Anglická Premier League preview - 25. kolo

02.02.2008, 09:15, aktualizováno 03.02.2008, 08:37
Previews
Nejlépe ze čtyř týmů, které se dnes představí, je na tom zatím Aston Villa. Šestý tým tabulky jede na hřiště Fulhamu a nečeká ho snadná práce, domácí potřebují k záchraně každý bod. Ze sestupových příček nedávno uteklo Middlesbrough. Svěřence Garetha Southgatea čeká zápas v Newcastlu, kde si hodně slibují od nového manažera Kevina Keegana.
Manchester City - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Před Arsenalem stojí tento víkend opět velká výzva – může se totiž alespoň na pár hodin znovu vyhoupnout do čela. Ovšem jen o skóre druhým Kanonýrům se postaví Manchester City, který bojuje o Ligu mistrů, a tak je v sobotu rozhodně nečeká nic lehkého.

Naštěstí pro Arsenal čeká i Red Devils tentýž den těžká zkouška, když zajíždí do Londýna k utkání s Tottenhamem, který nedávno sestřelil pěti góly právě Arsenal v Ligovém poháru. Zrovna pět gólů – to je brankový rozdíl ve skóre obou soupeřů o vedoucí postavení v tabulce Premier League. Zatím je na tom právě o těch pět gólů lépe Manchester.

Manchester City je momentálně šestý jen o dva body za čtvrtým Evertonem. Zvláště doma se mohou však Citizens rovnat všem svým soupeřům o Ligu mistrů. Přestože na City of Manchester Stadium začínají v poslední době strádat (v minulých třech domácích zápasech jen remizovali), stále zůstávají doma neporazitelní. Venku ale hraje Manchester jako vyměněný, za všechny zaváhání na cestách stačí zmínit to poslední, nejpřekvapivější – remízu na půdě posledního Derby. Přesto zůstává lodivod domácích Sven-Göran Eriksson optimistou: "Do konce zbývá ještě čtrnáct zápasů, takže máme ještě dobrou šanci skončit čtvrtí, doufejme. Myslím, že to (utkání s Derby) byla promarněná šance, ale nijak zato hráče nehaním."

Švédského kouče ani nemusí trápit zdravotní stav klíčových hráčů. Do pořádku se totiž dal už i reprezentační obránce Richards. Na marodce ale stejně zůstává trojice borců: Castillo, Mills a Johnson. V útoku bude pokračovat duo Sturridge – Vassell, neboť nová posila dopředu, Felipe Caicedo, by měla být k dispozici teprve do týdne.

To marodka Arsenalu je vůbec nejpočetnější z celé ligy, ještě spolu s tou Sunderlandu. Své místo na ní má i český internacionál Tomáš Rosický. Stejně tak jako Denilson s Djourouem. Chytat bude pravděpodobně Lehmann, jelikož Almuniu trápí bolavý prst. S týmem se už sice připravuje van Persie, na zápasovou zátěž ale ještě není připravený. I přes poměrně široký seznam zraněných hráčů je však podle Wengera Arsenal na duel s Citizens ideálně připravený. "Jsme na City připraveni. Vezeme se na dobré vlně v Premier League a chceme, aby to tak zůstalo," řekl Wenger.

Na podzim Arsenal porazil rozjeté City 1:0 díky brance Fabregase, naopak poslední vzájemné střetnutí obou mužstev v Manchesteru dopadlo lépe pro Citizens, kterým zajistila tenkrát tři body penalta Bartona, nyní hráče Newcastlu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (sobota 16:00)
Manchester United zavítá na White Hart Line se skvělou náladou. Výborné výkony jej stále drží na vrcholu a především díky gólům Cristiana Ronalda vyhrává jedno utkání za druhým. Portugalský záložník zařídil "Rudým ďáblům" tři body i v minulém zápase s Portsmouthem, kdy se prosadil hned dvakrát. Přidá další branky i proti Tottenhamu, který se nijak vynikající obranou chlubit nemůže?

"Kohouti" ovšem začali svůj problém se špatnou defenzívou řešit. Tým Juandeho Ramose posílili hned tři kvalitní obránci - Jonathan Woodgate, Alan Hutton a Brazilec Gilberto. Ten by měl vyřešit problémy s obsazením levého kraje obrany. Naopak výborný útok opustil nespokojený a málo využívaný Jermain Defoe, jenž odešel posílit konkurenci Milana Baroše do Portsmouthu.

Tottenham už pomalu na příčky zajišťující evropské poháry může zapomenout, avšak se současnou 11. pozicí se nechce smířit a kouč Ramos slibuje vzestup. Jeho slova potvrzují také nedávné výsledky. Po výhře nad Sunderlandem přišla v minulém kole velmi cenná remíza s Evertonem. Nyní se ale musí obejít hned bez pětice hráčů. Zranění trápí Benta, Balea, Gardnera a Assou Ekotta, navíc své reprezentační povinnosti plní záložník Pobřeží slonoviny Didier Zokora.

"Viděl jsem záznam a těžko říci. Možná to byl vůbec nejhezčí gól v mé kariéře," tak okomentoval po zápase s Portsmouthem svou druhou branku Cristiano Ronaldo, který se trefil z přímého kopu nádherně do šibenice. Manchester už ve 13. minutě vedl 2:0 a tento stav uhájil bez problémů až do konce.

Proti Spurs se United daří více než dobře. Posledních pět vzájemných zápasů totiž vyhráli! Ten poslední navíc před pár dny. V rámci FA Cupu zvítězili 3:1. K dalším úspěchům jim v současnosti nepomohou obránce Mickael Silvestre a Ben Foster. Velkou výhodou pro Sira Alexe Fergusona je skutečnost, že na Africký pohár národů nedodal jediného hráče, a proto může kromě zraněných hráčů počítat se všemi svěřenci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.25 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - West Ham United  (sobota 16:00)
Na JJB Stadium se odehraje souboj nepříliš atraktivních soupeřů – slabý Wigan, bojující na 18. pozici o přežití v anglické nejvyšší fotbalové soutěži, přivítá West Ham, který podává průměrné výkony a v Premier League je se třiceti šesti body na 10. místě, přičemž ale ztrácí pouhých sedm bodů na vysněnou čtvrtou pozici.

Proto lze očekávat úpornou bitvu o každý balón. Forma domácích není nijak oslnivá, vždyť Wigan prohrál poslední tři zápasy. Naproti tomu West Ham se v poslední době zvedá, což potvrdil výhrou nad Liverpoolem.

Wigan bude postrádat dva zraněné hráče – Taylora a Nashe. Na druhou stranu ale Steve Bruce, kouč Wiganu, získal do svého týmu norského obránce Hagena, který přišel na hostování z ruského Petrohradu.

Naproti tomu West Ham má marodku o něco širší. Chybět budou Collins, Parker, Zamora a Dyer. Naproti tomu týmu pomohou vykurýrovaní Ashton, Etherington a Faubert.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Portsmouth FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Chelsea do Fratton Parku přijíždí s vidinou desátého vítězství v řadě (ve všech soutěžích) a stanovením nového klubového rekordu. Na druhé straně barikády bude určitě chtít manažer Harry Redknapp chtít zvítězit hned kvůli dvěma důvodům. Jednak by to bylo jeho padesáté vítězství na lavičce Portsmouthu a také se mu v letošní sezoně ještě nepodařilo porazit žádný klub z "Big Four" (3 remízy a 4 porážky).

Pro Blues hovoří historie vzájemných zápasů. Londýňané totiž v Premier League s Pompeys nikdy neprohráli. V devíti utkáních dali 19 branek a pouze jedinkrát inkasovali. Poslední čtyři utkání skončily pokaždé výhrou 2:0 ve prospěch Chelsea.

Lodivoda hostí, Avrama Granta, čeká zajisté při příjezdu na Fratton Park nostalgické vzpomínání na nedávné zdejší působení, ne však ve funkci trenéra, kterou teď plní v Chelsea. "V Portsmouthu jsem minulý rok pracoval jako výkonný ředitel a měl jsem se tu skvěle. Užíval jsem si každou minutu. Mám rád tento klub i město, takže je opravdu vzrušující, když se sem vracím v roli manažera." Izraelský kouč může být zatím s výkony svého týmu naprosto spokojen. Chelsea se daří na všech frontách, když v posledních týdnech nabrala slušnou formu a je stále ve hře o všechny čtyři trofeje. Dalším pozitivním zjištěním je pro Granta zdravotní stav Franka Lamparda, který by se po delším zranění mohl opět objevit na hřišti. Naopak určitě nenastoupí zranění John Terry a Andrej Ševčenko a suspendovaný Ricardo Carvalho. V Africe barvy svých zemí hájí Essien, Drogba a Mikel.

I manažer domácích Harry Redknapp musí pro tento zápas ustoupit od představy o ideální základní jedenáctce. Řešit musí absence Sylvaina Distina a Hermanna Hreidarssona, ale také přetlak v útoku, který nastal po příchodu Jermaina Defoea a neuskutečněném odchodu Benjaniho. Elitní střelec Pompeys měl původně zamířit do Manchesteru City, ale přestup se nestihl dotáhnout do vypršení přestupového termínu, a tak od něj vedení Citizens ustoupilo. Redknapp má v kádru hned šest útočníků, k dospozici jsou ovšem pouze Baroš, Defoe a Benjani. Nugent má zdravotní problémy, Kanu a Utaka zase válí na africkém šampionátu v dresu Nigérie. "Defoe je typ hráče, kterého jsem chtěl do Portsmouthu vždy přivést. Nyní je náš a to je fantastické. Pokukovali jsme po něm dlouhou dobu a nyní jsme ho konečně získali," rozplývá se nad novou koupí Redknapp.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.40 - 3.45 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Reading - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Zápas Readingu s Boltonem je soubojem dvou týmů, které se potácejí na pokraji sestupu. Oba celky mají shodně pouhých 22 bodů a nyní se nacházejí na šestnácté, respektive patnácté pozici. Ani poslední zápasy nenaznačují zlepšující se formu mužstev.

Reading minulé dva zápasy prohrál, i když je nutné zdůraznit, že se utkal se špičkovými mužstvy anglické ligy – s Chelsea a Manchesterem United. Bilance Boltonu není o mnoho lepší, v posledních dvou utkáních dokázal uhrát pouze dva body za dvě bezbrankové remízy s Fulhamem a Newcastlem. Z výše uvedených důvodů lze očekávat nepřiliš kvalitní, ale o to urputnější fotbal – vždyť oba celky se musí doslova rvát o každý bod, jestliže chtějí minimalizovat riziko sestupu.

Trenér domácího týmu Steve Coppell musí počítat s absencemi Kebeho, Gunnarssona, Duberryho a Littla, jež jsou zraněni. V zápase dále svému týmu nepomohou Fae a Bikey, kteří reprezentují postoupivší Pobřeží slonoviny, respektive Kamerun na Africkém poháru národů. Naopak pozitivum je pro trenéra Readingu návrat Longa a Sonka.

Kouč Boltonu Gary Megson má o něco užší marodku – zranění jsou pouze Helguson a Vaz Te. Týmu naopak pomůže Rasiak, jehož Bolton získal na hostování ze Southamptonu, Gary Chill, který byl zakoupen z Aston Villy a snad i El-Hadji Diouf, jehož Senegal nepostoupil do čtvrfinále Afrického poháru národů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Birmingham City - Derby County  (sobota 16:00)
Derby dvou nováčku letošního ročníku tentokrát nabídne nesmírně zajímavý a pro oba celky důležitý zápas. Birmingham v roce 2008 ještě nevyhrál jediné utkání, ale tuto sérii chce kouč McLeish nyní ukončit a má k tomu vskutku výbornou příležitost.

Před většinou zápasů Derby se v médiích často používají slova jako – nekonkurenceschopný nebo krize. Přesto svěřenci trenéra Paula Jewella v minulém kole zatnuli všechny zuby, podali na jejich poměry excelentní výkon a uhráli na svém stadiónu nesmírně cennou remízu 1:1 s Manchesterem City. I přes tento optimistický výkon zůstává záchrana v nedohlednu.

Tým, který odehrál první zápas proti Birminghamu v průběhu loňského srpna, se téměř úplně změnil. Nedávné posily jako Stubbs nebo gólman Carroll do týmu navíc přinesli kvalitu, ale také hlavně zkušenost. Jewell si po zápase s Citizens pochvaloval především výkon nového kapitána Robbieho Savageho.

Fulham, Manchester United, Arsenal, Chelsea a Sunderland - to jsou týmy, se kterými se Blues v posledních pěti utkáních setkali. Při tomto poměrně těžkém losu vybojovali pouhé dva body a sestupové propasti jsou opět velmi blízko. Dělí je od ní pouze lepší skóre. Skotského manažera McLeishe mrzel především poslední zápas s Black Cats, který si podle něj prohráli jeho svěřenci špatnými výkony sami.

Ani tento zápas se neobejde bez absencí. Domácí fanoušci na hřišti určitě neuvidí zraněného Oubinu a dále také gólmana Kingstona, který hraje na Africkém poháru národu. Derby se musí obejít bez Mearse a McEveleyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton bude obhajovat v příštím kole svou pozici mezi čtyřmi nejlepšími kluby Premier League na půdě osmého Blackburnu. A nebude to mít v žádném případě lehké.

Blackburn se po slabším období opět začíná probírat a výsledkem je ziskdvanácti bodů z posledních šesti zápasů. Rovers může mrzet především nevydařený poslední domácí duel, v němž se rozešli smírně s Middlesbrough.

Everton sice už vypadl z obou domácích pohárů, na druhou stranu si však i on prožívá skvělou novoroční sérii bez porážky. Toffees jsou na tom lépe i co se týče nedávné historie vzájemných zápasů, když od prohry v dubnu roku 2004 Blackburnu nepodlehli. Vloni na Ewood Parku ovšem uhráli jen remízu 1:1, stejně jako v letošním duelu na Goodison Parku.

Trenér Evertonu David Moyes nyní netrpělivě čeká na výsledky konečných testů Cahilla a Osmana, které napoví, zda budou tito dva připraveni odehrát nadcházející zápas s Blackburnem. Nová zimní akvizice, na poslední chvíli na hostování získaný Anthony Gardner, však nenastoupí na sto procent. Jihoafričan Steven Pienaar tento duel nestihne podobně jako několik dalších – z afrického šampionátu si totiž přivezl poraněný kotník. Na marodce zůstává dlouhodobě zraněný golman Turner.

Na druhé straně zůstává pro kouče Blackburnu Marka Hughese nadále nepoužitelný obránce Nelsen, jehož sužují problémy s kolenem. Mimo hru je i Olsson. Z Afriky se také zatím nevrátil Aaron Mokoena, krajan evertonského Pienaara. Paul Gallagher na poslední chvíli opustil klub, když bude na jaře hostovat v týmu Stoke City, tudíž by měl nadále v útočné dvojici působit jiný mladík, Matt Derbyshire.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (sobota 18:15)
Takovouto krizi fanoušci Reds už dlouho nepamatují. Jejich oblíbenci vstoupili do nového roku velmi špatně, dosud ještě ani jednou v pěti zápasech nevyhráli, ztratili kontakt s vedoucím triem a nakonec opustili i příčky zajišťující pohár UEFA.

Čtyři remízy a v posledním kole dokonce prohra, tak to je pro Liverpool letošní souhrn ligových zápasů. Když sečteme všechny body, přijdeme na číslo 4, což je pro tým , který chtěl bojovat o poháry skutečně málo. Kouč Rafa Benítez ovšem ani v této těžké situaci neztrácí naději. Na otázku, zda se jeho tým prodere do evropských pohárů jednoznačně odpověděl: "Ano – do Ligy mistrů."

Španělský manažer byl zklamaný především po středečním zápase s West Hamem United. Jediná branka utkání padla v nastaveném čase, kdy se z penalty úspěšně prosadil Mark Nobel. "Zasloužili jsme si prohrát? Já si myslím, že jsme si zasloužili výhru. Když se podíváte na zápas, budete se bavit o zápase. Když se podíváte jenom na výsledek, budete se bavit pouze o výsledku. Já jsem manažer a už mám nějaké zkušenosti. Musíme myslet na to, jak se zlepšit, jak proměňovat šance a jak znovu začít vyhrávat," prohlásil.

Jenže Benítez se bude muset obejít bez svého stopera Aggera, krajního obránce Arbeloy a útočníka Andreje Voronina.

Sunderland stále patří mezi pět týmů, které ještě ani jednou nevyhrál na hřišti soupeře a zlomit tuto sérii nyní bude nesmírně těžké. "Chcete- li být se svým týmem úspěšným, musíte bodovat hlavně na domácím hřišti, to je podstatné, ale výsledky ze stadiónů soupeřů nejsou zanedbatelné," vysvětlil manažer Black Cats Roy Keane. Ten bude proti Reds postrádat Edwardse, Wallace, Higginbothama a Leadbittera. Své reprezentační povinnosti si plní Dickson Etuhu, po disciplinárním trestu se ale vrací útočník Michael Chopra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Middlesbrough FC  (neděle 14:30)
Nikterak viditelně, alespoň ne na výsledcích, zatím pozvedl populární Kevin Keegan Newcastle z krize. Teď ho navíc čeká klíčová bitva, derby s Middlesbrough, neboť pak přijdou dva rozjetí soupeři – Aston Villa a Manchester United.

Straky naposledy vyhrály už hodně dávno: 15. prosince zvítězily díky proměněné penaltě Bartona z poslední minuty utkání s Fulhamem. Takovou bídnou bilanci odnesl 9. ledna vyhazovem manažer Sam Allardyce, když pohár trpělivosti vedení přetekl po domácí porážce s Manchesterem City. Pak si s Newcastlem pohrál jiný klub z Manchesteru, slavnější United, a bylo zle. Pod nově nastoupivším Keeganem se zatím Newcastle netrefil a žádné rapidní zlepšení výkonů nenastalo. Z posledních sedmi zápasů získali Magpies jen dva body a začínají se pomalu, ale jistě zařazovat mezi adepty na sestup.

Jen těžko se hledají důvody, proč se Strakám tolik nedaří, jedno je však jisté: za hlubokou krizi Newcastlu rozhodně nemůže zraněními prořídlý kádr, jako u jiných. Newcastlu totiž chybí akorát obránci Enrique s Ramagem (ovšem právě hra dozadu dělá asi letos Magpies největší problémy) a náhradní brankář Krul. Pro tento zápas se dokonce listina marodů zúží o jméno Marka Viduky, jenž už definitivně vyléčil poraněné lýtko, a další dobrou zprávou pro kouče Keegana je, že Emremu už vypršel třízápasový trest.

Na Newcastle v neděli nečeká žádný bezchybný soupeř, ba naopak – Middlesbrough je na tom v tabulce ještě o jedno místo hůře. Jenomže narozdíl od Newcastlu mají jeho pochody tabulkou vzestupnou tendenci. V posledních třech ligových kolech totiž neprohrál (remízy s Liverpoolem a Blackburnem a výhra nad Wiganem) a když k tomu přidáme i nedávná pohárová vítězství nad Mansfieldem a Bristolem, vyjde nám, že nenašli Southgatovi svěřenci už pěknou řádku dní přemožitele. Navíc vedení Middlesbrough přivedlo na poslední chvíli i hvězdu do útoku, Afonsa Alvese, jenž by měl týmu dodat ještě více kvality důležité pro záchranu prvoligové příslušnosti. Brazilský kanonýr však ještě do Anglie nedorazil a v neděli s největší pravděpodobností hrát nebude, což potvrdil i sám lodivod Middlesbrough. "Vypadá to, že to v neděli ještě Afonso nestihne. Čekáme, až dostane vízum."

Naštěstí se Boro už uzdravil snajpr Aliadiere, i když jeho start zatím není úplně na sto procent jistý, a také Mido. Kdyby tomu tak nebylo, měl by kouč Southgate velké problémy se sestavením útočné dvojice, neboť na marodce zůstává Turek Tuncay. Vedle něj absentují i Hutchinson, Jones a Taylor. Fyzické testy ještě čekají Pogatetze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Fulham FC - Aston Villa  (neděle 17:00)
Už 14 zápasů v řadě (včetně těch pohárových) nepoznal Fulham slast vítězství. Teď se mu do cesty postaví rozjetá Aston Villa, bojující o Ligu mistrů, a tudíž v neděli Cottagers opět jen těžko vyhrají, poprvé pod vedením Raye Hodgsona.

Ani případná senzační výhra v nedělním klání s Aston Villou by však Fulham neoprostila od sestupových příček – zůstal by nadále předposlední. Po nečekaném odvolání Sancheze z postu hlavního kouče Fulhamu se asi čekalo, že zkušený Hodgson mužstvo pozvedne. Ovšem paradoxně pod ním padá londýnský klub ještě více do krize. Posuďte sami: jen jediný bodík vydoloval Fulham z dvanácti zápasů pod jeho taktovkou a to navíc ta remíza přišla až v posledním kole! Sám kouč nyní aspoň věří, že jeho mužstvu pomůže nová krev, kterou vlil Fulhamu do žil lednový přestupový termín. Na poslední chvíli přišli dva Finové, Kallio s Litmanenem, a na hostování z Tottenhamu přišel také Stalteri. Už dříve se Fulhamu upsali útočníci Nevland z Groningenu a Johnson z Kansas City, záložník Andreasen z Brém a norský stoper Hangeland. Zato Fulham své hráče pouštěl jen na hostování.

Jenomže Litmanen dlouho nehrál a ani nemá příliš natrénováno, Johnson pravděpodobně nestihne včas přeletět Atlantik a Stalteri pro změnu přišel zraněný. Krom toho na marodce Fulhamu už delší dobu pobývá trio borců ve složení McBride, Bouazza a Elliott. Na debut v dresu Cottagers je však úplně připraven Erik Nevland. Ten už Premier League, byť v jediném utkání, okusil v dresu Manchesteru United. Je to ale už dlouhých osm let.

Aston Villa je rozhodně papírovým favoritem nedělního utkání. Nejen že pro ní hovoří historie vzájemných zápasů, vyhrála 9 z celkových třinácti v lize, ale také nenašla v posledních osmi kolech přemožitele. Forma Villans ale není zase tak oslnivá, jak by se mohlo zdát. Poslední dva zápasy hrála jen nerozhodně, i když, pravda, proti těžkým soupeřům – Liverpoolu a Blackburnu.

Co se týče absencí Aston Villy, tak ty nikterak zvlášť výběr základní sestavy Martinu O’Neillovi nestěžují. Vlastně jediným, kdo se stoprocentní jistotou v neděli nenastoupí, je křídelník Ashley Young, jenž je v karetním trestu. Jinak je Villa komplet. Severoirský lodivod Villans může počítat i se svou jedinou lednovou posilou, Waynem Routledgem, a také napravo v obraně bude i nadále hrát Mellberg, jehož přestup do Juventusu nakonec nedopadl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.15 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United24183348:1157
2.Arsenal FC24176149:1757
3.Chelsea FC24165337:1653
4.Everton FC24134740:2343
5.Aston Villa24118543:3141
6.Manchester City24118531:2541
7.Liverpool FC231010337:1740
8.Blackburn Rovers24108632:3138
9.Portsmouth FC24107734:2537
10.West Ham United23106729:2136
11.Tottenham Hotspur24771044:4028
12.Newcastle United24761127:4227
13.Middlesbrough FC24671121:3725
14.Sunderland AFC24651324:4223
15.Bolton Wanderers24571224:3422
16.Reading24641430:5022
17.Birmingham City24551423:3620
18.Wigan Athletic24551423:4020
19.Fulham FC242101223:4216
20.Derby County24151812:518

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea prohraje v Portsmouthu,Tottenham remizuje s United,Arsenal vyhraje v Citiziens...mam to za 50,-

Reagovat
bakasa

Kéž bys měl pravdu,ještě lepší by bylo kdyby slepice Utd. porazily...

Reagovat
smazaný uživatel

no to NE...budem tam radi za bod..snad neprohrajem,ale bude to těžké,Tottenham se zvedá

Reagovat
Devil

Bohuzel mas pravdu , Tottenham bude tezkej orisek , ale musime doufat ze zopakujem vyhru z FA Cupu !

Reagovat
smazaný uživatel

budem muset dat rychly gol,a tottenham otevře hru...očekávám že to bude fotbalový koncert,útočný fotbal...s výhrou pro united,ale musíme být realisté

Reagovat
Devil

Mame Ronalda , ten tam snad neco prdne ne !

Reagovat
smazaný uživatel

to tam šoupne s přímáááku

Reagovat
satan_666

kéž by...hlavně ty Pompeys

Reagovat
Liquid

seš vedle, Chelsea vyhraje 1-0, a Arsenal nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěknej vůl,to samé jako o Defoem říkal o Barošovi, no a Baroš dohrál :-(

Reagovat
Devil

Vul neni Defoe je pro Pompey dobra posila ! Jen ted maji asi trosku vice utocniku nez potrebuji !

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe je super,ale Redknapp je vul v těch prohlášeních...

Reagovat
Devil

To tak do slova nemuzes brat . Kdo vi co rekl doopravdy . Never do slova vsemu co ctes !

Reagovat
smazaný uživatel

osobně sem zvědavej na zápas Tottenhamu s Manutd...

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.25 - 1.80 je podle mě dobrej kurz

a Citizens doma musí porazit Arsenal :-)

---

http://fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
One-Real

já si vsadil na výhru Liverpoolu,Arsenalu,Manchesteru:Tottenham se sice zvedá ale veřím že tam Ronaldo něco šoupne a pak na výhru Chelsea ta to tam nějak vždy dokope,dále na výhru Realu Madrid a Heerenvenu

Reagovat
One-Real

*na neprohru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal to uz nepusti 2-0 vede...jasná 2

Reagovat
One-Real

jo a kde to vidis??neni to nekde online??

Reagovat
One-Real

ty fandis Manchesteru United,Realu Madrid??

Reagovat
One-Real

Reagovat
Alessandro24

tutovka dne reading- bolton 1..bolton je v krizi a po odchode anelku bude rad ak sa zachrani..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm typ jak víno měl ses podívat kolik dostává reading golu. A když si zponeju jak hrál bolton na arselu totýlní defenzívu tak to dapodlo podle očekávání jen tottenham mě pojebal měl jsem . Jinak UTD taková česká spartička

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

tottenham skoda .. utd si nezaslouzili bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,sic sem fans MU,ale vykon katastrofa,nezaslouzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

je úžasné sledovat jak jsou výkony utd závislé na jednom playerovi. Asi třeba dávat totální hlídače na ronalda v poločase ho vyměnit pač budeme mít jazyk na vestě a věřím tomu že by body přybývali pomaleji. Jinak dobrý víkend pro gunners

Reagovat
2miguel1

co je so Sevcenkom? dllho som onom nic nepocul....je zraneny?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele