SČASNÝ: SPARTU TRÉNOVAT NECHCI!

28.03.2004, 13:45
Aktuality
Zdeněk Sčasný se byl dnes podívat na syna Michala, který nastupuje za Viktorii Žižkov, která se dnes utkala s Olomoucí (0:1). Na tribuně ho byl navštívit redaktor informačního portálu iDnes a zeptal se ho, jestli by chtěl být trenérem Sparty po odvolání Jiřího Kotrby...

"Nejúspěšnější český klub trénovat nechci," řekl po utkání. Ani se Zdeňkovi Sčasnému nemůžeme divit, protože když trénoval Spartu, ještě za dob majitele Rezeše, tak jí dovedl k titulu, jenže Sparta byla prodána a on musel ze Sparty odejít. Asi možná proto nechce trénovat klub pod vedením, které ho jednou vyhodilo.

Po Spartě šel trénovat právě Viktorii Žižkov, kde měl velké úspěchy. Se Žižkovem mohl dosáhnou i titulu, ale nepovedlo se mu to. Viktoria nakonec skončila až třetí za Spartou a prvním Slovanem Liberec.

O Sčasného byl zájem i v zahraničí a on si vybral řecký OFI Kréta. Tam trénoval donedávna. Sparta ho prý údajně chtěla ze všech trenérů, které jsou na seznamu, nejvíce. Tato věta, že Spartu nechce trénovat způsobí vedení Sparty další intenzivní jednání.

Na pomyslném seznamu je prý Miroslav Beránek, František Straka, Jozef Chovanec a patřil tam a možná že ještě patří Zdeněk Sčasný. Každopádně o novém kouči by se mělo rozhodnou co nejdříve. Podle tiskové mluvčí Lenky Rakové by měl nový kouč Spartu trénovat už v zápase s Blšany.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1264)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele