FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Slavia útočí na rekord

02.04.2021, 08:59, aktualizováno 04.04.2021, 09:15
Previews
Slavia má prakticky jistý titul, prioritou pro ni tak nyní je první čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu a ještě před ním sehraje duel v Brně. Plzeň hostí České Budějovice, Mladá Boleslav bude měřit síly s Příbramí a Zlín si to rozdá s Karvinou...
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Souboj dvou středočeských mužstev bojujících o záchranu bude v neděli odpoledne k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí s lehkým polštářem na sestupové příčky tam hostí Příbram, která je naopak poslední.

Muži z města automobilky se od února zvedají, ze sedmi ligových klání prohráli jen dvakrát a vytěžili hned deset bodů, a to zejména díky výhrám s Karvinou a Českými Budějovicemi. Před reprezentační přestávkou remizovali 2:2 v Pardubicích, během ní pak ještě dohrávali pohárové osmifinále, v němž po prodloužení překvapivě vyřadili Slovácko.

Naopak příbramské trápení se konci vůbec nepřibližuje. Poslední tříbodový zisk se datuje do první poloviny prosince, od té doby bylo k vidění jen devět porážek spolu se čtyřmi remízami. Z nich poslední přišla před týdnem, kdy celek od Litavky nedokázal doma přehrát konkurenta v boji o záchranu Zbrojovku. Po Texlově trefě totiž dokázal Voltr jen srovnat.

Na straně domácích budou chybět vykartovaný Šimek a zdravotně indisponovaní Diviš, Tatajev a Graiciar, v ohrožení je navíc start Maška s Takácsem. Hosté nemohou počítat s Kinguem stojícím vinou žlutých karet, otazník visí nad Laňkou a Soldátem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Řezník, Křapka, Preisler - Matějovský, Dancák - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, Vilotič, Cmiljanovič - Tregler - Pilík, Zorvan, Rezek, Antwi - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.19 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (neděle 14:00)
Karviná na jaře zatím tápe. Trápící se Slezany hodlá povzbudit nový trenér, jenž si odbyde premiéru ve Zlíně. Moravanům se naopak daří, i kvůli koronaviru však už dlouho nehráli soutěžní zápas.

Bývalo pravidlem, že Zlín vítězil při vzájemných střetnutích na domácí půdě, zatímco ve Slezsku zase body sbírala Karviná. V poslední době se ale zavedené pořádky začaly bortit. Moravané na podzim dokonce východ republiky vyloupili, což se jim v nejvyšší soutěži povedlo vůbec poprvé.

V neděli hodlá Zlín i přes herní výpadek potvrdit výkonnostní vzestup z předešlých týdnů. "Tři týdny jsme nehráli soutěžní utkání, ale rozhodně jsme nezaháleli. V přípravách dostali šanci širšího kádru, získali jsme z toho spoustu poznatků," uvedl kouč "Ševců" Bohumil Páník.

Do Karviné po odvolaném Jurajovi Jarábkovi usedl na trenérskou židli Jozef Weber, jenž dobře ví, na jaké muže z kádru soupeře se musí u řeky Dřevnice připravit. "Poznar, Potočný, Jawo, Dramé - to je velká síla. Tito hráči hrají v poslední době moc dobře, proto hraje dobře i celý Zlín. Bude potřeba zejména tyto hráče pokrýt a samozřejmě si dát pozor mimo jiné na standardní situace." prohlásil již ostřílený lodivod.

Zatímco domácí postrádají z poněkud kuriózních důvodů středopolaře Cheicka Condeho, jemuž v České republice vypršelo pracovní povolení, hostům nepomohou zraněný stoper Soufiane Dramé a vykartovaný záložník Kristi Qose. Nejistý je navíc start útočníka Rafaela Tavarese.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Procházka - Janetzký, Hlinka, Janošek - Jawo, Poznar, Potočný
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Bartošák - Smrž, Mangabeira - Mikuš, Herc, Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.53 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Plzeň během reprezentační pauzy překonala koronavirus a na ligovou scénu se vrátí střetnutím s rivalem z jihozápadního revíru. Zatímco domácím se v posledních týdnech výsledkově daří, Budějovice prožívají trápení.

Situace ohledně budoucnosti trenéra Viktorie Adriána Guľy, který se po nevydařeném podzimu dostal pod tlak, se na jaře přece jen stabilizovala. Západočechům sice v utkáních nadále často chybí lehkost, nicméně již alespoň začali sbírat body. Po sérii vítězství nad Bohemians, Brnem a Olomoucí se Plzeň vyšvihla na šesté místo a nadále stíhá protivníky před sebou, kteří podobně jako Guľova družina pošilhávají po Evropě.

Je však otázkou, v jaké formě se fotbalisté Viktorie budou prezentovat poté, co se mužstvo ocitlo v karanténě. Věřím, že je tohle období úspěšně za námi a můžeme vykonávat to, co máme nejraději a být zpátky na hřišti. Věřím, že budeme pokračovat nejen ve zlepšování výkonnosti, ale i s výsledkovým efektem," prohlásil Guľa.

Budějovicím se na jaře problémy s koronavirem vyhýbají, i tak ale mají u soutoku řek Vltavy a Malše nad čím přemýšlet. Jihočeši čekají na výhru již šest kol, což ostře kontrastuje s povedeným vstupem Dynama do kalendářního roku 2021. V kuloárech se dokonce začalo spekulovat o možnosti odvolání kouče černo-bílých Davida Horejše.

Ten se ovšem koncentruje pouze na další utkání. "Náš výkon bude muset být zodpovědný sebevědomý, abychom dokázali slabiny Plzně potrestat. V takových zápasech je důležité, abychom na tom byli herně velmi dobře. To, co se nám dařilo se Spartou," vzpomněl Horejš na poslední duel před reprezentační přestávkou, v němž Budějovice obraly o body sparťany.

Domácí nadále postrádají zraněného křídelníka Jana Kopice, nejisté jsou pak starty stopera Lukáše Hejdy a záložníka Joela Kayamby. Hostům nepomůžou středopolaři Marko Alvir s Ubongem Ekpaiem, kteří v Dynamu hostují právě z Plzně. Na marodce setrvává útočník David Ledecký, do hry by se po zranění naopak mohl vrátit obránce Martin Králik.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - M. Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Falta
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, L. Havel, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Mészáros, Javorek, Mršić - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.89 - 8.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (neděle 18:30)
Jen čtyři mužstva dokázala v dosavadním průběhu ligové sezony obrat Slavii o body. Jedním z nich je i Zbrojovka, která nyní může totéž provést i podruhé. Sešívaní navíc na jih Moravy míří před čtvrtfinále Evropské ligy.

Brněnští na jaře své podzimní trápení příliš nenapravují a sestup je stále blíž a blíž. Z posledních sedmi ligových zápasů vytěžili jen tři body za tři remízy, mezitím navíc vypadli z poháru. Před reprezentační pauzou zamířili na půdu poslední Příbrami, ani tam se však k lepším zítřkům neodrazili. Díky Texlovi sice vedli, po přestávce ovšem srovnal Voltr. Nepěkně vypadá i ofenziva Zbrojovky na domácí půdě, neboť v nedávných pěti utkáních, z nichž vytěžili jediný bod, se prosadili pouze jednou.

Zejména čeští reprezentanti z řad Slavie mají teď vskutku nabitý program, během něhož by utkání na Srbské mělo být jakýmsi oddychem. Zápasy proti Belgii a Walesu už mají za sebou, hned ve čtvrtek je ale čeká čtvrtfinále evropské ligy s Arsenalem a o týden později pochopitelně odveta. Mezitím je na programu třaskavé pražské derby a ani poté náročné zápasy nekončí, neboť utkáním v Liberci vstoupí do ligového anglického týdne.

Ve FORTUNA:LIZE se sešívaní momentálně pyšní sérií čtyř po sobě jdoucích vítězství, během nichž vstřelili dvanáct branek. Zadařilo se jim i v posledním březnovém zápase v Opavě, kde i přes brzké vyloučení Simy zvítězili 4:0. V závěru první půle otevřel skóre Kuchta, po pauze navýšili Stanciu z penalty, Holeš a Oscar.

Podzimní remíza 1:1 po Simově brance a Šuralově pozdním vyrovnání byla prvním zaváháním Slavie ve vzájemných zápasech po dlouhé době. Zatímco v letech 2014 a 2015 dominovala Zbrojovka, pak přišla série čtyř slávistických výher, z nichž jedna přinesla červenobílým titul za rok 2017.

Oba týmy trápí poměrně četné absence. Domácí nemohou počítat se zraněnými Kryštůfkem, Šuralem a Vaňkem, v ohrožení je navíc i start Dreksy. Za hosty kvůli trestům nenastoupí Sima a Oscar, zdravotní potíže pak do hry nepustí Koláře, Hovorku, Ševčíka a Traorého. V ohrožení je navíc i start Kúdely, Olayinky a Stejskala.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hlavica, Gajič, Pernica - Moravec, Pachlopník, Bariš, Texl, Záhumenský - Fila, Fousek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vágner - Bah, Zima, Deli, Bořil - Provod, Holeš - Masopust, Stanciu, Van Buren - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.88 - 5.59 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Pardubice  (sobota 14:00)
Bitva osmého s devátým o zřejmě poslední šanci, jak se přiblížit evropským pohárům, bude k vidění na Andrově stadionu. Domácí tým tam přivítá Pardubice, kterým se v poslední době příliš nedaří.

Hanáci však rovněž zejména co do ofenzivy neoplývají zrovna skvostnou formou. V posledních pěti ligových zápasech se prosadili jen dvakrát, naštěstí pro ně mají zároveň pevnou defenzivu a tyto zářezy jim stačily k sedmi bodům. Před reprezentační pauzou uspěli v Karviné, kde v závěru rozhodl o vítězství González.

Východočeši si v předchozích pěti kláních připsali jen jedno vítězství, když doma zdolali Baník. Jinak si odvezli porážky z pražského Edenu, Liberce i Opavy, před dvěma týdny pak ve svém vršovickém azylu alespoň remizovali s Mladou Boleslaví. Díky Tischlerovi a Čelůstkovi se dvakrát dostali do vedení, nicméně Ladra s Takácsem dokázali vždy srovnat. A konečný výsledek tak zněl 2:2.

Na nejvyšší úrovni zatím tito dva soupeři sehráli jen jeden vzájemný zápas, který v listopadu skončil nerozhodně 1:1. Po hodině hry otevřel skóre z penalty Nešpor, nicméně v páté minutě nastavení srovnal Huf.

Domácí se pro zápas musí obejít bez vykartovaného Látala a zraněných Greššáka s Vepřekem, v ohrožení je navíc i start Hály. U hostů mají karetní tresty Cadu a Solil, zdravotní potíže Boháč s Petráněm a kvůli dohodě klubů nenastoupí Sláma se Surzynem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý - González, Breite, Houska, Chytil, Daněk - Yunis.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Pardubice: Letáček - Prosek, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Kostka, Ewerton - Černý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.51 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Opava již opustila poslední místo v tabulce, k záchraně má nicméně pořád daleko. Proto se hráči SFC nemohou ohlížet na soupeře a musí zabojovat i proti Slovácku, které se přitom pohybuje ve zcela jiných patrech.

Slezané sice během posledních pěti kol hned dvakrát ochutnali vítězství, avšak na to, aby si mohli vykopat záchranu v nejvyšší soutěži, podávají nadále slabé výkony. "Je to hodně o hlavě. Když jste pořád dole, je to složité. Čekali jsme, že výhra v Českých Budějovicích pro nás bude impuls a bude to jen lepší, jenže to nepřišlo," vysvětlil trápení kouč Opavy Radoslav Kováč.

Slovácko naopak nezastavil ani koronavirus a svěřenci trenéra Martina Svědíka nadále zápasí o postup do evropských soutěží, na který by se před sezonou vsadil málokdo. "Chceme vyhrát každý zápas. Je nám jedno, zda jedeme do Opavy nebo třeba do Liberce. Prostě uspět chceme pokaždé," popsal houževnatost Moravanů středopolař a jeden z objevů ročníku Lukáš Sadílek.

Do Opavy nedoplní výpravu z Uherského Hradiště záložníci Jan Navrátil, Marek Havlík a Michal Tomič. První jmenovaný si odpykává trest za čtyři žluté karty v sezoně, Havlíka skolila nemoc a Tomič se po vleklém zranění teprve vrací do tréninku.

Domácí budou postrádat obránce Jiřího Kulhánka, jenž se v posledním kole na hřišti Slavie nechal vyloučit. Na marodce dále figurují stopeři Josef Hnaníček s Adamem Rychlým, středopolaři Bartosz Pikul s Adamem Ščudlou a útočník Václav Juřena.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Didiba, Žídek - Mondek, Hellebrand, Tiéhi, Nešický, Helešic - Holík, Čvančara
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Sadílek, Daníček - Petržela, Jurečka, Kalabiška - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 3.60 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Liberec si jarní dny užívá, naposledy ale po dlouhé době padl. Na Baník, jehož kouč Smetana se těší na nostalgický návrat, však Slovan umí a i vzhledem k postavení v tabulce půjde do sobotního zápasu jako favorit.

Přestože Liberec těsně před reprezentační pauzou klopýtl v derby s Jabloncem, musí si jinak všichni borci od Nisy pochvalovat dosavadní průběh jarní části sezony. Slovan se totiž z nabitého středu tabulky rychle odpoutal a po pravidelném sběru bodů mířil jen vzhůru. Svěřenci Pavla Hoftycha dokonce měli na dosah třetí místo, jenže to po zmíněném vzájemném střetu drží jablonečtí rivalové.

Vedle derby prohrál Liberec v kalendářním roce 2021 už jen jednou, a to v dohrávce odloženého podzimního duelu s ostravským Baníkem. Slovan ale nemá důvod si na sobotní střetnutí nevěřit, neboť Slezané u Nisy zvítězili naposledy v roce 2010.

V předchozích dnech se pod Hoftychovým vedením připravoval neúplný kádr, neboť hned sedm hráčů Liberce si plnilo reprezentační povinnosti. Kouč Slovanu ale v absencích hledal spíše pozitiva, která z reprezentačních pozvánek pro klub pramení. "Na podzim se o nás mluvilo jako o mužstvu, které má hlavně hodně hostujících fotbalistů. Přitom z těch sedmi je šest našich kmenových hráčů kromě Sadílka, který u nás hostuje z Eindhovenu. Pro značku, jako je Slovan, je to skvělá vizitka," řekl.

Baník během pauzy postrádal pouze Ondřeje Šašinku s Patriziem Stronatim. Zbytek mužstva se pečlivě připravoval na pokračování ligových bojů pod vedením trenéra Ondřeje Smetany, jenž se v sobotu vrátí do známého prostředí. "Na Liberec mám pěkné vzpomínky, debutoval jsme tam dokonce v zápasu proti Baníku, prožil jsem tam hezké období. Ale těším se na to jako na každý jiný zápas a věřím, že tam uspějeme," vzpomněl kouč Ostravanů na svou hráčskou kariéru.

Slezanům se na jaře na rozdíl od Slovanu příliš nedaří a pozice zaručující účast v evropských pohárech jim unikají. Špatné výsledky ostatně připravily o zaměstnání trenéra Luboše Kozla, jehož místo zaujal Smetana. Ten s Ostravany rozstřílel Příbram, zároveň však prohrál na Slavii a Slovácku.

Zatímco hosté ze Slezska by pod Ještěd měli dorazit v plné polní, domácí postrádají stopera Mohameda Tijaniho a záložníka Jana Matouška. Druhý jmenovaný se nicméně blíží návratu do hry. Otazník pak visí nad startem libereckého univerzála Ondřeje Karafiáta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Chaluš, Jugas, Mikula - Pešek, Mara, Sadílek, Faško, Mosquera - Rabušic
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.29 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 18:30)
Před reprezentační přestávkou Sparta poprvé pod Pavlem Vrbou ztratila body, což bude chtít odčinit v prvním dubnovém klání. Příležitost na to má výbornou, hraje totiž s nepříliš silnými Teplicemi.

Trenér Vrba převzal Letenské na přelomu ledna a února a hned s nimi zejména díky bravurní ofenzivě nastřádal pět po sobě jdoucích vítězstvích, během kterých jeho svěřenci vstřelili patnáct branek. Jenže tato mašina jako by utichla před dvěma týdny v Českých Budějovicích, kde Dynamo Spartě pořádně zatápělo a ta nakonec mohla být ráda i za bezbrankový výsledek.

Skláři se na jaře moc nezvedli a z deseti ligových klání vytěžili pouhé jedno vítězství! Alespoň se jim alespoň daří čas od času remizovat, a to třeba i proti Slavii nebo Baníku. Naposledy se plichta zrodila i v duelu s Bohemians, které poslal do vedení Pulkrab, nicméně v závěrečné čtvrthodině srovnal mladý Kodad.

"Sparta je favorit utkání, pod Pavlem Vrbou se zvedla, sbírala hodně bodů a ztratila pouze v Českých Budějovicích. Nečeká nás nic jednoduchého, navíc se budeme muset obejít bez Čtvrtečky a Fortelného, kteří jsou hráči Sparty. Doufám, že se do nominace už připojí hráči, kteří byli v rekonvalescenci. Budeme chtít Spartu potrápit a ukázat se v dobrém světle," říká kouč Radim Kučera.

Teplickým se v poslední době daří ve vzájemných střetech rudé mužstvo pravidelně obírat o bod. Z předchozích šesti klání vytěžili jedno vítězství a dvě remízy, kalendářní rok 2020 ovšem už tolik zdařilý nebyl. Sparta vyhrála v obou zápasech, v tom listopadovém 0:1 díky brance Juliše po necelých třech čtvrtinách hrací doby.

Vrbova družina se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Juliše, Kozáka a Štetiny, v ohrožení pak je i start Hancka, Karlssona, staršího z Krejčích a Minčeva. Hosté nemohou počítat kvůli dohodě klubů se Čtvrtečkou a Fortelným, zranění nepustí do hry Radostu se Shejbalem a Heidenreichem a možná ani Mareše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Vitík, Čelůstka, Hanousek - Plavšič, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Hložek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Droehnle - T. Kučera, Jukl - Kodad, Žitný, Moulis - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.21 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (pátek 18:00)
Jablonec se v březnu dostal na vítěznou vlnu a třemi výhrami v řadě se vrátil na třetí příčku. O úspěšný vstup do měsíce dubna se Severočeši pokusí na hřišti Bohemians.

Zdálo se, že výhrou nad Karvinou ve 23. kole by se Bohemka mohla rozloučit s krátkodobou obsesí po remízových výsledcích. Tyto sny však těsně před reprezentační přestávkou vzaly za své. "Klokani" totiž neudrželi vedení v Teplicích a jeden bod za remízu si v kalendářním roce 2021 připsali již pošesté.

O proto celek z pražských Vršovic setrvává na jedenáctém místě. "Je před námi hodně těžké utkání. Bylo by skvělé ho zvládnout vítězně, čímž bychom se dotáhli na střed tabulky," uvedl asistent hlavního trenéra Bohemians Erich Brabec.

Jablonec naopak v probíhající sezoně zas tolik remíz nezažil. Severočeši místo toho sbírají především vítězství, díky nimž zápasí ve vrchních patrech tabulky. Po úspěšném derby s Libercem se zeleno-bílí dokonce vrátili na třetí místo na úkor Slovácka, které má ovšem jeden odložený zápas k dobru.

Trenér Jablonce Petr Rada si před zápasem postěžoval, že jeho svěřenci vykopávají celé kolo již v pátek, přestože v kádru Severočechů působí několik reprezentantů. "V lize jsou týmy, které nemají třeba žádného hráče v reprezentaci a hrají až v sobotu nebo v neděli. Chybí mi trošku citu. Ale nevymlouvám se na to, musíme se s tím smířit. Hráči jsou trénovaní a musí to zvládnout. Zápasy před pauzou jsme odehráli kvalitně a chtěli bychom na to navázat," prohlásil zkušený kouč.

Právě jeden z reprezentantů Libor Holík řeší lehčí zdravotní trable a jeho start je podobně jako u kolegy z obrany Jakuba Martince nejistý. Bohemians zase budou zřejmě postrádat zadáky Lukáše Hůlku s Lukášem Pokorným a záložníky Kamila Vacka s Vojtěchem Novákem. Na marodce zůstane delší dobu útočník Michael Ugwu, naopak brankář Roman Valeš se po vleklém zranění pomalu vrací do tréninku.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Bartek - Hronek, Ljovin, Květ, Schumacher - Necid, Pulkrab
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Haitl, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Jovović - Schranz - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.24 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24204070:1564
2.Sparta Praha22153447:2448
3.FK Jablonec23143640:2745
4.1. FC Slovácko22134543:2243
5.Slovan Liberec24126637:2242
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.Baník Ostrava2496933:2533
8.Sigma Olomouc2389630:2533
9.FK Pardubice2395923:3132
10.Dynamo České Budějovice24710726:3131
11.Bohemians Praha 19052478926:2829
12.Fastav Zlín23851024:2929
13.MFK Karviná24681025:3726
14.FK Teplice24651325:4623
15.FK Mladá Boleslav24481229:4220
16.Zbrojovka Brno24371419:3916
17.SFC Opava24361515:4715
18.1. FK Příbram24271517:5213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (969)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Liberec-Baník 1:2 výhra po 11 letech

Bohemka-Peltonec 1:1

Olomouc-Pardubice 1:0

Opava-Slovácko 0:1

Sparta-Teplice 2:0

Bolka - Příbram 3:0

Zlín - Karviná 2:2

Plzeň - Budějky 1:0

Brno - Slavia 0:2

Reagovat
Gelu28

Liberec-Baník 1:1

Bohemka-Peltonec 1:2

Olomouc-Pardubice 3:0

Opava-Slovácko 0:2

Sparta-Teplice 3:1

Bolka - Příbram 2:0

Zlín - Karviná 0:0

Plzeň - Budějky 1:0

Brno - Slavia 1:3

Reagovat
Stamby

Liberec - Baník 2:1

Bohemians - Jablonec 1:2

Olomouc - Pardubice 4:2

Opava - Slovácko 0:2

Sparta - Teplice 0:1

Boleslav - Příbram 3:0

Zlín - Karviná 0:0

Plzeň - Budějovice 3:3

Brno - Slavia 1:0

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mirek na tenisu

Nudné kolo. Snad jen Liberec - Bahník slibuje nějaké vzrůšo. Prosím o redukci počtu účastníků první ligy na 12.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel má pravdu. Ve většině zápasů o nic nejde, nebo ten výsledek je defakto předem znám. Osobně mě nezaujal na první dobrou ani jeden zápas, který bych musel vidět.

Reagovat
John Obi Mikel

1) Vůbec by mě nebavilo hrát proti jednomu soupeři 3-4x za rok.

2) To, že drtivá většina těch lepších lig má velký počet týmů a ty horší ligy menší, taky není náhoda.

3) Zkrouhnutí ligy ti ty týmy nezkvalitní. Naopak. Ty týmy dole přijdou o prachy z televize a půjdou sportovně do háje.

4) Mladíci si dost pravděpodobně zahrají méně, protože odpadnou ty jednoduché mače, kde by jim trenéři rotováním mohli dát prostor.

5) Bude pak nadstavba, což je zlo.

Ideál 16 týmů bez nadstavby, jako jsme to tu měli x let.

Reagovat
meno

Jsem se o tom bavil se spolubydlícím a ten by z naší fotbal. ligy chtěl mít NHL. 10 týmů, žádný sestupy a postupy. Ekl! Na druhou stranu je fakt, že u nás dokážeme horko těžko uživit 2 profi a 2 poloprofi soutěže. Redukce by možná nebyla blbá. 14 týmů - každej s každým ti dá 26 zápasů, pak rozdělit na půlky a dát to zase každej s každým. Odehrálo by se 38 zápasů na klub.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli mít týmy méně peněz z televize? Ten balík by byl nejspíš stejný (počet kol by se nelišil) a dělil by se mezi méně týmů.Argument s mladýma je vcelku mimo, protože ani teď nějak extra šance nedostanou. Kvalita ligy není závislá na počtu účastníků. Například aktuálně máme stejně týmů jako třeba Bundesliga. V Německu žije 8x více lidí + je tam mnohem lepší skauting a přesto nejdou cestou 20 klubů jako třeba v Anglii, protože ví, že by je to kvalitou vážně neposunulo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jak bohužel!? Bohužel pro diváka! Musí trpět při špilech jako Příbram-Brno, Teplice-Opava ap. Raději 4krát za sezónu Banik-Sparta nebo Plzeň-Slavia. Snížení počtu klubů v lize není všelék na neduhy našeho fotbalu. Jenom jedna z možností.

Reagovat
remeslnik

Jenže ti "lepší" se musí mít kde sehrát. U modelového utkání nebo v přáteláku bez tlaku na výsledek to jde těžko. Vždyť všichni ligisti nemusí být na úrovni mužstev evropské ligy, abyste si užili. Slávia, jakožto v současnosti jeden z nejlepších východoevropských klubů, vyrostla v podmínkách této 18tičlené ligy. A to, že se to podařilo, není JEN v množství peněz, které hráči dostávají a osobou trenéra. Je to i tím, že těch soutěžních zápasů s "outsidery" je dost. Jasně, vždy budou zápasy méně atraktivní, když bude hrát třeba 15-tý s18-tým. Ale ta množina hráčů je základem pro jejich vývoj. Druhá liga to taky nezachrání. Když snížit počet, tak max na 16, ale méně NE. Co víc vadí, je zamýšlená nadstavba. Ta je jenom pro peníze zainteresovaných.

Reagovat
GabrielBatistuta

15. s 18.

Reagovat
Liquid

Liberec - Baník 2:0

Bohemka - Jablonec 0:0

Olomouc - Pardubice 2:0

Opava - Slovácko 1:2

Sparta - Teplice 4:0

Mladá Boleslav - Příbram 1:2

Zlín - Karviná 1:0

Plzeň - ČB 3:1

Brno - Slavia 0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga světa je zpět https://www.youtube.com/watch?v=BcPY0SZog7Y&t=138s něco na oslavu tohoto oslavného dne.

Reagovat
fabec1222

OT: Sháním jednu z knih od Bosáka, Bruselský deník... Nevíte někdo, jestli není třeba někde v PDF, nebo i nějaká ta e-kniha? Nikde ke koupi jsem jí nenašel, ačkoliv všechny ostatní ano.

Reagovat
monty25

Na tvým místě bych se ho zeptal na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě bude mít i několik výtisků navíc doma a třeba by byl i ochotnej to za běžnou cenu a poštovný poslat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Levné knihy. Mají tam Bosáka haldy. Až otevřou....

Reagovat
Freedo

Jednu jsem tam koupil, ale nedalo se to číst. Hrozně na sílu vtipy a obsahově o ničem. Každopádně Levný knihy jsou občas fajn - třeba Láska a nenávist v El Clasicu od Sida Lowea tam bývala asi za 60, super četba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nemám, ale můžu posloužit podobnou knihou Deník ze dna. Do soukromé zprávy pošlu č. účtu, jakmile obdržím částku 350,- knihu posílám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Bestseler

Reagovat
Radek Voltr

já mám francouzskej deník a je to neskutečná zoufalost.. asi šedesát faktickejch chyb, proložených strašnym blábolením trapáka Šmíry.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bohemka-Gablonz....to bude nuda. Asi vezmu knížku a dám kafe.

Reagovat
ondrasch77

Za to zápasy Baníku, to je oslava fotbalu

Reagovat
Kaspar
Reagovat
PlackaSKS

večer už je zase masterchef?

Reagovat
Kaspar

To zase davaj?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kaspar

se ostrihej at si tu patku nemusis furt honit

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Fotbal to mohl být lepší, ale aspoň jsem na tom vydělal.

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77683665985&idb=-1&hash=d9c7d161&affid=kpiOELDxM%2BiQde6pfoEzxQ%3D%3D&popup=1

Ve 2. půli už jsem čekal, že to tam Slovácko asi dotlačí, což se nakonec stalo. Jinak ale na jaře dávají strašně málo gólů, pro Ligu mistryň budou muset určitě posílit ofenzivu...

Reagovat
Kaspar

Maji u nas ty ligovy tymy taky becko, juniorky.... ? Nebo ciste jen prvni ligu?

Reagovat
monty25

Pokud jde o juniorky, tak ty mají všechny týmy. Šest z osmi klubů 1. ligy žen má svůj tým v 1. lize dorostenek, další dva ve 2. lize. Béčko všechny kluby nemají, ale Sparta ho má ve 2. lize, Liberec ve 3. lize, Dukla a Pardubice v divizi.

Reagovat
meno

Stejně je to směšný, že do propagace fotbalu holek/žen nejdou větší peníze. Pak by tu mohla vyrůst normální liga, kde by se nestalo, že Sparta, Slavia a Slovácko budou všechny ničit.

Reagovat
monty25

Tak ono je to často i jinde v Evropě, že o titul hrajou dva týmy, ale u nás je mezi pražskými S a zbytkem ligy fakt propastný rozdíl.

Reagovat
meno

No jasně, ale kdyby do toho šlo víc peněz, mohli bychom, vzhledem k tomu, jak je ženskej trh malej a neustřelenej, u nás vybudovat třeba i jednu z nejlepších lig a mít nejlepší kluby, kam by jezdily všechny ženy hrát fotbal. Jenže zatím je to tak, že se kromě Slavie a Sparty nikde neuživí a už vůbec nikde nedokážou z těch platů žít. Svitková o tom psala bakalářku, že nedokáže žít život profesionální sportovce z platu profesionálního sportovce... Votíkovou, jednu z nejlepších ženských brankářek na světě, živí youtube, protože ve Slavii má 30k.

Reagovat
monty25

Reagovat
wwwx

Proč by mělo jít do ženského fotbalu víc peněz? Odkud? Mnoho měst dotuje kluby a někde vyloženě ženská družstva a nevidím moc důvod pro to, aby se do něj vráželo více prostředků než teď. Dokuď bude mít ženský fotbal kvalitu na úrovni mužské U15, a tudíž nízkou atraktivitu pro sponzory, nikdy tam nebudou solidní platy. 30k ve srovnání se střídajícím hráčem v klubu na rozhraní 1. a 2. ligy není o tolik míň. V Refelxu v 08/2017 vyšel rozhovor s českou rekordmankou na 60 m Čechovou, účastnicí vrcholných akcí v atletice, která nakonec utekla dělat poštovní doručovatelku, protože jí Dukla poskytla byt, stravu a 12k měsíčně.

Nebo srovnání s florbalem, kde jsme dlouhodobě čtvrtí na světě a plat tu v první lize nepobírá prakticky nikdo. Že by nějaká superhvězda ženského fotbalu s nadšením opustila Francii a Německo, aby mohla hrát v ČR mi taky nepříjde příliš pravděpodobné.

Reagovat
meno

,,my tu máme úžasnej potenciál a místo toho posíláme prachy vole Olbramovicím a Varnsdorfům, protože Pelta a Mynář."

Třeba dotace od státu. Málokdo si to uvědomuje, ale FAČR je naše největší nezisková organizace. Proč bychom tu nemohli mít nejlepší ženskou fotbalovou ligu světa? Česko já krásný, bezpečný a poměrně levný místo pro život, kdyby tu byly pro ženy adekvátní tomu, že jsou to nejužší špička (a tudíž nejlepší) ze 4 miliard žen na světě, dalo by se tu nakrásně žít. Praha je úžasná, všude po Česku jsi v rámci pár hodin. Slovácko je krásný, Plzeň je evropský město kultury, Brno je skvělá alternativa k Praze, Ostrava prokoukla. Nevím, v čem jsou drahý Německo a Francie lepší místo pro život vrcholové sportovkyně než ČR.

Reagovat
Kepy_FCB

florbal 4. protože tu ptákovinu ve více zemích vůbec nehrajou

Reagovat
Kepy_FCB

Tak i v mužském fotbale hrají ve spoustě lig o tituly je dva týmy

Reagovat
monty25

To jo, ale přesto ty ostatní týmy mají šanci proti těm favoritům něco uhrát, nebo je aspoň potrápit. Tady dokáže Spartě a Slavii jakžtakž konkurovat jenom Slovácko, ale ani to je v téhle sezoně nějak výrazně nepotrápilo. No a při vší úctě k ostatním týmům, jejich zápasy proti Spartě a Slavii jsou pro pražská S víceméně trénink.

Reagovat
ratusek

No ale takto je to i u chlapů. tady akorát ničí ligu Slavia a další dva týmy jsou lepší než zbytek, ale na prvního se nechytají

Reagovat
meno

Jasně, ale kdyby ti ve Slavii chytel Ter Stegen, tak nedostane 30k. Votíková jo Mrkni, co jsem psal montymu, my tu máme úžasnej potenciál a místo toho posíláme prachy vole Olbramovicím a Varnsdorfům, protože Pelta a Mynář.

Reagovat
meno

Osvětimanům* nevím, jak jsem přišel na Olbramovice, tímto se jim omlouvám

Reagovat
Kepy_FCB

a kolik bys chtěl aby brali když na ně chodí jen rodina a pár přátel

Reagovat
meno

Chtěl bych, aby do ženskýho fotbalu šly dotace a vytvořila se u nás jedna z top ženských lig světa. Slavia by mohla být nejlepší ženskej klub na světě. Zpropagovat se dá úplně cokoliv, koukni se na dementa Babiše - najme si pár prvotřídních PRistů a jel jak lokomotiva přese všechno, dokud nenarazil do pandemie a 30k mrtvých na covid přímo a dalších 10k nepřímo, protože nemají adekvátní lékařskou péči. Přitom ještě 10 let zpátky se odstupovalo za mnohem menší prohřešky. Kdyby byl Babiš premiér v časech chudáka Grosse, tak by musel odstoupit už asi milionkrát.

A nemyslíš, že by bylo hazký bejt konečně nejlepší na světě v něčem jiném než pornu, pervitinu, kolové a nohejbalu?

Reagovat
RuneSKS

Zapomnel jsi rasismus!

Reagovat
Salfovic

Cokoliv z toho je lepší než ženský fotbal.

Reagovat
Kaspar

Kdy si nechal Dolezal pichnout usi?

Reagovat
ratusek

Pleštila jsem čekal v základu

Reagovat
Kaspar

Denev je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Takový lehký dotek, to je hrozný kvůli takový sračce neuznávat góly.

Reagovat
Mirek na tenisu

Blb u varu i hlavní by měli dostat nakopáno do hader.

Reagovat
božský John

Haitl je prisernej, bez Holika to nema vubec drive

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec má parádní dresy.Možná by si je mohli nechat jako základní a tu zelenou nudu přenechat klokanům a jiným býložravcům

Reagovat
meno

Ještě lepší by místo zlatý bylo kombinace černý a tmavě zelený.

Reagovat
Kaspar

Kostl cervena, jak mu ji natahnul a nic

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír je zase za chytrého. Trouba který zazmatkoval před střídáním našich dvou hráčů ve Walesu. Zdržení vystřídání nás zřejmě stálo bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pešír zazmatkoval před střídáním ve Walesu?

Reagovat
ratusek

Oba týmy byly v karaténě? To vypadá, jak kdyby se dnes sešly po dovolené na první přípravný zápas

Reagovat
Kaspar

klasicky patecni humus

Reagovat
Gelu28

Jako dnes ta bohemka a jablonec hroznej fotbal

Reagovat
ondrasch77

Absolutně nechápu, jak zoufalec jako je Köstl, může hrát ligový fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes MOTM

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

To Kostík je šílenej řezník

Reagovat
oli9

Super Bohemka sebrala Jabkam 2 body, spokojenost

Reagovat
djwenca

Divím se Chramostovi, že se nesnaží co nejrychleji zdrhnout, když už třetí sezónu si v podstatě nekopne, a letos teda naprosto vůbec, přitom podle mě je to pořád dobrej útočník

Reagovat
Kaspar

uz druhou sezonu to rika v kazdym rozhovoru, ze chce pryc, ale nevim jestli neni adekvatni nabidka nebo ho nechteji pustit, taky nema zrovna maly plat

Reagovat
ondrasch77

V létě na něj byla nabídka z Olomouce, ale neměli na něj prachy...

Mj. taky jsem si představoval, že když "chceme" na Bohemce vyhrát, tak tam dám dalšího útočníka a ne defenzivního TH.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Taky jsem na to čuměl. Vypadalo to, že se spokojil s bodem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina, Bohemka, Zbrojovka, Teplice, Boleslav do 2.ligy pls. Prvni liga by fakt za neco stala a 2.liga taky, tohle je fakt otresny fotbal

Reagovat
Gelu28

LIGA o 10 týmech a výše jmenovaní mohou zkvalitnovat úroveň druhé ligy....to samé HK...k čemu jim bude stadion když v lize hrajou vždy o udržení.....komedie...jak ta je plno týmů jen do počtu....10 mančaftů a 4 kolově....přibude kvalitnějších zápasů mezi Top kluby, které ty hráče někam posunou. jen můj pohled na počty týmů v naší kopáčské lize

Reagovat
Kepy_FCB

Oblíbené kluby - hlavní

Rangers FC (SCO)

Vážně?

Reagovat
Gelu28

Kepy fandím Rangers už od mala co vyšlo legendární CSM 2002 v základní verzi tehdy....furt jsem za ně ve skotský lize hrál ;)

Reagovat
Stannis Baratheon

Derby 4x do roka ne pls, to by ztratilo šmrnc.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi nezapočítal případnou nadstavbu

Reagovat
ondrasch77

To říkám furt..., že z těch "výjmečných" zápasů se stanou normální a přestanou mít ten správný náboj....

Reagovat
cubinho

Kde máš Příbram?! Karviná má zajímavý tým, ti půjdou ještě nahoru.

Reagovat
Liquid

Reagovat
braveheart

Dneska mám tipy přesně naopak, než přání. Bude smutný den.

Reagovat
slonzacky_lenoch

https://www.bezfrazi.cz/pribehy/michal-papadopulos/pojdme-si-to-uzit /// Po přečtení si toho kluka vážím zas o něco víc Zkuste tomu věnovat chvíli času, fakt je to zajímavé čtení.

Reagovat
monty25

Už když jsem v úterý viděl u Bez frází na Twitteru, že další den bude na jejich webu příběh Papadopulose, tak jsem se hodně těšil. Hned ve středu ráno jsem to přečetl a musím říct, že to možná i předčilo moje očekávání. Papadopulos je spolu s Patrikem Le Giangem můj největší oblíbenec v lize, a to ani jeden z nich nehraje za můj oblíbený tým.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Trochu důchodcovsky si rejpnu, je škoda, že si mladí neberou za vzor takové lidi, ale kdejakého debila, influencera, youtubera nebo Vémolu...

Reagovat
monty25

Reagovat
braveheart

Reagovat
Firkraag

Reagovat
cr7sux

Vémluvu má někdo za vzor, jo?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Když nad tím teď přemýšlím tak doufám že ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já ho neznám, takže to co má nebo nemá v hlavě nechám na ostatních, ale musí se mu nechat to, že na sobě fakt dře ...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Není to žádnej vědátor, ale mám ho svým způsobem rád a fandím mu

Reagovat
Alan_Shearer

Ja jeho fanousek nejsem, ale je to absolutni profik. A z velky casto diky nemu je MMA tak zpopularizovany. Kazdopadne ti rozumim, v cem te sere.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kaspar

Takze za vsechno muze Fabregas

Reagovat
braveheart

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Bezfrazí, tam by se dokázal v dobrym světle vykreslit i Breivik nebo Hitler. (Nic proti Papadopulosovi teda )

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Nadpis u Hitlera: Myslel jsem to dobře nebo Trochu se to zvrtlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem je chtěl poslat domů...

Reagovat
Pablos

a u Breivika: Vsadil jsem vše na jednu kartu, na útok.

Reagovat
Pablos

nebo: Vždy jsem se nejlépe cítil jako útočník.

Reagovat
Kepy_FCB

Než mě pošlou na ostrov

Reagovat
ratusek

Reagovat
JarousFCB

Než si půjdu sednout...

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli mají Bezfrazi i ve Skotsku snad udelaji rozhovor i s Kedelem

Reagovat
Salfovic

Co je šušky, to je hušky.

Reagovat
JarousFCB

Škoda té tyčky tenkrát v Heerenveenu.

Reagovat
ratusek

posranej Vrťo. Další věc, kterou akorát tak zkurvil

Reagovat
Kaspar

Partner Ceskych Budejovic spolecnost Autodraft mela do konce roku 2020 opci na odkoupeni klubu. To slysim prvne ze by i mezi majiteli/sponzory klubu byla ve smlouve opce na odkud jako u hracu

Reagovat
Salfovic

OT: Dneska večer na Coolu dávají South Park o Covidu, viděl to někdo ?

Reagovat
monty25
Reagovat
Salfovic

Pardon, na Prima comedy central (Paramount network).

Reagovat
Kaspar

muzes to stahnout na ulozto

Reagovat
20DollarsInMyPocket

na ofiko stránkách jsou komplet všechny díly free btw

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Ty speciály jsou dva. Jeden na začátku covidu a druhej teď o vakcinaci. Stáhni si to a dej s titulkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 3 body poprosím, děkuji

Reagovat
Pablos

Kouká někdo na tu Sigmu-Pardubice ? Jak to vypadá zatím... jako ta slast včera ? Nebo tam šance nějaké jsou ?

Reagovat
HorajzmAmmann

střely celkem 0:2/na bránu 0:0 - co myslíš?

Reagovat
Salfovic

Další totálně ofenzivní fotbálek

Reagovat
Gelu28

Příjde mi to úplně stejné jako včera na Bohemce....jen náznaky jinak hra od vápna k vápnu

Reagovat
HorajzmAmmann

neboj, od 16:00 si zlepšíš náladu

Reagovat
Gelu28

uvidíme no...kéž by se tam dnes vyhrálo....tu poslední výhru pamatuji z roku 2010..Tehdy rozhodl Neves hlavičkou do branky co je blíže sektoru hostí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Jeden ze zápasu, kde se mé přání liší s tipem.

Reagovat
Pablos

střely na bránu 0:0

Reagovat
Pablos

pecka fotbálek

Reagovat
FCSL
Reagovat
braveheart

Olomouc za 70 minut absolutně bez střely na branku, či mimo ní? To musí být záživné.

Reagovat
Gelu28

Mandous krásnej kiks

Reagovat
GreatWhite

Myslím si, že z toho, co na tomhle týmu napáchal Látal, se budeme vzpamatovávat několik let. Každopádně to není jen o trenérovi, z tohoto týmu půlka hráčů nemá na ligu vůbec, dalších pár je naprosto demotivovavaných a pod Látalem si fotbal nezahrají.

Rozhodně se těším, až odejde Houska, ostatně on sám asi ještě víc, toho to už nějakej pátek nebaví. Z té jeho generace by měl odejít ještě Zahradníček, toho ale nikdo chtít nebude.

Na horní půlku nemá že současné sestavy skoro nikdo, jediný opravdu kvalitní hráč je González kolem kterého by se měl postavit nový tým.

Jednoznačně se musíme zbavit tragédů jako Greššák, Látal, Yunis, Nešpor, vysrat se na experimenty typu Mihalík a vrátit se k cestě přes mladé odchovance.

Přál bych si jako nového trenéra Janotku a začít zabudovávat do týmu mladé hráče, se kterými měl úspěch v Lize mistrů a stavět spíš na bocích jako Zmrzlý, Daněk Zifčák, Šíp a podobně. Na kvalitní hráče stejně nemáme peníze a to, co k nám chodí, to je úplný odpad.

Reagovat
Kepy_FCB

Přenos Baníku prosím...

Reagovat
Kepy_FCB

dík

Reagovat
smazaný uživatel

tpč sadílek

Reagovat
smazaný uživatel

Zio zkusil

Reagovat
braveheart

Hlavně ať Flaška nic Mosquerovi nešeptá..

Reagovat
braveheart

Zajíc.. je to marný, je to marný, je to marný

Reagovat
Mirek na tenisu

Liberec Baník... režie a kameramani přenosu to je velká bída.

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že Fillo nedal branku, když byl záběr na Jirku půl minuty po tom, co rozehrál standartku

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle by Zajíc mohl dát ne?

Jinak Baník horší není, což je fajn. Ale asi protože Liberec je teda zatím ultra šílený....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zakončení To by se člověk poblul

Reagovat
HorajzmAmmann

Ndefe gól roku??

Reagovat
Banikovec7

Zelinka

Reagovat
wwwx

Reagovat
ratusek

To není gol tvl?

Reagovat
HorajzmAmmann

To není gól proč????

Reagovat
Banikovec7

Tak díky za odebrání regulérního gólu

Reagovat
Selänne

Nauč se pravdla.

Reagovat
Banikovec7

Jako že penalta má přednost před gólem? A kde se to přesně píše?

Reagovat
bobis21

Tak asi nemusel pískat faul ve chvíli kdy letí míč do brány

Reagovat
Banikovec7

Já myslím, že myslí, že reaguju na tu neuznanou dorážku Stronatiho

Reagovat
Selänne

Moje chyba, sorry. Já to hlavně poslouchám, takže jsem si to přepl až na penaltu.

Reagovat
veikko

A zdálo se mi to nebo ten faul na Tetoura byl tak metr před vápnem? Kvůli tomu nám neuzná jasný gól, dement...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak snad vyhoda ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Liberec vypadá jak po flámu. Baník o chlup lepší. ovšem Stronatý

Reagovat
bobis21

Míč letí do brány a Zelí přeruší hru

Reagovat
ratusek

proč to ten čurák neuznal? ví to někdo?

a měl písknout pentli za to držení Ndefeho. čurák jeden

Reagovat
16Dave

Když na penaltu pošlete průměrného ligového stopera, průměrného ligového týmu, tak to takhle dopadá...

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati má lepší úspěšnost na penaltach jako celá Sparta dohromady suldo..

Reagovat
braveheart

Reagovat
Stannis Baratheon

Průměrná vs celá Sparta dohromady

Tu mi něco neštimuje

Reagovat
Mirek na tenisu

Mikula, Jugas... hrozní kopáči

Reagovat
Banikovec7

Takže první nám místo gólu pískne penaltu a teď když máme míč ve vápně, tak přeruší hru a po tom má balón Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec má teda celkem kliku. Nechápu jak tohle může být pořád 0:0.

Reagovat
diskoschlampe

to je bramboračka, až mi je Baníku trošku líto...

Reagovat
bobis21

První penaltu píske když jde míč do brány, u druhé nás nechá ještě několik sekund hrát. Miluji českou ligu, vždy se tam najde něco co mě nasere. Ale zatím celkem zajímavý zápas, určitě máme na to dnes vyhrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Trošku se bojím, že tam Liberec dá Sadílka a Liberec vyrovná hru, takže to skončí 1:0

Reagovat
wwwx

Tohle nevyhnutelně směřuje k vlastnímu gólu Baníku v 90+3 po otočenym rohu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sztanda

Šílený...naprosto šílený.

Reagovat
Sali5

Nesnáším fotbal.

Reagovat
braveheart

Zelinka si dneska asi dobře zahulil..

Reagovat
ratusek

tvrdím pořád, že to je jeden z nejslabších sudích a to tam má velkou konkurenci

Reagovat
braveheart

Chce to vpředu trochu víc rozběhat, Liberec je ještě na reprepauze

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Havlíka to nevypadá dobře a když už máme šance tak je nedáme

Reagovat
KingMaster13

Ty rozhodčí u nás v lize to nemá cenu komentovat Anketa pro místní uživatele. Dokážete vyjmenovat alespoň 3 rozhodčí co pískají tak nějak alespoň "solidně?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak pískal Příhoda?

Reagovat
KingMaster13

Příhodu mám zafixovaného jako 1 z těch nejlepší co tu posledních 20 let pískal ale myslel jsem spíš z aktivních

Reagovat
braveheart

Příhoda ale skončil z nějakých zvláštních důvodů ne? Teď se mi nechce googlit, jak jsem nasranej.

Reagovat
KingMaster13

No myslím že se dostal nějak do křížku s Berbrem a ten poslední rok už pískal zvláštně Přitom celou kariéru byl top

Reagovat
braveheart

Už vím, dal jsem si nakonec google.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Zelinka je stejně nejlepší, i když v té konkurenci to není zas takový úspěch

Reagovat
KingMaster13

Zelinka je zvláštní Mám ho zafixovaného jako spíš toho horšího ale když je nějakej super důležitej zápas tak ho odpíská většinou dobře

Reagovat
mistr129

Franěk mi taky neva

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

Já nedokážu vyjemnovat ani tři rozhodčí.

Reagovat
ondrasch77

Pavlín Jirků, král rozhodčích z 90sátek

Reagovat
SaianSupaCrew

Proč ta Ziova dorážka neplatila? Má to oporu v pravidlech?

Reagovat
ratusek

Ano od letošní nebo minulé sezony nesmí exekutor penalty po zásahu do tyče zakončovat znovu

Reagovat
Banikovec7

To není novinka, to tak bylo vždy

Reagovat
Kixi Syhimour

A to je u všech přímých kopů, ne?

Reagovat
Banikovec7

To netuším, u jiné situace než u penalty jsem to asi ještě nikdy neviděl

Reagovat
pingla

Reagovat
SaianSupaCrew

Děkuju

Reagovat
Firkraag

Nesmíš hrát dvakrát za sebou, to snad ví každej, ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Minimálně od doby, kdy se to podařilo Limberskému proti Baníku.

Reagovat
Banikovec7

Viděl jsem teda jen posledních 15 minut ale v nich super, stejně už o nic nehrajem, takže i kdybychom měli s takovým výkonem prohrát, tak

Reagovat
diskoschlampe

a nejen u penalty, u jakýkoliv standartky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

Nedáme nic vole... Je to marný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Flajšman to je přírodní úkaz. Když byl mladší tak vypadal jak nekopa. Na stará kolena si to strká jak Brazilec. Pokud bude dále hulit jen 20 denně a nepůjde na 40 může klidně hrát do čtyřiceti.

Reagovat
HorajzmAmmann

je výborný

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil umírá tak jsme se dočkali.v

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Výpomoc

Reagovat
doshcz

Reagovat
oli9

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Selänne

Reagovat
braveheart

Kania

Reagovat
oli9

Jestli prohraji v té zasrane Opavě tak srat na nějaký boj o top 4

Reagovat
diskoschlampe

Co to zkouší ten Svozil...

Reagovat
JarousFCB

To co každý zápas... Pěkně mě s tím sere.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoftych

Reagovat
JarousFCB

Svozil klasika... Každý zápas řve jako by ho někdo probodl.

Reagovat
hodjohn

Je to ocas!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL konečně!!! Ještě jeden

Reagovat
oli9

Reagovat
AjaxFans

už je tam

Reagovat
oli9

No hurá a teď už zapněte

Reagovat
pingla

Kliment pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

KLIMENT, KLIMENT, KLIMENT

Reagovat
JarousFCB

Btw. kdyby to ta Jihlava nakonec nezvládla, tak bude hrát MSFL nebo ČFL?

Reagovat
bobis21

MSFL. Teď tam mají béčko

Reagovat
wwwx

Reagovat
JarousFCB

dík

Reagovat
wwwx

Vzhledem k tomu, že Jihlava B hraje MSFL...

Reagovat
dinss

A přitom to není tak dávno, co se tam měl ''stavět'' stadion jako kráva.

Reagovat
RadekVonCZE

A zbyla z toho jen jedna tribuna.

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

ČFL nemůžeš mít dva týmy v jedné soutezi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mervin

Sadílek

Reagovat
dinss

Tyvole zápas Liberec Baník je snad příprava na zápas v MMA. Tam je snad víc soubojů v řadě než přihrávek...

Reagovat
Kepy_FCB

maras

Reagovat
smazaný uživatel

Třinec

Reagovat
Banikovec7

škoda

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Salfovic

Vyloučen.

Reagovat
Kaspar

Pekhart jede dal

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni fandíme Teplicím

Reagovat
Neon

ne.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

To nemá cenu.

Reagovat
wwwx

Ještě jednou pčed derby bych prosil.

Reagovat
ondrasch77

Těm můžeš fandit jak chceš a stejně je to jedno...

Reagovat
ACSeRw!n

Hlozan pohotove

Reagovat
ratusek

Čelůstka klasik už od začátku

Reagovat
ratusek

Hložan luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

To je pica ten brankář

Reagovat
ACSeRw!n

pockej, ty si fakt dneska od Teplic cekal body ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale takto lacině jim to nemuseli nechat

Reagovat
Salfovic

Reagovat
monty25

Němeček

Reagovat
Neon

Hložek hattrick dneska

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Hložek

Reagovat
Selänne

Polidar dokáže v jednom momentu vypadat jako Ronaldo a mixovanej Hanousek se Zahustelem.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
ACSeRw!n

klasickej Plavsic, ten proste neprihraje

Reagovat
monty25

Zrovna tenhle dá góla.

Reagovat
ACSeRw!n

Lada jede na tabulku strelcu

Reagovat
ratusek

Dočkal dneska luxusně centry

Reagovat
Bruny

Dneska dokonce i běhá. Asi to v té repre ještě nechce zabalit.

Reagovat
pingla

tvl kdyby ho Hložan oběhl a navedl si to na levou, tak je po zápase...

Reagovat
ratusek

Taky jsem od něj čekal jasný gol

Reagovat
monty25

Góóól!!! TK27 dal konečně "rohlík na hlavu".

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
Selänne

Co to je za bránění dpč?

Reagovat
ratusek

Aspoñ to bude mít náboj

Reagovat
monty25

Zase

Reagovat
Neon

Opravička, Krejčí dneska hattrick

Reagovat
Neon

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim super fotbálek i pro nezaujatého diváka

Reagovat
ratusek

Tak je po náboji

A Krejčí je zmrd, ale golovej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ho neměl Krejčí k dispozici na Euru, určitě by to pak vypadalo jinak.

Reagovat
Witcher

Nechytá za náš Kuča?

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím střely na branku 3:1, góly 3:1.

Reagovat
John Obi Mikel

4:1, 4:1

Reagovat
monty25

Nic, asi budu koukat jenom na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí jede bomby

Reagovat
ACSeRw!n

je to tam tak jeste dva

Reagovat
adoxx

Láďa

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě očekávám Krejčího loket do Kučery a má dneska splněno.

Reagovat
ACSMan

Krejčí říká Tepliciím "skupinová fáze", a tohle jsou ty 3 góly co si schovával.

Reagovat
cubinho

Nemáte někdo link?

Reagovat
Kaspar

jinak je tam jeste jeden s komentarem, ale tady aspon vse slysis

Reagovat
cubinho

Díky!!

Reagovat
Losinho

Sympaťák hattrick

Reagovat
ACSeRw!n

krasny kombinace dneska a Dockal lita jak za mlada

Reagovat
Akinfeev

Jo tak tady jsou ty 3 góly ze skupiny Eura u21

Reagovat
Pablos

Reagovat
Skleepy

Reagovat
HorajzmAmmann

Krejčí mladší v laufu. Tu zálohu na EURU budeme mít fakt skvělou. + Schick, Hložek. Bude to zajímavý. Teď už jen sehnat stopera

Reagovat
exse

Sis odpověděl sám, Krejčí mladší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Není on lepší v záloze?

Reagovat
adoxx

Za mě je teda Krejčí na stoperovi ještě o něco lepší, než na SDZ..ale ono je to asi v podstatě jedno, skvěle hraje na obou postech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak tím pádem v pořádku

Reagovat
Selänne

LK musí na stopera, protože na střední zálohu nemá dynamiku.

Reagovat
Noke

tak to se ani Souček na euro koukám nedostane ikdyž s tím, že by měl jít na stopera LK souhlasím, ale ne kvůli tomu, že by byl na sdz špatnej, ale kvůli tomu, že kvalitní stopeři nám chyběj

Reagovat
Selänne

Souček udělal v dynamice ohromný progres. Zrovna jemu osobně hrozně pomohla Liga Mistrů a poháry celkově. Na Láďovi je zatím vidět, že potřebuje o dva dotyky víc. Jako mám ho rád, ale jeho přednosti jsou ve hře bez balonu, ne na balonu. Může z něj vyrůst stoper pro repre, nebo solidní ligovej střední záložník.

Reagovat
John Obi Mikel

Kučero, co to vymejšlíš

Reagovat
ACSeRw!n

ta "obrana" teplic neco silenyho fakt

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice venku u favoritů zatím vynikající. V Edenu 1:5, v Plzni 0:7, na Letné 1:4 o poločas.

Reagovat
Kaspar

OT: Nevite jaky prehravac pouzivat na HEVC?

Reagovat
ratusek

Teplice to dnes Spartě usnadnují. To je.bránění jak z okresu. Dočkal zatím luxusně, ale to je dané hrou Teplic. Hložek potřebuje klid v tom zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

No, lítáme jak splašený

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně spálených tutovek současně. Asi třikrát tam běžel hráč sám na brankáře a ani jedno dobrý zakončení, mělo to být tak 6:0 do poločasu. Ale jinak moc hezkej fotbal.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Á, nový Sparťan mezi námi ....ale vyndej si tu Plzeň prosím z těch oblíbenejch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě fandím už od svých čtyř let. Už tři roky.

Reagovat
adoxx

To šli Teplice vážně až takhle do řiti? Je to škoda, když si vzpomenu, co to bylo za tým pár let dozadu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Salfovic

Pár ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

2016/17 páté místo, rok potom osmí, pak 10., pak dostali výprask v nadstavbě, vyhodili Kroba, místo něj přišel Royo, loni 12. a letos se stále může stát, že spadnou.

Reagovat
fabec1222

Nemůže, ta poslední trojka bude ráda, když získá do konce sezony těch 7 bodů, co ztrácí, natož, že by jich získali nějak víc, než Teplice.

Reagovat
fabec1222

15 je pár?

Reagovat
DeformFCB

Jj, pár let dozadu. Zhruba někdy v době Pavla Verbíře.

Reagovat
ratusek

Proč neřekl, že nás blbej Zelinka okradl o regulerní gol?

Jinak Grigar do brány? Tak to bude ještě další mininálně 3 fíky

Reagovat
monty25

To je nevýhoda toho, když máš nejlepšího brankáře jenom na hostování ze Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Jsou tam

Reagovat
Salfovic

To je vocas ten Krejčí, vždyť měl ty góly dát na ME 21´ a ne proti Teplicím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

To popletl

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je ta naše jednadvacítka

Reagovat
Kaspar

On vystridal brankare

Reagovat
cubinho

Dali někdy v české lize 2 hráči v jednom zápasy hattrick? Nepamutuju si.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají Teplice na lávce třetího brankáře?

Reagovat
cubinho

No, dneska by mohly padnout Lázně Bohdaneč

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat gól i od Polidara Tak to je ostuda ostud

Reagovat
ACSeRw!n

tankista

Reagovat
monty25

Mně už se ani na to skóre nechce dívat...

Reagovat
ACSeRw!n

Vrba nas naucil behem par mesicu utocit

Reagovat
ratusek

Tak ono je to dáno zoufalou ale naprosto zoufalou obrannou hrou Teplic. Tohle Kučera nezvládl takticky

Reagovat
Salfovic

Teplicím dala sedmičku i zoufalá Plzeň.

Reagovat
cubinho

Chudáci Teplice. Sparta sice vystřídá 2 hráče, ale místo nich tam pošle 2 lepší hráče

Reagovat
ACSeRw!n

Dockal mel dneska asi 20 prihravek do sance, to se bude prekonavat tezko

Reagovat
ondrasch77

V novodobé historii jsme dali Budějovicím 8:0, trochu se bojím, že nás Sparta překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kdy dala Sparta naposledy 7 gólů v jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

7:0 proti Levadia v předkole LM (15.7.2014). Lafata 5 gólů.

Reagovat
dinss

Ty píčo Tepláky fakt do druhý ligy protože z tohodle je probere jenom sestup.

Reagovat
John Obi Mikel

To jim nemusí nutně pomoct. Podívej se na Jihlavu.

Reagovat
Wat

To mi teda nepřijde jako vhodné přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Novotný Oktagon už nesype?

Reagovat
Salfovic

Teplicím by letos sestup taky slušel.

Reagovat
oli9

Teplice by mohli jít do hajzlu, totálně zbytečný klub

Reagovat
Firkraag

Ale nemaj rádi Berbra a mají montyho

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ondrasch77

Sezóna v druhé lize by jim sice prospěla, ale fakt nevím proč zbytečný klub... Spíš jeden z těch tradičních nebo 46 sezón v lize je málo?

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/kluby

Reagovat
dinss

Ten sestup by jim určitě pomohl. V posledních sezonách to vždycky nějak odklinkaj...

Reagovat
ratusek

Tahle mantra o tom, že sestup někomu pomůže.

Zrovna Teplice mají problém s penězma už teď, natož po sestupu. I když ten Řepka nebo kdo, by to tam měl zvednout

Reagovat
ondrasch77

Někomu pomůže, někoho to zabije...

Příbram nebo Jihlava se z FNL už hned tak nedostane.

Ale Teplice by měly šanci vyčistit kádr a za rok / dva by byly zpátky. Sice nejsou bohatý klub, ale zázemí a postavení v regionu mají víc než dobré. Akademie taky šlape a myslím, že by dostali větší šanci odchovanci...

Reagovat
Beči

Reagovat
oli9

Kladno 39 a? Stadion mají Teplice hezky ovšem posledni sezóny hra, trávník, výsledky vše v hajzlu. Samozřejmě pokud se sportovně zvednou, vrátí se na stadion diváci a bude tam chodit aspoň 10 k tak řeknu jo ligový klub.. Jenže mi přijde že to nezajímalonten fotbal ani diváky poslední dobou natož hráče

Reagovat
ondrasch77

10000?

Teplice mají cca 50 tisíc obyvatel a ty myslíš, že tam bude chodit 10000? Je jiná doba než před 20 lety...

Sestup a následný návrat by byla asi ta správná facka, ale nevím proč o nich píšeš jako zbytečném klubu... Za mě mají Teplice daleko větší právo být v lize než Brno nebo třeba Slovácko, které si první ligu koupilo ze 7. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Reagovat
Kepy_FCB

Kučera se zase vyznamenal

Reagovat
wwwx

Žižkov-Sparta 1:6 (12/05/99), takže rekord v rámci samostatné ligy!

Reagovat
wwwx

Hmm, tak asi ne.

Reagovat
Salfovic

Výhra o pět jako o pět, ne.

Reagovat
wwwx

7:0 proti Budějicím 11. 9. 1999

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Sparte. Odhlaste ty Teplice nekdo, to je kazdej pulrok nejaka bida.

Reagovat
Firkraag

Hra i dresy Teplic značně připomínají tým Brazílie na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je? To je Lavický?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

jako nechápu, jak si někdo může takhle obravit hlavu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Karlssona?

Reagovat
HorajzmAmmann

každej si teď hraje na Čecha...

Reagovat
Realita

Karlsson má obarvenou hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ta barva mu na hlavě blbě uschla.

Reagovat
smazaný uživatel

Žito 72

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera Kdo dá 2 branky na Spartě

Reagovat
KingMaster13

Třeba Karviná nebo Budějovice

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Realita

http://cdn.livetv403.me/webplayer.php?t=ifr&c=1578192&lang=en&eid=1051532&lid=1578192&ci=29&si=1

Díky tomu, kdo to sem dal. mam sice O2, ale bez komentáře je to lepší. Komentovat utkání je podle mě hrozný přežitek. Každý vidí, co se na hřišti odehrává a kecy blbů s mikrofonem to akorát ruší

Reagovat
Firkraag

Záleží asi kdo komentuje. Ale u O2 máš jednoznačnou pravdu.

Reagovat
Realita

Minimálně u internetu (nebo O2) by měla být volba - verze s komentářem a bez

Reagovat
Kepy_FCB

Bosak se fakt neda

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Komentovat utkání je hrozný přežitek? Ty máš dost

Reagovat
Realita

A ne? K čemu je to dobré? Jsou i lidi, kteří rádi koukají jen na fotbal a dělají si při tom názor sami, stejně jako když jsi na stadioně, tam ti do toho taky nikdo nekecá.

Reagovat
Firkraag

To chodíš na Příbram ne? Normálně do toho kecá takovejch lidí

Reagovat
Realita

Ale to je takový, že to můžeš snadno ignorovat, ne jako v televizi, kde tomu nejde jak utéct :)

Reagovat
Firkraag

No dá se to aspon ztlumit, ale pak neslysis pistalku no

Reagovat
Realita

Jinak Příbram zásadně s komentářem, ten aspoň trochu přehluší toho jejich hlasatele. V Teplicích zrovna tak. To je snad ještě horší než komentátoři.

Reagovat
Firkraag

Jej, tohle jsem už zapomněl. Slyšel jsem to i na Sigmě, to je nejtrapnější věc snad.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jako sorry, ale bejt na stadioně a doma u televize je snad rozdíl, ne? Na televizi se přece nebudu doma dívat jak na němý film s Chaplinem

Reagovat
Realita

Jako asi jak každému libo no. Někdo, kdo nemá možnost jít na stadion, tak se rád koukne doma a nemusí u toho poslouchat, jak záložník nahrává útočníkovi, když to prostě taky vidim.

Reagovat
dinss

Komentování není určitě přežitek ale u O2 je totálně k hovnu.

Reagovat
ratusek

A to tam na derby budou dvě slípky

Reagovat
dinss

To si možná poslechnu radši.

Reagovat
monty25

A budou určitě lepší než Homolka a spol.

Reagovat
ratusek

Jedině, že by byly v bikinách a byl na ně živý záběr

Reagovat
monty25

Kristýnu Schickovou v bikinách si můžeš celkem snadno vygooglit.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
db18

Pořád to není tak hrozné jak malá Babiš...

Reagovat
braveheart

Kde máš ty kozy?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Ser na to. Sbal si stan, spacak, jidlo a hajzlpapir. Telefon nech doma. Nebo vis co, rovnou ho splachni do hajzlu. Na tejden se utabor nekde v lese. V tom lese sed, drz hubu, poslouchej a premejslej o sobe. Precti si knizku, ne casopisy o fotbale, a medituj o tom, ze ses 30 letej panic co pracuje ve statni sprave a stalkuje fotbalistky na internetu.

Az se vratis, smaz si ucet na twitteru, zacni chodit behat a potichu se stydet, jak jsi naprosto ultimatne arcipromrdal 30 let svyho zivota, a co vsechno udelas, abys to zmenil.

Reagovat
monty25

Pomlouvat mě na discordu už není taková zábava, co?

Reagovat
Han střelil první

Vždyť ti to bylo jedno, ne?

Reagovat
monty25

No byl bych tam furt, kdybys mě nevyhodil.

Reagovat
Han střelil první

No jasně, ale já nechtěl.

Reagovat
monty25

Hele, mně bylo jasný, že to tak nakonec dopadne. Zákaz psaní o ženském fotbale byla jenom záminka...

Reagovat
Han střelil první

Joo, od prvního momentu jsem tě nenáviděl. Žádná chyba v tobě není

Reagovat
monty25

Tvůj první komentář, když jsi mě tam viděl: "Co tady dělá ten úchyl?"

Reagovat
Han střelil první

To je možné, protože jsi. Každopádně byly tam horší individua, tys měl jenom neustálou potřebu provokovat. O ten vyhazov sis říkal, jak pořádná rajda o péro, což ty vlastně neznáš.

Reagovat
Banikovec7

třeba dosh

Reagovat
doshcz

děkuji a teď se omluv

Reagovat
Banikovec7

nikdy

Reagovat
doshcz

prosím

Reagovat
Banikovec7

díky

Reagovat
doshcz

nz

Reagovat
monty25

Hele, já ti to za zlý nemám. Na jednu stranu je to škoda, protože se tam kolikrát rozebíraly zajímavý věci a snad jsem k tomu taky trochu přispěl, ale zároveň jsem si na tom vypěstoval takovou závislost a chodil tam možná až moc často, takže teď mám aspoň víc času. Sice mi to tak trochu připadá jako "založil si discord a chodili mu tam lidi", ale to je tvoje věc. Původně jsem to chápal jako takovou platformu pro většinu lidí z české sekce EF (samozřejmě vyjma nějakých trollů), ale že tam chceš prostě jenom někoho, tomu asi taky rozumím. A jestli jsem tě provokoval ženským fotbalem, tak v tom už jinej nebudu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Az budes lezet na smrtelny posteli, bude uz pozde s tim neco delat. Zacni ted.

Reagovat
monty25

Já jsem se svým životem zatím spokojenej. Jestli někdy budu potřebovat radu, tak určitě ne od tebe.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nejsi, vime to oba.

Reagovat
monty25

Máš pravdu. Nejsem spokojenej s tím, že teď nemůžu chodit na fotbal.

Reagovat
Posledni Kovboj

"je mi 30, honim nad fotbalistkama na instagramu, ale singl jsem protoze mi to vyhovuje" ok

Reagovat
monty25

Spoustě lidí vyhovuje být singl, na tom snad není nic špatnýho. Ten věk souhlasí, to je tak všechno.

Reagovat
Posledni Kovboj

neni...pokud je to pravda

Reagovat
HorajzmAmmann

ale mi nic jiného nezbývá...

Reagovat
ratusek

Co říkáš na Straight outta sklep?

Reagovat
Posledni Kovboj

Nuda, odvar. Nebavi me to. Neni to vylozene blby, je to "ok", ale nic zajimavyho jsem tam nenasel. Ty?

Reagovat
ratusek

mě se moc nelíbil ani ten Hersch. Nejlepší pro mě stále Strangulační rýha a ty alba před tím. Tam se mi líbi komplet každá písnička.

SoS jsem zatím slyšel jen jednou, tak mě tam něco osloví. Ale celkově album jako takové mě baví jak jsem psal. Ty předešlé mě chytly na první dobrou.

A od Traumaplanu nečekám vůbec nic. Tak mě to třeba chytne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ani mne ne. Holt starne a ztraci stavu, stane se to driv nebo pozdejc kazdymu interpretovi.

A co jsem slysel z traumaplanu tak me vylozene uspava.

Reagovat
ratusek

tak letos má vyjít ještě nová Sodoma, což doufám bude námrd a snad i Hades. Desade by taky mohl na konci roku něco vyhodit ven, ale to asi ne, dkyž vyjde nová Sodoma.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HorajzmAmmann

nechceš se živit jako motivátor?

Reagovat
PlackaSKS

někomu stačí říct, někdo potřebuje motivačně profackovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

demente blbej

Reagovat
doshcz

Reagovat
Posledni Kovboj

jak to bylo v Trpaslikovi s Rimmerem a linkou duvery....

Reagovat
PlackaSKS

to se pleteš.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

chvilku jsem si myslel, že reaguješ na můj příspěvek.

Sedělo by to taky totiž

Reagovat
HorajzmAmmann

Teda... Kromě ty státní správy

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

Ze bych na tebe takhle zcistajasna uderil?

Reagovat
Posledni Kovboj

:ok_hand:

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

možná kdyby to bylo obráceně a Krejčí s Provodem komentoval Schickovou a Janáčkovou 1 vs 1 bitva v želé tak se kouknu, klidně by tam mohla skočit i Doležalová na střídačku... ale takhle to je k ničemu.

Reagovat
ratusek

no ale Krejčího s Provodem nemusím vidět v bikinách

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně. Nechápu, proč radši neudělají alternativní studio. Mohla by moderovat třeba Denisa Doležalová.

Reagovat
ratusek

A asistovat by mohla nějaká pornoherečka, která by vyprávěla dojmy z análů

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám nejhorší komentátorskej zážitek od doby co derby Česko - Slovensko komentoval Radotínský ve spolupráci se Slavo Jurkem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Nemůže to být horší než Vlášek, Karoch, Zelenka, nebo jakýkoliv vyprcanec z O2. Prostě nemůže. Nevěřím tomu.

Reagovat
ACSeRw!n

Vlasta je momentalne nejlepsi cesky fotbalovy komentator. change my mind

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i jo, ale to je na tom právě to nejsmutnější, že stačí tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nesnesu on vždycky přivolá neštěstí. Běží třeba poslední minuty zápasu a on začne sýčkovat, že "jenom teď nedostat gól", nebo "snad, aby nepřišla nějaká nečekaná situace v podobě penaltového kopu" atd. a pak se to vždycky posere.

Reagovat
JarousFCB

Na tom O2 jde ten komentář většinou vypnout

Reagovat
Realita

Aha...to jsem nevěděl. Děkuji

Reagovat
bobis21

Nesmysl. Často mám zápas puštěný jen jako kulisu a sleduji to jen když se děje něco zajímavého. Což se nejlépe pozná když je kvalitní komentář.

Reagovat
dinss

Kvalitní komentář a O2 nejde dohromady.

Reagovat
monty25

Hlavně u Homolky, protože ten řve jako pavián, sotva se míč přiblíží k vápnu.

Reagovat
C-M@ster

Komentování v roce 2021 je k tomu, že spousta lidí dělá multitasking - chlastá/čumí do mobilu/hraje na počítači - a díky komentáři vnímají, co se ve fotbale děje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna v dnešní době, kdy si můžeš pustit třeba v autě na livesportu online komentář je ten komentář prostě důležitý.

Pamatuju si, jak jsem měl v autě puštěný komentář když hrálo Česko s Argentinou na MS 20. Docela jsem to prožíval... Zlatý časy teletextu a podobného sledování fotbalu.

Reagovat
ratusek

S mikrofonem za fotbalem

Reagovat
John Obi Mikel

Jako dostat 2 sedmigólové výprasky v jedné sezóně, to je něco. Pak ještě pět gólů proti Slavii a proti Jablonci.

Reagovat
Gelu28

Kučera by neměl trénovat ani divizi....šupák

Reagovat
Firkraag

a Bolka jim v baráži dala osmičku. Ale zase rozsekali Slavii 7:0, jsou to prostě experti

Reagovat
Gelu28

no jo ...ale to bylo v roce 2013 kdy slávie v té sezoně málem spadla a byla v hajzlu

Reagovat
Firkraag

A Teplice jsou na to poslední dobou podobně. V hajzlu a padaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vindheim, Trávník k hovnu, Přišli na hřiště a hra šla do kytek.

Reagovat
ratusek

Trávník spolu s Hanouskem by měli odejít. Mincev to stejné a Vindheim taky bída

Reagovat
Beči

Vrba Hložan Krejda

Reagovat
Stannis Baratheon

A zároveň stála tato penalta Evropskou ligu i Spartu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je vlastně morálním vítězem toho ročníku EL.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
Mass

Sem si to pustil, a ten týpek odpískal penaltu úplně z ničeho, ani mu nepomohl nikdo simulací nebo něco podobnýho.

A nejvtipnější je, že se hráči Spartaku ještě potom radovali.

Reagovat
ladyboy arsenal

Kdo by pak tu ligu pískal, když by všici sudí seděli v base? Ta srbská liga je ale strašnej prales, nechápu jak s tímhle Sparta mohla vypadnout

Reagovat
KingMaster13

Ona většina těch lig kolem 15. místa je o 1 maximálně 2 týmech. To jen naše liga je celkem ultimát že tu máme silná Pražská S, Plzeň, solidní Liberec a občas umí pozlobit i ten zbylej tým (Sigma, Jablonec ve skupině EL)

Reagovat
dinss

Občas si říkám, že vlastně můžeme být rádi za naši ligu... A pak vidím druhou půlku Liberec - Baník a hned mi ten pocit opustí.

Reagovat
John Obi Mikel

To nechápe nikdo.

Reagovat
oli9

Bolka - Příbram tohle si žádný sportovní fanda nemůže nechat ujít již od rána se na zápas těším

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy tyto zápasy nepřinesou špatný fotbal. Třeba Příbram - Brno v druhé půli bylo dost šanci, dalo se na to dívat.

Reagovat
oli9

Obě dvě střely na bránu které byly v zapase jsme s rodinou mohutně oslavili, dokonce jsem vybehnul na balkon a křičel na celou ulici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Herc

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle statistik je Příbram lepší... Tady jsem fakt čekal, že Zmrhal, Malínský, Ladra, Budínský a spol dokážou Příbram přehrát no...

Reagovat
oli9

Mají v píči ti kluci... Nezranit se a hlavou jsou už jinde než v Bolce...

Reagovat
ondrasch77

Kdo je asi tak koupí, když budou hrát tužku?

Reagovat
ZB 07

Boleslav fakt otřesná

Reagovat
ratusek

ale uvidíš, že z toho hovna zase vyhrajou

Reagovat
Neon

To by ten kopáč penalty nesměl být taková ludra

Reagovat
Banikovec7

Srandovní penalta Karviná, ale dobře ti tak Fantiši

Reagovat
pingla

Karviná hraje sakra dobře, zaslouženě vedou

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ač bych z toho měl mít radost tak ta pentle proti Zlínu dost přísná. Rozhodčí mi vůbec přijde dneska nějaký divný.

Reagovat
ZB 07

Dancák

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Neon

To je děs ten fotbal u dna tabulky. Snad úbytek peněz po koroně pomůže konečně k osekání ligy na 14 týmů.

Reagovat
djiros

Na co tam čumí tak dlouho? Vždyť je to evidentní...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty ruchové mikrofony jsou fajn, říct v jedné větě 4x kuwa je fakt výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

"nemůže kopat nikdo jiný než Marek Matějovský"

Reagovat
ratusek

Cedidla

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
ratusek

tvl on mu dá pěknou kosu a pomezní na to čumí z metru měl ho Pozny poslat do piče a taky že poslal

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ten Cedidla je fakt kopyto

Reagovat
dinss

Může mi někdo vysvětlit proč ČTčko nepokrývá druhou ligu? Dyť třeba na zápas HK - Žižkov bych se kouknul docela rád...

Reagovat
John Obi Mikel

Mají jen 1 zápas za týden, myslím.

Reagovat
dinss

Ale ne na druhou ligu---

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že mají 1 z první a 1 z druhý.

Reagovat
dinss

Dyť to O2 nepokrývá tak proč by nemohlo ČT?

Reagovat
meno

Protože se už asi 14 let nezvedal konsecionářský poplatek, ale ceny za práva, inflace atd. nahoru bohužel jde. Oni jako veřejnoprávní musejí mít diverzitu, takže ty peníze, co si vyhraní na sport musejí dávat jinam. Bohužel protože nebylo EURO a OH, tak nemají žádný zisky... Mají to těžký.

Reagovat
Stannis Baratheon

O2 zkušeně utnulo přenos 4 a půl minuty před koncem nastavení.

Reagovat
ratusek

Hrubeš už zkušeně úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Staňkovy triky a kouzla

Reagovat
dinss

Konečně Kalvach

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
ratusek

Budějovice dnes velký špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle jak to mohlo vyskočit ven z brány

Reagovat
dinss

Tohle jsem úplně čekal. Celou dobu nic a pak z hovna.

Reagovat
db18

aspoň ještě před pauzou...

Reagovat
OTASi

prostě klasika, melou je, proměněj jen jednu šanci a pak si nechaj dát šatňáka

Reagovat
ZB 07

Berkovec - Hlavica, Pernica, Gajić - Moravec, Čermák, Texl, Záhumenský - Pachlopník - Hladík, Růsek.

Zajímavě to Dostálek nalosoval, hlavně záložní řada bude určitě zárukou kvalitní zábavy.

Reagovat
PlackaSKS

?

Reagovat
ZB 07

Především Moravec a Záhumenský jsou totálně bez formy (pokud to tak jde nazvat). Jestli nám dáte míň jak 3 góly, tak se budu divit, protože po stranách to bude solidní průchoďák.

Reagovat
Banikovec7

Tak tam vyšlete Rudiho

Reagovat
PlackaSKS

tak viděl si naši sestavu? kacharaba na stoperu, maso na levym beku, střed provod, hromada a holeš s tim, že vpravo mají van burena.. já bych to viděl celkem vyrovnaně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

To bude panečku fotbálek 0:0

Reagovat
Coutinho10

konecne po 10 minutach jsem mohl nacist stranky Slavie

jinak dost prekopana sestava, ale jestli Kudela se neda dohromady, tak mel dat Deliho misto Kacaraby, aby si na Zimu zvykl vic

Sestava: Vágner – Bah, Kačaraba, Zima, Masopust – Holeš – van Buren, Hromada, Provod, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Deli, Stanciu, Tecl, Beran, Ševčík, Lingr

Reagovat
Coutinho10

* Pro utkání není bohužel k dispozici ani Ondřej Kúdela, který má po utkání reprezentace ve Walesu dle vyšetření v ÚVN ve Střešovicích kontuzi nosu, vysoké horečky a antibiotika. Doba léčení se v tuto chvíli nedá odhadnout.

Reagovat
Kaspar

ty kurvy na nej snad delaj voodoo

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, Bale mu dal loktem.

Reagovat
Kaspar

z rany do nosu ti ale prece nevyskoci horecka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Opičí mor od Kamary?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Tak jestli v něčem budou dobrý, tak voodoo to bude

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust a Kačaraba v obraně, to nevypadá dobře

Reagovat
Coutinho10

ani Zima mi nedodava nejakou extra jistotu

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak čekal jsem ještě šetření Provoda, který odehrál komplet reprepauzu.

Reagovat
PlackaSKS

hodit tam ještě lingra už by bylo fakt moc..

Reagovat
John Obi Mikel

Co Lingra, ale třeba Berana.

Reagovat
PlackaSKS

ty vole... ještě pak teclíka na hrot a doufat v 0:0

Reagovat
dave30

S tím Provodem celkem riskuje. Za 10 týdnů 17 zápasů, před sebou další těžké zápasy a on ho nechá hrát i v Brně. Zřejmě dobře regeneruje, ale přesto...

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale uz takto bez Nica to je velky oslabeni

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

nacist

Reagovat
meno

Statistická zajímavost:

Peter Olayinka si dneska zahraje 100. zápas pod Trpišem. Pokud z lavičky nastoupí Deli, bude to jeho 50. zápas pod Trpišem. Koukal jsem taky, kdo jsou Trpišovského nejlepší střelci, nejlepší je Souček s 31 góly a druhý nejlepší je Voltr s 27.

Reagovat
PlackaSKS

voltr nemohl dát 27 golů...

Reagovat
Blasphemer

To počítají i ty na tréninku.

Reagovat
PlackaSKS

voltr nemohl dát 27 golů...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Komix

Reagovat
Neon

Reagovat
meno

Reagovat
wyqinac

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

Odtud přezdívka Pelé.

Reagovat
meno

Když šel, ještě za Uhrina, k nám, tak přicházel z Žižkova, kde pod JT dal v 54 zápasech 24 gólů a 5 asistencí.

Reagovat
PlackaSKS

já si řikal, že v první lize je to blbost

Reagovat
meno

V první lize je to Souček 19, Škoda 17, Olí a Stoch 16 a top5 uzavírá Pepíček s 15.

Reagovat
PlackaSKS

to už jsou lepší jména

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Náskok velký, čeká je Arsenal a derby... Bylo by vhodné kdyby se Slavisti nikam nehnali, posetrili síly, nikdo se nezranil a nakonec nám darovali body

Reagovat
Gelu28

V brně píská nejhorší rozhodčí Orel...aneb co dnes vymyslí

Reagovat
DieFohlenBMG

Nejhorší rozhodčí Orel je Grinfeld.

Reagovat
meno

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

tak už vymyslel

Reagovat
Greny

Šestá minuta a Záhumenský vypadá že to s ním každou chvilku sekne

Reagovat
Greny

Hlavica

Reagovat
Banikovec7

slušné políčko

Reagovat
DieFohlenBMG

Kuchtič Masíčko

Reagovat
Greny

Cervena

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

To nemyslí vážně ne?

Reagovat
DieFohlenBMG

ty pičo var mu musí dát redku ne

Reagovat
Losinho

Jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Stejskal pica. Kolarova skola. Jasna redka.

Reagovat
Losinho

Kovář taky, ale za tohle bych vinil Vágnera.

Reagovat
Greny

Běžte fakt do hajzlu ... Toto není normální ty Pico...

Reagovat
ZB 07

Ty vole, nás fakt řežou celý jaro.

Reagovat
monty25

Tohle bylo na ČK. Ale mám Vágnera ve Fantasy, takže zaplaťpánbůh.

Reagovat
DieFohlenBMG

já taky a Stanciu jako kapitána

Reagovat
monty25

Hm, tak nic.

Reagovat
Losinho

Orel, Berka, Ginzel a Denev, největší hovna co pamatuju.

Zlatej Franěk, Příhoda a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Orel. U videa Proske... No Brna je mi lito.

Reagovat
Losinho

Už nemusí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec.

Reagovat
Coutinho10

je to v prdeli...dalsi redka omg

Reagovat
iamnotdave

To bude redka...

Reagovat
Greny

Z toho udělají ještě primak pro Slavii

Reagovat
meno

Už jsem psal, že nedat redku je blbost, naštěstí to změnil

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ZB 07

Aspoň že tak

Reagovat
Komix

Jasná, bohužel Nevím, co tam Orel vymýšlel

Reagovat
Gelu28

nechápu čemu se ty paka sešívaný diví ....fakt "sympatický " klub

Reagovat
Losinho

Ty jdi s těma Rangers do opičí prdele.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gelu28

až po tobě ....aby jsi mi našel tu správnou cestu

Reagovat
Komix

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Rangers, Baník to jsi dokonce i pod dnem...

Reagovat
Losinho

A Kovář.. jdeme do devíti tyvole

Reagovat
DieFohlenBMG

Přéma

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom videu jako videl navic??? Jinak dobre nam tak. Spolihat na jedniho Kolare. Rozpocet jak pica a furt zivime klauna Kovare.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že to opravil, tohle bylo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční začátek to se Slavii teď do toho jejího nabitého programu hodí.

Reagovat
Greny

Snad se na to dneska vyserou

Reagovat
ZB 07

Teď to chce pálit ze všech stran.

Reagovat
Banikovec7

Kolář už bude ve čtvrtek?

Reagovat
iamnotdave

Kovář na derby?

Reagovat
Selänne

Já bych radši Vágnera. S Kovářem už nás Slavia jednou porazila.

Reagovat
iamnotdave

No, derby je příští týden, Vágner bude mít stopku na dva zápasy... takže to fakt vypadá, že půjde roztleskávačka Kovář než Stejskal, který je zraněný... nebo někdo z juniorky

Reagovat
Losinho

Tak ten je po redce ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bojim Arsenalu. Moc. A jenom proto, ze nemame golmana.

Reagovat
Firkraag

Týjo a Provoda stejně nestáhne, tam tuším zranění, to by je mrzelo proti Arsenalu.

Reagovat
meno

Protože chceme vyhrát. On je náš druhej nejlepší hráč po Nicovi.

Reagovat
Greny

Každopádně nezkušenost brankáře... Nechápu proč to udělal... Zbytečný Hladík by to beztak nedal a kdyby jo furt času dost na otočku....

Každopádně musíme hrát teď opatrně ... Ať nedopadneme jak Opava a nehrajeme taky v desiti

Reagovat
smazaný uživatel

a proto Brno musí spadnout

Reagovat
ZB 07

Hoši, vy jste fakt vemena

Reagovat
Greny

Tak Pachlopnik to udělal dobře tam bych mu to vůbec nevycital

Reagovat
Greny

Hladiku ty seš strašná lopata ty vole....

Vždyť to píšu nahoře že Vagner nemusel vůbec faulovat

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou volové

Reagovat
Greny

To je ale celou sezonu... Kdyby jsme klidně Tecla tak máme o 12 bodů vic

Reagovat
Eilhart

Reagovat
Neon

Rozpusťte to a nechte ligu Líšni radši

Reagovat
Remt

Od Provoda pěkná

Reagovat
Firkraag

Tak a Kovář, ať se do poločasu zraní, ať je nějaká sranda

Reagovat
Losinho

Tak jako on furt není stopro ready

Reagovat
ACSeRw!n

penalty

Reagovat
Greny

Pokud to nebyl ofsajd tak je to penalta

Reagovat
Remt

Kdyby to přezkoumali.. tak věřím že by tam penaltu asi našel. Holes si tak trochu zakopl sám o nohu a pak o toho útočníka

Reagovat
Losinho

Pro nás by se pískala.

Reagovat
Remt

Jako bohužel ale něco mi říká že by se minimálně přezkoumávala ale to jsou jen spekulace zejo

Reagovat
Greny

teď ještě otázka... Kdyby jí piskl nebyla by to další ruda?

Reagovat
Remt

Holes už má žlutou?

Reagovat
Greny

Nene ... Nevím jak to teď chodí když ho trefi když je sám před brankářem.... Je tam něco o tom zda měl možnost hrát balon pokud jo tak žlutá pokud ne červená myslim

Reagovat
Komix

Nene, tyhle „dvojitý tresty“ byly v pravidlech upravený. Byla by žlutá + penalta

Reagovat
Banikovec7

Jen v některých situacích, když ho zatáhne rukou když jde sám, tak je i tak červená. Zrovna v téhle situaci těžko říct.

Reagovat
Losinho

To by mi přišlo hodně drsný za takovou "nešikovnost".

Reagovat
Greny

Právě kontakt tam byl úplně jasnej sám před brankářem nevím co víc na penaltu

Reagovat
Remt

Jako takhle ti to reknu.. víš jak se píská v zápasech outsidera s favoritem.. a je jedno jestli to je proti Slavii Spartě Plzni, překvapilo mě i že to byla redka, penaltu jsem ani necekal

Reagovat
wwwx

Po červené by mu musel přerazit nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš tam šel hodně neohrabaně, to se klidně mohlo pískat.

Reagovat
Mass

Kuwa přišel sem pozdě a zase hrajem od začátku od 10. Za co dostal Vágner červenou?

Reagovat
meno

Byl poslední a serval hráče. Jasná red. Ale největší vinu má Kačaraba...

Reagovat
Fakt

Za faul.

Reagovat
Greny

Hladík běžel sám , Vagner to neodhadl a sejmul ho před vápnem ...

Reagovat
Remt

Zkopnul hráče který mu udělal klíčku mimo vapno

Reagovat
Mass

Mimo vápno faul brankáře? Z toho citím Kolářovinu

Reagovat
meno

Každopádně z vyloučení viním Kačarabu, kdyby neměl tak špatnej souboj, nebo kdyby tam vůbec nebyl a nechal to Zimovi a raději hlídal prostor, tak by Vágner vůbec nemusel ven. Tohle je zatím nejhorší „posila", co nám Trpiš a spol. přivedli.

Reagovat
JackBlack

Nečekal jsem že Kacaraba bude takový provar, zatim je šílený... A kvalita trávníku je taky hodně slušná

Reagovat
Selänne

Proč to nešel zkoumat? Však to byla jasná penalta.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Pro nás se nepiskaji

Reagovat
Kaspar

nemuze Brnu nic zkoumat, kdyz neplati Var

Reagovat
ZB 07

Hladík by potřeboval, aby se fotbal hrál bez míče. To je strašný ta jeho technika...

Reagovat
Banikovec7

ta přihrávka na stranu, když mu to tam předal Pachlopník na vápně

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Neon

Pachlopník: největší talent Brna od Pacandy, ale potřebuje si to v hlavě srovnat. Takže úplně jako Pacanda

Reagovat
Greny

Noo.. Pacanda hrál a chlastal... Pachlopnik má jiné problemy

Reagovat
Remt

Jaké?

Reagovat
Greny

Jooo moc se mu nechce makat.

Reagovat
Salfovic

Sympoš

Reagovat
fabec1222

nehraje a nechlastá

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci je lepsi ne ? sice uz neni v Brne, ale talent z Brna to je

Reagovat
Cumel

Jak se to veme. Momentálně je lepší, protože hraje ve fotbalovějším klubu. Věřím, že kdyby Pachlopník dostal šanci třeba ve Slavii, ukázal by víc než Krejčí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

Je mu 21, motají se kolem něj větší kluby?

Reagovat
Greny

Slavia už to zkoušela

Reagovat
Cumel

Ale...

Reagovat
Greny

Nebo zkoušela vyptávali se prý na něj a Sevcika

Reagovat
Cumel

O tom jsem neslyšel. Dík za info po sezoně nás Pachlopník podle mě opustí. A bojím se, že nebude jediný

Reagovat
Cumel

Dostal v prvním týmu šanci celkem pozdě, rozhodně později než Krejčí, dost ho limitují zranění. Slyšel jsem o zájmu Liberce a Jablonce, ale to neber jako bernou minci. Je to klasické “jedna bába povídala”. Z klubu inside info nemám.

Reagovat
Remt

Stopro, Krejčí byl snad nějakými novináři nebo kým zahrnutý v.. top20? Top50? Mladých hráčů Evropy tuším. Byl i výš než Hložek mi někdo říkal. Za mě talent jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

podle Goal.com byl Hložek na 21. místě na světě, jinýho od nás jsem tam neviděl

Reagovat
Greny

Krejčí je o dva roky mladší ... Tihle dva se porovnávají blbě .. ale řekl bych že Pachlopnik má větší talent

Reagovat
Greny

Nebo o rok nevím proč myslel jsem že Pachlopnik je 2001 rocnik

Reagovat
Greny

A to příští rok vytáhneme Ševčíka... To teprve něco uvidite...

Reagovat
Cumel

Tomu to letos jde měl dostat šanci už teď na jaře

Reagovat
Greny

Akorát mám strach že skončí rovnou ve Spartě nebo Slavii zaslechl jsem něco ze se mu nechce prodloužit smlouva má nabídky a letos mu konci

Reagovat
Cumel

No...to by nebyla Zbrojovka, kdyby tohle neposrala.

Reagovat
ACSeRw!n

ve Varnsdorfu uz se tresou

Reagovat
Salfovic

Tohle fakt nechápu. Peněz tři prdele a nejsou schopni si pořídit pořádnou brankářskou dvojku.

Takhle aby ve čtvrtek chytal Kolář v masce Dartha Vadera.

Reagovat
Remt

Je reálné aby Kolář nastoupil? Čechovi to v masce docela šlo občas

Reagovat
iamnotdave

Čech tehdy vynechal 15 zápasů

Reagovat
Firkraag

jenom ?

Reagovat
iamnotdave

To byl stejně zápas blbec, vystřídal ho Cudicini, který se na konci zápasu taky zranil a dochytal to Terry myslím Cudicini dostal konečně šanci a zraní se chytat musela trojka Hilario a nevedl si vůbec špatně.

Reagovat
PlackaSKS

čech měl trošku jiný zranění. to je jako porovnávat zlomenej prst a holen.

Reagovat
Coutinho10

je to na nem....verim, ze do toho pujde

Reagovat
Greny

Podle mě až do odvety

Reagovat
Coutinho10

jde i o derby, takze to bude chtit chytat urcite, kdyz Vagner je vykartovany, takze ocekavam, ze i z toho duvodu do toho zasahne ted ve ctvrtek a urychli svuj navrat

Reagovat
meno

Spíš ne. Normálnímu člověku by to vyřadilo život na 2 měsíce. Už jen to, že Slavie odhaduje 4 - 6 týdnů je masakr. Nebylo by dobrý to uspěchávat.

Reagovat
Remt

Takže nastoupí jestli to nechají na něm tak nastoupí

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Stejskal je zraněný.

Reagovat
Salfovic

Vždyť to taky není žádnej zázrak.

Reagovat
John Obi Mikel

Není, no.

Reagovat
Kaspar

Ale proti Arsenalu Vagner chytat muze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusel by

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Musí

Reagovat
Selänne

Hladík Brno normálně nesleduju, ale jak něco takovýho může hrát ligu?

Reagovat
Kincl

Děláš jak kdyby naše liga patřila do té TOP 5

Reagovat
ACSeRw!n

nejsou hraci.. deti uz fotbal tak nezajima jako driv.. a bude hur

Reagovat
Greny

Mám takové tušení že je to náš nejlepší strelec

Reagovat
ZB 07

celý 3 góly

Reagovat
ZB 07

Jestli v rámci připravy kouká někdo z Arsenalu na tento fotbalovej ohňostroj, tak se musí hodně divit.

Reagovat
mistr129

Zatím nekoukam, ale podle toho co čtu, tak hlavně chudák rozhodčí jestli včera v rámci přípravy cumel na Arsenal a dneska na Slavii. To bych se asi vzdal delegace

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Reagovat
Mass

Reagovat
Remt

Hele já myslím že jestli se Slavia dívala na včerejší zápas Arsenalu, tak se taky nestacila divit ti se dostali k brance.. no párkrát:D a dohromady z toho byla jedna vůbec ne nebezpečná hlavička, druhý poločas totální tragédie, po první inkasovanem gólů už se ani nesnažili něco s tím udělat, odevzdany výkon od začátku, posrali se už v kabině

Reagovat
Mass

Co čtu anglickou sekci, tak tam na Arsenal zrovna nepadaj lichotky, někdo tam psal že je Arsenal zralej na champ.

Reagovat
Remt

No Arsenal.. včera Ceballos šílený, Auba taky nula už několik zápasů.. Odegaard když ho presovali tak taky nedokazal nic vymyslet i když ten je dost sikovnej.. stoperi taky nehrají nijak extra.. skvělý bek se jim včera zranil.. Otázka jestli bude hrát třeba Saka a ESR, toho dost dobře jejich fans hodnotí. Jenze bohužel i ta Slavka bude dost oslabena

Reagovat
Remt

Ale jinak v momentální formě jsou tam nadstandardní tak 2-3 hráči, jinak všichni zapadají do průměru PL

Reagovat
dave30

Také bych chtěl zapadat do průměru PL. Hlavně platového...

Reagovat
Remt

To oni zapadají stopro, spíš jsou nad ním určitě, ale co do výkonosti, představovali by si asi vyšší příčky

Reagovat
Selänne

Reagovat
Banikovec7

Ani sudí se na to nemohl dívat, tak nastavil 1 minutu když tam tak 4 minuty volal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nenastavování v české lize je fascinující.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem koukal.

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo když se kvůli Orlovi a Varu pět minut nehraje a ten dement pak nastaví jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak na tu situaci zapomněl

Reagovat
Kincl

Po dlouhé době koukám na zápas české ligy a je to spíš sranda, než kvalitní fotbal nechápu proč se nepískla penalta, proč když má nastavit víc minut tak to po minutě utne a taky vtipný, jak ten míč letí po zemi a skáče jak je ten terén hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovaci si tam raději zkušeně dávají centry vzduchem i na dva metry místo toho, aby to poslali po tom trávníku.

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman zabil zápas. Škoda, teď se na body nadřeme. Proti Arsenalu Přéma a na derby už bude sešívaný tankista.

Reagovat
meno

Kačaraba zabil zápas..

Reagovat
Kincl

Reagovat
C-M@ster

Když se Kovář zraní, derby odchytá Radek Černý nebo kdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Sirotník.

Reagovat
smazaný uživatel

Houštecký, ten je nejtlustější.

Reagovat
meno

Býček

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Stejskal už taky trénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

V lete musime koupit golmana a poslat Kacharabu nekam do kurev.

Reagovat
Remt

On přišel na přestup nebo?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, hostuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Mass

Já měl za to, že je to hostování s opcí. Ale fakt je zatim příšernej.

Reagovat
Salfovic

Takže ke Kárlovi.

Reagovat
ZB 07

Za normálních okolností bych nadával Dostálkovi, že nevymyslel lepší taktiku než jebnout každej balón do vzduchu, ale na tom trávníku asi nic jinýho hrát nejde, takže dobrý. Musíme vyhrát za každou cenu.

Reagovat
Banikovec7

To moc nechápu ale to hřiště, když je to už 3 týdny od posledního zápasu a většinu času bylo i docela hezké počasí, že to nedali nějak dokupy.

Reagovat
Greny

Tam bude problém jinde... Ten trávník se strašné vytrháv jako kdyby tam byl nějakej špatnej podklad ... jsou to fakt velký drny ....fakt to je šílené...

Reagovat
ZB 07

Taky se divím, tak špatný hřiště jsme nikdy neměli. Ale možná to je záměr

Reagovat
Banikovec7

Já pamatuju že už když jsme u vás hráli poslední podzimní kolo, tak to byla podobná šílenost, ale to byl prosinec no

Reagovat
Mass

Nebyli by ste první. Dokonce i ty kurwy rangerský se snažily v Edenu poškodit trávník.

Reagovat
Coutinho10

tak prejede nebo skobrtne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedes jede hejty

Reagovat
Remt

Tak je fakt že VAR letos Brno několikrát.. přišlo mi že poškodil a několikrát to bylo zatraceně kruté, to se člověku v hlavě nascita

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Slavia rupne

Reagovat
meno

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fingers crossed

Reagovat
Greny

Bah tam šel teda dost ostre

Reagovat
mistr129

Jen jsem teď první půlku zběžně prolétl, faul samozřejmě jasně červený, ale zkoumali tam vůbec ten potenciální na Hromadu nebo alespoň ukazovali opakovačku?

Reagovat
mistr129

Nebo se to zkoumat před červenou nesmí? Nemám tohle urovnaný, kdyby to bylo před gólem, tak určitě, ale nevím jak před červenou nebo penaltou

Reagovat
db18

Nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Podle studia Hromada filmoval.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Krásné jsme to vykombinovali než se dostal míč k Hladikovi

Reagovat
ZB 07

Ale běhá mu to hezky

Reagovat
Cumel

Atlet dobrej, jen s tim balonem neni kamos

Reagovat
pingla

další penalta

Reagovat
ACSeRw!n

dalsi ukradnuta pencle

Reagovat
Greny

Nebo aspoň malá domu když to Kovář pak chytil do ruk

Reagovat
mistr129

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To by to musela být cílená nahrávka a ne jen vypíchnutí míče.

Reagovat
Neon

a přitom vědomé tečování míče, které obraně nijak nepomůže, dokáže rušit offside, trochu dvojí metr

Reagovat
mistr129

Vždyť to jsou dvě úplně odlišné situace, asi jako bys dvojím metrem nazýval že aut se házet rukou smí a penalta zahrávat ne

Reagovat
dave30

Reagovat
Greny

Pískej to

Reagovat
Remt

Tuhle ne tuhle bych nepiskal, spíš tu prvni tu ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Holešovy střely, to je něco

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojováci jsou takový kokosy na sněhu světa fotbalu.

Reagovat
Banikovec7

Ty vole tolikrát už Brno mělo situaci, že tam zbyli 2 vepředu proti 2 stoperům, ale nikdy to ty dřeva nevyřeší dobře

Reagovat
monty25

To asi pár lidí nebude rádo, že Trpišák střídá Kuchtu před 60. minutou.

Reagovat
Mass

Nechápu jak Kačaraba může mít nejlepší statistiku soubojů z celý ligy, pořád se tam divně motá a tohle zase smrdělo ale na pencli to fakt nebylo, vždyť hrál balon a přes něj útočník přepadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vyhrál drsný souboj s Berkovcem, procento hned letí nahoru

Reagovat
Mass

Jako sice to neletělo vedle a Kovář od toho byl metr, ale pěknej skok

Reagovat
Kily

to vypadá, že Cala z Cádizu trochu uleví Slavii a chvíli se bude hlavním tématem Cala vs. Diakhaby

Reagovat
Remt

Co se stalo?

Reagovat
Kily

prý rasistická urážka, hráči Valencie odešli do kabiny a dvacet minut se nehrálo, Diakhaby pak vystřídal

Reagovat
Mass

Zrovna koukám na Slavii tak nestíhám Valencii, bude se ve Španělsku ještě hrát?

Reagovat
Kily

jj, koukám, že se hraje

Reagovat
Kily

jen bez Caly, ten zůstal v kabině o poločase

Reagovat
Firkraag

Co se stalo? On navíc střídal, Cala ho zranil rasismem na čtyři týdny, nebo co?

Reagovat
Salfovic

Pojede do sanatoria za Kamarou.

Reagovat
Firkraag

Tyvole, snad se uzdraví, tohle už fakt neni prdel.

Reagovat
mistr129

Hlavně že Kweuke dostane za blbý dvojnásobný zlomení nohy dvanáct zápasů a tady se pokračuje dál

Reagovat
Kily

Kamara je nezničitelný, od zápasu se Slavií nevynechal ani jedno z dalších pěti utkání

Reagovat
Salfovic

Holt drsný seveřan.

Reagovat
smazaný uživatel

Na britskejch ostrovech se nazajímají o to, co se děje v kontinentální Evropě.

Reagovat
wwwx

Jen jestli si toho lidé, pro něž svět končí na doverských útesech, všimnou.

Reagovat
Cumel

Kdyby to tam Záhumenský poslal, tak to vypínám a stěhuju se do kláštera. Z Brna by byly nový Lurdy po takovým Božím díle.

Reagovat
Losinho

Jak hypujou toho Hladíka

Reagovat
KingMaster13

Super no takže Kačaraba zničil posledního pozitivního golmana A ty vole mít 5 golmanů na rok a stejně se třást že derby bude dost možná chytat někdo z U17 to je taky umění. Tohle je přesně důsledek toho že Kovář tam je pro srandu králíkům ale do hry nepoužitelnej

Reagovat
Remt

Vedení míče má ten Pachlopnik ale pěkné

Reagovat
Greny

Pachlopnik to pěkně motá.mm čekám že ho Dostálek vystrida

Reagovat
smazaný uživatel

Zahumenský to je fakt okres.

Reagovat
Cumel

V Rumunsku

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

to je chudák...

Reagovat
Cumel

Zabte ho někdo

Reagovat
ZB 07

Odejde Hladík a začne mě štvát Záhumenský, výborný.

Reagovat
KingMaster13

Člověk by řekl že jste si za ta léta už zvykli

Reagovat
Mass

Twl Ríša Dostálek měl (možná pořád má) lepší techniku než všichni jeho hráči dohromady

Reagovat
Losinho

Tak to se nezapomíná.

Reagovat
oli9

Ty vole k čemu chcete pořád kupovat gólmany... 18 lety kluk který zachytal na Rangers... Stejně si přes Koláře nikdo nezachyta, dostal šanci 18 lety kluk který se jinak jeví jako solidní gólman.. Prostě dostal redku no... Spíš by měli kopnout do hajzlu Kováře který může dělat maskota a nemusí být zbytečně na soupisce....

Reagovat
wwwx

Že by to v Opavě byl etalon jistoty, se říct nedá.

Reagovat
oli9

Jenže jak jinak mu dopřát ty zkušenosti...

Reagovat
wwwx

Takovej nepoveden zápas ho může na dlouho psychicky ovlivnit. Nedejbože, kdyby se mu to stalo proti Arsenalu. Chápu, že nikdo nemohl tušit, že Kolářovi někdo prošlápne úsměv a Stejskal se zraní, ale v tomhle věku se měl rozchytávat někde na hostování v dolní polovině FNL. Třeba Vacllík šel do Sparty ze Žižkova až ve 23 letech.

Reagovat
KingMaster13

Však nenadávám na Vágnera ale dostal tu redku v nejhorší možnej moment takže určitě ho Jindra nepochválí ale já jsem přednostně nasranej hlavně na to, že ten Přéma tam zabírá místo ale jak se naskytne situace jako takto tak nemůže chytat protože je tragickej

Reagovat
oli9

Reagovat
Remt

Ooo pozoor

Reagovat
Mass

Už sem se lekl, že máme zaplacenej VAR.

Reagovat
Greny

To nemyslí vážně ne

Reagovat
mistr129

Penalta

Reagovat
Coutinho10

jasna

Reagovat
mistr129

To bych zas neřekl, ale vzhledem k tomu, že nás venku na jaře snad už tříkrát říznuli, tak se za ni zlobit nebudu

Reagovat
Coutinho10

no dostal ji slusne, ale asi me to neprekvapuje no

Reagovat
mistr129

Hele radši si tu karmu za ty předchozí rozhodnutí vyberu za týden než dnes (když se teda uhraje aspoň plichta)

Reagovat
Coutinho10

jo,to jo

Reagovat
Remt

Za mě tedy ne. Pokud je toto penalta v tom případě naprosto jasná i v prvním poločase.. Pokud se chce rozhodčí vyhnout kontroverzi měl by se na to vysrat

Reagovat
Coutinho10

tohle byla rana do obliceje, ale obhajil by si i tu prvni

Reagovat
Remt

No za mě tu první bude obhajovat těžko, to byla spíš chyba rozhodčího

Reagovat
Coutinho10

tam ten kontakt byl ale minimalni...spis sikovnost toho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Držel ho za rameno. Rána do obličeje vypadá jinak, navíc byl ten centr do jasnýho ofsajdu.

Reagovat
Coutinho10

tak pry to nebyla penalta, protoze nebylo rozehrano, coz toto pravidlo moc nechapu, ale je to tak

Reagovat
Remt

Počkej tomu nerozumím, jak nebylo rozehráno?

Reagovat
Coutinho10

ze mic v momente toho uderu byl jeste pred rozehranim na miste (neletel do vapna), takze podle tohoto pravidla muze byt napr. roh a nez kopnes, tak muzes ve vapne dat utocnikovi napr. pesti nebo kopacku na oblicej a penalta za to nebude

Reagovat
Remt

Jo takhle, ja si nevsiml ze nebylo rozehrano. Aha, ok, bylo to pred odehranim, tzn. v pripade neceho brutalniho (viz zakrok na vvd mimo hru), může přijít červená? Nejspíš ano, ale penalta to tedy není? Odkud a co se tedy rozehrává/zahrává pokud třeba před rozehráním brutálně sjedeš hráče ve svým vápně a není to tedy penalta?

Reagovat
Banikovec7

Může být červená, rozehrávat se bude tam kde se mělo rozehrávat předtím.

Reagovat
Remt

No ale penalta ne tedy? Pokud to nebylo ve hře.

Reagovat
Banikovec7

Ne. Pokud dobře pamatuju, tak se to stalo v zápase s Tureckem na euru 2008, že tam snad gólman někomu napálil před centrem do vápna a byl vyloučen, ale penalta nebyla.

Reagovat
Greny

Faul jo ale Zima měl ruce na zádech Cermaka první intenzita lehká skoro minimální ale kontakt jo mohlo ho to rozhodit

Reagovat
Cumel

On foukne pecku

Reagovat
ZB 07

Uff

Reagovat
Selänne

Písknout tuhle, ale nepísknout tu v prvním poločase?

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem myslel, ze to fakt piskne

Reagovat
Greny

Zima fauloval první pristouchl Čermáka jedeme dal

Reagovat
Komix

Faul jo, bohužel i ofsajd...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že tuhle píčovinu pískne. Bouchnutí do ramene na druhý straně vápna než je hra a chtít za to penaltu.

Reagovat
Losinho

Jasná penalta ty šašku

Reagovat
Selänne

Byl ofsajd bráško.

Reagovat
Losinho

Fucking ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější ofsajd

Reagovat
Selänne

1,9 na neprohru Brna > Fucking ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl výsměch fotbalu, kdyby tyhle přihraný souboje ve vápně měly rozhodovat zápasy.

Reagovat
Komix

Pachlopník je ale výbornej

Reagovat
ZB 07

Pachlopník jedinej fotbalista u nás

Reagovat
Cumel

Aby ho neměl Jarda po dnešku podepsanýho

Reagovat
soukup

na to jak to má v noze, tak ale je ve spoustě zápasů na hřišti úplně k ničemu.

Reagovat
hrundy

Slušná žlutá pro Oliho

Reagovat
Mass

Asi spíš za tu opičárnu potom

Reagovat
DieFohlenBMG

Racist

Reagovat
Mass

Tak z toho bych zase Olieho nepodezříval

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 jsou Slávisti? Tam ho držel lehce za rameno a ten centr byl do ofsajdu.

Reagovat
hrundy

Slávisti? však celej zápas fanděj Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamnotdave

Schválně, kdo uloví Pachlopníka, až Brno spadne?

Reagovat
Cumel

Kdyby měl jít, přeju mu Slavii, aby si zkusil hrát pod Trpišovským. A samozřejmě bych mu přál hrát Evropu

Reagovat
iamnotdave

Aby se pak nezasekl jako Matoušek nebo Hellebrand... a to tam ještě máme Berana, což by byla škoda.

Reagovat
Cumel

I to je možné, ale zas kolem něj není takový humbuk jako kolem Matouška, nemuselo by ho to tolik semlít. Podle mě potřebuje takový fotrovský přístup ze strany trenéra. Uvidíme. Třeba si ho ze startu vezme Hoftych a vybrousí ho.

Reagovat
soukup

Pokud je pravda to, co se o něm říká, tak zrovna Pachlopník by teda musel pod Trpišem svůj přístup k fotbalu přehodnotit o 180 stupňů

Reagovat
Cumel

Pravda to asi bude, jeho pověst už je známá. Obrovský talent, kterýmu se nechce makat. Věřím, že není úplný dement a pokud by měl konkurenci (která mu v Brně bolestně chybí), začal by dřít. Ve Zbrojovce má základ jistý, nic ho nenutí se namáhat. Vždyť se na to podívej, i s tím, že se nenadře a když trošku chce, zdaleka převyšuje všecky ostatní ze svých spoluhráčů.

Reagovat
soukup

Já to teda tak jasně nevidím. Fajn, na jednu stranu tu má svým způsobem jistý základ (i když úplný základ vždy teda nehraje) a asi mu moc ani nevyhovuje, že místo technického fotbálku na dobrý pocit jedeme tvrdý boj o záchranu.

Zároveň ale nesouhlasím s tím, ho nic nenutí se namáhat. Zaprvé má mít borec s jeho talentem ve 21 letech v týmu jako Zbrojovka odkopáno víc než nějakých 50 zápasů a opět se lidé z klubu moc netajili s tím, že si za to může hlavně sám svým přístupem.

No a taky teda není vůbec pravda, že zdaleka převyšuje všechny své spoluhráče. Když má den a chce se mu tak ano. Já ale letos bohužel viděl rozhodně víc těch zápasů, kde patřil k horším hráčům na hřišti. Ne protože by to neměl v noze, ale protože odpadal ze soubojů nebo do nich vůbec nešel, protože nedokázal akceptovat tempo hry, nebo protože se nesrovnal s tím, kolik času/prostoru/jak tvrdě na něj hrál soupeř. Ten kluk je očividně super fotbalista, ale s obřím problémem v hlavě.

Osobně bych byl dost překvapený, kdyby po něm sáhl top tým a ještě víc pochybuju, že by přestup do Slavie/Sparty/Plzně zvládl. O něco víc si umím představit, že ho může risknout nějaká Boleslav, Sigma a podobně.

Reagovat
Losinho

Já ho nechci.. další týpek, co umí jen driblovat. Na to máme Hellebranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Růsek je taky slabej tvl, týden přemýšlí než vystřelí a stejně by to letělo za stadion. Pachlopník jediný fotbalista.

Reagovat
Banikovec7

Pojď na ně Rudy

Reagovat
smazaný uživatel

Zahumenskýho centry vstoupí do dějin.

Reagovat
db18

Lítaj za humna.

xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cumel

Jojo ohrozí víc šalinu na ulici než branku hroznej exot

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naštěstí jezdí o dost níž dolů, to spíš řidiči třicetdvojky musí dávat bacha.

Reagovat
Cumel

Máš recht

Reagovat
Banikovec7

Zahu zase

Reagovat
KnoxXx

ze sa dostane do zakladu akehokolvek timu v ceskej lige odpad zo slovenskej (Zahumensky)

Reagovat
Cumel

Fotbalové zoufalství je letos na Srbské doma

Reagovat
mistr129

Kačaraba

Reagovat
Remt

Čistý

Reagovat
Banikovec7

Ten Kacharaba je ale šílený, přes něj přejde snad každý a pak to hasí na poslední chvíli takovými skluzy

Reagovat
Remt

Ve vzduchu je asi silný ale troufnu si říct že kdyby hráli Kudela Zima, tak zápas vypadá úplně jinak, hlavně by nedošlo k tomu zákroku na červenou (ačkoliv mladej tam jít takhle rozhodně neměl)

Reagovat
KnoxXx

Deli

Reagovat
Remt

OT: Jak poznáte že už je kečup špatnej?

Teď jsem ho otevřel, skoro novej ale trochu tak nějak psouknul při otevření a chutná.. no na to že by měl být Sladky tak tak nějak nakysle

Reagovat
wwwx

Když se po něm poděláš, tak byl špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

když ti na talíři vykvete, tak to nejez

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je červený a ne modrý nebo zelený, tak je v cajku.

Reagovat
slonzacky_lenoch

To je cajk dělá to všecko co je ve vakuu. Okurky, dětské přesnídávky a tak...

Reagovat
Remt

No ale.. on už otevřený byl a asi čtvrtina se ho snědla. I tak je normální že to dělá? Tuším že jsem ho minule zavřel přes závit a nebyl úplně dovrenej ntak jsem si říkal jestli k němu nemohl vzduch a nekixnul

Reagovat
Greny

Raději bych to vyhodil a šel na to šla Babica...

Když nemáme kečup tak tam dáme hořčicí když nemáme hořčicí tak tam dáme tatarku a když nemáme nic tak tam nedáte nic

Reagovat
Greny

Ala Babica*

Reagovat
Remt

Já to prubnul no a teď čekám co bude zítra, je to pade na pade, buď se poseru a nebo vůbec

Reagovat
oli9

Nemáš si před jídlem čistit zuby

Reagovat
smazaný uživatel

ty tam kombinujou v malym vápně, ach jo

Reagovat
KnoxXx

slusna pozicia, predposledna minuta a nikto nevystreli

Reagovat
KingMaster13

Ale jo po tom průběhu je remíza úspěch

Reagovat
Coutinho10

tak bod asi beru...

Reagovat
Cumel

Bodovat se Slávkou se Záhumenským v základu

Reagovat
KingMaster13

Nedostat gol s Kovářem v bráně a Kačarabou v obraně

Reagovat
Greny

Hrát s váma vyřazovacím způsobem jak v EL tak jste venku

Reagovat
KingMaster13

Taky jsme si to mohli lépe dohodnout kdyby každý z nás udělal 1 výhru tak máme po 3 bodech, takhle máme oba 2

Reagovat
Greny

Špatně... Dneska jste se měli na to vysrat ... Psal jsem to před zápasem nechat nám tři body a byl klid

Reagovat
KingMaster13

Za 2 zápasy s náma mít 4:1 to by nebyl dobrý obchod Navíc kluků si odpočinulo dost. Kačaraba díky bohu proti Arsenalu hrát nebude

Reagovat
Remt

Kacaraba vs Auba, haha, na to bych se podival, to by byl souboj vocasu, panecku

Reagovat
KingMaster13

No to by nebylo k smíchu, protože Auba sice není teď nějak top ale z Kačaraby by si udělal trhací kalendář

Reagovat
John Obi Mikel

Z Kačaraby si dělá trhací kalendář Hladík. To není tak těžký.

Reagovat
KingMaster13

Týpek co neuhlídá Hladíka prostě nemůže hrát proti Arsenalu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cumel

Sportovně uznej, že fotbalově je Přemek proti Záhumenskýmu hráč pro Ligu mistrů

Reagovat
KingMaster13

To zase ne ale lepší hráč to je, nicméně taky už si nejsem jistej jestli by mohl chytat vůbec tu první ligu

Reagovat
John Obi Mikel

Zasloužená remíza. Bohužel Brno je silnější než Opava/nehrál Stanciu a spol., takže tentokrát jen plichta.

Kačarabu nechat v Liberci. Ten mi přijde i horší než Pokorný. Horšího stopera jsem ve Slavii (dlouho) neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý bod, pokora musí být na místě...hráči mají teď nabitý program, do toho ještě ten "repre výpadek", to není nikdy příjemný.

Až mi přišlo, že těch změn mohlo být i víc....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele