Farfán nikam nejde. Zůstává i Ochs

31.01.2011, 16:18
Aktuality
Jefferson Farfán zůstane se Schalke, jeho přestup do Wolfsburgu padl. Kvůli tomu se neuskuteční ani odchod Patricka Ochse z Frankfurtu právě do Schalke, který měl Farfána nahradit.

Podle německých médií byl Farfánův přestup na dobré cestě, Wolfsburg údajně nabízel částku kolem patnácti milionů eur. Schalke si následně vybralo kapitána Frankfurtu Ochse jako jeho náhradu.

"Schalke stáhlo nabídku za Ochse, protože padl Farfánův přestup do Wolfsburgu," sdělil předseda představenstva Frenkfurtu Heribert Bruchhagen deníku Bild.

V Schalke mohou být rádi, že udrží Farfána, protože by Ochse nejspíš stejně nezískali. "Všechno se seběhlo moc rychle. V Eintrachtu jsem kapitán a mám určitou zodpovědnost, ze sprotovního hlediska by to pro klub nebylo dobré. Proto jsem trenéru Schalke Magathovi řekl, že přestup teď není možný," uvedl Ochs.

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
Filipow

*koment* ať tu není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Děkuji, diskuzi to pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

co psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, zkus to nějak abys nebyl smazán

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jak by hrál v PL, myslim že by mu i mohla sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Není Ochs náhodou LB?

Reagovat
Arne

LB určitě ne... Začínal jako RB, ale posunul se dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde o toho beka, strana není zas tak důležitá Svého času jsem Bundesligu sledoval docela dost, a že zrovna on je nějaký rychlý technik bych teda nikdy neřekl, to docela koukám že se vypracoval

Reagovat
herbage

Žádný technik to není, hraje spíš takové běhavé křídlo. Tam se přesunul proto, protože na jeho post se natlačil Jung a na pravém kraji zálohy neměl žádnou konkurenci. O vypracování se bych ani nějak zvlášť nemluvil, stále ten samý hráč

Reagovat
Arne

No, on byl vždycky dost ofenzivní, jezdil po celý lajně, takže ten jeho posun loni na podzim mě vůbec nepřekvapil... A stranu bych tady považoval za důležitější faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono záleží, třeba u Lahma ten rozdíl nepoznáš...každopádně dík oběma za aktualizaci mých předchozích znalostí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že bude muset jít v létě. Radši nechci vidět Magathovu vyhlédnutou náhradu (jestli znovu nezkusí Ochse). Zajímavé, že může přivést takové posily jako Huntelaar a Jurado, ale až na nátlak. Jinak si vystačí se svýma vyhlédnutýma "posilama" za zenitem. Každé období přivede aspoň jednu takovou. On nemá rád fotbal, jinak nevím proč mění co na konci podzimu tak fungovalo a dalo se na to koukat.

Reagovat
jv

Reagovat
slovaňáák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele