Hráčská asociace zveřejnila nominaci na nejlepšího fotbalistu v PL

19.04.2013, 13:36
Aktuality
Letošní sezona anglické Premier League se chýlí ke svému konci a vedle mistra budeme brzy znát rovněž jméno nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. K titulu směřuje Manchester United, který má v šestičlenné nominaci hráčské asociace hned dvojí zastoupení...

Cenu pro nejlepšího fotbalistu sezony 2012/2013 může dostat Robin van Persie nebo Michael Carrick. Do nominace se dále dostali Gareth Bale (Tottenham), Luis Suárez (Liverpool) a duo záložníků z Chelsea Eden Hazard a Juan Mata.

Triumf obhajuje Robin van Persie, který si v loňské sezoně vystřílel cenu ještě v dresu Arsenalu. O rok dříve vyhrál Gareth Bale, ten se letos podobně jako Eden Hazard dostal rovněž do nominace na nejlepšího mladého hráče sezony. Vedle nich mohou na toto ocenění myslet Christian Benteke (Aston Villa), Romelu Lukaku (WBA), Danny Welbeck (Manchester United) a Jack Wilshere (Arsenal).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (375)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele