FORTUNA:LIGA - preview 8. kola

31.08.2019, 08:59, aktualizováno 01.09.2019, 08:28
Previews
Slavia si na čele tabulky vypracovala náskok a ten bude znovu činit pět bodů, pokud zvládne duel v Opavě. Sparta je favoritem souboje s Olomoucí, Jablonec bude měřit síly s Ostravou, Karviná cestuje do Teplic a České Budějovice přivítají Zlín...
SFC Opava - Slavia Praha  (neděle 16:30)
Vedoucí tým ligy, pražská Slavia, jede hájit svůj pětibodový náskok na hřiště Opavy. Slezanům se po nadějném úvodu přestalo zcela dařit a neustále se propadají tabulkou. Outsidery budou i v neděli, rádi by však sešívané překvapili.

Až tuto středu se hráči Opavy poprvé po více než měsíci dočkali výhry v soutěžním utkání, když v MOL Cupu porazili Olešnici. Předtím se ze tří bodů radovali Slezané naposledy 20. července, kdy zdolali Příbram. Ještě týden předtím si na své konto připsali skalp Českých Budějovic, to jsou ale taky jediné body, které SFC doposud v lize uhrál. Po vítězství nad Příbramí totiž přišla série čtyř porážek, která v nejvyšší soutěži stále nemá konce. Po nadějném úvodu tak Opavané spadli v tabulce až na třinácté místo.

Pokračování nepříjemné šňůry se zdá býti stále v nedohlednu, neboť v neděli dorazí do Slezska vedoucí tým tabulky. Hráči SFC se však dopředu rozhodně nevzdávají. "Je třeba hrát ze zabezpečené obrany, mít ji pevnou. Hrát z bloku a vzadu na nulu. Karviná s nimi uhrála bezgólovou remízu. Chceme hrát podobně a hrát na brejky. Slavia je neskutečně silná. Ukázala to i v Budějovicích, kde hrála s jinou sestavou. Má neskutečnou kvalitu na všech postech. Půjdeme bojovat, myslíme na body. Doma máme výborné fanoušky, věřím, že nás budu hnát," prohlásil útočník Opavy René Dedič.

Sešívaní mají v lize naprosto jiné starosti. Během sedmi kol si obhájci titulu dokázali vybudovat pětibodový náskok, když šestkrát zvítězili a pouze jednou ztratili body za remízu v Karviné. V týdnu pak pohádkové období Pražanů pokračovalo, přes rumunskou Kluž se totiž dostali do skupinové fáze Ligy mistrů, kde si zahrají se samými těžkými vahami - Barcelonou, Borussií Dortmund a Interem Milán. V nejbližších dnech sice mužstvo pravděpodobně opustí nadějný záložník Alex Král, jenž má namířeno do Spartaku Moskva, ovšem Slavia za něj dostane tučné odstupné. Může být v Edenu vůbec lepší atmosféra?

Trenér Jindřich Trpišovský si ale dobře uvědomuje, že společně se svými svěřenci nesmí usnout na vavřínech. "Vždycky říkám, že není nic staršího než včerejší úspěch. Jsem rád, že jsme to (postup do LM) zvládli, ale až budeme hrát v Opavě, už si nikdo nebude pamatovat, co jsme dokázali předtím. Musíme zvládnout Opavu a vyhrát tam," prohlásil úspěšný lodivod před výjezdem do Slezska.

K téměř naprosté dokonalosti přispívá také nízký stav zraněných slávistů. Na marodce je jen záložník Jakub Hromada. Opava se zase musí obejít bez středopolařů Karla Knejzlíka a Adama Rychlého.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Jursa, Zapalač - Dedič
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Hovorka, Zelený - Souček, Hušbauer - Ševčík, Yusuf, Baluta - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.90 - 6.69 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (neděle 16:30)
S pěti body se na samém dně tabulky krčí trojice týmů, z nichž dva se utkají v nedělením duelu v Teplicích. Hůře na tom jsou co do skóre a postavení v tabulce Teplice, ty však na druhou stranu mají zápas s Mladou Boleslaví k dobru.

Sklářům je také nutno přiznat, že na úvod sezóny neměli vůbec snadný los. Odehráli zatím jen dva domácí zápasy, a sice proti dvěma nejlepším celkům uplynulé sezóny. Zatímco od Slavie schytali debakl, proti Plzni vybojovali bod. Nadějně začali i venku, jenže po remíze v Příbrami a vítězství v Ostravě přišlo vystřízlivění v podobě porážek ve Zlíně a Olomouci.

Povzbuzením pro Severočechy může být jejich bilance ze vzájemných zápasů od návratu Karviné do ligy. Doma zvládli všechna utkání, byť o jediný gól, do Slezska si jednou dojeli pro vítězství a dvakrát pro remízu.

Žlutomodří v týdnu zvládli pohárový duel v Písku, vítězství se ale jednoduše nerodilo. "Musíme zregenerovat, museli jsme se na hřišti nečekaně hodně vymáčknout, a hlavně si to srovnat v hlavě. Čeká nás totiž klíčový zápas," burcuje záložník Petr Mareš.

Karvinští vstoupili do ligy hůře než jejich protivník, z prvních třech kol totiž nedokázali vytěžit ani bod a prvního vítězství se dočkali až před týdnem ve Zlíně. Vítězství to však bylo velké, na výsledku 1:4 se brankami podíleli Bukata, Hanousek, Petráň a Puchel.

Michal Petráň byl jedním ze střelců i při pohárové výhře ve Frýdku-Místku, k tomu je se třemi góly nejlepším ligovým kanonýrem Karviné. To si Teplice o žádném jedinci říct nemohou, neboť na jejich čtyřech zářezech se podíleli čtyři různí hráči.

Soustředit se na výkon svého mužstva chce František Straka. "Cílem je odehrát dobrou partii a porvat se o vítězství. Nezabývám se tím, jestli může domácím svazovat nohy aktuální poslední místo a ani mě to nezajímá. Soustředím se na náš tým a na úspěch v tomto utkání, do kterého jdeme s velkou pokorou," říká exteplický trenér.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Hora, Ljevakovič, Kučera, Žitný - J. Mareš, Vyhnal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Hanousek, Janečka - Ba Loua, Bukata, Vukadinovič - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.55 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (neděle 16:30)
Po sobotním mači Slovácka s Mladou Boleslaví na sebe i v neděli narazí sousedé s tabulky. Třetí Jablonec si bude chtít spravit chuť po velkém zklamání z minulého kola. Čtvrtému Baníku se naopak před týdnem zadařilo, na což chce jistě navázat.

Velmi tvrdou facku schytali v minulém kole hráči Jablonce. Svěřenci kouče Petra Rady utrpěli debakl 4:0 od Příbrami, tím pádem neudrželi druhé místo a spadli na třetí pozici. Severočeši si tak pokazili dojem z jinak povedeného úvodu sezóny.

O nápravu se Radova družina pokusí v neděli proti Baníku. "Není teď důležité, jestli je to souboj třetího se čtvrtým, teď je důležité, abychom napravili zápas z Příbrami. Ten zápas se nám nevyvedl ani po jedné stránce, takže se musíme fanouškům ukázat v jiném světle. I těm věrným, kteří tam byli za námi. Samozřejmě, chce se mi věřit, že to byla výjimka, hodně nepodařený zápas. Doma musíme mít úplně jiný přístup, nasazení a to, co nás zdobilo v předchozích zápasech," řekl Rada.

Střídavě oblačno je zatím v mužstvu Baníku. Ostravský tým zatím na hřišti nepředvádí bůhvíjakou podívanou a trenér Bohumil Páník je často terčem kritiky náročných fanoušků. Výsledky ale mají Slezané velmi slušné. Naposledy doma rozprášili Slovácko 3:0 a již se v tabulce posunuli na čtvrtou pozici.

Po Slovácku na Baník čeká náročný výlet na sever republiky. "Zápas se Slováckem ukázal, že se sebevědomí týmu částečně zvedlo. Myslím, že jsme tam převáděli některé dobré věci, určitě to jde nahoru. Ale zápas to bude úplně jiný. Jablonec je v domácím prostředí opravdu nesmírně silný," uvedl Páníkův asistent Jan Somberg.

Pravděpodobně velmi zajímavé bude kromě samotného průběhu klání na trávníku také dění na tribunách. Fanoušci Slezanů sice mají od ligové asociace uzavřený sektor hostí, jablonecký klub ale vyšel Baníku vstříc a "chacharům" uvolní jeden ze sektorů. Hosté se tak s tradiční podporou v zádech pokusí prolomit nepříznivou sérii z výletů do Jablonce. Na Střelnici vyhráli naposled před třinácti lety.

Jablonci stále schází zranění zadáci Andrij Curikov s Davidem Štěpánkem. Zranění léčí také záložníci Vojtěch Kubista, Rafael Acosta a Dominik Pleštil. Na straně hostů se k dlouhodobě absentujícímu Lukáši Pazderovi připojil též špílmachr Robert Hrubý. Nejistý je též start Martina Filla, Dame Diopa a také Patrizia Stronatiho, jenž se téměř po měsíci vrací do hry.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hruubý - Holík, Jugas, Břečka, Krob - Hübschman, Považanec - Jovović, Matoušek, sýkora - Doležal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Celba, Šindelář, Procházka, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, De Azevedo - Kuzmanović, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.62 - 4.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín  (neděle 16:30)
Na příčkách znamenajících účast ve skupině o záchranu se po sedmi kolech pohybují nedělní soupeři České Budějovice a Zlín. Domácím po nadějném začátku trochu dochází dech, čehož budou chtít hosté využít k nápravě týden starého debaklu.

Jihočeši měli po čtyřech kolech na kontě pět bodů a vypadalo to, že se budou prát o pozice ve středu tabulky, další zápasy ale očekávání trochu srazily. Nutno podotknout, že los nebyl z nejlehčích, nicméně v Příbrami mohlo být Dynamo vyrovnanějším soupeřem.

Po jasné domácí prohře se Slavií se díky trefám Provoda a Brandnera slibně vyvíjelo jeho utkání v Mladé Boleslavi, jenže na přelomu poločasů čtyřikrát inkasovalo a s nadějemi na bod byl konec. Právě Lukáš Provod je jediným českobudějovickým mužem, který se v lize trefil dvakrát.

"Zlín má hodně zkušené mužstvo, ať už je to Poznar, Jiráček, Podio, Hlinka, mají za sebou hodně zápasů. Dokázali vyhrát v Opavě, teď doma sice prohráli s Karvinou, ale to mužstvo je velice kvalitní. Zlín hrál Evropskou ligu, hráči jsou hodně dlouho pospolu," upozorňuje David Hořejš na přednosti soupeře.

Výsledky Zlína v nové sezóně jsou značně nevyrovnané. Po úvodním domácím nezdaru proti Slavii střídali ševci vítězství na svém hřišti s porážkami venku, když už se jim ale zásluhou dvou Poznarových branek a jedné Podiovy podařilo uspět v Opavě, přišla jednoznačná domácí porážka od Karviné.

České Budějovice navíc nejsou oblíbeným soupeřem žlutomodrých, zvláště hraje-li se na jihu Čech. Tam Moravané vyhráli naposledy v roce 2003, od té doby v šesti zápasech vstřelili jediný gól a vytěžili z nich pouhé dva body.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Helešic - Čavoš, Kulhánek - Schranz, Javorek, Provod - Ledecký
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Hlinka, Buchta, Azackij - Fantiš, Jiráček, Podio, Mašek, Čanturišvili - Džafič, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.37 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
Málokdo by před sezónou čekal, že aktéři závěrečného utkání osmého kola FORTUNA:LIGY, Sparta a Sigma, do něj budou vstupovat se stejným počtem bodů. Zatímco tři výhry a remíza jsou pro Hanáky naplněním očekávání, Pražané určitě čekali větší příděl.

Letenským se na domácí půdě poměrně daří a kromě blamáže v úvodním kole se Slováckem drží neporazitelnost, když dokázali porazit i Jablonec a Ostravu nebo remizovat s Trabzonsporem. Problémem jsou však zápasy venkovní, v nichž rudí nadále čekají na první vítězství.

Známé prostředí je klíčovým i ve vzájemných zápasech těchto dvou soků. Od návratu do ligy se spolu střetly čtyřikrát, přičemž pokaždé rozdílem jedné branky slavil vítězství domácí tým. Budeme-li hledat poslední bodový zisk Olomouce v Generali Areně, musíme až do roku 2012 k vítězství 1:2.

Ani pro Hanáky nejsou venkovní zápasy žádný med, i když z velké části je to vinou losu. První dva výjezdy totiž byly na stadiony Plzně a Slavie, porážky odtamtud napravili vítězstvím v Liberci, bez bodu však opět skončila cesta do Ďolíčku.

Před týdnem zásluhou branek Plška a Hály slavila Sigma vítězství proti Teplicím, v průběhu týdne zase dokázala uspět v pohárovém duelu v Rosicích. Právě zmiňovaný Jakub Plšek je ofenzivním tahounem svého týmu, jeho čtyři trefy tvoří hned polovinu všech týmových. Stejný počet gólů má na kontě i sparťanský Kanga, jehož start je však v ohrožení.

Velmi pikantním bude tento duel pro Václava Jílka, což ví i jeho protějšek na lavičce Olomouce. "Je to jejich bývalý trenér, kluci ví, co je učil, k čemu je nabádal. Motivace to pro ně může být, ale to může být i pro Vaška, který hráče zná a ví, co na ně platí. V kabině si kluci už dříve vymysleli nějakou motivační sázku. Možná to pro ně bude o něco zajímavější zápas, možná se budou chtít před trenérem vytáhnout, ale jinak se na utkání snažíme připravit jako na každý venkovní zápas," říká Radoslav Látal.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Hancko, Hanousek - Krejčí - Hložek, Hašek, Trávník, Plavšič - Tetteh
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Plšek, Greššák, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.15 - 15.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Zatímco venku to Bohemians moc nejde, doma se jim daří s v nové sezóně ještě nepoznali hořkost porážky. V sobotu ale do Ďolíčku zavítá Liberec, jenž je povzbuzen poslední epickou výhrou nad Spartou. Domácí se chtějí odlepit od dvanáctého místa, hostující Slovan by zase rád vylepšil současnou desátou pozici.

V předešlé sezóně se Bohemians na vlastním stadionu trápili. V Ďolíčku (i v součtu s nadstavbou) zvítězili jen dvakrát, i proto se do posledního duelu strachovali o udržení. A jak se Klokanům ve Vršovicích daří v novém ročníku? Zcela jinak. Ze tří zápasů dvě výhry a jedna remíza, nadále tedy bez porážky. Pražané doma získali všech svých sedm bodů.

Z venku ale Klokani pokaždé odjížděli s prázdnou, proto i v sobotu budou doufat v plný bodový zisk z Ďolíčku, ačkoli snadná práce je rozhodně nečeká. "Liberec je dlouhodobě špičkový tým v rámci tuzemska. Pokud se nepletu, tak od začátku samostatné české ligy má třetí nejvyšší počet získaných bodů. Ať se s nimi člověk utká kdykoliv, tak jde vždy o těžkého soka. Určitá tradice je, že v Liberci se vždy hrál takový fotbal, že se hodně běhalo. Soupeře tento způsob i hodně bolel," uvedl na adresu soupeře kouč Bohemians Martin Hašek.

Hostující Slovan byl v minulém kole hitem. Hráči libereckého klubu totiž doma za velice dramatických okolností přemohli pražskou Spartu. V centru dění byl záložník Severočechů Tomáš Malinský. Ten nejprve zářil na hřišti, kde v podstatě zařídil všechny tři zásahy svého celku, následně se svérázným vystoupením ukázal také v pozápasovém rozhovoru. Faktem nicméně zůstává, že díky Malinskému se Liberec vyšvihl na desáté místo v tabulce.

Přes týden se oba týmy na ligu naladily výhrami v domácím poháru. Zatímco Bohemians těžce udolali Zápy 3:2, Liberec neměl problém s Mariánskými Lázněmi a zvítězil 5:2.

Klokany může těšit vyprazdňující se marodka. Mimo hru zůstává pouze obránce Martin Dostál, nejistý je také sobotní start útočníka Davida Puškáče. Chybět ale zcela jistě bude Kamil Vacek, který viděl v minulém kole červenou kartu. Hosté přijedou do Prahy v plné polní, po disciplinárním trestu za červené karty se do sestavy vracejí záložníci Oscar s Kamso Marou.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Bartek, Jindřišek, Rada, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Mara, Malinský - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.10 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
V Uherském Hradišti na sebe narazí sousedé z tabulky. Šesté Slovácko již stihlo skolit Spartu i Plzeň, naposledy ale nestačilo na Baník. Pátá Mladá Boleslav aspiruje na pohárové příčky, navíc má odehráno o jeden zápas méně.

Před týdnem si Slovácko dobrý dojem že slušně zahájené sezóny, když Baníku Ostrava podlehlo vysoko 0:3. Navíc nešlo o první takové zklamání Moravanů, již ve třetím kole totiž dostali šestigólový nášup do Jablonce. Nebýt podobných zkratů, mohl uherskohradišťský celek pomýšlet na vyšší než šesté místo. Ne že by si však měli fanoušci nutně stěžovat, i tak jejich oblíbenci započali ročník nad očekávání dobře.

Přestože Slovácko sídlí v horní polovině tabulky, disponuje záporným skóre. "Když jsme prohráli, tak pokaždé vysokým rozdílem. O tom to ale není. Každý zápas je jiný. Máme stejnou šanci na výhru jako soupeř," věří před sobotním duelem krajní bek Moravanů Josef Divíšek.

V úterý si svěřenci trenéra Martina Svědíka poradili v poháru s Vrchovinou, kterou přejeli na jejím hřišti hladce 5:0. Hattrickem se blýskl záložník Lukáš Sadílek, jenž si tak řekl o větší pozornost a o možné nasazení do základní sestavy i pro ligové klání.

Jen jednu pozici výše než Slovácko okupuje tabulce ligy Mladá Boleslav. Oba týmy, mají stejný počet bodů, Středočechům však do karet hraje lepší gólový rozdíl, a taky jeden zápas k dobru, který budou proti Teplicím teprve dohrávat. Naposledy Boleslav porazila České Budějovice 4:2. Všechny branky Středočechů vstřelil obrozený kanonýr Nikolaj Komličenko. Nejlepší střelec uplynulé sezóny byl již sice jednou nohou v jiném klubu, stále však zůstává pod křídly kouče Jozefa Webera. Podle posledních informací se však přece jen bude stěhovat zpět do své vlasti, za jeho služby má zaplatit CSKA Moskva.

Obránce Boleslavi Jakub Klíma se domnívá, že v sobotu se hráči Slovácka předvedou v lepším světle než před týdnem v Ostravě. "Doma určitě podají o hodně lepší výkon a bude to o hodně těžší. Určitě budeme chtít hrát hezký fotbal, hlavní ale bude získat body."

Slovácku se po zranění vrací pravý bek Jan Juroška, je však otázkou, zda bude hlavní kouč sahat do sehrané jedenáctky. Zraněný zůstává Pavel Dvořák, totéž platí na druhé straně o Marcu Túliovi a Tomáši Wiesnerovi.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Fulnek - Hubínek, Matějovský, Budínský, Bucha - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.48 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (sobota 19:30)
Souboj dvou celků s hodně podobnou formou bude k vidění na závěr sobotního programu FORTUNA:LIGY. Doma dosud neporažená Příbram vyzve protivníka nejbližšího, plzeňskou Viktorii.

Alfou a omegou úspěchu středočeských fotbalistů v zápasech letošní sezóny je domácí prostředí. Zatímco u Litavky zatím nepoznali hořkost porážky, když po remíze s Teplicemi dokázali udolat Bohemians, České Budějovice i Jablonec, to vše s celkem deseti vstřelenými brankami, venku ještě v lize neskórovali a nevytěžili ani bod.

Neznámé prostředí se jim stalo osudným i ve středečním utkání MOL Cupu v Chlumci nad Cidlinou proti místnímu třetiligovému mužstvu. Z pohárové soutěže se Příbram pakuje i přes vyrovnávací trefu Voltra, rozhodující gól inkasovala v nastavení. Trenér Nádvorník navíc nemůže počítat se zraněným duem Kingue, Květ.

"Samozřejmě se budeme chtít hodně tlačit nahoru ve velkém počtu hráčů a mít rychlou přechodovou fázi stejně jako kombinace, což se nám proti Jablonci dařilo. Prostě stejný recept jako na Jablonec a být úspěšní v koncovce. Chceme to odpracovat," naráží Roman Nádvorník na jednoznačné vítězství proti Severočechům.

Viktoriáni po vypadnutí z obou evropských soutěží a třech ligových ztrátách v řadě konečně zabrali a doma roznesli Opavu 4:0. Na vítězství se brankami podíleli Čermák, Kovařík, Limberský a Chorý, naopak kaňkou jsou zranění ofenzivních es Kayamby a Krmenčíka - ti se v nejbližší době na trávnících neobjeví, stejně tak Ekpai a Hubník.

Červenomodrých se na Příbram většinou dařilo, po čtyřech snadných výhrách bez inkasované branky ale přišlo v minulé sezóně trápení. Oba vzájemné zápasy totiž skončily nerozhodným výsledkem 1:1, což byly pro Západočechy v boji o titul kruté ztráty.

"Příbram je vždy v domácím prostředí hodně nepříjemné mužstvo. Známe to z minulosti, kdy jsme hráli v Příbrami hodně těžká utkání, další čekáme i teď. V české lize jsou kvalitní mužstva a stává se, že se dokážou vytáhnout na favorita. Tím my v tomhle zápase jsme, ale Příbram má také dobré hráče a vedení," vyzdvihuje Pavel Vrba sílu soupeře.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Hořava, Kalvach - Kopic, Čermák, Kovařík - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 3.82 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha761015:119
2.Viktoria Plzeň742113:714
3.FK Jablonec741213:913
4.Baník Ostrava740312:812
5.FK Mladá Boleslav640214:1112
6.1. FC Slovácko74037:1112
7.Sparta Praha731313:1110
8.1. FK Příbram731310:910
9.Sigma Olomouc73138:810
10.Slovan Liberec73048:89
11.Fastav Zlín73047:89
12.Bohemians Praha 1905721410:157
13.SFC Opava72054:156
14.MFK Karviná71248:95
15.Dynamo České Budějovice71247:135
16.FK Teplice61234:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1031)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Peltonec - Baník 3:0

tradičně odevzdanej zápas bo naši hráči už pár let vědí že tam sudí porazit nelze..

Bohemians - Liberec 1:1

Slovácko - M.Boleslav 2:2

Příbram - Plzeň 1:2

Opava - Slavia 0:4

Teplice - Karviná 0:1

Č.Budějovice - Zlín 2:1

Sparta - Olomouc 2:0 Třinec - Brno 10.15

Dukla - Vlašim 3.0

Sokolov - Prostějov 1:0

Chrudim - Vyšehrad 3:2

Líšeň - Žižkov 2:0

Varnsdorf - Ústí n/L 1:2

Reagovat
Kepy_FCB

Třinec-Brno 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Asi před 10, 14 dny tu nějaký typek psal o spojení Liberce a našeho Granecneho, kdo to byl?

A druhá věc, Slovanu hoří kraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete už doprdele s Granecnym. Se to řeší každý týden. Je to dřevák, co by měl hrát za Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Drevaka mas v trenkach

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

ty ses programove curak, nebo si jen nemuzes pomoct?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nechápu, že ho někdo ještě obhajuje rychlej je, ale fotbalově nestíhal ani proti Lanžhotu

Reagovat
HorajzmAmmann

Nehori... Pres Mikulu nebo Peska by se momentalne nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, děkuji. Já se v ostatních týmech nevyznám, tak sem se pro sichr po dlouhé době zeptal

Reagovat
smazaný uživatel

si právě říkám, že by byl lepší než mikula je blbost

Reagovat
HorajzmAmmann

+ tam na křídle hraje i Potočný. A dle mého je Granečný spíš křídlo než obránce (prostě zatím neumí bránit, no...)

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal bych si ho spíš představit ve Slovácku, místo podprůměrného Divíška na levém bekovi, i když, jestli je nebo není levý bek o tom se budou vést debaty, já myslím, že i když se mu to proti Lanžhotu moc nepovedlo, tak má potenciál a hlavně musí mít trenéra, který s ním trochu pracuje a věří mu, ne že ho zkritizuje v rozhovoru po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

S tím závěrem máš naprostou pravdu

Reagovat
Posledni Kovboj

Bob mu po zapase v rozhovoru nalozil?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že mu vyloženě naložil, ale i tak mi kritika přišla zbytečná, "Že gól Kraloviče byl chybou levého beka"...Kluk potřebuje spíš podržet přeci, navíc nikdy neútočí a nebrání jen jeden hráč. Čímž neříkám, že si za ten svůj průměrný výkon nezasloužil pokárání, ale preferuju, když je to mezi čtyřmi oči a ne takhle. Granečný je navíc dost specifický a musí se s ním pracovat individuálně více než s většinou jiných, beznadějný není a je to prostě škoda, že z nějakého důvodu/nějakých důvodů stagnuje...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Petrzela nakladal Artomovi jeste vic a nakonec mu to i pomohlo...

Reagovat
Kepy_FCB

Granec je typ kterej potrebuje zjebat a jestli mu to neslo ani proti divizakum tak to uz je fskt bida

Reagovat
Firkraag

Ne jen U Nisy maj malý zisky v barech

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak malé + pro Peltu že otevře hostům jinou část tribun...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Bude (je) někde diskuze k MS basketbalistů?

Reagovat
Losinho

Sigma tutovka ne?

Reagovat
Puskas

Jílek zná mančaft, to bude jednička.

Reagovat
Losinho

Mančaft zná Jílka. Teda aspoň ten olomouckej

Reagovat
Posledni Kovboj

no, trener, no

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga by měl už hrát, doma jsme ještě schopný hrát seriózně, to bude v klidu. Akorát jsem teda zvědavej na stopery, když Uroš má jít do Budějic, se Štetinou už se snad nepočítá a Kayu Jílkovi nedovolí. Že by Lischka konečně?

Reagovat
Losinho

Souhlas, ale Jílek umí překvapit

Reagovat
Pablos

a přesně proto bude Štětina

Reagovat
Posledni Kovboj

Stetina - Uros, cus

Reagovat
Puskas

Mají to na přední stránce, asi chtěli prodat sobotní vydání.

Reagovat
smazaný uživatel

Liqid si kupuje 2 vydání, jedno na čtení a druhé si zalaminuje a dá k ostatním věcem k Baryho oltáři.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

A než se ten článek naučí nazpaměť, bude tu od něj klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kepy_FCB

Myslis ze si Bary v budoucnu kopne za rodne Vigantice nebo za neco v okoli v pralese?

Reagovat
Puskas

Já myslím, že jo.

Reagovat
ratusek

Byla by škoda ho vidět v jiném týmu, ale objektivně na to už nemá, bohužel

Reagovat
sosna

Opava?

Reagovat
fabec1222

Zlín, Olomouc

Reagovat
sosna

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si nechte, Smola hraje jednou parádně, podruhé jak útočník z divize. Bary se vám bude hodit.

Reagovat
centos

Pokud jsou na stole dvě varianty, a sice že buď bude Baroš hrát, nebo půjde jinam, tak vzhledem k výkonnosti za poslední dobu asi ať jde raději jinam.

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Hora? To vážně po takový finanční injekci přitáhnou akorát frajera z Teplic na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se ti, že ten tým nefunguje moulo? Mohli klidně stáhnout Sykoru místo Hory. Na stopera stáhnout Jugase, místo Krále Oscara a nemusí utratit ani korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Číňani chtějí zpátky svou investici, tak na víc než na Horu nezbylo.

Reagovat
Pablos

Chtěli aby přišel Salah Mohamed, ten nemohl, tak musel přijít Hora

Reagovat
Puskas

Když nemůže přijít Salah do Slávie, musí do ní přijít Hora.

Reagovat
Pablos

Tak jsem to myslel taky

Reagovat
Miguel19

Kdo na hrotu Slavie? Tím ze hrál v LM Škoda to docela Trpisak zamotal..

Tecl nebo Buren?

Reagovat
Greny

Podle mě někoho koupi... A můj názor je že zkusí získat jednoho českého hrace na hostování

Reagovat
Miguel19

Myslím zítra v Opavě...

Reagovat
Greny

Jo tak tak podle mě možná i Yusuf

Reagovat
Kang & Kodos

Slavii úplně ignoruju, to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je Buren.

Reagovat
Pablos

ten bude místo Olayinky a Yusuf na hrotu

Reagovat
Greny

Nekončí Vrbovi smlouva po sezoně?

Reagovat
Blasphemer

Asi jo.

Reagovat
Greny

Tak pokud třeba nechce prodloužit a chydta zase úprk.. tak je lepší ho vyměnit už teď asi novej trenér může letos v klidu uhrát poháry a změnit si tým k obrazu svému ale je to jen má spekulace

Reagovat
Blasphemer

To by jako jediný dávalo smysl.

Reagovat
ratusek

Gula od repre? Silně pochybuju. Navíc by to znamenalo další slováky v týmu třeba by probral Herce

Reagovat
Miguel19

Jen to ne

Reagovat
Blasphemer

Tak určitě by byl o dost lepší než ten nýmand Ševela, ale taky bych ho nechtěl, no.

Reagovat
ratusek

Nechápu proč někdo chce Ševelu. Jako u nás' někteří baníkovci ho chtějí a i ostatní týmy po něm pokukují. Nechápu to si rovnou můžete vzít Pivarníka či Marka atd

Reagovat
Blasphemer

Jooo, to mi povídej. Vůbec nechápu, že ho vůbec může nějaký profesionální prvoligový tým zvažovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej Karel Roden by to bral

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by Vrbu podržet, lepšího kouče nenajdou. Gula je nafouklá bublina.

Reagovat
Greny

Plnej souhlas, ale nekončí mu smlouva?

Reagovat
Blasphemer

Lepší kouč než Vrba není momentálně volnej. Nedržel bych ho tam za každou cenu, ale v současnosti pro mě žádná alternativa, u který bych si byl jistej, že by to nebyl průser, není.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Jako jo ale po sezoně mu končí smlouva hledal jsem to podepisoval na 3 roky ... Takže jestli nejde zase pryč on to umí docela dobře odchazet

Reagovat
Losinho

Tak dojede sezónu a od léta můžou mít připravenou náhradu.

Reagovat
Greny

A není lepší aby ta náhrada přišla teď měl pulroku na práci a do předkola šli s novým stylem a sehraní? Viz třeba Trpis první půlrok ve Slavii?

Reagovat
Losinho

Tak asi záleží, jaký jsou ambice pro zbytek sezóny, protože hlásili útok na titul. A taky by byla škoda, kdyby se s Vrbou rozešli nějak špatně.

Reagovat
Greny

Jako ale pokud jsou bez poharu obměna mužstva změna trenéra já bych to udělal dřív než jít do poháru nesehranej... Viz Sparta s Jílkem který hledá pořád spravnou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

zima se mi taky jeví na výměnu trenéra lepší. Zvlášť, je-li v zimě jasné, že sezóna není ideální.

Reagovat
exse

Jako rozhodně lepší kouč, než všechny ty pokusy co tam měli po prvním konci Vrby. Na druhou stranu si moc nedokážu představit, že by mu Šádek dal čas pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi jako postupny kroky k tomu smerujou, Baky s Koldem uz maj taky funkce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

Pěkně ste to dokurvili včera. Klasika jak loni, doma dobrý, ale venku o ničem. Prohrát ve Vandáku a remíza s trápícím se Usti. V Hradci prohra dejme tomu, ale to jsou výsledky, které vás opět budou stát první místo

Reagovat
Greny

Těžko říct, ja bych to asi nechal hrát.. zde mohl písknout fakt cokoli...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké na posouzení, za mě spíš penalta. Bez videa ale rozhodčímu těžko něco vyčítat.

Jinak to byl pěkný zápas, konec druhé půle jeden útok za druhým.

Reagovat
exse

Ani náhodou, vždyť to byl jasnej šlapák.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl komentator na ct si neustale plete venezuelany s kolumbijci

Reagovat
Puskas

Kontinent trefil.

Reagovat
Losinho

Kdyby jim všem říkal cikáni nebo Lakatošové, tak se nesplete.

Reagovat
andrew96

Tys byl včera v Prostějově, co?

Reagovat
Greny

Já viděl video a svůj názor na to mam

Reagovat
Losinho

No to zrovna

Reagovat
exse

Jinak Dukla zase super, strašně dobře se na to dívá. Snad udělaj postup a zařadí se zase k širší špičce ligy jako za Kozla.

Reagovat
Shevchenko

Fuj ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kaspar

kdo si v zime z ligy koupi Gonzaleze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla do ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už raději to brno

Reagovat
HorajzmAmmann

nevadila by mi to. Výjezdy na Duklu jsou fajn. Člověk nemusí řešit lístky, vleze se všude. Chachaři tam jsou jako doma a super jídlo

Nebo jsem se vždy těšil na výjezdy do Hradce či 2. liga na Žižkově byla fajn.

Uvidíme co Pardubice. S novým stadionem by tam mohlo v budoucnu chodit celkem dost lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Greny

OT : Šustr konci... Fakt to teď majiteli nezavidim, ale může si za to sám... A Šustrovou přeji lepší angažmá ... Doufám že po dnešku budou padat hlavy

Reagovat
fabec1222

Však ten kádr Brna je hroznej, tam podle jmen není nikdo, kdo by se výkonností přibližoval 1. lize

Reagovat
Greny

O kádr nejde.. nejsou love na hráče.. požár je chudák... Šustr druhej potom se co se stalo a musel ještě 3 hráče preradit

Reagovat
ratusek

Co se stalo?

Reagovat
KingMaster13

Jinak hlavně v rámci tohoto kola pošetřit ty kluky co jedou na repre. V Opavě sice bude pekelná atmosféra a oni budou jezdit ale měli bychom to tam urvat i tak Jinak pokud se vyhraje i v Opavě tak to bude paráda a o té první části sezony si můžeme říct že byla spektakulární Jinak pokud vysloveně nepohnojíme ligu tak tahle sezona bude úspěšná, jelikož hlavní cíl už byl splněn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

je to dobre rozjety

Reagovat
fabec1222

Ok, tak ve FNL to vypadá na jasné 1. místo pro Duklu, tam asi nikde není problém, ale co ty další místa? Kdo vůbec reálně vlastně může postoupit?

Pardubice, ty nemají stadion, ne?

Hradec taky nemá, nebo na to jejich se může hrát?

Žižkov asi taky nic, což, tam ani nejsou peníze?

Jihlava taky bez peněz?

Kolik je ve FNL vůbec stadionů, které můžou hrát 1. ligu? Dukla, Brno, Jihlava, a kdo dál?

Reagovat
Kepy_FCB

Pce a stadion postavi, Sockolov konecne sestup

Reagovat
martin1

Já bych to přál Pardubicím, zatím to je od nich výborný, ale jestli to vydrží? Navíc ten stadion. Ale jinak mají obrovský potenciál se brzy dostat do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby v baráži byl někdo, kdo nemůže do ligy, stejně by hrál baráž, že jo?

Reagovat
Losinho

Určitě, už kvůli tý srandě

Reagovat
Banikovec7

Ústí, Vítkovice a Žižkov možná?

Reagovat
Uwe háže buly

Žižkov až s úpravama.

Reagovat
veikko

Bubínek Hezký překlep, správně je to ale Dubínek.

Reagovat
Bakary3

Hlavne ta zaloha pravdepodobna - Bubinek, Matejovsky, Budinsky, Bucha

Reagovat
salami

*Batejovsky

Reagovat
Losinho

BuBuBu

Reagovat
Pablos

Klidně i: BuBuBu ty Ma...

Reagovat
Puskas

Není narozený v dubnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z "bubnu".

Reagovat
Liquid

fakt se ti čelní představitelé EF co tu prohlásili v článku - jednoznačný favorit Brno musí cítit trapně, 2 výhry ze 7 !!! zápasů

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: Krpoš

Reagovat
Losinho

To je hroznej sport, aspoň že je to tak krátký

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kaspar

pretahujou se tam jak deti ve skolce, ale je to bojovy umeni a skvely chvaty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej s ním zametá o podlahu, a nakonec vyhraje on to v životě nepochopím. To samé na Olympiádě

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Reagovat
FCSL

Yeeeeeeeees

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Poslouchal jsem v rádiu. Je pravda že měl ten jeden chvat uspěšný? A tín pádem to mělo skončit dřív? A při tom okatém zdržování soupeře?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pro mě byla ta technika úspěšná, ale zas nejsem úplně odborník na judo. Japoncovi naprosto pak odešlá fýza a ten trestnej bod klidně mohl přijít dřív. Na druhou stranu, bojovat na ve finále MS v Japonsku proti Japoncovi, je prostě těžký.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/EDS7HBsXYAARpoR.jpg:large

Hezká Akorát bych dal Fukalu za Mikulu, ale tedka toho měl dost, navíc je po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se v pátek nehrálo? Měl jsem za to, že ČT může vysílat ligu jen v pátek.

Reagovat
FCSL

To si jako Vacek trest za redku odpykal v poháru? Tak to je dobrá trapárna

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Komlicenko, bude hrat dnes ?

Reagovat
FCSL
Reagovat
Blasphemer

RIP fanta

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

My hrajeme proti sobě, jo? Tak se to aspoň vyruší, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt? Aspoň že tak

Reagovat
KingMaster13

Alespoň Bolka za něj shrábne luxusní prachy

Reagovat
Kang & Kodos

Mně to teda nepřijde moc. To rovnou mohl do Prahy.

Reagovat
KingMaster13

Jako není to tolik ale vzhledem k tomu za kolik ho vykoupili tak si myslím že furt je to hodně dobrej zisk

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

cena nic moc, ale CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

On se někdo hlásí veřejně k tomu, že pracuje pro iDnes?

Reagovat
Greny

Za takový drobný? To Pražáci projebali

Reagovat
KingMaster13

Nám nesedí do stylu hry a Trpiš už s ním pracoval a vůbec s ním nebyl spokojenej. A Spartě upřímně by se tam moc nehodil taky si myslím. Je to pro mě takovej Kozák co je akorát efektivní.

Reagovat
Losinho

Tak kdyby byl Kozák efektivní tak už má v lize 6 gólů.

Reagovat
Kang & Kodos

po třech kolech

Reagovat
KingMaster13

Však říkám efektivní Kozák Pro hru přínos moc nemá ale když se dostane do šancí tak to tam uklízí narozdíl od toho dřeváka

Reagovat
Losinho

Myslel jsem to tak, že Spartě by se efektivní Kozák hodil. Takže Komličenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě překvapilo, že ho nechtěli.

Reagovat
Stannis Baratheon

Psané slovo příteli, je třeba chápat.

Reagovat
Pablos

Nechápu tu čárku

Reagovat
Losinho

Asi totéž napsat bych ti teď mohl

Reagovat
Stannis Baratheon

To je běží oč tu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Za ty peníze bych ho chtěl, ale podle mě už v ČR hrát nechtěl.

Reagovat
3M

Jestli toho Horu pustí (jemu to přeju kor Slavii a ne ten posranej Jablonec), tak doufám že zmrdi konečne spadnete!

Reagovat
AjaxFans

Hora má jít do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Špičička

Reagovat
Blasphemer

To je fotbal, ty píčo.

Reagovat
Banikovec7

Nejlepší moment zatím teď před Podaného autem.

Reagovat
Blasphemer

Mně by zajímalo, kolik času byl míč na zemi. Taková klasická česká tiki-taka.

Reagovat
Banikovec7

Ale je to i vina sudích, u nás se brečí, že se strašně fauluje, ale neviděl jsem, že by v jiných ligách pískali každý kontakt jako faul jako tady.

Reagovat
Kang & Kodos

Přizdisráčsky písknou 45 faulů za zápas, ale když někdo někomu odjebe nohu (© TK27) nebo ho vypne loktem, tak se na víc jak na žlutou nezmůžou

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

Dyť už jste před nima...

Reagovat
C-M@ster

Líšeň je šestá - skóre 15:13 - totální fotbal, Zbrojovka 10:8. Po 7 kolech.

Reagovat
cubinho

Vodháněl, wow - gól kola

Reagovat
Banikovec7

Zatím nepochybně

Reagovat
cubinho

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Reagovat
osobnostx

Takhle to dopadne když si průměrný hráč náhle usmyslí že je Messi. Parádní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

On už tam měl dneska takových průniků několik. Čekal jsem, že dneska rozhodne on.

Reagovat
Pablos

V kabině si v poločase zabírali hráče a on si vzal Messi... s tím pak nic neuděláš no

Reagovat
smazaný uživatel

Vodháněl jediný fotbalista na hřišti. Oscar s Marou dneska strašně slabí, tímhle si rozhodně o lepší klub neřeknou.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, KK se naučil malovat

Reagovat
smazaný uživatel

i když...

Reagovat
Losinho

Splněno

Reagovat
Pablos

To máš za to, že podceňuješ EF efekt

Reagovat
Losinho

Hmmm komplikace

Reagovat
FCSL

Hrozná sračka od nás. Zoufale chybí kreativní hráči. Ve středu zálohy běžci, na křídlech sprinteři, na hrotu kopyto, takže fotbalovost nula Chtělo by to někoho sehnat, když ted máme přijatelnej los. Budem muset tvořit a nemá kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Spartu to stačí.

Reagovat
Kang & Kodos

31.08.2019 13:14 - Stramaccioni nemohl odletět do Itálie

Do potíží se dostal Andrea Stramaccioni se svým realizačním týmem. Čtveřice Italů aktuálně vede íránský Esteghlal, dnes ráno se pak chtěli vrátit na Apeninský poloostrov, nebylo jim to však umožněno, důvodem je přitom skutečnost, že jim vypršelo tříměsíční "turistické" vízum.

Reagovat
Pablos

Do tejdne je nezvěstnej za tu tiskovku, vše jde podle plánu

Reagovat
Puskas

asi si ho tam chtějí nechat za každou cenu

Reagovat
cubinho

Karoch: "Ugwu se obratnostně vrátil."

Reagovat
smazaný uživatel

lol ti liberecaci jak se zkosili ale ugwu moc pekne, co na to urbis?

Reagovat
lampas

Ubohost. Doufám, že strejda Hoftych už ani nepojede zpátky.

Reagovat
Kaspar

cekal jsem, ze i po druhym golu Vodhanel sunda dres

Reagovat
Firkraag

.. to udělal Kalivoda, že?

Reagovat
Kang & Kodos

V derby

Reagovat
Firkraag

Reagovat
salami

Ale sundal ho jenom jednou.

Reagovat
PlackaSKS

a stačilo to na remízu v suchym triku.. pro něj doslova

Reagovat
Losinho

Mara

Reagovat
cubinho

Bohemka nechce dávat hnusné góly

Reagovat
oli9

Tak rusak uz sbaleny, takže slovacko by nějaký bod urvat mohlo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
cubinho

Vodháněl vypadá jak Maslák

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kepy_FCB

Vyhostit!

Reagovat
mistr129

"Jestli stál na invalidech, tak se bránil oprávněně"

Reagovat
djiros

Takže Komlichenko ani na Slovacko nepřijel, za to "zraněný" Krmenčík si hraje v základu. Žádné jistoty

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě mi u něj svítilo "nehraje". To je na žalobu

Reagovat
djiros

Jo to bylo vyložené matení soupeře. Každý kdo to sleduje dal Chorého. Snad zítra nastoupí ten Kanga

Reagovat
Kang & Kodos

Chorýho mohl dát jenom blbec. Já zvolil Rusáka

Reagovat
oli9

Proč na slovácku neuznali ten gol ? doufam ze ten zmrd na lajne si uz nezamava

Reagovat
AjaxFans

Však Havlík nebyl v offsidu

Reagovat
oli9

No pry zajic,ale ten nezaclanel ani se nezapohoval...regulérní gol..slovacko si to prohralo samo...ale takovy.gol neuznat to je.neco....

Reagovat
AjaxFans

Popravdě,ta penalta neměla ani být.Byla hodně přísná,ale proč ji šel kopat Hofi,to nevím.Další pech na MB pokračuje,z hovna dají gól.

Reagovat
Firkraag

Proč? Ta byla jasná.

Reagovat
Firkraag

Sice přísný, ale správný. Stál v ofsajdu ve směru střely. Pravidla říkají, že při střele nesmíš stát v offsidu když jsi v trojuhelniku míč-tyč-tyč, většinou se to neřeší, když nejsi před golmanem, ale on stál v tom prostoru, brankář nemusel vidět, nebo mohl očekávat teč. Platit to nemělo.

Reagovat
Miguel19

Lol, ve fantasy vyndali Krmenčíka, že je dlouhodobě zraněný

Reagovat
db18

A já Mam Chorýho s páskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý a Komlichenko s páskou pak že nevyhrávám

Reagovat
db18

Z Bolky mam Murise, jinak 2 slávisti a zbytek Plzínka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Kayamba na hlavě s Armani kšiltovkou a ten jeho bro vedle něj s nějakym odrbanym hadrem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Si říkám, jestli by Hořavu v osobním souboji nepřetlačil i Plavšič.

Reagovat
Blasphemer

Možná i Krytinář.

Reagovat
Kang & Kodos

*mrtvej Krytinář

Reagovat
Miguel19

Miiiiiiilan Gulaš

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Cmiljanovič je solidní zoufalec

Reagovat
db18

21' GÓÓÓÓÓÓÓL Denisa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec dusí

Reagovat
Blasphemer

Hořava výborný zachycení hráče.

Reagovat
db18

Jasně... najednou umí Zeman centrovat...

Reagovat
Blasphemer

Tak to on uměl... ale málokdy se k tomu centru vůbec dostal, když se vždycky sám vykličkoval až k praporku.

Reagovat
db18

Kopic ven!

Reagovat
Kang & Kodos

Nádvorník jak tam poletuje a huláká Ten musí dneska sundat tak 5 kilo

Reagovat
db18

Ne asi... nemůžeme mít tolik šancí, když Kopic 5x zasekne, než se rozhodne střílet...

Reagovat
monty25

Mám osm Plzeňáků ve Fantasy, ale gól Krmenčíka po asistenci Řezníka je pro mě 0 bodů a inkasovaný gól znamená, že mám celou obranu v prdeli.

Reagovat
Blasphemer

Já jich mám pět a to už jsem si říkal, že jsem docela kokot... ale osm.

Reagovat
monty25

Původně jsem jich měl sedm, ale po včerejší zprávě o odchodu Kuby Hory jsem ho radši vyměnil za Kovaříka. Ono v tomhle kole tam není zápas, kde bych vyloženě někomu věřil a Slavia zase nevím, jakou bude mít sestavu.

Reagovat
db18

Hruška, Brabec, Limba, Čermák, Kopic, Chorý (c)

Reagovat
monty25

Já mám ještě Hejdu a Kovaříka. Pásku jsem dal Hušbauerovi, tak snad mi to aspoň trochu zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Hora jde do Slavie?

Reagovat
exse

Jako křídlo potřebují jako sůl a Hora rozhodně nebude horší než Olejník. Na druhou stranu bych od Slavie čekal posilu uplně jinýho levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem behem poslednich 24 h vubec nezaregistroval, tady na EF ani slovo a jinam nechodim. Tak to jste si dovolily moc, ja vul mu dam jeste pasku

Reagovat
fabec1222

Tepláky tu nabídku nepřijali

Reagovat
monty25

Zdroj?

Reagovat
fabec1222

https://fotbalove-prestupy.isport.blesk.cz/

Tak přece jen se mohl vysněného přestupu dočkat. Ale zase z toho nic nebude. O teplického kapitána Jakuba Horu se podle informací Sportu začala zajímat Slavia. Jenže požadavky Severočechů poslali případný přesun ze Stínadel do Edenu ze stolu ještě dříve, než se vůbec začalo pořádně jednat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale starší než článek v montyho odkazu.

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

no ale zase jestli ten starší článek psal sám fabec, tak je nějákej čas irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
FruFru

Reagovat
Miguel19

Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal to Řezníkovi. Ale nebyl Řezník náhodou v ofsajdu?

Reagovat
db18

Spíš ty kličky a následná patička na nikoho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o té hlavičce nad bránu po centru ze strany?

Reagovat
db18

Já myslím, že až o následující akci.

Reagovat
db18

příště to radši pošli do Litavky...

Reagovat
Blasphemer

Co to udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Joker zatím neskutečný ohlasy.

Heroic Hollywood - 9/10 (Joaquin Phoenix předvádí strhující výkon v mistrovském filmu).

Joblo - 9/10

Comicbook - 5 / 5

TOTAL FILM: 5/5

IGN: 10/10

EMPIRE: 5/5

Reagovat
anonym

To už se přehrává filmovým kritikům dřív a nebo co to je?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ty píčo, kdyby ho trefil úplně, tak má Kodr po noze.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

potom by mu spoluhráči mohli říkat Dr. Kodr

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyprcanci z O2, Plzeň už dávno rozehrála roh a měla dokonce šanci a ty vyprcanci asi popátý opakujou situaci před touto.

Reagovat
Blasphemer

Chábři

Reagovat
Kang & Kodos

Adolf už se přesunul z tribuny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šádek

Reagovat
Blasphemer

Vínko v bufáči na hlavní určitě neměli, vyprcanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzelnej, ale ne neobvyklej záběr.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Hloušek

Reagovat
Blasphemer

Kurva, děláš si prdel? Havla s Pištou necháš v Plzni, abys mohl dát pak na křídlo Hlouška?

Reagovat
db18

Havel snad ale brzy v základu místo Řezníka.

Reagovat
dinss

Řezník byl špatnej?

Reagovat
C-M@ster

Piča kurva

Reagovat
C-M@ster

Tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

MAJOR ZEMAN SOLÍ

Reagovat
Blasphemer

Hloušek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Alvir a Zeman jsou super hráči pro Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

To na ten ofsajd potřebovali VAR? Doufám, že ty rozhodčí za tenhle alibismus trestaj.

Reagovat
Blasphemer

Trestaj.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vždyť to zvednul, pouze to přezkoumali...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Proč nevystřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

nastupuje Dramatik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole

Reagovat
Miguel19

Ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Oni zazdí takový tutovky, aby pak rozhodli z tohodle

Reagovat
Blasphemer

Kapitán ve fantasy

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga zejtra naloží víc

Reagovat
C-M@ster

Dobrá finta

Reagovat
smazaný uživatel

KOPIC - NEPOCHOPENÝ GÉNIUS

Reagovat
Losinho

Škoda, ani neví jak

Reagovat
Pablos

to asi věděl, ale byl to ofsajd no

Reagovat
db18

Se divím že střílel...

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hraje sympaticky, ale objektivně na to nemá. Plzeň v poklidu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, to je ten rozhodčí, co dává karty podle toho, jak se faulovaný hráč vzteká

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý je samozřejmě čuráček, ale Rezek

Reagovat
Pablos

ten Chorý to je taková jebka hrozná

Reagovat
ratusek

Rezek je kokot no. už v tom bezfrazi, které měl se neprojevoval jako nějakej chytrej kluk

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ratusek

a jak to dopadlo?

Reagovat
Kang & Kodos

Blbě

Reagovat
Pablos

netrefil domu jo ?

Reagovat
ratusek

Reagovat
JarousFCB

...jen ho tam posílají každý den

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Za takový pičoviny bych druhou žlutou nedal

Reagovat
ratusek

zrovna ty bys proti Příbrami tohle nepísknul?

Reagovat
C-M@ster

Proti nim jo, ale obecně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky mohl dostat i Chorý za nesportovní chování

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobře Dramé

Reagovat
smazaný uživatel

ten Chorý je neskutečný kokot Proč má dvouapůlmetrový stokilový týpek potřebu pořád padat jak děvka?

Reagovat
smazaný uživatel

To převzal po Krmenčíkovi. To už je taková tradice

Reagovat
Blasphemer

Má tohle Rezek zapotřebí?

Reagovat
3M

Tvl dvoumetrovej frajer co po každým kontaktu pada jak Plavšič, hroznej zmrd

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Ale Chorý si je tam slušně dává.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se na to dá koukat

Reagovat
Blasphemer

Vybojoval dost faulů, vykartoval hráče... ta poslední šance samozřejmě úplně k smíchu, ale pro tým hrál dneska víc jak Krmenčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Zeman taky myslitel

Reagovat
Miguel19

Chorý

Zbavte se toho kopyta šmarjá..

Reagovat
Pablos

Chorý dřevák

Reagovat
ratusek

Chorý = Kozák kola

Reagovat
3M

Kokot a ještě kopyto

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karma, zmrde.

Reagovat
smazaný uživatel

to má Chorý za to

Reagovat
Blasphemer

Pěkný

Reagovat
Greny

Chory

Reagovat
Euphael

Chory

Reagovat
C-M@ster

Tak co? Zeptají se Vrby na spekualace Deníku Sport?

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek ho měl dokopat.

Reagovat
db18

Já chci mít Chorého rád, protože se mi líbí, jak to i po zápase prožívá a není mu to u zadku, ale s tím simulováním mi to dělá fakt těžký...

Reagovat
db18

...a teď mi ještě posral tiket.

Reagovat
Blasphemer

Až na tu poslední akci byl super. Takhle na závěr ideální volba dnes. Něco jako Řezníček, na kouskování hry v závěru... to zvládl výborně.

Reagovat
3M

za to že ses odkopal

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

No, to simulování mi ale hrozně vadí, i když to pak má v téhle situaci opodstatnění, ale přijde mi to prostě nedůstojný...

Reagovat
JarousFCB

za přístup pašíka Peltů k zákazům výjezdů. za to mu nechám v té jeho knajpě tuzéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napsal jeden znamy... Pelta nema curaka ale aspon ma koule !

Reagovat
JarousFCB

Nemá čuráka => má v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes za béčko krom Lischky taky Vindheim,Juliš a Ben Chaim. Na to jsem zvědav.

Reagovat
Raylan

To se půjdu asi podívat. A za Hostouň Dosoudil, Trapp a Tomáš Marek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim zatím. 2 góly za úvodních 6 minut, ještě by v acku šanci dostal mohl.

Reagovat
Raylan

Při stavu křídel by mohl no, ale předpokládám ze Jilkovi u nej bude vadit to same co u DMK.. U toho prvního gólu moc pěkný zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

mimochodem ta Hostoun, je ta od Plzne nebo tahle je odjinud ?

Reagovat
martin1

kousek od Kladna

Reagovat
HorajzmAmmann

+Dudl, Vácha, Piško taky zkušenosti třeba s FNL

Tohle by úplně v klidu zahrálo i ligu

Reagovat
Kepy_FCB

Basketbaliste N.Zelandu predvedli haku

Reagovat
martin1

TBC začal zostra.

Reagovat
Raylan

Tal v 11. Minutě 2+1. To jsem zvědavej, kolik to skončí.

Reagovat
Kang & Kodos

Tal 75 mega za ponížení Hostouně

Reagovat
Losinho

Jeho první mistrovský góly ve Spartě mezi dospělejma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já jen doufám, tě ten náš brankář nekoktá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Ale gól vám dal the most legendary Petr Trapp.

Reagovat
Posledni Kovboj

prave cumim

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Holeš, Frydrych, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - Masopust, Hušbauer, Baluta - Van Buren

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Hovorka, Frydrych, Zelený - Traoré, Hušbauer - Ševčík, Baluta, Olayinka - Jusuf

Reagovat
taws

Tak která sestava platí?

Reagovat
fabec1222

Co ten Škrtěl? Půjde do Slavie?

Reagovat
Euphael

Proc by tam chodil? Nebo spis proc by ho Slavia mela brat?

Reagovat
Fakt

Tak to snad máš vědět ty, ne?

Reagovat
fabec1222

fakt?

Reagovat
Fakt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No je pravda že zkušenosti by se hodili, hráč zadarmo a na ligu by mohl být užitečný Co se týče charakteru tak už jsme dokázali napravit Stocha takže by se to mohlo povést i s ním

Reagovat
Losinho

Stoch byl debílek, nad kterým se zasměješ, tohle je píča na entou.

Reagovat
Raylan

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

je ale furt věřím že Trpiš by ho mohl napravit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

A ficovolič

Reagovat
smazaný uživatel

coz ve fotbale vetsinou znamena plus

Reagovat
Losinho

U něj rozhodně, ale v týmu ho nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Hodily. Hlupáku. Hovado. Haj***.

Reagovat
Euphael

Ktery kokot delal program kola? Daji ve stejny cas polovinu kola

Reagovat
HorajzmAmmann

Už si fakt nepamatuju, kdy Baník v Jablonci vyhrál nebo aspoň remizoval.. nebo vstřelil branku... nebo se dostal aspoň za půlku... Nejspíš poslední zápas kdy Antoine Fantiš dával asi v 10. minutě na 0:2, ale stejně nás tam pak sestřelil Lafata a skončilo to 3:3

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno tak 2016 - 1:1 To už si moc nepamatuju. Každopádně od toho zápasu

3:3 máme následující výsledky

4:0, 2:0, 1:0, 4:0, 1:1, 2:0, 4:0, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární výjezd a ty si to nepamatuješ

Byla kosa, nás asi jen stovka, ale byla jedna z nejlepších zábav na sektoru za poslední léta.

Do teď se na ten výjezd vzpomíná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Byl jsem tam vůbec? Jako v Liberci, MB a Jbc jsem byl snad vždycky co jsem měl řidičák na skůtra v 15, ale tohle si fakt nepamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce se šlo do půl těla :

https://youtu.be/c1iyJzyic_s

To není o řidičáku, zvláště když je to v tvém okrese

Reagovat
HorajzmAmmann

tak já v tu dobu bydlel v Harrachově a dostat se v 9 večer po fotbale bez řidičáku domů bylo občas peklo... zvlášť, když jsem tam bydlel úplně v největší prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Jako Sparta to doma asi dá, ale 1,27 Pokud by nebyl Kanga, asi zkusim něco na Sigmu

Reagovat
KingMaster13

Jako Sigma nám doma dost zavařila takže bych se nedivil kdyby tam třeba remízu ukopali, ten kurz je hrozně přepálenej.

Reagovat
HorajzmAmmann

po Liberci neztratí

Reagovat
HorajzmAmmann

a co Liberec včera? Neviděl jsem, ale doma pprazit Spartu a pak rupnout na Bohemce Klasika prostě...

Reagovat
FCSL

Tak Bohemka je doma silná no, body dělá. Rupla tam Bolka i Sigma, Plzen remíza... Výkon slabej, ale ten bod už se měl udržet Navíc to vypadá, že si Slavia stáhne Oscara, takže nic moc

Reagovat
Kang & Kodos

Nic překvapivýho, po Spartě museli všichni tahat nohy ještě tři dny a na Bohemku se holt nevyhecuješ. Ještě když Hašek vytasí vršovickýho Maradonu

Reagovat
Raylan

Doma Sigmu zvládnem, ale ten kurz je fakt nízkej no

Reagovat
smazaný uživatel

Doma jí to jde.

Reagovat
Firkraag

Nedělej, Olomouc u nás hrála úplně příšerně. Sparta doma tak tragická bejt nemůže.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Za chvili vypukne historickej mac USA- Cesko pojdme si to uzit a neudelat ostudu pred cca 1,5 mld divaku . Muj tip 111:72

Tip umisteni: 1.USA 2.Srbsko 3. Francie

Přání: 1.Srbsko 2.Litva 3. Argentina

Reagovat
Kang & Kodos

Skupinu teda chytli fakt debilní ale.

Reagovat
Kepy_FCB

Japonce dáme a hraje se i o postup na OH a ten vidím též reálný...

Reagovat
Euphael

Jako, myslim si ze to muzem uhaluzit i s Turkem

Reagovat
Kepy_FCB

Úsměvnou skupinu si tam nalosovala domácí Čína

Reagovat
Mirek na tenisu

Prohrajeme 109:105 po prodloužení...

Reagovat
Kaspar

nic proti, kazdy ma rad jiny sport, me ten basket prijde jak sakrastaball ze south parku , nemuze hraci jinak vzit mic ani se ho dotknou, jinat je to hned faul, jen cekas jestli souper da kos, pak vezmes mic, v klidku si dojdes k jejich kosi a zase jen jestli se trefis nebo ne a ostatni muzou jen prihlizet

Reagovat
Kepy_FCB

Nastuduj si pravidla

Reagovat
Kaspar

jen nemam rad bezkontaktni sport

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

tak někoho to baví někoho ne mě to nebaví proto se na to nedívám. Stejné jako ženský tenis. To můžu říct to samé o judu kde tam s krpálkem borec háže o zem, a pak ho tam krpalek položí na zem a vyhraje

Reagovat
Kaspar

ty to aspon chapes, ne jak ten hlavomlatic nad

Reagovat
Kepy_FCB

Tvou hloupost nelze chapat

Reagovat
Kaspar

hned musis urazet

Reagovat
mistr129

"nemuze hraci vzit mic ani se ho dotknout, jinak je to faul, jen cekas jestli souper da kos"

Na takový blbosti není ani co chápat

Reagovat
Mass

Reagovat
bobis21

balón vzít samozřejmě můžeš, jen u toho prostě nesmíš soupeři přerazit ruku ...

Reagovat
Miguel19

Ti komentátoři

Reagovat
Pablos

jako jo no

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mirek na tenisu

Fanklub Jakuba Bažanta

Reagovat
rufus

Tak Bažant je prostě tragéd..

Reagovat
Kang & Kodos

Pískej konec!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Uz se vezem

Reagovat
Kepy_FCB

Ani tu stovku bysme nemuseli dostat takze za me lepsi nez jsem cekal, mit lepsi koncovku bylo by to jeste zajimavy

Reagovat
Mirek na tenisu

Ostudu proti USA kluci neudělali. Psychicky horší pro ně budou špíly proti Žluťákům a Turkovi. Tam potřebují aspoň jednou vyhrát.

Reagovat
adalbertus

hokej, basket

Reagovat
stas87

Hradec, DAC, Madarsko.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral Vindheim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nehraje ten kurz na Opavu, ten okrádá svoje vnoučata.

Reagovat
KingMaster13

Nekouká někdo na zápas Bruggy vs Genk? Já bych se docela kouknul ale najít nějakej pořádnej stream je docela těžký

Reagovat
djwenca

Deli gól

Reagovat
KingMaster13

Yes, to je frajer

Reagovat
Coutinho10

Yusuf

Sestava: Kolář – Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený – Souček – Masopust, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Júsuf

Náhradníci: Kovář, Coufal, Tecl, van Buren, Baluta, Škoda, Ševčík

Reagovat
KingMaster13

Dal bych tam Tecla ale sestava solidní

Reagovat
Coutinho10

nebo Micka...toho bych videl radeji a nastesti jsem ho vyndal z fanty

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne lavicka slusne nabouchana

Reagovat
PlackaSKS

jusuf mi tam nevadí, spíš jsem doufal, že šanci dostane baluta. taky ho mam v sestavě obrana je jinak celkem jasná. hušby+stanciu se mi ale tak moc nelíbí, souček bude bránit prakticky sám celej střed

Reagovat
djiros

A kdo by vás měl při vší úctě k Opavě v jejich středu přehrávat?

Reagovat
PlackaSKS

no, když to píšeš takhle... stačí když budou makat a hušby se stanciem obraně extra nepomůžou. i když mi přijde, že se snaží pořád víc a víc

Reagovat
djiros

Přenést pohodu ze středy a nemám obavy. Opava je fakt ve srabu momentálně.

Reagovat
PlackaSKS

podle výsledků určitě, ale já neviděl asi ani jeden jejich zápas.. takovej, pro mě, dost nezajímavej tým, takže o nich vlastně nic moc nevim

Reagovat
djiros

Uvidíme co dneska, ale nepochybuji, že potvrdíte povedeny úvod sezóny a ztráta z Karviné se nebude opakovat.

Reagovat
Losinho

Stanciu zatím směrem dozadu pomáhá dost, Hušbauer u nás skoro vždycky a rychlostní limity se zrovna proti Opavě snad neukážou.

Reagovat
PlackaSKS

oni se po hnou směrem dozadu, ale... jako stoch, vždycky běžel dozadu, ale reálně jen stínoval. hušby je na tom o trošku líp, ale pomalejší a stanciu si pořád zvyká, i když je tam vidět posun v bránění

Reagovat
Losinho

Stanciu tam toho minimálně dost oběhá, patří k nejaktivnějším co se týče km, a to snad bude stačit. Nečekám žádnou show, ale tři body dát musíme.

Reagovat
PlackaSKS

k nejaktivnějším.. no, jako v první pětce, šestce. jinak je před nim určitě vždy souček, krajní beci, maso.. ale když tam vidim kováře, tak nám přestávám věřit

Reagovat
Losinho

Snad na něj nic nepůjde

Reagovat
Coutinho10

Maso s Husbym zase nevadi me, protoze je mam ja

Reagovat
PlackaSKS

tak hušbyho samozřejmě jako kapitána ale koukám, že soupeř taky.. by jusuf musel dát tak pět golů, abych měl šanci

Reagovat
PlackaSKS

já ho vyndal a dal tam doležala... no tak holeš, střídající baluta, zelený musí udělat asi 30 b

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec Kovář.

Reagovat
Coutinho10

jo, ted na to koukam ze nejaky drobny zdravotni problemy

Reagovat
djiros

No a Hora už ani lavičce.

Reagovat
djiros

* Grigar bohužel taky ne

Reagovat
Coutinho10

toho ma Ondrasch

Reagovat
djiros

Jak začaly spekulace, tak šel taky ven Grigar mě sere, tak snad aspoň Mareš už něco zahraje

Reagovat
Coutinho10

j, ja ho tam puvodne taky mel, ale nastesti ty spekulace byly uz v patek, takze jsem stihl to zmenit

Reagovat
Coutinho10

+ ma taky Holese

Reagovat
Kepy_FCB

Basketaci peknej vysledek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Přéma!

Reagovat
Mirek na tenisu

Stream z Gablonz nikde?! Kyslíci! Co je to zase za prasárnu?

Reagovat
Mirek na tenisu

...už to fachčí. Vy diletanti

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovář, to zas bude nějakej kiks.

Reagovat
Mass

Docela si to odhadl

Reagovat
LinDan

Měl by prosím někdo stream na Slavii? Díky

Reagovat
Coutinho10

ouuu Zeleny ..velka skoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neregulerni soutěž

Reagovat
exse

Tohle klidně mohla být redka pro Svozila.

Reagovat
Coutinho10

taky ze je byl posledni

Reagovat
exse

Berka.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Faul to byl ale před šestnáctkou bohužel

Reagovat
Losinho

Ale byl to poslední hráč

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako jo no taky jsem si říkal že by to redka klidně mohla bejt

Reagovat
naheCZ

Spíš musela, když už to je faul

Reagovat
smazaný uživatel

On o koze, ty o voze

Reagovat
Losinho

Tak asi to psal ve spojitosti s videem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Losinho

Viz jeho odpověď.

Reagovat
KingMaster13

Já právě myslel, že video nesmí posuzovat zákroky co se nestali ve vápně a i když to dle mě bylo na redku že to nebudou moc fouknout

Reagovat
Firkraag

Nestaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Losinho

Svozil dobrý poleno, jasnej přímák. A tím pádem rudá ne?

Reagovat
Coutinho10

je tam

Reagovat
KingMaster13

No dobrý no, víme jak hrajeme proti 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

musime dat rychle gol no

Reagovat
Losinho

zas nás řežou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle čísel jeden z nejlepších stoperů ligy

Reagovat
Batigol

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na nic nestěžuju

Reagovat
Mex88

Jako slavista musím říct, že fakt takto ne, na červenou vůbec....

Reagovat
KingMaster13

Sundal ho a byl to poslední hráč, jinak by šel sám. Jasná redka

Reagovat
Mex88

Chyba je v tom, že to nepískl hned a nedal žlutou, tohle bylo dost přísný

Reagovat
Losinho

Žlutou by podle pravidel dát nemohl, nehledě na video

Reagovat
KingMaster13

Tohle se vždy pískalo, že když poslední bránící nějak sundá hráče co by jinak šel sám tak je to za červenou, nechápu ten povyk. Dneska jsem byl na přeboru a rozhodčí hned bez váhání taky tasil redku

Reagovat
montaigne33

asi tak- sice přísná, ale správně udělena

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faul z nešikovnosti to byl, poslední hráč, takže jasná...

Reagovat
C-M@ster

Berko, ty kurvo jedna!

Reagovat
C-M@ster

(Citoval jsem jednoho klasika)

A pak se nedivte, že Zavadil hned startuje.

Reagovat
smazaný uživatel

…Já si tě najdu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenis je tu Mirek, ne?

Reagovat
db18

Svozil je oproti minulé sezoně úplně mimo.

Reagovat
Batigol

Oženil se no

Reagovat
FCSL

Baník

Reagovat
montaigne33

Přísná červená- ale asi ano...

Reagovat
exse

Jinak chápu pravidla dobře, že kdyby Svozil nebyl poslední, čili to byl jen faul na žlutou, tak nemůžou písknout ani faul, ani dát tu žlutou?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR řeší pouze rovnou redku, ne?

Reagovat
CzechLukas

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim Je to složité.

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
db18

Leda by sudí pískl faul - a pak se řešilo jestli to bylo ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ještě v šatně nebo co. To je na ručník

Reagovat
KingMaster13

Tak teď je uběhejte a dejte gol ať to nedopadne jak v Karviný

Reagovat
Mirek na tenisu

Lašťůvka Fleišman jako obvykle na podzim: na ručník. 15 minut a 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

procházka taky ten už proti lanžhotu nestíhal

Reagovat
Mirek na tenisu

Procházka náhodou u obou gólů neasistoval. Spíš Šindelář. Ovšem to celá obrana s Laštuvkou dneska nachystala Dolimu Dvakrát z desítky a malého vápna netrefil skoro prázdnou kasu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Cítím, že díra Šrom proti nám zachytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Šrom? To by bylo zajímavé.

Reagovat
Losinho

Tak kdo ne.

Reagovat
Kepy_FCB

jj jak Baník jede do Peltonce prohrává už ve Studénce 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda twl snad dáme gola do pule ať to není zbytečná druhá půlka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co blbneš, 2-0 je dobrej výsledek v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, on to málem zajebal

Reagovat
Coutinho10

na jistotu si to zastavil

Reagovat
Losinho

Peter "exhibice" Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Olejník ten blbec to málem posral

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal konecne

Reagovat
Losinho

Skoro to nedal tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Hmm, zajímala by mě přesná offside lajna, přišlo mi, že Holeš může být lehce za.

Reagovat
KingMaster13

No tak když už jsme ho tam doslova došourali tak už si to jen hlídat, utahat je a přidat ještě jeden

Reagovat
Coutinho10

Stanciu zase sobecky jako Salah nebo Morelos

Reagovat
mistr129

Koukám asi deset minut, ale opaváky jsem ještě neslyšel fandit, furt jen na něco pi*ujou

Reagovat
C-M@ster

Aby ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Protestujou proti vedení, fandit nebudou

Reagovat
KingMaster13

Mají rozbroje s vedením, my jsme minulý kolo taky nijak nefandili

Reagovat
mistr129

Ok, nevěděl jsem... a naši odcházeli ze sektoru proč?

Reagovat
KingMaster13

Podpořili je

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslí, že se hraje 2x 35

Reagovat
mistr129

Rychle na párek, než budou fronty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Frydrych

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovář opět zařezanej na čáře...

Reagovat
Losinho

Zavadil výbornej

Reagovat
KingMaster13

Ten Jusuf to je samej faul ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, zatím. Ale vedem

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nádhera ta hra

Reagovat
Banikovec7

Strel pomalu vice jak za celou sezonu, ale vse do bloku

Reagovat
mistr129

Svěcený sleduje EF, ale jen z půlky

Reagovat
mistr129

Kjob Laštůvka zavzpomínal na slávistické časy

Reagovat
mickey mouse

Masivní respekt a dík Slavii.

Reagovat
Losinho

Šrom pro ty míče dneska chodí dobře, od nás spousta nepřesností.

Reagovat
mistr129

Šulc teď hodně školácky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Jusuf se mi dnes nelíbí.

Reagovat
KingMaster13

Akorát nám kazí všechny útočné akce hloupýma faulama

Reagovat
Losinho

Je super v obrannejch standardkách a zády k bráně. Problém nastává, když se otočí..

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně dnes dobrý.

Reagovat
Losinho

Myslím že tři centry odvrátil sám + vlastně zařídil červenou, ale ta produktivita prostě zoufalá

Reagovat
Remt

Ale myslím že by to mohl byt ten případ ze jak se mu něco vylozene podaří - dat Gola nebo tak, tak to odspuntuje a pak pofrci jak drak!

Reagovat
Losinho

Stanciu a Šrom zato Yusuf asi u nás nikdy gól nedá, co?

Reagovat
taws

Ty pico tak to je neco.. Matoušek, Doležal

Reagovat
Losinho

Olayinka

Reagovat
Ross Geller

Nita - Sáček, Štetina, Hancko, Hanousek - Hložek, Hašek, Mandjeck, Kanga, Plavčiš - Kozák

Reagovat
Ross Geller

Že dostane přednost kopyto Štetina před Kayou a Lischkou, to mi opravdu hlava nebere.

Reagovat
mistr129

Normálně bych řekl, že hraje aby se prodal, ale vždyť jemu snad s každým zápasem musí hodnota klesat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Tak to už jsme si zvykli ne? U Kayi je to jasný a u Lischky je tam asi nějakej plán návratu, kdy to nechtějí uspěchat, po repre pauze by už snad měl být ready. Mě sere teda dost Kozák a Plavšič.

Reagovat
Losinho

Štetina, Plavšič, Kozák

Reagovat
Rarášek

Reagovat
stas87

Co Karlsson Jilkovi urobil, ze necha hrat Plavsica?

Reagovat
montaigne33

ŠULC je/bude velice zajímavé "zboží"= mladíček s potenciálem!

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck a Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

My uděláme hvězdu i ze Šroma

Reagovat
Losinho

Šrom my fakt necháme vyniknout každýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Rambo už zavírá hubu hejtrům

Reagovat
mistr129

gól za 11 minut, Ledecký nic za asi 620

Reagovat
lampas

Reagovat
Miguel19

Rabušic solí

Reagovat
rufus

Proč Štetina, Plavšič a Kozák? A proč neustále Hložek na kraji..

Reagovat
Raylan

Demence no. Hložek jednoznačně na hrot a DMK na křídlo a kdokoliv místo Plavšiče.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovář Jako bych to neříkal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

hmm jasny....jinak to dopadnout nemohlo

Reagovat
Losinho

Dobře nám tak. Kovář

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Opava

Reagovat
djiros

Tohle ti vyhraje fantasy

Reagovat
martin1

No uvidíme, ale snad to klapne.

Reagovat
db18

Zidek obral zidy.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Naprosto zasloužený.... za to že hráli jak mentálové

Reagovat
montaigne33

asi tak... byla to slabota...

Reagovat
KingMaster13

Mě spíš vadí, že to bylo odchozený, kdyby zapli a sypali tam centr za centrem tak je zadupou místo toho je z toho tohle

Reagovat
montaigne33

Souhlas odchodili to... Postoupili do LM a přijeli "jen" do Opavy a ještě hráli proti 10... Je mi docela líto Kováře- ale špatné a podprůměrné výkony předvedli skoro všichni hráči SKS

Reagovat
KingMaster13

Jindra to měl víc obměnit. U Kováře se nedalo nic dělat když se Kolář zranil (snad to nebude na dlouho ) to beru to se stane ale jinak hnus. Ach jo zbytečně ztracený body. Kdyby to byla alespoň Olomouc nebo něco a ne Opava

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooool Žídek

Reagovat
PlackaSKS

tohle mě spíš pobavilo než co jinýho

Reagovat
Losinho

21 střel, 10 na bránu a dáme jeden gól, pak to má nějak vypadat. Střídání Tecla místo Stancia fakt nechápu.

Reagovat
KingMaster13

To prostě nepochopím, hrajou proti 10 tak aby je uběhali, udělali tam pořádnej tlak tak si to nahrávaj kolem vápna

Reagovat
PlackaSKS

dokonce i trpiš to dneska dojebal. to oslabení středu a poslání druhýho útočníka byl naprostý nesmysl... jsem tak trošku za tu facku asi rád, protože ten gol byl děsivej, ale za přístup zaslouženej

Reagovat
KingMaster13

Mě hlavně vadí, že zápasy v Karviné, Opavě a i celkem v Budějovicích jsou bez náboje, ti kluci neběhaj, nesnaží se mi přijde To je hrozný ty vole, mohli jsme mít luxusní náskok a takhle to dojebat

Reagovat
PlackaSKS

lepší ted než třeba v derby... ale máš naprostou pravdu, ten přístup je v každym zápase jinej... ono to mohlo skončit 0:3, ale směrem dozadu jsou marní, nevrací se a vpředu daleko mín bojují, zdaleka mín se tlačí do zakončení. proto nemam tyhle zápasy rád. stojí za hovno a můžeme ztratit s kymkoliv

Reagovat
KingMaster13

Oproti loňsku hroznej kontrast. Jako v derby a v Plzni to nevypustí, tam věřím že to může být i hezkej fotbal ale neumí se absolutně kousnout na tyhle týmy

Reagovat
PlackaSKS

dneska to podle mě bylo daný i tim, že hráli proti deseti a ještě hned po postupu do lm. je pak hrozně těžký se nahecovat. jako já si myslim, že Slavia dominovala téměř celý zápas, ale taky bylo vidět, že je to prostě kvalitou a ne i bojovností... takový trošku smutný, ale upřímně je mi ta ztráta dneska tak nějak vážně jedno.. obzvlášt pokud je to nakopne

Reagovat
KingMaster13

Dobrý tak měli dát 2 goly a pak si tam mohli chodit jak chtěli. Místo aby zapli a dorazili je tak předvedli tohle

Reagovat
PlackaSKS

jako jo, na tohle se prostě nedalo dívat. v podstatě jsem u toho trpěl 90 minut. ale jak řikám, trošku to po tom postupu do lm chápu.. a jestli je to probere a nebude se to opakovat, tak to beru.

Reagovat
KingMaster13

Jako mám teď možná trochu podrážděný reakce ale prostě jsem hrozně vytočenej za to co předvedli Kdyby je tam grilovali a dostali prostě gol ok, stane se no ale tohle byl masakr

Reagovat
PlackaSKS

já bych na tom byl normálně stejně... taky jsem ted mile překvapenej jak jedno mi to je

Reagovat
KingMaster13

To ti závidím Já se jdu uklidnit do baru

Reagovat
PlackaSKS

to ti závidim já, ráno jedu do ostravy a musim vyrážet už ve 4, abych tam do 9 určitě byl. tak si dej něco i za mě

Reagovat
KingMaster13

Ok Tak já zítra taky pracuju ale 2-3 točený zvládnu. Navíc vstávám v 6 takže to můžu jít spát i o půlnoci

Reagovat
Losinho

Probrat je měla už Karviná.

Reagovat
PlackaSKS

od karviný se pár zápasů podle mě vyhrálo...

Reagovat
Losinho

Ale nějaký herní probuzení jsem teda nezaznamenal.

Reagovat
PlackaSKS

tak to já měl pocit, že určitě jo.. dnes to byl ale krok zpět

Reagovat
Losinho

Tak oproti loňským zápasům s těmahle soupeřema máme o bod víc. Důležitý budou zápasy na Spartě a v Plzni, kde jsme loni vydolovali dohromady jeden bod. A samozřejmě Plzeň nebude hrát poháry, takže ztrácet bude nejspíš málo, o to větší průser je tenhle víkend - jak dnešní ztráta v Opavě, tak šťastná výhra Plzně v Příbrami.

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že klíčové budou tamty zápasy. Narozdíl od loňska si myslím že máme víc zkušeností a tentokrát je zvládneme ale celkově v lize se neprezentujeme hezky

Reagovat
djwenca

Už se nějaký novinář Jílka zeptal, proč toho Kayu tak ignoruje, když ho po přípravě vychvaloval???

Reagovat
Ross Geller

Prej mu nechtějí vyplácet bonusy za odehrané zápasy.

Reagovat
djwenca

tak potom postrádá logiku, proč ho někam nestřelili před sezónou....

Reagovat
Raylan

Asi se snažej, teď se v poslední době dost mluví o Izraeli.

Reagovat
montaigne33

SKS hrála bohorovně, branka Opavy (zřetězení chyb) vše jen podtrhla... Špatný výkon (mnoha hráčů Slavie) proti nadšenému soupeři v 10... a top výkon brankáře Opavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně nechápu že to porstě někdo nevidí jakej je Kovář dřevák však by Kolářovi konkurence jedině prospěla

Reagovat
mistr129

Konkurencí mu je asi spíš Marković, který dnes chytal za béčko

Reagovat
Losinho

Kdo to nevidí?

Reagovat
ratusek

Jílek je s tím Plavšičem a Štětinou nepoučitelnej

Reagovat
Raylan

Plavsice bych dokázal pochopit jen v přípradě hlozka na hrotu

Reagovat
Pablos

Štětina v základu... dneska by to mohlo být výživný

Reagovat
smazaný uživatel

chceme Uroša.

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
Pablos

ale jo, co bych si ten palec nedal

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ross Geller

Chance a Tipsport mají výpadek? Tak to se asi na zápas nepodívám.

Reagovat
Vlkoslav

nekdo stream na spartu pls?

Reagovat
Rarášek

Achjo .. Aspoň, že hraje Mandjeck a Kanga.

Reagovat
ratusek

Štětina ho zramuje div ne na penaltu ale píská se faul na Štětinu

Reagovat
cubinho

Co to teď piskl??

Reagovat
exse

VAR už zase Spartu řeže.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
czechfant

Vepřek fauluje Hložka a sudí píská spravně faul. Štětina ještě výrazněji fauluje Nešpora a pískne se faul Nešpora.

Tohle je asi ta regulérní liga, kterou Sparta chce :D

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooool Libooooooor Kozááááááááááááááák

Reagovat
Luc-Luc

Reichl

Reagovat
Luc-Luc

takovej zbytecnej gol

Reagovat
ratusek

Kanga nechtěl ten balon při míči rozhodčího, komentátoři tvl

Reagovat
cubinho

Gooool!!

Reagovat
Frick

OT - Dnes v 18:44 skončil poslední přenos České televize v SD rozlišení. Budeme vzpomínat.

Reagovat
Kepy_FCB

Neverim...!

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo SD?

Reagovat
Neon

Tam kdyby to Nita netečoval, tak to obránce měl, trochu smůla. A Kanga byl kde?

Reagovat
Ross Geller

Na hřišti.

Reagovat
Neon

Díky, cenim.

Reagovat
C-M@ster

Nějak málo se tu diskutuje, ne?

Ten borec byl úplně volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

po cely CR sou bourky, takze asi nejde hodne lidem net

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

stačí jeden Štětina a už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko - Stetina > Skriniar - Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Neon

Ta by byla hodně přísná.

Reagovat
lada.sp

strčte si ten VAR do vašich prdelí vy uchyláci...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Začne Reichl chytat?

Reagovat
Luc-Luc

Hala se dneska prekonava

Reagovat
Neon

Až na tu děravou obranu při gólu sigmy docela dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

oprava - až na tu děravou obranu a debila Štetinu dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina

Reagovat
Ross Geller

To jde na triko Jílkovi, páč Štetina dělá takovéto chyba každý zápas.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neon

Ale stejně bych Jílka nevyhazoval, s tím stoperským materiálem by nevymyslel nic žádný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Kayu by tam dal i Jirka Luňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop že Kaya si díky velkým bonusům za odehrané zápasy nekopne.

Reagovat
jsemdement

A to by si mel Jilek prave prosadit, ze on je trener a nominaci urcuje on, ne smlouva hrace. Ale jasny, buh vi co mu kdo rekl nebo jakym zpusobem mu treba nekdo vyhrozuje, kdyby ho postavil.

Reagovat
Puskas

No Vetchý musí trpět.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolll Plsek yeeeee

Reagovat
C-M@ster

To je CHUDÁK

Reagovat
Raylan

Brečim smíchy

Reagovat
Rarášek

ŠTĚTINAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
czechfant

Ten Štětina to je král :D

Reagovat
cubinho

Reagovat
Luc-Luc

Jilek uz si bali kufry ?

Reagovat
ratusek

Jílek je prostě kokot. furt míchá stoperama a furt tam cpe Štětinu

Reagovat
Ross Geller

Přesně, jestli Jílka vyhodí, tak si za to může sám, protože Štetina každý zápas min. 1 chyba a on ho pořád staví.

Reagovat
Orlandiiik

vypadni ty kokote

Reagovat
exse

Sparta prostě nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

proc tam tam toho krypla furt stavi

Reagovat
Posledni Kovboj

Diky Slovaku

Reagovat
Rarášek

Reagovat
stas87

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo nějaká videa těch gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se řeší?

Reagovat
lada.sp

Štětino, vem si Uroše a běžte kouřit čůraky na hlavák, tam uděláte víc radosti

Reagovat
Azazelo RD

Určitě by se hubou na kokot netrefil.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Pablos

Štětina ....takhle se trolí, vy co se o to tu furt snažíte

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší stoper v historii Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka?

Reagovat
Riviera Kid

Co tam kurva zase zkoumá?

Reagovat
FCSL

Že já tu Sigmu nezkusil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Furt je kurz 3, ne?

Reagovat
Firkraag

sorryyyyy

Reagovat
Euphael

Ty vole co to je? Skoncil Arsenal Totnham....plynulost hry co se tyce VARu...prepnu na Spartu a za 5 minut je rozsekana hra a 3 se ceka na VAR? WTF

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
monty25

Štetina Jestli půjde na hostování do Teplic, tak to můžem rovnou zabalit...

Reagovat
Raylan

Jako ale tohle tvl. O půlce tam dej kayu a stetinu pošli do Teplic hned kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

on takovej lehkej balon netrefi hlavou, ale ramenem.. jako stoper, kterej by mel v hlavickach excelovat.. to je sila

Reagovat
KingMaster13

Okay kouknul jsem se 5 minut na Spartu, dal jsem pivo a už se cítím o dost lépe Štětina

Reagovat
montaigne33

SKS je v současnosti o 2úrovně nad Spartou/ ale z dneška se musí poučit- Trpiš zvedne hlas...

Reagovat
C-M@ster

Tak v live tabulce má Sparta 4 body na záchranu a 10 na titul.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
montaigne33

Toho Štětiny a spol. je mi už skoro líto... U SKS to dnes bylo lajdáctví a bohorovnost/ u Sparty spíš neumětelství a zoufalství...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, malem jeste vlastnak

Reagovat
Wambasen

nicméně už teď je mužem zápasu

Reagovat
Kang & Kodos

Když za jednu sezonu proděláš 700 mega, platíš 2-4 trenéry naráz, ale najednou se budeš škrtit vyplácet bonusy jednomu hráči, a místo něj musí hrát ten největší tragéd. Kéž by ten neschopnej kolohnát stál místo všechny, který jsou za tohle zodpovědný.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

s Kayou je to mega trapárna

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina > Radakovič

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Firkraag

Hele, jestli to je s tím Kájou pravda, tak je to ale blbost Jílka. Ten si nemá co nechat mluvit do sestavy, buď ho má stavět, proto, že je dobrej. Nemá se jim na to má vysrat s tím, že mu do toho vedení kecá a nazdar, ať si hledají někoho jinýho. Takhle je za debila on, že tam místo něj dává Štětinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, proč by byl Kája na lavičce, kdyby vedení bránilo jeho nasazování...?

Reagovat
Firkraag

Netuším

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Luc-Luc

pekne Sigma s kusem stesti teda druhej polocas bude tezkej, nejak tusim, ze to nezvladnem jako na Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

On Štetina pomůže ještě

Reagovat
stas87

Kedy v CR konci prestupove okno? Sa pytam, ako bude tazke sa zbavit Stetinu. Ten typek moze hrat maximalne za Hostoun ci co to je za tragedov co chytili debakel od becka Sparty.

Reagovat
KingMaster13

Já mám dojem že někdo kolem 20. září končilo vždycky.

Reagovat
dondinho

Prosímvás, nemohli byste si toho Jílka i se Štětináčem odvézt večer zpátky do Holomóce?

Reagovat
Mass

Štětina nikdy v Olomouci nehrál, takže se tam nemůže vracet. Asi si myslel Radakoviče, kterej ale tenkrát v Olomouci hrál výborně.

Reagovat
dondinho

No toho klidně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo video dnešního Štětiny?

Reagovat
stas87

Co tam chces vidiet? Vysoka lopta, siel do suboja a mal jednoducho loptu odhlavickovat dopredu. Ale nie, on tam siel ako hlupy kon po obrne...a trafil loptu ramenom utocnikovi do behu.

Reagovat
KingMaster13

Tak asi neviděl tu situaci a chce se zasmát? Zase není třeba reagovat tak podrážděně. Ne každý si platí O2

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to viděl, ale chtěl jsem jen odkaz.

Reagovat
stas87

Ja nie som podrazdeny, len ten smajlik mal vyjadrit aku sprostost Stetina spravil. To je fakt zapas co zapas co on alebo Radakovic urobia. Ja by som ako fanusik Sparty vbehol na ihrisku, prijebal mu z oboch stran a strhol mu dres...neuveritelne co robi.

Reagovat
Euphael

livesport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina = Radakovič VOL.2

Reagovat
Ross Geller

Křetínský ven

Reagovat
Euphael

nová doba

Reagovat
Pablos

Reagovat
Raylan

Jak si chtěl Švancara trochu zahejtovat Kangu

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahoj všichni, rád bych vás poprosil, kdybyste mohli obětovat cca 5 minut svého času a vyplnit dotazník k mé diplomce, jedná se o Instagram a jeho vliv na naše rozhodování o dovolené. Moc mi tím pomůžete, díky!

https://kwiksurveys.com/s/zEgozbmx

Reagovat
dondinho

kondicogram? a je lepší si fláknout dovolenou radši na kritický dny nebo na ty s hvězdičkama?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplnil jsem tak doufám že mi nějáká ta instačubka za to vyfajčí kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nešporovy 3 šipky

Reagovat
montaigne33

Kozák ještě hůř...

Reagovat
Hokaido

Jílek ven, to fakt není možný, aby porad stavěl jednoho z těch dvou potratu.

Reagovat
Ross Geller

Nevíte, jestli Jan Šimůnek ještě někde hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že ne. Ale jistý si nejsem.

Reagovat
C-M@ster

Jestli myslíš tohoto: https://www.transfermarkt.com/jan-simunek/profil/spieler/56360

tak tam píšou, že už ne.

Reagovat
Ross Geller

Díky. Škoda, ale asi ta zranění ho brzdila a už to dál nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Jedna z mála věcí, co mi vadí na O2 je otřesnej make up

Reagovat
mxyzptllk

Holoubek ve studiu super, Švancarovy zasvěcené komentáře vedle něj vypadají ještě směšněji

Reagovat
montaigne33

Švancara je bavič, nic víc

Reagovat
cubinho

Bavič? A koho baví, prosím tě?

Reagovat
monty25

Já mám Švanciho rád od jeho působení ve Viktorce Žižkov a taky za to oživení Lužánek je u mě frajer. Chápu ale, že nemusí sedět každýmu...

Reagovat
Ross Geller

Tvle místo aby dal na stopera Kayu, tak tam pošle Krejčího

Reagovat
smazaný uživatel

Je Kaya na lavici?

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude na tréninku špatný, jinak nevim.

Reagovat
montaigne33

Překvapivě Provod jde do SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Náhrada za Zmrhala

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek

Reagovat
Ross Geller

Kozák

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kanga a Hložek už se nakazili Kozákovinou

Reagovat
Rarášek

Kozák kola nebude Kozák .

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mi v útoku Sparty chybí Drchal

Reagovat
Raylan

Na posranýho i záchod spadne

Reagovat
db18

Hložek s Chorým si to rozdají o Kozáka kola...

Reagovat
Pablos

takže vítěze asi máme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Prej smůla. Buď toho góla dáš nebo nedáš.

Reagovat
monty25

Hložek Ještěže už mám duel ve Fantasy vyhranej, jinak by mě nasral...

Reagovat
Neon

bych řekl, že počítal s vyšším odskokem míče, akorát ten se svezl po tom mokru

Reagovat
monty25

Hm, teď si to vynahradil.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
monty25

A to jsem si říkal, jak jsem to složil na hovno...

Reagovat
PlackaSKS

to já taky.. ale u mně se to potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař kašle ma sprej

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tu čáru udělal dost křivě, skoro jako by neměli stavět zeď vedle sebe, ale dělat vláček za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooooooool Adam Hložeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Neon

Hašek Standa

Reagovat
Pablos

Hložek zase zkušeně ...to je borec

Reagovat
exse

Že nespadl.

Reagovat
Raylan

Super akce. Hašek, Hložek i ten první dlouhej pas, to byl krejčí ne?

Reagovat
Mass

Hložek za to že neupadl

Reagovat
Mass

sry za tu mezeru

Reagovat
Vlkoslav

to je dobry, to budu taky delat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Teď Sigma hoří- nemohou hrát fotbal nahoru- dolů...

Reagovat
Riviera Kid

Hložek ale hlavně taky za to, že to ustal. Takový Plavsic už by ležel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Kanga se snaží jako Kyrgios včera

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooool Kakuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Luc-Luc

to bylo rychle teda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reichl

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovany Plavsic asi nejlepsi hrac Sparty dnes.

Reagovat
Posledni Kovboj

jako ze ani ne

Reagovat
ratusek

Tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom zapase.. a ani bych nerekl

Reagovat
Losinho

Ten retard v bráně má vsazeno ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už je několikátej zákrok. Takový výkon na Drobisze.

Reagovat
ratusek

nebo na Agajeva

Reagovat
Euphael

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Neon

Měl by se vrátit do Litvínova k hokeji.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Orlandiiik

co dělá ten sněhulák v zeleným ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je toho Hložka ve Spartě tak líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reichl

Reagovat
smazaný uživatel

Alby tentokrát není pašák.

Reagovat
ratusek

Tvl to ta Sigma uplně odešla? no když sem viděl vlastně její zápas u Klokana, tak jsou asi taky solidně v prdeli s kondicí

Reagovat
Firkraag

U nás v podstatě bez střely dali dva góly

Reagovat
Raylan

Vždyť nic nehráli ani ten první poločas.

Reagovat
ratusek

taky vlastně fakt, ale aspon kladli odpor. ve druhém poločase vůbec. dle mě jsou v prdeli s kondicí. A pasoval jsem je celkem na černého koně soutěže, ale pod Latošem je to cválající poník

Reagovat
Raylan

Kaku

Reagovat
Pablos

Ale jako zápas kola musím říct

Reagovat
Raylan

Hancko a Hanousek na tom levým bekovi to je den a noc.

Reagovat
JeséRodriguez

Hancko skvělej, i Krejčí na stoperovi dobrý

Reagovat
C-M@ster

Snad to bude 3:2 do nastavení a Sigma srovná. Jinak si body dnes neodveze.

Reagovat
Ross Geller

9 407 diváků

Reagovat
Losinho

Nešpor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takhle to vůbec nechtěl, sjelo mu to po noze

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Proto ten citrón

Reagovat
didosh

Proč tleskali na hlavní na velkoplošné byl stejný záběr na Látala?

Reagovat
HorajzmAmmann

Plavšič

Reagovat
Raylan

Reagovat
cubinho

Plšaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tp je zápas

Reagovat
Luc-Luc

gooooooll Plsa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Zápas kola si odškrtávám

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice vs Karviná

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin1

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hancko Sparta je mu malá.

Reagovat
Losinho

3:3

Reagovat
ratusek

Hancko zase někde v piči. klasik

Reagovat
Luc-Luc

dali jsme to moc brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste se poučit z Opavy

Reagovat
Pablos

proč na 3:4 pohoda čas

Reagovat
smazaný uživatel

HC Sparta Praha

Reagovat
Euphael

Stat se mi to v FMku, tak ten zapas vypnu a tu hru uz nikdy nezapnu. Ale chapu, ze se Jilek nejak musi zivit

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Chudák Kanga, dyt se ho ani nedotkl

Reagovat
Luc-Luc

Kanga uz nezvlada

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to skončí 4:4 ještě

Reagovat
dondinho

spíš jen 3:4

Reagovat
fabec1222

Tak kdo dal Spartu za 1.27?

Reagovat
Losinho

Záloha Sigmy solidní průchoďák

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

v te zaloze propadavame neskutecne, chybi Kalvach

Reagovat
Losinho

Koukám jen chvíli, s Greššákem to vypadalo stejně?

Reagovat
Luc-Luc

jo, cely zapas

Reagovat
mistr129

Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co bylo lepsi, jestli to jak zakopl o balon, nebo ta hlavicka

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

no v patek Hancko proti Chorvatsku na LB asi bude sranda

Reagovat
ratusek

Tetteh klasik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák loket jako kráva a píčus z O2 "Kozák tvrdě faulován"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to víš brňavka je prevít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Zahradníček

Reagovat
HorajzmAmmann

kde byl kurva Nita?

Reagovat
Posledni Kovboj

na pulce, kde by byl

Reagovat
mistr129

hlavně ten obránce k tomu měl tak třikrát blíž než Nita se Zahradníčkem a do toho souboje šli nakonec oni dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Jj, taky jsem čumel na co Sáček kouká a čeká, a pak tam vyletí Nita

Reagovat
Rarášek

Tak on nevěděl o tom hráči Sigmy a nita si zařval, že to napali hned zpátky ..

Reagovat
Raylan

Chápu to, já zase nevěděl o Nitovi, takže mě ta situace překvapila.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pablos

imitoval Koubka

Reagovat
smazaný uživatel

nita wtf, to byl vybeh na fabinskeho

Reagovat
Ross Geller

Bojujte za Spartu!

Reagovat
Raylan

Dej mi tam Graiciara na vteřinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je nejvic zbytecnej clovek pobyvajici momentalne v Praze.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

co odešel Hložek tak Sparta úplně v píči...

Reagovat
frankiefcb

nechapu, že není v repre. S kangou nejlepší sparťan.

Reagovat
HorajzmAmmann

on i ten Hašek má docela zajímavý předfinálky, finálky. Mi se teda nikdy moc nelíbil a myslel jsem si, že na Spartu nemá... Ale on hraje fakt docela dobře. Všichni 3 jsou fakt skvělý

Reagovat
JeséRodriguez

zatím je Hašek o třídu lepší než Trávník

Reagovat
Firkraag

Tak Trávník je lempl

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek

Reagovat
Greny

Jílek jak potahal v nastavení zkušené čas stridanim

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Losinho

tenhle bod patří jemu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny.

Reagovat
stas87

Tak kolko casu este ma pred sebou vo funkcii Jilek? Ja som mu dal cas do konca septembra.

Reagovat
Losinho

Tak tys byl vždycky optimista.

Reagovat
dondinho

Po zápase už nasedne do autobusu Olomouce.

Reagovat
Selänne

Zlín - Venku

Slavia - D

Plzeň - V

Tohle nemůže v životě přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu nedají čas do konce sezony, tak jsou dementi. Vrba bude volný stejně až po sezoně.

Reagovat
Losinho

Už Křetínský píše SMS?

Reagovat
Luc-Luc

zaver skvele odehranej

Reagovat
Riviera Kid

Jenom Reichl promrda dvě minuty a on nedá nic navíc.

Reagovat
ratusek

Tetteh uplně k ničemu. Hancko totálně mimo své pozice, zavinil třetí gol. O Štětinovi se nemá cenu bavit. Plavšič dnes katastrofální nebyl. Ale Jílek si podřezává větev pod sebou sám.

Reagovat
JeséRodriguez

Hancko hrál na LB dobře...hlavně dopředu teda, dozadu tam zaspal teda u toho gólu, ale tam to začalo už tím propadnutím na druhé straně a v době hlavičky už Nita přeběhl za tyč, bylo to celkem dost z úhlu. Já bych ho tam určitě nechal i pro další zápasy.

Reagovat
veikko

Na něm jde vidět, že je dobrý fotbalista. Má talent a tak... Ale má jednu drobnou slabinu, a to tu, že neumí vůbec bránit.

Reagovat
montaigne33

To je u obránce trošku problém

Reagovat
JeséRodriguez

ale hovno, potřebuje dostat pár zápasů na LB a trochu se sehrát, což je vlastně dost těžký, když příští zápas bude zase jina stoperská dvojice.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hancko je fotbalový....

Reagovat
dondinho

Víc gólů dostala už jen Bohemka a Opava, takže letos to vypadá že se na Letný bude hrát skupina o udržení...

Reagovat
Losinho

"ať tam dáme jakéhokoliv hráče.."

Řekl Jílek a narval tam Štetinu.

Reagovat
montaigne33

Když po 20.min. 2.pol. přestala hrát Sigma žákovský "hurá" fotbal, už Sparta nedominovala a neměla větší šance... Látal dobře vystřídal

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek začal už šlapat vodu a odešel Hložek, který byl mnohem nebezpečnější, co Tetteh.

Reagovat
montaigne33

Látalovi se střídání povedlo- Jílkovi naopak...

Reagovat
Losinho

tak Jílek v nouzi neumí nic jinýho, než hrát na dvě věže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele