Aktuality

Modrić zůstává v Realu Madrid, kapitán podepsal smlouvu pro nadcházející sezonu

Záložník Luka Modrić bude hrát i nadále za Real Madrid. Osmatřicetiletý chorvatský reprezentant prodloužil s klubem smlouvu až do konce června 2025.

České Budějovice oznámily změnu majitele, Dynamo převzal podnikatel Jirka s rakouskými investory

Dostane fotbal v Českých Budějovicích nový náboj? Minimálně na první pohled to tak vypadá, Dynamo totiž ve středu oznámí změnu majitele - jihočeský klub od Vladimíra Koubka převezme Dalibor Jirka (66), českobudějovický podnikatel, doktor filozofie a od roku 2022 také předseda dozorčí rady tamní akademie.

Jsem rád, že jsem v Pardubicích. Prostřední skupina je vymodleným cílem, hlásí Saňák

Vymodleným cílem Pardubic v nové ligové sezoně je účast v prostřední nadstavbové skupině. V rozhovoru s ČTK to řekl trenér Jiří Saňák. Podle něj by to znamenalo velice úspěšný ročník. Na tiskové konferenci také uvedl, že si velmi váží možnosti vést východočeský tým, který převzal po Radoslavu Kováčovi.

Athletic ztratí dva gólmany, Simón bude po operaci chybět několik měsíců

Unai Simón pomohl Španělsku k zisku titulu mistra Evropy, užil si oslavy s fanoušky a co nevidět zamíří do nemocnice. Baskický brankář Athleticu se zítra podrobí dlouhodobě plánované operaci zápěstí, po níž bude následovat hodně dlouhá léčba.

FIFA kvůli rasistickému videu vyšetřuje argentinského záložníka Fernándeze

Světová fotbalová fedearce FIFA zahájila disciplinární řízení s argentinským záložníkem Enzem Fernándezem. Důvodem je video, které zveřejnil po vítězství ve finále Copy América a v němž argentinští fotbalisté rasisticky urážejí francouzské hráče afrického původu.

Potter, Guardiola, nebo Klopp? Pět trenérských variant pro anglickou reprezentaci

Gareth Southgate (53) rezignoval v úterý na post trenéra anglické reprezentace. Během osmi let dostal tým do dvou finále ME, obě ale skončila stříbrem. Rychle se začalo spekulovat o tom, kdo by mohl bývalého šéfa Middlesbrough na prestižní pozici nahradit.

Mexiko se rozloučilo s trenérem Lozanem, svaz bude jednat s Aguirrem

Mexická reprezentace bude mít znovu nového trenéra. Na lavičku loni usedl Jaime Lozano a nyní mu byla ukončena smlouva. Důvodů bylo hned několik, vedle rostoucí kritiky například odmítnutí delší a pozměněné smlouvy.

Mbappé po představení v Madridu: O přestupu, pocitech po prezentaci či Ronaldovi

Francouzský útočník Kylian Mbappé (25) v úterý poprvé předstoupil před média jako hráč Realu Madrid. Rozpovídal se o nových spoluhráčích, o Cristianu Ronaldovi (39) či o čísle devět, které bude nosit na zádech. Na Santiago Bernabéu u toho byl také reportér španělské redakce Livesport Zpráv Miguel Baeza.

Sparta získala dvě posily, defenzívu vyztuží Ross a García de Albéniz

Sparta na jaře bojovala proti Galatasarayi o postup do další fáze Evropské ligy, nyní s tureckým klubem pro změnu obchodovala. Na hostování přišel dánský stoper Mathias Ross, český mistr si zajistil i opci na trvalý přestup za 1,2 milionu eur. Další novou tváří je Imanol García de Albéniz.

Sezony s přímým postupem do Ligy mistrů jsou moje specialita, žertoval Šádek

V nejvyšší soutěži se bude poprvé od sezony 2017/18 hrát o přímý postup do hlavní části Ligy mistrů a předseda představenstva Viktorie Plzeň Adolf Šádek varoval rivaly Spartu a Slavii, že je v této disciplíně specialistou.

Bohemians nemluví o ambicích, o pokračování Veselého u reprezentace se rozhodne

Bohemians 1905 po třinácté pozici z minulé sezony nechtějí před startem nového ligového ročníku mluvit o ambicích na konkrétní umístění. Na tiskové konferenci to prohlásil trenér Jaroslav Veselý.

Baník bude hájit získané pozice, znovu chce být v první šestce

Uhájit pozice v horních patrech prvoligové tabulky chce v nové sezoně tým fotbalistů Ostravy. Baník v uplynulém ročníku skončil čtvrtý a po čtrnácti letech se probojoval do pohárové Evropy.

Výpověď emailem a za pět minut dvanáct, Trabzonspor bude žalovat Meuniera

Thomas Meunier vinou svalového zranění přišel o mistrovství Evropy, přesto si našel způsob, jak na sebe během léta upozornit. Belgický obránce rozvázal kontrakt s tureckým Trabzonsporem a učinil tak hodně nezvyklým způsobem.

Potíže Bordeaux se prohlubují, majitelé Liverpoolu francouzský klub nekoupí

Problémy Bordeaux se v úterý prohloubily. Fenway Sports Group (FSG), majitelé Liverpoolu, oznámili, že ukončují jednání s francouzským klubem. Tomu tak hrozí sestup až do třetí ligy.

Pět favoritů na Zlatý míč: Obhájí Messi, nebo se dočká mladého nástupce?

S přicházejícím začátkem nové sezony se blíží i vyhlášení nejprestižnějšího individuálního fotbalového ocenění - Zlatý míč. V pondělí 28. října se dozvíme, kdo je nejlepším fotbalistou uplynulé sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele