Aktuality

Hradecký fotbal získá od radnice 5,5 milionu na úpravy stadionu

Královéhradecký klub získá od radnice 5,5 milionu korun na zařízení vyhřívající trávník a nákup dalších sedaček na Všesportovní stadion v Hradci Králové - Malšovicích. Investice je nutná, aby mohl klub hrát první ligu, do které se vrací po sedmi letech.

Mancini popřel zájem Manchesteru City o Hamšíka

Manažer Roberto Mancini dementoval spekulace, podle nichž se Manchester City měl ucházet o služby slovenského reprezentanta Marka Hamšíka. Italský kouč uvedl, že středopolař Neapole nefiguruje v plánech klubu na příští sezonu.

Cereza by odchod Agüera z Atlétika překvapil

Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo si je téměř jistý, že útočník Sergio Agüero z klubu v letním přestupovém termínu neodejde. Cereza v jeho názoru neovlivnily ani neustále spekulace o zájmu velkoklubů z dalších vyspělých fotbalových zemí.

AC Milán hledá nového trenéra, jedná o Allegrim

Jenom rok vydržel ve funkci trenéra AC Milán Brazilec Leonardo, vedení Rossoneri se s ním po posledním kole letošního ročníku Serie A rozloučilo a začalo s hledáním nového kouče. Hodně vysoko na seznamu je Massimiliano Allegri...

Řepka podepsal ve Spartě novou roční smlouvu

Obránce Tomáš Řepka bude i v další sezoně hrát v pražské Spartě. Šestatřicetiletý kapitán týmu se s klubem dohodl na nové roční smlouvě s opcí. Se Spartou dnes prodloužil smlouvu i defenzivní univerzál Jiří Kladrubský.

Torres věří, že Španělům pomůže už v prvním utkání MS

Pět týdnů po operaci kolena v útočníkovi Fernandu Torresovi sílí víra v to, že 16. června stihne zahajovací zápas Španělska na mistrovství světa proti Švýcarsku. Přestože lékaři nejprve byli při pohledu na poškozený meniskus v pravém koleně skeptičtí, kanonýr Liverpoolu pomáhat španělskému týmu hned od startu šampionátu.

Fábregas chce do Barcelony přestoupit co nejdříve

Kapitán Arsenalu Cesc Fábregas doufá, že jeho vyžádaný přestup z Londýna do Barcelony bude dojednán v co nejkratším termínu. Prohlásil to otec třiadvacetiletého španělského reprezentanta.

Diego ví, že může Juventus brzy opustit

Diegovi se první sezóna v Juventusu stejně jako celému týmu nepovedla. Brazilský záložník by rád v Turíně zůstal, ale uvědomuje si, že situaci nemá ve svých rukách. Příchod nového trenéra a změna rozestavení může znamenat jeho letní odchod.

Schuster zrazuje Real Madrid od angažování Mourinha

Portugalský kouč José Mourinho se do Realu Madrid podle bývalého trenéra "Bílého baletu" Bernda Schustera nehodí. Slavný klub i jeho fanoušci si žádají ofenzivní fotbal, zatímco Mourinho letos vyhrál s Interem Milán Ligu mistrů především díky propracované defenzivní taktice.

Aurélio po čtyřech letech opouští Liverpool

Brazilský obránce Fábio Aurélio odchází po čtyřech letech z Liverpoolu. Anglický klub mu sice nabídl novou smlouvu s platem podle počtu odehraných zápasů, třicetiletý fotbalista však odmítl.

Adriano by se mohl vrátit do Evropy, jedná s AS Řím

Brazilský útočník Adriano by se mohl vrátit do Evropy. Technický ředitel AS Řím Gian Paolo Montali v rozhovoru pro televizní stanici Teleuniverso uvedl, že zástupci klubu jednají s osmadvacetiletým fotbalistou o smlouvě.

Scolari chce odejít z uzbeckého Bunjodkoru

Slavný brazilský trenér Luiz Felipe Scolari chce opustit lukrativní angažmá v uzbeckém Bunjodkoru. Podle agentury Reuters jedná s vedením klubu o předčasném ukončení smlouvy.

Novým trenérem Bordeaux je Jean Tigana

Vedení Bordeaux si hodně pospíšilo se jmenováním nového trenéra. Francouzský celek nedávno opustil Laurent Blanc, jehož nahradí zkušený Jean Tigana...

Domenech vezme na MS všechny hráče ze soustředění v Tignes

Francouzský obránce William Gallas z Arsenalu včas doléčil zraněné lýtko a pojede na mistrovství světa. Reprezentační trenér Raymond Domenech dnes prohlásil, že 23 fotbalistů, kteří jsou na soustředění v Tignes, vytvoří tým pro šampionát v Jihoafrické republice.

Mihajlovič rezignoval v Catanii, zřejmě převezme Inter Milán

Bývalý srbský reprezentant Siniša Mihajlovič odstoupil z postu trenéra fotbalistů Catanie, čímž přiživil spekulace, že vystřídá Josého Mourinha na lavičce italského šampiona a vítěze Ligy mistrů Interu Milán. Úspěšný portugalský kouč má namířeno do Realu Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele