4. kolo
11.09.2021 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Marcus Ingvartsen (© AFP)

Mohuč si po dalším dobrém výkonu poradila s Hoffenheimem

Die Nullfünfer potvrdili, že pro TSG se jim daří. Po 11. září 2021 platí, že z posledních sedmi utkání prohráli jediné. Dřívější Wirsol Rhein-Neckar-Arenu se v tomto roce podařilo vyplenit hned dvakrát. Tým Sebastiana Hoeneße tak zůstává se čtyřbodovým ziskem ve středu tabulky.

Jako první se pokusil překonat soupeřova gólmana Karim Onisiwo. Bohužel pro hosty střílel jen do boční sítě. V minutě šestnácté se balon od Ruttera dostal ke Gaćinovićovi, jenž nezakončil podle svých představ. Následně dostali hosté možnost rozehrát přímý kop z hranice velkého čtverce. Jerry St. Juste pořádně protáhnul Olivera Baumanna.

Jenže ve 21. minutě se míče chopil Dominik Kohr, aby jej posunul na neobsazeného Jonathana Burkhardta, který se na hranici vápna otočil a zakončil přesně k pravé tyči - 0:1. S odpovědí se pokusil přispěchat Jacob Bruun Larsen. Sice rozvlnil síť, leč pouze z boku. Zbytek úvodní půle už žádnou velkou šanci nepřinesl.

Po změně stran se jako první osmělil Leandro Barreiro. Na hoffenheimskou jedničku si ale nepřišel. Teprve po hodině hry o sobě dal vědět Andrej Kramarić. Svou premiérovou trefu v ročníku však nezaznamenal. Místo toho v 77. minutě sledoval, kterak Markus Ingvartsen svou přízemní střelou navyšuje náskok svého týmu - 0:2.

Georginio Rutter se pokusi l snížit, do cesty se míči postavil jeden z obránců. V 90. minutě Robert Skov orazítkoval vnější stranu tyče a po něm ještě minul zařízení Ingvartsen. Mohuč tedy ve čtyřech duelech uhrála devět bodů a okupuje pozici zajišťující Ligu mistrů. Příště doma přivítá Freiburg, kdežto Hoffenheim se střetne s Bielefeldem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
stas87
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele