Bundesliga - souhrn 4. kola: Šlágry pro Dortmund a Bayern

11.09.2021, 17:29, aktualizováno 12.09.2021, 21:23
Komentáře a souhrny
Erling Håland (© AFP)
Frankfurt neudržel vedení nad Stuttgartem a nadále čeká na první výhru v sezoně, té se naopak v neděli dočkaly Hertha a Mönchengladbach. Zápas plný zvratů mezi Leverkusenem a Dortmundem přinesl sedm gólů a výhru Borussie, na které se dvěma brankami podílel Erling Håland, naopak farmaceutickému klubu nepomohl gól Patrika Schicka. Slaví také Bayern, který vyhrál v Lipsku, stoprocentní zůstává Wolfsburg...

Borussia Mönchengladbach - Arminia Bielefeld 3:1

12.09.2021 19:30

Góly: 35. Lars Stindl, 69. Lars Stindl, 72. Denis Zakaria - 45+2. Masaya Okugawa

Po dvou venkovních prohrách fotbalisté Mönchengladbachu zabrali a jasně prokázali, že před vlastními fandy jim fotbalové počínání svědčí o mnoho lépe. Poté, co na startu sezóny uhráli velmi cennou remízu s Bayernem, si připsali na své konto i první výhru v sezóně, doma se jim totiž povedlo porazit Bielefeld. Ten naopak po třech plichtách poprvé v novém ročníku padl.

Domácí se do první větší šance propracovali ve 20. minutě, to když se Hofmann spolu s Pléou řítili na soupeřovu bránu, prvně jmenovaný přihrál do vyložené pozice svému spoluhráči, ale ten si nepohlídal ofsajd, a tak jeho trefa nebyla uznaná za regulérní. Ve 35. minutě se však již skóre přece pohnulo směrem kupředu, tentokráte celá situace už nebyla v rozporu s pravidly.

Arminia přitom prožila poměrně nešťastnou chvilku, poněvadž střelecký pokus Stindla po nahrávce Netze by možná nepředstavoval žádné nebezpečí, jenže meruna se odrazila od nohy bránícího Laursena a obloukem zaplula přesně ke vzdálenější tyči. Hosté ovšem v závěru půle srovnali stav, v nastavení nikým nehlídaný Okugawa nadvakrát překonal brankáře Sommera.

Závěrečná dvacetiminutovka pak vyšla lépe Broussii, která během krátkého, tříminutového období skórovala dvakrát, a strhla tak zisk tří bodů na svou stranu. Znovu se na listinu šutérů uvedl v 69. minutě Stindl, jenž zužitkoval hlavou centr zprava od Herrmanna. Ten mimo jiné vyprodukoval v 72. minutě i svou druhou asistenci, přihrál totiž na přesně mířícího Zakariu.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Hertha BSC 1:3

12.09.2021 17:30

Góly: 59. Simon Zoller - 37. Suat Serdar, 43. Suat Serdar, 78. Myziane Maolida

Hertha se po třech ligových kolech krčila u dna tabulky, neboť se jí nepovedlo získat jediný bod, tentokráte už však konečně zabrala a venku se jí podařilo skolit nováčka Bundesligy. Bochum si naopak připsala již svou třetí porážku v sezóně, a protože dosud porazila pouze Mohuč, je v průběžném pořadí výše než berlínský výběr už jenom zásluhou lepšího skóre.

Oba celky v rámci prvního poločasu v útoku opravdu výrazněji nezářily. A možná se vůbec neočekávalo, tedy po shlédnutí zhruba první třetiny tohoto utkání, že by mohl duel nabídnout hned čtyři branky. Až poté, co ve 37. minutě Serdar dokončil své úctyhodné sólo povedeným způsobem po přihrávce českého reprezentanta Daridy, se najednou dění na hřišti začalo hýbat.

Domácí, opaření tímhle inkasováním, jenž na řadu přišlo vlastně z ničeho nic, do přestávky obdrželi ještě jeden gól, který naopak dostal Herthu do dalších pohodovějších nálad. Znovu se přitom prosadil zdárně Serdar, jelikož stopeři Lampropoulos ani Bella-Kotchap nedostali míč do bezpečí, a hostující záložník, ve správný čas a ze správného místa, zacílil od bližší tyčky.

Bochum ovšem nechtěla, aby nepovedený závěr prvního dějství zamával s jeho nadějemi na urvání úspěšného výsledku, a v 59. minutě podnikla kroky k opravě. Holtmann na levé straně vykouzlil pěknou individuální akci, jeho zakončení vyrazil gólman Schwolow jen k nohám Zollera, který bez větších obtíží skóroval svou levačkou a pod břevno do poloprázdné brány.

Avšak na vyrovnání se již mužstvo ze Severního Porýní-Vestfálska nezmohlo. Hertha totiž v defenzívě hodně slušně pracovala, nechala v podstatě zapomenout na minulé kolo, v němž o pět gólů nestačila na mnichovský Bayern, a to i díky své třetí pojišťující trefě ze 78. minuty, kterou po brejku zařídil Maolida po další asistenci Daridy a jež znamenala berlínský úspěch.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 1:1

12.09.2021 15:30

Góly: 79. Filip Kostić - 88. Omar Marmoush

Ani ve čtvrtém kole se Eintracht Frankfurt nedočkal vítězství a se Stuttgartem jenom remizoval 1:1. Přitom domácí byli třem bodům opravdu blízko. Od 79. minuty je poslal do vedení Kostić a hned o pár minut později uviděl červenou kartu hostující Anton. I tak ale dokázal Stuttgart vyrovnat a odvézt si cenný bod.

Eintracht Frankfurt se na začátku nové sezony trápí a dnes chtěl nelichotivou bilanci vylepšit v zápase se Stuttgartem. Ještě dvě minuty před koncem to vypadalo, že získá tři body, ale konečné slovo měli hosté.

Od začátku bylo utkání poměrně vyrovnané. V 17. minutě si vytvořil první šanci Stuttgart a Marmoush, který postupoval z úhlu na Trappa procedit balón do sítě nedokázal. Na druhé straně se výborně uvolnil Kamada, ale svojí ránu nasměřoval doprostřed branky, kde sál Müller. Trapp zlikvidoval i šanci Massima a byť hosté ještě zahrávali rohový kop, nic z něho nebylo.

Ta největší šance zápasu přišla až po hodině hry. Při rohovém kopu se nejvýše do vzduchu vyšrouboval Hinteregger a hlavičkou o zem orazítkoval břevno! Stále tedy trval výsledek 0:0 a ten se poprvé změnil v 79. minutě. Filip Kostić vyslal křižnou ránu, která s pomocí tyče zapadla do sítě!

V 82. minutě navíc uviděl červenou kartu za faul na Borrého Anton a Frankfurtu hrálo vše do karet. I přes všechny tyto komplikace ale dokázal Stuttgart vyrovnat. Hinteregger nedokázal odvrátit balón do bezpečí, do vápna ho naopak vrátil Mangala a Umar Marmoush ho nadvakrát dostal do brány. Eintrach se nehodlal s remízou smířit a ještě v nastavení sahal po třech bodech. Borrého volej ke smůle domácích skončila na břevně a stav 1:1 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Bayern Mnichov 1:4

11.09.2021 18:30

Góly: 58. Konrad Laimer - 12. Robert Lewandowski (pen.), 47. Jamal Musiala, 54. Leroy Sané, 90+2. Eric Choupo-Moting

V táboře Rudých býků se přes léto událo několik důležitých změn. Především právě do Bavorska odešli Marcel Sabitzer a kouč Julian Nagelsmann. Na rozdíl od předchozích vzájemných střetnutí se tedy dalo čekat, že tohle vyjde lépe pro obhájce titulu.

Ten zaznamenal lepší vstup do utkání, když v 9. minutě zahrál Kevin Kampl ve vlastním vápně rukou. Rozhodčí Deniz Aytekin si šel všechno prohlédnout k videu, a potom nařídil penaltu. Robert Lewandowski střílel po své pravé ruce, zatímco Péter Gulácsi skákal na opačnou stranu - 0:1. Také následující minuty patřili hostům. Vyloženou příležitost si ale nevypracovali.

To samé platilo pro pokus hříšníka Kevina Kampla, který byl hodně nepřesný. V závěru úvodní půl hodiny pálil z dálky Leroy Sané, ale minul. Následně se o vyrovnání pokusil Konrad Laimer. Jeho zakončení však nemohlo Neuera výrazněji ohrozit. V nastaveném čase úvodního poločasu "vykulil" Christopher Nkunku na hranici vápna Danimu Olmovi, jehož dobrou střelu vytěsnil gólman Bayernu konečky prstů nad břevno.

Ještě před hvizdem rozhodčího poslal "Malý Mourinho" na hrací plochu Jamala Musialu místo zraněného Gnabryho. Osmnáctiletý německý reprezentant se za důvěru odvděčil prakticky okamžitě. Ve druhé půli z časomíry neuteklo ani 120 sekund, když si stáhnul Daviesovu pobídku z levé strany a z úhlu mířil po zemi přesně do černého - 0:2.

V jednapadesáté minutě to nejprve vypadalo, že André Silva snížil. Jenže praporek rozhodčího mu radost překazil. A tak mohl jít FCB do třígólového trháku. Musiala převzal míč od Lewandowskiho, načež centroval před bránu, kde měl před sebou Leroy Sané naprosto jednoduchoučkou úlohu, totiž skórovat ze dvou metrů do zcela odkryté klece - 0:3.

Za čtyři minutky vykřesal malinkou jiskřičku naděje pro RB svou parádní ranou z třiceti metrů Laimer. Balon v letu zaplaval a zapadnul do pravého horního rohu - 1:3. V další minutě přišla na hrací plochu hned pětice nových tváří. Mezi nimi také už zmiňovaný Marcel Sabitzer. Do děje tohoto klání však výrazněji nepromluvil.

Poté se hrál spíše bojovný fotbal, ve kterém se ani jednomu z týmů nedařilo si vytvořit nějakou dobrou šanci. V 85. minutě to zkusil z přímého kopu Nkunku, jenže úspěšný nebyl.

Zanedlouho se Alphonso Davies výborně prosmýknul na levém křídle kolem Amadoua Haïdary, načež naservíroval Sabitzerovi, který trefil Neuera a dorážku nasměroval mimo.

Přesto fotbalisté z Mnichova svoje příznivce a příznivkyně potěšili ještě čtvrtým gólem. Joshua Kimmich skvěle vychytal přihrávku na Erika Maxima Choupo-Motinga a útočník, který ve druhém dějství vystřídal Lewandowskiho, se ocitnul tváří v tvář Gulácsimu, přičemž mu nedal pražádnou možnost zasáhnout - 1:4.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 3:4

11.09.2021 15:30

Góly: 9. Florian Wirtz, 45+1. Patrik Schick, 55. Moussa Diaby - 37. Erling Haaland, 49. Julian Brandt, 71. Raphaël Guerreiro, 75. Erling Haaland (pen.)

Die Werkself třikrát vedli, jenže nakonec se museli smířit s první letošní porážkou. V minulém roce přitom zůstali až do posledního utkání před Vánoci neporaženi. Na body proti BVB nestačila ani skutečnosti, že se opět prosadil Patrik Schick. V táboře soupeře o sobě totiž dal ještě o něco výrazněji vědět Erling Haaland.

Prakticky už úvodní minuty naznačili, že tohoto odpoledne se v BayAreně na nějakou defenzivní strategii sázet nebude. Nejprve se k balonu dostal Moussa Diaby, nicméně z poměrně dobré pozice minul. Stejně si počínal i hostující Manuel Akanji. V 9. minutě začali domácí aktivně napadat protivníkovu rozehrávku.

Raphaël Guerreiro ztratil balon, který následně posunul Paulinho na Floriana Wirtze, který volil překvapivé zakončení pravačkou do dolního rohu Kobelovy svatyně - 1:0. V roce 2019 přestoupil právě z Bayeru do Borussie Julian Brandt. Letos pětadvacetiletý fotbalista převzal ideálně načasovanou přihrávku od Haalanda, aby tváří v tvář Lukasi Hradeckymu selhal.

V dalších minutách byli v ofenzivní fázi znovu vidět jak Haaland, tak Patrik Schick. Ten si dokonce stoupnul k rozehrávce přímého kopu, jenže cílil těsně mimo. Naopak norskému šutérovi pokazil radost dobrým obranným zákrokem Jonathan Tah. V sedmatřicáté minutě centroval do vápna z pravé strany Thomas Meunier. Erling Haaland předvedl neskutečný výskok. Míč se cestou za čáru odrazil od země, takže na něj domácí jednička nedosáhla - 1:1.

Prakticky ihned po rozehrávce se historie skoro přesně opakovala. Centr z pravé strany však nedokázal střelec vyrovnávací trefy poslat na bránu. Místo toho se zrodila přihrávka pro Judea Bellinghama, který koníčkem rozvlnil síť. Bohužel pro něj i pro celý Dortmund předcházel celé akci jasný útočný faul na Moussu Diabyho.

V nastaveném čase došlo na rychlý protiútok domácích. Wirtz posunul na Patrika Schicka, jehož volej zapadnul milimetrově přesně k pravé tyči - 2:1. Hned poté odpískal Daniel Siebert konec prvního poločasu. Hned po startu toho druhého se svěřenci Marka Roseho hnali za druhou brankou. Raphaël Guerreiro ještě minul, nicméně Julian Brandt už po Haalandově přiťuknutí napálil kulatý předmět zblízka přímo pod břevno - 2:2.

V pětapadesáté minutě rozehrával Bayer rohový kop. Míč propadnul k Diabymu, který napoprvé promáchnul. Avšak dostal příležitost k zakončení pravačkou, které zapadlo opět po zemi přesně k pravé tyči - 3:2. Poté došlo na menší strkanici, při které byli nejaktivnější Meunier a Wirtz. Žlutou kartu ale vyfasoval pouze domácí hráč. Ten hostující totiž v té době už jednu měl.

V 67. minutě ukradnul Bakkerovi balon Haaland, leč Hradecky v tomto případě žádnou komplikaci nepřipustil. V 71. minutě dostali Černožlutí příležitost rozehrát přímý kop z nějakých dvaadvaceti metrů. Exekuce se ujal Raphaël Guerreiro a jeho střela do pravé šibenice se ukázala býti pro Hradeckyho zcela nechytatelnou - 3:3. Vskutku nádherný fotbalový moment!

Záhy po rozehrávce udeřil Odilon Kossounou do obličeje Marca Reuse a sudí po zhlédnutí videozáznamu nařídil pokutový kop. Brankář sice vystihnul směr, ale razantní ránu Erlinga Haalanda nezkrotil - 3:4. Gerardo Seoane reagoval stažením Schicka a na jeho místo poslal Lucase Alaria, který se okamžitě dostal do šance, kterou mu včasným vyběhnutím zmařil Gregor Kobel. Leverkusenu k vyrovnání nepomohlo ani šestiminutové nastavení.

Více informací k zápasu

Union Berlín - FC Augsburg 0:0

11.09.2021 15:30

Góly: -

Větší radost z výsledku mají určitě hosté, kteří tak dosáhli na druhý letošní bod. Naopak družina Urse Fischera připisuje třetí remízu a chystá se na čtvrteční duel se Slavií v rámci Evropské konferenční ligy.

První šanci si na konto připsal Florian Niederlechner. Rozhodně se ale nedá tvrdit, že by Andreasi Luthemu přidělala vrásky na čele. Jeho spoluhráč Niko Gießeslmann si počínal o poznání lépe, neboť přinutil Gikiewicze k výbornému zákroku. Minisouboj obou borců se za 120 sekund opakoval znovu. A dá se říci, že z něj jako vítěz vyšla branková konstrukce.

Následující desetiminutovka přinesla dva nepřesné pokusy - jeden z kopačky Niederlechnera, o druhý se postaral opět Gießelmann. Po půl hodině hry zkusil technický obstřel z hranice vápna Iago a Andreas Luthe si vysloužil divácký potlesk. Dočkal se jej i po následném rohu, jelikož si poradil s hlavičkou Reece Oxforda.

Po změně stran v dresu Augsburgu znovu zahrozil muž se sedmičkou na dresu. Jeho zakončení mnoho nescházelo. To v Unionu nosí číslo sedm Levin Öztunali, jehož střela se nepotkala s přesností. Další Gießelmannova snaha přišla vniveč. V 63. minutě si na centr Genkiho Haraguchiho naběhnul Marvin Friedrich a nutno dodat, že břevno se možná klepe ještě teď.

Hned potom přišel na hřiště Sergio Córdova a netrvalo mu příliš dlouho, aby nechal vyniknout Lutheho. V 74. minutě se naopak zapotil Gikiewicz, když si poradil jak se střelou Taiwa Awoniyiho, tak s dorážkou Andrease Voglsammera. V 85. minutě si oddychnul Niklas Dorsch, když po svém taktickém faulu uviděl v ruce sudího jenom žlutou kartu. A více pozoruhodných událostí už střetnutí mezi die Eisernen a die Fuggerstädter nenabídlo.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - 1. FC Köln 1:1

11.09.2021 15:30

Góly: 89. Rafael Czichos (vl.) - 33. Anthony Modeste

V úvodu sezony předvádí oba celky velmi dobré výkony. Zvláště Kozli zatím dělají všechno proto, aby se po čtyřiatřicátém kole tentokrát vyhnuli ošemetné baráži. Proti SC dlouho vedli, přestože posledních dvacet minut měli početní nevýhodu. Ve finále rozhodla o remíze vlastní branka, kterou si vsítil Rafael Czichos.

Už ve 3. minutě se za obranou soupeře ocitnul Christian Günter. Timo Horn balon nezasáhnul, nicméně obránce Freiburgu branku z úhlu netrefil. A i kdyby trefil, stejně by se kvůli ofsajdu nemohl radovat z gólu. Na opačném pólu hrací plochy zkusil štěstí Mark Uth a jeho jmenovec Flekken se musel natahovat k tyči.

Následně Lucas Höler pobídnul na zadní tyči číhajícího Vincenza Grifa, který hlavou cílil jen do boční sítě. Poté přišla řada na Sebastiana Anderssona, jenž našel pouze připravenou brankářovu náruč. Ten samý fotbalista v minutě čtyřiadvacáté o centimetry nedosáhnul na Uthovu přihrávku. Další šanci měl na svědomí Florian Kainz a po něm Andersson, jehož hlavičce chybělo opravdu málo.

Kozli se dočkali ve 34. minutě. Beno Schmitz centroval na hlavu Anthonyho Modesteho, od které se míč odrazil do země a od ní přesně k tyči - 0:1. Ihned poté rozehrávali Baumgartovi svěřenci standardní situaci. Kulatý předmět propadnul na zadní tyč, kterou následně rozezvonil Mark Uth. Velká škoda pro borce z města nad řekou Rýn, jelikož mohli začít druhý poločas s dvoubrankovým náskokem.

Takhle si mohli oddechnout, když po změně stran hlavičkoval Jeong Woo-yeong přímo do Hornových rukavic. Gólman ve službách klubu z RheinEnergieStadionu se vyznamenal za necelých 120 sekund znovu, když likvidoval volej Lucase Hölera. V minutě pětašedesáté měl i trochu štěstí, jelkož Güntherova rána jenom o kousek minula pravou tyč.

V 71. minutě se ke střele z otočky dostal střídající Tim Lempere. Muž v rukavicích stál přesně tam, kde měl. Krátce poté se nezachoval nejférověji Florian Kainz. Rozhodčí Harm Osmers neměl pro jeho počínání pochopení a udělil mu druhou žlutou kartu. Početní převahy mohl využít Kevin Schade, který sice dostal od zadáků moře prostoru, jenže nakonec o nějakých třicet čísel minul.

Definitivní rozuzlení přinesla až 89. minuta. Noah Weißhaupt byl na trávníku necelých 120 sekund, když se na pravé straně šestnáctky obtočil kolem Jonase Hectora, aby poslal přízemní centr před bránu, kde svého brankáře nešikovně prostřelil Rafael Czichos - 1:1. Misky vah na stranu Freiburgu mohl v nastaveném čase překlopit Yannik Keitel, kdyby zcela neobsazený nepálil nad.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - 1. FSV Mainz 05 0:2

11.09.2021 15:30

Góly: 21. Jonathan Burkardt, 77. Marcus Ingvartsen

Die Nullfünfer potvrdili, že pro TSG se jim daří. Po 11. září 2021 platí, že z posledních sedmi utkání prohráli jediné. Dřívější Wirsol Rhein-Neckar-Arenu se v tomto roce podařilo vyplenit hned dvakrát. Tým Sebastiana Hoeneße tak zůstává se čtyřbodovým ziskem ve středu tabulky.

Jako první se pokusil překonat soupeřova gólmana Karim Onisiwo. Bohužel pro hosty střílel jen do boční sítě. V minutě šestnácté se balon od Ruttera dostal ke Gaćinovićovi, jenž nezakončil podle svých představ. Následně dostali hosté možnost rozehrát přímý kop z hranice velkého čtverce. Jerry St. Juste pořádně protáhnul Olivera Baumanna.

Jenže ve 21. minutě se míče chopil Dominik Kohr, aby jej posunul na neobsazeného Jonathana Burkhardta, který se na hranici vápna otočil a zakončil přesně k pravé tyči - 0:1. S odpovědí se pokusil přispěchat Jacob Bruun Larsen. Sice rozvlnil síť, leč pouze z boku. Zbytek úvodní půle už žádnou velkou šanci nepřinesl.

Po změně stran se jako první osmělil Leandro Barreiro. Na hoffenheimskou jedničku si ale nepřišel. Teprve po hodině hry o sobě dal vědět Andrej Kramarić. Svou premiérovou trefu v ročníku však nezaznamenal. Místo toho v 77. minutě sledoval, kterak Markus Ingvartsen svou přízemní střelou navyšuje náskok svého týmu - 0:2.

Georginio Rutter se pokusi l snížit, do cesty se míči postavil jeden z obránců. V 90. minutě Robert Skov orazítkoval vnější stranu tyče a po něm ještě minul zařízení Ingvartsen. Mohuč tedy ve čtyřech duelech uhrála devět bodů a okupuje pozici zajišťující Ligu mistrů. Příště doma přivítá Freiburg, kdežto Hoffenheim se střetne s Bielefeldem.

Více informací k zápasu

Greuther Fürth - VfL Wolfsburg 0:2

11.09.2021 15:30

Góly: 10. Lukas Nmecha, 90. Wout Weghorst (pen.)

Vlkům zatím vstup do nové sezony vychází výborně. I Mark van Bommel už si dává dobrý pozor na to, kolik čerstvých sil pošle během zápasu na hřiště. Kdežto Greuther zůstává s jedním bodem v sestupovém pásmu.

Hned v úvodní minutě Cedric Itten ostře zajel do Maximiliana Arnolda. Obešlo se to ale jak bez zranění, tak bez žluté karty. První jmenovaný se v 8. minutě dostal do zakončení, které však Koena Casteelse neohrozil. Zato při následující akci už padnul gól. Wouter Weghorst procedil míč na pravou stranu, kde číhal Lucas Nmecha, který svou skákavou střelou zahrál Saschovi Burchertovi na housle - 0:1.

V dalších minutách byly k vidění především osobní souboje, někdy na hranici pravidel. Veškerá fotbalovost se v podstatě vytratila, a taky byl poločasový hvizd sudího Roberta Hartmanna pro všechny aktéry spíše vysvobozením. Po změně stran si do vápna zaběhnul Branimir Hrgota, leč v dobré pozici o hodně minul.

V minutě třiapadesáté pobídnul Luca Waldschmidt svým centrem Lucase Nmechu, který na něj ped odkrytou svatyní těsně nedosáhnul. Následně vyslal Burchertovým směrem svou pumelici Yannick Gerhardt. Byl z toho pouze rohový kop. Po hodně hry to byl znovu aktivní Nmecha, kdo šajtlí pravé nohy o kousíček minul zařízení.

Wolfsburg tohle klání víceméně kontroloval. Především se snažil nedat soupeři příležitost zahrozit ze standardní situace. V 85. minutě zakončoval přes hlavu Dickson Abiama a nutno dodat, že tady chyběly centimetry. V poslední minutě řádné hrací doby fauloval Sebastian Griesbeck ve vápně Waldschmidta a kopala se penalta, kterou s velkým přehledem proměnil Weghorst. A tak získal výsledek svou finální podobu - 0:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.VfL Wolfsburg44006:112
2.Bayern Mnichov431013:410
3.Borussia Dortmund430113:99
4.1. FSV Mainz 0543016:29
5.SC Freiburg42206:48
6.Bayer Leverkusen421112:67
7.1. FC Köln42118:67
8.Union Berlín41305:46
9.TSG Hoffenheim41128:74
10.VfB Stuttgart41128:94
11.Borussia Mönchengladbach41125:84
12.RB Lipsko41035:63
13.VfL Bochum41034:63
14.Arminia Bielefeld40313:53
15.Eintracht Frankfurt40314:73
16.Hertha BSC41035:113
17.FC Augsburg40221:82
18.Greuther Fürth40132:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zdar chlapy, nevíte někdo v čem je problém ? mám fifu 21 na pc, odehral sem jednu sezonu a ted když chci hrát tak se mi nezobrazí kariéra, jen tam mám výkop

Reagovat
Mass

Leverkusen- Dortmund

To byla reklama na fotbal, paráda.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Radin

Dortmund má fakt šílenou obranu, ale dopředu jsou super :) Dostat devět gólů za 4 zápasy je k zamyšlení

Reagovat
Seydou Doumbia

klasické bévaubé no...všechno do útoku, hovno do obrany...s tímhle sice budou bavit, ale nikdy nic pořádného nevyhrají (pořádného myslím lm, ligu)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Witcher

BVB obrovský zklamání, tlačenka od rozhodčích,na konci nechutný zdržování,ten mladej anglán provokatér jako prase,starej Reus by dřívněkolik situací s přehledem uklízel sám ,teď nesmyslně příhrává.Až odejde Vepřovka tak budou mít problém Leverkusen příjemné překvapení

Reagovat
REPLIKATOR

Schick 3. zápas po sobě gól Dortmund 3 body

Reagovat
Pablos

Reagovat
berliner

Mainz A ted jeste Hertha

Reagovat
Jeňa

Sice je ještě brzo, ale Marsch zatím vypadá jako velký omyl a nep|ekvapilo by mě, kdyby ani nedokončil sezónu

Reagovat
vladino10

Bayern Lipsko totálne zvalcoval, dávno som nevidel proti bayernu takto naivne hrajúceho súpera. Aj v iných zápasoch je RBL takéto mizerne?

Reagovat
Jeňa

Ano, z predátorského, v předu dobře organizovaného týmu je mančaft, který v podstatně spoléha jen na záblesk geniality některých individualit. 3 góly ve 4 zápasech je dost děs. No a vzadu to taky nefunguje úplně ideálně

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Darida vrací úder.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele