Aktuality

Bez Rooneyho by Albion neměl šanci, tvrdí Keegan

Anglický internacionál a bývalý manažer Kevin Keegan, jehož služby využíval naposledy Newcastle United, prohlásil, že anglická reprezentace může na světovém šampionátu uspět pouze v případě, že se dá do pořádku hlavní útočná hrozba Wayne Rooney.

Robinho má jasno, chce zůstat v Santosu

Robinho před sebou má světový šampionát v Jihoafrické republice, po němž bude řešit svou budoucnost. Jeho představa je jasná a bývalý hráč Realu Madrid by chtěl i nadále hrát za Santos...

Duffy se zotavuje po operaci jater

Osmnáctiletý fotbalista Shane Duffy, který si v pátečním přípravném utkání irské reprezentace natrhl játra, se bez komplikací zotavuje. Podle agentury Reuters se obránce Evertonu podrobil operaci, při které lékaři zastavili vnitřní krvácení.

Hašek po roce vlády: Nastartovali jsme systém změn

Takřka jedenáct měsíců uplynulo od chvíle, kdy do křesla prvního muže českého fotbalu usedl Ivan Hašek. Ve funkci vystřídal Vlastimila Košťála, ale už první rok jeho "kralování" provázelo několik skandálů, přičemž většina z nich se týkala záležitosti sporu nástupnictví Bohemians.

Ribéry vyřešil budoucnost, prodloužil v Bayernu

Bayern Mnichov včera ve finále Ligy mistrů podlehl Interu Milán a musí se tak pro letošní sezonu spokojit "pouze" se ziskem dvou trofejí, jeho fanoušci přesto mají jeden důvod k radosti. Barvy jejich klubu bude i nadále hájit francouzský záložník Franck Ribéry, který prodloužil smlouvu až do léta 2015...

Musíme být trpěliví a vybudovat vlastní styl hry, tvrdí Hübschman

Jako nesourodý označili český tým v sobotním utkání s Tureckem nejen svazový šéf Ivan Hašek s trenérem Michalem Bílkem, ale stejný pocit sdíleli i někteří hráči. Nejvýstižněji hodnotil nynější etapu budování nové éry českého mužstva záložník Tomáš Hübschman.

Van Gaal uznal, že Inter byl ve finále lepším týmem

Po sobotním velkém finále Ligy mistrů převládly v táboře Bayernu Mnichov pocity zklamání. Mnozí z přímých aktérů zápasu na straně bavorského klubu ale uznali, že Inter slaví třetí trofej v sezoně zaslouženě.

Ligu mistrů chci vyhrát se třemi různými kluby, uvedl po triumfu Mourinho

Inter Milán včera zvítězil i v Lize mistrů a trenér José Mourinho přiznal, že tento zápas byl pravděpodobně jeho posledním v milánském klubu. Dva finálové góly Diega Milita rozhodly o vítězství Interu na stadionu Santiaga Bernabeu, jehož domovský klub Real Madrid byl s budoucností Mourinha spojován nejvíce.

Premiérový gól Bílka neuspokojil, chyběla mu kompaktnost

Trenér Michal Bílek se sice dočkal první gólové radosti u reprezentace, ale jinak po zápase s Turky neměl moc důvodů k chvále. Český tým byl podle jeho slov po většinu utkání pod tlakem soupeře, nedokázal se vyrovnat s jeho rychlostí a sám nepředvedl svoje přednosti, kterými měly být taktická vyzrálost a disciplína.

Francie přišla před MS o záložníka Diarru

Kouč francouzských fotbalistů Raymond Domenech přišel pro mistrovství světa o záložníka Lassanu Diarru z Realu Madrid, jenž byl v kvalifikaci členem základní sestavy. Podle vyjádření tiskového mluvčího týmu odhalily lékařské zkoušky u Diarry nepředvídatelnou nemoc, která vyžaduje odpočinek.

Friedrich se setrvání v Hertě nebránil, nedostal ale novou nabídku

Hertha letos sestoupila z německé nejvyšší soutěže a vedle prvoligové příslušnosti přijde i o svého kapitána Arneho Friedricha. Vše přitom mohlo dopadnout úplně jinak, německý reprezentant se totiž setrvání v klubu nebránil...

Nebudeme Henryho držet proti jeho vůli, zní z Barcelony

Francouzský forvard Thierry Henry je podle vyjádření vedení Barcelony k mání. Po příchodu Davida Villy se spekulovalo, že některý z ofenzivních es Katalánců bude muset opustit palubu a volba přišla na kapitána francouzské reprezentace. Ten do Barcy přišel v roce 2007 z Arsenalu a nyní se mluví o jeho přestupu do zámořské MLS - konkrétně New York Red Bulls.

Guidolin se stal novým trenérem Udinese

Udinese našlo nového trenéra, stal se jím Francesco Guidolin, který letos dovedl nováčka z Parmy k osmému místu. Udinese má za sebou velmi nepovedenou sezónu, jindy aspirant pohárových pozic se letos musel dlouho strachovat o záchranu.

Zidanovi nebude vadit, když Ribéry zůstane v Bayernu

Franck Ribéry by měl v nejbližší době prodloužit smlouvu v Bayernu Mnichov. Znamená to, že se francouzký křídelník s největší pravděpodobností nestane letní posilou Realu Madrid. Do španělského velkoklubu Ribéryho lákal například Zinedine Zidane, pro něj je ale důležité, aby se hvězdný hráč řídil svým srdcem.

Mata věří, že Valencia nahradí Villu kolektivním pojetím

David Villa včera úspěšně absolvoval zdravotní testy v Barceloně a definitivně se tak stal součástí katalánského klubu. Záložník Valencie Juan Mata věří, že třetí celek Primera Division se s touto ztrátou dokáže vyrovnat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele