25. kolo
03.02.2008 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Fulham po 12 zápasech opět vyhrál, Villans porazil 2:1

Záchrana je opět o něco blíž. Cottagers musejí být po dnešním zápase nadmíru spokojeni. Po dlouhé době opět vyhráli ligový zápas a na poslední záchranářskou pozici nyní ztrácí už jen tři body.

Fulham začal poměrně aktivně. Ve druhé minutě pálil z přímého kopu Jimmy Bullard, jeho ránu ještě přizvedl jeden hráč ze zdi a míč nakonec proletěl jen těsně nad bránou Aston Villy. Z následného rohového kopu domácí fotbalisté nic nevytěžili. Také druhá příležitost vznikla po přímém kopu. Po centru Daviese hlavičkoval nepřesně Hageland. Poměrně nudná předváděná hra, odehrávající se především ve středu hřiště, pochopitelně moc šancí nenabídla, a proto diváci děkovali za každou střelu. Tu nejvážnější měl Shaun Maloney, ale nemířil přesně. Aston Villa byla směrem dopředu určitě nebezpečnější, jenže gól vstřelit nedokázala.

Sedmý letošní gól měl na hlavě v 53. minutě Clint Dempsey, ale svůj pokus poslal mimo tři tyče. Ani ve druhém poločase to lahodná podívaná pro oko diváka nebyla. Další střelu, která alespoň trochu zaváněla gólem, vyslal na bránu Harewood, ale s jeho ránou z otočky si Niemi poradil.

Aston Villa se do vedení dostala v 69. minutě, kdy si nešťastně srazil míč do brány domácí stoper Hughes. Příznivý stav však svěřenců trenéra Martina O‘Neilla nevydržel moc dlouho. Už za čtyři minuty bylo opět vyrovnáno. Po přihrávce Jimmyho Bullarda se prosadil Simon Davies. Fulham dokázal téměř nemožné. V závěrečných minutách totiž proti výborně hrajícím Villans vstřelil druhý gól. Ten měl na svědomí Bullard, který se ukázkově trefil z přímého kopu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Aston Villa s prehledem vyhraje . tip.-1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a k tomu za krásnej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

aston neni Chelsea,ta 1 bod nebere

Reagovat
smazaný uživatel

davam na a.villu cistou drzte palce

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte klidní kucíí, Fulham-Aston Villa 0:2

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidno, na Craven Cottage se se sestupem ještě nesmířili a dobře dělají !

Reagovat
smazaný uživatel

ak kde máte tu výhru???

Reagovat
rickroll

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele