Johnson bude Manchesteru City chybět čtvrt roku

30.01.2011, 19:12
Aktuality
Nepříjemné zprávy zní z tábora Manchesteru City, po remíze s Notts County přichází pro fanoušky další rána. Křídelník Adam Johnson si při tréninku poranil kotník a na trávnících se neobjeví minimálně tři měsíce. Potvrdil to i manažer klubu Roberto Mancini.

Bezprostředně po osudném tréninku Ital pouze prohlásil, že nebude start mladého Angličana v poháru riskovat, nyní už ovšem přiznal, že pro něj možná skončila sezona: "Adam se zranil na tréninku a přišli jsme o něj na tři měsíce."

"Je to obrovský problém, jelikož dalšího hráče jemu podobného ve svém kádru nemám," zjišťuje Mancini. "Zranění bych přirovnal k tomu, co postihlo v úvodu sezony Aleksandara Kolarova. Znamená to pro nás určitě velkou obtíž, Johnson je důležitým hráčem a bude nám velmi chybět," lituje.

Zranění jednoho z členů užšího kádru může Citizens mrzet především proto, že stále mají otevřené dveře na třech frontách. V Premier League ztrácí na vedoucího rivala United šest bodů, v blízké době sehrají odvetu utkání čtvrtého kola FA Cupu a v polovině února je čeká také klání Evropské ligy s Arisem Soluň.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (376)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele