Anglická Premier League souhrn - 25. kolo

02.02.2008, 15:43, aktualizováno 03.02.2008, 19:03
Komentáře a souhrny
Arsenal na půdě nebezpečného Manchesteru City nezaváhal a znovu získal náskok dvou bodů před Manchesterem United v čele tabulky. Rudí Ďáblové totiž dokázali na půdě Tottenhamu uhrát pouze remízu. Zaváhala i Chelsea, ta plichtila v Portsmouthu 1:1, branky zaznamenaly nové posily klubů Anelka a Defoe. Stejným výsledkem skončilo také nedělní střetnutí mezi Newcastlem a Middlesbrough. V dalším utkání Fulham otočil skóre s Aston Villou.

Manchester City - Arsenal FC 1:3

02.02.2008 13:45

Góly: 28. Gelson Fernandes - 9. Emmanuel Adebayor, 26. Eduardo, 88. Emmanuel Adebayor

Citizens dnes poprvé poznali hořkost porážky před svými domácími fanoušky. Proti Arsenalu tahali za kratší konec provazu a po útočném představení prohráli 1:3.

Hosté byli od začátku aktivnější, Manchester zahnali před jejich šestnáctku, jenže do vyložené šance se nedostali, a proto jako první zahrozili Citizens. Po chybě obrany Arsenalu se dostával do dobré příležitosti Ireland, jenže centr Corluky nezpracoval a míč lapil Lehmann. V 9. minutě poslal pozdrav Cristianu Ronaldovi v boji o pozici nejlepšího střelce Emmanuel Adebayor. Petrovovu špatnou přihrávku zachytil pozorný Bacary Sagna, potáhl míč dopředu, kde následně přihrál na úplně volného reprezentanta Toga, který vstřelil již sedmnáctý letošní gól.

Elano chtěl ihned odpovědět, ale s jeho dalekonosnou střelou neměl Lehmann sebemenší potíže. City toho až na překrásné sólo Petrova, kterého stejně nakonec obral o míč Gallas, moc nepředvedli, a proto přišel trest. Clichyho přetažený centr vrátil hlavou před bránu Adebayor, míč si hrudí zpracoval Eduardo a střelou z otočky překonal bezmocného Harta. Jenže dvougólové vedení nevydrželo Arsenalu moc dlouho. Už za dvě minuty se po přihrávce Corluky prosadil záložník Gelson Fernandes.

Další gólovku měl na své hlavě opět Adebayor, ale jeho nebezpečný pokus vychytal robinsonádou gólman Hart. Po nedostatečném důrazu v pokutovém území Manchesteru se ke střele dostal také kapitán William Gallas, svou dělovku ovšem poslal jen těsně vedle tyče. Na druhé straně pálil mimo z hranice pokutového území Petrov.

Druhý poločas začal obdobně jako ten první. Míč měl na kopačkách převážně Arsenal, ale opět se nedostával do zakončení. Nebezpečně zahrozil až v 57. minutě Adebayor, ale Harta nepřekonal. Obdobně si zanedlouho vedl Fabregas, který poslal míč ze dvaceti metrů nad.

Manchester byl blízko vyrovnání v 66. minutě. Vassell tísněn Sagnou pelášil na Lehmanna, ovšem německý gólman výborným skluzem míč vyrazil. Zanedlouho se "Kanonýři" po rohovém kopu domácích fotbalistů dostávali do přečíslení, jenže směr Eduardovy gólové přihrávky na úplně volného Fabregase vystihl obránce Ball a míč srazil na brankáře Harta, který jej lapil. V 78. minutě pálil z velké vzdálenosti Fabregas, avšak nepřesně. Manchester už na výborně pracující obranu Arsenalu nic vymyslet nedokázal a nakonec po dalším Adebayorovém gólu prohrál 1:3.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 1:1

02.02.2008 16:00

Góly: 21. Dimitar Berbatov - 90. Carlos Tévez

Svůj souboj na dálku s Arsenalem dnes prohrál Manchester United, když v prvním poločase herně nestačil na Tottenham a nakonec mohl být rád za remízu 1:1. United tak dovolili tak Kanonýrům, kteří nezaváhali v zápase proti Manchesteru City, dostat se do vedení s dvoubodovým náskokem.

Ďáblové přijeli na White Hart Lane jako favorité a proto bylo velkým překvapením, s jakou vervou se do nich domácí pustili. Jejich tlak přinesl ovoce ve 21. minutě, kdy otevřeli skóre trochu sporným gólem. S míčem do vápna se dostal Jenas, po souboji s Hargreavesem upadl a na zemi se dotkl míče rukou. Hrálo se však dál, v akci pokračoval Lennon, od brankové čáry poslal prudkou přihrávku před branku a tam Van der Sar vyrazil míč jen k nohám Dimitara Berbatova, který bez váhání rozvlnil síť. Nizozemský gólman si za protesty vysloužil jen žlutou kartu.

Pro Manchester obdržená branka znamenala nepříjemné procitnutí, nicméně ke zlepšení jeho výkonu nepřispěla. Hosté nakonec mohli být rádi, že na konci první půle odcházeli do šaten s výsledkem 0:1, protože tottenhamští útočníci si dokázali vytvořit několik slibných šancí.

O poločase Ferguson udělal jednu změnu – za Heargravese přišel na hřiště Carrick. Hra se na začátku druhé půle vyrovnala, ale ani jeden tým se nedokázal gólově prosadit, i přes veliké šance na obou stranách. V 60. minutě hosté dvojitě střídali – za Giggse přišel Nani a za Scholese Anderson. Postupem času byla stále zřetelnější "betonová" taktika domácích, která měla za následek ovládnutí středu hřiště Ďábly a z toho plynoucí zvětšující se jejich tlak.

Posledních deset minut zápasu bylo ve znamení drtivého náporu Manchesteru, který stále nemohl vyzrát na domácí obranu, přestože si Rooney, Tevez a Ronaldo dokázali vypracovat pěkné šance. Defenziva Tottenhamu se zhroutila až ve čtvrté minutě nastavení, kdy se po rohovém kopu prosadil právě Tevez a zajistil tak svému svému týmu alespoň jeden bodík.

Podle slov Sira Alexe Fergusona je pro Manchester výsledek 1:1, vzhledem k průběhu zápasu, dobrý. Naopak je prý ale znepokojen počtem žlutých karet, které jeho svěřenci vyfasovali. Vždyť hráči United obdrželi během tohoto zápasu sedm žlutých výstrah.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Ham United 1:0

02.02.2008 16:00

Góly: 45. Kevin Kilbane

Na JJB Stadiu se dnes konalo velké překvapení, když domácí Wigan dokázal díky brance Kilbanea porazit favorizovaný West Ham. Výhrou se Wiganu o něco vzdálil strašák v podobě sestupu z Premier League a naproti tomu pro West Ham prohra znamená zmenšení šancí zahrát si v příštím roce kýžené evropské poháry.

První půle začala v "líném" tempu. První vážnější narušení tohoto klidu přinesla ve 23. minutě nevyužitá slibná příležitost domácích po dobře zahraném rohovém kopu. Po této šanci se hra opět uklidnila a až těsně před poločasem přišla další šance – tentokrát klíčová pro celý zápas. Kilbane hlavičkou krásně překonal brankáře Greena a poslal svůj Wigan do vedení.

Do druhé půle nastoupili domácí sebevědomě, dokonce mohli zvýšit vedení, ale Brown svou tutovou šanci nevyužil. Kupodivu West Ham ani ve druhé půli nedokázal dostat domácí celek pod tlak a naopak mohl být rád, že neinkasoval další branky. Do vážnějších šancí se totiž dostali ještě Valencia a Brown, nicméně je promarnili. Po vydařeném výkonu tak domácí celek zaslouženě vyhrál 1:0.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Chelsea FC 1:1

02.02.2008 16:00

Góly: 64. Jermain Defoe - 55. Nicolas Anelka

Oba týmy toužily v dnešním vzájemném střetnutím po výhře. Po napínavém a atraktivním průběhu si však musely body rozdělit.

Portsmouth s Milanem Barošem v základní sestavě vystřelil na bránu svého soupeře jako první a byl u toho právě český reprezentant. Tísněný Belletim zamířil ovšem z rohu pokutového území vysoko nad. Podobným pokusem se na druhé straně prezentovala také Chelsea, konkrétně Ballack. V 11. minutě si Kranjčar elegantně obehrál Carvalha a vyslal na Petra Čecha pozemní, ale nepřesnou střelu.

Skutečné ohrožení brány přišlo o pár okamžiků později. Zhruba z 25 metrů vypálil tvrdě Lassana Diarra a český gólman ve službách Chelsea se musel natáhnout, aby míč vychytal. V 21. minutě pálil po skrumáži před bránou hodně nad Wright-Phillips. Výborné domácí fanoušky vyvedl alespoň trochu z nudy opět dalekonosnou střelou Diarra, jenže ani on nemířil přesně. Jasnému gólu Blues zabránil v 33. minutě vyražením míče z brankové čáry po hlavičce Ballacka záložník Kranjčar.

Hned z protiútoku vybojoval Portsmouth roh. Ten zahrál Davis, svým centrem našel hlavu Pamarota, který následně trefil břevno brány. Pár minut před přestávkou zachytil přihrávku Makeleleho těsně před pokutovým Milan Baroš, přes tři protihráče ovšem projít nedokázal. V nastaveném čase přišla velká příležitost Anelky, kterému se ale do střely položil gólman James a vychytal jej. Následná střela Maloudy letěla nad.

K první přímé konfrontaci českých reprezentantů Čecha s Barošem došlo v 47. minutě. Defoe se přes několik protihráčů probil až do pokutového území, vystřelil, ale Čech jeho pokus vychytal. K dorážce se však dostal útočník z Vigantic, jenže pozemní a nepříliš silnou střelou nastřelil pouze brankářskou jedničku Chelsea.

V 52. minutě obešel Ashley Cole i gólmana Jamese, ale jeho střelu mířící do prázdné brány vyrazil obětavým zákrokem obránce Hreidarsson. Podobné štěstí už ovšem portsmouthský brankář neměl o tři minuty později. Centr Maloudy vrátil před bránu Joe Cole, našel nikým nehlídaného Nicolas Anelku a ten poslal hosty do vedení.

Velkou pochvalu zasloužil v 65. minutě Milan Baroš, výborně totiž odstavil stopera Alexe, prodloužil hlavou nakopnutý míč na Defoa a ten při své premiéře vyrovnal na 1:1. Portsmouth po vstřeleném gólu výrazně ožil a dostal Chelsea pod tlak. Ten vyvrcholil opět výbornou příležitostí Defoea. Tomu však vběhl pod nohy Čecha a anglický útočník nakonec mířil vedle.

Hned z protiútoku však zahrozil Wright-Phillips, který se snažil přehodit Jamese. To se mu sice povedlo, ale nakonec netrefil bránu. Atraktivní zápas nabídl už klidnější konec. Po devadesáti minutách se nakonec museli oba trenéři spokojit pouze s bodem.

Více informací k zápasu

Reading FC - Bolton Wanderers 0:2

02.02.2008 16:00

Góly: 33. Kevin Nolan, 58. Heidar Helguson

Premiéra Marka Matějovského v základní sestavě Readingu nedopadla pro jeho tým vůbec dobře. The Royals nestačili v domácím prostředí na podobně v tabulce postavený Bolton a prohráli 0:2. Český reprezentant navíc zavinil penaltu.

Po vzájemném úvodním oťukávání přišly šance na obou stranách. V 18. minutě musel zasáhnout proti útočníkovi Litovi až gólman Jaaskelainen. Útočník Readingu by se jinak dostával do stoprocentní gólové příležitosti. O pár sekund později dal o sobě vědět také Bolton. Po centru Taylora se dostal k hlavičce Helguson, ale jeho hlavička z dobré příležitosti byla nepřesná.

Ve 23. minutě přišel neslavný moment českého reprezentanta Matějovského. Ten v pokutovém území fauloval Steinssona a rozhodčí Dowd nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Matt Taylor, ale pozemní střelu mířící do levého rohu s velkým štěstím vychytal gólman Hahnemann. Reading už tolik štěstí neměl v 34. minutě. Po přímém kopu Daviese se přesně trefil kapitán Kevin Nolan. Wanderers mohli dokonce v prvním poločase své vedení ještě pojistit, ale hlavička Taylora po centru Daviese nebyla přesná.

Bolton se ale nakonec přeci jen vedení 2:0 dočkal. V 57. minutě vypálil tvrdě útočník Davies, ale jeho střela v síti ještě neskončila. Míč se odrazil k jeho útočnému partnerovi Helgusonovi, který si počínal jako pravý kanonýr. Nepříznivě vyvíjející se průběh mohl alespoň trochu zlepšit záložník Stephen Hunt, ale z jeho pokusu nakonec byl jen roh. Tlak Readingu málem vyvrcholil v 68. minutě. Shorey vypálil na Jaakelainena z přímého kopu dalekonosnou střelu a finský gólman měl co dělat, aby jí vyrazil.

Ani jeden tým se už do ofenzívy po zbytek utkání nehnal, gól nepadl, a proto většina fanoušků opouštěla Madejski Stadium zklamaná.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Derby County 1:1

02.02.2008 16:00

Góly: 68. Sebastian Larsson - 89. Emanuel Villa

Derby potvrdilo zvedající formu. Po senzační remíze z minulého kola proti Manchesteru City dnes stejným výsledkem vybojovalo bod také v Birminghamu.

Domácí fotbalisté byli od začátku na hřišti pánem. Nechybělo moc a už po osmi minutách hry mohli vést. Po Larssonově centru hlavičkoval Kapo, ale jeho pokus skončil nad bránou. Tentýž hráč o pár okamžiků později udělal hned ze dvou obránců "Beranů" solné sloupy, dostal se ke střele, ale nakonec trefil jen tyč.

Hosty většinou zachraňoval až gólman Caroll, který se několikrát vyznamenal výborným zákroky jako například při přímém kopu Larssona. Birmingham se nakonec v prvním poločase přeci jen prosadil. Míč za záda Carolla dostal O’Connor, ten však nemohl být uznán pro ofsajd.

První skutečná příležitost Derby přišla v 53. minutě. Po rohovém kopu nastřelil tyčku Robert Earnshaw, míč se k němu vrátil zpět, ale velšský záložník i svým druhým pokusem trefil pouze brankovou konstrukci. Zasloužený gól přišel pro Birmingham v 68. minutě. Murphy utekl po křídle, odcentroval a našel hlavu Larssona, jeho pokus vychytal Caroll, ale na dorážku z voleje byl už krátký. Jenže Blues nedokázali vedení udržet . Tři minuty před koncem normální hrací doby se prosadil hlavou střídající Emmanuel Villa.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Everton FC 0:0

02.02.2008 16:00

Góly: -

Jediné utkání dnešního programu, které divákovi nenabídlo ani jeden gól, bylo v režii především Evertonu. Vytoužené brance byli svěřenci Davida Moyese několikrát blízko, většinu gólových příležitostí hasil až gólman Brad Friedel.

Ani jeden tým se ze začátku do útočení nehnal, jelikož si oba uvědomovaly důležitost bodového zisku, a proto šanci, která by zaváněla gólem diváci viděli až ve 28. minutě. Španělský záložník ve službách Evertonu Mikael Arteta předvedl úchvatné sólo, po kterém nebezpečně vypálil na Friedela, ale vybojoval pouze roh. Jeho exekuce se ujal Cahill a přesným centrem našel hlavu Osmana, který poslal míč jen těsně mimo bránu.

Čtyři minuty před koncem normální hrací doby obešel hostujícího Bainese záložník Bentley, ale svou střelu poslal nad. Poslední slovo měl ovšem Everton. Po centru z rohu hlavičkoval jen těsně vedle stoper Jagielka.

Blackburn vstoupil do druhé půle skutečně impozantně. Už v první minutě musel gólman Howard zasahovat při střele z přímého kopu Davida Bentleyho. Rovers měli v dnešním utkání také velkou dávku štěstí. V 56. minutě totiž nastřelil tyčku záložník Fernandes. Velkou křivdu cítili domácí hráči po střele McCartyho, kterou podle nich tečoval rukou v pokutovém území stoper Khizanišvili. Hlavní arbitr Alan Wiley ale nechal pokračovat ve hře.

V 74. minutě byl kanonýr z Jihoafrické republiky blízko gólu. Tentokrát s pomocí svého útočného kolegy Roque Santa Cruze prošel přes tři protihráče, ovšem nakonec vyslal na Howarda slabou střelu, navíc mířící přímo do náruče amerického gólmana. A když gólem neskončila ani příležitost mladíka Jamese Vaughana, oba týmy se rozešly po bezbrankové remíze smírně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 3:0

02.02.2008 18:15

Góly: 57. Peter Crouch, 69. Fernando Torres, 89. Steven Gerrard (pen.)

Po nemastné, neslané prvním půli se Liverpool po přestávce rozstřílel a nakonec vyhrál 3:0. Svěřenci kouče Beníteze si tak mohli hlasitě oddychnout, po pěti zápasech opět dokázali vyhrát.

Hostující kouč Roy Keane byl už v sedmé minutě zápasu donucen sáhnout k prvnímu střídaní. Po jednom ze souboji zůstal na zemi ležet Kieran Richardson a na trávník se už vrátit nedokázal, nahradil jej Prica. Liverpool dostal Sunderland už od úvodních minut pod tlak, jenže až na příležitost Crouche toho k vidění moc nebylo.

Ve 23. minutě pálil z velké vzdálenosti Javier Macherano, ale moc práce Gordonovi nenadělal, míč letěl zhruba metr nad bránou. Bohužel, jestli někdo očekával, že se Liverpool do svého soupeře od počátečních minut zakousne a bude útočit, musel být zklamán. Reds byli sice lepším týmem, výraznější příležitost si však dlouhou dobu nemohli vypracovat.

Naopak na druhé straně se do dobré šance dostával Jones, ale na poslední chvíli mu míč odkopl stoper Škrtel. Skutečná gólovka přišla pro Liverpool ve 38. minutě. Pennant si obešel dva protihráče, odcentroval do pokutového území, kde v těžké pozici našel Torrese, jehož hlavička ovšem skončila pouze v náručí gólmana Sunderlandu. V nastaveném čase se do šance hnal Lucas, byl však v rámci pravidel zastaven.

Na roli spasitele si v 57. minutě opět zahrál Peter Crouch. Proti Aston Ville zařídil alespoň bod, dnes poslal Liverpool do vedení. Míč za Gordona záda dostal hlavičkou po centru Stevena Gerrarda. Reds mohli své vedení pojistit, o pár sekund později pálil nebezpečně Fernando Torres, gólmana Sunderlandu však nepřekonal.

Black cats děkovali gólmanovi Gordonovi znovu v 63. minutě, a to když vychytal nádhernou ránu Crouche. Náskok Liverpoolu však nakonec zvýšil Fernando Torres, který utekl obraně Sunderlandu a bez větších potížích vstřelil už dvanáctý gól letošní sezóny. Jenže dvougólové vedení nemuselo Reds vydržet moc dlouho. Po střele Murphyho očividně zahrál rukou v pokutovém území Carragher, ale rozhodčí Styles nic neviděl, a proto se pokračovalo dále.

Jenže Liverpool v posledních minutách polevil, a proto se zbytečně dostával pod tlak. Hlavičku Chopry s velkými problémy vychytal Reina, pět minut před koncem pálil nad z přímého kopu aktivní Murphy. Jako poslední ovšem opět udeřili domácí. V poslední minutě byl v pokutovém území faulován Pennant a následnou penaltu se štěstím proměnil kapitán Steven Gerrard.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Middlesbrough FC 1:1

03.02.2008 14:30

Góly: 60. Michael Owen - 87. Robert Huth

Krize Magpies pod koučem Kevinem Keeganem stále pokračuje. Bývalý tým Davida Rozehnala se sice v dnešním zápase dostal do vedení jako první, jenže hosté v závěrečných minutách vyrovnali a nakonec sahali po plném bodovém zisku.

Newcastle se snažil hned od začátku ukončit sérii pěti zápasů bez vstřeleného gólu a dokonce se mu to povedlo. Barton vybojoval roh, jeho exekuce se ujal Emre a po skrumáži před bránou se prosadil Michael Owen, jenže rozhodčí viděl faul na brankáře Schwarzera, a proto i po tomto okamžiku zůstalo skóre nezměněno.

Anglický útočník ve službách Magpies se prosadil i ve 20. minutě, ale ani tentokrát nemohl být jeho gól uznán, jelikož míč se už při centru Emreho dostal za brankovou čáru. První skutečná gólová příležitost přišla pro Middlesbrough o deset minut později. Z úhlu po zemi vypálil Aliadiere, ale Givenovi moc velké problémy nenadělal. S ubíhající minutami se Boro čím dál více dostávalo před bránu Newcastlu, ale na stavu už nic nezměnilo.

Trápení domácích fotbalistů pokračovalo i po přestávce. Naopak svěřenci kouče Southgatea procházeli přes obranu "Strak" bez větších potíží. Dalekonosnou střelu vypálil Downing, jeho pokus s problémy vyrazil Given, ovšem pouze k O’Neillovi, který však zakončoval z ostrého úhlu mimo. Newcastle se ujal vedení v 60. minutě, kdy se po centru Emreho trefil hlavou jeden z nejmenších hráčů na hřišti – Michael Owen. Gólman Schwarzer byl bez šance.

Další tutovku spálil O’Neill zhruba dvacet minut před koncem. Poté, co si obehrál Cacapu, se dostal do slušné palebné pozice, ale netrefil bránu. Sedmdesátá devátá minuta přinesla Middlesbrough velkou příležitost k vyrovnání. Po střele Downinga se k dorážce dostával střídající Dong-Gook, před ním však na poslední chvíli odkopl míč Cacapa.

Zvýšená aktiva se hostům vyplatila. Bezmocného Givena překonal hlavou německý stoper Robert Huth. Ovšem už za minutu se mohl stav znovu změnit. Wheater pálil z otočky, ale naštěstí pro Newcastlu přímo do míst, kde stál Given. Boro se však s bodem spokojit nechtělo. V nastaveném čase trefil z přímého kopu Downing tyčku.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 2:1

03.02.2008 17:00

Góly: 73. Simon Davies, 86. Jimmy Bullard - 69. Aaron Hughes (vl.)

Záchrana je opět o něco blíž. Cottagers musejí být po dnešním zápase nadmíru spokojeni. Po dlouhé době opět vyhráli ligový zápas a na poslední záchranářskou pozici nyní ztrácí už jen tři body.

Fulham začal poměrně aktivně. Ve druhé minutě pálil z přímého kopu Jimmy Bullard, jeho ránu ještě přizvedl jeden hráč ze zdi a míč nakonec proletěl jen těsně nad bránou Aston Villy. Z následného rohového kopu domácí fotbalisté nic nevytěžili. Také druhá příležitost vznikla po přímém kopu. Po centru Daviese hlavičkoval nepřesně Hageland. Poměrně nudná předváděná hra, odehrávající se především ve středu hřiště, pochopitelně moc šancí nenabídla, a proto diváci děkovali za každou střelu. Tu nejvážnější měl Shaun Maloney, ale nemířil přesně. Aston Villa byla směrem dopředu určitě nebezpečnější, jenže gól vstřelit nedokázala.

Sedmý letošní gól měl na hlavě v 53. minutě Clint Dempsey, ale svůj pokus poslal mimo tři tyče. Ani ve druhém poločase to lahodná podívaná pro oko diváka nebyla. Další střelu, která alespoň trochu zaváněla gólem, vyslal na bránu Harewood, ale s jeho ránou z otočky si Niemi poradil.

Aston Villa se do vedení dostala v 69. minutě, kdy si nešťastně srazil míč do brány domácí stoper Hughes. Příznivý stav však svěřenců trenéra Martina O‘Neilla nevydržel moc dlouho. Už za čtyři minuty bylo opět vyrovnáno. Po přihrávce Jimmyho Bullarda se prosadil Simon Davies. Fulham dokázal téměř nemožné. V závěrečných minutách totiž proti výborně hrajícím Villans vstřelil druhý gól. Ten měl na svědomí Bullard, který se ukázkově trefil z přímého kopu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC25186152:1860
2.Manchester United25184349:1258
3.Chelsea FC25166338:1754
4.Everton FC25135740:2344
5.Liverpool FC241110340:1743
6.Aston Villa25118644:3341
7.Manchester City25118632:2841
8.Blackburn Rovers25109632:3139
9.Portsmouth FC25108735:2638
10.West Ham United24106829:2236
11.Tottenham Hotspur25781045:4129
12.Newcastle United25771128:4328
13.Middlesbrough FC25681122:3826
14.Bolton Wanderers25671226:3425
15.Wigan Athletic25651424:4023
16.Sunderland AFC25651424:4523
17.Reading25641530:5222
18.Birmingham City25561424:3721
19.Fulham FC253101225:4319
20.Derby County25161813:529

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (47)

Přidat komentář
Slejdy

arsenal jede .. adebayor je buh

Reagovat
M11

to je teda... krasny kurz 1.85

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ade, super. Ještě že Togo nepostoupilo na AFN, to nvm, kde arsík byl

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor,Adebayooooor give him the ball and he will score

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co má bejt???

Reagovat
smazaný uživatel

no docela zábavný, aby hráče nechtěli kvůli jeho zadku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš si připsal asistenci, to se cení...

Reagovat
-Kopy-

A celkově to bylo dobré, dokázal udržet balon, bylo na něj spousta faulů (ten od Makeleleho ) a ještě v prvním poločase jak si obhazoval Belletiho tak měla bejt penalta.

Reagovat
-Kopy-

Portsmouth - Chelsea pěknej zápas, remíza zasloužená, rozhodčí chvílema hodně hořeli...

Každopádně Baroš dobrej výkon, každým zápasem se bude zlepšovat, s Defoem mu to šlapalo.

Kubo kdeseš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlásím, že jsem zde. Já čučel na zápas MaU - Tottenham, na Baroše jsem jen přepínal a to jen v prvním poločase a tam hrál nic moc, ale co čtu, tak v druhým i nahrál na gól. Hodnocení, jestli se bude zlepšovat bych si nechal na později až těch zápasů odehraje víc.

No ale při Feninově výkonu se o útok repre nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Navíc zas tak dobré to nebylo, Defoe byl cítit mnohem víc.

Reagovat
-Kopy-

Musíš počkat na příští zápas, pak přiletí další vlaštovka.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky né

Reagovat
GEGE

to snad neni mozne jak dlouho se to stesti bude Manchasteru drzet? to je hnus neodpiskana penalta po ruce Evry,pak nechapu co ten rozhodci piskal pri tom souboji Dawson vs Sar co ten predvedl za divadylko a rozhodci mu to sezral jak s navijakem jinak likvidacni faul Naniho na Chimbondu jen zluta?F.ck öff Red Debils

Reagovat
Liquid

Arsenalu ale dnes pomohli rozhodčí mnohem víc, 2.gól jasný ofsajd a pak průnik Petrov kdy šel sám na brankáře chybně ofsajd pískli

Reagovat
fantomas

tjn, ještě řekni, že nevyhráli zaslouženi, bud 2:1 nebo 3:1 to už vyjde na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ty si pekny ocas,united meli po dlouhe dobe stesti.Treba takova Chelsea ta ho ma porad a ve vsem

Reagovat
PJ

Ruka Evry byla, ale taky byla ruka pred kolem Tottenhamu. Takze klidek. A faul Naniho byl ostrej, ale ne likvidacni, byl to faul ze hry, za to se cervena nedava. Jeste neco?

Reagovat
Slejdy

jn na pytel rozhodci .. melo byt tak 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že místní zaslepenou ManU komunitu dojmeš takovým pláčem? Pravda, ManU byli dneska marní a dle mého si dneska neslaoužili bod, ale možná tak nakopat koule, ale v podstatě si za to můžou Spurs sami. Konkrétně za to může Ramos, který ve vypjatém závěru pošle do hry vypatlaného O'Haru, který by neohlídal ani křečka v klecy, natož Teveze ve vápně, takže navzdory tomu, že Spurs byli o něco lepší, můžu klidně tvrdit že remíza byla zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzný gól, za ktorý predsa nemôže Ramos či nebodaj O'Hara. Bola to štandardná situácia a všetci boli vo vápne, zvaľovať to na jedného hráča je nezmysel, aj keď je O'Hara kokyto z Championship. Slepice to majú proste predurčené, stratiť víťazné zápasy v posledných fázach zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl to není, Tevez byl jednoznačně jeho hráč a i když se tam pak válel skutečně nádherně tak Tevéze prostě neuhlídal tudíž to lze svalovat na něj.

Reagovat
Shevchenko

Tohle celkem nechápu, každopádně na místě FA bych udělal vyjímku, pro Baroše by byl jeho odchod veliké plus. Každopádně nechápu Tottenham, oni chtějí hrát se třemi útočníky? Ale třeba by mohl někdy dostat šanci Pekhart.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si jako myslíš, že FA zajímá co je dobře pro Baroše? Měli na to měsíc a za to, že to dotáhnou pět minut před půlnocí a ještě v tom maj bordel si můžou jedině sami. Vyjímku bych nedával už jenom ze zásady, ať si sami vyžerou, jací jsou to idioti a taky by potom chtěl podobnou vyjímku každý. A jestli to Baroš chce hrát, tak si to místo musí zasloužit, ať je konkurence jakákoli, jako každý jiný fotbalista.

Reagovat
Radin

vandertom, 02.02. 10:19

Chelsea prohraje v Portsmouthu,Tottenham remizuje s United,Arsenal vyhraje v Citiziens...mam to za 50,- //hustě ty

Reagovat
smazaný uživatel

škoda...blba Chelsea....

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Videli ste dnes Tottenham ? Boli taki "zivelni" (dravi, vybusni). Tym sa vyznacovala Sevilla pod vedenim Ramosa, tym sa napriklad vyznacoval i Liverpool v minulych sezonach, ked dokazal zahrat paradny tempo futbal. V tejto sezone su v tomto smere vsak podstatne slabsi a udajne sa to da pripisat odchodu Ayesterena.

Dufam, ze tuto "zivelnost: uvidim v buducej sezone v Barcelone.

Reagovat
-Kopy-

Ramos je fantastický trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu dojde dech,tak za 3,4 kola

Reagovat
fantomas

tjn, hlavně že tomu zatim všechno nasvědčuje

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bednar vitezny gol,Fenin hatrick,Baros taky prej nejake zlepseni,Vlcek v tydnu 2 branky.Doufam ze Bruckner prestane uvazovat"koncepcne"a da misto Kulice konecne sanci Bednarovi,ktery rozhoduje zapasy jak na bezicim pase.Jinak bych co se tyce utoku nechtel byt v jeho kuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

2 světlé momenty pana Baroše nic neznamenají..je špatnej a bude mu patřit lavička..nebrat na EURo at žije FENIN...

Reagovat
fantomas

další zatracovatel ...kterej absolutně nemá svý argumenty podložený

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

pri zapase Liverpoolu a golu Crouche necentroval Gerrard ale Carragher z prava to sem videl poprve ze Carra zrobil klidku a pak odcentroval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady jen tak pro zajímavost vám sem zkopíruju co řekl Ferguson v tradičním pozápasovém hodnocení:

"We had seven booked but my problem is with the referee."

"Ronaldo is hacked down, but Jermaine Jenas gets nothing. Then Wayne Rooney is booked for diving, Tom Huddlestone dives and is not booked. It's chaos."

Člověk by řekl, že za těch 25 let by už moh mít nějakou zkušenost s tím, že jeho tým ne vždy zahraje dobře a taky by čekal, že by už to mohl přiznat. Nevím, co ho vede k tomu se chovat takhle dětinsky a pořád se na něco vymlouvat (v tomto případě na manažera). U mě osobně tímhle hodně klesá

Reagovat
smazaný uživatel

*oprava : (v tomto případě na rozohdčího samozřejmě )

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan je trénerská múmia. Hrať s takýmto štýlom sa hralo možno pred 15-20 rokmi, ale teraz je to už naivita. Bojovnosť uprieť Strakám nemožno, ale nechápem Keegenovo rozhodnutie poslať Rozehnala preč, trebárs miesto tragického Cacapu, ktorý si pomaly môže v kúskoch tykať s Titusom Bramblom.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska předvedl Cacapa hodně slušný výkon.. prostě největší chybu vidím v tom, že hraje Butt.. a ofenzíva Newcastle je hodně bezzubá.. Hráči Boro oproti nim působili jako mistři, Newcastle nedokázal zakombinovat bez toho aby aspoň jednu přihrávku neposral.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, zabudol som na dreveného Butta, ktorý nielenže nevedel nič vymyslieť, ale aj hodne kazil, detto Burton či Smith. Avšak ten aspoň občas bojoval. Duff je po zranení úplne mimo formy. Na druhej strane, Minimálne jeden z neuznaných gólov mali platiť, čo však nič nemení na fakte, že zápas si Straky pos.rali samy. Cacapa v prvom polčase predviedol zopár kiksov a infarktových stavov, takcý menších ale predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, jednoznačně chybí mezihra a nějaký kreativní hráč...

Reagovat
Devil

Rozehnal byl strasnej !!!! Cacapa proti Boro zahral celkem dobre ! Keegan nemuze behem 14 dni predelat kadr Newcastle tak , aby to slapalo jako kdysi ! Prvni neuznany gol strak mel platit !

Reagovat
Slejdy

proc ja jim zase tak veril

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele