Rambo: První gól aneb Události 8. kola FORTUNA:LIGY

03.09.2019, 21:58
Názory a komentáře
S blížící se reprezentační je čas na shrnutí osmého kola nejvyšší české soutěže. Ta se v něm přehoupla do své druhé čtvrtiny a její tabulka se pořádně zamotala. Zatímco lídr tabulky, pražská Slavia, ztratila remízou v Opavě, její nejbližší pronásledovatelé Plzeň a Jablonec uspěli za tři body a výrazně snížili její náskok.

Bez zmínky nemůže zůstat ani fakt, že bodově úspěšný byl tento víkend pro celky na posledních čtyřech místech. Kromě zmíněné Opavy remizovaly ve vzájemném zápase Teplice a Karviná, České Budějovice si dokonce poradily se Zlínem, na nějž v tabulce ztrácí již jedinou pozici.

Zbývajícím týmem v nejhorší šestce je Liberec, který nezvládl bitvu o umístění v první desítce s Bohemkou. Přímou bitvu o pozice nabídl i nedělní duel Olomouce se Spartou, stejně tak ten sobotní mezi Mladou Boleslaví a Slováckem. Oba skončily remízou.

Zápas kola


Sparta - Olomouc

Přestřelky nejsou u Sparty v letošní sezóně ničím neobvyklým, většinou ale přišly na hřištích soupeře. Nyní se dočkali i domácí fanoušci, kteří by však po úvodním gólu Kozáka raději viděli nudný zápas bez dalších tref. Jenže ty přišly brzy, Hála s Plškem otočili vývoj utkání, na což po pauze z drtivého tlaku Letenských odpověděli Hložek a Kanga. Poslední slovo měl ale Plšek, který dal dvacet minut před koncem zápasu končený výsledek 3:3.



Gól kola


1. Jan Krob (Jablonec)

Jablonec si vítězství proti Baníku zajistil dvěma trefami v samotném úvodu utkání, tu zahajovací vstřelil náramný způsobem Jan Krob, který byl zcela volný u propadnutého skákavého míče a nekompromisně jej poslal na zadní tyč.



2. Peter Olayinka (Slavia)



3. Jan Vodháněl (Bohemians)



Jedenáctka kola



Brankář - Vojtěch Šrom (Opava)

Výborným výkonem pomohl Opavě v desíti k senzační remíze proti Slavii. V prvním poločase dokázal zlikvidovat Frydrychovu dělovku, po pauze vychytal z úhlu Stanciua a z vápna Holeše. Proti rumunskému středopolaři předvedl i zákrok zápasu, to když vychytal jeho střelu do horního růžku.

Pravý obránce - Benjamin Čolić (České Budějovice)

Jistý výkon směrem dozadu, hýřil aktivitou na útočné polovině. Po dvaceti minutách povedeným centrem vyzval ke skórování Schranze, neúspěšně. Jeho pobídky nevyužil ani Ledecký. Až střídající Michal Rabušic zužitkoval Čolićův roh a navýšil vedení na dvoubrankové.

Střední obránce - Dominik Plechatý (Jablonec)

Po jednozápasové odmlce se vrátil do základní sestavy a trenéra radu rozhodně nezklamal. Vytáhnout se musel především na konci poločasu prvního, když skvělým návratem vybojoval míč na Azevedovi, i druhého. To zase zneškodnil Fleišmanův centr.

Levý obránce - Jan Krob (Jablonec)

Jak je jeho dobrým zvykem, zapojoval se i do útočných akcí. Hned v deváté minutě to neslo ovoce, propadl k němu totiž pas z pravé strany a Krob si s ním poradil náramně. Zejména v první půli sázel do vápna vícero centrů, žádný z nich však v gól zužitkován nebyl.

Pravý záložník - Vladimir Jovović (Jablonec)

Jablonecký hráč do třetice, pravděpodobně nejvýraznější postava zápasu s Baníkem. Právě on asistoval Krobovi na úvodní trefu utkání, ani ne o pět minut později sám navyšoval na 2:0, když ranou z dálky zaskočil Laštůvku.

Střední záložník - Jakub Plšek (Olomouc)

Dvěma trefami výrazně pomohl Sigmě k cennému a nečekanému bodu z Letné. Nejprve poslal Sigmu do vedení 2:1 tím, že potrestal Štetinovu hrubku a únik zakončil brankou. Ve druhé půli vstřelil svou druhou a celkově šestou branku v zápase, čímž stanovil konečný výsledek.

Střední záložník - Pavel Zavadil (Opava)

Zápas to pro něj byl opravdu těžký, neboť řídit hru v deseti proti Slavii není žádný med. Zavadil však obstál, ještě před červenou kartou přihrával na dobrý volej Simerskému, i jinak se staral o exekuci leckdy nebezpečných standardek. V nastavení také založil akci vedoucí k vyrovnávacímu gólu.

Levý záložník - Šimon Falta (Olomouc)

Stejně jako Plšek měl i Falta podíl na dvou gólech, byť sám žádný nevstřelil. Asistoval totiž Hálovi, k němuž prošla přihrávka pokutový územím, i zmíněnému Plškovi na jeho druhou trefu. Připravil mu míč do snadné situace, kdy stačilo jen nastavit hlavu.

Pravé křídlo - Adam Hložek (Sparta)

Ve dvacáté minutě famózní patičkou prodloužil míč na Kozáka, jenž otevřel skóre zápasu. Sám pálil zejména na začátku druhé půle. Nejprve v obrovské šanci selhal a bránu přestřelil, napodruhé už se dočkal a ranou mezi nohy překonal Reichla.

Útočník - Michael Rabušic (České Budějovice)

Na hřiště přišel jako náhradník a odehrál asi dvacet minut, uvedl se však na jedničku. Havelka jeho pobídkou ke skórování pohrdl, a tak se břemena musel ujmout sám. Naskočil si na Čolićův roh a i s trochou štěstí překonal gólmana.

Levé křídlo - Jan Vodháněl (Bohemians)

Vsítil oba góly Klokanů a rozhodl tak o vítězství nad Libercem. První přišel krátce po návratu ze šaten, kdy se rozhodl individuálně projít do vápna a odtamtud překonat Nguyena. V závěrečných minutách vstřelil i trefu vítěznou, po Ugwuově pasu na něj již číhala poloodkrytá klec.

Co by vám nemělo uniknout


Střeleckou fazónu má Jakub Plšek. Ten se dvěma góly proti Spartě osamostatnil v čele tabulky střelců, navíc skóroval již ve třech po sobě jdoucích zápasech.

Na Pata a Mata si zahráli po necelých třech čtvrtinách zápasů Matoušek a Doležal. První jmenovaný po Šindelářově kiksu netrefil úplně prázdnou bránu, reprezentační (už zase) útočník ji pro změnu z malého vápna překopl. Na videu v čase 2:23.



Velmi brzy šli proti Slavii fotbalisté Opavy do desíti. Po zaváhání obrany nastal sprinterský souboj Júsufa se Svozilem načež opavský stoper poslal bahrajnského útočníka k zemi. Původně sudí neodpískal ani faul, po zhlédnutí videa se ale rozhodl Svozila vyloučit. Čas 1:03.



Zápasnická vložka v podání Jana Rezka, divadelní zase předvedl Tomáš Chorý. Příbramský hráč po slovní přestřelce do svého soupeře, chlapa jako hora, strčil, ten se ochotně poroučel k zemi a Středočeši šli do deseti.



Pro smích byl Chorý ještě jednou. Jan Kopic mu z pravé strany naservíroval míč před poloprázdnou bránu, vysoký útočník ale prapodivným způsobem nezakončil.



Tohle se Kačarabovi s Marou věru nepovedlo. Za nerozhodného stavu pět minut před koncem se snažili bránit Ugwua, jenže namísto jeho ubránili pouze vzájemně sami sebe a jako na talíři nabídli Klokanům vítězný gól.


Dámy a pánové, seznamte se. Legendární křídelník Baníku Ostrava, dříve působící i v pražské Spartě a ve Zlíně - Milan Baroš!


Zachyceno na sociálních sítích


Hned několik přírůstků v kabině přivítal trenér Trpišovský.


Kdybyste chtěli lístky, víte, komu psát.


Má-li někdo dojem, že zatím bylo málo šlágrů, teď se to určitě zlepší.


Přeci jen ji nakonec našel.


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha862016:220
2.Viktoria Plzeň852115:817
3.FK Jablonec851215:1016
4.FK Mladá Boleslav741215:1213
5.1. FC Slovácko84138:1213
6.Baník Ostrava840413:1012
7.Sparta Praha832316:1411
8.Sigma Olomouc832311:1111
9.1. FK Příbram831411:1110
10.Bohemians Praha 1905831412:1610
11.Slovan Liberec83059:109
12.Fastav Zlín83057:109
13.Dynamo České Budějovice82249:138
14.SFC Opava82155:167
15.MFK Karviná81348:96
16.FK Teplice71334:106

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (243)

Přidat komentář
Tochal

Asi jsem natvrdlej, toho Baroše ale nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

V dresu Baroše je Holzer

Reagovat
Tochal

Aha, dík

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
iamek

Baluta, Hora a Hromada nejsou zapsání na soupiska pro LM.

Reagovat
smazaný uživatel

ty být dobrá čecha

Reagovat
kilobyte

Kozák top Ale je mi ho líto.

Reagovat
cubinho

Vodhanel nejlepsi gol kola, jednoznacne. Ten Krobuv naopak obyčejný.

Reagovat
Banikovec7

I ten gól Slavie si za to Olayinkovo zakončení nezaslouží být ani v top 10.

Reagovat
wyqinac

ale akce to byla jinak ukazkova..

Reagovat
tchermax

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
ian.rush

To co bylo za utkání Sparta - Olomouc ?

Si spletli s hokejem? Obrany děravé jak cedník, dyť tam mohlo padnout klidně 10 branek.

Ale věřím, že pro nezaujaté oko to musela být pěkná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že v hokejovém zápase Sparta vs Olomouc tolik branek nepadne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Raylan

Někdo kdo kouká na Jablonec, jak hraje Plechaty?

Reagovat
JeséRodriguez

Rada ho teď na tiskovce celkem chválil. Jinak by mě to taky zajímalo.

Reagovat
Čivrss

Dosud to byl průměr, ale zápas s Baníkem zvládnul skvěle, ubránil Smolu po celý zápas, při rozehrávce působil jistě... zatím rozhodně lepší než Jugas

Reagovat
Kaspar

redakce EF fandi Temnymu kraji?

Reagovat
ratusek

Já se nervuju při našich nedělních mačích, co neproměnujeme, ale pak se podívám na naši ligu a jsem uklidněn. Korunu všemu dali ti zahradní trpaslíci, co se bránili sami

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Ten Matoušek pamatuju, jak dal ještě gól za Příbram a byl za něj všude chválenej aby pak v rozhovoru řekl, že se ukopl, že mířil úplně na druhou stranu vůbec se tomu nedivím

Reagovat
mayday

Mně vůbec nepřijde jako výbornej fotbalista, je možná nejrychlejší v lize, ale jinak fotbalově... Jak ho hned klasicky mraky lidí cpalo do repre, když se mu povedly v Příbrami tři zápasy, to bylo k smíchu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kily

Kozákovi stačil na začátku jara jeden zápas a hned se ho novináři ptali na reprezentaci, zrovna u útočníků tohle fakt nemá smysl řešit jinak, než se jen pousmát

Reagovat
mayday

To máš pravdu. Jinak Kozina... to je ubohost v té Spartě, ten už měl tutovek tak na 20 branek

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak to je dobra blbost.

On nejen ze je rychlej, ale jeste k tomu mic v ty rychlosti skvele ovlada, ciste technicky v nasi lize moc lepsich hracu lroste neni.

A co se tyce fotbalovyho mysleni, chape narazecku, ulici.. Treba v barazi dal nadhernej gol po narazecce. Jak ted dali doma sestku slovacku, mel tam skvelou prunikovku na gol.

Ale vsichni ho budou shazovat jako "bezce", protoze je extremne rychlej..

Reagovat
mayday

V Příbrami vyletěl, nikdo ho neznal, tak mu to že začátku šlo. Pak došel do Slavie, v nějakým rozhovoru byl dost překvapenej, že po něm chtějí aby vlastně hrál fotbal, že byl doteď jen zvyklej běhat do otevřených obran. V Jablonci se mu pak, podle mě, daří spíš v zápasech, kdy mají jasně navrch. Se silnějšími soupeři je, zatím, víceméně nulovej.

Neříkám, že je špatnej, ale osobně ho až tak vysoko nevidím. Uvidíme, co bude předvádět dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc kolik dal sólových gólů po průnicích přes obránce...tolik jich v české lize od jednoho hráče za tak krátkou dobu opravdu moc neuvidíš.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
kilobyte

Sparta zase v zápase kola. #onabavi

Reagovat
rezba

ty vole 3 reklamy, abych se podíval na jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že potřebují vydělávat, ale já už se kvůli tomu na ty góly ani nedívám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rezba

ještě bych připomněl dohráno v 0:15, ať je ten fanouškovskej servis kompletní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z událostí kol, která nebyla uveřejněna...Ale že se divím, že jo....

Díky do Jablonce jak aktivním, tak i na klub

https://twitter.com/MBergman87/status/1168526186936524801

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam slo?

Reagovat
smazaný uživatel

Report ze zápasu od Chacharů:

Po posledním venkovním zápase, byl Baník potrestán uzavřením sektoru pro své fanoušky, na dalším výjezdu. Asi hodinu po rozhodnutí DK LFA se ozývají fanoušci Jablonce a nabízí nám lístky na svou tribunu, které nám sami kupují.

Později se k vstřícnému kroku přidává i samotný klub, který veřejně vypouští informaci, že fanoušci Baníku budou mít sektor sice zavřený sektor, kde se usídlili robokopi, ale všichni fanoušci Baníku budou vpuštění na tribunu vedle sektoru hostů s jakoukoli vstupenkou.

Od fanoušků Jablonce tedy kupujeme 150 lístků, další pak v pokladnách pro domácí fanoušky a celkem se na zakázaném výjezdu, na jednom sektoru, schází 311 Chacharů.

Reagovat
smazaný uživatel

No a vše v nejlepším pořádku. Vlk se nazral a koza zůstala celá.

Proto jsou zákazy naprosto absurdní a směšný

https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1139444-ostravskym-zavreli-sektor-presto-v-jablonci-fandili-ani-jeden-klub-nejednal-v-rozporu-reaguje-lfa.html#hp-sez

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím co si o tom myslet (je to z článku) :

Fotbalisté Ostravy měli právě zápas v Jablonci dle LFA odehrát bez svých příznivců kvůli výtržnostem při zápase se Spartou na Letné a předtím i v Opavě.

Několik stovek fanoušků Baníku tak povzbuzovalo přímo za jednou z branek, což několikrát v průběhu utkání kvitovali pokřikem. „Celá LFA, banda zkurvená, jebat zákazy, stejně jsme tady," neslo se stadionem.

Tím, že byl uzavřen sektor určený pro hostující fanoušky, byl naplněn i disciplinární trest pro klub FC Baník Ostrava. Jsme rádi, že příkladným chováním přispěli fanoušci Baníku k dobré atmosféře celého zápasu," poznamenal Štěpán Hanuš, ředitel komunikace LFA.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
matteo17

Nepopulární názor:

Já si myslím, jako fanoušek Sparty, že stejně o ten titul budeme bojovat.(aspoň druhé místo za Slavií, se dá udělat) Samozřejmě musíme vyřešit takovou maličkost jako je defenzíva a stopeři...jasně to je furt dokola, ALE na jaře jsme byli bodově lepší jenže byla to holomajzna a se na to nedalo koukat. Teď aspon dopředu je to mnohem lepší. Akce mají oči, je to v tempu, rychlé náběhy, zajímavé situace. Nechci použít termín totální fotbal(protože to prostě totální fotbal vážně není), ale takhle se přesně před pár lety ukazoval Werder Brémy. Hodně golů vstřelených, hodně inkasovaných.

Ať už jsou ale výsledky zatím jakékoli, mě to prostě baví mnohem víc než na jaře. A řeknu, že jsme v tomhle nejlepší z ligy i s tím, že 70% šancí spálíme.

Jílek tam dopředu kus práce udělal, teď ještě vyřešit práci směrem dozadu. Nejvíc mě straší to, že prostě neumí střídat a reagovat přesně na situace v zápase... Stopeři bez komentáře. Ono je ale na druhou stranu vážně těžký,že soupeřům ty goly darujeme, to by sráželo každý tým.

Vzpomeňme si na zápasy třeba Sparta -Bohemka 1:0 (hnus), Sparta - Olomouc 2:1 (2 goly Kanga z penalt) Sparta - karvina 1:3 (to byla šílenost) atd...

Prostě bavíme celou republiku tak snad se to překlopí a bude Sparta bavit hlavně sparťany.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém všech sparťanů-a je fuk, jestli jde o fans, hráče, nebo vedení je, že si neustále lžou do kapsy a stále si myslí, že jsou něco víc, než ostatní.Ty časy jsou už dávno pryč.

Reagovat
matteo17

za to Vás teď poslední dobou vylezlo...

Reagovat
verv

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Jo, to třetí místo nakonec asi dáte.

Reagovat
Rarášek

Ještě do konce podzimu v suchým triku.

Reagovat
Losinho

Těžko říct, podle současnýho kádru to vypadá, že v zimě pošleme tak 8 hráčů do Jablonce.

Reagovat
db18

Kteří proti vám nebudou moct nastoupit. A proti Spartě zas nemůže nastoupit Plechatý...

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Ztrácíte 9 bodů na první místo.

Dostali jste 14 gólů, Slavia 2.

Nechci být nepřející, ale jak se k tomu boji o titul chcete dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Slavia má střel a zajímavých situací ještě víc, navíc oni neřeší, jestli je to doma/venku, ten rozdíl jestli je, tak strašně malý. Vy jste doma docela dobří, pořád se mi zdá, že se z Letné spousta soupeřů podělá, i když to není tak jako před 10 lety, vaši hráči mi přijdou na Letné i o dost sebevědomější, ale venku zase do vás soupeři jdou na 100% a to vám dělá problém a není důvod si nemyslet, že to bude minimálně do konce podzimu jiné...Líbí se mi jak dokážete v některých pasážích hrát, ale taky mi to občas přijde jako dorostenecký fotbal, absolutně netaktické, musíte reagovat na průběžný stav mnohem lépe, navíc spousta vašich hráčů není dobře atleticky vybaveno a ke konci zápasu jim často dochází síly...Jestli nevyhrajete derby, tak na titul vám skoro žádnou šanci nedávám. Na 2. místo to bude taky těžké, i když Plzeň nemusí vždy bavit, tak je zase to jádro týmu velmi zkušené a dokáží vyhrávat o gól, i když v zápase lepší nebyli. Hodně vysoko může být po podzimu i Boleslav, Komličenko jim bude dělat ten nadstandard, myslím, že bude mít ještě vyšší motivaci, aby si to angažmá vystřílel ještě v zimě. Jablonec zase nehraje zatím zrovna hezky, ale doma vyhrává pravidelně. Takže vás tipuju na 4., 5. místo po podzimu, s tím, že o tom, že to na to třetí místo na jaře dotáhnete.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Raylan

Dneska jsem si poprvé koupil deník sport a tyvole, Jilkův rozhovor mě moc nepřesvědčil.

Reagovat
Posledni Kovboj

co rika? Jestli jede stejny sracky jako doted, tak je to spis duvod k obavam nez cokoli jinyho no

Reagovat
mayday

Jílek je úplně mimo, v Olomouci možná dokázal hrát zajimavej fotbal, ale taky dokázal spadnout. Tady přijde do Sparty, složí si na sezónu tým, kde kdejakej laik vidí, že zejména obrana je v prdeli a mrd, po pár kolech to točí jak idiot, obraně to nejde a obránci se posílají pryč.

To mi nikdo nevysvětlí, ty tahy, co tam dělají.

Reagovat
JeséRodriguez

Stejně tak mi nikdo nevysvětlí, proč podepisují hráče s určitou smlouvou, kterého potom odstřelí a na jeho úkor hrají daleko horší, jen aby mu nemuseli vyplácet bonus. To je strašný myšlení. Jinak Jílek potřebuje čas, podle mě ten tým může dát dokupy, ale je to v takových sračkách, že to prostě bude nějakej čas trvat. Co mě na něm vytačí je výběr sestavy a naprosto nevhodné reakce na vývoj zápasu.

Reagovat
Raylan

Přesně to mě sere taky. Jinak o Semihovi v isportu říká, ze v létě se jevil jako lídr a pro kluky důležité provázání z hlediska týmového ducha, ale na hřišti se tu úplně neukazalo a rozhodli se podržet Štětinu, pak skočil zpátky Urošn a zase se vrátili ke Štetinovi, a že byl přesvědčený ze Costa pomůže. Jako tyvole ti dementi už toho ukázali tolik proč je nenasazovat a mě osobně přišlo, že v tom prvním zápase Kaya nic extra neposral, i Štetina vypadal hůř. Jinak mu docela taky věřím, ale chce to čas a ten kádr patřičně posílit.

Reagovat
JeséRodriguez

Mě to taky zaráží. Kaya v té přípravě byl prostě ze stoperů jasně nejlepší. V tom prvním zápase nic neposral. Pochopil bych, že chtěl zkusit Štetinu i Radakoviče, ale to mu snad po jednom dvou zápasech muselo být jasný, že to prostě není ono a zkusit dát šanci Kayovi. On by ji využil, taky by potřeboval ale trochu důvěry. Jinak jsem zvědavej, co bude dál, Jemelka mi moc upgrade nepřijde. To bych radši na té pozici měl Kayu, Krejčího, Hancka a Lischku, a od příští sezóny klidně Plechatý, s tím, že by byl Kaya/Plechatý a Krejčí/Lischka, Hancko na LB má potenciál hlavně směrem dopředu, jen ještě musí umět systémově bránit. Ale to podle mě v sobě má, určitě je lepší než Hanousek. Napravo se dobře jeví Sáček a uvidíme, jak bude vypadat Vindheim.

Jinak si ale nemyslím, že to je jen o stoperech. Ok, chyba, kterou teď předvedl Štětina ten tým prostě srazí, ale Jílek je musí naučit systémově bránit.

Reagovat
Raylan

Ta důvěra je strašně důležitá, je to možný teď pozorovat u Chelsea a Abrahama třeba. Jinak do příští sezóny Kaya si myslím ze určitě nepůjde, konci mu smlouva a neumím se představit ze by se prodloužil. U Hancka bych nalevo neměl problém, ale ta opce je silena na to aby hrál levyho obránce, takhle vysokou cenu bych si dokázal představit, kdyby se projevil jako opravdovej stoper číslo 1, lídr obrany, u beka mi prijde ta cena moc velká no.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mayday

Mně prostě nesedí to, že tam je od začátku přípravy, měl čas si říct, chci posilu/posily na stopera, udělat se ten tým. Že jsou ti co tam jsou špatní mohl vidět loni celej ročník.

A místo toho si je tam nechá a po pár kolech začne panikařit a točit je jak magor. To mi na tom od vynášenýho Jílka nesedí.

Ty bys snad šel do sezony s Radakovičem, Štětinou a Costou po tom, co se dělo loni?

Reagovat
Raylan

Hele asi ne, ale takhle to většinou bývá, že moc hráčů při příchodu novyho trenéra neodchází a dává se jim ještě šance. Nevidím do toho, možná mu vedení řeklo, že stoperu je dost a at pracuje s tím co má a nebo neměli vytipovanyho nikoho kdo by to 100% zvedl. Asi se taky počítalo, ze Lischka bude připraven dříve, na což pak reagovali Hanckem. Celá ta situace ve který Spartu přebíral nebyla proste ideální, navíc krátká příprava, kdy byla polovina hráčů zraněná. Tak jako tak je to jeho dosavadní skládání obrany zvláštní a mělo se to rozpoznat dřív, ale nehazel bych to jen na Jílka, ten materiál proste není dobrej.

Reagovat
mayday

Materiál není dobrej, jenže i na tom má podíl Jílek. Já si nedovedu představit, že by někdo soudnej šel do sezony s tím, co tam bylo a co ti hráči předvedli loni.

Abych teda Jilkovi nekřivdil, možná mu to bylo narizeno vedením, nevím, ale pak je to samozřejmě špatně, což ale víme.

Uvidíme, každopádně ten start je šílenej a nevěřím, že dají Jilkovi celou sezónu, ten nevydrží ani do zimy.

Reagovat
JeséRodriguez

Ne nešel. A Jílka bych vynášeným rozhodně nenazval. Zatím to je spíš naopak, i když si myslím, že není až tak špatnej trenér, jen prostě ze dne na den ten tým neuděláš. Že tam točil tyhle dvě pohromy, na to racionální vysvětlení neexistuje. Stejně tak nechápu, proč pořád hraje Plavšič. Nebo proč Plavšič kope standartky, vždyť v zápase jde 90% jeho centrů na prvního bránícího hráče...

Reagovat
Fodbalysta

ne, že bych chtěl Jílka bránit, ale rozhodně bych mu nedával za vinu, že se Sigmou po půl roce spadl. Já se v té době kolem klubu pracovně pohyboval a do těch sra.ek, do jakých přišel je štěstí, že vůbec je Sigma tam kde je a vděčí za to Jílkovi, to mi nikdo nevyvrátí. Ale již při jeho odchodu sem říkal, že si ukousl příliš velký krajíc.

Reagovat
sosna

Reagovat
mayday

Je to možný.

Každopádně má v ČR jakousi auru výbornýho trenéra, což zatím bych řekl ve Spartě absolutně nepotvrzuje.

Reagovat
Raylan

Už jsem to tady psal, vesměs sracky s tím Kayou. Ale třeba s Lischkou mu dávám za pravdu, mají tam nejakej plán a věří mu, byla by picovina to teď lámat přes koleno, aby se to nějak pak posralo. Jen on sám a oni ví jak na tom je, a jestli se na to ještě necítí, tak se to proste musí přijmout.

Reagovat
Posledni Kovboj

dik

Reagovat
oli9

jjá si sport koupil vždycky když jsem jako větší děcko šel k doktorovi... 15 let zpátky snad ... ráno zkouknul teletext NHL kolik dal jarda golů a pak prohlížel fotky ve sportua četl tak nadpisy

Reagovat
oli9

a také zápas slovácko boleslav a opět si rozhdočí dělají co chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nejsme Sparta, aby to někoho zajímalo, ale trochu mediální masáže si ten čurák rozhodčí určitě zasloužil

Reagovat
andrew96

Při Chorého šanci je zajímavé také bránění Treglera. Nevěděl jestli bránit Hořavu nebo Chorého, tak radši nebránil vůbec.

Reagovat
martin1

Oni nejsou schopni dát ten los od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to předvádějí s tím losem? Vždyť tam prvně naskakovaly úplně jiné dvojice...

Reagovat
KingMaster13

Obhajobu MOL Cupu zahájí sešívání na domácím hřišti utkáním 3. kola proti FK Slavoj Vyšehrad.

Here we go again

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

No což losovat umíme a je jen otázka času než se to naučíme i na evropské scéně

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

neskutečný

A my jedem do Jablonce

Reagovat
KingMaster13

RIP in piece

Reagovat
Spalovač šancí

Takže jste na tom stejně jako Vyšehrad

Reagovat
ondrasch77

Stačí dát gól a zalézt...

Reagovat
Puskas

Tak zalézt pro ně problém nebude, horší to bude s tím gólem.

Reagovat
ondrasch77

Když nám dva góly Pjunik, tak jsem taky čuměl...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
db18

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
andrew96

Jinak když přičtu Chramostovo dřeváctví proti Opavě, tak v Jablonci už mají silvestrovské video hotové.

Reagovat
Hokaido

Z článku na sport.cz:

Takhle to neberu. Je otázka, jak se vyvine moje kariéra. Pokud půjde všechno tak, jak si přeju a bude se mi dařit, zařídím se podle toho, jaká reprezentace bude na lepší úrovni," podotýká Alijagič.

Vyloženě sympaťák.

Reagovat
C-M@ster

lol

"Do Edenu ho přivedl ve dvanácti letech ze Sparty jako nechtěného."

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten bude dobrý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Proboha

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

Reagovat
JohnKoul

za mě dobrý (v tomhle)

Reagovat
pospech11

Jako on už stejně hraje za Bosnu a při tom i zůstane. Protože jestli má fakt takový talent, oni si ho povolaji byť jen na jedno střídání, ale pojištěný pro ně bude.

Reagovat
kilobyte

Mě dostává to srovnání s Hložkem, protože už nastoupil v juniorský lize mezi dospělými.

Reagovat
Stannis Baratheon

6-9, 10 a více...

Proč jste rovnou nedali 6 a více?

Reagovat
C-M@ster

Já to pochopil tak, že tam chtěl dát dvě možnost a posral to a zůstala jen jedna

Reagovat
mistr129

Reagovat
fantomas

Nebejt tam ta mezera za strednikem, rozdeli se to do dvou no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

18 a více

Reagovat
martin1

Ten los to bylo zas něco Ale jinak s rozlosováním spokojenost. Plzeň doma Hlučín/Vítkovice, a Domažlice opět Duklu, takže easy postup oba dva

Reagovat
db18

Výkop počítám bude 25.9. v 10:15.

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Jaká je šance, že se s těmi termíny bude ještě hýbat? Konkrétně u Bohemky..

Reagovat
martin1

Minulý rok se s tím hýbalo celkem dost, hlavně i týmy, které nehrály EL/LM, takže bych řekl, že velká

Reagovat
mistr129

máš recht

"Úředním termínem 3. kola poháru je středa 25. září, ale v tomto termínu jistě hrát nebudeme, protože už o dva dny později nás čeká ligový zápas v Teplicích."

Reagovat
ratusek

Slavia klasika. To už není ani vtipný. Zase bude umetena cestička přes domácí zápasy až k poháru

Reagovat
Puskas

Zase pro Vyšehrad dobré, že nemusejí příliš cestovat, sednou na metro a jsou tam. To třeba Líšeň by to měla horší.

A my konečně pěkný losík.

Reagovat
ratusek

No s Hradcem doma by to mělo být v poho, ale kdo ví. Ted yprášili Jihlavu

Reagovat
stas87

Na bezfrazi je teraz príbeh Vaclika. No a pekne tam popísal demenciu fanúšikov Slavie keď so Sevillou hral v Prahe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbý, ale zas..Jak oni to mohli vědět?

Reagovat
stas87

Tak tie nadávky do kund a zmrdov sa ešte dajú akceptovať. Ale vyhrážať sa rodine..to je cez čiaru. A je jedno, či tie vyhrážky prídu od slavistov, fanúšikov SGD alebo od fanúšikov Valencie. Na futbale to nemá čo hľadať.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tam se držet za ruce.. :-)

Víc se k tomu asi nemá cenu moc vyjadřovat, chápu, že jedna skupina lidí žije na růžovém obláčku a je pohoršena.

Reagovat
Puskas

Jako řvát na někoho, že mu pobodají dceru, Ti přijde obhajitelné? A ten Tvůj koment, že to nemohli vědět, co se jí stalo, snad ani nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to a na Baníku je jeden historický pokřik, který kdyby místní mravokárci slyšeli, tak jim ještě jebne z toho půjdou se polít svěcenou vodou

Reagovat
Puskas

A co to má společného s podstatou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi znal ten náš pokřik, tak by ses na to neptal.

Podstata je taková, že přijel jako sparťan do Edenu a dostával verbální sodu. Na tom není nic divného. To, že se stalo to, co se stalo u něj doma, to nemůžeš dávat vůbec za vinu fanouškům SKS.

To máš jak s Frantou Strakou a ty pokřiky vůči němu.

Chápu, že byl Vaclík z toho hotovej, ale pranýřovat za to fanoušky Slavie mi příjde úzkoprsé... Pro sebe. Chápu, že je i jiná doba a jsou tu hodně citliví lidé, kterým to vadí. Budiž.

Reagovat
Univerzál

No, ono tohle nemá s nějakou citlivostí nic společného. Proti takovéhle žumpě se snad musí ohradit každý, kdo má v sobě alespoň špetku obyčejné slušnosti...

Reagovat
Pablos

Reagovat
martin1

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Selänne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
raduinho

Reagovat
Puskas

To nemá nic společného s dobou nebo lidskou citlivostí. Ten úraz tu odpornou prasárnu jen znásobil. Tyto pokřiky už nejsou ani dno, jsou mnohem níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Puskasi, má to co dočinění se současnou dobou, kdy lidé jsou přecitlivělí. A víš proč? Proč třeba nejsem z toho tak pohoršen?

Jednoduše. Tyto věci se křičí, řvou a křičet budou. Ano, mezi "kreténama", kteří jsou na fotbale.

Víš, kolik věcí a klidně i horších sem slyšel na výjezdech? To by jsi ty a další byli tak pohoršeni, že by jste šli do prvního kostela a tam prosili o odpuštění, v jaké společnosti žijete.

Proto jsem vůči těmhlem věcem a pokřikům imunní narozdíl od vás, kteří na fotbal či do kotle (neříkám všichni). Protože je to jen pokřikování.

Reagovat
smazaný uživatel

*na fotbal či do kotle nechodíte...

Reagovat
Puskas

Tak zaprvé je doba mnohem drsnější a lidé jsou otrlejší, citlivější byli dříve a něco takového skandovat by je ani nenapadlo.

A určitě bych nepotřeboval prosit za odpuštění, v jaké že to žiji společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi jo, když tě rozhodí nějaký pokřik.

Reagovat
Puskas

Co asi jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kocour Klapuška

To neni o citlivosti, ale o lidech, kteří mají mozek..

Reagovat
mayday

Nemám nic proti nadávkám nejhrubšího zrna adresovaných přímo tomu hráči. To je v pohodě.

Ale nadávky ohledně pobodání dcery jsou mimo, to se obhajovat nedá.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru zpět, nevěděl sem, že se to řešilo a tak to řvaní bylo účelové.

To jsou pak blbci.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
stas87

V tomto sa nezhodneme. Ja to vidím inak, ty tiež a ďalej by som to neriešil. Nevadí mi nadávky do kokotov, hajzlov či svini. To patrí k futbalu ako klobása a pivo. Ale vyhrážať sa fyzickým útokom deťom...to je úbohosť.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, neshodneme, dál to nemá cenu řešit. Své sem si k tomu napsal, to, že tobě to vadí, budíž. Ale to už je tvůj boj, ne můj.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale to se na fotbale jen tak zpívá. Ukaž mi případ kdy se fakt něco takového stalo, vždy zůstane jen u slov. A Vaclíka to při tom zápase krásně vykolejilo. Ačkoli samozřejmě nejsem zastáncem toho to pokřikovat a vždy když se něco takového rozjede tak držím hubu. Nicméně Vaclík je Sparťan a je dobře že tu dostal sodu

Reagovat
Achašveróš

To může říct jen do sebe zahleděný debil, žijící na svým růžovým obláčku. Každej kdo si trochu zažil život, je z toho pohoršenej.

Reagovat
kilobyte

Mě spíš přijde smutné, že "drsňáci" z kotle vyhrožují tříleté holčičce. Větší zbabělost asi neexistuje.

Reagovat
frankiefcb

čuráci

Reagovat
mistr129

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Jako je to na hovno ale během zápasu se používá vše aby jsi druhou stranu vykolejil a na Vaclíkovi bylo vidět, že ho to jak mu TS dávala bídu neskutečně vykolejilo a dost možná díky tomu vděčíme za postup. Tím to neobhajuju ale dělá se to od nepaměti

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
raduinho

Reagovat
ratusek

Tak je to trochu moc. Já nejsem žádná přecitlivělá slečinka, takže podobné výlevy určitých dementů mě nechávají klidným. Jak s tím Strakou, pokud to někdo neudělá doopravdy, tak st si řve co chce. V zahraničí se to děje taky

Reagovat
KingMaster13

Ne asi mám na to stejný názor jak ty. Dám klidně ruku do ohně že by to ti borci nikdy neudělali (ačkoli samozřejmě dementní lidi existují). Na fotbale planou obrovské emoce, že člověk občas ani neví co zpívá.

Reagovat
Lemond Laws

Chovej se tak, aby ses nemusel omlouvat.. Nikdy nemůžeš vědět okolnosti

Reagovat
Puskas

Reagovat
Losinho

Reagovat
8lampard8

Reagovat
ratusek

Na to sere bílej tesák

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to sem netušil, to šlo mimo mě. Ok, tak beru zpět to, jak sem je obhajoval.

Díky za upozornění.

Reagovat
monty25

Jsou to hovada. Neřeknu, kdyby se k nim Vaclík v minulosti choval nějak špatně, ale on akorát chytal za Spartu. Oni prostě zneužili toho, že tam je český gólman, co těm výhružkám bude rozumět. Hned po tom zápase jsem psal, že jedinou kaňkou bylo chování "intelektuálů" z TS směrem k Vaclíkovi, a to jsem z televize slyšel jenom to, jak na Vaclíka pískali a něco po něm i házeli...

Reagovat
Bakary3

Ja tohle taky nechapu. Vaclik neni zadnej velkej spartan, jen tam nejakou dobu chytal. Nepamatuju si ani, ze by vuci slavii neco rekl, udelal nejaky provokativni gesto.. Nektery hovada to ale nejsou schopny pochopit, byl ve Sparte, tak by ho nejradsi snad zabili..

Reagovat
frankiefcb

Slavia Intelectuals prostě. Vědět, co se stalo jeho dceři a řvát to. To chce mít solidní gumu v hlavě.

Reagovat
Posledni Kovboj

poslali ho domu?

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Dceru mu poslali domů.

Reagovat
Losinho

"Kterého hráče byste si vzal z českého reprezentačního týmu?

Máme starosti s klasickým hrotovým útočníkem, tak bych se zaměřil tímto směrem. Dokázal bych si přestavit sestavu s Liborem Kozákem, který nyní hraje ve Spartě."

Hapal

Reagovat
Kang & Kodos

To by měl potom teprve starosti

Reagovat
Pablos

ten ty Slováky neskutečně trolí

Reagovat
Raylan

slušný

Reagovat
krisa

a pak se diví, že ho vyrazili..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Je hezké, že by naší repre nechtěl oslabit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavle, jdi do prdele, a Libora vem s sebou, dik

Reagovat
Rarášek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Dement no.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FabioBazzani

Jakub Řezníček do FK Teplice

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Teplice pecka, tam snad kromě Vaněčka hrál v útoku od konce Aidina jeden tragéd vedle druhýho.

Reagovat
3M

Vaněček byl utra tragéd!

Reagovat
Posledni Kovboj

ja si rikal ze po nem nekdo ze spodku ligy prece musi sahnout

Reagovat
run

ještě toho Balutu k němu

Reagovat
lampas

O tom jsem snil do Slovanu. To už nemá cenu ani komentovat.

Reagovat
Losinho

A Teplice podle Tvrdíka měly z Králova přestupu 12,5%. Slušný

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, skoro 40 mega, pro klub jako Teplaky uplne zlaty

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle se přesně bude tvářit proti každýmu druhýmu týmu, jestli dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu druhému gólu co nám dával Plšek po té Štetinově hlavičce. Jak je možné, že když Štetina hlavičkuje jako poslední hráč, tak u Plška nikdo není? Proč se to celé hodí na Štetinu? I když tu hlavičku si jistě bude muset dát do vitrínky s komediálními zákroky.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi všichni na hřišti, stadionu, u televize a v repblice čekali, že to Štetina pošle dopředu a už se chystali na útok nebo napadání

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Bakary3

Protoze necekas, ze tohle jde posrat.

Ikdyz u Stetiny bys mel, takze jo, chyba spoluhracu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak "nejde posrat"? V týhle situaci může uklouznout,... cokoliv (třeba dát blbě hlavu). Přece není možný nechat ten zadek takhle otevřenej. Ale OK, udělal to Štetina, tak už není potřeba nic řešit.

Reagovat
Bakary3

To bys musel jistit stopery pri kazdy rozehravce z vlastni poloviny..

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, no Ale stejnak tam byl ten Plšek... (já vím, už toho nechám)

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Losinho

"první flek ve skupině, jinak letíš, Jardo"

Reagovat
Posledni Kovboj

top

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Greny

Reagovat
Le Gunner

První ranní fotka po flámu.

Reagovat
oli9

to mu oznámili ,že pokud nebude postup ze skupiny tak ho čeká pracovní tábor Masanjia v provincii Liaoning

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andrew96

Reagovat
lichna.

OT:

12.10. dle zájmu sraz EF - česká sekce.. Kdo by měl zájem, viz níže v diskusi https://www.eurofotbal.cz/clanky/scasny-spartu-trenovat-nechci-29370/?forum=1#p11428147

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele