FORTUNA:LIGA - souhrn 11. kola: Spartu repre pauza nerozhodila

16.10.2021, 17:59, aktualizováno 17.10.2021, 20:54
Komentáře a souhrny
Sparta i díky rozjetému Martinu Minčevovi rozstřílela Pardubice, jež nevyhrály už šestkrát v řadě. Slavia si poradila s Libercem a posunula se na druhé místo o skóre před Slovácko, které tentokráte vyhrálo v Ostravě, nezaváhala ani vedoucí Plzeň. Mladá Boleslav si poradila s Bohemians, Jablonec jen remizoval s Českými Budějovicemi...

FK Pardubice - Sparta Praha 2:4

17.10.2021 19:00

Góly: 55. Cadu, 87. David Huf - 20. Martin Minčev, 28. Tomáš Wiesner, 45+2. Martin Minčev, 60. Jakub Pešek

Poměrně snadnou záležitostí byl tentokrát duel mezi Pardubicemi a Spartou. Hosté se už během první půle dostali do trháku díky dvěma brankám Minčeva a jedné Wiesnerově, po pauze se navíc prosadil Pešek. Mezitím snižoval Cadu a v závěru upravil na konečných 2:4 Huf.

Kouč Jiří Krejčí vsadil na tradiční hru se čtyřmi obránci, před Boháčem vyrukoval s Proskem, Šejvlem, Tomlem a Čelůstkou. Uprostřed pole operovali Červ, Tischler a Solil, na krajích hřiště pak Kostka a Cadu. Ti podporovali útočníka Chytila. V dresu Sparty naskočili před Niţou Wiesner, Panák, Čelůstka a Hancko, na křídlech pak Pešek s Haraslínem. Střed zálohy utvořili Sáček s Dočkalem, pod Minčevem na hrotu hrál Hložek.

První větší příležitost se zrodila v desáté minutě, krátce poté, co ze zdravotních důvodů musel ze hřiště Solil. Proskovu malou domů vystihnul Hložek, který se ještě snažil hledat Peška, tomu se ale zakončit nepovedlo. Po dvojnásobné uplynuté hrací době už se Letenští mohli radovat. Hložek se znovu dostal k soupeřově přihrávce, načež našel Martina Minčeva, jehož technická střela slavila úspěch.

A na další gól se nečekalo dlouho. Pešek na pravé straně přiťuknul Tomáši Wiesnerovi, jehož výtečná rána skončila mimo dosah gólmana. Sparta mohla vzápětí udeřit potřetí, Minčev tentokrát ale tváří v tvář Boháčovi zamířil jen do boční sítě. Na opačném konci hřiště ztratil míč Panák. Chytilovu přihrávku zkoušel zužitkovat Cadu, jenže střela se mu výrazně nepovedla.

A tak se ještě jednou před odchodem do šaten prosadili rudí. A podruhé na tom měl zásluhu Martin Minčev, který využil předchozí Haraslínovy patičky a dopravil balón za brankovou čáru. Nedlouho po startu druhé půle se konečně povedlo skórovat i Východočechům. Čelůstka přihrál Caduovi, proti jehož přízemní střele se Niţă natahoval marně.

Jenže momentum na straně Pardubic dlouho nevydrželo. Minčev tentokrát přihrávky za obranu nevyužil ke gólu, nýbrž k centru na Jakuba Peška. Ten si hlavou věděl rady a uklidil kulatý nesmysl tam, kam patří - do brány. Následně se dirigentské taktovky ujal pro změnu právě Pešek, jenž vyslal do velké šance Hložka - ten napálil jen tyč.

Ačkoliv jim to pochopitelně nebylo nic platné, měli poslední slovo domácí. Čelůstkův rohový kop se snesl k Davidu Hufovi, jenž se dočkal své premiérové branky v této sezoně. Nic to ale nezměnilo na tom, že Sparta zvítězila a dočasně se dostala na druhou příčku, naopak Pardubice jsou nadále až čtrnácté.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná 2:0

17.10.2021 16:00

Góly: 7. Antonín Růsek, 53. Pablo González (pen.)

Čtyři zápasy dlouhé čekání Olomouce na vítězství je u konce. Hanáci uspěli poměrem 2:0 proti Karviné, která naopak zůstává bez jediné výhry. Brankami se o to postarali Růsek a González.

Sigma udeřila hned z první zajímavější akce utkání. Po pravé straně vyvezl míč Zahradníček, jenž následně po zemi odcentroval na Antonína Růska. Ten pak velmi zkušeně uklidil do brankářova protipohybu. Srovnat mohl po čtvrtině utkání Bartošák, jehož zdařilou ránu vytáhnul Macík. Ten byl po následném rohu překonán, nicméně na brankové čáře za něj zaskočil Hála.

Právě Hála mohl v závěru prvního poločasu zdvojnásobit vedení Hanáků, nicméně jeho lob přelétl nejen gólmana, ale i břevno. Po návratu ze šatny musel Macík zlikvidovat Stropkovu pumelici, pak ale přišly veselejší časy pro Olomouc. Po Šindelářově zákroku na Zifčáka totiž byl nařízen pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Pablo González, jenž s přehledem proměnil.

Šancí přidat svůj druhý zásah v utkání pohrdnul Růsek, jemuž k radosti chybělo několik centimetrů. Z protiakce zahrozil Sinjavskij, rovněž ale nezamířil přesně. Hála po pěkném uvolnění kolem Stropka trefil bránu, ovšem jen do míst, kde stál připravený Bolek.

A jelikož se neujala ani Nešického střela v osmdesáté minutě, zůstává Karviná na dně tabulky s pouhými čtyřmi body. Sigma nadále drží šestou pozici, a to se zápasem k dobru.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 0:1

17.10.2021 16:00

Góly: 5. Jean-David Beauguel

Zase výhra, zase o jeden gól. Plzeň pošesté v řadě zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem, když jakožto lídr tabulky uspěla na hřišti předposledních Teplic. Jediným gólem se o to postaral Beauguel.

Jako první přitom zahrozili "Skláři", Fortelného pokus však proskákal jen vedle brány. Na opačném konci hřiště ovšem odcentroval Řezník, balón dolétl až k Jeanu-Davidu Beauguelovi, pro nějž už skórování nebylo větším problémem. Zdvojnásobit vedení mohl zanedlouho Sýkora, toho ale dvakrát vychytal Grigar.

Když se mohl prosadit Bucha, zabránil mu v tom pro změnu bránící Jukl. Za domácí vystrčil růžky Rezek, jenže nedokázal střelu dostatečně sklopit. V závěru první půle se aktivně jevil Bucha, jemuž nejprve nevyšel pěkný pokus o individuální akci, následně proti jeho střele zakročil Grigar. Domácí gólman se činil i proti Čermákově zajímavém přímém kopu.

Hned po návratu ze šaten měly Teplice dvě obrovské šance na vyrovnání. Kodadův centr poslal Rezek z malého vápna nad bránu, o chvíli později se rohový kop snesl na Vondráškovu hlavičku, od níž letěl těsně vedle tyče. Po hodině hry mohl dát Viktoriánům klid do kopaček Šulc, který spálil tutovku a napálil jen Grigara.

Dvacet minut před koncem zpackal další obrovskou příležitost Fortelný, jelikož rovněž pálil nepřesně. A tak nemusela Plzeň mrzet ani Kopicem spálená šance v nastavení, neboť Západočeši si na cestu přibalili tři body.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FC Hradec Králové 2:3

17.10.2021 16:00

Góly: 52. David Tkáč, 90+3. Youba Dramé - 2. Pavel Dvořák, 55. Adam Vlkanova, 90. Adam Vlkanova

Neuspokojivá série Zlína trvá i nadále, Hradec Králové naopak může být spokojený. Na jihu Moravy vyhrál 3:2, když se prosadili Dvořák a dvakrát Vlkanova. Mezitím srovnával Tkáč a v závěru snižoval Youba Dramé.

Východočeši udeřili hned ve druhé minutě. Po rohovém kopu nastala ve vápně krkolomná situace, v jejímž závěru se k balónu dostal Pavel Dvořák a dokázal skórovat. Po dvaceti minutách se dobré pozice dostalo Janetzkému, ovšem ten neseřídil mířidla a pálil vysoko. Na druhé straně se zase Vašulínovi nepovedlo prostřelit Šišku.

Jelikož domácí gólman pokryl i Vlkanovovu střelu, šlo se do kabin za těsného vedení Hradce. Druhý poločas však nabídl výrazně větší množství akce než ten první. Nejprve Kateřiňák na poslední chvíli hasil Janetzkého únik, poté se ale dostal k balónu v pokutovém území David Tkáč, jehož zdařilá rána rozvlnila síť.

Bleskově se však "Votroci" do vedení vrátili. Adam Vlkanova totiž měl na hranici vápna spoustu času, jeho střela se nakonec odrazila od tyče za brankovou čáru. Domácím hrdinou se čtvrt hodiny před koncem mohl znovu stát Tkáč, jenže tentokráte otálel se zakončením, až míč ztratil.

Namísto toho se podruhé prosadil Adam Vlkanova. Zlín totiž poslal na rohový kop dopředu i brankáře, který se vzápětí nestihl vrátit a hradecký středopolař skóroval do prázdné brány. Žluto-modří se přeci jen dočkali ještě alespoň kontaktní trefy, Hlinkovu pěknou přihrávku do uličky zužitkoval Youba Dramé.

Hradec Králové se tak v tabulce vyhoupl už na sedmou pozici, naopak Zlín je po pěti prohrách v řadě až dvanáctý.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 3:1

16.10.2021 19:00

Góly: 43. Alexander Bah, 67. Jan Kuchta, 81. Peter Olayinka - 73. Miroslav Stoch

Slavia se statečně vypořádala s absencí středních obránců a v domácím prostředí přemohla Liberec. Sešívaní tak nejlepším možným způsobem zareagovali na porážku z derby se Spartou. Liberec naopak prohrál podruhé v řadě.

Domácí sice dlouho hledali recept na obranu Severočechů, na konci první půle se však přece jen dostali do vedení. Po přestávce se svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského rozehráli a přidali druhý gól. Poté ovšem na hřiště přišel liberecký záložník Miroslav Stoch, který se tak poprvé v barvách soupeře vrátil na stadion, na němž dvě sezony působil jako hráč Slavie. Svůj návrat okořenil Stoch kontaktní brankou, poslední slovo nicméně patřilo domácím, kteří tak zvítězili o dvě branky.

Podle očekávání měli více ze hry od začátku sešívaní, jenže sešikovaný obranný val hostů dlouho nepouštěl domácího favorita do větší šance. Na pozoru se naopak musel mít gólman Pražanů Kolář, jenž se mezi třemi tyčemi objevil po dlouhé době na místo konkurenta Mandouse. V 19. minutě se Kolář dokonce vytasil s důležitým zákrokem, když konečky prstů vyrazil alespoň na rohový kop nebezpečnou křížnou střelu Matouška.

Po půlhodině hry stálo při Kolářovi a jeho spoluhráčích velké štěstí. Centr Koscelníka totiž neodvrátil ideálně Bah, od něhož se míč odrazil k nabíhajícímu Havelkovi. Mladý záložník okamžitě vypálil a jen o milimetry netrefil horní roh brány. Slavia tak přečkala dva těžké momenty a sama udeřila z prvního náznaku. Stanciu ve 43. minutě napřáhl z úctyhodné vzdálenosti, jeho pokus vyrazil brankář Knobloch jen před sebe, kde rychle doběhl Bah, který dorážkou poslal Pražany do vedení.

Po změně stran už sešívaní nacházeli více mezer v defenzivě hostů. Osm minut po přestávce napřáhl zpoza vápna Krmenčík, jenž vyprášil Knoblochovy rukavice. Za další dvě minuty si někdejší útočník plzeňské Viktorie naskočil na centr Olayinky, ani tentokrát ale Knoblocha nepřelstil.

A tak Krmenčík zkusil svému mužstvu prospět jako nahrávač. A vyplatilo se. V 67. minutě jej dopředu vyslal Olayinka, načež Krmenčík vyhledal v pokutovém území nabíhajícího Kuchtu, jenž míč namířil přesně k tyči. Knobloch tedy lovil kulatý nesmysl ze své svatyně podruhé.

Vzápětí se však na hřišti objevil Stoch, jemuž stačilo něco málo přes pět minut na přesný zásah. V 73. minutě převzal slovenský záložník přihrávku od Havelky, načež nachytal Koláře střelou na přední tyč. Liberec tak na Slavii ztrácel jedinou branku, to však vydrželo jen osm minut. Rohový kop Stanciua prodloužil Kuchta na zadní tyč, kde se prosadil dobíhající Olayinka. Navrátilec Stoch si pak alespoň užil děkovačku pod kotlem domácích fanoušků, kteří na nevysokého Slováka pořád s láskou vzpomínají.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:2

16.10.2021 16:00

Góly: 32. Daniel Tetour (pen.) - 5. Václav Jurečka, 75. Lukáš Sadílek

Na první zásah Slovácka ještě dokázal Baník odpovědět, podruhé už nikoliv. Ostravané tak v očekávaném šlágru nestačili na svého protivníka, což se jim v probíhající sezoně na domácím hřišti stalo vůbec poprvé.

Bitvu tabulkových sousedů zvládl lépe klub z Uherského Hradiště, jenž pokračuje ve svém historicky nejlepším startu do ročníku. V dresu Moravanů se opět prosadil čím dál víc platný útočník Václav Jurečka, poprvé v sezoně se zase prosadil Lukáš Sadílek, jehož trefa se nakonec stala rozdílovou.

Již po pěti minutách vítkovický stadion oněměl. Gólman domácích Laštůvka totiž neudržel střelu Tomiče po zemi a míč vyrazil pouze k Jurečkovi, který z dorážky snadno poslal Slovácko do vedení. Opaření Ostravané se pokusili o odpověď poprvé za dalších devět minut. Na kolmici od Jurošky si naběhl Tetour, z úhlu už ale nepřelstil brankáře Moravanů Nguyena.

Strážce hostující svatyně měl práci také ve 20. minutě, kdy jej prověřil Klíma. Na druhé straně o dvě minuty později střílel Sadílek, jehož pokus musel Laštůvka vytáhnout nad břevno. Po půlhodině hry už se nicméně mohli Slezané radovat. Sudí Ginzel totiž společně s videorozhodčím shledal, že Hofmann ve 29. minutě trefil Potočného ve vlastním pokutovém území podrážkou. Po faulu obránce Slovácka tak Baník zahrával penaltu, kterou proměnil Tetour — 1:1.

Po změně stran se dlouho čekalo na záživnější moment. Až v 60. minutě hlavičkoval Kuzmanović po standardní situaci z ostrého úhlu do tyče. Za dalších sedm minut se záložník domácích ocitl v další slibné situaci poté, co se na levé straně šikovně uvolnil Ndefe, jenže Kuzmanović z první přestřelil bránu soupeře. Na druhé straně hned z protiakce vybídl Holzer k zakončení Sadílka, ten ovšem nalezl jen náruč připraveného Laštůvky.

V 75. minutě už byl ale špílmachr Slovácka úspěšnější. Nákop Havlíka prodloužil Navrátil právě k Sadílkovi, jenž se zblízka prosadil hlavičkou a vrátil hostům vedení. Ve zbývající čtvrthodině už hosté drželi Baník zkrátka. Slezané si již žádnou další brankovou příležitost nevytvořili a ze hřiště odcházeli se sklopenými hlavami.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 4:1

16.10.2021 16:00

Góly: 65. Ewerton, 79. David Jurásek, 89. Daniel Fila, 90+4. Jiří Skalák (pen.) - 61. David Puškáč

Bohemians si zejména v první půli vypracovali řadu šancí a po přestávce šli dokonce do vedení, přesto se nakonec z Mladé Boleslavi vrací s prázdnou. Domácí totiž čtyřmi góly úspěšně otočili zápas ve svůj prospěch.

Pražané si po první půli mohli vlasy vytrhat, neboť neproměnili několik zajímavých příležitostí. Vše odstartovalo zakončení Koubka z úhlu, které vyrazil boleslavský brankář Šeda. Posléze pálil těsně nad břevno Hronek. Dost blízko brance byli Bohemians v 17. minutě. Po rohovém kopu Květa už Koubek Šedu překonal, domácí nicméně zachránil Suchý, který na brankové čáře odvrátil nebezpečí.

Poté už se blýskl sám strážce svatyně Středočechů Šeda. Ten vystihl Chramostův úmysl o kličku po úprku a obrovskou šanci včas zamezil. Boleslav se probudila až těsně před přestávkou. Nejprve hledal Douděra před bránou Škodu, obávaného kanonýra ale ubránil Köstl. Ve 44. minutě vyslal Matějovský kolmici na Hlavatého, jenž vyhledal před odkrytou částí brány stojícího Ladru, jenže ten dokázal v podstatě nemožné, když prostor mezi třemi tyčemi z bezprostřední blízkosti přestřelil.

Po změně stran už začaly padat branky, bohužel pro "Klokany" však převážně do jejich svatyně. Gólostroj nicméně rozjeli právě hosté, když Keïta po hodině hry vysunul patičkou Květa, na jehož přihrávku si v pokutovém území naběhl Puškáč, který rozveselil sektor fanoušků v zeleno-bílých barvách. Jenže těsné vedení vydrželo Bohemce jen čtyři minuty. To se Douděrova přihrávka z pravé strany dokutálela až k Ewertonovi, jenž střelou po zemi rychle vyrovnal.

Poté sice Bačkovský vychytal Filu, v 79. minutě nicméně gólman Pražanů inkasoval podruhé. Bačkovský se sice natahoval po přímém kopu Juráska, avšak míč přes jeho rukavici stejně proletěl až do sítě. Střelecká půlhodině pokračovala za dalších deset minut, kdy si na hranici vápna připravil palebnou pozici Fila, který navýšil náskok Boleslavi. Konečné slovo měl nakonec Skalák, jenžsi v nastaveném čase vykoledoval penaltu a faul Ugwua následně z jedenácti metrů potrestal.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice 2:2

16.10.2021 16:00

Góly: 15. Martin Doležal, 78. Martin Doležal - 20. Matej Mršić, 23. Ondřej Mihálik

České Budějovice dvěma góly z dálky přivítaly v nejvyšší soutěži brankáře Tomáše Vajnera, jenž si v dresu Jablonce odbyl rozporuplnou ligovou premiéru. Mladý gólman nicméně několika dobrými zákroky zachránil Severočechy, kteří díky dvougólovému Martinu Doležalovi nakonec uhráli s Dynamem alespoň bod.

Do vedení mohli jít jako první Jihočeši. Již v úvodu sklepl Van Buren centr od Basseyho pro Mihálika, toho ovše na brankové čáře zastavil Vajner. Místo Dynama tak udeřili zeleno-bílí. Na Krobem rozehranou standardní situaci v 15. minutě si naskočil Doležal, jehož přesná hlavička k tyči zajistila domácím těsný náskok.

Ten se ovšem do pěti minut rozplynul. Mršić se totiž ve 20. minutě nerozpakoval a zpoza pokutového území vyslal ránu, kterou Vajner nedokázal udržet v rukavicích — 1:1. Severočeši mohli záhy znovu odskočit, jenže Doležal po centru zprava tentokrát hlavičkoval nepřesně. A tak přišel trest na druhé straně, jenž se dost podobal Mršićově zásahu. Mihálik si akorát vybral opačnou stranu brány, do níž zamířil. Tak či onak, Vajner ani druhý dalekonosný pokus nezastavil a opět lovil balón ze sítě.

Budějovice zřejmě inspirovaly domácího Pleštila, který rovněž zkusil štěstí z úctyhodné vzdálenosti, gólmana Dynama Vorla však nepřekvapil. Na druhé straně se zase revanšoval Vajner, jenž parádně vychytal hlavičkujícího Van Burena, kterého k zakončení vyslal povedeným centrem Sladký. Před přestávkou ještě jednou zahrozil Doležal, avšak z otočky narazil na připraveného Vorla.

Po změně stran mohl vedení Jihočechů navýšit Bassey, jenž pohledně zakombinoval s Van Burenem, jenže v obrovské šanci ztroskotal na Vajnerovi. Dynamo nakonec těsný náskok neudrželo. V 78. minutě totiž po rohovém kopu hlavičkoval Kubista, před Vorlem ještě míč posunul Doležal, jenž zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11100118:830
2.Sparta Praha1182129:1126
3.Slavia Praha1081127:925
4.1. FC Slovácko1181221:1225
5.Baník Ostrava1171322:1322
6.Sigma Olomouc1044222:1516
7.FC Hradec Králové1144313:1616
8.FK Mladá Boleslav1142520:1814
9.Dynamo České Budějovice1142515:1514
10.Bohemians Praha 19051133517:2512
11.FK Jablonec1125410:1711
12.Fastav Zlín1130815:289
13.Slovan Liberec112277:188
14.FK Pardubice1113715:236
15.FK Teplice111289:215
16.MFK Karviná1104710:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (119)

Přidat komentář
Liquid

Slovácko Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle budu kousat těžko. Za stavu 1:1 tam měl hlavně Kuzma dát na 2:1 a minimálně remíza z toho byla. Ale ani nejsem nasraný z té branky na 1:2 jako z toho jak to po té brance vypadalo. Tlak žádný, střídání moc nepomohlo. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě moc dlouho čekal s Buchtou, i když nevím, jestli zvládne víc ? Nevím .... dal bych ho tam nejpozději v 60é a ne až po 2. gólu, Juroška dolů, Ndefe na pravého beka...... i Klímu bych dal dolů dřív, bylo cítit, že oni dva s Potočným gól dají jen velmi těžko.... Jako by Smetana nechtěl jít tvrdě na 3 body. Co mě taky mrzí, že Budínský je dosud obecně dost za očekáváním ....

Reagovat
$$CaptainKokotko

Penalta asi byla. Se štěstím jsme přečkali ten úsek kolem 60minuty a tu šanci Kuzmy. Po gólu na 2:1 jsme to uhráli skvěle. Máme 25bodů. To je luxus.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Ten Škoďák je zatím docela marnej né ? Jsem čekal od něj víc v MB. Beru to, ale gólově jinak MB něják moc nesleduji.

Reagovat
John Obi Mikel

Má zatím víc gólů než Hložek

Reagovat
Stannis Baratheon

To sis dovolil trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek zas dává všem náskok jako loni a střeleckou korunu si vystřílí až v nadstavbě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím... Brno spadlo.

Reagovat
ACSeRw!n

ten byl marnej vzdycky

Reagovat
Pablos

nebyl

Reagovat
bobis21

Zasloužené, Slovácko bylo méně špatné dozadu. Škoda že Kuzma nedal, mohlo z toho zápasu něco být.

I přes to kolik máme bodů mám pocit, že bráníme nejhůř za několik let. A není to ani o konkrétních hráčích, přijde mi že prostě nemáme dozadu žádný systém a hrajeme to na náhodu Jediné pozitivum je, že příště bude zpátky Laco

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jak nedělám závěry po zápasech se slabšími soupeři, není třeba ho dělat ani teď. Hráli jsme proti kvalitnímu týmu, který navíc je v nějaké herní pohodě. Naopak nám chyběl hráč, který je v tuto chvíli úplně klíčový. Samozřejmě škoda ztráty bodů, ale zas tolik se neděje. V tuto chvíli máme složitý los, ale jdeme do toho ze slušné pozice.

Reagovat
bobis21

Tak já tohle na naše bránění nadávám už několik týdnů, a to i po výhrách. Po Liberci jsem si stěžoval na to samé. Prostě se mi nelíbí jak bráníme, mám pocit že sami zbytečně pouštíme soupeře do velkých šancí. Vždyť přesně na to jsme dojížděli i proti Bohemce a Liberci, i když z toho byly výhry.

Reagovat
Banikovec7

Souhlasím, že to je letos velká slabina, ale dnes na to s jak silným soupeřem jsme hráli a kolik dává poslední dobou gólů, mi nepřijde, že by to bylo tak hrozné. Vždyť kromě těch golů žádnou velkou šanci ani neměli ne? A to ještě ta první byla darovaná Laštym. Tím, že hrál Jánoš se to podle mě dost zlepšilo.

Reagovat
bobis21

Pořád mi přišlo že si každý nějak hlídá svůj prostor, ale vůbec neřeší co se děje kolem - přesně z toho pak vznikají ty přečíslení jako u druhého gólu. A u prvního zase Tomič vyhrál souboj s Potočným u lajny a pak šel nějakých 20 metrů až k vápnu úplně sám, protože to je přeci potokův prostor, tak to mrdám. Já jsem s výsledky spokojený a většinou i s hrou, ale to bránění na náhodu mě fakt vytáčí

Reagovat
Banikovec7

Tak ideální to nebylo, u toho prvního gólu jsem taky nadával proč proti němu nikdo nevystupuje. Ale přišlo mi to teda určitě lepší než minulé zápasy a přisuzuju to té výměně Kaloče za Jánoše, který přece jen aspoň ví, kde se má pohybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě máš pravdu. Vždyť loni jsme měli jednu z nejlepších obran. V této fázi soutěži dokonce myslím nejlepší po Slavii. Letos máme myslím jen 2 nuly. To určitě ukazuje nějaký trend.

Reagovat
Banikovec7

Docela vyrovnaný zápas, rozhodlo proměňování šancí. Já vím, že Lašty už má nějaký věk, ale ta jeho rychlost zvednutí ze země je hrůza, ten první gól se dal rychlejší reakcí zachránit i přes to, že ten míč neudržel. Potom tam byla ještě podobná situace ve druhé půli, ale to tam pohlídali stopeři.

Reagovat
AjaxFans

Díky hoši

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
$dolar$

Slovácko

Fakt ukázkově vedeného klub pri těch podmínkách co mají.

Reagovat
Liquid

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

zajimalo by me, jak moc velky vliv na to ma Simulikovski

Reagovat
ACSeRw!n

Svedik

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo, aby Kúdela dokázal udržet nervy na uzdě a tahle šaškárna by se vůbec nerozjela.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

Těch situací, které si hráči černé pleti v tom zápase mohli vybrat aby to obrátili na rasizmus bylo několik. Mimochodem tuším že Stanciuovi nebo komu to bylo se v tom zápase taktéž rasisticky nadávalo. Teď už je to prostě v bode v jakém to je. A necha sebou vláčet médii mi přijde hloupý, potupný a nedůstojný. Minimálně tenhle krok byl potřeba. Tak trochu se vzepřít a ukázat že tahle druhá strana nemůže vše obracet v rasizmus a okamžitě uspět. To že UEFA okamžitě rozhodla ve prospěch Rangers neukazuje nic jiného než to jak moc jsou tyhle organizace nakloněny ostrovům. (Viz nesmyslně nízké tresty pro Anglii za to co se dělo na Euru) Věřím že hnát toto před soud, tak by to snad mohlo mít i šance na úspěch. Minimálně je potřeba ukázat, že se tak snadno nedáme. Po tom co z toho Tvrdík po pár dnech fajn boje utekl a nechal to raději být když viděl, že to nemá smysl a nemá v tom sporu Slavia šanci.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel no...vydrzeli to nejakych 87-88 minut, tak uz to meli vydrzet do konce, ikdyz to bylo narocny, ale resili by se jejich brutalni zakroky a zadny rasismus....kdyby mu aspon dal pesti misto septaniho, ale co uz...stalo se a vratit to nejde

Reagovat
kilobyte

Stačilo nezakrývat si ústa.

Reagovat
Coutinho10

to uz je takovej zvyk, dost hracu to tak dela, kdyz nekomu neco rika (at spoluhracum nebo protihracum)...bohuzel

Reagovat
Salfovic

Stačilo udržet Kamaru na uzdě.

Reagovat
Bakary3

To je samozřejmě pravda, bez ohledu na to, co mu vlastne rekl.

Osobne je mi Kudely lito, ze zrovna on to nezvladl, protoze jinak ho vidim jako lidsky i sportovne fer kluka.

Ale at tak, nebo tak, stalo se, ok, je ale dobre, ze to nekdo nenecha byt, protoze co si ty kurvy dovolujou kvůli jedny neprokazany větě je sakra za hranou.

Potupna omluva toho jeho vyjabenyho advokata nebo toho Bartleyho by byla fajn.

Byla by to krasna ukazka toho, jak neopravnene urazi celou nasi spolecnost za ciny, ktery vykresluji jako rasismus, ikdyz je to jen jejich demagogie.

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Však oni by rozjeli jinou šaškárnu.

Reagovat
Coutinho10

jen do nich...uz jsou s tim trapny

Reagovat
Pablos

hurá

Reagovat
Imos

Škoda těch pár nedohraných momentů, ze kterých padl gól. Slávka i s absencemi hrozně silná a musím říct, že se mi náš výkon líbil, nemůžu si pomoct ale Milan nás stojí body a je to těmihle malými chybami jako nešťastný vyboxování nebo nepokrytej centr od příchodu se mi dost líbí Plechatý a omlouvám se mu, že jsem ho při příchodu tak moc podceňoval, sice na Spartu mi to jeśtě nepřijde, ale u nás dobrý výkony ... Miňo to má prostě v noze to je vidět, až se dotrénuje tak nám hodně pomůže obecně jsem teďka pod Lubošem celkem spokojený s výkony a tenhle zápas měl dobrý parametry podle mě a Slávka se musela nadřít a i bez bodů jsem spokojený se zápasem teďka nás čekají těžký zápasy s týmy kvalitou kolem nás a ukáže se jestli budeme hrát spodek nebo vršek

Reagovat
smazaný uživatel

Kurde fix, toto naštve

Že to s dvojkou Klíma - Potočný moc na gól nebude, jsem čekal, věřil jsem ze standartky. Kuzma, mám tě rád, ale už mi s tím jdeš na nervy....kopeš to jak debil. To byla zhruba 3 výborná pozice z posledních 4 kol, kdy to kopne na topoly. Stát se může, ale furt ? Lašty si to vychytal a vychytá jindy, doufám tedy .... Chtělo to vyhrát - příští kolo na nás Bob klasicky vytáhne válku, což nám nebude vůbec vonět, takže bod bude zlatý a na Spartu půjdeme zase víc zesmolení ..... Buchta nedá poločas nebo půlhodinu, nebo ho tam máš na semeno na lávce ? Fauly při důrazu beru, ale Potočný fauluje prakticky pořád....

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fodbalysta

prohra Baníku super

Reagovat
Losinho

Kuchta 1+1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skoda ze to na tom podhrotu hrozne drbal, kdyby to hral jednoduseji, tak by byl i ten vykon po herni strance lepsi.

Reagovat
$dolar$

Izy o gol.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jak jste na tom herně? Proti nám jste hráli dobře a vyhráli zaslouženě. Jinak jsem žádný váš zápas neviděl. Máte takové štěstí?

Reagovat
$dolar$

No stesti.. Teplice mely tak 2 sance. My meli gol a 3 stoprocentni sance. Jinak herne to bylo slaboucky, ale to jsem psal uz pred zapasem, pokud budou hrat spolu Cermak, Bucha a Kalvach, tak to bude na picu. Ja doufam, ze Kalvach hrace jenom proto, aby se v zime prodal a aby hral Janosek zaklad.

Reagovat
db18

Ještě je možnost, že hraje, aby prodloužil smlouvu a neodešel v létě zadarmo. I když to teď bohužel Viktorku brzdí.

Bucha by měl dostat ideálně s Jabloncem taky volno... (záloha Janošek na 60 minut, Šulc a Čermák)

a proti Slavii pak se zálohou Janošek, Bucha, Sýkora doprostřed...

...ale volno asi nedostane nikdo a záloha bude Kalvach, Bucha, Čermák.

Reagovat
martin1

Kalvach má smlouvu až do léta 2023, stejně tak i Čermák.

Reagovat
Pablos

Teplice nespadnou ...ty body začnou sbírat, vůbec to nebylo špatný a to se jim dost hráčů uzdravý.

Reagovat
Liquid

začíná se proslýchat něco o slezské výpomoci v příštím kole, Baník nemá o co hrát a Karviná ty body potřebuje jako sůl

Reagovat
kilobyte

Chtěl jsem napsat, že mají ještě teoretickou šanci na poháry, ale i kdyby ji měli, tak je stejně hrát nechtějí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
Kepy_FCB

https://udalosti247.cz/domaci/treti-vlna-koronaviru-rizikem-jsou-masove-akce/

takže i otečkovanci brzy na fotbal jen s prohráblým rypákem já to říkal

Reagovat
kilobyte

Babiš se teď nepohrne do nějakých nových zakázu a opatření. Jedině, že by to pak mohl hodit na budoucí vládu.

Reagovat
Neri04

Jde hlavne o masove akce konajici se uvnitr.

Jake mas reseni ty?

Reagovat
bobis21

On má řešení "covid neexistuje, lidé se prostě rozhodli umřít bez nějakého zvláštního důvodu"

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Počkej za pár týdnů...

A mé řešení? Povinné otečkování zbylých gerontů a pak Britská a skandinávská cesta, s tím že násilím jim to nikdo píchat nebude ale budou si plně hradit případné hospitalizace

Reagovat
Mass

Třetina lidí v nemocnicích s kovidem sou otečkovanci. Co s tim?

Reagovat
Rarášek

Sáček je nejlepší hrač v lize v tomhle století. Neskutečný jakej z něho vyrostl hráč

Reagovat
meno

Je hrozně dobrej, ale zase brzdi

Reagovat
Rarášek

Nojo furt , ale mám z něho hroznou radost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Princ Minchev

Reagovat
ratusek

Vždy si v něj věřil?

Reagovat
kilobyte

Hele třeba Kweuke nebo Koller, když nastoupili za Spartu poprvé, tak vypadali jako kdyby ještě nikdy nehráli fotbal. A jak pak vypadali. Naopak třeba Juhar vypadal ve svém prvním zápase, jako top posila.

Reagovat
ratusek

Tak já jsem si taky loni říkal, kde jste ho vyhrabali. Ale letos pod Vrbou hraje o dost lépe. A ta spolupráce s Hložkem na podhrotu by mohla fungovat.

Reagovat
kilobyte

Na to jak byl/je Rosa dost kritizovaný, tak má zatím docela dobré přestupy.

Příchody pod Rosou, chronologicky:

1. Hašek

2: Hanousek

3. Dočkal

4. Panák

5. Vindheim

6. Kozák

7. Krejčí II

8. Trávník

9. Lischka

10. Hancko

11. Polidar

12. Souček

13. Holec

14. Minčev

15. Krejčí I

16. Čelůstka

17. Pavelka

18. Pešek

19. Höjer

-

3 to nezvládli hlavou (Hašek, Trávník, Lischka), 3 jsou podle mě nepovedené (Hanousek, Vindheim, Pavelka), 2 jsou ovlivnění zraněním (Krejčí I, Höjer)

+

5 dobrý (Dočkal, Kozák, Polidar, Souček, Holec)

6 výborných (Panák, Krejčí II, Hancko, Minčev(ještě to musí prokázat dlouhodobě), Čelůstka, Pešek)

Reagovat
kiciN

Panak neprisel za Rosy, jeste predtim ne?

Reagovat
kilobyte

Rosa nastoupil v prosinci 2018, Panák přišel v únoru 2019.

Reagovat
John Obi Mikel

Holec

Reagovat
kilobyte

Přišel zdarma a ještě se snad ukáže.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

No o Kozákovi bych se trošku hádal

Jinak to vypadá, že konečně po letech máte nějaké sebevědomí a působíte na hřišti, že víte, co máte hrát. Akorát vám dle mě chybí tvůrce hry. Nevím zda to bude Souček či Karabec, či někdo jiný. Ačkoliv nejsem člen klubu "hejtujeme Bořka za každou cenu", tak by to chtělo ho pomalu začít nahrazovat. A ještě dle mě i krajního beka, protože něco se stane s Wiesnerem a sjte v háji.

Zbytek týmu šlape a je i celkem široký.

Otázka je, co zamýšlíte s utokem. Minčev by mohl být při formě top, pak ještě Pulkrab, Drchal a zraněný Juliš. A na podhrot zatím hraje jen Hložan ne?

Reagovat
Kucka

Koza přišel zdarma, stal se nejlepším střelcem ligy a vystřílel pohár (a ještě dalších asi 20 tutovek spálil) a zadarmo zase odešel. Pro mě definice dobrého obchodu.

Reagovat
ACSeRw!n

reprezentant Pavelka ze se nepovedl ? neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, na stadionu na mě koukali vždy jak na blbce, když jsem každý zápas říkal "vypusťte bulharského prince"

Reagovat
ratusek

tak snad to nebude něco krátkodobého

Reagovat
ACSeRw!n

strasne sem za nej a za Panaka rad.. zavreli vsem haterum hubu..

Reagovat
KingMaster13

Bulharský Pelé

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Výborně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Desmond Glazebrook

Seznam = najdu tam, co neznám

Reagovat
ratusek

nick

Reagovat
ratusek

fakt nechápu chlapy, kteří posílají fotky svýho péra ženskejm. To jako čekají fotku pipky nebo co? že ta ženská zavolá a hned ho tam bude chtít?

Reagovat
frankiefcb

taky mi to hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když nemají jak jinak oslnit, asi vsází na poslední "trumf"

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem u holek v prdeli i bez fotky péra. Fotkou péra bych to zazdil úplně

Reagovat
ratusek

musíš hrát na to známé pořekadlo "i s malým kašpárkem..."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Desmond Glazebrook

Píšou to i na jiných serverech

PS: to slovo fake si možná pleteš se slovem fu*k

Reagovat
smazaný uživatel

Pohonil jsem

Reagovat
db18

má jiný nick, tak možná je, možná je to starší screen... ale mluví se o tom dost dlouho, tak se divím, že na to došlo až teď (a čekám, že to spustí menší lavinu)

Reagovat
HorajzmAmmann

*jiný dick

Reagovat
db18

Nedokážu posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to byl nějáký hack, z tohohle už se nevyvleče. Cancel culture

Reagovat
frankiefcb

V tomto případě bych trval i na finanční omluvě. Snad by si to tihle úchylové rozmysleli. Jinak v pořádku, že to jde léčit. Ale nějak mě děsí i ty reakce na tem twitt ve stylu, jsi frajer, že ses omluvil.

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Mmch podle mě skvělý komentář: Jiri Jaluvka:

"Redakce se pokusila Hoška kontaktovat, ten však poslal pouze fotku svého přirození. :-D "

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele