Aktuality

Diego hodnotí svou první italskou sezónu a doufá v mistrovství světa

Diegovi první sezóna v Juventusu nevyšla zcela podle představ a brazilský záložník si uvědomuje, že to může mít neblahý vliv na jeho reprezentační kariéru, samozřejmě jen dočasně. Kouč Kanárků Carlos Dunga ho totiž nejspíše v nominaci opomene.

Holandsko naruby, giganti zase ostrouhali!

Příští rok může být pro Nizozemce bez nadsázky přelomový. Už nyní totiž nastal jev, který Eredivisie ve své historii zažila zatím jen jedinkrát. A sice, že podruhé za sebou nevyhrál titul nikdo z "královské" trojičky Ajax-Eindhoven-Feyenoord. Takřka přesně po padesáti letech se tedy šokující události opakují...

03.05.2010 Aktuality 69 komentářů
Zaujalo nás

Cahill vyhlíží odchod, ale také světový šampionát

Gary Cahill už nějaký ten pátek v Boltonu ukazuje, že je jedním z nejlepších stoperů v Premier League a nyní otevřeně prohlásil, že pokud přijde zajímavá nabídka, bude chtít odejít. Cahill také stále doufá, že se dokáže probojovat do výběru Fabia Capella pro letní světový šampionát.

Ředitel Slavie Doležal nevyloučil návrat kouče Jarolíma

Vedení Slavie Praha chce do konce ligy rozhodnout o tom, kdo bude mužstvo trénovat v příští sezoně. Ředitel klubu Petr Doležal na dnešním setkání s novináři nevyloučil ani možnost, že by se k týmu vrátil Karel Jarolím, který od mužstva v březnu odešel.

Bohemians 1905 opustí Ďolíček, dalších 5 let stráví v Edenu

Fotbalisté Bohemians 1905 budou hrát od příští sezony domácí zápasy v pražském Edenu a opustí své tradiční sídlo ve vršovickém Ďolíčku, byť se proti tomu postavili fanoušci. S majitelem Synot Tip Areny, kterou využívá také pražská Slavia, se vedení Bohemians 1905 dohodlo na pětileté smlouvě.

Blanc dostal nabídku vést francouzskou reprezentaci

Raymond Domenech se po světovém šampionátu rozloučí s funkcí trenéra francouzského národního týmu a tamní svaz už hledá náhradu. Jedním z horkých kandidátů je Laurent Blanc a prezident Francouzské fotbalové federace (FFF) Jean-Pierre Escalettes prozradil, že kouč Bordeaux již má na stole nabídku...

Čech: V Liverpoolu jsme udělali důležitý krok k titulu

Už před nedělním zápasem v Liverpoolu fotbalový brankář Petr Čech tušil, že výhra na Anfield Road může jeho Chelsea "vydláždit" cestu k vysněnému titulu. A po úspěšném splnění liverpoolské mise Čech tuší, že "Blues" mají před posledním kolem a domácím soubojem s Wiganem blízko k tomu, aby ukončili tříleté panování Manchesteru United.

Slepička se raduje z druhého chorvatského titulu

Z druhého mistrovského titulu v Dinamu Záhřeb se raduje český fotbalista Miroslav Slepička. Bývalý útočník Příbrami, Liberce a pražské Sparty působí v Dinamu rok a půl a za tu dobu již podruhé zvedl nad hlavu mistrovskou trofej. Přesto by si přál, aby k titulu přispěl výrazněji než čtyřmi brankami a osmi asistencemi.

Kuranyi na mistrovství světa nepojede, Löw ho nepovolá

Kevin Kuranyi si nezahraje na letošním světovém šampionátu v Jihoafrické republice. Útočník Schalke je sice jedním z nejlepších bundesligových střelců, trenér německé reprezentace Joachim Löw se ovšem nakonec se svými spolupracovníky rozhodl, že ho do týmu pro šampionát nepovolá...

McClaren by mohl trénovat Wolfsburg. Vlci zatím mlčí

Wolfsburg zatím nemá trenéra, který bude tým připravovat na novou sezónu. Podle nejnovějších zpráv by se jím měl stát Steve McClaren, čerstvý mistr Nizozemska s Twente. Vedení Wolfsburgu by mohlo jméno nového kouče oznámit během týdne.

Ve finále Ligy mistrů se bude bojovat i o koeficient UEFA

Finále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Interem Milán bude zároveň soubojem o to, která země se umístí na třetím místě ligového koeficientu UEFA a získá v sezoně 2011/12 čtyři účastnická místa v Lize mistrů. Cennou třetí pozici zatím drží Německo, ale případná výhra Interu v normální hrací době nebo po prodloužení by na důležité místo vrátila Itálii.

Výsledek nic neřeší, shodli se hráči po remíze Baníku se Spartou

Ztráta ani zisk. Podle fotbalistů remíza Ostravy se Spartou v magnetu 27. kola nejvyšší soutěže nic nevyřešila. Tři zápasy před koncem ligy mají oba vedoucí celky shodný počet bodů. "Věřím, že když ty zápasy zvládneme a vyhrajeme, bude titul náš," řekl útočník Sparty Václav Kadlec.

Ancelotti: Zasloužili jsme si vyhrát

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti je s Chelsea velice blízko trimfu v anglické Premier League. Po šlágru kola 37. kola neskrýval spokojenost se ziskem tří bodů na půdě Liverpoolu. Jeho tým si díky vítězství udržel náskok jednoho bodu před Manchesterem United, který v Sunderlandu taktéž bodoval naplno.

Policie zadržela v Ostravě všech více než 300 fanoušků Sparty

Policie dnes v Ostravě zadržela těsně před začátkem fotbalového zápasu Sparty s Baníkem všech více než 300 sparťanských fanoušků, kteří dorazili z Prahy. Důvodem byly slovní i fyzické útoky na policisty. Fanoušci na ně mimo jiné házeli světlice. Sparťanští rowdies byli převezeni na policejní oddělení, na zápas se nedostanou.

Twente Enschede poprvé v historii slaví nizozemský titul

Fotbalisté Twente Enschede se poprvé v historii stali nizozemskými mistry. V závěrečném kole porazili Bredu 2:0 a udrželi bodový náskok před Ajaxem. Tomu k prvnímu titulu od roku 2004 nepomohlo ani jasné vítězství 4:1 nad Nijmegenem. Dvěma góly se na výsledku podílel uruguayský kanonýr Luiz Suárez, který se tak s 35 góly stal nejlepším střelcem soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele