FORTUNA:LIGA - preview 11. kola: Plzeň jede do Teplic

16.10.2021, 09:53, aktualizováno 17.10.2021, 08:51
Previews
Celkem čtyři utkání jsou na programu v neděli v české FORTUNA:LIZE. Vedoucí Plzeň zajíždí do Teplic, kde bude chtít potvrdit svou pozici. Spartu čeká utkání s Pardubicemi v jejich azylu ve vršovickém Ďolíčku. Po vítězném derby Pražané nemyslí na nic jiného, než na další tři body. Olomouc mezi dvěma reprezentačními přestávkami polevila a s Karvinou, která má ale nového kouče Páníka, se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu. Zlín hostí Hradec Králové.
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (neděle 16:00)
Po skvělém vstupu do sezony přišlo trápení. Olomouc už nějaký čas čeká na ligové vítězství, teď ale na něj má jedinečnou šanci. Hostí totiž Karvinou, která za dosavadní průběh ligové soutěže ještě nevyhrála a je poslední.

Hanáci na úspěch v nejvyšší soutěži čekají už od konce srpna. V září pouze třikrát remizovali, na úvod říjnového programu si připsali dokonce porážku. Na hřišti Bohemians prohráli 0:2, když je slepenými góly po čtvrtině utkání vytrestali Köstl a Chramosta. Nejlepší pětice ligy je tak rázem mimo dostřel.

Slezané z deseti utkání dosud vytěžili jen čtyři remízy, přitom ani třeba v posledních dvou zápasech, které oba prohráli, neměli zrovna smrtící los. Nejprve neudrželi vedení v Českých Budějovicích, poté zase v dlouho vyrovnaném utkání kapitulovali proti Mladé Boleslavi po pozdní brance Matějovského.

Sigma ještě od postupu Karviné do ligy se svým soupeřem neprohrála, aktuálně drží sérii tří vítězství v řadě. V minulé sezoně doma zvítězila 3:0 po Neumanově vlastenci a trefách Hály s Nešporem, v březnové odvetě rozhodl jediným gólem González.

Václav Jílek nemůže pro utkání počítat se zdravotně indisponovanými Daňkem, Vaněčkem a Yunisem, hosté se musí obejít bez Mangabeiry, Tavarese a Jursy. Otazník navíc visí na Čmelíkem a Túliem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Sedlák - Zahradníček, González, Hála - Růsek
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Buchta, Santos, Šindelář, Šehič - Mikuš, Bartl, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.15 - 5.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Jeden z těch snazších venkovních zápasů čeká v rámci jedenáctého kola nejvyšší české soutěže na lídra tabulky z Plzně. Ta zamíří do Teplic, které naopak patří k těm vůbec nejhorším celkům dosavadního průběhu.

"Skláři" si jediné ligové vítězství připsali před dvěma měsíci, od té doby dokázali získat už jen dva body za nerozhodné výsledky s Karvinou a Olomoucí. Před reprezentační pauzou alespoň zatopili favorizovanému Slovácku, na jehož hřišti padli po boji 2:3. Díky Rezkově trefě přitom dokonce vedli, avšak srovnat dokázal Reinberk, který po pauze spolu s Jurečkou dal domácím dvougólový náskok, proti němuž kontroval jen Kodad.

To Viktoriáni se vzpamatovali z evropského neúspěchu a dosud jediné ligové porážky a od začátku září zvládli pět soutěžních zápasů v řadě, byť nutno dodat, že všechny o jediný gól. Jednoduché to neměli ani naposledy proti Zlínu - Beauguel sice Západočechy poslal z penalty do vedení, zanedlouho ale srovnal Vraštil. Až v pětaosmdesáté minutě rozhodl druhým gólem Beauguel o konečném výsledku 2:1.

Ještě docela nedávno bylo období, kdy se Teplicím proti Plzni docela dařilo, v minulé sezoně tomu však bylo naopak. V předvánočním ligovém klání zvítězila Viktorka 7:0, přičemž hattrickem zazářil Čermák, dubnová odveta na severu Čech skončila výhrou stejného mužstva, byť tentokrát jen 1:0 - prosadil se Kaša. O pohárovém postupu do finále o týden později rozhodl jedinou brankou Havel.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněných Kučery, Ledeckého a Žitného, v ohrožení jsou navíc i starty Marečka, Mareše, Radosty a Shejbala. Na straně hostí se nepředstaví zdravotně indisponovaní Míka, Pachlopník a Ndiaye.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Černý, Mazuch, Chlumecký, Vondrášek - Jukl, Knapík - Fortelný, Trubač, Moulis - Rezek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Hejda, Havel - Bucha, Janošek - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.80 - 4.50 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Zlín se po nevydařených zápasech s těžkými kalibry propadl tabulkou, v říjnu však díky příznivějšímu losu hodlá zabrat. Na začátek vyzvou "Ševci" nováčka z Hradce Králové, jenž se zatím solidně drží.

Moravané čekají na ligové body již čtyři kola, na domácí Letné pak doposud zvítězili pouze jednou. "Asi každý ví, že předcházející domácí zápasy nám moc nevyšly, takže proti Hradci chceme samozřejmě uspět. Teď nás čeká série utkání, kdybychom to mohli zvládnout," uvedl asistent hlavního trenéra Zlínských David Hubáček.

Před sezonou se čekalo, že Hradec bude mít s návratem do nejvyšší soutěže větší potíže. "Votroci" však zatím hrají solidně a trápí téměř každého protivníka. Další body se pokusí vybojovat v Baťově městě, kde však Východočechy nedoprovodí Otto Urma, jenž v posledním zápase proti Jablonci viděl červenou kartu. "Bude nám chybět jeho zkušenost, ligu hrál v Teplicích a je na něm vidět, že z ní nemá až takový respekt," mrzí asistenta kouče Hradce Stanislava Hejkala.

Vedle Urmy budou možná absentovat též brankář Vilém Fendrich s obráncem Michalem Leiblem. Ševci se musí obejít bez disciplinárně potrestaného středopolaře Cheicka Condého, na marodce pak setrvávají gólman Stanislav Dostál, zadák Jakub Kolář a záložníci Marek Hlinka s Robertem Hrubým. Po zranění již naopak trénují krajní beci Martin Fillo s Róbertem Matejovem a křídelníkem Rudolfem Reiterem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan — Fillo, Cedidla, Simerský, Procházka — Vraštil — Dramé, Tkáč, Hrubý, Čanturišvili — Poznar
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Donát, Král, Čech — Mejdr, Soukeník, Rada, Novotný — Dvořák, Vašulín, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.50 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Sparta Praha  (neděle 19:00)
Po vítězném derby přečkala Sparta reprezentační přestávku na druhém místě. Další body se Letenští pokusí vybojovat proti Pardubicím, které zatím marně hledají herní pohodu.

Kde je u Východočechů chyba? To by jistě rádi věděli sami Pardubičtí. Mužstvo je přitom slušně produktivní a v minulém kole se dokonce prosadil sváteční střelec Martin Šejvl, jenže ani v Budějovicích hráči v červeno-bílých dresech neuzmuli tři body. Pardubice tak v dosavadním průběhu ročníku stále zvítězili pouze jednou.

O druhou výhru budou Východočeši usilovat v neděli. Bez ohledu na jméno protivníka. "Jistě, cítíme tlak, ale hrajeme proti Spartě, což je pro každého z nás svátek. Proto věřím, že ze sebe všichni vymáčkneme to nejlepší, co v nás je. Chceme Spartu, která je favoritem, potrápit a poprat se o body" prohlásil bojovně kouč Pardubice Jiří Krejčí.

Jeho svěřenci si před zápasem jako motivaci mohou pustit záznam z posledního vzájemného setkání. V dubnu letošního roku svedly oba mančafty dechberoucí bitvu, kterou mohla ovládnout kterákoli strana. Nakonec se Pardubice se Spartou rozešly po výsledku 2:2 smírně.

Momentálně se nicméně oba celky nacházejí ve zcela jiném rozpoložení. Zatímco Východočeši po loňské nováčkovské euforii tvrdě spadli na zem, sparťané se po občas divokém závěru uplynulého ročníku konečně pod lodivodem Pavlem Vrbou konsolidují. Před dvěma týdny si dokonce úspěšně vyšlápli na nenáviděného rivala Slavii, což se jim předtím povedlo před dlouhými pěti lety.

Letenští každopádně dál mají co zlepšovat, neboť na vedoucí Viktorii Plzeň ztrácí v tabulce čtyři body. "Doufám, že poslední výsledky hráče nabudí. Po posledních zápasech jsou podle mě přesvědčeni, že můžeme bojovat o nejvyšší příčky a můžeme ligu hodně zdramatizovat. Chtěli bychom pokračovat ve výsledcích, které teď máme," věří Vrba v pokračující růst.

Sparta má nadále dosti nahuštěnou marodku. Z různých důvodů zůstávají mimo hru brankář Dominik Holec, levý bek Casper Höjer, záložníci Filip Souček a oba Ladislavové Krejčí a útočník Lukáš Juliš. V neděli se navíc nepředstaví ani středopolař David Pavelka, jenž podobně jako pardubický válečník ze středu pole Jan Jeřábek absentuje kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezoně.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč — Čihák, Šejvl, Toml, T. Čelůstka — Červ — Kostka, Solil, Tischler, Cadu — Chytil
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita — Wiesner, Panák, O. Čelůstka, Hancko — Pešek, Karabec, Sáček, Hložek, Haraslín — Minčev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.62 - 4.64 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Poněkud nečekaně drží krok s plzeňsko-pražskou trojkou také dva týmy z východu. V sobotu se Baník a Slovácko utkají ve vzájemném zápase. Ostravanům se na domácím hřišti daří, tentokrát jim však nepomůže nejlepší střelec.

Hrdému Slezanovi zřejmě stoupl krevní tlak pokaždé, když z médií v minulých dnech slyšel zmínku o blížící se bitvě o krále Moravy. Faktem nicméně zůstává, že v ostravských (a zároveň moravských) Vítkovicích se střetnou aktuálně dvě nejlepší mužstva z východní poloviny republiky.

Což o to, Baník své ambice snad ani nemůže skrývat. Vysoko se nicméně pohybuje také Slovácko, které pod náročným koučem Martinem Svědíkem nadále roste. Uherskohradišťský celek navíc musel potěšit nedávný výsledek řízení s majitelem klubu, jenž od brněnského soudu odešel "jen" s podmínkou. Moravané tak mohou pokračovat v podepisování kontraktů — již si pojistili talentovaného útočníka Filipa Vechetu s šikovným záložníkem Lukášem Sadílkem, další jednání se vedou s oporou ze středu pole Markem Havlíkem a v sázce je také setrvání doposud hostujícího brankáře Filipa Nguyena.

Aby dobrých zpráv z Uherského Hradiště nebylo málo, nového kabátu se konečně dočkal klubový web, pro který se před výletem do Ostravy vyjádřil záložník Daniel Holzer. "Čekám vyrovnaný zápas, plný agresivity a pěkného fotbalu. Výhrou by mohl jeden nebo druhý v tabulce odskočit, takže očekávám vyrovnaný souboj. Pro oba týmy by to mohl být takový zápas podzimu," uvedl levonohý fotbalista, jenž se v létě přesunul na Slovácko právě z Baníku.

Slezané stejně jako Slovácko ztratili v posledních pěti kolech body jen jednou, doma navíc znají jen vítězství. "Víme, že máme stejně bodů, je to důležité utkání, ale hrajeme doma a chceme ho zvládnout. Oni jsou dlouho pohromadě, mají tam kvalitní hráče jako Petrželu, Kadlece i další, skloubené s mladou dravostí, vyzdvihl kvality sobotního protivníka asistent hlavního trenéra Baníku Jan Baránek.

Domácí si nicméně budou muset poradit bez svého nejlepšího střelce Ladislava Almásiho, jenž si odpyká trest za červenou kartu, kterou uviděl v posledním mači proti Liberci. Na marodce pak setrvává mladičký zadák Ondřej Kukučka. Kvůli regulím se v útoku Slovácka nepředstaví z Baníku hostující Ondřej Šašinka. Zranění trápí univerzála Vlastimila Daníčka, pravý bek Petr Reinberk by se naopak po menších problémech mohl na trávníku objevit.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka — Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman — Sor, Kuzmanovič, Kaloč, Tetour, Potočný — Klíma
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen — Šimko, Hofmann, Kadlec, Kalabiška — Sadílek, Havlík — Petržela, Kohút, Holzer — Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.40 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Devátý a desátý celek tabulky spolu svedou souboj v rámci sobotního programu jedenáctého kola FORTUNA:LIGY. Mladá Boleslav před reprezentační pauzou po dlouhé době zvítězila a bude na to chtít navázat, Klokani ovšem svou kůži nedají lacino.

Středočeši si v úvodním říjnovém utkání připsali velmi cenné tři body na hřišti Karviné, kde uspěli 0:1 díky Matějovského brance po osmdesáti minutách. Utnuli tak více než měsíc dlouhé čekání na ligovou výhru, které je na čas srazilo až do spodní šestky. Stále však docela zaostávají za předsezónními ambicemi.

To Bohemians si své trápení vybrali v samotném úvodu sezony, v posledních pěti kolech už mohou být se svým ziskem devíti bodů spokojeni. Před dvěma týdny si dokonce připsali docela nečekaný úspěch, když ve svém Ďolíčku díky slepeným trefám Köstla a Chramosty přehráli Olomouc 2:0.

Ve vzájemných střetech to v minulé sezoně vždy byla docela snadná záležitost pro domácí. Pro mač ve Vršovicích můžeme dokonce vynechat slovo "docela", protože Puškáč, Jindřišek, Bartek a Dostál se postarali o výhru 4:0. Odvetu ve městě automobilky gólově odšpuntovali Drchal s Řezníkem, po Necidově snížení na konečných 3:1 upravil Škoda.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Maška a Preislera, hostům chybí vykartovaný Vondra, z Mladé Boleslavi hostující Fulnek a zranění Bartek, Hůlka a Kovařík. Otazník navíc visí nad Necidem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Šimek, Karafiát - Douděra, Matějovský, Hlavatý, Jurásek - Fila, Škoda, Ewerton
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Krch, Bederka - Dostál, Ljovin, Hronek, Květ, Nový - Keita, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.25 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Zatímco Jablonec se zkraje sezony dál střelecky trápí, České Budějovice si před reprezentační pauzou na nedostatek branek stěžovat nemusely. Vzájemný duel na severočeské Střelnici tak vůbec nemusí dopadnout ve prospěch domácích, jak předpokládají sázkové kanceláře.

Jihočeské Dynamo zvládlo předchozí dva duely s Karvinou i Pardubicemi, díky čemuž vystoupalo do horní poloviny tabulky. "Rádi bychom navázali na dvě vítězství, která jsme uhráli na domácím hřišti. Čeká nás opravdu silný soupeř, kterému se zatím v ligové soutěži příliš nedaří, ale víme, že patří mezi nejlepší týmy v soutěži. Uděláme maximum, abychom si odsud odvezli nějaké body," prohlásil trenér Budějovic David Horejš.

Na rozdíl od protivníka z opačného konce Čech zvítězil Jablonec naposledy před měsícem. I proto hráči v zelených dresech setrvávají v dolních patrech prvoligové tabulky. "Je to pro nás důležitý zápas, chtěli bychom doma vyhrát. Minule jsme doma prohráli s Libercem, naposledy jsme v hodině dvanácté uhráli bod venku. Takže chceme zvítězit, i když víme, že nás čeká těžký soupeř, kterému se teď daří," uvedl kouč domácího výběru Petr Rada.

Zatímco na straně Severočechů marodí brankář Jan Hanuš a obránci Jakub Martinec s Davidem Štěpánkem, Budějovicím schází pouze mladý záložník Matěj Valenta. Otazník nicméně visí ještě nad startem středopolaře Patrika Čavoše.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý — Holík, Kubista, Zelený, Krob — Pleštil, Považanec, Houska, Kratochvíl, Pilař — Doležal
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel — Sladký, Králik, Talověrov, Novák — Javorek, Hellebrand — Van Buren, Hora, Mršič — Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.08 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 19:00)
Ne zrovna nejvydařenější týden prožili před reprezentační přestávkou fotbalisté Slavie. Ti prohráli v obou svých duelech a nyní jim v cestě stojí soupeř, který se naopak v poslední době zvednul - Liberec.

Sešívaní v úvodním říjnovém utkání čelili úhlavnímu rivalovi z Letné, kde kritické chvíle přišly krátce před odchodem do šaten. To totiž Ousou za svůj faul obdržel druhou žlutou kartu, po níž se musel pakovat ze hřiště. Z následného přímáku navíc Haraslín rozhodl o konečném výsledku 1:0. V předcházejícím čtvrtečním duelu Konferenční ligy v Rotterdamu červenobílí rovněž nezískali ani bod, a to kvůli nepovedené první půli.

Slovan měl ještě na začátku září na kontě jeden jediný bod, nicméně poté svou formu spolu s příchodem trenéra Kozla zlepšil. Ačkoliv v posledním klání podlehl po Tiéhiho vyloučení a brankám Fleišmana s Almásim Baníku 0:2, šel do přestávky v docela dobrém rozpoložení. Díky úspěchům s Mladou Boleslaví a Jabloncem a remíze na hřišti Pardubic totiž přečkal v klidnějších vodách tabulky.

Ve vzájemných zápasech je to v podání Slavie v poslední době stoprocentní. Poslední její soutěžní porážka se datuje do roku 2017, od té doby z deseti soutěžních utkání přišlo sedm výher a tři remízy, předchozích pět mačů navíc vždy skončilo úspěchem Vršovických, a to jen s dohromady jednou inkasovanou brankou. V minulé sezoně v Edenu uspěli poměrem 3:0 díky dvěma zásahům Simy a jedné trefě Olayinky, v odvetě na severu Čech rozhodl až v závěru z penalty Kúdela o výsledku 0:1.

Slávisty nadále trápí velká marodka, mimo hru jsou totiž vykartovaný Ousou spolu se zraněnými Bořilem, Holešem, Hovorkou, Takácsem, Masopustem, Provodem a Ševčíkem, otazník navíc visí i nad gólmany Kolářem a Mandousem a dalšími stopery Kúdelou a Kačarabou. Hostům nepomůže potrestaný Tiéhi a také Júsuf, kterého nepustí do hry dohoda o hostování.

"Někteří hráči byli pryč, snažili jsme se spíš pracovat na kondici hráčů, kteří se vrátili z marodky. Trochu nám do toho zasáhlo nějaké nachlazení, bohužel nám z toho tři hráči zase vypadli. Zaměřili jsme se na hráče, kteří tu zůstali, abychom rozvíjeli jejich kondici. U některých hráčů je znát absence letní přípravy a některé zdravotní výpadky. Je příjemné, že Peter Olayinka, Taras Kačaraba a další zase udělali kus cesty k návratu do maxima," komentuje zdravotní stav svého mužstva Jindřich Trpišovský.

Utkání v Edenu startuje v sobotu v 19 hodin, jeho hlavním rozhodčím bude Pavel Franěk.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Traoré, Hromada, Oscar - Samek, Stanciu - Ekpai, Lingr, Schranz - Kuchta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Plechatý, Mikula - Gebre Selassie, Havelka - Matoušek, Faško, Tupta - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.28 - 12.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1090117:827
2.Sparta Praha1072125:923
3.Slavia Praha971124:822
4.Baník Ostrava1071221:1122
5.1. FC Slovácko1071219:1122
6.Sigma Olomouc934220:1513
7.Dynamo České Budějovice1041513:1313
8.FC Hradec Králové1034310:1413
9.Bohemians Praha 19051033416:2112
10.FK Mladá Boleslav1032516:1711
11.FK Jablonec102448:1510
12.Fastav Zlín1030713:259
13.Slovan Liberec102266:158
14.FK Pardubice1013613:196
15.FK Teplice101279:205
16.MFK Karviná1004610:194

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Dnes to bude hodně improvizovaná obrana.

Reagovat
ratusek

prosímtě, Liberec musíte porazit s prstem v nose, navíc doma

Reagovat
KingMaster13

Jo ale s improvizovanou obranou A neřekl bych s prstem v prdeli ale o gol a s propocenou prdelí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hromada a Traore to jsou možnosti čislo 8-9 na stopera?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nějak Možná je před nima i Maso

Reagovat
ACSeRw!n

nemate zadny mladochy, co by to mohli odehrat ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jednoho jsme zkoušeli v poháru proti Velvarům a moc se mu zápas nepovedl.

Reagovat
kilobyte

Zabili jste ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 3 body!

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Puskas

Kéž bys měl pravdu, ale obávám se, že to Slovácko je ještě nad naše síly. Budu doufat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Reagovat
HorajzmAmmann

nejdůležitější zápas sezony?

Každopádně dneska bych zkusil nějakou šílenost:

Lašty

Juroška, Svozil, Lischka, Jarda Jágr s kopačkama

Gattuso, Kaloč

Kuzmanovič, Tetour, Ndefe

Chvěja

Reagovat
Banikovec7

proč?

Reagovat
KingMaster13

Tak letos do pohárů postupují jen 4, respektive 3 pokud by Mol cup vyhrála třeba Karviná. Takže Slovácko asi váš úhlavní rival

Reagovat
Banikovec7

já jsem myslel tu sestavu co vymyslel

Reagovat
HorajzmAmmann

konkrétně?

Ndefe na kraj, má skvělé centry a aspoň nebude chytat Petrželu sám Jirka. Navíc naše forma křídel je špatná. Juroška se mi líbí, Kuzmanovič má formu a Chvěja by šanci taky zasloužil.

Reagovat
Banikovec7

No ale je to úplně proti tomu, na čem Smetana staví. Rychlé křídla, což Kuzmanovič není, navíc se chytil na podhrotu, tak není důvod ho dávat jinam. Pak vysoký hrot, na který se nakopává, to Chvěja taky není. Ndefe vlevo by asi nemusela být špatná volba, ale nechal bych to spíš až na Spartu, kde bych ho dal na levou obranu, přecejen Flaška by asi Peška nestíhal. Já bych nechal klasickou obranu, v záloze Jánoš s Tetourem a před nima Kuzma s Klímou, křídla nevím. Ale přepokládám Kaloče místo Jánoše.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak taky jsem nenapsal, že to tak bude. Samozřejmě že tam Smetana jebne Klímu a Potoka.

Což mi samozřejmě nevadí, máme široký kádr a ať si hraje kdo chce.

Ale rád bych viděl Jurosku, Chvěju a Jánose v základu.

Reagovat
Banikovec7

Pro Chvěju byla ideální příležitost, když chyběl Kuzma, teď už tomu moc nevěřím, že by dostal šanci.

Reagovat
doocetung

Chvěji je škoda no, že ani nedostane čuchnout.. to mi připomíná ,že už jsem se hodněkrát zarazil,proč v naší lize je tak málo hráčů na lávku to fakt nechápu..to snad v žádné vyspělé lize není ne ? Pak na to přesně hráči jako chvěja doplácí.. věřím,že být tam o dvě tři místa víc,tak je v nominaci pravidelně a aji by se dostal na hřiště a měl možnost ukázat že na první ligu má,klidně i ostatním týmům..

Btw čím konkrétne se ti líbí juroska? neříkám že toho odehrál nějak moc ,ale já si za celé jeho angažmá u nás pamatuju jen jeho střelu proti Olomouci ,slabší nohou z asi 35metrů, asi 35metrů nad, při tlaku v posledních minutách proti 10

Reagovat
Banikovec7

ty střídačky taky nechápu, v Anglii rozšířili, ikdyž zůstali u 3 střídání. Jinak Juroška se mi osobně líbil více když hrál spíš na křídle, ale to chodil většinou až na konec zápasu, tak to asi není tak vypovídající.

Reagovat
HorajzmAmmann

Juroška neztrácí balony, je technický a slušný do kombinace.

Reagovat
doocetung

No technický a do kombinace mi právě moc nepřijde..ale dnes ho tam máš tak snad mě přesvědčí o opaku

Reagovat
HorajzmAmmann

a nebo taky ne... Většinou když někoho pochválím zahraje hrozně. Takže teď čekám střídání v poločase Doufám, že bude platit ta 1. varianta

Reagovat
HorajzmAmmann

tak trošku jsem se trefil

Juroška Ndefe na křídle Jánoš Chvěja aspoň lavička

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=6zQV-tYtYlU

povedené propagační video

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko povinná výhra

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Reagovat
$$CaptainKokotko

Už se nemůžu dočkat. Škoda toho Almásiho. Slovácko 3body

Reagovat
Liquid

dneska se rozhodne a 1 týmu skončí sezóna, ten tým bude Baník, protože na 5.místě nebude mít již o co hrát, což je snad ta nejhorší možná pozice pro jeho fanoušky, poháry ztracené po dnešní nevýhře, a náskok na 6.místo velký

Reagovat
doocetung

máš recht, za asii 25zapasu snad ještě žádný tým nestáhl ztrátu 3bodů..jestli prohrajem tak rozpustit a dohrát s juniorkou

Reagovat
honza.kvapill

Presne tak. Souhlasím se skvělým rozborem.

Reagovat
FCSL

Chtěl bych věřit, že využijem tý bídy Slavie na stoperu, ale vzhledem k tomu, že jsme ted nedali gola ani Chrudimi v přáteláku a to hrála plná palba, tak tomu nevěřim. Navíc Trpiš je hrozná kecka, to už dělal i u nás. Vždycky před zápasem vyjmenoval 5 absencí a hráli všichni, takže bych se nedivil, kdyby Kúdela a hlavně Kacharaba hráli. Tak snad se aspon Kozel neposere a půjdem hrát fotbal, ne žádnej beton. Tiehi bude dost chybět

Knobloch - Fukala, Chaluš, Plechatý, Mikula - Gebre, Havelka - Koscelník, Stoch, Tupta - Rondič

Reagovat
doocetung

máš recht, za asii 25zapasu snad ještě žádný tým nestáhl ztrátu 3bodů..jestli prohrajem tak rozpustit a dohrát s juniorkou

Reagovat
Selänne

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

JUREČKAAAAAA!

Reagovat
Kaspar

Koukam, ze sazkovky musely jit s tou kvalitou streamu zase o neco niz, O2 se vubec neboji ze by nemelo divaky

Reagovat
Salfovic

To ještě jde

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštůvka jednak už je těžký, druhak mu podklouzly nohy.

Reagovat
monty25

Jablonec Fantasy v háji

Reagovat
KingMaster13

Ale já to tušil Bohužel tam nebyl kdo do obrany dát, protože tohle kolo to čistý konto neudrží nikdo si myslím

Reagovat
monty25

Přijde mi, že ty kola po reprepauzách jsou nejhorší. Minule jsem po reprepauze uhrál jenom 10 bodů, což byla zatím moje jediná prohra v minilize.

Reagovat
KingMaster13

Taky mi moc nejdou no

Reagovat
Mirek na tenisu

Ginzel "nezklamal". naprostý úlet. Příhoda má futro...

Reagovat
dtaire

To byla penalta dle Příhodových pokynů. Zhodnotil průběh zápasu, vzpomněl si, že na Potočného pustil několik faulů, že i ta ruka byla pochybná... a písknul ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý penalta

Reagovat
exse

Baníček to má letos pošéfovaný jak Sparta v "nejlepších" letech.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Liquid

co se směješ, přihrávali vám letos sudí už hodně bodů, pravděpodobně dokonce nejvíc ze všech týmů

Reagovat
bobis21

Vím o jednom v Olomouci, kde měl Sor jít ven a v 10 bychom asi neremizovali. A dál? Samozřejmě nic. Už jste s tím "když Baník neprohraje, určitě je to díky rozhodčím" stejně trapní jako Rangers s jejich "když prohrajeme je to rasismus".

Tlačí nás rozhodčí tak moc, že máme 2. největší počet červených karet v lize a doteď jsme nekopali jedinou penaltu

Ale proč se snažím, všichní tady ví že jsi trotl

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník si na sudí už druhou sezónu nemůže stěžovat. Záměr bych v tom neviděl. Máme holt štěstí. Až se to otočí budou nás zase řezat.

Reagovat
bobis21

Tak zrovna v minulé sezoně jsme chybami rozhodčích ztratili více bodů než získali. Letos jsme na tom asi +1 bod? To je trochu málo na takové silné výkřiky.

Reagovat
Puskas

To ale nebyly žádné chyby, to my jen pořád brečeli.

Reagovat
bobis21

Takže třeba neuznaný gól v Liberci není chyba jo? Ž přeruší zápas když je míč metr před bránou a letí do ní?

Reagovat
Puskas

To je fuk, když to napíšeš, podle mnohých brečíš, když ti samí poukazují na něco, je to vždy oprávněné poukázání na chyby sudího.

Reagovat
Liquid

Máš velice krátkou paměť, co minulé kolo ta vymyšlená červená pro Tiehiho ?

Reagovat
bobis21

Pamatuji si velmi dobře, vyloučen být měl. Jediná chyba byla že to rozhodčí neviděl hned.

Díky, ukázal jsi že meleš jen nesmysly

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mirek na tenisu

To zadupal video sudí. Ten má několik záběrů kde měl vidět že k faulu nedošlo, že Potok machl do prázdna. Ginzel z malého monitoru viděl houno a navíc se posral v kině.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já už na ty čuráky nemám nervy. V Jablonci řekne, že to nebyla penalta, ale je dobře, že to neopravil. Teď se podívá na tohle hovno a pískne to. Máme konečně férové rozhodčí, jen to jsou nsechopní kokoti.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak jsem to viděl víckrát a asi penalta

Reagovat
kecipep

Jak dlouho jeste? V Jablonci potvrzena chyba proti nam, na Slavii taky.. treba jsme mohli byt prvni spolecne s Plzni.

Reagovat
kecipep

Emoce opadly, za me penalta

Reagovat
bobis21

Kdyby nešel podrážkou napřed tak bych taky nepískal, takhle jo.

Ještě přidám otázku kterou se ptám každý zápas: jakože nemá Potočný ještě žlutou?

Reagovat
bobis21

Dočkal jsem se!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$$CaptainKokotko

Teď jsem to viděl víckrát a asi penalta no.

Reagovat
Banikovec7

Nevidel jsem, ale jasna.

Reagovat
bobis21

Miluji naše bránění! S takovou dostaneme od Sparty úplně stejnou bídu jako od Slavie, navíc to bude bez Lischky.

Reagovat
čolo

S tím jak odpadáváme ze soubojů bych se nedivil kdybychom dostali už v Karviné..

Reagovat
smazaný uživatel

SADILEEEK!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Vynikající hráč.

Reagovat
Liquid

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Slovácko

Reagovat
Mirek na tenisu

Fleišman vzadu hoří. Jako obvykle. Dopředu vynikající, vzadu tragédie.

Reagovat
Puskas

On už v době, kdy měl u nás nejlepší formu, velmi často nechával hráče za sebou nebo mu dával dost prostoru. Pak to vše zvládl ubránit. Jak stárne, asi už to tak nezvládá.

Reagovat
Mirek na tenisu

On je boží hráč. Technika, přehled, čtení hry. Levaso. V jeho věku senzace. Bránění jeho největší slabina.

Reagovat
Puskas

To souhlas. Drží se dlouhodobě, jen ta bohorovnost vzadu mu škodí. Jedna z nejvýraznějších postav Baníku posledních let.

Reagovat
HorajzmAmmann

ukázka, že i hráč který dojde v pozdějším věku nemusí být hned špatný přestup.

Reagovat
ratusek

Neviděl jsem, ale na Potoka si zapičuji

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
HorajzmAmmann

proč tam má jediný Oscar svojí aktuální fotku?

Reagovat
Coutinho10

asi zadnou z detstvi nema, jinak by tam byla, kazdopadne hezky graficky pripraveny

Reagovat
HorajzmAmmann

to byl samozřejmě vtípek, ale kolik mu na té fotce je bych si fakt neodhadnul tipovat.

Každopádně nápad dobrý, to jo

Reagovat
Coutinho10

j tezko tipovat...mozna 11-15

Reagovat
smazaný uživatel

To je těsně po porodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

to byla fotka že Slovanu ne? možná Trakai

Reagovat
DieFohlenBMG

Neměli fotoaparát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zajímavá sestava

Reagovat
Mirek na tenisu

Je to Kozlena. Sbalit fidlátka a šupem do Teplic.

Reagovat
KingMaster13

Jako Slovácko moc hezky, pokud letos neuděláme titul, tak doufám že to budou právě oni kdo si ten trůn uzurpují. Fakt radost na ten tým koukat, ta souhra, ta taktická vyspělost To je na naší ligu až nevídané a jo Svědík je génius Z umírajícího Slovácka udělal dost velký postrach ligy

Reagovat
kecipep

Reagovat
$$CaptainKokotko

To by byl zázrak. Snad se podaří poháry. Hlavně doufám, že začne chodit víc lidí. Ten tým si to zaslouží.

Reagovat
Zdechlina

Titul určitě ne. Ale top 5 by byla super. Do konce ligy daleko. Každopádně Svědík je neskutečný

Reagovat
HorajzmAmmann

Top5 už máte na 99% jistou (doufám, že mi ty procenta jdou stejně dobře jako minulou sezonu)

Reagovat
$$CaptainKokotko

Uvidíme. Já doufám, že Plzeň ještě odpadne a do pohárů se podíváme oba .

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul nemá dostatečně širokej a kvalitní kádr, s předníma klubama ve vzájemných soubojích neboduje, v průběhu sezóny dřív nebo později klesne na 4.-5. místo, ale jinak jsou dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu se rozhodlo před 14 dny na Letné, Slovácko bude 4.

Reagovat
PISTOLERO

Kéž by...

Reagovat
mistr129

To snad radši i ta Sparta

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Cože? Co ti udělali?

Reagovat
mistr129

však jsou to největší vidláci v lize (teď nemyslím fanoušky) na čele s Daníčkem a věčně nezvládajícím Svědíkem, do toho Kadlec, Petržela a král všech zmrdů Mynář. Korunováno tím, že se po postupu do pohárů ani neobtěžují sehnat útočníka.

Reagovat
mistr129

A ten zápas po kterým Daníček vyřvával "Praha může a Morava ne" byl v jejich podání snad ten nejzákeřnější hnus, co jsem kdy v profesionálním fotbale viděl.

Reagovat
KingMaster13

Rád bych ti připomenul krvavou lázeň v Glasgow Jinak ano ale to je tak 4 roky už. Od té doby se celkem chováním zlepšili

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
ACSeRw!n

titul

Reagovat
DieFohlenBMG

Super ofenzivní sestava Kačaraba jediný bek

Reagovat
John Obi Mikel

Na lavičce je Michal Šmíd

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom se prej Luboš Kozel před zápasem nabízel, že jim stopera zahraje.

Reagovat
Coutinho10

mela bejt jasna standartka po ty ruce

Reagovat
naheCZ

Olayinka zatím naprosto příšernej

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově ta hra není dobrá

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Bah Stanciu

Reagovat
DieFohlenBMG

Si na něj měli dát baha

Reagovat
Remt

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaal Baaaaaaah dobre zaviral

Reagovat
smazaný uživatel

Knobloch

Reagovat
Imos

hrozný, Olivier c'mon

Reagovat
naheCZ

Šmíd půjde na plac

Reagovat
naheCZ

Tak nic, nejspíš Bah na stopera

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaal Kuchtic kapitan a Krmelec hezka prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

STOCH MSTÍ

Reagovat
Coutinho10

to jsem presne vedel, ze nam da gol...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

To se dalo čekat

Reagovat
Coutinho10

kdyby hral v zakladu, tak bych si ho i vsadil, ale takto jako stridajici hrac...mozna to na live sazkach bylo, skoda

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieFohlenBMG

Miňo je pan fotbalista, ale na tohle se měl vysrat

Reagovat
Coutinho10

snad se v rozhovoru dozvime vic, ale nejdriv se omlouval a pak na neco reagoval...

Reagovat
Bruny

Stoch by se mohl ukopnout ještě jednou.

Reagovat
naheCZ

Traore

Reagovat
Jan Horáček

Liberecký hráč stojí v ofsajdovém postavení, jde na něj nahrávka, ale slávistický obránce jde po míči, zasahuje ho a poté se k němu dostává Liberečák. Rozhodčí píská ofsajd.

Je to v pořádku? V zápase Španělsko - Franci uznali gól Mbappého právě po stejné situaci a prý byl uznán správně. Zásah bránícího hráče prý ofsajd ruší. Jak to tedy je?

Reagovat
Remt

Nevím kterou situaci jsi přesně myslel (jaká minuta?) Jinak máš pravdu mělo by to teď tak být. Liverpool dnes dal z přesně takové situace gól, který byl uznán

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam rvalo po tom gólů na Stocha?

Reagovat
Coutinho10

kdyz se nedozvime z rozhovoru za par minut, tak twitteru nebo nekdo na foru urcite, ale asi nekdo na nej neco porvaval

Reagovat
smazaný uživatel

A ten chorál po tom gólů byl na nej? Videl jsem to jen na onlajnech ze záznamu, neni tomu rozumět

Reagovat
Coutinho10

ani z tv jsem to uplne nerozklicoval, ale ted se Stoch vyjadril k tomu momentu, ze nekdo tam na nej neco porvaval, 1 clovek, takzento byla reakce na nej a ne na zbytek fans....navic sel Stoch i na dekovacku, takze ten vztah zustava nadale pozitivni

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Coutinho10

tady jsem se docetl vic, takze slo o jednoho debila no...

https://twitter.com/YannVonDrasek/status/1449644107077402624?s=19

Reagovat
Tromas

Dnes jsou povinností 3 body a snad se to proti Teplicím povede, ale nemusel by to být stres až do konce. Mohlo by být o 3 bodech rozhodnuto ještě předtím, ale kanonáda t proti Teplicím nebude spíš nějaká těsná výhra o 1, nebo 2 góly.

Reagovat
Salfovic

Klasickejch 1:2.

Reagovat
andrew96

Krejčí si Vrbu namaže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo by fajn kdyby Sparta ztratila

Reagovat
Blasphemer

no Janošek no party

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Pablos

Teplice musí zabrat, dneska jasný 3 body... 3:1

Reagovat
Pablos

tak asi nic no

Reagovat
oli9

letos bude sestup

Reagovat
ratusek

3:1 to ještě může být

Reagovat
Pablos

už tomu nevěřím ...takže zase 1:2 co jiného taky

Reagovat
czechfant

No, musíme jednoznačně přidat v agresivitě. Ale ono je to těžký, když rozhodčí pískne Zlínu každej kontakt a nám nic...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to válení se hráču Teplic po každym osobním souboji je tragický. Ať spadnou, žumpa ligy.

Reagovat
Pablos

Plzeň se válí úplně stejně, ale jelikož to Plzeň jen bránila, tak to tak nevyniklo

Reagovat
Bex5

Tak kdo se valel kluci vic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tepličáci!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni fandíme Pardubicím!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Určitě možná s váma jakoby tak úplně nesouhlasím.

Reagovat
mario23

Aby spadly do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase volba dresů, oba týmy zase červenobílý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Ale FIFA řeší zakázání zelených dresů.

Reagovat
ratusek

Minčev splácí důvěru a Boháč dost zaváhal, měl ten výběh dokončit

Reagovat
Neon

to boháč odkoukal od Wiesnera, ten už dvakrát jen čuměl ve stoje na míč, který mohl v klidu mít

Reagovat
Coutinho10

Bohac

Reagovat
guzman

Minčiiiiii

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nechytá Markovič?

Reagovat
ratusek

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Spartu

Reagovat
ratusek

máš vsazeno na domácí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, chtěl jsem aby Slovácko zůstalo před nima

Reagovat
Neon

nekompromisně pod víko

Reagovat
clinger

rudí to mají opět pěkně pošefóváný.ty kartu dostanou snad jen za vraždu. Panák tam div nezlomí čapy Solilovi a bez karty...

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl hraje za Spartu?

Reagovat
ratusek

tvl Cadu

Reagovat
John Obi Mikel

Zkušeně hlídal výsledek 0:2 v poločase.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
Neon

Reagovat
kilobyte

Se mu ta pastička nevyplatila. Dobře jsme utekli Csaplárovi z lopaty.

Reagovat
John Obi Mikel

Cadu

Reagovat
Coutinho10

twl Cadu si je luxusne povodil, skoda jenom ty strely...

Reagovat
kilobyte

Poslal všechny na pátek. I míč.

Reagovat
ratusek

Minčev odmítl Csapiho

Reagovat
guzman

Gólostroj

Reagovat
John Obi Mikel

Výborné bránění

Reagovat
ratusek

Pardubice brání ještě hůře než my a to je co říct. Absolutně nezachytávají náběhy, prohrávají souboje kolem vápna

Reagovat
Kily

alibismus křížený s naivitou, loni jsme se mohli opřít o dobrou organizaci hry směrem dozadu, teď tam nikdo neví, co má dělat a všechno dneska umocnily individuální hrubky. Konečný výsledek je nejlepší věcí, která se nám povedla, hrát Sparta naplno až do konce, tak to skončilo šíleným debaklem, naštěstí pro nás se moc nenadřela a šetřila síly na Lyon

Reagovat
Coutinho10

misto 1:2 to je 0:3, tak je po zapase

Reagovat
dondinho

Že by nakonec z Minčeva udělali zabijáka ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

viděl jsem 10 minut fotbalu a pak 35 minut krásné prázdné hřiště

Reagovat
rufus

To jsou idioti.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Je šance přežít na hlavní tribuně Sparty jako fanoušek soupeře nebo tě tam dokopou jako psa? Dík

Reagovat
dondinho

Když zachováš inkognito proč ne

Reagovat
aither

Tak to asi zachovávat nechce, když se tak ptá

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže jako fanoušek Lyonu dostanu kudlu do břicha když budu křičet goool? Já ať vím zda nechat doma rodině piny ke kartám a tak kdyby se něco posralo...reálné se ptám

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kudlu asi úplně ne, ale asi by tě trochu sešrotovali.

Spíš bych si vlezl někam mimo hlavní kotel.

Reagovat
Seydou Doumbia

mám lístky naproti hlavní tribuně, co myslíš tam?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, kde mají rudoši kotel.

Reagovat
Seydou Doumbia

za branou po leve straně, 40,50 metrů daleko

Reagovat
Coutinho10

radeji bych to neriskoval pokud se tam nebudes projevovat, tak asi v poho, ale to muze bejt dost tezky

Reagovat
Seydou Doumbia

hmmm, nereálný

Reagovat
AjaxFans

Máš rád adrenalín?

Reagovat
Seydou Doumbia

adrenalin před závody jo, ale nevím zda se chci vyhybat kudlám

Reagovat
kilobyte

Na Lyon už děti nebudou, takže se bát nemusíš.

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě proto bych se měl začít bát ne ?

Reagovat
kecipep

Reagovat
rufus

Když už si měl tak blbej nápad si koupit lístek na protilehlou tribunu, tak se tam aspoň neprojevuj a máš klid.

Reagovat
Kily

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
db18

Reagovat
Neri04

Na hlavni, nebo protilehlou? Na hlavni bys mel byt v pohode, na protillehle mozna bude mit nekdo kecy a mozna i neco vic.

Reagovat
Seydou Doumbia

Protilehlá no

Reagovat
Neri04

Nedelal bych si z toho hlavu. Byl jsem s kamosem, co fandi Sigme, jak nas porazila 1:0 v 2017, on gol oslavil, par lidi melo blbe kecy, ale jinak nikdo nic, jen ja mu pak chtel dat pesti.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Savi

Byl jsem v Miláně s fanouškama Plzně v kotli. Asi jediný fanoušek AC mezi nima. 2x jsem si nahlas zařval goool a odjížděl jsem bez zranění i blbých keců domů. Jen někteří se překvapeně dívali :-D

Takže to nemusí být nutně za vraždu

Reagovat
ACSeRw!n

jestli jsi opravdu Doumbia (takze cernej), tak bych tam rozhodne nechodil

Reagovat
Seydou Doumbia

Rasismus je v pohodě to je přirozený jev

Reagovat
KingMaster13

Jsem rád že to bereš pozitivně. Pokud vezmeš tašku tak do konce roku nemusíš kupovat banány

Reagovat
Seydou Doumbia

A že já je jim každý den tak to bych si možná i proplatit vstupenku

Reagovat
Neri04

Tak co, vsechno v pohode, ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Horečky 38,5, bohužel jsem tam nebyl...ale známý na stejný tribuně Lyonu fandil a v poho...až na pár rasistických kurev

Reagovat
John Obi Mikel

Cadu

Reagovat
Coutinho10

tak Cadu preci jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 3:8

Reagovat
ratusek

Minčev 2+1

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

zas ten dementů dementní pokřik proti slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to kvůli Červovi, nebo to hodili jen tak?

Reagovat
C-M@ster

Kvůli Červovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložínku

Reagovat
John Obi Mikel

Stando, jsi to ty?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Nemaj mu rikat Stando, sami si ho prokleli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Hložek chudák je dost v krizi

Reagovat
Radek Voltr

tojo, jenom dvě asistence

Reagovat
kilobyte

V 19 letech 3+5 v 11 zápasech, přestože jsi v krizi. Not bad.

Reagovat
C-M@ster

No, celkem jo.

Reagovat
kilobyte

No stále je v první trojce podle gólů a asistencí v lize.

Reagovat
kilobyte

Oprava. V první pětce.

Reagovat
C-M@ster

To je super, no. Třeba si střihne angažmá v ruské lize a na starý kolena si zajede na 3 sezóny vydělat do Turecka nebo Bulharska.

Reagovat
kilobyte

Kvůli krizi v koncovce? Buď na tom zapracuje a dostane se do top ligy a nebo skončí v nějakém tom Rusko, no.

Podle mě je lepší, když si nějakou krizí projde v české lize, než aby to tady válcoval, přestoupil do top ligy a přestalo mu to lepit, což se může stát každému.

Reagovat
C-M@ster

Tak já to nevnímám jako krizi v koncovce... i přes krizi v koncovce by měl mít čísla lepší vzhledem k tomu, jaký měřítko na něj bylo nastavený.

Tu šanci bych mu nevyčítal, ale měl by se do takovejch v týmu jako Sparta dostávat 3x za zápas a jednu minimálně proměnit.

Jinak to bude "jen" českej nadprůměr, což je prostě málo.

Reagovat
kilobyte

Takže i přes krizi v koncovce by měl mít lepší čísla než ostatní hráči ve formě? Zatím je odehráno málo zápasů. Takovéhle soudy bych si nechal minimálně po podzimu, nebo nejlépe na konci sezóny.

Loni byl půlku sezóny zraněný a stejně byl nakonec neproduktivnější hráč v lize a to měl taky horší období.

Reagovat
Neri04

Hodnotit na zaklade par nepovedenych zapasu, top.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak v krizi celkově není, ve střelecké krizi je.

Reagovat
kilobyte

Na tom musí zapracovat. Pomoct si nějakou šmudlou nebo tečí. Nemusí být všechno dělo pod břevno a nebo k tyči.

Reagovat
ratusek

Má krizi zakončení. Ale padne mu tam šmudla a bude dobře. Už v derby měl na noze gol a vymýšlel zasekávačku a včera ta tyč.

Ale jinak hraje v pohodě, neskutečné krytí míče a přehled na hřišti. 'Já ho nekritizuji, fandím mu, ale ještě před pár týdny by chladnokrevně zakončoval.

Ovšem pokud bude Minčev těžit z jeho práce, tak budou spokojení všichni

Reagovat
Neri04

Proti Lyonu to protrhne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele