Aktuality

Raúl se vysněného Eura nedočká

Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

Flamini: Kvůli penězům jsem neodešel

Francouzský záložník Mathieu Flamini, který se s Arsenalem nerozešel zrovna v dobrém, se v exkluzivním rozhovoru pro britský deník The Sun vyjádřil jak k verbálním atakům Arséna Wengera, tak k důvodům proč kývl na nabídku AC Milán.

Kobelev: Keržakov a Danny měli jet na Euro

Bez dvou hvězd ruské Premier Ligy se obejde letošní Euro. Fotbalisté Dinama Moskva Alexander Keržakov a Danny budou závěrečný turnaj sledovat jen v televizi, v lepším případě v hledišti. Trenér Dinama Andrej Kobelev s rozhodnutím reprezentačních koučů Ruska a Portugalska nesouhlasí.

Podle sportovních ředitelů je ve Španělsku nejlepší Casillas

Španělský deník Público volil nejlepšího hráče Primera Division letošní sezony a na pomoc si přizval sportovní ředitele tamních klubů. Nejvíce hlasů od nich dostal brankář Realu Madrid Iker Casillas...

Canizares se s Valencií dohodl na ukončení smlouvy

Santiago Canizares se v domácím utkání s Atletikem Madrid rozloučí s fanoušky Valencie. Zkušený španělský brankář převážnou část letošní sezony strávil na tribuně a s vedením klubu se již dohodl na předčasném ukončení smlouvy...

Cafú a Serginho se rozhodli odejít z AC Milán

Obrana milánského AC se přes léto hodně omladí, s dresem Rossoneri se totiž rozloučí dva zkušení Brazilci. Rozhodnutí odejít z klubu oznámili 37letý Cafú a o rok mladší Serginho...

Lahm podepsal novou smlouvu a zůstává v Bayernu

Philipp Lahm udělal tlustou čáru za spekulacemi o svém odchodu z Bayernu Mnichov. Německý obránce se do Manchesteru United nebo Barcelony, o nichž se hodně hlasitě mluvilo, stěhovat nebude, bavorskému klubu se totiž upsal do léta 2012...

Straka v Budějovicích končí, novým trenérem bude Kmoch

U fotbalistů Českých Budějovic skončí trenér František Straka. Impulzivního kouče, který má v Dynamu smlouvu do konce června, vystřídá od nové sezony dosavadní trenér sparťanské rezervy Jan Kmoch. Klub o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Shinawatra popřel zvěsti o rozprodeji kádru

Na City od Manchester Stadium se v létě žádný výprodej hráčů konat nebude. Deník Daily Express dnes ráno informoval o nespokojenosti majitele klubu Thaksina Shinawatry s výsledky a rozhodnutí začít příští sezonu s novými hráči a manažerem, sám Shinawatra to ale okamžitě popřel...

Šimák už rehabilituje ve Stuttgartu

Ještě více než měsíc bude český fotbalista Jan Šimák hráčem druholigové německé Jeny, přesto už tráví čas v jiném klubu. Devětadvacetiletý záložník se chystá na příští sezonu v rehabilitačním centru VfB Stuttgart, s nímž podepsal počátkem dubna smlouvu do roku 2010. Šimáka v závěru sezony vyřadilo zranění třísel, které si vyžádalo operaci.

Güiza by měl odejít, myslí si Ibagaza

Zkušený špílmachr Mallorky Ariel Ibagaza radí svému spoluhráči Danielu Güizovi, aby využil nabídky některého z velkoklubů. Güiza dal v letošní sezóně La Ligy už 26 branek a vévodí tabulce střelců, což zcela pochopitelně přilákalo zájem těch

Kahn se chce rozloučit gólem

Osmatřicetiletý brankář Oliver Kahn by se rád s Bayernem Mnichov rozloučil vstřeleným gólem. Bývalý německý reprezentant to prohlásil před sobotním zápasem závěrečného kola bundesligy s Herthou Berlín, který pro něj bude posledním utkáním v bavorském klubu. Po zápase v Allianz Areně ukončí více než dvacetiletou fotbalovou kariéru.

O Rieru usiluje Liverpool

Záložník Espanyolu Barcelona Albert Riera uvízl v hledáčku Rafaela Benítéze z Liverpoolu. Barcelonský klub už údajně obdržel z Anglie oficiální nabídku. Liverpool nabízí osm milionů liber a k tomu křídelníka Sebastiana Leta.

Arsenal chce z Marseille vykoupit Nasriho

Tak trochu proti svému přesvědčení hodlá jít v letním přestupním termínu manažer Arsenalu Arséne Wenger. Samir Nasri z Marseille je sice ještě pořád mladík, ale ve svých 21 letech je už mnohými považován za hotového fotbalistu. Arsenal je připraven vyplatit za "nového Zidana" téměř osmnáct milionů eur.

Nedvěd se rozhodl pokračovat kvůli synovi

Rodina podle Pavla Nedvěda nakonec rozhodla o tom, že ho fanoušci Juventusu uvidí v bíločerném dresu i v příští sezóně. 35letý záložník přiznal, že velmi vážně uvažoval o konci aktivní kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele