Tottenham v Lize mistrů hraje s Bayernem, Real hostí Bruggy

30.09.2019, 18:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
valloire

FC Bruggy budou nemilosrdně zničeny.

Reagovat
Heresy

jn bude to nehoraznych 2:1

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kolik má dát gólů, aby soupeře nemilosrdně zničil.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Heresy

tak aby bruggy ten real zacli uz setrit

Reagovat
Pharrell

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Mimoleť vás pochytá a Bruggy udeří z brejku, 0:1, hotovo, vymalováno

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zas Liga mistrůůůůůů

Reagovat
Frantszek

Vetcha zena a jeji radost? K nezaplaceni

Reagovat
fabec1222

OT: Tak které atletky jsou zatím na pohled nejlepší? A nějaké výstřelky pro gurmány?

Reagovat
Poll Hamm

Skokanky o tyči měly celkem dobré zadky co sem se tak díval

Reagovat
fabec1222

Ale Eliza McCartney bohužel zraněná

Teďka ve výšce hodně bratelná Yuliya Levchenková , akorát Airinė Palšytė konec v kvaldě . Večer pak Emma Coburnová na 3000, taky dobrá

Maria ANDREJCZYK, asi jeidná bratelná oštěpařka, a taky výkap v kvalifikaci

Reagovat
fabec1222

Pak ještě Darja Klišinová, ale ta nevim, jestli tam vůbec je, nebo jeslti ještě závodí

Reagovat
Seydou Doumbia

Klishina, Stefanidi, Minenko, Spanovic, Lalova-Colio, Jozwyk, Kambudji, Levchenko, Abakumova, Papachristou, Miller Uibo, Talay

Reagovat
fabec1222

Včera ještě běžela semifinále 100m nějaká polka s luxusní prdelí, akorát to celé kazila tím, že měla skoro celý tělo potetovaný

Reagovat
Seydou Doumbia

Ewa Swoboda?

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Seydou Doumbia

Ta polka, kterou si psal taky je solidní.

Reagovat
fabec1222

oštěpařka?

Jinak ta tyčkařka z Řecka, Stefanidi, včera vypadala v TV vcelku slušně, ale na fotkách to je prostě děs běs

Teďka Emma ♥ na 3000m

Reagovat
Seydou Doumbia

Fotky dost zkresluji těm nevěřím. Kladivo bylo v sobotu, koule je zítra a ve středu. A jak to je s Mbokanim netuším

Reagovat
fabec1222

Výška žen festival kvality a nervů

Reagovat
Seydou Doumbia

Disk i výška v prdeli...tlustej Švéd a hnusná Ruska

Reagovat
fabec1222

A koulařky / kladivářky už byli? tam je to ten pravý festival krássy

Reagovat
Seydou Doumbia

Kladivo bylo, koule bude dnes a zítra. Jinak Debora Sananes ted 400 metru semifinále

Reagovat
fabec1222

Ještě jsem si vzpomněl, že v sedmiboji fandím Geraldine Ruckstuhlove

Reagovat
Seydou Doumbia

Ujde...já měl rád vždy Jessicu Ennis

Reagovat
fabec1222

Oštěp jaký pojeb, Špotáková plotna volá

Reagovat
Seydou Doumbia

Barber super té jsem to přál. Tam to dopadlo dobře.

Reagovat
fabec1222

JInak nevim, jak to vidíš ty, když sleduješ atletiku pravidelně, ale mě příjde, že se atletika dostává v posledních letech dostává do problémů co se fanouškovské základny týče, podobně jako třeba F1, a v TV atraktitivě v konkurenci jiných sportů.

Tím, jak se děje najednou několik disciplín najednou, a režie kolikrát ne moc šikovně prostříhává, kolikrát některé atlety ani jednou nevidíš, a těžko se udržuje přehled o průběžných výsledcích.

Co si o to myslíš ty, když to sleduješ nějak častěji? Myslíš, že jsou třeba nějaké změny co se týče rozložení disciplín, potažmo jejich struktury, aby byla atletika víc přehledná v TV?

Reagovat
Seydou Doumbia

MS do roku 2015 bylo v pohodě, ale potom se to stalo dost komerční a šlo to do kitek. OH se ještě drží, tam je ten atletický program hodně natažený, ale Rio už ani pro mě nemělo takové kouzlo, jako Peking nebo Londýn. Já si u těch technických disciplín dost potrpím na tom, vidět co nejvíce pokusů. A hlavně co nejvíce pokusů live a ne že bude skákat Pichardo, Clayde, Taylor a stejná trojice hned znova. Dříve člověk alespon v těch posledních pokusech viděl všechny závodníky od osmého po první místo a jejich pokusy v závěrů disciplíny. Ted se na naše obrazovky dostává jen to nejdůležitější. Diamantová liga to je už úplně zabitý program, kde ti do dvou hodin nahrnou tolik disciplín že druhý den nevíš, jaké bylo pořadí. Člověk do dané disciplíny není vtažený a už končí.

Jinak atletika má příznivců stále dost a dost. Příští MS v USA bude zaplněné na 100%, tak jako třeba v Anglii nebo Německu. V Kataru atletika nikoho nezajímá, ale to se vědělo už dříve. Pro mě to žádné překvapení není. Do takové prdele navíc evropští diváci určitě v hojném počtu nepojedou.

Reagovat
fabec1222

+ Ještě jsem zapomněl napsat, že Atletiak teď po Boltovi nemá žádnou velkou hvězdu, která by fungovalo jako univerzální lákadlo

Reagovat
fabec1222

Jinak mě nejlepší přišlo MS v Berlině, pochopitelně díky Boltovi a jeho výkonům, ale celkově mi přišlo, že se zrovna trefilo do doby, kdy byla atletika narvaná velkými hvězdami, která se tam všechny sešli v TOP formě, a ty závody tam byli parádní, a taky jsem si tam díky tomu oblíbil několik sportovců, kterým jsem apk dál fandil

Akorát to tam myslim nějak kazilo počasí, ale to bylo možná jinde

Reagovat
fabec1222

A s tim, že začínají také závody v sedmiboji a desetiboji, tak u těhlech disciplín si myslím, že jsou úplně zavražděné pro TV, tam prostě když se to táhne přes dva celé dny, a ještě v kombinaci s dalšími disciplínami, tak se to prostě nedá usledovat

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono to je těžký. Vícebojaří musí ten program mít natažený do několika hodin. V predprogramu závodí před prázdnými tribunami a při hlavním programu se v tom člověk ztrácí. Já to moc nesleduji, protože nemám čas být u tv od první do poslední disciplíny. Přehledné to moc není, ale s tím člověk moc nenadělá.

Berlín byl super, potom OH i MS v Londýně taky paráda. Ale i ty evropské šampionáty jsou super, protože se konají v zemích, kde má atletika obrovskou fanouškovskou základnu a historii. Španělsko, Německo, Holandsko a už ted se nemohu dočkat na mou oblíbenou Francii.

Jinak 110 překážek ty překážky jsou vždy zrádné a vůbec ted nezávidím Ortegovi, který podle optických záznamu byl v boji o stříbro a nejhůře by skončil bronzový. Na druhou stranu bronzový kov vybojoval jeden z mých největších atletických oblíbenců Pascal Martinot-Lagarde. Smíšené pocity, protože i Ortega nebo McLeod jsou sympatáci.

Reagovat
fabec1222

Ještě jsem si vzpomněl na Kristiina Mäkelä

Reagovat
fabec1222

JInak včera a dneska vynechávám. Včera jsem sjížděl Káju a dneska neni nic zajímavého

Reagovat
Seydou Doumbia

400 a koule žen + závěr vícebojů není zajímavý? Já na ty víceboje moc čas nemám, ale ten závěr si v hlavním programu vždy užiju, jinak ho nesleduju no. Ale vicebojaří jsou největší gladiátoři altetiky, protože zvládnout deset disciplín za dva dny a nikde jnezapsat ze tří pokusů tři špatné výkony, nevystartovat z bloků dříve nebo se nezranit je neskutečný. Sám jak jsem děla atletiku tak jsem taky závodil od 50m po 10 km přes kouli, disky, dálku, výšku, trojskok a není to žádná prdel. Jelikož jsem včera byl na LM tak jsem musel včerejšek sjet pozpátku + dnešní program no. Finka pěkná.

Reagovat
fabec1222

Tak ta 400m Ž překážek byl slušnej rotoped na prvních dvou místech , a Hejnová nic . takže letos z celého MS bez medaile?

A Klišinová se zranila

U té výšky mužů konečně ukazujou pořádně nějakou technickou disciplínu, ikdyž je to jen kvůli tomu, že tam startuje ten katařan

Ten ruský výškař, jak skákal ožralej, už neskáče?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě že nevyhrála ta druhá američanka. Muhamad jsem to ale přál. Tak snad Spanovic když ne Klishina no. A ješte jedná kočka je Catharine Ibarguyen. Barshama nesnáším, ale díky dopingu to vyhraje dnes. Uchov? Po něm se slehla zem.

Reagovat
fabec1222

A co ten desetiboj? Ten Mayer měl bejt jistota ne? To muselo bejt roztrhaných tiketů

A kde jsou američani a naši? Vždycky jsme měli tři prdele desetibojařů, a teď nic, a KLučinová poslední

A Jamajka na 100? Ani nepostup do finále? Však tam bych po Boltovi čekal armádu mladíků, který ho budou chtít následovat, a on je musí táhnout dávno vyžilej Blake

Reagovat
Seydou Doumbia

V desetiboji existuje nějaká jistota? Ulitý start, zranění nebo tři xxx a máš po celém závodě. Mayer šel na MS se zraněnou achilovkou a pod prášky, navíc ho trápilo i koleno. Nevidím se že to nedokončil. Ještě si možná zranění zhoršil.

Eaton tam není a nikdo jiný taky ne no.

Jamajka byla dobrá na sprintech v době Bolta, ale všichni okolo něj byli taky staří. Powell i Carter. Blake zase věčně na vozíku. Na trůn se opět vráci USA, které tam na sprintech prostě patří. Žádná Jamajka.

Reagovat
fabec1222

Sakra kde je Pitkamaki? Já teda vždycky v těch jejich duelech fandil Thorkildsenovi, ale když skončil, tak jsem plynule přešel na Pitkamakiho . On už skončil?

Reagovat
Seydou Doumbia

Tero už skončil. Já ho naštěstí stihl na zlaté třetře a mám fotku. Přeju Walcottovi, Yegovi a Němcům pokud tam první jmenovaný je

Reagovat
Seydou Doumbia

Kenskou hymnu by mohli hrát i na pohřbu.

Reagovat
fabec1222

Twle mužská koule , to byl finiš

Reagovat
Seydou Doumbia

Chudák Brazilrec. Kočka Ibarguyen nemá šanci na toho hnusného skokana z Venezuely

Reagovat
fabec1222

Poslední den už nic moc. Oštěp i dálka zabitý TV přenosem . Ty dlouhý běhy mě v atletice nikdy nebavili, ta 10 000 mi příjde taková strašně nemoderní, neatraktivní, v podstatě to trpí tím samým problémem, jako třeba 50km běžkařů, kdy se po zavedení hromadných startů až do nedávna taky převážně celý závod taktizovalo, a závodit se začalo až chvilku před finišem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Oštěp zůstal za očekáváním bohuzel... Tam bylo tolik kvalitních osteparu co to mohli řvát přes 85, ale formu měl jen vítěz z Grenady...4x400 je skvělá disciplina 10 km bylo vždy na začátku programu jen v Kataru to udělali jinak... Ale těch 25 min je v pohodě.. Nám by to trvalo dvojnásob a to by byla teprv nuda

Reagovat
fabec1222

A letos už nemůžou chlapy závodit se ženskýma, že? Na 800 / 1500m?

Reagovat
Zark

ujde, kdyby nebyla tak muskulaturni

Reagovat
Anacron

Buď hodně sleduješ atletiku, nebo máš nějaký problém

Reagovat
Seydou Doumbia

Dělal jsem atletiku pět let takže pro mě to je asi takovy svátek jako MS ve fotbale. A proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandi Morris

Reagovat
smazaný uživatel

Pro gurmány dnes na dvoustovce: https://www.iaaf.org/athletes/niger/aminatou-seyni-321277

(stejný případ jako Caster a spol., ale na trati 200 m to není zakázaný)

Reagovat
Bandita_Harry

Ostapenko

Reagovat
eder

"V současnosti jsou to možná dva nejlepší střední útočníci na světě. Doufám, že Robert dá zítra o gól víc než Harry Kane,"

Karl-Heinz asi přebral rummu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa 2, Harry 1 a Sonny hattrick

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Andis

Speciální post střední útočník jo

Reagovat
Seydou Doumbia

Bruggy win

Reagovat
Zark

Reagovat
Losinho

Záhřeb by mohl dostat na prdel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele