Aktuality

Čtyři odchody ze Slavie: Stejskal se vrací do Pardubic, tři hráči budou nastupovat za Karvinou

Jen pár hodin před startem ligového ročníku Pardubice uzavřely přestup svého odchovance Jana Stejskala z pražské Slavie. Východočeský klub to uvedl na sociální síti X. Další slávisté David Planka, Ebrima Singhateh a Jannis-Fivos Botos budou působit v Karviné.

Kozel transformuje Jablonec. Chceme být výš a nehrát ve skupině o záchranu, vyhlásil

Jablonec se v lize tři roky po sobě trápil a musel hrát v nadstavbě skupinu o záchranu. Nový trenér Luboš Kozel si před startem sezony dal za cíl tentokrát se bojům o udržení vyhnout a pohybovat se v tabulce výše.

Plzeň odměnila talentovaného Panoše, šestnáctiletý záložník podepsal nový kontrakt

Jiří Panoš na sebe upozornil během letní přípravy Viktorie Plzeň, která si ho nyní pojistila novou víceletou smlouvou. Šestnáctiletý záložník se může brzy dočkat ligové premiéry.

Hradec Králové si pojistil Kodeše, kapitán podepsal novou smlouvu

Vedení Hradce Králové se domluvilo na prodloužení spolupráce s Petrem Kodešem. Jak funkcionáři uvedli na klubovém webu, osmadvacetiletý kapitán týmu a defenzivní pilíř sestavy "Votroků" podepsal novou víceletou smlouvu.

Češky v prvním kole baráže o Euro 2025 narazí na Bělorusko. V případě postupu hrozí Portugalky

České reprezentantky se v říjnovém prvním kole baráže o postup na Euro 2025 ve Švýcarsku utkají s Běloruskem. Rozhodl o tom los v Nyonu. První utkání bude na programu na hřišti soupeře, který hraje v azylu na neutrální půdě. Zřejmě v Polsku, nebo v Maďarsku. V případě postupu se tým trenéra Karla Rady utká ve finálové části s vítězem duelu mezi Portugalskem a Ázerbájdžánem.

Kapitán mistrů Evropy se vrací do Itálie: Morata přestoupil z Atlética Madrid do AC Milán

AC Milán potvrdil příchod Álvara Moraty z Atlética Madrid, kterému na základě výstupní klauzule zaplatí 13 milionů eur. Jednatřicetiletý útočník, který jako kapitán dovedl španělskou reprezentaci k vítězství na mistrovství Evropy, podepsal čtyřletou smlouvu s opcí.

Kupte Wiliamse, vyzývají fanoušci vedení Barcelony a začínají posílat peníze

Fanoušci Barcelony na oficiálním klubovém účtu sociální sítě TikTok přispívají symbolickými částkami ve snaze podpořit vedení, aby získalo reprezentačního křídelníka Nica Williamse.

Boj o titul? Lafata tuší sparťanský hattrick, Zlámal věří Slavii

Dotáhne Sparta své snažení o mistrovský hattrick? Nebo její dvouleté panování českému fotbalu ukončí rival z Edenu, který během léta pořádně zbrojil? Experti, které Livesport Zprávy oslovily před startem Chance Ligy, se neshodnou.

Dánsko bude hledat hlavního trenéra, z funkce odstoupil Hjulmand

Národní svazy a trenéři účastníků letošního evropského šampionátu vyhodnocují turnaj v Německu a k zásadnímu rozhodnutí dospěli v Dánsku, u tamního národního týmu nebude pokračovat kouč Kasper Hjulmand.

Trenér Rada byl omilostněn, o víkendu může na lavičku

Trenér Dukly Praha Petr Rada bude moci být na lavičce nováčka v sobotním utkání úvodního kola prvoligové sezony proti Plzni. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace vyhověla žádosti o prominutí zbytku tříměsíčního trestu.

Kováč se chce s Libercem pohybovat v elitní šestce, pokračuje Rabušic

Se značně obměněným kádrem a vyššími ambicemi vstupují do prvoligové sezony fotbalisté Liberce. Severočeši angažovali v létě hned 11 posil a na trenérský post přivedli Radoslava Kováče.

Euro v rytmu mládí: Zářil šampion Yamal, Güler jako budoucí lídr i pozdní nástup Angličana

Evropský šampionát v Německu se nesl v rytmu mladých talentů. Lamine Yamal (17) zářil při zlaté cestě Španělska. Jamal Musiala (21) v domácích barvách a přidali se k nim i ostatní. Livesport Zprávy vybraly pět nejlepších hráčů narozených v roce 2003 a později, kteří patřili na turnaji k nejlepším.

Schmeichel znovu spojí síly s Rodgersem, sejdou se v Celticu

Dánský reprezentační brankář Kasper Schmeichel bude chytat za Celtic. Skotský mistr oznámil, že se sedmatřicetiletým fotbalistou, jenž naposledy působil v Anderlechtu, podepsal roční smlouvu.

Cizinci, které se vyplatí sledovat? Návrat ztraceného syna, kosovští reprezentanti i Brazilec

Bitva o přímý postup do Ligy mistrů vybičovala kluby k investicím do zahraničních hráčů. Cizince přivedla Slavia, Sparta, Plzeň i třeba Liberec. Který z nich bude v Chance Lize nejvíce válet? Livesport Zprávy vybraly pětici cizokrajných posil, které se vyplatí v průběhu sezony sledovat.

Manchester United vsadil na Yora, nejdražšího osmnáctiletého stopera planety

Manchester United prodal do Marseille křídelníka Masona Greenwooda a o několik desítek minut později představil také jednu posilu, z Lille oficiálně přišel Leny Yoro.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele