Anglická Premier League - souhrn 25. kola

02.02.2011, 22:58
Aktuality
Manchester City jenom remizoval v Birminghamu a neodpověděl na výhry Manchesteru United, Arsenalu a Chelsea. To se naopak povedlo Tottenhamu, který veze body z Blackburnu. Liverpool si poradil se Stoke a doma uspěly i Bolton a Fulham, West Ham vyhrál v Blackpoolu...

Fulham FC - Newcastle United 1:0

02.02.2011 21:00

Góly: 67. Damien Duff

Fulham byl mnohem aktivnější než jeho soupeř z Newcastlu, v první půli však svou převahu zužitkovat nedokázal. Po necelých sedmdesáti minutách hry utkání rozhodl jedinou brankou irský rychlík Damien Duff, a tak Fulham porazil Newcastle 1:0.

Obě mužstva potřebovala v tomto utkání nutně bodovat, a pokud možno, tak za tři body. Domácí Fulham ztrácel na svého soupeře čtyři body. Začátek utkání byl z obou stran hodně ostrý, obě mužstva nasadila vysoké tempo, ale přesnost kombinačních akcí na jedné či druhé straně už nálepku vysoké kvality neměla.

První ostré střelecké pokusy zaznamenali Dempsey a Duff, ale s oběma projektily neměl hostující brankář Harper příliš práce. Hra byla hodně vyrovnaná, ale zejména na domácích fotbalistech bylo vidět, že se chtějí dostat co nejdříve do vedení. Po dvaceti minutách hry přišla nudnější pasáž, kdy Newcastle velice dobře bránil v hloubce své půlky a pro Fulham tak bylo velice obtížné dostat se někam do dobré příležitosti, nebo aspoň na dostřel Harperovy branky.

Ve 35. minutě byl ve velice dobré pozici americký reprezentant Dempsey, ale ani jeho pokus neskončil v síti, a tak šla obě mužstva do šaten za bezbrankového stavu, což určitě více vyhovovalo hostujícímu mužstvu, které poctivě bránilo.

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva beze změn. Ani na hře nebyly patrné žádné změny. Newcastle poctivě bránil, Fulham naproti tomu sázel na nátlakovou hru, která však zatím nepřinášela výsledky.

V 67. minutě se domácí fandové dočkali prvního šťastného momentu. Danny Murphy našel Damiena Duffa, který neváhal ani vteřinu a umístěnou střelou otevřel skóre tohoto utkání. Nyní se dalo čekat, že hosté z Newcastlu budou muset směrem dopředu přidat a nechávat tak vzadu volná okénka pro možné brejky Fulhamy. Hodně aktivní byli hostující fotbalisté zejména ze standardních situací.

Závěr utkání byl hodně hektický, ale domácí si jej pohlídali a zaslouženě porazili Newcastle tím nejtěsnějším možným výsledkem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 2:0

02.02.2011 21:00

Góly: 47. Raúl Meireles, 79. Luis Suárez

Luis Suarez dal zapomenout na odchod Fernanda Torrese a hned při své premiéře se brankou podílel na výhře Liverpoolu nad Stoke 2:0. Domácí Reds tak vyhráli potřetí v řadě a vypadá to, že by se konečně mohlo začít blýskat na lepší časy. První branku, a tedy tu vítěznou, obstaral Raul Meireles.

První poločas toho příliš nenabídl. Důležitou zprávou pro fanoušky Liverpoolu bylo, že Luis Suarez začal na lavičce náhradníků. Až ve 36. minutě se diváci v ochozech Anfield Road dočkali pořádně šance a na svědomí jí měli domácí. Hlavičku obránce Glena Johnsona parádně zlikvidoval brankář Stoke Begovič. Ten se vytáhl i před koncem první pětačtyřicetiminutovky, kdy zmařil ostrou střelu Dirka Kuyta.

Branky do sítě Stoke začaly padat až ve druhém poločase. Na jeho začátku rozehrál volný přímý kop Steven Gerrard a po odrazu se k balónu dostal zakončující Raul Meireles. Jeho nekompromisní dělovka skončila za zády Begoviče - Liverpool vedl 1:0. V 62. minutě se dostal na hřiště nově příchozí Luis Suarez a rozhodně nezklamal. Do samostatného průniku ho o osmnáct minut později vyslal kolmicí Dirk Kuyt a Suarez vše zakončil kličkou brankáři a střelou do prázdné branky. Uruguayec měl ale štěstí, neboť zakončení do prázdné branky málem stihl odkopnout Wilkinson, naštěstí pro Liverpool to nestihl o zlomek vteřiny a míč stačil poslal jen do tyče, od které skončil míč v síti - 2:0 pro Liverpool.

Stoke se ještě mohlo vrátit do zápasu, to by však musel proměnit tisíciprocentní šanci Walters. Pepe Reina zůstal stát a Walters zblízka zakončil přesně do něj. Také Reds mohli vstřelit ještě jednu branku, střídající Shelvey dlouho váhal s přihrávkou, až nakonec vystřelil a vybojoval rohový kop. Liverpool už dvoubrankové vedení neztratil a připisuje si důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 0:1

02.02.2011 21:00

Góly: 4. Peter Crouch

Brzká Crouchova trefa sama udělala pro Tottenham první vítězství v pěti zápasech, takže se Spurs udrželi relativně na dosah vedoucí čtyřky. Zisk tří bodů je pro Londýňany obzvlášť důležitý vzhledem k tomu, že si takto vhodně spravili chuť po pohárovém debaklu od Fulhamu, a to i bez mnoha důležitých borců.

Harry Redknapp si vinou rozrostlé marodky musel na lavičce vypomoci dokonce dvěma golmany, na tyto strasti však brzy mohl zapomenout. Už ve třetí minutě na pravé straně zakombinovalo trio Kohoutů, Van der Vaart nasměroval míč ke Crouchovi a ten po přešplhání Samby hlavou zavěsil. Do sítě Blackburnu se takto trefil podruhé v sezoně, jinému soupeři pak letos gól vstřelit nedokázal. Nicméně Rovers na inkasovanou branku nemohli odpovědět o moc pozorněji. Okamžitě se do dvou slušných palebných pozic prodral Hoilett, jeden pokus mu však zablokoval Čorluka a s druhým si poradil sám Gomes. Naproti tomu Spurs nedokázali na vedení dvakrát stavět, dnes měl jejich výkon k ideálu hodně daleko.

Také Blackburn si ovšem rozhodně dovedl představit lepší zhodnocení územní převahy. Nepřesné pokusy Dunna s Nelsenem bůhvíjak nezaujali, stejně tak po přestávce Dioufův pokus, který vyrazil pozorný Gomes. V netradičně tmavém dresu Tottenhamu na sebe posléze dvakrát upoutal pozornost Aaron Lennon. Nejprve se od svého pokutového území proběhl až k tomu cizímu a přihrávkou vyzval ke skórování Defoea, jehož vychytal Robinson, vzápětí už i sám střílel, když zleva přiběhl na osu hřiště a opět řádně protáhl brankáře Rovers. Závěrečné slovo, nebo spíše slova, si však znovu vzali domácí. A vtěsnali je do pouhé jedné pětiminutovky. Během ní brazilský golman bravurně vyrazil Hoilettovu ránu, ještě lépe zasáhl proti Dioufovi a počíhal si i na Pedersenův přímý kop. Pak už si Kohouti mohli víceméně oddechnout, poslední problém zažehnal tečí Jenas.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - West Ham United 1:3

02.02.2011 21:00

Góly: 42. Charlie Adam - 24. Victor Obinna, 37. Robbie Keane, 44. Victor Obinna

Victor Obinna navázal na hattrick z víkendu a v dnešním hodně důležitém zápase s Blackpoolem vstřelil další dvě branky. A jelikož se k němu přidal i nový Robbie Keane, může West Ham slavit vítězství 3:1 a odsun z poslední pozice tabulky.

Zápas začal ve svižném tempu, protože obě mužstva se soustředila zejména na útok a na obranu tak trochu zapomínala. V úvodu častěji drželi míč hráči Tangerines, ale přesto toho víc vymysleli hosté. První šance, co stojí za zmínku, připadla Obinnovi, jenž se k míči dostal po střele Piquionneho, ale Kingsona nepřekonal. Obinna však hrozil i nadále. Nejčastěji se Hammers pouštěli do útočení přes pravou stranu obrany Blackpoolu, kde cítili slabinu. A tak když přišel první gól zápasu, nebylo překvapením, že ho vstřelil právě Obinna.

23letý Nigerijec se obtočil kolem Cathcarta a tvrdou ranou překonal Kingsona, který si míč vrazil do vlastní sítě. Blackpool mohl záhy vyrovnat, když si Andy Reid, nová posila domácích, všiml vyběhnutého Greena a snažil se ho přehodit, ale gólman West Hamu zabral a stihl ještě míč vyrazit. Hammers hrozba, že by mohli o vedení přijít, ještě více nakopla a na tahu byl opět Obinna, jenž donutil Kingsona ke dvěma dobrým zákrokům. Ačkoliv je domácí brankář předvedl, proti dorážce Robbieho Keana již nic nezmohl.

Ve 37. minutě to bylo 2:0 pro hosty a Avram Grant už asi pomalu začal přemýšlet, že jeho mužstvo získá vytoužené tři body. Z letargie ho ale už za pět minut vyvedl Charlie Adam, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě a snížil na rozdíl jediného gólu. Jenže na hřišti se stále pohyboval Obinna, kterému to nedalo a ještě do poločasu zvýšil na 1:3. Přihrávkou ho vybídl Parker a ve formě hrající Nigerijec následně ze 30 metrů vypálil nechytatelnou ránu.

Ve druhém poločase dokazoval svou důležitost pro Blackpool kapitán Charlie Adam, jenž byl u všeho podstatného, co jeho mužstvo vytvořilo. A tedy i u trestného kopu, po kterém trefil břevno. Standardce předcházel faul na Beattieho, který se po přestupu dostal po hodině hry poprvé v dresu Tangerines na hřiště. A okamžitě dělal obraně soupeře problémy. Winston Reid s ním měl trable a mohl být rád, že sudí za jeho zákrok v pokutovém území neodpískal penaltu. Blackpool sice v závěru tlačil, jenže ze všeho dokázal vytěžit jen střelu Harewooda, kterou v nastavení Green skvěle vychytal, a tak si Hammers odvážejí tři body.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers 1:0

02.02.2011 21:00

Góly: 90. Daniel Sturridge

Nadmíru vyvedené entrée má za sebou Daniel Sturridge v novém angažmá. Na plac coby čerstvě ulovená posila přišel v 67. minutě, aby v samotném nastavení využil soupeřova selhání a vystřelil pro Bolton klíčové tři body. Ty jej opět vrhají mezi nejlepších deset, zatímco Wolves nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

Trotters každopádně neprožili jednoduchý zápas. Už po deseti minutách mohli klidně prohrávat, když Jarvis protrhl ofsajdovou past, naběhl si na Hammillovu přihrávku a tváří v tvář vyběhnuvšímu Jaaskelainenovi překvapivě minul. Jako gesto zmaru pak mělo posloužit jeho zakrývání obličeje dlaněmi. Jenže až tak potřeba nebylo, vždyť také protivník si v koncovce zpravidla nevěděl moc rady. Elmander akorát potvrdil svou déletrvající střeleckou mizérii, když hodně nepovedeně hlavičkoval, a v případě, že mu po Daviesově výzvě rána zrovna sedla, pro změnu brilantně zasáhl Hennessey. Po chvíli zase brankář Wolves zasáhl proti Taylorovi, aby opět hasil přetrvávající nepokoje v hostující defenzívě.

V dresu Wolverhamptonu dnes snášel přísnější měřítka snad jen nově získaný Hammill, jinak lze říct, že Wanderers klání dominovali. Deptat je ovšem nepřestával skvělý Hennessey. Ten dokonce po přestávce zvládl reagovat i na Berrovu podpásovku, když si jeho spoluhráč málem srazil Leeho centr do vlastní sítě. Zato Jaaskelainen si po celý zápas prakticky nesáhl na balon, což platilo i po 88. minutě, neboť Doyle po nakopnutí své motorky akorát orazítkoval tyč - finský brankář by byl bez šance. Když už to potom vypadalo, že Bolton sice po dlouhé době opět udrží čisté konto, ale zároveň znovu zbytečně ztratí, přihlásil se o slovo pohotový Sturridge. Ten přečetl Zubarův úmysl, vystartoval na jeho zpětnou přihrávku a pak už bez problémů v posledním momentě ukořistil pro Trotters tři body.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Manchester City 2:2

02.02.2011 20:45

Góly: 24. Nikola Žigić, 77. Craig Gardner (pen.) - 4. Carlos Tévez, 41. Aleksandar Kolarov

Manchester City potvrdil, že se mu ve středu Anglie nedaří a ani napotřetí tu nevyhrál. Dnes si veze pouze bod ze St Andrews', kde remizoval 2:2 s Birminghamem. A nejen, že ztratil dva body, ale také zásadně ztratil v boji o titul. Na svého městského rivala nyní ztrácí osm bodů, a to má ještě Manchester United zápas k dobru.

Pro svěřence Roberta Manciniho, kteří po včerejších výhrách United a Arsenalu věděli, že musejí vyhrát, přitom zápas začal výborně. Rychlý Džekův pokus sice Foster zastavil, ale už po čtyřech minutách musel poprvé lovit míč z branky. David Silva připravil dobrou pozici pro Carlose Teveze a argentinský útočník neměl problémy přesně zakončit. Naopak Birmingham si nemohl přát horší start, ale přesto se nevzdal a jeho snaha se vyplatila. Ve 23. minutě se postavil k exekuci trestného kopu David Bentley, jenž přišel k Brums na hostování, našel Žigiče a ten s pouhým přihlížením soupeře vyrovnal.

Birmingham si vyrovnání za svůj přístup zasloužil, ale nakonec šel do kabin stejně s jednogólovým mankem. Čtyři minuty před přestávkou totiž přišla další standardka, jenže tentokrát na druhé straně. Gardener fauloval Džeka a levý bek Kolarov zamířil přesně.

O poločase vystřídal zraněného De Jonga zkušený Patrick Vieira, ale pro hru Citizens to nemělo příliš blahodárné účinky. Naopak si ještě více začal dovolovat Bentley a vedle svých střel se také snažil vyslat Johnsona, ale ten zklamal v zakončení. Ve druhém dějství se snažili něco na hostující straně vymyslet prakticky jen Tevez s Boatengem a na to Manchester City doplatil. Vieira, jenž už takhle několikrát pokazil rozehrávku, fauloval rozběhnutého Phillipse a sudí Friend nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Gardner a vystřelil pro Brums hodně cenný bod.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Wigan Athletic 2:2

01.02.2011 21:00

Góly: 5. Peter Odemwingie, 79. Marc-Antoine Fortuné - 20. Charles N'Zogbia, 43. Ben Watson

Wigan byl poměrně blízko hodně důležitým třem bodům, ale West Brom si nakonec situaci tolik nezkomplikoval a jedenáct minut před koncem díky střídajícímu Fortunemu zaslouženě srovnal na konečných 2:2. Latics tak zůstávají v pásmu sestupu, Baggies jsou těsně nad ním.

Zápas začal skvěle pro domácí, kteří udeřili okamžitě z prvního útoku. Thomas skvělým přesným pasem poslal do šance Odemwingieho, jenž vzápětí vsítil devátý gól sezóny. Latics ale svůj boj o udržení nevzdali a ještě do poločasu stihli skóre otočit. Ve 20. minutě se výtečně předvedl Charles N'Zogbia, jenž s menším přispěním Mulumbua srovnal na 1:1. Hostující záložník si nejprve vykoledoval faul a pak ho sám proměnil. U všeho byl právě Mulubmu, který nejprve fauloval a poté střelu kolenem mírně tečoval. Dvě minuty před přestávkou pak Wigan dokonal svůj obrat. Watsonův trestný kop nakonec se štěstím přeletěl všechny a k radosti hostů skončil až v domácí síti.

Do šaten šli domácí fotbalisté za bučení fanoušků a nebylo se jim co divit. Vždyť Baggies měli v tu chvíli nejhorší obranu v lize, alespoň co se inkasovaných branek týče. Ve druhém poločase hrál West Brom o mnoho lépe. Kromě několika pokusů N'Zogbii a střely Rodallegy soupeře k ničemu nepouštěl a sám útočil. Fortuneho sice hned dvakrát zastavila pokaždé stejná tyč Al Habsiho branky, ale v 79. minutě se Baggies dočkali zaslouženého vyrovnání. Thomas našel centrem střídajícího Fortuneho a ten zavěsil. Hosté byli v závěru pod velkým tlakem a jen dobrý zákrok Al Habsiho proti Olssonovi jim zachránil alespoň bod.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 3:1

01.02.2011 21:00

Góly: 1. Wayne Rooney, 45. Wayne Rooney, 63. Nemanja Vidić - 58. Darren Bent

Rooneyho vzkříšení inspirovalo Manchester United k dalšímu natažení své série neporazitelnosti, ta už po dnešku čítá 29 zápasů. Villu, která nedokázala zopakovat loňský úspěch na Old Trafford, dnes nespasil ani opětovně skórující Bent. Toho přestřílel i jen sám Rooney, když otevřel i uzavřel první poločas.

Pihovatý forvard se dosud v lize trefil pouze dvakrát, i tak dnes dostal Fergusonovu důvěru a tu začal splácet již po 54 sekundách. Tehdy si počíhal na Van der Sarův odkop, dostal se za posledního obránce Dunnea a nekompromisně propálil Friedela. Tento brzký zářez pochopitelně vyhoupl United na koně, Villans se dlouho nemohli dostat do zápasu, příliš často kazili. Naopak domácí otcovsky kontrolovali hru a alespoň minimálně se i dostávali do šancí. Z nich vynikl Naniho projektil z přímého kopu a Evrův pokus, na němž si rovněž smlsl veterán Friedel. Kus ze svého mistrovského umění pak odhalil i Giggs, když se probil skrz protihráče a pravačkou opět prozkoušel 39letého Američana v brance Villy.

Dílo bylo prakticky dokonáno v nastavení první půle, když si pro Naniho centr na zadní tyč sběhl Rooney a hladce zdvojnásobil vedení svého týmu. Také po přestávce pak MU působilo klidným dojmem, ale jakmile nehlídaný Bent po příhře Downinga snížil, museli si všichni fanoušci v ochozech vzpomenout na dřívější "ztracená vítězství". Naštěstí pro většinu osazenstva zaplněného Old Trafford se však brzy znovu probral Rooney a přichystal palebnou pozici Vidičovi, v níž srbský zadák nezaváhal. Youngův pokus vrátit Villu zpět do utkání potom skončil na břevně, blíže další brance navíc byli spíš United. Za ně ovšem Berbatov mířil do nebe, zatímco Nani s Rooneym si vylámali zuby na spolehlivém Friedelovi.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 2:4

01.02.2011 20:45

Góly: 4. Phillip Bardsley, 26. Kieran Richardson - 15. Frank Lampard (pen.), 23. Salomon Kalou, 60. John Terry, 90+2. Nicolas Anelka

Skvěle se dnes bavili fanoušci na Stadium of Lights, kde jim přichystali parádní večer hráči Sunderlandu a Chelsea. Ti totiž nastříleli celkem šest branek a k vidění bylo několik dalších šancí. Celkem zaslouženě si nakonec odváží tři body hostující Chelsea, která zvítězila v poměru 2:4.

Nebyl by to však Sunderland, kdyby Chelsea v úvodu pořádně nezavařil. Běžela teprve čtvrtá minuta, Malbranque poslal míč na Bardsleyho, toho neubránil Mikel a domácí borec přesně mířenou ranou otevřel skóre. V hlavách všech v tu ránu určitě najednou vyvstala vzpomínka na letošní první vzájemné měření, v němž Sunderland obhájce titulu rozstřílel 3:0.

Blues ale podobný scénář opakovat nechtěli a okamžitě se vydali do útoku. Ve 14. minutě si nakonec hosté vybojovali penaltu, když Al-Muhamadi ve vápně nešetrně naskočil na Colea a sudí Halsey odpískal pokutový kop. Frank Lampard ho bezpečně proměnil a začínalo se od znova. Uběhlo jen sedm minut a síť Gordona se vlnila podruhé. Po Gyanově zachycené přihrávce šla Chelsea do rychlého brejku. Anelka vysunul Kaloua a ten lišácky obstřelil vyběhnuvšího Gordona. Black Cats však rychlé otočení nezlomilo, už za tři minuty totiž bylo srovnáno. Richardson využil mezer ve zdi a přesnou ranou z trestného kopu vyrovnal.

Gordona pak střelou z dálky prověřil Essien, ale domácí gólman byl připraven. Ve 37. minutě poprvé zaduněla tyč, po Essienově přihrávce jí nastřelil Ivanovič. O chvilku později po Lampardově rohu zakončoval Drogba, ale Gordon byl opět úspěšnější. Také jeho protějšek Čech musel zasahovat, se střelou Richardsona si poradil.

Hra se pak pomalu přelila do své druhé poloviny, kterou načali střeleckými pokusy Drogba s Lampardem. To byl jen začátek velkého tlaku, který hosté po změně stran vyvinuli. I v 52. minutě musel Gordon zasahovat proti další střele Lamparda. Nakonec kapituloval po hodině hry. Lampardovu ránu sice ještě Gordon chytil, ale proti dorážejícímu Terrymu byl bezmocný. Chelsea znovu vedla a tentokrát si již nechtěla nechat vedení vzít. Přesto se nadále hrála poměrně otevřená partie. Nicméně šancí ubývalo. Největší příležitost měl bezesporu Salomon Kalou, kterému připravil výtečnou pozici Anelka. Jenže hostující útočník neměl potřebné štěstí, když se míč odrazil od jedné tyče do druhé a následně ven z brány.

Tři body nakonec pro Chelsea pojistil až v posledních minutách Nicolas Anelka, který využil přihrávky střídajícího Maloudy a upravil na konečných 4:2 ve prospěch Blues.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 2:1

01.02.2011 20:45

Góly: 70. Andrej Aršavin, 75. Laurent Koscielny - 24. Louis Saha

Prvopoločasovou frustraci z rozhodčích vystřídaly dva slepené góly a Arsenal zůstává neporažen, přestože už napočtvrté čisté konto udržet nedokázal. Díky trefám Aršavina a Koscielného se Kanonýři klidně mohou odpoutat od ManCity, které zítra cestuje k těžkému utkání do Birminghamu.

Ukrutné trápení domácích se odvíjelo první poločas na Emirates Stadium. Kanonýři možná byli schopni promítat svou územní převahu i do slušného množství šancí, ty však soustavně nedokázali proměňovat. Po překrásné patičce Van Persieho proto přišla nepřesná koncovka Fabregase, stejný hráč potom nevyužil kopy klidu ke strefení se mezi tyče ani ve 35. minutě. To už ale Arsenal prohrával 0:1, i díky tomu, že například Walcott v jiné šanci pálil jen do nohou Howarda. Dlouhé prsty měl v úvodní brance rozhodčí Mason ve spolupráci s čárovým, když oba odmítli registrovat jasný ofsajd Sahy, odvolali se na Koscielnyho dotyk a nechali francouzského forvarda precizně rozvlnit síť. Na rozhodčího se pak po skončení prvního poločasu také hlučně pískalo, ale to teď není příliš důležité. Hlavní je spíš to, že Van Persie brzy po zpracování Wilsherova krásného pasu opět minul.

Ani do druhého dějství nevstoupil žádný sebevědomý Arsenal, pořád mu kombinace v drtivé většině případů nevycházely a ani šance už si tentokrát nedokázal tvořit. Hodně mu tedy pomohla situace ze 70. minuty, která nápadně připomínala tu první gólovou. Fabregasova přihrávka byla akorát v tomto případě o něco geniálnější, jinak ale Rodwell podobně jako předtím Koscielny nešťastně zasáhl a Aršavin za ním pohotově skóroval. To Gunners víceméně nakoplo, lépe řečeno uklidnilo. A druhá branka na sebe nenechala dvakrát čekat. V 75. minutě nejprve Van Persie z přímého kopu slušnou ranou nepřekonal Howarda, ovšem pak centrem našel zcela neobsazeného Koscielného a ten přesnou hlavičkou prodloužil neporazitelnost Arsenalu na sedm ligových zápasů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United24159054:2254
2.Arsenal FC24154550:2349
3.Manchester City25137539:2246
4.Chelsea FC24135646:2144
5.Tottenham Hotspur24118533:2641
6.Sunderland AFC25910630:2837
7.Liverpool FC251051033:3135
8.Bolton Wanderers2589835:3533
9.Blackburn Rovers25941231:3831
10.Newcastle United24861036:3430
11.Stoke City24931228:3030
12.Fulham FC25611826:2629
13.Blackpool FC24841235:4428
14.Aston Villa25771128:4328
15.Everton FC24512728:3127
16.West Bromwich Albion24751231:4526
17.Birmingham City23412723:3324
18.West Ham United25591127:4424
19.Wigan Athletic254111022:4123
20.Wolverhampton Wanderers24631524:4221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (332)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele