Eredivisie - souhrn 10. kola

27.11.2020, 21:54, aktualizováno 29.11.2020, 21:55
Komentáře a souhrny
Ajax naplnil úlohu favorita na půdě Emmenu a upevnil si vedoucí pozici před Vitesse, které si poradilo proti Sittardu, tři body má i PSV. Twente doma překvapivě podlehlo Waalwijku a promarnilo možnost posunu na dělenou třetí příčku, Feyenoord jenom remizoval s Utrechtem...

PSV Eindhoven - Sparta Rotterdam 1:0

29.11.2020 20:00

Góly: 78. Donyell Malen

Rotterdamská Sparta potvrdila v Eindhovenu skvělou aktuální formu a s favorizovaným PSV dlouho sahala na bodový zisk, nakonec ale prohrála nejtěsnějším poměrem 0:1. Domácí favorit tak navázal na čtvrteční dramatickou bitvu s řeckým PAOK (3:2), nicméně na těchto třech bodech se pořádně nadřel. Nizozemskou nejvyšší soutěží se prozatím posunul na solidní třetí pozici s třiadvaceti body a za vedoucím Ajaxem stále zaostává o body čtyři.

Hosté v předchozích dvou duelech vyhráli s obdivuhodným skóre 8:0, jenomže teď po páté porážce v sezóně klesli na desátou příčku s devíti body. Domácí se především v prvním poločase výrazně trápili, a i když měli míč v držení téměř ze sedmdesáti procent, tak naprosto nemohli najít recept na perfektní obranný blok protivníka. Za celých pětačtyřiceti minut totiž ani jednou nevystřelili mezi tři tyče.

Po změně stran se snažili přidat na aktivitě a vůbec první větší možnost si vypracovali přesně po odehrané hodině. Na hranici pokutového území stanul zcela osamocený Fein a snažil se zamířit do levého spodního rohu, avšak s naprosto precizním zákrokem se vytáhl brankář Okoye a balón výtečným způsobem odvrátil na rohový kop. K rozhodujícímu okamžiku nedělní dohrávky 10. kola Eredivisie došlo zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Rohový kop z pravé strany proletěl až na hranici brankového území, kde se odrazil od ramene bránícího Heylena a Okoye úžasným reflexivním zákrokem vyrazil míč před sebe. K dorážce se poté dostával Viergever a střídající Kharchouch ho trochu neobratně podrazil, za což rozhodčí Manschot nařídil pokutový kop. K němu se postavil tradiční exekutor Donyell Malen a v důležitý okamžik selhal.

Svou ránu umístil k levé tyči a Okoye jeho úmysl přečetl, nicméně měl obrovské štěstí, že hostující strážce odvrátil balón jen zpět na jeho kopačku. Malen si vzápětí věděl s dorážkou rady a z pěti metrů chladnokrevně zavěsil k pravé konstrukci. PSV si ve zbývajícím průběhu s přehledem pohlídalo hubený náskok a protivníka k ničemu nepustilo, Sparta se však za své představení v žádném případě nemusí stydět.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 1:2

29.11.2020 16:45

Góly: 75. Lucas Schoofs - 41. Teun Koopmeiners (pen.), 44. Myron Boadu

Alkmaar dokázal naplnit papírové předpoklady v Almelu a hlavně díky povedenému závěru prvního poločasu zdolal místní Heracles nejtěsnějším poměrem 2:1. Po čtvrté ligové výhře v řadě zůstává na sedmém místě se sedmnácti body a pomalu a jistě se přibližuje k největším konkurentům v boji o titul. Domácí celek naopak prohrál potřetí za sebou a klesl až na patnáctou pozici s pouhými osmi body na kontě.

Hosté měli v tomto nedělním utkání navrch ve všech ohledech, ovšem kýženého vedoucího gólu se dlouho nemohli dočkat. Svou první možnost si vypracovali v polovině úvodního dějství, kdy po centru z křídla prudce hlavičkoval Myron Boadu a dobře mířil pod horní tyčku, ovšem brankář Brouwer se vytáhl s famózním reflexivním zákrokem a míč odvrátil na rohový kop. AZ dokázalo skórovat necelých pět minut před přestávkou z pokutového kopu.

Robin Pröpper totiž ve vlastní šestnáctce při snaze odkopnout balón do bezpečí zasáhl jen Boadua a rozhodčí van Boekel bez váhání nařídil penaltu. K té se postavil tradiční exekutor Teun Koopmeiners a mířil do pravého dolního rohu. Brouwer si sice na míč sáhl, ale v cestě do vlastní sítě mu přeci jen nezabránil. Neuběhly ani další tři minuty a svěřenci trenéra Arneho Slota pojistili svůj náskok zásluhou aktivního Boadua.

Teprve devatenáctiletý útočník s ghanskými kořeny obdržel parádní pas do volného prostoru od Koopmeinerse a levačkou z mírného úhlu zamířil přímo k bližší tyči. Po změně stran hráli hosté opatrněji a kontrolovali dostatečný náskok. Definitivně rozhodnout mohli v 70. minutě, to totiž napřáhl za hranice šestnáctky Stengs a jeho tečovaný pokus orazítkoval levou konstrukci. Domácím svitla naděje na úspěch za dalších pět minut.

K přímému volnému kopu z více jak třiceti metrů se postavil Bijleveld a načechraným centrem našel střídajícího Lucase Schoofse, jenž se postaral o snížení nekompromisní ranou z deseti metrů do levé šibenice. V 79. minutě se chvěla branková konstrukce podruhé, tentokráte De Wit trefil pravou tyč nepříjemnou střelou z osmnácti metrů. Ve zbývajícím průběhu si Heracles nic nebezpečného nevypracovalo a ke kýženému vyrovnávacímu gólu mělo poměrně daleko.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht 1:1

29.11.2020 14:30

Góly: 65. Lutsharel Geertruida - 50. Mark van der Maarel

Feyenoord nedokázal potvrdit úlohu favorita proti Utrechtu a od začátku druhého poločasu s ním dokonce prohrával, nakonec díky trefě Lutsharela Geertruidy dosáhl alespoň na bod po nerozhodném výsledku 1:1. V tabulce se prozatím udržel na třetí pozici s dvaadvaceti body a jeho manko na vedoucí Ajax v tuto chvíli činí pět bodů. Navíc ho může předskočit i konkurenční PSV a to v případě, že ve večerním duelu porazí jiný rotterdamský tým Spartu.

Hostům se v poslední době příliš nedařilo a celkově nevyhráli v nizozemské lize již čtyřikrát za sebou, momentálně jim stále patří deváté místo se čtrnácti body. Domácí sice drželi balón z více jak šedesáti procent, jenomže střelecky tentokráte zaostávali a jejich soupeř byl v tomto ohledu přeci jen o něco aktivnější. První poločas toho příliš zajímavého nenabídl a k vidění byla jediná vážnější možnost, tu si vypracovalo FC přesně po pětadvaceti minutách hry.

Na konci krásné přízemní kombinace stanul záložník Mahi, který však v jasné pozici selhal a mířil o decimetry vedle pravé konstrukce. Utrecht působil sebevědomým dojmem také po změně stran a v 50. minutě šel do překvapivého vedení. Rohový kop z pravé strany přizvedl hlavou za sebe Hoogma a našel osamoceného Marka van der Maarela, jenž ze šesti metrů snadno zamířil doprostřed branky do protipohybu brankáře Marsmana.

Svěřenci trenéra Dicka Advocaata se ale v žádném případě nevzdali a o čtvrthodiny později srovnali stav. Po odvráceném rohu se opět dostal k míči kapitán Berghuis a nadýchaným padáčkem našel hlavu Senseiho, který následně uvolnil volného Geertruidu. Ten přelstil ofsajdovou past a tváří tvář proti brankáři Paesovi nezaváhal, jelikož ho z bezprostřední blízkosti bez potíží propálil.

Domácí se ve zbývajícím průběhu snažili otočit vývoj ve svůj prospěch, jenomže na defenzívu protivníka nenašli žádný recept až do závěrečného hvizdu. Rotterdamský klub si v příštím kole pokusí vylepšit reputaci proti Heraclesu, Utrecht by rád zlomil delší sérii bez tříbodového zisku s podceňovaným Den Haagem.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Willem II 1:0

29.11.2020 14:30

Góly: 63. Ahmed El Messaoudi

Tilburg nenavázal na nedávné vítězství s Venlem (2:1) a tentokráte prohrál nejtěsnějším poměrem 0:1 na stadionu ambiciózního Groningenu. Opticky bylo utkání vyrovnané, ovšem domácí měli jasnou střeleckou převahu a z tohoto hlediska si tříbodový zisk po necelém měsíčním půstu zasloužili. FC díky tomuto úspěchu zůstává na osmé pozici se sedmnácti body, Willem již po šesté porážce v této sezóně klesl na čtrnáctou příčku s osmi body.

Svěřenci trenéra Dannyho Buijse byli přeci jen o něco aktivnější od samého začátku a první nadějnější příležitost si vypracovali po necelých osmi minutách hry. Dankerlui si zpracoval v šestnáctce protivníka centrovaný míč z pravého křídla a bleskově vystřelil, nicméně jeho projektil prosvištěl zhruba o půl metru vedle pravé tyče. Pak se domácí dožadovali odpískání penalty po pádu van Kaama, ale píšťalka rozhodčího van den Kerkhofa zůstala němá.

Vzápětí se zjevil ve slibné šanci čtyřiadvacetiletý záložník Joosten, když si ukázkově zpracoval přihrávku před hranicí pokutového území a nebezpečně vypálil, avšak svou ranou netrefil pravou konstrukci o několik decimetrů. Stejný hráč si těsně před poločasovou přestávkou snažil vymodlit pokutový kop, jenomže van den Kerkhofa neoklamal a ten ani v tomto případě na penaltový puntík neukázal.

Groningen ve druhém poločase nepřestával být trpělivý a rozhodujícího zásahu se dočkal v 63. minutě. Po akci na pravé straně se uvolnil střídající slovenský krajánek Tomáš Suslov a zpětnou nahrávkou našel rozběhnutého Ahmeda El Messaoudiho, jehož okamžitý skákavý pokus z dvanácti metrů zapadl do vzdálenějšího dolního růžku a gólman Brondeel se po balónu natahoval marně.

Hosté si ve zbývajícím průběhu žádný souvislý tlak nevytvořili a za celých devadesát minut vystřelili mezi tři tyče pouze jednou, výsledek se proto už nezměnil. V příštím kole se budou chtít vzdálit sestupovému pásmu na půdě předposledního Sittardu, Groningen zavítá do Alkmaaru a jistě ho čeká velmi náročný zápas.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Fortuna Sittard 2:0

29.11.2020 12:15

Góly: 72. Oussama Darfalou, 83. Armando Broja

Favorizované Vitesse pokračuje ve skvělé jízdě touto sezónu a nyní dokázalo zvítězit v nejvyšší nizozemské soutěži již poosmé, ovšem na třech bodech proti podceňovaném Sittardu se pořádně nadřelo. Se svým nedělním soupeřem dlouho svádělo vyrovnanou bitvu a teprve v závěrečné dvacetiminutovce převrhlo misky vah na svou stranu hned dvěma góly. V tabulce proto zůstává na druhé příčce s pětadvaceti body.

Vitesse tak stále stíhá vedoucí Ajax, na který opět ztrácí pouhé dva body a i po téměř třetině soutěže má celkem solidní vyhlídky na titul. Fortuna předvedla v Arnhemu houževnatý výkon, jenomže ani v desátém utkání tohoto ročníku nevyhrála. I přesto dokázala opustit poslední osmnáctou pozici, v tuto chvíli je sedmnáctá se třemi body o skóre před Emmenem, který již v sobotu utrpěl debakl 0:5 právě od vedoucího Ajaxu.

Domácí byli podle předpokladů aktivnějším celkem a snažili se hrozit hlavně ze střední vzdálenosti, ale brankář Van Osch příliš práce neměl a zaznamenal pouze jeden zákrok, jenž navíc nebyl příliš složitý. Hosté skvěle bránili také po změně stran a protivníka téměř k ničemu nepouštěli, jenomže v 72. minutě přeci jen inkasovali rozdílovou trefu, neboť se potřetí v této sezóně prosadil Oussama Darfalou.

Sedmadvacetiletý alžírský útočník si po rohovém kopu Maročana Tannaneho z levé strany udělal dostatek prostoru ve středu pokutového území a svou přesnou hlavičku usměrnil balón k pravé tyči, pozdě reagující Van Osch se natahoval marně. Hosté od tohoto okamžiku museli riskovat a doplatili na to za dalších jedenáct minut, druhou pojistku Vitesse přidal teprve devatenáctiletý Armando Broja.

Albánský forvard hostující v klubu z anglické Chelsea si naběhl za defenzivu Sittardu na parádně zahraný přímý volný kop od Tannaneho a z pěti metrů zavěsil akrobatickou ranou nekompromisně do levé šibenice, hostující brankář byl znovu naprosto bez šance. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo, Vitesse v příštím kole zavítá do Zwolle a Fortuna bude chtít konečně zvítězit proti konkurenčnímu Willemu II.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - PEC Zwolle 2:2

28.11.2020 21:00

Góly: 21. Jafar Arias, 78. Georgios Giakoumakis - 36. Immanuel Pherai, 69. Mike van Duinen

V souboji dvou konkurentů nacházejících se v dolní polovině tabulky nakonec vítěz znám nebyl, Venlo se totiž rozešlo se Zwolle smírně v poměru 2:2. Domácí se dostali do vedení krátce po dvaceti odehraných minutách, ovšem hosté do přestávky srovnali a po změně stran otočili vývoj. VVV podruhé skórovalo zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, v nastaveném čase ještě obdržel červenou kartu hostující Thomas Lam.

Oba dva soupeři tak mají na kontě devět bodů, PEC se udrželo na jedenácté pozici a Venlu prozatím patří třinácté místo. Po úvodní opatrnější dvacetiminutovce zahrozil domácí řecký kanonýr Georgios Giakoumakis. Ten se odhodlal ke střele z hranice pokutového území a těsně minul levou konstrukci. Vzápětí se svěřenci trenéra Hanse de de Koninga přeci jen dočkali rozdílové trefy, neboť se prosadil Jafar Arias.

Pětadvacetiletý reprezentační útočník Curaçaa se po centru z levé strany dostal k míči, který nepochopitelně vypadl z rukavic brankáře Zetterera, a ze sedmi metrů ho pohodlně usměrnil doprostřed branky. Hosté od tohoto okamžiku zvýšili svou aktivitu a vyrovnat se jim povedlo necelých deset minut před koncem první půle. Paal odvedl skvělou práci na levé straně a zpětnou nahrávkou téměř od brankové čáry našel volného Immanuela Pheraie, jenž zakroutil balón přímo do vzdálenějšího spodního rohu.

Hosté chtěli přidat svou druhou trefu v 53. minutě, nicméně pokus Van Wermeskerkena z obrovské vzdálenosti zlikvidoval gólman Kirschbaum. O šestnáct minut později se stejný hráč uvolnil na pravém křídle a chytrou nahrávkou vyzval ke skórování rozběhnutého Mika van Duinena, který z deseti metrů přeci jen propálil Kirschbauma - 1:2. Domácí strážce naopak podržel svůj výběr za dalších pět minut po razantním projektilu Saymaka, jelikož s vypětím všech sil odvrátil míč na tyč.

V 78. minutě vsítil svůj devátý gól v této sezóně Eredivisie Giakoumakis a dotáhl se tak na čelo tabulky střelců, na kterém figuruje společně s Danilem (Twente) a Stevenem Berghuisem (Feyenoord). Tentokráte po výtečné kolmici Kuma zvolil akrobatické zakončení a z mírného úhlu senzačně zavěsil k protější tyči. Ve třetí nastavené minutě byl vyloučen finský obránce Lam, když v blízkosti půlící čáry ve vyložené brankové příležitosti poslal k zemi Giakoumakise a v tomto ročníku nizozemské ligy uviděl již svou druhou červenou kartu.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - SC Heerenveen 1:1

28.11.2020 20:00

Góly: 13. David Philipp - 16. Joey Veerman

V úvodních sedmi ligových kolech stačil Heerenveen posbírat na své konto slušných šestnáct bodů, v posledních třech zápasech, včetně tohoto, se mu ovšem nedařilo úplně nejlépe a urval za toto období jenom dvě remízy. Den Haag si naopak alespoň částečně napravil svou reputaci a přerušil sérii tří porážek v řadě. Pořád se ale nachází ve spodku tabulky.

Domácí naposledy utrpěli pořádně těžký šestigólový debakl na půdě rotterdamské Sparty. Premiéra novému trenérovi Ruudovi Broodovi, který nahradil svého předchůdce Aleksandara Rankoviče, jenž vydržel ve své funkci jen vážně krátkou dobu, nevyšla vůbec podle představ. Teď si s Den Haagem připsal v duelu proti Heerenveenu na své konto aspoň finální plichtu.

A jeho svěřenci vstoupili do tohoto měření sil opravdu velmi dobře. Pascu u pravé lajny velmi dobře zapracoval, kolmicí uvolnil rozeběhnutého Philippa, který se dostal za obranu, vlétl do vápna a levačkou podél brankáře Muldera zacílil po zemi ke vzdálenější tyčce. Jenže vedení vydrželo ADO jen tři minuty, fríský celek totiž dokázal poměrně záhy odpovědět.

Joey Veerman si na levé straně narazil se spoluhráčem Dreševičem, který mu míč ihned vrátil, prvně jmenovaný se dostal snadno do šestnáctky, odkud nasměroval balón do dolního rohu brány. Ve 26. minutě se snažil navázat na přesný zásah Joey Veermana taktéž hlavičkující Bochniewicz, jehož prvotním úkolem je spíše bránění, jenže v koncovce nebyl úspěšný.

Ani po přestávce se pak skóre směrem kupředu již nepohnulo. Byť mužstvo kouče Johnnyho Jansena působilo aktivněji, drželo například daleko více míč na svých kopačkách, gólman Koopmans mezi třemi tyčemi odolal. Asi největší příležitost druhého poločasu si vytvořil v 59. minutě Kongolo, jehož nepřesný pokus z blízkosti skončil pouze vedle domácí brány.

Více informací k zápasu

FC Emmen - AFC Ajax 0:5

28.11.2020 18:45

Góly: 20. Davy Klaassen, 29. Zakaria Labyad, 38. Lassina Traoré, 69. Jurgen Ekkelenkamp, 82. Quincy Promes

Ajax se, aspoň tedy dočasně, díky vítězství v Emmenu odpoutal na prvním místě na rozdíl pěti bodů od druhého Vitesse. Znovu prokázal, že aktuálním vládcem nizozemského fotbalu je právě on, a urval již svůj šestý skalp v řadě napříč všemi soutěžemi. Jeho soupeř naopak zaznamenal již celkovou sedmou ligovou porážku a i nadále se nachází v sestupovém pásmu.

Amsterdamský klub v tomto klání plnil roli jednoznačného favorita. Byl bezpochyby notně povzbuzen o minulý úspěch v Lize mistrů proti Midtjyllandu, a tak v dobré náladě odcestuje také k následnému mači milionářské soutěže do Liverpoolu, kde bude tvrdě bojovat o účast v osmifinále. Do poločasu hosté skórovali třikrát, po přestávce přidali ještě další dva góly.

Domácí před týdnem neodvedli vyloženě špatný výkon na půdě Alkmaaru, body ovšem nakonec nevytěžili žádné. V pořadí s dalším papírově silnějším protivníkem tentokráte jasně tahali za kratší konec. Protáhli tak své čekání na jakýkoli ligový tříbodový výsledek, který si ještě nepřipsala na své konto pouze Fortuna, ta má ale utkání na hřišti Vitesse k dobru.

Zhruba nějakých dvacet minut se dařilo mužstvu trenéra Dicka Lukkiena držet Ajax na uzdě. Gólman Wiedwald stačil sice v 19. minutě zasáhnout vůči střele Klaibera, nicméně jen o minutu později přece poprvé kapituloval, to když Traoré uvolnil svou přihrávkou v šestnáctce spoluhráče Klaassena, jenž pak z úhlu jemným obloučkem zamířil ke vzdálenější tyčce.

O devět minut později svěřenci kouče Erika ten Haga rozvlnili brankovou síť podruhé. Klaassen jakýmsi bodlem vyslal pas za obranu na Labyada, ten nad ničím dlouho nepřemýšlel a merunu z voleje napálil, přičemž jeho pokus skončil přesně v šibenici. A ve 38. minutě se na střeleckou listinu zapsal rovněž Traoré, který navýšil pohodlný náskok Ajaxu už o tři branky.

Antony u pravé boční lajny pokutového území zasekl balón, nasměroval ho poté do brankového území, kam si naběhl stále teprve devatenáctiletý reprezentant Burkiny Faso, a ten z blízkosti pohotově překonal Wiedwalda. Ani po přestávce se drentský výběr v ofenzivě nikterak nezlepšil. A v podstatě pořád jenom vyčkával, co že nakonec vymyslí jeho sok.

A jemu se podařilo zhruba v poslední dvacetiminutovce tři body osladit dvěma cukříky. Nejprve z dorážky přesně zacílil Ekkelenkamp v 69. minutě, poněvadž bránící Van Rhijn neodvrátil míč z pokutového území do bezpečí, a v 82. minutě pečetil hostující výhru Promes, jenž byl na konci rychlé a povedené kombinace a využil finální přihrávky Davida Nerese.

Více informací k zápasu

FC Twente - RKC Waalwijk 0:2

27.11.2020 20:00

Góly: 22. Cyril Ngonge, 30. Finn Stokkers

Hned v páteční předehrávce 10. kola nizozemské nejvyšší soutěže došlo k obrovskému překvapení, když outsider z Waalwijku naprosto šokoval domácí Twente a hlavně díky skvěle zvládnutému prvnímu poločasu zvítězil po výsledku 2:0. Po druhém bodovém zisku za sebou se proto posunul na jedenáctou pozici s devíti body a oddálil se obávanému sestupu, naopak celek z Enschede zatím zůstává na pátém místě.

Twente v předchozích devíti duelech prohrálo jen jednou a rozhodně se nedalo čekat, že další porážku zaznamená právě s RKC. Svěřenci trenéra Rona Janse přitom začali podle očekávání a svou největší možnost si vypracovali již po necelých čtyřech minutách. Po rohovém kopu přistál balón na kopačce brazilského kanonýra Danila, který okamžitě vystřelil a ke skórování mu vskutku chybělo jen několik decimetrů, neboť orazítkoval pravou tyč.

Jasný favorit si vytvořil svou druhou příležitost krátce po odehrané čtvrthodině, tentokráte pohrdl stoprocentní šancí Dervişoğlu. Teprve dvacetiletý turecký útočník se zjevil v pokutovém území soupeře a zcela zapomenut se snažil zamířit k levé konstrukci, nicméně s vynikajícím zákrokem se blýskl brankář Lamprou. Waalwijk se z ničeho nic dostal do vedení v polovině úvodního dějství.

Krásnou kolmici na pravé straně převzal John, jenž pak dvěma chytrými kličkami obelstil celou domácí defenzivu a parádním obloučkem vyzval ke skórování Cyrila Ngongeho, jehož okamžitý volej z hranice brankového území nádherně zapadl k bližší tyči. Hosty tato trefa evidentně nakopla a ve 30. minutě senzačně zvýšili svůj náskok. Podruhé v tomto ročníku Eredivisie skóroval Finn Stokkers.

Čtyřiadvacetiletý forvard po velké hrubce při rozehrávce Twente obdržel nahrávku do běhu od Johna a svůj únik zakončil razantním projektilem z patnácti metrů přímo pod břevno, gólman Drommel se stačil pouze ohlédnout. RKC v následujícím průběhu pozorně bránilo a svého rivala prakticky k ničemu nepustilo až do závěrečného hvizdu, příště se pokusí navázat na tento výsledek proti Venlu. Klub z Enschede by se rád postaral o senzaci v Amsterdamu s mistrovským Ajaxem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax1090142:527
2.SBV Vitesse1081120:625
3.PSV Eindhoven1072121:623
4.Feyenoord Rotterdam1064023:1122
5.FC Twente1053221:1118
6.SC Heerenveen1053218:1318
7.AZ Alkmaar945021:1317
8.FC Groningen1052311:1117
9.FC Utrecht925210:1311
10.Sparta Rotterdam1023515:189
11.PEC Zwolle1016312:179
12.RKC Waalwijk102358:169
13.VVV Venlo1023516:309
14.Willem II102269:188
15.Heracles Almelo1022611:218
16.ADO Den Haag101279:275
17.Fortuna Sittard1003712:273
18.FC Emmen1003711:273

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
AjaxFans

Tak 5-0 stačí.Ted klepnout Pool

Reagovat
afc ajax

jedine

Reagovat
montaigne33

Ano, musíme uspět v LM

Reagovat
dave30

OT:

Jong Ajax dnes všichni hráči 2000-2003 (včetně střídajících hráčů). Solidní na 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
dave30

Jj, to je u nás ve FNL celkem běžné.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
pospech11

A Hájkova pohádka je u konce Co se stalo že ho přestal trenér stavět ?

Reagovat
dave30

Při vykartování Bazoera jsem očekával, že bude hrát. A oni tam postavili dorostence ročník 2003. To pro něj není dobrá zpráva.

Reagovat
Whitemedia

Vitesse

Reagovat
Raylan

Broja zatím herně nic moc, ale padá mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten megatalent Černý? Na kolik gólů přihrál, případně kolik gólu dal v tomhle kole?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele