FORTUNA:LIGA - souhrn 12. kola

19.10.2018, 19:57, aktualizováno 22.10.2018, 20:00
Komentáře a souhrny
Slavia nejtěsnějším možným rozdílem vyhrála na půdě oslabeného Liberce a usadila se na čele před Plzní, která sice dvakrát dotáhla vedení Bohemians 1905, přesto nakonec zapsala jenom bod za remízu 2:2. Na třetí pozici se po kanonádě do sítě Mladé Boleslavi vrátila Sparta. Jablonec nadělil Příbrami rovný půltucet, na čemž měl největší podíl Michal Trávník, který severočeskému týmu pomohl hattrickem a potvrdil tím skvělou formu...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 4:1

22.10.2018 18:00

Góly: 19. Matěj Pulkrab, 20. Benjamin Tetteh, 37. Benjamin Tetteh, 64. Guélor Kanga (pen.) - 84. Lukáš Hůlka

Sparta po velmi dobrém výkonu uštědřila vysokou porážku hostující Mladé Boleslavi. Výhru řídil Tetteh, jenž vstřelil dvě branky a posunul se tak na dělené druhé místo v tabulce střelců.

Domácí od začátku zápasu tahali za delší konec. Civič ani Stanciu však branku hostí neohrozili. V 11. minutě zakončoval znovu aktivní Stanciu, tentokrát si s jeho pokusem poradil Šeda. Úspěchem neskončila také Chipciuova hlavička, která mířila mimo. V 19. minutě se už Letenští mohli poprvé radovat. Po rohovém kopu předvedli ve vápně mnohem větší důraz než soupeř a Pulkrab dostal míč do sítě.

Uběhlo zhruba 90 sekund a Sparta přidala druhou branku. Tetteh dostal v šestnáctce hostů spoustu času a i když si na jeho zakončení Šeda sáhl, tak se stejně mohli domácí radovat z dvougólového vedení. Boleslav byla nadále nevýrazná, čehož mohli Pražané využít znovu Tettehem, ten tentokrát ale nedokázal svůj pokus nasměrovat mezi tři tyče.

Po půlhodině hry svitla pro hosty naděje, když sudí Orel nařídil pokutový kop, ten ovšem posléze na základě videa odvolal. Ve 38. minutě Chipciu oslovil osamoceného Tetteha, jenž přesnou ranou nedal brankáři šanci a zvýšil již na 3:0. V poslední minutě první půle ještě Šedu prověřil střelou zpoza šestnáctky Stanciu.

V úvodu druhého poločasu mohl snížit Přikryl, jehož technický pokus skončil na břevně Nitovy svatyně. Ten samý hráč v 56. minutě v těžké pozici nedokázal vyzrát na domácího gólmana. Na druhé straně Šeda výborným zákrokem zasáhl proti ráně Pulkraba. V 64. minutě měla Sparta po faulu na Stancia k dispozici pokutový kop. Míč si vzal Kanga a prudkou střelou k levé tyči přidal čtvrtou branku domácích.

Deset minut před koncem byla Boleslav blízko pověstného "bůra", Stanciu však ve vyložené příležitosti po krásné přihrávce od Kangy nedokázal trefit branku. Hostům se v závěru zápasu podařilo alespoň korigovat výsledek, když si na centr Kateřiňáka naběhl Hůlka a přesnou hlavičkou připravil Nitu o čisté konto.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:1

21.10.2018 17:00

Góly: 3. Miroslav Stoch

Zápas mezi Libercem a Slavií rozhodla branka Stocha již ze třetí minuty. Slovan hrál většinu zápasu o deseti, i tak se ale favorit zápasu musel strachovat o výsledek až do konečného hvizdu.

Hosté měli hned v úvodu k dispozici standardní situaci těsně za hranicí pokutového území. Tu zahrál Stoch a poradil si s ní náramně, když technickou střelou mířil přesně k tyči. Ve 12. minutě Potočný tvrdou ranou prověřil Koláře, ten míč neměl úplně pod kontrolou a souboj dohrál Mikula, jenž si tak velmi brzy vysloužil druhou žlutou kartu a zamířil do sprch. Domácí ale i tak znovu zahrozili Potočným, Kolář však s jeho pokusem příliš práce neměl. Na druhé straně se nedokázal mezi tři tyče trefit Baluta.

Sešívání sice drželi díky přesile víc míč na kopačkách, Nguyena ale zaměstnali až ve 41. minutě díky střele Součka. O tři minuty později mohl druhou branku po chybě Kačaraby přidat opět Stoch, liberecký strážce svatyně však předvedl výborný zákrok. Poradil si i s další střelou Stocha a nebezpečnou hlavičkou Kúdely.

Druhý poločas začal pořádně zostra. Nejdříve Baluta napálil břevno a na druhé straně Oršula spadl po souboji s Ngadeem ve vápně. Sudí Příhoda tento zákrok jako penaltový ovšem neposoudil. V 51. minutě se opět zaskvěl Nguyen, když vytěsnil prudkou střelu Mešanoviče. Domácí se stále nevzdávali naděje na bodový úspěch. Nadějné střely Ševčíka a Breiteho ale skončily mimo hostující branku.

V 78. minutě se už podruhé v zápase rozeznělo břevno liberecké branky, tentokrát za to mohl Hušbauer a jeho tvrdý projektil. O pár minut později Stoch vypálil pouze do připraveného Nguyena. V nastaveném čase se ještě oslabenému Slovanu podařilo svého soupeř zatlačit. Liberec se ovšem i přes velký tlak vyrovnání nedočkal.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - SFC Opava 1:0

21.10.2018 15:00

Góly: 89. Ján Ďurica

V nepříliš atraktivním duelu mezi Duklou a Opavou dokázali domácí vybojovat tři body. O výhře Pražanů rozhodl brankou až v samotném závěru Ján Ďurica.

První příležitost v zápase si vypracovali domácí. Tetour si za vápnem našel odražený míč, ale jeho pokus skončil mimo tři tyče. V 10. minutě ten samý hráč už mířil na bránu, vše ovšem vyřešil pozorný Šrom. Do obrovské šance se o pár minut později dostal Ostojić, jemu se však nepodařilo prostřelit obranný val hostí. Na druhé straně hlavičkoval Smola z těžké pozice vysoko nad bránu. Ve 28. minutě se Kuzmanovičovi podařilo vstřelit branku. Gól však nebyl uznán kvůli předešlému ofsajdovému postavení Smoly.

Po půlhodině hry si Dukla připsala dvě obrovské šance. Nejdříve Brandner zblízka nedokázal svoji hlavičku usměrnit na hostující branku a z další akce se sice Schranzovi podařilo přehodit vyběhnutého Šroma, ale ani jeho pokus nemířil do sítě. Ve 38. minutě byl blízko ke gólu hostující Simerský, když po centru Zavadila zakončoval těsně vedle pravé tyče. V závěru první půle ještě vypálil tvrdě, leč nepřesně Milošević.

Druhý poločas byl na šance velmi skoupý. Ze hry obou mužstev bylo patrné, že ani jeden tým nechce udělat chybu. O trochu víc útočné snahy přece jen projevovali domácí borci, obrana hostů ale byla pevná. V 62. minutě se po závaru ve vápně hostí opřel do odraženého míče Souček, ten však nedokázal prostřelit hradbu těl před sebou. O pět minut Šrom dobrým zákrokem vyrazil Tetourovu střelu zpoza šestnáctky. Opava se připomněla Smolou, ten ovšem hlavou Radu nezaměstnal.

V 85. minutě Rada vyrazil pouze před sebe pokus Smoly, před dotírajícím Kayambou se ale domácí obraně podařilo míč odvrátit. Když už se zdálo, že se oba soupeři rozejdou smírně, tak si na rohový kop Miloševiče naskočil Ďurica a umístěnou hlavičkou nedal Šromovi žádnou šanci. V poslední minutě nastaveného času mohl ještě pojistit výhru Dukly Bezdička, tomu však ve vápně chyběl větší důraz.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 0:6

20.10.2018 17:00

Góly: 36. Jakub Považanec, 45. Jan Chramosta, 50. Michal Trávník, 65. Michal Trávník (pen.), 68. Michal Trávník, 73. Jakub Považanec

Příbram patří na domácím hřišti k nejlepším celkům soutěže, proti Jablonci však musela skousnout hořkou pilulku, když jí soupeř nasázel šest branek. V hostujícím dresu se hattrickem blýskl Trávník. Severočeši se po zisku tří bodů dostali na páté místo před Zlín.

Do brány domácích se po jednozápasové pauze vrátil brankář Švenger, kromě kterého vyběhlo v zeleném dresu na trávník také nové útočné duo Mingazov s Fantišem. Hosté se představili v očekávané sestavě, tedy i s navrátilci z reprezentačního srazu Trávníkem a Masopustem.

A právě Masopust byl ve třetí minutě u první šance zápasu, kterou nakonec střelou do boční sítě zakončil Holeš. Ve 25. minutě si aktivní Masopust narazil míč ve středu hřiště s Trávníkem a po následném úprku přihrál Jovovićovi, kterému však ve velké šanci nevyšlo zpracování. Za dalších jedenáct minut se již Severočeši dočkali gólu. Masopust na pravé straně obalamutil dva protihráče a po jeho pobídce zakončoval Považanec do prázdné brány.

Domácí tahali za kratší konec a nevyvarovali se inkasovaného gólu do šatny. V nastaveném čase prvního poločasu odcentroval Trávník z přímého kopu na hlavu Chramosty, který přesným zásahem k tyči zvýšil vedení Jablonce. Hosté neměli ani po přestávce dost. Ve 49. minutě se po Chramostově akci dostal k zakončení Masopust, avšak střelou levou nohou netrefil bránu.

To, co se nepovedlo Masopustovi, dokázal chvíli nato Trávník. Také on si míč z pravé strany připravil na střelu a zamířil přesně k tyči - 0:3. Další šance Severočechů sice nevyužili Chramosta s Holešem, v 64. minutě však Holeše v další šanci zastavil v pokutovém území nedovoleně kapitán Příbrami Skácel a z následné penalty přidal čtvrtou branku Jablonce Trávník.

Šanci ukázat se dostali i hostující Acosta s Ikaunieksem, kteří v 68. minutě připravili gól Trávníkovi, který dalším zásahem zkompletoval hattrick. O pět minut později pak oko každého fotbalového fanouška potěšil Považanec, jenž z velké vzdálenosti napřáhl k ráně, která po odrazu od břevna skončila v síti - 0:6. Bezzubí domácí ještě přihlíželi šanci Masopusta, kterého vychytal Švenger. Nic to však nezměnilo na jablonecké kanonádě.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná 1:1

20.10.2018 17:00

Góly: 73. Jiří Fleišman - 37. Dávid Guba

Baník odmítl možnost přiblížit se Plzni a s Karvinou pouze remizoval. Blíže k výhře byli dokonce delší dobu hosté, kteří ovšem svůj náskok v oslabení neudrželi. I tak si z derby odvezli cenný bod.

Domácím stále chyběl potrestaný kapitán Baroš, a tak svěřenci trenéra Pánika zahájili utkání v očekávaném složení, když Baroše v útoku nahradil Ondřej Šašinka. Sestava hostů doznala oproti poslední porážce s Duklou tří změn, když se místo Mertelje, Suchana a Wágnera objevili v základní jedenáctce Smrž s Lingrem a Gubou.

Karviná se do vedení mohla dostat již ve třetí minutě. Celá akce začala chybou hráčů Baníku ve středu pole, po které byl do šance vyslán Ba Loua, kterého zastavil až výborný brankář Laštůvka. O jedenáct minut později táhli hosté akci po levé straně a Letićův centr zakončil těsně vedle brány Lingr. V 28. minutě zahrozili také domácí. Hrubý vyslal Fleišmana, na jehož pobídku nedosáhl Diop a následně se neujalo ani Fillovo akrobatické zakončení.

Osm minut před přestávkou zahájil akci MFK stoper Panák a přes Ba Louu a Lingra se míč rychle dostal ke Gubovi, jenž přízemní střelou z hranice pokutového území překonal Laštůvku - 0:1. Za čtyři minuty se do šance hnal Letić a Baník od další pohromy zachránil vyběhnuvší Laštůvka. V poslední minutě první půle chtěl brankáře domácích nachytat Budínský z přímého kopu, Laštůvka však pokus hostujícího záložníka vytáhl nad břevno.

Ostrava mohla vyrovnat osm minut po změně stran, kdy po Laštůvkově nákopu postupoval Diop sám na gólmana Karviné Berkovce, druhý jmenovaný byl ale úspěšnější a výborným zákrokem podržel svůj tým. V 59. minutě způsobil hostům komplikace Letić, který viděl druhou žlutou kartu v zápase, načež uviděl i červenou, a MFK tak dohrával derby v deseti hráčích.

V 63. minutě se po rohovém kopu Baníku dostal ke střele z levé strany Holzer a jen těsně přestřelil Berkovcovu svatyni. O tři minuty později se Hrubý dostal přes Panáka a na jeho přihrávku před bránu těsně nedosáhl Diop. Hosté mohli nečekaně udeřit v 70. minutě, kdy se po Ba Louově přihrávce dostal do dobré šance Guba, jemuž však zakončení vůbec nevyšlo.

V 73. minutě se Ostrava přeci jen dočkala vyrovnání. Zasloužil se o to Fleišman krásnou střelou k tyči z přímého kopu. Čtyři minuty před koncem chtěl obrat dokonat Fillo, který se však v obrovské šanci zorientoval pomaleji než soupeř a k zakončení se nakonec nedostal. Slezské derby tak skončilo dělbou bodů.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:2

20.10.2018 17:00

Góly: 2. David Vaněček, 32. Jan Krob

Již sedm zápasů čeká Slovácko na bodový zisk. V souboji dvou trápících se celků podlehlo Teplicím, které o svém vítězství rozhodli již v první půli. Na zisku tří bodů pro hosty nic nezměnila ani červená karta pro obránce Čmovše.

Nový trenér Slovácka Vlachovský se odhodlal ke dvěma změnám v sestavě, když se na pozici levého beka vrátil Reinberk a na kraji zálohy našel své místo Petr. Také Skláři vyběhli na hřiště v pozměněném složení. Do základní jedenáctky se tentokrát dostali také Moulis, Trubač a Vaněček, který je nejlepším střelcem týmu.

Na první gól se v Uherském Hradišti čekalo jen něco málo přes čtyřicet sekund. Vaněček byl u centru z pravé strany dříve než brankář Slovácka Daněk a svůj návrat do sestavy okořenil úvodní brankou zápasu. Moravané mohli srovnat v páté minutě, kdy po Navrátilově centru střílel Petr, ale gólman hostů Daněk střelu vyrazil na rohový kop. V 19. minutě se do zakončení dostával Reinberk, na Diviše si však ani on nepřišel.

Ve 26. minutě měli domácí k dispozici přímý kop ze slušné pozice, avšak Janošek zakončil pouze nad břevno. O šest minut později se na druhé straně po Horově střele odrazil míč k volnému Krobovi, jenž na přední tyči nachytal Daňka a zvýšil náskok Teplic. Na konci poločasu dvakrát podržel Skláře Diviš, když nejprve vytěsnil pozdrav od Navrátila a poté zasáhl proti nebezpečné hlavičce od Kuchty.

Slovácko i po změně stran nesložilo zbraně. Čtyři minuty po přestávce se do šance tlačil střídající Rezek, kterého za cenu žluté karty fauloval Čmovš a jelikož obránce hostů viděl již v první půli jeden žlutý kartónek, musel předčasně do sprch. V 57. minutě se k hlavičce prodral Navrátil, jenže jeho slabý pokus Diviš bez potíží kryl. O dvě minuty později chtěl střelec druhé branky Teplic Krob překvapit Daňka střelou z ostrého úhlu, leč neúspěšně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 1:1

20.10.2018 15:00

Góly: 76. Jiří Texl - 51. Jean-David Beauguel

Zlín počtvrté v řadě nedokázal zvítězit a pokračuje v úpadku formy. V Olomouci je sice do vedení poslal nejlepší střelec mužstva Beauguel, poté však domácí zabrali a nakonec se dočkali vyrovnání.

Trenér domácích Jílek musel řešit dvě vynucené změny v sestavě, jelikož kvůli nemoci vypadl obránce Jemelka a disciplinární komisí potrestaný Falta. V obraně dostal místo Jemelky šanci Polom a Faltu zase nahradil uzdravený křídelník a bývalý reprezentant Pilař. Taktéž lodivod hostů Bílek postrádal kvůli vyloučení jednoho hráče, a sice středopolaře Podia. Toho zastoupil Hnaníček, jenž se do záložní řady přesunul z obrany, čím uvolnil místo pro stopera Bača.

První vážnější akci viděli diváci v sedmé minutě, kdy si pravý bek Zlína Matejov navedl míč ze strany na střelu levou nohou a jedovatým pokusem o fous přestřelil bránu. Za další dvě minuty se Beaugelovi již podařilo překonat brankáře Buchtu, avšak útočník Ševců stál v ofsajdu a rozhodčí jeho zásah správně neuznal. Ve 13. minutě se Beauguel opět dostal k zakončení, ale tentokrát hlavičkoval nad břevno.

O šest minut později konečně zahrozila také Olomouc, avšak Nešporovi se zakončení v pokutovém území příliš nepodařilo. Ve 24. minutě se k hlavičce probojoval Plšek a gólman hostů Dostál musel vytáhnout skvělý zákrok. Osm minut před koncem první půle se po delší době zase připomněl Zlín, když po Poznarově přihrávce vyzkoušel Buchtovu pozornost Hnaníček. Těsně před odchodem mohl Ševce poslat do vedení Lukáš Holík, to by ovšem musel ve velké příležitosti trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Čtyři minuty po změně stran musel do akce Buchta, když vyrazil střelu od Bartošáka. Za další dvě minuty zahrávali hosté přímý kop těsně před šestnáctkou protivníka. K míči se postavil Beauguel a přesnou ránou do šibenice poslal Zlín do vedení. V 62. minutě chtěl vyrovnat Nešpor a po souboji s obráncem Ševců upadl v pokutovém území, ale rozhodčí penaltu nenařídil. O tři minuty později se k zakončení uvolnil Zahradníček, avšak nezamířil přesně.

V 68. minutě vznikl po rohovém kopu Sigmy velký závar ve vápně hostů, který nakonec zakončil Štěrba pokusem vedle tyče. Za šest minut fauloval vyběhnuvší Dostál Nešpora a sudí nařídil volný kop pro domácí, ačkoli se zákrok odehrál v pokutovém území. Olomouc se však touto křivdou nenechala rozhodit a o dvě minuty později vyrovnala skóre. Plškův centr tečoval v těsném ofsajdu Nešpor, akce však pokračovala a nakonec ji po Nešporovi zakončil Texl, jenž číhal na zadní tyči.

Osm minut před koncem chtěl Zlínu vrátit vedení Matejov, ovšem o kousek netrefil Buchtovu svatyni. Na druhé straně dopadl podobně v 89. minutě Houska. V nastavení si oba týmy ještě vypracovali své šance, avšak žádnou z nich neproměnili v rozhodují gól, a tak se po závěrečném hvizdu rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 2:2

19.10.2018 18:00

Góly: 24. Abdulla Yusuf Helal (pen.), 64. Jan Záviška - 34. Till Schumacher (vl.), 66. Roman Procházka

Bojovný výkon Bohemians stačil na zisk jednoho bodu. Favorit z Plzně se v prvním poločase herně trápil, ve druhém sice zlepšil svůj výkon, na vítězství to ale nestačilo.

Domácí do utkání vlétli. Záviška z úhlu mířil ovšem do boční sítě. Na druhé straně Řezník centrem překvapil Valeše, ten však na poslední chvíli ale dokázal míč vytáhnout mimo tři tyče. Ve 12. minutě spálil obrovskou šanci Krmenčík, jenž svůj samostatný únik zakončil střelou nad. Následně hosty podržel Hruška, když zlikvidoval nebezpečné pokusy Závišky a Yusufa. Ve 24. minutě po faulu Procházky dostali domácí výhodu pokutového kopu. Exekuce se ujal Yusuf a bezpečně poslal Klokany do vedení.

Po půlhodině hry zakončoval k tyči Petržela, střela však postrádala razanci, a Valeš tak dokázal míč vytěsnit. O pár minut později se ale už hosté z vyrovnání radovali. Krmenčíkovu prudkou ránu vyrazil Valeš pouze do nohou Schumachera, který si tak nešťastně vstřelil vlastní branku. V nastaveném čase první půle mohli jít Klokani zpět do vedení, jenže Záviškovi v obrovské šanci zakončení nevyšlo.

Hosté do druhého poločasu vstoupili lépe, nicméně první nebezpečnou akci si připsali domácí. S Reiterovým pokusem si však Hruška poradil. V 63. minutě nejdříve Procházka trefil tyč a s následnou Hořavovou střelou si poradil domácí strážce svatyně. Uběhlo sotva 60 vteřin, když se na pravé straně uvolnil Reiter a přihrávkou našel Závišku, jenž se konečně na několikátý pokus prosadil.

Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho. Rohový kop Viktoriánů propadl až k Procházkovi a ten tvrdou ranou nedal Valešovi žádnou šanci. Hosty vyrovnávací branka povzbudila a hnali se za otočením zápasu. Petrželova hlavička z 75. minutě mířila vysoko nad. Podobně dopadl i další pokus Procházky. Deset minut před koncem opět nemířil přesně Petržela. Závěr zápasu se hrál už jen na jednu branku, ale Bohemka dokázala bojovným výkonem cennou remízu ubránit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha12100228:730
2.Viktoria Plzeň1291218:1128
3.Sparta Praha1282223:826
4.Baník Ostrava1273219:924
5.FK Jablonec1271424:1122
6.Fastav Zlín1263318:1021
7.Slovan Liberec1244413:1316
8.Bohemians Praha 19051244413:1416
9.FK Mladá Boleslav1242625:2914
10.1. FK Příbram1242618:2814
11.FK Teplice1233614:2012
12.MFK Karviná1232715:2211
13.SFC Opava1231811:2010
14.Sigma Olomouc1231811:2210
15.Dukla Praha1231810:2110
16.1. FC Slovácko1230911:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
db18

Je třeba hledat pozitiva:

Hruška

Nedostali jsme venku sodu

Dali jsme 2 góly

Dvakrát přenocujem na prvním místě, a o tom se Šuralovi může jenom zdát.

Takže relativně spokojenost, i vzhledem k prvnímu poločasu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nebo takhle:

Hruška dostal dva góly, příště nastoupí Kozáčik

Procházka dal gól, předplacený místo na další zápasy

Reagovat
Blasphemer

Ale aspoň Zeman má po dnešku snad útrum.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě se zpětně trestá simulování nebo se na to už vysrali?

Reagovat
mistr129

Ani s tím snad nezačli

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nedostal tehdy Krmelec nějakou pokutu?

Reagovat
Blasphemer

Kartu dostal, ne? Netrestalo se to jenom v případech, kdy to nepotrestal sudí rovnou na hřišti?

Reagovat
dinss

''Je třeba hledat pozitiva:''

Nepochopil si pointu.

Reagovat
KingMaster13

Za toho Šurala

Reagovat
smazaný uživatel

sodu dostanete na BANIKU

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť neporazíte doma ani Karvinou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by jste neměli nad Bolkou vyhrát, ale ještě jste nevyhráli a tak stále na Baník ztrácíte bod, na to, že Kaya má větší plat než celý kádr Baníku dohromady tak nic moc, spíš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mám pocit, že kdyby se fanoušek Baníku ocitl na Marsu a byl svědkem debaty o budoucnosti Jupitera, stejně by tam ten svůj Baník nějak vmáčknul.

To je hlavně varování pro případné Marťany v této diskuzi.

Reagovat
hefy

Reagovat
AjaxFans

Dobře klokan

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

paráda bohemka teď musíme potvrdit 3 body my !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsme první a už to nepustíme.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že Bohemka neudržela delší čas vedení 2:1, ale aspoň tak

Reagovat
tnt03

Považanec Jakej přímák

Reagovat
discarda

Reagovat
tnt03
Reagovat
tnt03
Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mayday

Moc pěkný. Přitom ani ne moc razantní rozběh, z pár kroků

Reagovat
Acquanni

Ono je často delší a rychlý rozběh to nejhorší, co může člověk udělat Pak nemusí dobře vyjít krok na stojnou nohu a je těžší si dát fakt záležet na přesné trefení míče Já jednu dobu kopal jen s šíleným rozběhem, pak jsem se naučil rozběh max na 4 kroky a žádný spěch

Reagovat
mayday

Jasný, jen podotýkám, že je to spíš menšina, co kope z dálky s malým rozběhem. Já to tak dělám ale třeba taky.

Reagovat
Acquanni

Jo, to je pravda, že spousta lidí má šílené rozběhy

Reagovat
smazaný uživatel

koukám odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky dával krátký rozeběh - kdybych dal góla, tak aby mi zbyly síly na oslavu.

Reagovat
Acquanni

Mě síly nikdy nechyběly, ale když jsem se rozběhl moc a a ještě jsem se příliš snažil dát ránu, byla z toho žbluňka 10 metrů nad S klidným, krátkým rozběhem jsem dal jednou i z půlky, protože jsem si dal záležet a balón krásně zaplaval před gólmanem o metr na stranu, ta byla životní

Reagovat
meno

S krátkým ale neuděláš tohle https://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ

Reagovat
Acquanni

Čekal jsem, až to sem někdo hodí Carlos je zrovna ten případ, kdy je dlouhý silný rozběh dobrý, ale on byl v tomhle naprosto vyjímečný

Reagovat
Kepy_FCB

Zlatej bod! Snad Karviné pomůže k záchraně!!!

Ztrátu z dneška vynahradit v Teplicích

Reagovat
Banikovec7

Vic nez bod jsme si za prvni polocas nezaslouzili, tak snad se nad tim do priste zamysli...

Reagovat
Venny

Trávník musí v zimě už někam ven

Reagovat
tnt03

Celkem se s tím počítá no :-) Nechápal jsem ty haty na jeho osobu. On je prostě kvalitou výš jak naše liga V lize i EL to teď jen prokazuje

Reagovat
Firkraag

V zimě je brzo, ať třeba jedná a na začátku léta ať má jasno, do té doby se navíc může naučit jazyk. Když přestoupí do rozjetý sezony venku, tak se bude podle mě rychle pakovat zase zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jaký vybere klub. Může to být i výhoda teď v zimě, když vybere správně

Reagovat
Firkraag

Určitě ať déle vybírá, může ještě udělat nějakej slušnej úspěch s Jablonec, přestoupit na začátku letní přípravy bude podle mě pro něj ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Nějaká Bundesliga by mohla být fajn. Peltič mu bránit nebude, tak uvidíme, kolik nabídek přijde a pro co se rozhodne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kamarád se s ním zná a prej dostal laso z Ufy

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím, že má na víc teda. Snad to nevezme. Pro nás dobře, kdyby dali 50+. Se současnými výkony by to bylo hezké někde kolem 80 třeba. Ale přál bych mu západ spíš teda. Nějaký střed Bundesligy nebo tu Itálii třeba

Reagovat
Baronne

Myslíš si že má na střed Bundesligy? Za mě teda určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu věřil a minimálně mu to přál, ať to aspoň zkusí. Do Ruska nebo Turecka může jít vždycky

Reagovat
Baronne

Tak přál bych mu to taky, o tom žádná , jeví se i jako dobrej materiál pro repre, tak snad se ještě vybrousí.

Reagovat
PlackaSKS

njn, baník na karvinou bez rozhodčího prostě nemá. v 11 karviná lepší, pak stejně celkem v suchym triku udrželi remízu

Reagovat
bobis21

Reagovat
Figi

v prvnim.polocase to byl pro.banik.pekny kolotoc . skoda. pro banik zlaty bod

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť sis na konci ždímal trenky, tak co tu machrujes.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Figi

a z ceho. vzdyt tam banik zadnou tutovku snad nemel. jen nejake zavary a centry se kteryma si.obrana hrave poradila.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý a Diop šel sám na Laštůvku? Fleišmann druhý přímák, Fleišmannova přihrávka zpátky do ohně, Holzer sám v malém vápně nad... = hravě poradila

v 1. půlce zase lepší Karviná. Jasná remíza. Nic to nemění ale na tom, že má lichna pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

+ Diop rugbyový gól po odraženém míči.

Reagovat
smazaný uživatel

On je potrat pico, nepovedeny vzorek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý a Diop šli sami na Laštůvku?Si spletli brány ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecas ty mrzaku? Meli jste mozna uzemni prevahu, ale o kolotoči nemuze byt rec.

Skoč do Olzy a utop se uz.

Reagovat
Figi

Banik vubec.nevedel.co.ma.hrat. karvinaci.tam.kombinovalu.a.prochazeli.jak mezi kuzelama. Skoda ze prvni.pule neskoncila.aspon 0-3.bylo by po zapase a uz by jsme.jen v treninkovem tempu dohravali a setrili se.na olomouc

Reagovat
mayday

Bez urážky, ale jsi ožralej nebo co mají znamenat ty tečky mezi těmi slovy?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle píšou cigáni..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecas? Cos inhaloval?

Reagovat
bobis21

podle mě teda druhá zbytečná ztráta v řadě - v prvním poločase jsme dozadu byli fakt špatní. Aspoň že to vyrovnání jsme zvládli.

Reagovat
ZB 07

Debilní Baník Když na ně nevsadím, tak skoro vždy ukopou 3 body, a jednou je zkusím dát a neporazí doma ani Karvinou (která ale hrála mimochodem nečekaně dobře, záchranu jim přeju).

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas hrozný 2. poločas to už šlo. Mohlo tam něco spadnou, ale stejně jedeme nad plán.

Příští domácí zápas si to vynahradíme

Reagovat
smazaný uživatel

2.poločas se mi zdálo, že se to jen vyrovnalo, lepší to bylo až se nechal vykartovat ten Karviňák Při té bídě jsem rád i za remízu. Škoda že na tribunách jsme se chytli až po tom vyloučení, vlastně jsme předvedli stejný výkon na hřišti i v hledišti.

Nad plán

Reagovat
smazaný uživatel

Král selhal

Jablonec

Reagovat
tnt03

Co víc si přát Teď hlavně potvrdit formu proti Astaně, což bude těžkej a nepříjemnej soupeř. Za dnešek ale maximální spokojenost

Reagovat
PavlíčeQ

Následující 2 utkání jsou pro mě nejdůležitější co se týče podzimní části. Pokud se chceme ještě nějak zapojit do boje o postup, tak musíme ve čtvrtek bezpodmínečně vyhrát. No a pak v neděli derby, k tomu není potřeba nic dodávat

Reagovat
tnt03

Ámen

Reagovat
Figi

dnes to bylo na baniku na tri body. skoda zbytecneho vylouceni. to rozhodlo. v prvnim.polocase se melo promenit vice sanci. bylo by to 0-3 a bylo hotovo.

Reagovat
db18

Prohrát 0:6 po tom, co v prvním poločase uhrají ideální výsledek je fakt kumšt.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Nebelung

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Csaplár se chytil do vlastní pasti

Reagovat
mayday

To by bylo snad opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zaslouzena, Banik v prvnim polocase naprosto marny.

Ale kdyz uz sem u toho, ten Berkovec s janeckou, to jsou taci zmrdi, ze se do te Karvine tak krasne hodi...

Ale musim smeknout před sektorem hostů, bavili se, pěkný pocet a dokonce i k nam byly slyset. Aspon v prvnim polocase...

Jebat, hoďte nam Opavu, slezske derby se blíží

Reagovat
Banikovec7

Fanoušci Karviné fakt dobří, když nebudu počítat Opavu ve druhé lize, tak určitě nejlepší z fanoušků hostů za ty roky ve Vítkovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž je to spíš ostuda pro ostatní tábory.... Btw, z naší strany dneska support hódně slabý....

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, souhlas s oběma. Pokud je az k nam slyset jejich tabor... Btw., hodne, hodne me prekvapil jejich pocet. Aby to nedopadlo jako v Polsku v jednom meste a pak ta Opava, kterou sme meli serezat v devadesátých, kdyz se postavili proti svym kamaradum...

Reagovat
PavlíčeQ

A je teda potřeba aktualizovat Trávníkovu statistiku: V letošní sezóně ve 14 soutěžních zápasech 8+7

Reagovat
Spalovač šancí

Tressi

Reagovat
Coutinho10

nebo Trávníkinho

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Travníkrmenčík?

Reagovat
Coutinho10

* Trávníčík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je parádní bilance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

do Slavie s ním

Reagovat
andrew96

Tomuto Jablonci jde i přát. Fakt se na ně pěkně dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hraje hezky, soupeřům bere body a u nás se porazil sám

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně je tam Pelta, beru zpět

Reagovat
andrew96

To je pořád velký škraloup, no. Ale když se dívu jen na hřiště, tak je to super.

Reagovat
Mass

Jablonec byl třetí a průměrná návštěva stejně jen 3230 diváků.

Reagovat
C-M@ster

Vzal si Csaplár klec na kanáry?

Jinak Karviná škoda, jasně ukázala, kdo je král Slezska.

Mimochodem vedení Sparty (hokejové) nechtělo Komeťáky pustit s choreem, kde se vyskytuje i nápis "Hrdi Moraváci" s odůvodněním: „U vašeho druhého chorea se ovšem vyskytlo více názorů, že už má politický podtext, a jeho prezentace tudíž není vhodná.“

Nakonec to dobře dopadlo a choreo bude v původní verzi, tak su zvědavej, jak moc byla politická...

Reagovat
smazaný uživatel

Céčko, ty tvé názory jsou větší a větší sračka, prosím, pro dobro všech, nech si své názory raději pro sebe.. Aspoň navenek budeš vypadat jako něco co je podobné Homo Sapiens..

Reagovat
smazaný uživatel

Co napsal špatného?

Reagovat
taws

Reagovat
Pride

Těším se na Csaplárovu tiskovku, kde bude říkat, že důležté je bavit diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi to přišlo jako nejlepší výkon po odchodu Traoreho, ale zbytečně jsme se nechali zatlačit v té době před gólem. Dnešní sestava by mohla být i proti Spartě. Já už tomu nerozumím, zápas byl v bedně a video nepoužili při tom gólu z ofsajdu... BTW: v TV to bylo vidět těžko, ale pěkná pivní koupel v našem sektoru

Reagovat
sosna

Týpek co ležel na tom plotě měl tak pětku v krvi co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nasál pórama vše, co na něj přiletělo, tak mohl mít v žíle i dvouciferné číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

trava

Reagovat
smazaný uživatel

Zabawa... Jinde. A tak. . ..l.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ze jo.... Asociale, venuj se spolecnosti a mrdej Karvinou a za tri tydny ty divnolidi z Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ze ty picky nekdy nekde ?!?!! ,:)))))

Reagovat
smazaný uživatel

DoNny potvrdí, ze jsou charita a davaj vlajky na potkani :))) Derby pico !

Reagovat
Poll Hamm

Karvina po tom vykonu s duklou a taborskem jsem si myslel ze nam daj bura.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Bílek pokračuje ve Zlíně v experimentech. Opět postavil kazícího Holíka Lukáše na úkor Hronka.

Navíc rozjebal obranu, v ní Bačo ukázal, že v klíčových situacích nestíhá.

Vyrovnávací branka Olomouce z offsidu. Projekt "video" má zřejmě sloužit jen určitým támům a k určitým účelům.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: týmům

Reagovat
smazaný uživatel

Po Olomouci neměnit!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit a vzít pořádnýho trenéra, co s tím týmem půjde někam výš než na 6. místo s třemi body na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o vyhazovu nebyla řeč, stačí jen trošku lépe hodnotit přínos každého hráče a hlavně vyvodit důsledky, když hráči během zápasu znatelně poleví

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jste vyhazovali už Pánika. Ten kádr nemá na boj o titul, i když ho povede třeba Guardiola. Měli byste si ho spíš vážit než se do něj navážet...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ze začátku využil euforie po postupu, a pak už to byl chaos a bezradnost. Jednou a to celkem brzy se ho taky rádi zbavíte.

Reagovat
smazaný uživatel

teda sorry, Ostrava se ho bude zbavovat

Reagovat
andrew96

Holíka taktéž nechápu. Mně třeba přišlo vysunutí Hnaníčka logické, ale je pravda, že obrana je pevnější, když je tam on a ne Bačo.

Ofsajd zamrzí, ale Zlín si to prohrál sám. Měl Olomouc po gólu udolat, místo toho pak začala hrát i Sigma. Navíc rozhodčí pomohl i na druhé straně, penalta se měla pískat po Dostálově faulu.

Reagovat
Liquid

Dukla

Reagovat
Coutinho10

pro dramaticnost v tabulce

Reagovat
Liquid

nejen to, čím víc pražských týmů tím víc derby a tím lépe, za 10 let bude liga ve složení, 10 týmů z Prahy a pak Liberec, Jablonec, Boleslav, Plzeň, Příbram, Teplice, a z té Prahy krom jasné čtveřice Slavia, Sparta, Bohemka, Dukla ještě návrat Žižkova, zpět se do toho pustí i Kapr s Bohemkou Střížkov, Olympia Radotín, Zápy, Jirny a Průhonice, které koupí a bude dotovat jako svoji hračku Babiš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dneska bumbal.

Reagovat
Coutinho10

bavila me ta sezona, kdy tu v 1. lize byli obe Bohemky ale ten Zizkov vypada asi spatne..nejak to tam vysledkove vazne...cekal jsem, ze to Mikolanda zvedne, ale nejak se to nedari

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coutinho10

asi jo , ale měl jsem pocit, že byla i sezona, kdy bylo myslim 5 týmu z Prahy

Reagovat
meno

2011/12 Slavia, Sparta, Dukla, Bohemka a Žižkov. Tehdy vyhrál ligu Liberec

Reagovat
Coutinho10

jo to je ona... to bylo derby každou chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

Nie,práveže tam chceme tradičné kluby ako ČAFC,Meteor,Loko vltavín a Čechii!

Reagovat
Liquid

aj tyto bych podpořil

Reagovat
Liquid

a nezapomeň na Admiru Slavoj, za Admiru jsem viděl jak dal Červenka hattrick, mylsím že zrovna tomu Meteoru, Vltavín i Vyšehrad hráli nedávno ve 2.lize, ostatně právě chytat dnešního gólmana Liberce Nguyena jsem viděl právě v zápase na Vyšehradě za Nový Bydžov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla už hrála včera a dostala kanára.

Reagovat
eleven11

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Premotivovany Mikula nam daruje vitezstvi...v tento.moment bych stridal hned Marouska na plac, at ziskava zkusenosti, sebevedomi a herni praxi...skoda no,ze zas pujde na 10-20min

Reagovat
Kang & Kodos

Mít někoho jako Ďuricu v boji o záchranu v kapr lize je dost nefér

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to celkem velky luxus ma Duklu...ale muze se stat, ze dukla uspeje v poharu..Skuhravy je toho schopen...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...tak Olomouc ho odmítla, viď.

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt? Já myslel, že prostě chce bejt v Praze, tak vzal Duklu.

Reagovat
Blasphemer

Tak to je dost vtipný, když se člověk podívá, co za chráněnou dílnu jim teď běhá na stoperech.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mass

Reagovat
anonym

I s tou chráněnou dílnou v 1. lize zůstaneme. To bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde se o tom nepsalo, pokud je to pravda tak sou to idioti..ale to sou tak jako tak, horsi vedeni zadnej klub v prvni i druhe lize nema nez je v olomouci, durica je porad jeste i lepsi nez jemelka, vedle neho by jeste vyrostl, o sterbovi a polomovi je zbytecny mluvit..a namistrovanej kripl kotouc co se umi akorad fotit na instagram a chodit chlastat po barech a klubech pro me ani neni fotbalista, ten nema ani na HFK.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

no jo to je klasika, duricu nevezmou, protoze je moc starej, ale nekopy typu polom a dvorak podepisou

Reagovat
smazaný uživatel

a pochybuju ze by i ten zminenej vek hral roli, proste ho nechteli zaplatit..a je dost smutny ze dukla tech par penez za top stopera obetuje a tady se vyhazujou prachy jenom za hnupy nebo hraji hraci co na to nemaji...koneckoncu durica by byl i nejlepsi obrance ve sparte, bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

JA viem že sa drzý jak opica, ale ked som to tu písal že dá českú ligu aj s kokteilom v ruku tak sa šetci smiali.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle některých by byl nefér i v předních klubech PL nebo La lize.

Reagovat
uff

Už keď ho získali tak som si vravel, že sú zachránení.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Do rozboru toho, jestli Mikula měl nebo neměl být vyloučen se nechci pouštět, ale považuji za velmi smutné, to jak se hráči v české lize chovají. Kúdela, reprezentační obránce, natlačí protihráče do vlastního brankáře, aby se vzápětí zvedl a teatrálně vyřvával a gestikuloval, jakou že to udělal protihráč prasárnu a dožadoval se červené karty... Charakter, hrdost, či férovost nula a bohužel obdobné situace jsou vidět v české lize téměř v každém zápase. Pak hrajeme na mezinárodní scéně a nestačíme se divit, že nám rozhodčí nepíská přifilmované fauly, že dostáváme jednu kartu za druhou za teatrální gestikulace a řeči, atd...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě proti týmu, odkud se do Slavie dostal. Charakter

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Teď mi došlo, že to vlastní platí pro oba aktéry té scénky O to smutnější no

Reagovat
db18

Reagovat
zelda

Máš pravdu.

Na druhou stranu nevím, na jaký ligy koukáš, protože tohle je k vidění úplně všude. A třeba z takovejch lig na balkánu si nedokážu představit, jak moc bys blil

Ve Španělsku, Itálii, Portugalsku to samý

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Souhlasím, je to pravda, v tomto kontextu asi nepřekvapí, že jsem fanoušek anglické ligy. U tebou zmíněných lig ale převládá spíše technické pojetí nad tím silovým, výše popsané nešvary se mi proto u těchto lig zdají o něco zkousnutelnější, než u naší ligy s výraznou převahou silového pojetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč to míříš na Českou ligu, když to je mnohde ještě horší.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

Takhle přesně nás vždycky porazí Řekové nebo Rumuni. Počkají si na náhodný gól a pak proleží zbytek zápasu. Na mezinárodním poli máme v tomhle ohledu ještě co zlepšovat.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to nezačnou trestat, tak to budou dělat dál. A trestem nemyslím deseti platu, ale na podruhé třeba stopku

Reagovat
havrys99

Reagovat
smetos

OT: kam na netu chodíte diskutovat o hokeji? Diky

Reagovat
HorajzmAmmann

eurofotbal.cz

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mistr129

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal je taková kombinace lide.cz zpovednice.cz a xchat.cz kde se řeší všechno.

Reagovat
meno

mimibazar taky

Reagovat
ratusek

Emimino

Reagovat
DeformFCB

+ lamer.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
uff

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

OT - jako kdo mohl vzit Hubacka do televize, dyt mluvi jak uplnej retard.

Reagovat
db18

A to se o něj prali s O2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nerika blbosti, vecne se to posloucha da. Ale jeho hlas a prizvuk. Ty kravo, to je na kulku.

Reagovat
db18

Já vim...

Reagovat
C-M@ster

Protožééé seš zvykléééj, že séé, mluví takhlééé, viď helééé

Reagovat
db18

Tak se mluví v Prahe.

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale v celejch Čechách se dost protahuje, zkus se pobavit třeba s někým z Pardubic.

V Plzni jsem byl jednou a lahoda pro uši to taky úplně nebyla.

Reagovat
rufus

Reagovat
Blasphemer

No, tak takhle tady nemluvíme.

Reagovat
Logan

ne no, vy jenom takový to copa tuto je ...

Reagovat
Kang & Kodos

Ne no, je to ještě horší

Reagovat
Firkraag

Nejhorší jsou Pardubice

Reagovat
Trand

U nás se mluví normálně.

Reagovat
mistr129

Já jsem teda z Kolínska, ale v Pardubicích se mluví úplně stejně jako u nás nebo na Havlíčkobrodsku

Reagovat
Firkraag

Ale říkate: přijdu dýl a pak se to svádí na Pražáky

Reagovat
mistr129

já říkam pozdějc

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

To si ale fakt ještě neslyšel nikoho kdo mluví tak jak psal C-M@ster...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, slyšel. Nebo mi to tak hrozný nepřijde

Reagovat
Blasphemer

Jako jo, ale protahujeme úplně jinak a i jiný slova. To, co tady napsal Céčko je jasnej pražskej přízvuk, ne plzeňskej.

Reagovat
mistr129

vy máte zase to naprosto debilní skloňování, to je fakt největší hnus, co v češtině slyším

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde, že mluví jak Fin, ale jinak se mi líbí, na to, že sotva začal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl hnus zase. A Muris je úplně k hovnu.

Reagovat
PlackaSKS

hráli jsme mizerně, zlatý tři body. ale v liberci nic jinýho doufat nemůžeme a murisovi bych nic nevyčítal. k hovnu byl, ale teprve se do toho dostává... dnes jsem chtěl tři body a bylo mi v podstatě jedno jak to bude vypadat. příští zápas bych ještě pošetřil hušbyho at může hrát derby a relativně jsem spokojenej.

Reagovat
Coutinho10

zase zbytecny nervy, ale jinak to asi nejde

Reagovat
Kang & Kodos

Líbilo se mi, jak si Hušbauer na konci šel pro tu žlutou, ale Příhoda mu nasral Jinak to byla slušná řežba, Slavie si to zbytečně zkomplikovala

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Moh by je pískat příště dát mu žlutou za nějakou kundovinu

Reagovat
Kang & Kodos

Čekám, že dostane volno.

Reagovat
KingMaster13

Na Duklu ho nenasadíme, raději obětovat Duklu než zápas se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Že čistá penalta, Nezvladajnyák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hornyak zas

Reagovat
Blasphemer

Takovej mariáš.

Reagovat
Liquid

hodně důležitý vítězství tzv "na Plzničku" mimo Stocha bych ale moc hráčů nepochválil, stopeři slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim.... kdo hraje hur... jestli impotentni Slavie... ktera se neumi golove prosadit ve vapne (uz asi rok a pul) a ma problemy i s tymy... co hraji v 10 nebo betonujici Plzen s hromadou vysledku 1:0 a nebo nemohouci Sparta

snad Jablonci vydrzi forma a tady ty nemehla prejedou

Reagovat
smazaný uživatel

Betonující Plzeň... Plzeň nehraje žádnej zázračnej fotbal, ale betonující rozhodně ne. To můlže napsat jen magor, co čte isport a jenom výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak to může napsat! Krásný útočný fotbal to je. Však taky ve střelách na bránu jste 11. s luxusními šesti střelami náskoku na 15. ... Proti Slávce jenom o 51 míň za 11 kolo. Prostě válec...

Reagovat
db18

Tak ale nikdo, kdo fotbalu rozumí, nemůže napsat, že ta naše děravá obrana je nějaký beton...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Spalovač šancí

To, že máte děravou obranu, ještě neznamená, že nehrajete beton. Sice je to ve výsledku spíše řídčí malta, ale záměr je jasný

Reagovat
db18

Ne, opravdu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak betonem je myslen styl hry, ne kvalita obrany

Reagovat
Bosko

Nguyen > Kolář

Reagovat
C-M@ster

Dukla

Kéžby spadla, zbytečnějšího klubu v lize není

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby jsi ty spadl, třeba z lešení tak 12ho patra.. Zbytečnějšího člověka v Brně není

Reagovat
C-M@ster

Ještě jsi neskousl, jak vás Karviná vzala na kolotoč?

Reagovat
Superme

Ševčík je parádní, to samé Nguyen. Škoda vyloučení, ten bod bychom urvali. Jen si jsem jistý, že být ten zákrok ve vápnu na druhé straně, penaltu by písknul...

Reagovat
mrtvej ofsajd

tvl, bylo to jasná simulace. Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži tu, skočil tam jak do bazénu

Reagovat
Mass

Zase nepřeháněj a pusť si to ze záznamu. Ten hráč jak dělal kličku, tak ztratil rovnováhu a upadl. Tam nebyl ani žádnej zákrok.

Reagovat
Liquid

OT: Brno po Varnsdorfu doma nedalo gól ani Sokolovu a po 12ti kolech se krčí v dolní polovině tabulky až za nováčkem z Prostějova

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
atlee

ale aspoň majú zbrojováci zaujímavých fanúšikov. Títo dvaja Briti o nich začali robiť pravidelný podcast s výrazným presahom i do iných oblastí a aj ako nezbrojováka ma to celkom baví počúvať

https://www.facebook.com/zbrojovkast/

Reagovat
lampas

To musí být strašně depresivní, být až za Prostějovem. To je něco jako kdyby Slovan sestoupil do druhé ligy a byl v tabulce až za Vanďákem. Každopádně snad uhraje Brno alespoň tu baráž, v té druhé lize není moc týmů, co by byly pro první ligu přínosem.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia dnes špatná. Těch ztrát balonů nebo špatně řešenejch situací...navíc proti deseti. V druhý půli to bylo až komický, jak si nebyli schopný nahrát, zklidnit to, nechat během Liberec. Kde jsou ty zkušenosti z EL? Zmrhal, Baluta, Souček slabí. Střídání se taky nepovedlo. Potom co odešel Traoré to šlo dolu. Repre pauzy nám nák neseděj. Zlatý tři body. Jinak k rozhodčímu - vyloučení Mikuli přísný, Kúdala ho na golmana postrčil. Na druhou stranu hráč se žlutou šel do riskantního dorážení a dal golmanovi kolenem do hlavy v malým vápně. Já bych nevylučoval, snažil se evidentně vyhnout. A ten mariáš co pak rozjel? absurdní - to by v každým kole dohrávali týmy v 9. Dával karty skoro za všechno...Na Duklu mají možnost se vytáhnout hráči z lavičky

Reagovat
Darren Fletcher

Slovakom sypalo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak to vůbec vypadá se Stochem, když odešel Kozák? Byl problém jen mezi nimi?

Reagovat
ZB 07

Další díl z depresivní série Zbrojovka OT:

Po dalším úctyhodném výkonu jsme vyválčili remízu se Sokolovem. Na čelo ztrácíme 9 bodů a pokud prohrajem i v Hradci, tak už se s přímým postupem můžem pomalu loučit. Sice jsme už 3 zápasy nedostali gól, ale zase jsme je přestali dávat. Banda idiotů fakt...

Naopak na tribuně parádní představení, 3 velký chorea, na stadionu víc vlajek jak lidí. Klobouk dolů v tak malým počtu, aspoň něco tu má prvoligovou úroveň.

Reagovat
monty25

Plus ještě moderátorka Studia Flinta.

Reagovat
ZB 07

na to, že jsme v tabulce druhý ligy za Varnsdorfem a Prostějovem, nacházím nějak moc pozitiv. Dno je asi ještě furt daleko...

Reagovat
monty25

Na dno pomalu padá Viktorka Žižkov. Nebýt výhry nad Brnem, tak nevím...

Reagovat
ZB 07

Dneska jsem na ně druhej poločas koukal a byli převážně lepší, fakt smolná prohra...

Reagovat
smazaný uživatel

První půlku jsme ale zas byli lepší my, takže vyrovnaný zápas.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Diego2

Reagovat
Blasphemer

U Studia Flinta se teď bude leštit nejedna flinta.

Reagovat
Kang & Kodos

BRRRRRRRRRRRRRRAP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Nebudu na vas ani nadavat, ze jsem na vas vsadil, kdyz mi tiket zkurvila i Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Ngadeu na Ševčíka (rukou od obličeje ve vpáně)? Penalta? Podobnost se zákrokem Hubníka čistě náhodná.

Reagovat
C-M@ster

Dá se na to někde podívat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pokus.. Ale úplně čistý

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak kdybych řekl, že byl Hubník loktem do hlavy a má mít 5 zápasů a redku jako Baroš

Reagovat
Losinho

Hrozný, ale v Liberci jsou tři body fakt zlatý.

Reagovat
mayday

Příbram bude mít ještě co dělat s přímým sestupem nakonec.

Reagovat
Frick

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/348112/vypadla-mu-cocka-sel-do-satny-kdyz-se-obrance-baniku-vracel-videl-gol.html

Je to takovej problém, že by nedohrál poločas lehce "tupozrakej"? Samozřejmě asi taky záleží, jakou má vadu, ale kdyby měl třeba v tu chvíli na jednom oku -0.0d a na druhym -2.5d, tak by těch 10 minut nedal?

Reagovat
ttopi

To nechápu, na co se tu ptáš. Myslíš si, že se člověk může plně soustředit, když vidí na každé oko jinak?

Reagovat
PlackaSKS

To už je lepší si vyndat i tu druhou

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

záleží kolik má dioptrii

Reagovat
PlackaSKS

já mam -3,25 a rozhodně radši bez.. ono když vidíš na jedno oko a letí na tebe míč, tak tě to může překvapit, to už je lepší ho nevidět vůbec

Reagovat
Firkraag

Zkus se někdy dívat chvíli skrz dioptrický brýle jen s jedním sklem, fakt se to nedá. Spíš si myslím, že měl vystřídat, to muze byt celkem treba na 5 min a to už je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má u sebe náhradní, tak je to spíš o vteřinách

Reagovat
Firkraag

Já čočky nenosim, ale vždycky mi přijde, že ty lidi se s tim hrozně serou , navíc ve stresu, že si je musíš nandat rychle, tomu moc nepomůže. Ale nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Mám teda jednu dioptrii a ten odhad na balón, který letí z větší dálky je fakt naprosto nulový

Reagovat
Greny

Je to velkej problém, představ si že ligu hraješ s dvojkou v krvi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

s 2,5 by to pozičně dal a osobní souboje také, ale nahrávky a hlavně zpracování by byl už celkem dost problém. Navíc klidně mohl mít i více a řekl bych že mít 4 a více, tak už nevidíš pomalu kdo je protihráč a kdo spoluhráč

Reagovat
Hokaido

Ono záleží na vadě... Já mám 2,5 na obě a prostě to nejde, nevidím balon, nevidím řeč těla protihráče a periferně taky vůbec. Odhad na balon nebo nějaký zpracování vůbec neexistuje.

Reagovat
mistr129

Já žádnou dioptrii nemám, ale odhad na balon a zpracování taky vůbec neexistuje

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
twelwer

Reagovat
Spalovač šancí

Já to mám stejně. Proto jsem utekl k volejbalu. Tam šlupa míčem do ksichtu bolí výrazně méně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, ale po dnešním koncertu už se asi moc pochybovačů nenajde.

Holandská posila Vi de Oieñase dnes předvedla velice kvalitní výkon, snad v tom bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jozka Weber v pozapasovym rozhovoru to pojmenoval nekompromisne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já začnu. Zk*rvená Sparta!!! Zk*rvená Sparta!!!

Reagovat
db18

Slyšel jsem tam ke konci pokřik od Zbrojovky?

Reagovat
ZB 07

udáváme směr

Reagovat
PlackaSKS

tak ve zlíně vykartovat tetteha s kangou a pak už se jen těšit na derby

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je fakt asi nejhloupější hráč, jakýho jsem viděl.

Reagovat
pepinho2

O co je hloupější v tomto, tak o to je lepší ve fotbalovém myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner se za těch pár minut ukázal hodně dobře

Reagovat
Rarášek

Dneska výbornej Frýdek.

Omlouvám se za to naštvání, že zas hraješ, Marťas.

Reagovat
Losinho

Prostě rozhodla penalta Boleslavi

Reagovat
Berbatov9

Asi zapas ne až o tak silné Spartě jako o strašně slabounké Boleslavi. Sparta samozrejme dneska prim, obrovsky prekvapil Civic, kdo vsak byl dnes neuveritelnej tak Kanga, jeho operacni radius neuveritelnej a jak psal nekdo v preview je az neuveritelny kam nas muze posunout kvalitativne kdyz ma zrovna den. At je to jak je to jsem strasne rad ze muzu videt hrat za Spartu dvojici Kanga-Stanciu, ti dva jsou opravdu jinde. Na druhou stranu k odvolane penalte, dle meho nazoru byla, Radakovic proste hasil ten kiks a je to rek bych i nejaka chytrost utocnika nacpat se tam a predvidat ze se ukopne, na druhou stranu nedivim se rozhodcimu ze to zkoumal tak dlouho protoze ono opravdu z toho jednoho zaberu to vypadalo ze sel Komilicenko dolu proste moc brzo tezko rict ac jako fanousek Sparty musim rict ze jsem videl pisknout horsi. Pulkrab super, i Tettehovi zacinam prichazet na chut :-). Ale ac teda dnesni vykon pripominal starou dobrou Spartu, kdy Kanga vymejslel milimetrove jako Mara Matejovskej a centry ze stran se tam sypaly jak od Kaderabka tak bych rek ze jsme proste jen hrali to co nam ultra bezzubej souper dovolil, moc bych si pral mylit se a videt jak dnesni vykon Sparta potvrdi se Zlinem a Slavii :-)

Reagovat
Liquid

taková matematická tabulka, prvních 5 týmů odstupňovaných po 2 bodech, remízu nazažil jen první a poslední tým a tabulku půli Bohemka s největším počtem remíz v bilanci 4-4-4

Reagovat
DeformFCB

Pěkná MATEMATICKÁ tabulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by bylo lepsi, aby tabulku pulil Liberec, s bilanci 4-4-4 a skore 13:13

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

O co se to vsadil Vízek v Tiki-taka, že Tetteh nedá 15 gólů za sezónu? Pokud se nezraní, tak to bude minimálně těsné.

Reagovat
widlak

Počty obdržených branek v zápasu Boleslavi v této sezoně (včetně poháru):

0 x

1 xxxxx

2 xx

3 xxx

4 xx

5

6 x

Největší překvapení je, že jedinou nulu uhráli v Jablonci!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele