Aktuality

Manchester United se zbavil Greenwooda, ofenzivní fotbalista posílil Marseille

Mason Greenwood za sebou má další stěhování a tentokráte zakotví ve Francii. Křídelník přestoupil z Manchesteru United do Marseille, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt.

Leverkusen získal třetí letní posilu, Garcíu a Belociana doplnil Terrier

Vedení Leverkusenu dnes večer představilo třetí posilu pro sezonu, v níž bude německý klub obhajovat mistrovský titul a triumf v domácím poháru. Podruhé přitom lovilo v Rennes, pětiletý kontrakt podepsal křídelník Martin Terrier.

První posila před novou sezonou: Manchester City přivedl Sávia z Troyes

Sávio se po vydařeném hostování v Gironě vrátil do Troyes, následuje však další přesun ve skupině City Football Group. Dvacetiletý brazilský křídelník přestoupil do Manchesteru City, který zaplatí 21 milionů liber bez bonusů, které mohou částku zvýšit na 33,6 milionu liber.

Baník má jasno, ve 2. předkole Konferenční ligy narazí na arménský Urartu

Baníku Ostrava se ve 2. předkole Konferenční ligy utká s Urartu. Arménský tým v odvetě úvodního předkola zdolal 2:0 estonský Kalev a navázal na výhru 2:1 z Tallinnu. Slezané vstoupí do soutěže doma 25. července, na soupeřově hřišti se představí o týden později.

Mikautadze po vydařeném Euru přestupuje, rozhodl se vrátit do Lyonu

Olympique Lyon dotáhl návrat Georgese Mikautadzeho, za něhož Métám zaplatí 18,5 milionu eur. Gruzínský reprezentant se ve známém prostředí upsal do roku 2028.

Chance Národní Liga startuje: Favority na přímý postup jsou Brno a Zlín. Druhá liga se čtyřmi rezervami

V pátek začne nový ročník druhé ligy. Soutěž má dva hlavní favority Zbrojovku Brno a Zlín, který se po jarním sestupu z nejvyšší soutěže bude snažit ihned vrátit mezi elitu. Na povedený minulý ročník se pokusí navázat účastník poslední baráže Táborsko. Nováčky druhé ligy jsou B-týmy Slavie a Ostravy, celkem bude v soutěži čtveřice rezervních mužstev.

Slovácko vstupuje do nové éry po Svědíkovi, cíle si určí až na jaře

Do nové éry vstupuje se startem prvoligové sezony Slovácko. Klub po pěti a půl letech opustil úspěšný trenér Martin Svědík, jehož pozici zaujal nováček na prvoligové scéně Roman West.

Dortmund představil Guirassyho. Přišel jsem vyhrávat trofeje, hlásí útočník

Stuttgart loni zažil skvělou sezonu, v tabulce 1. Bundesligy obsadil druhé místo a daní je ztráta nejlepšího střelce. Tým definitivně opustil Serhou Guirassy, útočníka zlanařil konkurenční Dortmund.

Štrasburk pozměnil dlouhodobé plány, na lavičce končí trenér Vieira

Vedení Štrasburku má svou představu o dalším vývoji klubu a roli v plánech poměrně rychle přestal hrát Patrick Vieira. Mistr světa z roku 1998 a někdejší záložník loni usedl na lavičku, nyní se s ním francouzský celek dohodl na rozvázání spolupráce.

Elitní kluby na startu sezony řeší, jak nejlépe zapojit po Euru reprezentanty

Nová sezona první ligy začne jen týden po mistrovství Evropy. I když český tým vypadl na šampionátu v Německu už 26. června ve skupině, kluby v úvodu ročníku nebudou mít k dispozici některé reprezentanty.

Aubameyang strávil v Marseille jen rok, zlákala ho štědrá nabídka od Al Qadsiahu

Al Qadsiah získal v krátkém sledu druhého fotbalistu s bohatými zkušenostmi z Evropy. Saúdskoarabský klub nedávno posílil obránce a čerstvý mistr Evropy Nacho, kterého následuje Pierre-Emerick Aubameyang.

Dukla se chce vyhnout problémům se záchranou, posilovat tým bude za pochodu

Pražská Dukla by se po návratu do nejvyšší soutěže rádi vyhnuli problémům se záchranou. V první lize hráli naposledy v sezoně 2018/19. Trenér Petr Rada uvítal, že zůstalo pohromadě mužstvo, které postup vybojovalo, očekává však větší posílení.

Poslední výzva kariéry, Reina pomůže nováčkovi Serie A z Coma

Pepe Reina hledal poslední výzvu své aktivní kariéry a našel jí na Apeninském poloostrově. 41letý španělský brankář se podle očekávání stal novou posilou Coma, s nováčkem Serie A podepsal kontrakt pro nadcházející sezonu.

Milenković po sedmi letech opustil Fiorentinu, koupil ho Nottingham

O pilíř defenzivní řady dnes po poledni přišla Fiorentina. Tradiční italský klub opouští Nikola Milenković, srbský reprezentační obránce se stal novou posilou Nottinghamu.

Norimberk získal druhou českou akvizici, Ševčíka doplnil Karafiát

Začátkem srpna startuje nový ročník druhé nejvyšší německé soutěže a pro české fanoušky budou zajímavou podívanou představovat zápasy Norimberku. Tomu se před dvěma týdny upsal Michal Ševčík, jehož dnes doplnil Ondřej Karafiát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele