...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
smazaný uživatel

Každá s kurwami

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda s kurwami...

Reagovat
eleven11

Csaplára?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky jo. Ale prakticky to uz nahoda nebude.

Reagovat
Losinho

Laštůvka nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpeli sme tri body. Lastuvka je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Banik mel vyhrat tak 4:0, jeste je setrili. Asi charita...

Naprosto dominantní výhra, cajk, rubeme dal.

Keine stress...

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

ale Granecny je totalne k hovnu. Ze na profi fotbal nema hlavu uz se vi... Ale i nohy ? Drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je můj kůň, potřebuje pravidelně hrát, ale přes Holzera to má těžké, Danek hraje prostě dobře A je mladý, půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

No... Mel by zacit davat vse i fotbalu, ne jen alkoholu, holkam a tak.... Ale jeho volba, pohary udelame i bez nej. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To se to radí Cukrouš vole, ty, který vypije aj mrtvému z ucha a oprcá co před ním neuteče na strom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na kurwu s kurwami.

Reagovat
Euphael

Granecny chlasta? Nema nejakou zdravotni indispozici ? Cukrovku nebo nejakou takou picovinu?

Reagovat
Han střelil první

On kalí fakt brutálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do Vítkovic

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že si víc fandil než čuměl na fotbal, ale v tv to nic dominantního nebylo Výhra cenná, asi jsme byli lepší, ale nebýt Laštůvky tak je to zas jen remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme vic nez Teplice ! Nebo Peta ve svem věku nepochopil

Nadseny pico z výhry. A uz nám hoďte opavu, slezske derby je nase na hristi, v hledisti, v ulicich

Reagovat
smazaný uživatel

Peto a jeho kardio...

Reagovat
smazaný uživatel

On má zas 3 promile jako při každé návštěvě Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba sme ve viteznem opojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda s kurwami bedzie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pico to uz je jako chat na lide.cz date mi icq ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, kdepak, jako lidi, jako lidi !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

měli jsme jim naložit více. Škoda spálených šancí...

Reagovat
REPLIKATOR

Baník bez Baroše > Baník s Barošem

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni picovina.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
AjaxFans

To hovado už by to mělo zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tu je registrovaný sotva 8 let, nechej ho

Reagovat
Losinho

jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je dávno out...jen kecy a kecy...na tribuně je platnější pro Baník, než na hřišti...byl by z něj ideální nosič vody a nebo nějaký masér týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté tři body a Laštymu postavit pomník. S pokorou pokračovat dál a nechat nosy dole.. herně žádná krása, celkem jsem trpěl, tak jako asi 90% našich zápasů, ale po všech těch sračkách, kterými jsme si prošli za poslední roky, je to

hle prostě nehorázně úžasný pocit, být tak vysoko v tabulce a sbírat body naprosto v pohodě. Když už jsem načal téma těch soch, tak by si jednu a zatraceně obrovskou zasloužil pan Václav Brabec..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Docela lituji ty, kteří s nima hrají další 3 kola. Franz je zblázní ale zároveň bude jejich hrobařem a pošle je do druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze on je prave schopen je zachranit...je to mlade muzstvo a to by mu sedelo...a mrkni se, jak si vede juniorka...on ty kluky, presne jak pises, zblazni...ale pak nesouhlasim, prave ze je zachrani

Reagovat
KingMaster13

Franz je trenér který umí trénovat jen prvních 5 zápasů a pak mu to jde do kytek. Není na dlouhodobou práci. Čekám, že by ho do 4 měsíců vyrazili a nebo by spadli

Reagovat
PP

k tomu koksu začne ještě chlastat slívu, které je letos neuvěřitelné množství a počkejte..

Reagovat
smazaný uživatel

to budou útočit na evropu ještě (ne reálně, ale v tom stavu to bude přednášet hráčům, aby jim zvedl sebevědomí)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janos < Hlinka

Reagovat
smazaný uživatel

Cukrousek < soLnicka ... uz me tyto detinske chujoviny fakt nebavi cist

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je necti, zide.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci prave ty hovna detinske. Ale zajimaji me novinky, tak web navstevuji. Nemysli si, ze kvuli takovym hloupym nulam a papouskum, co to tu postuji. Jeden s tim zacal a pak se pitomci, co maji mozek v prdeli, pridali.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, i kvuli tobe by chtelo konecne vyresit slavistickou otazku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vytahni tu hlavu z kanalu a ono ti to dojde. Lituji tvych rodicu

Reagovat
Losinho

Baník vyhraje a ty tu stejně musíš bejt za čuráka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

ban

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že kousek nahoře ty "detinske hovna" vypouštíš sám. Zřejmě jsi nás začal sledovat v zápase se Slavií a po něm jsi s tím skončil, ale za každou cenu se k nám chceš vyjádřit. Jenže co, že? Tak jo, něco tady dostalo palec, tak to zkusím taky a zkusím zopakovat (papoušku) to co napsal troll přede mnou, jen to obalím sračkama A o deset minut později si hraješ na něco extra. Tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie, narážka právě na to..si přečti, co jsem napsal za to...ty jsi troll, to fakt že jo a hlupáček k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co jsi psal výše o Barym jsi očividně psal bez znalosti o našem způsobu hry s ním a bez něj a bral jsi to jen podle výsledků. Pak jsi to doplnil těma "dětinskýma hovnama" o nošení vody a když se ti to vrátilo, tak to svedeš na ironii, příště to bude zase nadsázka, že?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, znám Baník poměrně dobře, dokonce jsem tam působil dříve i u mládeže...

A Baroše hodnotím celkové jeho působení na hřišti....kromě chytání za dres, za koule, hádání se s rozhodčími ve svých 36 letech nemá...přínosnější je prostě na tribuně, nošení vody, jak jsem uvedl...těm mladým hráčům má co předat, ale ne už na hřišti..tam prostě působí strašně komickým dojmem a svým chování těm nejmladším právě příkladem nejde...to je vše, nemíním to dál rozebírat...já ti tvůj názor neberu, na to přijde asi později, věkem a zkušenostmi

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nemá. Vždyť ten chlap v 36 letech má lepší zpracování, zakončení a výběr místa než ti vaši čůráci v útoku. Jedinou věc, co nemá, je rychlost, ale to vzhledem k jeho věku je normální.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud ti je platný, když ti bude stát na penaltě...že těch gólů dal teda..mu vyšlo jedno utkání, kde dal 3 branky, kde měl štěstí, že se k tomu prostě nějak dostal...jinak nepředvedl vůbec nic..ale seš Baníkovec, tak to prostě beru..těžko ho budeš hodnotit negativně, je to ikona Baníku, o tom není sporu..ale ten momentální sportovní přínos, ať se ti to líbí nebo ne, je max. 10%...plno akcí už zbržďuje...za mě je větší přínos to mládí, co tam momentálně je..

Reagovat
Banikovec7

Jinak nepredvedl vubec nic, jen rozhodl zapas ve Zline a s Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná znáš Baník z minulosti, ale zřejmě ne tolik ten současný.

I kdyby stál Baroš jen na penaltě, tak je schopný podržet nakopnutý balon, udržet obránce za zády a počkat na podporu útoku a nedostaneme se pod tlak jako třeba s Teplicemi, v Bolce. Prostě nám chybí a je hodně platný, neuděláš nic Šašinkové zatím nic moc, staršímu překáží vlastní tělo, včera šel dolů Diop a mladší Šašinka (podle tebe přínos) tam pobíhal neefektivně vepředu, balon nepodržel, pro faul si nezašel a ani se nevracel jako do té doby Diop. Může se zlepšit, ale momentálně se Barymu nejvíce vyrovná Diop svou bojovností, předčí ho v běhání i rychlosti, ale nejdůležitější prvky do útoku přináší Bary.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím určitě jo (přesto nezklamal), ale dej mu čas

Reagovat
ratusek

co? Oba jsou na tom minimálně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka byl techničtější (ale taky starší). Jánoše tolik nasledovaného nemám, zase tolik toho neodehrál. Kdybych je měl soudit teď, Hlinka byl lepší. Ale jsem spokojený i s Jánošem a věřím že se bude zlepšovat, navíc vypadá že to bude mít v hlavě v pořádku.

Reagovat
Puskas

Za mne Jánoš. Spoustu neviditelné práce, oběhá toho strašně moc, znemožňuje už třeba jen dobrým postavením hru soupeře. Včera byl výborný i hrubý - prospěl mu ten Jirásek v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Byl technictejsi, ale taky pomalejsi a Janos mi prijde silnejsi v soubojich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je na nem videt, ze s nama nebyl od zacatku a nema takovou vydrz jako ostatni. Prijde mi, ze pokazde taha v zaveru nohy.

Reagovat
Banikovec7

Taky mě to celkem překvapilo, když v prvních zápasech musel střídat kvůli křečím. To u hráčů na jeho pozici moc nebývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka ale taky dlouho byl svými výkony na pokraji základu a často kondičně nestíhal. ty parádní výkony začal podávat hlavně loni na jaře. A to ho nechci shazovat, měl jsem ho rád. Ale Janoš podle mě až se sehraje a dožene kondici, tak půjde ještě hodně nahoru.

Reagovat
Rarášek

Jednoznačně, Hlinkův odchod jsem moc nepochopil .. Ten by se neztratil ani místo Procházky v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo o peníze, chtěl si vydělat a zkusit to jinde, zahrál si tam o Evropu. Brabec říkal že i když mu hodně přidali, pořád to byla tak půlka toho co dostal tam.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby sestoupili dva z trojice Teplice, Dukla, Boleslav, bylo by to super.

Reagovat
mayday

To se nestane. Duklu zachrání Shuhravec a Ďurica, Boleslav hraje nahoru dolů buď anebo, takže body bude získávat taky. A Teplice do té skupiny na sestup opravdu tipuju, to je mančaft, kterej nemá skoro nic, to je pravda.

Reagovat
bobis21

proč Teplice?

Reagovat
db18

Asi tam rád jezdí na výjezdy.

Reagovat
Kang & Kodos

Komu by se chtělo jezdit na stadion s tak debilním tvarem?

Reagovat
Kang & Kodos

Cype

Reagovat
C-M@ster

Prdel světa

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Teplice, Opava

Reagovat
C-M@ster

Mě sere ta Dukla...

Pokud nejsou schopni nahnat fanoušky na stadion, ani když hráli relativně vysoko, tak jsou v lize přítěž a můžou hrát sympaticky jak chcou...

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím čím, ale strašně mi vadí. Stejně jak Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

No já Opavu taky nemám rád, fakt ne, Spartu taky, koneckonců ani Slavii a Plzeň, ale opravdu bych nechtěl ligu bez těchto klubů.

Reagovat
Alan_Shearer

Cukrousek je fakt top. Trevor aspon vypada jako vyprcana smeska celyho veprina, ktera prosla lobotomii pod vedenim Tomia, takze na zaklade svyho praseciho vzhledu a primitivniho radikalniho chovani vzbuzuje jakejsi radoby respekt, ale tahle existence, ta me fakt prekvapuje vic a vic On si dokonce dovoluje vyjadrovat o zidovsky otazce, fakt skvely

Reagovat
JarousFCB

Náš nagelovaný radikál Cukrouš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Trevora jsi popsal moc hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mayday

On vypadá jak zrůda nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiz do pece mrdko.

Reagovat
frankiefcb

Zbytečně. Někdy je lepší nereagovat. Bylo fajn se to někdy naučit.

Reagovat
ratusek

vy Liberečáci asi taky trpíte nějakou diagnozou, prvně FCSL a teď ty

Reagovat
meno

lol mrkni se jak se chováte a co píšete. Nejprve to byla sranda, ale teď už jste ve full retard módu https://www.youtube.com/watch?v=oAKG-kbKeIo

Reagovat
ratusek

další takovej my to myslíme v nadsázce, jsme rádi, že po x letech totálních sraček hrajeme reálně o pohárová umístění (ted už můžu říct reálně) a pokud to neklapne, tak prostřední skupina nás nemine.

Zrovna vy byste měli mít pochopení, byli ste na tom podobně jako my a teď hrajete o postup ze skupiny EL.

Navíc my to tady píšeme kvůli kokotům jako je Liquid, dolar atd. kteří furt tvrdí jak sestoupíme a teď mají staženej ocas a drží hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reseni zidovske otazky a posilani lidi do pece je nadsazka? To je spis vrchol nechutnosti...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nač smích a facepalm, Cukroušek se tu tak vyjadřuje. Rivalitu a vzájemné popichování chápu, ale tohle přeci jen nepůsobí ani vtipně, ani jako nadsázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja psal slavisticke, ne zidovske. Nez tu zas zacnete delat posudky tak se aspon naucte cist. A hlavne NELHAT !

Reagovat
iamek

Reagovat
ZB 07

Ty diskuze se po zápasech Baníku fakt nedaj číst

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

že to bereš vážně už i ty zklamals

Reagovat
ZB 07

Mně je jedno, jestli to myslíte vážně, nebo ne, jen mi to prostě nepřijde ani vtipný, natož nějakým způsobem obohacující.

Reagovat
ratusek

Však počkej až postoupíte a budete hrát v horní polovině tabulky. Sice se toho možná nedožiju, ale uvidíme, co tady pak budete psát vy

Reagovat
Kepy_FCB

Ale prosimte už i ty chceš mezi trevorkovy kuřburty?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy pls...Fakt nesnáším když si Baníkovci nadávají mezi sebou, sice my už si z toho na výjezdech děláme sranduba nazýváme se tak sami, ale nechovej se jak čurák, s Trevorem máš asi problém, ale znáš snad mě? Neznáš, tak drž piču, věř, že Trevor není největší raubíř z naší company.

Reagovat
smazaný uživatel

company

Reagovat
ZB 07

Maximálně začnu zas začnu vyřvávat něco o pohárový Evropě, když se omylem dostaneme na 8.místo, jinak to až tak horký nebude....

Reagovat
KingMaster13

UEFA do Brna

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že vy budete rádi za 8. místo ve FNL.

Reagovat
ZB 07

Jedeme na postup

Reagovat
Kepy_FCB

posledně to svedli ne mě což tentokráte nemohou....

Reagovat
meno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel týhle skupince nevtipných kryplů po kritice ještě spíše narostou křídla, protože jejich mozeček si to přebere jako “všichni proti nám, my proti všem”. Přitom jsou jen otravný jak kapavka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Jo, ale není přece jen lepší bavit se vážně, aby ta diskuse tady měla úroveň? Nemyslím žádné vtípky a hecování, ale některé tyto výlevy jsou fakt zbytečné.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
veikko

Reagovat
HorajzmAmmann

ted už jo, proto jsem se na to už vysral...

ale cukrou je cukrou, ten má prostě v píči

Reagovat
HorajzmAmmann

š, š

Reagovat
smazaný uživatel

No to ale placete na spatnem hrobe. Bavili sme se tady normalne k Baniku - zapas, Lastuvka, Granecny, Janos... Pak prisel prorock plkat nesmysly a blb Shearer, kteremu nejaky banikovec musel udelat neco moc oskliveho Takze jestli jde nekomu o kvalitu diskuzi, tak by se mel predevsim snazit "vyhnat" je...

... Ale z toho by pak nebylo tolik palecku,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ty dva liberečáci tady to je hnus. To už se tady dá normálně bavit i s pražákama (trevora nepočítám)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Sparťani tu teď nemají vyloženě kreténa ne? (Jasně, Cukrouš má jiný názor )

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, ono to bylo v klidu, mluvilo se o Baníku, o vyhre (která byla jen tak tak) a přišel sem nějaký slávista mudrovat, tak dostal odpoved (sice drsnou, ale zas nijak pohorsujici) a komunita zas rozjela svoji show, kde začali urážet kde koho (já mám v pici, ať sem klidně zido prase s lobotomii, když to frustratum pomuze si ulevit ze svého špatného života, tak jen do me, přeci jen je to dobrý skutek )

Takže komunita se nazrala, zas udelala psychologii lidí aniž by je znala no a my se můžeme jen potulne smat a tesit se, jak pojedeme na Banik. Pohár je ve středu, výjezd na derby se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tady 10 let a nevis, ze enterem prispevky odeslat nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Mobil a stáhl sem si na Android nějakou novou klávesnici a tak to dopadlo. Tyhle moderní vymoženosti už nějak nedávám, dědek no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na ni mas moc tluste prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Čím dál trapnější.

Reagovat
PP

dyt to není tak hrozné.. A je nech, jsou v euforii po x-letech, kolikrát nachcaní, tak buď rozumnější..

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja to beriem ako spam, proste preskočit.

Reagovat
anonym

To není jen po Baníku. V každým táboře je pár pitomců, který bys musel banovat za blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně by bylo poslat Baník do slovenský ligy, oni by odtáhli do jejich sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

To by stejně nepomohlo. My bychom tu stejně spamovali s OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

To jsi asi první člověk v historii, který nás posílá na Slovensko

Reagovat
Kang & Kodos

Polská nemá svojí sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*polsky

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by neměli kde diskutovat a cpali by se sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, přijde vám normální dělat si srandu z těchto věcí? Pak se divte, že si o nás někdo myslí něco špatného.. druhou ligu na vás, dementi.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

Sigma Karviná to ale strašně zbabrala

Reagovat
sosna

Domácí ostuda s Bohemkou dokonale napravena. Pilař pořád výbornej a Venca Jílek sochu před Andrák v nadživotní velikosti bych prosil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma parada

Reagovat
Posledni Kovboj

a Pavel Dvorak aspon plaketu na zachodech nebo tak.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jazzmaster

SIGMA

Reagovat
db18

Csaplár to zase totálně nezvládl... podruhé za sebou promrdali stav 0:2 ve "prospěch" soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže repre v budoucnu nepřebere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

SFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří 2 hráči pribrami mají hodnotu 40 Mega, jak o tom mluvil Csaplar?

Reagovat
db18

Květ... a ten další může být v dorostu.

Reagovat
Rarášek

Teoreticky jí v budoucnu v klidu může dosáhnout Klán.

Reagovat
KingMaster13

Tegler není špatnej a Květ by na to mohl mít taky

Reagovat
smazaný uživatel

Obrat za vsechny prachy

Reagovat
Spalovač šancí

Příbram je na vlně

Reagovat
pingla

zasloužené 3 body, hlavně druhý poločas byl od nás výrazně lepší Božola na hrad, skvělý zápas od něj

Reagovat
Kang & Kodos

Dokud se nenaučíme hrát venku proti jakýmukoli trochu lepšímu týmu a k tomu budeme schopný občas ztratit i s tragédama (Sigma, Příbram), tak se o lepším než třetím místě nemusíme vůbec bavit. Od 70. minuty to šlo najednou úplně do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A to klika, že naše liga nemá takovou kvalitu jako kdysi, jinak by jste byli rádi za 8.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Greny

Na druhou stranu, trénovat Hapal a Nebo Ital tak je vyhazujete, za to teď je docela klid a to máte ze 4 zápasu tři prohry ne?

Reagovat
db18

S návratem Impulse na lavičku to podle mne docela dost fanoušků postupně vzdalo...

Reagovat
Melda

Jsem jeden z nich pokud tam on bude, tak nefandim.

Reagovat
Civers

To už je bezmoc, protože když přijde trenér tak se stejne bude zodpovídat Ščasnýmu, takže je asi úplně jedno kdo to trénuje, dokud neskončí i Ščasný jako sportovní ředitel..

Reagovat
Greny

A komu se vlastně zodpovídá Zdenda Impuls?

Reagovat
Civers

No.. Dobrá otázka, asi přímo Křéťovi.. A teď asi i tomu novýmu z EPH..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne někomu, kdo rozumí fotbalu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kilobyte

Tak Impuls říkal, že je jen dočasný řešení a skončí až najdou vhodného trenéra. Takže Zdenda trénuje a přitom dělá, že hledá a kdyby náhodou šlo do tuhého ukáže prstem na nějakého moulu, po kterém to za půl roku zase převezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný měl dobrý začátek, tak ho nechtěj vyhazovat po první větší krizi.

Reagovat
kilobyte

Kdy bychom byli na 8. místě? A kdo by byl před námi?

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle trenérským géniem a parádním vedením žádný zázraky neuděláš. V zimě nebo v létě se to musí překopat, jinak se v tom budeme plácat pořád. Ten tým je tak špatně poskládanej, že to prostě bije do očí. A dokud se nenastolí nějaká koncepce a směr, kam se máme posouvat, bude to stejný. Já za poslední dva roky ještě nepochopil, co za fotbal vlastně chceme hrát. Chceme bořit, dominovat, hrát na brejky... nebo co kurva? Nebýt Stanciua, tak se na to můžeme vysrat úplně. A nic jinýho než jeho odchod v zimě ani nečekám.

Reagovat
Kang & Kodos

Však se to překopává furt dokola. Akorát pokaždý na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakým stylem? Místo pravého obránce přivedeme křídlo, místo kreativního hráče defenzivního, místo defenzivního kreativního. Místo stopera, který má dobrou rozehravku přivedeme dalšího bořiče. A "přestavba" byla jenom jednou a to za krutovlády Itala.

S tímhle materiálem budeme rádi za 3. místo.

Reagovat
kilobyte

Hrajeme překopávanou s prvky Daníčku otřes se.

Reagovat
Spalovač šancí

A kdo to má překopat? To by musel přijít někdo, kdo tomu rozumí. Možná Pelta?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi naivně věřím, že by se o to pokusil Rosický. A jestli ne on, tak asi nikdo, Hlavně ať už se o to nesnaží Ščasný, jinak s končíme s pěti brankaři a šesti stopery.

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci Rosu nějak hanit, ale podle mě na manažerování skladby týmu nemá buňky. Jeho roli spíše vidím u sportovní koncepce klubu, tj. převzít roli po Hřebíkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva víme, že máš nejspíš pravdu. Já si ale snažím uchovat aspoň malou naději, že by se mohlo v zimní pauze něco změnit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ale bohuzel momentalne patri k tragedum, takze ztracet s tragedama neni nic co by melo vyvolavat rozruseni.

Reagovat
sosna

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow Zlin parada a jestli se nam zadari porazit v pondeli Duklu, tak pred derby 7 bodu naskok

Reagovat
REPLIKATOR

Spartaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin zaslouzene.

Reagovat
Greny

Ščasný je "takticky génius" pokud nevyhraje derby tak vyhodit. Jasně jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám zas nějakou úplnou píčovinu, která by normálního člověka nemohla napadnout. Např. Ščasný OUT (out = do kanceláře), Jarolím IN.

Reagovat
Greny

Hejkal uz nabírá zkušenosti v Teplicích, prostředí zná a Zdendu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím k vám nepůjde, pokud má rozum.

Reagovat
spider_8

Tak Spartě už zase úspěšně protéká sezona mezi prsty, po příštím zápase může mít po sezoně. Je to pochopitelné, protože i když má její kádr na některých místech obrovskou individuální kvalitu (Stanciu, Kanga, Tetteh, Ben Haim), tak není vůbec dobře poskládaný a jsou tam hodně slabá místa. Celkově na mě nepůsobí vůbec dobře, obzvlášť v tomhle podivném rozestavení. Nepodpořit trenéra v přestupovém období a pak ho vyhodit po 2 zápasech taky moc nepomůže.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale je tam posun. Loni bylo po sezoně už po 7. kole, letos to přinejhorším bude dvojnásobek

Reagovat
spider_8

Jo, protože loni Plzeň vyhrávala všechny zápasy

Reagovat
Kang & Kodos

Ale my jsme těch bodů měli taky míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Haim je tragéd, kterej v létě půjde.

A přesně jak říkáš, ten tým je hrozně špatně poskládanej.

Reagovat
ZB 07

Parádní podvečer Zbrojovka Sparta

Reagovat
Civers

Koncepce volalo se po obětování jedné až dvou sezon za cenu že budeme nasazovat mladé hráče... Nasazujeme drahý cizince, ale pomalý progress tam je.. Impulse knows

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

Bílek bůh, na hrad s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to rekl Kotrba dobre. Radsi bych zvladnul utkani za tri body a prisel o jednoho hrace do derby, nez byt bez bodu ale mit k dispozici vsechny hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy a 3 porážky ..už zase na té své vlně ??

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten kádr není výrazně horší, než u Slavie. Ale tandem Trpiš - Nezmar je v tomhle směru světelné roky napřed.

Plzeň má ve Vrbovi taky obrovskou výhodu a pokud se jim povede generační obměna, budou podle mně v dohledné době jediní soupeři Slavie.

Spartě pomalu ujíždí vlak. Kromě všeho už jmenovaného jim nejvíc chybí kvalitní česká osa. Frydkové a Šuralové jsou vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr je výrazně horší. Slávia má Součka, Ngadeu, teď Matouška... kteří ten tým výrazně zvedají. Sparta má 30 průměrých ligových hráčů. Nikdo tam nevyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím neříkám, že by Sparta s tímhle kádrem nemohla hrát o titul. To by určitě měla. Zvlášť když nehraje v pohárech.

Reagovat
kilobyte

No jestli má jen průměrné hráče, tak asi o titul hrát nemůže? Nebo už si viděl nějaký tým, který by vyhrál ligu s průměrnými hráči?

Reagovat
F.Torres

V anglii ano

Reagovat
kilobyte

Jestli myslíš Leicester, tak Vardy, Mahrez a Kante jsou průměr PL?

Reagovat
F.Torres

Celek jako takový byl horší průměr, vždyť sezonu před titulem málem spadli a ano v té době možná až na Mahreze všichni spadali do průměru a i kdyby tito byli nad průměrem, tak musíš poskládat hráčů + náhradníky, kteří prostě byly průměr, proto z toho bylo takové haló.

Reagovat
kilobyte

Ale tady se nebavíme o celku, ale o jednotlivých hráčích. A Leicester prostě neměl jen průměrné hráče.

Reagovat
F.Torres

máš pravdu, měl je podprůměrné 13/14 nehráli PL, 14/15 je dělilo od sestupu 6 bodů, 15/16 vyhráli a rok na to zase byli 12, pak 9 a teď opět 12. Prostě jsou horší průměr a to neokecáš. Navíc Vardy, Mahrez nebyli žádní Silva, Aguero, De Bruyne atd... v té době jsi o nich vůbec netušil, že existují

Reagovat
kilobyte

Měli úzký kádr a hráli LM, Chelsea 15/16 byla desátá a 16/17 vyhrála. I o Messim jsem v jednu dobu netušil že existuje.

Reagovat
F.Torres

ok, jsi dement psal jsi, o tom, že s průměrnými hráči nelze hrát o titul. Leicester byl před sezonou jeden z adeptů na spatnutí a vyhráli titul. Po titulu je znal každý, předtím nikdo. Končím s tebou, jestli toto neuznáš jako fakt, tak jsi ztracen

Reagovat
kilobyte

Tak to, že je moc lidí neznalo neznamená, že jsou průměrní. Kdyby byli průměrní, tak by je z Leicesteru nikdo nekoupil.

Reagovat
F.Torres

ok jsi ztracený dement

Reagovat
Pride

Proč mu nadáváš? Protože má jiný názor? ty čuráku omezenej

Reagovat
F.Torres

Ne protoze mele kraviny a ocividne jste ze stejneho vrhu chudaku.

Reagovat
uff

Hej Trnava min. rok. Tam nebol nikto extrémne nadpriemerný.

Reagovat
Kang & Kodos

Že na toho kokota vůbec reaguješ Skoro žádnej hráč u nás neni ligovej průměr. I takový kopyta jako Zahustel mají nebo apsoň měli potenciál na to, aby se dostali do repre a do zahraničí. Akorát to není tak jednoduchý, aby svůj potenciál ukázali. Třeba Trávník neni ani náhodou lepší než Kanga nebo Stanciu. Ale Rada postavil tým kolem něj, nechá ho hrát přesně to co potřebuje, a on má pak 6+6 za 12 zápasů. My nejdřív nenáme žádnou desítku, pak koupíme dvě naráz a necháme je hrát spolu. A mezitim protočíme tři trenéry. Takže teď hrajeme většinou 4-4-2, kde Kanga hraje níž, než by pro něj bylo ideální a Stanciu se většinou prcá na pravym křídle, což je úplně mimo. Takže teď má 3+5, kdy ale skoro všechny góly a asistence nabral ve dvou zápasech. Prostě ani jeden z nich neni využitej tak, aby byl opravdu prospěšnej a je to pořád spíš na náhodu.

Takže z toho občas z toho vyleze luxusní zápas (Boleslav, Liberec, Teplice), ale když na nás naběhne motivovanej a běhavej tým se správnym systémem, tak jsme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no.. pořád dokola pořád to samé. Já jsem kokot, protože haním vaše neskutečné megahvězdy a označuju je za průměrné hráče, pak se ukáže že nejsou ani půměr, Sparta vyhoří, nakoupí nová jména a jede se znovu.

Nad průměrní hráči by si hravě poradili i mimo svůj post. Mladý čech téměř nikdy nehraje na svém postu bez ohledu na to jak je dobrý. Vždycky se řekne, že má být rád že vůbec hraje. Viz třeba teď Matoušek.

Takový Kanga už by byl dávno v Bčku kdyby to nebyla posila ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jich má 30, tak určitě může. Ty nejlepší hráče v lize mají týmy v pohárech a ostatní mají zase úzké kádry.

Reagovat
Beči

To je zase podle mě přehnané. Určitě nadprůměrní jsou Kanga, Nita a Tetteh. Stanciu pak vyčnívá i nad zmíněnou trojicí. Se zbytkem ale bohužel musím souhlasit. Ještě možná ten Pulkrab, ale musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita, Kanga / Stanciu, Tetteh

Na zbylých pozicích by hráli slávisti. Hlavně ta obrana a střed hřiště působí komický. Absence křídel nemá cenu ani zmiňovat.

Kdyby si Slavia pořídila Stanciua, Nitu a Tetteha, tak by to drtila neskutečným způsobem.

Reagovat
PlackaSKS

nitu (a ten neni až tak zásadní, Slavia brání dobře) a stanciua ano. tetteha s uzdravenym škodou, teclem, van burenem a murisem reálně ani moc nepotřebujeme. podle mě je ten rozdílovej vlastně jen stanciu. nita je lepší než kolář, ale v zásadě to většinou nic nemění a tetteh je neproduktivní a je víc vidět hlavně proto, že nemáme zdravýho nikoho na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Buren a Muris... Oba dva hráči dobrý tak na boj o 5. místo někde v Jablonci, a Škoda je za zenitem. Tecl je zase kopyto, který má 3x do sezony dvoutýdenní formu.

Jinak Kolář je vaše největší slabina. Nejistej golman, který nechytí nic navíc.

Reagovat
PlackaSKS

tak v kodani jistej byl. spíš ma občas slabej zápas. ale s obranou co máme neni golman prostě to nejdůležitější. zásadní rozdíl by dělal stanciu, ne nita... a buren a muris jsou super na střídání, základ samozřejmě ne. škoda asi je za zenitem, ale kdo ví jak bude vypadat po zranění no.. a tecl bude stačit až se rozehraje. do toho tam alternuje baluta, matoušek.. prostě tetteh to samý jako u nity. byl by lepší než stávající, ale nebyl by to takový zásadní rozdíl

Reagovat
Mass

Slavia je poskládáná celkem dobře tak, jak je. Nemyslim si, že by vedle Hušbauera jako zataženýho tvůrce hry mohl hrát Stanciu, mnohem lepší je tam běhavej box-to-box záložník Sýkora/Traoré.

Reagovat
PlackaSKS

asi jo... asi. ale stanciua si tam dokážu představit. jako klasický am... stejně jako makajícího tetteha když by začal bejt produktivní

Reagovat
kilobyte

Víc produktivní? Vždyť dal zatím stejně gólů jako všichni vaši útočníci dohromady.

Reagovat
PlackaSKS

tecl nebo škoda byli ted dlouhodobě zranění, to samý muris... dal víc golů jen proto, že reálně nemáme útočníka. nicméně já to myslel tak, že nebude potřebovat 10 šancí na gol, ale aspon tři

Reagovat
kilobyte

No minutově jsou na tom podobně. A zrovna do Slavie by spalováním šancí slušně zapadl.

Reagovat
PlackaSKS

Právě, na to už máme dvacet dalších

Reagovat
kilobyte

Tak my si ho necháme. Ale jednou ukáže, že je o level jinde.

Reagovat
PlackaSKS

Tomu já klidně i věřím... Jen teď by nás tak moc podle mě neposunul.. A až na stanciua nikdo ze Sparty. Nejvíc by s nama pohnul asi scasny

Reagovat
smazaný uživatel

Taky má stejně startů v základu

Reagovat
kilobyte

Tak střed hřiště Frýdek, Kange a Stanciu je dobrý. Jen by to chtělo aby Kanga více hrál a méně padal a stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek je bořič, tomu míč překáží a není to fotbalista, který by měl zrychlovat hru a klidnit hru. Kanga zase nehraje na svý pozici, spravně by měl hrát jako AM. A Nico většinu času hraje na pravým kraji.

Reagovat
kilobyte

Tak Frýdek tam není od toho aby zrychloval hru, ale aby bořil a to se mu dost daří, navíc přidá občas i dobrou průnikovou přihrávku. Kanga by byl na AM asi lepší dostával by se víc do zakončení a nemusel by střílet z nesmyslných pozic. To proč Nico hraje na kraji nechápu, tedy chápu, že vedení nenapadlo, že když koupí křídlo a dají ho na beka, tak pořád nebudou mít křídlo. Nejlepší na tom je, že Zdenda si nemůže stěžovat na to že nemá nikoho na kraj, když to měl na starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Frýdek je tam od boření. Naneštěstí pro nás se dostává poměrně často k balonu. Je hezký, že proti Ostravě a dneska si připsal hezkou průnikovku, ale 2 roky předváděl úplný zvěrstva.

A pořád nechápu, proč by měla mít Sparta v sestavě bořiče, když musí většinu času hrát do plných. To je přeci úplnej opak, než by Sparta potřebovala.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna dneska byl dost potřeba, protože byl skoro jedinej kdo se vracel při protiútocích. Tím ale neříkám, že by ho nebylo dobrý nahradit, ale vzhledem k schopnostem vedení bych si ho možná radši ponechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteha nechcem

Reagovat
meno

Já ho chtěl...

Reagovat
Liquid

přesně Tetteh je lemra a nemotora, nebrat ani zadarmo

Reagovat
Liquid

Tetteha nechci to je břídil, Kanga je rozesírač kabiny, fans by ho taky nevzali, toho taky nebrat, Stanciu je hodně náladovej, ale toho brát, nejlepší z nich by byl Nica, protože Kolář v brance je prostě jen ligovej průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i tandem Trpiš - Nezmar měl slabší start a i teď se nám občas zápas nepovede. Uvidíme, co derby.

Reagovat
Sosi

Jinak misto tech no name hracu na rozsireni kadru mela plzen privest treba Beageaula.

Reagovat
smazaný uživatel

Cizinec, takže bez šance...

Reagovat
goodbay

Přišlo to jen mě, že gol Zlína mohl padnout z ofsajdu? Že se nad tím nikdo nepozastavil. Ani rozhodčí.

Reagovat
kilobyte

Taky mě to napadlo, ale nebyl.

Reagovat
goodbay

Jeden hráč to tam ještě tečnul a Beugel v té době byl v mírném ofsajdu, dle mě.

Reagovat
kilobyte

Tak chtělo by to lepší záběr, ale podle toho co bylo v televizi bych řekl, že Beugel byl na úrovni toho hráče co to tečoval.

Reagovat
goodbay

Jo, asi máš pravdu.

Reagovat
Riviera Kid

Nebyl to ofsajd.

Reagovat
eder

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak live přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

On někdo sparťanům řekl, že se druhý poločas hraje jen 25 minut?

Reagovat
Shevchenko

Ale ale copak

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

♫♪♫♪ A bůůůzerantůůů partááá !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěšně se naladili na derby

Reagovat
salm0n

Jestli někdo v týdnu potkáte Radakoviče, tak mu prosím zlomte třeba nohu

Reagovat
smazaný uživatel

BUHAHA BUHAHA a sparta se dál propadá

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Beči

Zlín vyhrál zaslouženě. Za to ho*no, co jsme hráli druhý poločas, jsme si žádné body nezasloužily. První poločas byl vyrovnaný a v některých partiích jsme byly mírně lepší, ale ten druhý poločas, to byla tragédie.

Reagovat
PlackaSKS

jako slečinky tam jsou, o tom žádná... ale takhle jim nakládat

Reagovat
Mass

On stejně narážku na shodu podmětu s přisudkem nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře zhodnoceno.

Reagovat
Sosi

Jak uz se alibista Scasny zase kryje Rosickym na isportu

Reagovat
Salfovic

to je neskutečná kurva

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli se to osvědčí v derby, tak bych pro venkovní zápasy pokračoval s tim konceptem fotbalu pro nevidomý.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Golgol dost mimo, vždy když mu někdo nabíhal, tak mu to přihrál dozadu.

Pulkrab dobře bojoval, ale často mu kousek chyběl. Jestli je to pomalejším startem?

Šural nebyl moc vidět a pak zazdil tutovku, takže klasika.

Frýdek si to dozadu odběhal, často hasil protiútoky a pěkně vyslal na začátku Pulkraba.

Staciu škoda, že nekopal standartku

Civič dopředu nic moc, Vatajelu za těch pár minut tam toho udělal víc.

Chipciu dneska se mu nepovedl snad ani jeden průnik a přihrávky taky často kazil.

Radakovič zase děsil střelbou na vlastní a gól dal jeho hráč. Pak se mu ještě nepovedlo jedno vystoupení.

Štětina podskočil centr před gólem jinak dobrý.

Costa dobrý.

Celkově se mi zdálo, že se hráči při protiútocích Zlína málo vrací. Dopředu to byl až na pár chvil zmar.

Reagovat
pepinho2

Na golu nese největší vinu Sáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su tak ščasný!

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Uz se tesim az tu bude rozhovor s pepikem suralem... max diviznim.to hracem, vcera kdyby radeji prihrall...ale dobreto mu tak nechapu ze ho tam porad cpe

Reagovat
anonym

Neuvěřitelný obrat, který borce ještě víc nakopne. Do té horní poloviny se dostaneme v suchým triku.

Pohodový kolo, tragédi prohráli na Zlíně, Slovácko ztratí další body v Plzni, ještě by Slávka mohla jen remizovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlínček hezky

Reagovat
AjaxFans

Krmenčíku, ty cundo prašivá

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas nejlepsi v sezone a druhej hruza. Snad to bylo jen unavou a pocasim. Tri body se pocitaji.

Reagovat
Blasphemer

Únavou. Takovej Procházka s Hrošovským byli hotoví už v 70. minutě, bylo to na nich hodně vidět.

Reagovat
db18

Ale dost se podle mne projevilo i protočení Havla s Petrželou, protože pak od nich nebylo vidět skoro nic a Havel přitom byl v prvním poločase hodně vidět... ale asi to sralo Řezníka, tak před něj flákly Petrželu.

Reagovat
salm0n

Plzeň nezklamala

Reagovat
Kang & Kodos

Na poměry 3. ligy ženskýho fotbalu by to bylo docela dobrý utkání. Jinak Plzeň kromě prvních 10 minut k smíchu. Druhej poločas, to už nebyl ani profi fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se na ně celkem těším a věřím, že konečně něco uhrajeme (buď pohár, nebo liga). Mají už několik let stejný tým, takže nejpozději do pěti let jim naložíme

Reagovat
db18

Pokud tam za pet let bude stejny tym, tak urcite jen Limba bude hrat jeste lip jak ted

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský skončí, zbytek bude stejný

Reagovat
Blasphemer

Před zápasem bych tenhle výsledek bral, vzhledem k náročnýmu soupeři v týdnu, ale po tom prvním poločase je fakt škoda, že jsme je už do šatny neměli rozjebaný 3:0. Druhej poločas děs, takže nakonec jsou ty tři body ještě super.

Vrbovo střídání útočníků už je sice klasika, ale dneska to bylo fakt kouzelný, když tam točil hroťáky v momentě, kdy potřebovala nejvíc ulevit záloha/obrana. Havlovi ten gól nešel nepřát, snad už konečně v tom základu vydrží. Naopak na druhý straně Petržela předvedl po výborným výkonu na Realu svojí klasickou bídu, vůbec nechápu že ho nestáhl jako prvního... ale holt bude muset takhle zahrát ještě alespoň tři zápasy, aby zase usedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tvé druhé já na to říká co?

Reagovat
Blasphemer

Di do píči.

Reagovat
Blasphemer

Sorry, to jsem nepsal já.

Reagovat
smazaný uživatel

To psalo tvé druhé já?

Reagovat
db18

Reagovat
db18

První poločas skvělý, druhý hrozná sračka...

...a celý zápas byl na facku Řezník - ne kvůli výkonu, ale kvůli tomu, že pořád držkuje na všechny okolo, ale pak mu trvá hodinu, než vyleze z ofsajdový pozice. On ten Koza přece jenom ví, proč na něj furt řve...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš ve středu? Dá Vrba šanci širšímu kádru?

Reagovat
HorajzmAmmann

měl by... na 3 frontách se to fakt nedá hrát. Minimálně si odpočine Krmenčík, Limberský, Hubník...

Reagovat
db18

Buď ve středu a nebo v sobotu... jeden zápas určitě, ale spíš to čekám ve středu.

Ale to pořád znamená, že tam místo stálic naskočí Pernica, Řezníček, Chorý a možná Ekpai s Buchou... Jen nevím, kdo bude hrát beka, když teď Havel asi už patří do základu.

Očekávam, že se pak ale bude mluvit o nějaký výměně "pohár za ligu"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, o té poslední tvé větě sme vedli diskuzi na výjezdu. Čekám, že vy nám pohár, my vám zas ligu.

Anebo nás oba týmy potrolli a dopadne to úplně jinak...

Ono u nás právě čekám, že bude hrát urco Prochy, cekam, že i Granecny, v bráně Budinsky, jen asi bez útočníka, páč mě nenapadá, kdo by tam mohl být.

Takže ve středu to bude určitě hrozně famózní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Za juniorku daval dva goly Peta Breda, mohl by se zacit rozehravat i v acku. Zvlast kdyz je ted Pazdera out a Artom se tam nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, sestřelil nějaký zbytečný moravský klub. Peta na plac! A klidně do utoku, horsi než Kuba nebude A klidne bych do Plzne na lavici vzal Vojtu Wojatschkeho.

Reagovat
Liquid

moravské kluby jsou všechny zbytečný, dokonce i ten slezskej co se přesunul na Moravu

Reagovat
Blasphemer

Ten mě tím hulákáním na kdekoho docela vysíral, přitom zrovna dneska měli spíš ostatní řvát na něj.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Obecně tohle neustálý píčování někoho na všechny mě taky dost jebe

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Zapas jsem neviděl ale Řezník mi sere už delší dobu. Ať hraje na Havel...

Reagovat
diskoschlampe

Si tu pencku povodil :D

Reagovat
Banikovec7

Pěkný výsledek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Zlatá remízka, už bohužel nemůžeme z důvodu Rady (ne)rotace. Dnes to bylo vyloženě otřesný.

Reagovat
taws

Zajímavý že tu zatím nikdo neřeší hubinkuv faul loktem

Reagovat
smazaný uživatel

V pátek poprvé Považance pochválím a pak hned předvede takovou pecku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, napsal jsem rozbor zápasu Zlín - Sparta.

Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád.

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/fastav-zlin-ac-sparta-praha-10.html

Reagovat
Posledni Kovboj

Pekny psani rozumim jako kun kafi, ale cte se mi to lip, nez ty prvni clanky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky V tomhle rozboru jsem použil více obrázků než obvykle a méně textu, možná to je kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

koukl jsem na to, vypadá to nadějně, potom si to přečtu, snad to do té doby nesmažeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, zatím nemám důvod to mazat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuj

Reagovat
andrew96

Pěkné Jen bych zkusil napsat i nějaký perex, vykopávák, ať to smysluplně začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to už mi také bylo řečeno, takže do příště na tom zapracuji

Reagovat
F.Torres

Z celkem obávaného zápasu pohodová výhra. Příště ukončit sezonu spartě, klepnout kodan a bude to dobrý

Reagovat
F.Torres

a ještě bych poprosil v dalším kole neprohru baníku

Reagovat
KingMaster13

Teď máme během 14 dní 3 zápasy, které když vyhrajeme tak to bude kurva dobrá sezona

Reagovat
F.Torres

a když ne, tak si zaděláváme na slušný problém, hlavně s tou kodaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

remíza v derby je úplně v pohodě, s Kodaní by to byla škoda, ale taky žádná tragédie pak máme venku Bordeaux a doma Zenit, přičemž ani jednomu týmu možná o nic nepůjde

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Tak kdybychom nevyhráli, tak to není tragédie rozhodně ale škoda by to byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Banikovec7

Nechápu moc proč byl komentátor tak nadšený z Olayinky, mi přišlo, že zkazil skoro vše, stejně jako v ostatních zápasech kde jsem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl docela dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Slavia vyhraje derby, aby už Sparta zase byla 10 bodů od titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

takovej těžší trénink bez karet a zranění, takže paráda... jenom var zase kazí dojem

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem na stadionu, co ten "ofsajd" v prvnim polocase a faul na Matouska v druhym?

Reagovat
PlackaSKS

za mě rozhodně nebyl offside. u matouška nejspíš trefil míč, tam fakt nevim. ten offside pouštěli asi dvakrát ze záznamu, ale nikdy nezastavili. spíš to vypadalo jako že nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch je neskutečný

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovina

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Baronne

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch je borec

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ještě líbil v závěru Frydrych jako ofenzivní záložník. Takovej lepší Kanga

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec jedno z dalsich pohodovych vitezstvi..neco jako posledne doma s Pribrami ukazalo se, ze hraci to nepodcenili, zahrali si fotbal a s prehledem dominovali Stoch je neskutecnej zabijak..ty jeho strely jsou fakt top ta sibenice...to uz kdyz to nakopnul ten mic, tak jsem vedel, jak to dopadne...proste nadhera Hušby taky zkusene si pohlidal zluty...do niceho riskantniho nechodil, takze ukazal, ze neni potreba kvuli kartam ho zbytecne vyndavat ze sestavy, dalsi hrac pod touhle hrozbou Traore nakonec by mozna mel vetsi problem si to pohlidat, takze tam mi nevadi, ze nehral

takze pred derby mame 7 bodu naskok na rudochy, takze slusna vata pred timhle zapasem a hlavne pujdeme v plny palbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No co devky dneska nejsou problém. Umí relaxovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim. Mam na predaj 2 vstupenky na derby zapas Slavia-Sparta 4.11. Mal by niekto z vas zaujem kupit ich ? Skuste ponuknut aj cenu.

Reagovat
Banikovec7

at mas taky jeden.

Reagovat
Coutinho10

on je nabral v PL sekci....neboj

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

to jako vážně

Reagovat
SIRBRANIKE

Kam sa až dá klesnút, Jardo please.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem od něj všechno možný, ale dát tam tohle

Reagovat
Salfovic

To je fakt úchylnej dement

Reagovat
Pharrell

LGBT komunita

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mistr129

Reagovat
Grahf
Reagovat
mistr129

@dekret

56 minpřed 56 minutami

Víc

Odpověď uživateli @JaroslavTvrdik

Pane Tvrdík, vy jste normálně tweetnul péra tří hráčů na internet. Vy jste král!

Reagovat
monty25
Reagovat
mistr129

Budeš přilepen celý dny na jeho Twitteru co?

Reagovat
monty25

To jsem i tak, ale dost záleží na tom, jaký holky by tam vybraly...

Reagovat
Frick

Všechny dvě heteračky, co jsou v mančaftu?

Reagovat
Coutinho10

ve ctvrtek by mohla bejt vhodna prilezitost

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten se toho neboji

Reagovat
Mass

Na druhou stranu , já už sem viděl Hušbyho v jednom slávistickym videu nahatýho, on se rád předvádí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

a ešte jeden

Reagovat
Posledni Kovboj

jinak tu tvoji reakci bych podepsal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ale stejně je to bordel. Dřív byl cirkus Slavie a Sparta buzerantů parta, a teď se v tom nějak vyznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
vodka

Reagovat
Infi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hyrax

už to smazal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá koule.

Reagovat
Posledni Kovboj

narozdil od svejch hracu

Reagovat
MadMrJacky

Co tam bylo?

Reagovat
Posledni Kovboj

Husbauerovo pero. A jeste dalsi dve pera. Radsi jsem si to moc neprohlizel.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hyrax
Reagovat
Kang & Kodos

to snad ne

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to smazal

Reagovat
Puskas

Tomu se říká transparentní vedení klubu - nic neskrývat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z něj maj asi Tvrdík

Reagovat
db18

Spis je to takova zatazena obrana.

Reagovat
Pride

Reagovat
andrew96

Toto kolo musela být sranda hlavně v Boleslavi. Nejdřív Komličenko, který přímák těsně za šestnáctkou narve do montážní haly Škodovky:

https://tv.isport.blesk.cz/video/5238259/mlada-boleslav-bohemians-komlicenko-tragicky-nalocil-se-standardkou-kam-to-letelo.html

A pak Yusuf, který samostatný únik zakončil střelou 3 metry vedle. Máme úžasnou ligu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nahodou, aspon si maj ve skodovce o pauze s cim kopat. Meli by mu napriste vyvesit transparent. A kdyby nemeli inspiraci, co na nej napsat, tak ja bych vedel.

Reagovat
Kang & Kodos

A do toho sausage party v Edenu

Reagovat
andrew96

Je vidět, že Hušbauer je pořád Sparťan. On jim rozklíží tým.

Reagovat
Kang & Kodos

No nemusel jim úplně vyhrát titul a táhnout je k titulu dalšímu a dostat je 2x do EL, ale začínám to chápat

Reagovat
andrew96

Chvilku to musíš hrát, ale důležité je, že ve výsledku zbudou na Slavii jen vzpomínky.

Zeman to taky musel přetrpět v ČSSD a teď je pohřbívá zaživa. Oběti přinášejí výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Příště tam s nima bude i sám Luftjarda.

Reagovat
Posledni Kovboj

no homo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: Gladbach si prý vyhlédl Stanciua

takze v zime, nejdyl v lete bali kufry, a my se muzeme tesit, jak se o pravy kridlo porve Frydek treba s Vukadinovicem. Uzasny na druhou stranu, aspon Zdenda nebude muset premejslet, jak skloubit na hristi Kangu a Stancia. Problem vyresen. A to se vyplati.

Reagovat
andrew96
Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Vytáhnete Nestora z juniorky

Reagovat
ondrasch77

O to se čile diskutuje už asi měsíc... Navíc se v té době začalo mluvit i o zájmu Fenerbahce...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho chtěj

Reagovat
Frick

Ještě si tak řikám - neni už dost "GAY" válet se nahej ve vaně s dvouma dalšíma nahejma chlapa těsně vedle sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, v týmovém sportu je to úplně normální

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

musis rict "no homo"

Reagovat
Neon

Reagovat
andrew96

Reagovat
Frick

https://cs.wikipedia.org/wiki/Libor_%C5%BDondra - prý bratr toho, co přepadl Petru...

Reagovat
ondrasch77

Při pohledu na tabulku střelců je vidět, že se blížíme ideálu anglické ligy Jedinej domácí z první pětky...

Reagovat
HorajzmAmmann

2. nej cesky utocnik Milan Baros na to kolik toho odehral

Reagovat
ondrasch77

Sice jsi opomněl Vaněčka se 6-ti góly, ale budiž... Navíc se Baroš dělí o krásné třetí místo mezi českými útočníky s Dolim, který toho taky moc neodehrál

Reagovat
HorajzmAmmann

ale tak Vaneček už je jednou nohou pryč. Co ten váš Ikaunieks? Poslední zápas mi nepřišel moc dobrý, ale asi evidentně nerozehraný, že?

Reagovat
ondrasch77

Já zápas bohužel neviděl..., pouze posledních cca 30 minut, akorát tam šel Doli místo Ikauniekse...

Ikaunieks měl ze začátku sezóny tréninkové manko a teď asi nerozehranost... Dalším faktorem je, že jak naši střední záložníci zjistili, že můžou dát góla i z 25 metrů, tak tím trošku začali útočníka eliminovat, proto se posledních pár zápasů do hry nedostával příliš Chramosta...

Počítám, že s návratem Doliho se opět uchýlíme k nakopávaným balónům a budeme si těch šancí vytvářet méně...

Reagovat
PavlíčeQ

Chram s Davisem jsou úplně mimo, takže za návrat Doliho můžeme být jen rádi.

Reagovat
ondrasch77

Jak píšu, Chram by nebyl úplně mimo, kdyby ho záloha netlačila před sebou a místo toho s ním kombinovali....

Pokud bude hrát Doli s druhým útočníkem, tak za to budu jen rád..., pokud bude hrát opět sám, tak jsou to ztracené balóny (Maso ani Jovo to nikdy nebudou uklízet do brány, tak jako druhý útočník)

Reagovat
PavlíčeQ

No mně se hlavně líbí, jak všichni píšou, že s návratem Doliho se zase začne nakopávat a nic z toho. Přitom se nakopavá úplně stejně i na Chrama, ale ten narozdíl od Doliho nevyhraje ani jednu hlavu. Jinak 442 by bylo asi nejlepší (kombinace Doli - Chram nebo Doli - Davis), ale to je aktuálně nereálný, protože Hübscha, Povy i Tráva hrajou asi v nejlepší formě od doby v Jablonci jsou.

Reagovat
ondrasch77

To je ale hlavně chyba Hrubého, že to furt nakopává jak debil, ať je tam kdo je tam..., přitom pokud hrajeme po zemi, tak jsme schopní si těch šancí vytvářet daleko víc... Nakopávání je dobré leda, když prohráváš nebo soupeř betonuje...

Jinak jsem také pro 4-4-2, Považancovi se povedly dva zápasy, nic víc, zas bych ho v klidu posadil a dával ho tam v 60. minutě, když nebudume moci dát gól, ať to zkusí z 30-ti metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Už jsou tady!!!! Sdílejte, než to smažou!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

O TOMTO VÁM V ČT NEBO V BAKALOVÝCH MÉDIÍCH NEŘEKNOU!!!!§§§§!§!!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak je v tom Tvrdík nevině, protože se na jeho twitter dostal agent z Letný a hodil to tam on, aby zdeptal naše sebevědomí před derby a rozesel do kabiny nejistotu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

to je Vachuv podpis to co zacina na "V" ?

Reagovat
db18

Nebo Vény Kadlece

Reagovat
Posledni Kovboj

ted kdo z nich se spis umi podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kadlec se abecedu učí a vácha umí dvě písmena

Reagovat
Posledni Kovboj

IQ69

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

2 000?

Reagovat
C-M@ster

Borci, jak je ta stranka, kde koukate na prenosy?

Já je měl všechny uložený na jiným počítači, z hlavy dám jen sport365 live

Reagovat
cristiano.K.

soccer stream dej do googlu

Reagovat
C-M@ster

Já myslím ta, kde jsou přenosy naší ligy, ne jakákoliv.

Reagovat
Coutinho10

myslis ta ruska ? http://livetv.sx/enx/

Reagovat
C-M@ster

Dík, ale ještě byla ají nějaká taková, že měla v názvu sport a stream a nešly tam posílat odkazy přímo na zápasy...

A pak ta jedna, kde byly vždycky v rohu kurzy od sázkovek... u té si taky nemůžu vybavit název

Reagovat
Coutinho10

jo jeste me napada ta streamcomando.com , ale nejak mi nechce jit

Reagovat
Fabregas@ole
Reagovat
Fabregas@ole

Aha, jsem kokot. Už to vidím

Reagovat
Posledni Kovboj

www.redtube.com ?

Reagovat
C-M@ster

Dik. Konecne

Ikdyz na streamy je dobry chaturbate

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
naheCZ

http://sportstream-365.com/

Ale stránka má minimálně od včerejška výpadek

Reagovat
C-M@ster

Ajo, dík moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele