FORTUNA:LIGA - preview 12. kola

04.10.2019, 08:53, aktualizováno 06.10.2019, 12:34
Previews
Vedoucí Slavia uzavře nedělní program v Jablonci, který sice v posledních dvou vzájemných zápasech porazila, jinak ale patří mezi její nejméně oblíbené soupeře. Už předtím se na obhájce ligového titulu může dotáhnout Plzeň, kterou čeká utkání na půdě Mladé Boleslavi. Zabrat potřebují České Budějovice...
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 15:30)
Osmnáct ze svých devatenácti bodů získali mladoboleslavští fotbalisté doma, kde jsou zatím stoprocentní. Nyní je však čeká úkol z kategorie těch nejtěžších - porazit i Plzeň, která ze všech sil pronásleduje vedoucí Slavii.

Středočeši na svém stadionu navíc střílejí obrovské množství branek. Ve zmíněných šesti zápasech se prosadili jedenadvacetkrát, kromě duelu s Karvinou a před dvěma týdny s Ostravou pokaždé skórovali minimálně čtyřikrát. Nejvíce to ve městě automobilky schytala Příbram, která si odvezla šest gólů.

Hlavní podíl na ofenzivní smršti má útočné duo Komličenko, Mešanović. Oba dva patří mezi nejlepší ligové střelce a dohromady nastříleli už třináct branek. Nemohou však počítat s podporou záložníka Buchy, jenž nebude startovat vinou dohody klubů o hostování. Na hřiště se nepodívají ani zranění Tulio s Wiesnerem.

To Plzni se po nepovedeném úvodu sezóny daří na domácí i venkovní půdě. Nyní už šestkrát v řadě zvítězila, včetně těžkých duelů o pozice s Jabloncem a minulý týden se Spartou. Tu porazili Viktoriáni zásluhou jediné Krmenčíkovy trefy krátce po přestávce. Právě Michael Krmenčík je nejlepším střelcem Západočechů se svými pěti góly. O jeden méně má na kontě Kopic.

Aleš Hruška nečeká jednoduchý zápas. "Boleslav půjde do zápasu s cílem nás porazit, protože se pohybuje v horní části tabulky a chce se na nás dotáhnout. Očekávám ofenzivní zápas z obou stran, který pro nás bude velmi důležitý," myslí si gólman týmu, jehož kouč Pavel Vrba bude postrádat jen zraněného Čermáka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.60 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:30)
Už přes měsíc čekají na vítězství fotbalisté Českých Budějovic i pražských Bohemians, dočkat se jej mohou ve vzájemném zápase. Na ty nemá Dynamo nejlepší vzpomínky, z posledních deseti utkání porazilo Klokany jen jednou.

Jihočeši prohráli šest ze sedmi posledních ligových zápasů, což je srazilo na samé dno tabulky. Naposledy prohráli pod Ještědem s Libercem, přestože po brankách Ledeckého a Brandnera vedli. Pozitivem pro ně však může být probuzení právě Davida Ledeckého. Loňský nejlepší střelec druhé ligy se v jedenáctém kole prosadil vůbec poprvé letos.

Vršovičtí měli v září netěžký los, přesto mnoho bodů nezískali. V Karviné i doma se Zlínem jen remizovali, minulý víkend si o Teplic dojeli dokonce pro porážku. A aby toho nebylo málo, ve středečním pohárovém utkání prohráli v Chlumci nad Cidlinou. Venku navíc Klokani získali v celé sezóně jeden jediný bod.

"Pro nás je těžké každé utkání, viz ten středeční v Chlumci nad Cidlinou. My jsme mužstvo, které musí tvrdě pracovat. Nemáme takovou kvalitu, abychom si mohli myslet, že pokud hrajeme s šestnáctým mužstvem tabulky, tak jsme nad nimi. To určitě ne. Pro nás je to další ligový zápas, ve kterém se budeme snažit uspět," je opatrný kouč Martin Hašek

Domácí nemohou počítat se zraněným Rabušicem, Táborským a vykartovaným Kladrubským, Pražané se zase musí obejít bez potrestaného Keity a zdravotně indisponovaných Ljovina s Vackem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.37 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Více než devět let čekala pražská Slavia na vítězství v Jablonci, které si nakonec nadělila loni jako předčasný vánoční dárek. O druhé v řadě bude usilovat v závěrečném duelu dvanáctého kola, v němž se potřebuje odpoutat od Plzně.

V zápasech Severočechů dlouho platilo od poloviny února nepsané pravidlo - venkovní tým tři body nezískává. To bylo protrženo až minulý víkend ve Zlíně, kde Radova družina zvítězila gólem Matouška. Domácí neporazitelnost však trvá již od loňského prosince, kdy si ze Střelnice odvezla tři body právě Slavia.

Z ní hostují u zelenobílých hned tři hráči, což jim může způsobit značné problémy. Kvůli dohodě klubů o hostování nesmí do utkání naskočit stoper Jugas ani dva nejlepší střelci Matoušek se Sýkorou. Tíha produktivity tak bude ležet na bedrech Doležala a Jovoviće, jenž se třemi góly a čtyřmi asistencemi patří mezi nejlepší v "kanadském bodování".

Poslední týden přinesl konec série i na straně Slavie. Ta v soutěžním zápase nepoznala pocit porážky od dubnového nezdaru na zlínské Letné, německý Dortmund byl ovšem ve středu i přes dobrý výkon nad její síly. Co však nadále trvá, to je její nezdolatelnost venku a propracovaná obrana, která letos v lize inkasovala jen dvakrát. Zajímavé ale je, že v obou případech, kdy defenzíva Slavie kapitulovala, byl soupeř v početním oslabení.

Dvacet tři vstřelených branek dělá ze slávistické ofenzivy tu nejproduktivnější spolu s mladoboleslavskou, vyloženého kanonýra ale sešívaní postrádají. Čtyřikrát se prosadil Hušbauer, po třech gólech mají na kontě Olayinka a Provod, který ale dva z nich nastřádal v dresu Budějovic. Slávisté budou ve svých obranných řadách postrádat vykartovaného Hovorku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.45 - 4.38 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Teplice  (sobota 16:30)
Opava stále marně čeká na výhru, v minulém kole ale zabojovala v Karviné a Slezané doufají, že od tohoto výsledku se mohou odrazit. Vzestup by SFC rád potvrdil již proti Teplicím, které se však též rozjely a nehodlají jen tak sundat nohu z plynu.

Situace k Opavě má k ideálu nadále daleko, přesto jakýsi impuls pro SFC přišel před týdnem, kdy žlutomodří uhráli remízu v derby na půdě Karviné. Slezané se ubránili nebezpečné ofenzívě MFK, podruhé v řadě bodovali a poskočili na předposlední patnácté místo, přičemž na samotné dno spadly České Budějovice. Trenérský tandem Josef Dvorník, Alois Grussmann tak po odvolání kouče Ivana Kopeckého při své premiéře obstál.

Kapitán Opavy Jan Žídek si práci lodivodů zatím pochvaluje. "Vždycky, když přijde jiný trenér, je to impuls. Všichni hráči chtějí ukázat, že patří do základní sestavy. Výhoda Pepy je, že ještě nedávno hrál, takže ví, jak se cítíme v tréninku, kdy jsme unaveni. Jeho tréninky mají hlavu a patu," uvedl.

Zatímco domácí budou na herní pohodu potřebovat více času, Teplice se již pomalu, ale jistě odrazily od nejhoršího a stoupají k lepším zítřkům. Skláři zůstávají posledních pět kol neporaženi, přičemž přehráli Mladou Boleslav a naposledy také Bohemians. Rázem tak Severočeši vystoupali v tabulce na desátou pozici se stejným bodovým ziskem jako pražská Sparta, která očividně stále marně hledá dno.

Trenér Stanislav Hejkal je s uplynulým obdobím spokojený. "V září jsme neprohráli, výsledkově se nám velmi povedlo. Když dvakrát po sobě vyhrajete doma a venku remizujete, hodí vás to do jiných pater. Klukům říkám: Na tréninku hrajete s vervou o gumové medvídky, nechcete prohrát bago ani střelbu, stačí to přenést na hlavní stadion a nebudu mít strach," řekl kouč Teplic.

Ani v Opavě Hejkal pravděpodobně nezanevře na nově osvědčené rozestavení se třemi stopery. Skláře sice oslabilo zranění Admira Ljevakoviće, avšak Hejkal poté proti Bohemians přesunul do středu obrany Igora Paradina a ruského hráče chválil. Další borec z Ruska Jevgenij Nazarov zůstává zraněný, poraněný meniskus nepustí do hry ani dalšího stopera Michala Jeřábka.

Do sestavy Slezanů by se měl po karetním trestu vrátil klíčový hráč, záložník Pavel Zavadil. Fit už je také jeho kolega ze středové řady Petr Zapalač, na marodce tak zůstávají Endy Opoku Bernadina s Václavem Juřenou.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Jursa - Manzia, Šulc, Zapalač - Dedič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Čmovš, Shejbal, Paradin - Žitný, Kodeš, Kučera, P. Mareš, Hyčka - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.32 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (sobota 16:30)
Ostravský Baník v sobotu hostí Fastav Zlín a hráči i fanoušci domácích věří, že Slezané navážou na snadnou výhru nad Příbramí a vybojují další cenné body. O ty ale budou jistě bojovat také hostující Ševci, kteří zisk do tabulky potřebují jako sůl, neboť se po sérii neúspěchů propadli jen těsně nad barážové příčky.

Baník minulé kolo dohrával až v pondělí, na případnou únavu si ale nemůže moc stěžovat. Slezané totiž doma sfoukli Příbram za necelých deset minut, kdy nasázeli tři branky a de facto rozhodli o zisku tří bodů. Ostravané - jak už ostatně mají ve zvyku - tak odpověděli na předchozí prohru výhrou a trenér Bohumil Páník zase na nějaký čas ztlumil hlasy svých hlučných kritiků.

Páník a jeho svěřenci se v tabulce drží na pátém místě. Pokud Baník uspěje i v sobotu, může dokonce poskočit o dvě příčky vpřed."Chtělo by to mít doma tři výhry v řadě, když počítám i pohár. Pak se budeme cítit zase o něco lépe a snad si něco odvezeme i z Plzně," vyhlíží záložník Robert Hrubý zářivou budoucnost.

Zlín se o minulém víkendu vytáhl bojovným výkonem proti Jablonci. Branky se však příznivci Ševců nedočkali, navíc na druhé straně jednou pláchl Jan Matoušek a svým zásahem rozhodl o vítězství Severočechů. Moravané tak pokračují ve svém trápení, na ligovou výhru čekají pět kol a v tabulce kotví až na třinácté pozici. Frustrace z dosavadní práce kouče Josefa Csaplára pak pochopitelně roste.

Na hřiště Baníku mají Ševci dobré vzpomínky, na jaře se ve Vítkovicích vymanili z menší krize. Opakování tohoto osudu by Zlínské jistě potěšilo. "Doufám, že se nám znovu povede na Baníku vyhrát, ale bude to náročné. Čeká nás těžké prostředí, těžký soupeř. Baník je doma je silný, nicméně my se zkusíme poprat o body. Pevně doufám, že bychom odtud mohli odvést tři body," uvedl útočník Tomáš Poznar, který v minulosti oblékal též dres Slezanů. V sobotu se ale ve Vítkovicích kvůli trestu za žluté karty nepředstaví.

Barvy Baníku dřív hájilo ještě trio Poznarových spoluhráčů, konkrétně stoper Oleksandr Azackyj, defenzivní univerzál Marek Hlinka a záložník či útočník Antonín Fantiš. Trenér Ostravanů Páník zase jistě rád vzpomíná na své působení na zlínské Letné, kde hráli také Dame Diop, Daniel Holzer a Lukáš Pazdera. Poslední jmenovaný krajní bek se ale proti svému mateřskému klubu kvůli zranění nepředstaví. Trable nepustí do hry též šikovného záložníka Dyjana Carlose de Azeveda, nejistý je start středopolaře Adama Jánoše, zato plně k dispozici je již brankář Jan Laštůvka. Hosty kromě dlouhodobě zraněného obránce Lukáše Vraštila trápí absence záložníka Pabla Podia.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Hrubý, Jirásek, Kuzmanović - Diop, Smola
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Buchta, Azackyj, Bartošák - Mašek, Folprecht, Čanturišvili - Poznar, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.86 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (sobota 16:30)
Příbram čeká již čtyři zápasy na body, nedaří se jí vepředu ani v obraně a pomalu se sune tabulkou dolů. Nic moc vyhlídky. Středočeši se ale nevzdávají a další šanci na utnutí černé šňůry mají v sobotu proti Olomouci. Sigma se ale chytla a u Litavky rozhodně nebude chtít připustit jakoukoliv ztrátu.

Ano, trápí se i Opava, moc se nedaří ani Zlínu či Českým Budějovicím. Týmem, který v lize nejdéle čeká na body, je však Příbram. Středočeši za sebou mají přímo hororový měsíc, kdy prohráli čtyři utkání v řadě, a ze středu tabulky spadli až na aktuální čtrnácté místo. Navíc zmíněné čtyři duely absolvovali zelenočerní se skóre 1:13, přičemž gólově se prosadili jen v tom prvním s Plzní. Momentálně hráči Příbrami čekají na vstřelenou branku více než 320 minut.

To Olomouc patří ke gólovějším týmům soutěže. Sigma v posledních šesti ligových kláních vždy vstřelila minimálně dvě branky a až na utkání na půdě Bohemians vydolovala minimálně bod. Díky této šňůře se Hanáci vyhoupli v tabulce na šestou pozici. Mohlo to však být ještě lepší, například minulý víkend Olomouc ztratila v podstatě vyhraný zápas se Slováckem, přestože ještě pět minut před koncem vedla a dohrávala v početní výhodě.

Zklamání z uplynulého týdne chce Sigma odčinit v Příbrami. "Ještě jsme měli na konci šanci, ale už jsme to tam nedotlačili a musíme se smířit s bodem. Chtěli jsme tři, věděli jsme, že bychom trošku odskočili, hodně by nám to pomohlo. Všechno tomu nahrávalo, ale zase jsme to nezvládli. Musíme teď dovézt tři body z Příbrami a bude to zase dobré," burcoval po zápase se Slováckem autor druhé branky Hanáků Šimon Falta.

Středočeši dlouhodobě postrádají záložníka Romana Květa, ještě déle pak útočníka Miroslava Slepičku. Olomouci již od startu sezóny zase chybí gólman Miloš Buchta, do hry se pomalu vrací pravý bek Martin Sladký. Nejistý je start forvarda Martina Nešpora, jehož trápí bolavá kyčel a dřív nebo později bude muset na operaci.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kingue, Kodr, Tregler - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, González, Falta - Plšek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.48 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - MFK Karviná  (sobota 19:00)
Pád až na deváté místo znamenalo pro Spartu neúspěšné předchozí období. Nyní však má díky snadnějšímu losu velkou šanci vrátit se zpět do bojů o poháry - pomoci si může už v posledním kole před reprezentační přestávkou, v němž přivítá Karvinou.

Letenští v polovině srpna porazili ostravský Baník, od té doby se však trápí. Jediný povedený zápas sehráli ve Zlíně, k vítězství se protrápili i na půdě druholigové Jihlavy, jinak ale získali jen bod s Olomoucí. V posledních dvou kolech čelili dvěma aspirantům na titul, ani proti Slavii, ani proti Plzni nedokázali skórovat a z obou duelů odcházeli bez bodu.

Nutnost zabrat tak pociťuje i Jiří Saňák. "Cítíme z mužstva obrovské odhodlání. Je potěšující, jakým způsobem teď kluci pracují, cítíme z nich obrovskou sílu. Nic jiného než vítězství nebereme. Pro nás i naše fanoušky musíme ukázat sílu, kterou máme. Potřebujeme udělat nějakou výsledkovou šňůru, pro Spartu je nutná," vyzývá asistent trenéra Václava Jílka.

To Karviná po nepovedeném vstupu do ligy zabrala a už není v přímém sestupovém ohrožení. V lize naposledy padla před měsícem a půl proti Liberci, od té doby dokázala dvakrát zvítězit (pokaždé venku) a třikrát remizovat. Při této šňůře navíc inkasovala pouze dvě branky.

Pikantním bude tento duel zejména pro Františka Straku, který ve Spartě působil dlouhou dobu jako hráč a později jako trenér. "Nostalgie při příjezdu na stadion je vždy obrovská. Je moc příjemné se vracet a potkat se s plno známými a kamarády. Sparta byla, je a bude vždy největší český klub," tvrdí nynější kouč Slezanů.

Ten se bude muset obejít bez zraněných Vukadinoviće, Bukaty, Guby a Galušky, početná domácí marodka zahrnuje vedle dlouhodobě absentujících i Krejčího a zřejmě Mandjecka. Pro rudé není pozitivní ani bilance proti Karviné, od jejího návratu do ligy vyhráli jen polovinu vzájemných zápasů, na jaře jí podlehli jednoznačně 1:3.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Hložek, Hašek, Kanga, Trávník, Plavšič - Tetteh
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Lingr, Smrž, Hanousek, Ba Loua - Petkov, Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.61 - 16.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Už dlouho předlouho čeká Slovácko na ligovou výhru. Kvůli tomuto půstu se Moravané v tabulce sesunuli o několik pater níž a v pátek je tak čeká souboj se sousedem, tedy osmým Libercem. Také hosté střídají lepší období s horšími, ale po skalpu Českých Budějovic, díky kterému dokonce přeskočili trápící se Spartu, doufají v další úspěch.

Slovácko se zřejmě až příliš ukolébalo povedeným vstupem do probíhající sezóny. Moravané v prvních pěti kolech mimo jiné překvapivě vyloupili stadiony Sparty a Plzně a atakovali přední příčky. Koncem srpna však započal do dnešních dní pokračující pád modrobílých. Až na úspěchy v MOL Cupu se mužstvu z Uherského Hradiště nedaří, pět ligových zápasů čeká na výhru a tak postupně spadlo až na aktuální sedmé místo.

Záložník Milan Petržela, který se na rodnou Moravu vrátil v létě po třinácti letech, věří, že se Slovácko doma zase odpíchne k lepším výsledkům. "Musíme se odpíchnout od utkání, které jsme doma zvládli. Zlín, Příbram... I Boleslav, přestože jsme nedali penaltu a inkasovali v poslední minutě... To jsou zápasy, kterými bychom se měli doma prezentovat. Hrát agresívně, vytvářet si šance, soupeře do ničeho nepustit a za vítězstvím jít jako buldoci," uvedl.

Oba celky za sebou mají gólově plodné utkání. Zatímco Slovácko v minulém kole remizovalo po divokém průběhu v Olomouci 2:2, Liberec se nebývale rozstřílel a zdolal České Budějovice 4:2. Ani u Nisy se diváci rozhodně nenudili, zejména v úvodu se skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Severočeši však nakonec byli šťastnější, pomohli jim zejména aktivní Roman Potočný s Alexandruem Balutou. Zejména druhý jmenovaný, jenž ve Slovanu hostuje ze Slavie, konečně naznačil své možnosti.

Vydařený zápas si pochvaloval Tomáš Malinský. "Dostali jsme se do zápasu, tak jak jsme chtěli. Chtěli jsme brzo dát gól, což se povedlo, ale pak jsme udělali koniny a prohrávali jsme 1:2. Zaplaťpánbůh jsme se do zápasu dokázali zase vrátit, diváci viděli šest branek, což je super. Teď pojedeme na Slovácko a budeme chtít bodovat," řekl poněkud svérázně krajní záložník Slovanu.

Domácí budou postrádat obránce Patrika Šimka, který v Olomouci obdržel červenou kartu a nyní si odpykává disciplinární trest. Hosté počítají pouze s absencí zraněného středopolaře Aleše Nešického.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Karafiát, Breite - Oscar, Baluta, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.21 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192023:229
2.Viktoria Plzeň1182122:1026
3.FK Jablonec1162320:1520
4.FK Mladá Boleslav1161423:1519
5.Baník Ostrava1160518:1318
6.Sigma Olomouc1144317:1516
7.1. FC Slovácko1143411:1815
8.Slovan Liberec1142515:1414
9.Sparta Praha1142518:1814
10.FK Teplice113539:1214
11.Bohemians Praha 19051133514:1912
12.MFK Karviná1125411:1011
13.Fastav Zlín113179:1510
14.1. FK Příbram1131711:2210
15.SFC Opava112367:209
16.Dynamo České Budějovice1122712:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1186)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Páník mluví o Stalingradu, takže to zas bude válečný stav, kdy budeme nakopávat míče již od šatny... Čapimu jde o krk... Zítra bych se nedivil, kdyby Zlín bral bod (y).

Jinak MB 27 zraněn, out až na 4x týdny, tak tipuji, že Kuzmu asi vyndá od lajny a bude zas veden jako útočník.

Reagovat
ratusek

Csaplár v případě prohry poletí, tak snad ho nezachráníme

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, taky si to myslím. A když nás porazil Zlín i s Pivarníkem... Nehledě na to, že body nahrané máme a Páník mluví o válce...Pfff, to zas bude dobrovolný seminář o válečné depresi...

Reagovat
andrew96

Já si to nemyslím. Alespoň ne teď do repre pauzy. Spíš to vidím na Nádvorníka, Csaplára teď Červenka asi ještě nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlasím. Podle mě bude záležet, jak Zlín u nás dopadne (Příbram jakbysmet). Pokud oba týmy "zařvou", v repre přestávce se bude střídat... Vsak hladoví vlcaci čekají. Se koukni, jak se najednou všude v médiích jako "expert" se ukazuje Pivarnik třeba. Ten dle mého jen čeká na telefon :-)

A propo... Jen má čistá hypotéza, žádné insajdr, ale Červenka má velmi dobré vztahy s Brabcem, Panik byl dlouho ve Zlíně, Baník má bodově docela nahráno. Zlínu se nepovedl začátek.. Bych se vážně nedivil, kdyby u nás udělali body. Ale jak říkám, jen má domněnka.

Reagovat
ratusek

Tým tak špatnej nemáte,abyste byli pomale na sestup. Chce to novou krev, Csaplár už nikoho nebaví. Půjde zpátky do Příbrami, ikdyž on má toho nemocného syna, ale dojíždět do Zlina mu evidentně nebránilo

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jeste souper co hral jako Barcelona a ma super hrace...to zas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby vůbec znal ty hráče hostí...Víme, že i v tom senil již trochu pokulhává a paměť vynechává...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pulku z nich sam trenoval, zas tak zle to s nim byt nemuze

Reagovat
HorajzmAmmann

tipuju: Reiter, Janos, Hruby, Kuzma - Diop, Smola

Diop se ted 2x trefil, toho nevynda.

Reagovat
Banikovec7

Ja cekam stejnou co minule, moc neverim, ze by se Janos uzdravil.

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud bude Jánoš mimo tak samozřejmě stejná. Hlavně ať dostane další šanci Pokorný a trošku se oťuká.

Reagovat
lichna.

Je pravda, že kdybychom hráli ve stejné jako proti Příbrami, tak na lávce nebude útočník, pokud tam nestáhneme někoho z mladých?

Reagovat
smazaný uživatel

No, proto si myslím, že na kraj půjde Granec // Lalkovič // Holzer a Kuzma se Smolíkem a DIopem si rozdělí o posty útočníků.

Ono není moc koho brát z mladých, leda v současné době Barkova.

Ale třeba Páník překvapí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stahne 30 leteho Loksu z B tymu

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych raději Barkova, aby nasál atmosféru prvního týmu a měl motivaci na to, aby na sobě dál pracoval

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Lokša je samozřejmě sranda. Barkov nebo Raab byl měl být 1. volba, ale ani jeden nevím jak hraje.

Reagovat
Han střelil první

Ono to má dvě strany. Vím, že Páník by Barkova na plac asi neposlal, ale pokud ano, tak se klukovi taky zápas nemusí povést a posere se z dospělého fotbalu. Jsem pro prosazování mladých, ale musí to být fakt s rozvahou.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to dvě strany, ale co může posrat devítka za stavu 3:0 např...To, že nedá šanci nebo ztratí míč, ale za sebou má dalších devět hráčů a brankáře...Já bych se toho nebál, u mladých záložníků a stoperů je to daleko těžší.

Tam je jen otázkou jestli je vůbec na dospělý fotbal připravený fyzicky, trefí ho to jejich hovado z Gruzie a taky si Timy pár měsíců nemusí zahrát vůbec nic...

Reagovat
Han střelil první

Tak posrat toho může hodně, i když ne zrovna výsledek. U mladých hráčů je třeba hodně hledět na psychiku, nevydaří se mu dvě střídání a může být v prdeli na půl sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale tady bych to viděl, ať sedne na lavičku, nedávat do hry. Asi jako VW. Tak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uzdravil se Martin Macej, prvních 28 minut v béčku, je pořád relativně mladý (22) a ve Vítkovicích nastřílel dost gólů než se zranil, tak bych posunul na lavičku spíš jeho, aby věděl, že má šanci, když mu končí kontrakt na konci roku, že má o co bojovat, když jsem ho viděl, tak se mi zdál mnohem vhodnější na dospělý fotbal než třeba starší Šašinka...

Béčko sice hraje zítra v Rosicích, ale Raab s Lokšou by jim měli stačit. Barkov těch šancí bude mít ještě spoustu, když je mu pořád teprve 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra hlavně hrají naše holky o první místo proti Sigme.. Jako předkrm před odpolednem

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu na dorostence, zaslouží si povzbudit a chci vidět Šmigu a i ostatní naživo. Jo, holky taky plánuju, zatím hrají super, příjemné osvěžení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

OT: Zdar lidi, byli jste někdy někdo v o2 aréně na koncertě v sektoru 103? Je tam dobrý výhled nebo je to na piču?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na koncert vždycky jen pod podiem

Reagovat
ratusek

Dnes,by to mohl být dobrej špíl z obou stran

Reagovat
Salfovic

0-0

Reagovat
ratusek

Jo to tak dopadne

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se v Jablonci minule kolo pozorne divali a na pripadnou penaltu neposlou Holika... To by pak zase mohl balon skoncit na strese tribuny

Reagovat
KingMaster13

Možná bychom mohli povolit start Sýkorovi

Reagovat
doshcz

povinně zkoukněte všecky zápasy tohohle kola ať se vás všechny ty krásné vzpomínky drží přes repre pauzu a máte z čeho přežívat ty těžké dny bez nejlepší ligy na světě!

Reagovat
božský John

Plzen zkusene pohlidanej los

Reagovat
Salfovic

Vždyť to má přes půl republiky.

Reagovat
božský John

Chlumec neni v Kazachstanu

Reagovat
andrew96

Co? Cesta něco přes 2 hodiny.

Reagovat
Kang & Kodos

Chudáci no. Dostanou o dva levely nejslabší tým, ale musí tam jet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

Tak Domažlice si tradičně vystříleli už v přípravě, tak holt musí dál

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň los Pelta sudí

Reagovat
božský John

Tobe Mirek leje do piti okenu

Reagovat
Kepy_FCB

Modrá je dobrá

Reagovat
Banikovec7

Rybízovka s vokenou

Reagovat
Kepy_FCB

To je spartanské já piju čistoupřes chleba

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta v poharu konci...

Reagovat
božský John

Dobrej los pro FKJ

Reagovat
PavlíčeQ

Uprostřed týdne přes celou republiku pro porážku, nic dobrýho na tom nevidim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, zidy doma beru

Reagovat
martin1

Baník - Slavia

Reagovat
PlackaSKS

zase nejsnažší soupeř no, jen tentokrát venku

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jim co vracet, žid shoří

Reagovat
Losinho

O kousek nevyšel Žižkov

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

jasný postup

Ligu, LM .. na pohár se vyserou

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tak k dokonalosti chybělo jen to, aby Slavia hrála doma.

Reagovat
božský John

S Zizkovem nebo Chlumcem

Reagovat
Losinho

Výjezd na Žižkov za mě OK

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, že ten pohár bude asi přesunutý, to by měla SKS super los

FCB vs Slavia - pohár 30.10

Slavia vs FCB - liga 3.11

FCB vs Slavia - liga mistrů 5.11

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké pak přesuny, jedeme podle jizdního řádu.

Reagovat
HorajzmAmmann

liga bude v pátek 1.11

Reagovat
smazaný uživatel

A pak mohou nasednout na svůj transport a ject dál po kolejích směr Bohumín a Polsko, kam to pak vede do jejich ráje

Reagovat
smazaný uživatel

Placka jim tam muze delat pruvodce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

Tohle už je dost přes, ne?

Reagovat
Losinho

U těhle dvou retardů určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedí Lukýňo

Reagovat
Losinho

Jj, já do Baníku totiž jebu denně

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, že do Baníku, ty potrefená huso? Slabo kejhas, slabo

Reagovat
Losinho

ty seš hrozně hloupej, nepochopíš fakt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná Lukýňo, ti to připomenu, až zas naběhne vaše squadra a nenechá nit suchou... Ono už stačilo, jak jsi přiběhl teď

Reagovat
Losinho

3/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Seš dement.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

od nekoho, kdo tu dela nemistni vtipky kvuli paleckum o Lidicich, to sedi pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom o transportu, Bohumine a kolejích si dělali srandu sami AKTIVNÍ slávisté, když měli speciál na pohar.

Proto mám srandu, jak to místní homodejove berou. Přesně jak sem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Trošku rozdíl, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A vysvětlení máš výše, ty moralisto, co sám mudrcujes ohledně Lidic.

Reagovat
Hokaido

Beztak ani nevíš, co jsem o těch Lidicich psal. A tohle tvoje vysvětlení je ubohý, pořád seš dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido01.10.2019 23:08#

Přestřelka? Nevím, no. V Lidicích bych to taky úplně přestřelkou nenazýval.

Jasně. Gratuluji ti, shazuj se dal

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych nerekll..a klidne mi to muzes vysvetlit, v cem je ten rozdil, tohle me zajima v cem je na silu tlacena hlaska o Lidicich jina jak transporty do Polska..

Reagovat
Hokaido

Ok, jestli ti teda tohle přijde stejný, tak to beru. Hádat se s tebou nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde ani tak o porovnavani "dopadu" tech hlasek, ale o to pokrytectvi hadat se taky nechci..

Reagovat
Hokaido

Nevidím v tom ani náznak pokrytectví. Trevor v podstatě píše, že jsou Slavisti Židi a že patří do koncentračních táborů s plynovými komorami. Asi jediná spojitost našich příspěvků je to, že oba odkazujeme na WW2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového sem nepsal, nevymyslej si.

A znova, ohledně koleji, Bohumína a Polska si dělali srandu AKTIVNÍ slavisti. Vím, že jsi imbecil, ale najdi si jiný důvod, jak mne sejmout. Zatím se ti to nedaří, ty Lidice

Reagovat
Hokaido

Kdybys uznal chybu a řekl že jsi přestřelil, tak bys udělal lépe. Takhle ze sebe akorát dal děláš debila.

Reagovat
smazaný uživatel

To plati spis na tebe.

Reagovat
Losinho

to víš, dělají si z toho srandu AKTIVNÍ fans, takže se na to nedá ani sáhnout jako by zrovna názory (některejch!) vopic z kotle měly nějakou váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Vopice od vas se staraji od veskerou produkci... Jen se odkopavej dal

Reagovat
Losinho

to je mi úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty mně tu fakt budeš kázat? Ty? Hovado od PC? Ty, který ani neví, jak to je na vyjezdech a je jedno, zda se jedná o Slavii, Spartu či Baník?

Děláš si prdel?

Ty kurva, ty, zrovna takový homodej, ty mi budeš dávat kázání, sám, co si dělá prdel z Lidic, co by mne ani nenapadlo?

Ty vážně nemáš soudnost.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že tam je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty se radeji preloguj na ty ostatni tvoje nicky a vopalcuj si to jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Losinho

to myslíš mě nebo Koloděje? ať si kdyžtak dávám bacha, co tu Mumloch napíše

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ne, u tebe vim ze si tu roky Kolodej a jeste jeden, vzdycky si tu palcujou vse navzajem. A kdyz napisou neco k veci tak je to jak pres kopirak, podobna forma, podobny nazory..Treba se pletu a klidne se omluvim jestli to tak neni

Reagovat
smazaný uživatel

není no

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouva nebude nutna

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Salfovic

Nezastavujeme, máme zpoždění.

Reagovat
ratusek

Žádný přesuny

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, přesuny? Ve středu s Barcou, v neděli v Plzni, ve středu s námi, v sobotu s námi, v neděli večer do Barcy, v úterý zápas...Takhle to měli i po Slovácku, že hráli v úterý v Miláně a předtím v sobotu ligu s 1.FCS...Jinak je ještě jeden týden v prosinci, před jejich zápasem v Liberci, po zápase s Karvinou, u nás po derby, před výjezdem na Bohemku...

Reagovat
Losinho

Tomu říkám los

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu áčka máte v repre, lavičkáře pošlete dát desítku Příbrami, áčko nasadíte s Barcou, čtyři dny rege na Plzeň, lavičkáři do Ovy, kombinovaný tým s námi v Edenu, za předpokladů, že Baník na tom prostě není tak dobře fyzicky, aby měli klíčoví hráči ve třech zápasech v týdnu top formu, tak tady budete hrát ligu proti kombinovanému týmu FCB, v úterý si zaběháte v Barceloně a pak kombinovaný tým sestřelí Teplice v Edenu. Žádný stres

Reagovat
Losinho

Jo, nejvíc se bojím přepnutí z Barcelony na Plzeň. Co se týče vás, tak neporovnatelně důležitější je zápas v Edenu, i když trenéři určitě budou chtít ten pohárovej hattrick + je tam další šance na pěknej zápas s Plzní/Spartou. Uvidíme, čekám víc šancí pro Horu, Provoda, Takácse, Holeše nebo i Hromadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste schopni uhrát v Plzni remízu úplně v klidu, což by vám mělo stačit. Já od toho našeho dvojzápasu čekám dvě porážky, jste jinde, i ti na lavičce nebo na tribuně. 3 hodiny ve vlaku a přespání v Clarionu fakt není něco co by vás mělo unavit...

Snad na ten pohár přijdou lidi, aspoň 8 tisíc kdyby bylo a sobotní výjezd do Prahy bude super, ideální den, takže v Edenu čekám vyprodáno a parádní atmosféru.

Reagovat
Losinho

Rád bych tam vyhrál a udělal náskok, teď je každopádně hodně důležitej zápas v Jablonci.

Já čekám pohodovou domácí výhru, ale ten pohár u vás bude nepříjemnej, výsledky jsou vždycky těsný a nemyslím si, že to tentokrát bude vypadat jinak. Bude to hodně o prvním gólu. Vyprodáno asi bude, už na Boleslav bylo 18 tisíc a i když to bude postupně do prosince spíš klesat, tak pod tohle číslo to s váma určitě nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

No já budu rád, když nedostaneme u vás bůra To je takový můj cíl, zvlášť, jestli se ten pohár bude hrát na konci října, tak prostě třetí těžký zápas za sebou během pár dnů (předtím ještě "doma" Sigma) ten náš starší mančaft neuběhá a nasadit mladé, aby si z nich dělali vaši hráči trhací kalendář by bylo spíš kontraproduktivní...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

takže pohár za ligu

Reagovat
Mirek na tenisu

Není Barca náhodou CFB?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie nejtěžší los. The end is near

Reagovat
Nadržený šimpanz

Už jsem fakt čekal, jak si ty poslední dva nahřátý míčky se Slavii a Žižkovem šetří na konec a Novotňák to schválně sabotoval. Už ho tam na Strahov nevezmou

Reagovat
Pablos

nejtěžší los má Chlumec

Reagovat
KingMaster13

Kde jsou jistoty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokráte si koupila Plzeň

Reagovat
Banikovec7

3 roky po sobe v osmifinale Sparta, Plzen a Slavia Braba asi setri az na dalsi kola.

Reagovat
smazaný uživatel

A na rozhodci

Reagovat
Shevchenko

Takže třetí postup

Reagovat
Kepy_FCB

tentokrát konečná ale aspoň přijede Šárka

Reagovat
Puskas

Takže Slávka bez double,?

Reagovat
Losinho

Liga + LM/EL se dá taky počítat jako double

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Pokud nedopustíte aby to vyhrála Sparta tak za mě je to v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malej fotbal dnes nebude.

Po Perthu se prohání cyklon. Kolem stadionu létají věci pod 50kg, čekáme na rozhodnutí komise, která právě teď s bezpečnostními složkami zasedá. Dnešní program zrušen.

Reagovat
Mirek na tenisu

Čapouna se Zelenkou odnesl povichr....skvělá zpráva!

Reagovat
db18

Fanta se teď fakt blbě skládá, když tam nelze dát Buchu a Murise.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník první plichta v ročníku (2:2)

Opava-Teplice 3:3

Příbram-Olomouc 1:3

Sparta-Karviná 4:1

Bolka-Plzeň 2:2

Budějky-Bohemka 4:2

Peltonec-Slavia 2:3

Liberec-Slovácko 3:1

Tenhle víkend bude nakropeno od sv.Petra takže to tam bude padat...

Reagovat
HorajzmAmmann

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta s Karvinou bude 3:3. Jablonec vyhraje 1:0, protože slavia bude hrát kvůli Kolářovu rekordu na 0:0 a tentokrát na penaltu v 93. minutě kvůli zákazu startu pro Matouška a spol. půjde někdo normální a rozhodne.

Reagovat
ratusek

Tvl ted sleduju ragby a to video funguje skvěle. U nás rozhodčí 2 minuty stojí jak špatně vyhoněnej a pak ae běží podívat na monitor a nikdo neví, co se řeší

Reagovat
Losinho

I v LM je to super, není to o sportu ale o našem Kocourkově

Reagovat
Salfovic

V LM je to občas opravdu super.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole kde jsou jistoty? Chlumec nad Cidlinou měla být tutovka, Tvrdíku ty jsi tam neposlal munici

Reagovat
Greny

to poslal omylem na Slovenskej fotbalovej svaz ... tam losovali pro jistotu dvakrat a i podruhy tam udelali nejakej problem tentokrat mensi a Slavii tam nenasli ...

Reagovat
KingMaster13

Taky mi to tak přijde, tak se prostě popereme s Baníkem no

Reagovat
Losinho

Budeme mít lehčí los v příštím kole

Reagovat
ratusek

to byly peníze Jardy?

Reagovat
KingMaster13

Ano peníze Jardy, utopil tam 200 jablek

Reagovat
Losinho

"desítky"

Tam dorazily dvě třídy ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Povinná matika je hradeckej stadion českýho školství. Mluvilo se o ní ještě předtim, než jsem byl na střední, řešilo se to během mý střední, a řeší se to ještě dlouho potom, co jsem odmaturoval. Naštěstí bez povinný matiky, protože to bych jinak skončil u lopaty. Stejně jako hromada dalších, proto se nikdy do praxe neuvede. Díky bohu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kaspar

nejdriv at jsou statni maturity, ze jinak udela maturitu kazdy blb, pak zjisti, ze statni je na ne moc a musi se ucit, tak zase at se udela lehci tak at nelezou na maturitni obory blbci

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Neskutečný. Nevím, jestli se tomu mám smát nebo brečet. Vždyť je postavena na takové úrovni, že by ji měl udělat i podprůměrný student. Ale v době, kdy každý (i naprostý tragéd) jde na obor s maturitou, se tomu nejspíše nelze divit.

Reagovat
Kepy_FCB

Presne, bylo tam minimum minima, zklamani, nuda

Taky proto Cesko zaostava a bude zaostavat jeste vic

Reagovat
Kaspar

kdyz ty stredni skoly jsou na urovni, dobry den chcete u nas studovat? fajn tak jste prijat ja byl na stredni ktera se zabyvala zeleznicni dopravou a prijimacky probihaly tak ze jsme tam asi hodinu sedeli ve tride s nasi budouci tridni, kazdy jsme dostali caj a buchtu, kecali jsme, pak jsme dostali prijmaci test, kde byly otazky ve stylu na jaky skole studuje harry potter, tak jsem docela cumel

Reagovat
Kang & Kodos

Písemná maturita je extrémně lehká, ale vyřešit to tim, že tam jebneš matiku, neni zrovna dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Proč ne?

Reagovat
Losinho

bohužel i ta maturita je dělaná stylem "dejte to pokud možno každému"

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

maturitu z matematiky napíše dobrý deváťák, její úroveň (respektive nutný bodový zisk) je tak nízká, že lidi by se měli zamyslet, jestli chtějí vůbec studovat nebo jen prolézat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

My jsme byli první ročník státních maturit, na výběr angličtina nebo matika. Matiku jsme měli dva - já jako líný typ, kdy matika byla jen písemná, takže jsem se nemusel učit na ústní, a spolužák, který byl na angličtinu úplně jalovej a matika byla menší zlo. Podotýkám, že v matice byl na hranici trojky a čtyřky.

Ja jsem měl hotovo za půl hodiny a to jsem dvacet minut z toho na to koukal a přemýšlel, kde je ta záludnost, protože jsem nevěřil tomu, že by to mohlo být až tak jednoduchý. Spolužák odevzdal po 40 minutách s tím, že něco nechal schválně volný, že by mu bylo blbý dostat jako ctverkar jedničku, dostal za dva.

Takže jsem všemi deseti pro povinnou maturitu z matiky, protože kdo nedá tohle, tak prostě nemá maturitu mít.

Reagovat
Uwe háže buly

Jsem stejný ročník a tenkrát snad stačilo mít třetinu odpovědi správně. Já byl na matiku antitalent a tu školní anglinu jsem dával s prstem v prdeli, ale stejně jsem uvažoval, že si dám tu matiku

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to na úrovni 9. třídy

Reagovat
Posledni Kovboj

misto toho se bezte ucit vy maly zmrdi

Reagovat
FCSL

Nguyen - Fukala, Kacharaba, Mikula, Hybš - Karafiát, Breite - Malinský, Baluta, Potočný - Musa

Knobloch, Chaluš, Mara, Oscar, Beran, Pešek, Kuchta

Proč Mikula Proč Karafiát Chaluš/Mara/Oscar by všechno byli lepší možnosti...

Reagovat
Kaspar

Hoftych si jede pro dalsi bod

Reagovat
AjaxFans

Za bod budou ještě rádi

Reagovat
exse

Hoftych si řekl, že když už to má stejně spočítaný, tak nás aspoň obere o co nejvíc bodů dokud ho nevyhodí.

Reagovat
Salfovic

Šáša a Zája

Reagovat
Salfovic

Co se na Spartě naučíš, na Slovácku jako když najdeš.

Reagovat
Spejbl

Hybš superhroťák

Reagovat
Kaspar

ceska televize nema prava na internetovy prenos ne webu ct ze zapasu ktery ceska televize vysila

Reagovat
Greny

OT : na O2 se s tim vubec neserou

zacina zapas a budeme doufat ze se vydari hlavne hradeckemu Mountfieldu

Reagovat
Kaspar

se podivej na toho goliase co sefuje Hradci a taky bys byl posrany proti nim neco rict

Reagovat
Spejbl

Reagovat
ratusek

Liberec

Šáša

ale gol vezmou zpět, je tam video

Reagovat
Salfovic

ale pořád bez kalibrované ofsajd čáry

Reagovat
Spejbl

nevzali ale teda ten offside vypadal jasně, tam zas bude sedět nejaký šašek za videem...

Reagovat
Salfovic

To že něco z jednoho pochybného záběru vypadá jako ofsajd, ještě neznamená, že to ofsajd skutečně je.

Reagovat
exse

Pravda, ale to že to z jednoho jasného záběru vypadá jako ofsajd, znamená, že to ofsajd skutečně je.

Reagovat
Banikovec7

Potom co jsem videl zapas Real - Bruggy si uz nejsem jisty zadnym ofsajdem.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Spejbl

Ano, nicméně my jako diváci jsme dostali právě jen ten jeden záběr, ze kterého to vypadalo tak, jak to vypadalo...

Reagovat
Han střelil první

Já prostě nepochopím, jak s videem mohou takový gól uznat.

Reagovat
KingMaster13

Obrana Liberce ve fantě, tak jo lidi měl jsem vás rád ale tohle vidím na padáka do druhý ligy

Reagovat
PavlíčeQ

S Kingmasterem by každý chtěl hrát častěji.

Reagovat
KingMaster13

V prvním kole jsi tohle na mě použil a od té doby se taky trápím, takže jsi mě proklel

Reagovat
PavlíčeQ

Promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
db18

Šašinka nejlepším střelcem Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho Panik dohnal v létě k slzám, když o něm řekl, že na Banik nemá :-)

Reagovat
ratusek

snad pod jiným trenérem u nás ještě více rozkvete

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jasně vidíš, stačí mít důvěru trenéra, nehrat praveky fotbal a i ten Denis by byl o level výše.

Přesně to tu píšeme snad už rok..

Proč myslíš, že v repre najednou pak hrají jinak, lépe a teď to Ondra ještě dokazuje ve Slovácku.

Zase tu mají panikovci důkazy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

ten hodnej strejda

Reagovat
srandamač

19. minuta a Slovácko mělo 4 tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hraje v poklusu. Kam se poděl ten pracovitý, běhavý tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtovaný Šašinka třetí gól v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi co si je plete.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplete, hejtovaní jsou oba, byť starší o něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono si stačí občas otevřít diskuze o U21. Tam si je asi těžko někdo plete

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi vysvětlit proč by se měl hejtovat borec, který už od U17 drží střelecky všechny mládežnické reprezentace? Je pracovitý, má dobrou střelu, výběr místa...Já nevím, no, mě se to nějak nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nechápu to. Ale to spoustu věcí v českém fotbale.

Reagovat
andrew96

No v Baníku byli hejtovaní oba, byť Jakub víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi...Asi máme Baroše a Kollery na každém rohu...Nechápu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub samozřejmě nemá nic společného s fotbalistou, ten neumí ani dobře běhat, ale Ondra

Reagovat
andrew96

Upřímně nevím, z čeho ten hejt pramenil, ale pamatuju si to tak. Jinak ale souhlas, Ondra má náběh stát se minimálně nadstandardním ligovým útočníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mas spatnou pamet

Reagovat
lichna.

Ja teda nevím přesně jak tady, ale jinde se dost hejtil i Ondra.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír tak si trochu promrskáme pražskej žargón.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosák: Šašinka má zlomenou ruku! Skutečnost? Masírujou mu žebra....

Reagovat
db18

pumlíč

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal twl...

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Liberec, prosím? Díky.

Reagovat
KingMaster13

Baluta Kéžby se v tom Liberci rozehrál jako Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Herně ale nic moc. Což teda dneska asi všichni..

Reagovat
KingMaster13

Alespoň ale ta produktivita mu roste Pod Hoftychem nebude hrát dobře nikdo

Reagovat
Rarášek

Génius prostě❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

ČT2 si přes net nepustím?

Reagovat
smazaný uživatel

1. liga už takto nejde dlouho, hold O2 chce kasírovat...nechce se mi registrovat u tipáče a jiný stream jsem nenašel

Reagovat
Salfovic

Mně se tipáč standardně strašně seká, na mozile i exploreru. Nemá někdo podobný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Hybš má hrozně šišatou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT.: Hele, tu fotku s hnátama na FB stránku Karoch Fans si dal Karoch sám, nebo nějaký šášula, co mu tu stránku založil?

Reagovat
ratusek

Šasinku normálně dnes nepoznávám. Jentak dál a od nové sezony s novým trenérem u nás opora týmu a mezi nejlepší střelce soutěže

Reagovat
andrew96

Ve Slovácku hraje stabilně dobře. Věřím, že tam během sezóny hodně vyroste.

Reagovat
Pablos

Tohle je ten mladší lepší vid ? Ten starší je kde ? Ať si je furt nepletu

Reagovat
ratusek

na hostování v Karviné, ale nedostal tam snad ani minutu

Reagovat
Pablos

Dík vím, že někde hostuje, ale nemohl jsem si vzpomenout kde, což když nenastoupil je i docela polehčující okolnost

Reagovat
smazaný uživatel

Staršího poznáš, je jeden z nejvyšších na hřišti a jen dvakrát za sezonu se mu neplete míč mezi nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyřikrát nastoupil za Karvinou

Reagovat
andrew96

Zu viel.

Reagovat
ratusek

tomu čurákovi Malinskýmu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Ti něco proved nebo jen zkoušíš skákat šipku do análu místním sparťanům?

Reagovat
ratusek

nikam šipku nepotřebuju skákat. Malinský je lidský dno, odpad a ještě k tomu dement

Reagovat
Coutinho10

Musaaa ve fante

Reagovat
ratusek

bohužel

Reagovat
Coutinho10

si delaj srandu ne

Reagovat
Spejbl

VAR: hold my screen...

Reagovat
db18

Reagovat
srandamač

To je radosti pro žlutou kartu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mimalu

VAR

Reagovat
ratusek

Doufám, že Malinskýmu praskne cévka

Reagovat
Kang & Kodos

Tyhlety slovácký pravidla...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

misto golu ted dostal zlutou...super nahrada

Reagovat
andrew96

Zase se Liberci ubližuje...

Reagovat
ratusek

Hoftych zase může bečet a další zápas jim rozhodčí pomůže

Reagovat
Rothbard

Po tydnu evropskych poharu z tohoto zapasu boli oci

Reagovat
FCSL

Hoftych mě nebaví tvl. Co to je za střídání zas. Měli přijít Mara s Oscarem za Breiteho a Karafiáta, hned by to vypadalo jinak. Breite nedá přihrávku dopředu a Karafiáta jsem si celej zápas nevšiml

Reagovat
Spejbl

Ale tolik protiútoků, kolik spotřebujeme na 1 gól...

Reagovat
Rothbard

Pekne zahrany brejk

Reagovat
Pablos

OT: to mě Nova překvapila s tou NHL že to dala volně do TV. Ale zároveň teda i zklama, očékaval jsem Tittelbacha s Poulíčkem... i když teda vzdálenost Plzně od Prahy, že je 60km, taky byla obstojná

Reagovat
Spejbl

Učesaná prdel a jeho Kolotoč v útočném pásmu, to by bylo top

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to postavení...je to nedovolené...přes všechny čára...icing...takže puk... jde před Hniličku."

Reagovat
ratusek

Tak dneska snad porazíme Zlín a zítra bude double odvolaných trenérů - Hoftych a Pepík. Ale jak nás znám, tak Zlín dnes vyhraje a Pepík se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes dopoledne zajímavá 2.liga - derby východočeských stavbařů a nedaleko dostane Brno

Reagovat
Puskas

Stavařské derby - to je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

někde jsem zaslechl, že Sparťani chystají na dnešek bojkot, je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k postavení v tabulce to asi dneska Sparta Franzovi nepustí

Reagovat
ratusek

Dneska jim to Franz konečně vrátí a pustí to on jim

Reagovat
ACSeRw!n

"chceme Spartu v prvni lize !"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Ten stadion v Hradci že jim to vůbec povolí komise hrát v takovém hnoji

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem na značkách, tak pojďme kluci.

Snad poprvé beru toto derby nějak "prestižně", bod bych dnes bral všema deseti.

Reagovat
adalbertus

normálně za tohle někoho zastřelil

krajské město Hradec Králové

aspoň to vidí každý

buzeranti Jukl, Škorpil a celý Hradec

Reagovat
Greny

Zbrojovka za Luzanky kdyz muze hrat Hradec na tomto

Reagovat
KingMaster13

To je dobrej smeťák

Reagovat
Greny

ale uz tam natahli aspon ty plachty

Reagovat
KingMaster13

Tam mohli udělat alespoň nějakou pořádnou plachtu, jako jsme to udělali proti Chelsea

Reagovat
mistr129

na druhou stranu takovou propagaci jako Juta nemá nikdo na žádný sportovní akci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

S nima je ten stadec teprve vymazlený

Reagovat
ACSeRw!n

golaso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Banikovec7

Dnes opet nic jineho nez pohodova vyhra

Reagovat
doshcz

v tom Hradci už jen stačí aby na jedný straně byl tři metry od hřiště potok a na druhý koleje a bylo by to dokonalý

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Hej ty nadávky jsou luxusní jak je to tam slyšet

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Hradecká divácká kultůra 10/10

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Uroveň bídná. Čekal jsem trochu fotbal

Reagovat
Greny

aspon červenou nebo dve

Reagovat
ratusek

Doufám

Reagovat
Losinho

nemáš mít přehnaný očekávání

Reagovat
ratusek

tak derby, o čelo tabulky. Čekal jsem ,že se aspoň pomlátí a budou 3 červený a vykázaný trenéři, ne tahle nuda bez náboje

Reagovat
Han střelil první

Jsem velice mile překvapen, že někdo v čt umí položit otázku

Reagovat
ratusek

špičička

Reagovat
doshcz

jít hledat štěstí z Korei do Pardubic ty vole nevim no

Reagovat
Greny

vsak proc ne ? byl tam Kayamba, s nim dokonce uz tam jeden Korejec byl ale jak dopadl nevim zmizel pak na vojnu

Reagovat
doshcz

tak Kayamba je z Konga to je jiný žití než v Korei.. ale třeba má tady větší šanci se prosadit a bejt víc na očích no, ale čistě z životního hlediska je to divný

Reagovat
Greny

Ottmar .. a tady ti zebraci budou neco naznacovat ze minulej tyden dali v Brne regulerni gol....

Reagovat
Euphael

Co se stalo?

Reagovat
REPLIKATOR

Ottmar charakter, nepřizná teč...

Reagovat
KingMaster13

Orenburg - Dynamo Moskva 2:0

Druhý gól domácích vstřelil Uroš Radakovič

Od svého příchodu z pražské Sparty, Uroš Radakovič odehrál zatím všechna utkání (5 utkání)

On ten Uroš se nakonec chytil v lepší lize ty vole Takže takový jelito to evidentně není

Reagovat
Losinho

A z těch 5 zápasů Orenburg 4 vyhrál

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Salfovic

Tak ve Spartě by byl po pár zápasech za naprostého zoufalce i van Dijk.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.eurofotbal.cz/clanky/zlin-posilil-gruzinsky-stoper-giorgadze-443359/#post11427728

Tak asi to podle obrázků nevyšlo, když hraje v základu poprvé Cedidla a Giorgazde leští lavičku

Obrana skvělá - Bartošák, Buchta, Cedidla, Fantiš

Jestli před tohle nedáme minimálně 3 goly tak ... no sázet se raději už nebudu.

Reagovat
ratusek

Přesně, jestli takovýhle tým neporazíme, tak to bude v prdeli. Ale vůbec bych se tomu nedivil. Trenéři kterým jde o krk proti nám vyhrávají a zachraňujeme je tím

Reagovat
Han střelil první

Tak ten tým je až na obranu docela dobrý. Byl bych opatrný.

Reagovat
HorajzmAmmann

To muze skonci klidne 3:3

Reagovat
ratusek

Dyt to sou zoufalci co mají náskok 2 body na posledního a dali jen 9 golů. Druhý nejhorší utok. Prej 3:3

Jestli ztratíme body, navíc doma, tak budu totálně nasranej

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak koukam na soupisku, tym az tak spatny nemaji. Wagner goly davat umi... Vachtang by mel u nas nejlepsi centry a nekdo jako Jiracek by nam taky bodnul.

Reagovat
ratusek

Jo to ano. Čanturišviliho bych bral, překvapil mě žš se ze Slovenska u nás prosadil. V zimě bych po něm šel

Reagovat
HorajzmAmmann

Beru zpatky, nechci nikoho

Reagovat
Losinho

tým západního střihu

Reagovat
ratusek

S Tondou na bekovi

Reagovat
Losinho

takovej Hakimi

Reagovat
Puskas

Z východu republiky vedený trenérem zhlédnutém v jižanském fotbale prohrává na severu o 3 góly.

Reagovat
ratusek

Tsk po 25.minutě 2:0. Doufámx že Zlín ty 3 nedá

Reagovat
ratusek

Tak ještě Zlín 3

Reagovat
Losinho

půlka hotova

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslel jsem 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Cedidla WFT?

Reagovat
Manau

Proč není Baroš ani na lávce?

Reagovat
HorajzmAmmann

Zranen na 4 tydny.

Reagovat
Manau

achjo

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam fakt nikdo neni domaci navstevy letos dost ostuda...

Reagovat
Kepy_FCB

stream na krále?

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
Salfovic

Kdes ho našel ?

Reagovat
Kepy_FCB

dik

Reagovat
Kepy_FCB

Trnava-DAC velmi trefné choreo:

https://1url.cz/1MPIk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Diop

Reagovat
Greny

Ta Sigma dnes za tri body nema narok

Reagovat
pingla

Csaplár je vážně totální píčus. Odstřelí Bača do Líšně, aby postavil na Baníku Cedidlu na stopera proti Smolovi a Fantiše postaví na pravého beka. Nech už táhne debílek

Reagovat
andrew96

Zrovna odstřelení Bača bych mu nevyčítal.

Reagovat
pingla

tak třeba dnes mohl v klidu hrát místo Fantiše, na pravém beku nebýval špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Místo koho?

Reagovat
ZB 07

já tam dneska byl, a je fakt sotva druholigovej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma Diop

Reagovat
Greny

Pánik ven ve 25. minute jen 2:0 se Zlinem bych blil

Reagovat
Blasphemer

Tak čus Csapi

Reagovat
Greny

a kdo misto nej ?

Reagovat
Blasphemer

Fantiš. Post trenéra je asi s tím gólmanským posledním, kde hp ve Zlíně nezkusili.

Reagovat
Wambasen

Zanedlouho by mohl být volný Jílek.

Reagovat
ratusek

Pivarník divil bych, kdyby nešli po Ševelovi. Krejčí od repre nepůjde. Takže nějakej dinosaurus zase

Reagovat
Greny

Pivarnik - ten uz tam byl ne?

Reagovat
ratusek

Jo byl, ale jelikož je to už dinosaurus tak bych se nedivil. Ale o trenéra se budou prát s Brnem, to taky shání

Reagovat
Greny

Šustr vyhral s Hradcem, dneska v Chrudimi, tam to nebude tak horky

Reagovat
ratusek

Jo dneska vlastně vyhrál, tak to asi chvilku utichne. V zimě to možná zase bude aktuální. Ikdyž já být váma tak místního borce podržím

Reagovat
Greny

Já jsem taky pro... Otázka co hráči dva už jsou vyřazení z týmu a nekopou ani becko

Reagovat
ratusek

Tak evidentně to prospělo. Ale nevím co provedli a kdo to vlastně byl

Reagovat
Greny

Bartolomeu a Sukup

Prvniho bych vyhodil taky, u druhýho si myslím že bylo třeba udělat cestu Suralovi, kterýho kdyby měl snad k dispozici obranu Arnold, Dijk, Ramos a Robertson tak by ho tam někam postavil

Reagovat
ratusek

Šural vás měl celkem v piči ne? A při návratu vzal zavděk. Sukup si myslím, že na druhou ligu dobrej plejer

Reagovat
Greny

Dural nikam nezdrhl, akorát po tom dlouhém zranění je polovicni

Reagovat
Losinho

mají na Ševelu peníze? ten nebude zrovna levnej ne?

Reagovat
ratusek

To je otázka. Ale určitě ho osloví. Dslší jména, která jsou volná mě nenapadají

Reagovat
Losinho

tak oslovit můžou i Mourinha

Reagovat
ratusek

Ten by to vzal

Reagovat
Salfovic

Ten by šel určitě do Zlína Navíc snad teď trénuje v Polsku.

Reagovat
ratusek

Ajo, on už je zaměstnanej. No a proč ne do Zlína? Naše liga je výš než slovenská, ikdyž je to jen Zlín. A pokud by se v něm osvědčil, mohl by jít po roce na lepší adresu u nás

Reagovat
Kang & Kodos

Habanec?

Reagovat
Greny

Ten je v Trinci

Reagovat
Kang & Kodos

Když se ozvou z ligy, půjde hned. Ono teď jak ještě skoro nikoho nevyhodili, tak neni moc kde brát

Reagovat
KingMaster13

Zdenda je vlastně volnej

Reagovat
KingMaster13

Mě teď napadá jen Holoubek a Habanec

Reagovat
db18

Ševela?

Reagovat
ratusek

Hele a co druhej Ščasný?

Reagovat
Pablos

a co past ?

Reagovat
Pablos

hmmm tak né

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda jeste pridat

Reagovat
bobis21

Chce to ještě jeden do půlky - 2:0 by zrovna dneska nebylo dobré v půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám

Reagovat
ratusek

Jiráskovi to,přeju. moc jsem ho nemusel, ale hraje už dlouho parádně a hlavně se nebojí dopředu. Tímto se omlouvám, že sem na něj nadával

Reagovat
Kepy_FCB

už 3:0

Reagovat
Dru Zeree

Páník ven

Reagovat
Pablos

Neboj ono se to stejnak vyrojí ...čekám něco ve stylu, že bez Páníká by hrál Baník o titul se Slávií.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já některé jejich argumenty proti Páníkovi chápu, ale myslím, že je hodně nereálné, že by ho opravdu odvolali. U nás se bohužel hraje hodně na výsledky a ty mají.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Přesně. Akorát do.budoucna problém, protože za rok bude průměr zase o rok vyšší a mládí nikde

Reagovat
Losinho

Tak třeba dnešní sestava je věkově OK ne? Prostě to musí jít postupně.

Reagovat
ratusek

Jenže ti mladí naši nehrají vůbec,,vím že to má jít postupně, ale tam mladý nedostane čuchnout ani jeden. Jen Kaloč pár minutek většinou ani to ne

Reagovat
Losinho

A u koho z tý širší špičky hrají? holt geniální juniorská liga

Jako když se kouknu na dnešní jedenáctku, tak mi to nějak důchodcovský nepřijde, na to reaguju primárně, že nějakej věkovej průměr by vás trápit nemusel. Byť samozřejmě vím, že by to šlo i dnes sestavit o dost "zkušeněji"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Výsledky sice jsou, ale klidně může přijít zkrat. Ten los co teď máme, je docela šílený.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Paprika

Banicek kurva to je domaci valec

Reagovat
doshcz

Baníku se osvědčila taktika dát tam 3 rychlý a pak to dochodit

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

zadny taktizovani a obavat se stavu 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes jsem byl celkem spokojený i s druhým poločasem. Aktivní jsme byli i v druhém, byť ne tolik, což se dá za stavu 4:0 pochopit.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

ten skončí o poločase

Reagovat
ratusek

Vypnout telefon

Reagovat
Puskas

Kdyby to bylo 2:0, vedení by mělo za to, že jde o taktiku, ale takhle...

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes už musí vyjít výprask o 4 a více kua který už dloooouho nebyl

Reagovat
Pablos

máš to tam zatím

Reagovat
Kepy_FCB

a pome dále

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc mam ve Fantasy vsechny krome Diopa, Jiraska a Reitera? takhle tech 9000 nevyhraju

Reagovat
Mönchengladbach

Baník

Páník

Reagovat
ratusek

Doufám, že Kaloč nahradí Hrubého a dostane čuchnout víc než tradičních 10 minut

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu říkám big divadlo

Reagovat
FruFru

Už prosím přestat, tohle si Csapi nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když je píča, tak je píča. Hlavně, že tam má Tondu

Reagovat
Kepy_FCB

má tam piče

Reagovat
Dru Zeree

Ty odrazy dneska

Reagovat
doshcz

prej byl Csaplár spatřen přecházet hranice v Bohumíně

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

Dvojita Csaplarova past. Do pici..

Reagovat
Losinho

dvojitá past

Reagovat
KingMaster13

No bacha ale 4:0 je jen umocněný 2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Zkurvena valka doma, jak by to vypadalo, kdyby hral Banik fotbal

Reagovat
Puskas

1:0 po teči obránce.

Reagovat
Losinho

*0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Že už ses k nim přidal i ty...

Reagovat
HorajzmAmmann

ke komu?

Reagovat
smazaný uživatel

K lidem co si chcou na tohle tema lacine nasbirat smajliky

Reagovat
smazaný uživatel

K těm co mají při výhře Baníku největší (u tebe asi ne úplně největší) radost z toho, že můžou napsat komentář ve stylu "Pánik ven" a baví se tím, co se bude dít. Možná ne, ale mi to tak přišlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

to bylo myšleno spíš ironicky a menší pozdravení pro kamarády cukrouše a trevora. Ostatní mám v píči at si řeší co chtějí. Všichni ví, že já osobně bych se rozhodnout zda Pánik ano/ne tak prostě nevím. Trevor do toho vidí víc, já to sleduju jenom podle výsledků takže k tomu nemám co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jakože už ti to vůbec nevychází na výjezdy ani do okolí Liberce, ani na sledování v TV?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak podle hry taky, ale drtivá většina to vidí úplně jinak než já tak se nebudu s nikým hádat. Podle toho co je vidět z venku (výsledky, hra doma,...) tak ho vyhodit nemůžeme. Tenkrát byla chyba vyhodit Svědíka z 5. místa (které vybojoval dost haluzově. Teď by byla stejná chyba vyhodit Pánika.

Pokud se má vyhodit Pánik tak kvůli nějakým problémům uvnitř klubu do kterých já nevidím a ví to spíš trevor. Juniorku nebo B- tým taky nesleduji, takže nemám ani páru komu Pánik má nebo nemá dát šanci. Že se mi nelíbí nějaké střídání nebo sestava to už vem čert, neexistuje žádný trenér u koho by byla drtivá většina spokojená, remcat se bude u každého (pokud to samozřejmě nebudu trénovat já)

Reagovat
HorajzmAmmann

a výsledky nebo hra venku tam to je kapitola sama pro sebe, to by MB nebo Jablonec taky musel vyhodit trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ať si je Jablonec a MB klidně nechají, mi to vadí u nás, u nich to vítám

K tomu Svědíkovi - ten s tím týmem hrál myslím maximum na co jsme měli. Fotbal sice taky nebyl takový pěkný, ale na více jsme neměli. Navíc se tady nestačil ani moc ohřát, zatímco Bob je tu na české poměry dost dlouho (ale nejsem zastáncem výměny trenéra každé dva roky, to je spíše k zamyšlení, jestli bychom se tehdy za dva roky nepřejedli i Svědíkem), tým má na více (na lepší hru), ale nikam se neposunujeme. Ještě jsem nedoposlouchal celý ten fotbal fokus, ale tam se taky řeší Pánik, tak jestli se nudíš:

https://www.youtube.com/watch?v=EwjMerTBFXk&feature=youtu.be

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dru Zeree

Ten tvůj brácha to sem tahá podle toho kam jel zrovna na dovolenou!

Reagovat
ratusek

prej vyhazovač

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Gott

Reagovat
smazaný uživatel

"Hložka na křídlo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso ta reakce na toho Gotta to bylo dokonalý To tam sedlo jak prdel na hrnec

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
pingla

hodně slabé

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

to

Reagovat
Coutinho10

*to jde na vse

Reagovat
Salfovic

S tím Vítem je to taky dobrý.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dvojita past mi přijde i na Csaplára dost. To dopadne tak 6:0 minimálně

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Páník

Reagovat
andrew96

Sestava

Reagovat
andrew96

Kks a výsledek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
Mönchengladbach

Páník > Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik je génius, nějak cítím v kostech, že z něj bude takovej baníkovskej Alex Ferguson

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

za 30 let budou děcka hrát ve football manageru Panik Challenge...

Reagovat
andrew96

Kéž by.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Kupa smajliku ale to prirovani je uplne mimo. Klasika

Reagovat
ratusek

Bobe dej tam Kaloče

Reagovat
Han střelil první

Ten Jirásek to má v hlavě i v noze ale tolik prostoru mu moc týmů zatím nedalo, no.

Reagovat
Han střelil první

A hodně maká.

Reagovat
ratusek

Tvl Bobe,.on tam dá pičuska místo toho aby tam dal Kaloče nebo aspon Grance,,případně i Lalkoviče na rozehrání

Reagovat
smazaný uživatel

Železník trefil bránu

Reagovat
Greny

Kozák v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák zase ani na lavičce

Reagovat
Raylan

Tvl Mandjeck out dva měsíce

Reagovat
ratusek

Rosickýho kámoš z Arsenalu uřaduje

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kepy_FCB

ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dva

Reagovat
cubinho

To je v prd*** s tou Opavou

Reagovat
cubinho

Fendrichu

Reagovat
Losinho

Mareš

Reagovat
ratusek

Teplice na dostřel první skupiny

Reagovat
KingMaster13

Já je mám rád, útulný a velký stadion, vždy tam je super výjezd, mám to blízko a vždy pohodová výhra

Reagovat
ratusek

Počkej až s něma začnete někdy ztrácet, pak je přestsneš mít rád

Reagovat
KingMaster13

I tak jsou z regionu takže sympatie přetrvávají

Reagovat
Losinho

hlavně nevim, co je zrovna na Stínadlech útulnýho

Reagovat
KingMaster13

Je pohodlný pro fanoušky co nemají rádi lidi

Reagovat
Kang & Kodos

Když jsi asociál, ale chceš na fotbal

Reagovat
KingMaster13

Vždy alespoň 2 sedačky vedle tebe volno

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

jako Slavie když byla ve sračkách.. jdeš před poločasem pro klobásu, aby ses vyhnul frontám.. vrátíš se a ještě vidíš nastavení první půle

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že to jsem si užíval, když bylo na východě v sektoru 112 třeba 30 lidí Páč všichni šli na TS

Reagovat
Salfovic

Ty železný sedačky Ještě teď mi mrzne prdel, když si na ně vzpomenu.

Reagovat
Agnar

.. vždy pohodová výhra .. no jo uznávám poslední dobou nám to na vás nejde

Reagovat
KingMaster13

Myšleno poslední 4 roky Nicméně na vás co si pamatuju tak nám to relativně vždy. Samozřejmě 7 kousků ale oproti Spartě se nám dařilo vyhrávat i na Stínadlech alespoň každý třetí zápas

Reagovat
Agnar

Tak to jo, ale já pamatuju devadesátky, kdy jste si sem jezdili pravidelně pro porážky, včetně ta památná o předkolo Ligy Mistrů. Paradoxně jsme pak taky hráli s BVB

Reagovat
KingMaster13

Hele ale ono třeba 2x jsme u vás rupli, pak výhra, remíza, 2x rup, výhra To ještě není tak zlé. V naší lize je každý venkovní zápas těžký až na posledních 5 týmů

Reagovat
Agnar

Poslední dobou je to na prdel s váma ale. ono je to tu na prdel tak nějak celý, vedení je banda diletantů, co odešel Hrdlička, tak to tady jde do hajzliku..

Reagovat
KingMaster13

Bohužel Snad se to zlepší

Reagovat
Agnar

To by nás museli koupit Čínani .. Japončíci nechtějí přes Brusel dávat prachy na fotbal.. Vyjádření valný hromady AGC bylo takové, že: "pokud klub chce peníze má si na ně vydělat v evropských pohárech" prostě uplně jiná mentalita..

Reagovat
KingMaster13

Jaj Tak mohli by vás naši koupit, nějaký přidružený klub by se hodil

Reagovat
Agnar

Tak kdyby nás koupili Čínani, co mají vás, tak bych šel radši na trhání zubů

Reagovat
KingMaster13

Ty vole 2. místo, předkolo Champions league, pohledný fotbal. Určitě by sis dal říct

Reagovat
Agnar

To by nebylo ono.. být Tepličák vyžaduje jistou dávku sebermrskačství, sebereflexe a je to výborná škola sebeovládání . Mě by to pak asi ani nebavilo.. Víš co by zase začlo chodit idiotů na stadion, kdyby se dařilo?

Reagovat
KingMaster13

Chápu takhle člověk nemusí stát fronty. Mě to taky občas v Edenu chybí ale jsem rád kde jsme

Reagovat
Agnar

Jo přesně.. když přijede Sparta, Slavie nebo Plzen, a je hezky, tak je kurva vopruz stát ve frontě na pivo 20 minut, když náhodou přijde na stadion 10+ tisíc diváků :D. .. jenom mě tak napadá, že kdysi dřív, chodilo plus mínus 8-10 pravidelně a nikdy se takhle na bíra nebo hajzl nečekalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš metr od branky a prásk do autu

Reagovat
Cottage

Nema někdo stream na Spartu? Jsem v zahraničí a o2 nejede..

Reagovat
naheCZ

Mě teda O2 bez problémů jelo i v zahraničí

Reagovat
Seydou Doumbia

Mareš spěchal na vlak do Ostravy, aby stihl kalbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Sparty nevypadá na papíře vůbec špatně, ale co zase předvedou na hřišti ani nevím, jesli chci vidět.

Reagovat
Greny

Mě chybí vpravo Zahustel a na stoperovi Costa

Reagovat
Losinho

A co Štetina? Pomyslel někdo na Štetinu?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

rozeznat ironii od názoru zdá se mi pokěkud nemožné...

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko tam je

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Blasphemer

Franz dneska musí

Reagovat
smazaný uživatel

Jeee zase Goťťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Cením ty dvě ť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Má tam Sparta kotel nebo ne? Na tu tribunu proti kotli není vidět.

Reagovat
Salfovic

Jak je to dlouho, co má Sparta tuhle hymnu ?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
KingMaster13

To má za to vířivkový porno

Reagovat
PBLead

s Kozákem na hrotu. tak to jo, to bude zas kanonáda. Jinak konečně super, že Plavšič sedí.

Reagovat
andrew96

trefa

Reagovat
PBLead

Hele, já jsem spokojenej.

Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej tým na světě, kde vhazující při autu běží s balonem dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Neměl to jednoduché..... kolikrát jsme to letos slyšeli?

Reagovat
db18

Kotel Sparty nešel ani na jinou tribunu?

Reagovat
ratusek

Oni mají dnes bojkot.ne?

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba je to nenapadlo

Reagovat
PBLead

Tak dneska tipuju na fail Hancka, někdo tu štafetu musí převzít.

Reagovat
Cumel

Frydek by mohl jeste zaperlit

Reagovat
PBLead

skoro jsem to trefil

Reagovat
Cumel

nebud smutnej, jeste ma 45min na to ti udelat radost

Reagovat
Posledni Kovboj

Travnik je mokrej, takze cekam 8 golu

Reagovat
PBLead

Toto se líbí uživateli Martin Hašek.

Reagovat
Spalovač šancí

No nevím, že by Michal chytnul takovou formu

Reagovat
naheCZ

Frýdek

Reagovat
ratusek

Heča se snad zase odvděčí a udělá tradiční chybu

Reagovat
pospec7

Kozak neverim

Reagovat
Selänne

Trávník

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně

Reagovat
PBLead

Já to říkal, Kozák je nejlepší.

Reagovat
Posledni Kovboj

Chyba v Matrixu.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Tvl kde jsou jistoty. Kozák

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák vs. Jusuf, Tecl, Škoda, Buren - 3:2

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda!

Reagovat
KingMaster13

Já bych vytáhl jiný ukazatel ale nechci ti kazit radost

Reagovat
Blasphemer

A všichni dohromady stejně gólů jako Krmenčík.

Reagovat
Blasphemer

a nebo Michal Škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Klobása jich dal víc než všichni dohromady.

Reagovat
ratusek

A to ted navíc nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Snad Frýdek nepronese větu: "Hold my beer"...

Reagovat
Posledni Kovboj

Jinak Libor by mel koupit Standovi minimalne poukazku do bordelu

Reagovat
Melda

Kozák na vždy v základu

Reagovat
Blasphemer

Kozák doživotní smlouvu

Reagovat
ratusek

A co lepší Bony? Pomyslel si na lepšího Bonyho?

Reagovat
Losinho

Kozák moc OP

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák je dneska vysmátej, když má na druhý straně Kouřila. To je jeden ze dvou ligovejch stoperů, kterýmu občas může utýct

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo je druhej?

Reagovat
Greny

Sivok

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastně nevim. Snad jenom Čišovský

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře je ta Karvinná mačká.

Reagovat
Selänne

Ani ne. Jenom se 2x naprosto nesmyslně ztratil balon.

Reagovat
Skalda29

To snad nechtěli písknout jako ruku

Reagovat
KingMaster13

Nooooooooooooo Pokřik černá svině by se v tomhle případě mohl vyložit i jiným způsobem než že to je pokřik na rozhodčího

Reagovat
ratusek

Zavřou jim další sektor

Reagovat
PBLead

Fanoušci: "černá svině" a záběr v TV zrovna na Ndefeho.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Fauloval černej hráč, tudíž pokud by byl svaz opravdu velký kurvy tak za to trest být může

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si to v tu chvíli zapnul nějakej televizní divák, kterej si zrovna řekl, že tomu fotbalu dá po dlouhý době ještě šanci, že to není tak primitivní a sprostá zábava, tak na to asi zase rychle zanevřel.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák Ještě že to byl ofsajd

Reagovat
Pablos

Kozák ofsajd a ještě si dokáže dát sám sobě jesle ...to je stejnak borec

Reagovat
HorajzmAmmann

to je penalta ne?

Reagovat
naheCZ

Ne

Reagovat
Posledni Kovboj

jo

Reagovat
Salfovic

ne

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná

Reagovat
Dru Zeree

tvl za tohle chtěl penclu jo

Reagovat
HorajzmAmmann

zrušte ten VAR ty vole...

Reagovat
salm0n

VAR Klasika

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, nás řežou i doma proti Karviný

Reagovat
Dru Zeree

každý kontakt ve vápně není penalta, i když chápu, od dob Lafatových jste si na to zvykli

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi asi na jinem zapase, Kazdy zakrok karvine piska faul

Reagovat
PBLead

tak nefaulujte, metr je od fraňka nastaven dost jasně, píská skoro všechno.

Reagovat
ratusek

Ty vole Čonka do toho jde jak kokot a ještě to i s videem není penalta. Zrušte tí

Reagovat
KingMaster13

A zase se neshodneme na penaltě Podle mě byla

Reagovat
SpartaOvenka

Však ho prostě kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudi je uplna guma

Reagovat
Kang & Kodos

Žádná sláva. Pár záblesků, krásná gólová akce, a to je tak všechno. A Karviná taky nebyla úplně marná

Reagovat
Greny

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
Greny

Udělá faul na žlutou rozhodčí mu ji nedal, tak za minutu udělal úplně to stejne

Reagovat
HorajzmAmmann

v poločase jenom 1:0

Reagovat
Neon
Reagovat
Salfovic

Ve studiu tu nepenaltu vůbec neřešili a na bleskosportu je to samozřejmě premium

Reagovat
Banikovec7

Někdy tam řeší úplné nesmysly co jsou jasné na první pohled, ale kontroverzní věci ne. Třeba minulý týden nesmyslně neuznaný gól Plzně ani neukázali.

Reagovat
Salfovic

To mě nepřekvapuje.

Reagovat
ratusek

Karvinští běžte.do prdele, nechat si dát 2 goly od Libora

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
smazaný uživatel

KOZÁK KOUŘÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď VAR umožnil Kozákovi se z jednoho gólu radovat 2x

Reagovat
exse

Whaaat Jako chápu, že měli mít penaltu, ale kompenzovat jím to takovým gólem z jasného offsidu???

Reagovat
Kang & Kodos

Hraniční, správně puštěný vzhledem k tomu, že kalibrovanou lajnu budeme mít někdy na jaře 2031

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tohle bych už pouštěl ve prospěch útočícího týmu vždy. Tam už jde o setiny, kdy se ten záběr zastaví.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

OT : MS v Atletice koule můžu

1. Kovacs 22.91

2. Crouser 22.90

3. Walsh 22.90

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cubinho

Neskutečné.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Mazec,ale chudák Brazilec

Reagovat
Shottack

Coming out...

Reagovat
smazaný uživatel

Divil jsem se, že si to zatím nikdo nezpozoroval.

Reagovat
db18

přestal jsem číst po slovu "atletice"

Reagovat
Rothbard

"Kozák do repre" is coming.

Reagovat
C-M@ster

Ko-Zák do repre! Kozák do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák, velká gratulace

Reagovat
ratusek

Konec světa.

Karviná ostuda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpamatuj se ty kašpare

Reagovat
Kang & Kodos

He scores when he wants

He scores when he waaaants

Libor Kozák

He scores when he wants

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Lord Kozák Kozák 3 goals against Karviná

Ronaldo and Messi 0 goals against Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96
Reagovat
naheCZ

Kozák hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

No a Hložek je neskutečný

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozák kola Kozák

Reagovat
Neon

Narativ je mrtev, ať žije narativ.

Reagovat
ACSeRw!n

KOZI, KOZI, KOZI

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek ty vole, neskutečný

Reagovat
Banikovec7

Kouřil ale jak mu uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

KOZÁK NIČÍ!!!

Reagovat
SpartaOvenka

Tak zbytečná karta

Reagovat
smazaný uživatel

Petráň měl ten tataráček příliš krvavý

Reagovat
C-M@ster

„Proto neodejdu, dokud mě z toho hřiště nepošlou domů.”

-Libor Kozák

Reagovat
Skalda29

Jaj Karvinaci nezvládají, a to jim Franěk ještě připískl Petkov Petráň hrozné útočné duo

Reagovat
Greny

Kozák hattrick ... Zitra Mesanovic dá 3 penalty proti Plzni a kde budou nějaké jistoty?

Reagovat
C-M@ster

Však proti Plzni mu to Slavia povolila.

Reagovat
Jan Horáček

Jak je možné, že při třetím gólu Sparty neupozornil videorozhodčí hlavního rozhodčího, že Hložkova přihrávka na Kozáka šla do ofsajdu?

Reagovat
Banikovec7

Protože nešla

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

Kdyby jsi napsal u druhého tak tam bych řekl že to spíš byl ofsajd

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale asi nebyl ani tam.

Reagovat
Greny

Těžko říct když tam nemáme v Česku ty lajny... By mě zajímalo podle čeho to poznali oni

Reagovat
C-M@ster

Asi jak to podle nich neni prukazne ofsajd, uznaji to...

https://i.imgur.com/1AXUkTT.png

Toto je asi těsně po odehrání a zrovna překračuje ofsajd, no...

Reagovat
Banikovec7

Právě, že když to není průkazné, tak se má nechat verdikt sudích.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Spíš nechápu, jak to u videa mohli s klidem vyhodnotit jako jasný gól...kdyby si totiž jistí nebyli, tak musí platit původní verdikt - ofsajd. I když by nemuseli být žádný dohady, kdyby se prostě investovalo do certifikované ofsajd lajny...

Reagovat
Jan Horáček

Tak se na to ještě podívám, ale mně se fakt zdálo, že Kozák byl v době nahrávky před Hložkem a byl tam jen gólman. Ale uznávám, že se asi se pletu, když to všichni vidí jinak.

Reagovat
Banikovec7

Byl za míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl za míčem.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek

Reagovat
C-M@ster

Hložek

Reagovat
exse

Reagovat
C-M@ster

To musí dát... to nebyla smůla ani super-sejv, to prostě zadrbal lajdácky...

Reagovat
smazaný uživatel

byl to super sejv, šlo to do protipohybu. Tohle ti nějaký Nita nechytne.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Že to Nita nechytne, neznamená, že je to super-save. Ale nevím, neviděl jsem.

Reagovat
exse

Dát to měl, ale zákrok to byl hodně dobrej, ve většině případů by to stačilo na gól.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Uwe háže buly

Opravdu se to čte "Srdžan"? Nebo třeba "Mandžek"?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jak bys Mandjecka chtěl číst jinak.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Mendžjk

Reagovat
Poll Hamm

Alespoň že se i v 10 se snažíme útočit a ne jenom betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Messi?

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak dneska v základu 9 Čechů. Rok zpátky tam byl kolikrát jenom Frýdek. Zase jsme protočili skoro celou jedenáctku

Reagovat
El Campeon

jj,taky jsem si toho všimnul.když neberu slováky jako cizince,tak i s lávkou jen 5 cizinců

Reagovat
Raylan

Dneska jsem to nemohl vidět. Bylo to dobrý nebo spíš Karviná strašná? Co Graiciar, Trávník a stopeři?

Reagovat
db18

Karviná strašná

Reagovat
salami

Sparta je zpatky

Reagovat
Coutinho10

jinak dnes od 14:30 souboj o čelo belgické ligy Bruggy vs Gent (Deli vs Ngadeu)

Reagovat
KingMaster13

Jestli najdeš nějaký stream tak se rád podívám

Reagovat
Coutinho10

zkusim určitě najít...asi teda budu koukat na Fortuně/Chanci na mobilu a na TV si hodim přes notes Bolku, ale nějaký by k dispozici určitě měl být, tak ho sem kdyžtak dám

Reagovat
KingMaster13

Už jsem chtěl třeba i koukat na Bruggy s Genkem nebo když hráli s Anderlechtem. A ty streamy se fakt špatně hledají. Něco jsem našel ale furt to vypadávalo a bylo to takové na houby Jinak na ty Bruggy se moc hezky kouká a docela jsem si k tý Belgii i našel vztah, vždy jsem byl spíš pro Eredivisii ale zajímavá liga to je dost a momentálně asi i kvalitnější než Eredivisie, kde se dost vymyká Ajax a PSV a zbytek je takovej

Reagovat
Coutinho10

já se je hlavně snažím sledovat v tý LM...s tim Realem hráli fakt luxusně a škoda, že ty 3 body neurvali

v lize jsem je viděl jenom jednou, když hráli v pátek a to si to neskutečně vodili

Reagovat
KingMaster13

Tam hráli luxusně, škoda chyběl jim kousek stejně jako nám na Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

kdo má zájem, tak tu je link a Bruggy už vedou

http://www.hesgoal.com/news/53537/Club_Brugge_vs_KAA_Gent.html

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jako zatím luxusní zápas, to je hrozně nahoru dolů Hlavně nemůžu uvěřit tomu jak hraje Sobol Ten je jak vyměněnej. Míša taky dobrej ale u toho druhého golu se na to celkem vysral a Deli moc práce zatím neměl

Reagovat
Coutinho10

j + ke konci Ngademu tam nevysel ten souboj s protihracem a malem to Bruggy dohrali do golu...nastesti pro nej to spoluhrac skluzem odkopl

Mignolet pobavil, jak si zahral na Kolare, ale ten zaver nezvladl a byl z toho roh

a Deli bez prace

Reagovat
KingMaster13

Jako Deli moc práce neměl ale to co musel tak udělal skvěle, Sobol výbornej dopředu, dozadu se taky dost zlepšil ale ke konci ho tam ten frajer z Gentu 2x neskutečně vymíchal Ngadeu spolehlivej a má skvělou rozehrávku, to kdyby měla celá obrana Gentu tak to Bruggy mají o dost těžší, takhle hodně těží z chyb co tam Gent dělá.

Reagovat
Coutinho10

j kazdopadne fotbal luxusni na koukani...ma to tempo, nahoru dolu, takze slagr kola jak ma byt

Reagovat
KingMaster13

Tady i vidíme, že ta liga prostě lepší je. Takové tempo česká liga fakt nemá Je to souboj 1. se 3. a je pravda že náš zápas s Bolkou byl taky pohlednej ale většinou naše liga takové tempo prostě nemá

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no, takze kdyz se na to podivame s odstupem casu, tak Deli a Ngadeu si vybrali asi dobre, protoze hrajou pravidelne a maji potencial jit jeste vejs

Reagovat
KingMaster13

Deli určitě, protože hraje i LM a má se kde ukázat, navíc je i mladší. Ngadeu si furt myslím vybral spíš špatně. Nicméně při tom přestupu jsem si myslel, že udělal teda větší botu, teď už to jako až tak špatný rozhodnutí nevidím.

Reagovat
Coutinho10

ted mu moc nechybelo a zabranil 3. golu, ale kdyz jeho kolega to takto namaze souperi, tak to je tezky a Dennis dal konecne normalni gol a ne jak s Realem

Reagovat
KingMaster13

Pan Tau se zranil

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kepy_FCB

Švancara je víc než zbrojovka

Reagovat
C-M@ster

A Matušovič víc než Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera nam pry nepiskli dve penalty. Brabec asi zapomnel nasypat...

Snad tomu budes venovat tolik casu a pozornosti jako chybam ve prospech Baniku.

Reagovat
C-M@ster

Ardeleánu to tak taky dělá... napred tendencne potaha nejakej tym a kdyz vede, otoci par faulů na půlce, aby se ve finale reklo, ze chyboval na obe strany.

Reagovat
ACSeRw!n

proc furt rozhovory s touhle troskou ?

Reagovat
C-M@ster

Nevim o tom, ze by nachcanej mlatil techniky letovyho provozu, jako ta vase troska.

Reagovat
doshcz

Pavelka na půl roku zraněnej tak to je docela smůla.. povolá řekl bych Kalvacha

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
KingMaster13

Kalvach není špatný nápad ale spíš bych povolal teda Sadílka ať se mladí zabudovávají. Sice teď hraje beka ale do toho středu by se hodil

Reagovat
doshcz

a dokonce by si snad i zahrál v tom přáteláku takže by to tam jen neproseděl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale Kalvach taky není špatný,

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on určitě povolá někoho jako Hořavu

Reagovat
Blasphemer

Heh, Limberský je zraněný zrovna v den narozenin. To bude fakt čistě jenom smůla.

Reagovat
KingMaster13

Takže bude hrát Hloušek?

Reagovat
Blasphemer

bohužel

Reagovat
KingMaster13

Komličenka mám ve fantě, takže snad bude mít žně

Reagovat
PlackaSKS

Mohli by ho nechat kopat penaltu v 90...

Reagovat
KingMaster13

Bych dnes povolil start Sýkorovi

Reagovat
PlackaSKS

Šel bych na jistotu s jugasem, mohl by toho stihnout víc

Reagovat
KingMaster13

Ten by to kopnul tak, že by to spadlo Tvrdíkovi na auto a ani by to nemusel předstírat, neblázni Sýkora by to kopnul krásně pár cm vedle tyče

Reagovat
PlackaSKS

No já u jugase myslel jít ještě kousek dál.. třeba penalta v 90 pro nás

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle Já myslel, že by jsi ho poslal kopat

Reagovat
PlackaSKS

já možná jo, ale většina jablonečáků by ho asi radši držela na zemi než by to kopl kdokoli jinej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Kolik těch agentů máte?

Reagovat
KingMaster13

No docela dost Skoro v každým týmu někoho

Reagovat
Coutinho10

to se musi umet

Reagovat
PlackaSKS

V Jablonci pro jistotu 3, tam se nám dlouhodobě nedaří. U vás to nebylo tak snadný když jste buchu soupli na hostování, naštěstí vám chyběl levý bek...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

OT : Koubek jede ten ctvrtej gol

Reagovat
KingMaster13

Tomu to Německo moc neprospívá koukám

Reagovat
Greny

a to teda jeste kdybych byl uplne na nej drsnej tak dva goly na predni

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že Pavlenka taky nic moc letos ale furt to ujde Nicméně teď je nejlepší asi Vaclík. A Koubek by se měl probrat jinak ho pošlou brzo domů za hranice

Reagovat
Salfovic

Nebyl Pavlenka minulé kolo v sestavě Kickeru ?

Reagovat
KingMaster13

To nevím ale minimálně ty první kola dostával hrozně moc golů A i když za většinu nemohl tak to prostě není dobrej ukazatel

Reagovat
KingMaster13

A teď dostal gol od Eboly

Reagovat
KingMaster13

Jinak jsem rád, že Krejčí konečně opět hraje ačkoli z něj teda udělali beka

Reagovat
Blasphemer

Bude z něj dobrá náhrada za Limbu pro Plzeň.

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím Nejlepšího kamaráda už tam má ale nechte ho ještě pár let vyblbnout v tý Itálii, když už se tam chytil

Reagovat
doshcz

co to má Deniska za zkurvený obočí

Reagovat
KingMaster13

K sobě bych jí vzal,

sukýnku jí stáhl,

a na zemi pod jmelím,

dělala by áááááááá

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Krejčí gol

Reagovat
Coutinho10

tak to ho v patek budeme trpet v repre

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne si tu akci hezky rozjel https://streamja.com/wPr1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Čtvrtá sezona a druhej gól v Itálii

Reagovat
KingMaster13

Nicméně na Lazio je specialista

Reagovat
Blasphemer

Ta levá strana je na papíře naprostá šílenost.

Reagovat
KingMaster13

Celkově ta sestava je hrozně pomalá na Bolku, která hraje docela v tempu Jako jestli s tímhle vyhrajete tak logika neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hlavní kamera skoro na úrovni trávníku je něco hroznýho. Bych dal do ligových podmínek, že ta kamera musí být v nějaký normální minimální výšce, ne dva metry na zemí.

Reagovat
Salfovic

Z idnes: V sestavě se kvůli zdravotním problémům neobjevuje David Limberský, který dnes slaví 36. narozeniny.

Reagovat
Greny

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Tohle byl ofsajd?

Reagovat
Greny

no tezko rict .. neco jak vcera u druhého golu Kozak

Reagovat
Greny

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaasooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
KingMaster13

Hele komu vůbec fandíš v boji o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

O titul Plzni, jinak fandím koeficientu.

Reagovat
KingMaster13

Ok Já jen že z tvých oblíbených to je blbě poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíš popořadě z vrchu dolů. Plzeň>Slavia>Sparta

Reagovat
Pablos

Hořava do repre

Reagovat
Greny

Kazdopadne ten skok Murise mohl ocenit kartickou

Reagovat
Blasphemer

To rozhodně měl, ne jen mohl. Ale Krmenčík ji měl dostat už taky, abychom byli féroví.

Reagovat
Blasphemer

A už měl jít ven.

Reagovat
Salfovic

Kdo centroval na Hořa

Reagovat
Salfovic

na Hořavu u té gólové akce ?

Reagovat
db18

Hlousek

Reagovat
Blasphemer

Ne, Hloušek přihrával centrujícímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovarik.

Reagovat
Blasphemer

Muris Mešanovič buzerant

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
doshcz

Matějovský

Reagovat
montaigne33

Věřím, že se Komli ještě prosadí

Reagovat
Coutinho10

Komli to davej

Reagovat
Selänne

Komličenko parádně

Reagovat
Greny

co v tech Budejkach? nevi nekdo jak vypada travnik?

Reagovat
doshcz

vždy suchej na tý straně na kterou útočí Bohemka

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Blasphemer

Takovej řev. A to ani nedal gól.

Reagovat
montaigne33

Rozhodčí pískají- zdá se- jedním směrem... A rozdávání karet také jenom jedním směrem... Náhoda???

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je o na fauly a ofsajdy vyrovnaný. Matějovský se ohnal loktem jak magor přímo před rozhodčim a Komličenko musí mít pořád kecy.

Reagovat
montaigne33

Pro "tvé plzeňské" oči možná... Ale nezávislý divák vidí, komu zatím přeje sudí... viz fauly na Murise atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to jak se tam 2x skácel, ne to fakt rozumnej sudí nepískne nikomu a nezávisle proti komu.

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

jude pls

Reagovat
montaigne33

Ty máš nějaký antisemitský problém? To tě lituji...

Reagovat
montaigne33

Vyznávám červenobílé barvy Ajaxu... ( a jako i v jiných klubech) v historii našeho klubu působili lidé židovského původu. Našel bys je jistě i mezi VP osobnostmi

Reagovat
KingMaster13

si myslí že jsi Slávista no

Reagovat
Blasphemer

Ajax, Spurs, Slavie... to je úplně jedno.

Reagovat
montaigne33

U podobného nazi individua se musím nad jeho názory/ problémy povznést...

Reagovat
Blasphemer

No dyť jo, žide.

Reagovat
KingMaster13

Akorát, že Žid není hanlivý

Reagovat
montaigne33

Na takové individuum opravdu nemá smysl reagovat... Mezi osobnostmi VP byli také ŽIDÉ

Reagovat
KingMaster13

Tak on je docela v pohodě Většinou mívá i rozumný názory celkem

Reagovat
montaigne33

Mně až tak rozumné nepřipadají- spíš nesnášenlivé...

Reagovat
KingMaster13

Tak na tuhle problematiku ano ale jinak je v cajku

Reagovat
montaigne33

Fandím Ajaxu, vadí mi to... a nelíbí se mi taková trapnost/ zhovadilost ani k SKS... Navíc židovskou kapitolu má ve svých dějinách mnoho velkých a větších klubů (i Sparta atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Murise prej

Reagovat
montaigne33

Ano... ale kdo nechce nevidí.

Reagovat
montaigne33

Pochopitelně obhajuješ své barvy Ale Holoubek kritizoval (= jako já) rozhodčího... To ty/ vy fans VP nemůžete "vidět" dlouhodobě... Kdyby takhle sudí pomáhal Ajaxu- budu naštvaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslavaci brutalne neunasi.

Reagovat
Blasphemer

Karviná a Boleslav = největší burcle v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda myslel spis fotbalisty.

Reagovat
Blasphemer

Já myslel, že reaguješ na to pískání z ochozů po hvizdu. Ale hráči taky. Matějovský a Komličenko, to pro mě není nic novýho. Ani bych se nedivil, kdyby jeden z nich dostal druhou a šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne hrajem, az na poslednich 5 minut naprosto suverenni vykon. Tak snad v tom budem pokracovat i druhej polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb, přesnost, aktivita v poslední třetině hřiště a plno hráčů v 16ce jako u gólu. To je rozdíl oproti začátku sezony.

Reagovat
martin1

Zatím pěkný, ale ještě by to chtělo být jistější v obraně.

Reagovat
doshcz

těžký judo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaal Budiiiiinsky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kang & Kodos

Hehe, zrovna jsem to zapnul

Reagovat
mistr129

nápodobně, Arsenal už se snad bez mé pomoci obejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se teda chyta

Reagovat
Salfovic

Taky mi to tak přišlo.

Reagovat
Blasphemer

Hloušek supr už táhni do píči

Reagovat
Rarášek

Reagovat
doshcz

Budínský a ještě k tomu City tečou s Vlkama

Reagovat
mistr129

KDO MU ZAPLATIL??? TAKHLE PŘEKOPNOUT BRÁNU???

Reagovat
Coutinho10

Boleslav behem par vterin to mohlo bejt haji

Reagovat
Blasphemer

Stáhni do židopolský hovado.

Reagovat
montaigne33

Pokud jsi nácek- pak je úplně zbytečná diskuze

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň o přestávce zapíjela narozeniny?

Reagovat
montaigne33

Bolka se slušně rozehrála- ale musí proměňovat...

Reagovat
KingMaster13

Plzeň dobře v lese

Reagovat
Coutinho10

jaktoze to neni gol

Reagovat
doshcz

nechápu že do toho Muris neskočil skluza wtf

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to, ze to mel hodne blizko, ale zajimal by me pohled i z jiny kamery

Reagovat
Kang & Kodos

Co to teď bylo

Reagovat
Pablos

No nic ...když na to tak koukám, očekvám dneska nějákou tu penaltičku.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Je mi úplně jasný, že ty zahozený šance Plzeň využije a vyhraje ale i tak s Bolkou doma není dobré si zahrávat Ty kdyby nebyli tak labilní venku tak máme na čele s Plzní solidní problémy.

Reagovat
martin1

Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

Mesanovic uz mel mit cervenou jenom za simulace.

Reagovat
Salfovic

Ten Hořava to je strašnej spalovač.

Reagovat
Salfovic

Co jsem říkal, ten snad neumí vystřelit zprvní.

Reagovat
Pablos

mít na zadku reklamu ASS TRUCK ...neříkám nic

Reagovat
Blasphemer

Konečně Joel.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem úplně zapomněl, že je Takács ve Slavii.

Reagovat
Greny

Horava mohl dat dneska tak hattrick strasnej drevak

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Ale pěknej fotbal, to jsem nečekal.

Reagovat
KingMaster13

Tak Boleslav má letos nádherné zápasy a krásně se na to kouká

Reagovat
Blasphemer

Hloušek a jeho centry

Reagovat
Kang & Kodos

To je normálně trojskej kůň Slavie, to mi nikdo nevymluví

Reagovat
Coutinho10

bude to hodne tezky, ale musime tak ci tak

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil – Souček – Masopust, Hušbauer, Stanciu, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář, Holeš, van Buren, Provod, Škoda, Ševčík, Hora

Reagovat
KingMaster13

Moc to neporotoval ten Jindra. Takže čekám dost únavu, Jablonci bude chybět naše trio. Jinak ale moc se nám tam nedaří. Dnes budu spokojen i s remízou, jelikož máme pak Příbram a do Plzně by nám i ta plichta stačila abychom tam vstupovali jako první tým

Reagovat
Coutinho10

verim, ze stejne jako v derby nejaka unava nebude znat a vyhrajeme podobnym zpusobem

Jablonec bude oslabenej a i minule jsme tam konecne vyhrali, takze je potreba v tom pokracovat bez ohledu na vysledek Plzne

Reagovat
KingMaster13

Jo ale ten plukovníkův styl nám prostě nevoní Když vyhrajeme budu moc rád ale mě stačí i plichtička

Reagovat
Coutinho10

j uvidime, ale vzhledem k vysledku Plzne to chce trestat

Reagovat
KingMaster13

Já to vidím víc v klidu, jelikož po podzimní části je stačí udržet za sebou Na jaře hrajeme všechny klíčové duely doma

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda ale i tak treba v Plzni to bude opet tezky a tam se bojim vic, ze zase bouchnem, takze radeji dnes, kdyz je Jablonec oslaben, tak toho vyuzit

Reagovat
Losinho

Tecl

Reagovat
KingMaster13

Tecl když se chytí tak to bude nejlepší útočník

Reagovat
Coutinho10

tezko vybirat no

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal nějakou rotaci

Reagovat
KingMaster13

Třeba Olayinka si mohl oddechnout na repre a mohl hrát Provod

Reagovat
Coutinho10

otazka kde...rotace je na stoperu...sice vynucene , ale je + na hrote klidne, ale jinak jsem spokonenej...kdyz nam to jde, tak toho chce vyuzit...obzvlast, kdyz Plzen prohrala

Reagovat
doshcz

to sou fakt paliči

Reagovat
Coutinho10

Klima slepej

Reagovat
Kang & Kodos

Klíma Kozák kola

Reagovat
KingMaster13

Klíma voe To jsi nedal schválně!

Reagovat
mistr129

Klíma Kopic

Reagovat
Greny

kdyz budou chtit tak ji obhaji

Reagovat
Blasphemer

Video dneska za deset vteřin ověřeno a jedeme dál, takhle by to mělo fungovat normálně

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

i ta penalta netrvala dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Hlava, kolena, lokty...Chorý

Reagovat
Salfovic

Ne že by Kopic nesimuloval, ale jeho proptnutej dres byl vidět jasně.

Reagovat
doshcz

mohl by Chorý zkusit nějakej skluz na Matějovskýho, kterej by mu za to dal hlavičku a pak hromadná bitka

Reagovat
Banikovec7

Bohemka taky neskuteční paliči a byli za to potrestáni

Reagovat
KingMaster13

Dobře mu tak, zmrdovi

Reagovat
KingMaster13

Luxusní vypínák

Reagovat
Salfovic

Hořava vysklí okno

Reagovat
mistr129

Dominátor

Reagovat
Kang & Kodos

#onhrajefotbal

Reagovat
Salfovic

V ČB taková přestřelka

Reagovat
KingMaster13

Kolik ten Hašek má synů?

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek FC

Reagovat
KingMaster13

Těch Hašků tu běhá nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pablos

penalta ...kdo to řekl, já to řekl

Reagovat
Greny

no tak to nevim

Reagovat
Blasphemer

To si dělá kozy, ne?

Reagovat
mistr129

Šel do něj nohama napřed podle mě už nesmyslně pak, taky bych pískal

Reagovat
montaigne33

Šel tam nesmyslně... Byla přísná, ale obhájí si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
Salfovic

Cože

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za co penalta?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, tohle bych nepískl...

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooaaaaaaaaaaal Kooooomliiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mistr129

To je taková škoda, že ji nekopal Muris

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Stejná penalta jako proti nám při zápase se Sevillou. Nicméně tyhle penalty bych teda nepískal

Reagovat
mistr129

Já bych je teda pískal, brankáři na všech úrovních si v rámci své "ochrany" myslí, že do toho můžou chodit jak chtějí, když hrají první míč.

Reagovat
Greny

jako ale v tom pripade kdyz bezi hrac sam udela klicku brankari ten vypichne balon a pak ho trefi tak je to taky penalta

Reagovat
mistr129

když mu vypíchne míč rukou a pak ho trefí kopačkou, tak samozřejmě

Reagovat
KingMaster13

No jo ale ti hráči přes ně přepadávat teda nemusí.

Reagovat
montaigne33

Byla přísná... Ale souhlas, stejná jako proti SKS se Sevillou

Reagovat
KingMaster13

Taky Kolář tam byl první a ten frajer přes něj jen přepadnul ačkoli se mohl vyhnout a pecka Takovéhle penalty přímo nesnáším takže chápu plzeňské

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to prostě je a tak má být penalta. Jen to tak pískat pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej faul? Vždyť utočník naběhl prostě do brankáře po tom co zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale blbost, Hruška ho podrazil.

Reagovat
Dru Zeree

A tři kila v prdeli

Reagovat
Andis

ser na zápasy Plísně

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ruský car

Reagovat
Losinho

On to dal schválně!!!

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Chorý to je fakt dement

Reagovat
Coutinho10

myslim si, ze jakym stylem rozhodci piskaji v zapasech Plzne, tak ta penalta me hodne zaskocila

Reagovat
doshcz

Reagovat
Andis

Plíseň líže vlastní medicínu...vše v pořádku. Jen ten rozhodčí si jen tak nezapíská už

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bogel se učí od Chorýho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V zivote jsem nevidel tohle pisknout jako faul

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Tak se koukni na náš zápas se Sevillou Nicméně tohle bych fakt nefoukal, to jsou hrozný penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam ho brankáře sundal, tady prostě hráč do brankáře prostě naskočil dávno po odehrání míče. To už spíš faul na gólmana.

Reagovat
KingMaster13

Vůbec Kolář tam byl první

Reagovat
mistr129

Teď na to koukám, tam Kolář vůbec nehrál míč

Reagovat
KingMaster13

No ale přelítnou přes něj prostě nemusel Ten hráč tam měl dost prostoru zareagovat

Reagovat
mistr129

Jo, to jo. Já s tebou souhlasím, že to bylo to samý, jelikož hraní přes míč je irelevantní, když protihráče trefíš dvě vteřiny potom, jako to udělal Hruška. Jen bych to tu moc jako protiargument nedával, protože s tím neuspěješ

Reagovat
KingMaster13

Jo to chápu ale jen jsem reagoval že takovéhle penalty bohužel ve světě fotbalu existují a není to první ačkoli mi fakt tyhle penalty vadí

Reagovat
mistr129

Mně to přijde v pohodě, hráč může ten míč tečovaný od brankáře leckdy stihnout (v tomhle případe ne) a dávat do prázdný. Pro brankáře by pak bylo nejsnažší balón jakkoliv škrtnout a sejmout útočníka.

Reagovat
Andis

Ty určitě ne když seš jasně zaujatej

Reagovat
Banikovec7

Mr.Nobody brutalne neunasi.

Reagovat
martin1

Dejte ten titul Slavii rovnou ..

Reagovat
Kuchta

Cry me Mže!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Boleslav To se divím, že se kopala penalta v nastavení proti Plzni.

Reagovat
Coutinho10

ze tohle piskne proti nim bych necekal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle kdyby viděl Ivánek v dohránu tak by se z toho posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Nevím, ale možná se to po roce 2010 stalo poprvé?

Reagovat
Kang & Kodos

Top zápas. Jak pak ten zmrdeček zahodil i tu v rozstřelu...

Reagovat
martin1

Byl to jeho zápas no

Reagovat
montaigne33

V lize??? A hl napsal jsem, že nevím...

Reagovat
martin1

Finále poháru snad není soutěžní zápas, o lize se nikdo nezmiňoval. Mimochodem ta reakce ( ) byla na ten zápas.

Reagovat
Pablos

páč proběhlo hlasování oken paneláku u stadionu.. rozsvíceno ,,PRO penaltu" ...zhasnuto ,,NE penaltu" ...tohle nešlo ochcat, rozhodli to diváci.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík zaúřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

Čínský money

Reagovat
montaigne33

Drsně kritizovat Tvrdíka- a přitom si dát SKS k VP jako oblíbený klub- to se hned tak nevidí

Reagovat
Kuchta

Nezvládáš

Reagovat
SpecialOne

Co měl teď Hruška dělat, uděláš zákrok a útočník do tebe naběhne, tohle a penalta

Reagovat
Coutinho10

wow wow wow...tak v Jablonci musime

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla od Brabce penalta, takže se to nakonec vyrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem psat, ze i pres remizu jsem spokojenej, protoze jsme hrali pekne a celkove to byl peknej zapas a nakonec takhle zauraduje rozhodci a uplne ten zapas zkurvi. Skoda k tomu jeste cokoliv psat, akorat bych se jeste vic nasral.

Reagovat
Kang & Kodos

Udělat z toho zákroku Hrušky pecku chtělo hodně fantazie. Za mě prostě vůbec

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Jinak super, takže v Jablonci můžeme hrát v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

To už můžete asi do konce ligy.

Reagovat
KingMaster13

To zase ne ale máme to pod kontrolou, teď už je jasné, že k vám pojedeme jako první a pokud urveme alespoň remízu tak pojedeme i jako první z Plzně což je paráda. Pokud se před váma udržíme po podzimní části tak na jaře máme všechny velký zápasy doma a už to budete mít hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, podle mě už nám dá naději jen náš domácí zápas s vámi pokud nevyhrajeme tak už to bude jedno.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo musíte vyhrát, vy potřebujete být po podzimu před náma protože na jaře budeme svištět díky těm domácím zápasům

Reagovat
mistr129

Jsem myslel, že to všeobecné povědomí "přes míč, čistý" už odešlo...

Reagovat
doshcz

teď chci vidět Denisku s Vrbou

Reagovat
montaigne33

Líbil se mi Kopic- v současnosti top kvalita. Naopak Chorý je hrozný.

Reagovat
KingMaster13

Jinak Boleslav další penalta v nastavení ty vole Někdo se nám a Plzni sere do zákulisí

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

we are back

Reagovat
Dru Zeree

Já jsem malý Mysliveček

Reagovat
Kang & Kodos

královská pomsta

Reagovat
Dru Zeree

Franta se s nikým a ničím nesere

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Banikovec7

I proti Karviné rozhodli z vymyšlené na konci.

Reagovat
KingMaster13

A to koukám, že jich kopali docela dost, kurva Dufek novej rival

Reagovat
Greny

je tam Myslivecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
montaigne33

Hodně vtipné

Reagovat
Selänne

Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil normálně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

No právě.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Ale všichni jsou spokojení, být to na druhé straně, je to zaplaceno ...

Reagovat
PlackaSKS

stejně tak kdyby byla pro nás nebo spartu... to už je takový folklor

Reagovat
mistr129

hlavně na jaře byl v tomhle docela hon, zejména na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde bych našel video toho penaltového zákroku?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta prej jednoznacna, aha

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pecka ve studiu, že by prej vůbec nepochybovali. Co naplat, když se minule k tomu zákroku Frýdka na Řezníka ani nevraceli.

Reagovat
RuneSKS

Čínské juany nesmrdí. Hovorka, Chorý, záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Ve studiu se shodli, že penalta jasná... Mně připadala přísná, ale obhajitelná... Fans VP asi cítí křivdu, ale v mnoha jiných zápasech pociťovali křivdu zase fans soupeřů Viktorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda penalta, brankář ho podrazil a zabránil mu případnou dorážku. Je to taková netradiční, ale myslím, že to faul prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť šel míč do p*či jakou případnou dorážku.

Reagovat
Blasphemer

Tak vy máte vždycky takhle jasno, jakmile je to ve váš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdili vám to prý i ve studiu

Reagovat
Blasphemer

Experti ve studiu totiž mají vždycky pravdu.

Reagovat
Greny

myslis jakoze zamestnanci jedne televize kde je jejich komentator v primem prenosu rict ze doufa ze se zapas vydari jen jednomu tymu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt řekl? Já viděl jen posledních cca 30 minut. Je to O2, i bych tomu věřil.

Každopádně hosté ve studiu nejsou zaměstnanci, ne?

Reagovat
mistr129

To řekl tuším komentátor při nějakým hokeji teď v týdnu

Reagovat
Greny

pri hokeji :)

jdeme na to a doufame ze se zapas vydari hlavne hradeckym

Reagovat
Banikovec7

Tak proti Kometě si to musí přát každý slušný člověk

Reagovat
mistr129

dnes mají slušní lidé svůj den

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Firkraag

Bylo to fakt zajímavý, brankář chytil balon, ale pak ho opravdu solidně sejmul, takže asi jo, pískat se to dalo.

Reagovat
OTASi

Reagovat
božský John

Dneska tam je jedinej technickej hrac a tim je silenej Jovovic. Doporucuju koukat, s kreativnim stredm kubista-hubsch-povazanec to bude tiki taka jak krava

Reagovat
Dru Zeree

Limba na instagramu

Reagovat
mistr129

takže Hloušek natrvalo v základu <3

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní způsob oznámení konce kariéry

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclík je neskutečně dřevěnej. Snad se trochu zmátoří.

Reagovat
doshcz

on má prostě strop v Jablonci, nevím co od něj furt čekáte, vy byste měli mít ještě o level lepšího hráče

Reagovat
Coutinho10

Husba...co to je za centr

Reagovat
doshcz

a ještě je všecky zjebal

Reagovat
Coutinho10

tak se to dela

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kubista To je hroznej mentál.

Reagovat
KingMaster13

Unavená sestava Proto nehrají víc v tempu

Reagovat
doshcz

Spartak zase prohrává a první gól byl jasně na Krále, angažmá se fakt zatím nedaří

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hnusnej fotbal. A rozhodčí tomu taky dvakrát nepomáhá.

Reagovat
mistr129

uš nás řežou!

Reagovat
smazaný uživatel

To je schválně to uš?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal koukal na MS v rugby.

Reagovat
Coutinho10

ty voleee Cuuufe

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten lajnovej

Reagovat
Greny

ty vole tak lajnovej udela vse presne jak se ma .. a Boril ho zjebe jak malyho kluka... bez karty

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Faul, ne?

Reagovat
KingMaster13

Ty vole dej toho Stancia dolů než se mu něco stane Dneska to není poprvý co jsem se o něj docela bál

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý

Reagovat
Coutinho10

aaaaah to mel byt gol z toho rohu...to tam slo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl úplně ztracen v lese. Nevyhraje balón, nedá přihrávku, akorát běhá.

Reagovat
Pablos

on hraje ?

Reagovat
Dru Zeree

Je to utahaný, Jablonec v 10 ve vápně, hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělý <3 snad to vydrží až do konce.

Reagovat
KingMaster13

Remíza nám stačí

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
KingMaster13

Mě stačila, kluci byli proti

Reagovat
Coutinho10

jaktoze to zase z rohu neni gol

Reagovat
Coutinho10

Olayinka slusna boule na obliceji od toho Povazance nebo kdo mu tam nandal v 1. polocase na zacatku tim loktem

Reagovat
smazaný uživatel

Kubista

Reagovat
Coutinho10

tak ten

Reagovat
Blasphemer

Hakkinen golaso

Reagovat
ACSeRw!n

hezky choreo Jablonce

Reagovat
Coutinho10

Nico, to musi byt gol....

Reagovat
montaigne33

Bořil asi patří mezi oblíbence Trpiše, ale třeba proti BVB působil nejistě (nízká známka od KICKERU odpovídala), často zmatkuje a zbytečně fauluje.

Reagovat
montaigne33

Tecl nemá formu... Běhá, bojuje, ale celkově hraje podprůměrně...

Reagovat
mistr129

Sukinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hezky našel Provod Nica.

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo Suuuuuuk Ellll Caaapitaaaaaanooooo

Reagovat
Firkraag

To musel bejt ofsajd, ne?

Reagovat
Coutinho10

tam bylo dost Jablonecaku ne ?

Reagovat
mistr129

Taky bych to rád viděl no

Reagovat
Greny

ne jeden z Jablonce tam byl zasitej asi levej bek nebo zaloznik

Reagovat
Coutinho10

tak to asi mela bejt penalta....

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

tak zmenilo to smer a nedavno se za toto kopala nekde ne ?

Reagovat
mistr129

No ale přišlo mi, že ji měl úplně přitisklou na těle

Reagovat
Coutinho10

ok dobre....ruka by asi mela bejt umyslnejsi nebo dal od tela a to tady nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ne.

Reagovat
Coutinho10

byla by prisna vzhledem k dnesnim okolnostem

Reagovat
doshcz

stačilo sundat Tecla

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Ooooliiiieeeeee to je ono dorazit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Provod to dobře rozhýbal

Reagovat
montaigne33

Jak správně podotkl komentátor- za stejnou ruku nedávno kopala VP penaltu... Jsem rád, že dnes ji neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepnu z United na Jablonec Slavka 0:0, do peti minut 0:2. Nemate zac, Slavisti

Reagovat
KingMaster13

Skvělá střídání to neskutečně oživila Provod

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fotbal jak z pravěku, pane Rada

Reagovat
doshcz

tak mu prodali pulku tymu a druha pulka proti vam nemuze hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kolář ten rekord fakt chce

Reagovat
Coutinho10

ale neprestaneme hrat

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo trosku prekombinovano

ale aspon zakoncene

Reagovat
KingMaster13

Paráda naprostá Že po tomhle zvýšíme svůj náskok na 6 bodů to jsem ani nesnil Navíc je paráda, že po repre pauze máme Příbram a ta snad nebude klást odpor a s tímhle výsledkem můžeme klidně i v Plzni prohrát Nicméně budu doufat alespoň plichtu ačkoli po Barce budeme asi v píči solidně Nedejbože kdybychom v Plzni vyhráli.... protože to už by pak titul byl hodně blízko

Reagovat
Coutinho10

v Plzni to bude narocny, takze dnes bylo potreba si udelat nejaky polstar pred tim zapasem

Reagovat
KingMaster13

Jasný no mě by stačily i 4 body ale takhle to je určitě lepší Já to bral tak, že v Jablonci se nám nedaří a když jsme nebyli vysloveně pod tlakem vyhrát tak jsem si říkal, že i remízka good

Reagovat
Coutinho10

j chapu tvuj pohled, ale i presto ja chtel z toho zapasu ziskat maximum, protoze pro Jablonec to bylo oslabeni hrat bez Matouska a Sykory, takze super a kazda ztrata Plzne se proste musi trestat tak, jako to delaj oni pri nasich ztratach

Reagovat
KingMaster13

Jasný chápu Dopadlo to dobře jak ze strany SKS tak Liverpoolu takže můžeš být spokojen

Reagovat
Coutinho10

City i Plzeň jsou stejný zákeřňáci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele