Aktuality

Ferguson vyloučil letní odchod Berbatova

Manchester United v létě Dimitara Berbatova prodávat nehodlá. Uvedl to manažer rudých ďáblů Alex Ferguson. Bulharský útočník od příchodu z Tottenhamu odehrál na Old Trafford dvě sezony, v nichž nastřílel 26 gólů.

Reprezentanti před prvním americkým tréninkem bloudili

O pětačtyřicet minut později začal ve čtvrtek první trénink českých fotbalistů na americké půdě, což pořádně rozladilo trenéra Michala Bílka. Tréninkové hřiště uvnitř univerzitního městečka Montclair našli totiž všichni, kdo přípravu mužstva chtěli sledovat, ale nikoliv místní řidič českého autobusu.

Milner na přestupové záležitosti nemyslí, soustředí se na MS

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini si jako jednu ze svých priorit vytyčil příchod anglického záložníka Jamese Milnera. Aston Villa ale nabídku dvaceti milionů liber včera odmítla. Samotného hráče spekulace nechávají v klidu, soustředí se na blížící se mistrovství světa.

Cesar: Taktika na Bayern je prozatím tajemství

Hráči Interu Milán se již připravují na zítřejší velké finále Ligy mistrů v Madridu. První brankář milánského týmu Julio César tvrdí, že trenér José Mourinho má tajný plán, jak Bayern Mnichov v sobotním finále Ligy mistrů porazit.

Grant v Portsmouthu končí, na post manažera rezignoval

Avram Grant v příští sezoně tým Portsmouthu nepovede. Izraelský trenér na pozici manažera dnes večer rezignoval. Jak sám uvedl, považovuje to za jedno z nejtěžších rozhodutí své kariéry.

Šmicer je v Americe počtvrté, ale rozumy rozdávat nebude

Již počtvrté je manažer reprezentace Vladimír Šmicer v USA, ale poprvé se zodpovědností za druhé. Zvlášť rád se vrací právě do New Yorku, který ho ale více než vyhlášenými mrakodrapy a různými pamětihodnostmi láká bohatými možnostmi nákupů.

Del Bosque si za nominací stojí. Výběr prý byl ale obtížný

Trenér španělského národního týmu Vicente del Bosque dnes nominoval 23 fotbalistů pro mistrovství světa a za svým konečným rozhodnutím si stojí. Podle slov trenéra zahrnuje jmenný seznam ty nejlepší hráče.

Laporta: Příchod Villy Ibrahimoviče neovlivní

Po příchodu Davida Villy do Barcelony se začala řešit nejen budoucnost Francouze Henryho, ale také loňské posily Zlatana Ibrahimoviče. Ten by ale na Nou Campu měl setrvat minimálně také v nadcházející sezoně. Uvedl to prezident klubu Joan Laporta.

Trenér Herthy Babbel chce přesvědčit Drobného, aby zůstal

Hertha BSC se ještě nevzdala šance, že navzdory sestupu do druhé ligy udrží českého brankáře Jaroslava Drobného. Ten sice podle víkendové zprávy listu Bild nepřijal nabídku na prodloužení smlouvy, nový trenér Markus Babbel o něj však mimořádně stojí a snaží se jeho názor změnit.

Česká devatenáctka touží vybojovat ME i s osmi ligisty

I s pomocí osmi hráčů, kteří už mají zkušenosti s domácí nejvyšší soutěží, zkusí reprezentace do devatenácti let vybojovat postup na závěrečný turnaj mistrovství Evropy. Před týmem vedeným koučem Jaroslavem Hřebíkem ale v Moskvě stojí složitá úloha: mladí Češi musí vyhrát těžkou kvalifikační skupinu.

Střížkov chce odvolání části výkonného výboru a Haška

Střížkovští Bohemians Praha se pokusí v souvislosti s kauzou Bohemians proměnit červnovou valnou hromadu ČMFS ve volební. Chtějí na ní iniciovat hlasování o odvolání některých činovníků výkonného výboru v čele s předsedou svazu Ivanem Haškem.

Konečná nominace Španělska: chybí Senna, na MS jede brankář Valdes

Trenér Španělska Vicente del Bosque dnes zveřejnil konečnou třiadvacetičlennou nominaci na mistrovství světa v Jižní Africe. Z širšího třicetičlenného kádru vypadl například zkušený záložník Marcos Senna, jako třetí brankář pojede na turnaj barcelonský Victor Valdes, který zatím nemá ani jeden reprezentační start.

Soukup povede Slovácko i v příští sezoně

Slovácko povede i v další sezoně kouč Miroslav Soukup, který v závěru minulého ročníku mužstvo dovedl k záchraně v nejvyšší soutěži. Soukup původně zvažoval, zda se nevrátí na post sportovního ředitele.

Aquilani zůstane v Liverpoolu, tvrdí agent

Agent Alberta Aquilaniho vyvrací spekulace, podle kterých se mladého záložníka snaží získat Juventus. Italský reprezentant by měl zůstat v Liverpoolu. Aby Aquilani Red v létě opustil, musela by na Anfield Road dorazit hodně lukrativní nabídka.

Světové talenty: Thomas Müller

V letošní sezóně zažil Thomas Müller neuvěřitelný vzestup. Z pozice neznámého mladíka se vyšvihnul mezi hlavní hvězdy takového gigantu, jakým je německý Bayern. Pokud bude ve svých výkonech pokračovat, co nevidět se zařadí mezi přední světové hráče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele