Aktuality

Má Nicolas Anelka namířeno do Chelsea?

V dresu trápícího se Boltonu září francouzský útočník Nicolas Anelka, možná už to ale nebude platit dlouho. Zájem totiž údajně projevila londýnská Chelsea a přestup by ráda dotáhla co nejdříve. Manažer Wanderers Gary Megson je s odchodem své hvězdy zřejmě smířený...

Rooney chce vyhrát double

Smělé ambice má útočník Manchesteru United Wayne Rooney. Věří, že se jeho týmu může podařit získat cenné double - vyhrát Premier League a Ligu mistrů. Loni byl Manchester blízko, letos se to prý už podaří. Pomoci by mohly i dvě dlouho zraněné opory, Gary Neville a Paul Scholes, jejichž návrat se blíží.

Ujfaluši odmítl Liverpool

Český reprezentační obránce Tomáš Ujfaluši přemýšlí o odchodu z Fiorentiny, trochu překvapivě ale neposílí anglický Liverpool. Ten jej chtěl koupit už nyní, 29letý fotbalista však zřejmě počká až na léto, kdy bude volným hráčem a bude moci vybírat z více nabídek.

Adebayor: Kanonýrem do smrti

Emmanuel Adebayor je letos jednou z klíčových postav Arsenalu a sezonu si zatím užívá, s jedenácti nastřílenými brankami je druhým nejlepším střelcem Premier League. Tožskému útočníkovi se v Londýně líbí a "Kanonýrem" by rád zůstal navždy...

Aquilani hodlá kariéru ukončit v AS Řím

Alberto Aquilani je sice stále teprve na začátku své kariéry, přesto už má jasno, kde by s fotbalem chtěl skončit. 23letý záložník chce kariéru ukončit v dresu AS Řím...

Koller může odejít, Monako má náhradu

Šance na přestup fotbalisty Jana Kollera z Monaka do Norimberku podle všeho vzrostly. Jak dnes uvedla francouzská média, našlo si už Monako za českého reprezentačního rekordmana náhradu, poslední překážkou tak zůstává jen výše odstupného, na níž se oba kluby stále nemohou shodnout.

Lazio Ledesmu Milánu neprodá

AC Milán chtěl posílit svoji záložní řadu o Cristiana Ledesmu z Lazia, pětadvacetiletý středopolař se však nikam stěhovat nebude. Rodící se přestup hned v zárodku zastavil prezident Lazia Claudio Lotito.

Rui Costa po sezoně ukončí kariéru

Slavný portugalský fotbalista Rui Costa hraje svoji poslední sezonu v kariéře. Pětatřicetiletý záložník Benfiky Lisabon to oznámil s tím, že v létě by rád ve věhlasném klubu zahájil trenérskou éru. Dělá si také ambice na post sportovního ředitele Benfiky.

Boca čeká, zda bude chtít Banegu Real

Valencia nabídla Boce Juniors za záložníka Evera Banegu 18 milionů eur, přestup mladého Argentince do týmu Ronalda Koemana je ale ještě daleko. Boca totiž čeká, jestli o hráče projeví zájem Real Madrid.

Berbatov může odejít, tvrdí jeho agent

Útočník Dimitar Berbatov je oporou Tottenhamu. Naposledy nastřílel v anglické lize za svůj tým málokdy vídané čtyři branky v jednom utkání, od Spurs však možná brzy odejde. Zajímá se o něj několik klubů v čele s Manchesterem United.

Sparta vyhrála po šesti letech silvestrovské derby

Po šestileté odmlce dokázali sparťanští internacionálové vyhrát silvestrovské derby a výsledkem 5:2 ve 22. posledním fotbalovém měření roku narušili vítěznou hegemonii soupeře. Sparťané navíc dokázali poprvé v pětileté historii vyhrát také derby veteránů nad padesát let.

Flamengo předloží do dvou týdnů Ronaldovi finální nabídku

Představitelé brazilského klubu Flamengo hodlají do dvou týdnů předložit konečnou nabídku útočníkovi Ronaldovi, jehož se od minulého týdne snaží získat. Jak dnes uvedl viceprezident Flamenga, nehodlá jednat s Ronaldovým zaměstnavatelem AC Milán, ale přímo s jednatřicetiletým kanonýrem.

Luka Modrič cílem Blaugranas pro příští sezonu?

Klenot chorvatského fotbalu Luka Modrič se i na jaře bude brousit v Dinamu Záhřeb, které zatím odolává nabídkám týmů především z Anglie. Nicméně k otázce prodeje Modriče se vrátí Dinamo v létě a do hry o talentovaného záložníka se vloží také FC Barcelona.

Schuster řeší dilema: Soldado nebo Saviola?

Bernd Schuster, trenér Realu Madrid, bude muset kvůli velkému přetlaku útočníků vybrat, zda v zimním přestupovém období odejde z jeho týmu Javier Saviola nebo Roberto Soldado. Právě takový úkol dostal od vedení.

Chelsea chce změnit termín afrického šampionátu

Prezident londýnské Chelsea Bruce Buck žádá FIFA, aby přesunula africký šampionát z nejrušnějšího období sezóny na přijatelnější termín. Chelsea díky turnaji přijde v lednu o čtyři hráče, do nového roku vstoupí bez Didiera Drogby, Johna Obi Mikela, Salomona Kaloua a Michaela Essiena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele