Aktuality

S Albeldou a Canizaresem se na Mestalle již nepočítá

Působení Davida Albeldy a Santiaga Canizarese ve Valencii je u konce. Trenér Ronald Koeman včera oba zkušené fotbalisty vyřadil pro zbytek letošního roku z týmu a toto rozhodnutí podpořil i prezident Juan Soler...

Fred naznačil, že odejde z Lyonu

Působení útočníka Freda v Lyonu se podle všeho chýlí ke konci. Brazilský útočník často vysedává pouze na lavičce náhradníků a v rozhovoru pro list Le Progres naznačil, že z francouzského klubu odejde...

Myslel jsem i na nejhorší, přiznal Ballack

Michael Ballack konečně vyhrál svůj boj se zraněním kotníku a již dnes se možná objeví v sestavě A týmu Chelsea. Německý záložník nehrál zhruba sedm měsíců a sám přiznal, že dokonce pomýšlel na konec kariéry...

Gudjohnsen zůstane v Barceloně

Eidur Gudjohnsen se usadil v základní sestavě Barcelony a v katalánském velkoklubu stráví celou letošní sezonu. O islandského fotbalistu je zájem především v anglické Premier League, sám hráč však v těchto dnech na odchod nepomýšlí...

Podle šéfa klubu nemá Kaká na základní sestavu Realu Madrid

Podle prezidenta Realu Madrid Ramóna Calderóna nemá nejlepší fotbalista uplynulého roku Kaká na to, aby hrál v základní sestavě "Bílého baletu".

Wenger: Carling Cup chceme vyhrát

Arsene Wenger včera opět předvedl část ze svého umění. Do čtvrtfinálového utkání Carling Cupu na hřišti Blackburnu postavil pouze náhradníky, přesto se londýnský klub nakonec radoval z postupu. Kanonýři měli blízko k vízězství v této soutěži již loni a letos chtějí své snažení dotáhnout až do konce. A jak jinak, než s mladíky...

Obhájce Čech vede po podzimu anketu Zlatý míč

Vítěz posledních tří ročníků ankety Zlatý míč České republiky Petr Čech má nakročeno k dalšími zisku této trofeje. Brankář Chelsea po podzimní části 12. ročníku vede před záložníkem Arsenalu Tomášem Rosickým. Třetí místo patří vítězi Ligy mistrů Marku Jankulovskému z AC Milán.

Bude nutné posílit, tvrdí Mancini

Inter sice s náskokem vede v italské lize a také v Champions League se mu daří, přesto není všechno růžové. Tým trenéra Roberta Manciniho totiž trápí rozsáhlá marodka, která nejspíš přinutí vedení přivést v zimě posily.

Ramos: Dosud nejlepší výkon

S příchodem manažera Juandeho Ramose se Tottenham začíná zvedat. Španělský lodivod vyhlásil, že chce získat Carling Cup, a tým zatím zdárně kráčí k cíli. Kohouti včera ve čtvrtfinále po dobrém výkonu dokázali vyhrát na hřišti Manchesteru City.

Africké hvězdy chtějí hrát svůj šampionát v létě

Africké fotbalové hvězdy chtějí, aby se mistrovství Afriky hrálo v létě. Současný lednový termín by rády změnily proto, že kluby nechtějí reprezentanty na šampionát pouštět, protože se koná uprostřed rozehrané sezony.

Manchester City získal na hostování Castilla

První zvučnou zimní posilu získal Manchester City. Ze Šachtaru Doněck přichází na roční hostování mexický útočník Nery Castillo, kterému se na Ukrajině nedařilo. Castillo sám zaplatil velkou část z pěti milionů eur.

Toleski míří do Slavie

První zimní posilou pražské Slavie se stal dosavadní nejlepší střelec Mostu Goče Toleski. Nový útočník sešívaných podepsal na Strahově dvouletou smlouvu s opcí. Nyní už jen zbývá doladit poslední formality mezi oběma kluby.

Calderon: Bude to těžký zápas

Prezident Realu Madrid Ramon Calderon přiznal, že se nemůže dočkat víkendového utkání s úhlavním rivalem Barcelonou. Zároveň na něm bylo poznat, že je s blížícího se duelu nervózní. "Bude to těžký zápas," ví Calderon.

Löw počítá s Lehmannem i Hildebrandem

I kdyby proseděli celé jaro na lavičce náhradníků, evropský šampionát 2008 v Rakousku a Švýcarsku je nemine. Alespoň se takto vyjádřil na adresu Jense Lehmanna a Tima Hildebranda německý kouč Joachim Löw.

Thomas Sörensen plánuje odchod z Aston Villy

Dánský gólman ve službách Aston Villy Thomas Sörensen připustil, že již ztratil trpělivost s věčným vysedáváním na lavičce a připravuje plán odchodu. 32letý dánský reprezentant letos neodehrál ani jedno utkání a dokonce ztratil i post druhého brankáře v týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele