Premier League - souhrn 25. kola: Arsenal drží vedení

24.02.2023, 22:59, aktualizováno 26.02.2023, 16:32
Komentáře a souhrny
Gabriel Martinelli (© AFP)

Na čele tabulky bude rovněž po tomto kole Arsenal, Kanonýři uspěli v Leicesteru a vystačili si s jednou brankou. Manchester City odpověděl výhrou nad Bournemouthem. Tottenham zvládl další londýnské derby, tentokrát zdolal trápící se Chelsea. West Ham po změně strany rozprášil Nottingham, důležité tři body má Leeds, Liverpool si nespravil náladu na půdě Crystalu Palace...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 2:0

26.02.2023 14:30

Góly: 46. Oliver Skipp, 82. Harry Kane

Potterova Chelsea v rámci londýnského derby s Tottenhamem Hotspur na hřišti naprosto vyhořela a po dalším nepřesvědčivém výkonu prohrála 0:2. Spurs se pod zastupujícím manažerem Stellinim i nadále daří, o výhru se zasloužil krásným gólem Skipp a v závěru nadobro rozhodl svým osmnáctou brankou v sezóně Kane.

První poločas se rozjížděl velmi pomalu, ani jeden z týmů nedokázal svého soupeře na delší dobu zatlačit a o první nebezpečnou střelu se zasloužil až ve 27. minutě domácí Højbjerg. Ten po krásné kombinaci ve středu hřiště vyslal na Kepovu branku tečovanou střelu, která doskákala až do tyče. V té době už na hřišti nebyla klíčová postava obrany Chelsea, a to Thiago Silva, jenž musel pro své zranění střídat a nahradil jej Wesley Fofana.

V dalších minutách bylo vidět hodně emocí na obou stranách, mnoho potyček a tvrdých zákroků. Do konce první půle pak ještě prověřil domácího brankáře Forstera tvrdou střelou doprostřed branky Raheem Sterling. V nastavení se pak ohnal po Emersonovi pěstí Hakim Ziyech a rozhodčí Attwell mu ukázal červenou kartu. Po prověření situace VAR však sudí změnil názor, a Ziyech tak do šaten odešel jen s kartou žlutou.

Do druhého poločasu se vtrhli domácí nejlépe, jak mohli. Hned po deseti vteřinách se dostal do obrovské šance Emerson, brankář Kepa ho však s pomocí obránců dokázal vychytat. Odražený míč si však našel Skipp, který vystřelil zpoza vápna přesně pod břevno soupeřící svatyně a nádherným gólem otevřel skóre.

Fanoušci Chelsea, kteří už pár týdnů dávají jasně najevo svůj nesouhlas s vedením klubu, byli svědky dalšího nepřesvědčivého výkonu svého týmu. Laxní přístup hostujících obránců vyvrcholil v 82. minutě, kdy nechali po rohovém kopu na zadní tyči naprosto nehlídaného Kanea. Anglický reprezentační útočník se k míči dostal a bez problémů doklepl míč do odkryté branky - 2:0.

Chelsea se tak po další prohře nachází v tabulce až na desáté příčce, Spurs si udrželi čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 0:0

25.02.2023 20:45

Góly: -

Crystal Palace remizoval ve 25. kole Premier League s Liverpoolem 0:0. O největší šance zápasu se postarali Mateta a Salah, oba však nastřelili pouze břevno. Hosté tak nedokázali nad domácím týmem vyhrát ani podruhé v tomto ročníku a opět si připsali jen bod.

V úvodu zápasu se zaskvěli oba brankáři. Ve 14. minutě se v pokutovém území dostal k balónu Mateta, ale jeho následnou střelu mířící k levé tyči výtečně zlikvidoval Alisson. Hosté zahrozili o pět minut později, kdy Jota napálil odražený míč, proti prudké střele však jistým zákrokem zasáhl Guaita. Ve 25. minutě měli domácí výhodu přímého kopu, na centrovaný balón si nejvýše vyskočil Guehi a hlavou jen těsně minul levou tyč.

Ve 32. minutě se opět ke slovu dostal Liverpool, aktivní Gakpo vyslal ze střední vzdálenosti prudkou střelou, která k jeho smůle pouze trefila jednoho z bránících hráčů, Ve 41. minutě zakončil krásnou sólovou akci střelou pod břevno Salah, nicméně jeho pokus bravurně zneškodnil pozorný Guaita. O minutu později mohl jít Crystal Palace do vedení, to by ovšem Mateta musel v obrovské příležitosti mířit lépe, a ne pouze orazítkovat břevno.

Po přestávce se do první velké šance dostal Liverpool. Střela z pokutového území ovšem jen nastřelila horní tyč. V 57. minutě se proti prudkému pokusu Matipa opět vyznamenal Guaita, a již poněkolikáté tak podržel Crystal Palace. Poté už zápas neměl tak vysoké tempo, a proto v 71. minutě poslali oba trenéři do hry nové tváře. Do konce utkání už se každopádně diváci žádné tutovky nedočkali, takže se nakonec týmy rozešly smírem po bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 1:4

25.02.2023 18:30

Góly: 83. Jefferson Lerma - 15. Julián Álvarez, 29. Erling Haaland, 45. Phil Foden, 51. Chris Mepham (vl.)

Manchester City si snadno poradil s nováčkem z Bournemouthu a po výhře 4:1 zůstává v kontaktu s vedoucím Arsenalem. Hosté o svém vítězství rozhodli již v první půli, kdy se trefil Alveraez, Haaland a v nastavení první půle také Foden. V druhém dějství domácí dorazil ještě vlastní gól Mephama, v závěru se na korekci skóre zmohl ještě záložník Lerma.

Hosté začali od úvodu aktivně, drželi míč, diktovali tempo utkání a po patnácti minutách přišla zasloužená odměna. Gündogan hezkým padáčkem za obranu uvolnil Fodena, tomu ještě vypíchl míč brankář, ale útočník Haaland už mohl zakončovat a svým projektilem orazítkoval břevno, zatímco dobíhající Alvarez míč uklidil do sítě. Navýšit vedení mohl stoper Dias, jeho hlavička po rohovém kopu ale zamířila vedle.

Po půlhodině hry se skóre měnilo podruhé a znovu u toho byla dvojice Gündogan - Foden. Prvně jmenovaný si chytře zaběhl za domácí obranu a hezkým centrem našel před odkrytou svatyní Fodena. Tomu ale zakončení nsesedlo, naštěstí pro něj si míč našel Haalanda, který jej pohodlně dopravil do sítě. V nastaveném čase prvního poločasu ještě vyrobil obrovskou hrubku domácí Billing, který chyboval v rozehrávce a do samostatného úniku vyslal Fodena, který se nemýlil.

Na startu druhého poločasu si po velkém závaru v domácím vápně míč našel útočník Alvarez a jeho střelu si do sítě nešťastně srazil obránce Mepham a rozdíl ve skóre tak už byl čtyřbrankový. Velkou šanci na snížení měl útočník Solanke, ten ale po rohovém kopu nedokázal míč protlačit přes hradbu těl. Domácí se ale čestného úspěchu přece jenom dočkali, když si po zpětné přihrávce a přiťuknutí Solankeho mohl gólovou oslavu užít záložník Lerma.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 0:2

25.02.2023 16:00

Góly: 63. Ollie Watkins (pen.), 81. Emiliano Buendía

Aston Villa zvítězila ve 25. kole Premier League na půdě Evertonu 2:0. Za hosty se v 63. minutě prosadil z pokutového kopu Watkins, čímž potvrdil výbornou formu z posledních týdnů. V 81. minutě ještě pojistil vítězství střídající Buendía.

Již ve 2. minutě zápasu obdržel za nevybíravý zákrok žlutou kartu domácí Onana. V 7. minutě viděli diváci první šanci, McGinn se pokusil ohrozit brankáře střelou z dálky, ale jeho zakončení scházela potřebná přesnost. Vzápětí na druhé straně zneškodnil Martínez jedovatý pokus Iwobiho. Ve 24. minutě to zkoušel střelou z hranice vápna Doucouré, jeho ránu ovšem zblokoval jeden z obránců soupeře. O několik minut později dopadla stejným způsobem střela Iwobiho.

Ve 35. minutě podržel Aston Villu bravurním zákrokem Martínez, který fantasticky zlikvidoval Onanovu hlavičku zblízka. V závěru prvního poločasu ještě střílel z dobré pozice Maupay, jeho střelu doprostřed brány však Martínez bez problému pokryl.

Na další šanci čekali diváci až do 60. minuty, kdy Watkins v ideální pozici zakončoval k pravé tyči, Pickford ale předvedl skvělý zákrok a svůj tým podržel. V 62. minutě byl v pokutovém území faulován McGinn a rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík. Exekuce pokutového kopu se ujal Watkins a střelou do šibenice nedal Pickfordovi šanci. Watkins pokračoval ve výborném výkonu a v 75. minutě nebezpečně pálil ze střední vzdálenosti, Pickford se ovšem nenechal rozhodit a připsal si jistý zákrok.

V 82. minutě už to bylo o dva góly. Přesnou přihrávku obdržel ve vápně střídající Buendía a střelou k levé tyči poslal hosty do vedení 2:0. Aston Villa dvougólový náskok udržela do konce zápasu a ukončila tak sérii tří porážek v řadě.

Více informací k zápasu

Leeds United - Southampton FC 1:0

25.02.2023 16:00

Góly: 77. Júnior Firpo

Leeds porazil ve 25. kole Premier League Southampton 1:0. Souboj předposledního týmu s posledním dopadl lépe pro domácí, kterým v 77. minutě vystřelil tři body Firpo. Nový manažer Javier Gracia tak zažil na Elland Road úspěšnou premiéru a připsal si s týmem první vítězství.

Hosté začali utkání aktivně a do první šance se dostal Sulemana, který ovšem ve slibné pozici mířil vedle. V 9. minutě se dral do zakončení Gnonto, ale jeho střelu jeden z hostujících obránců zblokoval. Ve 22. minutě se ocitl ve výborné příležitosti Aaronson, svůj pokus však poslal těsně vedle. O tři minuty později to byl znovu americký záložník, jenž tentokrát zakončoval zblízka, ale ani napodruhé gólmana nepřekonal.

Ve 39. minutě pálil k levé tyči hostující Onuachu, Meslier však předvedl pohotový zákrok a nepřipustil změnu skóre. Na druhé straně neuspěl ve 44. minutě McKennie, který poslal střelu z hranice vápna vedle.

Po přestávce se hra výrazně zpomalila a na hřišti se hlavně bojovalo. Oba manažeři se rozhodli oživit zápas několika střídáními. V 72. minutě sehrál Leeds pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Summerville, s jeho následnou střelou si však poradila pozorná obrana.

Gólový půst nakonec ukončili domácí. V 77. minutě Harrison našel krásnou přihrávkou Firpa a ten střelou doprostřed brány otevřel skóre utkání. Do konce zápasu už se diváci žádné vyložené šance nedočkali, a tak Leeds porazil Southampton 1:0.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 0:1

25.02.2023 16:00

Góly: 46. Gabriel Martinelli

V nepříliš pohledném zápase si nakonec Arsenal díky brance Martinelliho zajistil zisk všech tří bodů a zůstává na čele tabulky Premier League. Vítězství se ale nerodilo lehce, Gunners totiž v současnosti chybí v ofenzivní fázi potřebná lehkost, a tak houževnatě bránící Leicester City lámali jen s vypětím všech sil. Naproti tomu Lišky zase směrem do ofenzivy nepředvedly zhola nic a v utkání zaznamenaly jen jednu jedinou střelu.

Arsenal zápas začal velkým náporem a po dvaceti minutách mohl zlomit bezbrankový stav. Rohový kop brankář Ward vyboxoval jen na vápno, kde si míč našel osamocený Trossard, kulatý nesmysl si posunul na silnější nohu a parádní ranou do vzdálenější šibenice míč dopravil do sítě. Branka však nakonec uznána nebyla kvůli faulu Bena Whitea, který zcela nesmyslně přidržel brankáře Warda za ruku, a tak se pokraačovalo za stavu 0:0. Na druhé straně zase dopravil míč do sítě Iheneacho, ten se ovšem pro změnu nacházel v metrovém ofsajdu, a tak branka také platit nemohla.

Hned na začátku druhého dějství se ale Arsenal konečně dostal do vedení, Trossard našel pěknou uličkou rozeběhnutého Martinelliho, který zachoval chladnou hlavu a ranou podél Warda otevřel účet utkání. O chvilku později pálil z pokutového území nebezpečně Zinčenko, Ward byl ale připraven.

Leicester se sice snažil se zápasem něco udělat, co mu síly stačilo, k žádné vážnější příležitosti to ale nevedlo. Vrcholem snažení domácího celku byla rána Drewsbury-Halla ze střední vzdálenosti, která ale o metr minula bližší tyč branky Pickforda, a tak Arsenal pohodlně dokráčel k vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Nottingham Forest 4:0

25.02.2023 16:00

Góly: 70. Danny Ings, 72. Danny Ings, 78. Declan Rice, 85. Michail Antonio

Fotbalisté West Hamu porazili ve 25. kole Premier League na svém hřišti Nottingham jednoznačně 4:0, čímž se alespoň na nějakou dobu dostali ze sestupových vod. Ačkoliv domácí působili aktivněji po celou dobu utkání, na první branku si museli počkat až do 70. minuty, kdy vítěznou trefu zaznamenal Danny Ings. Zimní posila ze Southamptonu pak skórovala ještě jednou a ideálním způsobem oslavila první start v základní sestavě svého nového celku. Český záložník Tomáš Souček odehrál celé utkání, jeho reprezentačního parťáka Vladimíra Coufala vystřídal trenér v poločase.

Kladiváři se po porážce v derby s Tottenhamem opět ocitli na 18. příčce a hráči i členové realizačního týmu se nacházeli pod stále silnějším tlakem fanoušků. Pakliže domácí nechtěli setrvat na sestupových pozicích, proti Nottinghamu museli nutně bodovat. Forest se ovšem na duel naladili senzační remízou se Citizens, na které měly hlavní podíl zimní posily. Legendární Kostaričan Keylor Navas pustil za svá záda jediný gól a rozdíl ve skóre dorovnal host z Newcastlu Chris Wood.

Hráči ve žlutých dresech ovšem nepřipomínali skvadru, jenž dokázala obrat o body úřadujícího šampiona. V první dvacetiminutovce si West Ham připravil hned několik dobrých pozic, přičemž největší šance ve 12. minutě skončila po odrazu od jednoho z bránících hráčů pouze na tyči. Kladiváři byli o něco aktivnějším celkem i ve zbytku prvního dějství, přičemž několik zajímavých centrů si připsal Coufal, ani jeden z celků se však gólově neprosadil.

Také po změně stran nastoupili domácí aktivněji, čehož mohl využít už ve 47. minutě Souček, ten ale po rohovém kopu zamířil hlavou jen těsně nad břevno. O několik chvil později pak měl na kopačce úvodní gól Jarrod Bowen, jenže svou křižnou střelou rozezvučel pouze vzdálenější tyč Navasovy brány. Roli spasitele tak na sebe musela vzít lednová posila ze Southamptonu Ings. Anglický útočník nejprve na začátku závěrečné dvacetiminutovky zužitkoval výbornou Bowenovu přihrávku a zakončením do odkryté brány otevřel skóre, aby se jen o několik chvil později se štěstím prosadil podruhé. Fantastickou pasáž domácího celku zakončil Declan Rice, jenž povedeným obstřelem zvýšil na 3:0 a definitivně ukončil šance Nottinghamu na jakýkoliv odpor. Poslední úpravu skóre provedl v samém závěru Michail Antonio.

West Ham tak získal nesmírně cenné vítězství a minimálně na chvíli se vymanil ze sestupového sevření. Kladiváři v dalším kole zavítají 4. března do Brightonu, Nottingham o den později přivítá Everton.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

24.02.2023 21:00

Góly: 64. Manor Solomon - 23. Pablo Sarabia

Fotbalisté Fulhamu remizovali ve 25. kole Premier League na vlastním hřišti s Wolverhamptonem 1:1. Do utkání vstoupili lépe hosté, které poslal do vedení premiérovou brankou v jejich dresu Pablo Sarabia, jenž do celku z centrální Anglie přestoupil v zimě z PSG. Čtvrtý bodový zisk v řadě ale domácím zajistil povedenou střelou na zadní tyč Manor Solomon. Mladý Izraelec se trefil ve třetím zápase po sobě, a prodloužil tak sérii londýnského týmu bez porážky na číslo čtyři.

Zatímco domácí Fulham v tabulce zaujímal místo hned pod příčkami zajišťujícími evropské poháry, hosté měli pouze tříbodový náskok na sestupové pásmo. Dvě z uplynulých tří utkání Vlci sice vyhráli, ale v tom posledním s konkurenčním Bournemouthem padli 0:1. Chalupáři měli naopak v zádech dvě vítězství a zdobila je mimo jiné velmi pevná defenziva, když třikrát v řadě neinkasovali.

Londýňané se soupeři postavili bez zraněného Aleksandara Mitroviče a absence největší hvězdy týmu se na jejich ofenzivní aktivitě projevila. Wolves na tom byli o poznání lépe, ve 20. minutě se po sérii přihrávek z pravé strany objevil v ideální pozici Sarabia, nepovedená rána však skočila v náruči Lena. Krátce nato španělskému reprezentantovi do prakticky totožného prostoru přiťukl hlavou míč Raúl Jiménez a bývalý hráč PSG ukončil přes 330 minut trvající neprůstřelnost německého gólmana. Srovnat mohl Mitrovičův náhradník Carlos Vinícius, jeho hlavičku ovšem krásně lapil José Sá, který už byl na cestě ke druhé tyči. Portugalský brankář pak v samém závěru úvodní půle zneškodnil i nebezpečný přímý kop Andrease Pereiry.

První vážnou příležitost měl po změně stran na svědomí domácí Jiménez. Mexičan ale ve své silné disciplíně, tedy hře hlavou, selhal a poslal balon vedle levé tyče. Kdo naopak mířil chirurgicky přesně, byl Izraelec Solomon v barvách Chalupářů. Střídající křídelník si navedl míč z levé strany a pravačkou skvostným obstřelem vyrovnal. Fantastický zásah tempo zápasu značně přibrzdil a gólové šance až do nastaveného času úplně vymizely. Až v něm se do vzduchu zavěsil Carlos Vinícius, jenže Sá vyhrál i druhý vzájemný souboj s brazilským útočníkem.

Utkání tak skončilo remízou a oba týmy získaly po bodu. V příštím kole nastoupí Fulham 6. března na hřišti Brentfordu, Wolves hrají 1. března taktéž venku s Liverpoolem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
24
18
3
3
52 : 23
57
2
Manchester City
25
17
4
4
64 : 25
55
3
Manchester United
24
15
4
5
41 : 28
49
4
Tottenham Hotspur
25
14
3
8
46 : 35
45
5
Newcastle United
23
10
11
2
35 : 15
41
6
Fulham FC
25
11
6
8
36 : 31
39
7
Liverpool FC
23
10
6
7
38 : 28
36
8
Brighton & Hove Albion
22
10
5
7
39 : 29
35
9
Brentford FC
23
8
11
4
37 : 30
35
10
Chelsea FC
24
8
7
9
23 : 25
31
11
Aston Villa
24
9
4
11
30 : 38
31
12
Crystal Palace
24
6
9
9
21 : 31
27
13
Nottingham Forest
24
6
7
11
18 : 42
25
14
Leicester City
24
7
3
14
36 : 42
24
15
Wolverhampton Wanderers
24
6
6
12
18 : 33
24
16
West Ham United
24
6
5
13
23 : 29
23
17
Leeds United
24
5
7
12
29 : 39
22
18
Everton FC
24
5
6
13
17 : 32
21
19
AFC Bournemouth
24
5
6
13
22 : 48
21
20
Southampton FC
24
5
3
16
19 : 41
18

Zbývající zápasy

25.02. 13:30
Newcastle United - Brighton & Hove Albion
26.02. 14:30
Manchester United - Brentford FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (188)

Přidat komentář
Cantona

Toto, tu riadne upadlo, zorientovať sa tu, nájsť čo človek chce, diskusie pomaly mŕtve. Celé zle Nechápem čo ich k tomu viedlo a to som tu tak rád chodil

Reagovat
Ešte

Aj ja som chcel napisat, ze tsk malo príspevkov o PL som tu este nevidel. Mne to osobne pripadá ako bojkot ako chapem, treba ist s dobou a ten stary design nebol uspôsobeny na telefon, ale tak mozu dat moznost si to presadzovať, ze ked clovek chce mat na telefóne tuto verziu, tak ju bude mat, Inak aj mne sa páčila viac ta stara, bola prehľadnejšia a clovek sa nemusel cez nic v podstate nejak zložilo preklikávať

Reagovat
Golasso

Ta responzivita pro mobily a tablety šla udělat s větším respektem k původnímu vzhledu a spousta věcí, které měly usnadnit procházení na mobilech tu stejně nefunguje. Nejlíp současný EF vypadá asi na tabletu, ale jinak ...

Reagovat
Mato178178

dalo sa to priblizit a oddialit ako som chcel podla mna to bolo lepsie ako teraz

Reagovat
Minister

Je to strašné celé

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Gunner14

Kundy

Reagovat
SunFells

Manor je král, s ním a Gloukhem čekají Izrael zlaté časy

Reagovat
Seydou Doumbia

glouk generační talent?

Reagovat
LaVolpe

João Palhinha is suspended for Fulham's games with Brentford and Arsenal after picking up his 10th yellow card.

Velké oslabení pro Fulham, pro nás dobrá zpráva. Ve čtvrtek EL v Lisabonu a v neděli Fulham venku není zrovna procházka růžovým sadem .

Reagovat
Hachim Mastour

ONE NIL TO THE ARSENAL

Reagovat
Mastný Chobot

Utrpeli sme víťazstvo. 3 body sú fajn, ale mohol radšej upratať byť alebo žehliť.

Reagovat
ashburtongrove

Jsi mohl u toho, ja mam navareno

Reagovat
Kiss Me Polka!

druhy polocas..

Reagovat
Trand

Nekoukatelný druhý poločas, díky bohu za Gabiho gól, pak to bylo vyloženě ztracených 45 minut Leicester byl hrozný, my to tak nějak dohrávali. 3 body jsou hlavní.

Reagovat
Gunner14

V pohode vyhra, skoda ze jsme nepridali vic golu, ted to snad vratime Evertonu za tu prohru u nich

Reagovat
Nikikrew

tazko pridas ked nie je z coho

Reagovat
Gunner14

Tak par zablesku tam bylo, ale chce to najit zase ten flow no, jinak nas to muze mrzet v budoucnu.

Reagovat
SunFells

Odegaard a Partey mohli hravě vytvořit velkou šanci.

Reagovat
Nikikrew

Mohli....

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
Euphael

Kdyz ji mohli hrave vytvorit, tak proc ji nevytvorili?

Reagovat
SunFells

Ode klamal až oklamal sám sebe a zapomněl za sebou míč ve velké šanci se spoustou možností a Partey měl asi zatmění, když neposlal Nketiaha sám na bránu.

Reagovat
VTID94

Po troch prehrách 3 body konečne. Ollie sa pekne rozstrieľal posledných 5 zápasov 5 gólov. Len tak ďalej

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester je veľká záhada. Minulý týždeň drtili MU na Old Trafforde v prvom polčase a dnes jedna strela za 90 minút. Aj to vedľa.

Reagovat
J0EL

Tak United nie je meritko

Reagovat
SunFells

Drtili?

Reagovat
Seydou Doumbia

klasicky sračka tým druhé poloviny tabulky, který se občas hecne proti top týmu, ale fakt jen občas

Reagovat
Coutinho10

Maddison effect...

Reagovat
Makiii

Ano, drtily prvnich 20-25 minut, kdy mely 2 velke sance.

Nasledne byly Lisky rady, ze neodjely s 6tku, to uz si zapomnel zminit

Kdo sleduje PL, tak vi, ze Maddison dela aktualne 80% hry, jakmile nehraje, jsou na padaka…

Reagovat
Neutron

na druhej strane mohli odist kludne s debaklom, kdezto vy ste dokazali na branu vystrelit dvakrat...takze zjavne zapracovali na defenzive, a vypli utok

Reagovat
Nikikrew

Hrozny zapas, nudny na ktory dufam ze co najskor zabudnem

Nasa ofenziva je momentalne slabsia, nie sme schopny si vytvorit jasnu sancu. Leicester neskutocna bieda.

3 body su hlavne ale musime sa chytit doma proti Evertonu, je to hrozne tazkopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester si zaslouží sestup za poslední 2 sezóny, jde to s nima z kopce, nesmyslný nákupy dělají, nemají kvalitního brankáře atd

Reagovat
SunFells

Sexy Micka by už mohli z Blackpoolu vyhodit, nasazuje Patina méně a výsledky má ještě horší než předchůdce.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Liveral

Hrajou tragicky o tom žádná. Ale to že Patina nestaví může bejt i pokyn z Arsenalu. Mick okolo Vánoc říkal že dohoda s Arsenalem byla že Charlie bude mít 15 startů + další příchody z lavičky. A už teď je na 20+ startů ne? Takže se možná obáváme o zranění /přetížení...

Reagovat
Liveral

Tak to říkal dokonce v půlce února. (O vánocích tam ještě asi nebyl co? ) https://twitter.com/VipArsenal/status/1624735920682332160?t=J0RbQi6EGnp-xtAPGXVpeg&s=19

Reagovat
SunFells

To by řídili plynule během sezóny, řekl bych že to pro Micka jen není tak důležitý hráč.

Reagovat
SunFells

Pod Appletonem hrával dvakrát týdně 90 minut.

Reagovat
Liveral

Hrával no. Možná jim to řekli v lednu ať ho trochu posetrej. Možná v tom rozhovoru lhal, a tak dulezitej hráč to pro něj není no. Těžko říct.

Reagovat
Gunner14

Jinak Gabriel je monstrum, jak Saliba vycnival a Gabi udelal par blbosti na zacatku sezony, tak ted je ten lepsi z ty dvojice on

Reagovat
mistr129

Byl pro mě adept číslo 1 na posazeni, ale teď je solidní a nedělá hlavně blbosti. Naopak Saliba chyba za chybou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

The xG Philosophy

@xGPhilosophy

Leicester created 0.01(xG) against Arsenal today - the lowest xG in a Premier League match since we began this account.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

šílenost

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
Kiss Me Polka!

jorginho

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
oddy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Seydou Doumbia

nemůžeš dát gol, když nemáš šance...negr tukající si na čelo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Neutron

Reagovat
SunFells

Emi Martinez has been booked for time-wasting. AGAIN.

Co Unai?

Reagovat
norton

gooneri kedy sa ma vratit Jesus? Vsade pisu soon, ale nejaky konkretny datum ?

Reagovat
SunFells

soon ...doufejme, že příští týden už bude trénovat s týmem, aby mohl být už 11. na Fulham na lavici, pak 18. proti CP asi už určitě bude ready.

Reagovat
norton

dik

Reagovat
wesleyborland

Měl už 3 prohlídky, kterými prošel a příští týden by měl být normálně s týmem.

Reagovat
Nikikrew

50 komentov pod Suhrnum, tak to je rapidny downgrade

Reagovat
Manik...

Reagovat
wesleyborland

To je tím novým vzhledem

Reagovat
Manik...

Slušný bojkot. Nic jiného to není.

Reagovat
Nikikrew

citim sa byt ako pod review slovenskej ligy

Reagovat
Busby babes

nehrajem no.

Reagovat
Euphael

to se podle me projevi na navstevnosti webu zasadne, protoze spousta lidi chodi kvuli diskuzi

Reagovat
Neutron

celych 10%...podla PJ

Reagovat
oli9

a je to dobře. Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám vůbec reagovat aby tady přibyl další příspěvek

Reagovat
Golasso

A hele, šipečky jsou tu nebo jsem si jich předtím nevšiml . Celkem pěkně vyřešený. Akorát ta žlutá by mohla mít kontrastnější barvu vůči nepřečtenému komentu.

Reagovat
oddy

Bylo ohlašováno, že budou přidány tento víkend

Reagovat
Coutinho10

tak toto bylo další utrpení, bod musíme brát

Reagovat
Busby babes

Zaloha Henderson Milner Keita, to musel byt koncert.

Reagovat
frezi

Ked som videl tu zalohu som to radsej ani nezapinal pre dusevne zdravie

Reagovat
Hachim Mastour

Ako vidím, komentáre už sú updatetnuté. Ale chýba lepšie farebné označenie

Reagovat
Manik...

Vlastní komenty už jsou zelené

Reagovat
Hachim Mastour

áno ale nové sú stále slabo žlté a mal som na mysli tú možnosť posúvať sa

Reagovat
Mastný Chobot

Šípky ani tie komentáre už nie sú také rozťahané, či? Za mňa good job

Reagovat
mr.Silver

Vypadá to líp, ale ještě mají co dělat

Reagovat
wesleyborland

Vypadá to líp, ale je to pořád nahovno

Reagovat
Dawon

Rozhodne krok spravnym smerem, i na mobilu uz to zacina vypada pouzitelne...ted uz jen umoznit jit rovnou do diskuze u toho top clanku, protoze je fakt extremne otravne muset se tam proklikavat a proscrollovavat

Reagovat
Zark

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Trand

Reagovat
Ef.cz

Děkujem za zpětnou vazbu, dneska jsme tutu možnost nasadili a proklik již funguje.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Děkuji

Reagovat
masly008

by mě zajímalo proč to nebylo hned?Ale jinak

Reagovat
Busby babes

Chelsea have scored fewer goals (6) in their last 18 matches - the equivalent of half a league season! - than Spain scored against Costa Rica at the World Cup. 1 goal every 3 games over that timeframe is mind-blowing for any top-flight side, never mind one of that stature.

Reagovat
Busby babes

Jinak Pottera je mi svym zpusobem lito.chapu proc ten job vzal, takova nabidka uz nemusela prijit, ale vybral si spatnej klub ve spatny moment. Neni tam poradna sportovni struktura, rekruiting vypada nahodile, jakkoliv privedli fantasticky talentovane individuality... ale vysledky neprisly a to manager, co prijde z maleho klubu do velkoklubu potrebuje aby mu hraci zacli poradne verit.

Netusim, co se deje v zakulisi ale bal bych se, ze ho nekteri pak neberou o moc lip nez Rangnicka brali u nas...

Potter by si zaslouzil aby dostal duveru, ale ted iz bych se chelsea nedivil, kdyby to odpiskali.

Reagovat
vilp

Jo, zaslouží si důvěru za to, jak furt na sílu staví hráče s tou úplně nejhorší formou v týmu.

Reagovat
vitasrp

Musí doufat, že ho vedení podrží do léta, nic jinýho mu nezbývá. Ligová sezóna je odpískaná, tam už je maximálně otázka, jestli zvládneme být třeba sedmí, že bychom se kvalifikovali alespoň do evropských pohárů, ale o ničem jiném to není.

On má taky v něčem pořádnou smůlu, smůlu na zranění, smůlu na to, že od začátku roku bylo x zápasů, kdy si Chelsea vypracovala docela dost šancí, góly ale stejně nepadly. Ve výsledku tak vypadá jako o dost horší trenér, než třeba ve skutečnosti je. Sešlo se mu to asi zrovna tak, jak vyloženě nepotřeboval, no.

Reagovat
Busby babes

Jj, mate underperform xG (sorry, nevim jak to napsat cesky) ale zaroven si i vytvarite ne moc kvalitni sance, takze castecne smula urcite.

Zvenku... jste pod dekou a jemu se to nepodarilo zlomit no.

Pokud mu vase vedeni dlouhodobe veri, tak by melo tuhle sezonu proste odpiskat.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jen ten nahoru

Reagovat
Talker

Teď nechci omlouvat ty výkony, dneska to bylo špatný, stejně tak minulý týden, ale celkově máme xG v od začátku roku přes 14 v lize a dali jsme 4 goly. To je naprosto šílená statistika. Nám tam prostě nespadne nic - hlavičky, míče ve vápně, dorážky, střely z dálky, vůbec nic.

Což dost ovlivní výsledky.

Reagovat
Busby babes

Jj ja se smeju jen te celkove statistice, ktera je silena. samozrejme kdyz se na to pak podivas v detailu...

Reagovat
Talker

Když se na to podíváš do detailu, tak to je ještě horší pro nás. Ony tam totiž nejsou započítány všechny ty situace, které prostě dosereme posledním dotykem nebo ty situace, kde Havertz zadrbe pravidelně situace, kdy může jít na bránu a ani se nedostane ke střele.

Reagovat
Smoula14

On takovou statistiku xG měl už v Brightonu. Asi to nebude náhoda

Reagovat
vitasrp

Tak ale brát to jako mínus manažera, to je totální hovadina

Brighton si vytvářel spoustu šancí, protože to prostě bylo dobře trénovaný mužstvo - mělo jasně daný herní plán, bylo sehraný, hráči k sobě pasovali, a tak se jim dařilo dostávatse do šancí.

Zároveň ale nemělo nejkvalitnější fotbalisty v lize, a tak ve finální třetině hřiště, kde seš pod tlakem a máš na to řešení nejmenší množství času, často selhávali. A k tomu je pak potřeba si přičíst i úplně obyčejnou věc - smůlu, náhodu, kterou neovlivníš. Stejný hráč ti v jednom období dá z 10 stejných šancí 7 gólů a za půl roku zase třeba jenom 3.

Chelsea není dobře trénovaný mužstvo, nemáme souhru ani jasnej plán, ale zase máme lepší hráče, než většina soupeřů v lize - proti si ty šance taky vytváříme. Ne v množství, který by bylo třeba pro tým, co by měl hrát okolo čtvrtýho místa, ale furt tam podstatný šance jsou. Bohužel všichni ti ofenzivní hráči jsou v zakončení matláci (a tohle Chelsea provází už od roku 2019), takže ty šance neproměňují a do výsledků se ti to pak nepromítne.

Reagovat
Smoula14

Já chtěl jen nadhodit konspirační teorii nečekal jsem, že mi jí hned vyvrátíš

Reagovat
masly008

Ale nemáte ani jednoho útočníka co by byl schopen dát aspoň 10 golů

Reagovat
jk

chelski musí být fakt v koncích, protože i když hráli úplně nahovno a nedařilo se jim, tak Spurs vždycky zvládli porazit.

Pro nás super tři body a teď trochu volnější los. Doufám, že pojistíme ten čtvrtý flek a nedoserem to až se vrátí Conte.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě že tu je ta Chelsea...

Reagovat
Miguel19

Opět hovno spojený se sračkou.

Spurs nemuseli předvést absolutně nic a stejně to na nás v pohodě stačilo. ANI JEDNA šance ty krávo. To je čirá zoufalost...

Však v té hře není absolutně nic, žádná myšlenka, nic zajímavého...

A ty jeho střídání? Kde ten týpek vzal licenci?

Ziyech tu ani neměl být, výkony na piču, ale nějakým způsobem se dostává na základu. Auba vyřazený z kádru (oprávněně), ale nějakým záhadným způsobem se opět dostane na hřiště. Na lávce mám mladý křídla s budoucností, ale radši tam nechám hrát Felixe a největšího tragéda Havertze, který si mohl připsat další odchozených 90 minut. Borec nemá techniku, rychlost, bojovnost, ale dám ho na křídlo.

Rádoby leader Mount si na hřiště přišel akorát žvanit se sudím a vyfasovat žlutou kartu. Už sem to psal, ten týpek ať nastupuje až bude mít vyřešenou budoucnost..

Potter je největší břídil co byl v Chelsea. Tady už není proč ho hájit. Je to horší a horší. Snad půjde...

Reagovat
vilp

Ten Potter je fakt mega tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Som veľmi rád, že Skipp využíva svoju šancu po zranení Bissoumu a Bentancura. Rovnako Emerson, veľmi mu fandím. Parádny výkon zase. Nemohol sa takto ukázať predtým, než sme zaplatili 45 mil za Porra?! I Richarlison dnes parádne odmakal zápas.

Reagovat
jk

Emerson začal hrát poslední dobou trochu jinak. Neroztahuje tak šířku hřiště ani se nesnaží tolik o posouvání míče dopředu driblingem. Dobře rotují s Dekim, který drží tu křídelní pozici. A Emerson je tam části jako ten hráč o kterého si ostatní (Deki, Kane, Skipp) narazí a posouváme se dopředu. Až nakonec skončí i v nějaké pozici na střelu nebo centr.

Rozhodne dobrý krok trenérů, tu hru trochu uzpůsobit. A pak tu máme Porra, který je čistě ten wingback a nabídne něco jiného.

Reagovat
jk

Plus si teda myslím, že tou změnou trpí Deki, který se tolik nedostává do situaci 1v1 a obecně zakončení nebo průniků do vápna.

Reagovat
Smoula14

zase je potřeba doplnit, že Deki je (společně se Sonem) totálně mimo formu.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite áno. No i menej kazí, viac si verí a hraje konštruktívne. Sem tam nejaká parádička, často je vo vápne súpera a je i produktívny. To nie je len systémom.

Reagovat
jk

Jasně. Sebevědomí mu šlo určitě nahoru, dneska ta patička na Dekiho byla paráda.

Ale věřím, že pokud bychom po něm chtěli aby jako křídelní opět pronikal přes soupeře nahoru a centroval, tak to nebudou dobrý výkony. I dneska dva protiútoky zastavil, a čekal s balónem, chelski měla dost času se vrátit a žádná šance z toho nebyla. Tohle mě na něm furt trochu štve, ale jak píšeš, další dobrý výkon.

Reagovat
vitasrp

Jedna z věcí, co by mě fakt zajímala, byť se jí nikdy nedozvím, je, jak by tahle sezóna vypadala pod Tuchelem. To byl kouč, co ukázal, že je zatraceně dobrej, takticky génius, ukázal, co umí, fanoušci mu věřili..

Jenže i pod ním jsme byli herně na začátku úplně marní a na šance nás porážel třeba Southampton!!!, West Ham nebo Záhřeb A fakt by mě zajímalo, jestli by to nějakým způsobem zlomil, nebo by se to začalo sypat podobným způsobem.

Reagovat
Busby babes

Tuchel by se k vam asi hodil lip, coz je vtipny no.

Reagovat
vitasrp

Tak hodil by se akorát mentalitou, určitě by se mu nechtělo pracovat s haldou hráčů, kterým je 21, 22 let a už vůbec by se mu nezamlouval ten kolektivní přístup ohledně rozhodování, co razí Boehly.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Good point

Reagovat
vitasrp

Však kvůli tomu ho majitelé taky vyhazovali, to podle většiny insider zdrojů nebylo vůbec o výsledcích (maximálně ten sešup ve všemožných metrikách naznačoval, že nedělají úplně špatně), ale o tom, že si vůbec neseděl s vlastníkama, hádali se kvůli přestupům, kvůli tomu, jak to má směřovat do budoucna a posledních 14 dní prý spolu už vůbec nekomunikovali.

Reagovat
Busby babes

Jo, verim ti. Dik za vysvetleni

Reagovat
Talker

Poslední 2 zápasy byly špatný z naší strany, ale to, že nejsme schopní proměnit žádnou šanci, to nevím, jestli by kouč ovlivnil. Zvlášť když jsme měli tyhle problémy dlouhodobě.

Reagovat
vitasrp

Jasně, že to neovlivní. Jako trenér nastavíš nějakou strukturu, taktiku, tzn. že díky ní by se ten tým měl dostávat do dobrých pozic, kontrolovat hru, neinkasovat šance. No a pak musíš doufat, že ti hráči nejsou naprostí mamlasové a branky budou dávat.

A já tohle nepíšu jako zastání se Tuchela, mě by to opravdu zajímalo, protože se to už v létě rozesralo takovým způsobem, že by se to podle mě začalo rozpadat, ať už by byl na lavičce naprosto kdokoliv. Však jsme na xG úplně jasně prohráli na Southamptonu, v Lize mistrů se Záhřebem, to přece absolutně nebylo normální.

Reagovat
Busby babes

Jako on ten manager ma ve vysledku docela malej vliv na ten zapas. Udelas pripravu a pak po peti minutacb zjistis, ze druhej tym hraje uuuuplne jinak. A nic s tim uz neudelas. Jen musis doufat, ze si s tim hraci na hristi poradi

Reagovat
j_mrazik

To není úplně pravda.

Reagovat
Busby babes

no, je

Reagovat
Talker

Tak ono i v tom samotném zápasu máš vliv, kdy prostě hráče směřuješ do hry, kterou chce manažer hrát - riskantnost přihrávek, náběhy, interakce atd. Neovlivní každou situaci, ale ovlivní to, jak určité množství situací bude probíhat tím, jaké dá instrukce.

Každopádně jak dobře ten hráč provede jednotlivé věci prostě neovlivní. Jestli dokáže načasovat náběh, jak si poradí v zakončení, jestli dá přesnou přihrávku,...

Reagovat
Busby babes

hele ani moc ne, casto ty pokyny ze strany ani nejsou moc slyset a tak. fakt, popisovalo to nekolik manageru, ze jak se zapas rozbehne, je hrozne malo veci, co s tim mohou udelat a nejak to ovlivnit.

Reagovat
Talker

V tu chvíli samozřejmě už ano. Já tam bral i tu přípravu před zápasem.

Reagovat
Busby babes

jo to samozrejme jo, tak jsem to myslel, ze tu predzapasovou pripravu udelas, nejak tym pripravis, ale nekdy se ti stane, ze ten druhej tym hraje uplne jinak nez si cekal a tvuj plan nefunguje. a pak je tezky s tim neco delat z pozice trenera. stridani je malo a tak. defakto pak je to uz na hracich, aby ty situace vyresili jak nejlepe umi.

Reagovat
Talker

To určitě ano, jenže to jde za trenérem, že špatně nastaví taktiku. Tam se pak ti hráči musí přizpůsobit.

Každopádně to, že hráč blbě načasuje náběh nebo dá nepřesnou přihrávku nebo není schopný ve vyložené šanci dát gola, to už prostě neovlivní.

Reagovat
matZz

Tuchel by si nenechal přivést do kádru všechny ty pokémony typu Mudryk. Herně možná nic moc, ale myslím, že ligu mistrů by v téhle konkurence urval.

Reagovat
blade115

S Tuchelem to smysl nemělo, majitelé mu evidentně nevěřili, neměli spolu shodu, jeho sralo, že od něj chtějí věci nad rámec trénování, a hlavně byl pod ním tým herně úplně stejně v prdeli jako pod Potterem. Kvalitou to byl nepochybně lepší trenér, takticky na úplně jiné úrovni, ale jeho odchodu teda nelituju vůbec.

Reagovat
vitasrp

Já toho taky nelituju, mě by to právě zajímalo z toho důvodu, že by to tak nějak odkrylo, kolik viny leží na tomhle konkrétnímtrenérovi a kolik procent je prostě jenom vyústěním hromady změn ve všech odvětvích klubu, špatný přípravy, mnoha zraněných, trochy smůly v zakončení atd.

Myslel jsem to spíš tak, že kdyby byl v totožných srajdách i Tuchel (lepší trenér, takticky génius), tak by ve svý podstatě bylo trochu jedno, kdo tam letos sedí, protože by ta sezóna byla prostě nezachránitelná. Kvůli tomu si říkám, že stojí za to udržet Pottera do léta, dát mu předsezónní přípravu, protože tu furt je ta možnost, že si to díky tomu sedne a ten fotbal začne mít smysl.

Na straně druhý vnímám, že je to dost riskantní přístup, navzdory tomu co ve fotbale ale vlastně není.

Reagovat
Tomassu

Ahoj

Omlouvám se za offtopic, a ze reagují na tebe tady ale chtěl bych se zeptat na lístky PL.

Napsat ti přímo dm nějak nefunguje.

Mužů se ti ozvat třeba přes mail ?

Předem díky za odpověď.

Reagovat
vitasrp

Hoď mi to na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Svatej

Prohraje se s Tottacem a mne je to uplne u prdele. Blby, ze na mně vůbec nesejde, ale ze uvidim takovej pristup i u hráčů, to bych nikdy nečekal. Bejt v tymu nebo na lavičce Terry, tak musíme znovu koupit půl týmu za miliardu, protože by se ten soucasnej našel v pytlích za stadionem.

Potter přidal svym dilem k tomu, že to maji v pici hraci, fanoušci a dokonce i soupeři s jejich fandama z nas už nemají ani moc prdel. Je to zoufalý, ale pokud neskončí Klopp, tak bych to už nechal dojet a případně tk resil jen kdyby fakt byl možnej sestup.

Reagovat
John Obi Mikel

Potter je buď sabotér, skrytý fanda Arsenalu/Tottenhamu, nebo nejhorší trenér, co kdy u nás působil. Už mi s ním dochází trpělivost.

Reagovat
PanAu

Nějakým způsobem ho mám rad, ale musí jít, je to fakt strašný trápení- Potter out.

Reagovat
mimi_united

Ideálna náhrada Southgate

Reagovat
SunFells

Real Madrid have scored more goals (5) than Chelsea (4) in England in 2023.

Reagovat
Grahf

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
chicuita

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bowie

Reagovat
mithro

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ladas321

Ještě dalších 500 mega a fanoušci Chelsea se dočkají první výhry.

Reagovat
PanAu

Jeste parkrat to napis, aby ti někdo odepsal debilku

Reagovat
Front hell

Tak někdo se našel

Reagovat
PanAu

Lol

Reagovat
King Ciro

Reagovat
Ladas321

Ještě dalších 500 mega a fanoušci Chelsea se dočkají první výhry.

Reagovat
LaVolpe

Arsenal would still be ahead of Chelsea if we only counted their away games.

Reagovat
blade115

Pozápasová reakce Grahama Pottera: „Za výsledek beru plnou odpovědnost, hráči do toho dali všechno!”

On je fakt mimo úplně ve všech směrech ... Snad Amíci vědí, co dělají.

Reagovat
Golasso

Tohle mi přijde jako celkem běžná, očekávaná a dokonce bych řekl klubem alespoň částečně vyžadovaná reakce v těchto momentech, že to trenér před novináři vezme na sebe a hráče bude řešit za zavřenými dveřmi.

Reagovat
blade115

"Za výsledek beru plnou odpovědnost" je úplně v pohodě a adekvátní reakce. Dovětek, že "hráči do toho dali všechno" je za daných okolností úplně k smíchu.

Reagovat
Golasso

Mně to přijde jako omílání toho samého. Když vezme odpovědnost na sebe, tak to beru tak, že hráčům (aspoň veřejně) nic nevyčítá, ani nasazení. Ten dovětek je ale nadbytečný a nepůsobí směrem k fans dobře, to je zase pravda.

Reagovat
Mimalu

Nečekal bych žádnou jinou odpověď, pustit se v tomto okamžiku do nějaké kritiky hráčů, to by nemusel v pondělí ani chodit do práce

Reagovat
Busby babes

taky nejka nevim, co by mel rict.

Reagovat
Whitemedia

Boys gave everything je jeho pravidelná fráze, tak se nediv, že už na to někteří reagují výsměchem.

https://pbs.twimg.com/media/Fp607LrXgAQnEoe?format=jpg&name=medium

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

Chelsea ještě bude hrát o záchranu

Reagovat
j_mrazik

10 bodů od sestupu. To je bohužel pořád moc daleko.

Reagovat
icemike

Nebuď takový pesimista...

Reagovat
icka

Uvidíme za měsíc

Reagovat
Busby babes

Super, uz jde kliknout na diskuzi i u titulniho clanku.

https://twitter.com/HonzaRihaftbl/status/1629931807268573186

Adding 3 first-team players in one transfer window is considered a big overhaul, Chelsea added 13 in two during a 6months span + changed coach throughout that process, anyone expecting it to just click is insane.

Reagovat
Mimalu

ale vysvětli to na sociálních sítích.

Reagovat
Dawon

No nemyslim, ze 3 posily do acka jsou velky overhaul, to je zas dost prehaneni...3 posily je takove standardni zdrave okysliceni kadru podle me, obzvlast ve velkych ligach u bohatych tymu.

Treba Arsenal v lete privedl 3 hrace do acka, jestli se nemylim (Zinch, Jesus, Vieira) a fakt nemyslim, ze by to tam kdokoliv nazyval nejakym prekopanim kadru, spis jen vhodne doplneni kadru na slabsich mistech v sestave.

Samozrejme to nic nemeni na tom, ze Chelsea je silenost

Reagovat
Talker

A ještě bych přidal tucet zraněných po většinu prosince a ledna, to taky pomůže...

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Už je ten nový eurofotbal docela dobrý. Good job everyone.

Reagovat
Maresma

Diskuze uz vypdaji o dost lip. Jen skoda, ze dostat se z hlavni stranky do PL sekce zabere 3 kliknuti, driv stacilo jen jedno…

Reagovat
Wazza228

Na mobilu stačí sjet úplně dolů a sekce tam jsou, takže stačí taky jedno tlačítko, jen se teda musí scrollovat no. Nevím jak na PC, z toho moc nekoukám.

Každopádně na PC jede tahle verze lépe než ta stará (alespoň u mě). Tam se mi to při 500 komentářích sekalo a tady to jede v pohodě i při vyšším počtu.

Reagovat
Maresma

Tak to uz je rychlejsi 3x kliknout, nez scrollovat uplne dolu

Reagovat
Wazza228

Mohli by dát alespoň tři nejsledovanější sekce nahoru no.

Reagovat
fenixLFC

dat proste PL a cesku ligu na jedno rozkliknutie a maju pokrytych 95% vsetkych

Reagovat
PJ

S tou navigaví chci ještě něco udělat. Přístup do toho hlavního menu rychlejší nebude, ale rád bych, aby na mobilu vedle ikonky menu byla ikonka uživatele, kde bude to, co vidíš teď, když klikneš na menu a tam pak na svoje jméno, a tam pak aby bez dalšího klikání byly záložky a odkazy do diskusí. Ale nebude to hned..

Reagovat
TopinB

Uvítal bych sekce pod názvem, jak je to na Athleticu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele