Eredivisie - souhrn 32. kola: PSV Eindhoven zůstává na druhém místě

07.05.2021, 21:54, aktualizováno 09.05.2021, 18:50
Komentáře a souhrny
Donyell Malen (© AFP)
Mimořádně nešťastné utkání sehrál Feyenoord, proti Ajaxu dali jeho hráči tři branky, přesto prohráli 1:2, navíc neproměnili pokutový kop. Alkmaar doma udolal Sittard, PSV Eindhoven však odpověděl výhrou na půdě Willemu II, boj o záchranu ještě nevzdává Den Haag...

Willem II - PSV Eindhoven 0:2

09.05.2021 16:45

Góly: 26. Donyell Malen, 51. Derrick Köhn (vl.)

PSV potvrdilo na půdě Willemu II roli favorita, po minulé nečekané remíze s Heerenveenem získalo tři body a vrátilo se v průběžném pořadí na druhé místo před Alkmaar, jenž v sobotu těsně skolil Fortunu Sittard. Pořád tak drží dvě kola před koncem trumfy ve svých rukou, disponuje jednobodovým náskokem na třetí příčku a může usilovat o postup do Ligy mistrů.

Domácí se naopak po tomto výsledku z patnácté příčky výše logicky neodpoutali a i nadále se musejí strachovat o záchranu, pouhý bod je dělí od barážové šestnácté pozice a dva od přímo sestupové sedmnácté. V závěru sezóny je tak též čekají krušné časy, především následující zápas s aktuálně posledním Den Haagem pro ně bude představovat zřejmě klíčovou složku.

Eindhovenský celek nepůsobil na hřišti úplně svěžím dojmem, nebo aspoň ne do té doby, než se dočkal svého prvního přesného zásahu. Ve 20. minutě se pokoušel ze střední vzdálenosti překonat brankáře Muriče svým pokusem Madueke, jeho zakončení ovšem bylo vyraženo do zámezí. Gólového zdaru se dočkalo PSV přece až o pár chvil později, a to zásluhou Malena.

Ten těžil především z výtečné práce Vertessena, který perfektně vybojoval míč u pravé lajny, a i když svou pouť nedotáhl do úspěšného konce, přebral po něm míč jeho spoluhráč, který si v šestnáctce narovnal míč na svou pravačku a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Do obrátky se snažil náskok svého týmu navýšit zase Madueke, opět však nepřelstil pozorného Muriče.

Obrovskou možnost pak ve 42. minutě spálil Malen, který odmítl zaznamenat na své konto druhou branku, poněvadž hlavičku z bezprostřední blízkosti nasměroval jen mimo bránu. Avšak ve finále mu tohle neproměnění nevadilo, jelikož zkraje druhého dějství se za Muričem již branková síť třepotala, to když si po hlavičce Dumfriese srazil míč do vlastní brány Köhn.

PSV i ve zbývajících pasážích střetnutí nebezpečněji ohrožovalo soupeře, žádná další změna skóre každopádně na řadu nepřišla. V 62. minutě vypálil zostra Gakpo, Murič nicméně vytasil povedený zákrok, v 72. minutě jen o kousek nedotáhl kličku stále aktivní Madueke, přičemž v 81. minutě se mohl těžko zaradovat Rosario, jehož nevýrazná střela skončila vedle branky.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - ADO Den Haag 0:1

09.05.2021 14:30

Góly: 12. Bobby Adekanye

S fotbalisty Den Haagu ještě před dvěma týdny vůbec nikdo nepočítal a předpovídalo se jim, že se sestupu do druhé ligy již nevyhnou. Ovšem díky senzační výhře 3:2 nad Feyenoordem nabrali potřebné sebevědomí a nyní si ho přenesli do dalšího klíčového souboje ve Zwolle. Díky těsnému úspěchu v poměru 1:0 oživili svou naději na záchranu, a i když jsou stále poslední, tak na patnáctou příčku Willemu ztrácejí už pouhé tři body.

ADO se v příštím kole utká právě s konkurentem z Tilburgu a bude to pro něj zatím nejdůležitější bitva této sezóny, za sedmnáctým Venlem zaostává o bod a za šestnáctým Emmenem o body dva. PEC v podstatě nemá o co hrát a v tabulce mu patří třináctá pozice s pětatřiceti body. Toto utkání rozhodně nevypustilo, soupeř totiž po většinu zápasu tahal za kratší konec, jenomže svěřenci trenéra Berta Kontermana se gólově neprosadili.

Hosté hráli po celých devadesát minut chytře a čekali na svou možnost, k tomu hned první větší šanci z 12. minuty přetavili v rozhodující trefu. Po vyhraném hlavičkovém souboji Arweilera v blízkosti středového kruhu převzal balón Bobby Adekanye, navedl si ho před hranici pokutového území do výhodnější střelecké pozice a z deseti metrů se náramně trefil do vzdálenějšího spodního rohu mimo dosah marně se natahujícího gólmana Mouse.

Domácí se poté snažili hrozit hlavně ze střední distance, jelikož nenacházeli účinný recept na dobře organizovaný obranný blok houževnatého rivala, nicméně brankář Fraisl příliš práce neměl. Obrázek hry se v podstatě neměnil po celých devadesát minut, Zwolle si i přes výraznou převahu držení míče žádnou vyloženou příležitost nevypracovalo. V příštím kole bude chtít v Eindhovenu zaskočit vysoce favorizované PSV.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - AFC Ajax 0:3

09.05.2021 14:30

Góly: 21. Marcos Senesi (vl.), 67. Ridgeciano Haps (vl.), 79. Mohammed Kudus

Nedělní šlágr 32. kola Eredivisie přinesl nesmírně zajímavý průběh, a i když se teoreticky až o tolik nehrálo, tak na trávníku to rozhodně znát nebylo. Jistý mistr letošního ročníku Ajax potvrdil, že závěr sezóny rozhodně nevypouští a v Rotterdamu zvítězil nad Feyenoordem hladce v poměru 3:0. V tomto duelu se zrodilo několik zajímavých momentů, mezi nimiž nechyběly vlastní branky, červené karty i neproměněná penalta.

AFC tak zvýšilo svůj náskok na čele a před druhým PSV momentálně vede o těžko uvěřitelných sedmnáct bodů, domácí celek naopak nenapravil minulé selhání s Den Haagem (2:3), v tabulce je stále pátý se ziskem pětapadesáti bodů a přímý postup do pohárové Evropy se mu opět vzdálil, neboť za čtvrtým Vitesse zaostává o bodů pět. Úvodní dvacetiminutovka byla přeci jen o něco opatrnější, pak se favorit z ničeho nic dostal do vedení.

Brankář Bijlow sice nejprve odvrátil do zámezí nepříjemnou střelu Mazraouiho, ovšem vzápětí po rohovém kopu z pravé strany došlo v defenzívě rotterdamského klubu k nedorozumění a míč se tak nešťastně odrazil od Marcose Senesiho, až zapadl do sítě. Domácí se ale nevzdali a za dalších šest minut dokázali odpovědět, jenomže trefa slovenského krajánka Róberta Boženíka neplatila kvůli několika decimetrovému ofsajdu.

Feyenoord zahodil obrovskou možnost na vyrovnání v nastaveném čase úvodního dějství. Po závěru v šestnáctce AFC totiž vystřelil Boženík a před brankovou čarou trefil ruku stojícího Edsona Álvareza, jemuž rozhodčí Makkelie udělil přímou červenou kartu za zabránění dosažení branky. K následné penaltě se postavil Leroy Fer a nepochopitelně selhal, neboť gólman Stekelenburg přečetl jeho úmysl a balón famózně vyrazil do strany.

Svěřenci trenéra Dicka Advocaata se po změně stran snažili tlačit, jenomže situaci si výrazně zkomplikovali přesně po odehrané hodině. Tyrell Malacia totiž ve slibně se rozvíjející akci evidentně poslal k zemi střídajícího Mohammeda Kuduse, od Makkelieho po právu uviděl druhou žlutou kartu a bez protestů se odebral do útrob stadionu. Domácí si navíc vsítili druhý vlastní gól přesně v polovině závěrečné části.

Po nahrávce z pravé strany v podání Rensche se snažil odkopnout balón do bezpečí vracející se Leroy Fer, nicméně bohužel pro něj zamířil za vlastní brankovou čáru a Bijlow zasahoval až příliš pozdě. Ajax definitivně uzavřel gólový účet zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Po rychlém přečíslení čtyři na dva stál na konci pohledné přízemní kombinace aktivní Kudus a z deseti metrů se chladnokrevně trefil do pravého spodního růžku. V samém závěru mohl na opačné straně zaznamenat alespoň čestný úspěch Jørgensen, jenže proti byl výtečný zákrok Stekelenburga.

Více informací k zápasu

FC Emmen - FC Groningen 0:4

09.05.2021 12:15

Góly: 28. Bart van Hintum, 52. Alessio Da Cruz, 62. Alessio Da Cruz, 81. Paulos Abraham

Emmen po nedávné porážce s Ajaxem (0:4) nezvládl ani domácí duel proti tápajícímu Groningenu a tentokráte mu po špatném výkonu podlehl stejným poměrem, čímž si výrazně zkomplikoval svou cestu za záchranou. V tabulce zůstává na šestnácté barážové pozici se čtyřiadvaceti body, ale před sedmnáctým Venlem drží jen jednobodový náskok. Naopak hosté překonali krizi, upevnili si sedmé místo tabulky a zajistili si play-off o evropské poháry.

Domácí sice vstoupili do zápasu lépe a první větší možnost si vypracovali již po necelých čtyřech minutách, kdy prudkou ránu Peñy ukryl ve svém náručí brankář Padt, ovšem poté už dominoval na trávníku pouze Groningen. Z obrovské vzdálenosti se odhodlal ke střele El Hankouri a jeho úchvatný projektil zastavilo břevno, FC podruhé zahrozilo ve 12. minutě.

I v tuto chvíli se jednalo o pokus z více jak pětadvaceti metrů, který tentokráte vyprodukoval pozdější hrdina Bart van Hintum, avšak s vynikajícím zákrokem se vytáhl brankář Verrips a balón parádně odvrátil na rohový kop. Čtyřiatřicetiletý zkušený obránce otevřel gólový účet tohoto střetnutí po necelé půlhodině hry, neboť si před hranicí brankového území naskočil na parádní přímý volný kop z levé strany od Lundqvista a hlavou usměrnil míč k bližší tyči.

Domácí se po změně stran snažili přidat, jenomže v 52. minutě inkasovali druhý tvrdý direkt. Hosty uklidnil Alessio Da Cruz, jenž si po geniálně zahrané standardní situaci v podání veterána Robbena seběhl do volného prostoru a ze sedmi metrů nekompromisně propálil Verripse. O osudu tohoto nedělního utkání bylo definitivně rozhodnuto za dalších deset minut, kdy zafungovala naprosto shodná spolupráce jako u druhé branky.

Sedmatřicetiletý Robben našel Da Cruze fenomenální kolmicí za obranu protivníka a teprve čtyřiadvacetiletý útočník překonal bezmocného domácího strážce pohotovou přízemní střelou - 0:3. Zhruba deset minut před závěrečným hvizdem definitivně uzavřel gólový účet střídající Paulos Abraham, jenž obdržel úžasný pas z vlastní poloviny od Matusiwy a z dvanácti metrů zamířil do pravého spodního růžku.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - RKC Waalwijk 3:3

08.05.2021 21:00

Góly: 3. Georgios Giakoumakis, 44. Joshua John, 79. Vito van Crooij - 14. Thijs Oosting, 33. Cyril Ngonge, 84. Cyril Ngonge (pen.)

Domácí Venlo sice přerušilo svou nelichotivou bilanci dvanácti proher v řadě za sebou, ovšem s konkurenčním RKC se rozešlo smírně v poměru 3:3 a vzhledem k okolnostem nemůže být spokojeno. V tabulce Eredivisie totiž zůstává na sedmnácté sestupové pozici s třiadvaceti body a udržení prvoligové licence se mu opět vzdálilo. RKC po čtyřech minulých prohrách konečné bodovalo a stále se nachází na čtrnáctém místě se sedmadvaceti body.

V prvním poločase se dalo předpokládat, že oba týmy budou spíše vyčkávat, nicméně všechno změnil úvodní gól hned z 3. minuty a čtyři branky v úvodním dějství téměř nikdo neočekával. Venlo šlo do vedení zásluhou nejlepšího střelce Eredivisie Georgiose Giakoumakise, jenž se na ligové scéně prosadil po pětizápasovém půstu. Řecký kanonýr obdržel vynikající přihrávku z pravé strany od Vita van Crooije a z pěti metrů ho usměrnil přímo k protější tyči.

Nicméně hosté na sebe nenechali s odpovědí čekat příliš dlouho a ani ne po odehrané čtvrthodině srovnali stav. Touba vymyslel naprosto geniální kolmici za obranu protivníka pro Thijse Oostinga, jenž při svém samostatném úniku nezaváhal a přízemní střelou z dvanácti metrů překonal naprosto bezmocného brankáře Kirschbauma. Neuběhlo ani dalších dvacet minut a RKC dokonce otočilo vývoj tohoto důležitého sobotního střetnutí.

Richard van der Venne odvedl vynikající práci na pravém křídle a pak zpětnou nahrávkou našel Cyrila Ngongeho. Teprve dvacetiletý belgický útočník si navedl balón do lepší palebné pozice a usměrnil ho do pravého dolního rohu. Avšak VVV se v žádném případě nevzdalo a ještě do poločasové přestávky vsítilo druhý klíčový gól, jelikož Ola John zužitkoval nahrávku z pravé strany v podání Van Crooije a zblízka se trefil k bližší konstrukci.

Do druhé půle přeci jen vstoupili aktivněji hosté a svůj ztrácený náskok si mohli vzít zpět po necelých deseti odehraných minutách, ale Sow orazítkoval svou hlavou jen pravou tyč. Domácí se dostali do důležitého vedení necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem, aktivní Van Crooij si naskočil na vynikající pas Schmitze a hlavou chladnokrevně zavěsil do pravé šibenice - 3:2.

Svěřenci trenéra Freda Grima to v žádném případě nezabalili a v 84. minutě vsítili třetí klíčovou trefu. Po přímém volném kopu Ngongeho zahrál nešťastně rukou Giakoumakis a rozhodčí Kamphuis okamžitě nařídil pokutový kop. K němu se postavil právě Ngonge a bez nervů zavěsil k levé tyči do protipohybu Kirschbauma, ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Fortuna Sittard 1:0

08.05.2021 20:00

Góly: 29. Albert Gudmundsson (pen.)

Žádná lehká práce Alkmaar v souboji s Fortunou Sittard nečekala. O finálním vítězství, díky kterému stále může reálně usilovat o uzmutí druhé příčky, a tedy i o postup do Ligy mistrů pro příští sezónu, musela rozhodnout až proměněná penalta Alberta Gudmundssona. Hosté mohli hlavně ve druhé půli reagovat, jejich sok totiž hrál v oslabení, ovšem branku nevstřelili.

Svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho neodcestovali na půdu svého protivníka v žádné mizerné náladě, ba naopak, v posledních dvou zápasech získali plný počet bodů, šestkrát skórovali a ani jednou neinkasovali! A ačkoli plnili roli jasného outsidera, s AZ se snažili držet krok, aby mohli zaútočit v tabulce na první osmičku, zaručující posezónní bitvy o evropské poháry.

První větší možnost utkání si vytvořilo mužstvo kouče Pascala Jansena, Stengs se chtěl ve 23. minutě prosadit hlavou, nicméně z dobrého postavení cílil pouze mimo tři tyče. O šest minut později již přišel na řadu klíčový okamžik tohoto měření sil. Útočícího Karlssona podrazil ve vlastním vápně brankář Van Osch, kopala se penalta, a tu proměnil exekutor Gudmundsson.

Zkraje druhého dějství se ovšem hostům otevírala příležitost na to vyrovnat nepříznivý stav, jelikož pronikajícího Poltera stáhl k zemi vracející se Leeuwin a obdržel za zmaření zjevné brankové možnosti červenou kartu. Fortuna však přesilovku nevyužila, ba naopak mohla ještě jednou inkasovat, avšak v nastavení si Van Osch poradil s šancí Duina po rychlém protiútoku.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Utrecht 0:0

08.05.2021 18:45

Góly: -

Hráči Heerenveenu nedokázali vyzrát na silný Utrecht a po bezbrankové remíze zůstávají v tabulce až na jedenáctém místě s devětatřiceti body, dvě kola před koncem ztrácejí na osmou pozici Sparty čtyři body a nyní to tak vypadá, že jim unikne i dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu. Hosté sice nenavázali na předchozí dvě výhry, nicméně situace se pro ně takřka nemění, neboť jim patří pohodlné šesté místo se ziskem jednapadesáti bodů.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho si jistojistě zahrají dodatečnou kvalifikaci nově vzniklé klubové soutěže, před sedmým Groningenem drží dostatečný pětibodový odstup a na pátý Feyenoord ztrácejí body čtyři. Tento sobotní duel se odvíjel spíše v poklidnějším tempu a první větší možnost se urodila až pět minut před přestávkou. Dostal se do ní Siem de Jong, jehož pěknou střelu směřující k levé konstrukci výtečně zlikvidoval gólman Oelschlägel.

Utrecht poprvé zahrozil v poslední minutě první půle, nicméně Sander van de Streek neměl potřebně štěstí a střelou z hranice pokutového území pouze orazítkoval levou tyč. Domácí se po změně stran snažili tlačit a blízko ke skórování byli po necelé hodině hry, jenomže ve vyložené možnosti selhal Mitchell van Bergen a sám před brankářem Mulderem pálil příliš vysoko.

Stejný hráč opět zahrozil zhruba deset minut před přestávkou, ale jeho bombu letící doprostřed branky zneškodnil Oelschlägel. Domácí přeci jen rozvlnili síť ve druhé nastavené minutě, avšak trefa Nygrena nakonec neplatila kvůli předchozímu nedovolenému zákroku. Heerenveen se v příštím kole ještě pokusí oživit svou naději na půdě zachraňujícího se Emmenu, Utrecht se střetne s rozjetou Spartou.

Více informací k zápasu

FC Twente - Heracles Almelo 1:1

08.05.2021 16:30

Góly: 85. Danilo - 70. Mats Knoester

Hráči Twente sice dokázali přerušit čtyřzápasovou šňůru bez bodového zisku, ovšem v Eredivisii nevyhráli již podesáté v řadě a účast v evropských pohárech se jim opět výrazně vzdálila. Celek z Enschede se dvě kola před koncem nachází na dvanáctém místě s osmatřiceti body a za osmou Spartou zaostává o bodů pět. Hosté měli na dosah dokonce i vítězství, jenže deset minut před koncem inkasovali a musí se spokojit s remízou 1:1.

Naopak hosté mají solidní šanci na dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu, neboť jim patří devátá pozice s třiačtyřiceti body a za osmou Spartou jsou jen vinou horšího skóre. Svěřenci trenéra Rona Janse byli v úvodním dějství aktivnějším výběrem a po necelé půlhodině hry mohli jít do vedení. Ve středu pokutového území soupeře se zjevil Ilič a tvrdou střelou orazítkoval pravou tyč, následnou dorážku hlavou od Danila odvrátil na brankové čáře jeden z bránících hráčů.

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš neměnil a k vidění byl nesmírně vyrovnaný průběh, Heracles se z ničeho nic dostal do vedení v 70. minutě. Z levé strany odcentroval Rai Vloet a našel zcela volného Matse Knoestera, jenž z dvanácti metrů usměrnil míč hlavou přímo k protější konstrukci. Necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem nařídil rozhodčí Lindhout pokutový kop ve prospěch Twente za domnělý nedovolený zákrok Quagliaty.

Nicméně poté dostal pokyn od videorozhodčího a po prozkoumání záznamu svůj původní verdikt změnil. Domácí se přeci jen dočkali kýženého vyrovnání v 85. minutě. Nezištná přihrávka Narsingha z pravého křídla propadla až k Danilovi, jehož tečovaný projektil z patnácti metrů zapadl přesně do pravé šibenice. Hosté ještě mohli převrhnout misky vah na svou stranu ve čtvrté nastavené minutě, ale když přímý volný kop Vloeta brilantně zneškodnil gólman Drommel, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - SBV Vitesse 3:0

07.05.2021 20:00

Góly: 36. Bryan Smeets, 77. Lennart Thy, 80. Emanuel Emegha

Vitesse po jasné porážce v páteční předehrávce 32. kola na půdě rotterdamské Sparty zřejmě definitivně přišlo o druhé místo zaručující předkolo Ligy mistrů a ve zbývajícím průběhu bude mít co dělat, aby vůbec uhájilo současnou čtvrtou pozici zaručující kvalifikaci nově vzniklé Evropské konferenční ligy. Naopak domácí celek potvrdil skvělou formu a po překvapivém vítězství 3:0 se posunul na kýženou osmou pozici se třiačtyřiceti body.

Domácí celek se během několika týdnů dostal z blízkosti sestupového pásma a nyní bojuje o pohárové příčky, devátý Heracles prozatím předskočil o bod a dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu má na dosah. Hosté sice drželi míč z více jak šedesáti procent a na trávníku byli opticky lepším výběrem, ovšem mezi tři tyče vystřelili pouze jednou. To Sparta byla mnohem aktivnější a ze šesti střel přímo na branku hned třikrát skórovala.

Úvodní poločas probíhal v opatrnějším duchu, svěřenci trenéra Henka Frasera šli z ničeho nic do vedení necelých deset minut před přestávkou. Po akci na levém křídle odcentroval před branku Engels a před hranicí brankového území našel zapomenutého Bryana Smeetse, jenž pohotově nasměroval balón do sítě. SBV bylo v ofenzívě bezzubé i nadále a jedinou výraznější možnost si vypracovalo v 70. minutě.

Skvělý přehled ukázal Bazoer a ze střední distance se pokusil přelobovat lehce vyběhnutého brankáře Okoyeho, jenomže jeho pokus pouze orazítkoval břevno. Sparta rozhodla o svém úspěchu v závěrečné čtvrthodině, kdy během pouhých tří minut přidala další dvě trefy. V 77. minutě ji nejprve uklidnil devětadvacetiletý německý kanonýr Lennart Thy, jelikož se po rohovém kopu z pravé strany v podání Smeetse vyhoupl do vzduchu a hlavou zblízka pokořil bezmocného gólmana Pasveera.

Ihned na to přidal definitivní pojistku střídající Emanuel Emegha, teprve osmnáctiletý nigerijský talent po rychlém přečíslení totiž stanul u vzdálenější konstrukce a po famózní křížné přihrávce Meijerse nemohl minout zcela prázdnou branku. Celek z Arnhemu bude mít v příštím vloženém kole co napravovat proti mistrovskému Ajaxu, Sparta by chtěla navázat na tento solidní výkon v Heerenveenu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax32264296:2182
2.PSV Eindhoven32208469:3268
3.AZ Alkmaar32207570:4167
4.SBV Vitesse32186848:3260
5.Feyenoord Rotterdam321510760:3555
6.FC Utrecht321312751:4051
7.FC Groningen321471140:3649
8.Sparta Rotterdam321271347:4743
9.Heracles Almelo321271341:4743
10.Fortuna Sittard321241646:5340
11.SC Heerenveen329121141:4439
12.FC Twente329111244:4638
13.PEC Zwolle328111341:4935
14.RKC Waalwijk32691731:5127
15.Willem II32671934:6625
16.FC Emmen32591833:6724
17.VVV Venlo32652142:8423
18.ADO Den Haag324101826:6922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Realita

Tři góly a prohra 1:2. Feyenoord, proti Ajaxu dali jeho hráči tři branky, přesto prohráli 1:2, navíc neproměnili pokutový kop. A proto je to 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
Salfovic
Reagovat
afc ajax

Sorry ale tá naša červená bola veľmi, veľmi prísna.

Reagovat
AjaxFans

Šílený zápas

Reagovat
REPLIKATOR

Feyenoord 2 vlastní góly, neproměněná penalta, neuznaný gól a červená karta

Reagovat
jáá

Šílenost.

Reagovat
Realita

a prohra 1:2

Reagovat
Stiksxx

Ke konci sezóny postaví Schmidt sestavu, se kterou měl hrát celou sezonu.

Reagovat
afc ajax

Ty kokos, posledné 2 kolá budú strašne zaujímavé. Taký boj o udržanie sa, veru ani so veľmi nespomínam na také súboje ako sa nám ukazujú...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele