Aktuality

Ribéryho udržela v Bayernu rekordní smlouva

Bayern Mnichov nedávno podepsal novou smlouvu s jednou ze svých největších hvězd, Franckem Ribérym, i přes zájem dalších evropských velkoklubů. Přesvědčit francouzského záložníka k setrvání jistě pomohla i výše jeho platu - z Ribéryho se stal nejlépe placený fotbalista v historii Bundesligy.

Amerického trenéra náhradníci moc nepřesvědčili

Trenér fotbalistů Spojených států Bob Bradley po prohře s Českou republikou prohlásil, že mu zápas rozhodování o konečné nominaci na mistrovství světa moc neusnadnil. Hráči, kteří v ní neměli místo předem jisté, dali podle jeho slov do hry až příliš mnoho energie a z toho pramenily taktické chyby.

Bílek ocenil bojovnost týmu, ale výhru nepřeceňuje

Příkladná bojovnost zdobila podle trenéra Michala Bílka český tým při výhře nad USA. Po prvním vítězství v roli reprezentačního kouče Bílek ocenil, že jeho svěřenci byli mnohem zodpovědnější a především sebevědomější než v sobotu proti Turecku. To by podle něj měli zopakovat v každém utkání

Masakr na stadionu Heysel si před čtvrtstoletím vyžádal 39 obětí

"Nejčernější chvíle v historii evropských fotbalových pohárů" - takové označení si vysloužila tragédie na stadionu Heysel v Bruselu, k níž došlo 29. května 1985 po bitce mezi fanoušky FC Liverpool a Juventusu Turín před finále tehdejšího Poháru mistrů.

Po příští sezoně převezme Rangers McCoist

Trenér Walter Smith, jenž letos obhájil s fotbalisty Rangers skotský titul, po příští sezoně odstoupí z funkce. Mužstvo předá bývalému dlouholetému útočníkovi týmu a skotské reprezentace Allymu McCoistovi, který je nyní jeho asistentem.

Reprezentanti si důrazně promluvili a vzali si příklad z hokejistů

Výhře nad Spojenými státy a výrazně zlepšenému výkonu českých fotbalistů předcházela schůzka, na níž důrazně promluvili zkušení hráči v čele s kapitánem Petrem Čechem. Po vítězném zápase v Hartfordu fotbalisté hovořili i o tom, že si vzali příklad z toho, jak se z neúspěchu zvedli hokejoví mistři světa.

Spor španělských fotbalistů o číslo na dresu rozsoudil až los

Až los rozhodl spor o rozdělení čísel, s nimiž budou hrát španělští fotbalisté na mistrovství světa. Dvojka zbyla na nováčky Pedra a Javiho Martíneze, ale ani jeden z nich o číslo určené většinou obráncům nestál. Při losování prohrál barcelonský útočník Pedro.

Hradecký fotbal získá od radnice 5,5 milionu na úpravy stadionu

Královéhradecký klub získá od radnice 5,5 milionu korun na zařízení vyhřívající trávník a nákup dalších sedaček na Všesportovní stadion v Hradci Králové - Malšovicích. Investice je nutná, aby mohl klub hrát první ligu, do které se vrací po sedmi letech.

Mancini popřel zájem Manchesteru City o Hamšíka

Manažer Roberto Mancini dementoval spekulace, podle nichž se Manchester City měl ucházet o služby slovenského reprezentanta Marka Hamšíka. Italský kouč uvedl, že středopolař Neapole nefiguruje v plánech klubu na příští sezonu.

Cereza by odchod Agüera z Atlétika překvapil

Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo si je téměř jistý, že útočník Sergio Agüero z klubu v letním přestupovém termínu neodejde. Cereza v jeho názoru neovlivnily ani neustále spekulace o zájmu velkoklubů z dalších vyspělých fotbalových zemí.

AC Milán hledá nového trenéra, jedná o Allegrim

Jenom rok vydržel ve funkci trenéra AC Milán Brazilec Leonardo, vedení Rossoneri se s ním po posledním kole letošního ročníku Serie A rozloučilo a začalo s hledáním nového kouče. Hodně vysoko na seznamu je Massimiliano Allegri...

Řepka podepsal ve Spartě novou roční smlouvu

Obránce Tomáš Řepka bude i v další sezoně hrát v pražské Spartě. Šestatřicetiletý kapitán týmu se s klubem dohodl na nové roční smlouvě s opcí. Se Spartou dnes prodloužil smlouvu i defenzivní univerzál Jiří Kladrubský.

Torres věří, že Španělům pomůže už v prvním utkání MS

Pět týdnů po operaci kolena v útočníkovi Fernandu Torresovi sílí víra v to, že 16. června stihne zahajovací zápas Španělska na mistrovství světa proti Švýcarsku. Přestože lékaři nejprve byli při pohledu na poškozený meniskus v pravém koleně skeptičtí, kanonýr Liverpoolu pomáhat španělskému týmu hned od startu šampionátu.

Fábregas chce do Barcelony přestoupit co nejdříve

Kapitán Arsenalu Cesc Fábregas doufá, že jeho vyžádaný přestup z Londýna do Barcelony bude dojednán v co nejkratším termínu. Prohlásil to otec třiadvacetiletého španělského reprezentanta.

Diego ví, že může Juventus brzy opustit

Diegovi se první sezóna v Juventusu stejně jako celému týmu nepovedla. Brazilský záložník by rád v Turíně zůstal, ale uvědomuje si, že situaci nemá ve svých rukách. Příchod nového trenéra a změna rozestavení může znamenat jeho letní odchod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele