Aktuality

Reggina obvinila Chelsea, že krade talenty

Reggina obviňuje londýnskou Chelsea za to, že údajně jednala s jedním z hráčů za zády klubu. Italský tým celou věc předal Italské federaci a UEFA. Podle vedení Regginy se jedná o patnáctiletého Vincenza Camilleriho, jenž odmítl nastoupit do zápasu a místo toho začal vyjednávat s Chelsea.

Čech: Těžko jsme se prosazovali, Olympiakos byl hodně zatažený

Fotbalisté Chelsea si sice do osmifinálové odvety Ligy mistrů odvezli z horké půdy Olympiakosu Pireus nadějnou bezbrankovou remízu, ale jejich úterní výkon vzbudil rozpaky. Přiznal to i gólman Petr Čech, podle něhož byla na vině hlavně defenzivní taktika řeckého týmu. Kvůli ní se prý hosté nemohli dostat k větším šancím.

Cruijff se vrací do Ajaxu!

V roce 1988 naposledy opustil legendární Johan Cruijff Ajax Amsterdam a od té doby ani jednou neprojevil zájem se do klubu, kde začínal svou hráčskou i trenérskou kariéru, vrátit. Dnes ovšem přišla změna a Cruijff se podle mnoha zdrojů stal technickým poradcem nizozemského velkoklubu.

Podle Capella je Ronaldo větší legenda než Van Basten

Podle trenéra anglické fotbalové reprezentace Fabia Capella je kanonýr Ronaldo větší legendou než slavný Nizozemec Marco van Basten. Italský kouč přitom před časem při společném angažmá v Realu Madrid brazilského útočníka kritizoval kvůli nadváze a nestavěl ho do zápasů.

Flamini odmítá srovnání s Gattusem

Souboj Arsenalu s AC Milán nebude pouze duelem dvou kvalitních evropských klubů, ale bude zajímavé sledovat i vzájemné miniduely fotbalistů. V jednom z nich se pod drobnohled dostanou Mathieu Flamini a Gennaro Gattuso. Francouzskému záložníkovi jeho spoluhráči přišili přezdívku "Flattuso", sám Flamini ale podobná přirovnání odmítá...

Panenka pokřtil českou lokomotivu

Antonín Panenka, legenda československého fotbalu, pokřtil dnes v Brně lokomotivu v barvách národního týmu, která bude vozit české fanoušky na červnové fotbalové mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. Lokomotivu řady Taurus, kterou vyrábí firma Siemens a jež drží světový rekord v rychlosti jízdy, darovaly rakouské dráhy každé z 16 účastnických zemí šampionátu.

Černého kvůli chybě proti Slavii opět vystřídá Robinson

Brankáře Radka Černého bude jeho chyba v prvním zápase 3. kola Poháru UEFA se Slavií Praha stát místo v základní sestavě Tottenhamu. Podle dnešního vydání deníku The Daily Telegraph se trenér Juande Ramos rozhodl znovu nasadit do branky londýnského fotbalového týmu Paula Robinsona.

Benitez po duelu s Interem zářil spokojeností

Rafael Benitez si může alespoň na chvíli vydechnout, Liverpool včera dal zapomenout na špatné výsledky korunované ostudným vyřazením z FA Cupu s Barnsley a doma porazil Iner Milán. Španělský kouč tak měl konečně důvod k radosti...

Grantovi a jeho manželce vyhrožoval anonym smrtí

Trenér fotbalistů Chelsea Avram Grant je pod přísným dohledem ochranky. Izraelskému kouči a jeho manželce Tzofitě totiž kdosi vyhrožoval smrtí a do tréninkového centra v Cobhamu mu poslal anonym s neznámým práškem.

Nezasloužili jsme si prohrát, řekl po utkání v Římě Cannavaro

Fabio Cannavaro si svůj návrat do Itálie jistě představoval jinak. Bývalý obránce Neapole, Parmy a Juventusu se včera s Realem Madrid představil na Olympijském stadionu v Římě a domů do Španělska si odvezl porážku 1:2. Ta podle něho rozhodně nebyla spravedlivá...

Hitzfeld se upsal Švýcarsku na dva roky

Ottmar Hitzfeld, který po sezoně ukončí své angažmá v bundesligovém Bayernu Mnichov, se po evropském šampionátu 2008 definitivně chopí trenérského žezla u národního týmu Švýcarska, se kterým se pokusí probojovat na Mistrovství světa 2010 v Jihoafrické republice. S vedením národní federace podepsal dvouletou smlouvu.

Chtěli nás jenom vymazat z mapy, říká Angulo

Už je tomu několik měsíců, co Miguel Angel Angulo naposledy nastoupil k nějakému mistrovskému zápasu. Španělský fotbalista byl v prosinci společně s Davidem Albeldou a Santiagem Canizaresem vyřazen z kádru Valencie a nyní konečně i on prolomil mlčení a vyjádřil se k celé záležitosti...

Bude to tvrdý oříšek, soudí o duelu s Lyonem Ferguson

Manchester United je jedním z největších favoritů letošního ročníku Ligy mistrů a v souboji s francouzským mistrem z Lyonu se od něho očekává postup. Manažer Red Devils Sir Alex Ferguson ovšem krotí optimismus a soupeře považuje za vůbec nejtěžšího, kterého jeho tým v osmifinále mohl potkat...

Bellamy musí na další operaci

Velkou smůlu má Craig Bellamy, jehož neustále pronásledují problémy s břichem. Útočníka West Hamu United nemine další operace, po níž ho bude čekat šestiměsíční přestávka...

Kanonýr West Bromwiche Bednář sní o finále Anglického poháru

Útočník Roman Bednář zažívá v Anglii povedené období, druholigový West Bromwich Albion se také díky jeho gólům drží v boji o postup do Premier League a v Anglickém poháru dokráčel už do čtvrtfinále. Český kanonýr k tomu přispěl dvěma brankami do sítě Coventry a teď cítí velkou šanci zahrát si minimálně semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele