FORTUNA:LIGA - preview 30. kola

27.04.2019, 09:14, aktualizováno 27.04.2019, 09:14
Previews
Závěrečným 30. kolem základní části pokračuje česká nejvyšší soutěž. Vedoucí Slavii čeká těžké utkání s Olomoucí, případného zaváhání bude chtít využít Plzeň, která se střetne s poslední Duklou Praha. Sparta si bude napravovat reputaci v Opavě, Jablonec vyzve ostravský Baník...
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Souboj dvou týmů, které si za příznivých okolností mohou dělat naděje na umístění v elitní desítce a tím postupu do skupiny o Evropu, uvidí stadion v Uherském Hradišti. V poslední době strádající domácí přivítají rozjeté Bohemians.

Slovácko vstoupilo do jara dvěma výhrami a navázalo na úspěšný závěr podzimu, od té doby se mu ale nedaří a z osmi posledních utkání dokázalo vyhrát jediné, před dvěma týdny s Příbrami. Minulý víkend sehráli Jihomoravané solidní partii v Liberci, ani góly Daníčka a Krejčího jim ale nestačily, neboť Kozák se hned třikrát prosadil z pokutového kopu. Právě autor jednoho z gólů Vlastimil Daníček je se šesti zásahy nejlepším střelcem svého týmu, v závěsu za ním je s pěti zářezy Zajíc. Postrádat budou domácí zraněného Kadlece a vykartovaného Švece.

Obtížnost zápasu si uvědomuje i Michal Šmarda. "Bohemians hrají poctivý běhavý fotbal a nás musí varovat to, že se jim lépe daří na venkovních hřištích. Vyhráli ve Zlíně, Karviné i Teplicích. My jsme se ale na jejich způsob hry pečlivě připravovali, jen teď musíme teorii převést do praxe. Rádi bychom poslední kolo základní části přetavili ve tři body, což by za souhry dalších výsledků mohlo znamenat posun do skupiny o Evropskou ligu, případně vylepšení pozice ve skupině o záchranu," říká asistent trenéra Svědíka.

Klokani ve středu padli v semifinále MOL Cupu v Ostravě a poprvé v dubnu okusili pocit porážky. Předtím dokázali z poháru vyřadit Olomouc, v lize zdolat Jablonec s Teplicemi a remizovat s Mladou Boleslaví. Pyšnit se mohou skvělou defenzivou, v posledních osmi zápasech udrželi pět čistých kont. Na opačné polovině hřiště je táhne pěti brankami ze Slavie zapůjčený Jusuf, na záda mu dýchá čtyřgólový Nečas. Jeho start, stejně jako ten Ljovinův, je v ohrožení, do hry se určitě nezapojí Juliš a Švec.

"Samozřejmě je skvělé se dostat do semifinále poháru. Je potřeba to orazítkovat i v lize, kde máme své starosti. Nemáme zdaleka vyhráno, i když jsme se zvedli z toho nejhoršího a směrem do dalších zápasů můžeme dýchat. Máme teď 33 bodů, jedno kolo před sebou a jsme dvanáctí. Víme, že možnost posunu do prostřední skupiny existuje, i když to není jen v našich rukách," burcuje své svěřence Martin Hašek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček, Havlík - Navrátil, Janošek, Diviš - Zajíc
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Šmíd, Pokorný - Dostál, Jindřišek, Vacek, Bartek - Reiter, Puškáč, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.68 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Hodně nepodařený je zatím duben v podání Teplic a jejich umístění v klidném středu tabulky je v ohrožení, uhájit jej se pokusí proti Příbrami. Ta má skupinu o záchranu jistou, avšak již musí koukat do budoucnosti a snažit se vyhnout barážovým příčkám.

Teplice zakončily minulý měsíc dvěma výhrami, od té doby ale strádají. Nejprve po vyrovnaném zápase vypadly ve čtvrtfinále MOL Cupu se Spartou, následně nestačily na Ostravu, Bohemku a Olomouc, což rozhodně nebyli tak těžcí soupeři, aby Severočeši vyšli bodově naprázdno. Zápasem ve Vítkovicích navíc skončila skvělá série Jakuba Hory, jenže se tam prosadil v šestém zápase v řadě, od té doby ale odešel dvakrát bez trefy. Přesto je nejgólovějším hráčem Teplic a spolu s karvinským Wágnerem i nejlepším českým kanonýrem v lize. Na paty mu šlape sedmigólový Kuchta. Jedinými nedostupnými hráči jsou Luts a Moulis.

Skláři si veledůležitost tohoto utkání uvědomují, o přípravách promluvil Pavel Drsek. "Matematika je jasná, když vyhrajeme, nemusíme se na nikoho ohlížet. Na tréninku jsme se zaměřili na střelbu, která nám v posledních zápasech moc nejde. Proti Olomouci jsme měli situace, které jsme měli vyřešit lépe. Klíč je pomoci si standardkou nebo lepší kombinací ve hře. Když se třikrát vyhraje, nemusí se říkat nic, protože hráči to dělají sami. Ale když se nevyhraje, jsou na řadě trenéři, aby hráčům pomohli se uvolnit, aby řešili situace, jak mají. Příbram teď hraje lépe zajištěná do defenzivy, ale pořád hrají i odvážně dopředu. Takže se tam ta okénka najít dají," tvrdí asistent trenéra Hejkala.

Pro Příbram je na jaře obrovský rozdíl mezi domácími a venkovními zápasy. Zatímco doma ztratila jen proti Slavii a minulý týden při remíze proti Plzni (to se prosadil Matoušek), venku zatím vyšla bodově i gólově naprázdno, naopak inkasovala hrozivých třináct branek. Ve vzájemných zápasech těchto dvou soků navíc venkovní tým neuspěl už téměř šest let. Každý bod tak bude pro Středočechy úspěchem, k němuž by mohl pomoci právě jeden ze dvou nejlepších střelců Matoušek, start toho druhého, Antonína Fantiše, je ve vážném ohrožení. Další kanonýr Slepička se vinou dlouhodobých zdravotních potíží na hřiště stále nepodívá.

"Očekáváme zápas, který z obou stran bude na krev a o život, dá se říct. Kdyby s námi Teplice prohrály, mohly by při zápasech ostatních mančaftů vypadnout z té střední skupiny a mohly by hrát s námi v té barážové skupině. Takže pro ně existenční zápas a pro nás to samé. My chceme navázat na dva kvalitní domácí zápasy s Opavou a Plzní, chceme stejný výkon podat v Teplicích a bodovat. Pracujeme na tom, aby se nám venkovní výkony rapidně zlepšily a co nejvíc se podobaly těm domácím zápasům. Doufám, že se nám to povede, že v tomhle důležitém zápase dotáhneme mužstva před sebou, která máme na tři body, a udržíme si tam Teplice," věří trenér celku od Litavky Roman Nádvorník.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Čmovš, Shejbal, Krob - Kučera, Ljevakovič - Hora, Žitný, Hyčka - Kuchta
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Antwi - Soldát, Květ - Mingazov, Rezek, Matoušek - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.85 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
O umístění na čtvrté pozici a tím pádem i výhodu domácího prostředí ve vzájemném utkání nadstavby se v posledním kole základní části utkají Jablonec a Ostrava. Domácím stačí ke kýžené příčce remíza, hosté potřebují uspět za plný počet bodů.

Jablonec před týdnem v Ďolíčku trochu překvapivě přišel o sérii pěti zápasů bez porážky a prohrál nejtěsnějším možným způsobem 0:1. Stejným výsledkem skončily i jeho dva předchozí jarní nezdary, a to v Plzni a Mladé Boleslavi. Příčinou zhoršených výkonů i výsledků Severočechů je forma opor, především středového záložníka Trávníka a útočníka Doležala. Tito dva jsou nejproduktivnějšími hráči svého celku, první jmenovaný přidal k devíti brankám osm asistencí, ten druhý má bilanci 10+6 a je třetím nejlepším českým střelcem v soutěži. Postrádat budou domácí dlouhodobě indisponované Lischku, Štěpánka a Jankoviće.

"Hrajeme v sobotu o čtvrté místo. Je to pro nás hodně důležité utkání, ale zase by to nemělo svazovat hráče, aby to nebylo hodně nervózní. V první šestce jsme, tam jsme chtěli být. Teď už jde o udržení čtvrtého místa, což by pro nás byl úspěch. Máme za sebou porážku proti Bohemians, ale nebyli jsme horším týmem. Bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí. Teď se musíme přeorientovat na domácí zápas s Ostravou. Ročník jsme odstartovali v Ostravě prohrou a teď chceme v posledním zápase vyhrát a udržet čtvrté místo před nadstavbou. Baník postoupil do finále poháru, jsou v laufu, ale my nemáme důvod být nervózní. Jsme pořád před nimi," uklidňuje své svěřence Petr Rada.

Baníkovci do jara nevstoupili vůbec dobře, avšak v dubnu už podávají výrazně zlepšené výkony. V pohárové soutěži dokázali vyřadit Liberec a Bohemians, v té ligové zase zdolali Opavu a Teplice, mezitím ale prohráli v Plzni. Venku se jim nedaří nejen na jaře, kdy v pěti utkáních získali jediný bod a dvanáctkrát inkasovali, ale i v historii proti Jablonci. Naposledy tam Ostrava uspěla na jaře před třinácti lety, od té doby z jedenácti zápasů vytěžila pouhé čtyři body. Klíčovými postavami v ofenzivě jsou na jaře Dame Diop a Nemanja Kuzmanović, kteří v sezóně nastříleli již osm, resp. devět branek. Senegalcův start je však ohrožení, totéž platí i o dalších dvou útočnících Barošovi a Jakubu Šašinkovi. Kvůli zranění do hry určitě nezasáhne Šindelář, disciplinární tresty zase vyřadí Fleišmana s Fillem.

Důležitost utkání vzhledem k nadcházející nadstavbě si uvědomuje i lavička hostů. "Zápasem v Jablonci pro nás už vlastně začíná finálová skupina, protože oba celky v ní budou bojovat. Určitě jedeme posíleni o poslední výsledky, postup v poháru. Obnáší to i větší zátěž pro hráče, ten program je teď náročnější. Ale hráči vědí, že se o něco hraje, a věřím, že se i v tom náročném programu dokážou semknout," doufá trenér Bohumil Pánik.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Granečný - Kuzmanovič, Jánoš, Jirásek, Hrubý, Holzer - O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.55 - 6.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Série tří úspěchů o jeden gól Plzni skončila před týdnem v Příbrami, nyní se budou Viktoriání chtít vrátit na vítěznou vlnu. Proti nim stojí Dukla, která pro naději na záchranu potřebuje zabrat a z nadcházejícího utkání vytěžit co nejvíce bodů.

Západočeši před reprezentační pauzou dvakrát venku selhali, od té doby však nabrali formu a zahájili stíhací jízdu za Slavií. Ta se však zadrhla minulý týden, kdy u Litavky zvládl na Pačindův gól odpovědět Matoušek. Modročervení mají na Duklu dobré vzpomínky, neboť jejich poslední ztráta bodů ve vzájemném utkání se datuje k létu 2014. Od té doby získali plný počet bodů ze šesti po sobě jdoucích utkání s celkovým skóre 18:2. Plzeň je navíc naprosto suverénně nejlepším celkem doma - v lize tam již více než rok neprohrála a v této sezóně ztratila ve Štruncových sadech jen bod. Kromě fanoušků se bude opírat o druhého nejlepšího ligového kanonýra Beauguela, absentovat naopak budou Čermák s Krmenčíkem, jež možná doplní Ekpai, Kolář a Procházka.

Plzeňští jsou si nebezpečnosti Pražanů vědomi. "Není to jako v minulosti, kdy sezona končila 30. kolem, takže pro každého, i pro Duklu, je každý bod důležitý. Ale i my ty body potřebujeme, chceme potvrdit druhé místo a v závěrečné fázi soutěže ještě chceme bojovat o tu nejvyšší příčku," říká trenér Pavel Vrba.

Hosté z Julisky naopak zřejmě dorazí kromě Kozmy v kompletním složení, navíc posilnění o poslední úspěch s Mladou Boleslaví. S tou ještě patnáct minut před koncem o dvě branky prohrávali, přesto díky gólům Djuranoviće a Tetoura uhráli cennou remízu. Tím hráči armádního klubu ukončili sérií tří porážek a teprve potřetí na jaře bodovali. Právě autor branky proti Středočechům Djuranović je jejich nejlepším střelcem se šesti trefami.

"Plzeň je samozřejmě velmi zkušený a silný tým. Hlavně v domácím prostředí, kde v této sezoně vyhrála skoro všechny zápasy. Ale my tam rozhodně nepojedeme předem poraženi. Třeba to z nás všechno spadne a přivezeme body i z Plzně. Ta situace je taková, jaká je. Budeme se prát stejně jako ve druhém poločase proti Mladé Boleslavi až do konce. V tuhle chvíli ztrácíme šest bodů, do konce je osmnáct. Beru to tak, že máme šest zápasů na to, abychom ukázali, co v nás je," povzbuzuje svůj tým Roman Skuhravý.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kopic, Pačinda, Kovařík - Beauguel
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojič, Ďurica, Souček - Douděra, Tetour, Hanousek, Miloševič - Djuranovič, Hadaščok, Podaný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.03 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Už je to dlouho, co fotbalisté Liberce zažili pocit ligové porážky a i díky tomu drží pozici v první šestce, která zaručuje postup do skupiny o titul. Nyní míří do znovuzrozené Karviné, jež se bude chtít v nadstavbě mocným finišem dotáhnout za záchranou.

Slezanům se po reprezentační přestávce daří a v ligové soutěži dokázali vyhrát tři utkání ze čtyř. Jedinou porážku v Olomouci vykompenzovala vítězství s Ostravou, Zlínem a před týdnem senzačně na Letné. O něj se brankami postarali Guba a Wágner, který se prosadil dokonce dvakrát a je momentálně nejen nejlepším střelcem týmu, ale spolu s Horou i nejgólovějším Čechem v soutěži. V závěsu je za ním s osmi trefami Lukáš Budínský. Chybět však domácím bude zraněný Puchel, start Dreksy je nejistý.

Prozatím úspěšná je anabáze Františka Straky ve Slezsku. "Liberec vnímám z těch týmů, proti kterým jsem měl možnost mužstvo vést jako trenér Karviné, jako nejkvalitnějšího a nejnepříjemnějšího protivníka. Ten tým má velkou vnitřní sílu, je hodně silový a má výjimečného střelce Libora Kozáka," upozorňuje zkušený trenér.

Hráči Slovanu již šest zápasů neokusili pocit porážky, teda alespoň v normální hrací době. Z poháru totiž po prodloužení vypadli v Ostravě, v lize však získávají skvělé výsledky. Vedle remíz na Slavii a v Jablonci dokázali porazit Zlín, Mladou Boleslav a v atypickém utkání před týdnem i Slovácko. To se prosadil třikrát Kozák, pokaždé to bylo z penalty. Právě Libor Kozák je se sedmi trefami nejlepším střelcem týmu, přestože přišel až v zimě. O gól méně má Roman Potočný. Ani Liberec netrápí rozsáhlá marodka, k dispozici nejsou jen zranění Oršula a Sýkora.

Hosté rozhodně neočekávají jednoduchý zápas. "Bude to pro nás velmi těžký zápas, protože Karviné jde o záchranu. Hrají teď slušně, poslední zápasy i vyhrávají. Přišel nový trenér, nový vítr, ukazuje se to i na výsledcích, určitě to prospělo mužstvu. Ale celou sezonu považuji Karvinou za nebezpečné mužstvo. Mají to trochu těžší, že hrají o záchranu, takže jsou pod psychickým tlakem," říká kouč Zsolt Hornyák.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Čolič, Krivák, Rundič, Záhumenský - Budínský, Smrž - Ba Loua, Lingr, Guba - Wágner
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Mara, Potočný - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.16 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Ve čtvrtečních ranních hodinách přišla zpráva, že trenéra Ščasného vystřídá na lavičce Sparty Michal Horňák. Zda oproti nepovedenému týdnu nastane ve zbytku sezóny zlepšení, o tom může napovědět už závěr základní části v Opavě, která bojuje o postup do skupiny o Evropu.

Slezané podávají diametrálně odlišné výkony doma a venku. Zatímco na svém hřišti ze čtyř jarních utkání jen jednou prohráli a jednou remizovali, při výjezdech na půdu soupeře však získali pouhé tři body ze šesti pokusů. Naposledy ve vyhecovaném derby podlehli rivalovi z Ostravy, předtím zvládli porazit díky gólům Jursy a Smoly Olomouc. Neblahé vzpomínky na sobotního soupeře mají příznivci Opavy. Ta se totiž před svým sokem musela poklonit desetkrát v řadě, poslední bod i výhra přišly před dvaceti lety. Právě zmiňovaný Smola je tahounem ofenzivy žlutomodrých, jediná branka mu chybí do dvouciferných čísel. Pozitivem pro něj i spoluhráče je, že jediný, nad kým visí otazník ohledně startu, je Janetzký.

"Sparta aktuálně řeší nějaké své problémy, ale tím se my nezabýváme. Změna trenéra pokaždé nějaký impulz může přinést. Musíme se soustředit na svůj výkon a předvedenou hru, která se musí zlepšit. Chceme zabojovat o tři body a teprve pak se můžeme bavit, na co to stačilo. Sparta je přes své současné problémy pořád vysoce kvalitní tým s výbornými a nadprůměrnými individualitami," varuje trenér Ivan Kopecký.

Sparta dlouho vypadala na to, že jí zimní pauza pomohla a vzchopila se, po reprezentační přestávce už ale přišly opět neblahé výsledky. Ze čtyř ligových zápasů získala jen čtyři body a před týdnem se musela poklonit Karviné, která vzájemný střet jednoznačně opanovala. Krom toho v poháru horko těžko přešla přes Teplice, aby ve středu bez nároku podlehla Slavii, čímž přetekl vedení pohár trpělivosti a Zdeněk Ščasný byl odvolán. Nejúspěšnějšími zakončovateli jsou dva Afričané. Vedle kanonýra Tetteha je to penaltový exekutor Kanga, oba mají na kontě jedenáct branek. Druhý jmenovaný se však na hřišti kvůli disciplinárnímu trestu neobjeví, na tribuně tak bude sedět vedle dalších zraněných spoluhráčů Ben Chaima, Panáka, Kadlece, Pulkraba a Dočkala.

Jednoznačný cíl si do konce ligy stanovila lavička hostí. "Myslím, že pro nás hraje čas. Kdyby se hrál týdenní cyklus, tak se v tom možná budou kluci víc patlat. Takhle to nejde - šok, výměna trenéra, jdeme do dalšího zápasu a chceme vyhrát. Musíme se vrátit na vítěznou vlnu. Dalším zápasem začíná nadstavba, a to budou nejtěžší zápasy v sezoně. Musíme se připravit tak, abychom udrželi třetí místo. Proti Opavě nás čeká houževnatý a těžký soupeř," tvrdí čerstvě jmenovaný trenér Horňák.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Stáňa, Zavadil, Schaffartzik, Jursa, Zapalač - Smola
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Štetina, Costa, Hanousek - Karlsson, Hložek, Sáček, Frýdek, Čivič - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.66 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Pro oba týmy důležitý zápas se v rámci posledního kola základní části FORTUNA:LIGY odehraje v Edenu. Domácí Slavia dvakrát v řadě ztratila a její náskok na čele se výrazně ztenčil, Sigma se na jaře rozehrála k dobrým výkonům a je ve hře o Evropu.

Sešívaní ve středu zásluhou dvou tref Součka a jedné Masopusta jednoznačně porazili rivala Spartu, předtím však čtyřikrát v řadě nevyhráli. Nutno dodat, že nešlo o bůhvíjak lehké zápasy. Těsné porážky s Chelsea nebo remíza s Letenskými určitě nejsou ostudou, horší už byla týden stará prohra ve Zlíně. Konkurentovi z Plzně se daří o něco lépe a stáhl ztrátu už jen na čtyři body. Slávisté se budou spoléhat na suverénně nejgólovější ofenzivu v soutěži a domácí prostředí, v němž již jedenáctkrát v řadě v lize neprohráli. O finální fázi se stará především trio záložníku. Stoch ke dvanácti gólům přidal deset asistencí, produktivní jsou i Souček (10+5) a Hušbauer (9+11). Absentovat budou domácím dlouhodobě indisponovaní Tecl s Hromadou, nejisté jsou starty Coufala, Ševčíka a Zmrhala.

Důležitost duelu si uvědomuje i lavička Vršovických. "Těžký zápas, poslední kolo základní části, oběma týmům jde o hodně. Moc dobře víme, o co hrajeme. Ve Zlíně jsme to bohužel nezvládli. Ale v derby jsme vyhráli 3:0 a výkon byl možná jeden z nejlepších v sezoně. Ale furt je na čem pracovat, řadu šancí jsme neproměnili a nedotáhli. Olomouci trochu nevyšel podzim, ale teď už je to zase tým, který pravidelně sbírá body. Očekávám ofenzivní zápas, s Olomoucí to vždy bývá dost otevřené se spoustou šancí a padá i dost gólů," říká kouč Jindřich Trpišovský.

Sigma patří na jaře i přes úvodní porážku mezi nejlepší ligové celky, kromě porážky s Jabloncem neuspěla na Spartě a v Opavě, jinak je stoprocentní. Naposledy zdolala tabulkového konkurenta z Teplic, a to zásluhou Plška a Housky. Nejlepším kanonýrem Olomouce je prozatím Nešpor se sedmi přesnými zásahy, v závěsu je pětigólový Plšek. Tři branky má na kontě Šimon Falta, jenž si může připsat jubilejní stý start. Do zápasu určitě nezasáhnou jeho ze zdravotních důvodů nedostupní spoluhráči Hála, Pilař a Vepřek.

Úlevu z povedeného jara pociťuje i realizační tým Hanáku. "Jsem strašně rád, že kolo před koncem máme jistotu minimálně té prostřední skupiny. Samozřejmě asi všichni v tuhle chvíli očekávají, že prohrajeme na Slavii. Ale nemyslím si, že tam pojedeme dopředu odevzdaně a tak, abychom si jen splnili to 30. kolo," burcuje trenér Václav Jílek, který v pátek podepsal prodloužení smlouvy.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Stoch - Škoda
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Chvátal - Zahradníček, Plšek, Kalvach, Houska, Falta - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.84 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
V nově zavedené nadstavbě se osmý celek ligové tabulky utká ve vyřazovací části s devátým a právě tyto dvě pozice drží sobotní soupeři, Mladá Boleslav a Zlín. Zatímco domácí již tři utkání v řadě nevyhráli, Moravané před týdnem utnuli svou sérii porážek.

Středočeši dlouho byli posledním na jaře neporaženým celkem v lize, duben se jim však zatím nevyvedl podle představ a kromě remíz z Ďolíčku a Julisky prohráli doma s Libercem v přímém souboji o šestku. Zápas na Dukle jim navíc nemohl dodat moc sebevědomí, neboť v poslední čtvrthodině prohospodařili náskok 2:0, který vystříleli Komličenko a Mašek. Ruský kanonýr se na jaře lehce zadrhl, přesto je nadále suverénně nejlepším ligovým kanonýrem s dvaadvaceti brankami, z jeho spoluhráčů je mu nejblíže Přikryl se šesti. Ten se jinak stará především o předfinální fázi, nasbíral totiž již devět asistencí. Nyní bude pro svůj tým ještě důležitější, neboť kvůli žlutým kartám chybí Matějovský a Mareš, zranění jsou zase Ewerton a Túlio.

Neúspěchy a potřebu je napravit si uvědomuje i Jozef Weber. "V předchozích třech zápasech jsme nevyhráli. Na domácím hřišti chceme tuto nepříjemnou bilanci napravit, abychom vstoupili do nadstavbové části ligy z nejlepší možné pozice," říká slovenský trenér.

Ševci mají na jaře výsledky zásadně po sériích. Na úvod třikrát prohráli, následně dvakrát uspěli, po čtyřech dalších porážkách přišla před týdnem šokující výhra nad Slavií, kterou nádhernou ranou trefil Džafić. Dalším povzbuzením pro Zlín můžou být jeho výsledky v Mladé Boleslavi, v posledních pěti utkáních tam totiž získal hned devět bodů, naposledy ve městě automobilky uspěl téměř přesně před rokem. Na obranné polovině žlutomodří spoléhají mimo jiné na Gajiće, jenž si může připsat stý start v lize. V ofenzivě je hlavním tahounem Tomáš Poznar se šesti trefami, o jednu méně má na kontě Vyhnal. První jmenovaný však bude kvůli žlutým kartám chybět, ze zdravotních důvodů zase nejsou k dispozici Čanturišvili a Hronek.

Důvěru svému týmu projevuje také trenér hostí. "Boleslav se v zimě dobře posílila, mimo jiné bývalými zlínskými obránci. Ale postupem jara šla jejich výkonnost trochu dolů. My jsme naopak se Slavií dokázali, že můžeme hrát rovnocennou partii s kterýmkoliv mužstvem. Je k tomu potřeba ale maximální koncentrace na výkon a vyvarování se chyb zejména před vlastním pokutovým územím, protože Boleslav je mužstvem, které je umí využít, dává hodně gólů. Pikantní na souboji je, že se může v nadstavbě hned dvakrát opakovat," upozorňuje Roman Pivarník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Hubínek, Hájek, Jugas, Fulnek - Takács, Tatajev - Ladra, Bucha, Přikryl - Komličenko
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Holík, Hnaníček, Buchta, Gajič, Bartošák - Džafič, Hlinka, Jiráček, Podio - Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.29 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29223470:2269
2.Viktoria Plzeň29205443:2765
3.Sparta Praha29166749:2754
4.FK Jablonec29146949:2648
5.Baník Ostrava291361038:3245
6.Slovan Liberec29119932:2642
7.Sigma Olomouc291241336:4140
8.FK Mladá Boleslav291091049:4439
9.Fastav Zlín291231432:3739
10.FK Teplice291051432:4235
11.SFC Opava29961439:4633
12.Bohemians Praha 190529891228:3633
13.1. FC Slovácko291031631:4433
14.1. FK Příbram29861533:6330
15.MFK Karviná29751737:5226
16.Dukla Praha29551925:5820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes remiza ideal. Udrzi nas na 5.miste a zaroven zustaneme ve hre o misto 4. No a kdyby sme zase nejak haluzove urvali vyhru jako na ppdzim, tak zas aspon bude Ondraschovi praskat cevka.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Internetová chuliganka Jbc. snažící si najít imaginarniho soupeře

Reagovat
ondrasch77

Asi tak imaginární nebude, když máš neustálou potřebu se k tomu vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, když sem se královsky bavil nad tvým kadrovanim a jebanim do FCB

Reagovat
ondrasch77

Jebáním? Tak jo...

Reagovat
smazaný uživatel

trevor? ten nejebal už od devadesátek

Reagovat
ondrasch77

To nedokážu posoudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, viz. Tvé imaginární hecovani na netu, koště

Reagovat
ondrasch77

Treve pls, teď už píšeš úplný nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Předpokládám, že Horňák povalí na sparťanské srdíčko, takže Frýdek, Zahustel a možná i Vácha budou hrát

Co se týče nás,remízka ideál, ale ani prohra by nějak nevadila. Ale 2x s Jabloncem neprohrajeme, takže v nadstavbě jim to příapdně vrátíme

Reagovat
doshcz

nedávej mu tady nápady vole

Reagovat
ondrasch77

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:0

FK Teplice - 1. FK Příbram 3:2

FK Jablonec - Baník Ostrava 3:1

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 2:0

MFK Karviná - Slovan Liberec 2:2

SFC Opava - Sparta Praha 1:1

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:0

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.bezfrazi.cz/krok-zpatky/

Pokud někdo ještě náhodou nečetl, doporučuju.

Reagovat
ratusek

už jsme to řešili pár článků zpátky

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo to je tvl ????

Reagovat
KingMaster13

Asi nejhorší golman, kterýho jsem ve Slávii kdy zažil

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomenes si u kteryho clanku prosim?

Reagovat
Kepy_FCB

V Peltonci pravidla fotbalu neplatí proto dnes bojkotuju

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Na našem zápase bude u VARU zase Královec Už se fakt těším, co tam zase vyvede za kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Jinak co sestava? Já bych to od derby ani moc neměnil. Myslím, že se uzdravil Coufal, tak on místo Frydrycha a jinak bych ještě asi pošetřil Ngadeua, který toho teď měl hodně. Navíc s Kúdelou by kvalita nijak neutrpěla.

Reagovat
KingMaster13

Asi jo, hlavně Sigma se nebojí hrát i směrem dopředu, takže bych postavil hlavně rychlostní typy na křídla. Střed zálohy určitě neměnit a obranu až na toho Coufyho tak asi taky ne Dneska to musíme vyhrát za každou cenu, protože 4 body náskok do nadstavby by nám dávali docela luxus, který určitě využijeme, protože pojedeme do Liberce a do Ostravy a tam prostě budu hrozně moc spokojen pokud dáme alespoň 1x win. Jablonec.....víš jak na ně umíme viď? Sparta ta proti nám zase je schopná nějak uhalužit bod. Já vím, že to zní hnusně a vtipně ale já tam vidím největší šance na výhru proti Plzni

Reagovat
KingMaster13

Jinak dnes to hlavně zvládnout za 3 body, ať do nadstavby máme náskok v podobě 2 remízových zaváhání k dobru na Plzeň, pokud s nima bychom uhráli remízu, tak si můžeme dovolit i 3

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci naposledy výhra před 13 lety, kdy jediná sociální síť byla lide. cz, libimseti, cz a maximálně spolužáci. cz.

Chodilo se na dnes již neexistující diskotéku ve F2F na Stvanici místo mesendzru bylo ICQ.

Dneska po dlouhé době bezstarostný výjezd, kdy výsledek řeší snad jen internetová uderka Jablonce honici si triko na kralovi, přitom... To je jedno

Dneska bych byl vážně rád a byl mile překvapen, kdyby trenér dal šanci mladým, aby si stáří odpocinuli. Páté místo cajk.

Jazda!

Reagovat
KingMaster13

Spolužáci.cz To byla legendární stránka, když jsem šel na gympl tak jsem díky ní už v květnu věděl, co tam budu mít za lidi

Reagovat
lichna.

ICQ byla topka. A co se týče mladých, myslím, že se bude spíše tlačit na to, aby se neprohrálo. Takže je čekám na lavičce, ale nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

IRC > ICQ jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty znáš mIRC? Pičo na tom svého času jela půlka Modřan jako komunikační kanál

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny.. tam se dalo delat veci

Reagovat
smazaný uživatel

To už je taky dobrý prehistoricky dědeček. Ale úplně mi vypadlo z hlavy, že to existovalo notabene že by to vůbec někdo znal.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vim o lidech, co tam furt jedou jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Ten program mám také ještě nainstalovaný na notasu, ale neotevrel sem to už dlouho, no...

Ale máš pravdu, moji kamarádi z Modřan, někteří, tam ještě fungují, ale je jich již tuze málo

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti... Koupim u stadionu listky na sever?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparťan?

Reagovat
KingMaster13

Teď jsem si toho taky všiml. Tak to aby tam potom pro svoje bezpečí raději nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrotim to nijak... Fandim sparte ale rad bych se podival i do kotle SKS

Reagovat
KingMaster13

Ale jako máš odvahu.... já bych do toho vašeho nešel za nic na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti rozumim, ale ja to tak nehrotim.. Nemam problém fandit ani baniku na bazalech

Reagovat
KingMaster13

Potom ok, užij si to. Lístky by měly být si myslím Rozhodně tam buď ale už tak hodinu před utkáním a ne na poslední chvíli. Tím, že lístky jsou na TS levnější tak vždy mizí jako první

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Když nebude mít nic cizího a nebude řvát nic proti domácím je prakticky vyloučeno aby měl problém.

Někteří opravdu legrační jste

Psali že ted naposledy byli i chachaři v kotli ACS co nesehnali lístky

Reagovat
KingMaster13

Tak ve sparťanským kotli se často perou i mezi sebou, tam občas stačí říct i blbý slovo a dostaneš tam přes držku. Do toho kotle se bojí chodit i normální Sparťani A co se týče jeho, tak záleží jak bude opatrnej. Stačí aby si zapomněl sundat třeba náramek ve sparťanských barvách a nebo si třeba někdo všiml tetování apod.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a nema snad pravdu?

Reagovat
Aldeano

Pokud se často kouká na Proč a myslí si, že je to dokument, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. no ja toho byl nejednou osobne svedkem

Reagovat
Aldeano

Že měl někdo náramek soupeře na TS a byl bit? Spíše narážím na to, že je to gaučák co má info z Blesku.

Reagovat
smazaný uživatel

ne.. si sem te nepochopil, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ti je sice hezke, ale poradte mi jestli na sever koupím u stadecu ten listek jelikoz podle ticketportal je full. Ale na acs se kotel taky neprodava na netu, jen na miste.. Tak jestli to funguje stejne?

Reagovat
KingMaster13

Nepotřebuješ lístek na sever Pokud tam chceš jít, tak se tam dá dostat i s lístkem na jinou tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi o atmosféru ne o fotbal

Reagovat
KingMaster13

Když lístky na sever nebudou, tak si kup lístek třeba na západ a normálně tam jdi. Sice je to dražší ale lepší než nic Tam to nikdo nekontroluje

Reagovat
Coutinho10

no posledne to celkem kontrolujou a kdo ma listek na jih, tak ho nepustej vchodem na sever...nevim teda, jak to je v utrobach u jihu ted, jestli to tam viv kontrolujou, ale takto to bylo prej s Chelsea a i na derby posledne v Mol Cupu, ze jsem mu musel pri vstupu ukazat, kde mam permici a typka, co byl prede mnou, tak poslal do toho druhyho zadniho vstupu

Reagovat
KingMaster13

Tak na Chelsea museli, protože tam byly zavřený ty sektory a derby je rizikovej zápas

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, co dnes , ale Mol Cup nikdy nehrotili a nebylo plno, ale asi v tomhle mas pravdu

ale i tak si myslim, ze to je proste nasledek toho trestu od UEFY a nechceme, aby byl sever plnejsi, nez skutecne ma byt, protoze pak vsichni stoji na schodech a pri evropskych zapasech z toho bude zase pruser

Reagovat
KingMaster13

Tak ať to dělají jen na EL Zase když je ten sever nabitej k prasknutí tak to opticky vypadá o dost lépe

Reagovat
Coutinho10

jo to nepopiram, ale kdyz se tam clovek nemuze hnout, tak to taky neni idealni jsem fakt zvedavej, jestli u vstupu budou chtit videt permici i dnes

Reagovat
Losinho

Stačí ti jakýkoliv lístek a pak prostě koridorem přijdeš stadion.

Reagovat
Losinho

Projdeš

Reagovat
db18

Prý je ohledně Vrby hotovo a už se mluví jen o penězích.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak mu zaplaťte

Reagovat
KingMaster13

Ty vole konečně můžete Plzeň ojebat a ne naopak. Vrba by vás zvednul proboha

Reagovat
db18

...aby to nebylo nakonec přece jen naopak a on tam nejel s mašlí.

Reagovat
KingMaster13

Jako u Plzně tomu docela rozumím. Už vám to stagnuje a chce to oživit. Na druhou stranu s ním máte jistotu, že poháry vždy ukopete alespoň skupinu a v lize budete do druhého místa. Takhle k vám může přijít taky nějakej šašek co vás potopí. A u Sparty to nechápu už vůbec. Vrba je spolu s Trpišákem momentálně nejlepší českej trenér

Reagovat
db18

V případě, že by se pokračovalo ve stejném stylu i v příští sezoně, tak budem mimo top6

Navíc je to u nás prý rozhádané, takže má Vrba ztížený podmínky, jak to změnit, takže si myslím, že když zůstane, tak se víc jak 20 minut z 90 stejně hrát nebude.

Reagovat
KingMaster13

Furt ale ty zápasy umíte vyhrávat a stačí vám to, navíc hráči ukázali, že poháry jim u prdele nejsou.

Reagovat
db18

...o gól. Navíc se Slováckem, Bohemkou atp. Od silných dostanem náklep a s o rok starším kádrem už to může končit remízou 1:1 místo výhry 1:0 - jako teď s Příbramí, která nás kvůli Mingazovovi s Matouškem taky mohla porazit.

Reagovat
KingMaster13

To byla genialita našeho vedení, které vyzbrojilo tým, co vás mohl sejmout Nicméně jako pro Plzeň to asi taky nebude špatné řešení, Vrbu to u vás evidentně nebaví a i ti hráči za ním asi moc nejdou, čemuž nechápu. Takovej Limba si mohl chlemtat jak chtěl a nebojuje za něj.Přitom může přijít někdo ostrej a budou mít všichni po prdeli.

Reagovat
db18

Hlavně by to dost zpříjemnilo pozici jeho nástupci. Vrba by byl najednou v očích mnoha personou non grata (i když já bych ho tak nevnímal, pokud by se pak negativně nevyjadřoval o Plzni, což nemyslím, že by dělal) a odpadl by strašák, že kouče, ač úspěšného, stejně nahradí Vrba, až zase bude k dispozici (v případě, že by od nás šel do zahraničí).

Reagovat
db18

...takže, jestli od nás má Vrba odejít, tak je tohle pro klub možná i ta nejlepší cesta.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo ale takovýho druhýho trenéra najít to je taky dost oříšek. Být váma tak pak by mi dával rozum asi Jílek, Paclík je z Olomouce takže by to tam nějak pořešil a Jílek je i docela progresivní trenér, který by v Plzni čas dostal

Reagovat
Kang & Kodos

Když byl u repre, tak tady žádnej strašák nebyl, a stejně jste protočili snad čtyři jména

Reagovat
db18

3 - z toho jeden byl DUml. to nejde brát vážně, a Krejčí skončil sám. A Pivarníkům projev hry (když už byl Vrba v Rusku) se pak neustále porovnával s Vrbou a hledali se v něm nedostatky.

Reagovat
Kang & Kodos

Takovej Koubek letěl po pár nepovedenejch zápasech, když předtim zachránil pro Plzeň celou sezonu. A Krejčí sice oficiálně odešel sám, ale mluvilo se tam i o jinejch důvodech, ne?

Reagovat
KingMaster13

To byl vždycky takovej fackovací panák. U nás přišel v těch největších hovnech a i přesto, že dokázal vykydat velkou část toho hnoje tak letěl po půl roce

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Mě ten Koubek přijde takovej nemastnej, neslanej...

Reagovat
KingMaster13

Je..... nemůžeš o něm říci, že by byl extra dobrej ale špatnej trenér to taky není

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lichna.

Já třeba na něj vzpomínám strašně rád. Pod ním jsme hráli slušný fotbal a hlavně naposledy byli na 3.místě..

Reagovat
KingMaster13

Já na něj taky nevzpomínám špatně. Jen mi přijde hrozně vtipný jak ho všude hrozně rychle vylili a to měl výsledky

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Koubek byl v tom období mezi Vrbama ( ) jedinej trenér, kterej mě přesvědčil, že by si tady zasloužil zakotvit nastálo. Nebo aspoň na pár let.

Ten jeho konec mě doteď mrzí.

Reagovat
Blasphemer

S tímhle naprosto souhlasím. Psal sem to tady už před jeho návratem. Dostal nás ještě jednou do LM, ale dál už to nefunguje. Je třeba mu poděkovat za všechno a vydat se konečně cestou, kde nebude pořád strašit jeho stín. Není to přece jedinej kvalitní trenér pro Plzeň, co běhá po světě.

Vrby si budu navždy vážit a neměl bych mu za zlý, ať už by šel kamkoliv, ale měl by to u nás znovu nakopnout už někdo jiný.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko říct. Záleží, kdo všechno do toho bude mluvit. Když už máme sportovního ředitele, tak by snad měl všechno řesit on a na názory nějakýho Kotalíka nebo Čupra srát. Jestli do tohodle prostředí přitáhnou Vrbu, tak to bude katastrofa.

Reagovat
KingMaster13

Jako právě, že sportovní ředitel je Rosa. Ten mu do toho kecat nebude a myslím si, že mu i splní nějaké přestupové přání. Spíš jde o to aby si ty důchodce z Plzně nevzal k vám a nevyházel Hložka aspol Zase ale on je typ, že si myslím že by měl fakt úspěch. Ze Strany Sparty a asi i Plzně se to chápat dá. Jakožto nehorší možné řešení to je pro samotnýho Vrbu, který si tím udělá dost zlou krev a do Plzně do které se vždy mohl vrátit jakožto takovou jistotu, tak si zavře navždy dveře. Zase ale on má obrovský úspěchy a ve Spartě by měl úplně jiné možnosti k posilám než v Plzni.

Reagovat
doshcz

z Plzně do Sparty určitě nikdo nepřestoupí, leda bysme je ojebali o Hroša

Reagovat
KingMaster13

To si povíme na podzim až u vás bude na pravé straně lítat Petržela

Reagovat
doshcz

jako ani bych se nedivil

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že tim bysme jim všechny ty sparťany v plzeňskym dresu vrátili i s úrokama

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně tohle jediné vidím jako jediné negativum u jeho příchodu Hrozba, že by si ty důchodce z Plzně mohl natahat k vám a pohřbít vaše mladé naděje. Zase ale v podobě titulu by jste mu to rádi odpustili

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba bude ve Spartě neskutečnej válec, jeho styl se do Sparty přesně hodí, má tak Drchala, má tam Hložka, potebuje pracovitý hrotáky a vostrý křídla, nějaké posily a bude to divoká sezona, podle mě Sparta jde pomalu nahoru, zatímco Slavia sice měla úspěch v EL, ale půjde dolů, protože má přestárlý kádr, který bude chtít držet za zásluhy ako Plzeň, a to bude cesta do pekele.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
KingMaster13

V jakým směru? Že jde pryč nebo podepisuje novou smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdu proti proudu jako když se o něm spekulovalo posledně, ale já bych ho i bral.

Reagovat
Greny

Rada do Plzně ?

Reagovat
db18

V průběhu jara se spekulovalo, že trenér bude na H. Holoubek? Habanec? Ale plukovník by na ty hráče asi platil.

Reagovat
Kang & Kodos

Hřídel

Reagovat
Briggus

nebo taky na hovno

Reagovat
db18

To nevim, o Hornyakovi se nemluvilo.

Reagovat
Briggus

charakter

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Hjílek

Reagovat
lichna.

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít profi licenci hotovou až za rok na jaře.

Reagovat
KingMaster13

Rada není špatnej ale není to kouč na výhru titulu. Být Plzní tak jdu do někoho progresivního

Reagovat
Blasphemer

Tak on možná Šádek bude teď uvažovat tím směrem, že je třeba srovnat kabinu a tady se Rada úplně nabízí.

Reagovat
KingMaster13

Jako to jo, céres to jistí

Reagovat
Blasphemer

Nechtěl bych ho, ale na druhou stranu bych ho některým hráčům alespoň na půl sezóny dopřál. Pak by to mohl vzít někdo malinko progresivnější.

Reagovat
KingMaster13

Jako Radu by ti vaši chlemtáci hned odstřelili ale je pravda, že on by jim udělal ze života peklo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Říķáš totální hovadinu... vůbec to tak neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na tipaci kurs 4.4, že Vrba 31.12 nebude trenérem Plzně a to má podle mě docela hodnotu.

Reagovat
db18

Nebylo to na Hapala taky?

Reagovat
Greny

jo a konecne dava ten prestup Hlouska smysl :) Limba bude hrat krajniho beka ve Sparte

Reagovat
KingMaster13

Teď by na něj řvali, že je hovado v Plzni

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

A já myslel že se to dělá kvůli zadní řadě Havel, Hejda, Hubník, Hloušek.

Reagovat
mistr129

V bráně Hruška a zatažený záložník Hrošovský

Reagovat
db18

Vedle něj Hlavatý a před nima Hořava... na levém kraji Hezoučký, na pravý kraj vyměníme Vrbu za Hložka... a už nám chybí jen útočník (Higuaín?).

Reagovat
mistr129

Holenda

Reagovat
ondrasch77

Spíš Haris Harba (double H)

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak ten už tu jednou skoro byl.

Reagovat
ondrasch77

To u nás skoro taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

A mohl by se vrátit do základu Lukáš Vácha, když pod ním hrál i v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Reagovat
exse

Zajímavý. Jako je asi jistý, že by Spartu dal do pořádku a udělal nějaký úspěchy, ale po dvou třech letech by to zase přestal zvládat a Sparta byla zpět na začátku. Ačkoliv Spartě přeju jen to nejhorší, tak z mého pohledu by bylo zajímavý vidět tam Gulu nebo Svědíka, co by dokázali mít k dispozici takovej budget.

Reagovat
Blasphemer

I kdyby tam šel, tak podle mě vyhoří jako každej jinej. Myslím, že tam nedostane potřebnou volnost, důvěru a bude mu do toho kecat dalších deset lidí.

Reagovat
db18

Spíš pohovor zase skončí otázkou Křetínského, za jak dlouho se mu v jeho systému vrátí krajní beci zpátky... akorát tentokrát to neukončí Křéťa, ale Vrba.

Reagovat
Blasphemer

Nebo mu nabídne max. dvě stě měsíčně jako posledně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Podle Vacka má 45%

Reagovat
lichna.

To snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

parada verim tomu, ze ma podobnej pohled na fotbal jako Rosa a spolecne by vybrali slusny hrace.. a spojeni arogantni trener a Sparta? za me v poradku

Reagovat
San Iker

Pojď synu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to placate s Vrbou , ze pujde do Sparty ? Jste normalni ? Do Sparty pujde M. Hašek, toho za cca 6-9 mesicu vyhodi a nastoupi Jílek,kterej v tu dobu bude propusten z Olomouce...kazdopadne Vrba ted z Plzne primo do Sparty neni realny

Reagovat
Kepy_FCB

Mě zase včerai jeden dědek fandící Plzni přesvědčoval že Plzeň koupila Matouška...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba jde do Sparty, už je to prakticky jistý, mluví se o tom v jistých kuloárech, media zatim nic.

Reagovat
FCSL

Vrba do Sparty ideální Od začátku si to myslim, že Sparta prostě MUSÍ jít po něm, kor když chce českýho kouče. I on vážně vypadá, že už ho to v Plzni úplně nenaplnuje a tohle pro něj bude obří výzva, která ho zláká. A hlavně z pohledu Sparty není jiná možnost. Jako baví mě představa Jílka a M. Haška Si pamatuju, jak Slávisti ohrnovali nos nad Trpišem, kterej hrál s náma pravidelně skupinu EL. A Hašek s Jílkem byli nedávno pomalu před vyhazovem ze současných klubů... Jako nejsou špatný a když se jim šance nedá, tak se těžko zjistí, jestli na to už maj nebo ne, ale tohle by byl další velkej risk a nemyslim si, že si ted můžou dovolit zase riskovat. Dojít si pro Vrbu je nejlepší volba

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý zápas pro Baník, aspoň remíza by měla být, určitě je lepší být 4. než 5., sedm bodů bysme už na Jablonec v nadstavbě neuhráli, tím jsem si celkem jistý a Boleslav nebo Olomouc ze skupiny o Evropu budou nebezpeční, i když by pro nás hrálo domácí prostředí, navíc bych vůbec neodepisoval Liberec, dnes budu od vyjebu s lístky poprvé fandit MFK, aby je obrali. Tak sebevědomý, abych počítal s výhrou poháru nejsem, vzhledem k soupeři je respekt na místě.

Samozřejmě, jak už naznačují kurzy, 1,5 na Jablonec, 6 na Baník aktuálně, tak i vzhledem k poháru a tedy únavě a absencím, tak to bude pro Baník hodně těžké, ale s tímhle Jabloncem se určitě dá hrát, nahrává nám i méně teplé počasí a na fotce na TW jsem viděl i Diopa, takže by teoreticky mohlo být v útoku koho vystřídat. Mladí tam jsou taky, ale určitě je ani z lavičky neočekávám, Diop tam půjde v šedesáté minutě, Mešaninov v osmdesátém, buď jako útočník nebo obránce a Bolf možná přidá další vteřinky v rámci taktického střídání, kdyby byl stav příznivý.

Reagovat
Shevchenko

jako jeden z klíčových zápasů sezóny. Pokud vyhrajem tak jdem do nadstavby ze čtvrtého místa, s remízou bychom už moc šancí neměli a s prohrou už vůbec ne. Liberce se tak trochu bojím, kurzy nasvědčují tomu, že nás po dnešku bodově dotáhnou, což se snad nestane. Nakonec to 6. místo není tak neatraktivní, jak se původně zdálo, teda aspoň pro Slovan ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky úplně nemyslím, Karviná je fakt v laufu, mají na ně, ale kdyby nás náhodou Liberec dohnal, tak ještě o to větší tlak na nás bude při zápasu v Ostravě, navíc oni mohou vyhrát doma nad Plzní, která hraje venku prostě špatně celou sezónu, až na jednu, dvě výjimky, bod se Slavií uhrát taky mohou, v Jablonci ani na Spartě bez šancí taky nebudou...Nic není jasné.

Reagovat
Shevchenko

Ono se to hraje už dneska? A já celou dobu myslel že až v neděli jako minulé kolo.

Takže dnes výhra všech tří slezských klubů a budu naprosto spokojen.

Reagovat
Losinho

Minule se to celé posouvalo kvůli naší odvetě v EL

Reagovat
PavlíčeQ

Tak pome dneska Baník Vostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, Gablonz výhra snad dnes bezstarostný fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Dycky Pelta

Reagovat
lichna.

OT: Na podzim se nejspíše bude konat sraz české sekce.. Pár lidí se mě na to ptalo - tady je diskuse k srazu.. https://www.eurofotbal.cz/clanky/scasny-spartu-trenovat-nechci-29370/

Podrobnosti se dají vyčíst v diskusi, ale obecně, termín a kompletní program se bude plánovat, jakmile bude rozlosována nová sezona.. Tak kdo by měl zájem, sledujte diskusi.

Reagovat
Posledni Kovboj

ten titulek

Reagovat
Jackmaker1989

Chápem to správne, že ak Slavia vyhrá pohár, resp. Baník a Baník skončí najhoršie 4tý tak potom 5ty po nadstavbe bude hrať s víťazom 7-10. o EL?

Reagovat
mistr129

Jo, a když vyhraje Baník z pátého či šestého místa, pak s vítězem 7.-10. hraje čtvrtý

Reagovat
Jackmaker1989

To je určite tak? Nemá náhodou 3.-4. isté miesto a ak vyhrá Baník a bude 5.-6. tak sa o žiadnu EL nehrá?

Reagovat
mistr129

Kvalifikace by se nehrála jen v případě, že by play-off o 7.-10. místo vyhrál ten samý tým jako pohár.

Reagovat
Jackmaker1989

Jaké tipuješ dnes výsledky? Nemyslím si, že sa oplatí dnes MB ani Zlínu vyhrávať a ísť do 6ky, či? Ten kto bude 6ty má najhoršiu pozíciu.

Reagovat
mistr129

Boleslav ani Zlín už se tam dostat nemůžou, mají s Libercem horší vzájemné zápasy. Je to jen mezi Libercem a Olomoucí. Slovan určitě bude hrát na výhru, ti se můžou dotáhnout na tři body čtvrtému, u Sigmy někdo spočítal, že procentuelně větší šanci na Evropu mají v případě remízy nebo prohry, ale nevěřím, že by to pouštěli.

Reagovat
FCSL

Kéž by se dneska vyhrálo, pak by to 6. místo nemuselo bejt tak špatný, ale nevěřim nám na výhru. Úplně vidim, jak vytečem a pak dojedem na to 6. místo se ztrátou. Zápas pro Maru, já bych vyndal Malinskýho, ale Zsolt asi vyndá Peška. Jinak asi klasika, není moc co měnit

Nguyen - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Malinský, Oscar, Potočný - Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby dnešní sestava vypadala zhruba takhle:

Heča, Zahustel, Radakovič, Stetina, Civic - Frýdek, Hašek, Sáček - DMK, Drchal, Hložek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita uz je jasnej ?

Reagovat
Jackmaker1989

Je to dobrý nápad? Myslím si, že je to skvelý brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud fakt prisla nabidka kolem 100 mega, tak je to dobrej prodej

Reagovat
Kang & Kodos

Pytel peněz toho moc nevychytá

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, taky bych byl rad, aby zustal, ale nedivil bych se, kdyby ho pustili

Reagovat
Jackmaker1989

100 %, to hocijaký hráč, preto som povedal, že aj Tetteh mal ísť a každý hráč tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, jen má evidentně Horňák pocit, že je Heča lepší.

Reagovat
C-M@ster

Bude Hanousek místo Civiče, jinak to máš dobře

Reagovat
C-M@ster

A zrovna Hanousek dal gól, takže novej kouč ví, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi, zavolejte pomalu k televizi všechny své příbuzné, kamarády a známe. Už za hodinu startuje estráda roku něco mi říká, že tohle kolo vstoupí do dějin.

Reagovat
Liquid

Jablonec - Ostrava 2:1

Karviná - Liberec 0:0

Mladá Boleslav - Zlín 2:0

Opava - Sparta Praha 2:0

Plzeň - Dukla Praha 4:0

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:1

Slovácko - Bohemians 1905 1:1

Teplice - Příbram 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Ostrava 2:1

Karviná - Liberec 2:0

Mladá Boleslav - Zlín 0:1

Opava - Sparta Praha 2:1

Plzeň - Dukla Praha 5:0

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:1

Slovácko - Bohemians 1905 2:2

Teplice - Příbram 2:1

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska takhle:

-II-

Reagovat
sosna

Dvořák v zakladu a Mandous v bráně.

Reagovat
Erialdur

Ta sestava je dobrej bizár. Jemelka je psanej jako krajní bek. No nejspíš na tři stopery vzadu... Od Mandouse nevím co čekat. Horší než Reichl, ale být snad nemůže.

Reagovat
sosna

Obávám se že může, ale rád se nechám překvapit.

Reagovat
bobis21

Tak to vypadá že Jirásek dnes hraje pravou zálohu

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/D5KPZ3aWwAA3pph.jpg

Na dva hroty

Bez Hořavy

S Kovaříkem

Hejda je zpátky (a Brabec asi taky )

Reagovat
exse

To skončí tak 5:3

Reagovat
Kang & Kodos

Heča – Zahustel, Štetina, Radaković, Hanousek – Karlsson, Sáček, Hašek, Frýdek, Hložek – Drchal

Reagovat
Erialdur

Smola hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

a na stridacce bez utocnika

Reagovat
pingla

Tetřev není ani na lavce?

Reagovat
PBLead

Tetřev to je schválně nebo autocorrect?

Reagovat
pingla

schválně, to je z FB Sparty

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso

Reagovat
FCSL

Stoch a Škoda jako střelci a oba lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska nastoupí jedna z nejhorších obran v historii Sparty.

Reagovat
Liquid

to by tam musel být místo Štetiny Plechatý

Reagovat
San Iker
Reagovat
Liquid

tak stane se, + ten faul v 93.minutě v derby jak Škoda srovnal na 3:3 ale furt je to s ním jistější než s Plechatým co se minul povoláním

Reagovat
Blasphemer

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai i Kayamba zraněný.

Reagovat
Blasphemer

Havel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je hrozně divnej jeho běžeckej styl mě zabíjí.

Reagovat
Han střelil první

Změňte si jeden z vás nick. Měl jsem pocit, že se tady zase vrátil ten schizofrenik.

Reagovat
Liquid

jak je to vůbec s tm Ščasným co se týče odstupnýho, má garantovanou taky nějakou sumičku jako odchodný, Talián pobírá prý 3 Mega měsíčně dle Tiki-Taka a proto neopustil Prahu ještě

Reagovat
Kaspar

Stoch po sezone nekam jde nebo proc je posledni zapasy odstaveny ? misto nej je tam radsi traged Olayinka

Reagovat
Liquid

myslím si že to jen chce rozprostříd do celého kádru, Zmrhal teď taky nehraje tak často

Reagovat
Jackmaker1989

Tak toto je komedia na strane Sparty. Costa ako kapitán na lavičke, podobne ako min. rok keď dali kapitána Kadleca, to isté túto sezonu Frydek. To je fakt v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Olayinky Stoch a je to nejsilnejsi sestava (bez Tecla teda)

Reagovat
FCSL

Tak si po para hokeji dáme i para fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Snad poprvý v sezoně jsme na ČT a tam běží něco jinýho. Nic se nezměnilo

Reagovat
Kepy_FCB

Aby tam ten černoch neumrznul na té střídačce

Reagovat
mistr129

Takhle tu prostřední skupinu neukopou

Reagovat
doshcz

ty vole Slavie ten titul nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii bude setreni hracu stat titul

Reagovat
Kepy_FCB

Otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Chybi Skoda, Zmrhal a Stoch, nemuzete se divit

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Cim lepsi sestava, tim horsi vysledek

Reagovat
mistr129

no zmrhal, no party

Reagovat
doshcz

Karlův syn jak hraje zprava tak je 100x lepší. Ščasnýmu to bylo fuk

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
Kepy_FCB

Sparťané v sektoru

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konce, Bohemka do pohárů

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 10:1 na strely a 0:1

Reagovat
doshcz

fifa

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu..to jssem hral naposledy cca 2004

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Hanousek borec

Reagovat
pingla

Hanousek nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic těžká pozice, ale dobrej pokus...chybělo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy kolotoc nezazila Olomouc dlouho za cely zapas...my to zvladneme za 30minut 12:1 na strely....

To bude jeste 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Olomooooooc 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faulik, neuznany...uff

Reagovat
Banikovec7

Stronati dnes predvadi co?

Reagovat
smazaný uživatel

Cely Banik predvadi co? ...... (hovno)

Reagovat
Banikovec7

Neotravuj

Reagovat
Kepy_FCB

Šetří síly na fér soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Guba

Reagovat
Losinho

Sněhulák

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Reagovat
Han střelil první

Holzera do obrany opravdu může dát jenom někdo, kdo si rád ubližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas udělat Dukle pápá.

Reagovat
Kepy_FCB

snad navždy

Reagovat
andrew96

Karlsson je takový Robben pro chudé.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek a Stetina to jsou pati a mati

Reagovat
Han střelil první

Tak a Hrubý v píči Třeba dneska bude Olomouc revival.

Reagovat
PBLead

Frýdek zas kosí jak kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek je strasne ubrecena pica...jeste, ze zacina hokej a nemusim cumet na toho namysleneho saska...cerpa ze jmena sveho otce...

Reagovat
fabec1222

Bohemka do Evropy

Reagovat
doshcz

Rusák už 2+1 a Plzeň asi nechce nechat Vrbu odejít

Reagovat
PBLead

Dukla konečně z ligy. i když klobásku tam nemaj špatnou.

Reagovat
Han střelil první

klobáska na Dukle je skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Videl nekdo minulou Tiki Taka? Nerikal Egon neco, proc nehraje?

Reagovat
FruFru

Dostali ho Albánci

Reagovat
Banikovec7

Protoze ma pry v zivote hroznou smulu. Jinak v Pribrami uz skoncil.

Reagovat
doshcz

"nepohodli se" už tam ani není, je bez práce, říkal že pude pinglovat tak ho tam pak docela grilovali

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych tomu i veril. Jeho bracha tu pingluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz v Příbrami není

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hrozně vtipný/smutný hroznej blbeček, si stěžoval jak má v životě smůlu atd. Ostatní hosti mu docela jasně naznačili, že by se měl zamyslet a začít na sobě pořádně makat. Se Starkou se prej rozešli, takže je v současnosti volnym hráčem, ale nemá žádnou nabídku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Na některé věci má prý jiné názory. Bílek se Švancarou ho tam zpražili, když řekl, že půjde tři měsíce dělat někam číšníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas je? Místo přímáku konec poločasu

Reagovat
Neon

Komličenko je letos fakt zvíře

Reagovat
Kang & Kodos

Až na ten konec to je celkem dobrej výkon.

Reagovat
Banikovec7

Do 30. minuty to nebylo tak hrozne a meli jsme vyrovnat, druhy gol to uz asi rozhodl.

Reagovat
lichna.

Jablonec je lepší, ale máš pravdu, že do druhého gólu se to ještě dalo. Od té doby jsme úplně odešli. Příjde mi, že někteří hráči už nemůžou..

No nic, jediná šance je Csaplarova past.

Reagovat
Banikovec7

Jinak me teda bavi komentator, jo uznavam, Jablonec lepsi a zaslouzene vede, ale ty jeho ody na jabloneckou exhibici a kdyz asi u trech akci Baniku rekl, ze to byla jeho prvni nebezpecna situace. A jeste to prekonal prohlasenim, ze Janosovi a Diopovi hrozi stop za dalsi kartu, pritom se to ted tyden vsude resilo.

Reagovat
lichna.

Jj taky jsem si říkal. Plus mě sere tím jak furt říká Stronaaaati

Reagovat
smazaný uživatel

V létě doufám koupíme gólmana, nebo necháme Vantrubu a tohohle šášu snad prodáme

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco neskutečného

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dominantni tym, ktery kvalitou prevysuje ligu uz tady dlouhy roky nebyl. To ze prejeli totalne Spartu tak ani nebylo prekvapko vzhledem v jakych je srackach. Ale Sigmu, ktera patri mezi nejtechnictejsi a nejlip fyzicky vybaveny mancafty v nasi lize, tak to cumim. Kloboucek, na to je radost koukat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co z toho

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kluci, někdo odkaz na slávku prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale dobrý fotbal je na ČT4

Reagovat
exse

ČT4. Rok 2340, Česká televize 157 let neexistuje, 99% druhů zvířat vyhynulo kvůli globálnímu oteplování, většina lidské populace žije na Marsu a stejně někdo se najde někdo kdo ČT sport nazve ČT4.

Reagovat
Han střelil první

Vždyť je to úplně jedno. Každý ví, o co se jedná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně (jestli nebudu mezi vyhynulými zvířaty)

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě!! Karvina jasne lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
naheCZ

Jak to může být pořád ještě remíza

Reagovat
Banikovec7

Karvina

Reagovat
Salfovic

Baníkovec fandící Karviné

Reagovat
Banikovec7

Karviná je mi úplně jedno, jsem rád, že prohrál Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noke

Pumlíč

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá, my ten gól nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkové zakřiknutí

Reagovat
smazaný uživatel

simulnt zavadil dneska otresny..

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

standardky uplna tragedie, dozadu silne nestiha, treba pred chvilkou ho lehce obehral karlsson a poslal hlozka sam na golmana. ale ani v rozehravce vubec nic neprinasi, nekolikrat uplne ztratil mic nakopem.na nikoho a jeste nedal asi nejvetsi sanci opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt otresny... on je hrozne nesympaticka kunda. Standartku kousek od vapna kopl jak vemeno borcum ve zdi do kolen, vsechny brejkovy situace zpomalil nebo zadrbal + cumi jak debil.

Reagovat
lampas

Všechno je špatně Když dneska prohrajeme, tak naše účast v TOP 6 nemá smysl a budeme nakonec největší smolaři celé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Buren Snad bude muj oblibenec utocnik c.1 i po navratu Tecla. Bude se muset ale jeste zlepsit

Reagovat
mistr129

Jsem na to zvědav. Buren, Tecl, Škoda, Jusuf a ještě se někde psalo o Kozákovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no.1 být nemůže, ale jako jiný typ útočníka se bude hodit. Navic jeste Jusuf

Reagovat
mistr129

Jednička ne, ale při hře na jednoho hrota není optimální držet čtyři útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim se nam treba vsichni 4 zranili

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak s tebou souhlasim

Reagovat
naheCZ

Už jsem se bál, že gól nedáme... rychle pro jistotu přidat další, Král

Reagovat
fabec1222

Liberec ty penatly z minulého kola ještě budou mrzet, mohli brát o Evropu, a takhle se budou patlat na 6. místě

Reagovat
Raylan

Hezky Karlsson

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
F.Torres

Jooooooooo Mick

Reagovat
F.Torres

jinak Král to výborně rozjel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Yunis vypadá hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

*herně

Reagovat
PBLead

Karlsson to uklidil docela suverénně

Reagovat
lichna.

Ty vole tak my druhý poločas celou dobu tlačíme, je tam i dost šanci a oni pak z jednoho brejků gól.. No nic, 5.misto je fajn základ.

Reagovat
Han střelil první

A zase se totálně posrali po gólu. Tohle je podle mě největší nešvár toho současného mančaftu. Na to, jak jsou zkušení, tak mi přijdou hrozně nevyrovnaní, když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze:

Plzen ukazuje, ze bude jeste kousat.

Banik ukazuje, ze jsou marni a skonci bez poharu.

Jablonec se zaslouzene kvalifikuje do EL.

Karvina se Strakou

Takze do druhe ligy Dukla a zrejme baraz Pribram..s kym to bude, uvidime, asi Jihlava....

Reagovat
smazaný uživatel

Baraz je 14. i 15. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha..diky

Reagovat
smazaný uživatel

slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Stocha

Reagovat
Han střelil první

Teď jsem to přepnul na čt sport a tak si tak říkám, že by tam mohla spadnout nějaká bombička.

Reagovat
Raylan

Tvl, oni snad to bránění standardek ani netrénujou

Reagovat
Raylan

Heča a výkopy, to je taky něco

Reagovat
smazaný uživatel

Buren uz taky nemohl no

Reagovat
naheCZ

Škoda

Reagovat
Kaspar

Skoda ty prohry se Zlinem, po dnesku uz by Pivarnik letel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupa nadstavba. Titul uz mohl byt.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ten mladej hašek, omotá nohu kolem hlavy toho černocha a ještě chce faul.. ubrečenej ksicht jak jeho fotr..

Reagovat
CHONG

Franz je bůh

Reagovat
KingMaster13

Super, ještě že jsme to urvali. Ty 4 body jsou dost důležitý. Teď to nejlépe urvat v Liberci a proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav bude asi 6.

Reagovat
KingMaster13

Nebude bohužel kvůli vzájemným..... taky bych je bral ale o dost raději

Reagovat
Coutinho10

půjde do tuhýho

Reagovat
Banikovec7

Vysledek ostudny, vykon povetsinou zase tak marny nebyl, tomu vypustenemu zaveru se nedivim, musi toho mit uz dost. Aspon ta Karvina

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav bude bez pohárů Liberec zkušeně

Reagovat
fabec1222

Naopak ne? Liberec je bez pohárů díky "bezfrazí" návratu domů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to špatně ukázal Livesport

Reagovat
KingMaster13

Boleslav skončila 7. ale Liberec se snažil

Reagovat
smazaný uživatel

Livesport to ukázal podle skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel...tam jim strili Komlicenko, 24branek to je mazec...jsem zvedavy, kam pujde...toho by chtel momentalne snad kazdy

Pak bude Boleslav KO, takze v EL by neuhrali stejne nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezite 3b...uff

Reagovat
F.Torres

Je to tam 3 body, zajímavé, že goly dali zrovna střelci paliči... Neskutečný spalování šancí hlavně Hušby a Olayie. Takových střel a co z toho. Fakt neskutečný, ale pravda, že se na to pěkně kouká, to zase jo a nepamatuju si takovou dominanci hodně dlouho. Uvidíme jak nadstavba.

Za nás nejlepší klasicky - Souček, Král a za aktivitu Mick a Olayianka

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že si goly naopak šetří do Liberce. Tam těch šancí nebudeme mít ani třetinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souček dnes vynikající

Reagovat
Coutinho10

krásně se na to dívalo a jak píšeš, tak škoda, že jsme dali jenom 2 góly

Reagovat
Stannis Baratheon

Kde najdu rozpis nadstavby prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

dik

Reagovat
Bruny

Akorát to tam teď mají nějaké rozbité Olomouc mají v tabulce 6. ...a tím pádem i ve skupině o titul, zatímco Liberec a Boleslav mají na 15. a 16. místě.. ale hádám to za chvíli opraví..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, tak to zvládli, velké oddychnutí. Koukám, že Sparta, Plzeň i Jablonec nadělovali debakly, u nás to teda bylo ubojovaný, ale i to se počítá. Obzvlášť, když jde o titul. Střely: 26:2 Na branku: 11:1, ale jak se natrápili. Umět zužitkovat šance, mohlo to být jasnější, ale Olomouc hrála hodně dobře (oproti Spartě ve středu to je úplně o něčem jiným) Obzvlášť u Olayinky jsem si někdy připadal, jako bych sledoval grotesku, ale v jiných momentech zase ukázal, že platný je. Nejdůležitější ale je udržení tří bodů náskoku, byť vyhrála i Plzeň.

Reagovat
KingMaster13

Právě, že dnes Plzeň ztratit nemohla. O to důležitější vítězství to je Teď to bude hrozně těžký ale potřebujeme vyhrát v Liberci ať si to udržíme

Reagovat
Bruny

Letos to Slávka musí urvat. Hraje skvělý fotbal + skvěle reprezentovala v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šance bychom měli využívat o dost lépe. Olayinka dnes ukázal, že by na to mohl i mít, rozhodně lepší než v útoku, ale v některých momentech jsem si říkal, že by měl hrát Stoch.

Nadstavba ale bude hodně těžká, škoda, že ji zavedli. Od začátku říkám, že je to hloupost.

Reagovat
Coutinho10

snad si to šetříme tu efektivitu na nadstavbu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele