4. kolo
11.09.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase Unionu a Augsburgu nikdo neskóroval

Větší radost z výsledku mají určitě hosté, kteří tak dosáhli na druhý letošní bod. Naopak družina Urse Fischera připisuje třetí remízu a chystá se na čtvrteční duel se Slavií v rámci Evropské konferenční ligy.

První šanci si na konto připsal Florian Niederlechner. Rozhodně se ale nedá tvrdit, že by Andreasi Luthemu přidělala vrásky na čele. Jeho spoluhráč Niko Gießeslmann si počínal o poznání lépe, neboť přinutil Gikiewicze k výbornému zákroku. Minisouboj obou borců se za 120 sekund opakoval znovu. A dá se říci, že z něj jako vítěz vyšla branková konstrukce.

Následující desetiminutovka přinesla dva nepřesné pokusy - jeden z kopačky Niederlechnera, o druhý se postaral opět Gießelmann. Po půl hodině hry zkusil technický obstřel z hranice vápna Iago a Andreas Luthe si vysloužil divácký potlesk. Dočkal se jej i po následném rohu, jelikož si poradil s hlavičkou Reece Oxforda.

Po změně stran v dresu Augsburgu znovu zahrozil muž se sedmičkou na dresu. Jeho zakončení mnoho nescházelo. To v Unionu nosí číslo sedm Levin Öztunali, jehož střela se nepotkala s přesností. Další Gießelmannova snaha přišla vniveč. V 63. minutě si na centr Genkiho Haraguchiho naběhnul Marvin Friedrich a nutno dodat, že břevno se možná klepe ještě teď.

Hned potom přišel na hřiště Sergio Córdova a netrvalo mu příliš dlouho, aby nechal vyniknout Lutheho. V 74. minutě se naopak zapotil Gikiewicz, když si poradil jak se střelou Taiwa Awoniyiho, tak s dorážkou Andrease Voglsammera. V 85. minutě si oddychnul Niklas Dorsch, když po svém taktickém faulu uviděl v ruce sudího jenom žlutou kartu. A více pozoruhodných událostí už střetnutí mezi die Eisernen a die Fuggerstädter nenabídlo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele